Vrijdag 15 juli werkzaamheden onder viaduct Vijf Eiken op de A27

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijdag 15 juli werkzaamheden onder viaduct Vijf Eiken op de A27"

Transcriptie

1 Vrijdag 15 juli werkzaamheden onder viaduct Vijf Eiken op de A27 Op vrijdag 15 juli vinden er van uur tot ongeveer uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken op de A27 bij afrit 17 Oosterhout-zuid. Aan het noordelijke fietspad en aan de bermen tussen het fietspad en de rijbaan vinden herstelwerkzaamheden plaats. Verder worden er twee verhoogde verkeersgeleiders aangebracht, om het verkeer aan beide kanten veilig langs de kolommen te sturen. Verkeersmaatregelen bij Oosterhout-zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet. Vanuit Oosterhout (Europaweg) en vanuit Rijen (Vijf Eikenweg) wordt het middelste opstelvak (rechtdoorgaand verkeer) afgesloten. Onder het viaduct worden de buitenste rijstroken (rechtdoorgaand verkeer) afgesloten. Op de afrit vanuit Breda wordt het middelste opstelvak (linksaf) afgesloten. Op de afrit vanuit Utrecht komt het vak voor linksaf te vervallen. Verkeer richting Vijf Eiken/Rijen wordt dan omgeleid via afrit 18 Oosterhout-oost. Door de beperkte capaciteit bij deze kruising kan er enige verkeershinder zijn. Houdt u hier s.v.p. rekening mee. Nieuwe agenda Economie Oosterhout ter inzage De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan een nieuwe, lokale agenda economie. In goed overleg met het bedrijfsleven zijn de speerpunten voor de komende jaren benoemd. Ook u kunt uw mening geven! De agenda is te vinden op U kunt tot uiterlijk 15 augustus reageren. Dat kan schriftelijk aan: de gemeente Oosterhout, t.a.v. Joline de Vries-Springer, economische zaken, postbus 10150, 4900 GB Oosterhout of per ez@oosterhout.nl.

2 Burgemeester Materlaan vanaf 15 augustus afgesloten Werkzaamheden Burgemeester Materlaan De Burgemeester Materlaan wordt opnieuw ingericht. De eerste werkzaamheden zijn op maandag 20 juni van start gegaan. De werkzaamheden duren naar verwachting tot maart Werkzaamheden De Burgemeester Materlaan wordt opnieuw ingericht. Er komt een vrijliggend fietspad, een rijbaan met gescheiden rijrichtingen, de openbare verlichting wordt veranderd, er worden voorzieningen getroffen voor een betere waterhuishouding en er worden groenvoorzieningen teruggebracht. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd: Aannemer Dura Vermeer begint met de aanleg van een vrijliggend fietspad tussen de Bredaseweg en de Burgemeester Holtroplaan Daarna wordt de rijbaan vanaf de Bredaseweg tot en met de kruising Burgemeester Holtroplaan aangelegd. In de tussentijd wordt ook begonnen aan het fietspad tussen de Burgemeester Holtroplaan en de Beneluxweg. Tot slot wordt de rijbaan tussen de Burgemeester Holtroplaan en de Beneluxweg/Hoevestraat aangepast. Fasen en bereikbaarheid De aannemer is op maandag 20 juni begonnen met voorbereidende werkzaamheden buiten de rijbaan. Deze werkzaamheden hebben weinig invloed op het verkeer. Fase 1 Vanaf maandag 4 juli start de aannemer met de aanleg van het fietspad. Fietsers worden tijdens de werkzaamheden omgeleid via de Warandelaan en de Burgemeester van Oerslaan. De Wijde Omloop en de Burgemeester D. Van der Schuerenlaan worden bij de Burgemeester Materlaan afgesloten voor verkeer. Er kan zo geen doorgaand verkeer door deze straten rijden. De Burgemeester Materlaan is dan nog toegankelijk voor autoverkeer. In deze fase worden ook de riool- en bestratingswerkzaamheden in de Burgemeester D. Van der Schuerenlaan uitgevoerd. Naar verwachting duren de werkzaamheden in deze fase ongeveer 4 weken.

3 Fase 2 Vanaf maandag 15 augustus wordt de Burgemeester Materlaan tussen de Bredaseweg en de Burgemeester Holtroplaan afgesloten voor autoverkeer. De rijbaan wordt dan aangepast. De bus houdt doorgang via het nieuwe fietspad, zodat deze niet door de woonwijk hoeft te rijden. Om te voorkomen dat automobilisten over het fietspad gaan rijden, worden bussluizen aangebracht. Fietsers blijven via de Burgemeester van Oerslaan rijden. In de Burgemeester van Oerslaan wordt tijdelijk een verkeersmaatregel getroffen die doorgaand autoverkeer moet voorkomen. Deze wordt aangebracht tussen de Lange Voren en de Krijtenberg. Het autoverkeer vanaf Teteringen richting Oosterheide en A27 wordt omgeleid via de Bredaseweg Warandelaan Buurstede. Verkeer vanaf de centrumring wordt over de Ridderstraat Slotlaan en/of Ridderstraat Tilburgseweg geleid. De werkzaamheden in deze fase duren naar verwachting tot eind september. Fase 3 Vanaf eind september start fase 3. De rijbaan van de Burgemeester Materlaan tussen de Burgemeester Holtroplaan en de Beneluxweg wordt aangepast. Autoverkeer wordt omgeleid via de Burgemeester Holtroplaan en de Vondellaan. Fietsers worden over de Hildebrandlaan geleid. De bus kan de normale route rijden. Verkeer naar Dorst wordt naar de A27 en de Ketenbaan gestuurd. De werkzaamheden in deze fase duren naar verwachting tot eind november. U ontvangt nog een bewonersbrief voorafgaand aan de start van deze fase. Meer informatie Alle projectinformatie vindt u terug op de gemeentelijke website via ruimtelijke ontwikkeling > openbare ruimte > jaarprogramma openbare ruimte > projecten 2011 > Burgemeester Materlaan.

4 ZOMERACTIVITEITEN 2011 ALLEEN AAN BEGIN VAN DE ZOMERVAKANTIE Oosterhout in Beweging (OiB) en Surplus Welzijn organiseren ook dit jaar de Zomeractiviteiten op de Markt in Oosterhout. Normaal gesproken worden de Zomeractiviteiten aan het begin én aan het eind van de zomervakantie gehouden. Dit jaar vinden de Zomeractiviteiten op de Markt alleen aan het begin van de zomervakantie plaats, op 14 en 15 juli, vanwege de Oosterhoutse Kermis. Op donderdag 14 juli 2011 komt NAC Breda naar de Markt in Oosterhout voor het NAC Street League straatvoetbaltoernooi. Je kunt je hiervoor inschrijven met een wijkteam tussen de zes en acht deelnemers. Het toernooi wordt gespeeld in twee leeftijdscategorieën: 9 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 16 jaar. Het toernooi duurt van tot uiterlijk uur. Inschrijven kan met een team tussen de zes en acht deelnemers, via een e- mail naar: info@nacstreetleague.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Marieke Akkermans via Teamplay@NAC of via telefoonnummer Op de dag zelf kun je je ook nog inschrijven tussen en uur. Op vrijdag 15 juli kun je van tot uur abseilen van de kerktoren of basketballen met Henk Pieterse (basketbal). Ook kun je streettennis volgen onder leiding van echte bondstrainers. Dit jaar is er weer wat nieuws te beleven; springen op de viervoudige bunji-trampoline en paintballen! Het paintballen gebeurt uiteraard niet op elkaar, maar op vaste doelen. Het complete programma is hieronder weergegeven: Donderdag 14 juli 2011 NAC Street League Vrijdag 15 juli 2011 Abseilen van de kerktoren

5 Basketballen met ex-prof Henk Pieterse Spelen van streettennis onder leiding van trainers van de tennisbond Springen op de viervoudige bunji-trampoline Paintballen op een vast doel Skaten en steppen onder leiding van Skate Eventures Je gezicht laten schminken zoals jij dat wil Je laten versieren met een henna-tatoeage (ovb) Spelen van pannavoetbal Alle activiteiten zijn -zoals elk jaar- gratis! De sportactiviteiten worden georganiseerd in het kader van de Zomeractiviteiten waarvoor de gemeente Oosterhout de opdracht heeft gegeven aan OiB en Surplus Welzijn om hiervoor zorg te dragen. Beide dagen is er voor elke leeftijd wel wat te doen. Het programma met data en tijden is ook na te lezen op de website van OiB Nieuwe wijkagent bedrijventerreinen Oosterhout Ivo Vlietstra: "Door met ondernemers samen te werken kunnen we criminaliteit terugdringen." U heeft hem misschien al gezien of kennis met hem gemaakt, Ivo Vlietstra, de nieuwe wijkagent van alle Oosterhoutse bedrijventerreinen en winkelcentra. Wat mag u van hem in zijn rol als wijkagent verwachten? Ivo Vlietstra is de bedrijventerreinen en winkelcentra in Oosterhout al aardig aan het verkennen en maakt graag contact met ondernemers: "Ik wil weten wat er bij hen leeft en speelt. Daarom loop ik graag even binnen om een praatje te maken. Zo kan ik op tijd reageren als er ergens overlast wordt ervaren of het gevoel van onveiligheid dreigt te ontstaan." De wijkagent ziet kansen in het samenwerken tussen ondernemers onderling en de samenwerking met andere partners in veiligheid, zoals de gemeente of beveiligingsbedrijven. Ivo licht toe: "Op de vijf bedrijventerreinen in Oosterhout heeft de gemeente de afgelopen jaren 50 camera's geplaatst.

6 Daardoor is het aantal bedrijfsinbraken drastisch gedaald. Maar ook bijvoorbeeld overlast door hangjongeren of vandalisme komt minder vaak voor." Doordat de wijkagent het overzicht heeft wat er allemaal op en rond de terreinen van ondernemers gebeurt, kan hij snel ingrijpen als hij structurele problemen signaleert of wanneer er specifieke aandacht nodig is voor een bepaald probleem. Daarbij kan hij de hulp van ondernemers en winkeliers goed gebruiken. Bij verdachte situaties, een auto die langzaam langs komt rijden of 'onbekenden' bij een bedrijf buiten kantooruren, kan men dit 24 uur per dag melden via het telefoonnummer: Als er meteen politie nodig is, omdat er bijvoorbeeld ook daadwerkelijk wordt ingebroken, dan mag dat ook via 112. "We kunnen dan snel ter plaatse komen en de daders, als het kan, op heterdaad aanhouden. Dat is natuurlijk het ideaalplaatje," lacht Ivo. "Ook de andere meldingen worden gebruikt om bijvoorbeeld zaken aan elkaar te kunnen koppelen, een signalement van een verdachte persoon of een kenteken dat op verschillende plaatsen wordt gezien. Daar kunnen we wat mee." Bij afwezigheid wordt de wijkagent waargenomen door een collega wijkagent en dit is Erik van der Velden. Het doen van aangifte na een inbraak of winkeldiefstal is voor ondernemers tegenwoordig ook een stuk minder tijdrovend. Binnenlopen bij een politiebureau, wachten tot je aan de beurt bent, is niet meer nodig je belt gewoon In veel gevallen kun je 24 uur per dag, op een moment dat je zelf het beste uitkomt, via internet aangifte doen. "Ideaal voor ondernemers, want tijd kost geld. Maar ook voor burgers bieden we deze mogelijkheid," voegt Ivo snel toe. "Voor de zwaardere aangiftes maken we telefonisch een afspraak op het politiebureau. Men hoeft dan niet lang te wachten en de politie kan iemand tijdens de aangifte passende aandacht geven." Op vindt u meer informatie over de digitale aangifte. Via de knop Mijn Wijk komt u bij de gegevens van uw politieteam en uw wijkagent. Wilt u contact met Ivo Vlietstra, dan belt u of stuurt u een naar: team-oosterhout@mw-brabant.politie.nl. Wilt u op de hoogte blijven van het politienieuws in uw wijk of gemeente? Abonneer u dan op de digitale nieuwsbrief via de website via de knop Mijn Politie.

Samenwerking ketenzorg dementie een feit

Samenwerking ketenzorg dementie een feit Samenwerking ketenzorg dementie een feit Op maandag 20 juni 2011 ondertekenden de gemeente Oosterhout en de verschillende ketenpartners de samenwerkingsovereenkomst Keten zorg dementie Oosterhout, waarmee

Nadere informatie

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd De Dinsdagmarkt op de Markt is per direct opgeheven. Dat komt vanwege de afname van klantbezoeken waardoor de werving van nieuwe marktkooplieden stagneerde

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet.

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet. Eind augustus werkzaamheden viaduct A27 Vijf Eiken Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vinden er van ca. 7.00 uur tot ongeveer 19.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken bij de afrit

Nadere informatie

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december Warande en Paterserf Buurt van de Maand Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december De Warande en Paterserf zijn in december Buurt van de

Nadere informatie

Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven

Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven Burgemeester en wethouders willen de hoogte van de rioolbelasting voor bedrijven in 2013 koppelen aan de hoeveelheid afvalwater die deze bedrijven in

Nadere informatie

Meld ze aan: kinderen en jongeren die een lintje verdienen

Meld ze aan: kinderen en jongeren die een lintje verdienen Meld ze aan: kinderen en jongeren die een lintje verdienen Bijna iedereen kent wel de lintjesregen, traditiegetrouw op de dag voor Koninginnedag. Dan krijgen mensen die iets betekenen voor Nederland of

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1287-RBO

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1034-RBO

Nadere informatie

Ontwerp van aansluiting op A27 op enkele punten aangepast

Ontwerp van aansluiting op A27 op enkele punten aangepast Augustus 2016 Dagelijks ervaart het verkeer problemen met de doorstroming op de N629 tussen Oosterhout en Dongen. Ook de leefbaarheid en veiligheid op en rond de N629 en Westerlaan vragen aandacht. De

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1313-AVR

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1286-RBO

Nadere informatie

Reconstructie rotonde Tiendenplein

Reconstructie rotonde Tiendenplein Nieuwsbrief september 2017 Reconstructie rotonde Tiendenplein Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de stand van zaken rondom de verbetering van de rotonde Tiendenplein. De gemeente is druk met de

Nadere informatie

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Datum bewonersbrief: 2 april 2019 Contactpersoon: de heer Strating Telefoonnummer: 14 0 75 Inhoud bewonersbrief: Vorig jaar informeerden

Nadere informatie

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Onder het motto Ik wil je zien zal de politie in de regio Breda de komende maanden intensief controleren op het juiste gebruik van fietsverlichting.

Nadere informatie

Ook de waardebeschikkingen WOZ worden afzonderlijk verzonden.

Ook de waardebeschikkingen WOZ worden afzonderlijk verzonden. Aanslag gemeentelijke- en waterschapsbelastingen In februari 2013 wordt het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen en waterschapsbelastingen door de Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) verstuurd.

Nadere informatie

20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan

20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan 20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan Vanaf maandag 20 augustus worden de oversteekplaatsen (zebrapaden) op de Burgemeester Holtroplaan aangepast. Bij alle zebrapaden wordt in het wegdek

Nadere informatie

Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening

Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening Sinds 1 oktober 2013 heeft de gemeente Oosterhout met behulp van de starterslening al 40 starters geholpen bij de aankoop van hun eerste woning. Per 1 mei

Nadere informatie

Veilig van en naar school

Veilig van en naar school Veilig van en naar school Ouders en kinderen hebben recentelijk opmerkingen gemaakt over enkele verkeerssituaties op weg naar de scholen in Mariënberg en Beerzerveld. De betreffende situaties leiden in

Nadere informatie

N631 Oosterhout Gilze-Rijen

N631 Oosterhout Gilze-Rijen N631 Oosterhout Gilze-Rijen Op 13 juni vond een inloopavond plaats over de plannen voor de N631 Rijen- Oosterhout (Vijf Eikenweg Oosterhoutseweg). Hier werden onderstaande varianten voor de weg gepresenteerd:

Nadere informatie

Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis

Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 19 tot en met woensdag 24 augustus. Ongeveer 65 attracties staan op parkeerterrein Slotjesveld, de Slotlaan,

Nadere informatie

Bewonersavond. 15 september 2015

Bewonersavond. 15 september 2015 Bewonersavond 15 september 2015 programma Mededelingen Speelvoorzieningen in Zegge Buurtpreventie; Zegge Alert Veilige OL Vrouwestraat Consequenties aanleg Rondweg Oudenbosch en Verbindingsweg Majoppeveld

Nadere informatie

Verkeersbesluit tijdelijke verkeersmaatregelen Oudeweg Haarlem

Verkeersbesluit tijdelijke verkeersmaatregelen Oudeweg Haarlem STAATSCOURANT 14 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 46146 december 2015 Verkeersbesluit tijdelijke verkeersmaatregelen Oudeweg Haarlem Nr. 2015/495731 Burgemeester en

Nadere informatie

Onderwerp Voortgang werkzaamheden Verbindingsweg Houten - A12

Onderwerp Voortgang werkzaamheden Verbindingsweg Houten - A12 Afzender Postbus 111, 2130 AC Hoofddorp, Nederland Aan de bewoners van dit adres Datum 7 februari 2014 Referentie 121027-02834 Bladnummer 1/6 Onderwerp Voortgang werkzaamheden Verbindingsweg Houten - A12

Nadere informatie

Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg. Planning op hoofdlijnen. Omleidingen

Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg. Planning op hoofdlijnen. Omleidingen Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg Oktober 2017 Deze vraag- en antwoordrubriek is gericht op de aan- en omwonenden (incl. bedrijven) van de Heerderweg.. Dit is een actuele rubriek. Heeft u vragen

Nadere informatie

Groot Onderhoud Sluyterslaan woongebouw 1

Groot Onderhoud Sluyterslaan woongebouw 1 Sluyterslaan 1 t/m 55 Jutphaas, Nieuwegein Oktober 2015 Groot Onderhoud Sluyterslaan woongebouw 1 In deze nieuwsbrief staan het laatste nieuws over het groot onderhoud in de Sluyterslaan. Gezellig feestje!

Nadere informatie

Gemeenten Amsterdam Zuidoost -Tijdelijk Verkeersbesluit Kwaku 2015 - Nelson Mandela Park

Gemeenten Amsterdam Zuidoost -Tijdelijk Verkeersbesluit Kwaku 2015 - Nelson Mandela Park STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 15259 3 juni 2015 Gemeenten Amsterdam Zuidoost -Tijdelijk Verkeersbesluit Kwaku 2015 - Nelson Mandela Park ZK15002015

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1312-AVR

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Betreft Nadere toelichting afweging instellen linksafverbod Geldropseweg

gemeente Eindhoven Betreft Nadere toelichting afweging instellen linksafverbod Geldropseweg gemeente Eindhoven Stichting Witte Dorp/De Burgh Openbare Ruimte, Verkeer & Milieu, Verkeer en Openbare Ruimte Van mw. M. Jansen- van der Zande Kamer Telefoon (040) 238 63 88 14 juni 2012 Memo Betreft

Nadere informatie

Nieuwsbrief FlorijnAs

Nieuwsbrief FlorijnAs Werk aan de stad in september/oktober Ook deze maand werken we hard aan het zuidelijke deel van de Overcingeltunnel en het de Europaweg Zuid. STATIONSGEBIED Paviljoens station krijgen steeds meer vorm

Nadere informatie

aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins - (070) 326 15 91

aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins - (070) 326 15 91 MEMO aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins datum doorkiesnummer bijlage(n) 01-10-2013 (070) 326 15 87 - (070) 326 15 91 betreft Voorlopig Faseringsdraaiboek Haagweg

Nadere informatie

In dit document vindt u per groep de inventarisatie van de wensen en een aantal ruimtelijke verkenningen..

In dit document vindt u per groep de inventarisatie van de wensen en een aantal ruimtelijke verkenningen.. De Graafseweg heeft een ontwikkeling doorgemaakt van nationale route tussen Noord- en Zuid-Nederland (vóór 1976) naar provinciale/regionale route en sinds de opening van De Oversteek (in 2013) naar een

Nadere informatie

Oktober Werk aan de stad in oktober

Oktober Werk aan de stad in oktober Oktober 2016 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

Stedin Netbeheer B.V. Blaak TA Rotterdam tel KvK Rotterdam retouradres: Postbus 49, 3000 CK Rotterdam

Stedin Netbeheer B.V. Blaak TA Rotterdam tel KvK Rotterdam retouradres: Postbus 49, 3000 CK Rotterdam retouradres: Postbus 49, 3000 CK Rotrdam Aan de bewoners en gebruikers van dit pand Sdin Netbeheer B.V. Blaak 8 3011 TA Rotrdam l 088 896 39 63 www.sdin.net KvK Rotrdam 24289101 Datum 9 sepmber Behandeld

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Almere

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Almere Het afsluiten van het Fontanapad in Almere Stad t.b.v. het aanbrengen van een voorbelasting Verkeersbesluit Tijdelijke Verkeersmaatregelen Gemeente Almere Het afsluiten van het Fontanapad in Almere Stad

Nadere informatie

12 september start bouwrijp maken Santrijngebied

12 september start bouwrijp maken Santrijngebied 12 september start bouwrijp maken Santrijngebied Vanaf donderdag 12 september wordt gestart met het bouwrijp maken van het Santrijngebied. De totale werkzaamheden duren naar verwachting tot en met februari

Nadere informatie

dat de Buitenrustlaan, Rustenburgerlaan, Schalkwijkerstraat en Schipholweg gelegen zijn binnen de bebouwde kom van Haarlem;

dat de Buitenrustlaan, Rustenburgerlaan, Schalkwijkerstraat en Schipholweg gelegen zijn binnen de bebouwde kom van Haarlem; STAATSCOURANT 4 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 59682 november 2016 Verkeersbesluit tijdelijke verkeersmaatregelen t.g.v. renovatiewerkzaamheden Buitenrustbruggen Haarlem

Nadere informatie

Presentatie verkeersmaatregelen Loper Oude Centrum CONCEPT

Presentatie verkeersmaatregelen Loper Oude Centrum CONCEPT Presentatie verkeersmaatregelen Loper Oude Centrum Stationsweg huidige situatie Stationsweg nieuwe situatie Wagenstraat huidige situatie Wagenstraat nieuwe situatie Huidig profiel: 50 km weg, 7 m asfalt,

Nadere informatie

Werkzaamheden Statendamweg van mei tot augustus 2011

Werkzaamheden Statendamweg van mei tot augustus 2011 Werkzaamheden Statendamweg van mei tot augustus 2011 In de periode mei tot augustus 2011 vinden er verschillende werkzaamheden plaats aan de Statendamweg: reconstructie rotonde Statendamweg Oostpolderweg,

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons de eerste nieuwsbrief over de realisatie Verbreding A1 Bunschoten-Spakenburg richting het Knooppunt Hoevelaken. Deze nieuwsbrief heeft het doel u te informeren

Nadere informatie

Werk aan de stad in maart

Werk aan de stad in maart Maart 2016 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief FlorijnAs

Nieuwsbrief FlorijnAs Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief over de FlorijnAs voor de zomervakantie. In een nieuw jasje! Omdat de nieuwsbrief niet meer alleen over omleidingen gaat, hebben we de titel veranderd in NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

STAATSCOURANT VERKEERSBESLUIT. Nr november Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

STAATSCOURANT VERKEERSBESLUIT. Nr november Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT 15 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 61040 november 2016 VERKEERSBESLUIT Nummer 1017729 Onderwerp: Aanpassingen Stationsomgeving Doetinchem Burgemeester

Nadere informatie

Ontwerp verkeersbesluit Herinrichting

Ontwerp verkeersbesluit Herinrichting Ontwerp verkeersbesluit Herinrichting Middenweg-Zuid - Fietsstraat Bij17-289 Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard Op grond van artikel 18, eerste lid, onder d, van de Wegenverkeerswet

Nadere informatie

Overwegende: dat wij op grond van artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 bevoegd zijn dit verkeersbesluit

Overwegende: dat wij op grond van artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 bevoegd zijn dit verkeersbesluit STAATSCOURANT 20 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 49776 september 2016 VERKEERSBESLUIT Nummer 2016.13321 Onderwerp: Aanpassen stationsomgeving Doetinchem Burgemeester

Nadere informatie

A13/A16 ROTTERDAM. Toelichting Deelgebied West. Februari 2015

A13/A16 ROTTERDAM. Toelichting Deelgebied West. Februari 2015 A13/A16 ROTTERDAM Toelichting Deelgebied West Februari 2015 TOELICHTING DEELGEBIED WEST Het gebied Het deelgebied West ligt binnen de gemeente Rotterdam. De A13/A16 sluit door middel van een (hoog) dijklichaam

Nadere informatie

Bijlage A: Variantenbeschrijving

Bijlage A: Variantenbeschrijving Bijlage A: Variantenbeschrijving 1 Variant A: Brug huidige locatie Figuur 1: Variant A Figuur 2: Ontwerptekening In deze variant wordt de nieuwe Steekterbrug op de bestaande locatie gerealiseerd (zie figuur

Nadere informatie

Collectieve inkoop; Groen- en terreinonderhoud. Collectieve inkoop; VGZ Collectieve zorgverzekering

Collectieve inkoop; Groen- en terreinonderhoud. Collectieve inkoop; VGZ Collectieve zorgverzekering In deze nieuwsbrief; Collectieve inkoop; - Groen-/terreinonderhoud - VGZ Werkzaamheden aan verkeerslichten Palkerplein. KVO - Veiligheidsbijeenkomst ; preventietips Uitnodiging Winterborrel ; donderdag

Nadere informatie

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1208-RBO

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 1 oktober 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Taak en invloed gemeenteraad op de. Integrale veiligheid

Taak en invloed gemeenteraad op de. Integrale veiligheid Taak en invloed gemeenteraad op de Integrale veiligheid 1 Definitie veiligheid Veiligheid is de mate van afwezigheid van potentiële oorzaken van een gevaarlijke situatie of de mate van aanwezigheid van

Nadere informatie

VERSLAG. Informatiebijeenkomst Mijlweg. 4 december 2012 16.00 uur Kantine Sarens. 1. Opening van de bijeenkomst door Menke Hopma

VERSLAG. Informatiebijeenkomst Mijlweg. 4 december 2012 16.00 uur Kantine Sarens. 1. Opening van de bijeenkomst door Menke Hopma VERSLAG Datum 6 december 2012 Kenmerk Notulist Saskia Wubben Kopie aan Piet Vlasblom, IBD, SBBD, WD, DOV en Parktrust Bijlage(n) Contactpersoon S. Wubben T +31 (0)78 770 s.wubben@drechtsteden.nl 4 december

Nadere informatie

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg Bezoekadres Weesperplein 8 1018 XA Amsterdam Postbus 95089 1090 HB Amsterdam Telefoon 14020 amsterdam.nl/klaprozenweg Retouradres: Postbus 95089, 1090 HB Amsterdam Aan bewoners en ondernemers in de omgeving

Nadere informatie

Welkom. Informatieavond herinrichting Ambyerweg. 2 september 2015

Welkom. Informatieavond herinrichting Ambyerweg. 2 september 2015 Welkom Informatieavond herinrichting Ambyerweg 2 september 2015 1 Vanavond toelichting op de geplande herinrichting van Ambyerweg beantwoorden van uw vragen Herinrichting bestaat uit 2 onderdelen: fase

Nadere informatie

Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde

Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde English version available at www.zuidas.nl/en or from the information centre Dienst Zuidas (World Trade Center) at Strawinskylaan

Nadere informatie

Deze afsluiting is nodig voor het aanbrengen van de laatste asfaltlagen, de zogenoemde deklagen.

Deze afsluiting is nodig voor het aanbrengen van de laatste asfaltlagen, de zogenoemde deklagen. Nummer 39 mei 2015 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de Dag van de bouw, de weekendafsluiting van de Arnhemseweg

Nadere informatie

Start realisatie fase 1 Oosterhout Oosteind en aansluitingen A27

Start realisatie fase 1 Oosterhout Oosteind en aansluitingen A27 N629 Oosterhout - Dongen Nieuwsbrief juli 2019 Dagelijks ervaart het verkeer problemen met de doorstroming op de N629 tussen Oosterhout en Dongen. Ook de leefbaarheid en veiligheid op en rond de N629 en

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0949-RBO

Nadere informatie

Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg

Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg De gemeente Oosterhout is gestart met de aanbesteding voor de verkoop van de laatste bedrijfskavel op het bedrijventerrein Everdenberg. Deze bedrijfskavel

Nadere informatie

De Een nieuwe fietssnelweg langs de A12

De Een nieuwe fietssnelweg langs de A12 De Een nieuwe fietssnelweg langs de (T)rap naar In september 2018 starten we met de aanleg van de F28, de fietssnelweg langs de, die op termijn Willebroek met zal verbinden. Dit project moet van de fiets

Nadere informatie

Landschapspark De Open Linie nodigt u uit! Wandeling t Akkerreservaat en de natuurbufferzone de Hannebroeck op vrijdag 10 juli 2015

Landschapspark De Open Linie nodigt u uit! Wandeling t Akkerreservaat en de natuurbufferzone de Hannebroeck op vrijdag 10 juli 2015 Landschapspark De Open Linie nodigt u uit! Wandeling t Akkerreservaat en de natuurbufferzone de Hannebroeck op vrijdag 10 juli 2015 Landschapspark De Open Linie nodigt u uit om op vrijdag 10 juli twee

Nadere informatie

Schrijf op Schrijf vóór het gesprek op wat u belangrijk vindt om tijdens het gesprek te melden; zo vergeet u niets.

Schrijf op Schrijf vóór het gesprek op wat u belangrijk vindt om tijdens het gesprek te melden; zo vergeet u niets. Jeugd, zorg en werk Informatie over de drie transities Per 1 januari 2015 is de gemeente Oosterhout verantwoordelijk voor (bijna) alle ondersteuning op het gebied van werk en inkomen, zorg en welzijn en

Nadere informatie

Overwegende: dat wij op grond van artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 bevoegd zijn dit verkeersbesluit

Overwegende: dat wij op grond van artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 bevoegd zijn dit verkeersbesluit STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 21507 26 april 2016 VERKEERSBESLUIT Nummer 2016.12175 Onderwerp: wijzigingen rondom Bilderdijkstraat en Bezelhorstweg

Nadere informatie

Kortom, we zijn begonnen. Dick Bremmer directeur

Kortom, we zijn begonnen. Dick Bremmer directeur Beste ouder(s), Het schooljaar 2017-2018 is alweer enkele weken oud en we zijn voortvarend gestart. Zo hebben we al kunnen genieten van de opening van het nieuwe thema, heeft de drukbezochte informatie-

Nadere informatie

5.1 Diependaalselaan - Zeverijnstraat - Kerkelandenlaan

5.1 Diependaalselaan - Zeverijnstraat - Kerkelandenlaan 5.1 Diependaalselaan - Zeverijnstraat - Kerkelandenlaan Beschrijving In de huidige situatie is hier een rotonde. De capaciteit van de rotonde wordt uitgebreid door het aanleggen van een bypass: er ontstaat

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 10 september 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

N302 LARSERWEG. Groot onderhoud. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN juli 2019

N302 LARSERWEG. Groot onderhoud. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN juli 2019 INFOBULLETIN juli 2019 Groot onderhoud LARSERWEG Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus 2019 In juli en augustus werkt Provincie Flevoland aan de bij Lelystad. De werkzaamheden zijn opgeknipt in meerdere

Nadere informatie

Extra inloopavond op 28 september

Extra inloopavond op 28 september September 2017 Nieuwsbrief voor Woerden, Waarder, Nieuwerbrug en Driebruggen Aanleg Zuidelijke randweg Woerden Waarom een zuidelijke randweg? De provincie Utrecht is bezig met de aanleg van de Zuidelijke

Nadere informatie

Groot onderhoud N302 LARSERWEG. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN mei 2019

Groot onderhoud N302 LARSERWEG. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN mei 2019 INFOBULLETIN mei 2019 Groot onderhoud LARSERWEG Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus 2019 In juli en augustus werkt Provincie Flevoland aan de bij Lelystad. De werkzaamheden zijn opgeknipt in meerdere

Nadere informatie

Uitvoering Coolsingel. april 2018 maart 2021

Uitvoering Coolsingel. april 2018 maart 2021 Uitvoering Coolsingel april 2018 maart 2021 De boulevard die Rotterdam verdient. 27-3-2018 Gemeente Rotterdam - Uitvoeringsfasering Coolsingel 2 Maar eerst de uitvoering. Start na de Rotterdam Marathon,

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0948-RBO

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst reconstructie Leenderweg / John F. Kennedylaan

Informatiebijeenkomst reconstructie Leenderweg / John F. Kennedylaan Informatiebijeenkomst reconstructie Leenderweg / John F. Kennedylaan op 10 april van 19.30 tot 21.15 uur in de zaal Maenen te Valkenswaard Aanwezig: Wethouder M. Wijnen A. De Vries (projectleider gemeente)

Nadere informatie

Voorlopige voorziening:

Voorlopige voorziening: trekken. De aangevraagde verandering heeft betrekking op het toestaan van een watersprinkler-installatie. Tevens was het College van Oosterhout van plan om op verzoek van Agrichem B.V., paragraaf 13.2

Nadere informatie

Vanaf februari werken in uw buurt. Tur, autem quaerciatium remperaecus re sanihillam. De nieuwe Turnhoutsepoort: Groen en veilig

Vanaf februari werken in uw buurt. Tur, autem quaerciatium remperaecus re sanihillam. De nieuwe Turnhoutsepoort: Groen en veilig Vanaf februari werken in uw buurt Tur, autem quaerciatium remperaecus re sanihillam De nieuwe Turnhoutsepoort: Groen en veilig Een groene en fietsvriendelijke Turnhoutsepoort In februari 2017 starten het

Nadere informatie

11-14 september Drachtsterweg en Drachtsterbrug afgesloten

11-14 september Drachtsterweg en Drachtsterbrug afgesloten drachtsterweg en omgeving DEZE NIEUWSBRIEF INFORMEERT U OVER DE ACTUELE ONTWIKKELINGEN VAN HET PROJECT. aug/sept 2015 WILT U MEER INFORMATIE? KIJK OP: WWW.VRIJ-BAAN.NL OF VIA TEL. 058 284 40 40 11-14 september

Nadere informatie

Fietsas door Wijk Osseveld via Zonnewende

Fietsas door Wijk Osseveld via Zonnewende Fietsas door Wijk Osseveld via Zonnewende Op 20 januari jl. is er een informatie avond verzorgd in Het Bolwerk bij ons in de wijk. Tot onze verrassing bleek er een snelfietsroute over de Zonnewende te

Nadere informatie

Afsluitende werkzaamheden en afsluiting Rumelaarseweg vanaf 8 tot en met 22 januari

Afsluitende werkzaamheden en afsluiting Rumelaarseweg vanaf 8 tot en met 22 januari Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door PvB-OM-B-1366-AVR Adelbert

Nadere informatie

Werkzaamheden viaduct Woudenbergseweg te Maarsbergen, inclusief weekendafsluiting

Werkzaamheden viaduct Woudenbergseweg te Maarsbergen, inclusief weekendafsluiting Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0985-RBO

Nadere informatie

Verkeersbesluit gemeente Amersfoort wijk Vermeerkwartier/Leusderkwartier: verkeersmaatregelen ten behoeve van de Kersenbaan.

Verkeersbesluit gemeente Amersfoort wijk Vermeerkwartier/Leusderkwartier: verkeersmaatregelen ten behoeve van de Kersenbaan. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 9392 2 april 2015 Verkeersbesluit gemeente Amersfoort wijk Vermeerkwartier/Leusderkwartier: verkeersmaatregelen ten behoeve

Nadere informatie

Factsheet N231 Groot onderhoud en Biobased proeftuin

Factsheet N231 Groot onderhoud en Biobased proeftuin Factsheet Groot onderhoud en Biobased proeftuin De provincie Noord-Holland gaat de verkeersveiligheid en doorstroming van de verbeteren. Dit betekent dat op een aantal plekken onderhoudswerkzaamheden worden

Nadere informatie

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Projectpartners Opdrachtgever: Projectleider: Directie UAV: Toezichthouder: Opdrachtnemer: Projectleider: Uitvoerder: Omgevingsmanager: Werkvoorbereider:

Nadere informatie

Afsluitende Klankbordgroep avond Noorderhaaks

Afsluitende Klankbordgroep avond Noorderhaaks 3-6-2016 1 Afsluitende Klankbordgroep avond Noorderhaaks BAM Infra Wegen, 2-6-2016 1 Agenda Inleiding - Vragen? Verkeersmaatregelen - Langevliet - Vragen? - Van Foreestweg - Vragen? - Breewijd - Vragen?

Nadere informatie

Herinrichting t Goylaan. Presentatie 22 april 2015

Herinrichting t Goylaan. Presentatie 22 april 2015 Herinrichting t Goylaan Presentatie 22 april 2015 Opbouw presentatie Waarom is het nodig? Wat stellen we voor? Wat zijn de verkeerseffecten? Wat zijn milieu-effecten? Wat bereiken we ermee? Hoe gaat het

Nadere informatie

April Werk aan de stad in april

April Werk aan de stad in april April 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk aan

Nadere informatie

Verkeersbesluit tijdelijke afsluiting Prins Willem Alexanderlaan t.b.v. spoorwerkzaamheden

Verkeersbesluit tijdelijke afsluiting Prins Willem Alexanderlaan t.b.v. spoorwerkzaamheden STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 43464 27 juli 2018 Verkeersbesluit tijdelijke afsluiting Prins Willem Alexanderlaan t.b.v. spoorwerkzaamheden Nr. 2018-410177

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Ingenieursbureau D. de Weger Cluster Contactpersoon

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons de eerste nieuwsbrief over de realisatie Verbreding A1 Bunschoten-Spakenburg richting het Knooppunt Hoevelaken. Deze nieuwsbrief heeft het doel u te informeren

Nadere informatie

N232 Groot onderhoud Schipholweg

N232 Groot onderhoud Schipholweg Home N232 Groot onderhoud Schipholweg Waar? Schipholweg (N232) Wat? Groot onderhoud Wanneer? 7 mei t/m 18 juni 2012 Actueel (laatste wijziging 2 mei 2012) Volg het onderhoud van de N232 nu via twitter:

Nadere informatie

Zuidoost op Dreef Werkzaamheden aan de dreven in Zuidoost

Zuidoost op Dreef Werkzaamheden aan de dreven in Zuidoost Zuidoost op Dreef aan de dreven in Zuidoost Herziening nieuwsbrief 19 augustus 2013 In deze nieuwsbrief leest u over de werkzaamheden die vanaf september 2013 tot november 2014 plaatsvinden aan verschillende

Nadere informatie

Werkzaamheden en afsluiting viaduct Zeisterweg/Odijkerweg Werkzaamheden tunneltje Rijnwijcksewetering en Ecotunnel Kromme Rijn

Werkzaamheden en afsluiting viaduct Zeisterweg/Odijkerweg Werkzaamheden tunneltje Rijnwijcksewetering en Ecotunnel Kromme Rijn Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1129-RBO

Nadere informatie

Definitief ontwerp Willemskade

Definitief ontwerp Willemskade op stap Expertisecentrum Projecten, Realisatie en Beheer Stadskantoor Lübeckplein 2 Postbus 10007 8000 GA Zwolle Telefoon (038) 422 69 66 NH.Munnik@zwolle.nl www.zwolle.nl Inhoud 1 Inleiding 3 2 Ontwerp

Nadere informatie

INSPRAAKRAPPORTAGE. Herinrichting Pleiadenplantsoen

INSPRAAKRAPPORTAGE. Herinrichting Pleiadenplantsoen INSPRAAKRAPPORTAGE Herinrichting Pleiadenplantsoen Gemeente Velsen Oktober 2018 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 2 1.1 Inspraakprocedure 2 1.2 Leeswijzer 2 2. INSPRAAKREACTIES EN ANTWOORDEN 3 2.1 Inspreekthema

Nadere informatie

De omgevingsvergunning: gemak voor burger en bedrijfsleven

De omgevingsvergunning: gemak voor burger en bedrijfsleven De omgevingsvergunning: gemak voor burger en bedrijfsleven Per 1 oktober 2010 is de nieuwe omgevingsvergunning van kracht. Wie wil bouwen, verbouwen, een boom wil kappen of een nieuwe oprit wil aanleggen

Nadere informatie

VOETPRINT VAN NIEUWE WEG IS AL TE ZIEN

VOETPRINT VAN NIEUWE WEG IS AL TE ZIEN Nieuwsbrief november 2015 Verbreding N279 s-hertogenbosch-veghel VOETPRINT VAN NIEUWE WEG IS AL TE ZIEN Het gaat goed. Tot nu toe zijn we zeker tevreden. We hebben even last gehad van een natte periode,

Nadere informatie

Overwegende: dat wij op grond van artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 bevoegd zijn dit verkeersbesluit

Overwegende: dat wij op grond van artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 bevoegd zijn dit verkeersbesluit STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 12119 29 april 2015 ONTWERP - VERKEERSBESLUIT Herinrichting IJsselkade, Spinbaan, Melkweg en nieuw aan te leggen parallelweg

Nadere informatie

Kennis maken met Slagenland Wonen

Kennis maken met Slagenland Wonen Raadhuisstraat 2 5165 CH Waspik Postbus 36 5165 ZG Waspik t 0416 31 23 96 f 0416 31 32 15 Nieuwe huurder? Wij leggen u alles uit Als u in aanmerking komt voor een woning ontvangt u alle informatie over

Nadere informatie

Handreiking WhatsApp Buurtpreventie

Handreiking WhatsApp Buurtpreventie Handreiking WhatsApp Buurtpreventie 2017 Inleiding In deze handleiding wordt ingegaan op de stappen die u moet ondernemen om een WhatsApp-groep Buurtpreventie te ontwikkelen binnen de wijk. Dit plan bevat

Nadere informatie

Doe mee! Horen Zien Bellen

Doe mee! Horen Zien Bellen Horen Zien Bellen Doe mee! Een veilige woon- en leefomgeving. Met Burgernet kunnen we daar samen wat aan doen. De gemeente en de politie werken dagelijks aan de veiligheid op straat. Maar, we kunnen uw

Nadere informatie

In de maanden augustus, september en oktober vinden er in verschillende delen van Oosterhout werkzaamheden plaats aan de riolering.

In de maanden augustus, september en oktober vinden er in verschillende delen van Oosterhout werkzaamheden plaats aan de riolering. Werkzaamheden riolering In de maanden augustus, september en oktober vinden er in verschillende delen van Oosterhout werkzaamheden plaats aan de riolering. Reiniging riolen Slotjes In de maanden september

Nadere informatie

VERKEERSBEGRIPPEN. bij Verkeersexamen 2011. Overzicht van verkeersbegrippen, die belangrijk zijn voor kinderen. verkeersbegrip uitleg

VERKEERSBEGRIPPEN. bij Verkeersexamen 2011. Overzicht van verkeersbegrippen, die belangrijk zijn voor kinderen. verkeersbegrip uitleg VERKEERSBEGRIPPEN bij Verkeersexamen 2011 Overzicht van verkeersbegrippen, die belangrijk zijn voor kinderen. bestuurder Je bent bestuurder: - als je fietst - als je paardrijdt of loopt met je paard aan

Nadere informatie

Nog maar korte tijd voor indienen voordracht Koninklijke onderscheiding

Nog maar korte tijd voor indienen voordracht Koninklijke onderscheiding Aanvragen dienen uiterlijk 1 juli binnen te zijn Nog maar korte tijd voor indienen voordracht Koninklijke onderscheiding Volgens traditie vindt de uitreiking van Koninklijke onderscheidingen aan mensen

Nadere informatie