UITGEBREIDE GEBRUIKSHANDLEIDING KASSA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UITGEBREIDE GEBRUIKSHANDLEIDING KASSA"

Transcriptie

1 UITGEBREIDE GEBRUIKSHANDLEIDING KASSA

2 ALLE producten moeten worden aangeslagen op de kassa. Ook consumpties voor eigen gebruik door de bardienst, commissies, bestuur, etc Ook gevallen flesjes en bederf Geen handmatige bonnen meer. Consumpties dienen gelijk aangeslagen en afgerekend te worden. Dit om te voorkomen dat u open transacties heeft. Alleen competitieteams mogen nog op bon kopen. Probeer zoveel mogelijk te laten betalen via pinautomaat (met pin of contactloos). Hierdoor raken leden er sneller aan gewend en is de transitie naar volledig cashloos gemakkelijker. Geen hoofdrekenen meer, zodat rekenfouten tot het verleden behoren. Om optimaal gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden van dit systeem, verzoeken wij de leden de gebruiksaanwijzingen op te volgen. Wij vertrouwen op ieders medewerking!

3 Opstarten terminal Terminal opstarten Zwarte knop op de voorkant van de hals +/- 2 seconden ingedrukt houden. De terminal start nu op (dit kan enkele minuten duren!). Wacht tot u het beeldscherm onder Terminal aanmelden ziet. Druk op de knop Aanmelden. De terminal haalt nu de benodigde gegevens op. Mocht de knop aanmelden niet verschijnen is er iets mis met de internetverbinding. Druk dan op Offline starten. Kassa geld ingeven (Alleen voor weekdiensten) Bij aanvang van de bardienst dient er wisselgeld in de kassalade gestort te worden. Druk op knop beheer en daarna op kas. Geef je autorisatiecode in en vervolgens het bedrag wat u in de kassa lade stopt. Druk daarna op contant in. Producten aanslaan & uitgeven en afrekenen/betalen Producten aanslaan Sla eerst de gewenste categorie producten aan (bovenaan het scherm). Druk vervolgens op de knop van het product dat u wilt aanslaan. Als u verschillende producten aan wilt slaan drukt u op de desbetreffende knop(pen). Aantallen producten wijzigen Druk op de knop van het product dat u wilt aanslaan. Wilt u van 1 product meerdere aantallen aanslaan, dan kan dat op de volgende manieren. Bijvoorbeeld 10 jupiler:. - Druk eerst op en tik dan 10 en ok en vervolgens de knop Jupiler fles ; - Druk de knop Jupiler fles in en vermeerder het aantal met de knop - Of druk 10x op de knop Jupiler tap. Wilt u producten wijzigen of verminderen: - Druk op om het aantal te verminderen LET OP: Ga pas naar afrekenen als u de bestelling heeft uitgegeven. Het kan zijn dat de klant de bestelling nog wil wijzigen en/of zich heeft vergist. Dan kunt u dat nu nog aanpassen. Na betaling is dat niet meer mogelijk!

4 Producten afrekenen Na het aanslaan van alle producten drukt u op de knop BETAAL rechts onderin. Kies vervolgens op één van de betaalmogelijkheden: 1. Bon: Voor plaatsen van bestelling op bonnen voor de competitieteams (zie hoofdstuk teambonnen 2. Pin betaling: betaling met pin of contactloos 3. Wegboeken: Eigen verbruik, Breuk& Bederf, representatie 4. Contant & wisselgeld: Bij betaling met contanten Ad 2. Pinbetaling Druk op knop PIN als klant via de pinautomaat wil betalen met pin of contactloos. De kassa zal het bedrag automatisch naar de pinpad sturen en bij goedkeuring is de transactie voltooid en zal de kassa teruggaan naar het hoofdscherm. Ad 3. Wegboeken Druk op de knop Wegboeken en kies vervolgens een van onderstaande knoppen. 1. Druk op Breuk en bederf als u flesjes/product laat vallen en/of product weggooit wegens over datum 2. Representatie : Wordt alleen door bestuur gebruikt 3. Druk op de desbetreffende knop Bestuur/Commissies als producten voor eigen gebruik zijn door een van de commissies of het bestuur 4. Speciale evenementen (waar dan een knop voor is aangemaakt) Zodra een van deze knoppen wordt ingedrukt wordt de transactie weg geboekt naar de desbetreffende rekening en zal de kassa teruggaan naar het hoofdscherm. Ad 3. Contant Druk op de knop contant en reken het bedrag af. Wanneer u op de knop wisselgeld drukt, kunt u het geld dat u ontvangt invoeren en wordt automatisch het wisselgeld voor u berekend.

5 Nadat op betaald is gedrukt gaat de kassa terug naar het hoofdscherm en kunt u nu het wisselgeld teruggeven. Laatste transactiebon afdrukken Standaard is de kassa zo ingesteld dat er geen bonnen worden afgedrukt. Dit om papier en het milieu te sparen. Mocht de klant toch een bon willen hebben dan drukt u print laatste bon. LET OP: Alleen de laatste transactie kan geprint worden. Teambonnen De betaalfunctie bon is de vervanging van het handgeschreven briefje dat achter de bar ligt. Hiermee kun je eenvoudig bijhouden wat een team gedurende een dag consumeert. Als een bestelling op een bon geplaatst moet worden drukt u, nadat de bestelling is aangeslagen, bij de betaalmogelijkheden op bon. Vervolgens krijgt u het volgende scherm te zien. Kies vervolgens op de bon van het team dat de bestelling doet. De desbetreffende bon wordt geopend. Bovenaan ziet u de producten die al eerder op de bon geplaatst zijn, onderaan de producten die u net heeft geselecteerd. Kies voor Zet op Bon. De bestelling is verwerkt. De kassa zal terug gaan naar het hoofdscherm.

6 Een hele bon afrekenen Als u een bestaande bon wilt afrekenen, drukt u op de knop Saldo. Hierna komt u in het volgende scherm, waar u de juiste bon kunt selecteren. Hierna volgt het scherm met daarop alle producten die op de bon zijn geplaatst. Kies voor de optie Betaal. U komt in het betaalscherm terecht. Hier kunt u kiezen op welke manier de bon afgerekend wordt. (Het is niet mogelijk de bon middels de Munten knop af te rekenen.)

7 Een gedeelte van een bon afrekenen of overboeken naar een andere bon U kunt kiezen om een aantal producten op de bon los af te rekenen of over te boeken naar een andere bon. Ook kunt u een gedeelte van het openstaande bedrag afrekenen. Wilt u bepaalde producten op de bestelling afrekenen, selecteer dan deze producten en druk op betaal. U komt weer in het betaalscherm. Wilt u deze producten overboeken naar een andere bon druk dan op overboeken. Vervolgens verschijnt het overzichtsscherm met alle bonnen. Selecteer de bon waarnaar overgeboekt dient te worden. Wilt u een gedeelte van het openstaande bedrag afrekenen, druk dan op voorschot. Het scherm hiernaast verschijnt. Toets het gewenste bedrag in en druk op ok. U komt in het bestaalscherm. Voor bardienstvrijwilligers is het niet mogelijk producten van de bon te halen. Dit kan alleen met een autorisatiecode.

8 Beheer functie (Alleen weekdiensten) Druk op de knop beheer in het hoofdscherm. Vervolgend verschijnt het volgende scherm. Kies kas u cash in (bij begin bardienst) en uit de kassalade (bij einde bardienst of om aankopen te doen) haalt. Kies toon transacties om de lijst met alle transacties in te zien. Gebruik de pijl naar links om naar boven te scrollen en de pijl naar rechts om naar beneden te scrollen. Gebruik de kruis om een transactie te verwijderen. Kies dagstaat om de dagstaat op te maken bij het afsluiten van de kassa na de bardienst. (zie ook hoofdstuk dagstaat opmaken.

9 Dagstaat/afsluiting opmaken (alleen voor weekdiensten) Haal de kassa leeg en tel het geld. Druk op de knop beheer in het hoofdscherm. Druk vervolgens op de knop kas. Geef het bedrag in en druk op contant uit. Kies dagstaat in de beheeromgeving. Het volgende scherm met de dagstaat verschijnt: Druk op print dagstaat om de dagstaat af te drukken. Op de dagstaat onder kopje cashflow staat het volgende: In kas gestort: Het bedrag wat bij de aanvang van de bardienst in de kassa is gestopt Uit kas gehaald: Het bedrag aan het einde van de bardienst wat uit de kassa is gehaald Contant betaald bon: Bedrag wat contant is afgerekend via bonnen Contant betaald: Bedrag wat afgerekend is in contanten Dagtotaal: Dit is het kasverschil. Noteer eventuele oorzaken van het kasverschil op de dagstaat. Aan het einde van de weekdienst de dagstaten samen met de opbrengst van de week inleveren bij de penningmeester.

10 Afsluiten & herstarten terminal Druk op de kop kassaterminal. Druk vervolgens op de knop Uitschakelen en de kassa schakelt zich vanzelf uit. Druk op de knop herstarten om de kassa opnieuw op te starten.

GEBRUIKSHANDLEIDING KASSA LE CREDIT SPORTIF

GEBRUIKSHANDLEIDING KASSA LE CREDIT SPORTIF GEBRUIKSHANDLEIDING KASSA LE CREDIT SPORTIF ALLE producten moeten worden aangeslagen op de kassa. Ook verbruik consumpties bar/keukendienst en gevallen flesjes ( zie betaalmethode wegboeken ) Let op! ETEN

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING KASSA LE CREDIT SPORTIF

GEBRUIKSHANDLEIDING KASSA LE CREDIT SPORTIF GEBRUIKSHANDLEIDING KASSA LE CREDIT SPORTIF ALLE producten moeten worden aangeslagen op de kassa. Ook consumpties bar/keukendienst en gevallen flesjes ( zie betaalmethode wegboeken ) Alle commissies hebben

Nadere informatie

Handleiding gebruik kassaterminal

Handleiding gebruik kassaterminal Handleiding gebruik kassaterminal Oktober 2015 Inhoudsopgave Het aanzetten van de kassaterminal... 3 Storten daggeld in kassalade... 3 Werking kassaterminal... 4 Correctie omzetboeking... 5 Clubcard DeetosSnel...

Nadere informatie

HANDLEIDING KASSASYSTEEM

HANDLEIDING KASSASYSTEEM INLEIDING Dit is een instructie voor het gebruik van het kassasysteem. De betalingswijzen bij deze kassa zijn: Met de KNLTB pas die daarvóór via de kassa is opgewaardeerd met pin of online met ideal Met

Nadere informatie

Inschakelen terminal...3 Aanmelden terminal...4 Hoofdscherm...5 Producten aanslaan...7 Producten afrekenen...13

Inschakelen terminal...3 Aanmelden terminal...4 Hoofdscherm...5 Producten aanslaan...7 Producten afrekenen...13 Handleiding Terminal Inhoud Inschakelen terminal...3 Aanmelden terminal...4 Hoofdscherm...5 Producten aanslaan...7 Producten afrekenen...13 -Betaalpas...14 -PIN...16 -Contant...17 -Wegboeken...18 Saldo

Nadere informatie

Maurice van de Weijer Barcommissie - 12.01.2015. Barcommissie TC Topspin 12.01.2015 Maurice van de Weijer

Maurice van de Weijer Barcommissie - 12.01.2015. Barcommissie TC Topspin 12.01.2015 Maurice van de Weijer Maurice van de Weijer Barcommissie - 12.01.2015 Agenda referentielijst / referentiebezoeken voordelen kassa- en betaalsysteem kassa systeemconfiguratie opstarten en aanmelden kassaterminal hoofdscherm

Nadere informatie

Handleiding Terminal

Handleiding Terminal Handleiding Terminal Inhoud ü Inschakelen terminal...3 ü Aanmelden terminal...4 ü Hoofdscherm...5 ü Producten aanslaan...7 ü Producten afrekenen...12 ü ü ü ü - Betaalpas...13 - Contant...16 - Wegboeken...17

Nadere informatie

HANDLEIDING KASSASYSTEEM

HANDLEIDING KASSASYSTEEM 3 april 2016 Pagina 1 van 15 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 2 INLEIDING... 3 OPSTARTEN KASSA EN PINAUTOMAAT... 4 BEDIENEN KASSA... 6 PINAUTOMAAT... 7 OPWAARDEREN VAN EEN PAS... 8 GEBRUIK COMMISSIE EN COMPETITIEPASSEN...

Nadere informatie

UNTILL SPORTS HANDLEIDING BARDIENST

UNTILL SPORTS HANDLEIDING BARDIENST UNTILL SPORTS HANDLEIDING BARDIENST 1 INHOUDSOPGAVE Aanmelden bij het kassasysteem... 3 Bestelling opnemen... 4 Contante betaling... 5 Pin betaling... 6 Sportpas betaling... 7 Opwaarderen Sportpas Bijstorten

Nadere informatie

UITGEBREIDE INSTRUCTIE GEBRUIK NIEUWE KASSA 02-09-2015. Pagina 1

UITGEBREIDE INSTRUCTIE GEBRUIK NIEUWE KASSA 02-09-2015. Pagina 1 UITGEBREIDE INSTRUCTIE GEBRUIK NIEUWE KASSA 02-09-2015 Pagina 1 INHOUDSOPGAVE: Inleiding Pagina 3 Opstarten kassa en pinautomaat Pagina 4 Bedienen van de kassa Pagina 5 Pinautomaat Pagina 7 Opwaarderen

Nadere informatie

Openen. Zet het alarm uit. Open de Jan Sinjorgo kamer. Zet de koffiemachine aan. Zet de muziek aan. Volg de procedure Kas openen.

Openen. Zet het alarm uit. Open de Jan Sinjorgo kamer. Zet de koffiemachine aan. Zet de muziek aan. Volg de procedure Kas openen. Algemene regels Alleen bar en keuken vrijwilligers + bestuursleden hebben toegang achter de bar, keuken en berging. Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Alles dient direct afgerekend

Nadere informatie

Hunter CRM. POS Documentatie

Hunter CRM. POS Documentatie Hunter CRM POS Documentatie Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen corrigeren (p. 09) 5. Betalingen (p. 10) 6. Nota afhandeling

Nadere informatie

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1 Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 1 Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen

Nadere informatie

UITGEBREIDE INSTRUCTIE GEBRUIK NIEUWE KASSA

UITGEBREIDE INSTRUCTIE GEBRUIK NIEUWE KASSA UITGEBREIDE INSTRUCTIE GEBRUIK NIEUWE KASSA INLEIDING Dit is een instructie voor het gebruik van de nieuwe kassa van Wolfsbosch. Een paar zaken zijn bij deze kassa anders dan bij de vorige. Dat zit m met

Nadere informatie

UITGEBREIDE INSTRUCTIE GEBRUIK NIEUWE KASSA

UITGEBREIDE INSTRUCTIE GEBRUIK NIEUWE KASSA UITGEBREIDE INSTRUCTIE GEBRUIK NIEUWE KASSA Pagina 1 INHOUDSOPGAVE: Inleiding Pagina 3 Opstarten kassa en mogelijk problemen Pagina 4 Bonnenprinter Pagina 8 Bedienen van de kassa Pagina 10 Pinautomaat

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding

Gebruikers Handleiding Gebruikers Handleiding Pagina 1 Voorwoord. In deze gebruikershandleiding leest u hoe er met de kassa gewerkt kan worden. Het basisgebruik van de kassa kunt u hier terug vinden. U vindt hier onder andere

Nadere informatie

QLINE Q1000 BASIS HANDLEIDING

QLINE Q1000 BASIS HANDLEIDING QLINE Q1000 BASIS HANDLEIDING Versie 0.1 Inhoud Kassa opstarten... 2 Aanmelden medewerker... 2 Betekenis knoppen kassascherm... 4 Aanslaan & Afrekenen... 6 Betaalwijze Pin (gekoppelde pin)... 6 Betaalwijze

Nadere informatie

1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op BAR KASSA op bureaublad om het programma op pc te starten.

1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op BAR KASSA op bureaublad om het programma op pc te starten. Bar Gebruikershandleiding 170912 Pagina 1 van 8 1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op BAR KASSA op bureaublad om het programma op pc te starten. Vul jouw gebruikersnaam en code in. Klik op Login Je bent nu in het

Nadere informatie

HANDLEIDING WINPOS KASSA

HANDLEIDING WINPOS KASSA HANDLEIDING WINPOS KASSA DATUM: VERSIE: AUTEUR: REVIEW: 13-08-2007 First draft Joshua Willems Marc Hermans 29-08-2007 Final version Freek Sengers Marc Hermans INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 De kassa opstarten

Nadere informatie

Handleiding voor het werken met vaste klanten in uw untill ordering software.

Handleiding voor het werken met vaste klanten in uw untill ordering software. Handleiding voor het werken met vaste klanten in uw untill ordering software. Binnen untill ordering software kunt u werken met vast klanten. Hier in zijn er 3 verschillenden manieren, die in deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T4000 Zelfbedieningskassa

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T4000 Zelfbedieningskassa Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T4000 Zelfbedieningskassa www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 1.1Doel...3 2 Configuratie...4 2.1Configuratie bewerken...4 2.1.1Zelfbedieningskassa

Nadere informatie

1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op KTS-logo op bureaublad om het programma op pc te starten.

1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op KTS-logo op bureaublad om het programma op pc te starten. KTS-Smart Gebruikershandleiding 170912 Pagina 1 van 18 1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op KTS-logo op bureaublad om het programma op pc te starten. Vul jouw gebruikersnaam en code in. Klik op Login Je bent nu

Nadere informatie

Werken met de kassa, per stap uitgelegd

Werken met de kassa, per stap uitgelegd Werken met de kassa, per stap uitgelegd Dit is een uitgebreide handleiding waar alle stappen in detail beschreven zijn. Heb je aan een korte handleiding genoeg? Lees dan de aparte handleiding Verkorte

Nadere informatie

Kasopmaak INHOUDSOPGAVE

Kasopmaak INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 2 KASREKENING & KASSAGROEP... 3 GLOBAAL OVERZICHT... 4 ONDERDELEN VAN DE KASOPMAAK... 4 Algemeen... 4 Verkopen... 5 Contant... 5 Afstorting... 5 Betaalwijze... 5 Eigen verbruik...

Nadere informatie

Wilmar Retail Kassa Handleiding

Wilmar Retail Kassa Handleiding Wilmar Retail Kassa Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen... 3 1.1 Verschillende kassa s... 3 2. Automatisch uitloggen... 5 3. Afrekenen... 5 3.1 Kassagroepen... 6 3.2 Afrekenen via

Nadere informatie

Electronic Brains. Horeca automatisering. Handleiding EBorder2 Electronic Brains B.V. Augustus E:

Electronic Brains.  Horeca automatisering. Handleiding EBorder2 Electronic Brains B.V. Augustus E: Electronic Brains Horeca automatisering www.eb.nl Handleiding EBorder2 Electronic Brains B.V. Augustus 2015 E: info@eb.nl T: 075 6353830 Opties 3 Instellingen 4 Eerste gebruik! 4 Bestellen 5 Selecteer

Nadere informatie

Werken met de kassa, per stap uitgelegd

Werken met de kassa, per stap uitgelegd Werken met de kassa, per stap uitgelegd Dit is een verkorte handleiding over het kassa-systeem. Wil je alle informatie lezen, ga dan naar de Uitgebreide Handleiding Werken met de Kassa Inleiding Het kassa-systeem

Nadere informatie

Instructie voor Barmedewerkers.

Instructie voor Barmedewerkers. Begin bardienst: U bent bekend met de instructie gebruik van kassa, anders moet u deze eerst doornemen. BIJLAGE A Kassa-lade pakken deze staat op het keukenkastje boven de vaatwasser, of in de radiokast.

Nadere informatie

BALIEVERKOPEN HET STARTEN VAN EEN KASSAVERKOOP

BALIEVERKOPEN HET STARTEN VAN EEN KASSAVERKOOP BALIEVERKOPEN Het starten van de balie onder Windows kan doormiddel van het aanklikken van het ICOON BALIE. Vervolgens verschijnt onderstaand venster. Als er voor verkoper nul wordt gekozen, dan zal er

Nadere informatie

Handleiding betaalmethoden kassa LTV Randenbroek

Handleiding betaalmethoden kassa LTV Randenbroek BETALEN MET DE KNLTB-PAS: Stap 5 Druk op de knop 'Betalen' en dan op 'KNLTB-pas' Haal de pas door de kaartlezer (van boven naar onder) Druk op de toets 'Pas Sluiten'. Artikelen zijn afgeboekt Wacht tot

Nadere informatie

Inhoud. Er kan van vormgeving veranderd worden door het volgende te doen:

Inhoud. Er kan van vormgeving veranderd worden door het volgende te doen: Horeca Inhoud Kassa opstarten... 2 Aanmelden medewerker... 2 Overzicht van het POS scherm... 4 Betekenis knoppen kassascherm... 5 Een tafel openen... 7 Een bestelling invoeren op een tafel... 12 Een tafel

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1510 Statiegeld

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1510 Statiegeld Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1510 Statiegeld www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 1.1Doel...3 2 Configuratie...4 2.1Artikel met statiegeld aanmaken...4 2.1.1Knop aanmaken...5

Nadere informatie

Pagina 2 van 27. Kassa software

Pagina 2 van 27. Kassa software Laatste wijziging: 13-02-2008 Pagina 2 van 27 Kassa software Inhoudsopgave De Kassa... 5 De Schermopbouw... 6 Bediende inlogscherm... 6 Werken vanuit het hoofdscherm... 7 Gast invoeren... 18 Bestaande

Nadere informatie

QLINE BASIS HANDLEIDING

QLINE BASIS HANDLEIDING QLINE BASIS HANDLEIDING Versie 1.1 Inhoud Kassa opstarten...3 Aanmelden medewerker...3 Betekenis knoppen kassascherm...5 Aanslaan & Afrekenen...7 Betaalwijze Pin (gekoppelde pin)...7 Betaalwijze Contant...9

Nadere informatie

Handleiding untill. Voor installaties vanaf 95.8.R.8211. Versie 1.0 maart 2013 untill Holding - 1

Handleiding untill. Voor installaties vanaf 95.8.R.8211. Versie 1.0 maart 2013 untill Holding - 1 Handleiding untill Voor installaties vanaf 95.8.R.8211 Versie 1.0 maart 2013 untill Holding - 1 Inhoudsopgave: 1 Overzicht knoppen 3 1.1 Overzicht knoppen Startscherm 3 1.2 Overzicht knoppen Bestelscherm

Nadere informatie

S S BALIEVERKOPEN. (Afbeelding 1)

S S BALIEVERKOPEN. (Afbeelding 1) BALIEVERKOPEN Om de balieverkopen (kassaverkopen) te doen dient Abis als balie te zijn opgestart. Doe dit door balienummer 1 of 2 te geven maar geen 0 want dat is kantoor (zie afbeelding 1). (Afbeelding

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1200 Klantenbeheer met Acties

HANDLEIDING Q1200 Klantenbeheer met Acties HANDLEIDING Q1200 Klantenbeheer met Acties Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Klanten in kassa...4 Kies Klant knop...4 Aanmelden klant...4 Klantenbeheer overzicht in kassa...5 Klant saldo...6 Klantenbeheer

Nadere informatie

Handleiding Wilmar Retail Werken met kasverschil

Handleiding Wilmar Retail Werken met kasverschil Handleiding Wilmar Retail Werken met kasverschil Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Beginnen met het bijhouden van kasverschil... 4 Voorbeeld winkel... 4 Kassanamen aanmaken... 5 Kasverschil

Nadere informatie

Handleiding SAFEPAY TM HANDLEIDING. Handleiding SAFEPAY TM pag. 1 / 9

Handleiding SAFEPAY TM HANDLEIDING. Handleiding SAFEPAY TM pag. 1 / 9 Handleiding SAFEPAY TM HANDLEIDING Handleiding SAFEPAY TM pag. 1 / 9 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 2. SAFEPAY... 3 2. 1. Statusberichten... 3 2. 2. Tabblad Betaling... 4 2. 2. 1. Betalingen met SafePay...

Nadere informatie

Viva 3 Online Handleiding Kascontrole

Viva 3 Online Handleiding Kascontrole Viva 3 Online Handleiding Kascontrole CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoud 1. Kascontrole... 2 1.1 Betaling

Nadere informatie

Kascontrole. VIVA 3.0 Kascontrole

Kascontrole. VIVA 3.0 Kascontrole Kascontrole VIVA 3.0 Kascontrole CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoudsopgave 1. Kascontrole... 2 2. Kastelling...

Nadere informatie

2. ALLEEN PRIJS AANPASSEN (hier kan je alleen de prijs wijzigen)

2. ALLEEN PRIJS AANPASSEN (hier kan je alleen de prijs wijzigen) VERKORTE HANDLEIDING SHARP UP 3515 1. PROGRAMMATIE Hoe wijzig ik een artikel (prijs), of voeg ik er een nieuwe bij? - Dit doet u met de Manager - Toets BETAALFUNCTIE - Toets WIJZIG ARTIKEL U komt in het

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Untill Kassa. Inloggen als de pc opnieuw opgestart is

Gebruiksaanwijzing Untill Kassa. Inloggen als de pc opnieuw opgestart is Gebruiksaanwijzing Untill Kassa Inloggen als de pc opnieuw opgestart is De kassa staat in principe altijd aan en, zal als hij evt. opnieuw opgestart moeten worden altijd in het zelfde beginscherm (1) komen.

Nadere informatie

QLINE PUNTEN SPAREN (WERKT ALLEEN MET DE Q1200 KLANTENBEHEER)

QLINE PUNTEN SPAREN (WERKT ALLEEN MET DE Q1200 KLANTENBEHEER) QLINE PUNTEN SPAREN (WERKT ALLEEN MET DE Q1200 KLANTENBEHEER) Versie 0.1 Algemene instellingen Klantenkaart > Spaarpunten: Geactiveerd: Hiermee wordt de spaarpunten optie volledig in- of uitgeschakeld.

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1440 Bestelbon Cafetaria

HANDLEIDING Q1440 Bestelbon Cafetaria HANDLEIDING Q1440 Bestelbon Cafetaria Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Kassa knoppen/functies...4 Bestelbon aanmaken...5 Bestelbon opties...6 Bestelbon aanpassen...6 Bestelbon annuleren...7 Bestelbon

Nadere informatie

Afbeelding 9: Menu toets. Afbeelding 10: Synchroniseren. Afbeelding 11: Synchroniseren WWW.KLANTKAART.NL - HOEFSMIDSTRAAT 41-3194 AA HOOGVLIET

Afbeelding 9: Menu toets. Afbeelding 10: Synchroniseren. Afbeelding 11: Synchroniseren WWW.KLANTKAART.NL - HOEFSMIDSTRAAT 41-3194 AA HOOGVLIET Synchroniseren Door het synchroniseren van de terminal worden de transacties naar de database verzonden. Het is van belang dat dit eens in de week gebeurd zodat de database up-to-date blijft en de terminal

Nadere informatie

1.1 Hoe laten we passanten betalen?

1.1 Hoe laten we passanten betalen? Bijlage Liggeld passanten Deze bijlage is een aanvulling op de Kassa instructie voor de bardienst. Onderwerpen als opstarten kassa, bonrollen vervangen, problemen met storingen, etc. staan in het hoofddocument.

Nadere informatie

CCV SalesPoint update

CCV SalesPoint update CCV SalesPoint update Er staat een nieuwe versie van de CCV SalesPoint app voor u klaar in de appstore (versie 1.0.63). De belangrijkste wijzigingen in deze nieuwe versie van de app en op de online omgeving

Nadere informatie

Handleiding Cashr v1.6.2.4

Handleiding Cashr v1.6.2.4 Kasopmaak Inleiding De functie Kasopmaak helpt u bij het beheren en controleren van de geldstromen op uw kassa. Zo kunt u per betaalwijze zien welke bedragen er op de kassa zijn aangeslagen en kunt u controleren

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING DC800

GEBRUIKSHANDLEIDING DC800 GEBRUIKSHANDLEIDING DC800 Versie: 1.1 Datum: 10-12-2016 Auteur: PH 1 INHOUDSOPGAVE 2 Inleiding... 2 3 Functies... 2 4 Het apparaat... 2 4.1 Scherm opbouw... 2 5 Gebruik van de DC800... 4 5.1 Aanmelden...

Nadere informatie

Handleiding kassa bij voorstellingen

Handleiding kassa bij voorstellingen Handleiding kassa bij voorstellingen Handleiding op één pagina Voorbereiding In de tas vindt je een Payleven-pinapparaat, een tablet, een USB-lader, twee kabeltjes en 'hier alleen pinnen'-bordjes. Ontbreekt

Nadere informatie

Omdat het belangrijk is dat het draaien van een bardienst serieus genomen wordt heeft het Bestuur besloten om een aantal hoofdregels op te stellen.

Omdat het belangrijk is dat het draaien van een bardienst serieus genomen wordt heeft het Bestuur besloten om een aantal hoofdregels op te stellen. Geachte leden, Omdat het belangrijk is dat het draaien van een bardienst serieus genomen wordt heeft het Bestuur besloten om een aantal hoofdregels op te stellen. Indien leden zich niet houden aan de regels

Nadere informatie

Lightspeed handleiding Hoe werk ik met een Tab en plaats ik deze op rekening? Horsterweg 22c 3835 PS Stoutenburg

Lightspeed handleiding Hoe werk ik met een Tab en plaats ik deze op rekening? Horsterweg 22c 3835 PS Stoutenburg Lightspeed handleiding Hoe werk ik met een Tab en plaats ik deze op rekening? NOTE * Deze handleiding is ontwikkelt voor het gebruik bij vaste gasten die standaard uitgesteld betalen. * De beschreven werkwijze

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1400 Tafelregistratie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1400 Tafelregistratie Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1400 Tafelregistratie www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 1.1Doel...3 2 Hoe er mee te werken...4 2.1Op rekening betalen...4 2.2Financiële

Nadere informatie

QLINE Q1200 KLANTENBEHEER EN ACTIES

QLINE Q1200 KLANTENBEHEER EN ACTIES QLINE Q1200 KLANTENBEHEER EN ACTIES Versie 1.1 Inhoud Kies Klant afrekenen...3 Aanmelden medewerker...3 Klantenbeheer Overzicht kassa...4 Klantenbeheer Saldo Instellingen...5 Tegoed opwaarderen...6 Saldo

Nadere informatie

QLINE PUNTEN SPAREN (WERKT ALLEEN MET DE Q1200 KLANTENBEHEER)

QLINE PUNTEN SPAREN (WERKT ALLEEN MET DE Q1200 KLANTENBEHEER) QLINE PUNTEN SPAREN (WERKT ALLEEN MET DE Q1200 KLANTENBEHEER) Algemene instellingen Klantenkaart > Spaarpunten: Geactiveerd: Hiermee wordt de spaarpunten optie volledig in- of uitgeschakeld. Standaard

Nadere informatie

HANDLEIDING SEPAY MOBIEL

HANDLEIDING SEPAY MOBIEL HANDLEIDING SEPAY MOBIEL 1 Inhoudsopgave Mijn SEPAY.... 2 Overzicht van de SEPAY Mobiel... 3 Installatie.... 5 Menu en instellingen.... 5 Menu... 5 Taal instellingen.... 5 Technisch menu, software configuratie...

Nadere informatie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie Balie VIVA2.0 VIVA2.0 Balie CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl 1 Inhoudsopgave 1. Algemene Informatie over VIVA

Nadere informatie

Deze handleiding werd speciaal voor u gemaakt. U vindt hier alles terug om probleemloos met uw betaalterminal te kunnen werken.

Deze handleiding werd speciaal voor u gemaakt. U vindt hier alles terug om probleemloos met uw betaalterminal te kunnen werken. Beste Klant, Proficiat met de van uw nieuwe betaalterminal. U hebt gekozen voor een toestel dat u in staat stelt om uw betalingen te kunnen ontvangen naar de meest recente normen. Deze handleiding werd

Nadere informatie

Kantine/Kroeg Kassa Handleiding

Kantine/Kroeg Kassa Handleiding Na het opstarten van de kassa duurt het even voordat het opstartscherm verschijnt. Tijdens het opstarten worden de randapparaten zoals printer en lade gecontroleerd. De eerste keer zal de kassa vragen

Nadere informatie

Deze handleiding werd speciaal voor u gemaakt. U vindt hier alles terug om probleemloos met uw betaalterminal te kunnen werken.

Deze handleiding werd speciaal voor u gemaakt. U vindt hier alles terug om probleemloos met uw betaalterminal te kunnen werken. Beste Klant, Proficiat met de van uw nieuwe betaalterminal. U hebt gekozen voor een toestel dat u in staat stelt om uw betalingen te kunnen ontvangen naar de meest recente normen. Deze handleiding werd

Nadere informatie

Begin van de kassadienst

Begin van de kassadienst DIGITALE KASSASTAAT Begin van de kassadienst Je kunt op 2 manieren beginnen met je dienst, namelijk door geld te tellen boven of door geld te tellen in de foyer achter de kassa. Beide manieren mogen, maar

Nadere informatie

Sioges Rapporten [1] Pag Kasopmaak 1.1 Het uitvoeren van kasopmaak Pag Rapporten 2.1 Programmering Lijst Slepen & sorteren

Sioges Rapporten [1] Pag Kasopmaak 1.1 Het uitvoeren van kasopmaak Pag Rapporten 2.1 Programmering Lijst Slepen & sorteren Sioges Rapporten Pag. 01 Inhoudsopgave Pag. 02 1.0 Kasopmaak 1.1 Het uitvoeren van kasopmaak Pag. 06 2.0 Rapporten 2.1 Programmering Lijst Pag. 07 Slepen & sorteren Pag. 08 Data filteren Pag. 09 2.1.1

Nadere informatie

Snel starten met contant Stap 1: Module SnelStart!Contant selecteren in de demonstratieversie van het programma:

Snel starten met contant Stap 1: Module SnelStart!Contant selecteren in de demonstratieversie van het programma: Versie: 201301022 Pagina 1 van 5 Snel starten met contant Stap 1: Module SnelStart!Contant selecteren in de demonstratieversie van het programma: Open het menu Extra, Licentiebeheer Klik in het kader Bediening

Nadere informatie

AFO 491 Up-to-date kasoverzichten

AFO 491 Up-to-date kasoverzichten AFO 491 Up-to-date kasoverzichten 491.1 Inleiding Het systeem kent naast de gedetailleerde kasoverzichten, die niet online en automatisch ge-update worden, ook zogenaamde online overzichten, die automatisch

Nadere informatie

V400m Quick Start Guide

V400m Quick Start Guide www.pindirect.nl V00m Quick Start Guide Introductie Met de V00M betaalautomaat kun je transacties verwerken met betaalkaarten, spaar- en klantenkaarten. De betaal-automaat is toekomstvast en voldoet aan

Nadere informatie

CARGO DATA SYSTEMS BV

CARGO DATA SYSTEMS BV CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING Emballage Administratie Emballage Administratie Dit document beschrijft de werking van de Emballage Administratie module

Nadere informatie

QLINE Q1400 TAFELREGISTRATIE

QLINE Q1400 TAFELREGISTRATIE QLINE Q1400 TAFELREGISTRATIE Versie 1.1 Inhoud Op tafel bestellen...3 Tafel op naam...5 Verplaatsen tafel / Splitsen producten...6 Tussenbon printen...8 Bereidingswijze selecteren...9 Bereidingswijze koppelen

Nadere informatie

Betalen met KNLTB-pas. Madese Tennisvereniging. Versie 2017v3

Betalen met KNLTB-pas. Madese Tennisvereniging.  Versie 2017v3 Betalen met KNLTB-pas Madese Tennisvereniging Versie 2017v3 Betalen met je KNLTB-pas Voor de leden bestaat er nu de mogelijkheid om betalingen aan de bar te verrichten met PIN maar ook met de KNLTB-pas

Nadere informatie

Chauffeurskiosk GebruikershandleidingVersie 3

Chauffeurskiosk GebruikershandleidingVersie 3 Chauffeurskiosk GebruikershandleidingVersie 3 Inleiding De Chauffeurskiosk is een afstortkluis speciaal bedoeld voor de taxi branche. Opstarten Wanneer de Chauffeurskiosk is aangezet dan wordt de Chauffeurskiosk

Nadere informatie

CCV Mobile. Quick Start Guide. WiFi & 4G (V400M)

CCV Mobile. Quick Start Guide.   WiFi & 4G (V400M) CCV Mobile Quick Start Guide WiFi & 4G (V400M) www.ccv.nl Introductie Met de V400M betaalautomaat kun je transacties verwerken met betaalkaarten, spaar- en klantenkaarten. De betaalautomaat is toekomstvast

Nadere informatie

Als u pinbetalingen wilt registreren in uw boekhouding, moet u een speciale grootboekrekening en dagboek aanmaken.

Als u pinbetalingen wilt registreren in uw boekhouding, moet u een speciale grootboekrekening en dagboek aanmaken. Hoofdstuk 1 Inleiding In Intramed is het mogelijk pinbetalingen direct te registreren. Instellingen Als u pinbetalingen wilt registreren in uw boekhouding, moet u een speciale grootboekrekening en dagboek

Nadere informatie

Uittreksel Sharp XE-A217

Uittreksel Sharp XE-A217 Uittreksel Sharp XE-A217 Uittreksel Sharp XE-A217 Algemeen 1) Datum/tijd instellen Druk op MODE en ga naar 6 PGM FUNCTIE, gevolgd door KONTANT. Ga nu naar 2 INSTELLEN met behulp van, gevolgd door KONTANT.

Nadere informatie

Installation Manual Mobile Dispencer Point ~ PayCon II

Installation Manual Mobile Dispencer Point ~ PayCon II Mobile Dispencer Point ~ PayCon II Installation Manual Mobile Dispencer Point ~ PayCon II Product Version: 4.12 Version of this manual: 1.1.0 2014 Inepro B.V. All rights reserved Table of Contents Introductie

Nadere informatie

Q1205 Mplus Cadeaupas

Q1205 Mplus Cadeaupas Q1205 Mplus Cadeaupas Inleiding 3 Beheer 4 Cadeaupas-types definieren 4 Alias (verander de term cadeaupas) 5 Cadeaupas-knop in POS 6 POS 7 Cadeaupas uitgifte 7 Afrekenen met een cadeaupas 10 Niet kunnen

Nadere informatie

Handleiding Apostill POS

Handleiding Apostill POS Handleiding Apostill POS Laatste versie: september 2009 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Overzicht kassascherm... 3 2.1. Artikelscherm... 3 2.2. Afrekenscherm... 5 2.2.1. Afrekenbuttons... 5 2.3. Functietoetsenscherm...

Nadere informatie

CCV SalesPoint handleiding. April 2018

CCV SalesPoint handleiding. April 2018 CCV SalesPoint handleiding April 2018 1 Even vooraf CCV SalesPoint is de alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. In deze handleiding beschrijven alle functionaliteiten

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1200 Op rekening en relatie beheer Leza Horeca & Winkel Management Van Dedemstraat 6 1624 NN Hoorn Tel 0229-562110 E-mail : info@leza.nl Inhoudsopgave 1 Module

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1010 Promotie, breuk en eigengebruik

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1010 Promotie, breuk en eigengebruik Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1010 Promotie, breuk en eigengebruik www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 1.1Doel...3 2 Hoe er mee te werken...4 2.1Aanslaan van Promotie,

Nadere informatie

Downloaden & installeren. BankingTools Cashflow v5.1

Downloaden & installeren. BankingTools Cashflow v5.1 Downloaden & installeren BankingTools Cashflow v5.1 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Mogelijkheden. Winkelretouren. Compad Bakkerij Winkelretouren

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Mogelijkheden. Winkelretouren. Compad Bakkerij Winkelretouren Compad Bakkerij Winkelretouren Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 17 maart 2015 Definitief Carol Esmeijer 1.1 2 April 2015 Definitief Carol Esmeijer Tekstuele aanpassing rubriek

Nadere informatie

Full Time Service B.V.B.A. HANDLEIDING HORECA QT 6600

Full Time Service B.V.B.A. HANDLEIDING HORECA QT 6600 HANDLEIDING HORECA QT 6600 A. DE TOETSEN : ESC/SKIP: dient om een programmatie of rapport af te sluiten door 3 maal op te drukken CLEAR: Om een foutieve getal ingave te annuleren X: Om buiten een bewerking

Nadere informatie

VERKORTE HANDLEIDING SHARP UP 3500/3515 SERIE

VERKORTE HANDLEIDING SHARP UP 3500/3515 SERIE VERKORTE HANDLEIDING SHARP UP 3500/3515 SERIE 1. PROGRAMMATIE HORECA LIGHT Nieuw artikel toevoegen of bestaand artikel - Dit doet u met de Manager- Sleutel - WIJZIG ARTIKEL U komt terecht op het HOOFDSCHERM

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1400 Horeca Tafelregistratie

HANDLEIDING Q1400 Horeca Tafelregistratie Q-LINE Q1400 Tafelregistratie Handleiding versie 2.0 HANDLEIDING Q1400 Horeca Tafelregistratie Pag.: 1 Q-LINE Q1400 Tafelregistratie Handleiding versie 2.0 Inhoudsopgave Inleiding...3 Kassa functies...4

Nadere informatie

SETTLER UNITOUCH AFREKENSYSTEEM VOOR DE HORECA EINDGEBRUIKER

SETTLER UNITOUCH AFREKENSYSTEEM VOOR DE HORECA EINDGEBRUIKER HANDLEIDING AFREKENSYSTEEM VOOR DE HORECA EINDGEBRUIKER VERSIE 270 GEBRUIKSHANDLEIDING Geachte klant, Allereerst gefeliciteerd met uw aankoop! Wij hopen dat u veel succes zult hebben met het gebruik van

Nadere informatie

RELEASE NOTES CASHR 1.6.4

RELEASE NOTES CASHR 1.6.4 RELEASE NOTES CASHR 1.6.4 [NIEUW] Kassabon corrigeren Het is nu mogelijk om afgerekende bonnen te corrigeren. Zo kunt u bijvoorbeeld de betaalwijze aanpassen als u de bon al had afgerekend en de klant

Nadere informatie

HANDLEIDING Q3000 Pinautomaten

HANDLEIDING Q3000 Pinautomaten HANDLEIDING Q3000 Pinautomaten Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Koppelbare PIN terminals...4 Installatie/configuratie PIN koppeling...5 Kassa afhandeling voorbeelden...7 Pag.: 2 Inleiding Deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Great Front-office

Handleiding Great Front-office Handleiding Great Front-office VE Copyright: L-Kwadraat / Greatpos Disclaimer: deze handleiding is met zorg samengesteld. Beschreven procedures en functies kunnen ter verduidelijking, aangevuld zijn met

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1410 Grafische Tafelregistratie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1410 Grafische Tafelregistratie Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1410 Grafische Tafelregistratie www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 1.1 Doel...3 2 Configuratie...4 2.1 Configuratie bewerken...4 2.1.1

Nadere informatie

Full Time Service B.V.B.A. HANDLEIDING HORECA QT 6100

Full Time Service B.V.B.A. HANDLEIDING HORECA QT 6100 HANDLEIDING HORECA QT 6100 A. DE TOETSEN : ESC/SKIP: dient om een programmatie of rapport af te sluiten door 3 maal op te drukken CLEAR: Om een foutieve getal ingave te annuleren X: Om buiten een bewerking

Nadere informatie

Handleiding kassa software Ctrlbase BV

Handleiding kassa software Ctrlbase BV Handleiding kassa software Ctrlbase BV Inhoud Inloggen in de kassa Pag. 1 Scannen van artikelen Pag. 2 Zoeken van artikelen Pag. 3 Zoeken algemeen exposant nummer Pag. 3 (alleen voor Shop in Shop) Aanpassingen

Nadere informatie

Handleiding Online Kassa. Maart 2010

Handleiding Online Kassa. Maart 2010 Handleiding Online Kassa Maart 2010 2 Inhoudsopgave handleiding Online Kassa Verkopen Pagina 5 Dagstaat Pagina 7 Periodestaat Pagina 8 Omzet per Periode Pagina 9 Artikelen Pagina 10 Relaties Pagina 11

Nadere informatie

De Kassa opstarten: U krijgt in beeld een inlogscherm. De gebruikersnaam hoeft u niet te wijzigen, deze staat al ingesteld. Uw wachtwoord = 1 2 3 4.

De Kassa opstarten: U krijgt in beeld een inlogscherm. De gebruikersnaam hoeft u niet te wijzigen, deze staat al ingesteld. Uw wachtwoord = 1 2 3 4. De Kassa opstarten: Start uw computer op en wacht tot uw zandloper uit beeld is. Om de kassa op te starten: dubbel klik met de linkermuisknop op het kassa icoontje in uw scherm U krijgt in beeld een inlogscherm.

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (ipad) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor ipad voor te stellen. Ga dus snel

Nadere informatie

Scannen op de MultiCopier

Scannen op de MultiCopier Scannen op de MultiCopier Aanmelden bij de MultiCopier Indien nodig, haal de machine uit de slaap-modus. Afhankelijk van het type machine kan dit wat verschillen ofwel drukt u op de ECO-knop op de rechterkant

Nadere informatie

CCV SalesPoint handleiding. Augustus 2017

CCV SalesPoint handleiding. Augustus 2017 CCV SalesPoint handleiding Augustus 2017 1 Even vooraf Inhoudsopgave CCV SalesPoint is de alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. In deze handleiding beschrijven alle

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Korte handleiding module Kassaopmaak versie 7.3.2. 1.Menubalk. Datum : 10-02-2011 Door : Peter Tieman. 1.1 Systeem. 1.

Inhoudsopgave. Korte handleiding module Kassaopmaak versie 7.3.2. 1.Menubalk. Datum : 10-02-2011 Door : Peter Tieman. 1.1 Systeem. 1. Korte handleiding module Kassaopmaak versie 7.3.2 Datum : 10-02-2011 Door : Peter Tieman Inhoudsopgave 1.Menubalk 1.1 Systeem 1.2 Algemeen 1.3 Kassaopmaak 1.4 Overzichten 1.5 Help 1. Menubalk In dit hoofdstuk

Nadere informatie

EBpos. voor. Windows

EBpos. voor. Windows EBpos voor Windows Distributie en support: Electronic Brains BV Veeringzoom 84-86 1541 SE Koog aan de Zaan Telefoon: 075-6353830 Fax: 084-7423264 E-mail: info@eb.nl Site: www.eb.nl Voorwoord EBpos is een

Nadere informatie

Zuil. Montage plaatwerk zuil. Montage scherm. Montage houder op zuil

Zuil. Montage plaatwerk zuil. Montage scherm. Montage houder op zuil Zuil Montage plaatwerk zuil De twee houten deuvels gaan boven in de tussenwand (hier zitten geen schroeven door de zijwanden heen). De tussenwand en achterwand worden met 10 schroeven met inbussleutel

Nadere informatie