I. DE ONDERGETEKENDE(N):

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "I. DE ONDERGETEKENDE(N):"

Transcriptie

1 FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN [ ## in te vullen door de Kandidaat koper ] I. DE ONDERGETEKENDE(N): [INDIEN NATUURLIJKE PERSOON: ## NAAM EN ADRESGEGEVENS] [INDIEN RECHTSPERSOON: ## NAAM, MAATSCHAPPELIJKE ZETEL EN ONDERNEMINGSNUMMER] [INDIEN VAN TOEPASSING: Hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door [##NAAM EN HOEDANIGHEID VERTEGENWOORDIGER]. KEUZE VAN WOONPLAATS. Elke buitenlandse kandidaat koper verklaart keuze van woonplaats te doen op een adres in België, teneinde alle betekeningen en kennisgevingen, dewelke voortvloeiende uit de verkoop, te ontvangen, te weten : Bevestigt dat hij / zij voor aangetekende zendingen met betrekking tot dit Bod met inbegrip van betekeningen en kennisgevingen rechtsgeldig bereikt wordt op volgend(e) adres(sen) : Bevestigt dat hij / zij voor communicatie met betrekking tot dit Bod met inbegrip van betekeningen en kennisgevingen rechtsgeldig bereikt wordt op volgend(e) adres(sen) : Hierna genoemd de "Kandidaat koper". Verklaart / Verklaren bij deze aan: Meester Guy VERLINDEN, Notaris, met standplaats gevestigd te 3550 Heusden Zolder, Guido Gezellelaan 187, Hiertoe rechtsgeldig aangesteld door (i) de curatoren over het faillissement van de Bvba HOSTELLERIE DE KLUIS, met maatschappelijke zetel te 3550 Heusden Zolder, L. Hoelenstraat 41 en 41a, met ondernemingsnummer , hiertoe aangesteld bij vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt de dato 19 januari 2012, Onder de hierna vermelde voorwaarden een schriftelijk, onherroepelijk en bindend bod uit te brengen op.

2 II. VOORWERP: De Kandidaat koper verklaart een schriftelijk, onherroepelijk en bindend bod uit te brengen op: 1. Een Onroerend Goed, op heden uitgebaat als hotel, op en met grond en alle verdere aanhorigheden, staande en gelegen te 3550 Heusden Zolder, L. Hoelenstraat 41 en 41a, thans ten kadaster bekend ter plaatse De Berg, sectie D, nummers 686/W/2, 686/L/2 en 686/X/2, groot 1ha.10a.72ca. III. PRIJS: De Kandidaat koper verklaart: 1. ## [PRIJS IN CIJFERS] EUR (##[PRIJS IN WOORDEN] euro) voor het Onroerend Goed; uit te brengen (hierna het "Bod" genoemd). IV. BIEDPROCEDURE AANVAARDING VAN HET BOD Artikel 1. De gelaste erkende makelaar (BIV nr ) Troostwijk NV zal de verkoop publiekelijk maken, met terbeschikkingstelling van het officiële biedformulier, via haar website op 07/03/2013 om 14 uur. Kandidaat kopers kunnen dan contact opnemen met Troostwijk NV teneinde een afspraak te beleggen om het goed te bezichtigen of op de vastgestelde dagen en uren zoals vermeld op de website. Artikel 2. De verkoop wordt georganiseerd als verkoop bij inschrijvingen via biedingen, waarbij volgende handelingen dienen gesteld te worden door de Kandidaat koper teneinde een geldig bod uit te brengen: a) Online registratie via de website van Troostwijk NV Elke Kandidaat koper kan zich registreren via een online inschrijving uit te voeren op de website van de Troostwijk NV, te 1020 Brussel, Heizelesplanade BP 9, website: Deze digitale registratie gebeurt op deze website door middel van het volledig invullen van het digitale registratieformulier en de Kandidaat koper aanvaardt daarmee integraal en zonder voorbehoud alle van toepassing zijnde inschrijvingsvoorwaarden. De registratie blijft geheim en is niet publiekelijk zichtbaar op de site, noch zichtbaar voor geregistreerde Kandidaat kopers.

3 Een digitaal Bod via de website kan enkel worden uitgebracht door een geldig geregistreerde Kandidaat koper. Een Bod uitgebracht door een Kandidaat koper die niet is geregistreerd is ongeldig en wordt niet geaccepteerd. Een Bod uitgebracht door een Kandidaat koper op een andere wijze dan de daartoe aangewezen methode via de website of het biedingformulier, is eveneens ongeldig en wordt niet geaccepteerd. Door de registratie zal Troostwijk NV met betrekking tot iedere Kandidaat koper beschikken over de naam, voornamen, het adres, het e mailadres, telefoon en faxnummer van de Kandidaat koper indien het een particulier betreft, en voorts indien het een rechtspersoon of entiteit betreft naam, plaats van vestiging, KBOnummer (of gelijkwaardig registratienummer) en adres, telefoon en faxnummer van betreffende rechtspersoon of entiteit. b) Het online uitbrengen op de website van Troostwijk NV van een geldig en tijdig bod Elke geregistreerde Kandidaat koper kan vervolgens een Bod uitbrengen via de website van Troostwijk NV. Ieder Bod kan online worden uitgebracht vanaf 14/ om 9u00 tot 25/03/2013 om 16u00. Een Bod dat vóór dan wel na hierboven vermeld tijdstip binnenkomt, wordt niet als Bod in aanmerking genomen en als onbestaande beschouwd. Een Bod andersluidend dan een bedrag in euro wordt niet in aanmerking genomen. Een Bod inhoudende "één euro meer dan het hoogst uitgebrachte bod" of hieraan verwante vormen wordt niet als Bod geaccepteerd. Het Bod geldt vanaf de datum van het online uitbrengen van het Bod door de Kandidaat koper en dit totdat de notariële akte inhoudende de verkoop van het Hotel zal zijn verleden. Het Bod is onherroepelijk, en niet voor eenzijdige wijziging vatbaar. Het kan gedurende deze ganse termijn niet herroepen worden. Het Bod blijft geheim en is niet publiekelijk zichtbaar op de site, noch zichtbaar voor andere geregistreerde Kandidaat kopers. Optioneel : c) Het schriftelijk uitbrengen van een online Bod Ieder online Bod mag vervolgens worden bevestigd via het specifieke biedformulier te downloaden op de site van Troostwijk NV en volledig ingevuld, ondertekend en gedagtekend vervolgens per aangetekende post, deurwaardersexploot of koerier overgemaakt worden aan de instrumenterende Notaris Guy Verlinden, met standplaats gevestigd te 3550 Heusden Zolder, G. Gezellelaan 187.

4 De biedformulieren waaraan geen wijzigingen mogen worden aangebracht, behalve deze vermeld onder hiernavolgend artikel 3 punt 2 van de biedprocedure, moeten Notaris Guy Verlinden op zijn kantoor per aangetekende zending met als uiterste datumstempel 25/03/2013 of per deurwaardersexploot betekend uiterlijk op 25/03/2013 of per koerier tegen eveneens diezelfde dag uiterlijk om 16 uur, worden overgemaakt. Artikel 1. Procedure volgend op het uitbrengen van een Bod: 1. Ieder Bod dat bij Notaris Guy Verlinden aankomt met miskenning van bovenvermelde termijn en / of niet conform het bovenstaande, wordt als ongeldig en onbestaande beschouwd. Notaris Guy Verlinden is belast met het controleren van ieder Bod en beslist over de tijdigheid daarvan. Het oordeel van Notaris Guy Verlinden omtrent hetgeen zich voordoet gedurende de in deze voorwaarden beschreven procedure, alsmede haar uitleg van de verkoopsvoorwaarden is bepalend. Het Bod geldt vanaf de datum van het uitbrengen van het Bod door de Kandidaat koper en dit totdat de notariële akte inhoudende de verkoop van het Hotel zal zijn verleden. Het Bod is onherroepelijk, zonder enig voorbehoud en niet voor eenzijdige wijziging vatbaar. Het kan gedurende deze ganse termijn niet herroepen worden. ## 2. Instrumenterend Notaris Guy Verlinden zal uiterlijk op 26/03/2013 een onderhandse verklaring opmaken van hetgeen zij inzake de ontvangen Boden heeft kunnen constateren en aan voormelde onderhandse verklaring zal een weergave van alle tijdige en geldige boden worden gehecht waarbij het hoogste Bod wordt geconstateerd. 3. Instrumenterend Notaris Guy Verlinden zal aan Troostwijk NV en de curatele een afschrift van deze onderhandse verklaring overmaken per of per fax. 4. De curatoren zullen na het sluiten van de biedronde het nodige doen en machtiging vragen aan de rechtbank om over te gaan tot onderhandse verkoop op basis van de binnengekomen biedingen conform art Ger.W., waarbij het verzoekschrift neergelegd zal worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt doch dit uitsluitend en alleen indien de hypothecaire schuldeiser KBC Bank akkoord gaat met het bedrag vervat in het bod. 5. Er wordt uitdrukkelijk voorzien in de mogelijkheid voor de verkopers om af te zien van de Boden en de biedprocedure indien deze ontoereikend worden geacht, niettegenstaande het ingediende verzoek tot machtiging conform art Ger.W..

5 6. Na afsluiting van de biedronde en aanvaarding van een Bod, zal toegewezen worden middels kennisgeving per aangetekende brief aan de Kandidaat koper wiens Bod aanvaard wordt, waarna een wederzijdse verkoop aankoopbelofte tot stand komt onder de vorm van een plechtig contract waarbij de overeenkomst pas tot stand zal komen bij het verlijden van de notariële akte voor Notaris Guy Verlinden, onder de voorwaarden van dit biedformulier en de voorwaarden hierna bepaald in de bijzondere voorwaarden van de verkoop (zie V. ). Na afsluiting van de biedronde en aanvaarding van een Bod, kan van de Kandidaat koper een verklaring van solvabiliteit van zijn bank worden gevraagd, afkomstig van zijn bankinstelling die een gerenommeerde internationale bankinstelling of een in België erkende en bekende bankinstelling moet zijn overeenkomstig de algemene voorwaarden, gepubliceerd op de website van Troostwijk NV 7. De Kandidaat koper zal tevens binnen zeven (7) kalenderdagen vanaf de datum van het aangetekend schrijven bevestigend dat hij het hoogste bod heeft uitgebracht aan Notaris Guy Verlinden : een voorschot van tien procent van de totale verkoopprijs betalen door overschrijving op rekening van Notaris Guy Verlinden te Heusden Zolder zijnde BE Dit aldus betaalde voorschot van 10 procent van de totale verkoopprijs zal aldaar geconsigneerd worden tot aan het verlijden van de akte. De Kandidaat koper zal tevens binnen zeven (7) kalenderdagen vanaf de datum van het aangetekend schrijven bevestigend de aanvaarding van het bod aan Notaris Guy Verlinden de volgende bescheiden overmaken: een fotokopie van een legitimatiebewijs van degene(n) die het Bod (namens de rechtspersoon of entiteit) heeft uitgebracht, voorzien van een legalisatieverklaring van een notaris of van de instanties die daartoe bevoegd zijn indien de koper een buitenlandse Kandidaat koper is; indien de Kandidaat koper een Belgische (of een in België geregistreerde) rechtspersoon is: een uittreksel uit het Belgisch Staatsblad van de statuten van de vennootschap. 8. Indien geen machtiging bekomen wordt vanwege de Rechtbank van Koophandel tijdens deze procedure, of tengevolge van enigerlei negatieve beslissing van de rechtbank, komt het bod van rechtswege te vervallen. In dergelijk geval erkent de Kandidaat koper uitdrukkelijk dat hij hieruit geen enkel recht op eender welke schadevergoeding dan ook zal kunnen laten gelden lastens de curatele. Artikel 2. Op deze procedure zijn de Algemene Voorwaarden en bepalingen voor verkoop bij openbare inschrijving van Troostwijk NV van toepassing, alsmede de algemene Online Verkoopsvoorwaarden van Troostwijk Veilingen BV voor kopers, alsook de voorwaarden zoals bepaald in het biedformulier, waarbij de bepalingen van het biedformulier absolute voorrang genieten in geval van tegenstrijdigheid. Genoemde Algemene Voorwaarden en bepalingen voor verkoop bij openbare inschrijving van Troostwijk NV en Online Verkoopsvoorwaarden van Troostwijk Veilingen BV voor

6 Kandidaat kopers, alsmede de voorwaarden van het biedingdocument worden via de website van Troostwijk NV beschikbaar gesteld. Eveneens van toepassing op deze procedure zijn de aansprakelijkheidsbeperkingen van de verzekeringspolissen van de instrumenterende Notaris, de curatele en voor wat de makelaar Troostwijk NV betreft, zoals deze zijn terug te vinden op deze haar website. Deze inschrijvingsvoorwaarden worden door de Kandidaat kopers aanvaard door het enkele deelnemen aan de inschrijving. V. BIJZONDERE VOORWAARDEN VAN DE VERKOOP: Het hotel is vrij beschikbaar en wordt actueel niet uitgebaat. 1. Schade en schadevergoeding Indien de koper nalaat het voorschot tijdig te storten en / of niet verschijnt bij Notaris Guy Verlinden om de notariële akte tot verkoop te verlijden, dan behouden de verkopers zich het recht voor ofwel te kiezen voor de gedwongen uitvoering, ofwel de overeenkomst als van rechtswege verbroken te beschouwen ten laste van de Kandidaat koper, waarbij de verkopers zullen gerechtigd zijn op een schadevergoeding die gelijk is aan 10% van de totale verkoopprijs, alle kosten, rechten en BTW inbegrepen, waarbij de verkopers gerechtigd zullen zijn vergoeding te vorderen van een hogere schadevergoeding mits de verkopers aantonen deze grotere schade geleden te hebben en/of te zullen lijden. 2. Vrij en onbelast Voor vrij en onbelast van alle hypothecaire en andere bezwarende in en/of overschrijvingen of kantmeldingen, hoe ook genoemd. 3. Staat gelegenheid In de toestand waarin het eigendom zich bevindt op dit ogenblik met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) de verkochte oppervlakte, hoe groot het verschil tussen de uitgedrukte en de werkelijke oppervlakte ook moge zijn, zelfs indien dit verschil 1/20 overtrof, (ii) met alle erfdienstbaarheden en gemeenschappen, waarmede het eigendom zou kunnen bevoor of benadeeld zijn. De Kandidaat koper bevestigt het Hotel te hebben bezocht en omstandig te zijn ingelicht omtrent de staat van het gebouw. De koper bevestigt dat hij op de hoogte werd gebracht dat wellicht op korte termijn belangrijke investeringen nodig zijn aan de technische installaties van het Hotel. 4. Stookolietank Er kan geen uitsluitsel gegeven worden of er geen stookolietank aanwezig is. De verwarming gebeurt met aardgas evenwel 5. Bodemsaneringsdecreet Er wordt verwezen naar het document, gepubliceerd op de website van Troostwijk NV.

7 Hiertoe zal OVAM nog een bodemattest dienen af te leveren. Ieder Bod wordt gedaan onder de opschortende voorwaarde van de aflevering door de OVAM van een bodemattest waarbij verwezen wordt naar genoemd oriënterend bodemonderzoek en waaruit blijkt dat er:. ofwel geen verontreiniging werd vastgesteld,. ofwel dat de vastgestelde verontreiniging niet schadelijk is waardoor niet tot verdere maatregelen of sanering door de Kandidaat koper dient te worden overgegaan. 6. Administratieve toestand stedenbouw De gemeente Heusden Zolder heeft een stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd. De Kandidaat koper verklaart een kopie van het stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd door de gemeente Heusden Zolder te hebben kunnen inzien op de website van Troostwijk NV. 7. Beschikbaarheid De Kandidaat koper zal het eigendomsrecht van voorschreven eigendom bekomen op het ogenblik van het verlijden van de authentieke akte vaststellende de verkoop. Hij zal er vanaf zelfde ogenblik het genot van bekomen door het vrije gebruik ervan. 8. Belastingen De Kandidaat koper zal, vanaf de daadwerkelijke ingenottreding, de onroerende voorheffing alsook alle overige zakelijke en gemeentelijke belastingen met betrekking tot het eigendom dragen en betalen. 9. Verzekeringen In toepassing van artikel 57, paragraaf 1 van de wet van 25 juni 1992 op de landverzekeringsovereenkomst eindigt de verzekering van rechtswege drie maand volgend op de datum van het verlijden van de notariële akte. De Kandidaat koper zal zorgen voor de nodige verzekering vanaf het verlijden van de notariële akte. 10. Rechten, kosten en erelonen Alle rechten, kosten en erelonen betreffende de verkoopakte vallen ten laste van de Kandidaat koper benevens het makelaarsloon van Troostwijk NV vastgesteld op 3% plus BTW. 11. Notariskeuze De kopers hebben het recht hun eigen notaris te kiezen en dit zonder verhoging van kosten. De verkopers hebben voor het opstellen van de authentieke akte, indien de verkoop tot stand komt na genoemde homologatie door de rechtbank, als notaris aangesteld: Notaris Guy Verlinden, met standplaats gevestigd te 3550 Heusden Zolder, G. Gezellelaan 187. De Kandidaat koper stelt indien hij dit wenst, aan als notaris voor de koper: Notaris ## Met standplaats te De authentieke akte zal verleden worden uiterlijk binnen de vier maanden na het tot stand komen van de wederzijdse aankoop verkoopbelofte, doch niet eerder dan zes weken nadien. De kosten van deze akte zijn ten laste van de Kandidaat koper.

8 12. Prijs Indien de wederzijdse aankoop verkoopbelofte tot stand komt, zal deze plaatsvinden tegen de vooropgestelde prijs en betaalbaar zijn als volgt: een voorschot van tien procent van de totale verkoopprijs zal betaald worden tegen uiterlijk binnen de week na ontvangst van bericht dat de bieder het hoogste bod heeft uitgebracht door overschrijving op rekening van Notaris Guy Verlinden te Heusden Zolder zijnde Dit aldus betaalde voorschot van 10 procent van de totale verkoopprijs zal aldaar geconsigneerd worden tot aan het verlijden van de akte; het saldo van de totale verkoopprijs zal uiterlijk drie dagen voor de dag waarop de akte notarieel verleden zal worden, volstort moeten zijn op de voormelde rekening van Notaris Guy Verlinden te Heusden Zolder na tijdig verzoek dat hiertoe door Notaris Guy Verlinden aan de bieder zal overgemaakt worden per , fax of aangetekende post. De kosten van de akten en andere bijkomende kosten zijn voor rekening van de Kandidaatkopers. Het betreft onder meer het ereloon van de Notaris, de registratierechten, BTW, recht op geschriften, kosten van voorafgaande opzoekingen om de koop te kunnen realiseren (hypothecair getuigschrift, fiscale notificaties en de hierop betrekking hebbende vacaties), kosten van overschrijving, dossierrechten, de makelaarskosten van Troostwijk NV ad. 3% meer BTW. 13. Machtiging Rechtbank van Koophandel Onderhavig onroerend goed wordt verkocht onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde van machtiging tot verkoop uit de hand door de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 1193 van het Gerechtelijk Wetboek zoals hierboven beschreven. 14. Toepasselijk recht / bevoegdheid Het Bod wordt uitsluitend beheerst door en dient te worden geïnterpreteerd in overeenstemming met het Belgisch recht. In geval van geschillen naar aanleiding van dit Bod, zullen deze worden voorgelegd aan de bevoegde hoven en rechtbank van Hasselt, dewelke exclusief bevoegd zijn. * Opgemaakt te ##[PLAATS], op ##[DATUM] ##[NAAM ONDERGETEKENDE]: ##[NAAM VERTEGENWOORDIGER] ##[HOEDANIGHEID VERTEGENWOORDIGER] ##[NAAM VERTEGENWOORDIGER] ##[HOEDANIGHEID VERTEGENWOORDIGER]

I. DE ONDERGETEKENDE(N):

I. DE ONDERGETEKENDE(N): FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN [ ## in te vullen door de kandidaat-koper ] I. DE ONDERGETEKENDE(N): [INDIEN NATUURLIJKE PERSOON:

Nadere informatie

I. DE ONDERGETEKENDE(N)

I. DE ONDERGETEKENDE(N) FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN [ ## in te vullen door de Kandidaat-koper ] I. DE ONDERGETEKENDE(N) [INDIEN NATUURLIJKE PERSOON:

Nadere informatie

I. DE ONDERGETEKENDE(N)

I. DE ONDERGETEKENDE(N) RECHTBANK VAN KOOPHANDEL ANTWERPEN AFDELING ANTWERPEN: GERECHTELIJKE REORGANISATIE VONNIS DE DATO 22 APRIL 2016 INZAKE: BRIOTHERM NV FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER

Nadere informatie

I. DE ONDERGETEKENDE(N)

I. DE ONDERGETEKENDE(N) FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE VOORWAARDEN I. DE ONDERGETEKENDE(N) Naam : KBO n : Adres /Maatschappelijke zetel : Email :.. Gsm : Vertegenwoordigd

Nadere informatie

CHARLES VÖGELE NV - WCO BIEDVOORWAARDEN (VOORWAARDEN TOT HET GELDIG UITBRENGEN VAN EEN BOD OP DE ONLINE VEILING)

CHARLES VÖGELE NV - WCO BIEDVOORWAARDEN (VOORWAARDEN TOT HET GELDIG UITBRENGEN VAN EEN BOD OP DE ONLINE VEILING) CHARLES VÖGELE NV - WCO BIEDVOORWAARDEN (VOORWAARDEN TOT HET GELDIG UITBRENGEN VAN EEN BOD OP DE ONLINE VEILING) Artikel 1 DE ONDERGETEKENDE(N) Naam & voornaam Adres Email GSM :. :. :. :. Identiteitskaartnummer

Nadere informatie

FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN

FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN I. DE ONDERGETEKENDE(N) Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Of

Nadere informatie

Bijzondere ONLINE VEILING voorwaarden voorafgaand aan onderhandse verkoop Onroerend Goed OG, mits machtiging van de Rechtbank te Antwerpen

Bijzondere ONLINE VEILING voorwaarden voorafgaand aan onderhandse verkoop Onroerend Goed OG, mits machtiging van de Rechtbank te Antwerpen 1 Bijzondere ONLINE VEILING voorwaarden voorafgaand aan onderhandse verkoop Onroerend Goed OG, mits machtiging van de Rechtbank te Antwerpen Opdrachtgever: Appartement MAKAL HALIL Curator over MAKAL HALIL

Nadere informatie

AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond)

AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond) AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond) De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin voorziene

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER. Ondergetekende, Voornaam en naam: Wonende: Rijksregisternummer: Telefoonnummer en GSM :

BIEDINGSFORMULIER. Ondergetekende, Voornaam en naam: Wonende: Rijksregisternummer: Telefoonnummer en GSM : BIEDINGSFORMULIER Ondergetekende, en Ingeval de Kandidaat-Koper(s) die dit biedingsformulier (hierna het Formulier ) ondertekent gehuwd is, dient hierna de identiteit van de echtgeno(o)t(e)(n) te worden

Nadere informatie

Bijzondere ONLINE VEILING voorwaarden voorafgaand aan onderhandse verkoop Onroerend Goed OG, mits machtiging van de hypothecaire schuldeiser.

Bijzondere ONLINE VEILING voorwaarden voorafgaand aan onderhandse verkoop Onroerend Goed OG, mits machtiging van de hypothecaire schuldeiser. 1 Bijzondere ONLINE VEILING voorwaarden voorafgaand aan onderhandse verkoop Onroerend Goed OG, mits machtiging van de hypothecaire schuldeiser. Opdrachtgever: Hypothecaire schuldeiser Opdracht: Woning

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD HANDELSPAND MET 2 APPARTEMENTEN TE 3600 Genk, STALENSTRAAT 131

BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD HANDELSPAND MET 2 APPARTEMENTEN TE 3600 Genk, STALENSTRAAT 131 BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD HANDELSPAND MET 2 APPARTEMENTEN TE 3600 Genk, STALENSTRAAT 131 Onderhavige bijzondere voorwaarden primeren op de algemene voorwaarden inzake

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD VAN EEN HANDELSZAAK EN APPARTEMENT, MAASTRICHTERSTRAAT 347 TE BILZEN

BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD VAN EEN HANDELSZAAK EN APPARTEMENT, MAASTRICHTERSTRAAT 347 TE BILZEN BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD VAN EEN HANDELSZAAK EN APPARTEMENT, MAASTRICHTERSTRAAT 347 TE BILZEN Onderhavige bijzondere voorwaarden primeren op de algemene voorwaarden

Nadere informatie

VEURNE Vinkemstraat 29 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : VR 02/06/2017 DATUM MONDELINGE ZITTING : 08/06/2017 DOSSIERNR : 05706

VEURNE Vinkemstraat 29 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : VR 02/06/2017 DATUM MONDELINGE ZITTING : 08/06/2017 DOSSIERNR : 05706 Afdeling Vastgoedtransacties BIEDINGSFORMULIER voor aankoop van een te renoveren woonhuis, gelegen te VEURNE Vinkemstraat 29 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : VR 02/06/2017 DATUM MONDELINGE ZITTING : 08/06/2017

Nadere informatie

HARELBEKE Venetielaan 18 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 30 NOVEMBER 2016 DOSSIERNR : 02928

HARELBEKE Venetielaan 18 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 30 NOVEMBER 2016 DOSSIERNR : 02928 Afdeling Vastgoedtransacties BIEDINGSFORMULIER voor aankoop van een te renoveren woonhuis, gelegen te HARELBEKE Venetielaan 18 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 30 NOVEMBER 2016 DOSSIERNR : 02928 INDIEN NATUURLIJK

Nadere informatie

Verklaring van Deelname. In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester.

Verklaring van Deelname. In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester. Verklaring van Deelname In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester.nl In origineel getekend en voorzien van kopie paspoort/id-kaart als hierna

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER WONING TE 8691 GIJVERINKHOVE, WEEGSCHEDE 20

BIEDINGSFORMULIER WONING TE 8691 GIJVERINKHOVE, WEEGSCHEDE 20 Afdeling Vastgoedtransacties BIEDINGSFORMULIER WONING TE 8691 GIJVERINKHOVE, WEEGSCHEDE 20 Indien natuurlijke persoon: 1) Naam en voornaam (indien aankoop door meerdere personen, alle namen vermelden):

Nadere informatie

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT GESLOTEN BUITEN DE ONDERNEMING, MET STILZWIJGENDE VERLENGING Buiten verkoopruimten gesloten overeenkomst : iedere overeenkomst tussen de vastgoedmakelaar en de opdrachtgever

Nadere informatie

AANKOOPBOD RESIDENTIELE EIGENDOM (appartement of mede-eigendom)

AANKOOPBOD RESIDENTIELE EIGENDOM (appartement of mede-eigendom) AANKOOPBOD RESIDENTIELE EIGENDOM (appartement of mede-eigendom) De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin

Nadere informatie

Verkoop van een landbouwgrond in de Hellestraat te Hamme

Verkoop van een landbouwgrond in de Hellestraat te Hamme Verkoopdossier Bieden onder gesloten omslag Verkoop van een landbouwgrond in de Hellestraat te Hamme 2e afdeling, sectie E, nr. 1008a 7114,54 m² Inleiding Ingevolge van een beslissing van de OCMW-raad

Nadere informatie

WAREGEM Beiaardstraat 22 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 20 DECEMBER 2016 DOSSIERNR : EIGENAAR : cvba HELPT ELKANDER

WAREGEM Beiaardstraat 22 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 20 DECEMBER 2016 DOSSIERNR : EIGENAAR : cvba HELPT ELKANDER Afdeling Vastgoedtransacties BIEDINGSFORMULIER voor aankoop van een te renoveren woonhuis, gelegen te WAREGEM Beiaardstraat 22 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 20 DECEMBER 2016 DOSSIERNR : 03105 EIGENAAR :

Nadere informatie

DOCUMENTEN NODIG VOOR DE VERKOOP/AANKOOP VAN EEN ONROEREND GOED

DOCUMENTEN NODIG VOOR DE VERKOOP/AANKOOP VAN EEN ONROEREND GOED DOCUMENTEN NODIG VOOR DE VERKOOP/AANKOOP VAN EEN ONROEREND GOED De hierna vermelde gegevens & documenten zijn nodig voor het opstellen van de onderhandse verkoopovereenkomst en de notariële verkoopakte

Nadere informatie

AANKOOPBELOFTE EN VASTSTELLING HOOGSTE BOD

AANKOOPBELOFTE EN VASTSTELLING HOOGSTE BOD Vlaamse overheid Dossiernr. Afdeling Vastgoedtransacties: 07745-001a Dossiernr. klant: Repertoriumnr.: Blad 1 van 3 AANKOOPBELOFTE EN VASTSTELLING HOOGSTE BOD Op achtentwintig maart tweeduizend negentien

Nadere informatie

Onderhavige bijzondere voorwaarden primeren op de algemene voorwaarden inzake de procedure opbod voor hogervermeld onroerend goed.

Onderhavige bijzondere voorwaarden primeren op de algemene voorwaarden inzake de procedure opbod voor hogervermeld onroerend goed. BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD VAN FEESTZAAL MET APPARTEMENT EN PARK MET VIJVER, gelegen te 3590 DIEPENBEEK, KAPELSTRAAT 70. Onderhavige bijzondere voorwaarden primeren op

Nadere informatie

VERKOOPSVOORWAARDEN WONING VINKENLAAN 13, 9100 SINT-NIKLAAS

VERKOOPSVOORWAARDEN WONING VINKENLAAN 13, 9100 SINT-NIKLAAS Bestek verkoop dienst patrimonium en landbouw contactpersoon: Ellen Heyrman, deskundige patrimonium. e-mail: ellen.heyrman@sint-niklaas.be tel. 03 778 32 63, fax 03 766 08 82 STAD SINT-NIKLAAS VERKOOPSVOORWAARDEN

Nadere informatie

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT - MET STILZWIJGENDE VERLENGING 09/2010

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT - MET STILZWIJGENDE VERLENGING 09/2010 EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT - MET STILZWIJGENDE VERLENGING 09/2010 Binnen zeven werkdagen, te rekenen van de dag die volgt op die van de ondertekening van dit contract, heeft de consument het recht om zonder

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 22 MAART 2018 C.17.0067.N/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. C.17.0067.N E.A. eiser, vertegenwoordigd door mr. Johan Verbist, advocaat bij het Hof van Cassatie, met kantoor te 2000 Antwerpen, Amerikalei

Nadere informatie

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting 1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting van elke andere leveringsvoorwaarden of verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR DE PROCEDURE VOOR EEN VERKOOP UIT DE HAND AAN DE HOOGSTE BIEDER VAN DE GEMEENTELIJKE ONROERENDE GOEDEREN

REGLEMENT VOOR DE PROCEDURE VOOR EEN VERKOOP UIT DE HAND AAN DE HOOGSTE BIEDER VAN DE GEMEENTELIJKE ONROERENDE GOEDEREN REGLEMENT VOOR DE PROCEDURE VOOR EEN VERKOOP UIT DE HAND AAN DE HOOGSTE BIEDER VAN DE GEMEENTELIJKE ONROERENDE GOEDEREN Reglement goedgekeurd door de Gemeenteraad in openbare vergadering van 29/06/2016.

Nadere informatie

2. IDENTITEIT VAN DE VASTGOEDMAKELAAR EN/OF DIENS VENNOOTSCHAP

2. IDENTITEIT VAN DE VASTGOEDMAKELAAR EN/OF DIENS VENNOOTSCHAP CHECKLIST precontractuele informatie VERKOOP versie 01/2018 Deze INFORMATIE moet BEGRIJPELIJK AAN DE opdrachtgever WORDEN meegedeeld VOORAFGAANDELIJK AAN HET ONDERTEKENEN VAN EEN OVEREENKOMST DIE GESLOTEN

Nadere informatie

FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN

FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN I. DE ONDERGETEKENDE(N) Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Of

Nadere informatie

KOOP - VERKOOPOVEREENKOMST - BOUWGROND voor het oprichten van een woonhuis

KOOP - VERKOOPOVEREENKOMST - BOUWGROND voor het oprichten van een woonhuis KOOP - VERKOOPOVEREENKOMST - BOUWGROND voor het oprichten van een woonhuis Ondergetekenden: A. De verkoper : (naam, voornamen, beroep, adres, B.T.W.-nummer) B. De koper : (naam, voornamen, beroep, adres,

Nadere informatie

BIJLAGEN BIJLAGE 7 MODEL VERKOOPOVEREENKOMST

BIJLAGEN BIJLAGE 7 MODEL VERKOOPOVEREENKOMST BIJLAGEN BIJLAGE 7 MODEL VERKOOPOVEREENKOMST Tussen: Stad Kortrijk, RPR 0270.494.678, met administratieve zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt, 54. Hier vertegenwoordigd door : -, Voorzitter van de Gemeenteraad,

Nadere informatie

Het proces van het online bieden via de website gedurende een vooraf kenbaar gemaakte periode overeenkomstig de toepasselijke voorwaarden;

Het proces van het online bieden via de website gedurende een vooraf kenbaar gemaakte periode overeenkomstig de toepasselijke voorwaarden; ALGEMENE VOORWAARDEN GOED NIEUWS MAKELAARS Artikel 1. Begrippen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: Deze onderhavige algemene voorwaarden; Biedproces: Het proces van

Nadere informatie

OPDRACHT VAN DE NOTARIS

OPDRACHT VAN DE NOTARIS OPDRACHT VAN DE NOTARIS De opdracht van de notaris bestaat erin: 1. In zijn kantoor het dossier samen te stellen dat nodig is voor deze tekoopstelling en meer bepaald de volgende vaststellingen te doen

Nadere informatie

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT Binnen zeven werkdagen, te rekenen van de dag die volgt op die van de ondertekening van dit contract, heeft de consument (de opdrachtgever) het recht om zonder kosten van zijn

Nadere informatie

Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving "Gorsselse Heide"

Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving Gorsselse Heide Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. Postbus 111 6800 AC Arnhem Telefoon : (026) 365 55 58 Fax : (026) 365 55 00 JW - 28002693 Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving "Gorsselse Heide" Beschrijving

Nadere informatie

Bijzonder lastenkohier voor de verkoop in bulk en in grote hoeveelheden van diverse reeds gebruikte goederen 1 ste Trimester 2010

Bijzonder lastenkohier voor de verkoop in bulk en in grote hoeveelheden van diverse reeds gebruikte goederen 1 ste Trimester 2010 Federale Overheidsdienst FINANCIEN PATRIMONIUMDOCUMENTATIE Patrimoniumdiensten Fin Shop Brussels Tweedekkerstraat, 126 1130 BRUSSEL Tel. 0257 800 30 www.finshop.belgium.be Bijzonder lastenkohier voor de

Nadere informatie

VERKOOP STADSEIGENDOM STAD GENT

VERKOOP STADSEIGENDOM STAD GENT VERKOOP STADSEIGENDOM STAD GENT STARTDATUM: 01/12/2016 x 31/03/2017 WAT INDIENEN: Aankoopbelofte; Kopie print identiteitskaart; Indien gehuwd huwelijksboekje en/of contract Indien rechtspersoon: statuten

Nadere informatie

Werkwijze machtiging verkoop uit de hand 1

Werkwijze machtiging verkoop uit de hand 1 Uittreksel uit Werkwijze machtiging verkoop uit de hand 1 1193ter Ger.W. 1 Tekst goedgekeurd door de vergadering Beroepsmagistraten West-Vlaanderen (vakvergadering insolventie) van 25.01.2019, na overleg

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

Verkoopovereenkomst - België

Verkoopovereenkomst - België Verkoopovereenkomst - België Verkoopovereenkomst - België 2/7 Verkoopovereenkomst tussen maatschappelijke zetel) (naam/namen, voornaam/voornamen, adres, firmanaam, 1. Ondergetekende(n)...... hierna de

Nadere informatie

U bevestigde uw interesse in een mogelijke overname van het geheel of een gedeelte van de onderneming:

U bevestigde uw interesse in een mogelijke overname van het geheel of een gedeelte van de onderneming: Geachte heer, mevrouw, U bevestigde uw interesse in een mogelijke overname van het geheel of een gedeelte van de onderneming: De door u uit te brengen bieding met het oog op de voormelde overname zal dienen

Nadere informatie

CONSIGNATIE-OVEREENKOMST :

CONSIGNATIE-OVEREENKOMST : CONSIGNATIE-OVEREENKOMST : 1 ) TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN TUSSEN: De Heer PARTIJ X, Geboren te op wonende te 8000 BRUGGE straatnaam ondernemingsnummer: 0000.000.000 Hierna genoemd : PARTIJ X EN: De Heer

Nadere informatie

NIET EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT

NIET EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT NIET EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT Binnen zeven werkdagen, te rekenen van de dag die volgt op die van de ondertekening van dit contract, heeft de consument het recht om zonder kosten van zijn aankoop af te

Nadere informatie

VERKOOPDOSSIER. Pastorie Baliebrugge Torhoutsestraat Ruddervoorde VERKOOPPROCEDURE - BIEDING ONDER GESLOTEN OMSLAG

VERKOOPDOSSIER. Pastorie Baliebrugge Torhoutsestraat Ruddervoorde VERKOOPPROCEDURE - BIEDING ONDER GESLOTEN OMSLAG VERKOOPDOSSIER VERKOOPPROCEDURE - BIEDING ONDER GESLOTEN OMSLAG Pastorie Baliebrugge Torhoutsestraat 306 8020 Ruddervoorde Gemeente Oostkamp Siemenslaan 1 8020 Oostkamp Tel. 050 819 880 gebouwen@oostkamp.be

Nadere informatie

AANKOOPBOD OPBRENGSTEIGENDOM

AANKOOPBOD OPBRENGSTEIGENDOM AANKOOPBOD OPBRENGSTEIGENDOM De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin voorziene voorwaarden en termijnen

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 Tussen : Meester Dimitri Vantomme, advocaat met kantoor te 8500 Kortrijk, Beheerstraat 32. hierna te noemen de advocaat (of het advocatenkantoor), en hierna te

Nadere informatie

BEMIDDELINGSPROTOCOL. [maatschappelijke benaming en zetel, vertegenwoordiger(s) en ondernemingsnummer voor een rechtspersoon]

BEMIDDELINGSPROTOCOL. [maatschappelijke benaming en zetel, vertegenwoordiger(s) en ondernemingsnummer voor een rechtspersoon] BEMIDDELINGSPROTOCOL TUSSEN : [naam, voornaam en woonplaats voor een natuurlijke persoon] Hierna, [maatschappelijke benaming en zetel, vertegenwoordiger(s) en ondernemingsnummer voor een rechtspersoon]

Nadere informatie

hierna genoemd de verkoper zijn het volgende overeengekomen met betrekking tot het hierna beschreven goed :

hierna genoemd de verkoper zijn het volgende overeengekomen met betrekking tot het hierna beschreven goed : Ondergetekenden: 1)... hierna genoemd de bieder of de koper, en De naamloze vennootschap Houthandel Van Looy, met maatschappelijke zetel te 2270 Herenthout, Moerbroek 28, BTW BE 0453.310.989, RPR Turnhout.

Nadere informatie

1.6 Inschrijvingsformulier: het formulier, bedoeld in artikel 2 en volgende.

1.6 Inschrijvingsformulier: het formulier, bedoeld in artikel 2 en volgende. - 1 - VOORWAARDEN voor de verkoop bij inschrijving van het registergoed: Wijk 2 17-18 te urk Begrippen/Omschrijving 1.1 Het verkochte: de voormalige havenmeesterwoning met ondergrond en verder toebehoren

Nadere informatie

LEASINVEST REAL ESTATE

LEASINVEST REAL ESTATE 1 LEASINVEST REAL ESTATE Commanditaire vennootschap op aandelen Openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht die een publiek beroep op het spaarwezen heeft gedaan Maatschappelijke zetel: Lenniksebaan 451,

Nadere informatie

BIEDINGSBUNDEL 1. VERKOOPREGLEMENT

BIEDINGSBUNDEL 1. VERKOOPREGLEMENT BIEDINGSBUNDEL 1. VERKOOPREGLEMENT I VOORWERP VAN HET VERKOOPREGLEMENT 1 Dit reglement bevat de procedurevoorschriften die gelden voor de verkoop van het navolgende goed: kantoorruimte gelegen gelijkvloerse

Nadere informatie

WAALS MINISTERIE VOOR UITRUSTING EN VERVOER

WAALS MINISTERIE VOOR UITRUSTING EN VERVOER WAALS MINISTERIE VOOR UITRUSTING EN VERVOER 10 SEPTEMBER 1998. - Besluit van de Waalse Regering tot bepaling van de begeleidingsmaatregelen voor de eerste zone van het plan m.b.t. de blootstelling aan

Nadere informatie

EXAMENCONTRACT VOOR HET VERWERVEN VAN EEN DIPLOMA

EXAMENCONTRACT VOOR HET VERWERVEN VAN EEN DIPLOMA EXAMENCONTRACT VOOR HET VERWERVEN VAN EEN DIPLOMA TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN, De Vrije Universiteit Brussel met zetel te 1050 Brussel, Pleinlaan 2, die rechtspersoonlijkheid geniet bij wet van 28 mei 1970

Nadere informatie

PATRIMONIUMDOCUMENTATIE

PATRIMONIUMDOCUMENTATIE Federale Overheidsdienst FINANCIEN PATRIMONIUMDOCUMENTATIE Patrimoniumdiensten Fin Shop Brussels Tweedekkerstraat, 126 1130 BRUSSEL Tel. 0257 800 30 www.finshop.belgium.be Speciaal lastenkohier voor de

Nadere informatie

BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER

BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER PRIJSOFFERTE VOOR DE OPDRACHT MET ALS VOORWERP RENOVATIE/UITBREIDING VAN EEN TEHUIS VOOR NIET-WERKENDEN/NURSING Belangrijk : dit formulier dient volledig te worden ingevuld

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd HUUROVEREENKOMST KANTOOR Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd en 2. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres, ondernemingsnummer en eventueel RPR)

Nadere informatie

Gungarantieprijs 200.000 k.k.

Gungarantieprijs 200.000 k.k. van 250.000 Zuiderkade 61, Franeker Meer info op www.actiehuis.nl Gungarantieprijs 200.000 k.k. In deze brochure: > Informatie over Actiehuis.nl > Informatie over de inschrijfprocedure > Inschrijfformulier

Nadere informatie

VOLMACHT 1 NAAM VENNOOTSCHAP RECHTSVORM MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VERTEGENWOORDIGD DOOR. Eigenaar van..

VOLMACHT 1 NAAM VENNOOTSCHAP RECHTSVORM MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VERTEGENWOORDIGD DOOR. Eigenaar van.. Naamloze Vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Bruggesteenweg 360-8830 Hooglede-Gits RPR Gent, afdeling Kortrijk: 0405.548.486 BTW BE 0405.548.486 VOLMACHT 1 Ondergetekende:

Nadere informatie

OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VGP NV Spinnerijstraat 12 9240 Zele Ondernemingsnummer 0887.216.042 (RPR Gent, afdeling Dendermonde) BTW BE 0887.216.042 www. vgpparks.eu (de Vennootschap ) OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN!! WWW.VERKOOPMIJNAUTO.BE WWW.DEALERAANKOOP.BE INHOUDSOPGAVE Art. 1 Definities begrippen Art. 2 Identiteit van de ondernemer Art. 3 Toepasselijkheid Art. 4 De openbare veiling Art.

Nadere informatie

verkoop buiten gebruik gesteld meubilair met bieding onder gesloten omslag Vredegerecht Ronse maandag 26 november 2018 om 11h00

verkoop buiten gebruik gesteld meubilair met bieding onder gesloten omslag Vredegerecht Ronse maandag 26 november 2018 om 11h00 Federale Overheidsdienst FINANCIËN Algemene administratie van de PATRIMONIUMDOCUMENTATIE FINSHOP Bornem Industrieweg 18 2880 Bornem Tel. 0257 913 30 http://www.finshop.belgium.be verkoop buiten gebruik

Nadere informatie

4ENERGY INVEST. naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE

4ENERGY INVEST. naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 4ENERGY INVEST naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) Uitnodiging voor de gewone en buitengewone algemene vergadering van

Nadere informatie

Overeenkomst tot financiering bodemsanering tankstation bij wijze van overgangsmaatregel in combinatie met een sluiting

Overeenkomst tot financiering bodemsanering tankstation bij wijze van overgangsmaatregel in combinatie met een sluiting Overeenkomst tot financiering bodemsanering tankstation bij wijze van overgangsmaatregel in combinatie met een sluiting De ondergetekenden De vzw Bodemsaneringsfonds voor benzinestations hierna genoemd

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Broekstraat hoek Tuindersweg te Belfeld

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Broekstraat hoek Tuindersweg te Belfeld BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Broekstraat hoek Tuindersweg te Belfeld Deze bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden zijn

Nadere informatie

Ondernemingsnummer 0458.623.918 (RPR Antwerpen) BTW: BE 0458.623.918

Ondernemingsnummer 0458.623.918 (RPR Antwerpen) BTW: BE 0458.623.918 Naamloze Vennootschap Openbare Vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal naar Belgisch recht of openbare Vastgoedbevak naar Belgisch recht Uitbreidingstraat 18 2600 Berchem Ondernemingsnummer 0458.623.918

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD VAN EEN BOUWGRONDEN HOOGSTRAAT 16-18, TE NEDERZWALM

BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD VAN EEN BOUWGRONDEN HOOGSTRAAT 16-18, TE NEDERZWALM BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD VAN EEN BOUWGRONDEN HOOGSTRAAT 16-18, TE NEDERZWALM Onderhavige bijzondere voorwaarden primeren op de algemene voorwaarden inzake de procedure

Nadere informatie

De Belgische Staat, FOD Buitenlandse Zaken heeft de bedoeling een onroerend goed gelegen in Libreville in Gabon te verkopen aan de meest biedende.

De Belgische Staat, FOD Buitenlandse Zaken heeft de bedoeling een onroerend goed gelegen in Libreville in Gabon te verkopen aan de meest biedende. VERKOOPPROCEDURE 1. VOORAFGAANDE UITEENZETTING De Belgische Staat, FOD Buitenlandse Zaken heeft de bedoeling een onroerend goed gelegen in Libreville in Gabon te verkopen aan de meest biedende. De toepasselijke

Nadere informatie

VERKOOPOVEREENKOMST GROND

VERKOOPOVEREENKOMST GROND 1 bladzijde Tussen ondergetekenden : VERKOOPOVEREENKOMST GROND 1 de gemeente Maasmechelen, vertegenwoordigd door het college van burgemeester en schepenen in de persoon van de heer Raf Terwingen, burgemeester,

Nadere informatie

hierna genoemd de verkopers zijn het volgende overeengekomen met betrekking tot het hierna beschreven goed :

hierna genoemd de verkopers zijn het volgende overeengekomen met betrekking tot het hierna beschreven goed : Ondergetekenden: 1)... hierna genoemd de bieder of de koper, en 2)... hierna genoemd de verkopers zijn het volgende overeengekomen met betrekking tot het hierna beschreven goed : Gemeente Elsene, vierde

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER. AANLEG VAN HET VICTORIA REGIAPARK IN GENTBRUGGE/GENT Besteknummer GD 09/2016. open aanbesteding

OFFERTEFORMULIER. AANLEG VAN HET VICTORIA REGIAPARK IN GENTBRUGGE/GENT Besteknummer GD 09/2016. open aanbesteding AANLEG VAN HET VICTORIA REGIAPARK IN GENTBRUGGE/GENT Besteknummer GD 09/2016 open aanbesteding OFFERTEFORMULIER Belangrijk: dit offerteformulier dient volledig te worden ingevuld.. Het totaalbedrag (excl.

Nadere informatie

Verkoop bij notariële inschrijving:

Verkoop bij notariële inschrijving: Verkoop bij notariële inschrijving: Diverse percelen bouwland aan de Westelijke Randweg in de gemeente Langedijk *schematisch aangeven In samenwerking met notariskantoor Appel Notarissen te Obdam en namens

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam en ingeschreven in de KBO met nummer. De vennootschap.. en ingeschreven in de KBO met nummer. vertegenwoordigd

Nadere informatie

GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT

GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT OPSCHRIFT Vergadering van 14 oktober 2015 Besluit nummer: 2015_GR_00791 Onderwerp: Sluiten van een verkoopovereenkomst m.b.t. het onroerend goed gelegen te Gent (Ledeberg),

Nadere informatie

RESILUX Naamloze vennootschap Damstraat 4, 9230 Wetteren - Overschelde RPR Gent, afdeling Dendermonde - BTW BE

RESILUX Naamloze vennootschap Damstraat 4, 9230 Wetteren - Overschelde RPR Gent, afdeling Dendermonde - BTW BE GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE OPROEPING GEWONE EN BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING 18 MEI 2018 RESILUX Naamloze vennootschap Damstraat 4, 9230 Wetteren - Overschelde RPR Gent, afdeling Dendermonde - BTW BE

Nadere informatie

MAKELAARSOPDRACHT TOT BEMIDDELING BIJ DE VERKOOP VAN EEN HOOFDVERBLIJFPLAATS BIJZONDERE VOORWAARDEN

MAKELAARSOPDRACHT TOT BEMIDDELING BIJ DE VERKOOP VAN EEN HOOFDVERBLIJFPLAATS BIJZONDERE VOORWAARDEN MAKELAARSOPDRACHT TOT BEMIDDELING BIJ DE VERKOOP VAN EEN HOOFDVERBLIJFPLAATS BIJZONDERE VOORWAARDEN De Algemene Voorwaarden hierna maken integraal deel uit van de Bijzondere Voorwaarden. Wanneer de overeenkomst

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER. Het bod wordt verricht door de volgende persoon (hierna: de bieder ):

BIEDINGSFORMULIER. Het bod wordt verricht door de volgende persoon (hierna: de bieder ): BIEDINGSFORMULIER Voor de executieveiling van aandelen serie A, nummers 1 tot en met 8 Beheermaatschappij Van Duijnoord B.V. te Haarlem, die Leyduin Vastgoed B.V., in die onderneming houdt (29,63 %), op

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie.

Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie. Beste klant, Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie. Om uw Colruyt-kaart zo snel mogelijk te kunnen bezorgen heb ik nog enkele gegevens nodig. Gelieve daarvoor

Nadere informatie

VOLMACHT Buitengewone Algemene Vergadering te houden op donderdag 23 mei 2013 om 10u30

VOLMACHT Buitengewone Algemene Vergadering te houden op donderdag 23 mei 2013 om 10u30 NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer BTW BE 0888.728.945 RPR Turnhout VOLMACHT Buitengewone Algemene Vergadering te houden op donderdag 23 mei 2013

Nadere informatie

AANKOOPBOD COMMERCIEEL PAND

AANKOOPBOD COMMERCIEEL PAND AANKOOPBOD COMMERCIEEL PAND De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin voorziene voorwaarden en termijnen

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Voornamen Geboortedatum/plaats Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer (privé) adres

Inschrijfformulier. Voornamen Geboortedatum/plaats Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer (privé)  adres Inschrijfformulier Gegevens van de bieder: Naam Voornamen Geboortedatum/plaats Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer (privé) E-mailadres hetzij Naam Handelsregisternummer Statutaire vestigingsplaats

Nadere informatie

NIET EXCLUSIEVE VERHUUROPDRACHT

NIET EXCLUSIEVE VERHUUROPDRACHT NIET EXCLUSIEVE VERHUUROPDRACHT Binnen zeven werkdagen, te rekenen van de dag die volgt op die van de ondertekening van dit contract, heeft de consument het recht om zonder kosten van zijn aankoop af te

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER. Twee of meer personen die samen bieden, zijn solidair verbonden.

BIEDINGSFORMULIER. Twee of meer personen die samen bieden, zijn solidair verbonden. BIEDINGSFORMULIER Artikel 1. Voorwerp De stad biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, het recht tot exploitatie van de volgende 7 standplaatsen voor de verkoop van consumptie-ijs:

Nadere informatie

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn Inschrijvingshandboek Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding... 3 3 Projectinformatie... 3 3.1 Doel...

Nadere informatie

Dading # 20# De ondergetekenden :

Dading # 20# De ondergetekenden : Dading # 20# De ondergetekenden : 1. #De heer #, geboren te # op #, rijksregister nummer #, wonende te #, #, echtgescheiden. #Bijgestaan door (als hij/zij aanwezig is) #Met als raadsman (als hij/zij niet

Nadere informatie

AANKOOPBOD RESIDENTIELE EIGENDOM (appartement of mede-eigendom)

AANKOOPBOD RESIDENTIELE EIGENDOM (appartement of mede-eigendom) AANKOOPBOD RESIDENTIELE EIGENDOM (appartement of mede-eigendom) De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin

Nadere informatie

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Onderhavige verkoopsvoorwaarden gelden voor alle verkoopovereenkomsten tussen Media Markt en de klant. Afwijkingen van deze algemene verkoopsvoorwaarden kunnen

Nadere informatie

zijn eigenaar van volgende onroerende goederen, die zij te koop aanbieden onder de verdere vermelde opschortende voorwaarden:

zijn eigenaar van volgende onroerende goederen, die zij te koop aanbieden onder de verdere vermelde opschortende voorwaarden: Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Of Maatschappelijke naam : Zetel: Vertegenwoordigd door: BTW-nr : Mail : GSM-nr : hierna genoemd de bieder of de koper, en 2) De besloten

Nadere informatie

RESILUX Naamloze vennootschap Damstraat 4, 9230 Wetteren - Overschelde RPR Gent, afdeling Dendermonde - BTW BE

RESILUX Naamloze vennootschap Damstraat 4, 9230 Wetteren - Overschelde RPR Gent, afdeling Dendermonde - BTW BE GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE OPROEPING BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING 20 maart 2018 RESILUX Naamloze vennootschap Damstraat 4, 9230 Wetteren - Overschelde RPR Gent, afdeling Dendermonde - BTW BE 0447.354.397

Nadere informatie

BESTEK N 17/02 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP

BESTEK N 17/02 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP BESTEK N 17/02 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP Het aanstellen van een partner voor de installatie van een systeem van digitale signalisatie Offerteaanvraag BIV 1 INHOUD INHOUD...2 I. VOORAFGAANDELIJK...3

Nadere informatie

Artikel 1. Toepassingsgebied

Artikel 1. Toepassingsgebied Verkoopreglement d.d. 14/11/2017 Algemene voorwaarden voor de aankoop van een onroerend goed van de kerkfabriek Sint-Theresia van Avila via biedingssyteem Artikel 1. Toepassingsgebied Onderhavig document

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR VRIJWILLIGE OPENBARE VERKOPINGEN

VOORWAARDEN VOOR VRIJWILLIGE OPENBARE VERKOPINGEN VOORWAARDEN VOOR VRIJWILLIGE OPENBARE VERKOPINGEN VRIJWILLIGE VERKOOP ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1: toepasselijkheid. Deze verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing voor zover de bijzondere verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

MAKELAARSOPDRACHT TOT BEMIDDELING BIJ DE VERKOOP VAN EEN HOOFDVERBLIJFPLAATS BIJZONDERE VOORWAARDEN

MAKELAARSOPDRACHT TOT BEMIDDELING BIJ DE VERKOOP VAN EEN HOOFDVERBLIJFPLAATS BIJZONDERE VOORWAARDEN MAKELAARSOPDRACHT TOT BEMIDDELING BIJ DE VERKOOP VAN EEN HOOFDVERBLIJFPLAATS BIJZONDERE VOORWAARDEN De Algemene Voorwaarden hierna maken integraal deel uit van de Bijzondere Voorwaarden. Wanneer de overeenkomst

Nadere informatie

STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag,

STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, Biedingsformulier Artikel 1. Voorwerp STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, het recht tot exploitatie van het museumcafé van het Red Star Line Museum. Geïnteresseerden

Nadere informatie

inachtneming van het bepaalde in artikel 4 voorlegt aan de geschillencommissie.

inachtneming van het bepaalde in artikel 4 voorlegt aan de geschillencommissie. Geschillenreglement VViN Artikel 1 - Definities In dit reglement gelden de volgende definities: 1. Eiser: de partij die een verzoek tot beslechting als bedoeld in lid 7 van dit artikel met inachtneming

Nadere informatie

1 EG/SFM. Concept d.d. 22 oktober 2018 AKTE VAN UITGIFTE STADION FEIJENOORD N.V.

1 EG/SFM. Concept d.d. 22 oktober 2018 AKTE VAN UITGIFTE STADION FEIJENOORD N.V. 1 EG/SFM Concept d.d. 22 oktober 2018 AKTE VAN UITGIFTE STADION FEIJENOORD N.V. Heden, [datum], verscheen voor mij, mr. Albert Hendrik Geerling, notaris te Rotterdam: [...], te dezen handelend als schriftelijk

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor inschrijving verkoop voormalige Gymzaal (Chaamseweg 8a Alphen)

Inschrijfformulier voor inschrijving verkoop voormalige Gymzaal (Chaamseweg 8a Alphen) Inschrijfformulier voor inschrijving verkoop voormalige Gymzaal (Chaamseweg 8a Alphen) De ondergetekende: Naam: Voornamen: Adres: Nr Postcode: Woonplaats: Email-adres: Telefoonnummer: Mobiel nummer: (Hoofd)beroep:

Nadere informatie

CO-PRODUCTIE-OVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN Model artistieke samenwerking

CO-PRODUCTIE-OVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN Model artistieke samenwerking CO-PRODUCTIE-OVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN Model artistieke samenwerking De ondergetekenden: 1 (naam en rechtsvorm) woonplaats: OF waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

zijn eigenaar van volgende onroerende goederen, die zij te koop aanbieden onder de verdere vermelde opschortende voorwaarden:

zijn eigenaar van volgende onroerende goederen, die zij te koop aanbieden onder de verdere vermelde opschortende voorwaarden: Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Of Maatschappelijke naam : Zetel: Vertegenwoordigd door: BTW-nr : Mail : GSM-nr : hierna genoemd de bieder of de koper, en 2) Dhr VS.

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst

Samenwerkingsovereenkomst Samenwerkingsovereenkomst TUSSEN : De "Intercommunale Maatschappij voor Ruimtelijke Ordening, Economische Expansie en Reconversie van het Gewest Kortrijk", genoemd "INTERCOMMUNALE LEIEDAL", publiekrechtelijk

Nadere informatie