Vragen van de Partij voor de Vrijheid Noord-Brabant aan het college van Gedeputeerde Staten op grond van artikel 43 van het Reglement van Orde.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vragen van de Partij voor de Vrijheid Noord-Brabant aan het college van Gedeputeerde Staten op grond van artikel 43 van het Reglement van Orde."

Transcriptie

1 Fractie Partij voor de Vrijheid Noord-Brabant Aan het College van Gedeputeerde Staten Brabantlaan TV s-hertogenbosch -Hertogenbosch, 19 oktober 2013 Vragen van de Partij voor de Vrijheid Noord-Brabant aan het college van Gedeputeerde Staten op grond van artikel 43 van het Reglement van Orde. Betreft: Vervolgvragen vacaturestelling Artistiek Directeur en 3 programmamanagers Culturele Hoofdstad. Referte: Bijlage 1. Geacht college, Bij brief van 15 september 2013 heeft de PVV schriftelijke vragen gesteld die op 14 oktober zijn beantwoord via kenmerk C / met dagtekening 8 oktober. Dit leidt tot de volgende vragen: 1. Wat is de reden dat er maar liefst zes dagen zitten tussen de dagtekening en de daadwerkelijke beantwoording aan de vragenstellers? 2. In de beantwoording geeft u aan dat er, behoudens een schriftelijke, - per uur met de beoogd artistiek directeur, geen arbeidsovereenkomst dan wel zakelijk contract is of zal worden gesloten met de geselecteerde kandidaten. Vindt u net als de PVV dat een dienstverleningsovereenkomst een zakelijk contract is? Zo ja, bent u dan van mening dat u onzin verkoopt in uw beantwoording? Zo nee, waarom vindt u dat een dienstverleningsovereenkomst geen vorm is van een zakelijk contract? 3. Hoeveel uur heeft de beoogd artistiek directeur gedeclareerd en welke daadwerkelijke werkzaamheden heeft hij verricht? Graag een met feiten gestaafde reactie. 4. In de beantwoording geeft u aan dat er geen arbeidsovereenkomst dan wel zakelijk contract is of zal worden gesloten met de geselecteerde kandidaten. Volgens de offertestelling van Marina Wijn Consultants (Bijlage 1 pagina 5) zal de derde tranche BTW worden gefactureerd bij contracteren van de kandidaten. Aangezien er volgens u geen sprake is van contractering van de kandidaten, kan worden geconcludeerd dat de facturering van deze laatste tranche is/zal vervallen. Desalniettemin geeft u in de beantwoording van uw vragen aan dat - voor het wervingsbureau heeft plaatsgevonden. Kunt u hierover helderheid verschaffen en met een sluitende verklaring komen? Zo nee, waarom niet?

2 5. De beantwoording van de Statenvragen geeft geen uitsluitsel of de bedragen zoals genoemd inof exclusief BTW zijn. Kan het college hierover duidelijkheid verschaffen? Zo nee, waarom niet? Is er sprake van BTW afdracht, en zo ja, wie verzorgt deze? Geeft dit aanleiding voor aanpassing van de bedragen, zoals genoemd in de beantwoording van de Statenvragen? 6. Bent u bereid om volledige openheid van zaken te geven en daarom ook de originele rekeningen en bewijzen van betaling aan Marina Wijn Consultants en de beoogde artistiek directeur ter beschikking te stellen aan Provinciale Staten? Zo nee, waarom niet? Hoogachtend, Namens de PVV fractie Noord-Brabant Mariºtte Frijters-Klijnen Patricia van der Kammen Bijlage(n): 1. Offerte Marina Wijn Consultants

3 Bijlage 1 Offerte Marina Wijn Consultants PERSOONLIJK EN VERTROUWELIJK Stichting 2018EINDHOVEN BRABANT T.a.v. Heleen Huisjes, zakelijk directeur Torenallee Apparatenfabriek 5617 BD EINDHOVEN heleen.huisjes@2018eindhoven.eu Amsterdam, 31 mei 2013 Zeer geachte mevrouw Huisjes, beste Heleen, Graag zenden wij u, zoals besproken op 22 mei 2013 hierbij ons voorstel tot samenwerking. Marina Wijn Consultants (MWC) zal heel graag in opdracht van de Stichting 2018EINDHOVEN BRABANT één creative director (CD) en drie art directors (AD s) zoeken. Onze visie op de achtergrond van de vacatures, onze werkwijze, een tijdpad in concept en het honorarium worden besproken in deze brief. De brief betreft een voorstel: aanpassingen en wijzigingen zijn bespreekbaar. Enige achtergrondinformatie bij de vacatures Op 6 september 2013 wordt bekend gemaakt welke stad in Nederland de titel Europese Culturele Hoofdstad van Europa mag dragen. Eindhoven, Maastricht en Leeuwarden zijn de laatste drie die strijden om de titel. Eindhoven is een samenwerkingsverband van Eindhoven, Tilburg, Helmond, Den Bosch, Breda en de provincie Brabant. Een Europese culturele hoofdstad presenteert een jaar lang een rijk gevuld cultuurprogramma aan de eigen inwoners en aan miljoenen bezoekers uit heel Europa. Onder de artistieke leiding van Martijn Sanders is een artistieke visie neergelegd in de vorm van een bidbook. Mocht Eindhoven de felbegeerde titel in de wacht slepen, dan breekt een nieuwe fase aan. De voorbereidingen voor het programma van 2018 starten dan direct: de plannen die gepresenteerd staan in het bidbook van Eindhoven, worden ook al in de jaren voorafgaand aan 2018 tot uitvoering gebracht en lopen ver door na Per 6 september is dan ook direct een enthousiast team nodig dat bestaat uit ØØn creative director en drie art directors. Voor dit nieuwe team zal nu worden geworven.

4 Werkwijze De zoekopdracht begint met de inventarisatie- of onderzoeksfase. Het is belangrijk een aantal stakeholders te interviewen, zoals bestuursleden en leden van de Raad van Toezicht, Directie en misschien enkele stafleden. Dit dient om ons begrip van de situatie en van de vacatures en de profielen aan te scherpen en om draagvlak te creºren. De lijst met namen van te interviewen personen zal in overleg met u worden vastgesteld. Op basis van deze gesprekken en ons ter beschikking gesteld materiaal wordt een beknopte versie gemaakt van de beschrijving van de organisatie en van de vacatures en de profielen, bedoeld voor potentiºle kandidaten, informanten en uw website. U zult deze beschrijvingen fiatteren. Wij spraken af in de hierop volgende search- en wervingsfase te kiezen voor een transparante, open procedure en gebruik te maken van twee methoden om kandidaten te zoeken: executive search met daarnaast een zeer bescheiden, ondersteunende vorm van mediawerving. Executive search, waarbij branchedeskundigen om advies wordt gevraagd, levert meestal kwalitatief de beste kandidaten op, maar uit een vaak (te) beperkte kring. De algemene openstelling via mediawerving kan bijzonder verrassende kandidaten opleveren, maar soms ook kwalitatief wat mindere kandidaten. De combinatie van deze twee methoden heft de zwaktes van beide op. Verder geeft deze transparante aanpak aan eenieder die dat wenst een kans, zodat hier geen negatieve beeldvorming over gesloten circuits kan ontstaan. Wat betreft de executive search: Allereerst krijgen wij uit uw eigen kring al een aantal namen van mogelijke kandidaten. Verder vragen wij advies aan deskundigen van uiteenlopende disciplines in de wereld van de cultuur. Dit zijn grote, zich continu ontwikkelende netwerken. Deze deskundigen geven ons eveneens namen van mogelijke kandidaten. Deze grote lijst van mogelijke kandidaten wordt door ons bestudeerd en gescreend. Per vacature stellen wij hieruit een longlist samen van zo n 10 à 12 personen, die door ons worden gepolst en ge nterviewd. Uit deze long list wordt een short list van 3 à 4 kandidaten per vacature samengesteld. Met name voor de creative director geldt dat zal worden overlegd met een door u voorgestelde klankbordcommissie, bestaande uit: Twee leden van het bestuur van de stichting 2018EINDHOVEN BRABANT Twee leden van de Raad van Toezicht van deze stichting Twee vertegenwoordigers uit de cultuur De zakelijk directeur van deze stichting Ondergetekende, Marina Wijn. Over de invulling van deze adviescommissie volgt spoedig overleg met u. Ook over de samenstelling van de iets kleinere benoemingscommissie volgt spoedig overleg. De shortlist -kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een gesprek met de benoemingscommissie. De werving van de creative director zal iets vooruitlopen op de werving van de drie art directors, zodat hij/zij mede invloed kan hebben op de keuze van de drie nieuwe medewerkers.

5 Wat betreft de bescheiden vorm van mediawerving in print, gaf u aan een kleine advertentie te willen plaatsen op de voorpagina van ØØn landelijk, ØØn lokaal en ØØn Belgisch dagblad; de zaterdageditie van de NRC, Het Eindhovens Dagblad en De Standaard. Voor de art directors is NRC Next het aangewezen blad. Na vergelijking van de reeds opgevraagde printoffertes zullen wij u hierover een apart voorstel sturen. Voor adverteren in print is bij deze bladen inmiddels een (opzegbare) optie genomen op zaterdag 22 juno. MWC stelt in de startfase eveneens een (concept)advertentie op. Wij stellen voor de vormgeving te laten verzorgen door ons vaste bureau in uw huisstijl. Ook deze kleine advertentie zal door u worden gefiatteerd. Wat betreft de mediawerving door middel van websites, stellen wij voor een advertentie te plaatsen op de website van Culturele Vacatures. De kosten hiervan zijn verwaarloosbaar. Het complete, gefiatteerde profiel wordt tegelijkertijd geplaatst op de website van Stichting 2018EINDHOVEN BRABANT, zodat de advertentiekosten minimaal blijven. Alle reacties worden door ons bureau bestudeerd en verwerkt. De meest interessante kandidaten krijgen een uitnodiging voor een gesprek met MWC. MWC verzorgt de volledige search en de mediawervingsprocedure. Wij zijn verantwoordelijk voor de v rselectie van kandidaten en zullen uiteindelijk per vacature drie of vier kandidaten voorstellen aan uw benoemingscommissie. Het streven is de nieuwe creative director en 3 art directors per 2 september 2013 intern bekend te kunnen maken. Tijdens deze procedure zult uzelf fungeren als ons aanspreekpunt. Uw secretaresse wordt secretarieel aanspreekpunt, vooral noodzakelijk voor het inplannen van bestuursleden e.d.. Wat betreft de schriftelijke rapportage: Ons voorstel is ongeveer per tien dagen een te sturen aan u en uw bestuur. Mocht u de voorkeur geven aan een andere wijze van rapporteren, dan vernemen wij graag.

6 Tijdpad (in concept) De procedure kan direct na ondertekening worden gestart. In de maanden juni, juli en augustus zal ik volledig beschikbaar zijn met uitzondering van een reeds geplande vakantie van maandag 11 juno tot en met donderdag 20 juno. Het bijbehorende tijdpad zal in overleg met u verder worden vastgesteld. Fase 1 Inventarisatiefase Vaststellen tijdpad (in overleg) per direct Opstellen lijst van te interviewen stakeholders (in overleg) per direct Gesprekken met stakeholders per direct Voorbereiden search per direct Voorbereiden mediawerving en website per direct Plaatsen vacature en profiel op website 2018EINDHOVEN vr. 21 juni 2013 Start search za. 22 juni 2013 Start mediawerving NRC, Eindhovens Dagblad, De Standaard za. 22 juni 2013 Start mediawerving NRC Next carriłre woe. 26 juni 2013 Website Culturele Vacatures za. 22 juni 2013 Sluitingsdatum print 13 julij Fase 2 Search en wervingsfase Search: raadplegen deskundigen eind juni - begin augustus Mediawerving: brievenselectie eind juni - medio julij Selecteren longlisten (overleg) julij, begin augustus Benaderen kandidaten search (MWC) eind juni - begin augustus Voorselectiegesprekken (MWC) juli - begin augustus Selectie shortlisten (overleg) begin augustus Toezending cv s kandidaten voor benoemingscommissie begin augustus Fase 3 Benoemingsfase Naar benoemingscommissie 3 4 kandidaten (creative director) 2 e week augustus, plan datum Naar benoemingscommissie alle kandidaten (art directors) 3 e week augustus, plan datum Referenties natrekken (MW of HH) 3 e week augustus Arbeidsvoorwaardengesprek CD+ contract (vz bestuur) eind augustus, plan datum Arbeidsvoorwaardengesprek AD s+ contract (HH) eind augustus, plan datum RvT, Bestuur benoemt eind augustus Kennismaking CD en AD s met medewerkers organisatie eind augustus UITSLAG TITEL CULTURELE HOOFDSTAD 6 september Presenteren team (of gedeelte) aan de jury begin september Benoeming nieuwe CD (en AD s) in persbericht begin september Indiensttreding CD, afhankelijk van bestaand contract medio september 2013

7 Honorarium Voor de uitvoering van de complete zoekopdracht rekenen wij een vast bedrag van , ex BTW. Wij geven de voorkeur aan een vast bedrag, zodat wij indien nodig kunnen adviseren over de honorering van de kandidaten zonder conflicterend eigen belang. Dit bedrag is als volgt opgebouwd: voor de creative director rekenen wij , hetgeen is gerelateerd aan 25% van het bruto jaarsalaris op full time basis. Voor de drie art directors gezamenlijk rekenen wij , ofwel per vacature: hun salaris ligt beduidend lager, onze inwerkperiode is al geschied bij de creative director Łn het betreft drie enigszins vergelijkbare vacatures. Bijzondere kosten, zoals die van vliegtickets en advertentiekosten, worden apart in rekening gebracht. Over substantiºle bijzondere kosten volgt overleg. De eerste termijn ad ex BTW wordt gefactureerd aan het begin van de opdracht, dat wil zeggen tijdens de inventarisatiefase. De tweede termijn ad ex BTW wordt gefactureerd bij de toezending van de cv s met toelichting. Het eindbedrag wordt gefactureerd wanneer u de kandidaten gaat contracteren. Wij stellen het bijzonder op prijs dat u met ons wilt werken en hopen een zeer goede bijdrage te leveren aan uw organisatie. Wij verheugen ons op een prettige en succesvolle samenwerking! Met vriendelijke groet, Voor akkoord: Marina M. Wijn Heleen Huisjes, zakelijk directeur

* * Statenfractie PVV mevrouw M.A.J.L. Frijters-Klijnen mevrouw P van der Kammen. Postbus MC S-HERTOGENBOSCH

* * Statenfractie PVV mevrouw M.A.J.L. Frijters-Klijnen mevrouw P van der Kammen. Postbus MC S-HERTOGENBOSCH Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl www.brabant.nl Bank ING 67.45.60.043 Statenfractie PVV mevrouw M.A.J.L. Frijters-Klijnen

Nadere informatie

Executive Search & Interim Management

Executive Search & Interim Management Executive Search & Interim Management Van de Groep & Olsthoorn Executive Search Interim Management Nationaal en Internationaal Van eigenwijze zelfstandige tot een begrip in de industrie en techniek. Van

Nadere informatie

Statenfractie PVV Mevrouw M.A.J.L. Frijters-Klijnen Mevrouw P. van der Kammen. Postbus 90151 5200 MC S-HERTOGENBOSCH

Statenfractie PVV Mevrouw M.A.J.L. Frijters-Klijnen Mevrouw P. van der Kammen. Postbus 90151 5200 MC S-HERTOGENBOSCH Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl www.brabant.nl Bank ING 67.45.60.043 Statenfractie PVV Mevrouw M.A.J.L. Frijters-Klijnen

Nadere informatie

Betreft: vragen ex art. 3.2 RvO m.b.t. Havenvisie Rotterdam en goederenvervoer door Noord-Brabant

Betreft: vragen ex art. 3.2 RvO m.b.t. Havenvisie Rotterdam en goederenvervoer door Noord-Brabant Provinciale Statenfractie Noord-Brabant Betreft: vragen ex art. 3.2 RvO m.b.t. Havenvisie Rotterdam en goederenvervoer door Noord-Brabant Breda, 21 mei 2011 Geacht college, Afgelopen donderdag heeft het

Nadere informatie

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: IMDES, handelend inzake arbeidsbemiddeling, die ten behoeve van een werkgever, een werkzoekende, dan wel beiden,

Nadere informatie

DRAAIBOEK WERVING & SELECTIE SECRETARIS DIRECTEUR HOOGHEEMRAADSCHAP VAN DELFLAND

DRAAIBOEK WERVING & SELECTIE SECRETARIS DIRECTEUR HOOGHEEMRAADSCHAP VAN DELFLAND Concept DRAAIBOEK WERVING & SELECTIE SECRETARIS DIRECTEUR HOOGHEEMRAADSCHAP VAN DELFLAND Voor meer informatie: Mevrouw Angelika Stift, P&O adviseur, telefoon 015-26 08 239. Delft, 03 juli 2007 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Reglement Werving- en Selectiecommissie De Woningstichting. gevestigd te Wageningen

Reglement Werving- en Selectiecommissie De Woningstichting. gevestigd te Wageningen Reglement Werving- en Selectiecommissie De Woningstichting gevestigd te Wageningen 1 Artikel 1, Definities Stichting: de Woningstichting, gevestigd in de gemeente Wageningen. RvT: de Raad van Toezicht

Nadere informatie

ons kenmerk BB/U Lbr. 12/028

ons kenmerk BB/U Lbr. 12/028 Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad informatiecentrum tel. (070) 373 8020 betreft Invulling vacatures bestuurlijke organisatie VNG uw kenmerk ons kenmerk BB/U201200302 Lbr. 12/028 bijlage(n)

Nadere informatie

Toptech/AV/W&S/2015 1

Toptech/AV/W&S/2015 1 Aanvullende Algemene voorwaarden voor het werven en selecteren van uitzendkrachten door Toptech Uitzendbureau BV 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: (a) (b) (c) (d) (e) "Toptech":

Nadere informatie

BB/U Lbr.16/091

BB/U Lbr.16/091 Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad informatiecentrum tel. (070) 373 8393 betreft Vacatures in commissie Europa & Internationaal uw kenmerk ons kenmerk BB/U201601593 Lbr.16/091 bijlage(n)

Nadere informatie

Reflect Personeelsadvies

Reflect Personeelsadvies Werving & Selectie 1 Reflect Personeelsadvies Reflect Personeelsadvies is een onafhankelijk adviesbureau dat zich sinds 1993 bezighoudt met loopbaanontwikkeling, individuele coaching en persoonlijke vaardigheidstrainingen.

Nadere informatie

BESTUURSOVEREENKOMST Culturele Hoofdstad 2018

BESTUURSOVEREENKOMST Culturele Hoofdstad 2018 Beslisdocument Investeringdsdossier 2018 BIJLAGE 3 BESTUURSOVEREENKOMST Culturele Hoofdstad 2018 Concept van 12 april 2012 Partijen: 1. de provincie Noord-Brabant, zetelend te s-hertogenbosch, te dezen

Nadere informatie

Procedure en profielschets kwartiermaker/ directeur ai RUD Zuid-Limburg

Procedure en profielschets kwartiermaker/ directeur ai RUD Zuid-Limburg Procedure en profielschets kwartiermaker/ directeur ai RUD Zuid-Limburg Inleiding In het kader van de vorming van RUD Zuid-Limburg gaat na de oprichtingsfase de inrichtingsfase van start. Onderdeel van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010. Bremmer Company VOF. Artikel 1. DEFINITIES

Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010. Bremmer Company VOF. Artikel 1. DEFINITIES Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010 Bremmer Company VOF Artikel 1. DEFINITIES a. Opdrachtnemer Bremmer Company VOF. Hierna te noemen Bremmer Company b. Opdrachtgever De natuurlijke

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Aan dtkv. 2015/045132 Uw brief van: 9 september 2015 Ons nummer: 05102015.02 Willemstad, 5 oktober 2015

Aan dtkv. 2015/045132 Uw brief van: 9 september 2015 Ons nummer: 05102015.02 Willemstad, 5 oktober 2015 Aan dtkv De Raad van Ministers De Minister van Economische Ontwikkeling De heer Stanley M. Palm AmiDos Building, Pletterijweg 43 Alhier Uw nummer (letter): Onderwerp: Bijlage(n): 2015/045132 Uw brief van:

Nadere informatie

Procedure Werving & Selectie directeur

Procedure Werving & Selectie directeur Procedure Werving & Selectie directeur Behorend bij het beleid Werving & Selectie directiefuncties Onderwerp: Procedure werving & selectie directeur Status: definitief Periode: 1 mei 2012 1 januari 2014

Nadere informatie

Schriftelijke vragen van de Statenfracties PvdA, D66 & GroenLinks Noord-Brabant

Schriftelijke vragen van de Statenfracties PvdA, D66 & GroenLinks Noord-Brabant Schriftelijke vragen van de Statenfracties PvdA, D66 & GroenLinks Noord-Brabant Betreft: Verzoek SRE extra bijdrage Ruit Eindhoven & financiering HOV Zuidoost-Brabant 29 mei 2013 Geacht college, Op donderdag

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden werving en selectie

Algemene Voorwaarden werving en selectie Inleiding Algemene Voorwaarden werving en selectie Dit document bevat de tekst van de Algemene Voorwaarden voor werving en selectie opdrachten zoals die gehanteerd worden door Nijssen & Van de Sluis werving,

Nadere informatie

BB/U201000350 Lbr. 10/026

BB/U201000350 Lbr. 10/026 Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad informatiecentrum tel. (070) 373 8020 Betreft Openstelling vacatures bestuur en commissies VNG uw kenmerk ons kenmerk BB/U201000350 Lbr. 10/026 bijlage(n)

Nadere informatie

Dit moment biedt de gelegenheid om twee andere punten in de verordening te regelen: 1. Continuïteit 2. Vergoedingensystematiek

Dit moment biedt de gelegenheid om twee andere punten in de verordening te regelen: 1. Continuïteit 2. Vergoedingensystematiek Opiniërende bespreking: n.v.t. Besluitvormende raad: 24 november 2016 Datum verzending: 11 november 2016 Voorstel: 1. Instemmen met de wijzigingsverordening Verordening op de rekenkamercommissie gemeente

Nadere informatie

gemppritp Tiel 12 FEB. 2016 116.001463 2&L

gemppritp Tiel 12 FEB. 2016 116.001463 2&L O P O - R Gemeenteraad gemeente Tiel t.a.v. Mevr. M. Winter-Bults Postbus 6325 4000 HH Tiel gemppritp Tiel II 12 FEB. 2016 116.001463 Plaats: Kenmerk: Onderwerp: CC: Tiel, 10 februari 2016 2016-02-10-RvT-OOl

Nadere informatie

Statenvoorstel van het Presidium 1 minuut versie No: P-14-001

Statenvoorstel van het Presidium 1 minuut versie No: P-14-001 Statenvoorstel van het Presidium 1 minuut versie No: P-14-001 1. Onderwerp Benoeming bestuurslid Zuidelijke Rekenkamer 2. Inleiding/aanleiding inclusief beoogd resultaat In 2004 hebben Provinciale Staten

Nadere informatie

Internationale Marketing +Distrbutie Consultants, Werving en Selectie van Technisch Personeel

Internationale Marketing +Distrbutie Consultants, Werving en Selectie van Technisch Personeel An der Bree 2 D-48455 Bad Bentheim T +49(0)5924-9 Pagina 1 van 7 F +49(0)5924-99 E info@technical-employee-search.com I www-technical-employee-search.com/imdes M +49(0)1573-4023934 Skype:marc.van.stralen

Nadere informatie

Facts & Figures. Januari 2011

Facts & Figures. Januari 2011 Facts & Figures Januari 2011 Wat is culturele hoofdstad? Elk jaar twee Europese Culturele Hoofdsteden Europese titel sinds 1985 (Athene) Doel: versnellen maatschappelijke ontwikkeling steden en regio Voorwaarde:

Nadere informatie

BIJLAGE I: PROCEDURE WERVING EN SELECTIE VAN NIEUW PERSONEEL GEMEENTE UDEN (onderdeel Werving en Selectiebeleid vastgesteld )

BIJLAGE I: PROCEDURE WERVING EN SELECTIE VAN NIEUW PERSONEEL GEMEENTE UDEN (onderdeel Werving en Selectiebeleid vastgesteld ) BIJLAGE I: PROCEDURE WERVING EN SELECTIE VAN NIEUW PERSONEEL GEMEENTE UDEN (onderdeel Werving en Selectiebeleid vastgesteld 13-09-2016) Onderwerp Te nemen stappen Beslissing door Termijn Ontstaan tijdelijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Technicians: handelend inzake personeelsbemiddeling, die ten behoeve van een

Nadere informatie

Reglement Remuneratiecommissie De Woningstichting. gevestigd te Wageningen

Reglement Remuneratiecommissie De Woningstichting. gevestigd te Wageningen Reglement Remuneratiecommissie De Woningstichting gevestigd te Wageningen 1 Artikel 1, Definities Stichting: de Woningstichting, gevestigd in de gemeente Wageningen. RvT: de Raad van Toezicht van de Woningstichting,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Iduet Groep BV Werving en Selectie

Algemene Voorwaarden Iduet Groep BV Werving en Selectie Algemene Voorwaarden Iduet Groep BV Werving en Selectie 1. Algemeen Iduet verleent diensten ten behoeve van opdrachtgevers bij het werven en selecteren van personeel. Deze Algemene Voorwaarden zijn met

Nadere informatie

Profiel & Informatiememorandum

Profiel & Informatiememorandum Profiel & Informatiememorandum Voorzitter Raad van Commissarissen Veris Bouwmaterialengroep B.V. Gorinchem 1. De organisatie en zijn context Veris Bouwmaterialengroep B.V. (www.veris.nl) is de serviceorganisatie

Nadere informatie

Werving en selectieprocedure en benoemingsvereisten Raad van Bestuur

Werving en selectieprocedure en benoemingsvereisten Raad van Bestuur Werving en selectieprocedure en benoemingsvereisten Raad van Bestuur Stichting Philadelphia Zorg Het beste uit jezelf Inhoud Artikel 1 Samenstelling... 3 Artikel 2 Ontstaan vacature en selectiecommissie...

Nadere informatie

Provinciaal blad van Noord-Brabant

Provinciaal blad van Noord-Brabant Provinciaal blad van Noord-Brabant ISSN: 0920-1408 Onderwerp Vragen inzake salariëring Bureau Jeugdzorg Vragen van het lid van Provinciale Staten mevrouw Lestrade-Brouwer d.d. 21 juni 2008 Bijlage(n) 3

Nadere informatie

Beschikking. Beleidsregel sociale veiligheid Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking. Beleidsregel sociale veiligheid Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl www.brabant.nl Bank ING 67.45.60.043 Postbank 1070176 Onderwerp Beleidsregel

Nadere informatie

REGLEMENT REMUNERATIE- EN SELECTIECOMMISSIE STICHTING GROENWEST d.d. 12 november 2017

REGLEMENT REMUNERATIE- EN SELECTIECOMMISSIE STICHTING GROENWEST d.d. 12 november 2017 REGLEMENT REMUNERATIE- EN SELECTIECOMMISSIE STICHTING GROENWEST d.d. 12 november 2017 Artikel 1 Definities In dit reglement hebben onderstaande begrippen de navolgende betekenis: Bestuur: Deelneming: Het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MF Select

Algemene Voorwaarden MF Select Algemene Voorwaarden MF Select Gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Groningen op 12 september 2012 onder aktenummer 12/20 Inhoud Artikel 1 Algemeen... 3 Artikel 2 De dienstverlening... 3 Artikel

Nadere informatie

REGLEMENT SELECTIE- EN REMUNERATIECOMMISSIE STICHTING WOONLINIE d.d. 1 januari 2017

REGLEMENT SELECTIE- EN REMUNERATIECOMMISSIE STICHTING WOONLINIE d.d. 1 januari 2017 Artikel 1 Definities REGLEMENT SELECTIE- EN REMUNERATIECOMMISSIE STICHTING WOONLINIE d.d. 1 januari 2017 In dit reglement hebben onderstaande begrippen de navolgende betekenis: Bestuur: Deelneming: Het

Nadere informatie

OVEREENKOMST OPDRACHT HYPOTHEKEN

OVEREENKOMST OPDRACHT HYPOTHEKEN MODEL LE GARAGE OVEREENKOMST OPDRACHT HYPOTHEKEN Op alle diensten die door Le Garage worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de K.v.K. Oost

Nadere informatie

Werving en selectieprocedure medewerkers

Werving en selectieprocedure medewerkers Werving en selectieprocedure medewerkers STATUS: VASTGESTELD 17 APRIL 2007 Inleiding Met deze regeling wordt invulling gegeven aan artikel 11.8 uit de CAO Primair Onderwijs 2006-2008. Dit artikel is als

Nadere informatie

Raadsvoorstel Registratienr: [ 38917] Onderwerp Raadsvoorstel benoeming en herbenoeming van leden voor de commissie Ruimtelijke Kwaliteit.

Raadsvoorstel Registratienr: [ 38917] Onderwerp Raadsvoorstel benoeming en herbenoeming van leden voor de commissie Ruimtelijke Kwaliteit. Agendapuntnummer: Aantal bijlagen: -- Onderwerp Raadsvoorstel benoeming en herbenoeming van leden voor de commissie Ruimtelijke Kwaliteit. Voorgesteld besluit 1. te benoemen als lid voor de commissie Ruimtelijke

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET. voor dienstverleners met betrekking tot de marktverkenning van de gemeente Leeuwarden binnen het Sociaal Domein

INFORMATIEPAKKET. voor dienstverleners met betrekking tot de marktverkenning van de gemeente Leeuwarden binnen het Sociaal Domein INFORMATIEPAKKET voor dienstverleners met betrekking tot de marktverkenning van de gemeente Leeuwarden binnen het Sociaal Domein Gemeente Leeuwarden Maart 2014 Blad 2 Blad 3 Algemene informatie Deze informatie

Nadere informatie

Technical Employee Search

Technical Employee Search Technical Employee Search Schulstraße 21 D-48455 Bad Bentheim T +49(0)5924-997337 F +49(0)5924-997338 E info@technical-employee-search.com I www-technical-employee-search.com M +31(0)6-8199928 Werving

Nadere informatie

PROFIELSCHETS VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT

PROFIELSCHETS VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT PROFIELSCHETS VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT 1. Beschrijving van de aard en de omvang van de stichting Bij de bepaling van de omvang en samenstelling van de Raad van Toezicht wordt rekening gehouden met

Nadere informatie

Onderwerp: evaluatie Stuurgroep Toerisme en Recreatie en planvorming 2009

Onderwerp: evaluatie Stuurgroep Toerisme en Recreatie en planvorming 2009 Agendapunt : Voorstelnummer : Raadsvergadering : 25 november 2008 Naam opsteller : Thea Olivier Informatie op te vragen bij : Thea Olivier Portefeuillehouders : Jan Mesu Onderwerp: evaluatie Stuurgroep

Nadere informatie

ons kenmerk BB/U201300227 Lbr. 13/013

ons kenmerk BB/U201300227 Lbr. 13/013 Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad informatiecentrum tel. (070) 373 8393 betreft Openstelling vacatures bestuur en commissies VNG uw kenmerk ons kenmerk BB/U201300227 Lbr. 13/013 bijlage(n)

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Betreft: voorstel tot benoeming leden van de Raad van Toezicht van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Vlagtwedde

Betreft: voorstel tot benoeming leden van de Raad van Toezicht van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Vlagtwedde Aan de gemeenteraad van de gemeente Vlagtwedde Ter Apel, 15 oktober 2016 Kenmerk: jdw/gs/16-866 Betreft: voorstel tot benoeming leden van de Raad van Toezicht van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FenterDaniëls BV Werving en Selectie

Algemene Voorwaarden FenterDaniëls BV Werving en Selectie Algemene Voorwaarden FenterDaniëls BV Werving en Selectie 1. Algemeen FenterDaniëls verleent diensten ten behoeve van opdrachtgevers bij het werven en selecteren van personeel. Deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Commissie voor Mobiliteit en Financiën

Commissie voor Mobiliteit en Financiën Griffie Commissie voor Mobiliteit en Financiën Datum commissievergadering : 9 november 2012 Document nummer : 3268783 Behandelend ambtenaar : Wim Brinker Directie/bureau : E&M/OV Nummer commissiestuk :

Nadere informatie

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE MISSIE Als Recruitment Engineer hebben wij de missie de maak- en procesindustrie in Zuid- Nederland en Vlaanderen te voorzien in goed technisch talent op het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden FLEXX4nu Versie geldig vanaf: 7 april 2011 Artikel 1 Definities en algemene bepalingen 1.1 FLEXX4nu: de eenmanszaak FLEXX4nu, statutair gevestigd te Helmond en

Nadere informatie

groningen CC UI UJ -3 JUU /27/A.8, GW Kramer R. (050) Uw schriftelijke vragen 1 CLi

groningen CC UI UJ -3 JUU /27/A.8, GW Kramer R. (050) Uw schriftelijke vragen 1 CLi o o groningen Aan het lid van Proyiniciale Staten, Mevrouw/ P. Benjanhins-van Oudsheusden Datum Briefnummer Zaaknummer Behandeld door Telefoonnummer E-mail op Bijlage Onderwerp -3 JUU 2012 2012-28.872/27/A.8,

Nadere informatie

: Benoemen nieuwe leden rekenkamercommissie Baarn

: Benoemen nieuwe leden rekenkamercommissie Baarn Raadsvoorstel Openbaar Raadsvergadering d.d. : 26 augustus 2009 Voorstelnummer Onderwerp Portefeuillehouder Naam steller : 09RV000033 : Benoemen nieuwe leden rekenkamercommissie Baarn : N.v.t. : J.G.S.

Nadere informatie

BIJLAGE I: PROCEDURE WERVING EN SELECTIE VAN NIEUW PERSONEEL GEMEENTE UDEN (onderdeel Werving en Selectiebeleid vastgesteld 07-10-2014)

BIJLAGE I: PROCEDURE WERVING EN SELECTIE VAN NIEUW PERSONEEL GEMEENTE UDEN (onderdeel Werving en Selectiebeleid vastgesteld 07-10-2014) BIJLAGE I: PROCEDURE WERVING EN SELECTIE VAN NIEUW PERSONEEL GEMEENTE UDEN (onderdeel Werving en Selectiebeleid vastgesteld 07-10-2014) Onderwerp Te nemen stappen Beslissing door Termijn Ontstaan tijdelijke

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER PROMOTIEBUDGET NOORD-HOLLAND

AANVRAAGFORMULIER PROMOTIEBUDGET NOORD-HOLLAND AANVRAAGFORMULIER PROMOTIEBUDGET NOORD-HOLLAND Nu.Hier. Promotie- en Innovatiebudget Toeristische Samenwerkingsinitiatieven Het stimuleren van promotie- en innovatie initiatieven van de toeristisch/culturele

Nadere informatie

Presentatie dotconnectgroup. Presentatie dotconnectgroup

Presentatie dotconnectgroup. Presentatie dotconnectgroup Presentatie dotconnectgroup Presentatie dotconnectgroup 1 Wat is Rent a-recruiter? Het uitbesteden van de werving-& selectie procedure voor één of meerdere specifieke vaste vacature(s) aan een ervaren

Nadere informatie

BESTUURSOVEREENKOMST Culturele Hoofdstad 2018

BESTUURSOVEREENKOMST Culturele Hoofdstad 2018 BESTUURSOVEREENKOMST Culturele Hoofdstad 2018 Concept van 1 februari 2012 Partijen: 1. de provincie Noord-Brabant, zetelend te s-hertogenbosch, te dezen vertegenwoordigd door prof. dr. W.B.H.J. van de

Nadere informatie

Profiel & Informatiememorandum

Profiel & Informatiememorandum Profiel & Informatiememorandum Twee leden Raad van Commissarissen 1. Profiel Bedrijfsvoering 2. Profiel Recyclingmethodieken en Circulaire Economie ARN Holding B.V. Breukelen Tiel 1. De organisatie en

Nadere informatie

Slimmer en eenvoudiger werven

Slimmer en eenvoudiger werven Slimmer en eenvoudiger werven Hoe vindt u anno 2012 de juiste kandidaten zonder al te veel tijd kwijt te zijn aan het eindeloos doorspitten van cv s? Dit whitepaper is bedoeld om u als (HR-)professional

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd: Arbeidsovereenkomst: hetgeen het Burgerlijk Wetboek daaronder verstaat.

In deze algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd: Arbeidsovereenkomst: hetgeen het Burgerlijk Wetboek daaronder verstaat. Algemene voorwaarden Transparant Recruitment Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomsten tot bemiddeling die door een opdrachtgever met Transparant Recruitment

Nadere informatie

Krammer 8. 3232 HE Brielle 0181-470467/68 0181-470469 WERVING & SELECTIE DIRECTEUREN

Krammer 8. 3232 HE Brielle 0181-470467/68 0181-470469 WERVING & SELECTIE DIRECTEUREN Krammer 8 3232 HE Brielle 0181-470467/68 0181-470469 WERVING & SELECTIE DIRECTEUREN 1.0 Vacatures 1.1. Vacaturemelding. Indien er een directeursvacature ontstaat, wordt dit z.s.m. schriftelijk kenbaar

Nadere informatie

Stuknummer: AI13.01539. Inlichten instantie via e-mail pagina 1 van 2

Stuknummer: AI13.01539. Inlichten instantie via e-mail pagina 1 van 2 Inlichten instantie via e-mail pagina 1 van 2 Info Den Helder - Openstelling vacatures bestuur en commissies VNG Van: VNG Aan: "'info{5jdenhelder.nl'" Datum: 19-2-2013

Nadere informatie

Werving & Selectie Overeenkomst

Werving & Selectie Overeenkomst Werving & Selectie Overeenkomst De ondergetekenden: WebshopWorks, gevestigd en kantoorhoudende aan de Ijburglaan 399, 1086 ZJ te Amsterdam Te dezen vertegenwoordigd door: Naam: Micky van Vollenhoven KvK:

Nadere informatie

Raadsvergadering : 22 april 2013 Agendanr. 15

Raadsvergadering : 22 april 2013 Agendanr. 15 Raadsvergadering : 22 april 2013 Agendanr. 15 Voorstelnr. : R 6948 Onderwerp : scheiding bestuur en toezicht Stichting Scholengroep OPRON Stadskanaal, 5 april 2013 Beslispunten 1. Instemmen met de gewijzigde

Nadere informatie

Werving en selectieprocedure en benoemingsvereisten Raad van Toezicht

Werving en selectieprocedure en benoemingsvereisten Raad van Toezicht Werving en selectieprocedure en benoemingsvereisten Raad van Toezicht Stichting Philadelphia Zorg Het beste uit jezelf Inhoud Artikel 1 Samenstelling selectiecommissie... 3 Artikel 2 Ontstaan vacature

Nadere informatie

WERVING EN SELECTIE. Definitieve versie. 29 november 2005 - versie 2.6 - definitief

WERVING EN SELECTIE. Definitieve versie. 29 november 2005 - versie 2.6 - definitief WERVING EN SELECTIE Definitieve versie 29 november 2005 - versie 2.6 - definitief 1. Inleiding 1.1. De personeelsfunctionaris is verantwoordelijk voor de werving en selectie van personeel voor de alsmede

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADG-WORKINGPEOPLE B.V. (i.o.)

ALGEMENE VOORWAARDEN ADG-WORKINGPEOPLE B.V. (i.o.) ALGEMENE VOORWAARDEN ADG-WORKINGPEOPLE B.V. (i.o.) Artikel 1. Algemeen 1.1 ADG WorkingPeople B.V. (i.o.) richt zich op werving en selectie en detacheren van personeel. 1.2 Deze algemene voorwaarden worden

Nadere informatie

Aan dtkv. 2015/ Uw brief van: 2 september 2015 Ons nummer: Willemstad, 21 september 2015

Aan dtkv. 2015/ Uw brief van: 2 september 2015 Ons nummer: Willemstad, 21 september 2015 Aan dtkv De Raad van Ministers De Minister van Economische Ontwikkeling De heer Stanley M. Palm AmiDos Building, Pletterijweg 43 Alhier Uw nummer (letter): Onderwerp: Bijlage(n): 2015/013479 Uw brief van:

Nadere informatie

Raad: Besluit: Datum: 1 juni 2006

Raad: Besluit: Datum: 1 juni 2006 Agendanr. : Doc.nr. : B200607554 Team : Bestuur Steller: A.J. Emmen Datum: 30 mei 2006 Portefeuille: drs. H.P.T.M. Willems College: Datum: 1 juni 2006 Openbaar: Ja Persbericht: Nee Bevoegdheid: Raad Commissie:

Nadere informatie

Reglement werving en selectie leden Raad van Toezicht 1

Reglement werving en selectie leden Raad van Toezicht 1 Reglement werving en selectie leden Raad van Toezicht 1 Artikel 1 Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: a. stichting : de in de gemeente Zaanstad gevestigde stichting voor openbaar onderwijs

Nadere informatie

Reglement werving en selectie leden Raad van Toezicht

Reglement werving en selectie leden Raad van Toezicht Reglement werving en selectie leden Raad van Toezicht Het reglement Werving en Selectie is vastgesteld en ondertekend d.d. 10 december 2012 te Purmerend S.J.P. van Geldorp voorzitter RvT SPOOR P. Tange

Nadere informatie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie Als header graag mijn logo met ernaast Rob Keehnen Werving & Selectie In oranje ernaast Passie voor vast en tijdelijk personeel Aan de onderzijd(fooder) een oranje balk op elke pagina met adres. HOME PAGINA

Nadere informatie

Procedure werving en selectie Raad van Toezicht De Groeiling

Procedure werving en selectie Raad van Toezicht De Groeiling Procedure werving en selectie Raad van Toezicht De Groeiling De Groeiling, stichting voor katholiek en interconfessioneel primair onderwijs Gouda en omstreken 1 Bestuurskantoor De Groeiling Aalberseplein

Nadere informatie

Zorgeloos jouw ideale stagiair.

Zorgeloos jouw ideale stagiair. Zorgeloos jouw ideale stagiair. Stagebemiddeling Natural Talent Contactpersoon: Vincent Broeckaert t +31 (0)6 23 65 28 56 e v.broeckaert@naturaltalent.nl Zoek je voor jouw bedrijf één of meerdere geschikte

Nadere informatie

Voorstel voor een Maatschappelijke Verkenning naar de beleving van het begrip Veiligheid door de inwoners van Maassluis

Voorstel voor een Maatschappelijke Verkenning naar de beleving van het begrip Veiligheid door de inwoners van Maassluis Voorstel voor een Maatschappelijke Verkenning naar de beleving van het begrip Veiligheid door de inwoners van Maassluis Het instrument Een Maatschappelijke Verkenning is een instrument voor de gemeenteraad

Nadere informatie

PROFIELSCHETS & PROCEDURE 3 LEDEN RAAD VAN TOEZICHT STICHTING t GERACK

PROFIELSCHETS & PROCEDURE 3 LEDEN RAAD VAN TOEZICHT STICHTING t GERACK PROFIELSCHETS & PROCEDURE 3 LEDEN RAAD VAN TOEZICHT STICHTING t GERACK November 2016 Inleiding De stichting t Gerack kent als WTZi toegelaten zorginstelling met ingang van de datum van de formele wijziging

Nadere informatie

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties Media Pack Over ons IT Job Board werd in 2002 opgericht in Engeland en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende specialisten in de werving en selectie van IT-personeel in Europa. Met gemiddeld rond

Nadere informatie

Reglement commissies raad van commissarissen Ymere 1

Reglement commissies raad van commissarissen Ymere 1 Reglement commissies raad van commissarissen Ymere 1 De statuten van Ymere geven aan dat de raad van commissarissen kan besluiten tot het instellen van vaste en ad hoc commissies, en dat deze commissies

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com De online marketing gespecialiseerde vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten?

Nadere informatie

SOLLICITATIECODE VOOR DE ORGANISATIES LEIDEN, LEIDERDORP, OEGSTGEEST, ZOETERWOUDE EN SERVICEPUNT71.

SOLLICITATIECODE VOOR DE ORGANISATIES LEIDEN, LEIDERDORP, OEGSTGEEST, ZOETERWOUDE EN SERVICEPUNT71. SOLLICITATIECODE VOOR DE ORGANISATIES LEIDEN, LEIDERDORP, OEGSTGEEST, ZOETERWOUDE EN SERVICEPUNT71. Artikel 1 Definities a. bestuursorgaan : de betreffende deelnemende organisaties Leiden, Leiderdorp,

Nadere informatie

adres» Spoorlaan 444 «5038 CH Tilburg post» Postbus 3078» 5003 DB Tilburg tel» 013 583 99 99

adres» Spoorlaan 444 «5038 CH Tilburg post» Postbus 3078» 5003 DB Tilburg tel» 013 583 99 99 f contourdetwern Rappel KRIMPEN AAN DEN IJSSEL 2 8 JAN. 2014 Gemeente Krimpen aan den IJssel t.a.v. mevrouw Noë Postbus 200 2920 AE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL R03.no. datum 15 januari 2014 kenmerk 14059-RK-AD

Nadere informatie

Handreiking voor het Menzis beleid betreffende het Inhuren van Interim Medewerkers in de vrije markt

Handreiking voor het Menzis beleid betreffende het Inhuren van Interim Medewerkers in de vrije markt Handreiking voor het Menzis beleid betreffende het Inhuren van Interim Medewerkers in de vrije markt Pagina 1 van 7 1. Inhoud 1. Inhoud... 2 2. Inleiding... 3 2.1 Beleid... 3 2.2 Doel... 3 2.3 Marktbenadering...

Nadere informatie

Uw partner in personeel. PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM

Uw partner in personeel. PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM Uw partner in personeel PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM Personnel Search is een Werving & Selectie - Interim bureau opgericht in 2002 binnen de diciplines senior Finance & ICT. Door onze zeer

Nadere informatie

Sollicitatieprocedure SKVOB e.o. per 01/08/2014. Versie.12 Datum: 10/04/2014 (Definitief vastgesteld door de GMR d.d.09/04/2014)

Sollicitatieprocedure SKVOB e.o. per 01/08/2014. Versie.12 Datum: 10/04/2014 (Definitief vastgesteld door de GMR d.d.09/04/2014) Sollicitatieprocedure SKVOB e.o. per 01/08/2014. Versie.12 Datum: 10/04/2014 (Definitief vastgesteld door de GMR d.d.09/04/2014) Preambule De sollicitatieprocedure heeft tot doel de meest geschikte kandidaat

Nadere informatie

ZUIDELIJKE REKENKAMER

ZUIDELIJKE REKENKAMER ZUIDELIJKE REKENKAMER svmer m Aan Provinciale Staten van Noord-Brabant p/a Griffie Postbus 90.151 5200 MC s-hertogenbosch Datum Referentienummer Onderwerp Bijlage 12 april 2018 D18.0033/AS/PvG Financiële

Nadere informatie

P&O scan. Over de P&O Scan. Aantal praktijkhouders: Aantal medewerkers:

P&O scan. Over de P&O Scan. Aantal praktijkhouders: Aantal medewerkers: Over de P&O Scan Heeft u voldoende inzicht in de organisatie van uw personeelszaken? En weet u hoe uw praktijk zich op P&O gebied verhoudt tot ruim 250 andere praktijken in Nederland? Doe dan de P&O scan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. DEFINITIES In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: (a) W&P Waterman & Partners Executive Search, gevestigd te Uithoorn (b) Kandidaat Iedere natuurlijke persoon die door

Nadere informatie

Reglement voor de Ledenraad van Coöperatie Qurrent U.A.

Reglement voor de Ledenraad van Coöperatie Qurrent U.A. Versie d.d. 11/26-11-2014 RwC/GJ/CvG ondwerk\oa\oa14\74679635.reglq3 Reglement voor de Ledenraad van Coöperatie Qurrent U.A. Begripsomschrijving Artikel 1 Voor de toepassing van dit reglement wordt verstaan

Nadere informatie

Besluit melding Verordening stikstof en Natura 2000 Noord-Brabant

Besluit melding Verordening stikstof en Natura 2000 Noord-Brabant Het Swijncke BV Meijelseweg 49 5725 RG HEUSDEN GEM ASTEN Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl www.brabant.nl Bank ING 67.45.60.043

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Op de op 1 juni 2011, om 10:52 ontvangen melding Verordening stikstof en Natura 2000 Noord-Brabant. De heer A.L.J. Maas Heieindseweg 5 5738 CA MARIAHOUT

Nadere informatie

BB/U Lbr. 10/097

BB/U Lbr. 10/097 Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad informatiecentrum tel. (070) 373 8020 betreft Invulling vacatures bestuurlijke organisatie VNG uw kenmerk ons kenmerk BB/U201002167 Lbr. 10/097 bijlage(n)

Nadere informatie

Raadsinformatiebrief

Raadsinformatiebrief documentnr.: ADV/RC/17/00147 zaaknr.: Z/CGM/17/41609 Raadsinformatiebrief Onderwerp : Anoniem Solliciteren Aard : Afdoening motie Portefeuillehouder : Mr. W.A.G. Hillenaar Datum college : 2 mei 2017 Openbaar

Nadere informatie

Profielschets Lid Raad van Toezicht op bindende voordracht van de Centrale Cliëntenraad bij Stichting tantelouise-vivensis

Profielschets Lid Raad van Toezicht op bindende voordracht van de Centrale Cliëntenraad bij Stichting tantelouise-vivensis Profielschets Lid Raad van Toezicht op bindende voordracht van de Centrale Cliëntenraad bij Stichting tantelouise-vivensis TIRIONS CONSULTANCY BV ANJA TIRIONS MHA 11 JANUARI 2016 DEFINITIEVE VERSIE Algemeen

Nadere informatie

"^&& groningen 1/) CC UJ 2 5 MEI 2011. Aan Provinciale Staten. Datum Briefnummer Zaaknummer Behandeld door Telefoonnummer E-mail Antwoord op

^&& groningen 1/) CC UJ 2 5 MEI 2011. Aan Provinciale Staten. Datum Briefnummer Zaaknummer Behandeld door Telefoonnummer E-mail Antwoord op "^&& groningen bezoekadres: Martinikerkhof 12 Aan Provinciale Staten postadres: Postbus 610 9700 AP Groningen algemeen telefoonnr: 050 316 49 II algemeen faxnr.: 050 316 49 33 www.provinciegroningen.nl

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland.

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Lidmaatschap Artikel 1 1. Een aanvraag tot lidmaatschap wordt ingediend conform

Nadere informatie

Besluit melding Verordening stikstof en Natura 2000 Noord-Brabant

Besluit melding Verordening stikstof en Natura 2000 Noord-Brabant De heer W. van Bommel Snoertsebaan 4 5757 PB LIESSEL Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl www.brabant.nl Bank ING 67.45.60.043

Nadere informatie

SportCareer. de nr. 1 vacaturebank voor de sport. HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1

SportCareer. de nr. 1 vacaturebank voor de sport. HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1 de nr. 1 vacaturebank voor de sport HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1 In deze handleiding maakt u kennis met SportCareer waarmee u al vacatures online kunt brengen. De website van SportCareer werkt zeer

Nadere informatie

Klachtenregeling. Verpleging en Verzorging en Hulp bij het Huishouden

Klachtenregeling. Verpleging en Verzorging en Hulp bij het Huishouden Klachtenregeling VerplegingenVerzorgingenHulpbijhet Huishouden StichtingHumanitas Klachtenregeling 13januari2011 Inhoudsopgave Inleidingpagina3 Aandachtspuntenprocedureinformelefasepagina5 Stappenplaninformelefasepagina7

Nadere informatie

Urenregistratie login... 4. Menu selectie... 5 Week selectie... 6 Urenregistratie... 7. Backoffice... 8

Urenregistratie login... 4. Menu selectie... 5 Week selectie... 6 Urenregistratie... 7. Backoffice... 8 GreenApples Pro i4 Urenregistratie login... 4 Menu selectie... 5 Week selectie... 6 Urenregistratie... 7 Backoffice... 8 Projecten... 8 Klanten... 9 Personeel... 10 Projecten Contractanten... 13 Projecten

Nadere informatie

dr. Derk Reneman 28 februari 2017 N. Rompa ( ), P. Klaver ( )

dr. Derk Reneman 28 februari 2017 N. Rompa ( ), P. Klaver ( ) gemeente Haarlemmermeer Nota van B&W Onderwerp Portefeuillehouder Collegevergadering Inlichtingen Registratienummer Voordracht benoeming commissaris De Waterwolf dr. Derk Reneman 28 februari 2017 N. Rompa

Nadere informatie

Krammer HE Brielle / WERVING & SELECTIE LEERKRACHTEN

Krammer HE Brielle / WERVING & SELECTIE LEERKRACHTEN Krammer 8 3232 HE Brielle 0181-470467/68 0181-470469 WERVING & SELECTIE LEERKRACHTEN 1.0 Vacatures 1.1. Vacaturemelding. 1.1.1 Bij vacatures ontstaan door ziekte, verlof e.d. wordt door de directeur in

Nadere informatie