Aanmeldingsformulier Gastgezin Hulphond Nederland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanmeldingsformulier Gastgezin Hulphond Nederland"

Transcriptie

1 Aanmeldingsformulier Gastgezin Hulphond Nederland Procedure van aanmelding gastgezin U overweegt gastgezin van een pup te worden. Door middel van dit informatie- en aanmeldingsformulier geeft u ons inzicht in de situatie waarin een pup mogelijk opgevoed gaat worden. Hieronder vindt u algemene informatie, het profiel dat wij bij een gastgezin voor ogen hebben en vervolgens de vragenlijst. Wanneer wij op basis van de ingevulde vragenlijst voldoende aanknopingspunten zien om in de toekomst een pup bij u te plaatsen volgt een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt specifieker ingegaan op zaken als woonsituatie, beschikbare tijd, training en dergelijke. Als beide partijen na het intakegesprek nog steeds positief zijn wordt u geregistreerd als gastgezin voor Hulphond Nederland. LET OP: De woonplaats van de pupinstructeur in combinatie met de reistijd naar uw adres kan doorslaggevend zijn in de beoordeling of u al dan niet in aanmerking komt als gastgezin. Wij danken u hartelijk voor uw interesse en zien het door u ingevulde formulier graag tegemoet. Het heeft onze voorkeur als u het ingevulde formulier via de mail verstuurt aan: d.verlaan@hulphond.nl Indien u niet in staat bent om het formulier te mailen dan kun u het formulier zonder postzegel sturen aan: Hulphond Nederland Antwoordnummer ZX Herpen Algemene informatie Het opvoeden van een hulphond in wording is fantastisch, maar kan ook zwaar zijn. Daarom is het belangrijk dat een toekomstig gastgezin weet wat er van hen wordt verwacht. Het gastgezin weet dat het gedurende ongeveer een jaar werkt naar het uiteindelijke doel n.l. een Hulphond die mensen met een beperking ondersteunt in de ADL.(Algemeen Dagelijkse Levensbehoeften) Het gastgezin werkt aan de basis en levert na ongeveer één jaar een goed opgevoede en gesocialiseerde hond af, die met succes verder afgetraind en aan een cliënt gematched kan worden. Het gastgezin werkt met de pupinstructeur samen aan dit gezamenlijke doel en volgt de aanwijzingen m.b.t. de opvoeding van de hond op. Dit kost veel tijd en energie. Het gastgezin wordt gedurende het jaar begeleid en ondersteund door een pupinstructeur bij wie ze bij vragen en/of problemen altijd terecht kunnen.

2 Om bekend te raken met de opvoedingsmethodes van Hulphond Nederland, volgt het a.s. gastgezin, voorafgaand aan de plaatsing twee theorielessen in het opleidingscentrum in Herpen. Na plaatsing bezoekt de pupinstructeur het gastgezin circa 14 keer thuis en volgt het gezin samen met andere gastgezinnen uit de regio circa 15 collectieve lessen op een locatie in de betreffende regio. Buiten de collectieve lessen in de regio moet u er rekening mee houden dat u circa 8 keer naar de locatie Herpen dient te komen. Bij een leeftijd van 3, 6, 9 en 12 maanden wordt de pup in Herpen getest om na te gaan of deze voldoende vooruitgang heeft geboekt en om het trainingsproces in het gastgezin eventueel aan te passen. Kosten: Hulphond Nederland stelt de voor de hond benodigde zaken als voer, tuigje, bench e.d. beschikbaar. Vergoed worden de kosten van de dierenarts en gereden kilometers. De vergoeding van reiskosten naar de test- of trainingslocatie is 0,19 per km. Het gastgezin weet dat de hond eigendom is en blijft van Hulphond Nederland en dat deze op ieder moment in het trainingstraject kan besluiten om de hond te herplaatsen. Profiel gastgezin - Het gastgezin is een stabiel gezin. - Het gastgezin is geestelijk en lichamelijk in staat de pup gedurende ongeveer één jaar op te voeden. - Het gastgezin heeft zelf kinderen of kinderen in de directe leefomgeving waarmee de pup regelmatig in contact kan komen. De kinderen in het gezin zelf zijn ouder dan 4 jaar. - Het gastgezin heeft een druk sociaal leven dat ze in staat stelt de pup veel mee te nemen. - De pup mag vanaf een leeftijd van +/- 5 maanden in overleg met de pupinstructeur maximaal 4 uur per dag alleen zijn. Een parttime baan is mogelijk indien gezorgd wordt voor opvang van de pup. - Het gastgezin volgt verplicht de trainingen die Hulphond Nederland aanbiedt en volgt de aanwijzingen van de pupinstructeurs op. Het gastgezin is daarom in staat goed te luisteren en te leren. - Indien het gastgezin een eigen hond heeft, is deze tenminste één jaar oud. Bovendien is dit een sociale hond zonder gedragsafwijkingen.

3 Vragenlijst 1. Persoonlijke gegevens Achternaam Voorletters Roepnaam Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Geslacht (m/v) Telefoonnummer thuis Telefoonnummer mobiel Telefoonnummer werk adres Wat is de samenstelling van uw gezin? 0 Gehuwd/samenwonend met kind(eren) 0 Gehuwd/samenwonend (sla de volgende vraag over) 0 Alleenstaand met kind(eren) 0 Alleenstaand (sla de volgende vraag over) Wat is (zijn) de leeftijd(en) van uw kind(eren)? Hoe omschrijft u de manier van opvoeden in uw gezin en de omgang met elkaar?

4 Hoe ziet uw sociale leven eruit? Het is belangrijk dat binnen het gezin één persoon hoofdverantwoordelijk is voor de opvoeding van de pup. Dit betekent dat één persoon de training volgt en de commando s geeft. Zo leert de pup van jongs af aan om één baas te hebben. Dit betekent niet dat de overige gezinsleden niet kunnen helpen of bepaalde taken op zich kunnen nemen; de pupinstructeur adviseert u hierbij. Het is wel belangrijk dat alle gezinsleden zich aan de trainingsmethode van Hulphond Nederland houden. Wie wordt de hoofdverantwoordelijke voor de pup? 2. Woonsituatie Welk type woning heeft u? 0 Eengezinswoning 0 Bovenwoning 0 Benedenwoning 0 Anders, namelijk: Heeft u een tuin? (sla de volgende vraag over) Is de tuin omheind? In welke omgeving woont u?

5 0 Stad 0 Dorp 0 Platteland 0 Anders, namelijk: Is in de buurt een vijver of sloot aanwezig? Is in de buurt een plaats waar de pup los kan lopen? (sla de volgende vraag over) Wat is de afstand van uw woning naar het losloopgebied? minuten lopen Het is belangrijk voor een pup om een eigen ruimte te hebben waar hij kan rusten en zich veilig voelt. Hiervoor wordt in de regel een bench (hondenbox, formaat maximaal 120x78 cm) gebruikt. Is in uw woning ruimte voor een bench? (sla de volgende vraag over) Waar zou de bench komen te staan? De eerste paar weken zal de pup er aan moeten wennen dat hij niet meer bij de moeder is. Het kan dan noodzakelijk zijn dat de pup tijdelijk in de slaapkamer slaapt. Heeft u hier bezwaar tegen? 3. Huisdieren Wanneer u zelf al één (of meerdere) hond(en) of andere huisdieren hebt hoeft dit geen belemmering te zijn om een pup in huis te nemen. Wel is het belangrijk dat de dieren elkaar verdragen. De pupinstructeur bekijkt dit graag samen met u. Overigens is het niet noodzakelijk om ervaring te hebben met honden om gastgezin te kunnen worden. U wordt begeleid door de instructeur. Heeft u een (of meerdere) hond(en)?

6 (sla de volgende vraag over) Wat zijn de gegevens van uw hond(en)? 1. Ras Geslacht Geboortedatum Gesteriliseerd/gecastreerd 2. Ras Geslacht Geboortedatum Gesteriliseerd/gecastreerd Heeft u een (of meerdere) hond(en) gehad in het verleden? Heeft u een (of meerdere) ander(e) huisdier(en)? (sla de volgende twee vragen over) Welk(e) huisdier(en)? Zijn deze huisdieren gewend aan honden? 4. Dagindeling Voor een pup is het van belang om niet te lang alleen te zijn. Een (deeltijd)baan hoeft echter geen probleem te zijn. Zo kunnen bijvoorbeeld voor uw werkuren afspraken gemaakt worden met buren of vrienden. Ook het meenemen van de pup naar de werkplek is een optie. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

7 Heeft u een baan buitenshuis? (sla de volgende twee vragen over) Op hoeveel dagen werkt u buitenshuis? 0 5 dagen 0 4 dagen 0 3 dagen 0 2 dagen 0 1 dag Hoeveel uur bent u op uw werkdag(en) van huis? (inclusief reistijd) Voor een toekomstige hulphond is het belangrijk om met zoveel mogelijk verschillende situaties in aanraking te komen. De pup beperkt u dus niet in uw bewegingsvrijheid, hij kan (bijna) overal mee naar toe. Denk aan boodschappen doen bij de supermarkt, een ritje met de bus, een dagje dierentuin, een verjaardagsfeestje, mee naar het werk, een bos/parkwandeling, lopen door de stad, enzovoorts. Hoe vangt u calamiteiten op, bijvoorbeeld ziekte van u zelf, een van de gezinsleden of de hond?

8 Kunt u de pup met veel verschillende situaties te laten kennismaken? 5. Opvoeding en training Bent u op de hoogte van onze trainingsmethode? Heeft u eerder met een hond een cursus gevolgd? Zo ja, welke:

9 Op welke manier denkt u onverwachte of problematische situaties met uw pup aan te pakken? Bent u bereid de pup mee te nemen op vakantie? 0 Misschien 6. Motivatie en persoonlijke situatie Wat is uw motivatie om gastgezin te worden?

10 Wat zijn uw verwachtingen? Het opvoeden van een pup is een leuke, maar niet licht op te vatten taak. Wanneer u een handicap, chronische ziekte heeft (denk bijvoorbeeld aan MS, spierdystrofie) of burnout / depressie heeft of heeft gehad, kan het opvoeden van een pup een zware belasting zijn. Ook kunnen aandoeningen zoals bijvoorbeeld ADHD, of dit nu bij de opvoeder of bij de gezinsleden voorkomt, het hebben van een pup bemoeilijken. Onze pupinstructeur bekijkt graag de mogelijkheden met u wanneer bovenstaande situatie op u van toepassing is. Zijn er medische of andere zaken die van invloed kunnen zijn op uw gastgezinschap? 0 Burnout 0 Depressie 0 Multiple Sclerose 0 Spierdystrofie 0 ADHD / ADD 0 Anders, namelijk..

11 7. Overige vragen Hoe staat u er tegenover het feit dat u na een jaar en soms eerder, afscheid moet nemen van de pup waar u zo intensief voor heeft gezorgd? Heeft u de beschikking over een auto? Is er een dierenarts in de buurt? Is er iemand die de pup op kan opvangen in geval van nood? Vanaf welke datum bent u beschikbaar? Het afstemmen van de hulphonden op de cliënten met een zorgvraag is een complex proces. Welke honden ingekocht moeten worden, hoeveel en wanneer is van verschillende factoren afhankelijk. Een aantal van deze factoren heeft de organisatie niet zelf in de hand. Dit betekent dat er vooraf geen exacte datum te plannen is waarop een gastgezin een pup in huis krijgt. Bent u eventueel bereid langer te wachten op een pup dan de datum die u heeft aangegeven? 0 Misschien

12 Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dit is het einde van het formulier; hartelijk dank voor uw aanmelding. Een van onze pupinstructeurs neemt binnenkort contact met u op. In te vullen door pupinstructeur

Gastgezin worden bij Hulphond Nederland voor pups en Therapie-hulphonden

Gastgezin worden bij Hulphond Nederland voor pups en Therapie-hulphonden Gastgezin worden bij Hulphond Nederland voor pups en Therapie-hulphonden Thuisbasis voor een hond met een missie Hulphond Nederland zoekt gastgezinnen voor: pups (tijdelijke) opvang van pups Therapie-hulphonden

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER GEZINSOPVANG

AANMELDFORMULIER GEZINSOPVANG AANMELDFORMULIER GEZINSOPVANG In te vullen door de administratie Bev Uitn C4 RvK Registratienummers Soort traject Jeugdformaat Antwoordnummer 10038 2280 VB Rijswijk Vult u hieronder uw gegevens in De gegevens

Nadere informatie

KANDIDATUUR GASTGEZIN

KANDIDATUUR GASTGEZIN KANDIDATUUR GASTGEZIN Voor- en achternaam: Adres en huisnummer: Postcode en woonplaats: Geboortedatum: Telefoonnummer: E-mailadres: Bent u eigenaar of huurder van uw woning? eigenaar huurder Is uw woning

Nadere informatie

Intakevragenlijst voor ouders/verzorgers

Intakevragenlijst voor ouders/verzorgers Intakevragenlijst voor ouders/verzorgers Uw kind is aangemeld bij het HCO voor hulp van een onderwijsadviseur. Het doel hiervan is het vinden van een geschikte aanpak of hulp voor uw kind, zodat uw kind

Nadere informatie

Inschrijfformulier gastouder

Inschrijfformulier gastouder Inschrijfformulier gastouder Met dit formulier kunt u zich aanmelden als gastouder bij de Kinderkoepel. Dit formulier is uitsluitend bedoeld voor intern gebruik bij de Kinderkoepel. De hierin verstrekte

Nadere informatie

INTAKEVRAGENLIJST VOLWASSENEN. U wordt vriendelijk verzocht deze vragenlijst uit te printen, in te vullen en mee te nemen naar het intakegesprek.

INTAKEVRAGENLIJST VOLWASSENEN. U wordt vriendelijk verzocht deze vragenlijst uit te printen, in te vullen en mee te nemen naar het intakegesprek. INTAKEVRAGENLIJST VLWASSENEN U wordt vriendelijk verzocht deze vragenlijst uit te printen, in te vullen en mee te nemen naar het intakegesprek. Toelichting: Het doel van deze vragenlijst is voorafgaand

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier voor vrijwillige taalcoaches

Aanmeldingsformulier voor vrijwillige taalcoaches Aanmeldingsformulier voor vrijwillige taalcoaches Datum aanmelding: Naam: Voorletter: dhr./mevr. Roepnaam: Adres: Postcode: Telefoon: Woonplaats: Mobiel: E-mail adres : Geb.datum : Nationaliteit : Gezinssamenstelling

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Datum aanmelding: Datum plaatsing: (in te vullen door school) Achternaam: Voornamen: Roepnaam: Geslacht: M / V

Aanmeldformulier. Datum aanmelding: Datum plaatsing: (in te vullen door school) Achternaam: Voornamen: Roepnaam: Geslacht: M / V Aanmeldformulier Datum aanmelding: Datum plaatsing: (in te vullen door school) Algemene gegevens van het kind: Voornamen: Roepnaam: Geslacht: M / V BSN: Woonadres: Woonplaats: Telefoonnummer: 1 e Nationaliteit:

Nadere informatie

Aanmeldformulier / Intakevragenlijst

Aanmeldformulier / Intakevragenlijst Aanmeldformulier / Intakevragenlijst Gelieve deze vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen en 1 week voor het intakegesprek te mailen naar: Datum: Gegevens Cliënt Achternaam Voorletters Roepnaam Geboortedatum

Nadere informatie

Bestemd voor ouders / verzorgers

Bestemd voor ouders / verzorgers Bestemd voor ouders / verzorgers Aanmeldingsformulier onderzoek naar dyslexie (buiten vergoede zorg) NB. U wordt vriendelijk verzocht het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Een onvolledig

Nadere informatie

Herplaatsing Chow Chow

Herplaatsing Chow Chow Herplaatsing Chow Chow Voorwaarden herplaatsing Rasvereniging De Nederlandse Chow Chow Club (NCCC) is bij de herplaatsing van een Chow Chow slechts de intermediair die de informatie van de te herplaatsen

Nadere informatie

Achternaam: Voornamen: Adres: Telefoon: Geboortedatum: Geboorteplaats: Nationaliteit:

Achternaam: Voornamen: Adres: Telefoon:   Geboortedatum: Geboorteplaats: Nationaliteit: Achternaam: Voornamen: Adres: _ Telefoon: E-mail: _ Geboortedatum: Geboorteplaats: Nationaliteit: Opleidingen: Naam Opleiding Van Tot en met Diploma ja/nee Motiveer je sollicitatie: 1 FORMULIER INTAKEGESPREK

Nadere informatie

Verzoek tot aanmelding

Verzoek tot aanmelding Verzoek tot aanmelding Gegevens leerling Roepnaam Voornamen Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats en land Nationaliteit Woont in Nederland sinds Geloofsovertuiging Burgerservicenummer Woonadres leerling

Nadere informatie

Voorafgaand aan aanmelding behandeling ernstige enkelvoudige dyslexie (EED)

Voorafgaand aan aanmelding behandeling ernstige enkelvoudige dyslexie (EED) Voorafgaand aan aanmelding behandeling (EED) Uw kind heeft al een dyslexieverklaring voor 1. Met dit aanmeldingsformulier meldt u als ouder uw kind rechtstreeks aan voor een behandeltraject voor. Dit betekent

Nadere informatie

Inschrijfformulier nieuwe leerlingen. U kunt een afspraak maken met de locatiedirecteur voor een oriënterend gesprek

Inschrijfformulier nieuwe leerlingen. U kunt een afspraak maken met de locatiedirecteur voor een oriënterend gesprek Inschrijfformulier nieuwe leerlingen. U kunt een afspraak maken met de locatiedirecteur voor een oriënterend gesprek U bent van harte welkom met uw zoon en/of dochter. Inschrijfformulier Calvijnschool

Nadere informatie

Inschrijfformulier vraagouder

Inschrijfformulier vraagouder Inschrijfformulier vraagouder Gegevens (vraag) ouder/verzorger 1 O mevrouw O de heer Naam Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum Burgerlijke staat Nationaliteit Telefoonnummer Telefoonnummer mobiel

Nadere informatie

O Gehuwd O Geregistreerd partnerschap O Gescheiden O Ongehuwd O Weduw(e)(naar)

O Gehuwd O Geregistreerd partnerschap O Gescheiden O Ongehuwd O Weduw(e)(naar) AANMELDFORMULIER JEUGD & GEZIN GEMEENTE HENGELO Afdeling Ondersteuning & Zorg Postbus 18, 7550 AA Hengelo Telefoon: (074) 245 91 31 E-mail: zorgloket@hengelo.nl In te vullen door medewerker Gemeente Hengelo

Nadere informatie

Intakeformulier voor ouders

Intakeformulier voor ouders Intakeformulier voor ouders 1. Personalia Roepnaam en achternaam Jongen Meisje Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit: Nederlands Anders namelijk: (dd-mm-jjjj) Spreekt thuis: Nederlands Anders, namelijk:

Nadere informatie

AANVRAAG VERVOERSVOORZIENING LEERLINGENVERVOER VOORTGEZET ONDERWIJS

AANVRAAG VERVOERSVOORZIENING LEERLINGENVERVOER VOORTGEZET ONDERWIJS AANVRAAG VERVOERSVOORZIENING LEERLINGENVERVOER VOORTGEZET ONDERWIJS Schooljaar 2016-2017 Zaaknummer: S.v.p. eerst de toelichting lezen. Daarna dit formulier invullen. Inlichtingen bij de afdeling Klant

Nadere informatie

Leer zelf uw antistollingswaarde

Leer zelf uw antistollingswaarde Leer zelf uw antistollingswaarde bepalen Een cursus zelfmanagement bij de Trombosedienst Albert Schweitzer ziekenhuis Trombosedienst september 2010 pavo 0861 Inleiding U gaat voor uw antistollingsbehandeling

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LEERLING BASISONDERWIJS KINDCENTRUM DE BRANDING PCO GELDERSEVALLEI

AANMELDINGSFORMULIER LEERLING BASISONDERWIJS KINDCENTRUM DE BRANDING PCO GELDERSEVALLEI AANMELDINGSFORMULIER LEERLING BASISONDERWIJS KINDCENTRUM DE BRANDING PCO GELDERSEVALLEI PC basisschool De Branding, Lange Voren 90, 3773AT Barneveld tel. 0342-424742 emailadres: directie.br@pcogv.nl website:

Nadere informatie

Aanvraag Onkostenvergoeding bij donatie

Aanvraag Onkostenvergoeding bij donatie Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Aanvraag Onkostenvergoeding bij donatie Hebt u een nier of lever gedoneerd en hebt u daardoor onkosten gemaakt? Dan kunt u bij ons een vergoeding vragen

Nadere informatie

Bestemd voor ouders / verzorgers

Bestemd voor ouders / verzorgers Bestemd voor ouders / verzorgers Aanmeldingsformulier onderzoek naar dyslexie (buiten vergoede zorg) NB. U wordt vriendelijk verzocht het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Een onvolledig

Nadere informatie

Aanvraagformulier voorziening leerlingenvervoer Schooljaar

Aanvraagformulier voorziening leerlingenvervoer Schooljaar Aanvraagformulier voorziening leerlingenvervoer Schooljaar 2019-2020 Lees voor het invullen van dit formulier aandachtig de toelichting, ook als u al eerder gebruik heeft gemaakt van leerlingenvervoer.

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier ouder(s)/verzorger(s) in het kader van de vergoede dyslexiezorg M V

Aanmeldingsformulier ouder(s)/verzorger(s) in het kader van de vergoede dyslexiezorg M V Aanmeldingsformulier ouder(s)/verzorger(s) in het kader van de vergoede dyslexiezorg Datum invullen Ingevuld door Gegevens ouder/verzorger/voogd* bij wie het kind verzekerd is Achternaam Voorletters Telefoonnummer

Nadere informatie

TEGEMOETKOMING LEERLINGENVERVOER AANVRAGEN SCHOOLJAAR 2015-2016

TEGEMOETKOMING LEERLINGENVERVOER AANVRAGEN SCHOOLJAAR 2015-2016 Gemeente Veghel Afdeling KlantContactCentrum Antwoordnummer 52 5460 VB Veghel TEGEMOETKOMING LEERLINGENVERVOER AANVRAGEN SCHOOLJAAR 2015-2016 Om uw aanvraag zo goed mogelijk te kunnen behandelen is dit

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor het aanmelden als gastouder / opvangouder. Postcode en woonplaats:.. Telefoon nr: mobiel nr:. adres : Geboortedatum:

Inschrijfformulier voor het aanmelden als gastouder / opvangouder. Postcode en woonplaats:.. Telefoon nr: mobiel nr:.  adres : Geboortedatum: Inschrijfformulier voor het aanmelden als gastouder / opvangouder GEGEVENS VAN DE GAST / OPVANGOUDER Naam: Adres: Postcode en woonplaats:.. Telefoon nr: mobiel nr:. E-mailadres : Geboortedatum: Burgerlijke

Nadere informatie

Leerlinggegevens Achternaam: Voornamen: Roepnaam:

Leerlinggegevens Achternaam: Voornamen: Roepnaam: Aanmeldingsformulier Datum eerste schooldag: Aangemeld voor groep: (in te vullen door schooladministratie De Regenboog ) (in te vullen door schooladministratie De Regenboog ) Onderwijs sinds: Datum van

Nadere informatie

Bestemd voor ouders / verzorgers

Bestemd voor ouders / verzorgers Bestemd voor ouders / verzorgers Aanmeldingsformulier onderzoek naar ernstige enkelvoudige dyslexie NB. U wordt vriendelijk verzocht het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Een onvolledig

Nadere informatie

U heeft contact gehad met de gemeente omdat u behoefte heeft aan een gesprek of aan ondersteuning.

U heeft contact gehad met de gemeente omdat u behoefte heeft aan een gesprek of aan ondersteuning. Het voorbereiden van uw gesprek Persoonlijk plan U heeft contact gehad met de gemeente omdat u behoefte heeft aan een gesprek of aan ondersteuning. Er staat voor u een gesprek gepland, met een medewerker

Nadere informatie

AANVRAAG VERVOERSVOORZIENING LEERLINGENVERVOER BASISONDERWIJS/SPECIALE SCHOOL VOOR BASISONDERWIJS

AANVRAAG VERVOERSVOORZIENING LEERLINGENVERVOER BASISONDERWIJS/SPECIALE SCHOOL VOOR BASISONDERWIJS AANVRAAG VERVOERSVOORZIENING LEERLINGENVERVOER BASISONDERWIJS/SPECIALE SCHOOL VOOR BASISONDERWIJS Schooljaar 2016-2017 Zaaknummer: S.v.p. eerst de toelichting lezen. Daarna dit formulier invullen. Inlichtingen

Nadere informatie

CENTRAAL AANMELDINGSFORMULIER LEERLINGEN OPENBAAR BASISONDERWIJS OPSTERLAND

CENTRAAL AANMELDINGSFORMULIER LEERLINGEN OPENBAAR BASISONDERWIJS OPSTERLAND CENTRAAL AANMELDINGSFORMULIER LEERLINGEN OPENBAAR BASISONDERWIJS OPSTERLAND BIJ HET VERWERKEN VAN DE GEGEVENS VAN DIT AANMELDINGSFORMULIER HOUDEN WIJ ONS AAN DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS 1. De ouder(s)

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Achternaam: Voorvoegsel(s):. Roepnaam:.. M / V* Geboortedatum:. Voornamen: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer:.

Aanmeldformulier. Achternaam: Voorvoegsel(s):. Roepnaam:.. M / V* Geboortedatum:. Voornamen: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer:. Aanmeldformulier Jisperweg 52 1464 NG Westbeemster 0299-681256 Info@delourdesschool.nl Gegevens van het kind: Achternaam: Voorvoegsel(s): Roepnaam:.. M / V* Geboortedatum: Voornamen: Adres: Postcode: Woonplaats:

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer

Aanvraagformulier leerlingenvervoer Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2016-2017 Wij vragen u, voordat u dit formulier invult, de toelichting goed te lezen. Ook vragen wij u het formulier volledig in te vullen, aan te kruisen wat van toepassing

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER HULP BIJ HET HUISHOUDEN

AANVRAAGFORMULIER HULP BIJ HET HUISHOUDEN EENHEID KLANT Postbus 30018, 9400 RA ASSEN Noordersingel 33, 9401 JW ASSEN Telefoon 14-0592 Fax 0592-366 413 AANVRAAGFORMULIER HULP BIJ HET HUISHOUDEN Wet Maatschappelijke Ondersteuning In te vullen door

Nadere informatie

Aanvraag Leerlingenvervoer 2015-2016

Aanvraag Leerlingenvervoer 2015-2016 Aanvraag Leerlingenvervoer 2015-2016 Waarom dit formulier? Met dit formulier vraagt u voor de eerste keer leerlingenvervoer aan voor uw kind. Terugsturen Stuur het ingevulde formulier naar en eventuele

Nadere informatie

Openbare Jenaplan Basisschool De Regenboog

Openbare Jenaplan Basisschool De Regenboog Aanmeldingsformulier Openbare Jenaplan Basisschool De Regenboog Datum eerste schooldag: Aangemeld voor groep: (in te vullen door schooladministratie De Regenboog ) (in te vullen door schooladministratie

Nadere informatie

Aanvraag Onkostenvergoeding bij donatie

Aanvraag Onkostenvergoeding bij donatie Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Aanvraag Onkostenvergoeding bij donatie Hebt u een nier of een deel van de lever gedoneerd en hebt u daardoor onkosten gemaakt? Dan kunt u bij ons een vergoeding

Nadere informatie

AANVRAAG VERVOERSVOORZIENING LEERLINGENVERVOER (VOORTGEZET) SPECIAAL ONDERWIJS

AANVRAAG VERVOERSVOORZIENING LEERLINGENVERVOER (VOORTGEZET) SPECIAAL ONDERWIJS AANVRAAG VERVOERSVOORZIENING LEERLINGENVERVOER (VOORTGEZET) SPECIAAL ONDERWIJS Schooljaar 2016-2017 Zaaknummer: S.v.p. eerst de toelichting lezen. Daarna dit formulier invullen. Inlichtingen bij de afdeling

Nadere informatie

Beschrijf de gezinssamenstelling en vermeld eventuele bijzonderheden zoals scheiding, combinatiegezin, adoptie, pleegkind enz.

Beschrijf de gezinssamenstelling en vermeld eventuele bijzonderheden zoals scheiding, combinatiegezin, adoptie, pleegkind enz. PRAKTIJK VOOR KINDERTHERAPIE, KIND OP KOERS Gegevens betreffende het kind Voornaam/namen: Roepnaam: Achternaam: Geboortedatum: Adres: Postcode en woonplaats: Emailadres: Gegevens betreffende het gezin

Nadere informatie

CENTRAAL AANMELDINGSFORMULIER LEERLINGEN

CENTRAAL AANMELDINGSFORMULIER LEERLINGEN CENTRAAL AANMELDINGSFORMULIER LEERLINGEN BIJ HET VERWERKEN VAN DE GEGEVENS VAN DIT AANMELDINGSFORMULIER HOUDEN WIJ ONS AAN DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS 1. De ouder(s) / verzorger(s) van. vragen

Nadere informatie

Aanvraag leerlingenvervoer

Aanvraag leerlingenvervoer Aanvraag leerlingenvervoer Schooljaar 2013-2014 Wij verzoeken u, voordat u dit formulier invult, de toelichting te lezen. Het formulier a.u.b. volledig invullen en aankruisen indien van toepassing. Houdt

Nadere informatie

Intakeformulier Kanjerkids Coaching

Intakeformulier Kanjerkids Coaching Intakeformulier Kanjerkids Coaching.nl Intakeformulier Kanjerkids Coaching Intakeformulier NuJij! Kindercoaching Voor ouders/verzorgenden, Om de gesprekken meer kans op succes te geven, is het handig om

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer SCHOOLJAAR 2015-2016. 1. Gegevens leerling. 2. Gegevens aanvrager. 3. Soort onderwijs:

Aanvraagformulier leerlingenvervoer SCHOOLJAAR 2015-2016. 1. Gegevens leerling. 2. Gegevens aanvrager. 3. Soort onderwijs: Aanvraagformulier leerlingenvervoer SCHOOLJAAR 2015-2016 Wij verzoeken u dit formulier volledig in te vullen en het vakje aankruisen indien van toepassing. Uw aanvraag wordt voor de aanvang van het schooljaar

Nadere informatie

Aanvraagformulier bekostiging vervoerskosten schoolbezoek 2016/2017 (Speciaal) basisonderwijs/ Speciaal onderwijs/ (Speciaal) voortgezet onderwijs.

Aanvraagformulier bekostiging vervoerskosten schoolbezoek 2016/2017 (Speciaal) basisonderwijs/ Speciaal onderwijs/ (Speciaal) voortgezet onderwijs. Let op! Als u dit formulier met pen invult, graag in blokletters invullen!! Aanvraagformulier bekostiging vervoerskosten schoolbezoek 2016/2017 (Speciaal) basisonderwijs/ Speciaal onderwijs/ (Speciaal)

Nadere informatie

Nadat je dit formulier aan ons hebt geretourneerd, nemen wij contact met je op. Wij hopen je dan met wederzijds enthousiasme te mogen begroeten.

Nadat je dit formulier aan ons hebt geretourneerd, nemen wij contact met je op. Wij hopen je dan met wederzijds enthousiasme te mogen begroeten. INSCHRIJFFORMULIER De succesvolle Jamin winkelformule is altijd op zoek naar goede ondernemers. Ben je geïnteresseerd en wil je graag je eigen Jamin winkel starten? Vul dan vandaag nog dit inschrijfformulier

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier ouders Onderzoek en behandeling van ernstige dyslexie Bestemd voor ouders/verzorgers

Aanmeldingsformulier ouders Onderzoek en behandeling van ernstige dyslexie Bestemd voor ouders/verzorgers Aanmeldingsformulier ouders Onderzoek en behandeling van ernstige dyslexie Bestemd voor ouders/verzorgers NB: Graag digitaal invullen of met BLOKLETTERS NB: vergeet kopie ID-bewijs van kind niet! Datum

Nadere informatie

Keuze opleiding Geef hieronder de opleiding van je voorkeur aan (markeer dit met een x) Civiele Techniek (CT) Verkeerskunde (VK)

Keuze opleiding Geef hieronder de opleiding van je voorkeur aan (markeer dit met een x) Civiele Techniek (CT) Verkeerskunde (VK) Windesheim, Het studiekeuzegesprek: een schakel in de keten Bijlage 5: School of Built Environment & Transport, digitale vragenlijst studiekeuzegesprekken Beste (toekomstige) student, Stuur de volledig

Nadere informatie

Voorlopig aanmeldformulier

Voorlopig aanmeldformulier VMBO-B, VMBO-K, VMBO-T, HAVO, VWO, VWO+ (in te vullen door school) Naam inschrijver: Schooljaar 2016-2017 A. Aanmelding voor: Leerjaar: 2 3 4 5 6 Opleiding: VMBO-B/K VMBO-KT VMBO-TH HAVO/VWO VWO + VMBO-B

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier basisschoolverlaters

Aanmeldingsformulier basisschoolverlaters Aanmeldingsformulier basisschoolverlaters 2019-2020 s.v.p. volledig en in blokletters invullen; Dit formulier is niet de officiële aanmelding, maar bedoeld om alle gegevens administratief op een correcte

Nadere informatie

Vragenlijst voor ouders/verzorgers

Vragenlijst voor ouders/verzorgers Vragenlijst voor ouders/verzorgers Gegevens betreffende het kind Voornaam/namen: Roepnaam: Achternaam: Geboortedatum: Verzekeraar en verzekerdenummer: Burgerservicenummer kind: Postcode en woonplaats:

Nadere informatie

Schoolformulier Onderwijskundig zorgrapport voor leerlingen van groep 1 t/m 8

Schoolformulier Onderwijskundig zorgrapport voor leerlingen van groep 1 t/m 8 Schoolformulier Onderwijskundig zorgrapport voor leerlingen van groep 1 t/m 8 Adres: Bureau Instroom Openbaar onderwijs Brongras 7 3068 PA Rotterdam Betreffende Naam leerling: Naam school: Opgesteld door

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2012-2013

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2012-2013 Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2012-2013 Een niet getekend, onvolledig of onjuist ingevuld formulier kan niet in behandeling worden genomen en wordt ter verbetering teruggezonden. Dit geldt eveneens

Nadere informatie

Intakeformulier De la Fosse Psychotherapie

Intakeformulier De la Fosse Psychotherapie Intakeformulier De la Fosse Psychotherapie Individuele of relatie-/gezinstherapie Dit formulier ontvangt u ter voorbereiding op een intakegesprek met mij voor het volgen van individuele psychotherapie

Nadere informatie

Inschrijfformulier KinderCampus Basisschool en Buitenschoolse opvang

Inschrijfformulier KinderCampus Basisschool en Buitenschoolse opvang Inschrijfformulier KinderCampus Basisschool en Buitenschoolse opvang Opsturen naar: Willem Bontekoestraat 34, 1212 CB Hilversum * Let op, de items met een sterretje zijn verplichte gegevens. Zonder deze

Nadere informatie

Algemene vragen voor uw beoordeling. UWV Afdeling Wajong Antwoordnummer 46298 1060 WC Amsterdam

Algemene vragen voor uw beoordeling. UWV Afdeling Wajong Antwoordnummer 46298 1060 WC Amsterdam Vragenlijst Wajong Algemene vragen voor uw beoordeling Waarom dit formulier? UWV gaat van alle mensen met een oude of nieuwe Wajonguitkering vaststellen of zij mogelijkheden hebben om te werken. Dit noemen

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier ouder(s)/verzorger(s) dyslexieonderzoek. Datum invullen. Ingevuld door. Gegevens ouder/verzorger/voogd* Achternaam.

Aanmeldingsformulier ouder(s)/verzorger(s) dyslexieonderzoek. Datum invullen. Ingevuld door. Gegevens ouder/verzorger/voogd* Achternaam. Aanmeldingsformulier ouder(s)/verzorger(s) dyslexieonderzoek Datum invullen Ingevuld door Gegevens ouder/verzorger/voogd* Achternaam Voorletters Telefoonnummer Mobiele nummer E-mail adres Gegevens kind

Nadere informatie

A AN M E L D F O R M U LIER

A AN M E L D F O R M U LIER A AN M E L D F O R M U LIER G e g e v e n s m. b. t. h e t k i n d Wij vragen u goed te letten op de spelling van de naam van het kind. De naam moet precies zo geschreven zijn als in het bevolkingsregister.

Nadere informatie

TIP: lees eerst de vragen en de toelichting aandachtig door. Vul daarna het formulier in.

TIP: lees eerst de vragen en de toelichting aandachtig door. Vul daarna het formulier in. Aanvraag leerlingenvervoer schooljaar 2014-2015 TIP: lees eerst de vragen en de toelichting aandachtig door. Vul daarna het formulier in. Uw gegevens (de aanvrager) Geslacht : Man Vrouw Voornaam en achternaam

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Beste ouder(s) / verzorger(s).

Inschrijfformulier. Beste ouder(s) / verzorger(s). Inschrijfformulier Beste ouder(s) / verzorger(s). Voor u ligt het inschrijfformulier van onze school. Wij willen u vragen dit volledig in te vullen. We vragen alleen de gegevens die we wettelijk gezien

Nadere informatie

HEIJENOORDSCHOOL openbaar Jenaplan basisonderwijs De Basis Stichting voor Openbaar Primair Onderwijs

HEIJENOORDSCHOOL openbaar Jenaplan basisonderwijs De Basis Stichting voor Openbaar Primair Onderwijs HEIJENOORDSCHOOL openbaar Jenaplan basisonderwijs De Basis Stichting voor Openbaar Primair Onderwijs Gentiaanstraat 25 6813 ES Arnhem Telefoon: 026-4450676 E-mail: directie@heijenoordschool.nl Telefoon

Nadere informatie

1. Luister naar het gesprek. 2. Lees de zinnen. 3. Wat vertelt de meester? Kruis aan: ja of nee.

1. Luister naar het gesprek. 2. Lees de zinnen. 3. Wat vertelt de meester? Kruis aan: ja of nee. Werkblad 5.1 Opdracht 3, module 4, les 5 1. Luister naar het gesprek. 2. Lees de zinnen. 3. Wat vertelt de meester? Kruis aan: ja of nee. 1. De uitslag van de Cito-toets van Paulo is goed. 2. De studievaardigheden

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER BASISONDERWIJS - V1114 In te vullen door administratie

INSCHRIJFFORMULIER BASISONDERWIJS - V1114 In te vullen door administratie School of Understanding Pandora 4a-5 1183 KK Amstelveen www.schoolofunderstanding.nl info@schoolofunderstanding.nl INSCHRIJFFORMULIER BASISONDERWIJS - V1114 In te vullen door administratie Leerlinggewicht

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Naam moeder/verzorgster Voornaam. Adres. Postcode en woonplaats. Burgerservicenummer moeder* Telefoonnummer

Inschrijfformulier. Naam moeder/verzorgster Voornaam. Adres. Postcode en woonplaats. Burgerservicenummer moeder* Telefoonnummer Inschrijfformulier Gegevens ouder(s)/verzorger(s) Naam moeder/verzorgster Voornaam Adres Postcode en woonplaats Burgerservicenummer moeder* Telefoonnummer E-mail Naam vader/verzorger Voornaam Adres Postcode

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer

Aanvraagformulier leerlingenvervoer Aanvraagformulier leerlingenvervoer Schoolar 2018-2019 Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk in te vullen. Denkt u ook aan de bijlagen (indien nodig)? Wanneer een aanvraag niet volledig is

Nadere informatie

Datum aanmelding: (vult school in) Datum plaatsing onderwijs: (vult school in)

Datum aanmelding: (vult school in) Datum plaatsing onderwijs: (vult school in) Aanmeldformulier Het aanmelden op een basisschool kan vanaf het moment dat het kind 3 jaar is. Aanmelding dient minimaal 10 weken voor plaatsingsdatum te gebeuren (ook bij verhuizing). Datum aanmelding:

Nadere informatie

Aanvraag AWBZ-zorg. 1. Uw persoonlijke gegevens. 3Uw burgerservicenummer

Aanvraag AWBZ-zorg. 1. Uw persoonlijke gegevens. 3Uw burgerservicenummer Waarom dit formulier? Heeft u zorg nodig? Dan kunt u een beroep doen op zorg die wordt betaald uit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt of

Nadere informatie

Inschrijf-intakeformulier gastouder (liefst foto meesturen)

Inschrijf-intakeformulier gastouder (liefst foto meesturen) Inschrijf-intakeformulier gastouder (liefst foto meesturen) In te vullen door gastouderbureau Kids Talent Datum binnenkomst Datum intake U heeft zich aangemeld voor gastouderopvang (inschrijving is gratis).

Nadere informatie

Puppyvragenlijst O O >51. O Nee. O Ja. Wizards Place s Australian Shepherds Birgit Kornet Buffelstraat JK Almere

Puppyvragenlijst O O >51. O Nee. O Ja. Wizards Place s Australian Shepherds Birgit Kornet Buffelstraat JK Almere Puppyvragenlijst De volgende puppy vragenlijst is gemaakt om ons een indruk te kunnen geven hoe we u kunnen helpen bij het in het bezit te kunnen komen van een puppy van ons. Uw antwoorden geven ons een

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier 1.1 Persoonlijke informatie cliënt Persoonlijke Informatie Voorletters en roepnaam Achternaam Straat en huisnummer Postcode en woonplaats Burger Service Nummer Telefoonnummer cliënt Email adres cliënt

Nadere informatie

Brugjaar Jan Ligthart

Brugjaar Jan Ligthart Brugjaar Jan Ligthart Aanmeldingsformulier schooljaar 2019-2020 Gegevens leerling: Achternaam: (voluit) Voornamen: (voluit) Burgerservicenr.: Roepnaam: Geslacht: man vrouw Adres (straat en huisnummer):

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LEERLING BASISONDERWIJS PCO Gelderse Vallei

AANMELDINGSFORMULIER LEERLING BASISONDERWIJS PCO Gelderse Vallei AANMELDINGSFORMULIER LEERLING BASISONDERWIJS PCO Gelderse Vallei Schoolnaam en adresgegevens l Leerlinggegevens Opgave voor groep BSN nummer Voornamen (voluit) Roepnaam Achternaam Geslacht Adres Postcode

Nadere informatie

Bestemd voor ouders / verzorgers

Bestemd voor ouders / verzorgers Bestemd voor ouders / verzorgers Aanmeldingsformulier onderzoek naar ernstige enkelvoudige dyslexie NB. U wordt vriendelijk verzocht het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Een onvolledig

Nadere informatie

Werkloos? Weener XL helpt u op weg naar werk

Werkloos? Weener XL helpt u op weg naar werk Werkloos? Weener XL helpt u op weg naar werk Hulp op weg naar inkomen Soms gebeuren er dingen in het leven die u liever anders had gezien. U wordt werkloos of mag minder uren werken, uw relatie strandt.

Nadere informatie

Naam:.. Datum:. Assessment t.b.v. organisatie:. Functie:...

Naam:.. Datum:. Assessment t.b.v. organisatie:. Functie:... VERTROUWELIJK PERSOONLIJKE GEGEVENS (DEEL 1) Naam:.. Datum:. Assessment t.b.v. organisatie:. Functie:... Assessment in het kader van: o Sollicitatieprocedure o Potentieel bepaling o Loopbaanbegeleiding

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier, samenwerkingsovereenkomst

Aanmeldingsformulier, samenwerkingsovereenkomst obs Driemaster Amstelstraat 14a 9406 TH ASSEN Telefoon 0592 820530 E-mail: dir@obs-driemaster-assen.nl De school met de drie sterke punten Kennis, Fitheid, Veiligheid Eerste schooldag** : - - Website:

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER SCHOOLJAAR 2015-2016

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER SCHOOLJAAR 2015-2016 Soestdijkseweg Zuid 173 3721 AB Bilthoven Postbus 300 3720 AH Bilthoven T (030) 228 94 11 F (030) 228 94 57 info@debilt.nl www.debilt.nl In te vullen door de gemeente: ZAAKNUMMER: AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER

Nadere informatie

*350* invullen iinvullen. Aanvraag Collectieve Zorgverzekering Zilveren Kruis Achmea

*350* invullen iinvullen. Aanvraag Collectieve Zorgverzekering Zilveren Kruis Achmea invullen iinvullen Aanvraag Collectieve Zorgverzekering Zilveren Kruis Achmea Sociale Zaken en Werkgelegenheid Uitkeringsadministratie Stadskantoor Postbus 10007 8000 GA Zwolle Telefoon 14038 www.zwolle.nl

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER SCHOOLJAAR

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER SCHOOLJAAR AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER SCHOOLJAAR 2016-2017 Iedereen die voor het schooljaar 2016-2017 gebruik wil maken van leerlingenvervoer, vult dit aanvraagformulier in. Alleen volledig ingevulde formulieren

Nadere informatie

Vervoerskosten leerlingenvervoer 2016-2017, aanvraagformulier

Vervoerskosten leerlingenvervoer 2016-2017, aanvraagformulier Vervoerskosten leerlingenvervoer 2016-2017, aanvraagformulier Wij vragen u, voordat u het formulier invult, de toelichting te lezen. Denkt u eraan het formulier volledig in te vullen en de verplichte bijlagen

Nadere informatie

GEZINSSITUATIE Is er op het moment van inschrijving sprake van een eenoudergezin?

GEZINSSITUATIE Is er op het moment van inschrijving sprake van een eenoudergezin? INSCHRIJFFORMULIER BASISONDERWIJS De Stjelp In te vullen door administratie Oane Kamp 6 Leerlinggewicht Geen 0,30 1,2 8834 XM Baard Inschrijfdatum 0517-341998 Geplaatst in groep www.destjelp.nl Datum plaatsing

Nadere informatie

Aanmeldformulier vrij toegankelijke jeugdzorg

Aanmeldformulier vrij toegankelijke jeugdzorg Toelichting Sinds januari 2011 bieden BJ Brabant en Combinatie Jeugdzorg vrij toegankelijke zorg. Dit betekent dat voor deze zorg geen indicatie van Bureau Jeugdzorg nodig is. De cliënt wordt aangemeld

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor RK Panta Rheischool te Coevorden

Aanmeldformulier voor RK Panta Rheischool te Coevorden Aanmeldformulier voor RK Panta Rheischool te Coevorden 1. Persoonsgegevens kind Achternaam : Geslacht : Roepnaam : Geboortedatum : Voornamen (voluit) : Geboorteplaats : Adres : Geboorteland* : Postcode/plaats

Nadere informatie

DOORSTROOMFORMULIER van VMBO naar MBO Van: VMBO

DOORSTROOMFORMULIER van VMBO naar MBO Van: VMBO DOORSTROOMFORMULIER van VMBO naar MBO Van: VMBO Naam leerling: Sofinr.leerling: Naam school: Adres school: Postcode en plaats: Telefoonnummer: Contactpersoon: Naar: MBO Naam school: Adres school: Postcode

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier ouders Onderzoek en behandeling van ernstige dyslexie Bestemd voor ouders/verzorgers

Aanmeldingsformulier ouders Onderzoek en behandeling van ernstige dyslexie Bestemd voor ouders/verzorgers Aanmeldingsformulier ouders Onderzoek en behandeling van ernstige dyslexie Bestemd voor ouders/verzorgers Datum invullen Gegevens ouder/verzorger/voogd* Achternaam Voorletters Telefoonnummer E-mailadres

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Ouders Onderzoek en behandeling van ernstige dyslexie

Aanmeldingsformulier Ouders Onderzoek en behandeling van ernstige dyslexie Aanmeldingsformulier Ouders Onderzoek en behandeling van ernstige dyslexie Bestemd voor ouders/verzorgers Datum invullen Gegevens ouder/verzorger/voogd* Achternaam Voorletters Telefoonnummer E-mailadres

Nadere informatie

Procedure instroom vanaf klas 4. voor schooljaar 2014-2015

Procedure instroom vanaf klas 4. voor schooljaar 2014-2015 Procedure instroom vanaf klas 4 (van andere afdelingen dan VMBO-t) voor schooljaar 2014-2015 Tijdpad 24 en 25 januari Open avond/open dag Uiterlijk 1 april Aanmelden door het inleveren van een o motivatiebrief,

Nadere informatie

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar Beste lezer, Wij willen je vragen deel te nemen aan de landelijke FSHD registratie,

Nadere informatie

Aanvraag Leerlingenvervoer

Aanvraag Leerlingenvervoer Aanvraag Leerlingenvervoer 2016-2017 Waarom dit formulier? Met dit formulier vraagt u voor de eerste keer leerlingenvervoer aan voor uw kind. Terugsturen Stuur het ingevulde formulier naar en eventuele

Nadere informatie

Maak kennis met Fokus, zelfstandig wonen met een lichamelijke handicap

Maak kennis met Fokus, zelfstandig wonen met een lichamelijke handicap Maak kennis met Fokus, zelfstandig wonen met een lichamelijke handicap Hoe werkt Fokus? U kunt als professional in de zorg te maken krijgen met mensen met een ernstige lichamelijke handicap. Fokus maakt

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2009-2010

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2009-2010 Gemeente : Zoetermeer, Welzijn/Beleid, leerlingzaken Adres : Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer E-mail : leerlingenvervoer@zoetermeer.nl Telefoonnr. : (079) 346 9149 (tussen 9.30 en 14.00 uur) Aanvraagformulier

Nadere informatie

Aanvraagformulier PC regeling

Aanvraagformulier PC regeling Datum aanvraag: Registratienummer: Cliëntnummer: (Niet door u in te vullen.) Aanvraagformulier PC regeling 1. Gegevens aanvrager Naam Man Vrouw Geboortedatum Adres Postcode / woonplaats Telefoon Burger

Nadere informatie

VRAGENLIJST. Mantelzorger

VRAGENLIJST. Mantelzorger VRAGENLIJST pagina 2 Uw ervaringen als mantelzorger zijn waardevol U zorgt voor uw partner, een familielid, een vriend of andere naaste. In deze lijst staan vragen over wat die zorg betekent voor u als

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LEERLING BASISONDERWIJS C.J. van Rootselaarschool - P.C.O. Gelderse Vallei

AANMELDINGSFORMULIER LEERLING BASISONDERWIJS C.J. van Rootselaarschool - P.C.O. Gelderse Vallei AANMELDINGSFORMULIER LEERLING BASISONDERWIJS Van Noortstraat 42, 3864 EV Nijkerkerveen, 033-2571968, www.rootselaarschool.nl, info@rootselaarschool.nl Leerlinggegevens Opgave voor groep BSN nummer Voornamen

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER. Datum aanmelding : Datum inschrijving : Gegevens nieuwe leerling. Roepnaam: Achternaam: Voornamen ( voluit):

AANMELDFORMULIER. Datum aanmelding : Datum inschrijving : Gegevens nieuwe leerling. Roepnaam: Achternaam: Voornamen ( voluit): AANMELDFORMULIER Datum aanmelding : Datum inschrijving : Gegevens nieuwe leerling Roepnaam: Achternaam: Voornamen ( voluit): Geboortedatum: Geboorteplaats: Adres: PC en woonplaats: Telefoonnr. Emailadres:

Nadere informatie

Geachte ouder, verzorger, voogd,

Geachte ouder, verzorger, voogd, Geachte ouder, verzorger, voogd, Hartelijk dank voor uw belangstelling voor deze school van de VCPO Noord-Groningen. Hopelijk heeft u een goede indruk gekregen. Als u uw kind voor deze school wilt aanmelden,

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Ouders / verzorgers. Dhr / mevr. Dhr / mevr. Ouder 1 (naam en voorletters) Straat en huisnummer. Postcode en plaats.

Inschrijfformulier. Ouders / verzorgers. Dhr / mevr. Dhr / mevr. Ouder 1 (naam en voorletters) Straat en huisnummer. Postcode en plaats. Inschrijfformulier Ouders / verzorgers Ouder 1 (naam en voorletters) Dhr / mevr Straat en huisnummer Postcode en plaats Geboortedatum Burgerlijke staat Nationaliteit Telefoonnummer(s) privé/werk/mobiel

Nadere informatie

Intakevragenlijst ouders Datum van invullen Ingevuld door

Intakevragenlijst ouders Datum van invullen Ingevuld door Intakevragenlijst ouders Datum van invullen Ingevuld door Uw kind komt in aanmerking voor onderzoek naar lees- en spellingsproblemen. Wij willen u vragen om ten behoeve van dit onderzoek onderstaande vragenlijst

Nadere informatie

AANVRAAG VERVOERSVOORZIENING LEERLINGENVERVOER BASISONDERWIJS/SPECIALE SCHOOL VOOR BASISONDERWIJS

AANVRAAG VERVOERSVOORZIENING LEERLINGENVERVOER BASISONDERWIJS/SPECIALE SCHOOL VOOR BASISONDERWIJS AANVRAAG VERVOERSVOORZIENING LEERLINGENVERVOER BASISONDERWIJS/SPECIALE SCHOOL VOOR BASISONDERWIJS Schooljaar 2019-2020 Zaaknummer: S.v.p. eerst de toelichting lezen. Daarna dit formulier invullen. Inlichtingen

Nadere informatie

Aanvraagformulier vergoeding vervoerskosten schoolbezoek Gemeente Oostzaan Schooljaar 2016-2017

Aanvraagformulier vergoeding vervoerskosten schoolbezoek Gemeente Oostzaan Schooljaar 2016-2017 Aanvraagformulier vergoeding vervoerskosten schoolbezoek Gemeente Oostzaan Schooljaar 2016-2017 U kunt dit formulier ingevuld opsturen naar: Gemeente Oostzaan t.a.v. Leerlingenvervoer Postbus 20 1530 AA

Nadere informatie