W E R K W I J Z E R. Van harte welkom als nieuwe medewerker bij The Flying

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "W E R K W I J Z E R. Van harte welkom als nieuwe medewerker bij The Flying"

Transcriptie

1 W E R K W I J Z E R Van harte welkom als nieuwe medewerker bij The Flying Het is belangrijk dat je als medewerker van TFD@WORK goed wordt geïnformeerd hoe zaken zijn geregeld. Voordat je begint met werken, moet je goed weten wat er van je verlangd wordt en wat je van ons kunt verwachten. In deze werkwijzer staat alle belangrijke informatie. Naast de cao vormt deze werkwijzer de basis voor een goede samenwerking. Helloflex Dit word je persoonlijke dashboard. Je ontvangt van ons hiervoor een account en een handleiding. Hierin vind je terug: je contract, je urendeclaraties per week, je loonspecificatie en je jaaropgave. Tevens kun je hier je reserveringen (vakantiegeld, vakantiedagen etc.) die je opbouwt uitlezen. Urenverantwoording Jij dient wekelijks de uren die je hebt gewerkt te verantwoorden in Helloflex. Wekelijks uiterlijk zondag voor uur (laatste dag van de werkweek) de uren invoeren in het systeem. De handleiding wordt afzonderlijk naar je g d. Ook kun je deze terugvinden op onze website Zorg dat je dit zorgvuldig invult, de uren zijn namelijk nodig voor de facturatie naar de opdrachtgever. Vul je ze niet in dan kan dit gevolgen hebben voor jouw salaris. Mocht je meer willen weten, neem dan gerust contact op met ons kantoor of stuur een mail naar personeel@tfdwork.nl. Persoonsgegevens Wanneer je bij ons komt werken is het noodzakelijk om je in te schrijven. Tijdens het inschrijven hebben we de volgende gegevens van je nodig: persoonlijke gegevens, arbeidsverleden en opleidingen. TFD@WORK gaat in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zorgvuldig en verantwoord om met jouw persoonsgegevens. Deze gegevens hebben we nodig om jou passend werk te kunnen bieden. Tevens gebruiken we deze gegevens om te voldoen aan de wet, zoals voor het afdragen van premies en het betalen van belastingen. Het is belangrijk dat jouw persoonsgegevens altijd actueel en volledig zijn. Mocht er iets veranderen dan is het verstandig om deze wijziging zelf direct aan te passen in jouw persoonlijke dashboard. Mocht dit niet lukken stuur dan een mail naar personeel@tfdwork.nl.

2 Identificatieplicht Alle werknemers in Nederland moeten zich kunnen legitimeren op hun werkplek. Het is belangrijk om altijd een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar je werkplek. Voor Nederlanders en overige EU/EER-inwonende zijn voor de legitimatie op de werkplek de volgende identiteitsbewijzen geldig: - Paspoort; - Europese identiteitskaart; - Geldig Nederlands rijbewijs. Als je ID-bewijs verloopt zorg dan dat je spoedig een kopie van je nieuwe ID-bewijs mailt in kleur van de voor- en achterzijde. Zonder geldig ID-bewijs kunnen wij geen salaris uitbetalen. Aan het werk Wanneer je begint met werken bij één van onze opdrachtgevers word je vooraf geïnformeerd over de specifieke huisregels die gelden bij TFD@WORK en de opdrachtgever. Op de locatie waar je gaat werken, wordt door de opdrachtgever instructie gegeven en toezicht gehouden. Tijdens je werkzaamheden ben je verplicht je te houden aan de officiële regelingen, huisregels en veiligheidsvoorschriften die van toepassing zijn bij de opdrachtgever. Het loon Als uitzendkracht verdien je een bruto uurloon per gewerkt uur. In de bevestiging van uitzending staat je bruto uurloon vermeld. TFD@WORK is als werkgever verplicht om bij uitbetaling van het loon eventuele sociale verzekeringspremies en loonbelasting in te houden en af te dragen. Op je uitzendovereenkomst kun je aangeven of TFD@WORK rekening moet houden met de loonheffingskorting. LET OP!! : Heb je twee werkgevers dan mag de loonheffingskorting maar bij één werkgever worden toegepast. Dit heeft anders consequenties voor je aangifte inkomstenbelasting. Inlenersbeloning Wij zijn verplicht het salaris te betalen conform de bij de opdrachtgever geldende cao. De loonbetaling TFD@WORK is en blijft zelf verantwoordelijk voor het uitbetalen van jouw salaris. Hierbij gelden wel een aantal voorwaarden: - Jij dient je uren in te vullen in persoonlijke dashboard van Helloflex; - De verloning vindt vierwekelijks plaats; data uitbetaling kun je terugvinden op pagina 5.

3 Vakantiedagen Wanneer je voor ons gaat werken hebt je recht op vakantiedagen. Deze opbouw (reserveringen) kun je terugvinden in je persoonlijke dashboard. Vakantiedagen opnemen Voor het opnemen van je vakantiedagen is vooraf toestemming nodig van de opdrachtgever waar je werkt en dit dien je ook te melden bij Het is alleen mogelijk om vakantie op te nemen als je voldoende vakantie uren hebt opgebouwd. Het is verstandig om op tijd toestemming te vragen, hoe eerder je de verlofaanvraag indient hoe groter de kans is dat dit verzoek wordt gehonoreerd. Mail je vakantie naar en geef aan of je hiervoor vakantie uren wilt opnemen en hoeveel! Kort verzuim In sommige gevallen heb je recht op kort verzuim zoals doktersbezoek of tandarts. reserveert een vast percentage van je bruto uurloon. Het opnemen van kort verzuim gaat altijd in overleg met Ziekte Als uitzendkracht ben je in principe verzekerd tegen ziekterisico s. Word je ziek dan ontvang je na twee wachtdagen een uitkering volgens de ziektewet. Het UWV is verantwoordelijk voor de betaling van deze uitkering. Houdt er rekening mee dat het wel zes weken kan duren voordat de uitbetaling plaatsvindt. De Ziekmelding Wanneer je voor ons werkzaam bent en je word ziek dan moet je dat direct melden bij de opdrachtgever waar je werkzaam bent en bij Je ziekmelding moet je uiterlijk aan ons voor 08:30 uur doorgeven, ook als je een avonddienst hebt, wij kunnen dan nog voor vervanging zorgen. Kun je ons niet bereiken stuur dan een mail naar Je ziekmelding dient op de dag zelf door ons aan het UWV te worden doorgegeven. Heb je dit niet bij ons gemeld, dan krijg je ook geen uitkering van het UWV. De ziektebegeleiding Bij kortdurend ziekteverzuim vindt er telefonisch contact plaats tussen jou, het UWV en Hierbij wordt de mogelijkheid tot terugkeer besproken. Het is wettelijk verplicht om tijdens ziekte aanwezig te zijn op het door jou opgegeven thuisadres voor geplande maar ook voor ongeplande controle. Indien je niet aanwezig bent op het door jou opgegeven adres, betekent dit dat je niet meewerkt aan een spoedig herstel tijdens je ziekte en kan je de ziekte-uitkering verliezen.

4 Beter melden Wanneer je weer beter bent, geef dit dan z.s.m. aan ons en het UWV door. Wacht niet totdat je weer gaat werken! UWV is bereikbaar via telefoonnummer Dit nummer is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Houd je BSN-nummer bij de hand. Om een boete te voorkomen adviseren wij je om je zo snel mogelijk te doen. In overleg met TFD@WORK wordt dan bepaald wanneer je weer aan de slag kunt. Pensioen Wanneer je ouder bent dan 21 jaar en meer dan 26 weken (fase 2 contract) gewerkt hebt voor TFD@WORK maak je deel uit van onze STIPP-pensioenregeling, zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Basis- en Pluspensioenregeling. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt in fases: Fase 2 : Basispensioenregeling; fase 3 en 4 : Pluspensioenregeling. Social Media Het gebruik van social media op de werkvloer is niet meer weg te denken. Er wordt veelvuldig gebruikgemaakt van bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, Twitter of Instagram. Onderstaand volgen enkele tips voor het gebruik van social media: Denk na voordat je iets op social media plaatst; Plaats geen berichten of privacy gevoelige informatie over jouw werk en onze opdrachtgevers die kunnen leiden tot reputatieschade; Gedraag je online zoals je je ook offline gedraagt. Een bevlogen professional gedreven door overtuiging en met zorg voor jouw organisatie en de opdrachtgevers; Geen foto s maken van de werkvloer en van andere gevoelige bedrijfsinformatie. Grijze Pas De grijze pas wordt verstrekt door de opdrachtgever waar je op dat moment werkzaam bij bent. Als de samenwerking beëindigt, om welke reden dan ook, dan dien je de grijze pas bij de opdrachtgever in te leveren. Bij verlies van de grijze pas zijn de kosten voor jouw rekening. Bij sommige opdrachtgevers geldt dat als binnen zes maanden de samenwerking op eigen verzoek wordt beëindigd, de gemaakte kosten van de grijze pas dan bij jou in rekening worden gebracht. (Dit gebeurt middels de eindafrekening van het salaris). Kleding De kleding wordt verstrekt door de opdrachtgever waar je werkzaam bent. Bij sommige opdrachtgevers geldt dat als binnen zes maanden de samenwerking op jouw eigen verzoek wordt beëindigd, de helft van de gemaakte kosten van het uniform dan bij jou in rekening worden gebracht. (Dit gebeurt middels de eindafrekening van het salaris).

5 Salaris uitbetaling Wij streven ernaar om de uitbetaling van het salaris op vrijdag te laten plaatsvinden (zie salariskalender voor de desbetreffende datums). Echter zijn wij afhankelijk van de accordering van onze opdrachtgevers. Periode Weken Uitbetaling 1 1 t/m 4 25 januari t/m 9 1 maart t/m maart t/m april t/m mei t/m juni t/m juli t/m augustus t/m september t/m oktober t/m 44 8 november t/m 48 6 december t/m 52 3 januari 2020

Hoe werkt het? Mocht je na het lezen van dit boekje toch nog vragen hebben, staan onze medewerkers op de vestiging natuurlijk graag voor je klaar.

Hoe werkt het? Mocht je na het lezen van dit boekje toch nog vragen hebben, staan onze medewerkers op de vestiging natuurlijk graag voor je klaar. WERKWIJZER Hoe werkt het? Welkom bij Flexion Uitzendbureau. In dit boekje behandelen we de meest gestelde vragen die voorkomen wanneer je voor het eerst via ons aan het werk gaat. Mocht je na het lezen

Nadere informatie

Werken via Attract Uitzendbureau, hoe werkt dat? PERSONEELSGIDS

Werken via Attract Uitzendbureau, hoe werkt dat? PERSONEELSGIDS PERSONEELSGIDS 1. INTRODUCTIE Gefeliciteerd met je nieuwe baan via Attract Uitzendbureau! Werken als uitzendkracht heeft zo zijn voordelen. Je kunt ervaring op doen bij verschillende bedrijven, bijverdienen

Nadere informatie

Werken bij Innotiq. Werkwijzer medewerkers Innotiq ONDERWIJS

Werken bij Innotiq. Werkwijzer medewerkers Innotiq ONDERWIJS Werken bij Innotiq Werkwijzer medewerkers Innotiq ONDERWIJS Voorwoord Voorwoord Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Innotiq Onderwijs. De werkwijzer vormt samen met de arbeidsovereenkomst,

Nadere informatie

VOORWOORD Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Innotiq.

VOORWOORD Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Innotiq. Werkwijzer Innotiq VOORWOORD Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Innotiq. Deze werkwijzer vormt samen met de arbeidsovereenkomst, de bevestiging en de CAO voor Uitzendkrachten de basis van

Nadere informatie

Werken bij Djopzz. Werkwijzer medewerkers Djopzz ONDERWIJS

Werken bij Djopzz. Werkwijzer medewerkers Djopzz ONDERWIJS Werken bij Djopzz Werkwijzer medewerkers Djopzz ONDERWIJS Voorwoord Voorwoord Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Djopzz Onderwijs. De werkwijzer vormt samen met de arbeidsovereenkomst, de

Nadere informatie

VOORWOORD Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Innotiq.

VOORWOORD Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Innotiq. Werkwijzer Innotiq VOORWOORD Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Innotiq. De werkwijzer vormt samen met de arbeidsovereenkomst, de bevestiging en de CAO voor Uitzendkrachten de basis van onze

Nadere informatie

Werkwijzer. Werkwijzer

Werkwijzer. Werkwijzer 1 Inhoudsopgave 1. Welkom bij Accord 2 2. Persoonlijke gegevens 2 3. De sollicitatieprocedure 2. Urendeclaraties & uitbetaling 3. Vakantiegeld & doorbetaling bij vakantie/kort verzuim 3. Doorbetaling op

Nadere informatie

Werkwijzer. STC Groep BV

Werkwijzer. STC Groep BV Werkwijzer STC Groep BV Inhoudsopgave 1. Welkom bij STC Groep BV 2. Persoonlijke gegevens 3. De sollicitatieprocedure 4. Urendeclaraties & uitbetaling 5. Vakantiegeld & doorbetalingen bij vakantie / kort

Nadere informatie

Ondernemend in personeel. Werkwijzer. voor Branch personeelsmedewerkers. uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.

Ondernemend in personeel. Werkwijzer. voor Branch personeelsmedewerkers. uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord. Ondernemend in personeel Werkwijzer voor Branch personeelsmedewerkers uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Welkom bij Accord

Nadere informatie

Werkwijzer. Oosta voor personeel dat werkt!! Oosta voor personeel dat werkt! /versie 2 1/7

Werkwijzer. Oosta voor personeel dat werkt!! Oosta voor personeel dat werkt! /versie 2 1/7 Werkwijzer! 1/7 Inhoudsopgave Voordat je aan het werk gaat 3 Aanvang van het werk 4 Registratie van de werkervaring 4 Uitleen kleding 4 Legitimatie op de werkvloer 4 Autogebruik Het werkbriefje 4 Tijden

Nadere informatie

Informatie voor Medewerkers

Informatie voor Medewerkers Informatie voor Medewerkers Wanneer u deze informatie ontvangt, gaat u een contract sluiten met P-services en werken voor één van onze opdrachtgevers. Zodra u de formulieren die u heeft ingevuld en getekend

Nadere informatie

Welkom bij Accord Payroll Services 3. Goed voorbereid aan het werk 4. Vakantiegeld, vakantiedagen & kort verzuim 7

Welkom bij Accord Payroll Services 3. Goed voorbereid aan het werk 4. Vakantiegeld, vakantiedagen & kort verzuim 7 www.accord.nl Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Welkom bij Accord Payroll Services 3 Inschrijfprocedure 3 Goed voorbereid aan het werk 4 Uitleg fasensysteem 4 De ABU CAO 5 Urendeclaraties

Nadere informatie

Informatie afkomstig van www.abu.nl

Informatie afkomstig van www.abu.nl Als je gaat werken voor een uitzendonderneming zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden en wat je zou moeten weten, zoals bijvoorbeeld: Wat neem je mee naar de inschrijving? Welke wet-

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Fasensysteem. Werken bij Ziezzo. Inschrijving. Loonbetaling en Reserveringen. Urendeclaratie. Meer informatie. Arbobeleid.

Inhoudsopgave. Fasensysteem. Werken bij Ziezzo. Inschrijving. Loonbetaling en Reserveringen. Urendeclaratie. Meer informatie. Arbobeleid. Werken bij Ziezzo Inhoudsopgave Werken bij Ziezzo Inschrijving Fasensysteem Loonbetaling en Reserveringen 1.1 Wie zijn wij? 2.1 Op te leveren stukken 3.1 Fase A 4.1 Loon 1.2 De payroll-constructie 2.2

Nadere informatie

Werkwijzer voor uitzendkrachten DjopzZ v2.3

Werkwijzer voor uitzendkrachten DjopzZ v2.3 Werkwijzer voor uitzendkrachten DjopzZ v2.3 DEZE WERKWIJZER IS BEDOELD VOOR MEDEWERKERS VAN DJOPZZ. Deze werkwijzer vormt samen met de arbeidsovereenkomst, de uitzendbevestiging en de ABU CAO voor Uitzendkrachten

Nadere informatie

1 Werkwijzer voor medewerkers DjopzZ

1 Werkwijzer voor medewerkers DjopzZ 1 VOORWOORD Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van DjopzZ. Deze werkwijzer vormt samen met de arbeidsovereenkomst, de uitzendbevestiging en de CAO voor Uitzendkrachten de basis van onze samenwerking.

Nadere informatie

Werken bij Djopzz. Werkwijzer medewerkers Djopzz

Werken bij Djopzz. Werkwijzer medewerkers Djopzz Werken bij Djopzz Werkwijzer medewerkers Djopzz VOORWOORD De werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Djopzz. De werkwijzer vormt samen met de arbeidsovereenkomst, de uitzendbevestiging en de CAO voor

Nadere informatie

Payroll bij Connexie: Wat betekent dit voor jou als werknemer?

Payroll bij Connexie: Wat betekent dit voor jou als werknemer? Payroll bij Connexie: Wat betekent dit voor jou als werknemer? Het bedrijf waar je werkt of gaat werken maakt gebruik van de payrolldiensten van Connexie. Je staat op het punt om een dienstverband aan

Nadere informatie

Werken bij Vandaag Personeelsdiensten

Werken bij Vandaag Personeelsdiensten Werken bij Vandaag Personeelsdiensten 1 Inleiding U ontvangt dit boekje 'Werken bij Vandaag Personeelsdiensten' omdat u voor ons aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers. In dit boekje treft u

Nadere informatie

Dit boekje is opgebouwd aan de hand van de volgende onderwerpen:

Dit boekje is opgebouwd aan de hand van de volgende onderwerpen: 1 Inleiding U ontvangt dit boekje 'Werken bij Vandaag Personeelsdiensten' omdat u voor ons aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers. In dit boekje treft u informatie aan over de manier waarop een

Nadere informatie

Personeelshandboek. el&p Payrolling

Personeelshandboek. el&p Payrolling Personeelshandboek el&p Payrolling Maart 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2. Algemene Beschrijving Organisatie... 3 3. Indiensttreding:... 3 4. Salaris:... 3 1. Salaris:... 3 2. Onkostenvergoeding:... 3 3.

Nadere informatie

Tjellens en je opdrachtgever stellen indien van toepassing persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar.

Tjellens en je opdrachtgever stellen indien van toepassing persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar. Inhoudsopgave Salaris... 2 Vakantietoeslag... 2 Beschermingsmiddelen... 2 Ziek... 3 Detachering... 3 Uitzenden... 3 Procedure ziekmelding... 4 Loonaanvulling door uitzendonderneming... 4 Vakantie en feestdagen...

Nadere informatie

Werkwijzer Versiedatum:

Werkwijzer Versiedatum: Werkwijzer Versiedatum: 15-04-2016 Pagina 2 VOORWOORD De werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Interaction Personeelsdiensten. De werkwijzer vormt samen met de arbeidsovereenkomst, de uitzendbevestiging

Nadere informatie

Informatiefolder MARNIC UITZENDBUREAU. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 t/m uur.

Informatiefolder MARNIC UITZENDBUREAU. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 t/m uur. Informatiefolder MARNIC UITZENDBUREAU Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 t/m 17.30 uur www.marnic-uitzendbureau.nl 1 Beste uitzendkracht, Langs deze weg heten we je van harte welkom als uitzendkracht

Nadere informatie

Handboek voor nieuwe medewerkers bij

Handboek voor nieuwe medewerkers bij Handboek voor nieuwe medewerkers bij 1 Dit handboek heeft u ontvangen omdat u zich bij ons (Impact Sourcing uitzendbureau, nader te noemen: Impact Sourcing) heeft ingeschreven als medewerker. In dit handboek

Nadere informatie

TOELICHTING VOOR MEDEWERKERS. Datum: 9 oktober 2013

TOELICHTING VOOR MEDEWERKERS. Datum: 9 oktober 2013 TOELICHTING VOOR MEDEWERKERS Datum: 9 oktober 2013 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 3 1.1 Payrolling... 3 1.2 Online- People... 3 2. Rechten en plichten... 4 2.1 Opbouw van je rechten... 4 2.2 Vakantieregeling...

Nadere informatie

Werkwijzer Keser Interim Solutions

Werkwijzer Keser Interim Solutions Hoofdstuk: Werkwijzer Keser Interim Solutions Welkom Welkom in de werkwijzer van Keser Interim Solutions. Keser volgt de ABU cao van uitzendkrachten en past de inlenersbeloning toe. In deze cao staan alle

Nadere informatie

Werkwijzer Versiedatum: 23-07-2014

Werkwijzer Versiedatum: 23-07-2014 Werkwijzer Versiedatum: 23-07-2014 Welkom! Onlangs heeft u zich als werknemer bij ons (Interaction Payroll Solutions B.V., verder te noemen: Interaction) ingeschreven. Wij heten u daarom van harte welkom

Nadere informatie

Flexibele oplossingen voor al uw personeel. Handboek voor nieuwe medewerkers bij Select Uitzendbureau

Flexibele oplossingen voor al uw personeel. Handboek voor nieuwe medewerkers bij Select Uitzendbureau Flexibele oplossingen voor al uw personeel. Handboek voor nieuwe medewerkers bij Select Uitzendbureau Welkom! Dit Handboek heeft u ontvangen omdat u zich bij ons (Select Uitzendbureau., verder te noemen:

Nadere informatie

Handleiding Baanbreed

Handleiding Baanbreed Welkom bij Baanbreed. Om je wegwijs te maken in je werk hebben we de praktische aspecten van een uitzendbaan in deze handleiding voor je opgesteld. Bijvoorbeeld wat heb je allemaal nodig bij een inschrijving,

Nadere informatie

Payrolling. Tentoo Collective Freelance & Flex. Aan de slag. Verschillende soorten prijsafspraken. Hoe werkt Tentoo CF&F?

Payrolling. Tentoo Collective Freelance & Flex. Aan de slag. Verschillende soorten prijsafspraken. Hoe werkt Tentoo CF&F? Welkom bij Tentoo Om het werken met Tentoo zo eenvoudig mogelijk te maken, vind je in deze brochure een toelichting op onze dienstverlening, de werkwijze en andere relevante informatie. TENTOO Sinds onze

Nadere informatie

Welkom bij Actief Werkt!

Welkom bij Actief Werkt! Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Het ondertekenen van je uitzendovereenkomst en andere documenten als je gaat werken.... 3 2. Overzicht van jouw contracten, loonstroken, jaaropgaves, etc.... 3 3. Je

Nadere informatie

TOELICHTING VOOR ONLINE-PEOPLE PAYROLLING

TOELICHTING VOOR ONLINE-PEOPLE PAYROLLING TOELICHTING VOOR ONLINE-PEOPLE PAYROLLING Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 1.1 Payrolling... 2 1.2 Wat is Pay-People?... 2 2. Rechten en plichten... 3 2.1 Opbouw van je rechten... 3 2.2 Vakantieregeling...

Nadere informatie

1 Werkwijzer voor medewerkers DjopzZ

1 Werkwijzer voor medewerkers DjopzZ 1 VOORWOORD De werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van DjopzZ. De werkwijzer vormt samen met de arbeidsovereenkomst, de uitzendbevestiging en de CAO voor Uitzendkrachten de basis van onze samenwerking.

Nadere informatie

Werkwijzer voor medewerkers Payroll Select

Werkwijzer voor medewerkers Payroll Select Werkwijzer voor medewerkers Payroll Select Welkom! Deze werkwijzer ontvangt u omdat u zich bij ons (Payroll Select Diensten B.V., Payroll Select CC Diensten B.V., Payroll Select Technical Services of Payroll

Nadere informatie

Hoe werkt Tentoo FlexSupport? Payrolling. Tentoo FlexSupport. Aan de slag

Hoe werkt Tentoo FlexSupport? Payrolling. Tentoo FlexSupport. Aan de slag Welkom bij Tentoo Om het werken met Tentoo zo eenvoudig mogelijk te maken, vind je in deze brochure een toelichting op onze dienstverlening, de werkwijze en andere relevante informatie. TENTOO Sinds onze

Nadere informatie

techniek logistiek productie Informatie

techniek logistiek productie Informatie techniek logistiek productie Informatie www.manschap.nl Welkom Welkom bij Manschap. Wij vinden het fijn om jou als collega te mogen begroeten. Manschap is een uitzendbureau dat zich richt op de technische

Nadere informatie

Informatie voor Flexwerkers

Informatie voor Flexwerkers techniek logistiek productie Informatie voor Flexwerkers www.manschap.nl Welkom Welkom bij Manschap. Wij vinden het fijn om jou als collega te mogen begroeten. Manschap is een uitzendbureau dat zich richt

Nadere informatie

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier

Nadere informatie

Dit dient u zo spoedig mogelijk te doen. Zonder deze gegevens kunnen wij u niet verlonen.

Dit dient u zo spoedig mogelijk te doen. Zonder deze gegevens kunnen wij u niet verlonen. Beste medewerker, Om uw salaris correct en snel af te handelen heeft uw opdrachtgever de salaris administratie uitbesteed aan Bloom Payrolling B.V. Door de korte communicatielijnen levert dit voor u als

Nadere informatie

Werkwijzer voor medewerkers Payroll Select

Werkwijzer voor medewerkers Payroll Select Werkwijzer voor medewerkers Payroll Select Welkom! Deze werkwijzer ontvang je omdat je je bij ons (Payroll Select CC Diensten B.V. en Payroll Select Technical Services verder te noemen: Payroll Select)

Nadere informatie

PERSONEELSHANDBOEK. september 2015 - versie 1.6

PERSONEELSHANDBOEK. september 2015 - versie 1.6 PERSONEELSHANDBOEK september 2015 - versie 1.6 INHOUDSOPGAVE 1. ARBEIDSVOORWAARDEN 2. BEDRIJFSREGELINGEN 3. HUISREGELS EN CONTRACTEN OVER DIT HANDBOEK Dit handboek is geschreven omdat Student4Care haar

Nadere informatie

Lekker op vakantie met Adecco Informatie voor vakantiewerkers

Lekker op vakantie met Adecco Informatie voor vakantiewerkers Lekker op vakantie met Adecco Informatie voor vakantiewerkers Lekker op vakantie met Adecco Een goed begin is het halve werk, luidt het gezegde en je begint goed als jij je inschrijft voor een vakantiebaan

Nadere informatie

Welkom bij Payrollplaats

Welkom bij Payrollplaats Welkom bij Payrollplaats Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Je gaat bij het bedrijf of instelling van één van onze opdrachtgevers aan het werk. Dit kan rechtstreeks via Payrollplaats, maar ook via één van

Nadere informatie

Werkwijzer voor medewerkers Opleiding en Onderwijs. Versie 2015_4

Werkwijzer voor medewerkers Opleiding en Onderwijs. Versie 2015_4 Werkwijzer voor medewerkers Opleiding en Onderwijs Versie 2015_4 Inhoud Welkom!... 2 1. Uw arbeidsovereenkomst... 4 2. Legitimatieplicht... 6 3. Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)... 7 4. Tijdverantwoording...

Nadere informatie

Werkwijzer Keser Interim Solutions

Werkwijzer Keser Interim Solutions Werkwijzer Keser Interim Solutions Werkwijzer Keser Interim Solutions Welkom Welkom in de werkwijzer van Keser Interim Solutions. Keser volgt de ABU cao van uitzendkrachten en past de inlenersbeloning

Nadere informatie

Werkwijzer voor medewerkers Payroll Select Versie

Werkwijzer voor medewerkers Payroll Select Versie Werkwijzer voor medewerkers Payroll Select Versie 2018-2 Welkom! Deze werkwijzer ontvang je omdat je je bij ons (Payroll Select CC Diensten B.V. en Payroll Select Technical Services verder te noemen: Payroll

Nadere informatie

Bij Fase A worden twee wachtdagen berekent maar wordt een dag gecompenseerd d.m.v. een wachtdagtoeslag ( zie loonstrook)

Bij Fase A worden twee wachtdagen berekent maar wordt een dag gecompenseerd d.m.v. een wachtdagtoeslag ( zie loonstrook) 1 Werkwijzer Payroll overeenkomst Fase A Geachte werknemer, U heeft een Payroll overeenkomst met Payroll-Experts BV, dit maakt dat Payroll-Experts BV officieel uw werkgever is. In de dagelijkse praktijk

Nadere informatie

Welkom bij Payrollplaats

Welkom bij Payrollplaats Welkom bij Payrollplaats Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Je gaat bij het bedrijf of instelling van één van onze opdrachtgevers aan het werk. Dit kan rechtstreeks via Payrollplaats, maar ook via één van

Nadere informatie

WERKWIJZER VOOR UITZENDKRACHTEN. baanbrekend

WERKWIJZER VOOR UITZENDKRACHTEN. baanbrekend WERKWIJZER VOOR UITZENDKRACHTEN baanbrekend inhoudsopgave Arbeidsovereenkomst 4 Tewerkstelling 4 Wijziging loonheffingskorting 4 Legitimatiebewijs 5 Urendeclaraties 5 Reiskostenvergoeding 6 Salarisuitbetaling

Nadere informatie

Informatie voor Uitzendkrachten Accountemps en Officeteam

Informatie voor Uitzendkrachten Accountemps en Officeteam Informatie voor Uitzendkrachten Accountemps en Officeteam Contact gegevens Amsterdam Accountemps 020-420 32 30 OfficeTeam 020-346 34 82 Accountemps / OfficeTeam Antwoordnummer 46729 1060 VL Amsterdam Rotterdam

Nadere informatie

Algemene informatie voor gedetacheerden

Algemene informatie voor gedetacheerden Algemene informatie voor gedetacheerden Deze brochure bevat algemene informatie die van belang is tijdens uw contractperiode met FlexPay. Neem deze informatie goed door en bewaar het tijdens de gehele

Nadere informatie

AXS TechnIeK PAyroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de

AXS TechnIeK PAyroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de AXS Techniek payroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de verloning van uw personeel voordelig en eenvoudig uitbesteden. Wij nemen het werkgeverschap van u over, in de zin

Nadere informatie

INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR EEN FLEXIBEL CONTRACT

INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR EEN FLEXIBEL CONTRACT INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR EEN FLEXIBEL CONTRACT INVUL INSTRUCTIES Gelieve in duidelijk leesbare blokletters in te vullen Alle vakken invullen, onvolledig ingevulde formulieren

Nadere informatie

Aan de slag met Tentoo. Werkwijze payrolling. tentoo.nl

Aan de slag met Tentoo. Werkwijze payrolling. tentoo.nl Aan de slag met Tentoo. Werkwijze payrolling. tentoo.nl Welkom bij Tentoo Uw opdrachtgever maakt gebruik van onze payroll dienstverlening. In de praktijk betekent dit dat Tentoo uw juridisch werkgever

Nadere informatie

Inzetbaar Algemene Voorwaarden uitzenden en detacheren. Versie Januari Inleiding

Inzetbaar Algemene Voorwaarden uitzenden en detacheren. Versie Januari Inleiding Inzetbaar Algemene Voorwaarden uitzenden en detacheren Versie Januari 2018 Inleiding 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. De inschrijving 4. De uitzendovereenkomst 5. Fase systeem 6. Proeftijd 7. Ontbindende

Nadere informatie

Informatie voor Flexwerkers

Informatie voor Flexwerkers techniek logistiek productie Informatie voor Flexwerkers www.manschap.nl Welkom Welkom bij Manschap. Wij vinden het fijn om jou als collega te mogen begroeten. Manschap is een uitzendbureau dat zich richt

Nadere informatie

De werkwijze van freek.

De werkwijze van freek. De werkwijze van freek. CF&F Welkom bij freek. Met freek. combineer je de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap met de zekerheid van een dienstverband. Jij bepaalt zelf voor wie je werkt, wanneer

Nadere informatie

Dit dient u zo spoedig mogelijk te doen. Zonder deze gegevens kunnen wij u niet verlonen.

Dit dient u zo spoedig mogelijk te doen. Zonder deze gegevens kunnen wij u niet verlonen. Beste medewerker, Om u salaris correct en snel af te handelen heeft uw opdrachtgever de salaris administratie uitbesteed aan Bloom Payrolling B.V. Door de korte communicatielijnen levert dit voor u als

Nadere informatie

Uitzendkrac Uitzendkrachten

Uitzendkrac Uitzendkrachten Uitzendkrac Uitzendkrachten Informatie voor uitzendkrachten Welkom bij PP personeelsdiensten We willen je graag goed informeren over hoe we werken bij PP personeelsdiensten. In deze brochure hebben we

Nadere informatie

Werkwijzer heldere communicatie

Werkwijzer heldere communicatie Werkwijzer heldere communicatie Tesselschadestraat 11 1054 ET AMSTERDAM 020 521 8700 info@searchco.nl 1 Inhoudsopgave Welkom 3 Voordat je aan het werk gaat: arbo-checklist 3 Legitimatie op de werkvloer

Nadere informatie

Informatie voor Flexwerkers

Informatie voor Flexwerkers techniek logistiek productie Informatie voor Flexwerkers www.manschap.nl Welkom Welkom bij Manschap. Wij vinden het fijn om jou als collega te mogen begroeten. Manschap is een uitzendbureau dat zich richt

Nadere informatie

ziekteverzuimreglement

ziekteverzuimreglement ziekteverzuimreglement Inhoudsopgave 1. Verzuimreglement 4 1.1. Ziek en beter melden 4 1.1.1. Ziekmelden 4 2.1.1. Betermelden 4 1.2. Controlevoorschriften 5 1.3. Identiteitsbewijs 5 1.4. Re-integratie

Nadere informatie

HCFlex Stageboekje (Reglement)

HCFlex Stageboekje (Reglement) HC Flex HCFlex Stageboekje (Reglement) Inhoud 1. Met wie heb je te maken tijdens jouw opleiding?... 3 Het leerbedrijf... 3 Regionaal opleidingscentrum... 3 HCFlex (Human Capital Flex)... 3 Contactgegevens...

Nadere informatie

Inzetbaar Algemene Voorwaarden uitzenden en detacheren. Versie Januari Voorwoord

Inzetbaar Algemene Voorwaarden uitzenden en detacheren. Versie Januari Voorwoord Inzetbaar Algemene Voorwaarden uitzenden en detacheren Versie Januari 2019 Voorwoord Welkom bij Inzetbaar! Hopelijk kun je snel aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Als dat zo is komt er een arbeidsovereenkomst

Nadere informatie

Werkwijzer voor medewerkers in Opleiding en Onderwijs Payroll Select Versie

Werkwijzer voor medewerkers in Opleiding en Onderwijs Payroll Select Versie Werkwijzer voor medewerkers in Opleiding en Onderwijs Payroll Select Versie 2018-2 Welkom! Deze werkwijzer ontvang je omdat je je bij ons (Payroll Select) hebt ingeschreven als medewerker. In deze werkwijzer

Nadere informatie

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier werknemer

Nadere informatie

Inhoudsopgave. pag. Inhoudsopgave 3

Inhoudsopgave. pag. Inhoudsopgave 3 informatie 2 Inhoudsopgave pag. Inhoudsopgave 3 Werkis / verder met werk! 4 Werkis / voordeel 4 Gratis naar de bioscoop 4 Arbeidsovereenkomst 4 Loonbelastingverklaring 4 Arbo Checklist 4 ID Bewijs 5 VCA

Nadere informatie

INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR BEPAALDE OF ONBEPAALDE TIJD

INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR BEPAALDE OF ONBEPAALDE TIJD INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR BEPAALDE OF ONBEPAALDE TIJD INVUL INSTRUCTIES Gelieve in duidelijk leesbare blokletters in te vullen Alle vakken invullen, onvolledig ingevulde formulieren

Nadere informatie

Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vanaf 1 juli 2017

Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vanaf 1 juli 2017 Aanvraagformulier Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vanaf 1 juli 2017 Waarom dit formulier? U bent (gedeeltelijk) ontslagen, heeft (gedeeltelijk) ontslag genomen of ontvangt een

Nadere informatie

Werkwijzer voor medewerkers Opleiding en Onderwijs. Versie 2016_1

Werkwijzer voor medewerkers Opleiding en Onderwijs. Versie 2016_1 Werkwijzer voor medewerkers Opleiding en Onderwijs Versie 2016_1 Inhoud Welkom!... 2 1. Je arbeidsovereenkomst... 4 2. Legitimatieplicht... 5 3. Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)... 6 4. Tijdverantwoording...

Nadere informatie

Vrijwillige verzekering buitenland. Vrijwillig verzekeren voor de Ziektewet, WIA en WW

Vrijwillige verzekering buitenland. Vrijwillig verzekeren voor de Ziektewet, WIA en WW Vrijwillige verzekering buitenland Vrijwillig verzekeren voor de Ziektewet, WIA en WW Werk boven uitkering UWV verstrekt tijdelijk inkomen in het kader van wettelijke regelingen als de WW, de WAO en de

Nadere informatie

Uitleg Salarisstrook!

Uitleg Salarisstrook! Uitleg Salarisstrook! 1. Salaris: dit is het brutoloon over de gewerkte periode waarop de belastingen en premies nog niet zijn ingehouden. 2. Brutoloon: dit is het loon voor de afdracht van loonbelasting

Nadere informatie

Aan de slag bij Tempo-Team Payrolling WERK ENZO. uitzenden professionals inhouse services employability payrolling outsourcing

Aan de slag bij Tempo-Team Payrolling WERK ENZO. uitzenden professionals inhouse services employability payrolling outsourcing Aan de slag bij Tempo-Team Payrolling WERK ENZO uitzenden professionals inhouse services employability payrolling outsourcing INHOUD Belangrijk om te weten 4 Arbeidsovereenkomst, financiële regelingen,

Nadere informatie

ABU AUDITDOCUMENT CAO voor Uitzendkrachten 2012-2017

ABU AUDITDOCUMENT CAO voor Uitzendkrachten 2012-2017 Stationsweg 78f 2991 CM arendrecht +31 (0) 180 61 99 33 info@vro.nl www.vro.nl U UDITDOCUMENT CO voor Uitzendkrachten 2012-2017 uditor : H. van Egmond Identificatienummer : 30439 Datum audit : 01-04-2014

Nadere informatie

Beste medewerker, Als je nog vragen hebt, bijvoorbeeld over het invullen van de inschrijfset, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Beste medewerker, Als je nog vragen hebt, bijvoorbeeld over het invullen van de inschrijfset, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Beste medewerker, Om jou als uitzendkracht in te kunnen schrijven hebben we informatie van je nodig. Hieronder staat een overzicht van alle formulieren die je moet invullen en/of ondertekenen. Inschrijfformulier;

Nadere informatie

Personeelsreglement UITZENDEN DETACHERING PAYROLLING WERVING & SELECTIE. Versie: 2011-06 Datum: 28-05-2011. FORM 4. Personeelsreglement Pagina 1

Personeelsreglement UITZENDEN DETACHERING PAYROLLING WERVING & SELECTIE. Versie: 2011-06 Datum: 28-05-2011. FORM 4. Personeelsreglement Pagina 1 Personeelsreglement UITZENDEN DETACHERING PAYROLLING WERVING & SELECTIE Pagina 1 PERSONEELSREGLEMENT CO-SELECT PERSONEELSERVICES B.V. A. INLEIDING B. ALGEMENE INFORMATIE EN BEDRIJFSREGELS 1. Dienstverband

Nadere informatie

Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vóór 1 juli 2017

Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vóór 1 juli 2017 Aanvraagformulier Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vóór 1 juli 2017 Waarom dit formulier? U bent (gedeeltelijk) ontslagen, heeft (gedeeltelijk) ontslag genomen of ontvangt een

Nadere informatie

Tegenover het recht op ziekengeld staan ook een aantal (op wet- en regelgeving gebaseerde) verplichtingen.

Tegenover het recht op ziekengeld staan ook een aantal (op wet- en regelgeving gebaseerde) verplichtingen. Verzuimprotocol Medewerkers Pay for People U bent werknemer van Pay for People en bent ziek waardoor u niet kunt werken. Het kan ook zijn dat u een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met Pay for People

Nadere informatie

WERKWIJZER. heldere communicatie. Geen kleine lettertjes en juridische trucs HELDER EN TRANSPARANT

WERKWIJZER. heldere communicatie. Geen kleine lettertjes en juridische trucs HELDER EN TRANSPARANT WERKWIJZER heldere communicatie Geen kleine lettertjes en juridische trucs HELDER EN TRANSPARANT Inhoudsopgave Voordat u aan het werk gaat: arbo-checklist................................ 3 Legitimatie

Nadere informatie

Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vóór 1 juli 2017

Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vóór 1 juli 2017 Aanvraagformulier Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vóór 1 juli 2017 Waarom dit formulier? U bent (gedeeltelijk) ontslagen, heeft (gedeeltelijk) ontslag genomen of ontvangt een

Nadere informatie

Werken bij Start People Hoe werkt dat?

Werken bij Start People Hoe werkt dat? Werken bij Start People Hoe werkt dat? www.startpeople.nl Je Startbewijs Start People is er voor jou Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! We hopen dat je met Start People een prettige tijd tegemoet

Nadere informatie

Op je loonstrook staan veel termen en afkortingen. Hier vind je een overzicht van de meest voorkomende begrippen met daarbij waar nodig een uitleg.

Op je loonstrook staan veel termen en afkortingen. Hier vind je een overzicht van de meest voorkomende begrippen met daarbij waar nodig een uitleg. Uitleg van de loonstrook Op je loonstrook staan veel termen en afkortingen. Hier vind je een overzicht van de meest voorkomende begrippen met daarbij waar nodig een uitleg. Handige links Wil je meer weten,

Nadere informatie

Verloningen en fasenbepaling in de sector NBBU Uitzendbedrijven

Verloningen en fasenbepaling in de sector NBBU Uitzendbedrijven Inhoud In het kort... 1 Stappenplan voorbereiding... 1 1) Plaats de werknemer in de juiste risicogroep... 2 2) Pas het tabblad NBBU bij de werknemers aan... 2 3) Leg verzuim en verlof vast via de Agenda...

Nadere informatie

Ziekteverzuimreglement

Ziekteverzuimreglement Ziekteverzuimreglement IBC Personeelsdiensten BV is eigenrisicodrager voor de Ziektewet. Acture BV draagt, in opdracht van IBC Personeelsdiensten BV, zorg voor de uitvoering van alle wettelijke verplichtingen

Nadere informatie

Verzuimprotocol MARNIC UITZENDBUREAU. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 t/m uur.

Verzuimprotocol MARNIC UITZENDBUREAU. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 t/m uur. Verzuimprotocol MARNIC UITZENDBUREAU Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 t/m 17.30 uur www.marnic-uitzendbureau.nl Versie juli 2017 1 Verzuimprotocol Marnic uitzendbureau BV Waar mensen werken, worden

Nadere informatie

Uursoorten in UBplus

Uursoorten in UBplus in UBplus Versie: 1.3 Versiedatum: 27-02-2018 Auteur: wk 010014 Elke uursoort in UBplus heeft een bepaalde uurcode, waaraan een berekeningsmethode is gekoppeld die vast ligt in UBplus. Aan deze uurcode

Nadere informatie

Alfahulp bepalingen SWO Drimmelen per 1-1-2014. Inhoudsopgave

Alfahulp bepalingen SWO Drimmelen per 1-1-2014. Inhoudsopgave Alfahulp bepalingen SWO Drimmelen per 1-1-2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. De werkzaamheden... (pagina 1) 1.1 Aard en omvang. (pagina 1) 1.2 Tijdstippen, regeling en uitvoering.. (pagina 1) 1.3 Rol en verplichtingen

Nadere informatie

Werken bij Start People Hoe werkt dat? www.startpeople.nl

Werken bij Start People Hoe werkt dat? www.startpeople.nl Werken bij Start People Hoe werkt dat? www.startpeople.nl Je Startbewijs Start People is er voor jou Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! We hopen dat je met Start People een prettige tijd tegemoet

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Ziekteverzuimreglement

Ziekteverzuimreglement Ziekteverzuimreglement Inhoud Ziekteverzuimreglement Ziek en beter melden Controlevoorschriften Identiteitsbewijs Werken aan uw herstel Re-integratie Accepteren passend werk Wijzigingen doorgeven Vakantie

Nadere informatie

Werken bij Start People Hoe werkt dat? www.startpeople.nl

Werken bij Start People Hoe werkt dat? www.startpeople.nl Werken bij Start People Hoe werkt dat? www.startpeople.nl Je Startbewijs Start People is er voor jou Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! We hopen dat je met Start People een prettige tijd tegemoet

Nadere informatie

Goed werkgeverschap doe je met elkaar!

Goed werkgeverschap doe je met elkaar! Handleiding opdrachtgever Goed werkgeverschap doe je met elkaar! Inhoudsopgave I Inleiding... 2 II Aanmelden payroll-medewerkers en wijzigen gegevens... 2 II.1 Opgaaf gegevens nieuwe medewerkers... 2 II.2

Nadere informatie

Geen zorgen en geen werkgeversverplichtingen en risico s?

Geen zorgen en geen werkgeversverplichtingen en risico s? Geen zorgen en geen werkgeversverplichtingen en risico s? Payroll medewerker abflexkracht: Ik werk voor abflexkracht payroll. Elke donderdag word ik netjes uitbetaald en ik kan op elk moment mijn (salaris)gegevens

Nadere informatie

werkwijzer uitzendkrachten.

werkwijzer uitzendkrachten. werkwijzer uitzendkrachten. januari 2018 1 welkom bij randstad. Als tijdelijk medewerker doe je belangrijk werk, misschien wel belangrijker dan je denkt. Je helpt niet alleen een organisatie met nuttig

Nadere informatie

Handleiding Mijn Prokx.nl. Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals

Handleiding Mijn Prokx.nl. Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals Handleiding Mijn Prokx.nl Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals Prokx Payroll Professionals B.V. Handleinding FlexOnline versie 24092012 Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 1. Inloggen op de Virtuele

Nadere informatie

Uitzendovereenkomsten maken met het fasensysteem

Uitzendovereenkomsten maken met het fasensysteem Uitzendovereenkomsten maken met het fasensysteem Alles wat je moet weten Uitzendovereenkomsten maken volgens het fasensysteem 2 Inleiding Welke uitzendovereenkomst kan ik mijn flexmedewerkers het beste

Nadere informatie

De werkwijze van freek.

De werkwijze van freek. De werkwijze van freek. T CF&F Welkom bij freek. Met freek. combineer je de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap met de zekerheid van een dienstverband. Jij bepaalt zelf voor wie je werkt, wanneer

Nadere informatie

www.limepersoneel.nl

www.limepersoneel.nl Uw Flexibele Schil 1. Inleiding Lime Personeel, de naam zegt het al: een allround partner voor uw personeel. Wij onderscheiden ons doordat wij een totaalpakket aan diensten leveren voor een super scherp

Nadere informatie

WERK EN KANKER: JE HOEFT ER NIET ALLEEN VOOR TE STAAN

WERK EN KANKER: JE HOEFT ER NIET ALLEEN VOOR TE STAAN WERK EN KANKER: JE HOEFT ER NIET ALLEEN VOOR TE STAAN Ieder jaar krijgen in Nederland 30.000 werknemers dat is 1 op de 250 - te horen dat zij kanker hebben. Een nog groter aantal, 1 op de 79 mannelijke

Nadere informatie