90% ALGEMEEN GASTHEERSCHAP 100% (22/22) WIJZIGINGEN UW GOED GETAPT SCORE. 77/86 points YOUR LOCATIE QUESTION SCORE ANSWER. A1. Bezoekdatum: 2/4/2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "90% ALGEMEEN GASTHEERSCHAP 100% (22/22) WIJZIGINGEN UW GOED GETAPT SCORE. 77/86 points YOUR LOCATIE QUESTION SCORE ANSWER. A1. Bezoekdatum: 2/4/2016"

Transcriptie

1 UW GOED GETAPT SCORE 90% Section WIJZIGINGEN This Rapportage Last Rapportage +/- Overall 90% --% --% 77/86 points Contact Maken 100% --% --% Bestellen 67% --% --% RAPPORTAGE ONDERZOEK: GOED GETAPT 2016 Verzorging 100% --% --% Tappen 100% --% --% Eigenschappen 100% --% --% YOUR LOCATIE 3AS Sportvereniging Argon Hoofdweg 85b Mijdrecht U 3641 PR NL Serveren 62% --% --% Afsluiting 100% --% --% A la carte --% --% --% QUESTION SCORE ANSWER ALGEMEEN Indien je 0/0 voor een vraag ziet staan, telt de vraag in deze rapportage niet mee in de totaalscore. A1. Bezoekdatum: 2/4/2016 A2. Dag van de week: maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag A3. Aankomsttijd: 14:10 A4. Vertrektijd: 14:45 Noteer bij onderstaande vragen de persoonskenmerken van de medewerk(st)er die het biertje voor je tapt: A5. Wat is het geslacht van de medewerk(st)er? Man Vrouw A6. Welk model haar heeft de medewerk(st)er? Kaal Kort Halflang Lang A7. Welke kleur heeft het haar van de medewerk(st)er? Blond Bruin Zwart Grijs Rood N.v.t. A8. Omschrijf wat de medewerk(st)er aan heeft: Zwarte broek, blauwe bedrijfspolo. GASTHEERSCHAP 100% (22/22) CONTACT MAKEN 100% (12/12)

2 B1. Beschrijf jouw eerste indruk op het moment van binnenkomst: De locatie is een sportkantine van een voetbalvereniging. Het is een grote ruimte met een grote bar en een apart snackgedeelte. Er zijn een groot aantal tafels. Bij binnenkomst zitten er tien gasten aan de bar en circa twintig gasten verdeeld over verschillende tafels. Er is één medewerkster in zicht achter de bar en twee medewerkers staan achter de snackbar. De medewerkster achter de bar is bezig om een bestelling af te handelen. B2. Ziet de bar er verzorgd uit? 5/5 B3. Hoeveel gasten zijn er zichtbaar aanwezig op het moment van binnenkomst (binnen en buiten)? 0 tot en met tot en met 20 meer dan 20 B4. Hoeveel medewerk(st)ers zijn er aanwezig op het moment van binnenkomst? 0 tot en met 2 3 tot en met 5 6 tot en met 10 meer dan 10 B5. Word je door één van de medewerk(st)ers aangesproken en begroet? 5/5 Ik word door een medewerk(st)er verbaal begroet Ik word niet verbaal begroet, maar door middel van oogcontact opgemerkt, ik word niet begroet of opgemerkt B6. Hoelang moet je wachten, voordat je wordt geholpen (vanaf het moment dat je aan de bar staat)? ACTIEVE VERKOOP 67% (8/12) BESTELLEN 67% (8/12) C1. Word je door de medewerk(st)er met een open vraag aangesproken? Bijvoorbeeld: "Wat kan ik voor u inschenken?" 2/2 4/4 0 tot en met 20 seconden 21 tot en met 60 seconden meer dan een minuut C2. Kijkt de medewerk(st)er je aan als de bestelling wordt opgenomen? 2/2 C3. Vraagt de medewerk(st)er welk merk bier je wilt bestellen? 0/0, de medewerk(st)er geeft een keuze uit verschillende bieren, de medewerk(st)er vraagt welk bier ik wil bestellen, de medewerk(st)er vraagt hier niet naar Er wordt buiten het hoofdmerk geen ander biermerk geschonken C4. Glimlacht de medewerk(st)er tijdens het contact? C5. Ontvang je op het moment van bestellen de volledige aandacht van de medewerk(st)er? C6. Vraagt de medewerk(st)er, binnen 5 minuten nadat jouw biertje op is, of je nog iets wilt drinken? BIERBEHANDELING 90% (47/52) VERZORGING 100% (6/6) 0/4, de medewerk(st)er vraagt me of ik nog iets wil drinken, de medewerk(st)er vraagt hier niet binnen 5 minuten naar D1. Zien alle tapkranen er verzorgd, netjes en schoon uit?

3 D2a. Is het water in de spoelbak schoon? 4/4 Het spoelwater is vuil Er is geen water in de spoelbak aanwezig D3. Is het lekblad (50 cm rondom de tap) schoon?(meerdere antwoorden mogelijk), het is vuil, er zijn opgedroogde kringen zichtbaar, er ligt een vaatdoekje, er staan gebruikte glazen, geen van bovenstaande is van toepassing TAPPEN 100% (28/28) E1. Spoelt de medewerk(st)er het glas met water voordat het biertje wordt getapt? 5/5 E2. Laat de medewerk(st)er het water, voor het tappen, uit het glas lopen? 3/3 Het glas wordt niet gespoeld E3. Laat de medewerk(st)er eerst de koolzuurprop naast het glas lopen voordat het glas onder de tapkraan wordt geplaatst?, het glas wordt direct onder de tapkraan geplaatst E4. Houdt de medewerk(st)er het glas schuin onder de tapkraan tijdens het tappen?, de medewerk(st)er houdt het glas niet schuin E5. Houdt de medewerk(st)er de opening van de tapkraan (het uitstroompijpje) in het bier? 5/5, het uitstroompijpje raakt het bier/schuim niet, het uitstroompijpje raakt het bier/ schuim E6. Tapt de medewerk(st)er het biertje in één keer af? 4/4 E7. Plaatst de medewerk(st)er het glas naast de tap? 2/2 E8. Staat de afschuimer in een afschuimhouder met schoon water? Er is geen afschuimhouder en/of afschuimer aanwezig E9. Schuimt de medewerk(st)er het glas in één beweging af? 2/2 Het glas wordt niet afgeschuimd met een afschuimer E10. Schuimt de medewerk(st)er het glas onder een hoek van 45 graden af? 2/2 E11. Tikt de medewerk(st)er voor het afschuimen tegen het glas, de bar of het lekblad? 2/2 EIGENSCHAPPEN 100% (5/5) F1. Staat het bier tot aan het maatstreepje en de schuimkraag tot de bovenkant van het glas?

4 F2. Staat de schuimkraag stevig en bevat de schuimkraag geen grote bellen? 3/3 De schuimkraag staat stevig, maar bevat grote bellen De schuimkraag staat niet stevig, maar bevat geen grote bellen De schuimkraag staat niet stevig en bevat grote bellen F3. Blijven er schuimringen "clings" achter in het glas tijdens het drinken? SERVEREN 62% (8/13) G1. Waar houdt de medewerk(st)er tijdens het serveren het glas vast? 0/1 Aan de onderzijde van het glas Aan de bovenzijde van het glas G2. Zet de medewerk(st)er het glas met het logo in jouw richting neer? 0/3 Er is geen logo op het glas aanwezig G3. Wordt het bierviltje met het bijpassende merklogo in jouw richting gelegd en is het bierviltje droog? Vink aan waaraan wordt voldaan (meerdere antwoorden mogelijk). 2/3 Het bierviltje is droog Het bierviltje is van het juiste merk Het logo op het viltje wordt in mijn richting gedraaid Er wordt geen bierviltje gebruikt G4. Zegt de medewerk(st)er iets vriendelijks tijdens het serveren van het biertje? 2/2 G4a. Noteer hier letterlijk wat de medewerk(st)er tegen je zegt bij het serveren: "Alstublieft." G5. Is de kwaliteit van het glas in orde? Het logo is vervaagd Het glas is beschadigd Het logo is vervaagd en het glas is beschadigd G6. Wordt het bier in het juiste merkglas geschonken? 3/3 GASTHEERSCHAP 100% (22/22) AFSLUITING 100% (10/10) H1. Kun je binnen 4 minuten afrekenen? 2/2 H2. Kijkt de medewerk(st)er je aan tijdens het afrekenen? 2/2 H3. Voel je je welkom tijdens het bezoek aan deze horecagelegenheid? 2/2 H4. Bedankt de medewerk(st)er je? 2/2 H5. Wenst de medewerk(st)er je nog een prettige dag/avond of iets soortgelijks? 2/2 A LA CARTE Onderstaande vragen tellen niet mee in uw totaalscore voor het Goed Getapt Programma. BEWUST GENIETEN 1. Geef in drie steekwoorden jouw eerste indruk weer. Sport, schoon, gastgericht 2. Voel je je welkom?

5 3. Voel je je op jouw gemak? 4. Zien de toiletten er verzorgd uit? 5. Glimlacht de medewerk(st)er? 6. Heb je prettig oogcontact met de medewerk(st)er? 7. Word je hartelijk begroet? 8. Heeft de medewerk(st)er alle aandacht voor jou? 9. Is de medewerk(st)er een visitekaartje voor het bedrijf? 10. Wenst de medewerk(st)er je nog een prettige dag? 11. Geef een korte toelichting op bovenstaande vragen: De medewerkster is erg vriendelijk en heeft veel aandacht voor haar gasten. De locatie ziet er heel schoon en verzorgd uit.

100% 95% Heineken Brouwerijen. 89/89 points SECTIONAL SCORES UW GOED GETAPT SCORE UW GEMIDDELDE SCORE UW GEGEVENS WIJZIGINGEN.

100% 95% Heineken Brouwerijen. 89/89 points SECTIONAL SCORES UW GOED GETAPT SCORE UW GEMIDDELDE SCORE UW GEGEVENS WIJZIGINGEN. UW GOED GETAPT SCORE SECTIONAL SCORES 100% 89/89 points UW GEMIDDELDE SCORE 95% 4 Evaluaties UW GEGEVENS Heineken Brouwerijen Section WIJZIGINGEN This Evaluatie Last Evaluatie +/- Den Helder - Cafe de

Nadere informatie

[Vraag] [Score] [Antwoord]

[Vraag] [Score] [Antwoord] Palace Hotel Pickeplein 8 Noordwijk aan Zee ZH NL 2202 CL ZzMisset Horeca Terras Top 100: Zz 2009 Verkiezing # 446 Evaluation 24-05-09 Location: 446 Ard Heijboer Ard Heijboer (aheijboer@palacehotel.nl)

Nadere informatie

1 ste keer bardienst?

1 ste keer bardienst? 1 ste keer bardienst? Of weet u niet meer hoe het precies moet? Wilt u zich graag nuttig maken? Of heeft u misschien tips? Hier vindt u (bijna) alle bardienstinformatie Lees deze map in ieder geval goed

Nadere informatie

Presentatie Dutch Craft Beer Conference Carel Molenschot

Presentatie Dutch Craft Beer Conference Carel Molenschot Presentatie Dutch Craft Beer Conference 2019 Carel Molenschot Tapbier in balans met tapinstallatie en omgekeerd Carel Molenschot Inleiding Carel Molenschot - 35 jaar als externe kwaliteitsfunctionaris

Nadere informatie

Bier. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Wat is bier?

Bier. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Wat is bier? Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over een drank die men in de horeca veel schenkt of tapt, namelijk bier. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart kun je: de grondstoffen

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Gelukkige medewerkers en klanten gaan hand in hand

Gelukkige medewerkers en klanten gaan hand in hand Gelukkige medewerkers en klanten gaan hand in hand Location: Date: Time: Ik ben gezien en voel me welkom 1. Opgemerkt en gezien worden 2. Hoe word je bij ontmoeting in de winkel door een medewerk(st)er

Nadere informatie

Algemene beschrijving

Algemene beschrijving HD3600 2 3 62 NEDERLANDS Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van deze nieuwe PerfectDraft.Vanaf nu kunt u thuis genieten van de perfecte smaak van getapt bier. Het systeem houdt uw bier vers en op exact

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Tips & tricks. Tappen

Tips & tricks. Tappen Tappen Tips & tricks HOE ZORG JE ERVOOR DAT JE HET BESTE BIERTJE SERVEERT? WIJ HEBBEN NUTTIGE EN PRAKTISCHE TIPS & TRICKS VAN HORECAEXPERTS VERZAMELD. PRINT ZE UIT EN BESPREEK ZE MET JE PERSONEEL. Tip

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

Café-zaal t Hof Oranje Nassaulaan 1 Maarheeze

Café-zaal t Hof Oranje Nassaulaan 1 Maarheeze Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

HET SCHENK RITUEEL. De complete handleiding voor het kwalitatief schenken van kwaliteit.

HET SCHENK RITUEEL. De complete handleiding voor het kwalitatief schenken van kwaliteit. HET SCHENK RITUEEL. De complete handleiding voor het kwalitatief schenken van kwaliteit. Duvel is een klassieker binnen het rijke Belgische bierlandschap, vaak geïmiteerd. nooit geëvenaard. Het unieke

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

Dagboek voor patiënten

Dagboek voor patiënten Dagboek voor patiënten s Herenbaan 172 2840 Rumst breng dit boekje mee bij elk bezoek aan het ziekenhuis of aan jouw arts tel: 03 880 90 11 (algemeen) tel: 03 880 91 90 (afspraken) e-mail: info@hfr.be

Nadere informatie

Auteur: Mirjam Wind, docent en coördinator NT2, Educatie Video s: Gabe Dijkstra en Rick Biemolt, studenten Alfa-college, MultiMedia en Design

Auteur: Mirjam Wind, docent en coördinator NT2, Educatie Video s: Gabe Dijkstra en Rick Biemolt, studenten Alfa-college, MultiMedia en Design Woord voor Woord is een programma mondelinge vaardigheden NT2 voor analfabete beginners. Het omvat 12 lessen. De ontwikkeling van het programma en de daarbij behorende video s is mogelijk gemaakt door

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Schooljaar 2016/2017 Schooltijden Onze schooltijden zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur. Woensdag van 8:30 uur tot 12:30

Nadere informatie

BARDIENST INSTRUCTIEBOEK TV WESTZAAN

BARDIENST INSTRUCTIEBOEK TV WESTZAAN BARDIENST INSTRUCTIEBOEK TV WESTZAAN 1 Geacht lid van T.V. Westzaan U gaat nu uw dienst vervullen en om u daarbij wat op weg te helpen, hebben wij dit overzicht gemaakt. In dit instructieboek worden stap

Nadere informatie

Niveau 2 Gastheerschap, Verkopen en Service. Inleiding

Niveau 2 Gastheerschap, Verkopen en Service. Inleiding Niveau 2 Gastheerschap, Verkopen en Service Inleiding Gastheerschap is het verzorgen van de klant en hem of haar oprechte aandacht bieden, met als doel de klant zich zo welkom mogelijk te laten voelen.

Nadere informatie

Voorbereiding Heilig Avondmaal

Voorbereiding Heilig Avondmaal Voorbereiding Heilig Avondmaal Liefhebben (bijlage) MAANDAG: Opdracht voor de jonge kinderen Knip de hartjes op het werkblad uit, kleur ze en maak er een ketting van of plak ze ergens op. Voor de oudere

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Biertap

Gebruiksaanwijzing Biertap Benodigdheden Biertap Bierkeg (bierkoppeling) Bierslang (wit) Koolzuurfles Koolzuurmeter (manometer) Koolzuurslang (rood) Extra Lekblad Spoelbak Spoelborstel Afschuimer Bakje Afschuimer Glazenreiniger

Nadere informatie

Sportschool 013. M/V (doorhalen wat niet van toepassing is)

Sportschool 013. M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Sportschool 013 Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Geboortedatum: Geslacht: M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden? Hoe ben je bij

Nadere informatie

Crewworks BV The Art of Action. Horeca. Richtlijnen voor horeca werk bij Crewworks BV.

Crewworks BV The Art of Action. Horeca. Richtlijnen voor horeca werk bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Horeca Richtlijnen voor horeca werk bij Crewworks BV. Horeca Richtlijnen voor horeca werk bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Rotsoord 13a 3523 CL Utecht t.

Nadere informatie

BARDIENST INSTRUCTIE MANUAL VOOR BARDIENST MEDEWERKERS

BARDIENST INSTRUCTIE MANUAL VOOR BARDIENST MEDEWERKERS BARDIENST INSTRUCTIE MANUAL VOOR BARDIENST MEDEWERKERS Augustus 2016 Bardienst medewerkers informatie. Voorkomende activiteiten per dag: Maandag: Maandag is er iemand nodig die de limonade klaar zet en

Nadere informatie

Weken mystery calling 29 september 2014 t/m 14 november 2014

Weken mystery calling 29 september 2014 t/m 14 november 2014 Beoordelingsformulier telefonische bereikbaarheid Naam verzekeraar Klaverblad Verzekeringen Weken mystery calling 29 september 2014 t/m 14 november 2014 Te bellen telefoonnummers Receptie (079)3204204

Nadere informatie

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Koffiehuis & branderij Coffyn is al jaren een geliefde plek in Nijmegen. Gasten komen bij Coffyn genieten

Nadere informatie

Controleer de temperatuur in de bierbewaarplaats (rond de 4 C). Fusten dienen 2 dagen vóór aanvang van het evenement te worden voorgekoeld.

Controleer de temperatuur in de bierbewaarplaats (rond de 4 C). Fusten dienen 2 dagen vóór aanvang van het evenement te worden voorgekoeld. TAPTECHNISCHE INFORMATIE OMGAAN MET CO2 TAPINSTRUCTIE (samenvatting) VOORBEREIDING HET TAPPEN koelen het afschuimen afsluiten Koolzuur aansluiten Een fust aanslaan NA EEN EVENEMENT Onderhoud VOORBEREIDING

Nadere informatie

Sportschool 013. M/V (doorhalen wat niet van toepassing is)

Sportschool 013. M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Sportschool 013 Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Geboortedatum: Geslacht: M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden? Hoe ben je bij

Nadere informatie

JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019

JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019 JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE 2019 12 AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019 BR Y V I i b J C Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk

Nadere informatie

Parade 4 's-hertogenbosch, Code: MIKL 3865

Parade 4 's-hertogenbosch, Code: MIKL 3865 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Michael Klaassen Telefoon: 06-53 298 925

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 oktober 2015 Samenwerkingsdag groot succes!

Nieuwsbrief 16 oktober 2015 Samenwerkingsdag groot succes! Nieuwsbrief 16 oktober 2015 Samenwerkingsdag groot succes! De samenwerkingsdag op woensdag 14 oktober was een groot succes. Tijdens deze actieve dag hebben leerkrachten en ouders met elkaar gewerkt aan

Nadere informatie

Uitwerkingen oefeningen hoofdstuk 3

Uitwerkingen oefeningen hoofdstuk 3 Uitwerkingen oefeningen hoofdstuk 3 3.4.1 Basis Tijd meten 1 Juli heeft 31 dagen. Wanneer 25 juli op zaterdag valt, valt 31 juli dus op een vrijdag. Augustus heeft ook 31 dagen. 1 augustus valt dus op

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

landbouw en natuurlijke omgeving dierhouderij en -verzorging gezelschapsdieren CSPE BB

landbouw en natuurlijke omgeving dierhouderij en -verzorging gezelschapsdieren CSPE BB Examen VMBO-BB 2017 gedurende 240 minuten landbouw en natuurlijke omgeving dierhouderij en -verzorging gezelschapsdieren CSPE BB Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit examen horen een bijlage en een digitaal

Nadere informatie

Minicursus Rust creëren

Minicursus Rust creëren Minicursus Rust creëren Bedankt voor je inschrijving! Met deze minicursus geef ik je een inkijkje in mijn werkwijze en leer ik je een aantal stappen om rust te creëren. Door in mijn privéleven bewuste

Nadere informatie

Opdracht. Gezond bewegen? Doen!

Opdracht. Gezond bewegen? Doen! Opdracht Doe het zelf 16 Gezond bewegen? Doen! Inleiding Indezelessenwordteraandachtbesteedaan bewegenengezondheid.erzijnopdrachtendieineen groepjewordenuitgevoerddaaromookhet samenwerken erbij. Doelstellingen

Nadere informatie

Vrijwilligers gezocht. AVC Heracles heeft besloten een vrijwilligersbeleid te implementeren. Voor een aantal

Vrijwilligers gezocht. AVC Heracles heeft besloten een vrijwilligersbeleid te implementeren. Voor een aantal Vrijwilligerskrant Eenmalige uitgave voor alle leden van AVC Heracles Vrijwilligers gezocht V erenigen doe je met elkaar AVC Heracles heeft besloten een vrijwilligersbeleid te implementeren. Voor een aantal

Nadere informatie

Werkboek. Online 3 maanden Traject. transformeer het samenleven met je hond

Werkboek. Online 3 maanden Traject. transformeer het samenleven met je hond Werkboek Online 3 maanden Traject transformeer het samenleven met je hond Laat conditionering weer plaats maken voor beleving, echte aandacht en een diepe verbinding Welkom bij het online 3 maanden traject

Nadere informatie

Sportschool 013. Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: Geboortedatum: Geslacht: Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden?

Sportschool 013. Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon:   Geboortedatum: Geslacht: Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden? Sportschool 013 Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Geboortedatum: Geslacht: M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden? Hoe ben je bij

Nadere informatie

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen.

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen. WELKOM! Wat geweldig dat je het werkboek hebt gedownload. Dat betekent een belangrijke volgende stap in jouw succes. Want succes bereik je alleen door te doen. Dit werkboek is onderdeel van het Webinar

Nadere informatie

LES 9. Eet, drink en blijf gezond. Doe Lees. Lees. Schrijf Vraag thuis om een leeg blik, Loop Leer. Bid dat je gezonde beslissingen zal.

LES 9. Eet, drink en blijf gezond. Doe Lees. Lees. Schrijf Vraag thuis om een leeg blik, Loop Leer. Bid dat je gezonde beslissingen zal. Eet, drink en blijf gezond Sabbat Doe Lees Daniël 1 door. Lees Zondag 'Eet, drink en blijf gezond.' Schrijf Vraag thuis om een leeg blik, schrijf de power text op een stuk papier en plak deze op het blik.

Nadere informatie

Enquête over de tevredenheid van de leden van Golfclub De Heelsumse

Enquête over de tevredenheid van de leden van Golfclub De Heelsumse Enquête over de tevredenheid van de leden van Golfclub De Heelsumse Deze enquête is opgesteld om de tevredenheid van de leden te peilen m.b.t. het plezier dat beleefd wordt op de accommodatie Golfbaan

Nadere informatie

Café t Tunneke St. Odastraat 9a Melderslo (Limburg)

Café t Tunneke St. Odastraat 9a Melderslo (Limburg) Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over verkopen aan en adviseren van gasten in horecabedrijven. Oftewel: het verkoopadviesgeprek. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

Banquetingmap -./0 CAFÉ DE KONING

Banquetingmap -./0 CAFÉ DE KONING Banquetingmap -./0 CAFÉ DE KONING CAFÉ DE KONING... 1 Inleiding... 3 Leeftijden... 3 Mogelijkheden... 4 Ruimte... 4 Tijden... 4 Techniek... 4 Prijzen... 5 Reguliere consumptieprijzen... 5 Mogelijkheden

Nadere informatie

Hoe gaat het in groep 1/2 b

Hoe gaat het in groep 1/2 b Hoe gaat het in groep 1/2 b Binnenkomst: - Als je op school komt hang je je jas op je eigen haakje onder je tent. Je tas zet je op de plank. - In de klas geef je de juf een hand en je pakt een spelletje

Nadere informatie

STANDAARD OFFERTE - MAIL Pagina 1 van 6. Algemene Informatie

STANDAARD OFFERTE - MAIL Pagina 1 van 6. Algemene Informatie STANDAARD OFFERTE - MAIL Pagina 1 van 6 Behandeld door: Xander Heineke, Gastheer. Onze referentie: Standaard Offerte Uw feest en/of partij organiseren bij Lunchroom Rentrée te Baarn. Baarn, 29 januari

Nadere informatie

12 Tijd. Klokkijken. Een plank van 3 m en 20 cm wordt in 4 gelijke stukken gezaagd. Hoe lang is elk stuk? 3 m en 20 cm = 320 cm. 320 cm : 4 = 80 cm

12 Tijd. Klokkijken. Een plank van 3 m en 20 cm wordt in 4 gelijke stukken gezaagd. Hoe lang is elk stuk? 3 m en 20 cm = 320 cm. 320 cm : 4 = 80 cm Regel Een plank van m en 0 cm wordt in gelijke stukken gezaagd. Hoe lang is elk stuk? m en 0 cm 0 cm. 0 cm : 0 cm De opbrengst van de boer is ton aardappelen. Hij houdt deel zelf. De rest gaat naar de

Nadere informatie

Werkblad Motivatie en psycho-educatie

Werkblad Motivatie en psycho-educatie Werkblad Motivatie en psycho-educatie Waar heb je last van? Wat zijn je klachten? Waarom wil je ervan af? Wat heb je eraan als je EMDR doet? Teken of beschrijf hier je prinses. Werkblad Dagelijks leven

Nadere informatie

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2017 28 augustus t/m 1 september Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Nadere informatie

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom Eerste overleg, 22 oktober 2014 Welkom Introductie Uit welke personen bestaat het feestweek comité? Hans Wind, Alex Mollema, Esther Ottens, Luit Oomkes, Paul Witkamp Doel van deze avond? Toelichting geven

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: eigen waterrekening, thuis hebben wij geen waterrekening, dus ik heb hem van iemand anders geleend maar hij most hem wel terug hebben.

Hoofdstuk 1: eigen waterrekening, thuis hebben wij geen waterrekening, dus ik heb hem van iemand anders geleend maar hij most hem wel terug hebben. Werkstuk door een scholier 1573 woorden 26 mei 2003 5,3 90 keer beoordeeld Vak Wiskunde Inhoud Inleiding De eigen waterrekening - Water gebruiken - De eigen waterrekening. De lekkende kraan - Schatten

Nadere informatie

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo BIERFABRIEK DELFT Bierfabriek is een unieke combinatie van bierbrouwerij, café en restaurant in het historische hart van Delft. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin ambachtelijk huisgebrouwen

Nadere informatie

Telefonische reservering aannemen 1. Goedemiddag/avond, u spreekt met Samantha. 2. Met hoeveel personen wilt u komen?

Telefonische reservering aannemen 1. Goedemiddag/avond, u spreekt met Samantha. 2. Met hoeveel personen wilt u komen? Reservering aannemen Telefonische reservering aannemen Alle gasten krijgen een bandje te horen met keuze menu voor optie 1 reserveren voor vandaag of optie 2 reserveren voor een andere dag. Deze tweede

Nadere informatie

12 Tijd VOORBEELDPAGINA S. Bestelnr Het grote rekenboek - overzicht - Hoofdstuk Tijd. Klokkijken

12 Tijd VOORBEELDPAGINA S. Bestelnr Het grote rekenboek - overzicht - Hoofdstuk Tijd. Klokkijken Bestelnr. Het grote rekenboek - overzicht - Hoofdstuk Tijd K-Publisher B.V. Prins Hendrikstraat NL- CS Bodegraven Telefoon +(0)- 0 Telefax +(0)- info@k-publisher.nl www.k-publisher.nl Regel Een plank van

Nadere informatie

Gebruik van de Aerochamber. Kindergeneeskunde

Gebruik van de Aerochamber. Kindergeneeskunde Gebruik van de Aerochamber Kindergeneeskunde Beter voor elkaar 1 2 Inleiding Uw kind heeft van de kinderarts een Aerochamber gekregen om medicijnen te inhaleren. In deze folder wordt uitgelegd hoe de Aerochamber

Nadere informatie

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan.

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. 6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. Ik ben een werkende moeder. Mijn vriend helpt thuis mee. Werken? Ik heb een kind, dat

Nadere informatie

Voldoende vocht. Uitgebreid werkblad voor meer vitaliteit en een gezonde mond

Voldoende vocht. Uitgebreid werkblad voor meer vitaliteit en een gezonde mond Voldoende vocht Uitgebreid werkblad voor meer vitaliteit en een gezonde mond Waarom moet je drinken? Water vormt samen met zuurstof een belangrijke bron van voeding voor het lichaam. Voldoende vocht is

Nadere informatie

Trainingsschema Alpe d HuZes 4 x per week

Trainingsschema Alpe d HuZes 4 x per week Week 1 75 2 Interval 75 min. D1 met 6 x 3 min. D2, P 3 min. 60 3 Tempoduur 60 min. D1-D2 training met 20 min. D2 75 4 Duurtraining 75 min. 270 Week 2 75 2 Interval 75 min. D1 met 5 x 4 min. D2, P 2 min.

Nadere informatie

Maandag 12 augustus

Maandag 12 augustus Dagindeling Kindervakantieweek Mariahout 2019 Maandag 12 augustus Let op! Dit jaar hebben we een nieuw terrein, namelijk het voetbal veldje aan de Koperwiek in Mariahout! 08.30 Binnenkomst bij het voetbal

Nadere informatie

Les 2 Uit welk land kom jij? TESTEN TEST 1

Les 2 Uit welk land kom jij? TESTEN TEST 1 15/10/14 1 Les 2 Uit welk land kom jij? TESTEN TEST 1 1. (komen) Waar.... jij vandaan? 2. Uit welk land.... u? 3. Brenda.... vandaag uit Engeland. 4. Wij.... uit België. 5. Wanneer.... zij thee drinken?

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

: Beamer, in het Opschrijfboekje per student, Vaktermen MOCBF (website en/ of WebCT), boek SVH restaurantbedrijf

: Beamer, in het Opschrijfboekje per student, Vaktermen MOCBF (website en/ of WebCT), boek SVH restaurantbedrijf Serveren MOCBF Blok : PS 1.6 Titel : Serveert Bier Vak : Praktijk Serveren Leerjaar : 1 Module / deelkwalificatie : Kerntaak 4 Hulpmiddelen : Beamer, in het Opschrijfboekje per student, Vaktermen MOCBF

Nadere informatie

Horeca Vak Opleidingen. Eindopdracht. Trends en innovaties

Horeca Vak Opleidingen. Eindopdracht. Trends en innovaties Horeca Vak Opleidingen Eindopdracht Trends en innovaties Mein Lehrbetrieb Name. Klasse. opleiding - crebo 25171 25170 Leerroute Hotel- Congres- en Evenementen Management Zelfstandig werkend Gastheer/ -vrouw

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week daarna zullen de

Nadere informatie

Kerkagenda buhu: burgerlijk huwelijk, kehu: kerkelijk huwelijk u Alles Wad en Esther Hart. zaterdag 1 juli

Kerkagenda buhu: burgerlijk huwelijk, kehu: kerkelijk huwelijk u Alles Wad en Esther Hart. zaterdag 1 juli Kerkagenda 2017 zaterdag 1 juli 2017 11.00 u Alles Wad en Esther Hart. Bellen OvD 14.30 uur Buhu+kehu zondag 2 juli 2017 Harry de W. Harry v K. 13.30 uur Lenny Kuhr maandag 3 juli 2017 dinsdag 4 juli 2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE Sluitingsdatum nieuwe kopij: 15 juli 2015 Jaargang 3 nr. 5 Juni 2015 redactie@ltcdeschelde.nl MINI/MAX toernooi 2015 Op 21 juni gaan jong en oud het z.g. MINI/MAXI toernooi spelen.

Nadere informatie

$$$[smmultivalue~728319~02edb51aeabd0134e0de ]$$$ Citroën Goedbloed Auto's Oudeweg TC Zierikzee /9

$$$[smmultivalue~728319~02edb51aeabd0134e0de ]$$$ Citroën Goedbloed Auto's Oudeweg TC Zierikzee /9 $$$[smmultivalue~728319~02edb51aeabd0134e0de170803160826]$$$ Citroën Goedbloed Auto's Oudeweg 1 4301 TC Zierikzee 2017 01 4189 1/9 Klantbelevingsbezoek PSA Citroën After Sales 2017 4189 Citroën Goedbloed

Nadere informatie

Partyverhuur de Wit www.partyverhuurdewit.nl

Partyverhuur de Wit www.partyverhuurdewit.nl Partyverhuur de Wit voor al uw feesten en partijen www.partyverhuurdewit.nl Voor al uw feesten en partijen 1 Inhoud Over ons... 4 Producten... 6 Biertaps... 9 Staan en zitten... 18 Koelen... 22 Opdienen

Nadere informatie

De mooiste dag van uw leven

De mooiste dag van uw leven De mooiste dag van uw leven Op de mooiste dag van uw leven wordt alles tot in de puntjes verzorgd in De Boerderij Huizen. De Boerderij Huizen is een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking

Nadere informatie

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Elke dag een kans Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Meer kansen zoals in dit Kansboekje? Ze staan op kansfonds.nl/kansen Elke dag een kans Dit is jouw Kansboekje! Hiermee

Nadere informatie

Wat mevrouw verteld zal ik in schuin gedrukte tekst zetten. Ik zal letterlijk weergeven wat mevrouw verteld. Mevrouw is van Turkse afkomst.

Wat mevrouw verteld zal ik in schuin gedrukte tekst zetten. Ik zal letterlijk weergeven wat mevrouw verteld. Mevrouw is van Turkse afkomst. Interview op zaterdag 16 mei, om 12.00 uur. Betreft een alleenstaande mevrouw met vier kinderen. Een zoontje van 5 jaar, een dochter van 7 jaar, een dochter van 9 jaar en een dochter van 12 jaar. Allen

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie

de Klim-Op Maart 2019 Nieuwsbrief Geplande evenementen Belangrijke mededeling

de Klim-Op Maart 2019 Nieuwsbrief Geplande evenementen Belangrijke mededeling Maart 2019 Nieuwsbrief de Klim-Op de Bouw 60, postbus 95, Bovenkarspel www.klim-op.info T: 0228 513147 Project Kunst De komende weken gaan we in alle groepen aan de slag met het thema Kunst. In de week

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond KNVB Academie. Trainer - Coach II. Logboek voor "Het jaarplan" juli 2008 seizoen 2008/'09

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond KNVB Academie. Trainer - Coach II. Logboek voor Het jaarplan juli 2008 seizoen 2008/'09 KNVB Trainer - Coach II Logboek voor "Het jaarplan" juli 2008 seizoen 2008/'09 LOGBOEK HET JAARPLAN Het maken van een jaarplan is voor een trainer letterlijk en figuurlijk de voetbalgids die hem leidt

Nadere informatie

Programmaoverzicht half januari en februari 2012

Programmaoverzicht half januari en februari 2012 Programmaoverzicht half januari en februari 2012 maandag 16 januari 11.30 uur Gym op muziek en materiaal onder leiding van Marijke Bakker in de ruimte van het dinsdag 17 januari Koffieconcert in de ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Januari 2019 Welkom bij de voorschool van De Buikslotermeer. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Wij heten u en uw kind van harte welkom op onze school. De eerste schooldag is niet alleen erg spannend voor uw kind, ook bij ouders kan het leiden tot vragen. Met dit informatieboekje

Nadere informatie

* STARTBRIEF * Lestijden Leerjaar 2, 3 & 4. Bergschenhoek, 17 juli Beste ouders/verzorgers,

* STARTBRIEF * Lestijden Leerjaar 2, 3 & 4. Bergschenhoek, 17 juli Beste ouders/verzorgers, 17 JULY 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 * STARTBRIEF * Leerjaar 2, 3 & 4 Lestijden 2018-2019 Bergschenhoek, 17 juli 2018 Beste ouders/verzorgers, Ook voor ons is nu de laatste schooldag geweest en gaan wij een

Nadere informatie

* STARTBRIEF * Lestijden Bergschenhoek, 16 juli Beste ouders/verzorgers,

* STARTBRIEF * Lestijden Bergschenhoek, 16 juli Beste ouders/verzorgers, 16 JULY 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 * STARTBRIEF * Lestijden 2018-2019 Bergschenhoek, 16 juli 2018 Beste ouders/verzorgers, Wij verheugen ons op de komst van uw kind aankomend schooljaar op Wolfert Lansing

Nadere informatie

Onderzoek Kooppogingen alcohol door jongeren

Onderzoek Kooppogingen alcohol door jongeren CO LO F O N St. I NTRAVAL Postadres Postbus 1781 971 BT Groningen E-mail info@intraval.nl www.intraval.nl Kantoor Groningen: St. Jansstraat 2C Telefoon - 313 4 2 Fax - 312 7 26 Kantoor Rotterdam: Goudsesingel

Nadere informatie

handel en verkoop CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en digitale bestanden.

handel en verkoop CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2010 gedurende 300 minuten handel en verkoop CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 19 opdrachten. Voor dit examen zijn

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER voor het gebruik door externe partijen van het gemeentelijk gebouw voor kunst en cultuur Het Hoeveke

AANVRAAGFORMULIER voor het gebruik door externe partijen van het gemeentelijk gebouw voor kunst en cultuur Het Hoeveke AANVRAAGFORMULIER voor het gebruik door externe partijen van het gemeentelijk gebouw voor kunst en cultuur Het Hoeveke Voor voorafgaande inlichtingen omtrent de beschikbaarheid van Het Hoeveke vragen wij

Nadere informatie

Banquetingmap -./0 CAFÉ DE KONING

Banquetingmap -./0 CAFÉ DE KONING Banquetingmap -./0 CAFÉ DE KONING Inhoudsopgave Inleiding... 3 Mogelijkheden... 4 Ruimte... 4 Tijden... 4 Techniek... 4 Prijzen... 5 Reguliere consumptieprijzen... 5 Mogelijkheden drankafname... 5 Zaalhuur...

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

EXAMENBOEK BASIS 2016

EXAMENBOEK BASIS 2016 EXAMENBOEK BASIS 2016 Aan de leerlingen van klas 4. In dit boekje vinden jullie, op datum, informatie over alles wat te maken heeft met het Centraal Examen en de afronding daarvan tot en met de diploma-uitreiking.

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Voor de laatste informatie: Volg Hengelo Sport op Twitter en wordt vriend van Hengelo Sport op Facebook

Voor de laatste informatie: Volg Hengelo Sport op Twitter en wordt vriend van Hengelo Sport op Facebook Vooraf: maak een T-shirt met je naam. Het HengeloSport team vraagt vooraf aan alle scholen/kinderen om tijdens een handenarbeid les een mooi T-shirt te maken waarop de naam van het kind en de naam van

Nadere informatie

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek Dankbaarheid Dagboek Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Lieve creator van jouw leven, Dankbaarheid is super belangrijk voor geluk in jouw leven. Wie dankbaar is zal nog meer krijgen, en het zal overvloedig

Nadere informatie

Hoi! Leuk dat je deze agenda & Studieplanner hebt aangeschaft!

Hoi! Leuk dat je deze agenda & Studieplanner hebt aangeschaft! Hoi! Leuk dat je deze agenda & Studieplanner hebt aangeschaft! Je kunt deze Agenda & Studieplanner natuurlijk direct gaan gebruiken, maar ik leg je graag uit hoe je dit het beste kunt doen. Op deze manier

Nadere informatie

Café t Spykerke Stationsstraat 122 Waalwijk, Code: MIKL 3843

Café t Spykerke Stationsstraat 122 Waalwijk, Code: MIKL 3843 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Michael Klaassen Telefoon: 06-53 298 925

Nadere informatie

Taste Schoutenstraat 9 Hilversum

Taste Schoutenstraat 9 Hilversum Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Bedrijfsmakelaar: Marije Brinkman Telefoon:

Nadere informatie

Barreglement en procedures DMHC Shinty 2013-2014 Algemeen

Barreglement en procedures DMHC Shinty 2013-2014 Algemeen Barreglement en procedures DMHC Shinty 2013-2014 Algemeen Iedere ouder/verzorger van een D t/m A junior lid doet gemiddeld 2 maal per jaar samen met een ander lid bardienst. Bardienst doen is een verplichting

Nadere informatie