PRIMAIR ONDERWIJS. Referentieboek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PRIMAIR ONDERWIJS. Referentieboek"

Transcriptie

1 PRIMAIR ONDERWIJS Referentieboek

2 INHOUDSOPGAVE Inleiding Inrichtingsadviezen Referenties

3 INLEIDING Het onderwijs is steeds in beweging en EromesMarko beweegt met u mee. Met het ontstaan van nieuwe soorten onderwijs is ook de functie van onderwijsmeubilair veranderd. De nieuwe generatie onderwijsmeubilair moet vooral flexibel, meervoudig inzetbaar en gemakkelijk stapelbaar en verplaatsbaar zijn. Ook krijgt EromesMarko van relaties vaak de vraag hoe het bestaande meubilair op een andere manier kan worden ingezet. Het uitgangspunt van EromesMarko is altijd het creëren van een stimulerende en dynamische leer- en werkomgeving, voor zowel leerling en leerkracht als voor het ondersteunend personeel. Een omgeving waarin de gebruiker zich prettig voelt en die past bij de aard van alle werkzaamheden en behoeften van elk moment. Dit referentieboek geeft u een indruk van de diverse mogelijkheden die EromesMarko u kan bieden. Maar er kan natuurlijk altijd meer. Maak een vrijblijvende afspraak met uw EromesMarko accountmanager voor een advies op maat. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een goed doordacht inrichtingsplan dat past bij het karakter en de wens van uw onderwijsinstelling. Want inrichten is ons vak, al meer dan 100 jaar.

4 INRICHTINGSADVIEZEN Voordat een inrichting tot stand komt, gaat er een heel proces aan vooraf. U denkt na over het doel van een ruimte, de diverse toepassingen, de vorm en de gewenste sfeer. En dat valt niet altijd mee, vooral niet als het gaat om nieuwbouw of een grootschalige verbouwing. Onze adviseurs staan u met raad en daad bij om alle wensen helder in kaart te brengen. Pas daarna wordt er gekeken naar de inrichting. Totdat uiteindelijk een goed doordachte inrichting ontstaat en elke ruimte kan worden omgetoverd tot een sfeervol en efficiënt vertrek. Sfeervolle leeromgevingen werken prestatieverhogend en zijn van directe invloed op iemands gedrag en gevoel. Het is algemeen bekend dat licht, verrassend kleurgebruik en zelfs geur het gedrag van mensen beïnvloedt. Zeker bij jonge kinderen is dat het geval, omdat zij nog niet altijd in staat zijn hun emoties onder controle te houden. Een sfeervol ingericht vertrek doet dan vaak wonderen. Voor elk doel en elke toepassing is er wel een passende inspirerende omgeving. Of het nu gaat om een klaslokaal, overblijfruimte, personeelskamer of een multifunctionele ruimte. EromesMarko is van alle markten thuis.

5 EROMESMARKO, DÉ ONDERWIJSINRICHTER Als Nederlandse ontwerper en producent heeft EromesMarko al ruim 100 jaar ervaring met het inrichten van leer- en werkomgevingen. De afgelopen jaren hebben we deze ervaring gebruikt bij het inrichten van diverse onderwijsinstellingen in Nederland. Wij bieden praktische en innovatieve totaaloplossingen voor primair en voortgezet onderwijs, ROC, HBO en WO. De hedendaagse invulling van het onderwijs vereist een flexibele doordachte inrichting met elementen die multifunctioneel inzetbaar zijn en die voldoen aan alle ergonomische eisen. Een goede kleur- en materiaalkeuze is hierbij zeker zo essentieel. Van kleuterdagverblijf tot en met volwasseneneducatie.

6 De Woudmees Plaats: Elst Inrichter EromesMarko was als enige in staat aan de vraag van de Woudmees te voldoen, vertelt locatievertegenwoordiger Martin Bokx. EromesMarko gaf aan dat het geen eenvoudige opgave was, maar ook dat ze graag met ons wilden meedenken. Ze zijn eerst op de oude locatie komen kijken, om daar de sfeer te proeven en ze hebben goed naar ons geluisterd. De binnenhuisarchitect van EromesMarko heeft hele creatieve ontwerpen gemaakt, passend binnen het bedachte concept met als gevolg dat ze mooi meubilair hebben geleverd en op verschillende plaatsen ook maatwerk voor ons hebben ontwikkeld.

7 Het Meesterwerk Plaats: Almere

8 OBS Tuindorpschool Plaats: Wolvega De kleur in het gebouw komt voor een deel van het frisse en vrolijke meubilair van inrichter EromesMarko. Onze keuze voor EromesMarko werd bepaald door verschillende dingen, vertelt Marjan de Boer. Om krimp te kunnen opvangen, proberen we als schoolbestuur met meerdere scholen tegelijk aan te besteden. In dit geval deden we dat met drie scholen. Een belangrijk voordeel is dan dat het meubilair dat je aanschaft uitwisselbaar is. EromesMarko heeft bovendien een heel breed assortiment zodat je werkelijk alles bij hen kunt betrekken. En het is gewoon heel mooi en goed van kwaliteit. EromesMarko leverde o.a. driehoektafels met één wiel en vierkante tafels met twee wielen. Je kunt er allerlei combinaties mee maken en de kinderen kunnen het heel makkelijk zelf verplaatsen.

9 OBS t Palet Plaats: Leusden

10 OBS de Venen Plaats: Reeuwijk Ron de Bruijn, directeur: Ons schoolbestuur, de Stichting Klasse, is bij de inrichting niet zuinig geweest. Alle meubilair in de school is nieuw en allemaal geleverd door inrichter EromesMarko. Ik ben zeer onder de indruk van de service die EromesMarko levert. Ze staan permanent voor je klaar en zijn ongelooflijk precies. Ze staan echt voor kwaliteit. In één van de lokalen laat hij een handig voorbeeld van maatwerk zien dat EromesMarko heeft gemaakt. We wilden door het hele gebouw tafels van dezelfde hoogte. Dat is praktisch en geeft een veel rustiger beeld. Voor de kleinere kinderen zijn tussen de stoelpoten verstelbare steunbalkjes aangebracht waarop ze hun voeten kunnen zetten. Het inmeten kostte even tijd maar dan heb je ook wat.

11 OBS t Spectrum Plaats: Peize

12 CBS De Borg Plaats: Haren

13 CBS Het Kompas, Marturia Complex Plaats: Assen Albert Velthuis, voormalig directeur algemene zaken, huisvesting en financiën van de COG over EromesMarko en het Marturia-project: De uitstekende samenwerking tussen het architectenbureau, de vloerenleverancier en inrichter EromesMarko was de drijvende kracht bij de inrichting van school en kerk. Het resultaat is een interieur dat qua kleuren, materialen en stijl één grote familie is. Weet je wat het knappe is? Dat de school, de lokalen en de kerk één geheel zijn, maar tegelijk ieder op zich ook heel eigen en vertrouwd voelen. In samenspraak met de interieurcommissie van de kerk heeft EromesMarko verschillende opstellingen bedacht en in beeld gebracht en tevens advies gegeven over functioneel, goed en eenvoudig meubilair. Binnen Het Kompas is het net zo gegaan. De inrichting is helemaal van deze tijd en in lijn met de moderne elementen van de school. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de zitzakken.

14 CBS Het Kompas, Marturia Complex Plaats: Assen

15 OBS De Kosmos Plaats: Apeldoorn

16 British School Plaats: Leidschenveen David Porrit, hoofd van de junior School, over het project British School in Leidschenveen: Behalve het blauw valt het vele lichte hout op; van de balie bij de receptie, van de speelhoeken maar ook van de bekende schoolmeubels van EromesMarko. De BSN (British School in the Netherlands) heeft een lange geschiedenis met deze leverancier, zegt Porritt. Wij vinden het belangrijk dat het interieur van onze scholen herkenbaar is. Daarom kiezen we zoveel mogelijk voor hetzelfde meubilair. We willen kwaliteit en een mooie uitstraling, maar het moet niet over the top zijn.

17 MFA Borchkwartier Plaats: Eelderwolde Anja Nijboer, adviseur stichting openbaar onderwijs Basis, over het project Borchkwartier in Eelderwolde: Voor OBS Ter Borch was het een grote stap. In Paterswolde-Noord had de school al meer dan honderd jaar een enorme historie. Het was een kleine school waar iedereen elkaar kende. Dat geef je niet zomaar op natuurlijk. Maar het vooruitzicht van het nieuwe gebouw en een compleet nieuwe inrichting van EromesMarko was te mooi om het niet te doen. Het kleinschalige zijn we nu kwijt, al proberen we dat in ons onderwijssysteem wel te behouden. Daarmee heeft EromesMarko ons geweldig geholpen, zegt Anja Nijboer. We hadden bij verschillende partijen offertes aangevraagd, maar EromesMarko s voorstellen sloten het beste bij onze wensen aan. Bovendien waren zij in staat snel te leveren. Cees Snitjer van OBS Ter Borch vult aan: Ik heb altijd al met EromesMarko gewerkt. Het is ook gewoon kwaliteit, het meubilair van EromesMarko.

18 School met de Bijbel Plaats: Lunteren

19 BS De Draaiende Wieken Plaats: Posterholt Ron van Mierlo, intergraal schoolleider over EromesMarko: EromesMarko heeft ons uitstekend begeleid en nuttige adviezen gegeven. Deze nieuwe inrichting past heel goed bij de manier waarop wij hier invulling geven aan het onderwijs. De kinderen werken vaak in kleinere groepjes en moeten makkelijk en snel een coöperatief werkgroepje kunnen vormen. Het meubilair dat wij nu hebben voldoet aan die eisen. De tafels zijn flexibel, de stoelen zijn licht en makkelijk stapelbaar en de eigen laatjes zijn makkelijk mee te nemen.

20 OBS De Regenboog Plaats: Utrecht

21 OBS Joop Westerweel Plaats: Amsterdam

22 SBO Het Avontuur Plaats: Gouda Jan Veldhoen, scheidend directeur over EromesMarko: Licht en kleur waren belangrijke eisen bij het ontwerp van de brede school. Al moeten we er bij het speciaal onderwijs rekening mee houden dat de kinderen niet teveel prikkels krijgen. Daarom komt de kleur vooral van het marmoleum en de vrolijke stoelen. Wanden, tafels en plafonds zijn licht van kleur. We hebben drie inrichters benaderd en EromesMarko kwam daar duidelijk als beste uit. Vooral de goede feedback die EromesMarko gaf heb ik zeer gewaardeerd. Belangrijk was ook dat de meubels die wij kozen alleen door EromesMarko worden geleverd. Vrijwel alles is uitwisselbaar met elkaar, zelfs de tafels van docenten en leerlingen. Dat geeft veel extra mogelijkheden.

23 Koningin Wilhelmina School Plaats: Voorthuizen

24 EromesMarko, dé onderwijsinrichter

25 T +31 (0)

PRIMAIR ONDERWIJS. Referentieboek

PRIMAIR ONDERWIJS. Referentieboek PRIMAIR ONDERWIJS Referentieboek INHOUDSOPGAVE Inleiding Inrichtingsadviezen Referenties INLEIDING Het onderwijs is steeds in beweging en EromesMarko beweegt met u mee. Met het ontstaan van nieuwe soorten

Nadere informatie

EromesMarko Dé Onderwijs inrichter

EromesMarko Dé Onderwijs inrichter Inspiratieboek PO Inleiding Het onderwijs is steeds in beweging en EromesMarko beweegt met u mee. Met het ontstaan van nieuwe soorten onderwijs is ook de functie van onderwijsmeubilair veranderd. De nieuwe

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

VO HBO UNIVERSITEIT. Referentieboek

VO HBO UNIVERSITEIT. Referentieboek VO HBO UNIVERSITEIT Referentieboek INHOUDSOPGAVE Inleiding Inrichtingsadviezen Referenties INLEIDING Het onderwijs is in beweging en EromesMarko beweegt met u mee. Met het ontstaan van nieuwe soorten onderwijs

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

HORECA & PROJECTMEUBILAIR

HORECA & PROJECTMEUBILAIR HORECA & PROJECTMEUBILAIR Sensus Almere Passie Amersfoort Zorgcentra De Borg Groningen Plaza 6 Emmeloord Beachclub CoffeeZ Creatieve interieurconcepten Elisabeth van der Heijden Wij wilden voor alle vestigingen

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR UW INRICHTING

INSPIRATIE VOOR UW INRICHTING Marco van Zandwijk Kennismanager Waarborgfonds & Kenniscentrum Ruimte-OK 9X INSPIRED BY INSPIRATIE VOOR UW INRICHTING 9 tips voor een slimme inrichting op basis van een super waardevol Referentieboek Wie

Nadere informatie

i29 l interior architects Industrieweg 29 1115 AD Duivendrecht info@i29.nl www.i29.nl

i29 l interior architects Industrieweg 29 1115 AD Duivendrecht info@i29.nl www.i29.nl i29 l interior architects Industrieweg 29 1115 AD Duivendrecht info@i29.nl www.i29.nl Roddel over mij maar vertel ze niet de waarheid Maak ze iets groters wijs Architectuur en interieur In het ontwerp

Nadere informatie

WIJ REALISEREN UW COMPLETE INTERIEUR OP MAAT

WIJ REALISEREN UW COMPLETE INTERIEUR OP MAAT WIJ REALISEREN UW COMPLETE INTERIEUR OP MAAT WIJ GAAN GRAAG MET U AAN DE SLAG! Graag willen wij onze expertise tot uiting laten komen in uw interieurproject. Bent u in de toekomst op zoek naar een nieuw

Nadere informatie

Ruiter Dakkapellen Veelzijdig, duurzaam en doordacht

Ruiter Dakkapellen Veelzijdig, duurzaam en doordacht Veelzijdig, duurzaam en doordacht In één dag geplaatst, met 15 jaar garantie! Ruiter Dakkapellen In de stijl van het huis! Dé dakkapelspecialist van Nederland nodigt u uit in één van de vele showrooms.

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus Inspiratie Centraal op Wageningen Campus ligt een bijzonder

Nadere informatie

Wie het pand van Cubiss in Tilburg binnenstapt,

Wie het pand van Cubiss in Tilburg binnenstapt, Klantcase: Cubiss DOOR ONZE NIEUWE MANIER VAN WERKEN IS EEN SCHOON EN FRIS PAND EXTRA BELANGRIJK Een aantal jaar geleden maakte Cubiss een enorme omslag. Het bedrijf dat met name bibliotheken en maatschappelijke

Nadere informatie

sportdomein zorgdomein wijkdomein

sportdomein zorgdomein wijkdomein magazine voor de perfecte leer-, werk- en leefomgeving sportdomein zorgdomein wijkdomein Thema: Innovatief exploiteren en financieren Expertmeeting: Hét IKC bestaat niet Het praktijklokaal als theater

Nadere informatie

Haal Bint in huis. aanbod van Theatergroep Bint voor het onderwijs. maakt lastige onderwerpen bespreekbaar. Voor docenten, leerlingen en ouders.

Haal Bint in huis. aanbod van Theatergroep Bint voor het onderwijs. maakt lastige onderwerpen bespreekbaar. Voor docenten, leerlingen en ouders. Haal Bint in huis aanbod van Theatergroep Bint voor het onderwijs maakt lastige onderwerpen bespreekbaar Voor docenten, leerlingen en ouders. Haal Bint in huis Theatergroep Bint maakt lastige onderwerpen

Nadere informatie

Metamorfose van een dorpsschool in Makkum

Metamorfose van een dorpsschool in Makkum Van It Iepen Stee naar De Populier Metamorfose van een dorpsschool in Makkum Van vervangende nieuwbouw voor basisschool It Iepen Stee in Makkum kon volgens gemeente Súdwest Fryslân geen sprake zijn. Het

Nadere informatie

Voorwoord. Nienke Meijer College van Bestuur Fontys Hogescholen

Voorwoord. Nienke Meijer College van Bestuur Fontys Hogescholen 3 Voorwoord Goed onderwijs is een belangrijke voorwaarde voor jonge mensen om uiteindelijk een betekenisvolle en passende plek in de maatschappij te krijgen. Voor studenten met een autismespectrumstoornis

Nadere informatie

Renovatieplan CBS Menso Altingschool. Brinkhovenlaan 3b te Paterswolde

Renovatieplan CBS Menso Altingschool. Brinkhovenlaan 3b te Paterswolde Renovatieplan CBS Menso Altingschool Brinkhovenlaan 3b te Paterswolde Historie 2 Monumentnummer: PM2-0258 Gebouwd in opdracht van Stichting Christelijk Onderwijs Eelde Ontwerp van: Architect K. Sandburg

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

elysium e e n d y n a m i s c h e w e r k p l e k

elysium e e n d y n a m i s c h e w e r k p l e k elysium een dynamische werkplek f l e x i b e l e o p l o s si n g e n design Martin Ballendat tekende voor het ontwerp van elysium elysium speelt in op de vraag van de markt naar flexibele werkplek oplossingen.

Nadere informatie

Nieuwe Kadekwartier Arnhem TE KOOP. Nieuwe Kadekwartier Arnhem

Nieuwe Kadekwartier Arnhem TE KOOP. Nieuwe Kadekwartier Arnhem Nieuwe Kadekwartier Arnhem TE KOOP Nieuwe Kadekwartier Arnhem ALGEMEEN Nieuwe Kadekwartier Een nieuwe woonwijk in wording! Links en rechts van de recent vernieuwde Westervoortsedijk verrijst de komende

Nadere informatie

HET NIEUWE WERKEN VOOR FACILITAIR MANAGERS

HET NIEUWE WERKEN VOOR FACILITAIR MANAGERS HET NIEUWE WERKEN VOOR FACILITAIR MANAGERS HET NIEUWE WERKEN HUUR- OF LEASEPLAN Het Nieuwe Werken vraagt om aanpassingen binnen het bedrijf, zowel van de werknemers als de werkgever. De werkwijze, mindset,

Nadere informatie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie CJMS interieur 12 Pagina s aan interieur inspiratie Vergaderen op top niveau Vergadertafel Geef uw bedrijf een stijlvolle uitstraling met bijvoorbeeld een massief eiken (vergader)tafel, wengé gebeitst.

Nadere informatie

Gaan we verbouwen? De vertrouwde begeleiding van PrachtNova

Gaan we verbouwen? De vertrouwde begeleiding van PrachtNova Gaan we verbouwen? De vertrouwde begeleiding van PrachtNova Een verbouwing is een mooie stap naar een woning die beter past bij persoonlijke wensen en eisen. Maar de verbouwing kan ook een bron zijn van

Nadere informatie

Lees Zoek op Om over na te denken

Lees Zoek op Om over na te denken Welkom bij de Online Bijbelcursus van Praise De bijbelcursus is wat voor jou als je: 1. Als je wilt weten wat christenen geloven. 2. Als je meer wilt begrijpen van de bijbel. 3. Als je wilt groeien in

Nadere informatie

Pedagogisch beleid Lunchkids

Pedagogisch beleid Lunchkids Pedagogisch beleid Lunchkids 1 Inleiding Voor u ligt het pedagogisch beleid van Lunchkids onderdeel van De Kinderkoepel. Het pedagogisch beleid geeft aan ouders, scholen, medewerkers en andere betrokkenen

Nadere informatie

INSPIRERENDE TUINPROJECTEN

INSPIRERENDE TUINPROJECTEN INSPIRERENDE TUINPROJECTEN Uw tuin: een plek om te genieten! Dat is waar deze bedrijven voor staan en dat willen zij graag met u delen. Geniet daarom van deze presentatie en laat u inspireren. De prachtige

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

Nederlands (2 e graad); 12 lesuren

Nederlands (2 e graad); 12 lesuren Wij zoeken wegens zwangerschapsvervanging voor de periode na de meivakantie tot de zomervakantie een kandidaat met onderwijservaring voor het vak: Nederlands (2 e graad); 12 lesuren Voor deze functie ligt

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

Het functioneringsgesprek

Het functioneringsgesprek Het functioneringsgesprek Gewoon betrokken Werknemer Het functioneringsgesprek Gewoon betrokken Inhoudsopgave Inleiding... 5 Wat is een functioneringsgesprek?... 7 Waarom is een functioneringsgesprek

Nadere informatie

Composities van vorm en vertrouwen

Composities van vorm en vertrouwen Utrecht Composities van vorm en vertrouwen 36 TEKST Eva Vroom FOTOGRAFIE René Gonkel, Eddy Wentink, FOTO LINKS Congreshotel Mooirivier in Dalfsen (Foto ) FOTO RECHTS Het kantoor van Ten Have Change Management.

Nadere informatie

Psychisch verzuim voorkomen kán! Zo werk je prettiger!

Psychisch verzuim voorkomen kán! Zo werk je prettiger! Psychisch verzuim voorkomen kán! Zo werk je prettiger! Vooraf Psychisch verzuim Problemen. Op het werk of privé. Die Psychisch verzuim is ziekteverzuim vanwege hebben we allemaal wel eens. Uw psychische

Nadere informatie

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Vandaag zetten we de deur open naar iets nieuws. We nemen iets goeds en maken het nog veel beter. Entrada II is de volgende generatie van een populaire bureaustoel;

Nadere informatie

BOTANISCHE KASSEN SPECIALE PROJECTEN ZORGSECTOR ONTWERP & ADVIES

BOTANISCHE KASSEN SPECIALE PROJECTEN ZORGSECTOR ONTWERP & ADVIES BOTANISCHE KASSEN SPECIALE PROJECTEN ZORGSECTOR ONTWERP & ADVIES EdenParks the next generation glasshouses Of het nu gaat om RHS Garden Wisley te Londen, een expositiekas bij een museum of een dagbestedingscentrum

Nadere informatie

E-mail: info@steigerhoutmeubels.nl. www.steigerhoutmeubels.nl

E-mail: info@steigerhoutmeubels.nl. www.steigerhoutmeubels.nl Interieurbouw t Steigertje Meubels op maat voor huis, tuin en projecten Handelsweg 7 1693 AZ Wervershoof (bezoek alleen op afspraak) Tel: 0228-543414 Fax: 0228-543418 E-mail: info@steigerhoutmeubels.nl

Nadere informatie

Een leeromgeving gericht op de toekomst. 02 oktober 2013. primair onderwijs

Een leeromgeving gericht op de toekomst. 02 oktober 2013. primair onderwijs Een leeromgeving gericht op de toekomst 02 oktober 2013 primair onderwijs Een toekomstgerichte leeromgeving in een dynamische sector Het primair onderwijs is een dynamische sector waarin ontwikkelingen

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Fonds voor Cultuurparticipatie - Utrecht ARC18

Fonds voor Cultuurparticipatie - Utrecht ARC18 Gesitueerd aan een historische gracht in de binnenstad van Utrecht subsidieert Fonds voor Cultuurparticipatie culturele initiatieven, voornamelijk in de educatieve sector. Workshop of Wonders is gevraagd

Nadere informatie

Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, opening vmbo-schooljaar, Hogeland College, Uithuizen, 20 september 2012

Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, opening vmbo-schooljaar, Hogeland College, Uithuizen, 20 september 2012 Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, opening vmbo-schooljaar, Hogeland College, Uithuizen, 20 september 2012 Beste leerlingen, dames en heren, Er is een filmpje op YouTube dat begint

Nadere informatie

Altijd Achterberg Schilders

Altijd Achterberg Schilders Altijd Achterberg Schilders serieus over schilderwerk schilderen behangen glaszetten trots... 2 Voor u ligt onze brochure waarin wij u een kijkje geven in ons schildersbedrijf. Een bedrijf waar we erg

Nadere informatie

Elk seizoen een nieuw interieur

Elk seizoen een nieuw interieur 52 Stijlvol Wonen B i n n e n k i j k e n Elk seizoen een nieuw interieur De kans dat Anke en Geert ooit uitgekeken raken op hun interieur, is wel heel erg klein. De inrichting wordt namelijk regelmatig

Nadere informatie

Ideskader negen Colofon:

Ideskader negen Colofon: Ideskader negen En zo heeft u alweer de negende editie van Ideskader in uw handen: het projectkader van Ideska, specialist in het inrichten van zorg-, onderwijs- en kantooromgevingen. Hoe we dit uitdragen?

Nadere informatie

inspiratieboek onze klanten aan het woord DELO WERKT. DUIDELIJK.

inspiratieboek onze klanten aan het woord DELO WERKT. DUIDELIJK. inspiratieboek onze klanten aan het woord Inhoudsopgave 4. Voorwoord 6. Jumbo Supermarkten Kies voor de zekerheden van Delo 8. Ball Packaging Betrouwbaar en waterdicht 10. Rabobank Uden-Veghel Een goede

Nadere informatie

Tevredenheid van familieleden en mantelzorgers met casemanagement bij dementie

Tevredenheid van familieleden en mantelzorgers met casemanagement bij dementie Tevredenheid van familieleden en mantelzorgers met casemanagement bij dementie (in te vullen door mantelzorgers) Codering tevredenheidsonderzoek : _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Datum verzending : _ _ - _ _ - _

Nadere informatie

make things ETA by Boudewijn Naaijkens

make things ETA by Boudewijn Naaijkens ET S make things ETA by Boudewijn Naaijkens VISUAL IDENTITY Student Boudewijn Naaijkens 2060969 Avans Hogeschool 42CM04 (O) Vakcoördinator Brenda Renssen Avans Hogeschool Overige betrokken docent(en) Marcel

Nadere informatie

U levert maatwerk, wij ook. Zakelijke taaltrainingen op maat.

U levert maatwerk, wij ook. Zakelijke taaltrainingen op maat. Klantbeoordelingen 2015 - zakelijke taaltrainingen januari t/m december 2015, n = 1.247 Klantenwaardering Vraagstelling Uitstekend Goed Voldoende Onvoldoende Slecht Wat vindt u van het gebruikte lesmateriaal?

Nadere informatie

Jan des Bouvrie Academie, interior design & styling - hbo bachelor

Jan des Bouvrie Academie, interior design & styling - hbo bachelor Jan des Bouvrie Academie, interior design & styling - hbo bachelor De opleiding interior design & Styling - hbo bachelor Mensen zien hun omgeving steeds meer als een verlengstuk van hun persoonlijkheid.

Nadere informatie

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Najaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Mogen wij je helpen? Je eigen huis inrichten is echt wel lastig. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken.

Nadere informatie

Samen werken aan de. talentontwikkeling van kinderen. Het woord is aan... In dit nummer: > Samen werken aan de. talentontwikkeling van kinderen

Samen werken aan de. talentontwikkeling van kinderen. Het woord is aan... In dit nummer: > Samen werken aan de. talentontwikkeling van kinderen Nummer 8 mei 2014 Het woord is aan... In dit nummer: Samen werken aan de talentontwikkeling van kinderen Anja Schlüter, unitmanager van SKSG Als unitmanager van SKSG ben ik sinds ruim 1,5 jaar betrokken

Nadere informatie

het clickt tussen ons Zelf bedacht. Zo gelegd.

het clickt tussen ons Zelf bedacht. Zo gelegd. het clickt tussen ons Zelf bedacht. Zo gelegd. WE WISTEN HET METEEN Esther en Mark zijn trots op hun nieuwe keuken: Marmoleum click was precies wat we wilden, zegt Esther. We zochten al heel lang naar

Nadere informatie

Thuis in goede smaak

Thuis in goede smaak De ingrediënten Een grote portie smaakvolle keukens, een flinke eetlepel advies en een ruime hoeveelheid service? Welke ingrediënten vindt u belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe keuken? Bij Altis

Nadere informatie

Omdat bouwen teamwork is

Omdat bouwen teamwork is Omdat bouwen teamwork is Nijhuis Bouw Innovatie en duurzaamheid komen bij Nijhuis samen. Wij bouwen niet alleen huizen, ook leefbare wijken en gebieden waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Ontwikkelen

Nadere informatie

Ahrend 262. For every situation.

Ahrend 262. For every situation. Ahrend 262 For every situation. Uitgebreid. Een meubelserie die alles omvat: bureaustoelen, bezoekerstoelen, vergaderstoelen en zelfs krukjes. Comfortabel, ergonomisch verantwoord en visueel aantrekkelijk.

Nadere informatie

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT Modulair, ergonomisch en functioneel STYROMEGA AL UW POSTSTROMEN ONDER CONTROLE De hedendaagse postkamer krijgt dagelijks veel soorten poststromen te verwerken.

Nadere informatie

Een gebouw inrichten. Lesbrief over inrichting en afwerking. Project Topstages www.ontdektechniek.nu

Een gebouw inrichten. Lesbrief over inrichting en afwerking. Project Topstages www.ontdektechniek.nu Een gebouw inrichten Lesbrief over inrichting en afwerking Project Topstages www.ontdektechniek.nu Deel A: Voorbereiding Inleiding Het Mondial College krijgt binnenkort een nieuw gebouw. In dit gebouw

Nadere informatie

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren!

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren! De top in wand- en vloertegels Laat u inspireren! Welkom bij Lingen Keramiek Vloeren en wanden vormen de basis van de inrichting van uw woning. Het is belangrijk dat ze de juiste sfeer en uitstraling hebben,

Nadere informatie

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen?

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Resultaten enquête Little People Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Via internet Via kennissen/vrienden/bekenden Anders nl. 33% 24% 43% Anders nl. Via directeur Paesacker Advertentie krant Via

Nadere informatie

Tekst lezen en vragen stellen

Tekst lezen en vragen stellen 1. Lees de uitleg. Tekst lezen en vragen stellen Als je een tekst leest, kunnen er allerlei vragen bij je opkomen. Bijvoorbeeld: Welke leerwegen zijn er binnen het vmbo? Waarom moet je kritisch zijn bij

Nadere informatie

Luisteren: muziek (B1 nr. 2)

Luisteren: muziek (B1 nr. 2) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l

A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l Interieur Voorlopig Ontwerp oktober 2015 Zoveel landen, zoveel gebruiken. Op de gevels van de Arnhem International School zijn de kleuren en patronen van

Nadere informatie

Geschakelde woning met een persoonlijke

Geschakelde woning met een persoonlijke Geschakelde woning met een persoonlijke inbreng Hans en Wilma hebben lang getwijfeld, verhuizen of verbouwen. De keuze is op het laatste gevallen. Met hulp van Het Fundament Architectuur en Slijkhuis Interieur

Nadere informatie

LESBRIEF BIJ STAGE LOPEN

LESBRIEF BIJ STAGE LOPEN LESBRIEF BIJ STAGE LOPEN WAAROM DIT BOEKJE? 1. Denk jij, na het lezen van deze bladzijde dat dit boekje nuttig voor jou kan zijn? a. Ja,.. b. Nee, want c. Dat weet ik nog niet, omdat 2. Wat hoop jij na

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

1-2-3-Schoon. Schoonmakers die vooruitdenken. De juiste mensen op de juiste plek

1-2-3-Schoon. Schoonmakers die vooruitdenken. De juiste mensen op de juiste plek 1-2-3-Schoon Schoonmakers die vooruitdenken De juiste mensen op de juiste plek 1-2-3-Schoon In drie stappen naar een schone school 1-2-3 Gom maakt in overleg met u een transparant maatwerkplan op basis

Nadere informatie

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + +

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + + ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN + + TOEKOMST OVER BRAND Brand interieurs is een innoverende, technische en dynamische inrichter voor o.a. realisaties van compleet op maat

Nadere informatie

ergonomie 10 0 % z i t o p l o s si n g e n

ergonomie 10 0 % z i t o p l o s si n g e n ergonomie 10 0 % z i t o p l o s si n g e n e rg o n o m i e ROHDE & GRAHL houdt zich bezig met het creëren van inspirerende werk- en leeromgevingen. Omdat een groot deel van de dag zittend wordt doorgebracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

Peiling ouders en school samen. Landelijke ouderraad, september 2016

Peiling ouders en school samen. Landelijke ouderraad, september 2016 Peiling ouders en school samen Landelijke ouderraad, september 2016 Contact ouders en school Voelt u zich welkom op school? 60 op schaal van 100 Helemaal niet welkom een beetje welkom Heel welkom Minuten

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken

atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken Hoe zorg je er in deze turbulente tijden voor dat mensen zich blijven ontwikkelen en relevant blijven voor

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Brochure. Oplossingen die werken!

Brochure. Oplossingen die werken! Brochure Kersten RTD maken méér mogelijk Iedereen wil graag zo gewoon mogelijk bewegen, wonen, werken en communiceren. Voor mensen met een (lichamelijke) beperking, chronisch zieken en ouderen is dat

Nadere informatie

JEROEN TERPSTRA. Vanerum Nederland b.v. Duwboot 89 Postbus CG Houten Tel

JEROEN TERPSTRA. Vanerum Nederland b.v. Duwboot 89 Postbus CG Houten Tel JEROEN TERPSTRA ANS JEROEN LANGERAK TERPSTRA JEROEN TERPSTRA Sinds 1968 Kwaliteit Service Fabrikant / Maatwerk Expertise Totaaloplossingen voor leeromgevingen HET IS EEN PROCES ERTALEN LEERWERKPLEK Onderwijs

Nadere informatie

Uw markt is er klaar voor. En u?

Uw markt is er klaar voor. En u? Uw markt is er klaar voor. En u? Een verpakking vol kansen Ready2Cook is uw kans om verse en gezonde kanten-klaarmaaltijden te verzorgen voor moderne consumenten, die ze na aankoop direct thuis in de oven

Nadere informatie

Meubilair. Inside Information

Meubilair. Inside Information 14 Contrast zorgt voor kleur Movianto Nederland opende in juli een nieuw Europees distributiecentrum in Oss. Het bedrijf is logistieke dienstverlener in de farmaceutische industrie, biotechnologie en gezondheidszorg.

Nadere informatie

Deel 2 JOHANNESSCHOOL. Deel 2 van de visie op De Ontmoeting van de basisscholen Nieuw Koningshof, Johannesschool en de Tweemaster.

Deel 2 JOHANNESSCHOOL. Deel 2 van de visie op De Ontmoeting van de basisscholen Nieuw Koningshof, Johannesschool en de Tweemaster. Deel 2 Deel 2 van de visie op De Ontmoeting van de basisscholen Nieuw Koningshof, Johannesschool en de Tweemaster. 23 juni 2005 Loes Kellendonk Karen Schuyt JOHANNESSCHOOL ONTMOETING NIEUW KONINGSHOF,

Nadere informatie

Liederen solozang Prijs: 7,= euro per stuk

Liederen solozang Prijs: 7,= euro per stuk Liederen solozang Prijs: 7,= euro per stuk GEWASSEN IN WATER Inhoud: Vanuit de dopeling gezien een statement dat hij in het watergraf alles wat oud is achter zich laat. Hij weet niet alles, kent nog niet

Nadere informatie

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE.

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. RETAIL INTRODUCTIE Vanuit Geldermalsen verzorgt Eldee Expo Experts sinds 1976 jaarlijks honderden stands in binnenen buitenland. Eldee Expo Experts regelt

Nadere informatie

Gezellige eenheid met speelse variatie

Gezellige eenheid met speelse variatie 130 Gezellige eenheid met speelse variatie Spelen met ruimtes, hoogtes en materialen is een gedurfde keuze die de nodige dosis lef vereist, maar als de stap daadwerkelijk gezet is, kan dat uitmonden in

Nadere informatie

www.materialxperience.nl 7 11 februari 2011, Jaarbeurs Utrecht

www.materialxperience.nl 7 11 februari 2011, Jaarbeurs Utrecht www.materialxperience.nl 7 11 februari 2011, Jaarbeurs Utrecht Material Xperience 2011 Material Xperience is een uniek inspirerend materiaalevenement en vindt gelijktijdig plaats met de Bouwbeurs in de

Nadere informatie

xenium voelt goed, werkt beter

xenium voelt goed, werkt beter xenium voelt goed, werkt beter 2 xenium draait om mensen xenium xenium geeft iedereen een eigen plaats in de organisatie. De intelligente stoel heeft een heldere belijning, die op alle mogelijke manieren

Nadere informatie

BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; 2014 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK;

BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; 2014 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK; BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; 2014 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK; Inleiding: Allereerst wil ik iedereen bedanken voor het invullen van deze onderzoeken. We zijn erg blij met de uitkomsten

Nadere informatie

Waarom een Excentric Design?

Waarom een Excentric Design? Wie is interieurarchitect Ken Creemers? Interieurarchitect Ken Creemers studeerde na een vooropleiding multimedia in 2010 af als master in de interieurarchitectuur aan de PHL in Diepenbeek (Limburg). In

Nadere informatie

Ontmoeten Concentreren Communiceren Faciliteren

Ontmoeten Concentreren Communiceren Faciliteren Ontmoeten Concentreren Communiceren Faciliteren Waterschap Rivierenland heeft niet zomaar een nieuw kantoorgebouw. Naast de fraaie architectuur en de duurzame bouw is het interieur precies toegesneden

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

naast uw rol... ook een hedendaagse Personaliseer uw muren

naast uw rol... ook een hedendaagse Personaliseer uw muren naast uw rol... ook een hedendaagse Personaliseer uw muren Personaliseer uw muren INdoor MUREN PERSONALISEREN Het concept Imagewall biedt u een formule aan die exclusieve beeldintegratie binnen een bedrijfsinterieur,

Nadere informatie

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel!

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel! Gaby Remmers: senior onderzoeker Blauw Research Drijfveer: organisaties helpen inzicht te krijgen in de kansen op een nog klantgerichtere dienstverlening Andre Heeling: onderzoeker Blauw Research Drijfveer:

Nadere informatie

Werknemersonderzoek. Bram Masselink Willem Minderhoud

Werknemersonderzoek. Bram Masselink Willem Minderhoud Werknemersonderzoek Bram Masselink Willem Minderhoud (Bij)baan in het onderwijs: een meerwaarde voor school, scholier en student. Wij hechten veel waarde aan de werkomstandigheden van studenten die door

Nadere informatie

Het bruidspaar bepaald de sfeer! Ontworpen door Erwin Post

Het bruidspaar bepaald de sfeer! Ontworpen door Erwin Post Het bruidspaar bepaald de sfeer! Ontworpen door Erwin Post Ontwerpvisie Voor het ontwerp heb ik gekeken naar de trouwlocaties die er zijn in de buurt van Emmen. Dat zijn over het algemeen romantische

Nadere informatie

Tineke Boudewijns VERSTAG

Tineke Boudewijns VERSTAG Tineke Boudewijns VERSTAG Colofon Eindredactie Joost Pool Redactie Boris Goddijn Vormgeving Pien Vermazeren Fotografie Boris Goddijn Beeldbewerking Pien Vermazeren Copyright en disclaimer Het overnemen

Nadere informatie

Warehouse. Zaandam. toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks

Warehouse. Zaandam. toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks Warehouse Zaandam toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks Warehouse Zaandam Inhoudsopgave Warehouse - logistiek centrum 5 Bereikbaarheid 7 Dichtbij uw klanten

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen voor School en ICT Het gebruik van interactieve borden en touch screens neemt met grote sprongen toe in de opleidingsbranche. Gebruiksvriendelijkheid en ergonomie tijdens het gebruik

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

Verslag ouderavond FIT(s) OP DE KRING

Verslag ouderavond FIT(s) OP DE KRING Verslag ouderavond FIT(s) OP DE KRING In gesprek met elkaar. Uitwerking van de stellingen. De onderstaande stellingen hebben we deze avond besproken onder elke stelling staan een aantal opmerkingen die

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Jansbuitensingel 30 te Arnhem 99

Huur kantoorruimte op Jansbuitensingel 30 te Arnhem 99 Huur kantoorruimte op Jansbuitensingel 30 te Arnhem 99 Aanbiedende partij: OVVICE Email: info@ovvice.nl Telefoon: 06-52354087 Omschrijving Wil jij graag werken in een unieke omgeving in het centrum van

Nadere informatie

één college Drie scholen, twee nieuwe gebouwen, OP ÉÉN PLEK IN CAPELLE CHRISTELIJKE SCHOLEN GEMEENSCHAP VOOR VWO, TTO, HAVO, PRE-HAVO, MAVO EN VMBO

één college Drie scholen, twee nieuwe gebouwen, OP ÉÉN PLEK IN CAPELLE CHRISTELIJKE SCHOLEN GEMEENSCHAP VOOR VWO, TTO, HAVO, PRE-HAVO, MAVO EN VMBO Drie scholen, twee nieuwe gebouwen, één college CHRISTELIJKE SCHOLEN GEMEENSCHAP VOOR VWO, TTO, HAVO, PRE-HAVO, MAVO EN VMBO OP ÉÉN PLEK IN CAPELLE - Comenius Lyceum (tto, atheneum en havo) - Comenius

Nadere informatie

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Exclusieve kerstpakketten Persoonlijke service www.wineinspiration.nl

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

Over AEC. Historie & stijl komensamen

Over AEC. Historie & stijl komensamen Over AEC Historie & stijl komensamen AEC respecteert zijn industriële verleden, meer nog het speelt het uit, zonder aan hedendaags comfort in te boeten. Het authentieke complex, gelegen op het Eilandje

Nadere informatie

Digibiz en Stevens Van Dijck realiseren dynamische en aansprekende website

Digibiz en Stevens Van Dijck realiseren dynamische en aansprekende website Digibiz en Stevens Van Dijck realiseren dynamische en aansprekende website Digibiz.com - (073) 6 100 795 PAGINA 1 VAN 5 1 of 15 SAMENWERKING MET AMBITIE 'Kunnen jullie voor ons een website bouwen die beter

Nadere informatie