Uw markt is er klaar voor. En u?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw markt is er klaar voor. En u?"

Transcriptie

1

2 Uw markt is er klaar voor. En u?

3 Een verpakking vol kansen Ready2Cook is uw kans om verse en gezonde kanten-klaarmaaltijden te verzorgen voor moderne consumenten, die ze na aankoop direct thuis in de oven kunnen zetten. Voor u is het een eenvoudige manier om een nieuwe dimensie aan uw business toe te voegen en het maakt het voor uw klanten eenvoudig om gezond te eten. Precies zoals koken in de 21e eeuw moet zijn. Met de aluminium Ready2Cook -bakjes hebt u de noodzakelijke tools in handen om van een constant groeiende markt te profiteren. Het is uw kans om een innovatief winkelprofiel te waarborgen, een voorsprong op de concurrent te nemen, private labels te stimuleren en de verkoop te verhogen. Door aan de vraag voor gemaksvoedsel te voldoen laat u consumenten zien, dat u hun snelle levensstijl en hun wens om gezond te eten begrijpt en dat u ze wilt geven waar ze om vragen: Kwaliteit. Versheid. Fantastische smaak en dat allemaal handig in één bakje.

4

5 Consumenten zijn zich steeds bewuster van de voordelen van een gezond leven. Trends laten zien, dat mensen letten op gezond eten en meer tijd willen besteden aan de belangrijke dingen in het leven. Toch koken steeds meer mensen minder, ondanks de groeiende populariteit van topchefs en verrukkelijke kookprogramma s op tv. Het feit is dat mensen minder tijd hebben om te koken en snelle, maar toch verse en voedzame maaltijden willen hebben, die smaken alsof iemand uren bezig is geweest om ze te bereiden. Ze willen de smaak van een heerlijke eigengemaakte maaltijd, maar dan met het gemak van een supermarkt. En dat is nu mogelijk.

6 Rechthoekig assortiment Dit is het breedste en meest flexibele assortiment, zeer handig en goed stapelbaar tijdens vervoer en in de koeling. Bovendien zijn voor maximaal gemak enkele bakjes voorzien van handgrepen. Onze oplossingen. Uw voordeel. Assortiment voor gevogelte Het assortiment voor gevogelte is speciaal ontworpen voor hele gevogelteproducten. Het assortiment bestaat uit vier maten die de meeste standaardmaten voor gevogelte dekken.

7 Ovaal assortiment Door zijn aparte vorm valt het ovale assortiment op de schappen en toonbanken direct op. Door de maat zijn ze ideaal voor stoofschotels. Met meer dan 30 standaardstyles effen aluminium bakjes biedt het Ready2Cook -assortiment u een perfect platform om te voldoen aan de eisen van consumenten op het gebied van gemakkelijke en verse maaltijden van hoge kwaliteit. Al onze bakjes zijn gemaakt van kwaliteitsaluminium en dat betekent betrouwbaarheid voor u en een geweldige indruk voor uw klanten. Dankzij het lichte gewicht, de sterke prestaties, de optimale barrière-eigenschappen, de goede thermische conductiviteit, de weerstand tegen koude en warmte en de decoratieve eigenschappen is aluminium het perfecte materiaal voor allerlei voedseltoepassingen. Alle bakjes passen perfect in de koeling en zijn eenvoudig te hanteren. Er worden continu nieuwe maten en vormen aan het assortiment toegevoegd. Let op: een aantal bakjes uit het rechthoekige assortiment en het assortiment voor gevogelte kunnen worden voorzien van onze ronde plastic deksels DeliLine. Bovendien kunnen de meeste bakjes uit het Ready2Cook - assortiment worden voorzien van een thermische verpakkingsfolie, zodat ze indien nodig vloeistofdicht afsluiten en er gas kan worden aangebracht. Specialiteitenassortiment Dit assortiment bestaat uit speciaal ontworpen bakjes, inclusief een gelakte selectie met opvallend rood en koper. Assortiment op maat Als ons standaardassortiment niet aan uw eisen voldoet, kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger van Plus Pack.

8 De voorbereiding is nog nooit zo makkelijk geweest Bakjes kiezen Afspraak Als we elkaar ontmoeten, bespreken we de vele mogelijkheden die het Ready2Cook -concept biedt en hoe deze het best in uw business kunnen worden geïmplementeerd. Het Ready2Cook -assortiment bestaat uit verpakkingen voor alle behoeften en de producten kunnen worden aangepast, zodat ze aan uw specifieke eisen voldoen. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste bakjes en sluitingen om aan uw vraag te voldoen. Het bewijs wordt door de markt geleverd Toonaangevende retailketens, distributeurs en voedselproducenten hebben veel succes bij het voldoen aan de vraag van consumenten gehad door het Ready2Cook -assortiment in hun business op te nemen. Eigengemaakt bij COOP De toonaangevende retailer van consumentengoederen COOP Denemarken heeft meer dan supermarkten. Met het Ready2Cook -assortiment is COOP in staat om maaltijden te verzorgen, die aan de behoeften van drukke consumenten voldoen, namelijk gezonde kant-en-klaarmaaltijden die met verse ingrediënten zijn bereid een oplossing die is ontwikkeld door een nauwe samenwerking tussen COOP en Plus Pack. De Ready2Cook-maaltijden hebben de keuze in onze koeling verbeterd en Plus Pack heeft zeer goed geluisterd naar onze behoeften en designeisen voor bakjes en deksels, vertelt Lars Bek Andersen, consultant bij de keten SuperBrugsen van COOP.

9 Koken Ready2Cook biedt een groot aantal mogelijkheden voor in de keuken. Inspiratie, recepten en training zijn de sleutels voor een succesvolle implementatie van Ready2Cook in uw aanbod en bieden u een ideale manier om consumenten unieke en verleidelijke maaltijden te geven. Serveren Inspireer uw klanten met de vele verschillende Ready2Cook -gerechten en help ze om thuis verse en gezonde kwaliteitsmaaltijden te serveren. InterChicken inspireert InterChicken, één van de grootste verpakkingsbedrijven voor gevogelte in Nederland, biedt retailers inspirerende oplossingen voor de koeling. In het brede assortiment van Plus Pack heeft InterChicken een unieke oplossing gevonden voor complete, verse kippen: aluminium bakjes met bijpassende ronde plastic deksels uit de serie Ready2Cook DeliLine. Geen van onze concurrenten gebruikt deze oplossing en we zijn er erg blij mee. Het heeft een exclusieve uitstraling die opvalt in de koeling en consumenten aantrekt, die voor kwaliteit gaan, vertelt Martijn Knijnenburg, purchase manager bij InterChicken.

10 Kwaliteit is onze tweede natuur Als we Plus Pack in één zin zouden moeten beschrijven, dan zou dat kwaliteit in alle aspecten zijn. Sinds 1963 levert ons familiebedrijf verpakkingen aan de voedselindustrie, zodat zij kunnen voldoen aan de voortdurend wisselende trends op de Europese markt. We lopen constant voorop met innovatieve producten, we geloven met passie in de idealen en waarden van een unieke samenwerking en we brengen deze over in de manier waarop we zaken doen. Dus of u nu op zoek bent naar standaard- of klantspecifieke verpakkingen voor bepaalde voedselproducten, technische expertise of advies op het gebied van trends: bij ons weet u zeker, dat uw behoeften met enthousiasme worden ontvangen en dat ze de aandacht krijgen, die alleen een toegewijde partner kan geven. We willen u voortdurend inspireren om uw business te ontwikkelen en u te helpen om uw doelen te bereiken. Ready2Cook biedt u alles wat u nodig hebt om te profiteren van een snel groeiende markt die hongerig op zoek is naar gemakkelijke en smakelijke oplossingen. Neem contact op met uw vertegenwoordiger van Plus Pack op ready2cook@pluspack.com of vind de distributeur van uw gebied op

Het assortiment Ready2Cook en DeliLine zit boordevol mogelijkheden

Het assortiment Ready2Cook en DeliLine zit boordevol mogelijkheden Het assortiment Ready2Cook en DeliLine zit boordevol mogelijkheden Plus Pack aluminium Ready2Cook -bakjes Met meer dan 30 stijlen in smoothwall aluminium schalen, voorziet het Ready2Cook -assortiment in

Nadere informatie

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Direct succes. Onze lange termijn belofte die gegarandeerd uitkomt. Een compleet concept dat het verrassend eenvoudig maakt om uw gasten uitzonderlijk

Nadere informatie

Thuis in goede smaak

Thuis in goede smaak De ingrediënten Een grote portie smaakvolle keukens, een flinke eetlepel advies en een ruime hoeveelheid service? Welke ingrediënten vindt u belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe keuken? Bij Altis

Nadere informatie

aviko s wereld van aardappelen Je kunt zoveel meer (met Aviko)

aviko s wereld van aardappelen     Je kunt zoveel meer (met Aviko) aviko s wereld van Met meer dan 50 jaar ervaring en echte passie voor aardappelen brengt Aviko inspiratie in ieder gerecht. aardappelen www.avikofoodservice.nl www.aviko.be Je kunt zoveel meer (met Aviko)

Nadere informatie

tasting Maak kennis met onze nieuwe lentegerechten

tasting Maak kennis met onze nieuwe lentegerechten tasting Maak kennis met onze nieuwe lentegerechten nieuwe lentegerechten Inleiding Een primeur! Onze eerste editie van het online Flavors magazine. We nemen je mee het voorjaar in met volop nieuwe gerechten.

Nadere informatie

VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL

VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE Verkoop onderscheidende broden en patisserie via een Le Perron Boutique (shop-in-shop). Of het nu gaat om een kleine Italiaanse

Nadere informatie

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE We hebben authentiek zuurdesembrood uit Frankrijk. Het beste rozijnenbrood uit Nederland en de mooiste tarwe-roggebroden uit Duitsland.

Nadere informatie

Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen

Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen Join us: Consumer & Shopper e-news juli 2014 Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen COLUMN DOOR CINDY VAN CAUTER Eataly is een droom voor de food liefhebber. Ik bezocht de nieuwe conceptwinkel

Nadere informatie

PROPOSITIE DEVELOPER. Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE

PROPOSITIE DEVELOPER. Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE PROPOSITIE DEVELOPER De prijzenkast van bol.com puilt uit: Retailer van het Jaar, Beste webshop, publieksprijzen, noem maar op. De e-tailer kent

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

Basis concept. Bonfait B.V. Faradayweg HD Denekamp

Basis concept. Bonfait B.V. Faradayweg HD Denekamp Bonfait B.V. Faradayweg 2 7591 HD Denekamp 0541-581900 info@bonfait.nl Basis concept Haal het beste uit je ambacht met het basisconcept van Bonfait! + + Je eigen verse ingrediënten Onze koelverse basis

Nadere informatie

TOMATEN, DAAR ZIJN WE GEK OP

TOMATEN, DAAR ZIJN WE GEK OP TOMATEN, DAAR ZIJN WE GEK OP De telers van Prominent telen het hele jaar rond de allerbeste tomaten rassen op hun familiebedrijven. In nauwe samenwerking met de natuur. Ze zorgen er met veel liefde en

Nadere informatie

RESTAURANT & LUNCHROOM

RESTAURANT & LUNCHROOM RESTAURANT & LUNCHROOM Je bezit een lunchroom of een restaurant en op het menu staat pizza, omdat je klanten daarom vragen en jij wilt geen omzet mislopen, maar je bent je ook bewust van alle moeite die

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

COLBRAND. We just take care of it.

COLBRAND. We just take care of it. COLBRAND. Met meer dan 150 jaar ervaring is Colbrand een betrouwbare en bedrijfszekere producent van ontbijtgranen, broodbeleg, siropen en patisserie-toppings voor A-merken en private label. Onze passie

Nadere informatie

Natural Delicious. Professionals in uw restaurant. De juiste mensen op de juiste plek

Natural Delicious. Professionals in uw restaurant. De juiste mensen op de juiste plek Natural Delicious Professionals in uw restaurant De juiste mensen op de juiste plek Genieten van vers en ge in een sfeervolle ambia Lekker, vers, natuurlijk en gezond komen samen in Natural Delicious.

Nadere informatie

Wie is Beliès? Waarom Beliès? VERSHEID PROEF JE ZO. Een breed assortiment aan verse producten en concepten. Kwaliteitsgarantie

Wie is Beliès? Waarom Beliès? VERSHEID PROEF JE ZO. Een breed assortiment aan verse producten en concepten. Kwaliteitsgarantie specialist IN VERSE mediterrane delicatessen Wie is Beliès? Beliès is gespecialiseerd in de productie en verpakking van koelverse mediterrane delicatessen zoals olijven, antipasti, tapenades en pesto s.

Nadere informatie

Thermische inkjet codeersystemen. Economisch, intelligent, hoge-resolutie

Thermische inkjet codeersystemen. Economisch, intelligent, hoge-resolutie Thermische inkjet codeersystemen Economisch, intelligent, hoge-resolutie betajet consumenten goederen cosmetica BARCODES CHEMIE Mailingen Flyers FARMACEUTICA Papier primaire en secundaire verpakkingen

Nadere informatie

GREAT COFFEE MADE EASY

GREAT COFFEE MADE EASY GREAT COFFEE MADE EASY HÉt koffieconcept dat iedereen perfect past Dat is de uitdaging! We hebben goed naar uw wensen geluisterd 1... Wisselende kwaliteit De vraag naar variatie Afval Tijdrovend Ingewikkelde

Nadere informatie

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig Latte made easy MELK-waardig MEER KOFFIE MET MELK De populariteit van cappuccino s en latte macchiato s is enorm gestegen in de afgelopen tien jaar, vooral onder de jongere gasten. Melkschuim is dan ook

Nadere informatie

SUCCESS. tastes better TOGETHER

SUCCESS. tastes better TOGETHER SUCCESS tastes better TOGETHER Nunhems, een dochterbedrijf van Bayer CropScience, is een wereldwijd opererende specialist in groentezaden en concepten. Met een uitgebreid assortiment van 2.500 rassen en

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE 1 Boeiend en verrijkend. Ook verschillend van invalshoeken en belangen Het was mijn doel om van de ervaringen van anderen te leren en dat is geslaagd De rondetafelsessies

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Stel je gezond weekmenu samen

Stel je gezond weekmenu samen Stel je gezond weekmenu samen Leer je maaltijden op een gezonde manier plannen Lotte De Clercq Auteur: Lotte De Clercq Coverontwerp: Lotte De Clercq ISBN: 978-94-6342-735-7 Uitgeverij mijnbestseller.nl

Nadere informatie

MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM

MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM Professionele oplossingen voor wateroptimalisatie voor catering en grootkeukens MET BRITA KOOK IK GEWOON EFFICIËNTER Vrijwel gelijktijdig 300 perfect gare porties

Nadere informatie

Vlieger Special Packaging

Vlieger Special Packaging Vlieger Special Packaging Vakmanschap en ervaring Gedreven, ambitieus, innovatief maar vooral ook de intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers zorgen ervoor dat Vlieger Special Packaging al decennia

Nadere informatie

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Alles in één hand Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Eric Bruggink Allround familiebedrijf met uitgebreid dienstenpakket Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand bij Bruggink.

Nadere informatie

geen dag zonder een goed CV White Label

geen dag zonder een goed CV White Label White Label Als intermediair, detacheringorganisatie of uitzendbureau bestaat uw core business uit het verzamelen, beoordelen en herlabelen van CV s. Met name het herlabelen van CV s is een van de punten

Nadere informatie

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR 34608 (11/08) The Berner Group Berner GmbH Bernerstraße 6 D-74653 Künzelsau Berner Produkten b.v. Vogelzankweg 175 NL-6374 AC Landgraaf Berner Belgien NV/SA Bernerstraat 1 B-3620 Lanaken EXPERTISE VOOR

Nadere informatie

K a b e l k a n a a l s y s t e e m

K a b e l k a n a a l s y s t e e m Kabelkanaal systeem Introductie Een kabelkanaalsysteem met decoratieve waarde Pipelife introduceert D-line. Een kabelkanaalsysteem dat gezien mag worden. Tot nu toe was men voor kabelkanaalsystemen aangewezen

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

HAPARKO COSMETICS Ons concept voor uw succes!

HAPARKO COSMETICS Ons concept voor uw succes! HAPARKO COSMETICS Ons concept voor uw succes! Haparko Cosmetics HAPARKO COSMETICS is opgericht door Hester en Pieter van Hattem. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van cosmetica,

Nadere informatie

Picknicktafel 187,50 Massief eiken voor lange levensduur. Nu met 10% korting 895,- NU 70,- NU MET 10% KORTING 288,-

Picknicktafel 187,50 Massief eiken voor lange levensduur. Nu met 10% korting 895,- NU 70,- NU MET 10% KORTING 288,- Gezond en rustgevend Hele jaar buiten te gebruiken Conform alle eisen gemaakt Profiteer nu van onze voorjaarsaanbieding Afmeting: B130xD77xH188cm Nu met 10% korting 895,- Zand-watertafel (B40xD40xH55cm)

Nadere informatie

Het recept van de IP Businessmanager

Het recept van de IP Businessmanager Het recept van de IP Businessmanager mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

Ontdek onze nieuwe kaart

Ontdek onze nieuwe kaart Ontdek onze nieuwe kaart boordevol culinaire cadeaus! 25 JAAR CULINAIRE EVOLUTIE Spaarprogramma 2013 voor culinaire cadeaus met Hollandia en Debic 25 JAAR CULINAIRE EVOLUTIE Ook in 2013 heeft Hollandia

Nadere informatie

vidaxl zet nieuwe stappen in snelle groei

vidaxl zet nieuwe stappen in snelle groei persbericht vidaxl zet nieuwe stappen in snelle groei Populair vidaxl-platform nu ook open voor andere verkopers Start bouw nieuw distributiecentrum van 100.000 m² Kan niet, echt wel tv-campagne in Nederland

Nadere informatie

Dampkapsystemen EN inox realisaties

Dampkapsystemen EN inox realisaties Dampkapsystemen EN inox realisaties De pure dynamiek van een familiezaak... Als klant van Venduro geniet u mee van alle voordelen van een gedreven en gezond familiebedrijf. En van onze ervaring, want Venduro

Nadere informatie

Inducook ClassicLine Eenvoud & Toonaangevend

Inducook ClassicLine Eenvoud & Toonaangevend Eenvoud & Toonaangevend Koud getransporteerd. Warm geserveerd. Zorgeloze Menu Service. Optimaal bereidt. is het ideale Tafeltje Dekje systeem voor een maximale versheid, aroma en smaak. infrarood afstandsbediening

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

LAAG TEMPERATUUR GAREN

LAAG TEMPERATUUR GAREN NL LAAG TEMPERATUUR GAREN LAAG TEMPERATUUR GAREN Traditionele smaken herontdekken dankzij innovatie Zachte, lage, gecontroleerde warmte, die het vlees als een deken omwikkelt en geleidelijk gaart, zodat

Nadere informatie

GEZONDE ONTBIJT RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM

GEZONDE ONTBIJT RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM GEZONDE RECEPTEN ITALIAANSE KRUIDEN OMELET Voeg de uienringen en een eetlepel water toe aan een voorverwarmde pan. Bak de uien net zolang totdat het kleine beetje water in verdampt. Voeg daarna een kleine

Nadere informatie

5Cateringverpakkingen. en maaltijdsystemen

5Cateringverpakkingen. en maaltijdsystemen 5Cateringverpakkingen en maaltijdsystemen Snackbakjes 80413 Fritesbakje wit 122x96x33mm ps A7N 4x250 80362 Fritesbakje wit 146x97x37mm ps A9 4x250 80691 Fritesbakje wit 162x109x39mm ps A13 4x250 80642

Nadere informatie

Persinformatie. Voor de eeuwigheid verenigd Häcker Keukens verzekert zich definitief van de merkrechten van Blaupunkt op het gebied inbouwapparatuur

Persinformatie. Voor de eeuwigheid verenigd Häcker Keukens verzekert zich definitief van de merkrechten van Blaupunkt op het gebied inbouwapparatuur LivingKitchen 2017, 16-22 januari 2017 Voor de eeuwigheid verenigd Häcker Keukens verzekert zich definitief van de merkrechten van Blaupunkt op het gebied inbouwapparatuur Januari 2017. De voordelen, die

Nadere informatie

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009 01 Eindeloze creativiteit Al onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de wens om te veranderen en het nastreven van perfectie. Constante verbeteringen voor een betere leefomgeving. We volgen onze hoofdontwerper

Nadere informatie

Royal VKB Boomerang Wok 28 cm

Royal VKB Boomerang Wok 28 cm PERSBERICHT Royal VKB Boomerang Wok 28 cm Boomerang Wok Met de introductie van de Boomerang Wok heeft Royal VKB het roerbakken een stuk eenvoudiger én leuker gemaakt. Dankzij de uniek gepatenteerde komvormige

Nadere informatie

Wie zijn wij? Carolien Plevier. Wim Van Nuffel. Gestructureerde marketing innovator die van inzichten concepten maakt.

Wie zijn wij? Carolien Plevier. Wim Van Nuffel. Gestructureerde marketing innovator die van inzichten concepten maakt. PREVIEW SCAN 2 Wie zijn wij? Carolien Plevier Charmante marketing tacticus die van kennis resultaten maakt. Wim Van Nuffel Gestructureerde marketing innovator die van inzichten concepten maakt. Marc Waelbers

Nadere informatie

PASSIE VOOR ETEN L. Food Connect. eten maakt je dag een stuk leuker. D. Dat geldt vast ook voor uw cliënten. Laat u het k

PASSIE VOOR ETEN L. Food Connect. eten maakt je dag een stuk leuker. D. Dat geldt vast ook voor uw cliënten. Laat u het k Maaltijd aan huis Food Connect PASSIE VOOR ETEN L Lekker eten maakt je dag een stuk leuker. D Dat geldt vast ook voor uw cliënten. Laat u het k koken van hun maaltijden over aan onze koks, d dan kunt

Nadere informatie

T H E R M A X De MELFORM containers garanderen het temperatuurbehoud tijdens het transport van dranken en voedingswaren.

T H E R M A X De MELFORM containers garanderen het temperatuurbehoud tijdens het transport van dranken en voedingswaren. THERMAX De MELFORM containers garanderen het temperatuurbehoud tijdens het transport van dranken en voedingswaren. Geschikt voor zowel koude als warme lijn. ISOTHERME CONTAINERS VOOR DRANKEN Voor koude

Nadere informatie

CROWN Vouwdeuren. www.sapabuildingsystem.com

CROWN Vouwdeuren. www.sapabuildingsystem.com CROWN Vouwdeuren 1 TOT 3 METER HOOG 2 BREID UW LEEFRUIMTE UIT Gooi de deuren open met aluminium vouwdeuren. Het is een geweldige manier om uw leefruimte en tuin bij elkaar aan te laten sluiten en geeft

Nadere informatie

Safe outdoor cooking wherever you are. de BarBecue die alles is: veilig, Zuinig, veelzijdig, in 3 Minuten heet en overal te gebruiken.

Safe outdoor cooking wherever you are. de BarBecue die alles is: veilig, Zuinig, veelzijdig, in 3 Minuten heet en overal te gebruiken. Safe outdoor cooking wherever you are de BarBecue die alles is: veilig, Zuinig, veelzijdig, in 3 Minuten heet en overal te gebruiken. Safe outdoor cooking wherever you are veilig koken: het grote idee

Nadere informatie

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap.

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. EET PALEO 3 Inhoudsopgave Inleiding 6 Mijn Paleo verhaal 8 De 7 stappen in het kort 12 Stap 1 Richt je op de praktijk 14

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

Functies COMPACT MET ALLE

Functies COMPACT MET ALLE KOKEN 24 KOKEN COMPACT MET ALLE Functies Compact betekent niet meteen een compromis. Met de compacte apparaten van Electrolux, heeft u alle vrijheid om uw keuken op uw manier in te richten. Zelfs als uw

Nadere informatie

Welkom in de wereld van Interhal

Welkom in de wereld van Interhal Welkom in de wereld van Interhal INTERHAL GROEP Een kijkje in de professionele keuken. Interhal, opgericht in 1961, is importeur en totaalleverancier van hoogwaardige non-food merkproducten voor de professionele

Nadere informatie

Global Packaging & Logistics Solutions

Global Packaging & Logistics Solutions Vouwkisten Export verpakkingen Verpakkings materialen Global Packaging & Logistics Solutions Foldy Pac Wie zijn wij Foldy Pac International levert innovatieve en efficiënte verpakkingsproducten. Of het

Nadere informatie

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN De verpakking als visitekaartje De gedachte aan een verpakking als praktisch omhulsel is verleden tijd. De verpakking is tegenwoordig onderdeel van de huisstijl en daarmee

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

Imago Onderzoek Vriesvers. Ontwikkeling van positie Vriesvers vs Koelvers

Imago Onderzoek Vriesvers. Ontwikkeling van positie Vriesvers vs Koelvers Imago Onderzoek Vriesvers Ontwikkeling van positie Vriesvers vs Koelvers Achtergrond Doel VriesVers Platform: consument meer vriesvers producten te laten kopen. Dit gebeurt niet zomaar: imago- en actie

Nadere informatie

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'.

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'. Persoonlijk. Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Daarbij moeten de voordelen van de producten perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Nadere informatie

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen.

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. Maak kennis met de rest van de wereld. Nieuwe smaken, gerechten

Nadere informatie

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17 W i t h i n r e a c h v o i c e w o r k s. c o m Inhoud De droom 5 Visie en missie 7 Mega innovatief 9 Super professioneel 11 Ultra flexibel 13 Puur persoonlijk 15 Vaste telefonie 17 Mobiele telefonie

Nadere informatie

LinkedIn voor ZZP ers

LinkedIn voor ZZP ers LinkedIn voor ZZP ers LinkedIn voor ZZP ers Jan Willem Alphenaar Schrijver: Jan Willem Alphenaar Coverontwerp: Jan Willem Alphenaar Coverfoto: Henk-Jan Winkeldermaat - Punkmedia ISBN: 9789463189798 Jan

Nadere informatie

Altijd lekvrij. Altijd vers. Altijd gezond.

Altijd lekvrij. Altijd vers. Altijd gezond. Altijd lekvrij. Altijd vers. Altijd gezond. www.emsa.com Verser. Dankzij een unieke sluiting. Altijd lekvrij. Omdat alles op zijn plek blijft. Altijd vers. Omdat kieme n buiten blijven. Altijd gezond.

Nadere informatie

ONZE KWALITEIT EN SERVICE ALS BASIS VAN UW BEDRIJFSKANTINE

ONZE KWALITEIT EN SERVICE ALS BASIS VAN UW BEDRIJFSKANTINE ONZE KWALITEIT EN SERVICE ALS BASIS VAN UW BEDRIJFSKANTINE KIES ZELF ASSORTIMENT EN PRIJSSTELLING. WIJ ZORGEN VOOR KWALITEIT EN SERVICE! Bedrijfscatering staat al jaren synoniem voor een buffet met brood,

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

Méér groeilicht en 5% méér opbrengst met de nieuwe GreenPower Xtra 1000W

Méér groeilicht en 5% méér opbrengst met de nieuwe GreenPower Xtra 1000W Horticulture GreenPower Xtra Nieuwe lamp met 2.150 micromollen per seconde levert baanbrekende prestaties Méér groeilicht en 5% méér opbrengst met de nieuwe GreenPower Xtra 1000W Werk maken van meer opbrengst

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

HONDEN - PUPPY HONDEN - ADULT

HONDEN - PUPPY HONDEN - ADULT Puppy All Breed HONDEN - PUPPY NATURE AND SCIENCE voor puppy s tot ca. 12 maanden oud. Het bevat alle essentiële voedingsstoffen die een opgroeiende puppy nodig heeft. Artikelnummer: 15010 Adult S-M 2,5KG

Nadere informatie

SERELIS ONE. De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service. Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen

SERELIS ONE. De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service. Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen SERELIS ONE De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen ALL IN ONE Voor een gezonde en smakelijke maaltijd Lekker

Nadere informatie

Sinaasappels van een meter doorsnede bestaan niet, een betrouwbare versleverancier voor de horeca gelukkig wel!

Sinaasappels van een meter doorsnede bestaan niet, een betrouwbare versleverancier voor de horeca gelukkig wel! Sinaasappels van een meter doorsnede bestaan niet, een betrouwbare versleverancier voor de horeca gelukkig wel! Freshweb.nl uw totaalleverancier voor vers Horeca & Freshweb.nl een perfecte combinatie!

Nadere informatie

Alles draait om drive

Alles draait om drive Alles draait om drive MENSEN MET DRIVE Mensen met drive maken het verschil twee Persoonlijk en servicegericht J&T Autolease is een servicegerichte leasemaatschappij met een directe en persoonlijke manier

Nadere informatie

Formule Boerderijwinkel

Formule Boerderijwinkel Formule Boerderijwinkel Laat u inspireren Hollands Wild brengt lekkere en duurzame producten uit de Hollandse natuur op de markt. De Hollandse vrije natuur is een van rijkst gevarieerde ter wereld. Betrokken

Nadere informatie

Systainer Flexibel en modulair

Systainer Flexibel en modulair your business, our case PRODUCT SHEET Flexibel en modulair De koffers zijn ideaal voor het transporteren van uiteenlopende producten. Het concept is flexibel en erg prettig in het gebruik. Bovendien is

Nadere informatie

INTERNATIONAL SALES MANAGER

INTERNATIONAL SALES MANAGER #VACATURE INTERNATIONAL SALES MANAGER Het bewustzijn rondom voeding groeit. Consumenten kopen meer gezonde, duurzame en voedzame producten en kiezen steeds vaker voor een biologisch alternatief. En dat

Nadere informatie

Een Rivusol zonneboiler voor iedereen

Een Rivusol zonneboiler voor iedereen Een Rivusol zonneboiler voor iedereen De makkelijkste manier om over te stappen op zonne-energie Rivusol heeft zich ten doel gesteld om de zonneboiler bereikbaar te maken voor iedereen. Met de Rivusol

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System Onderhoud Houten Vloeren Bona Deep Clean System Nieuwe service met uitstekende resultaten Bona introduceert haar allernieuwste innovatie, waarmee doffe vloeren onmiddellijk worden gerevitaliseerd. Met

Nadere informatie

Assortimentsbrochure High-tech tomaten. a World of Knowledge in every seed

Assortimentsbrochure High-tech tomaten. a World of Knowledge in every seed Assortimentsbrochure High-tech tomaten a World of Knowledge in every seed The Global Specialist Bayer is een betrouwbare partner voor het optimaliseren van de productie en marketing van onze veredelde

Nadere informatie

Beter voorkomen dan genezen.

Beter voorkomen dan genezen. Hoe raar is dat? Zorgorganisaties zijn er om mensen beter te maken, beter te laten functioneren en zich beter te laten voelen. Natuurlijk zijn allereerst de zorg en begeleiding daar op gericht, maar zou

Nadere informatie

Overstelp uw klanten met smaak. Dankzij een heerlijke boodschap in chocolade Uniek, origineel, snel en geraffineerd.

Overstelp uw klanten met smaak. Dankzij een heerlijke boodschap in chocolade Uniek, origineel, snel en geraffineerd. Overstelp uw klanten met smaak Dankzij een heerlijke boodschap in chocolade Uniek, origineel, snel en geraffineerd. www.chocol-at.be ZACHTHEID VOOR UW ZAKEN Verlies geen tijd meer om voor uw klanten en

Nadere informatie

CORPORATE DEVELOPMENT MANAGER

CORPORATE DEVELOPMENT MANAGER Digital Consulting Exit #VACATURE CORPORATE DEVELOPMENT MANAGER Als rechterhand van de bol.com CEO krijgt de Corporate Development Manager een ongekend inzicht in alle aspecten van Nederlands meest succesvolle

Nadere informatie

CHANGING THE WORLD OF FOOD TOGETHER

CHANGING THE WORLD OF FOOD TOGETHER CHANGING THE WORLD OF FOOD TOGETHER WAAR IS ECHT BEHOEFTE AAN OVER CAMPS FOOD KANTOOR BREDA (NL) KANTOOR BREDA (NL) DISTRIBUTIE CENTRUM WAARDENBURG (NL) DISTRIBUTIE CENTRUM WAARDENBURG (NL) BREED BREED

Nadere informatie

Zes tips voor effectieve visual merchandising :28

Zes tips voor effectieve visual merchandising :28 Zes tips voor effectieve visual merchandising 17-11-2015 09:28 Door Hanne van Nederveen Meerkerk Accountmanager retail bij visual merchandisingbureau Van Straaten We kunnen natuurlijk niet om de groei

Nadere informatie

Directie. Vormgeving, Concept development. Administratie. Logistiek Sales Marketing

Directie. Vormgeving, Concept development. Administratie. Logistiek Sales Marketing Quickscan Danique Beeks Studentnummer: 2054232 Advanced Business Creation Stagebedrijf: JH Busines Promotions Bedrijfsbegeleider: John van den Heuvel Datum: 26 augustus 2013 JH Business Promotions heeft

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER FOODSERVICE

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER FOODSERVICE #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER FOODSERVICE Niet iedere consument zal bekend zijn met de naam Peter van Halder of met de afkorting A.G.F. Toch geniet het gros van alle Nederlanders van de heerlijke

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

Nero Bianco - keramische pannenserie najaar 2014

Nero Bianco - keramische pannenserie najaar 2014 Nero Bianco - keramische pannenserie najaar 2014 Over de serie Nero Bianco Nero Bianco is een serie van keramische gecoate pannen zonder compromissen. Met een optimale vormgeving en een neutrale kleurstelling.

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised BINNEN 5 werkdagen geproduceerd Bestellen Vanaf 5 stuks Levenslange garantie Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn

Nadere informatie

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen Comfortabel zaken doen De ideale plek voor formele en informele ontmoetingen Ons volledig vernieuwde clubhuis, middenin een groene oase van rust, is de ideale

Nadere informatie

Trends en ontwikkelingen in de voedselketen

Trends en ontwikkelingen in de voedselketen Trends en ontwikkelingen in de voedselketen Eisen van consumenten, kansen voor ondernemers Dik Goorhuis Economielezing 2 juni 2015: Voedsel voor de economie, kansen voor ondernemers CV Dik Goorhuis 25

Nadere informatie

Presentatie ei innovatie onderzoek

Presentatie ei innovatie onderzoek Presentatie ei innovatie onderzoek Jon Zwijnenburg Kees Wilborts Agenda 1 Onderzoeksverantwoording 2 Conclusies 3 Resultaten 1 Onderzoeksverantwoording Onderzoeksvragen 4 Dit onderzoek geeft antwoord op

Nadere informatie

Geen extra werk, wel extra winst?

Geen extra werk, wel extra winst? Geen extra werk, wel extra winst? word partner van! Simpel en smakelijk afvallen Wie is Even voorstellen is een toonaangevende producent en distributeur van dieetproducten met vestigingen in Europa. Onze

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

De hoge snelheidsoven van Atollspeed. Elegant Design Superieure kwaliteit Beste prestaties. Een lid van de groep Kolb

De hoge snelheidsoven van Atollspeed. Elegant Design Superieure kwaliteit Beste prestaties. Een lid van de groep Kolb De hoge snelheidsoven van Atollspeed Elegant Design Superieure kwaliteit Beste prestaties Een lid van de groep Kolb De nieuwe GENERATIE Atollspeed AS 300T Dankzij een perfecte combinatie van een hete luchtpunctie

Nadere informatie

Pan Cum sociis. Nero Bianco - keramische pannenserie najaar ilag non stick Zwitserse keramische coating

Pan Cum sociis. Nero Bianco - keramische pannenserie najaar ilag non stick Zwitserse keramische coating Pan Cum sociis Nero Bianco - keramische pannenserie najaar 2014 ilag non stick Zwitserse keramische coating Over de serie Nero Bianco Nero Bianco is een serie van keramische gecoate pannen zonder compromissen.

Nadere informatie

BROCHURE Opvallend presenteren is omzet genereren

BROCHURE Opvallend presenteren is omzet genereren BROCHURE Opvallend presenteren is omzet genereren Zo slim kan simpel zijn! Inhoud 4 Cool Presentation 6 Betrouwbare partner 8 Productaanbod Cool Presentation 10 Simple Click 3 Simple Click Systems Smartness

Nadere informatie

étumé Daalseweg 5 6521 GE Nijmegen KvK 09185414

étumé Daalseweg 5 6521 GE Nijmegen KvK 09185414 Beste heer/mevrouw, Wat leuk dat u de informatiemap van étumé heeft aangevraagd! In deze map vindt u alle informatie over étumé en kunt u zich direct als klant aanmelden. Zeven jaar geleden ben ik, Sander,

Nadere informatie

Overzicht codeeroplossingen

Overzicht codeeroplossingen Overzicht codeeroplossingen Codeeroplossingen van product tot pallet Over de hele wereld spelen de Domino producten en technologieën een cruciale rol in het productieproces. We werken met klanten in de

Nadere informatie