Reglement kerstmarkt 12 & 13 december 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reglement kerstmarkt 12 & 13 december 2015"

Transcriptie

1 Reglement kerstmarkt 12 & 13 december 2015 DEELNAME Een standhouder kan pas effectief deelnemen als in volgende zaken is voldaan: 1. Ingevuld deelnameformulier doorgezonden, uiterlijk tegen 23/11/ Vertegenwoordiging van de stand tijdens de laatste briefing op 30/11/2015 om 20.00u 3. Ondertekening van dit reglement, afgave tijdens de laatste briefing op 30/11/ Voldane betaling uiterlijk tegen 04/12/2015 Bij het bevestigen van de deelname en het toekennen van de standen wordt rekening gehouden met, in deze volgorde: 1. Het voldoen aan bovenstaande voorwaarden 2. Eerdere deelname 3. Datum van binnenkomst inschrijving 4. Aanbod VOORBEREIDING Elke standhouder dient het inschrijvingsformulier zo volledig mogelijk in te vullen en te bezorgen aan de organisatie. Er dient minstens één contactpersoon (verantwoordelijke stand) opgegeven te worden. UURREGELING 12 december: 10.00u Opbouw standen 13.00u Controle brandweer (1 verantwoordelijke verplicht aanwezig per stand) 13.30u Alle voertuigen dienen van de Kerstmarkt te zijn u Start Kerstmarkt 22.45u Stop verkoop voeding en drank 23.00u Einde Kerstmarkt, afbouw mag beginnen 23.15u Sluiten toiletten bibliotheek 23.15u Wagens worden onder toezicht van de organisatoren op het plein toegelaten.

2 UURREGELING 13 december: 09.00u Opbouw standen 10.30u Standen volledig klaar, gangpaden volledig vrij, 1 verantwoordelijke aanwezig op de stand 11.00u Start indoor Kerstmarkt 18.00u Einde Kerstmarkt, afbouw mag beginnen 19.30u Vrijgeven zaal, alle standen dienen volledig opgeruimd te zijn. De uurregeling dient strikt gerespecteerd te worden om een vlot verloop van de Kerstmarkt te garanderen. Standhouders die opruimen vóór het sluitingsuur van de Kerstmarkt, worden volgende edities NIET meer uitgenodigd. Zowel de organisatie als de politie zal toezicht houden op het respecteren van het einduur. Bij de tour van de brandweer om 13.00u dient de standverantwoordelijke aanwezig te zijn. LOCATIE 12 december. De kerstmarkt vindt plaats op het Plein van Verdraagzaamheid (Schoolstraat Zemst), op de parking voor de Semse, in de polyvalente ruimte van de bibliotheek en de Semse. 13 december. De Kerstmarkt vindt plaats in zaal Ontmoetingscentrum, Zemstsesteenweg 15 te Hofstade. MATERIAAL Materiaal dat door de organisatie gebruikt wordt ter inrichting van de Kerstmarkt (verlichting,,verdeelkasten, verlengdraden, slingers, vuurkorven, Kerstbomen), dient met de nodige voorzichtigheid behandeld te worden. Deze materialen mogen onder geen enkel beding meegenomen worden. Bij ontvreemding zal klacht wegens diefstal neergelegd worden bij de bevoegde instanties. Materiaal dat gehuurd wordt bij de organisatie, dient vóór 24.00u terugbezorgd aan de stand van de organisatie. STANDEN Vóór het opbouwen van de stand, wordt er gevraagd u aan te bieden bij de stand van de organisatie. Gelieve uw verlengkabel (25lm) en 3 vuilzakken van de gemeente Zemst mee te brengen. De organisatie zal uw vuilzakken en verlengkabel nummeren. Indien u geen vuilzakken bij hebt, kan u deze aanschaffen bij de organisatie. U kan het materiaal dat u opgaf om bij de organisatie te huren eveneens afhalen aan de stand van de organisatie. Er zal u ook, indien noodzakelijk, een brandblusapparaat worden meegegeven. Aan dit apparaat hangt eveneens het standnummer. Dit mag niet verwijderd worden. Tijdens het uitlenen is de standhouder verantwoordelijk voor het goede beheer van dit brandblusapparaat en de gehuurde materialen.

3 Het brandblusapparaat en de gehuurde materialen dienen direct na sluiting van de Kerstmarkt teruggebracht bij de organisatie (vóór 24.00u). Elke stand blijft binnen de afmetingen van de door de organisatie getekende en toegekende zone. In eerste instantie wordt er rekening gehouden met de voorste rooilijn. De standen worden op geen enkele wijze verankerd aan straatmeubilair, de muren van de gebouwen of het grondoppervlak van het plein. Er worden geen beschadigingen aangebracht aan de oorspronkelijke staat van het straatmeubilair, de muren van de gebouwen en het grondoppervlak van het plein. De standhouder dient (bij hevige wind) zelf gewichten/versteviging voor zijn kraam te voorzien. De uren van opbouw en afbouw dienen gerespecteerd. Standhouders die vóór het einde van de Kerstmarkt reeds opruimen, zullen volgende edities niet meer uitgenodigd worden. Er wordt gevraagd om de eerste 15 minuten van de afbouw de stand zo compact mogelijk te maken. Dit om het oprijden van de wagens om 23.15u te vergemakkelijken. Er wordt achtergrondmuziek voorzien door de organisatie. Op de standen wordt dus geen muziek gespeeld. Er mag geen reclame worden geplaatst om en rond de Kerstmarkt van firma s, vreemd aan de Kerstmarkt Zemst. Sponsors (volgens contract) en Commerciële standhouders mogen natuurlijk wel reclame maken voor hun eigen zaak. ELEKTRICITEIT OUTDOOR De organisatie voorziet elektriciteit voor elk kraampje. Het verbruik in uw kraam dient op voorhand gecommuniceerd te worden aan de organisatie, zij dienen hun goedkeuring te geven. (zie inschrijvingsformulier) De standhouder voorziet zelf in verlichting. Elke standhouder voorziet zelf een veilige verlengdraad van 25lm. Indien nodig, voorziet de standhouder ook reglementaire verdeeldozen. Bij regen of sneeuw mogen de verdeeldozen niet op de grond liggen. Elke stand zal binnen de 25lm een aansluitpunt vinden. De organisatie bepaalt waar de standhouders aansluiten. Kook- en bakplaten zijn enkel toegelaten op gas. Ook hier weer dient de fles achteraan buiten de tent geplaatst te worden. Microgolf, wafelijzer en andere elektrische benodigdheden, zie eerste regel van dit hoofdstuk. VERWARMING STANDEN OUTDOOR Verwarmen van uw stand is enkel toegelaten met gastoestellen. Uw gasfles dient achteraan buiten de tent geplaatst te worden, er dient een slangbreukventiel tussen de gasfles en de darm te zitten én de vervaldatum op uw gasdarm en gasfles moet nagekeken worden. Gasdarmen waarbij de vervaldatum niet meer zichtbaar is, worden beschouwd als onveilig en mogen derhalve NIET gebruikt worden. Toestellen op vaste brandstof (hout, mazout, andere) of op elektriciteit zijn niet toegelaten.

4 AANGEBODEN KOOPWAAR OUTDOOR De standhouders houden zich aan de producten die zij op hun inschrijvingsformulier invulden. Elke standhouder mag vrij frisdrank aanbieden. Dit wordt niet gezien als een productgroep. Het schenken van dranken in glas werd door de politie verboden. Gebruik dus plastic bekers. Het gebruik van borden, tassen en bestek is wel toegestaan. Voor flessen dient een waarborg van 15 euro te worden gevraagd. De politie van Zemst benadrukt dat een PV kan worden opgesteld bij het schenken van alcohol aan zichtbaar dronken personen. Bovendien benadrukken zij dat het verboden is om alcoholhoudende dranken te schenken aan -16 jarigen en sterke dranken aan -18 jarigen. AANGEBODEN KOOPWAAR INDOOR De standhouders houden zich aan de producten die zij op hun inschrijvingsformulier invulden. Het is de standhouders verboden om voeding of drank aan te bieden. Tenzij in gesloten geschenkverpakking. VEILIGHEID Het gebruik van kaarsen, fakkels, vuurpotten, vuurkorven oid is verboden. Enkel de vuurkorven van de organisatie worden geplaatst. De organisatie voorziet brandblusapparaten i.s.m. brandweer Vilvoorde. Deze zullen evenredig verdeeld worden over het aantal standen. Gelieve bijkomend minstens 1 autobrandblusser in uw kraam te nemen en op een zichtbare en gemakkelijk bereikbare plek te plaatsen. Gasflessen mogen uitsluitend achteraan buiten de tenten geplaatst worden. Nergens anders. Elke gasdarm dient een duidelijke vermelding te hebben van de vervaldatum. Vanzelfsprekend mag deze nog niet verstreken zijn. Elke gasinstallatie dient uitgerust te zijn met een slangbreukventiel of terugslagklep. De brandweer, politie en/of organisatie behouden zich het recht om materialen, installaties of standen te weigeren indien deze een risico inhouden voor deelnemers en/of bezoekers. PARKEERGELEGENHEID EN VERKEER 12 DECEMBER Tot 13.30u kunnen kraamhouders zich parkeren op de parkeerplaatsen achter het plein. Vanaf 13.30u wordt de parking afgesloten. Om 23.15u gaat de parking terug open. Alle standhouders ontvangen op zaterdag 14/12 een parkeerkaart (af te halen bij de organisatie). Er geldt eveneens een rijverbod (doorgaand verkeer) in de Schoolstraat, van 8.00u tem 24u. De kraamhouders zijn plaatselijk verkeer en mogen er laden en lossen van 10-13u en van 23-24u. PARKEERGELEGENHEID 13 DECEMBER Tot 10.30u kunnen kraamhouders zich parkeren op de parkeerplaatsen naast de zaal. Dit om materiaal snel binnen te brengen. Daarna worden alle wagens verplaatst naar de grote parking aan de Gasthuishofweg. Om 18.00u wordt de parking naast de zaal weer beschikbaar voor standhouders.

5 AFVAL OUTDOOR Elke standhouder is verplicht om 1 vuilzak van de gemeente Zemst te hangen aan zijn stand. Deze Zakken dienen na de Kerstmarkt meegenomen te worden en buiten geplaatst bij de vuilophaling. De gemeente Zemst voorziet afvaleilanden, deze staan uitsluitend ten dienste van de bezoekers. De gemeente Zemst voorziet ook een glasbak. Deze mag vanzelfsprekend door de standhouders gebruikt worden. Vol is echter vol, er worden dus geen lege flessen buiten de glasbak geplaatst. Ook niet in kartonnen dozen. Standhouders staan zelf in voor de afbraak van hun kraam. De gehele oppervlakte van de stand dient in zuivere staat afgeleverd te worden. AFVAL INDOOR Elke standhouder staat zelf in voor het opbergen en meenemen van eigen afval. Wanneer een stand vuil wordt achtergelaten, zal er een bedrag van 30,- gerekend worden. Bij niet betaling volgt uitsluiting van volgende Kerstmarkten. PROBLEMEN Bij praktische problemen tijdens de kerstmarkt kan je steeds de organisatie contacteren op het nummer Bij kleine tuchtproblemen kan je de toezichthoudende politiemensen aanspreken. Bij noodsituaties bel je het nummer 101. DEELNAME VOLGENDE EDITIES Om in de toekomst tot een nog aangenamere Kerstmarkt te komen, zullen alle deelnemende standhouders beoordeeld worden op verschillende punten. 1. Naleving reglementen KMZ 2. Aankleding stand 3. Aanbod 4. Inzet voor een sfeervolle en aangename Kerstmarkt Deze beoordeling zal de volgorde van deelname aan de Kerstmarkt Zemst 2016 bepalen. Dit zal de Kerstmarkt Zemst in het algemeen, en de vele deelnemers en bezoekers in het bijzonder ten goede komen.

6 AANSPRAKELIJKHEID De organisatie kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade aan -, of diefstal van materialen of tenten. Het reglement van deze Kerstmarkt is opgesteld om een vlot en veilig verloop van het evenement te garanderen, zowel voor de standhouders, als voor de talrijke bezoekers. De organisatie rekent dan ook op de volledige medewerking van de standhouders en bezoekers. Inbreuken kunnen leiden tot een weigering van de stand op volgende edities van de Kerstmarkt Zemst. Hierin beslist de organisatie. In extremis kan zelfs beslist worden een stand per direct te sluiten. De politie zal streng toezien op het naleven van gemeentelijke- en verkeersreglementen, alsook het naleven van de wet op de dronkenschap en lawaaihinder. Een PV van de politie betekent dan ook uitsluiting voor volgende edities. Voor akkoord, Naam vereniging: Naam verantwoordelijke: Handtekening:......

Reglement kerstmarkt HOFSTADE 8 december 2018

Reglement kerstmarkt HOFSTADE 8 december 2018 Reglement kerstmarkt HOFSTADE 8 december 2018 WIE KAN DEELNEMEN In eerste instantie is de Kerstmarkt Zemst een evenement voor en door Zemstenaars. We hanteren hiervoor een 70/30 regel (70% van de standen

Nadere informatie

Reglement kerstmarkt 8 december 2018

Reglement kerstmarkt 8 december 2018 Reglement kerstmarkt 8 december 2018 WIE KAN DEELNEMEN In eerste instantie is de Kerstmarkt Zemst een evenement voor en door Zemstenaars. We hanteren hiervoor een 70/30 regel (70% van de standen hebben

Nadere informatie

Inschrijvingsvoorwaarden KERSTMARKT 2016

Inschrijvingsvoorwaarden KERSTMARKT 2016 Inschrijvingsvoorwaarden KERSTMARKT 2016 Toerisme Herentals VZW en de stad Herentals organiseren een kerstmarkt die dit jaar zal plaatsvinden op 11 december 2016. Art. 1 - DEELNEMERS: Mogen deelnemen aan

Nadere informatie

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Standplaatsen Deelnemers dienen op de hoogte te zijn van de volgende groepen: Handel in reguliere goederen: De handelaar verkoopt goederen

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

Standhoudersreglement

Standhoudersreglement Standhoudersreglement 15 december 2018 De Kerstmarkt Schoten Deuzeld vindt plaats op zaterdag 15 december 2018 van 15u tot 22u, i.s.m. Algemene Markthandelaars Vereniging en L.D.C. Cogelshof. De inkomsten

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Verhuur Glazen zaal Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3

Nadere informatie

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Via dit document willen wij u bijkomende informatie geven betreffende uw deelname aan LaboramaLux. U kunt hier een overzicht terugvinden van alle praktische

Nadere informatie

Reglement Kerstdorp 2008

Reglement Kerstdorp 2008 Reglement Kerstdorp 2008 Reglement 2008 Kerstmarkt: Art. 1 Locatie van het kerstdorp Het kerstdorp wordt georganiseerd op volgende locaties: Schapekoppenstraat Zimmerplein De Kerstmarkt in Koningshooikt

Nadere informatie

Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf

Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf Goedgekeurd op 27 juni 2012 door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Hervastgesteld op 26 februari 2013 door de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

IJZERWAKEDORP Ook dit jaar verkoopstands van geselecteerde partners! Informatie voor partners

IJZERWAKEDORP Ook dit jaar verkoopstands van geselecteerde partners! Informatie voor partners IJZERWAKEDORP 2017 Ook dit jaar verkoopstands van geselecteerde partners! Informatie voor partners 1 1. Wat is het IJzerwakedorp op de IJzerwake? Elk jaar komen duizenden Vlamingen bijeen in Steenstrate,

Nadere informatie

Nr.1 OPBOUWINSTRUCTIES 1. INLEIDING 2. DIENSTEN. Hieronder vindt u de opbouwinstructies voor de HABITAT beurs 2016.

Nr.1 OPBOUWINSTRUCTIES 1. INLEIDING 2. DIENSTEN. Hieronder vindt u de opbouwinstructies voor de HABITAT beurs 2016. OPBOUWINSTRUCTIES Nr.1 LIEGE EXPO (FIL) Avenue Maurice Denis, 4 4000 Luik Belgium salonhabitat@liegeexpo.be Tel.: 0032(0)4 228.77.64 Fax: 0032(0)4 227.18.95 1. INLEIDING Hieronder vindt u de opbouwinstructies

Nadere informatie

BIJLAGE ONTMOETINGSCENTRUM HOFSTADE

BIJLAGE ONTMOETINGSCENTRUM HOFSTADE De zaal van het Ontmoetingscentrum Hofstade is ongeveer 385 m² groot. De huur van het Ontmoetingscentrum Hofstade omvat de volgende ruimtes; inkom, vestiaire, zaal, bar, berging bar, ingerichte keukenruimte,

Nadere informatie

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Salland Natuur Fair: De Salland Natuur Fair 2015. Standhouder:

Nadere informatie

Chiro Heilig Hart Zottegem Kasteelstraat 30 9620 Zottegem

Chiro Heilig Hart Zottegem Kasteelstraat 30 9620 Zottegem Chiro Heilig Hart Zottegem Huurcontract tussen Chiro Heilig Hart Zottegem verantwoordelijke en ondergetekende (verantwoordelijke van de groep) Adres:. De huurder (gegevens van de groep) Adres:. Prijs en

Nadere informatie

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan.

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan. Gebruiksreglement gemeenschapscentrum Neerpelt Artikel 1.- Het college van burgemeester en schepenen geeft opdracht aan het beheersorgaan van het gemeenschapscentrum (GC) om het GC te verhuren met voorrang

Nadere informatie

2. Contactpersoon tijdens de activiteit/klein evenement Naam : Mobiel telefoonnummer : adres :

2. Contactpersoon tijdens de activiteit/klein evenement Naam : Mobiel telefoonnummer :  adres : MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT Artikel 2.24, 2.25 van de Algemeen plaatselijke verordening Bernheze (APV) Artikel 35 van de Drank- en Horecawet Let op! Lever uw formulier zo vroeg mogelijk in!!!! Voor

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER TOELAGE BUURT- OF STRAATACTIVITEIT

AANVRAAGFORMULIER TOELAGE BUURT- OF STRAATACTIVITEIT Dienst Vrije Tijd - 21.09.2018 Formulier terug te bezorgen aan: Gemeente Alken, dienst vrije tijd Hoogdorpsstraat 5 3570 Alken of per e-mail: julie.bijnens@alken.be AANVRAAGFORMULIER TOELAGE BUURT- OF

Nadere informatie

Aanvraagformulier Evenementen

Aanvraagformulier Evenementen Uw Ref.nr.: Aanvraagformulier Evenementen 1) Locatie van de activiteit: Aard van de locatie: O Zaal : naam van de zaal. Straat + huisnummer:. Postcode + gemeente: O Openlucht, met route: gelieve een route

Nadere informatie

Melding evenementen Gegevensverzameling en risicoanalyse. Evenementen in Ardooie, meer dan 300 personen. 1. Gegevens van het evenement. 2.

Melding evenementen Gegevensverzameling en risicoanalyse. Evenementen in Ardooie, meer dan 300 personen. 1. Gegevens van het evenement. 2. Melding evenementen Gegevensverzameling en risicoanalyse Evenementen in Ardooie, meer dan 300 personen Datum Aanvraag 1. Gegevens van het evenement Naam van het evenement: Type evenement: Fuif; concert;

Nadere informatie

Beursreglement Belfair 2017

Beursreglement Belfair 2017 Beursreglement Belfair 2017 Algemeen 1. De deelname aan de beurs als standhouder is voorbehouden voor EUROPEN-geregistreerde oefenfirma s. De deelnemer heeft gedurende overeengekomen periode recht op standruimte

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS

ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS 1 ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS 1. Inschrijving De standhouder tekent via de online inschrijvingsfiche in en dit ten laatste op maandag 23 februari 2015. Belangrijk; een inschrijving betekent niet

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE Artikel 1 Op de Stedelijke Basisschool Staakte, Hoogstraat 192 9160 Lokeren, wordt volgende ruimte ter beschikking gesteld

Nadere informatie

REGLEMENT. inzake tijdelijke huur en gebruik van

REGLEMENT. inzake tijdelijke huur en gebruik van OCMW Beersel Raad voor Maatschappelijk Welzijn 26.09.2013 REGLEMENT inzake tijdelijke huur en gebruik van ONTMOETINGSRUIMTEN DE CEDER Voor Verenigingen van deelgemeente Beersel (Werkjaar 2013-14) Algemene

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2018

Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2018 Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2018 Beste Standhouder, Ottertrotter zal dit jaar doorgaan op zaterdag 23 juni en zondag 24 juni in Tivolipark te Mechelen. Elk jaar proberen we van Ottertrotter

Nadere informatie

Installatie 9:00-10:45 9:00-10:45. Opening voor het publiek 11:00 11:00. Sluiting voor het publiek 19:30 17:30

Installatie 9:00-10:45 9:00-10:45. Opening voor het publiek 11:00 11:00. Sluiting voor het publiek 19:30 17:30 SPELLENMARKT VOORWAARDEN VOOR DEELNAME 1. VOORWAARDEN VOOR DEELNAME VOOR STANDHOUDERS 23-25 AUGUSTUS 2019 JUBELPARK Alle stands van de beurs worden voor particulieren bedoeld, die hun spellen tweedehands

Nadere informatie

Nota met praktische richtlijnen voor deelname aan de kerstshopping met kerstmarkt op vrijdag 21 december 2018

Nota met praktische richtlijnen voor deelname aan de kerstshopping met kerstmarkt op vrijdag 21 december 2018 Nota met praktische richtlijnen voor deelname aan de kerstshopping met kerstmarkt op vrijdag 21 december 2018 Beste deelnemer, In deze omslag vind je: - 1 restafvalzak - 1 PMD-zak - 1 roze zak - folder

Nadere informatie

Charter voor exposanten

Charter voor exposanten Charter voor exposanten Basisrichtlijnen bij deelname Beste exposant, Wij helpen u graag om uw deelname zo succesvol en aangenaam mogelijk te maken. Dit technisch handboek bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR LOKAAL DAMPOORTSTRAAT 84

ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR LOKAAL DAMPOORTSTRAAT 84 ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR LOKAAL DAMPOORTSTRAAT 84 Inleiding Dit is het reglement voor het huren van een lokaal beheerd door Graffiti vzw. Wie een lokaal huurt, moet dit reglement naleven. In dit reglement

Nadere informatie

VOORAL DE ALINEA S IN HET ROOD ZIJN ZEER BELANGRIJK VOOR HET JAARMARKTGEBEUREN

VOORAL DE ALINEA S IN HET ROOD ZIJN ZEER BELANGRIJK VOOR HET JAARMARKTGEBEUREN DIT BRANDWEERREGLEMENT IS ZEER BELANGRIJK ONDERMEER VOOR DE UITBATERS VAN KRAMEN WAAR VERWARMINGSTOESTELLEN WORDEN GEBRUIKT. GELIEVE HIERMEE REKENING TE HOUDEN EN NA TE LEVEN VOORAL DE ALINEA S IN HET

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN Artikel 1 In de Kunstacademie Ter Beuken, gelegen te 9160 Lokeren Groendreef 8, worden volgende ruimten ter beschikking gesteld voor gebruik:

Nadere informatie

Sport en Speelpleinen v.z.w.

Sport en Speelpleinen v.z.w. HUUROVEREENKOMST ZAAL DENNENOORD Tussen enerzijds de vzw sport en speelpleinen en anderzijds: De huurder: INSZ nummer Naam organisatie: BTW nr.: Contactpersoon:. Adres: Nr Gemeente:......Postcode Tel/Gsm:...

Nadere informatie

4édMP BERNHEZE MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT. Let op! Lever uw formulier zo vroeg mogelijk in!!!! 1. Naam van de aanvrager/organisator

4édMP BERNHEZE MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT. Let op! Lever uw formulier zo vroeg mogelijk in!!!! 1. Naam van de aanvrager/organisator ~c 4édMP BERNHEZE 111ç. 111 MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT Artikel 2.24, 2.25 van de Algemeen plaatselijke verordening Bernheze (APV) Artikel 35 van de Drank- en Horecawet Let op! Lever uw formulier

Nadere informatie

Reglementen Walking Dender

Reglementen Walking Dender Reglementen Walking Dender Artikel 1 - Omschrijving 1. De Walking Dender is een culinaire en kunstzinnige avondmarkt langs de boorden van de oude Dender in de binnenstad van Dendermonde. 2. De organisatie

Nadere informatie

Overdracht sleutels (datum, plaats, uur, verantw.):...

Overdracht sleutels (datum, plaats, uur, verantw.):... VZW Sint Aloysius Aalst OVEREENKOMST VERHUUR Eigenaar (verhuurder) Scouts en Gidsen Vlaanderen Sint-Aloyius Aalst Schendelbeekhofstraat 36 9300 Aalst Contactpersoon verhuur Naam + Voornaam Bursens Simon

Nadere informatie

Informatiebrochure BrAntbeurs 8/11/2018

Informatiebrochure BrAntbeurs 8/11/2018 Informatiebrochure BrAntbeurs 8/11/2018 1 1. Dankwoord Allereerst willen wij u graag bedanken voor uw inschrijving en deelname aan de BrAntbeurs. Er werd ons gevraagd deze beurs voor de allereerste keer

Nadere informatie

INSCHRIJVING DEELNAME KUNSTKAAI 2015

INSCHRIJVING DEELNAME KUNSTKAAI 2015 INSCHRIJVING DEELNAME KUNSTKAAI 2015 Ik, stel mij kandidaat om deel te nemen aan Kunstkaai in Diest op 19 en 20 december 2015 Ik creëer en wens aan te bieden op Kunstkaai: o Beeldende kunst schilderijen

Nadere informatie

Smaakmarkt Wijk aan Zee Deelnemersreglement 2019

Smaakmarkt Wijk aan Zee Deelnemersreglement 2019 Smaakmarkt Wijk aan Zee Deelnemersreglement 2019 Onder het genot van een hapje, een drankje en muziek elkaar weer eens echt ontmoeten. Dat is de succesformule van de Smaakmarkt in Wijk aan Zee. Op de markt

Nadere informatie

Standhoudersdossier. AGIV-trefdag 2014 27 november 2014 ICC Gent

Standhoudersdossier. AGIV-trefdag 2014 27 november 2014 ICC Gent AGIV-trefdag 2014 27 november 2014 ICC Gent Standhoudersdossier Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen Koningin Maria Hendrikaplein 70 bus 110 9000 Gent 09 276 15 00 09 276 15 05 www.agiv.be

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is van toepassing op volgende lokalen: - algemene cafetaria met bar en terras - gelijkvloers - polyvalente zaal

Nadere informatie

VEILIGHEIDSWEEKEND 2012 Algemene informatie

VEILIGHEIDSWEEKEND 2012 Algemene informatie VEILIGHEIDSWEEKEND 2012 Algemene informatie ADRES VAN DE BEURS Gemeentehallen Kloosterstraat 32 9820 Merelbeke OPBOUW Dinsdag 30 oktober Woensdag 31 oktober van 17u00 tot 22u00 van 08u00 tot 22u00 De opbouw

Nadere informatie

Chiro Lippelo - Verhuurcontract Chiro Lippelo Broekstraat Lippelo door:... (naam + handtekening) NAAMVERENIGING:......

Chiro Lippelo - Verhuurcontract Chiro Lippelo Broekstraat Lippelo door:... (naam + handtekening) NAAMVERENIGING:...... Chiro Lippelo - Verhuurcontract Chiro Lippelo Broekstraat 24 2890 Lippelo door:... (naam + handtekening) NAAMVERENIGING:......... Vertegenwoordigd door:... (naam + handtekening) Dag van aankomst (+ vermoedelijke

Nadere informatie

REGLEMENT. Chiro Westrode Huurovereenkomst. 1) Waar en wat? 2) Voor wie en waarvoor? 3) Wanneer?

REGLEMENT. Chiro Westrode Huurovereenkomst. 1) Waar en wat? 2) Voor wie en waarvoor? 3) Wanneer? Chiro Westrode Huurovereenkomst REGLEMENT 1) Waar en wat? Het gebouw bevindt zich achter de parochiezaal van Westrode. Adres: Jan Hammeneckerstraat 57, 1861 Wolvertem. De huurovereenkomst bevat alle vrije

Nadere informatie

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging...

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging... HUUROVEREENKOMST EN REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE BIJ HET GEBRUIK VAN DE ZAAL HET GILDENHUIS. 1. Identiteit van de huurder*. Dhr., Mevr.... Adres... Gemeente... Tel.... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er

Nadere informatie

Reglement standhouders non-profit organisaties Japanse Tuin

Reglement standhouders non-profit organisaties Japanse Tuin Reglement standhouders non-profit organisaties Japanse Tuin Artikel 1: Toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing op eenieder die als standhouder van een non-profit organisatie aan de door Stad

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN

GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN 1.1. Begripsbepaling In dit reglement wordt verstaan onder: Het terrein: de offstreet-parking Rijnkaai,

Nadere informatie

Algemene richtlijnen voor de organisator van een evenement

Algemene richtlijnen voor de organisator van een evenement Algemene richtlijnen voor de organisator van een evenement Afspraken over de aanvraagprocedure zelf 1. De organisator maakt 2 maand op voorhand voor kleine, (3 maand op voorhand voor grote evenementen)

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3 Verwarmingsvergoeding...

Nadere informatie

GEBRUIKERSGIDS ZAAL TER BIEST

GEBRUIKERSGIDS ZAAL TER BIEST 1 GEBRUIKERSGIDS ZAAL TER BIEST Doorniksesteenweg 77a 8580 Avelgem (Max. 80p) Sleutels Alle sleutels worden afgehaald en teruggebracht in GC Spikkerelle, Scheldelaan 6 en dit zoveel mogelijk tijdens de

Nadere informatie

Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014

Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014 Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014 Algemene voorwaarden: 1. Domein Diesterweg, Acacialaan z/n, 2920 Kalmthout wordt ter beschikking

Nadere informatie

Artikel 3: openingstijden parkeerfaciliteiten. Artikel 4: toegang tot de parkeerfaciliteiten

Artikel 3: openingstijden parkeerfaciliteiten. Artikel 4: toegang tot de parkeerfaciliteiten Parkeerreglement Vrije Universiteit Brussel Artikel 1: toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing op alle gebruikers van de beheerde parkeerfaciliteiten en weginfrastructuur op de campussen en sites

Nadere informatie

Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie :

Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie : Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie : Omdat we dit jaar voor de eerste keer ons publiek niet 1 maar 2 dagen met top Blues en de nodige Duvel gaan verwennen, is er ook nagedacht over de

Nadere informatie

formulier evenenementenvergunning

formulier evenenementenvergunning Bestuursondersteuning Formulier evenementenvergunning 1. Organisator / contactpersoon Voorletters en achternaam Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer privé Telefoonnummer werk Contactpersoon Telefoonnummer

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum Kasterlee

Ontmoetingscentrum Kasterlee Ontmoetingscentrum Kasterlee Moetjes & Magjes Verloop Inleiding Wie is wie? Reservatie Gebruik Facturatie Inleiding Aandachtspunten gebruiksreglement Voorbereiding gebruik Wat niet? Waarvoor gebruiken,

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET OUDE SCHOOLGEBOUW VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET OUDE SCHOOLGEBOUW VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET OUDE SCHOOLGEBOUW VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE Artikel 1 Op de Stedelijke Basisschool Staakte, Hoogstraat 192 9160 Lokeren, wordt volgende ruimte ter beschikking

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2019

Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2019 Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2019 Beste Standhouder, Ottertrotter zal dit jaar doorgaan op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni in Tivolipark te Mechelen. Elk jaar proberen we van Ottertrotter

Nadere informatie

REGLEMENT. inzake huur en gebruik van

REGLEMENT. inzake huur en gebruik van Beschrijving ontmoetingsruimten REGLEMENT inzake huur en gebruik van ONTMOETINGSRUIMTEN VOOR SENIOREN DE CEDER 1. De ontmoetingsruimte in de villa Hess-de-Lilez omvat een living (70 m²), een kleine ruimte

Nadere informatie

Sentse Handelsbeurs 2015

Sentse Handelsbeurs 2015 Sentse Handelsbeurs 2015 Beste ondernemers, Betreft: Sentse Handelsbeurs Sint-Laureins van 13, 14 en 15 maart 2015. VHS Events vzw is een organisatie die bestaat uit twee jonge ondernemers die samen de

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Aanvraagformulier Circussen/Niet-permanente amusementsbedrijven

Aanvraagformulier Circussen/Niet-permanente amusementsbedrijven Dienst VES (Verenigingen Evenementen Samenleving) Korenmarkt 10 8870 Izegem 051 337 303 051 314 867 ves@izegem.be IBAN BE81 0910 0022 2624 BIC GKCCBEBB Aanvraagformulier Circussen/Niet-permanente amusementsbedrijven

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem 2014

Beursinformatie ArtArnhem 2014 Beursinformatie ArtArnhem 2014 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 21 november van 18.00-22.00u Zaterdag 22 november van 11.00-21.00u Zondag 23 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME KANTIEN ROYAL

ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME KANTIEN ROYAL ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME KANTIEN ROYAL WERKWIJZE De organisatie zorgt voor een selectie kwalitatieve eetstanden die een meerwaarde bieden aan het festival. Wij doen dit aan de hand van een informatief

Nadere informatie

Aanvraag reservatie fuifzaal Futur

Aanvraag reservatie fuifzaal Futur Aanvraag reservatie fuifzaal Futur 1 Gegevens over de aanvrager Je dient enkel de vragen te beantwoorden die van toepassing zijn. Bijkomende informatie vind je achteraan het aanvraagformulier. Hulp nodig

Nadere informatie

Vak bestemd voor de administratie Dossier ontvangen door: Aanvraagformulier binnengekomen:

Vak bestemd voor de administratie Dossier ontvangen door: Aanvraagformulier binnengekomen: AANVRAAGFORMULIER EVENEMENT/ACTIVITEIT OP PBLZB/1/7 Elke activiteit of evenement op het openbaar domein (straten, pleinen, parkings, ) of die impact heeft op het openbaar domein (vb. grote fuiven, evenementen,

Nadere informatie

Aanvraagformulier Evenementen KAMPENHOUT versie 04 februari 2014

Aanvraagformulier Evenementen KAMPENHOUT versie 04 februari 2014 Aanvraagformulier Evenementen KAMPENHOUT versie 04 februari 2014 Gelieve dit document grondig in te vullen waar nodig en 2 maanden voor het evenement te bezorgen aan secretariaat van de gemeente (zie onderaan),

Nadere informatie

Bijlage 1: Aanvraagformulier Evenementen

Bijlage 1: Aanvraagformulier Evenementen Bijlage 1: Aanvraagformulier Evenementen Dit aanvraagformulier is bestemd voor het aanvragen van een vergunning voor een evenement. Vul de vragen in die op uw evenement van toepassing zijn. Naast de evenementenvergunning

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 05-09-2014 1 Afstemmen op gebruik gemeentelijke zalen 23-05-2017 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is vanaf de datum van bekendmaking van toepassing

Nadere informatie

7. Voor het organiseren van een fuif dient de aanvrager zich ook te houden aan de reglementen vermeld in de Fuifbox van de Stad Peer.

7. Voor het organiseren van een fuif dient de aanvrager zich ook te houden aan de reglementen vermeld in de Fuifbox van de Stad Peer. Gebruiksvoorschriften en huurregeling : 1. Elke aanvraag om over een lokaal, behorende tot het Brueghelheem, te kunnen beschikken, moet worden gericht aan de verantwoordelijke, aangesteld door de Raad

Nadere informatie

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet VERLENEN VAN TOELATING VOOR DE ORGANISATIE VAN DE JAARLIJKSE ROMMELMARKT IN DE VOORSTRAAT OP 14 OKTOBER 2018 EN GOEDKEUREN VAN

Nadere informatie

Jeugdhuis De Route Kerkstraat 121, 9900 Eeklo Datum:

Jeugdhuis De Route Kerkstraat 121, 9900 Eeklo Datum: Jeugdhuis De Route Kerkstraat 121, 9900 Eeklo www.jhderoute.be jhderoute@gmail.com - 0474 07 91 59 Datum:...-...-... Overeenkomst tussen jeugdhuis De Route, vertegenwoordigd door: Bieke Vanfleteren email:

Nadere informatie

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015 Informatie/Handboek Standhouders Kerstfair 2015 Beste lezer, Vorig jaar vond de eerste editie van de kerstfair bij Dekker Zoetermeer plaats. Maar liefst 3200 bezoekers hebben vorig jaar onze kerstfair

Nadere informatie

NIEUWE VOORWAARDEN VOOR KANDIDAAT STANDHOUDERS WEKELIJKSE ZATERDAG - NAMIDDAG ROMMELMARKT SINT- NIKLAAS. rommelmarkt op de Esplanade aan het

NIEUWE VOORWAARDEN VOOR KANDIDAAT STANDHOUDERS WEKELIJKSE ZATERDAG - NAMIDDAG ROMMELMARKT SINT- NIKLAAS. rommelmarkt op de Esplanade aan het AANDACHT!!! NIEUWE VOORWAARDEN VOOR KANDIDAAT STANDHOUDERS WEKELIJKSE ZATERDAG - NAMIDDAG ROMMELMARKT SINT- NIKLAAS Geldig vanaf Zaterdag 01 januari 2011 voor de wekelijkse Zaterdagnamiddag rommelmarkt

Nadere informatie

Meldingsformulier kleine evenementen

Meldingsformulier kleine evenementen Meldingsformulier kleine evenementen Klein evenement Wanneer u een klein evenement wilt organiseren dan hoeft u geen evenementenvergunning aan te vragen, maar volstaat u met een melding. U dient hiervoor

Nadere informatie

REGLEMENT REPETITIERUIMTE

REGLEMENT REPETITIERUIMTE GEMEENTEBESTUUR WACHTEBEKE Dorp 61 Provincie Oost-Vlaanderen 9185 Wachtebeke Tel 09/345.01.35 REGLEMENT REPETITIERUIMTE Goedgekeurd in de gemeenteraad van 26 mei 2016 INHOUDSTAFEL Blz. Artikel 1 Infrastructuur

Nadere informatie

Afspraken Sinksenfoor 2018

Afspraken Sinksenfoor 2018 Organisatie Openingstijden De Sinksenfoor gaat door van 19 mei tot en met 24 juni 2018 en is dagelijks geopend: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Zondag* Vrijdag Zaterdag tot 00.00 uur tot 02.00 uur *pinksterzondag

Nadere informatie

- evenementenvergunning

- evenementenvergunning BUITENSPEELDAG AANVRAAGFORMULIER : - subsidie - evenementenvergunning Houdt u er rekening mee dat u de aanvraag voor buitenspeeldag op tijd indient. Een aanvraag voor een subsidie en evenementvergunning

Nadere informatie

*voorbehouden voor crafters, handgemaakte spullen, ontwerpers. elektriciteitspunt op je stand 30,00 vergoeding opruimen achtergelaten afval 50,00

*voorbehouden voor crafters, handgemaakte spullen, ontwerpers. elektriciteitspunt op je stand 30,00 vergoeding opruimen achtergelaten afval 50,00 ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME: De Bonte Fabriek op 10 en 11 oktober 2015 Laat je vooral niet afschrikken door de omvang van dit document. Goede afspraken maken goede vrienden. Je neemt toch zelf ook graag

Nadere informatie

Meldingsformulier Evenementen

Meldingsformulier Evenementen Meldingsformulier Evenementen Melden evenement Met dit formulier kunt u bij de gemeente Woensdrecht een melding doen voor het organiseren van een meldingsplichtig evenement. Meer informatie over de evenementenmelding

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER VAN EEN FEEST, FUIF OF EVENEMENT IN EEN ZAAL, EEN TENT OF IN OPENLUCHT

MELDINGSFORMULIER VAN EEN FEEST, FUIF OF EVENEMENT IN EEN ZAAL, EEN TENT OF IN OPENLUCHT uw kenmerk ons kenmerk datum uw contactpersoon telefoonnummer bijlage(n) Isabelle De Gauquier 054 51 61 60 feest- en fuifreglement isabelle.degauquier@galmaarden.be MELDINGSFORMULIER VAN EEN FEEST, FUIF

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2018

Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2018 Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2018 Beste Standhouder, Ottertrotter zal dit jaar doorgaan op zaterdag 23 juni en zondag 24 juni in Tivolipark te Mechelen. Elk jaar proberen we van Ottertrotter

Nadere informatie

Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken

Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken Dit is het reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken.

Nadere informatie

Reglement standhouders eet- en drankstandjes Japanse Tuin

Reglement standhouders eet- en drankstandjes Japanse Tuin Reglement standhouders eet- en drankstandjes Japanse Tuin Artikel 1: Toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing op eenieder die als standhouder van eet- en drankstandjes aan de door Stad Hasselt

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen

Aanvraagformulier evenementen Aanvraagformulier evenementen Dit formulier dient volledig ingevuld en met de gevraagde bijlagen minimaal 8 weken voor het evenement te worden ingediend. Incomplete aanvragen en aanvragen die minder dan

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Rondleidingen Havenhuis voor externe gidsen

AANVRAAGFORMULIER Rondleidingen Havenhuis voor externe gidsen AANVRAAGFORMULIER Rondleidingen Havenhuis voor externe gidsen IDENTIFICATIE AANVRAGER In geval van natuurlijke persoon: Naam:... Voornaam:... Adres:... Postcode:...Gemeente:... Btw-nummer:... Telefoon/gsm:...

Nadere informatie

Evenementen Aanvraagformulier

Evenementen Aanvraagformulier Dienst Noodplanning 03-410 16 69 noodplan@zandhoven.be Evenementen Aanvraagformulier A. INFORMATIE AANVRAAG 1. VERENIGING / ORGANISATIE 2. VOORZITTER/VERANTWOORDELIJKE van de vereniging /organisatie E-mail:

Nadere informatie

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging...

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging... HUUROVEREENKOMST EN REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE BIJ HET GEBRUIK VAN DE ZAAL HET GILDENHUIS. 1. Identiteit van de huurder*. Dhr., Mevr.... Adres... Gemeente... Tel.... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er

Nadere informatie

Dienst Gemeentewinkel/AfdelingVergunningen Aanvraagformulier evenementenvergunning. Evenementenvergunning

Dienst Gemeentewinkel/AfdelingVergunningen Aanvraagformulier evenementenvergunning. Evenementenvergunning Dienst Gemeentewinkel/AfdelingVergunningen Aanvraagformulier evenementenvergunning Evenementenvergunning Niet in te vullen door aanvrager: Datum ontvangst : Dossier nr. BWT4ALL : Subject nr. : Aan de Burgemeester

Nadere informatie

Smaakmarkt Wijk aan Zee Deelnemersreglement

Smaakmarkt Wijk aan Zee Deelnemersreglement Smaakmarkt Wijk aan Zee Deelnemersreglement De Smaakmarkt in Wijk aan Zee is een traditionele dorpsmarkt waar mensen samenkomen om elkaar weer eens echt te ontmoeten. Tijd hebben voor een gesprek, met

Nadere informatie

Aanvraagformulier Evenementen KAMPENHOUT (versie maart 2017) (BIJLAGE 2)

Aanvraagformulier Evenementen KAMPENHOUT (versie maart 2017) (BIJLAGE 2) Aanvraagformulier Evenementen KAMPENHOUT (versie maart 2017) (BIJLAGE 2) Gelieve dit document grondig in te vullen waar nodig en 2 maanden voor het evenement te bezorgen aan secretariaat van de gemeente

Nadere informatie

Voorschriften voor evenementen in de openbare ruimte die zijn vrijgesteld van de vergunningplicht Algemeen Toezicht E.H.B.O.

Voorschriften voor evenementen in de openbare ruimte die zijn vrijgesteld van de vergunningplicht Algemeen Toezicht E.H.B.O. Voorschriften voor evenementen in de openbare ruimte die zijn vrijgesteld van de vergunningplicht Algemeen 1. De aanwijzingen van de politie, brandweer en de gemeente dienen stipt en onmiddellijk te worden

Nadere informatie

Danio Rerio Izegem. Reglement beurs 2016. Algemene bepalingen

Danio Rerio Izegem. Reglement beurs 2016. Algemene bepalingen Danio Rerio Izegem Reglement beurs 2016 Algemene bepalingen Door hun inschrijvingsformulier in te sturen verbinden de exposanten zich ertoe de bepalingen van dit reglement na te leven, evenals elke nieuwe

Nadere informatie

Reglement Carnavalsoptocht CS De Sparrenarren

Reglement Carnavalsoptocht CS De Sparrenarren Reglement Carnavalsoptocht CS De Sparrenarren Deze voorwaarden zijn opgesteld om de veiligheid tijdens de carnavalsoptocht voor zowel de deelnemers als toeschouwers te optimaliseren. De voorwaarden zijn

Nadere informatie

Smaakmarkt Wijk aan Zee Deelnemersreglement 2017

Smaakmarkt Wijk aan Zee Deelnemersreglement 2017 Smaakmarkt Wijk aan Zee Deelnemersreglement 2017 De Smaakmarkt in Wijk aan Zee is een traditionele dorpsmarkt waar mensen samenkomen om elkaar weer eens echt te ontmoeten. Tijd hebben voor een gesprek,

Nadere informatie

Goedkeuring politiereglement Afvalarme Evenementen. (gemeenteraad 14 november 2005)

Goedkeuring politiereglement Afvalarme Evenementen. (gemeenteraad 14 november 2005) Dienst Leefmilieu Goedkeuring politiereglement Afvalarme Evenementen. (gemeenteraad 14 november 2005) Hoofdstuk 1: ALGEMENE BEPALINGEN Afdeling 1 Definities en toepassingsgebied Art.1. De begrippen en

Nadere informatie

Euregio koi show 2016

Euregio koi show 2016 1. Deelname Deelname aan de Euregio Koi Show is mogelijk voor iedereen die in het concept van de show past. Alle nodige showinformatie is ook te vinden op onze website http//www.euregiokoishow.nl/ De betaling

Nadere informatie

Kerstmarkt Dilbeek Centrum december 2018 HUUROVEREENKOMST CHALET/STANDPLAATS KERSTMARKT

Kerstmarkt Dilbeek Centrum december 2018 HUUROVEREENKOMST CHALET/STANDPLAATS KERSTMARKT Kerstmarkt Dilbeek Centrum 14-15 - 16 december 2018 HUUROVEREENKOMST CHALET/STANDPLAATS KERSTMARKT Tussen 1. De DUO UNIZO Dilbeek, met zetel te 103 Schepdaal, Kouterstraat 80A, vertegenwoordigd door de

Nadere informatie

1. Gegevens van de aanvrager a. Naam : b. Adres : c. Postcode en woonplaats: d. Telefoonnummer :

1. Gegevens van de aanvrager a. Naam : b. Adres : c. Postcode en woonplaats: d. Telefoonnummer : Aanvraagformulier voor het houden van een evenement in de gemeente Alphen-Chaam zoals bedoeld in artikel 2.25 van de Algemene Plaatselijke Verordening van gemeente Alphen-Chaam. Aan de burgemeester van

Nadere informatie

Gebruikersreglement verbruikszaal Groenhof St.-Joseph

Gebruikersreglement verbruikszaal Groenhof St.-Joseph Gebruikersreglement verbruikszaal Groenhof St.-Joseph 1. Algemeen. Dit regelement is van toepassing voor het gebruik van de verbuikszaal Groenhof St.-Joseph, Gentstraat 1 te Oostakker. 2. Gebruiksmodaliteiten

Nadere informatie

Overeenkomst FUIVEN

Overeenkomst FUIVEN Overeenkomst FUIVEN Tussen: Naam: Jeugdhuis t Arsenaal (vzw). Adres: Baron Jean De Bethunestraat z/n 8510 Marke (Kortrijk) Ondernemingsnummer: 459.208.589 Mailadres: j h.arsenaal@hotmail.com Telefoonnummer:

Nadere informatie