Reglement Kerstdorp 2008

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reglement Kerstdorp 2008"

Transcriptie

1 Reglement Kerstdorp 2008 Reglement 2008 Kerstmarkt: Art. 1 Locatie van het kerstdorp Het kerstdorp wordt georganiseerd op volgende locaties: Schapekoppenstraat Zimmerplein De Kerstmarkt in Koningshooikt vindt plaats op de parking De Laag en het Koningsplein. Art. 2 Datum / uur / kostprijs Kerstmarkt Lier: Een chalet wordt gehuurd van vrijdag 12 dec. tem zondag 21 dec. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen enerzijds standhouders die onder meer dranken en eetwaar voor rechtstreeks verbruik te koop aanbieden en anderzijds andere standhouders. Lierse middenstandszaken en erkende Lierse verenigingen krijgen een reductie van op de kostprijs. Periode Van vrijdag 12 dec. tot en met zondag 21 dec. Verplichte Openingsuren Vr 12 tussen18-22u Za 13 tussen14-22u Zo 14 tussen14-20u Ma- Di gesloten Wo 17 tussen14-20 u Do 18 tussen16-20 u Vr 19 tussen18-22u Za 20 tussen 14 22u Zo 21 tussen 14 20u Erkende Lierse verenigingen Lierse Middenstand Eten Andere drinken Tarief Eten drinken Overige Andere Koningshooikt : Periode Vrije Openingsuren naar keuze Tarief in euro tussen: Zaterdag 13 december u. 25 per kraam

2 Art. 3 Periode inschrijvingen Kerstmarkt Lier: Inschrijven kan van 16 september tot en met 21 november Koningshooikt: Inschrijven kan tot 21 november Art. 4 Inschrijvingsgeld Kerstmarkt Lier: Het inschrijvingsgeld dient te worden gestort op rekening van Toerisme Lier met vermelding inschrijving en waarborg kerstdorp + de naam van de huurder. Enkel na het storten van het volledig verschuldigde bedrag op de rekening van de stad Lier wordt de inschrijving bevestigd. Het overeenstemmende bedrag dient voor 21 november 2008 te worden gestort. Indien de storting niet voor deze datum is gebeurd wordt de inschrijving niet aanvaard. Koningshooikt: Het inschrijvingsgeld dient te worden gestort op rekening van Toerisme Lier met vermelding inschrijving kerstmarkt Koningshooikt + de naam van de huurder. Enkel na het storten van het volledig verschuldigde bedrag op de rekening van de stad Lier wordt de inschrijving bevestigd. Het overeenstemmende bedrag dient voor 21 november 2008 te worden gestort. Indien de storting niet voor deze datum is gebeurd, wordt de inschrijving niet aanvaard. Art. 5 Waarborg en compensatie bijdrage Voor de huur van een chalet wordt een waarborg en een compensatiebijdrage gevraagd. Deze bedraagt in totaal 150. De uitbater dient op de afgesproken uren (art. 2) zijn chalet open te stellen voor het publiek. Wanneer echter de chalet te laat wordt geopend of te vroeg wordt gesloten, zal de bijdrage niet worden terugbetaald. Wanneer de standhouder zich houdt aan de afgesproken uren (art. 2) zal de bijdrage na de huurperiode en bij toepassing van art. 13 worden terugbetaald. De waarborg wordt samen met het inschrijvingsgeld gestort op rekening van Toerisme Lier. De waarborg/compensatiebijdrage wordt bij toepassing van art. 13 terugbetaald voor 1 februari Art. 6 Aard van de aangeboden goederen Enkel goederen die te maken hebben met het kerstgebeuren zijn toegelaten. De deelnamecommissie zal de voorgestelde goederen evalueren. Een zo groot mogelijke diversiteit zal hierbij worden nagestreefd. Art. 7 Uitvoering chalets - kerstkraam De chalets zijn 300 cm breed en 250 cm diep. Ze zijn aan de voorzijde voorzien van een luifel. Aan de zijkant of de achterkant bevindt zich een afsluitbare deur. De wanden zijn uitgevoerd in Noorse den. De vloer bestaat uit houten planken of uit houten platen. Elke chalet bevat een tafel (255 cm x 70 cm) en 2 stoelen. Koningshooikt: Een kraam bestaat uit een stalen skelet waarover een tentzeil uit zware PVC is getrokken. Het kraam is langs drie zijden wind- en waterdicht. De voorkant van het kraam is open. De kramen zijn niet afsluitbaar. Het kraam heeft een breedte van 300 cm en een diepte van 200 cm. Bij het kraam horen een tafel en 2 stoelen. Een lichtsnoer wordt aan de voorkant van het kraam aangebracht.

3 Art. 8 Marktparaplu s Het is verboden om op openbaar terrein eender welke vorm van paraplu s met reclame, tenten of andere stalletjes te plaatsen. Enkel het plaatsen van paraplu s zonder reclame is toegelaten De stad biedt aan de standhouders de mogelijkheid om marktparaplu s te huren voor de prijs van 20 voor de ganse periode. ( zolang de voorraad strekt ) Art 9 Muziek De stad heeft het alleenrecht muziek voort te brengen. Deze zal onder de vorm van luidsprekers gelijkmatig over de desbetreffende straten verdeeld worden. Het is verboden om eigen muziek ( radio, CD -speler, MP3 Speler ) voort te brengen. Art. 10 Elektriciteitsvoorzieningen Elektriciteit is in de prijs begrepen. Er wordt een gekeurde zekeringskast voorzien met een capaciteit van 3000 watt. Per chalet wordt door de organisator standaard een verwarmingselement (max 1200 Watt) en een binnenverlichting (300 watt) geplaatst. Aan de buitenkant wordt standaard, onder de vorm van een guirlande, kerstverlichting aangebracht. De volledige installatie wordt voor het in dienst nemen gekeurd. Koningshooikt: Het verbruik dient per deelnemer beperkt te worden tot Watt. Verlengdraden worden door de standhouders meegebracht. Water wordt, door middel van een geïnstalleerde aftapkraan, gratis aan de deelnemers ter beschikking gesteld. Art. 11 Voor het in gebruik nemen Voor de ingebruikname wordt de sleutel afgehaald bij toerisme Lier, gelegen onder het stadhuis op de Grote Markt. Het nummer op de sleutel verwijst naar het chaletnummer. Art. 12 Ingebruikname Het is niet toegestaan nagels in het hout te slaan, iets aan de structuur te veranderen, het chalet te beschilderen, zware kleefstof te gebruiken, gaten te boren en te zagen. Het is toegestaan om verlichting op te hangen, duimspijkers te gebruiken en aan het ijzeren frame plakband te kleven. Art. 13 Na de ingebruikname Na de periode wordt de sleutel terug bezorgd bij toerisme Lier. Het chalet wordt hierbij achtergelaten in propere en lege toestand. Alle werkzaamheden om de chalet in oorspronkelijke staat te herstellen worden aangerekend aan het tarief van 25 euro per persoon per begonnen uur Bij het verlies van een sleutel wordt 10 euro aangerekend. Bij het verlies van de bij sleutel horende sleutelhanger wordt 10 euro aangerekend.

4 Art. 14 Veiligheidsvoorschriften De brandweer wijst erop dat de inrichting van de stand moet voldoen aan de wetten, decreten en verordeningen inzake brandvoorkoming en bestrijding. Alle apparatuur in de kerststalletjes en de versiering moet beantwoorden aan het AREI (Algemeen Reglement Elektrische Installaties). Elke chalet is standaard voorzien van een elektrische voeding met een gekeurde zekering van 16 A. Het gebruik van bijkomende elektrische verwarming is NIET toegestaan. Het beschikbare vermogen laat dit niet toe. Indien deze kortgesloten wordt kan de stroom in de elektriciteitskast uitvallen. Gasflessen moeten buiten de chalet opgesteld worden. Alle gasflessen moeten aangesloten worden met spanringen; de gasslangen en ontspanners mogen niet ouder zijn dan vijf jaar. Waar gas of petroleum gebruikt worden, moet een poederblustoestel van 6 kg ABC-poeder aanwezig zijn. Dit toestel moet jaarlijks gekeurd zijn. Waar olie en frituurvet gebruikt worden voor de bereiding van warme gerechten moet een branddeken aanwezig zijn. Dit moet in de nabijheid van de frituren opgehangen worden en vrijgehouden van alle belemmeringen. Indien er regenschermen, luifels, windschermen of andere zaken die kunnen wegvliegen met de wind, gebruikt worden zal de verantwoordelijke van de stand de nodige schikkingen treffen om dit te voorkomen. Gebeurt dit toch dan is hij verantwoordelijk voor de aangerichte schade. Op vrijdag tussen en u gebeurt de aanvangscontrole door de organisatie, bijgestaan door de brandweer. De verantwoordelijke van de stand dient hierbij aanwezig te zijn om samen te bekijken of de stand in orde is. Tijdens het gebeuren kunnen de brandweer of de organisatoren tussentijdse controles uitvoeren. Elke stand die niet in orde is met de veiligheidsreglementen dient zich onmiddellijk in regel te stellen. Indien dit niet gebeurt wordt de stand gesloten. Door het aanvaarden van een standplaats en het storten / betalen van de deelnamekosten verklaart de gebruiker zich akkoord met deze bepalingen.

5 Koningshooikt: De brandweer wijst erop dat de inrichting van de stand moet voldoen aan de wetten, decreten en verordeningen inzake brandvoorkoming en bestrijding. Alle apparatuur in de kramen en de versiering moet beantwoorden aan het AREI (Algemeen Reglement Elektrische Installaties). Gasflessen moeten buiten het kraam opgesteld worden. Alle gasflessen moeten aangesloten worden met spanringen; de gasslangen en ontspanners mogen niet ouder zijn dan vijf jaar. Waar gas of petroleum gebruikt worden, moet een poederblustoestel van 6 kg ABC-poeder aanwezig zijn. Dit toestel moet jaarlijks gekeurd zijn. Waar olie en frituurvet gebruikt worden voor de bereiding van warme gerechten moet een branddeken aanwezig zijn. Dit moet in de nabijheid van de frituren opgehangen worden en vrijgehouden van alle belemmeringen. Indien er regenschermen, luifels en windschermen of andere zaken die kunnen wegvliegen met de wind, gebruikt worden zal de verantwoordelijke van de stand de nodige schikkingen treffen om dit te voorkomen. Gebeurt dit toch dan is hij verantwoordelijk voor de aangerichte schade. Tijdens het gebeuren kunnen de brandweer of de organisatoren tussentijdse controles uitvoeren. Elke stand die niet in orde is met de veiligheidsreglementen dient zich onmiddellijk in regel te stellen. Indien dit niet gebeurt, wordt de stand gesloten. Door het aanvaarden van een standplaats en het storten/betalen van de deelnamekosten verklaart de gebruiker zich akkoord met deze bepalingen.

VOORAL DE ALINEA S IN HET ROOD ZIJN ZEER BELANGRIJK VOOR HET JAARMARKTGEBEUREN

VOORAL DE ALINEA S IN HET ROOD ZIJN ZEER BELANGRIJK VOOR HET JAARMARKTGEBEUREN DIT BRANDWEERREGLEMENT IS ZEER BELANGRIJK ONDERMEER VOOR DE UITBATERS VAN KRAMEN WAAR VERWARMINGSTOESTELLEN WORDEN GEBRUIKT. GELIEVE HIERMEE REKENING TE HOUDEN EN NA TE LEVEN VOORAL DE ALINEA S IN HET

Nadere informatie

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST TUSSEN ONDERGETEKENDEN: ALGEMENE HUUROVEREENKOMST 1. NOWEDO vzw met zetel DOVENONTMOETINGSCENTRUM EFFETA in de Polderstraat 76a te 8310 SINT-KRUIS (Brugge) Hierna vernoemd de VERHUURDER en 2 (Naam & adres).

Nadere informatie

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan.

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan. Gebruiksreglement gemeenschapscentrum Neerpelt Artikel 1.- Het college van burgemeester en schepenen geeft opdracht aan het beheersorgaan van het gemeenschapscentrum (GC) om het GC te verhuren met voorrang

Nadere informatie

Inschrijvingsvoorwaarden KERSTMARKT 2016

Inschrijvingsvoorwaarden KERSTMARKT 2016 Inschrijvingsvoorwaarden KERSTMARKT 2016 Toerisme Herentals VZW en de stad Herentals organiseren een kerstmarkt die dit jaar zal plaatsvinden op 11 december 2016. Art. 1 - DEELNEMERS: Mogen deelnemen aan

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Verhuur Glazen zaal Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3

Nadere informatie

Kerstmarkt Dilbeek Centrum december 2018 HUUROVEREENKOMST CHALET/STANDPLAATS KERSTMARKT

Kerstmarkt Dilbeek Centrum december 2018 HUUROVEREENKOMST CHALET/STANDPLAATS KERSTMARKT Kerstmarkt Dilbeek Centrum 14-15 - 16 december 2018 HUUROVEREENKOMST CHALET/STANDPLAATS KERSTMARKT Tussen 1. De DUO UNIZO Dilbeek, met zetel te 103 Schepdaal, Kouterstraat 80A, vertegenwoordigd door de

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3 Verwarmingsvergoeding...

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2019

Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2019 Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2019 Beste Standhouder, Ottertrotter zal dit jaar doorgaan op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni in Tivolipark te Mechelen. Elk jaar proberen we van Ottertrotter

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. VZW De Zilverlink met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2018

Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2018 Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2018 Beste Standhouder, Ottertrotter zal dit jaar doorgaan op zaterdag 23 juni en zondag 24 juni in Tivolipark te Mechelen. Elk jaar proberen we van Ottertrotter

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2018

Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2018 Huishoudelijk Reglement Ottertrotter festival 2018 Beste Standhouder, Ottertrotter zal dit jaar doorgaan op zaterdag 23 juni en zondag 24 juni in Tivolipark te Mechelen. Elk jaar proberen we van Ottertrotter

Nadere informatie

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST ALGEMENE HUUROVEREENKOMST TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. De Zilverlink vzw, met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS OVEREENGEKOMEN

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET OUDE SCHOOLGEBOUW VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET OUDE SCHOOLGEBOUW VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET OUDE SCHOOLGEBOUW VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE Artikel 1 Op de Stedelijke Basisschool Staakte, Hoogstraat 192 9160 Lokeren, wordt volgende ruimte ter beschikking

Nadere informatie

ZAAL MOLENHOEVE Algemene voorwaarden

ZAAL MOLENHOEVE Algemene voorwaarden DATUM FEEST Naam Adres Gemeente Tel Fax/e-mail ZAAL MOLENHOEVE Algemene voorwaarden 1. Prijs huur van de zaal 300 excl. BTW voor de eerste 5 uren, daarna : 25 per begonnen uur extra. Indien een tweede

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement welzijn Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 3 4. Prijzen... 3 4.1 Waarborg... 3 4.2 Huur... 3 4.3 Verwarmingsvergoeding...

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE Artikel 1 Op de Stedelijke Basisschool Staakte, Hoogstraat 192 9160 Lokeren, wordt volgende ruimte ter beschikking gesteld

Nadere informatie

ONTWERP Huishoudelijk reglement Jeugdcentrum Prosperpolder

ONTWERP Huishoudelijk reglement Jeugdcentrum Prosperpolder ONTWERP Huishoudelijk reglement Jeugdcentrum Prosperpolder I. Algemeen Indien er inbreuken worden vastgesteld door de verantwoordelijke beheerder op het huurreglement of huishoudelijk reglement kan de

Nadere informatie

Beursreglement Belfair 2017

Beursreglement Belfair 2017 Beursreglement Belfair 2017 Algemeen 1. De deelname aan de beurs als standhouder is voorbehouden voor EUROPEN-geregistreerde oefenfirma s. De deelnemer heeft gedurende overeengekomen periode recht op standruimte

Nadere informatie

REGLEMENT VERHUUR TITEL I : ALGEMEENHEDEN

REGLEMENT VERHUUR TITEL I : ALGEMEENHEDEN REGLEMENT VERHUUR TITEL I : ALGEMEENHEDEN Art. 1. - Dit reglement regelt de verhuur van de volgende lokalen van Theater Krakeel Toneelzaal Teaterstraat 33, 9050 Gentbrugge Foyer Teaterstraat 33, 9050 Gentbrugge

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 05-09-2014 1 Afstemmen op gebruik gemeentelijke zalen 23-05-2017 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is vanaf de datum van bekendmaking van toepassing

Nadere informatie

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging...

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging... HUUROVEREENKOMST EN REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE BIJ HET GEBRUIK VAN DE ZAAL HET GILDENHUIS. 1. Identiteit van de huurder*. Dhr., Mevr.... Adres... Gemeente... Tel.... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er

Nadere informatie

Sport en Speelpleinen v.z.w.

Sport en Speelpleinen v.z.w. HUUROVEREENKOMST ZAAL DENNENOORD Tussen enerzijds de vzw sport en speelpleinen en anderzijds: De huurder: INSZ nummer Naam organisatie: BTW nr.: Contactpersoon:. Adres: Nr Gemeente:......Postcode Tel/Gsm:...

Nadere informatie

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST ALGEMENE HUUROVEREENKOMST TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. De Zilverlink vzw met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS OVEREENGEKOMEN

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is van toepassing op volgende lokalen: - algemene cafetaria met bar en terras - gelijkvloers - polyvalente zaal

Nadere informatie

Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014

Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014 Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014 Algemene voorwaarden: 1. Domein Diesterweg, Acacialaan z/n, 2920 Kalmthout wordt ter beschikking

Nadere informatie

REGLEMENT. inzake tijdelijke huur en gebruik van

REGLEMENT. inzake tijdelijke huur en gebruik van OCMW Beersel Raad voor Maatschappelijk Welzijn 26.09.2013 REGLEMENT inzake tijdelijke huur en gebruik van ONTMOETINGSRUIMTEN DE CEDER Voor Verenigingen van deelgemeente Beersel (Werkjaar 2013-14) Algemene

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER ORGANISATIE ROMMELMARKT OF GARAGEVERKOOP

AANVRAAGFORMULIER ORGANISATIE ROMMELMARKT OF GARAGEVERKOOP AANVRAAGFORMULIER ORGANISATIE ROMMELMARKT OF GARAGEVERKOOP Naam evenement: Rommelmarkt Garageverkoop Organisator: Feitelijke vereniging Gelegenheidsvereniging Organisatie Vzw Privépersoon Contactpersoon:

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST 2014 KERSTMARKT IN LIER 21 STE EDITIE

HUUROVEREENKOMST 2014 KERSTMARKT IN LIER 21 STE EDITIE ~ 1 ~ HUUROVEREENKOMST 2014 KERSTMARKT IN LIER 21 STE EDITIE NR.:... Tussen 1. De vzw Gilde Heren van Lier, met zetel te 2500 Lier, Martienushoek 4, vertegenwoordigd door de Heer..., hiertoe gemachtigd

Nadere informatie

ZAAL MOLENHOEVE Algemene voorwaarden

ZAAL MOLENHOEVE Algemene voorwaarden DATUM FEEST Naam Adres Gemeente Tel Fax/e-mail ZAAL MOLENHOEVE Algemene voorwaarden 1. Prijs huur van de zaal 300 excl. BTW voor de eerste 5 uren, daarna : 25 per begonnen uur extra en per toogpersoon

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN

GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN 1.1. Begripsbepaling In dit reglement wordt verstaan onder: Het terrein: de offstreet-parking Rijnkaai,

Nadere informatie

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Standplaatsen Deelnemers dienen op de hoogte te zijn van de volgende groepen: Handel in reguliere goederen: De handelaar verkoopt goederen

Nadere informatie

INTRODUCTIE BROCHURE Eerste maal in het Gildenhuis

INTRODUCTIE BROCHURE Eerste maal in het Gildenhuis INTRODUCTIE BROCHURE Eerste maal in het Gildenhuis Vzw Gildenhuis Melle - Vogelhoek Merelbekestraat 99, 9090 - Melle update 10/2014 1 MKL 17/03/2009 Welkom, INTRODUCTIE ALGEMEEN Het is de eerste maal dat

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK A. RECHT VAN TOEGANG 1. Het dienstencentrum wordt ter beschikking gesteld van organisaties die overdag of s avonds activiteiten

Nadere informatie

Gebruikersreglement verbruikszaal Groenhof St.-Joseph

Gebruikersreglement verbruikszaal Groenhof St.-Joseph Gebruikersreglement verbruikszaal Groenhof St.-Joseph 1. Algemeen. Dit regelement is van toepassing voor het gebruik van de verbuikszaal Groenhof St.-Joseph, Gentstraat 1 te Oostakker. 2. Gebruiksmodaliteiten

Nadere informatie

Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel

Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel 1. Algemeen OCMW Lubbeek is eigenaar van zalen die zij ter beschikking stelt van verenigingen, scholen en bedrijven die de ruimte en materialen kunnen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT CC HET BUURTHUIS

HUISHOUDELIJK REGLEMENT CC HET BUURTHUIS HUISHOUDELIJK REGLEMENT CC HET BUURTHUIS Artikel 1 Alle verenigingen die lid zijn van een erkend gemeentelijk adviesorgaan of verenigingen waarvan 50 % van de leden woonachtig zijn in Pittem of hun maatschappelijke

Nadere informatie

GEBRUIKERSGIDS ZAAL TER BIEST

GEBRUIKERSGIDS ZAAL TER BIEST 1 GEBRUIKERSGIDS ZAAL TER BIEST Doorniksesteenweg 77a 8580 Avelgem (Max. 80p) Sleutels Alle sleutels worden afgehaald en teruggebracht in GC Spikkerelle, Scheldelaan 6 en dit zoveel mogelijk tijdens de

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT jeugdverblijfplaats VZW Den Chiro Bijef te Klein-Vorst Adres van het LOKAAL: Jeugdverblijfplaats Chiro Klein-Vorst Lindestraat 15A 2430 LAAKDAL Voor vragen, informatie, toegang

Nadere informatie

INLICHTINGEN EN AFSPRAKEN BIJ HET GEBRUIK VAN ZALEN

INLICHTINGEN EN AFSPRAKEN BIJ HET GEBRUIK VAN ZALEN 1 INLICHTINGEN EN AFSPRAKEN BIJ HET GEBRUIK VAN ZALEN ZAALGEBRUIK DIENSTBETOON Don Bosco is geen professioneel uitbater van zalen, maar stelt enkel lokalen en terreinen ter beschikking als dienstbetoon

Nadere informatie

GAS. Installaties die niet aan de voorschriften voldoen, moeten afgekoppeld worden.

GAS. Installaties die niet aan de voorschriften voldoen, moeten afgekoppeld worden. VEILIGHEIDSREGLEMENT BRUSSELS EXPO GAS 5.1 ALGEMENE BEPALINGEN 5.1.1 Controle De gasinstallaties worden, vóór indienststelling, gekeurd door een EDTC. De standhouder of zijn afgevaardigde zal in zijn eigen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement & tariefreglement DORPSHUIS DE JUTTENEER

Huishoudelijk reglement & tariefreglement DORPSHUIS DE JUTTENEER Uit in Lier Verhuur infrastructuur & sport Eeuwfeestlaan 183-2500 LIER tel. 03 480 52 51 verhuurinfrastructuur@lier.be www.uitinlier.be Huishoudelijk reglement & tariefreglement DORPSHUIS DE JUTTENEER

Nadere informatie

Veelgestelde vragen en antwoorden over de centers

Veelgestelde vragen en antwoorden over de centers Veelgestelde vragen en antwoorden over de centers Update 12/04/2018 Is alles op gebied van afvoer voorzien om 2 toiletten te installeren (m/v)? Er is 1 afvoerleiding voorzien voor een wasbakje en 1 voor

Nadere informatie

Voorbeeld huurcontract/gebruiksovereenkomst repetitieruimte

Voorbeeld huurcontract/gebruiksovereenkomst repetitieruimte Voorbeeld huurcontract/gebruiksovereenkomst repetitieruimte Tussen verhuurder, Naam: Adres: Telefoon: E-mail: Website: Vertegenwoordigd door: en de meerderjarige huurder, Je kan geen contract afsluiten

Nadere informatie

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Salland Natuur Fair: De Salland Natuur Fair 2015. Standhouder:

Nadere informatie

Afspraken Kerstmarkt Grote Markt 2016

Afspraken Kerstmarkt Grote Markt 2016 Afspraken Kerstmarkt Grote Markt 2016 1. Organisator De kerstmarkt wordt georganiseerd door het stadsbestuur van Sint-Niklaas, de dienst evenementen is belast met de organisatie. De kerstmarkt vindt plaats

Nadere informatie

Leefregels volpensiongroep:

Leefregels volpensiongroep: Leefregels volpensiongroep: Het onthaal Wanneer je aankomt in het Oud Klooster Dikkele, word je uitgenodigd je aan te melden aan de woning van de huisverantwoordelijke. Hij zorgt voor het onthaal en geeft

Nadere informatie

www.brugge.be ALGEMENE RICHTLIJNEN dansgelegenheden en dansactiviteiten

www.brugge.be ALGEMENE RICHTLIJNEN dansgelegenheden en dansactiviteiten www.brugge.be 1 ALGEMENE RICHTLIJNEN dansgelegenheden en dansactiviteiten 2 3 Naast een leuke vorm van ontspanning is dansen voor velen een belangrijke manier om mensen te ontmoeten. Het is echter belangrijk

Nadere informatie

het lokaal bestuur scholen, gevestigd in Duffel verenigingen, erkend door het gemeentebestuur, voor publieksactiviteiten

het lokaal bestuur scholen, gevestigd in Duffel verenigingen, erkend door het gemeentebestuur, voor publieksactiviteiten Cultuurcentrum Cinema Plaza: sreglement Het AGB Duffel stelt ruimtes van Cinema Plaza ter beschikking voor de organisatie van allerlei activiteiten. Dit reglement regelt het gebruik van de infrastructuur.

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE, POLYVALENTE ZAAL SPIKKERELLE

TECHNISCHE FICHE, POLYVALENTE ZAAL SPIKKERELLE TECHNISCHE FICHE, POLYVALENTE ZAAL SPIKKERELLE Het Gemeenschapscentrum Spikkerelle is gelegen te Avelgem. Binnen het gebouw is er een theaterzaal + foyer, een jeugdhuis Jeugdhuis Krak en een polyvalente

Nadere informatie

Standhoudersreglement

Standhoudersreglement Standhoudersreglement 15 december 2018 De Kerstmarkt Schoten Deuzeld vindt plaats op zaterdag 15 december 2018 van 15u tot 22u, i.s.m. Algemene Markthandelaars Vereniging en L.D.C. Cogelshof. De inkomsten

Nadere informatie

Gemeentebestuur Wortegem-Petegem

Gemeentebestuur Wortegem-Petegem Reglement op het gebruik van: de polyvalente zaal met kitchenette en aanpalend terras in de gemeentelijke sporthal Beschrijving van de infrastructuur Art.1. Dit reglement is van toepassing op het gebruik

Nadere informatie

Gebruiksovereenkomst voor het kerkgebouw H. Drievuldigheid aan de Wapenstilstandlaan 55 te 2600 Berchem, gesloten tussen :

Gebruiksovereenkomst voor het kerkgebouw H. Drievuldigheid aan de Wapenstilstandlaan 55 te 2600 Berchem, gesloten tussen : Ter beschikking stellen van de Kerk H Drievuldigheid met inbegrip van het gebruik van de geluidsinstallatie. Verwarming en gebruik keuken volgens afspraak. Gebruiksovereenkomst voor het kerkgebouw H. Drievuldigheid

Nadere informatie

INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS

INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS Pagina 1 van 5 INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS Met aandacht voor natuur, sfeer en creativiteit is Het Prullenbos dé plaats voor ont-spanning met gezin, familie, vrienden of collega s. In de

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST. Tussen

HUUROVEREENKOMST. Tussen HUUROVEREENKOMST Tussen Linda Dillen Koel Rent Steenovenstraat 56 2040 Antwerpen Berendrecht BTW: BE015.980.306 GSM: 0468 288 296 Email: info@koelrent.be Hierna de verhuurder genoemd, En Naam: Adres: Gemeente:

Nadere informatie

GEGEVENS ORGANISATOR, ACTIVITEIT EN MATERIAAL

GEGEVENS ORGANISATOR, ACTIVITEIT EN MATERIAAL Dienst vrije tijd & jeugd Laarne Postadres: Dorpsstraat 2, 9270 Laarne Bezoekadres: Keistraat 5 09 365 24 19 uitleen@laarne.be G e b r u i k s o v e r e e n k o m s t Z a a l S k a l a Voor wie is dit

Nadere informatie

Weekend Huurovereenkomst. Als je t mij vraagt: CHIRO. Groepsnaam. Naam meerderjarig verantwoordelijke Straat, nr. Gemeente. e-mail.

Weekend Huurovereenkomst. Als je t mij vraagt: CHIRO. Groepsnaam. Naam meerderjarig verantwoordelijke Straat, nr. Gemeente. e-mail. Als je t mij vraagt: CHIRO Weekend Huurovereenkomst Overeenkomst gesloten tussen, Chiro Altena verhuurder van bivakhuis - kampeerterrein Chiro Altena en meerderjarig vertegenwoordiger van : Groepsnaam

Nadere informatie

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Artikel 1 De volgende artikelen zijn van toepassing op iedere huurder, tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk door, of vanwege de verhuurder anders is overeengekomen.

Nadere informatie

3. Auto s van personen met een handicap mogen wel binnenrijden via het straatje in de Hogestraat tussen huisnummer 6 en 8 en blijven staan.

3. Auto s van personen met een handicap mogen wel binnenrijden via het straatje in de Hogestraat tussen huisnummer 6 en 8 en blijven staan. algemeen 1. De lokalen van vzw lokalen jongens-chiro Sint Jan zijn gelegen in de Hogestraat nr 10 te 8870 Izegem, Kachtem en zijn te bereiken via het kleine straatje tussen Hogestraat 6 en 8 of via het

Nadere informatie

Dossiernummer: Barcode (sticker) Gebruiksovereenkomst zaal Skala

Dossiernummer: Barcode (sticker) Gebruiksovereenkomst zaal Skala Dienst Vrije Tijd en Jeugd Dorpsstraat 2 (postadres) Keistraat 5 (bezoekadres) 9270 Laarne 09 365 24 19 uitleen@laarne.be Dossiernummer: Barcode (sticker) Ontvangstdatum (in te vullen door de Uitleendienst)

Nadere informatie

IJZERWAKEDORP Ook dit jaar verkoopstands van geselecteerde partners! Informatie voor partners

IJZERWAKEDORP Ook dit jaar verkoopstands van geselecteerde partners! Informatie voor partners IJZERWAKEDORP 2017 Ook dit jaar verkoopstands van geselecteerde partners! Informatie voor partners 1 1. Wat is het IJzerwakedorp op de IJzerwake? Elk jaar komen duizenden Vlamingen bijeen in Steenstrate,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Zevenbergen

Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Zevenbergen Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Zevenbergen Wijkhuis Zevenbergen, gelegen te Peter Benoîtlaan 6, 2500 Lier Iedereen die het wijkhuis Zevenbergen betreedt, wordt geacht dit reglement

Nadere informatie

Reglement kerstmarkt HOFSTADE 8 december 2018

Reglement kerstmarkt HOFSTADE 8 december 2018 Reglement kerstmarkt HOFSTADE 8 december 2018 WIE KAN DEELNEMEN In eerste instantie is de Kerstmarkt Zemst een evenement voor en door Zemstenaars. We hanteren hiervoor een 70/30 regel (70% van de standen

Nadere informatie

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging...

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging... HUUROVEREENKOMST EN REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE BIJ HET GEBRUIK VAN DE ZAAL HET GILDENHUIS. 1. Identiteit van de huurder*. Dhr., Mevr.... Adres... Gemeente... Tel.... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er

Nadere informatie

Huurvoorwaarden. Gelieve deze brochure terug te bezorgen aan ZiDaSpringen. na de verhuurperiode.

Huurvoorwaarden. Gelieve deze brochure terug te bezorgen aan ZiDaSpringen. na de verhuurperiode. Huurvoorwaarden Gelieve deze brochure terug te bezorgen aan ZiDaSpringen na de verhuurperiode. Huurvoorwaarden: Artikel 1: Praktisch Om de in het huurcontract aangewezen springkastelen te kunnen gebruiken,

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD Zitting van 24 mei 2007 Provincie VLAAMS-BRABANT Arrondissement HALLE-VILVOORDE GEMEENTE 1670 PEPINGEN Aanwezig: de heren De Roubaix A., voorzitter burgemeester;

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN Artikel 1 In de Kunstacademie Ter Beuken, gelegen te 9160 Lokeren Groendreef 8, worden volgende ruimten ter beschikking gesteld voor gebruik:

Nadere informatie

Provincie Antwerpen STAD LIER Arr. Mechelen

Provincie Antwerpen STAD LIER Arr. Mechelen Provincie Antwerpen STAD LIER Arr. Mechelen UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD Afdeling : Uit in Lier Pagina : 1 zitting dd.27 november 2017 Aantal leden : 31 Dagorde nr. : OZ.6 Aanwezig:

Nadere informatie

Dhr. / Mevr... Adres... Postnummer:... Gemeente... Tel. en of GSM... E-Mail:... Nr. identiteitskaart... Datum activiteit:... Activiteit:...

Dhr. / Mevr... Adres... Postnummer:... Gemeente... Tel. en of GSM... E-Mail:... Nr. identiteitskaart... Datum activiteit:... Activiteit:... 1. Identiteit van de gebruiker (Moet meerderjarig zijn, Hierna gebruiker genoemd) Dhr. / Mevr.... Adres... Postnummer:... Gemeente... Tel. en of GSM... E-Mail:... Nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN JONCKERSHOF WESTENDE-BAD. Vanaf april 2015

VAKANTIEWONINGEN JONCKERSHOF WESTENDE-BAD.   Vanaf april 2015 VAKANTIEWONINGEN 2015 JONCKERSHOF WESTENDE-BAD www.jonckershof.be Vanaf april 2015 TYPE - 1JB TYPE - 2SI TYPE TYPE + TYPE 3SI - 2SI WEEK VRIJDAG/VRIJDAG aankomst: 15-17 uur (april t.e.m. oktober 15-19

Nadere informatie

Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV

Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV Elektriciteitsaansluiting Standaard 220 volt Standaard 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen.

Nadere informatie

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 01 zo 05:33 5,52 - - 16 ma 06:15 5,64 00:41-0,15 01 wo 06:31 5,54 01:05-0,15 16 do 07:08 5,47 01:28-0,10 17:49 5,62 12:28-0,24 18:35 5,75 13:15-0,45 18:51

Nadere informatie

REGLEMENT. inzake huur en gebruik van

REGLEMENT. inzake huur en gebruik van Beschrijving ontmoetingsruimten REGLEMENT inzake huur en gebruik van ONTMOETINGSRUIMTEN VOOR SENIOREN DE CEDER 1. De ontmoetingsruimte in de villa Hess-de-Lilez omvat een living (70 m²), een kleine ruimte

Nadere informatie

Uitsluitend bestemd voor vakantieverblijf zonder pension, te betrekken door ten hoogste 4 volwassenen en 2 kinderen.

Uitsluitend bestemd voor vakantieverblijf zonder pension, te betrekken door ten hoogste 4 volwassenen en 2 kinderen. Huur-Overeenkomst Le Petit Morvan Ondergetekenden verklaren de volgende huurovereenkomst te zijn aangegaan met betrekking tot de vakantiewoning in Villapourçon (Frankrijk) 58370 - Avaux. Uitsluitend bestemd

Nadere informatie

De materialen kunnen maximum 3 maanden voor het evenement aangevraagd en gereserveerd worden.

De materialen kunnen maximum 3 maanden voor het evenement aangevraagd en gereserveerd worden. Verhuur- en gebruiksreglement materialen Hoofdstuk I: Algemene huur- en gebruiksvoorwaarden materialen Artikel 1: materiaal van de Stad Halle De Stad Halle is eigenaar van diverse materialen die zij ter

Nadere informatie

Een reservering is geldig vanaf het moment, dat Grezelou Maisons de Vacances de vereiste aanbetaling heeft ontvangen.

Een reservering is geldig vanaf het moment, dat Grezelou Maisons de Vacances de vereiste aanbetaling heeft ontvangen. Algemene voorwaarden van Grezelou Maisons de Vacances Artikel 1 Grezelou Maisons de Vacances kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige verstoring, wijziging of verhindering van het verblijf

Nadere informatie

U kunt met uw kinderen snel en goed altijd alle uitgangen bereiken

U kunt met uw kinderen snel en goed altijd alle uitgangen bereiken U kunt met uw kinderen snel en goed altijd alle uitgangen bereiken Zijn de ingangen, doorgangen, uitgangen, nooduitgangen, gangpaden, trappen, hellingbanen en vluchtroutes over de minimaal vereiste breedte

Nadere informatie

OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017

OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017 OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017 01 zo 02:40 4,53 09:18 0,24 16 ma 03:25 4,71 10:10-0,10 01 wo 03:39 4,72 10:31 0,01 16 do 04:28 4,57 11:11 0,10 14:59 4,65 21:31 0,43 15:51 4,75 22:27 0,36

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE ZAAL HET GILDENHUIS

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE ZAAL HET GILDENHUIS ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE ZAAL HET GILDENHUIS Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verhuringen van de (grote en kleine) zaal Het Gildenhuis gelegen te 9051 Sint-Denijs-Westrem,

Nadere informatie

Uit in Lier. Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Herderin. Hoofdstuk 1: : Gebruikersgroepen. Categorie A.

Uit in Lier. Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Herderin. Hoofdstuk 1: : Gebruikersgroepen. Categorie A. Uit in Lier Verhuur - Infrastructuur Eeuwfeestlaan 183-2500 LIER tel. 03 480 52 51 verhuurinfrastructuur@lier.be www.uitinlier.be Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Herderin Wijkhuis Herderin,

Nadere informatie

Kennisname occasioneel evenement met openbaar karakter in vaste inrichting - Optreden Willem Vermandere op 25 februari 2017.

Kennisname occasioneel evenement met openbaar karakter in vaste inrichting - Optreden Willem Vermandere op 25 februari 2017. Willy Schalk Sint-Michielsstraat 17 2322 Minderhout u w b r i e f v a n u w k e n m e r k o n s k e n m e r k c o n t a c t p e r s o o n t e l e f o o n n u m m e r d a t u m CVT/EG-SVDO/meld17.008 Sharon

Nadere informatie

Aanvraagformulier Model A Gemeente Reimerswaal

Aanvraagformulier Model A Gemeente Reimerswaal Aanvraagformulier Model A Gemeente Reimerswaal De aanvraag ter verkrijging van een vergunning op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet voor het uitoefenen van een horecabedrijf of slijtersbedrijf

Nadere informatie

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 Vlaamse overheid Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 01 vr 08:07 5.06 01:53 0.21 16 za 08:07 5.32 02:30-0.03 01 ma 08:50 4.82 02:45 0.17 16 di 09:42 5.05 03:47 0.03 20:34 4.98 14:44 0.04 20:38

Nadere informatie

VIJF WERELD DELEN FESTIVAL Reglementen

VIJF WERELD DELEN FESTIVAL Reglementen VIJF WERELD DELEN FESTIVAL Reglementen Voor standhouders van de VIJF WERELD DELEN FESTIVAL Alle vijf wereld delen festivals is een openluchtfestival en toegankelijk voor iedereen. Rondom het festival terrein

Nadere informatie

Aanvraagformulier Evenementen

Aanvraagformulier Evenementen Uw Ref.nr.: Aanvraagformulier Evenementen 1) Locatie van de activiteit: Aard van de locatie: O Zaal : naam van de zaal. Straat + huisnummer:. Postcode + gemeente: O Openlucht, met route: gelieve een route

Nadere informatie

Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder

Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder 1. Dit document is opgesteld door de Welzijnsstichting Kerverland te Waarder, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

WO DO VR ZA ZO MA DI WO DO VR ZA ZO MA DI WO DO VR ZA ZO MA DI WO DO VR ZA ZO MA DI WO DO VR. AUGUSTUS 2015 week 31 32 33 34 35 36

WO DO VR ZA ZO MA DI WO DO VR ZA ZO MA DI WO DO VR ZA ZO MA DI WO DO VR ZA ZO MA DI WO DO VR. AUGUSTUS 2015 week 31 32 33 34 35 36 Kamer ; Tweepersoons bed.0 m. lang. Kamer en ; Tweepersoons bed.0 m. lang + éénpersoons bed. Kamer, en ; x éénpersoons bed, waarvan bed extra breed (. m.) deze kan ook worden gebruikt voor kinderen samen

Nadere informatie

HUREN IN DE SPIL Versie november 2012

HUREN IN DE SPIL Versie november 2012 HUREN IN DE SPIL Versie november 2012 INHOUD Welke zalen / lokalen kunt u huren In De Spil?.. p. 2 Hoe reserveert u een zaal?. p. 2 De prijs van de zalen. p. 3 - huurtarieven - huurvoorwaarden Huurreglement.

Nadere informatie

HUURREGLEMENT CLUB KAMIKAZE

HUURREGLEMENT CLUB KAMIKAZE HUURREGLEMENT CLUB KAMIKAZE Dit reglement is van toepassing op Club Kamikaze (Douaneplein z/n, 2800 Mechelen) en infrastructuur. Club Kamikaze bestaat uit een optredenzaal, podium, sanitair, backstage,

Nadere informatie

POLITIEVERORDENING. Addendum Veiligheidsmaatregelen bij het gebruik van occasionele installaties voorzien van een fotovoltaïsche zonne-energiesysteem

POLITIEVERORDENING. Addendum Veiligheidsmaatregelen bij het gebruik van occasionele installaties voorzien van een fotovoltaïsche zonne-energiesysteem POLITIEVERORDENING Addendum Veiligheidsmaatregelen bij het gebruik van occasionele installaties voorzien van een fotovoltaïsche zonne-energiesysteem Deel 1:Toepassingsgebied Onderhavig addendum aan de

Nadere informatie

Een elektrische installatie moet altijd door een erkend organisme worden gekeurd bij :

Een elektrische installatie moet altijd door een erkend organisme worden gekeurd bij : Een elektrische installatie moet altijd door een erkend organisme worden gekeurd bij : - de indienststelling, - elke verzwaring van de aansluiting, - elke belangrijke wijziging of uitbreiding. Dit organisme

Nadere informatie

2. Algemeen Tenten mogen slechts geplaatst worden na voorafgaande (schriftelijke) goedkeuring van s.v. Grol.

2. Algemeen Tenten mogen slechts geplaatst worden na voorafgaande (schriftelijke) goedkeuring van s.v. Grol. 4.6 VOORWAARDEN EN EISEN TIJDELIJK GEPLAATSTE TENT Definities - Evenement: door organisator georganiseerd evenement waarvoor de tent wordt gebruikt; - Tent: tent s.v. Grol, - Verhuurder: s.v. Grol - Huurder:

Nadere informatie

Oostende januari 2016 Oostende februari 2016

Oostende januari 2016 Oostende februari 2016 Vlaamse overheid Oostende januari 2016 Oostende februari 2016 01 vr 05:39 4.14 - - 16 za 05:21 4.47 - - 01 ma 06:23 3.95 00:26 0.92 16 di 07:05 4.20 01:06 0.64 18:11 4.09 12:23 0.55 17:59 4.47 12:13 0.17

Nadere informatie

Oostende januari 2013 Oostende februari 2013

Oostende januari 2013 Oostende februari 2013 Vlaamse overheid Oostende januari 2013 Oostende februari 2013 01 di 03:06 4.51 09:46 0.22 16 wo 03:52 4.75 10:39-0.17 01 vr 04:03 4.73 10:54 0.04 16 za 04:59 4.49 11:40 0.23 15:27 4.61 21:57 0.47 16:22

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR MET DE KERK VERBONDEN ACTIVITEITEN

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR MET DE KERK VERBONDEN ACTIVITEITEN ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR MET DE KERK VERBONDEN ACTIVITEITEN Zalencentrum Hemelsblauw te Honselersdijk Versie 2.0 Ingangsdatum: 1-1-2015 Ingangsdatum wijzigingen: 1-1-2017 1. Definities 1.1. Algemene

Nadere informatie

Voorwaarden eetstand Feest in t Park 30 juni 2018

Voorwaarden eetstand Feest in t Park 30 juni 2018 Stad Brugge Noord-Zuiddienst Voorwaarden eetstand Feest in t Park 30 juni 2018 Noord-Zuiddienst, Hoogstraat 9, 8000 Brugge E noordzuiddienst@brugge.be T 050 44 82 44 www.feestintpark.be 1. Standplaats

Nadere informatie

Verhuurcontract. 737-0319201-17 Chiro SAS Stekene Nieuwstraat 11-13 9190 Stekene. Overeenkomst gesloten tussen,

Verhuurcontract. 737-0319201-17 Chiro SAS Stekene Nieuwstraat 11-13 9190 Stekene. Overeenkomst gesloten tussen, Verhuurcontract Overeenkomst gesloten tussen, Chiro SAS Stekene, Nieuwstraat 11-13, vertegenwoordigd door: O Nicola Keymeulen 0479/47.25.06 O Maartje Cosemans 0486/22.92.38 O Lode Windey 0486/82.78.12

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN JONCKERSHOF WESTENDE-BAD.

VAKANTIEWONINGEN JONCKERSHOF WESTENDE-BAD. VAKANTIEWONINGEN 2017 JONCKERSHOF WESTENDE-BAD www.jonckershof.be TYPE - 1JB TYPE 2AM - 2SI TYPE 2JB TYPE TYPE - 2SI WEEK VRIJDAG/VRIJDAG aankomst: 15-17 uur (april t.e.m. oktober 15-19 uur) vertrek: vrijdag

Nadere informatie

Meensesteenweg 338, 8800 Roeselare TEL: 051/ FAX: 051/ / Ondernemingsnummer: BE

Meensesteenweg 338, 8800 Roeselare TEL: 051/ FAX: 051/ / Ondernemingsnummer: BE ACA Vzw Elektrische installaties Ondernemingsnummer: BE 0811 407 869 VERSLAG VAN EEN GELIJKVORMIGHEIDSONDERZOEK VOOR INGEBRUIKNAME ENOF CONTROLEBEZOEK VAN EEN ELEKTRISCHE INSTALLATIE OP LAAGSPANNING EN

Nadere informatie

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda!

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! De Wijmenier Ledezijdestraat 74 9340 Impe (Lede) BTW-BE 0848.291.526 Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! Astrid Bauters, uitbaatster van het gebouwencomplex De Wijmenier, Ledezijdestraat 74 te

Nadere informatie

Retributiereglement GC den egger.

Retributiereglement GC den egger. Retributiereglement GC den egger. Art. 1. Art. 2. Art. 3. Art. 4. Art. 5. Art. 6. Art. 7. Art. 8. Art. 9. Art. 10. Deel 1 Algemeen Vanaf 01.01.2018 wordt een retributie geheven op het gebruik van GC den

Nadere informatie