Dagorde van de gemeenteraad van 28 mei 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dagorde van de gemeenteraad van 28 mei 2015"

Transcriptie

1 Dagorde van de gemeenteraad van 28 mei 2015 Openbare zitting Tweede oproep (artikel 26, 3e lid van het Gemeentedecreet) 01. Proces-verbaal kasnazicht en financieel rapport - 1ste kwartaal 2015 Voorstel besluit: De raad neemt kennis van het proces-verbaal van kasnazicht en het financieel rapport 1ste kwartaal 2015 en bevindt het te verantwoorden vermogen van ,32 EUR verantwoord. 02. vzw De Lieteberg: jaarverslag 2014 en rekening 2014 De Algemene Vergadering van vzw De Lieteberg heeft op 25 maart 2015 de rekening 2014 vastgesteld, bevattende: -samenvatting jaarrekening -resultatenrekening -samenvatting balans -balans -investeringen Tevens werd het jaarverslag 2014 voorgesteld. Voorstel besluit: De raad neemt kennis van het jaarverslag 2014 van vzw De Lieteberg en keurt de rekening 2014 goed. punt 03. Zonder voorwerp 04. Onkruidbeheer open en half open verharding: goedkeuring gunning (Samenaankoop Infrax) Europese richtlijn 2009/128/EG ter verwezenlijking van een duurzaam gebruik van pesticiden omvat onder andere het verbod van gebruik van pesticiden voor openbare besturen vanaf Er werd een samenwerkingsovereenkomst met Infrax aangegaan om een (Limburgse) aanbesteding te houden voor het onkruidbeheer op open en half open verhardingen. Infrax stelt voor om op basis van de nazicht van de offertes de opdracht te gunnen aan de firma Krinkels Nv. voor een bedrag van ,75 exclusief btw. De kosten voor de gemeente Zutendaal bedragen 3.157,60 exclusief btw. Deze prijzen werden vergeleken met offertes die de gemeente Zutendaal zelf had aangevraagd. De offerte van Infrax is 35% beterkoop dan de ontvangen offerte. Op basis van het samenwerkingsovereenkomst moet dit voorstel tot gunning goedgekeurd worden op de gemeenteraad Voorstel besluit: Er wordt goedkeuring verleend aan het voorstel tot gunning aan de firma Krinkels nv voor een bedrag van ,75 exclusief btw De kosten voor de gemeente Zutendaal ten bedrage van 3.157,60 exclusief btw worden goedgekeurd.

2 05. Monitoring onkruidbeheer open en half open verharding: goedkeuring gunning (Samenaankoop Infrax) Om het vereiste kwaliteitsniveau bij pesticidenvrij onkruidbeheer te kunnen werd een samenwerkingsovereenkomst met Infrax aangegaan om een (Limburgse) aanbesteding te houden voor het monitoren van dit onkruidbeheer op open en half open verhardingen. Infrax stelt voor om op basis van de nazicht van de offertes de opdracht te gunnen aan de firma Eco Consult-, Groen-, Milieu en Management bv voor een bedrag van ,96 exclusief btw. De kosten voor de gemeente Zutendaal bedragen van 2.670,04 exclusief btw. Deze prijzen werden vergeleken met offertes die de gemeente Zutendaal zelf had aangevraagd. De offerte van Infrax is 35% beterkoop dan de ontvangen offerte. Op basis van het samenwerkingsovereenkomst moet dit voorstel tot gunning goedgekeurd worden op de gemeenteraad Voorstel besluit: Er wordt goedkeuring verleend aan het voorstel tot gunning aan de firma Eco Consult-, Groen-, Milieu en Management bv voor een bedrag van ,96 exclusief btw. De kosten voor de gemeente Zutendaal ten bedrage van 2.670,04 exclusief btw worden goedgekeurd. 06. UNICEF : aanvraag noodhulp n.a.v. cycloon Pam Op 14 maart 2015 heeft de cycloon Pam toegeslagen op de archipel van Vanuatu. Dit is een eilandengroep in de zuidelijke Grote Oceaan, ten noordoosten van Australië. De schade is erger dan eerst verwacht mensen waarvan kinderen hebben dringende humanitaire hulp nodig. Wat kan een gift betekenen? Voor 315 EUR kunnen 1500 vaccins tegen mazelen aangeschaft worden. Het schepencollege stelt in zitting van 7 april 2014 voor om 315 EUR te doneren waardoor Unicef 1500 vaccins tegen mazelen kan aanschaffen. Er zijn voldoende kredieten voor hulp in de wereld onder artikelnummer 2014/ /mens/0160. Voorstel besluit: Aan UNICEF wordt 315 EUR toegekend voor noodhulp in Vanuatu. 07. Ter kennisgeving: Rapport van de organisatie-audit bij de gemeente Zutendaal In de periode november januari 2015 voerde Audit Vlaanderen een audit uit in de gemeente Zutendaal. Deze audit evalueerde de adequaatheid van het systeem van organisatiebeheersing aan de hand van 10 thema s die verwijzen naar de management- en ondersteunende processen die in een goed werkende organisatie van belang zijn. De Leidraad Organisatiebeheersing, welke de steun geniet van vertegenwoordigers van de lokale besturen, werd bij deze audit als kader gehanteerd. Het rapport van deze organisatie-audit wordt ter kennisgeving aan de raad voorgesteld. 08. Lokaal toewijzingsreglement sociale huurwoningen GAOZ - goedkeuring motivatienota De gemeenteraden van de 4 GAOZ gemeenten keurden begin 2014 (voor Zutendaal op 27 maart 2014) het lokaal toewijzingsreglement sociale huurwoningen goed.

3 GAOZ woonbeleid ontving echter een brief van de minister van wonen met de mededeling dat het lokaal toewijzingsreglement voor GAOZ was goedgekeurd, mits drie aanpassingen. Eén van die aanpassingen behelsde het schrappen van de voorrang voor medioren voor sociale huurwoningen. Het IGS woonbeleid GAOZ verzamelde het nodige cijfermateriaal en bouwde een grondige argumentatie uit waarom nu net die groep van belang is voor het woonbeleid in GAOZ. Deze nota is succesvol gebleken. Zowel kabinet als administratie hebben de nota positief onthaald en willen meestappen in deze specifieke aanpak voor het werkingsgebied van NIEUW DAK. Zij vragen wel een goedkeuring van de nota door de 4 gemeenteraden. Voorstel besluit: De raad keurt de nota "motivatienota: medioren als doelgroep binnen het woonbeleid in Genk" met betrekking tot het behoud van de doelgroep medioren binnen het lokaal toewijzingsreglement sociale huurwoningen Nieuw Dak goed en voert de wijzigingen door in het lokaal toewijzingsreglement. Deze beslissing wordt overgemaakt aan de administratie van de minister van wonen met het oog op de definitieve goedkeuring. Punten 09 t.e.m. 13 Zonder voorwerp 14. Infrax Limburg: algemene vergadering van 8 juni 2015 (gewijzigde datum - gewijzigde mandaatverlening) De Raad van Bestuur van Infrax Limburg heeft in zitting van 30 maart 2015, beslist om de algemene vergadering, die gepland was voor maandag 27 april 2015, te verdagen en opnieuw te plannen op maandag 8 juni De agenda van de vergadering, zoals aangekondigd in de formele uitnodiging blijft ongewijzigd maar inzake het agendapunt 5 "Beslissing tot uitkering en betaalbaarstelling van een tweede dividend" moet er een wijziging worden aangebracht in de mandaatverlening. Alle andere documenten die als bijlage werden meegestuurd met de initiële uitnodiging blijven geldig met dien verstande dat de vermelde datum van 27 april 2015 moet worden vervangen door 8 juni Voorstel besluit: De raad keurt de agendapunten van de Algemene vergadering van Infrax Limburg van 8 juni 2015 goed. Als vertegenwoordigers worden aangeduid: Petra Wynants (60% van de stemmen) en Eric Niesten (40% van de stemmen). Het besluit van de gemeenteraad van 26 maart wordt ingetrokken. 15. Inter-Regies: buitengewone algemene vergadering op 18 juni 2015 De raad van Bestuur van Inter-Regies heeft in zitting van 25 februari 2015 unaniem zijn goedkeuring gehecht aan de aangepaste juridische vorm van Inter-Regies, alsook aan de statutenwijzigingen die hier uit voortvloeien. Het is aan de gemeenteraad om zich uit te spreken over de aangepaste juridische vorm van Inter-Regies en de nieuwe tekst van de statuten. Beide zullen ter goedkeuring voorgelegd worden aan de Buitengewone Algemene Vergadering van 18 juni Voorstel besluit: de raad keurt de aanneming van de vorm van een privaatrechtelijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (cvba) door Inter-Regies en de nieuwe tekst statuten goed.

4 16. Limburg.net: Bijzondere algemene vergadering van 24 juni 2015 agenda van de bijzondere algemene vergadering: 1. welkom door de voorzitter 2. aanduiding secretaris en stemopnemers 3. statutenwijziging Voorstel besluit: De raad keurt de statutenwijziging goed. De agenda van de bijzondere algemene vergadering van Limburg.net van 24 juni 2015 wordt goedgekeurd. Als vertegenwoordiger wordt aangeduid: Dirk Smits. Eerste oproep (artikel van het Gemeentedecreet) 17. Jaarrekening 2014 Eerste oproep (artikel 20 van het Gemeentedecreet) 18. Ter kennisgeving: Jaarverslag Centraal Kerkbestuur Zutendaal: a) Jaarrekening 2014 O.-L.-Vrouw Ten Hemelopneming Zutendaal b) Jaarrekening 2014 Sint-Jozef Wiemesmeer c) Samenvattende tabel jaarrekening Bijzondere toelage aan Klavertje Vier voor herstelling gootwerken Klavertje Vier heeft gevraagd om tussen te komen in de kosten voor de herstelling van verouderde gootwerken. De kosten bedragen 5900 EUR, excl. BTW. Het schepencollege stelt voor om 60% van de factuur te betalen. Voorstel besluit: de gemeente Zutendaal verleent een bijzondere toelage van 4.282,67 EUR aan Klavertje Vier voor herstelling gootwerken. De voorziene toelage zal uitgekeerd worden nà budgetwijziging. 21. PV installatie gebouwen TD In het kader van een duurzaam beleid wordt er voorgesteld om zonnepanelen in eigen regie - te plaatsen op het gebouw van de technische dienst. Dit past eveneens in kader van één van de mogelijke maatregelen 2020 (CO2 Neutraal). De kosten voor de panelen en het materiaal worden op ,00 geraamd (inclusief btw). Als wijze van gunning wordt voorgesteld: onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking. Voorstel besluit : De lastvoorwaarden en de wijze van gunning voor de aankoop van zonnepanelen worden goedgekeurd. De ramingskosten ten bedrage van ,00 worden goedgekeurd.

5 22. Consortium 12-12: aanvraag steun voor slachtoffers van de aardbeving in Nepal Op 25 april werd Nepal getroffen door een aardbeving van 7.8 op de schaal van Richter. De zwaarste aardbeving in het land sinds Naar schatting 5 miljoen mensen zijn door de ramp getroffen. Om de slachtoffers te helpen start het Consortium de nationale steunoproep "SOS NEPAL". Dankzij deze actie zamelen zes grote humanitaire organisaties, met name Caritas International, Handicap International, Dokters van de Wereld, Oxfam Solidariteit, Plan België en Unicef België samen fondsen in en worden de kosten tot een minimum beperkt. Zij vragen de lokale besturen dan ook om hun bijdrage te leveren door een storting op het rekeningnummer BE Voorstel besluit: Aan het Consortium wordt een bedrag van 300 EUR toegekend voor noodhulp in Nepal. 23. Aankoop perceel bosgrond ter plaatse Stalkerweg, sectie D nr. 571A Naar aanleiding van het verzoek van het gemeentebestuur aan dhr. Bobbaers tot verkoop van zijn eigendom met name het bosperceel gelegen langs de Stalkerweg sectie D nr. 571A met een kadastrale oppervlakte van 45a40ca, aan de gemeente Zutendaal, werd tussen beide partijen overeengekomen tot aankoop door de gemeente van het perceel aan de prijs van ,- ( ,- voor de grond en 2.125,- houtopstand) benevens de kosten. De kosten voortvloeiend uit de akte zullen gedragen worden door de gemeente Zutendaal. De aankoop van het perceel kadert in de oplossing voor de problematiek rond wateroverlast bij hevige regenval op de Stalkerweg (in de bocht). Voorstel: de gemeenteraad gaat akkoord met de aankoop van boven vermelde percelen van dhr. Bobbaers Hubert voor een bedrag van ,- EUR. De kosten voortvloeiend uit de opmaak van de akte zullen door de gemeente gedragen worden. 24. Goedkeuring recht van opstal/overdracht van DMP naar ING Equipment Lease Belgium De firma DMP wenst zonnepanelen over te dragen aan een derde (de firma ING Equipment Lease) met tussenkomst van de firma Solar Assets. Gelet dat DMP (een dochteronderneming van Multyconstruct nv) een derde betrekt dient zij volgens de aankoopakte met de gemeente Zutendaal de goedkeuring van de gemeenteraad te verkrijgen alvorens zij over kan gaan tot het doorgeven van rechten aan deze derde. (zie art 12. Vervreemding van de akte opgesteld bij Meester Dirk Seresia dd. 28/10/1994). Voorstel van besluit: de gemeente geeft de goedkeuring aan de overdracht 25. Cipal DV: algemene vergadering van 12 juni 2015 agenda van de algemene vergadering: 1. Toetreding en aanvaarding van nieuwe deelnemers 2. Jaarverslag van de raad van bestuur en verslag van de commissaris over de enkelvoudige jaarrekening van CIPAL over het boekjaar 2014, afgesloten op 31 december Goedkeuring van de enkelvoudige jaarrekening van CIPAL over het boekjaar 2014, afgesloten op

6 31 december Jaarverslag van de raad van bestuur en verslag van de commissaris over de geconsolideerde jaarrekening van CIPAL over het boekjaar 2014, afgesloten op 31 december Goedkeuring van de geconsolideerde jaarrekening van CIPAL over het boekjaar 2014, afgesloten op 31 december Kwijting te verlenen afzonderlijk aan de bestuurders en aan de commissaris voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar Vervanging bestuurder 8. Benoeming en vervanging van leden van het adviescomité 9. Rondvraag 10. Goedkeuring van het verslag, staande de vergadering. Voorstel besluit: de agenda van de algemene vergadering van Cipal DV van 12 juni 2015 wordt goedgekeurd. Als vertegenwoordiger wordt aangeduid: Matty Coninx 26. Limburg.net: gewone algemene vergadering van 24 juni 2015 agenda van de gewone algemene vergadering: 1. Welkom door de voorzitter 2. Goedkeuring verslag vorige vergadering 3. Aanduiding secretaris en stemopnemers (art. 38 statuten) 4. Verslag van de raad van bestuur aan de algemene vergadering 5. Verslag van de commissaris aan de algemene vergadering 6. Jaarrekening 2014 (art. 65 DIS; art. 13, 40 en 45 statuten) 7. Uitkering van de beschikbare reserves onder de vorm van een dividend aan de aandeelhouders A onder de opschortende voorwaarde dat het dividend opvolgend op de bijzondere algemene vergadering door de gemeente ingebracht wordt als kapitaal 8. Activiteitenverslag Kwijting aan de bestuurders (art. 65 DIS, art. 40 statuten) 10. Kwijting aan de commissaris (art. 65 DIS, art. 40 statuten) 11. Ontslag en benoeming van bestuurders 12. Varia Voorstel besluit: de agenda van de gewone algemene vergadering van Limburg.net van 24 juni 2015 wordt goedgekeurd. Als vertegenwoordiger wordt aangeduid: Dirk Smits. 27. IGL: gewone algemene vergadering van 19 juni Toelichting van het verslag van de Raad van Bestuur over het boekjaar Toelichting van het verslag van de commissaris-revisor over het boekjaar De balans 2014 en de resultatenrekening 2014, en de vaststelling van het saldo: goedkeuring (stemming) 4. Kwijting aan de bestuurders: goedkeuring (stemming) 5. Kwijting aan de commissaris-revisor: goedkeuring (stemming) 6. De definitieve verkiezing van een bestuurder A (deelnemers-gemeenten) en een bestuurder B (Provincie Limburg) (stemming) 7. Voorstel tot wijziging van het presentiegeld voor de Voorzitter: goedkeuring (stemming) 8. Vaststelling van de werkingstoelage voor de deelnemers-gemeenten (aandelen A) voor het boekjaar 2015: goedkeuring (stemming) Voorstel besluit: de agenda van de gewone algemene vergadering van IGL van 19 juni 2015 wordt goedgekeurd. Als vertegenwoordiger wordt aangeduid: Raymond Thijs..

7 Geheime zitting 28. Ter bekrachtiging: Besluit van de burgemeester van 7 mei 2015: Oplegging van bestuurlijke maatregel in het kader van artikelen NGW

Verslag van de gemeenteraad van 28 mei 2015

Verslag van de gemeenteraad van 28 mei 2015 zutendaal Verslag van de gemeenteraad van 28 mei 2015 Aanwezig : Robben Martens Voorzitter Jef Bobbaers - Burgemeester Raymond Thijs, Ann Schrijvers, Harry Vanherf, Dirk Smits, Matty Coninx Schepenen Veerle

Nadere informatie

Dagorde van de gemeenteraad van 26 november 2015

Dagorde van de gemeenteraad van 26 november 2015 Dagorde van de gemeenteraad van 26 november 2015 01 Gemeentebudget 2015 - wijziging 1 02 Meerjarenplan 2014-2019 - wijziging 2016/1 03 Gemeentebudget 2016 04 Goedkeuring dotatie 2016 aan Hulpverleningszone

Nadere informatie

Dagorde van de gemeenteraad van 27 november 2014

Dagorde van de gemeenteraad van 27 november 2014 Dagorde van de gemeenteraad van 27 november 2014 Openbare zitting 01 Kerkfabriek O.-L.-Vrouw: budget 2015 exploitatie investeringen ontvangsten 31.860,00 786.830,00 uitgaven 117.650,00 786.830,00 gecorrigeerd

Nadere informatie

Dagorde van de gemeenteraad van 28 november 2013

Dagorde van de gemeenteraad van 28 november 2013 Dagorde van de gemeenteraad van 28 november 213 Openbare zitting Deel I 1 Jaarrekening 212: Deel I: Begrotingsrekening Deel II: Resultatenrekening en balans 2 Jaarverslag 212 Deel II 3 Budgetwijziging

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda.

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 30 MEI 2017 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018 Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018 MEDEDELINGEN UITNODIGING (dagorde deel II) De gemeenteraad vindt plaats op donderdag 26 april 2018 om 20.00 u in de raadzaal van het gemeentehuis.

Nadere informatie

Gemeenteraad Bocholt 23 mei 2013 I 20u00

Gemeenteraad Bocholt 23 mei 2013 I 20u00 Gemeenteraad Bocholt 23 mei 2013 I 20u00 1. Oprichting van een Gemeentelijke Begeleidingscommissie of GBC In het kader van de ondersteuning van het lokaal mobiliteitsbeleid voorziet het decreet van 20

Nadere informatie

Dagorde van de gemeenteraad van 26 mei 2016

Dagorde van de gemeenteraad van 26 mei 2016 Dagorde van de gemeenteraad van 26 mei 2016 Openbare zitting 01 Jaarrekening 2015 02 Jaarverslag 2015 In uitvoering van artikel 173 van het Gemeentedecreet moet het College van Burgemeester en Schepenen

Nadere informatie

1 Verslag vorige vergadering Het college stelt voor het verslag van de vorige vergadering goed te keuren.

1 Verslag vorige vergadering Het college stelt voor het verslag van de vorige vergadering goed te keuren. Zoutleeuw, 17 april 2015 Mevrouw, Mijnheer, U wordt overeenkomstig artikel 20/21 van het Gemeentedecreet voor de eerste maal uitgenodigd voor de vergadering van de gemeenteraad die zal doorgaan op 28 april

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid.

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 29 MEI 2018 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

Dagorde van de gemeenteraad van 28 februari 2013

Dagorde van de gemeenteraad van 28 februari 2013 Dagorde van de gemeenteraad van 28 februari 2013 Openbare zitting 01 PV kasverslag en financieel rapport 4de kwartaal 2012 Op 31 december 2012 bedraagt het te verantwoorden vermogen van de gemeente 3.290.233,02

Nadere informatie

SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Gent afdeling Brugge

SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Gent afdeling Brugge SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Gent afdeling Brugge NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 29 APRIL 2016 De gewone algemene

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 29 maart 2010 worden ter goedkeuring

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE )

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE ) NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE 0447.354.397) gehouden op maandag 17 mei 2013 om 15.00 uur op de maatschappelijke zetel te Damstraat 4, 9230 Wetteren

Nadere informatie

SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Gent afdeling Brugge

SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Gent afdeling Brugge SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Gent afdeling Brugge NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 24 APRIL 2015 De gewone algemene

Nadere informatie

SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Brugge

SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Brugge SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Brugge NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 25 APRIL 2014 De gewone algemene vergadering

Nadere informatie

NV ZZZZZZZZZZZ Bijlage 3/1 Straat, nr. Stad/Gemeente

NV ZZZZZZZZZZZ Bijlage 3/1 Straat, nr. Stad/Gemeente NV ZZZZZZZZZZZ Bijlage 3/1 Agenda: VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING gehouden op de zetel op maandag 20/03/Y om BB uur - vijftiende boekjaar 1. Verklaring, beraadslaging en besluit overeenkomstig art. 259/523

Nadere informatie

van De raad voor maatschappelijk welzijn is vergaderd in de vergaderzaal van het sociaal huis in openbare zitting.

van De raad voor maatschappelijk welzijn is vergaderd in de vergaderzaal van het sociaal huis in openbare zitting. Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-05-23 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT

GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT OPSCHRIFT Vergadering van 15 juni 2015 Besluit nummer: 2015_GR_00609 Onderwerp: Dienstverlenende vereniging Veneco²- algemene vergadering van 30 juni 2015 - herschikkingsdividend

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING van RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE 0447.354.397)

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING van RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE 0447.354.397) NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING van RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE 0447.354.397) gehouden op maandag 21 mei 2012 om 15.00 uur op de maatschappelijke zetel te Damstraat 4, 9230 Wetteren

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 15 uur onder het voorzitterschap van Alex De Cuyper.

De vergadering wordt geopend om 15 uur onder het voorzitterschap van Alex De Cuyper. NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING van RESILUX NV, RPR Dendermonde - BTW BE 0447.354.397 gehouden op vrijdag 16 mei 2008 om 15 uur op de maatschappelijke zetel te Damstraat 4, 9230 Wetteren.

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING van RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE )

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING van RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE ) NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING van RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE 0447.354.397) gehouden op vrijdag 21 mei 2010 om 15.00 uur op de maatschappelijke zetel te Damstraat 4, 9230 Wetteren

Nadere informatie

Alex De Cuyper opent de vergadering om uur. De voorzitter stelt Elke Van der Straeten aan als secretaris.

Alex De Cuyper opent de vergadering om uur. De voorzitter stelt Elke Van der Straeten aan als secretaris. NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Gent, afdeling Dendermonde BTW BE 0447.354.397) gehouden op vrijdag 19 mei 2017 om 15.00 uur op de maatschappelijke zetel te Damstraat

Nadere informatie

TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke Lievegem. RPR Gent

TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke Lievegem. RPR Gent TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke 1 9950 Lievegem RPR Gent 0421.364.139 (de 'Vennootschap') GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE )

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE ) NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE 0447.354.397) gehouden op maandag 18 mei 2015 om 15.00 uur op de maatschappelijke zetel te Damstraat 4, 9230 Wetteren

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Gent, afdeling Dendermonde BTW BE )

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Gent, afdeling Dendermonde BTW BE ) NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Gent, afdeling Dendermonde BTW BE 0447.354.397) gehouden op vrijdag 18 mei 2018 om 15.00 uur op de maatschappelijke zetel te Damstraat

Nadere informatie

SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat ARDOOIE B.T.W. BE RPR Gent afdeling Brugge

SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat ARDOOIE B.T.W. BE RPR Gent afdeling Brugge SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Gent afdeling Brugge NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 28 APRIL 2017 De gewone algemene

Nadere informatie

B. Noz neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 2. R. Van Megroot neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 3.

B. Noz neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 2. R. Van Megroot neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 3. ZITTING VAN 17 MEI 2016. Tegenwoordig: R. De Caluwé, burgemeester-voorzitter; P. De Bock M. Fruytier T. Walbrecht, schepenen; R. Van Megroot, OCMW-voorzitter; G. Thierens E. Coppens L. Dieleman-van De

Nadere informatie

Notulen van de gewone algemene vergadering. der aandeelhouders van "SOCIETE ANONYME BELGE DE CONSTRUCTIONS AERONAUTIQUES" (afgekort "S.A.B.C.A.

Notulen van de gewone algemene vergadering. der aandeelhouders van SOCIETE ANONYME BELGE DE CONSTRUCTIONS AERONAUTIQUES (afgekort S.A.B.C.A. Notulen van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders van "SOCIETE ANONYME BELGE DE CONSTRUCTIONS AERONAUTIQUES" (afgekort "S.A.B.C.A.") Naamloze Vennootschap Op 30 mei 2013, op de maatschappelijke

Nadere informatie

Gemeenteraad 14 juni 2017

Gemeenteraad 14 juni 2017 Dagorde 1. Keuring notulen Gemeenteraad 10 mei 2017. De Gemeenteraad wordt gevraagd het verslag van de zitting van 10 mei 2017 goed te keuren. 2. Planschade ingevolge inwerkingtreding RUP Bokt. Keuring.

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST RAADSBESLUITEN: ZITTING VAN 10 JUNI 2015

OVERZICHTSLIJST RAADSBESLUITEN: ZITTING VAN 10 JUNI 2015 OVERZICHTSLIJST RAADSBESLUITEN: ZITTING VAN 10 JUNI 2015 Toevoeging agendapunt. Volgend punt aan de huidige agenda van de openbare zitting toe te voegen: Opdrachten: Ontwerp en bouw van circa 30 assistentiewoningen

Nadere informatie

TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke Waarschoot. RPR Gent

TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke Waarschoot. RPR Gent TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke 1 9950 Waarschoot RPR Gent 0421.364.139 (de 'Vennootschap') GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Nadere informatie

Notulen van de gewone algemene vergadering. der aandeelhouders van "SOCIETE ANONYME BELGE DE CONSTRUCTIONS AERONAUTIQUES" Naamloze Vennootschap

Notulen van de gewone algemene vergadering. der aandeelhouders van SOCIETE ANONYME BELGE DE CONSTRUCTIONS AERONAUTIQUES Naamloze Vennootschap Notulen van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders van "SOCIETE ANONYME BELGE DE CONSTRUCTIONS AERONAUTIQUES" (afgekort "S.A.B.C.A.") Naamloze Vennootschap Op 28 mei 2015, op de maatschappelijke

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 23 MEI 2019

TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 23 MEI 2019 TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 23 MEI 2019 OPENBARE VERGADERING 1. Goedkeuring van de notulen en het verslag van de gemeenteraad van 25 april 2019. A. FINANCIËN 2. Goedkeuring van de jaarrekening

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE )

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE ) NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE 0447.354.397) gehouden op vrijdag 16 mei 2014 om 15.00 uur op de maatschappelijke zetel te Damstraat 4, 9230 Wetteren

Nadere informatie

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed.

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed. Gemeente Vorselaar Overzicht van de raadsbesluiten van 02 mei 2016 01. Goedkeuring verslag vorige vergadering Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed. 02. Kennisname nazicht

Nadere informatie

GEMEENTERAADZITTING 31 mei 2016 OVERZICHTSLIJST

GEMEENTERAADZITTING 31 mei 2016 OVERZICHTSLIJST GEMEENTERAADZITTING 31 mei 2016 OVERZICHTSLIJST 1) Vaststelling jaarrekening gemeente 2015 OPENBARE ZITTING De rekening 2014 wordt ter vaststelling voorgesteld, welke kan worden samengevat als volgt: INITIEEL

Nadere informatie

KBC Groep Naamloze Vennootschap Havenlaan Brussel BTW BE (RPR Brussel)

KBC Groep Naamloze Vennootschap Havenlaan Brussel BTW BE (RPR Brussel) KBC Groep Naamloze Vennootschap Havenlaan 2 1080 Brussel BTW BE 0403.227.515 (RPR Brussel) VOLMACHT Ondergetekende, (volledige naam en adres van de aandeelhouder; voor een rechtspersoon, volledige benaming

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 25 OKTOBER 2018 DAGORDE

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 25 OKTOBER 2018 DAGORDE TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 25 OKTOBER 2018 OPENBARE ZITTING DAGORDE INTERNE ZAKEN EN COMMUNICATIE 1. GOEDKEUREN NOTULEN VORIGE ZITTING De notulen van de vergadering van de

Nadere informatie

VOLMACHT Voor de Gewone Algemene Vergadering van Picanol NV dd. woensdag 18 april 2018 om 15u00

VOLMACHT Voor de Gewone Algemene Vergadering van Picanol NV dd. woensdag 18 april 2018 om 15u00 Gelieve dit formulier in te vullen en te ondertekenen op de daartoe bestemde plaatsen indien u vertegenwoordigd wenst te zijn op de gewone algemene vergadering van Picanol NV op woensdag 18 april 2018

Nadere informatie

UITNODIGING De gemeenteraad vindt plaats op donderdag 26 oktober 2017 om u in de raadzaal van het gemeentehuis.

UITNODIGING De gemeenteraad vindt plaats op donderdag 26 oktober 2017 om u in de raadzaal van het gemeentehuis. Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 oktober 2017 MEDEDELINGEN UITNODIGING De gemeenteraad vindt plaats op donderdag 26 oktober 2017 om 20.00 u in de raadzaal van het gemeentehuis. OPENBARE

Nadere informatie

Toelichting dagorde gemeenteraad 25 oktober 2018

Toelichting dagorde gemeenteraad 25 oktober 2018 Openbare zitting Toelichting dagorde gemeenteraad 25 oktober 2018 1. Limburg.net: algemene vergadering van 28 november 2018 - Goedkeuring Op woensdag 28 november 2018 om 18 uur gaat de algemene vergadering

Nadere informatie

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 28 februari 2019

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 28 februari 2019 Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 28 februari 2019 UITNODIGING wordt overeenkomstig artikel 6 van het Decreet Lokaal Bestuur uitgenodigd tot het bijwonen van de gemeenteraad die zal plaatsvinden

Nadere informatie

RPR Gent (de 'Vennootschap') GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 28 MEI 2015

RPR Gent (de 'Vennootschap') GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 28 MEI 2015 TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke 1 9950 Waarschoot RPR Gent 0421.364.139. (de 'Vennootschap') GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Nadere informatie

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Broekstraat Brussel BTW BE RPR Brussel S T E M M I N G PER B R I E F

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Broekstraat Brussel BTW BE RPR Brussel S T E M M I N G PER B R I E F NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Broekstraat 31-1000 Brussel BTW BE 0401.574.852 RPR Brussel S T E M M I N G PER B R I E F Gewone en buitengewone algemene vergaderingen van donderdag 26 april

Nadere informatie

Alex De Cuyper opent de vergadering om uur. De voorzitter stelt Elke Van der Straeten aan als secretaris.

Alex De Cuyper opent de vergadering om uur. De voorzitter stelt Elke Van der Straeten aan als secretaris. NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Gent, afdeling Dendermonde BTW BE 0447.354.397) gehouden op vrijdag 20 mei 2076 om 15.00 uur op de maatschappelijke zetel te Damstraat

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1400710 Provincieraadsbesluit betreft Veneco- Jaarvergadering 2012 aanduiding provinciale vertegenwoordiger-

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Omer Mievis, Ursula Bervoets, Xavier Lesenne, Johan Everaerts, Jerry Janssens, Patrick Vansweevelt: raadsleden;

Nadere informatie

RPR Gent 0421.364.139. (de 'Vennootschap') GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 30 MEI 2013

RPR Gent 0421.364.139. (de 'Vennootschap') GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 30 MEI 2013 TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke 1 9950 Waarschoot RPR Gent 0421.364.139. (de 'Vennootschap') GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN TE LEUVEN OP 22 APRIL 2014

NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN TE LEUVEN OP 22 APRIL 2014 TiGenix Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Romeinse straat 12 bus 2 3001 Leuven BTW BE 0471.340.123 RPR Leuven (de Vennootschap ) NOTULEN VAN DE GEWONE

Nadere informatie

GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 20 MEI 2014 OM UUR

GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 20 MEI 2014 OM UUR EXMAR Naamloze vennootschap te 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20 BTW BE 0860.409.202 RPR Antwerpen GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 20 MEI 2014 OM 14.30 UUR Vandaag 20 mei 2014 om

Nadere informatie

TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke Waarschoot. RPR Gent

TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke Waarschoot. RPR Gent TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke 1 9950 Waarschoot RPR Gent 0421.364.139 (de 'Vennootschap') GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Nadere informatie

Gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 25 april 2006 te 11 uur NOTULEN

Gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 25 april 2006 te 11 uur NOTULEN Gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 25 april 2006 te 11 uur NOTULEN Het jaar 2006, op 25 april te 11 uur, te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5, is de gewone algemene vergadering van aandeelhouders

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN TE LEUVEN OP 20 APRIL 2012

NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN TE LEUVEN OP 20 APRIL 2012 TiGenix Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Romeinse straat 12 bus 2 3001 Leuven BTW BE 0471.340.123 RPR Leuven NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Nadere informatie

GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 21 MEI 2013 OM UUR

GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 21 MEI 2013 OM UUR EXMAR Naamloze vennootschap te 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20 BTW BE 0860.409.202 RPR Antwerpen GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 21 MEI 2013 OM 14.30 UUR Op heden, op 21 mei 2013

Nadere informatie

SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat ARDOOIE B.T.W. BE RPR Gent afdeling Brugge

SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat ARDOOIE B.T.W. BE RPR Gent afdeling Brugge SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Gent afdeling Brugge NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 26 APRIL 2019 De gewone algemene

Nadere informatie

Verslag gemeenteraad 30 maart 2017

Verslag gemeenteraad 30 maart 2017 Verslag gemeenteraad 30 maart 2017 Volgende agendepunten werden behandeld door de gemeenteraad van 30 maart 2017. 01. Notulen van de vorige vergadering. 02. Renovatie wegenis en riolering Breugelweg -

Nadere informatie

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden.

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden. LIJST MET DE BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE DOOR DE GEMEENTERAAD DD 13 JUNI 2016 GEREGELDE AANGELEGENHEDEN (Artikel 252, 1 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005) OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

De voorzitter legt op het bureau :

De voorzitter legt op het bureau : N.V. Etn. Franz COLRUYT Edingensesteenweg 196 BTW-BE-0400.378.485 1500 HALLE RPR Brussel VERSLAG VAN ALGEMENE VERGADERING VAN 15 SEPTEMBER 2010 ==========================================================

Nadere informatie

Gemeenteraad Bocholt 22 mei 2014 I 20u00

Gemeenteraad Bocholt 22 mei 2014 I 20u00 Gemeenteraad Bocholt 22 mei 2014 I 20u00 1. Kennisname budgetwijziging 1-2014 OCMW Tijdens het schepencollege van 17 april 2014 vond er een overleg plaats tussen het gemeentebestuur en het Sociaal Huis

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 8 juni 2016

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 8 juni 2016 Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 8 juni 2016 Aanwezig: MM. Jacobs Lydie, voorzitter, Ceyssens Noëlla, Cousaert Roger, Croisiaux Katrien, Neyens Carine, Schrooten

Nadere informatie

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel)

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) VOLMACHT gewone en buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden

Nadere informatie

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017)

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) De lijst van de gemeenteraadsbesluiten van de vergadering van de gemeenteraad van 25

Nadere informatie

VOLMACHT VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 24 JULI 2017 OM 10 UUR. Ondergetekende: [naam], met woonplaats te.

VOLMACHT VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 24 JULI 2017 OM 10 UUR. Ondergetekende: [naam], met woonplaats te. RETAIL ESTATES Naamloze Vennootschap Openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch Recht Zetel: Industrielaan 6, B-1740 Ternat Ondernemingsnummer: 0434.797.847 (RPR Brussel) VOLMACHT VOOR

Nadere informatie

Gemeenteraad Bocholt 24 mei 2018 I 20u00

Gemeenteraad Bocholt 24 mei 2018 I 20u00 Gemeenteraad Bocholt 24 mei 2018 I 20u00 1.AGB Bocholt - continuïteitsverklaring goedkeuring De gemeente Bocholt staat, als aandeelhouder van het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) Bocholt, in voor de continuïteit

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 11 oktober 2017 en 25 oktober 2017

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 11 oktober 2017 en 25 oktober 2017 ZITTING VAN DE RAAD VAN 23 NOVEMBER 2017 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

VOLMACHT. GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (de Vennootschap ) d.d. maandag 18 mei 2015. Ondergetekende (de Volmachtgever ) :

VOLMACHT. GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (de Vennootschap ) d.d. maandag 18 mei 2015. Ondergetekende (de Volmachtgever ) : VOLMACHT GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (de Vennootschap ) d.d. maandag 18 mei 2015 Ondergetekende (de Volmachtgever ) : (Voor natuurlijke personen: naam, voornamen, adres en rijksregisternummer)

Nadere informatie

OPROEPING JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN QRF COMM.VA OP 17 MEI 2016

OPROEPING JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN QRF COMM.VA OP 17 MEI 2016 OPROEPING JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN QRF COMM.VA OP 17 MEI 2016 Geachte Aandeelhouder, Betreft : Gewone algemene vergadering van 17 mei 2016 om 14 uur De Statutaire Zaakvoerder heeft het genoegen

Nadere informatie

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 26 mei 2015

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 26 mei 2015 Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 26 mei 2015 Aanwezig: Verbist Els, voorzitter Janssens Sonja, ondervoorzitter Frans Rik, burgemeester Dorikens Herman, Janssens Jan, Maes Odette, Lietaer

Nadere informatie

ISIN BE aandelen,

ISIN BE aandelen, Naamloze Vennootschap A. Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen BTW BE / RPR 0429.037.235 Brussel (België) VOLMACHT VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERING 13 SEPTEMBER 2017 VANAF 17.00 UUR Ondergetekende

Nadere informatie

UITTREKSEL VAN DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS VAN 8 MEI 2012 BUREAU

UITTREKSEL VAN DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS VAN 8 MEI 2012 BUREAU DECEUNINCK NAAMLOZE VENNOOTSCHAP DIE EEN OPENBAAR BEROEP DOET OF HEEFT GEDAAN OP HET SPAARWEZEN BRUGSESTEENWEG 374 8800 ROESELARE RPR KORTRIJK 0405.548.486 UITTREKSEL VAN DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE

Nadere informatie

DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 18 mei 2015 OM 20:00 UUR

DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 18 mei 2015 OM 20:00 UUR DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 18 mei 2015 OM 20:00 UUR FINANCIËN 001. NOODHULP NEPAL - GOEDKEURING Op 25-04-2015 vond er in Nepal, op 80 km van Kathmandu, een

Nadere informatie

Welke algemene vergaderingen zijn er?

Welke algemene vergaderingen zijn er? Welke algemene vergaderingen zijn er? Inhoudsopgave : Er zijn 3 soorten, nl:... Waarom is de agenda van de jaarvergadering belangrijk?... Wie stelt de agenda van de jaarvergadering op?... Hoe gebeurt de

Nadere informatie

naamloze vennootschap De Snep 3324 B-3945 Ham, België BTW BE (RPR Hasselt)

naamloze vennootschap De Snep 3324 B-3945 Ham, België BTW BE (RPR Hasselt) naamloze vennootschap De Snep 3324 B-3945 Ham, België BTW BE 0876.488.436 (RPR Hasselt) VOLMACHT gewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden gehouden op donderdag 21 mei 2015 om 10.00

Nadere informatie

OPROEPING JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN QRF COMM. VA OP 16 MEI 2017

OPROEPING JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN QRF COMM. VA OP 16 MEI 2017 OPROEPING JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN QRF COMM. VA OP 16 MEI 2017 Geachte Aandeelhouder, Betreft : Gewone algemene vergadering van 16 mei 2017 om 14 uur De Statutaire Zaakvoerder heeft het genoegen

Nadere informatie

GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 15 MEI 2018 OM UUR

GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 15 MEI 2018 OM UUR EXMAR Naamloze vennootschap 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20 BTW BE 0860.409.202 RPR Antwerpen GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 15 MEI 2018 OM 14.30 UUR Vandaag op 15 mei 2018 is

Nadere informatie

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Broekstraat 31-1000 Brussel BTW BE 0401.574.852 RPR Brussel S T E M M I N G PER B R I E F

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Broekstraat 31-1000 Brussel BTW BE 0401.574.852 RPR Brussel S T E M M I N G PER B R I E F NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Broekstraat 31-1000 Brussel BTW BE 0401.574.852 RPR Brussel S T E M M I N G PER B R I E F Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen van dinsdag

Nadere informatie

GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 17 MEI 2011 OM UUR

GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 17 MEI 2011 OM UUR EXMAR Naamloze vennootschap te 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20 BTW BE 0860.409.202 RPR Antwerpen GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 17 MEI 2011 OM 14.30 UUR Heden, op 17 mei 2011

Nadere informatie

Houder van3: ISIN BE aandelen,

Houder van3: ISIN BE aandelen, Naamloze Vennootschap A. Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen BTW BE / RPR 0429.037.235 Brussel (België) VOLMACHT VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERING 14 SEPTEMBER 2016 VANAF 17.00 UUR Ondergetekende

Nadere informatie

Gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 10 mei 2012 te 11 uur NOTULEN

Gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 10 mei 2012 te 11 uur NOTULEN Gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 10 mei 2012 te 11 uur NOTULEN Het jaar 2012, op 10 mei te 11 uur, te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5, is de gewone algemene vergadering van aandeelhouders

Nadere informatie

Volmacht 1 voor de algemene vergadering van aandeelhouders van 12 mei 2015

Volmacht 1 voor de algemene vergadering van aandeelhouders van 12 mei 2015 Volmacht 1 voor de algemene vergadering van aandeelhouders van 12 mei 2015 Ondergetekende: (Naam en voornaam van de aandeelhouder) Volledige adres van de aandeelhouder: Houder van gedematerialiseerde aandelen

Nadere informatie

RPR Gent 0421.364.139. (de 'Vennootschap') GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 28 MEI 2014

RPR Gent 0421.364.139. (de 'Vennootschap') GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 28 MEI 2014 TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke 1 9950 Waarschoot RPR Gent 0421.364.139. (de 'Vennootschap') GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Nadere informatie

De vergadering duidt in hoedanigheid van stemopnemers aan : De voorzitter legt op het bureau :

De vergadering duidt in hoedanigheid van stemopnemers aan : De voorzitter legt op het bureau : N.V. Etn. Franz COLRUYT Edingensesteenweg 196 BTW-BE-0400.378.485 1500 HALLE RPR Brussel VERSLAG VAN ALGEMENE VERGADERING VAN 30 SEPTEMBER 2015 ==========================================================

Nadere informatie

VERSLAG VAN ALGEMENE VERGADERING VAN 17 SEPTEMBER 2008 ======================================================

VERSLAG VAN ALGEMENE VERGADERING VAN 17 SEPTEMBER 2008 ====================================================== N.V. Etn. Franz COLRUYT Edingensesteenweg 196 BTW-BE-0400.378.485 1500 HALLE RPR Brussel VERSLAG VAN ALGEMENE VERGADERING VAN 17 SEPTEMBER 2008 ====================================================== Het

Nadere informatie

RealDolmen Naamloze Vennootschap A. Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen BTW BE / RPR Brussel (België)

RealDolmen Naamloze Vennootschap A. Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen BTW BE / RPR Brussel (België) RealDolmen Naamloze Vennootschap A. Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen BTW BE / RPR 0429.037.235 Brussel (België) VOLMACHT VOOR DE GEWONE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Nadere informatie

Gemeenteraad van 24 mei 2016 Toelichting bij de agenda

Gemeenteraad van 24 mei 2016 Toelichting bij de agenda Gemeenteraad van 24 mei 2016 Toelichting bij de agenda OPENBARE VERGADERING 1. Secretariaat / Interwaas - Algemene vergadering op 25 mei 2016 - Kennisname agenda Brief van 14 april 2016 van Interwaas waarbij

Nadere informatie

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel)

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) TOELICHTING gewone en buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal

Nadere informatie

GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 15 MEI 2012 OM UUR

GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 15 MEI 2012 OM UUR EXMAR Naamloze vennootschap te 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20 BTW BE 0860.409.202 RPR Antwerpen GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DE DATO 15 MEI 2012 OM 14.30 UUR Heden, op 15 mei 2012

Nadere informatie

TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke Waarschoot. RPR Gent

TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke Waarschoot. RPR Gent TER BEKE naamloze vennootschap die een publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Beke 1 9950 Waarschoot RPR Gent 0421.364.139 (de 'Vennootschap') GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Nadere informatie

OPENING VAN DE VERGADERING SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

OPENING VAN DE VERGADERING SAMENSTELLING VAN HET BUREAU p. 1/7 Notulen van de Algemene Vergadering van 30 oktober 2015 van KBC Ancora, burgerlijke vennootschap met de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen met zetel te 3000 Leuven, Mgr. Ladeuzeplein

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER u30 RAADZAAL

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER u30 RAADZAAL BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER 2013 19u30 RAADZAAL 1. AANSTELLING LEDEN STEDELIJKE ADVIESRAAD VOOR GEZINSBELEID De raad keurde in zitting dd. 31/01/13 en 28/02/13 de statuten goed

Nadere informatie

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE (Brussel)

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE (Brussel) naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) VOLMACHT gewone en buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden

Nadere informatie

LOTUS BAKERIES NV Gentstraat LEMBEKE Rechtspersonenregister Gent Ondernemingsnummer

LOTUS BAKERIES NV Gentstraat LEMBEKE Rechtspersonenregister Gent Ondernemingsnummer LOTUS BAKERIES NV Gentstraat 1 9971 LEMBEKE Rechtspersonenregister Gent Ondernemingsnummer 0401.030.860 Notulen van de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 13 mei 2016 Op vrijdag

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 18 april 2011 worden ter goedkeuring voorgelegd

Nadere informatie

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 08 JULI 2015 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING PATRIMONIUM 2. (GVM) AFBAKENING ZEEHAVENGEBIED

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 16 MEI 2014

NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 16 MEI 2014 KINEPOLIS GROUP NV Naamloze vennootschap die publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen Eeuwfeestlaan 20 1020 Brussel Ondernemingsnummer BTW BE 0415.928.179 RPR Brussel NOTULEN VAN DE GEWONE

Nadere informatie