SamenLoop voor Hoop Heerhugowaard

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SamenLoop voor Hoop Heerhugowaard"

Transcriptie

1 SamenLoop voor Hoop Heerhugowaard 2018 SamenLoop voor Hoop Heerhugowaard 6 en 7 oktober 2018 van uur tot uur Rosarium Park Dreef 8 (achter de Bolle Buik) Handboek voor Teamwerving en registratie Rekening nr.: Rabobank IBAN: NL 21RABO t.n.v. KWF Kankerbestrijding SamenLoop voor Hoop Heerhugowaard

2 Inhoudsopgaven: 1. Profiel commissielid Teamwerving en registratie... Blz Aanpak teamwerving.. Blz Tips voor teamwerving Blz Teamaanvoerders steunen en geldinzameling stimuleren Blz Suggesties om teamaanvoerders te motiveren.. Blz. 9.

3 1. Profiel Commissielid Teamwerving en registratie HEERHUGOWAARD 2O18 Waarom hebben we jou nodig? Zonder teams is er geen SamenLoop voor Hoop. Teamwerving is dan ook cruciaal. Doordat je een goede band opbouwt met de teamaanvoerders is SamenLoop voor Hoop iedere keer een groot succes. Wat zijn je taken? Actief teams werven in jouw omgeving in aanloop naar het evenement. Hiervoor schrijf je onder andere brieven, geef je presentaties en neem je telefonisch contact op met geïnteresseerden en benader je mensen in jouw netwerk, bij markten, in winkels etc. Met behulp van een SamenLoop Kraam. De commissieleden aanmoedigen tot en faciliteren bij het werven van teams. Zorgen dat alle teams zich inschrijven en dat ze alles hebben wat nodig is om zich op de Samen- Loop voor te bereiden. Registreren van alle teamgegevens Regelmatig organiseren van bijeenkomsten voor teamaanvoerders, evenals een geldinzamelingsavond (samen met het commissielid dat zich bezighoudt met financiën en administratie). Tijdens het evenement contact houden met de teams. Na het evenement contact houden met de teamaanvoerders, zodat ze een volgende keer weer meedoen. Vaardigheden Vindingrijk en creatief kunnen denken Netwerker Spreken in het openbaar Enthousiasme U kunt anderen motiveren, helpen en stimuleren. Hoeveel tijd kost het me? Je kunt meteen beginnen met het werven van teams. Een Half jaar voor de SamenLoop voor Hoop plan je een paar avonden om samen te komen met de teams en ligt je ze in over hoe het programma eruit komt te zien en wat de regels zijn ten aanzien van hun partytent. Je woont bovendien de commissievergaderingen bij. Je reageert op vragen van de teamaanvoerders en teamdeelnemers. Krijg ik hulp? Je maakt deel uit van een commissie. Het werven van teams is bij uitstek een taak van alle commissieleden. Als commissielid teams heb je een coördinerende rol. Je bent de voortrekker. Wat heb ik er zelf aan? Hoe meer teams er aan SamenLoop voor Hoop meedoen, hoe meer geld er wordt opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Omdat je de teams werft, speel je een grote rol bij het succes van het evenement. SamenLoop voor Hoop is bovendien een bijzonder leuk evenement en een uitgelezen kans om nieuwe contacten te maken en uw kwaliteiten te beproeven. Jouw netwerk in jouw woonplaats wordt enorm vergroot. Waar voer je je taken uit? Van alle commissieleden ben je degene die veruit het meest de straat op gaat. Een aantal taken met betrekking tot de teamwerving kun je thuis doen, zoals de potentiële teamaanvoerder mailen, schrijven of bellen. Onderschat echter niet het belang van persoonlijk contact met toekomstige en huidige teamaanvoerders. Je moet ze persoonlijk SamenLoop voor Hoop is een vrijwilligersevenement van KWF Kankerbestrijding.

4 alles over het evenement vertellen en ze zo inspireren dat ze mee willen doen aan SamenLoop. Hoe meer contact, des te meer de teams voor de SamenLoop voor Hoop doen om van tevoren geld in te zamelen en hoe groter de betrokkenheid is van de teams om mee te helpen en denken.

5 2. Aanpak teamwerving Jij leidt de teamwerving, maar ook de andere commissieleden helpen mee met het werven van teams, ongeacht hun eigen taken. Maak ook gebruik van de teamaanvoerders en eregasten binnen de al bestaande teams, Hun verhaal is vast een inspiratiebron voor anderen. De teamaanvoerders zijn de spin van het evenement. Als u een goede band opbouwt met de teamaanvoerders, is het evenement niet alleen dit jaar een groot succes, maar ook de volgende jaren. Waar kunt u teams werven? Bedrijven Familie en vrienden Cafés en clubs Service clubs. Winkels, winkeliersverenigingen Scholen Instellingen/patiëntenverenigingen kankerpatiënten Inloophuis Religieuze instellingen Medische instellingen ziekenhuizen, klinieken, tandartspraktijken Sportverenigingen, hobbycentra, sportscholen Hotels Jeugdverenigingen Social media Gebruik Mapping. Waar zitten de mensen die de SamenLoop voor Hoop kennen en waar is het nog niet bekend, Maak gebruik van een kaart van Heerhugowaard en zet een stip waar de teams vandaan komen. Zo zie je waar de samenloop nog niet bekend is.

6 3. Tips voor teamwerving Blijf altijd vriendelijk. Kies persoonlijk contact boven digitaal contact Gebruik de SamenLoop voor Hoop-DvD en filmpjes via YouTube. Vertel jouw verhaal en motivatie Vraag een eregast om zijn/haar verhaal te vertellen Deel folders en flyers uit, hang posters op. Als iemand interesse toont, speel daar meteen op in. Zorg dat teams zo vroeg mogelijk inschrijven Inspireer de teams hoe zij geld kunnen werven Laat jouw team andere teams en eregasten werven. Stimuleer teamspirit, plezier en (een beetje) competitie tussen de teams. Communiceer, communiceer, communiceer en maak iedereen warm voor SamenLoop. Bedank de teams zo vaak mogelijk. Als je iemand kent bij een club of vereniging, vraag dan of je een keer langs mag komen. Ken je niemand, zorg dan dat het op de agenda komt en probeer iedereen te overtuigen van SamenLoop voor Hoop. Vertoon filmmateriaal. Biedt een aantal mogelijkheden. Als een organisatie geen team kan vormen, kunnen ze helpen met opbouwen en opruimen of voor eten zorgen. Misschien wil iemand wel deelnemen als eregast, een kaars van hoop aan iemand opdragen of onderdeel uitmaken van de kaarsenceremonie. Er is altijd iets te doen. Leden van clubs en verenigingen hebben vaak veel connecties in de gemeenschap. Deze categorie kan dan ook veel teams opleveren. Een mededelingenbord/clubblad of website/facebook van een club, vereniging, kerk, moskee of synagoge is bij uitstek geschikt om teamaanvoerders te werven. Stel voor een team samenstellen ter ere van iemand binnen hun gemeenschap die kanker heeft of heeft gehad

7 4. Teamaanvoerders steunen en geldinzameling stimuleren. Als je een team hebt geworven, is het belangrijk dat ze zich zo snel mogelijk inschrijven en beginnen met geld inzamelen. Het teamaanvoerderpakket en de vergaderingen van teamaanvoerders zijn hierbij erg belangrijk. Het geld wordt van tevoren bijeengebracht door middel van donaties, verkoop van Wenslichten en andere inzamelingsacties van de teams en individuen. Laat de teamaanvoerders nadenken over een thema voor hun team en over hoe ze (eventuele) aanmoedigingsprijzen kunnen winnen. Spoor de teamaanvoerders aan om geregeld bij elkaar te komen (zo n drie tot vijf keer voor het evenement). Dit is de kans voor jou om hen te motiveren. De vergaderingen voor teamaanvoerders zijn ook bij uitstek geschikt om het geld bijeen te brengen dat tot dan toe is ingezameld, zodat tijdens de geldinzamelingavond en SamenLoop niet te veel geld in omloop is. De donatie-enveloppen van de teamaanvoerders en teamleden zijn hier speciaal voor bedoeld. Om ervoor te zorgen dat het geld op de goede plaats terechtkomt, is het handig om samen te werken met het commissielid dat zich bezighoudt met de registratie & boekhouding. Organiseer teamcaptain avonden. Organiseer teamcaptain momenten tijdens de SamenLoop. Het teamaanvoerderpakket Stel een informatiepakket samen voor de teamaanvoerder. Hierin zit alles wat de teamaanvoerder en de teamleden nodig hebben om geld in te zamelen en zich voor te bereiden op SamenLoop voor Hoop. Bijvoorbeeld voor de teamaanvoerder: handleiding voor teamaanvoerders donatie-envelop een donatiebox per team folders, brochures (indien beschikbaar) Bijvoorbeeld voor elk teamlid: handleiding teamleden donatie-envelop folder SamenLoop Belangrijk Het inschrijfgeld bedraagt 15 per teamlid. Dit bedrag staat vast en men ontvangt hiervoor na de inschrijving van het gehele team het speciale SamenLoop voor Hoop T-shirt. Van elk teamlid wordt verwacht dat ze zoveel mogelijk geld ophalen, de ervaring bij eerdere SamenLopen leert dat zonder al te veel moeite elk teamlid minimaal 100 euro of meer weet op te halen. (inclusief het inschrijfgeld).het SamenLoop voor Hoop T-shirt is uniek en ook verkrijgbaar tijdens het evenement. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen via de organisatie of via de website. De handleiding voor teamaanvoerders bevat ook de richtlijnen over jeugdteams. Teamleden doen op eigen risico mee. Via het inschrijfformulier worden zij hiervan op de hoogte gesteld.

8 Stimuleren Moedig teamleden aan om de Wenslichten te verkopen. Dit is een makkelijke manier om de 100 te halen. Dit levert vaak meer op dan gewone donaties. Vraag alle teamleden om iedereen die ze kennen een donatie te vragen. Neem de handleiding voor teamaanvoerders door. Let vooral op de tips die erin staan. Tijdens de vergaderingen met de teamaanvoerders wisselt u informatie uit over Informatie over de SamenLoop, waar SamenLoop voor staat. Het werk van KWF Kankerbestrijding, evenals informatie over de ziekte zelf. Tips om geld in te zamelen. Deel de successen met elkaar. Laat teams aan het woord. Belastingvoordeel De SamenLoop voor Hoop bankrekening staat op naam van KWF Kankerbestrijding. Omdat KWF Kankerbestrijding de ANBI status heeft, komen alle giften die op deze rekening gedaan worden onder voorwaarden in aanmerking voor belastingaftrek, zowel voor particulieren als bedrijven. De afschrijving van de rekening van de gever is hiervoor in principe voldoende fiscaal bewijs. Particulieren en bedrijven die teamleden sponsoren kunnen hun bijdrage aftrekken bij de belastingaangifte. 5. Suggesties om teamaanvoerders te motiveren De teamaanvoerders zijn de SamenLoop-organisatoren van de toekomst! Geef een vroege vogels -presentje aan elke teamaanvoerder die het inschrijfformulier en het inschrijfgeld voor een bepaalde datum inlevert. Geef de teamaanvoerder die de meeste teamleden of andere teams werft een prijs. Geef elke teamaanvoerder iets als teken van dank. Vergeet niet om de teamaanvoerders na het evenement te bedanken. Geef een slot/ bedankfeest.

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker 24-uurswandelestafette Doe je mee? Drachten loopt mee en staat stil bij kanker Wanneer: vrijdag 25 september 2015, start 17.00 uur zaterdag 26 september 2015, einde 17.00 uur Waar: Skeelerbaan Sportcomplex

Nadere informatie

SamenLoop voor Hoop Papendrecht 2015. Handboek voor teamleden. Wat is de SamenLoop voor Hoop? Veel gestelde vragen. 10 tips om geld in te zamelen

SamenLoop voor Hoop Papendrecht 2015. Handboek voor teamleden. Wat is de SamenLoop voor Hoop? Veel gestelde vragen. 10 tips om geld in te zamelen SamenLoop voor Hoop Papendrecht 2015 Handboek voor teamleden Wat is de SamenLoop voor Hoop? Veel gestelde vragen 10 tips om geld in te zamelen Wat is SamenLoop voor Hoop? SamenLoop voor Hoop van KWF Kankerbestrijding

Nadere informatie

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee Rosmalen Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september Informatie voor sponsoren Rosmalen leeft mee. SamenLoop voor Hoop Rosmalen 2019 Rosmalen organiseert een SamenLoop voor Hoop op 31 augustus en 1 september

Nadere informatie

SamenLoop voor Hoop Wegwijzer voor teamleden. Wat is de SamenLoop voor Hoop? Veelgestelde vragen. 10 tips om geld in te zamelen

SamenLoop voor Hoop Wegwijzer voor teamleden. Wat is de SamenLoop voor Hoop? Veelgestelde vragen. 10 tips om geld in te zamelen Postbus 75508 1070 AM Amsterdam Giro 26.000 T (020) 570 05 00 F (020) 675 03 02 www.kwfkankerbestrijding.nl SamenLoop voor Hoop Wegwijzer voor teamleden Wat is de SamenLoop voor Hoop? Veelgestelde vragen

Nadere informatie

Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop

Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop Handleiding actieplatform Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop (versie 1.0) Elk team kan een eigen actie starten, wist je dat je deze actie ook online kunt aanmaken op het actieplatform? Je

Nadere informatie

28 en 29 mei 2016. Samen tegen kanker. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn

28 en 29 mei 2016. Samen tegen kanker. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn 28 en 29 mei 2016 Samen tegen kanker 5e keer in Alphen aan den Rijn Voor en door Alphen en omliggende gemeenten 28 29 mei 2016 Park Rijnstroom Wat is SamenLoop voor Hoop? Een 24 uur durende wandel-estafette

Nadere informatie

Wegwijzer voor teamleden

Wegwijzer voor teamleden Postbus 75508 1070 AM Amsterdam Giro 26.000 T (020) 570 05 00 F (020) 675 03 02 www.kwfkankerbestrijding.nl SamenLoop voor Hoop Wegwijzer voor teamleden Wat is de SamenLoop voor Hoop? Veelgestelde vragen

Nadere informatie

Informatiebrochure voor teams

Informatiebrochure voor teams 22 & 23 september 2018 Informatiebrochure voor teams Stilstaan bij kanker.. en het leven vieren! Samen geld inzamelen voor kankeronderzoek 1 Inhoud Voorwoord... 3 Wat is de SamenLoop voor Hoop?... 4 Algemene

Nadere informatie

Lock me Up - Free a Girl In 4 weken naar het sponsortarget!

Lock me Up - Free a Girl In 4 weken naar het sponsortarget! Lock me Up - Free a Girl In 4 weken naar het sponsortarget! Behaal in 4 weken jouw sponsortarget voor Lock me Up! Print het onderstaande schema uit. Schrijf onder Doel op welk bedrag jij per actiepunt

Nadere informatie

IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE

IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE 01 IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER Je hebt het initiatief genomen om in actie te komen voor Fight cancer. Super! Met jouw actie steun je de strijd tegen kanker

Nadere informatie

Lock me Up - Free a Girl In 6 weken naar het sponsortarget!

Lock me Up - Free a Girl In 6 weken naar het sponsortarget! Lock me Up - Free a Girl In 6 weken naar het sponsortarget! Behaal in 6 weken jouw sponsortarget voor Lock me Up! Print het onderstaande schema uit. Schrijf onder Doel op welk bedrag jij per actiepunt

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

Voorwoord. Bij vragen kunt je contact opnemen via de website of per mail. Met vriendelijke groeten, Commissie Teamwerving

Voorwoord. Bij vragen kunt je contact opnemen via de website of per mail. Met vriendelijke groeten, Commissie Teamwerving Informatie Samenloop voor Hoop Bronckhorst 2018 Inhoud Voorwoord... 3 Wat is de SamenLoop voor Hoop... 4 Algemene informatie... 6 Stappenplan teams... 8 Actieplatform... 11 Eregasten... 12 Kaarsenceremonie...

Nadere informatie

Korte introductie SvH + video totaalindruk SvH Algemene informatie over onze organisatie inclusief accommodatie Mogelijkheden om in teamverband mee

Korte introductie SvH + video totaalindruk SvH Algemene informatie over onze organisatie inclusief accommodatie Mogelijkheden om in teamverband mee Korte introductie SvH + video totaalindruk SvH Algemene informatie over onze organisatie inclusief accommodatie Mogelijkheden om in teamverband mee te doen aan de estafetteloop/acties De 24 minuten durende

Nadere informatie

Survivors en ceremonies. Presentatie 6 en13 oktober 2018

Survivors en ceremonies. Presentatie 6 en13 oktober 2018 Presentatie 6 en13 oktober 2018 Workshop bestaat uit twee delen: - Uitleg over de werkzaamheden, voorbeelden uit de praktijk. - Lekker aan de slag, een opdracht om samen uit te te werken. Voorstelronde

Nadere informatie

Handboek Fundraising Run for KiKa Estafette

Handboek Fundraising Run for KiKa Estafette Handboek Fundraising Run for KiKa Estafette Leuke ideeën voor KiKa-sponsoracties Welkom bij Run for KiKa Estafette! Geweldig dat jij je in gaat zetten voor Stichting Kinderen Kankervrij. In dit handboek

Nadere informatie

SamenLoop voor Hoop Wegwijzer voor teamaanvoerders

SamenLoop voor Hoop Wegwijzer voor teamaanvoerders SamenLoop voor Hoop Wegwijzer voor teamaanvoerders 1.Wat is de SamenLoop voor Hoop? 2.In acht stappen naar een succesvol team 3.Tips om geld in te zamelen 4.Regels SamenLoop voor Hoop 1.Wat is de SamenLoop

Nadere informatie

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Actie keuze 2 a. Geld voor een rookvrij Nederland Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Maak de maken kwaliteit doelen een van

Nadere informatie

Samenloop voor Hoop Bronckhorst 2013 15 en 16 juni 2013 Sportpark de Lankhorst Wichmond

Samenloop voor Hoop Bronckhorst 2013 15 en 16 juni 2013 Sportpark de Lankhorst Wichmond Samenloop voor Hoop Bronckhorst 2013 15 en 16 juni 2013 Sportpark de Lankhorst Wichmond Postbus 75508 1070 AM Amsterdam Giro 26.000 T (020) 570 05 00 F (020) 675 03 02 www.kwfkankerbestrijding.nl Wegwijzer

Nadere informatie

28 en 29 mei 2016. Samen tegen kanker. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn

28 en 29 mei 2016. Samen tegen kanker. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn 28 en 29 mei 2016 Samen tegen kanker 5e keer in Alphen aan den Rijn Voor en door Alphen en omliggende gemeenten 28 29 mei 2016 Park Rijnstroom Ontstaan SamenLoop voor Hoop 1985 in VS Relay for Life, dr.

Nadere informatie

Sollicitatiebrief. De 10 Stappen. Op zoek naar werk? Wij maken jou sterk!

Sollicitatiebrief. De 10 Stappen. Op zoek naar werk? Wij maken jou sterk! Sollicitatiebrief De 10 Stappen Op zoek naar werk? Wij maken jou sterk! Sollicitatiebrief: De 10 Stappen! Dit stappenplan is bestemd voor iedereen die opzoek is naar een betaalde baan/stageplek en wil

Nadere informatie

Niet teveel BTW betalen (2) Teamavond 23 januari SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2018

Niet teveel BTW betalen (2) Teamavond 23 januari SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2018 Niet teveel BTW betalen (2) Teamavond 23 januari 2018 SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2018 Agenda Informatie over: - Het KWF - De SamenLoop in het algemeen - SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2018 - Vragen? Het

Nadere informatie

HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017

HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017 HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017 1 Inhoud 1. Aan de slag!...3 2. Stappenplan...3 3. Extra tips voor publiciteit...5 4. Jij & je enthousiasme...5 5. Succes!...6 2 1. Aan de slag! Geweldig

Nadere informatie

HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016

HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016 HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016 Inhoud 1. Aan de slag!...3 2. Stappenplan...4 3. Extra tips voor publiciteit...5 4. Jij & je enthousiasme...6 5. Succes!...6 1. Aan de slag! Geweldig dat je hebt

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Plan Nederland in Pifworld

Plan Nederland in Pifworld Plan Nederland in Pifworld Leuk dat je mee gaat doen aan de actie Schaatsen voor Water! Om je deelname te bevestigen en sponsor te zoeken, dien je een pagina op Pifworld aan te maken. Hieronder vind je

Nadere informatie

Wegwijzer voor teamaanvoerders

Wegwijzer voor teamaanvoerders Postbus 75508 1070 AM Amsterdam Giro 26.000 T (020) 570 05 00 F (020) 675 03 02 www.kwfkankerbestrijding.nl SamenLoop voor Hoop Wegwijzer voor teamaanvoerders Wat is SamenLoop voor Hoop? In zes stappen

Nadere informatie

Actiehandleiding. Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten

Actiehandleiding. Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten Actiehandleiding Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten Inhoud Handleiding Zo maak je een actie aan om een TECS- project te steunen...3 Tips om jouw actie succesvol te maken Een actie starten voor

Nadere informatie

1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7.

1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7. Inhoud 1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7. Uitnodigingsposter bedrijf 11 8. Uitnodigingskaart bedrijf

Nadere informatie

Voorzitter Presentatie 6 oktober 2018

Voorzitter Presentatie 6 oktober 2018 Presentatie 6 oktober 2018 Agenda Korte voorstelronde 15.30 15.40 WHY? 15.40 15.45 Verantwoordelijkheden 15.45 Werving cie-leden Saamhorigheid 16.00 Fasering van SL door Hans Ardon 16.00 16.30 Vragen?

Nadere informatie

ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN

ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN 1. INLEIDING In dit rapport staan de bevindingen van het onderzoek van Kentaa (voorheen en nader te noemen Mobillion) naar het gebruik van het actieplatform igive

Nadere informatie

Tips en Tricks voor sponsorwerving

Tips en Tricks voor sponsorwerving Tips en Tricks voor sponsorwerving Je gaat op bouwreis en maakt gebruik van de sponsortool, of je bouwt virtuele huisjes op Bouwmee, bijvoorbeeld omdat je voor Habitat meedoet aan een evenement. Alles

Nadere informatie

26 en 27 mei Samen tegen kanker. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn

26 en 27 mei Samen tegen kanker. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn 26 en 27 mei 2018 Samen tegen kanker 6e keer in Alphen aan den Rijn Voor en door Alphen en omliggende gemeenten 26 27 mei 2018 Park Rijnstroom Ontstaan SamenLoop voor Hoop 1985 in VS Relay for Life, dr.

Nadere informatie

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Spreker: Wendy Roos. Alpe d HuZes Opgeven is geen optie!

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Spreker: Wendy Roos. Alpe d HuZes Opgeven is geen optie! Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel Spreker: Wendy Roos 15 november 2014 Uitgangspunten Sponsorwerving is leuk Vertel vanuit je passie je eigen verhaal Het is onze droom dat niemand meer doodgaat

Nadere informatie

Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017

Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Spinnen voor kinderen Zoveel mogelijk kinderen uit Delft op vakantie Het Lions Delft Spinning Event 2017 i.s.m. Club SportsArt Fitness

Nadere informatie

Welkom Introductie Netwerk Member programma

Welkom Introductie Netwerk Member programma Welkom Introductie Netwerk Member programma 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Wie is MOBICROSS? DEEL 2 MOBICROSS doet het anders DEEL 3 Het Netwerk Member programma DEEL 4 Het Netwerk Member Commissie

Nadere informatie

Januari 2018 nr.9 IN DIT NUMMER:

Januari 2018 nr.9 IN DIT NUMMER: IN DIT NUMMER: Een overzicht van de verschillende activiteiten die naschools plaats vinden. In deze nieuwsbrief kunt u hier meer over lezen. Januari 2018 nr.9 Kindpakket T-diel Alle kinderen doen mee!

Nadere informatie

Projectkosten ophalen met fondsenwerving

Projectkosten ophalen met fondsenwerving Projectkosten ophalen met fondsenwerving Het is soms ook best duur om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland, of stage te lopen over de grens. Voor Local Dreamers, en voor onze Ecuadoriaanse partnerorganisaties,

Nadere informatie

Rotterdams Ambassadrices Netwerk

Rotterdams Ambassadrices Netwerk De ambassadrice als werver van inburgeraars 1. Inleiding; eigen ervaringen 2 A. Wat is werven 2 B. Het belang van werven 2 C. Verwachtingen 3 D. Rollenspel 4 E. Opdracht 4 2. Voortraject: 4 A. Doel 4 B.

Nadere informatie

Sponsorpakket Parrot Runners team 102

Sponsorpakket Parrot Runners team 102 Sponsorpakket Parrot Runners team 102 Deelnemend team Roparun 2015 Parrot Runners in 2015 wederom van start voor het goede doel! In 2015 nemen de Parrot Runners voor de 10 e, en tevens laatste, keer deel

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

ANBI en communicatie. Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt

ANBI en communicatie. Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt ANBI en communicatie Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt Inhoud presentatie 1 Wat is ANBI waard? 2 Fondswerving in Nederland 3 Plan van aanpak 4 Ondersteuning SupportPunt Wat is ANBI waard?

Nadere informatie

Jouw Instructor Launch Guide Sept/Okt

Jouw Instructor Launch Guide Sept/Okt Jouw Instructor Launch Guide Sept/Okt 1 Het is tijd voor Workout for Water Als iemand de drive en vastberadenheid heeft om levens te veranderen ben jij het. Als Les Mills instructor verander je levens

Nadere informatie

HANDLEIDING SPONSORWERVING Giro di KiKa

HANDLEIDING SPONSORWERVING Giro di KiKa HANDLEIDING SPONSORWERVING Giro di KiKa Inhoud 1. Aan de slag! 2. Stappenplan 3. Extra tips voor publiciteit 4. Jij & je enthousiasme 5. Succes! 1. Aan de slag! Geweldig dat je meedoet aan Giro di KiKa!

Nadere informatie

Sponsoractie Oranje Fonds

Sponsoractie Oranje Fonds Sponsoractie Oranje Fonds Handboek Wat fijn dat uw school voor het Oranje Fonds mee doet! Als school organiseert u vaker een evenement. U weet als geen ander hoeveel tijd en moeite er in de organisatie

Nadere informatie

SamenLoop voor Hoop RAALTE

SamenLoop voor Hoop RAALTE SamenLoop voor Hoop RAALTE Inhoud Voorwoord... 3 Wat is de SamenLoop voor Hoop... 4 Algemene informatie... 6 Stappenplan teams... 8 Survivors... 12 Kaarsenceremonie... 13 Tips om geld in te zamelen voor

Nadere informatie

DOCENTEN HANDBOEK AAN DE SLAG SCHOOLS4LIFE HANDBOEK DOCENTEN AAN DE MET SCHOOLS4LIFE

DOCENTEN HANDBOEK AAN DE SLAG SCHOOLS4LIFE HANDBOEK DOCENTEN AAN DE MET SCHOOLS4LIFE HANDBOEK 2019 HANDBOEK DOCENTEN HANDBOEK AAN DE SLAG MET DOCENTEN AAN DE SLAG MET Dance4Life werkt wereldwijd aan een gezonde seksuele toekomst voor jongeren. scholenactie.dance4life.nl HANDBOEK 2019 BETROKKENHEID

Nadere informatie

Handboek Maatschappelijke stage Handen uit de mouwen voor ZOA

Handboek Maatschappelijke stage Handen uit de mouwen voor ZOA Handboek Maatschappelijke stage Handen uit de mouwen voor ZOA Dit document helpt je om een actie voor ZOA op te zetten. Je kan met een maatschappelijke stage voor ZOA 15 tot 30 uur maken. Wat vind je in

Nadere informatie

Lions Delft Spinning Event 3 september 2017

Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Lions Internationaal 100 jaar. Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Spinnen voor kinderen Zoveel mogelijk kinderen uit Delft op vakantie Het Lions Delft Spinning Event 2017 i.s.m. Club SportsArt

Nadere informatie

Voorbeeld teksten. werven donaties uit je eigen netwerk. via je persoonlijke pagina

Voorbeeld teksten. werven donaties uit je eigen netwerk. via je persoonlijke pagina en De persoonlijke Mijn Ride pagina geeft je de mogelijkheid om jouw verhaal te doen en mensen in jouw omgeving op te roepen om ook mee te strijden door middel van het doen van een donatie via jouw persoonlijke

Nadere informatie

HANDLEIDING. Kom In Actie

HANDLEIDING. Kom In Actie HANDLEIDING Kom In Actie Inhoudsopgave Checklist voor het plannen van je actie... 3 Kominactie.rodekruis.nl... 4 Actie aanmaken... 4 Actie wijzigen/aanpassen... 4 Mede organisatoren toevoegen... 4 Deelnemers

Nadere informatie

Voorbeeldprogramma startbijeenkomst

Voorbeeldprogramma startbijeenkomst BIJLAGE 3 Voorbeeldprogramma startbijeenkomst Inleiding De startbijeenkomst vindt plaats vooraf aan iedere activiteit, ook wanneer jongeren al vaker mee hebben gedaan met M25. Natuurlijk kun je variëren

Nadere informatie

Samenloop voor Hoop Zoetermeer mei 2017 Van Tuyllpark Zoetermeer Atletiek & Recreatie Vereniging Ilion

Samenloop voor Hoop Zoetermeer mei 2017 Van Tuyllpark Zoetermeer Atletiek & Recreatie Vereniging Ilion Samenloop voor Hoop Zoetermeer 20-21 mei 2017 Van Tuyllpark Zoetermeer Atletiek & Recreatie Vereniging Ilion Inhoud Voorwoord 2 Wat is de samenloop..3 Algemene informatie..4 Stappenplan. 5-9 Overige zaken..10

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een. Sponsoractie? Handleiding voor scholen

Hoe organiseer ik een. Sponsoractie? Handleiding voor scholen Hoe organiseer ik een Sponsoractie? Handleiding voor scholen Hoe organiseer ik een sponoractie? Super dat jij een actie met jouw school wil starten! Wij zien een wereld voor ons waarin mensen zichzelf

Nadere informatie

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS?

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Inhoud WELKE INFORMATIE VIND JE IN DIT BOEKJE? Bladzijde 3 - Waarom een boekje over je buurt? Bladzijde 4 - Ontdek je buurt Bladzijde 6 - Een buurtkaart

Nadere informatie

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland Ga door met mijn strijd Amyotrofische Laterale Sclerose Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Amyotrofische Laterale Sclerose is een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE RIDE FOR THE ROSES STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD!

SPONSORBROCHURE RIDE FOR THE ROSES STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD! RIDE FOR THE ROSES 6 SEPTEMBER 2015 AALSMEER SPONSORBROCHURE STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD! Partners WWW.RIDEFORTHEROSES.NL Hoofdsponsors Media Partner Suppliers

Nadere informatie

CROWDFUNDING FOR EVENTS. Crowdfunding Handleiding. Handleiding voor projecthouders

CROWDFUNDING FOR EVENTS. Crowdfunding Handleiding. Handleiding voor projecthouders CROWDFUNDING FOR EVENTS Crowdfunding Handleiding Handleiding voor projecthouders Crowdfunding Wat als je een goed concept voor een evenement hebt, maar niet beschikt over de benodigde financiering om het

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Bespreek richtlijnen Weten je medewerkers wel écht wat er van hen wordt verwacht? Heeft het team bijvoorbeeld hetzelfde idee als jij over wanneer en hoe een klant wordt

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

JE BUIK. HET MIDDELPUNT VAN JE GEZONDHEID WELKOM HANDLEIDING VOOR COLLECTEORGANISATOREN

JE BUIK. HET MIDDELPUNT VAN JE GEZONDHEID WELKOM HANDLEIDING VOOR COLLECTEORGANISATOREN JE BUIK. HET MIDDELPUNT VAN JE GEZONDHEID WELKOM HANDLEIDING VOOR COLLECTEORGANISATOREN Na afloop neem ik samen met mijn collectanten onze collecte ervaringen door en ondertussen tellen we de opbrengst.

Nadere informatie

Stappenplan organiseren buurtbijeenkomst

Stappenplan organiseren buurtbijeenkomst Stappenplan organiseren buurtbijeenkomst Dit stappenplan voor het organiseren van een buurtbijeenkomst is onderdeel van de Buurten met Energie toolbox, een project van Nudge. Deze toolbox is samengesteld

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2017 BELEIDSPLAN 2017 STICHTING 2CLIMB2RAISE

BELEIDSPLAN 2017 BELEIDSPLAN 2017 STICHTING 2CLIMB2RAISE Stichting 2climb2raise BELEIDSPLAN 2017 ALGEMEEN Als stichting zetten wij ons in om (ex) Kankerpatiënten deel te laten nemen aan de Alpe d HuZes. Onze stichting is afhankelijk van giften en sponsorgelden

Nadere informatie

Walk4Food Handleiding

Walk4Food Handleiding Walk4Food Handleiding Inhoud Inleiding 3 1. Wat is Walk4Food? 3 2. Samenstelling team 4 3. De organisatie stap voor stap 4 4. Na afloop van de sponsorloop 5 5. Tips 6 Bijlage: Opzet persbericht 7 2 Inleiding

Nadere informatie

Wat is de SamenLoop voor Hoop?

Wat is de SamenLoop voor Hoop? Beste deelnemer aan de SamenLoop voor Hoop, We zijn heel blij dat je je hebt aangemeld om met een team mee te doen aan de SamenLoop voor Hoop De Liemers op zaterdag 10 en zondag 11 september 2016. In deze

Nadere informatie

Kom in actie! Toolkit Bedrijfsvrienden

Kom in actie! Toolkit Bedrijfsvrienden Kom in actie! Toolkit Bedrijfsvrienden Welkom Bedrijfsvriend! Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. Wat fantastisch dat uw bedrijf besloten heeft zich in te zetten voor het

Nadere informatie

26 en 27 mei Samen tegen kanker. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn

26 en 27 mei Samen tegen kanker. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn 26 en 27 mei 2018 Samen tegen kanker 6e keer in Alphen aan den Rijn Voor en door Alphen en omliggende gemeenten 26 27 mei 2018 Park Rijnstroom Ontstaan SamenLoop voor Hoop 1985 in VS Relay for Life, dr.

Nadere informatie

Handleiding collecte

Handleiding collecte Handleiding collecte Het collecteproces 1 2 Je wordt ingewerkt Binnenkort nemen wij contact met je op om het collecteproces uit te leggen. Het is handig om deze folder voor die tijd door te nemen. Wat

Nadere informatie

26 en 27 mei 2018 Park Vreugd en Rust in Voorburg

26 en 27 mei 2018 Park Vreugd en Rust in Voorburg 26 en 27 mei 2018 Park Vreugd en Rust in Voorburg INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 3 Wat is de Samenloop voor Hoop?... 4 Algemene informatie over onze SamenLoop... 5 Stappenplan voor de teamcaptain... 6 Stappenplan

Nadere informatie

HOE ORGANISEER IK EEN PRAYER NIGHT?

HOE ORGANISEER IK EEN PRAYER NIGHT? HOE ORGANISEER IK EEN PRAYER NIGHT? Handboek 2012 voor het organiseren van een lokale Prayer Night. Uitgave van de Evangelische Alliantie. Inhoud Inleiding Waar moet ik beginnen? Met wie ga ik dit regelen?

Nadere informatie

Februari 2018 nr.9 IN DIT NUMMER:

Februari 2018 nr.9 IN DIT NUMMER: IN DIT NUMMER: Een overzicht van de verschillende activiteiten die naschools plaats vinden. In deze nieuwsbrief kunt u hier meer over lezen. Februari 2018 nr.9 Beste Lezer, Zoals u onder deze eerste pagina

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

Informatie voor deelnemers SamenLoop voor Hoop Walcheren en 20 mei 2017 Abdijplein, Middelburg

Informatie voor deelnemers SamenLoop voor Hoop Walcheren en 20 mei 2017 Abdijplein, Middelburg Informatie voor deelnemers SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017 19 en 20 mei 2017 Abdijplein, Middelburg Beste deelnemer aan de SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017, We zijn heel blij dat je je hebt aangemeld

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Stichting mosterdzaadje Jaarplan

Stichting mosterdzaadje Jaarplan Stichting mosterdzaadje Jaarplan 2017-2019 Januari 2017 Inhoud Voorwoord 3 mosterdzaadje 4 Projectreis 2016 5 Aanvullende werkzaamheden 2016 6 Werkzaamheden 2017, 2018 & 2019 6 Projectreis 2018 7 Bestuur

Nadere informatie

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Team Sponsorwerving Nathaly Westerhoven/Wendy Roos Marcel van Kessel/Marco van Nassau

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Team Sponsorwerving Nathaly Westerhoven/Wendy Roos Marcel van Kessel/Marco van Nassau Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel Team Sponsorwerving Nathaly Westerhoven/Wendy Roos Marcel van Kessel/Marco van Nassau 7 maart 2015 Programma Team Sponsorwerving Inleiding Alpe d HuZes

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS voor een succesvolle Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je

Nadere informatie

December 2017 nr.7 IN DIT NUMMER:

December 2017 nr.7 IN DIT NUMMER: IN DIT NUMMER: Een overzicht van de verschillende activiteiten die naschools plaats vinden. In deze nieuwsbrief kunt u hier meer over lezen. December 2017 nr.7 Kindpakket T-diel Alle kinderen doen mee!

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Een winstgevende praktijk in 12 weken Week 2: Jouw doelgroep kiezen

Een winstgevende praktijk in 12 weken Week 2: Jouw doelgroep kiezen Jouw doelgroep kiezen voor je praktijk! Het kiezen van een doelgroep is cruciaal voor het succes van je praktijk. Vaak is jouw doelgroep een groep mensen waar jij affiniteit mee hebt. Het zijn mensen met

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Beleidsplan climb2raise

Beleidsplan climb2raise Stichting 2climb2raise ONZE ANBI STATUS per 01-01-2016 Beleidsplan 2015-2016 2climb2raise Algemeen Als stichting zetten wij ons in om (ex) Kankerpatiënten deel te laten nemen aan de Alpe d'huzes. Onze

Nadere informatie

Print en vul zelf in!

Print en vul zelf in! t i k Tool Print en vul zelf in! pagina 7 t/m 10 Voor je vrienden, op je club, school of vereniging: uitnodigin g Bedankt! kom gezellig koffie drinken en steun het NKI-AVL Fonds actie.nki-avlfonds.nl/koffieschenkochtend

Nadere informatie

Esperanza gaat haken! Een enorm succes!

Esperanza gaat haken! Een enorm succes! MEI! Het is mei! Heb jij de vogeltjes al zien nestelen? In de tuin bij Esperanza zitten ze natuurlijk ook. Wij hebben sinds kort een prachtige loungebank en die wordt optimaal gebruikt met dat prachtige

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan Datum: 1 januari 2016 Stichting Goede Doelen Week Budel Wollenhoekstraat 7 6021 JJ Budel info@goededoelenweekbudel.nl/ www.goededoelenweekbudel.nl

Nadere informatie

DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS

DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS HOOFDSTUK 1. 9 feiten over het zoeken van een baan. 1. Je moet het heft in eigen hand nemen. In plaats van zoeken op de traditionele manier en reageren op vacatures, begin je

Nadere informatie

Ideeën en tips. Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden.

Ideeën en tips. Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden. Ideeën en tips Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden. Fondsenwerving is niet moeilijk, ervaar het zelf! G Wat wordt er met het

Nadere informatie

Op de dag van levering ontvangt de contactpersoon een indicatie-tijd van bezorging.

Op de dag van levering ontvangt de contactpersoon een indicatie-tijd van bezorging. Informatie over materialen SamenLoop voor Hoop 2018 1. Materialen levering Iedere SamenLoop ontvangt voor aanvang van de SamenLoop de eventbox met materialen. Middels het antwoordformulier spreken we graag

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL 1 Inhoud: 1. Inleiding 3 2. Missie 3 3. Doelstelling 3 4. Achtergrond Stichting Goede Doelen Week Veghel 3 5. Doelgroep 3 6. Stichtingsbestuur 3 7. Financiën

Nadere informatie

Maatschappelijke Stage

Maatschappelijke Stage Maatschappelijke Stage 2 Wat doe jij voor een ander? Tijdens de maatschappelijke stage zet je je in voor een ander en voor je omgeving. Je doet dat via vrijwilligerswerk. Je kunt op heel veel verschillende

Nadere informatie

Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld

Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Pagina 1 Pagina 2 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Inleiding Doel en doelstelling Organisatie Financiën, administratie en donaties

Nadere informatie

ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT

ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT Iedereen met wie je in contact komt, biedt een kans om over een oplossing van Isagenix te vertellen, wat zijn of haar leven drastisch kan verbeteren. Vergeet niet waarom

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je bewust van je kracht

Nadere informatie

Toolkit werven en behouden van vrijwilligers

Toolkit werven en behouden van vrijwilligers Toolkit werven en behouden van vrijwilligers WERVEN Jaarlijks moeten nieuwe collectanten geworven worden om de collectanten die stoppen te vervangen. Daarnaast is de optelsom eenvoudig: hoe meer collectanten,

Nadere informatie

Wegwijzer voor Teams. SamenLoop voor Hoop Oldenzaal. 22 en 23 juni 2018 van uur tot uur Het Hulsbeek Oldenzaal

Wegwijzer voor Teams. SamenLoop voor Hoop Oldenzaal. 22 en 23 juni 2018 van uur tot uur Het Hulsbeek Oldenzaal SamenLoop voor Hoop Oldenzaal Wegwijzer voor Teams SamenLoop voor Hoop Oldenzaal 22 en 23 juni 2018 van 17.00 uur tot 17.00 uur Het Hulsbeek Oldenzaal Rekeningnr: Rabobank IBAN: NL 52 RABO 0325364958 t.n.v.

Nadere informatie

Startersboekje. Ik wil een SamenLoop organiseren. Wat moet ik allemaal weten?

Startersboekje. Ik wil een SamenLoop organiseren. Wat moet ik allemaal weten? Startersboekje Ik wil een SamenLoop organiseren. Wat moet ik allemaal weten? www.samenloopvoorhoop.nl 1 SamenLoop voor Hoop is een complex evenement met heel veel verschillende gezichten, gevoelens en

Nadere informatie

Steun het Helen Dowling Instituut Help kankerpatiënten en hun naasten

Steun het Helen Dowling Instituut Help kankerpatiënten en hun naasten Steun het Helen Dowling Instituut Help kankerpatiënten en hun naasten Het HDI hielp mij en mijn gezin om te gaan met de ziekte. Want kanker heb je niet alleen. Monique Het Helen Dowling Instituut Kanker

Nadere informatie

april 2019 Stichting leerkracht Elke dag samen een beetje beter

april 2019 Stichting leerkracht Elke dag samen een beetje beter april 2019 Stichting leerkracht Elke dag samen een beetje beter Stichting leerkracht Beter onderwijs en meer werkplezier Het Nederlandse onderwijs is goed. Tegelijkertijd leven er ontzettend veel ideeën

Nadere informatie

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL N A Ï S 2 0 1 7 I S S U E N O. 1 T I J D E L I J K G R A T I S NaïS Zine Download tijdelijk gratis Nieuw INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL Inhoud 1 2 : Waarom jij niet zonder deze zes geheimen

Nadere informatie