WELKOM IN DE WERELD VAN DHL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WELKOM IN DE WERELD VAN DHL"

Transcriptie

1 WELKOM IN DE WERELD VAN DHL

2 DHL in Nederland De ruim medewerkers van DHL in Nederland zijn vanuit meer dan 50 vestigingen en met meer dan voertuigen alle Nederlanders van dienst, daarbij gebruik makend van meer dan DHL Parcelshops, weg-, water-, spoor- en luchtverbindingen naar alle delen van de wereld en vele honderdduizenden vierkante meters magazijn. Daarbij worden miljoenen zendingen, tonnen vracht en goederen verwerkt volgens de meest moderne logistieke concepten. Indrukwekkende aantallen, maar altijd gericht op het belang van iedere individuele klant en met oog voor maatschappelijke belangen. DHL is onderdeel van s werelds toonaangevende groep van post- en logistieke diensten: Deutsche Post DHL Group.

3 DHL Express 8 DHL Parcel 10 DHL Supply Chain 12 DHL Freight 14 DHL Global Forwarding 16 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 18

4 8 DHL Express 9 URGENT VAN DHL EXPRESS 9:00 Nationale en internationale expreszendingen op de dag van aflevering gegarandeerd vóór 9:00 uur. Met geldteruggarantie. DEUR TOT DEUR DHL EXPRESS 12:00 Nationale en internationale expreszendingen op de dag van aflevering gegarandeerd vóór 12:00 uur. Met geldteruggarantie. Met DHL Express kiest u voor de nummer één in expresvervoer. DHL Express heeft een breed aanbod aan services die afhankelijk van uw wensen worden ingezet. U kiest bijvoorbeeld zelf wanneer uw zending moet aankomen. Telt echt elk uur of is het goed als de zending er vóór het einde van de volgende werkdag is? DHL Express biedt de juiste vervoersoplossing. Met een netwerk verspreid over meer dan 220 landen en gebruikmakend van meer dan 250 eigen vliegtuigen wereldwijd, levert DHL Express betrouwbare en snelle koeriers- en expresdiensten. Of u een document, pakket of pallet wilt versturen: DHL Express regelt het. DHL EXPRESS WORLDWIDE Nationale en internationale expreszendingen op de dag van aflevering gegarandeerd vóór het einde van de werkdag. DHL IMPORT SERVICES Vanuit meer dan 220 landen over de hele wereld kunt u met DHL Import Services zendingen importeren met aflevering vóór 9:00 uur, vóór 12:00 uur of vóór het einde van de werkdag. DHL SAME DAY SOLUTIONS Spoedzendingen die snel of met speciale zorg afgeleverd moeten worden en niet tot morgen kunnen wachten. DHL Same Day biedt maatwerk voor al uw specifieke afleverbehoeften. DHL ECONOMY SELECT Deur-tot-deur levering van enkel- of meervoudige zendingen en pallets binnen een bepaald aantal dagen.

5 10 DHL Parcel 11 Marktleider in pakket- en palletvervoer Met meer dan 200 jaar ervaring in de nationale en internationale markt en ons fijnmazige netwerk voor het vervoeren van pakketten en pallets, bieden we u altijd en overal hoge leverbetrouwbaarheid en persoonlijke service. EÉN OPLOSSING VOOR PAKKETTEN EN PALLETS VOOR BEDRIJVEN EN CONSUMENTEN DHL Parcel Benelux is uw logistieke partner in business-to-business en e-commerce en biedt innovatieve oplossingen voor pakketvervoer van en naar bedrijven én consumenten in de Benelux, Europa en de rest van de wereld. Voor de zakelijke markt richten wij ons op Europees pakket- en palletvervoer, waarmee we marktleider zijn in de Benelux. Op het vlak van e-commerce zijn we de meest innovatieve vervoerder. Met een fijnmazig netwerk van terminals, depots en ruim DHL Parcelshops en DHL Parcelstations heeft DHL Parcel Benelux de perfecte oplossing voor iedere zakelijke of particuliere verzendbehoefte. Makkelijke oplossingen voor bedrijven én consumenten Met één pick-up en één groot internationaal netwerk worden al uw pakketten en pallets vervoerd van en naar zakelijke klanten en consumenten. Op het vlak van e-commerce bieden we slimme en innovatieve oplossingen voor het ontvangen en retour sturen van pakketten zoals via DHL Parcelshops en DHL Parcelstations. Persoonlijke service en aandacht Wij zijn regionaal georganiseerd en hebben branchegerichte specialisten. Daarmee kunnen we u optimale service bieden, gericht op uw wensen en naar die van uw ontvangers.

6 12 DHL Supply Chain 13 Warehousing In onze warehouses managen wij uw goederenstroom via een breed scala aan diensten zoals onder andere opslag, orderverzameling en verpakking, voorraadbeheer en voorraadtellingen en geven u daarmee meer inzicht in en controle over de processen en efficiënte en betrouwbare leveringen aan uw klanten. OPTIMALISATIE VAN UW SUPPLY CHAIN DHL Supply Chain is de alles-in-een logistieke dienstverlener die een breed scala aan geïntegreerde, klantgerichte end-to-end oplossingen in de hele logistieke keten voor u ontwerpt en implementeert zodat u wereldwijd uw servicebelofte kunt houden aan uw klanten. Wat uw vereisten ook zijn, de kans is groot dat we al een serie innovatieve oplossingen hebben ontwikkeld die u direct kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan supply-chain-analyse en -design, 4PL-activiteiten, inbound-to-manufacturing, service-parts logistiek, retouroplossingen en value-added services. Transportmanagement Door gebruik te maken van een onafhankelijke, gecentraliseerde organisatie die uw transportbehoeften beheert, profiteert u van een geoptimaliseerd voertuiggebruik, lagere transportkosten, meer inzicht, betere inkooptarieven en best-in-class transport. Value-added services Of het nu bijvoorbeeld gaat om oplossingen als het samenvoegen van artikelen tot een nieuwe verkoop-eenheid (kitting), productassemblage en verpakking, postponement, materials-planning, het verbeteren van uw cash-flow door middel van financiering van de voorraad of procurement services, met behulp van ons breed aanbod aan value-added services kunt u zich concentreren op uw kerntaken terwijl u profiteert van meer flexibiliteit, productiviteit en lagere kosten.

7 14 DHL Freight WEGTRANSPORT 15 Weg- en spoortransport Europa Uitgebreide transportdienst over land met meer DHL Freight is uw flexibele partner voor weg-, spoor- en inter- dan 180 wegterminals in meer dan 50 landen, modaal vervoer door heel Europa, Noord-Afrika en het Midden- ondersteund door douanedeskundigen. Oosten. Wij garanderen een betrouwbaar en efficiënt binnenlands en internationaal transport voor klanten van elke omvang. Uitstekende dekking en betrouwbare levertijden Dagelijks naar alle economische centra van Europa. Zeer frequent naar andere bestemmingen met wekelijks 3500 internationale vertrekken. Vaste vertrekken en zeer betrouwbare door-to-door levertijden. De Europese palletvervoerder Efficiënt binnenlands en internationaal transport voor klanten van elke omvang. Ieder type volume van kleine pallet tot volledige lading, netwerk of maatoplossing. Zichtbaarheid van en controle over uw zendingen Web-based shipping systeem voor elke organisatie. Gestandaardiseerde, betrouwbare online verzendoplossing.

8 16 DHL Global Forwarding 17 WERELDWIJD LUCHT- EN ZEEVRACHT DHL Global Forwarding biedt wereldwijde lucht- en zeevrachtdiensten. Naast het vervoeren van alle soorten van lucht- en zeevracht, zijn wij in staat grote logistieke projecten te plannen en uit te voeren onder de naam DHL Industrial Projects. Uw zending is het gehele logistieke traject in veilige handen, want wij bieden end-to-end service binnen ons wereldwijde netwerk. Luchtvracht Of het nu dringende vracht vanuit China betreft of geconsolideerde vracht naar Amerika, met onze diensten kunt u zelf de afweging maken tussen snelheid en kosten. Zeevracht Wij zorgen ervoor dat uw zeevracht reist op betrouwbare schepen tegen concurrerende tarieven; we bieden betrouwbare diensten om uw concurrentiepositie te verbeteren. Industriële projecten Onze expertise waarborgt dat we op maat gesneden oplossingen kunnen bieden voor buitenmaatse ladingen en zware lasten. Customs Brokerage Wij bieden u een breed scala aan douaneservices waarmee uniformiteit, consistentie en juridische aspecten op het gebied van handel gewaarborgd zijn. Cargo Insurance Voor een competitief tarief zal DHL CARGO INSURANCE uw zending verzekeren tegen verlies of beschadiging door externe factoren.

9 18 19 DHL MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Dit houdt in GoGreen We werken actief aan het verminderen van het effect van logistiek op het milieu door het minimaliseren van het verbruik van natuurlijke hulpbronnen en het zo efficiënt mogelijk transporteren. We verminderen hiermee de CO2-uitstoot. DHL heeft zichzelf tot doel gesteld om in 2020 dertig procent zuiniger om te springen met energie dan in GoHelp Samen met diverse partners streven we ernaar om de levensomstandigheden van mensen te verbeteren. We maken bijvoorbeeld gebruik van onze logistieke expertise om effectieve noodhulp te verlenen in gebieden die door natuurrampen zijn getroffen. Hiervoor zetten wij ons Disaster dat we onze medewerkers, het milieu, de maatschappelijke Response Team in. Dit doen wij in samenwerking belangen en het kapitaal dat aan ons is toevertrouwd op een met de Verenigde Naties en UNICEF. respectvolle en duurzame manier behandelen. Betrokkenheid DHL doet er alles aan om een duurzame en positieve verandering GoTeach We ondersteunen beter onderwijs en gelijke onderwijskansen. We stimuleren en ontwikkelen initiatieven in het onderwijs en helpen bij het in de wereld te bewerkstelligen. Dit doen we door onze beschik- verbeteren van persoonlijke ontwikkeling en bare kennis en wereldwijde aanwezigheid in te zetten op een vaardigheden van kansarmen over de hele wereld. manier die ten goede komt aan de mens en het milieu. Om onze verantwoordelijkheid waar te maken, richten wij ons op vier strategische gebieden van betrokkenheid: GoGreen, GoHelp, GoTeach en vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk Wij stimuleren onze medewerkers om actief deel te nemen aan maatschappelijke projecten in hun directe omgeving.

10 Wilt u meer weten over de services van DHL? Neemt u dan contact met ons op via een van onderstaande telefoonnummers. Wij zijn u graag van dienst! DHL Express DHL Parcel DHL Supply Chain DHL Freight DHL Global Forwarding CONTACT Oktober 2015

11

DSV XPress. Global Transport and Logistics

DSV XPress. Global Transport and Logistics DSV XPress Global Transport and Logistics 1 2 DSV XPress DSV XPress; snel, flexibel en eenvoudig in gebruik. DSV XPress biedt verschillende express diensten aan. Wij verzorgen uw zending van afhaling tot

Nadere informatie

Controle over al uw importzendingen

Controle over al uw importzendingen Controle over al uw importzendingen Het Express Import systeem Met TNT Express heeft u uw importzendingen zelf in de hand. Express Import is een TNT Express systeem waarbij u alle touwtjes in handen heeft.

Nadere informatie

WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD

WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD TNT GAAT EEN STAPJE VERDER Het zeer uitgebreide lucht- en wegennetwerk van TNT heeft nu een nog groter geografisch bereik: tot wel 99,9 % van de wereldwijde bestemmingen.

Nadere informatie

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek Als dienstverlener op het gebied van pakketlogistiek, biedt packntrace eersteklas diensten die betrekking hebben op alle aspecten

Nadere informatie

DHL ExprEss LogistiEk op wereldniveau

DHL ExprEss LogistiEk op wereldniveau DHL Express logistiek op wereldniveau DHL Express 2 DHL Express 3 Welkom in de wereld van DHL Als mondiaal marktleider in expresvervoer en logistiek levert DHL de beste oplossingen voor het beheer en transport

Nadere informatie

Het TNT-netwerk in China en Zuidoost-Azië

Het TNT-netwerk in China en Zuidoost-Azië Het TNT-netwerk in China en Zuidoost-Azië Focus op het Oosten Europa heeft zich altijd al graag op het Oosten georiënteerd. Dat was de afgelopen decennia niet anders. Na de val van het IJzeren Gordijn

Nadere informatie

1 MAAK KENNIS MET TNT

1 MAAK KENNIS MET TNT 1 MAAK KENNIS MET TNT 2 WELKOM WIJ ZIJN TNT WELKOM AANGENAAM! WIJ ZIJN TNT. THE PEOPLE NETWORK We zijn een wereldwijd team van experts dat klaarstaat om de beloftes waar te maken die u aan uw klanten doet.

Nadere informatie

De specialist in warehousing, fulfilment en distributie voor het MKB 3 PL. Logistics

De specialist in warehousing, fulfilment en distributie voor het MKB 3 PL. Logistics De specialist in warehousing, fulfilment en distributie voor het MKB 3 PL Logistics 3 PL Logistics Warehousing en Opslag Mondial Logistics beschikt over de juiste kennis en ervaring op het gebied van warehousing,

Nadere informatie

DSV XPress. Global Transport & Logistics

DSV XPress. Global Transport & Logistics DSV XPress Global Transport & Logistics Inhoud Diensten in één oogopslag 03 Online software en wereldwijd volgen via het web 05 Aanvullende diensten en toeslagen 07 Maten en gewichten 07 Aanvullende producten

Nadere informatie

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide.

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Wij staan voor u klaar. Wereldwijd. Al sinds 1921 vervoeren wij goederen voor onze klanten over de gehele wereld. Van

Nadere informatie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Overseas Logistics Multimodal Inland Locations Supply Chain Solutions Advanced logistics for a smaller world Als het gaat om het optimaal beheersen

Nadere informatie

General Cargo. Temperature Controlled

General Cargo. Temperature Controlled Finding New Ways New ways to smarter and more Met onze Bring Cargo-divisie bieden wij flexibele logistieke diensten voor groupage, deel- en complete ladingen tussen de Benelux en Scandinavië (Denemarken,

Nadere informatie

Palletways Express distributie van palletzendingen

Palletways Express distributie van palletzendingen Palletways Express distributie van palletzendingen Het netwerk van Palletways Europe strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Londen BELGIË NEDERLAND Hamburg Nijmegen DUITSLAND

Nadere informatie

freight is our trade www.neele.nl Nederlands

freight is our trade www.neele.nl Nederlands freight is our trade www.neele.nl Nederlands Full service logistieke dienstverlening Neele Logistics ontzorgt uw complete logistiek. Of u nu een vervoerder zoekt die goed de weg weet in Europa of een partij

Nadere informatie

DSV Nederland. Global Transport and Logistics

DSV Nederland. Global Transport and Logistics DSV Nederland Global Transport and Logistics DSV Global Transport and Logistics DSV heeft kantoren in meer dan 75 landen verspreid over de hele wereld. Daardoor heeft DSV de beschikking over een internationaal

Nadere informatie

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN AUTOGROUPAGE CHEMICALS GLOBAL PARCEL SERVICES HEALTH CARE LOGISTICS SPECIAL SERVICES WAREHOUSING Alles in één Het belang van goede logistiek staat buiten

Nadere informatie

WDP REALISEERT NIEUW DISTRIBUTIECENTRUM VOOR DHL PARCEL AMSTERDAM

WDP REALISEERT NIEUW DISTRIBUTIECENTRUM VOOR DHL PARCEL AMSTERDAM WDP REALISEERT NIEUW DISTRIBUTIECENTRUM VOOR DHL PARCEL AMSTERDAM Eerder vandaag werd, tijdens de vastgoedbeurs Provada, door WDP een nieuw project voor DHL Parcel voorgesteld. Bij deze gelegenheid werd

Nadere informatie

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven Brochure Eazy Logistics Wij doen wat anderen beloven Over ons Eazy Logistics is gestart in september 2014. Als snel heeft Eazy Logistics zich gemengd tussen de gevestigde orde binnen de koeriers. Momenteel

Nadere informatie

Veenwouden - Holland

Veenwouden - Holland Veenwouden - Holland Alfons Freriks Logistics Veenwouden Regisseur in totaaltransport ALL AROUND EUROPE Dynamisch in denken, innovatief in ondernemen! Overal in Europa de service van Alfons Freriks Logistics

Nadere informatie

Welkom. Seminar: Duurzaam bouwen met staal. 14 september 2017

Welkom. Seminar: Duurzaam bouwen met staal. 14 september 2017 1 Welkom Seminar: Duurzaam bouwen met staal 14 september 2017 2 Welkom en inleiding Peter Rietberg & Steven Ruijters Introductie Van Leeuwen Buizen Groep Duurzaamheid Onze positie in de supply chain Voorbeelden

Nadere informatie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Medical Services Textile Services Logistic Services Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Facts & Figures Geïntegreerd procesmanagement STERIMA-VANGUARD wil de first in mind regionale en

Nadere informatie

exportpacking & logistics varekamp varekamp

exportpacking & logistics varekamp varekamp exportpacking & logistics varekamp Varekamp Industriële Verpakkingen info@varekamp.nl Postbus 7, 4940 AA Raamsdonksveer Zalmweg 31, 4941 VX Raamsdonksveer T 0162-574674, F 0162-570730 Varekamp Air ams@varekamp.nl

Nadere informatie

3 Wat wil de klant: marketing en logistiek

3 Wat wil de klant: marketing en logistiek 3 Wat wil de klant: marketing en logistiek 1 De perfect tevreden klant Logistiek = Passie voor de klant Demand versus supply management Kies de markt, kies het assortiment Biedt een goede service van order

Nadere informatie

Stabiliteit in een dynamische wereld

Stabiliteit in een dynamische wereld Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN Autogroupage Chemicals global parcel services health care logistics Special Services warehousing Alles in één Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf

Nadere informatie

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra.

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra. POST KOGEKO Uw klanten willen hun bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen. Of het nu gaat om een volle vracht of om een enkele pallet of colli. Post-Kogeko Logistics maakt dat voor u waar. Wij

Nadere informatie

DPD Nederland. Best, maart 2018

DPD Nederland. Best, maart 2018 DPD Nederland Best, maart 2018 Onderdeel van DPDgroup Kerncijfers 2017 Bezorgde pakketten per dag (miljoen) DPDgroup heeft het grootste deferred wegnetwerk in Europa, marktaandeel: 4,8 20% Depots en hubs

Nadere informatie

DHL EUROCONNECT. DE EENVOUDIGSTE VERBINDING MET EUROPA EN VERDER

DHL EUROCONNECT. DE EENVOUDIGSTE VERBINDING MET EUROPA EN VERDER DHL EUROCONNECT. DE EENVOUDIGSTE VERBINDING MET EUROPA EN VERDER lees Het alles-in-één groepageproduct van DHL Freight met een uitstekende kwaliteit EENVOUDIG MOGELIJK VOOR U Voor het vervoeren van vracht

Nadere informatie

DHL EUROCONNECT. DE EENVOUDIGSTE VERBINDING MET EUROPA EN VERDER. Het alles-in-één groepageproduct van DHL Freight met een uitstekende kwaliteit

DHL EUROCONNECT. DE EENVOUDIGSTE VERBINDING MET EUROPA EN VERDER. Het alles-in-één groepageproduct van DHL Freight met een uitstekende kwaliteit DHL EUROCONNECT. DE EENVOUDIGSTE VERBINDING MET EUROPA EN VERDER Het alles-in-één groepageproduct van DHL Freight met een uitstekende kwaliteit MAAKT VERZENDEN ZO EENVOUDIG MOGELIJK VOOR U Voor het vervoeren

Nadere informatie

JAAR. 75 jaar transport op maat

JAAR. 75 jaar transport op maat 75 JAAR 75 jaar transport op maat Wel de lusten maar niet de lasten! Select2Connect de beste manier van SAMENwerken 24/7 bereikbaar Deskundigheid Afspraak = Afspraak Kwaliteit Flexibiliteit Snelle levering

Nadere informatie

TOONAANGEVEND IN INTERNATIONALE LOGISTIEKE DIENSTVERLENING

TOONAANGEVEND IN INTERNATIONALE LOGISTIEKE DIENSTVERLENING TOONAANGEVEND IN INTERNATIONALE LOGISTIEKE DIENSTVERLENING Kuehne + Nagel, Toonaangevend in internationale logistieke dienstverlening Kuehne + Nagel Nederland is een specialist op alle transportmodaliteiten

Nadere informatie

Deutsche Post Packet. Direct bezorgd bij uw internationale klanten

Deutsche Post Packet. Direct bezorgd bij uw internationale klanten Deutsche Post Packet Direct bezorgd bij uw internationale klanten 2 De internationale postspecialisten De internationale postspecialisten 3 Deutsche Post: de internationale specialisten voor het verzenden

Nadere informatie

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities Experience the FedEx Difference Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities KOERIER / CHAUFFEUR Oude Meer/ Schiphol Oost Ridderkerk Amersfoort Eindhoven Als gezicht van FedEx naar

Nadere informatie

1 MAAK KENNIS MET TNT

1 MAAK KENNIS MET TNT 1 MAAK KENNIS MET TNT 2 WELKOM WIJ ZIJN TNT WELKOM AANGENAAM! WIJ ZIJN TNT. THE PEOPLE NETWORK We zijn een wereldwijd team van experts dat klaarstaat om de beloftes waar te maken die u aan uw klanten doet.

Nadere informatie

WIJ BESPAREN U TIJD, STRESS EN GELD. Dus relax, vertrouw op DHL en haal uw voordeel uit onze expertise

WIJ BESPAREN U TIJD, STRESS EN GELD. Dus relax, vertrouw op DHL en haal uw voordeel uit onze expertise WIJ BESPAREN U TIJD, STRESS EN GELD Dus relax, vertrouw op DHL en haal uw voordeel uit onze expertise BEDANKT READY TO SHIP & SAVE? Dank u dat u even de tijd nam om met ons te praten. Ontdek snel hoe onze

Nadere informatie

Wij bieden u de beste service voor tevreden klanten.

Wij bieden u de beste service voor tevreden klanten. Wij bieden u de beste service voor tevreden klanten. DPD Network DPD ParcelShop dicht bij de consument De B2C markt is groeiende en de verwachtingen van de consument stijgen. van de consumenten wil vooraf

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

DSV Nederland GLOBAL TRANSPORT AND LOGISTICS

DSV Nederland GLOBAL TRANSPORT AND LOGISTICS DSV Nederland GLOBAL TRANSPORT AND LOGISTICS DSV Global Transport and Logistics DSV heeft kantoren in meer dan 80 landen verspreid over de hele wereld. Daardoor heeft DSV de beschikking over een internationaal

Nadere informatie

uw zending in goede handen

uw zending in goede handen uw zending in goede handen nationaal en internationaal een vertrouwde naam TNT Express is een wereldwijd opererende express dienstverlener. Vele organisaties kennen ons als betrouwbare partner die zendingen

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Innovatieve oplossingen. Eindeloze mogelijkheden.

Innovatieve oplossingen. Eindeloze mogelijkheden. Innovatieve oplossingen. Eindeloze mogelijkheden. INTRODUCTIE Santova Group is gespecialiseerd in internationale handelsoplossingen. Onze organisatie staat genoteerd op de Zuid- Afrikaanse effectenbeurs

Nadere informatie

Container Terminal Doesburg Presentatie

Container Terminal Doesburg Presentatie Container Terminal Doesburg Presentatie Container Terminal Rotra Familiebedrijf 4de generatie 860 medewerkers Koninklijk Actief in logistiek sinds 1909 Onberispelijk gedrag van het management Financieel

Nadere informatie

Wij bieden maatwerkoplossingen en voorzien u van deskundig advies.

Wij bieden maatwerkoplossingen en voorzien u van deskundig advies. Inhoud Logistiek uitbesteden... 2 Kies voor TLogistics... 2 Kwaliteit is niet noodzakelijk duur... 2 Logistiek voor B2C- als B2B-klanten vanuit Rijen... 3 Locatie Rijen... 3 IT-Systeem... 4 One stop shop...

Nadere informatie

Welkom in de wereld van DHL. Inhoud

Welkom in de wereld van DHL. Inhoud Transittijden en tarieven Day Definite-services 2014 DHL Express 2 Welkom in de wereld van DHL DHL Express geeft u direct inzicht in de standaardtarieven en doorlooptijden die van toepassing zijn op uw

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Slimme en effectieve logistieke oplossingen. smart logistics

Slimme en effectieve logistieke oplossingen. smart logistics Slimme en effectieve logistieke oplossingen smart logistics Hitachi Transport System biedt oplossingen door logistiek te vertalen naar de essentie: From door to door : Smart Logistics! Hitachi Transport

Nadere informatie

nederlands Accelereer uw laad proces

nederlands Accelereer uw laad proces Accelereer uw laad proces NEDERLANDS Accelereer uw laad proces Ancra Systems is DE specialist op het gebied van automatische vrachtauto laad- en lossystemen: van standaard Wat zijn automatische laad- en

Nadere informatie

Special Services. Het logische antwoord op elke buitengewone vraag

Special Services. Het logische antwoord op elke buitengewone vraag eg eg e e Special Het logische antwoord op elke buitengewone vraag 1. Time Critical Sneller dan snel Sameday Delivery Als elke seconde telt en u geen minuut te verliezen hebt, is Time Critical dé beste

Nadere informatie

StackAssist is een product van. Online stapeladvies

StackAssist is een product van. Online stapeladvies is een product van Online stapeladvies , online stapeladvies analyseert uw verpakkingen en stelt een optimale productstapeling voor om een logistieke kosten reductie te verkrijgen. Het adviseert op welke

Nadere informatie

Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald

Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald Waarom kiest u voor Graydon? Met 125 jaar ervaring in credit management hebben wij voor elk incassovraagstuk een oplossing. Uw voordeel: Realtime inzicht

Nadere informatie

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico TNT Express zet u veilig op weg U verkiest uw waardevolle en belangrijke zendingen mee te geven met een betrouwbare partner? U verwacht duidelijke antwoorden

Nadere informatie

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316 Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.nl Heusden 14 april 2015, Beste Stad klant, Wij zijn verheugd te melden dat

Nadere informatie

De KMO en zijn import-export WORKSHOP. De KMO en zijn import--export in het Shortseagebied. in het Shortseagebied. (Europa) Maandag 27 oktober 2008

De KMO en zijn import-export WORKSHOP. De KMO en zijn import--export in het Shortseagebied. in het Shortseagebied. (Europa) Maandag 27 oktober 2008 WORKSHOP De KMO en zijn import-export in het Shortseagebied (Europa) Maandag 27 oktober 2008 De rol van de expediteur in de import-export van de KMO Spreker: Dhr. Marc Huybrechts Voorzitter VEA (Vereniging

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Wagenparkmanagement

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Wagenparkmanagement Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Wagenparkmanagement Hoeveel gemak wilt u hebben bij het beheren van uw wagenpark? Uw wagenpark is onmisbaar voor uw bedrijfsvoering. Geen wonder dat u alle zorg

Nadere informatie

s Nachts actief voor uw succes

s Nachts actief voor uw succes s Nachts actief voor uw succes 00209_TNT_Innight_Image_NL.indd 1 23-07-2008 18:27:31 bis Vóór uw werkdag begint zijn uw zendingen al geleverd Terwijl anderen slapen, zijn wij voor u onderweg. Elke nacht

Nadere informatie

Supply Chain Solutions

Supply Chain Solutions Supply Chain Solutions Actemium Supply Chain Solutions verbetert uw efficiency op de werkvloer door real-time identificatie en registratie van de goederenstroom. Een naadloze aansluiting tussen uw backofficesysteem

Nadere informatie

ESED. ESED direct marketing ESED

ESED. ESED direct marketing ESED logistics druk direct en marketing print design logistics direct marketing LOGISTIEK UITBESTEDEN LOGISCH TOCH? design logistics direct marketing LogiStiEK UitBEStEDEN, LogiScH toch? Heeft u te weinig opslagruimte?

Nadere informatie

Zakelijk Benelux (Europlus)

Zakelijk Benelux (Europlus) DHL Pakketinformatie Maximale gewicht 31,5 kilo Minimale afmetingen per pakket L15 x B11 x H3,5 cm Maximale afmetingen per pakket L120 x B60 x H50 cm Standaard service Track en trace informatie Afleveren

Nadere informatie

Professionaliteit. Gestandaardiseerd maatwerk. U profiteert bij ALC warehousing van een geavanceerd. De kwaliteit van uw product is vaak rechtstreeks

Professionaliteit. Gestandaardiseerd maatwerk. U profiteert bij ALC warehousing van een geavanceerd. De kwaliteit van uw product is vaak rechtstreeks Gestandaardiseerd maatwerk De kwaliteit van uw product is vaak rechtstreeks afhankelijk van de logistiek die erachter zit. Een hoogwaardig traject van vervoer, in-, op- en uitslag is dikwijls een beslissende

Nadere informatie

eship 3.0 Handleiding

eship 3.0 Handleiding eship 3.0 Handleiding 1 Wat is eship? 3 1.2 Welke opties heeft eship? 4 1.2.2 Retouropdracht 4 1.2.3 Doorzendopdracht 5 2 Standaard zending 5 2.1 Opdrachtgever 5 2.1.1 Goederen versturen namens iemand

Nadere informatie

Verzekeringsmogelijkheden Neem geen enkel risico

Verzekeringsmogelijkheden Neem geen enkel risico Verzekeringsmogelijkheden Neem geen enkel risico Met TNT Express slaapt u op beide oren U verkiest uw waardevolle en belangrijke zendingen mee te geven met een betrouwbare partner? U verwacht duidelijke

Nadere informatie

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico TNT Express zet u veilig op weg U verkiest uw waardevolle en belangrijke zendingen mee te geven met een betrouwbare partner? U verwacht duidelijke antwoorden

Nadere informatie

industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv.

industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv. industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv.nl Het unieke van de Meilink Groep De Meilink Groep biedt een totaalconcept

Nadere informatie

TNT Innight. E-Commerce Insights. September 2015

TNT Innight. E-Commerce Insights. September 2015 TNT Innight E-Commerce Insights September 2015 AGENDA 2 Inleiding TNT Innight Ontwikkelingen in de Service Logistics Markt en binnen E-Commerce Oplossingen van deburen De Wasco case Vervolg stappen E-Commerce

Nadere informatie

Wet- en regelgeving voor internationaal zakendoen. DESCARTES - klantendag 22 januari 2015 Presentatie: Henk Wolthaus

Wet- en regelgeving voor internationaal zakendoen. DESCARTES - klantendag 22 januari 2015 Presentatie: Henk Wolthaus Wet- en regelgeving voor internationaal zakendoen DESCARTES - klantendag 22 januari 2015 Presentatie: Henk Wolthaus Inhoud presentatie Introductie Managen van fiscale risico s binnen de supply chain Risk

Nadere informatie

WMS WISE voor food-retail

WMS WISE voor food-retail WMS WISE voor food-retail De moderne oplossing voor efficiënt magazijnbeheer Warehousemanagement met flexibiliteit als uitgangspunt WISE Minimalisatie van kosten, maximale productiviteit Als food-retailer

Nadere informatie

Tarieven Day Definite (export)

Tarieven Day Definite (export) Tarieven Day Definite (export) Tarief per zending DHL EUROPLUS Weight (kg) Zone 0 Zone 1 Zone 2 Zone 3 Zone 4 Zone 5 Zone 6 5 19,26 26,25 32,73 36,38 47,71 51,05 54,61 10 19,81 27,35 34,08 42,05 60,13

Nadere informatie

TNT Innight Snel, betrouwbaar en innovatief. Utrecht, Ortec plandag 2013 Carel van der Horst

TNT Innight Snel, betrouwbaar en innovatief. Utrecht, Ortec plandag 2013 Carel van der Horst TNT Innight Snel, betrouwbaar en innovatief Utrecht, Ortec plandag 2013 Carel van der Horst PW1.8/3439/3737/12.5=21 PW1.8/3439/3737/12.5=15.5 2 2 Motto 3 Agenda TNT Innight Kernactiviteiten Sectoren Productportfolio

Nadere informatie

Expertgroep E-Fulfillment & Warehousing De impact van locatiekeuze op e-fulfilment. Tussenresultaten september 2016 ShoppingToday

Expertgroep E-Fulfillment & Warehousing De impact van locatiekeuze op e-fulfilment. Tussenresultaten september 2016 ShoppingToday Expertgroep E-Fulfillment & Warehousing De impact van locatiekeuze op e-fulfilment Tussenresultaten september 2016 ShoppingToday Topics Impact E-Fulfillment locatie op cut-off tijden, transport tarieven,

Nadere informatie

3 Sample Information. onbekend. Sed amet constructam in dubio esse sunt sed vulvere volupta in deriam tres. Daarom: ICC van Linde Gas.

3 Sample Information. onbekend. Sed amet constructam in dubio esse sunt sed vulvere volupta in deriam tres. Daarom: ICC van Linde Gas. 3 Sample Information Lorem Ongescand ipsum maakt dolor sit. onbekend. Sed amet constructam in dubio esse sunt sed vulvere volupta in deriam tres. Daarom: ICC van Linde Gas. Transparantie die alles inzichtelijker

Nadere informatie

Bark Verpakkingen. Outsourcing Concept

Bark Verpakkingen. Outsourcing Concept Bark Verpakkingen Outsourcing Concept Outsourcing Bark Verpakkingen BV als uw partner in strategisch verpakkingsmanagement. De win-win relatie tussen 'outsourcing' en uw 'core business efficiency'. Met

Nadere informatie

Verpakken is een kunst

Verpakken is een kunst Verpakken is een kunst Wereldoplossingen in industriële exportverpakkingen Veendam of Vladivostok. Schermerhorn of Sao Paulo. We weten er in Montfoort weg mee. Want waar in de wereld uw producten of die

Nadere informatie

Altijd verder. Logistics & Warehousing

Altijd verder. Logistics & Warehousing Altijd verder Logistics & Warehousing Beekman Transport gaat verder. Al meer dan 75 jaar. Begonnen als transporteur van hout, groeide het Apeldoornse familiebedrijf uit tot een veelzijdig logistiek dienstverlener,

Nadere informatie

Hoe manage ik de logistieke piek? Joke Vink Senior Consultant

Hoe manage ik de logistieke piek? Joke Vink Senior Consultant Hoe manage ik de logistieke piek? Joke Vink Senior Consultant Inhoud - Hoe manage ik de logistieke piek? HOE HOUD IK OVERZICHT? Customer wants choice Product assortment Delivery location options Purchase

Nadere informatie

KERNWAARDEN De kernwaarden van Brinks zijn: Onze medewerkers. Ons wagenpark Het wagenpark van Brinks Transport Rijssen BV bestaat uit:

KERNWAARDEN De kernwaarden van Brinks zijn: Onze medewerkers. Ons wagenpark Het wagenpark van Brinks Transport Rijssen BV bestaat uit: Brinks Transport Rijssen BV is een logistiek dienstverlener, die thuis is in alle segmenten van de logistieke markt. Brinks zorgt ervoor dat uw goederen op de juiste tijd, op de juiste plaats, op de beste

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten

Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten 1 In Stichting vervoeradres, opgericht in 1946, werken samen: EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport Goederenvervoer Nederland NBB, Nederlandsch

Nadere informatie

Watertransport Wegtransport Op- en Overslag VACL

Watertransport Wegtransport Op- en Overslag VACL Full Service Container Logistics Watertransport Wegtransport Op- en Overslag VACL 4-10-2013 Corporate presentatie 2 4-10-2013 Corporate presentatie 3 Watertransport Wegtransport Op- en Overslag VACL MCS.

Nadere informatie

we work for your success

we work for your success we work for your success Hebels Staalservice Hebels Staalservice concentreert zich op de verkoop van staal, aluminium en rvs. Wij beschikken over een modern Staal Service Center waardoor wij klantspecifieke

Nadere informatie

Wegtransport Prijslijst 2017

Wegtransport Prijslijst 2017 Wegtransport Prijslijst 2017 1 Colofon is een uitgave van voestalpine Railpro BV. Deze prijslijst wordt voor abonnees op de website van voestalpine Railpro gepubliceerd. Informatie uitgave Afdeling Communicatie

Nadere informatie

kartonnage meilink meilink

kartonnage meilink meilink kartonnage meilink Meilink Kartonnage kartonnage@meilinkgroep.nl vestiging Borculo Postbus 9, 7270 AA Borculo Kam. Onnesstraat 1, 7271 AZ Borculo T 0545-253525, F 0545-271135 www.meilinkgroep.nl meilink

Nadere informatie

Cyberfreight international. Dynamisch en positief!

Cyberfreight international. Dynamisch en positief! Cyberfreight international Dynamisch en positief! Dynamisch en positief! Alle medewerkers bij Cyberfreight zijn gemotiveerd, werken uitermate bewust en zijn zeer positief ingesteld! Er is een grote mate

Nadere informatie

STAP 1. Geef aan wat u wil verzenden

STAP 1. Geef aan wat u wil verzenden Handleiding Postpakketloket.nl Download hier de handleiding; U opent postpakketloket simpel door op de adres balk van uw internetbrowser www.postpakketloket.nl in te typen. U kunt nu in 3 gemakkelijke

Nadere informatie

Lease. Service op maat

Lease. Service op maat Lease Service op maat Leasen via Santander Consumer Finance Het leasen van een auto is een uitstekende manier om werkkapitaal vrij te houden of vrij te maken. Maar bijvoorbeeld ook om de operationele zaken

Nadere informatie

Whitepaper. Returns management functionaliteit in ERP systemen

Whitepaper. Returns management functionaliteit in ERP systemen Whitepaper Returns management functionaliteit in ERP systemen 12Return.com September 2015 Inleiding Bedrijven, zowel voor producenten als retailers, hebben in toenemende mate te maken met retouren van

Nadere informatie

De zekerheid van Mercedes-Benz

De zekerheid van Mercedes-Benz De zekerheid van Mercedes-Benz Mercedes-Benz Nederland B.V., Postbus 2088, 3500 GB Utrecht. www.mercedes.nl Het diensten- en serviceconcept. 2 Mercedes-Benz Diensten- en serviceconcept 3 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Gemakspost

Veelgestelde vragen. Gemakspost Veelgestelde vragen Gemakspost Algemeen Welk telefoonnummer kan ik bellen met vragen over Gemakspost? Met vragen over Gemakspost kunt u terecht bij onze Business Services. Hiervoor belt u naar telefoonnummer

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Corporate brochure Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Uw partner Missie is leverancier van gerenommeerde merken op MRO gebied. Wij leggen onze focus op

Nadere informatie

Short Sea Shipping Arno Swagemakers 11 juni 2009

Short Sea Shipping Arno Swagemakers 11 juni 2009 Short Sea Shipping Arno Swagemakers 11 juni 2009 1 Historie 1966 Oprichting bedrijf 1966 1985 Conventioneel vervoer 1985 1995 Containervervoer (20ft-40ft) 1995 Verhuizing naar Axelse vlakte in Westdorpe

Nadere informatie

Brancheonderzoek Logistiek. September en oktober 2016

Brancheonderzoek Logistiek. September en oktober 2016 Brancheonderzoek Logistiek September en oktober 2016 Samenvatting persona s CEO, Directie, Algemeen management Gemiddelde leeftijd 50+ Werkzaam in: 1) transport/opslag/distributie, handel en distributie,

Nadere informatie

WWW.DHLFORYOU.NL MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN NIEUW! DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG.

WWW.DHLFORYOU.NL MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN NIEUW! DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. incl. 21% BTW NIEUW! DHLFORYOU.NL INTERNATIONAL UW PAKJES NAAR MEER DAN 250 BESTEMMINGEN OVER DE HELE WERELD WWW.DHLFORYOU.NL Kinderkleertjes

Nadere informatie

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES Introductie Wij zijn een full service ICT bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op vele vlakken binnen de ICT-branche. Door veel te investeren in de kennis van onze IT-specialisten

Nadere informatie

HANDLEIDING MY DHL PARCEL

HANDLEIDING MY DHL PARCEL DHL PARCEL BENELUX HANDLEIDING MY DHL PARCEL Inhoud In deze handleiding vindt u meer informatie over het gebruik van my.dhlparcel.nl. De volgende onderwerpen worden voor u toegelicht: 1. Standaard verzendadres

Nadere informatie

Waarde creatie in de praktijk

Waarde creatie in de praktijk Waarde creatie in de praktijk Maarssen, 24 juni 2015 Introductie Hitachi Transport System: Rimmert van Luyn Director E rimmert.vanluyn@hitachitransport-eu.com Ingmar van Heerde Account Manager E ingmar.vanheerde@hitachitransport-eu.com

Nadere informatie

Levering & verzending

Levering & verzending Levering & verzending Wat is de levertijd bij producten die niet op voorraad zijn? Wij proberen de producten die niet leverbaar zijn op rood te plaatsen, wanneer de producten op rood staan kunt u altijd

Nadere informatie

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad Wij hebben 2.151.023 lagers voor u op voorraad Inhoud Nooit zonder lagers 03. Introductie. 04. De voordelen van ABF Bearings. 06. Kwaliteitscontroles bij alle lagers. 08. Een breed assortiment op voorraad.

Nadere informatie

CZ Expat Health Service. Internationale zorgoplossingen voor expats

CZ Expat Health Service. Internationale zorgoplossingen voor expats CZ Expat Health Service Internationale zorgoplossingen voor expats Specialistische kennis en ervaring Uw expats goed verzekerd van de beste zorg, waar ook ter wereld Als het gaat om internationale zorgoplossingen,

Nadere informatie

WERELDWIJDE INNAME EN RECONDITIONERING VAN IBC S

WERELDWIJDE INNAME EN RECONDITIONERING VAN IBC S WERELDWIJDE INNAME EN RECONDITIONERING VAN IBC S De duurzame oplossing voor uw lege containers: SCHÜTZ TICKET SERVICE. Het verzekeren van een intact milieu en spaarzaam gebruiken van natuurlijke hulpbronnen

Nadere informatie

Global Packaging & Logistics Solutions

Global Packaging & Logistics Solutions Vouwkisten Export verpakkingen Verpakkings materialen Global Packaging & Logistics Solutions Foldy Pac Wie zijn wij Foldy Pac International levert innovatieve en efficiënte verpakkingsproducten. Of het

Nadere informatie