Welkom op het intranet van de Sportpaleisgroep

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom op het intranet van de Sportpaleisgroep"

Transcriptie

1 Welkom op het intranet van de Sportpaleisgroep

2 Tools > Toogbeheer Het beheer van de medewerkerslijsten zal voortaan online gebeuren. Deze nieuwe aanpak biedt een aantal voordelen. De kalenderupdates en de praktische informatie per evenement zijn meteen online voor alle toogverantwoordelijken beschikbaar. Het gebruik van Excel- en Word-documenten wordt overbodig. Toogmedewerkers en verantwoordelijken ontvangen twee dagen voor het evenement via een reminder met praktische informatie.

3 Inhoud 1/ De verschillende rollen binnen Toogbeheer 2/ Evenementenkalender 3/ Detailpagina evenement 4/ Invullen medewerkerslijst (1) 5/ Overzicht van alle medewerkers 6/ FAQ 7/ Privacy

4 1/ De verschillende rollen binnen Toogbeheer Er zijn momenteel drie rollen voorzien: admin toogverantwoordelijke toogmedewerker Admin De admin is een medewerker van de Sportpaleisgroep, stelt de kalender samen, bepaalt welke togen zullen open zijn en legt ook per evenement het maximum aantal toogmedewerkers en -verantwoordelijken vast. De admin kan ook praktische informatie (bv. t-shirts, geen dopjes,...) publiceren. De admin wijst de evenementen toe op basis van de input van de verenigingen. (Zie ook: Hoe wordt de kalender ingevuld?) De admin zorgt ervoor dat de medewerkerslijsten beschikbaar zijn aan de medewerkersingang. De admin kan inloggen op het intranet van de Sportpaleisgroep. Toogverantwoordelijke De toogverantwoordelijke maakt deel uit van een vereniging. De toogverantwoordelijke staat in voor het samenstellen van de medewerkerslijsten van zijn of haar vereniging. De toogverantwoordelijke is verantwoordelijk voor de toogwerking op de dag van het evenement. Er worden maximum vijf toogverantwoordelijken per vereniging toegelaten. De namen van deze vijf personen worden bij de start van het seizoen aan de admin bezorgd. Mogelijke wijzigingen worden aan de admin bezorgd. De toogverantwoordelijke ontvangt bij elke update van de kalender (bv. toevoeging van een evenement, uurwijziging,...) een . De toogverantwoordelijke ontvangt twee weken voor een evenement (dat aan zijn of haar vereniging werd toegewezen) een als de medewerkerslijst nog niet werd ingevuld. De toogverantwoordelijke kan inloggen op het intranet van de Sportpaleisgroep. Toogmedewerker De toogmedewerker maakt deel uit van een vereniging. De toogmedewerker staat tijdens een evenement in voor de verkoop van drank en snacks aan de toog die zijn of haar vereniging kreeg toegewezen. De toogmedewerker ontvangt twee dagen voor het evenement via een reminder met praktische informatie. De voorwaarde is uiteraard dat zijn of haar adres werd ingevuld. (Zie ook: Privacyregeling.)

5 2/ Evenementenkalender Op deze pagina vind je een overzicht van alle evenementen die aan jouw vereniging werden toegewezen. Klik op de button Bekijk om voor een specifieke evenement de medewerkerslijst in te vullen. Je kan medewerkers toevoegen door op de volgende pagina de button toogmedewerkers aanduiden te klikken. Op deze pagina worden alle evenementen die aan jouw vereniging werden toegewezen getoond. Beheer hier de medewerkers van jouw vereniging. Je kan medewerkers toevoegen, de gegevens van medewerkers wijzigen enzovoort. De toepassing toogbeheer vind je op deze plaats. Start hier met het invullen van de medewerkerslijst. Een evenement kan twee statussen hebben: Deadline gepasseerd en toogmedewerkers toewijzen. (Zie ook Wanneer moet een medewerkerslijst worden ingediend?)

6 3/ Detailpagina evenement Heb je in de evenementenkalender bij een bepaald evenement op de knop Bekijk geklikt, dan krijg je de specifieke gegevens van dit evenement te zien. De volgende stap is het toevoegen van medewerkers door op de knop Toogmedewerkers aanduiden te klikken. De knop Terug naar overzicht brengt je terug naar de evenementenkalender. Je kan dankzij deze knop een specifieke medewerkerslijst exporteren. Start hier met het toevoegen van medewerkers

7 4/ Invullen medewerkerslijst (1) Als je de naam van een medewerker invult, worden een aantal namen gesuggereerd waaruit je kan kiezen. Je hoeft uiteraard de lijst niet in één keer af te werken. Klik onderaan op de pagina op de button bewaar om de lijst te bewaren

8 Invullen medewerkerslijst (2) 1. Evenementen. Het tabblad evenementen toont je de evenementenkalender van jouw vereniging. Hou er rekening mee dat als je niet vooraf op de knop Bewaar hebt geklikt de veranderingen aan de lijst niet worden bewaard. 2. Toogmedewerkers. Het tabblad toogmedewerkers brengt je naar de medewerkerslijst van jouw vereniging. Ook hier worden veranderingen niet bewaard als je niet eerst op de knop Bewaar onderaan op de pagina klikt. 3. Extra opmerkingen van de toogverantwoordelijke(n). In dit tekstveld kan je als toogverantwoordelijke een opmerking toevoegen (bv. informatie over carpoolen, vertrekuur, extra contactgegevens,...) voor de toogmedewerkers die voor dit specifiek evenement werden aangeduid. Toogmedewerkers krijgen deze extra informatie te zien via de die ze twee werkdagen voor het evenement ontvangen. 4. Toevoegen medewerker aan de medewerkerslijst. Er zijn twee categorieën: toogverantwoordelijken en toogmedewerkers. Het minimumen maximumaantal medewerkers voor elke categorie wordt bepaald door de admin (zie ook De verschillende rollen binnen Toogbeheer ). Als je de naam van een medewerker invult, worden een aantal namen gesuggereerd waaruit je kan kiezen. Je hoeft uiteraard een medewerkerslijst niet in één keer af te werken. Klik onderaan op de pagina op de button Bewaar om de lijst te bewaren. Wat als de persoon die je wilt toevoegen niet wordt getoond? Dit betekent dat de gegevens van deze persoon nog niet aan het medewerkersbestand werden toegevoegd. Bewaar de lijst (6) en ga via het tabblad Toogmedewerkers (2) naar het overzicht met medewerkers. (zie ook Overzicht van alle medewerkers > Voeg toogmedewerker toe ) 5. Importeer rijksregisternummers. Beschik je over de rijksregisternummers van je medewerkers? In dit tekstvak kan je snel een lijst met rijksregisterenummers opladen. Op die manier hoef je niet elke medewerker apart in te voeren. Belangrijk: zet elk rijksregisternummer op een nieuwe regel. 6. Bewaar of annuleer. Klik op Bewaar om de veranderingen aan de medewerkerslijst te bewaren. Of klik Annuleer om de lijst te verlaten. In het laatste geval worden de veranderingen aan de lijst niet bewaard. 7. Maak alles leeg. Je kan door op de knop Maak alles leeg te klikken de volledige lijst wissen. Dit houdt niet in dat medewerkers uit het medewerkersbestand worden verwijderd. Alleen wordt de medewerkerslijst voor een specifiek evenement leeggemaakt. 8. Voeg toe. Heb je een medewerker toegevoegd (zie 4 ), klik dan op de knop Voeg toe om deze medewerker te bevestigen. Wil je de volledige lijst bewaren, klik dan onderaan op de pagina op de knop Bewaar. 9. Bekijk. Door op Bekijk te klikken, keer je terug naar de medewerkerslijst voor een specifiek evenement. Opgelet: klik eerst op Bewaar onderaan op de pagina als je de veranderingen aan de lijst wilt bewaren.

9 5/ Overzicht van alle medewerkers Voor je een medewerkerslijst voor een specifiek evenement kan samenstellen, is het nodig om medewerkers toe te voegen aan het medewerkersbestand van jouw vereniging. Klik hier als je een medewerker wilt toevoegen. Door op de knop Bewerk te klikken, kan je de gegevens van een medewerker bewerken. Het tabblad evenementen toont je de evenementenkalender van jouw vereniging. Klik je op de knop Verwijder klikt, wordt deze medewerker meteen en definitief verwijderd uit het bestand.

10 6/ FAQ Wat is een medewerkerslijst? Een medewerkerslijst is gekoppeld aan een specifiek evenement. Het gaat om een oplijsting van toogmedewerkers en verantwoordelijken die tijdens dit specifiek evenement zullen aanwezig zijn en instaan voor de verkoop van drank en snacks. Het maximum aantal medewerkers wordt vooraf bepaald. Hoe worden medewerkerslijsten samengesteld? De toogverantwoordelijken kunnen tot tot twee dagen voor het evenement medewerkers aan de medewerkerslijst wijzigen, toevoegen of verwijderen. (Zie ook: Wanneer moet een medewerkerslijst worden ingediend?) Wanneer moet een medewerkerslijst worden ingediend? De medewerkerslijst worden twee dagen voor het evenement afgesloten. Op dat moment wordt op vraag van de verzekeringsmaatschappij het aantal medewerkers definitief bepaald. Dit betekent dat het twee dagen voor het evenement niet meer mogelijk is extra medewerkers toe te voegen. Het is wel mogelijk om medewerkers te verwijderen of te vervangen. Hoe worden medewerkers ingevoerd? Het toevoegen van nieuwe medewerkers gebeurt via een eenvoudig webformulier met de volgende invulvelden: voornaam (verplicht) naam (verplicht) adres telefoon rijksregisternummer (verplicht) Kan een medewerkerslijst worden geüpload? Het is niet mogelijk om zelf gegevens te uploaden. Wil je graag een uitgebreide gegevenslijst uploaden, stuur dan een met het bestand (bij voorkeur in.csv-bestandsformaat) naar Kan een medewerker zelf zijn of haar gegevens bewerken? Een medewerker kan zijn of haar gegevens niet zelf bewerken. Hiervoor dient hij/zij contact op te nemen met een toogverantwoordelijke. Hoe wordt de kalender ingevuld? Dit gebeurt net als vroeger. De verenigingen bepalen onderling hoe de evenementen worden verdeeld en bezorgen de uiteindelijke invulling van de kalender aan de admin. Mogelijke wijzigingen worden eveneens aan de admin bezorgd.

11 Kunnen medewerkers van andere verenigingen worden toegevoegd aan de eigen medewerkerslijst? Het is mogelijk om medewerkers van andere verenigingen aan je eigen medewerkerslijst toe te voegen. De enige beperking is dat je om van privacyredenen hun persoonlijke gegevens niet kan raadplegen. Hoe verloopt de communicatie met toogmedewerkers en verantwoordelijken? Toogmedewerkers en verantwoordelijken ontvangen twee dagen voor het evenement een met praktische informatie. De is bedoeld als reminder. Het zal niet mogelijk zijn om een reply te sturen. Heb je vragen over het online beheer van de medewerkerslijsten? Neem a.u.b. via contact op met Katrien Verheven. Mail naar

12 7/ Privacy Deze website wordt beheerd door het Antwerps Sportpaleis nv. Door deze website te bezoeken of te gebruiken stemt u in met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van het Antwerps Sportpaleis nv, zoals dat hieronder uiteen wordt gezet. Als u niet instemt met deze voorwaarden, verzoeken wij u deze website niet te bezoeken of te gebruiken. Deze website bevat links naar sites van derden. Antwerps Sportpaleis nv heeft geen enkele controle op deze sites en is niet verantwoordelijk voor hun inhoud, hun werking en hun praktijken, ook niet op het vlak van hun privacybeleid. Wanneer andere websites een link bevatten naar de website van Antwerps Sportpaleis nv, dan betekent dit niet dat we deze sites aanbevelen of dat we de meningen die daar geuit worden bijtreden. Alle teksten, afbeeldingen en foto s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en kunnen niet zonder voorafgaande schriftelijke toelating van Antwerps Sportpaleis nv gebruikt worden, voor eender welke doeleinden. Wanneer u een actie verricht op deze website bestaat de kans dat u om bepaalde informatie over uzelf wordt gevraagd. Antwerps Sportpaleis nv verzamelt deze informatie deze actie te kunnen uitvoeren en u daarvan vlot op de hoogte te houden. Antwerps Sportpaleis nv maakt op een verantwoorde wijze gebruik van deze informatie. Uw gegevens worden onder geen enkele voorwaarde doorgegeven aan derden, maar kunnen wel door Antwerps Sportpaleis nv gebruikt worden om relevante informatie te communiceren. Voor aanvullende inlichtingen kunt u het publiek register raadplegen (Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Hoogstraat 139 in 1000 Brussel). Het gebruik van cookies Wanneer u bezoekt, dan dient u zich aan te melden met een unieke gebruikersnaam en paswoord. Om onze website te verbeteren, maken wij gebruik van zogenaamde cookies om uw bezoek bij te houden. Een cookie is een kleine hoeveelheid gegevens die door de webserver wordt verzonden naar uw browser en die alleen kan worden gelezen door de server die de gegevens aan u heeft doorgegeven. Een cookie kan niet worden uitgevoerd als code en kan geen virussen overbrengen. De meeste browsers zijn in principe zo ingesteld dat zij cookies accepteren. U kunt uw browser zo instellen dat u een melding krijgt wanneer u een cookie ontvangt, waardoor u de kans krijgt te beslissen of u deze cookie wilt accepteren of niet. Voor het bezoek aan sommige webpagina s moeten cookies worden aanvaard. Gebruikers die geen cookies wensen te ontvangen, zullen in dat geval geen toegang krijgen tot dergelijke webpagina s. Antwerps Sportpaleis nv gebruikt weliswaar cookies om uw bezoek aan bij te houden en onze webservers leggen automatisch het IP/Internet-adres van uw computer vast, maar deze informatie zegt niets over uw persoonlijke identiteit en u

13 blijft anoniem, tenzij u Antwerps Sportpaleis op een andere wijze persoonlijke informatie hebt verstrekt. Uw persoonlijke informatie bijwerken of verwijderen U hebt recht op toegang tot uw persoonlijke informatie en de voorkeursinstellingen ten aanzien van uw privacy. U hebt ook het recht om deze gegevens te corrigeren of te laten verwijderen. U kunt dit doen door naar Antwerps Sportpaleis nv te schrijven op het volgende adres: Antwerps Sportpaleis nv Schijnpoortweg Merksem België Wij verzoeken u uw naam, adres en/of adres te vermelden wanneer u contact met ons opneemt. U kunt op elk moment uw account ook laten verwijderen. Stuur hiervoor een naar webmaster@sportpaleis.be. Uw gegevens worden dan onmiddellijk en definitief verwijderd en u zal dan verder geen s en/of poststukken meer ontvangen. Geschillen Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank conform art en 4 van het Gerechtelijk Wetboek. Heb je vragen over het online beheer van de medewerkerslijsten? Neem a.u.b. via contact op met Katrien Verheven. Mail naar katrien.verheven@sportpaleis.be

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Deze website wordt beheerd door Tickoweb bvba. Door deze website te bezoeken of te gebruiken stemt u in met de voorwaarden van het online verkoops- en privacybeleid van Tickoweb,

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Inleiding: Hartelijk welkom als correspondent van Bakkeveen.nl In deze handleiding vind je de instructie hoe je zelf informatie op de site van Bakkeveen kunt plaatsen.

Nadere informatie

Naam, voornaam, adres, telefoonnummer en adres vragen we op zodra je het contactformulier van onze website invult.

Naam, voornaam, adres, telefoonnummer en  adres vragen we op zodra je het contactformulier van onze website invult. PRIVACYVERKLARING Wanneer je onze website bezoekt, verzamelen wij waar nodig jouw persoonlijke gegevens. Deze worden door ons verwerkt voor de doeleinden waarvoor we je gegevens nodig hebben. Omdat wij

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE OVER DIT PRIVACY STATEMENT EN COOKIE VERKLARING

ALGEMENE INFORMATIE OVER DIT PRIVACY STATEMENT EN COOKIE VERKLARING ALGEMENE INFORMATIE OVER DIT PRIVACY STATEMENT EN COOKIE VERKLARING In het kader van de uitvoering van onze dienstverlening, kunnen wij direct of indirect persoonsgegevens van jou, als gebruiker van onze

Nadere informatie

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken.

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken. Een webshop vullen Voor een artikel verkocht kan worden moet deze eerst in een webshop geplaatst worden. Hiervoor moeten een aantal stappen worden doorlopen. Ga naar http://webshop.geuzencollege- sw.nl

Nadere informatie

Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds

Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds Wanneer u op www.filmfonds.nl bij een van de verschillende programma s op Aanvraag starten klikt, wordt u doorgeleid naar onderstaande inlogpagina https://aanvragen.filmfonds.nl/register/.

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS Bent u een nieuwe gebruiker? Als u surft naar medewerker.mydranouter.be komt u op deze pagina. Als u zich al eens eerder hebt ingeschreven op MyDranouter, kan u met die gegevens

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Privacybeleid Nasano Management

Privacybeleid Nasano Management Privacybeleid Nasano Management Versie 1.0 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 9 maart 2018 Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid

Nadere informatie

ALGEMEEN ONZE GEGEVENS DEZE GEGEVENS VERZAMELEN WE OVER U

ALGEMEEN ONZE GEGEVENS DEZE GEGEVENS VERZAMELEN WE OVER U ALGEMEEN Wij vinden uw privacy heel belangrijk en willen daarom heel open zijn over welke gegevens we over u verzamelen, waarom we die verzamelen, hoe we die verwerken en hoe u hierover controle hebt.

Nadere informatie

Privacy- & Cookiebeleid BizBuro. Versie 0.1 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25/05/2018.

Privacy- & Cookiebeleid BizBuro. Versie 0.1 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25/05/2018. Privacy- & Cookiebeleid BizBuro Versie 0.1 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25/05/2018. Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Vertrouwelijkheidsbeleid

Vertrouwelijkheidsbeleid Vertrouwelijkheidsbeleid Planet Parfum respecteert en beschermt je privéleven. Daarom stellen wij je dit vertrouwelijkheidscharter ter beschikking zodat je op onze e-shop een positieve ervaring beleeft

Nadere informatie

Privacybeleid Flamecontrol b.v.

Privacybeleid Flamecontrol b.v. Privacybeleid Flamecontrol b.v. Versie 0.1 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 01-08-2016. Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Privacy Statement Mulders Motoren

Privacy Statement Mulders Motoren Privacy Statement Mulders Motoren Mulders Motoren respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Nadere informatie

Privacybeleid Promat BVBA

Privacybeleid Promat BVBA Privacybeleid Promat BVBA Versie 0.1 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 13/02/2018. De Belgische Privacywet (Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte

Nadere informatie

Privacyverklaring. Pedicare Caroline Medisch Pedicure

Privacyverklaring. Pedicare Caroline Medisch Pedicure Privacyverklaring Pedicare Caroline Medisch Pedicure Privacybeleid Pedicare Caroline Medisch Pedicure Versie 0.1 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 9-4-2019. Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen

Nadere informatie

Handleiding Virtru. VIRTRU installeren KLIK HIER

Handleiding Virtru. VIRTRU installeren KLIK HIER Handleiding Virtru Wat is Virtru? Virtru is een gratis plug-in voor het beveiligd versturen van e-mails. Het e-mailbericht en zijn bijlagen worden op die manier versleuteld verstuurd, de inhoud hiervan

Nadere informatie

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit bovengenoemde thema s.

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit bovengenoemde thema s. De Citynavigator database is gekoppeld aan de campagnewebsites van Merk Fryslân, te weten: Friesland.nl, 2018.nl, Wadtodo.nl en Meetinfriesland.nl. Inloggen doe je via login.friesland.nl met je gekregen

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Resultaten tellen Aanmelden

Resultaten tellen Aanmelden Instructie digitaal aanbesteden Registratie Deze aanbesteding zal in digitale vorm plaatsvinden middels een speciaal daartoe ingerichte online account van de opdrachtgever. U hoeft voor deelname niets

Nadere informatie

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord Handleiding myworkandme Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord 22 juli 2013 Inhoudsopgave 1. Nieuwe gebruiker? Je profiel activeren... 3 1.1 Klik op de link in de activatiemail... 3 1.2 Geef je e-mailadres

Nadere informatie

Handleiding. self service adverteren in print.

Handleiding. self service adverteren in print. Handleiding self service adverteren in print. Met onze online tool maak je in drie simpele stappen een advertentie drukklaar. Gereed voor de krant van morgen. Kies een ontwerp. Bewerk de inhoud. En lever

Nadere informatie

Privacy -en cookieverklaring

Privacy -en cookieverklaring Privacy -en cookieverklaring Privacyverklaring Wanneer je onze website bezoekt, verzamelen wij waar nodig jouw persoonlijke gegevens. Deze worden door ons verwerkt voor de doeleinden waarvoor we je gegevens

Nadere informatie

Hoe gebruiken wij verzamelde gegevens

Hoe gebruiken wij verzamelde gegevens Privacy Statement Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we

Nadere informatie

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders HANDLEIDING Webportaal Voor ouders van gastouders Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het ouderportaal... 4 2. Urenregistratie... 5 3. Corrigeren

Nadere informatie

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03 Inhoudstafel Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2016 Toegang deelnemers / Inloggen... 02 Paswoord vergeten. 02 Account deelnemer... 03 Communicatiemateriaal.. 03 Bijbestellen communicatiemateriaal..

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Werkinstructie Voortgangsverslag maken

Werkinstructie Voortgangsverslag maken Werkinstructie Voortgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak - Toezicht Voortgangsverslagen dient u in via Mijn Rechtspraak Toezicht. Voor een cluster van zaken, dient u per zaak een voortgangsverslag in.

Nadere informatie

Handleiding wedstrijdzeilkalender.nl

Handleiding wedstrijdzeilkalender.nl Handleiding wedstrijdzeilkalender.nl 1 HOME Pagina Als je de wedstrijdzeilkalender opent kom je op de Home pagina terecht. Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle evenementen, gesorteerd op

Nadere informatie

Handleiding nieuwe omgeving Gebruikersbeheer Vlaamse overheid. 1 Hoe zoek ik een gebruiker? Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan?...

Handleiding nieuwe omgeving Gebruikersbeheer Vlaamse overheid. 1 Hoe zoek ik een gebruiker? Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan?... Handleiding nieuwe omgeving Gebruikersbeheer Vlaamse overheid Inhoud 1 Hoe zoek ik een gebruiker?...2 2 Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan?... 5 3 Hoe maak ik een werkrelatie aan?... 8 4 Hoe geef ik

Nadere informatie

Handleiding MijnExTh voor medewerkers van onderwijsinstellingen

Handleiding MijnExTh voor medewerkers van onderwijsinstellingen Handleiding MijnExTH [versie 1.1] Inhoudsopgave 1.1 Registreren 1.2 Inloggen 1.3 Onderhoud account 2 Kandidaten 3 Groepen 4.1 Aanmeldingen 4.2 Examenmomenten op locatie 5 Uitnodigingen 6.1 E-mail notificaties

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers. Inloggen Start via het internet de volgende website

Nadere informatie

Privacybeleid Deltafix International BV. Ons gebruik van verzamelde gegevens

Privacybeleid Deltafix International BV. Ons gebruik van verzamelde gegevens Privacybeleid Deltafix International BV Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten

Nadere informatie

Dit is de privacy- en cookie policy van Sportaneous B.V. [i.o] ("Sportaneous"). Sportaneous is de

Dit is de privacy- en cookie policy van Sportaneous B.V. [i.o] (Sportaneous). Sportaneous is de Privacybeleid Sportaneous B.V. [i.o] Algemeen Dit is de privacy- en cookie policy van Sportaneous B.V. [i.o] ("Sportaneous"). Sportaneous is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens

Nadere informatie

Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever

Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever Je voert als werkgever een nieuwe vacature in. Op het moment dat je bij vacaturetype kiest voor de optie werkplein, openen er extra velden die

Nadere informatie

Gebruikershandleiding e-boekhouden.

Gebruikershandleiding e-boekhouden. Gebruikershandleiding e-boekhouden. Hoofdstuk 1 (pagina 2 t/m 5): - Inloggen - Wachtwoord aanvragen - Uitleg tabbladen Hoofdstuk 2 (pagina 5 t/m 10): - Overzicht van de ledenlijst - Ledenlijst inzien -

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE INHOUDSOPGAVE Definities... 3 Aanmelden... 4 Inloggen op je eigen account (LEERKRACHT)... 4 Je gegevens wijzigen... 5 Aanmelden voor deelname aan een opdracht... 6 Een Inzendpagina

Nadere informatie

Handleiding enquetemaken.be

Handleiding enquetemaken.be Hoofdstuk : Starten met je eigen enquête - Registreren - Enquete Maken - Instellingen Hoofdstuk 2 : Opstellen van de vragenlijst - Vragen maken - Vraagtypes - Vragenlijst beheren - Vertakkingen invoeren

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0 voor zorginstellingen Versie 2: 5 juni 2018 Inhoud 1 Inloggen indien u nieuw bent op het portal... 2 2 Inloggen indien u zich in tijdvak 1 al geregistreerd heeft... 6 3

Nadere informatie

Handleiding CMS VOORKANT

Handleiding CMS VOORKANT Handleiding CMS VOORKANT Inhoudsopgave Pagina 1. Toegang tot het CMS... 3 2. Artikel toevoegen... 4 3. Artikel bewerken... 5 4. Artikel kopiëren of verwijderen... 6 5. Afbeelding, link of tabel invoegen...

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

HANDLEIDING. WordPress LAATSTE VERSIE: 29-12-2011 RODER!CKVS WEBDESIGN & WEBHOSTING

HANDLEIDING. WordPress LAATSTE VERSIE: 29-12-2011 RODER!CKVS WEBDESIGN & WEBHOSTING HANDLEIDING WordPress LAATSTE VERSIE: 29-12-2011 RODER!CKVS WEBDESIGN & WEBHOSTING Inhoudsopgave Inloggen... 3 Een nieuw bericht plaatsen... 5 Aan een nieuw bericht beginnen... 5 Je bericht bewaren, een

Nadere informatie

E-mails. Een e-mail aanmaken

E-mails. Een e-mail aanmaken E-mails E-mails kunnen volledig in Kleos worden beheerd. U kunt in Kleos een e-mail opstellen en versturen, ook kunt u e-mails importeren vanuit uw externe e-mailprogramma (bijvoorbeeld Outlook). Als u

Nadere informatie

3. Welke cookies kunnen gebruikt worden op de websites en apps van Homeras?

3. Welke cookies kunnen gebruikt worden op de websites en apps van Homeras? Cookiebeleid Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Wat zijn cookies?... 2 3. Welke cookies kunnen gebruikt worden op de websites en apps van?... 2 4. Wat zijn cookies die mijn gebruikerservaring optimaliseren?...

Nadere informatie

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Inhoud UNIFACT2e... 1 Inleiding... 1 Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen (UniFact2)... 1 0.1. Inleiding... 1 0.2. Gebruik

Nadere informatie

Ons privacybeleid. Persoonsgegevens

Ons privacybeleid. Persoonsgegevens Ons privacybeleid Persoonsgegevens Op Weethetsnel.nl verzamelen en gebruiken we diverse gegevens van jou. De wet noemt dit persoonsgegevens: alle gegevens die direct of indirect aan jou te koppelen zijn.

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het makkelijk en overzichtelijk invullen van uw Verslag Werk en Inkomen (VWI) (voorheen Inkomstenformulier) in MijnUitkering. Op onze nieuwe website

Nadere informatie

Bedrijven Pagina Handleiding

Bedrijven Pagina Handleiding Bedrijven Pagina Handleiding Wilt u als bedrijf producten verkopen via www.ikhelpdoortekopen.nl? Dan vindt u hieronder de link voor aanmelding. U vindt deze link ook rechtsboven op onze Homepage. https://ikhelpdoortekopen.nl/over/producten-verkopen/

Nadere informatie

Privacyverklaring Datum laatst aangepast: Datum laatste goedkeuring directie:

Privacyverklaring Datum laatst aangepast: Datum laatste goedkeuring directie: Privacyverklaring Datum laatst aangepast: 04-05-2018 Datum laatste goedkeuring directie: 16-05-2018 Privacyverklaring ACMP-CGPM (Laatste wijziging 04 mei 2018) Algemeen Dit is het privacybeleid van de

Nadere informatie

Bookshelf account aanmaken, apps installeren en de mogelijkheden

Bookshelf account aanmaken, apps installeren en de mogelijkheden Bookshelf account aanmaken, apps installeren en de mogelijkheden 1.1 Aanmaken Bookshelf account Iedereen die een E-mail adres heeft, kan een Bookshelf account aanmaken. Dit kan via http://bookshelf.nl/start/.

Nadere informatie

Update PlusPort Academy november 2012

Update PlusPort Academy november 2012 Update PlusPort Academy november 2012 In dit document beschrijven we de verbeteringen die zijn doorgevoerd in de update van 8 november 2012. Inhoud 1. Aanpassingen in de trainingsdefinitie... 3 1.1. Zichtbaarheid

Nadere informatie

Handleiding

Handleiding Handleiding www.zorgneticuro.be 1. Aanmelden Surf naar www.zorgneticuro.be Klik in de bovenste menubalk, rechts op aanmelden Vul uw accountgegevens in (Gebruikersnaam en Wachtwoord) Klik op Aanmelden Bij

Nadere informatie

Handboek ZooEasy Online Contacten

Handboek ZooEasy Online Contacten Handboek ZooEasy Online Contacten Datum: juni 2012 Versie: 1.04 Inhoudsopgave 1. ONDERHOUD CONTACTEN... 3 1.1. INLEIDING... 3 1.1.1. KOPPELING BASISTABELLEN... 3 1.1.2. KOPPELING ROLLEN EN AUTORISATIES...

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL Controleer & wijzig uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens ABP. 24.0100.16 OVER DEZE HANDLEIDING Controleer en wijzig uw gegevens in de Selfservice

Nadere informatie

GEBRUIK van het SOFbestand. AG Employee Benefits Trust in expertise

GEBRUIK van het SOFbestand. AG Employee Benefits Trust in expertise GEBRUIK van het SOFbestand voor de jaarlijkse herberekening Employee Benefits Plan AG Employee Benefits Trust in expertise Inhoudstafel 1 Doel van het SOF-bestand... 3 2 Bestandstype... 3 3 Hoe vraagt

Nadere informatie

Privacybeleid GoHerbalife.com

Privacybeleid GoHerbalife.com Privacybeleid GoHerbalife.com Dit privacybeleid van GoHerbalife.com beschrijft de soorten informatie die ik, als onafhankelijk Herbalife Member, verzamel over mijn klanten, potentiële klanten en bezoekers

Nadere informatie

Handleiding voor gebruikers

Handleiding voor gebruikers December 2015 Postbus 19196 3001 BD Rotterdam Bezoekadres Kruisplein 25 3014 DB Rotterdam T 010-2066556 F 010 2130384 info@kennisid.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 1 1.1 Wat is... 1 1.2 Vragen over...

Nadere informatie

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018 Handleiding Online subsidie Vlabinvest aanvragen april 2018 Greet Matthijs Projectleider ICT Handleiding online subsidie Vlabinvest aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie van Vlabinvest aanvragen

Nadere informatie

Handleiding. imailingtool. Introductie

Handleiding. imailingtool. Introductie Handleiding imailingtool Handleiding...1 imailingtool...1 Introductie...1 2 Aan de slag!...2 2.1 Inloggen...2 2.2 Dashboard / Homepage...2 2.2.1 Uitleg dashboard...3 3 Adressenlijst...0 3.1 Een nieuwe

Nadere informatie

SCHOOL (OWA) handleiding

SCHOOL (OWA) handleiding SCHOOL (OWA) handleiding Kibro België Kibro Nederland Handleiding voor Online Web Admin (v:1.0.0.1) DOWNLOAD ALS PDF BEKIJK DE VIDEO HANDLEIDING De OWA kort uitgelegd... De KinderBrowser Online Web Admin

Nadere informatie

Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019

Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019 Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019 TOEGANG DEELNEMERS/INLOGGEN... 2 ACCOUNT DEELNEMER... 3 MIJN GEGEVENS... 4 Logo opladen... 4 WEBPAGINA... 7 Foto persoonlijke webpagina... 7 AFFICHE AANMAKEN...

Nadere informatie

Registratie bij CTMsolution.nl

Registratie bij CTMsolution.nl Registratie bij CTMsolution.nl Inhoud Registreren... 2 Inloggen... 2 Kwalificeren voor een vakgebied... 4 Inschrijving voltooien... 5 Verschillende manieren om bij een aanbesteding te komen... 7 Uitnodiging

Nadere informatie

Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures

Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures Versie 1 Januari 2016 Inhoudsopgave 1 Aanmelden voor uw inschrijving... 3 1.1 Het project op Aanbestedingskalender.nl... 3 1.2 Het project zichtbaar maken

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer voor SuperUsers

Handleiding Gebruikersbeheer voor SuperUsers Handleiding Gebruikersbeheer voor SuperUsers SWV de Eem Beste directeur en/of ib er, Voor je ligt de handleiding over het vernieuwde gebruik van de profielen. Gebruiksvriendelijkheid en verscherping van

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

Handleiding Licentieserver voor beheerders

Handleiding Licentieserver voor beheerders Handleiding Licentieserver voor beheerders 1. Beheerder aanmaken via Site- of PackID Je krijgt van Sensotec of van je dealer een e-mail met de bevestiging dat er een abonnement werd aangemaakt. In die

Nadere informatie

Privacy verklaring MakeUp4all. versie aangepast op 24 mei 2018

Privacy verklaring MakeUp4all. versie aangepast op 24 mei 2018 Privacy verklaring MakeUp4all versie 2.00.00 aangepast op 24 mei 2018 Deze privacy verklaring is van toepassing op alle diensten van MakeUp4all, hier vallen MakeUp4all.nl,Bellamilan.nl,DeHuidverzorger.nl,Visagiepro.nl,Studiomakeup.nlenOutletMakeup.nl

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in dit cookiebeleid.

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in dit cookiebeleid. 3V cookiebeleid. Een cookie is een klein tekstbestand dat naar uw internetbrowser wordt gestuurd. Voorbeelden van internetbrowsers zijn Internet Explorer, Safari, Google Chrome en Mozilla. De cookie wordt

Nadere informatie

BDO CRM Platform. Handleiding 1.0 oktober 16

BDO CRM Platform. Handleiding 1.0 oktober 16 BDO CRM Platform Handleiding 1.0 oktober 16 Inhoudsopgave 1. Inloggen & startmenu... 3 2. Actie toevoegen... 4 2.01 Actie type... 5 2.02 Taak deadline... 5 2.03 Taak toewijzen... 5 2.04 Selecteer de organisatie...

Nadere informatie

Privacy Policy. Wat voor gegevens verzamelen wij? Datum van inwerkingtreding: 1 september 2018

Privacy Policy. Wat voor gegevens verzamelen wij? Datum van inwerkingtreding: 1 september 2018 Privacy Policy Datum van inwerkingtreding: 1 september 2018 Dit is de Privacy Policy van Mobility Solutions and Services B.V. (hierna te noemen Hely, "wij," "ons" of "onze"), een onderneming met adres

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING

GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING Versie april 2019 Over deze handleiding Deze handleiding wordt beheerd en ge-update door VNG Realisatie. U vindt de laatste versie

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Web Presence Builder. Inhoud

Web Presence Builder. Inhoud Web Presence Builder Inhoud Inhoud... 1 Wat is Web Presence Builder?... 2 Het categoriescherm... 2 De eerste stappen naar een eigen website... 3 Onderwerp selecteren en website naam aanpassen... 3 Vooraf

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Handleiding Mijn Bibliotheek- Administratie

Handleiding Mijn Bibliotheek- Administratie Handleiding Mijn Bibliotheek- Administratie Versie 29 juni 2015 Inhoudstafel Inhoudstafel... 1 Links... 2 Aanmelden... 2 Beginscherm... 3 Beheer... 4 1. Bibliotheek... 4 2. Welkomboodschap... 9 3. Gebruikers...

Nadere informatie

U krijgt de melding dat uw browser geen cookies aanvaardt? Volg dan onderstaande weg om ze wel te accepteren.

U krijgt de melding dat uw browser geen cookies aanvaardt? Volg dan onderstaande weg om ze wel te accepteren. HELP BIJ HET RAADPLEGEN VAN HET PORTAAL HDP Hoe internet-cookies aanvaarden? U krijgt de melding dat uw browser geen cookies aanvaardt? Volg dan onderstaande weg om ze wel te accepteren. Internet Explorer

Nadere informatie

Handleiding Trainer 1.

Handleiding Trainer 1. Handleiding Trainer 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Trainer rol... 7 Team status...

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING

GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING Versie juni 2017 Over deze handleiding Deze handleiding wordt beheerd en ge-update door het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten

Nadere informatie

Privacy policy (Laatste wijziging: donderdag 24 mei 2018)

Privacy policy (Laatste wijziging: donderdag 24 mei 2018) Privacy policy (Laatste wijziging: donderdag 24 mei 2018) 1. Algemeen JAAN bvba, hierna JAAN met maatschappelijke zetel te Zelzatestraat 61, 9960 Assenede en met ondernemingsnummer 0894.248.245 is verantwoordelijk

Nadere informatie

Handleiding Sporter 1.

Handleiding Sporter 1. Handleiding Sporter 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Sporter rol... 7 Sporter profiel...

Nadere informatie

KIOSK BEWEGINGSVRIENDELIJKE EN GEDEELDE SCHOOLSPEELPLAATSEN. Gebruikershandleiding

KIOSK BEWEGINGSVRIENDELIJKE EN GEDEELDE SCHOOLSPEELPLAATSEN. Gebruikershandleiding / Gebruikershandleiding KIOSK BEWEGINGSVRIENDELIJKE EN GEDEELDE SCHOOLSPEELPLAATSEN Gebruikershandleiding 01.12.2018 cjm.vlaanderen.be INHOUD EENMALIG: Registratie & vertegenwoordiging...fout! Bladwijzer

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bewerken diensten...5 Bewerken evenementen...6 Bewerken ledensoort...7 Bewerken tijden...8 Schema soort...9 Schema schema tijden...10

Nadere informatie

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit onderstaande thema s.

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit onderstaande thema s. De Citynavigator database is gekoppeld aan de campagnewebsites van Merk Fryslân, te weten: Friesland.nl, 2018.nl, Wadtodo.nl en Meetinfriesland.nl. Inloggen doe je via login.friesland.nl met je gekregen

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

ESMINA WEBTOEPASSING

ESMINA WEBTOEPASSING ESMINA WEBTOEPASSING Gebruikershandleiding /versie 16.01.2019 www.omgevingvlaanderen.be 1 INHOUD 1 Inhoud... 2 2 Introductie... 3 3 De webtoepassing ESMINA gebruiken... 3 3.1 Inloggen 3 3.2 Overzichtspagina

Nadere informatie

privacy statement WerkvoorWerk.nl Privacy Statement aandachtig door te nemen. De schuin geschreven gebruiksvoorwaarden van WerkvoorWerk.nl.

privacy statement WerkvoorWerk.nl Privacy Statement aandachtig door te nemen. De schuin geschreven gebruiksvoorwaarden van WerkvoorWerk.nl. privacy statement WerkvoorWerk.nl WerkvoorWerk.nl neemt de privacy van haar gebruikers zeer serieus en zal informatie over u op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit document wordt het Privacy

Nadere informatie