Waarde propositie canvas

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Waarde propositie canvas"

Transcriptie

1 Waarde propositie canvas Waarde propositie canvas scholen 29 November 2017 Klantsegment Customer Jobs: Iedere leerling de kans geven op een professioneel gepersonaliseerd sportshirt. Elke leerling krijgt een mooi shirt, dus kan dit niet zorgen voor conflicten of pesterijen. Gelijkheid voor elke leerling creëren. Er wordt dus minder gepest en getreiterd. Leuke activiteiten organiseren voor de leerlingen. Denk hierbij aan de sponsortoernooien die United In Shape regelt voor de sponsoren. Een goed imago creëren voor de school. Bedrijven met een slecht imago kunnen de gratis sportshirt goed gebruiken om leerlingen aan te trekken.

2 Gains: Pains: Gelijkheid op de middelbare scholen. Je ziet tegenwoordig steeds vaker dat er sprake is van ongelijkheid. De een heeft dure kleding en de ander goedkope kleding, dit zorgt nog altijd voor pesten etc. Iedereen heeft de mogelijkheid tot een gepersonaliseerd shirt met achternaam. Zo is het voor de leraren heel gemakkelijk om de leerlingen te identificeren. De keuze bij de leerlingen leggen of ze hun sportshirts gepersonaliseerd willen hebben. Zo voorkom je dat leerlingen met hun achternaam rondlopen terwijl ze daar helemaal niet blij mee zijn. School straalt welvaart en een eenheid uit naar de buitenwereld. Steeds meer scholen adverteren om meer leerlingen aan te trekken, met deze uniformiteit straalt de school echt wat uit en zullen leerlingen eerder voor de school kiezen. Scholen krijgen gratis sportshirts. Dit betekent dat ze zelf geen sportkleding hoeven aan te schaffen. Gezondheidskeurmerken. Bij gezonde bedrijven als Chiquita en Tommies tomaten op de sportshirts zullen de gezonde keurmerken voor de scholen eerder worden verkregen. Iedereen draagt hetzelfde sportshirt op school. Niet elke leerling zal er blij mee zijn dat hij/zij hetzelfde draagt als de hele school. Sportkleding met verkeerde maten Door de grote hoeveelheid sportshirts, komt het voor dat er verkeerde maten worden geleverd. De uniformiteit beperkt de vrijheid van eigen kledingkeuze. De Leerlingen zullen niet zelf kunnen bepalen wat voor kleding ze aan doen, zo kunnen ze bijvoorbeeld niet het nieuwe voetbalshirt van Fc Barcelona aan doen. Waardepropositie Gain creators: Uitstraling van de school naar buiten toe. Iedere leerling zal met gepersonaliseerde kleding en een uniek schoollogo een echte eenheid kunnen uitstralen namens de school. Dit geeft aanzien tegenover andere scholen en dit zal aanzienlijk meer leerlingen aantrekken. Gratis sportshirt voor iedere leerling. Op het sportshirt zal het schoollogo voor op het shirt staan en de achternaam van de

3 leerling staat bedrukt op de rug. Dit is een vrije keuze voor de leerling, zodat de leerlingen niet worden gedwongen om met de achternaam te lopen. Aan de andere kant zullen de meeste leerlingen het eerder als stoer en mooi ervaren als ze met hun eigen achternaam rond mogen lopen. Pain relievers Scholen zullen minder kosten hebben doordat er extra inkomsten zullen zijn d.m.v. de trainingspakken. Hierdoor heeft de school meer geld over voor andere bezigheden. De school hoeft ook geen rekening te houden met het vernieuwen van de oude sportkleding Verder hoeft de school ook geen sporttoernooi meer te regelen, dit wordt vervangen door het sponsortoernooi dat United In Shape organiseert. Minder ongelijkheid. Kinderen zullen allen de mogelijkheid krijgen om met een mooie outfit voor de dag te komen. Ze zullen dan in ieder geval niet meer gepest kunnen worden op basis van de kleding die ze dragen. Pesten is een heel actueel probleem. Scholen zullen de gebruikelijke kleding die wordt gebruikt tijdens schooltoernooien weg kunnen doen. Deze outfits zijn vaak niet op maat per leerling en erg oud. De leerlingen voelen zich er vaak niet lekker in en willen de kleding het liefst niet dragen. Zo hoeft de school zich geen zorgen meer te maken over het aanschaffen van nieuwe sportkleding. Ouders hoeven zich geen zorgen meer te maken over de kosten voor sportkleding op school. Dit zorgt ervoor dat het voor de ouder aantrekkelijker wordt om naar een school te gaan die verbonden is aan United In Shape. Scholen zullen minder te hoeven adverteren om de jongeren naar de scholen te krijgen en houden hierdoor tevens meer geld over voor andere belangrijke dingen. Products & services: Gratis professionele gepersonaliseerde sportshirts aanbieden. Met 5 sponsors, schoollogo, en achternaam van de leerling. De sponsoren worden erop gesublimeerd, dit zorgt voor een goedkopere productie. De keuze voor de achternaam is aan de leerling zelf. De keuze bieden om een Trainingspakken met initialen van de leerling die aansluiten bij de sportshirts aanbieden. Deze trainingspakken zullen aangeboden worden aan de leerlingen. De leerlingen zijn vrij in het kiezen of ze dit trainingspak willen aanschaffen om zo een compleet sportoutfit te krijgen.

4 Waarde propositie canvas sponsoren 29 November 2017 Klantsegment Customer Jobs: De leerlingen lopen rond met de reclame-uitingen van het bedrijf Kinderen voorzien van professionele gepersonaliseerde sportkleding met de reclameuitingen van het bedrijf/merk op het shirt. Zorgen dat de reclame-uitingen direct in contact komen met de specifieke doelgroep die ze willen bereiken. Zo kunnen de bedrijven kiezen of ze regionaal of landelijk, bovenbouw of onderbouw willen sponseren en of ze zich willen richten op de ouders van de leerlingen of de leerlingen zelf. Een goed imago creëren voor het bedrijf. Bedrijven die als sponsor op de sportshirts van United In Shape komen te staan, zetten zich er daarmee in voor dat alle jongeren (12 tot en met 18 jaar) kunnen sporten in een professioneel sportshirt.

5 Gains: Pains: Naamsbekendheid gaat omhoog. Leerlingen en ouders van leerlingen krijgen te maken met de reclame-uitingen van de sportshirts. Zo is het voor bedrijven die zich richten op jongeren van jaar heel interessant om een reclame-uiting te hebben die direct in contact komt met de doelgroep. Dit geldt ook voor de ouders van de leerlingen, want als er een interessante reclame-uiting van een wasmiddel op de shirts staat wanneer de ouders het wassen, zullen ze direct in contact komen met het bedrijf/merk. Grootschalig of gericht. De bedrijven kunnen door heel Nederland adverteren, maar ook regionaal. De bedrijven hebben dus een vrije keuze waar in Nederland ze precies op het shirt willen komen. Specifieke targeting. De bedrijven kunnen niet alleen kiezen, waar, maar ook bij wie ze adverteren. Zo kunnen de bedrijven van tevoren aangeven op welke doelgroep ze zich richten. Zo kan een bedrijf bijvoorbeeld zeggen dat ze zich in de regio Utrecht willen richten op de bovenbouw van de middelbare scholen. Maar kan een bedrijf ook zeggen dat ze door heel Nederland willen adverteren op de onder en bovenbouw van de middelbare scholen. Professionele gepersonaliseerde sportshirts Het doel van United In Shape is om ervoor te zorgen dat de sportshirts zo mooi zijn dat de leerlingen ze willen dragen. Vandaar dat United In Shape kiest voor een goede betrouwbare leverancier als Robey. Sportkleding wordt niet genoeg gezien. Het dragen de sportkleding wordt niet verplicht gesteld door United In Shape, scholen die dit zelf willen kunnen dit natuurlijk doen. Niet genoeg budget om de reclame-uitingen te betalen. Bedrijven denken al van tevoren dat ze niet genoeg budget zullen hebben, zonder te weten dat ze het zo duur kunnen maken als ze zelf zouden willen. Waarde propositie Gain creators: Aansluitende doelgroep De bedrijven zullen zich vooral richten op de doelgroep middelbare scholieren en de ouders daarvan (bovenbouw/onderbouw en regionaal/landelijk). Denk hierbij aan Body&Fit en Walibi, maar ook aan Robijn (landelijk, gericht op ouders) of Biggym(regionaal, gericht op jongeren van 12/18 jaar). Bedrijven kunnen hun doelgroep zo het beste bereiken.

6 Nieuwsbrief/schoolkrant De sponsoren zullen in de nieuwsbrief en schoolkrant vermeld staan waardoor ze naast de leerlingen ook vele ouders bereiken. Dit is ook een reden waarom het voor bedrijven interessant kan zijn om zich te richten op de ouders van de leerlingen. Positief imago Doordat United In Shape ervoor inzet dat iedere leerling kan en mag sporten met een mooi sportshirt, is het voor het imago van de sponsoren ook goed om zich aan United In Shape te binden. Pain relievers Er zal een sponsortoernooi georganiseerd worden die vernoemd zal worden naar de sponsor. Op zo een toernooi zal elk kind het shirt dragen waarop de sponsors op te vinden zijn. Hierdoor zal het shirt niet alleen bekeken worden door de leerlingen maar ook door ouders en andere toeschouwers. Daardoor zullen de reclame-uitingen veel meer in contact komen met de doelgroep. Meerdere sponsor bedrukkingen op één T-shirt Op een enkel shirt zullen meerdere sponsors bedrukt staan. Doordat er meerdere sponsoren betalen voor een shirt, zullen ook de kosten omlaaggaan per shirt. Hierdoor hoeven kleine bedrijven ook niet bang te zijn dat ze niet genoeg geld hebben voor een reclame-uiting, aangezien ze ook een goedkopere plek op de mouw van het sportshirt kunnen bezetten. Elke leerling ontvangt een sponsorflyer bij het ontvangen van een T-shirt Op een sponsorflyer zullen alle sponsors benadrukt worden. Deze flyers worden meegegeven met de sportshirts aan de leerlingen. De ene kant is bedrukt met sponsoren en de andere kant met de extra opties voor de leerlingen om een achternaam of een trainingspak aan te schaffen. Products & services Sponsorgeld verstrekken in ruil voor een reclame-uiting die direct in contact komt met de specifieke doelgroep. Sponsortoernooi. Er wordt een sponsortoernooi georganiseerd voor elk bedrijf dat zich aan United In Shape bindt. Tijdens dit sporttoernooi zullen alle leerlingen de kleding met de reclame-uitingen erop dragen. De naamsbekendheid en het imago van de bedrijven zal alleen maar groeien van dit sponsortoernooi.

7 Waarde propositie canvas scholen 9 September 2017 Klantsegment Gains: Gelijkheid op de scholen, iedereen een strakke outfit. Iedereen heeft een gepersonaliseerd shirt School straalt welvaart en een eenheid uit naar de buitenwereld. Pains: Oude sportkleding Sportkleding met verkeerde maten Customer Jobs: Een goed imago creëren Leuke activiteiten organiseren voor de leerlingen Gelijkheid voor elke leerling creëren Iedere leerling de kans geven op een professioneel sporttenue

8 Waardepropositie Gain creators: Uitstraling van de school naar buiten toe Iedere leerling zal met gepersonaliseerde kleding en een uniek schoollogo een echte eenheid kunnen uitstralen namens de school Gratis sportshirt voor iedere leerling Op het sportshirt zal het schoollogo voor op het shirt staan en de achternaam van de leerling staat bedrukt op de rug Pain relievers Scholen zullen minder kosten hebben doordat er extra inkomsten zullen zijn d.m.v. de trainingspakken Hierdoor heeft de school meer geld over voor andere bezigheden Minder ongelijkheid Kinderen zullen allen de mogelijkheid krijgen om met een mooie outfit voor de dag te komen Scholen zullen de gebruikelijke kleding die wordt gebruikt tijdens schooltoernooien weg kunnen doen. Deze outfits zijn vaak niet op maat per leerling en erg oud Products & services: Gratis Sportshirts Met 5 sponsors, clublogo, en achternaam van de leerling Trainingspakken met initialen van de leerling die aansluiten bij de sportshirts

9 Waarde propositie canvas sponsoren 9 September 2017 Klantsegment Gains: Naamsbekendheid gaat omhoog Imago wordt verbeterd Specifieke doelgroep Grootschalig Pains: Sportkleding wordt niet genoeg gezien Weinig tot geen budget Customer Jobs: Een goed imago creëren Kinderen voorzien van sportkleding

10 Waardepropositie Gain creators: Aansluitende doelgroep De sponsoren zullen zich vooral richten op de doelgroep middelbare scholieren. Denk hierbij aan Body&Fit of Walibi. De sponsoren kunnen hun doelgroep zo het beste bereiken. Nieuwsbrief/schoolkrant De sponsoren zullen in de nieuwsbrief en schoolkrant vermeld staan waardoor ze naast de leerlingen ook vele ouders bereiken Internationaal In het begin zal het bedrijf zich vooral focussen op de Nederlandse markt waar al sprake is van een groot volume. In een later stadium kunnen er meerdere scholen benaderd worden in Europa. Pain relievers Er zal een sponsortoernooi georganiseerd worden die vernoemd zal worden naar de sponsor Op zo een toernooi zal elk kind het shirt dragen waarop de sponsors op te vinden zijn. Hierdoor zal het shirt niet alleen bekeken worden door de leerlingen maar ook door ouders en andere toeschouwers. Meerdere sponsor bedrukkingen op één T-shirt Op een enkel shirt zullen meerdere sponsors bedrukt staan. Doordat er meerdere sponsoren betalen voor een shirt, zullen ook de kosten omlaaggaan per shirt. Elke leerling ontvangt een sponsorflyer bij het ontvangen van een T-shirt Op een sponsorflyer zullen alle sponsors benadrukt worden. Products & services Sponsorgeld aanbieden voor gratis T-shirts

1. Het wedstrijdtenue bestaat uit shirt, sokken en broek. Alle overige wedstrijdkleding en (beschermend) materiaal valt hier niet onder.

1. Het wedstrijdtenue bestaat uit shirt, sokken en broek. Alle overige wedstrijdkleding en (beschermend) materiaal valt hier niet onder. KLEDINGBELEID GIJS GRONINGEN 1 Kleding 1. GIJS wil met haar kledingbeleid bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniforme outfit rondloopt. Dit geeft een correcte, verzorgde en professionele

Nadere informatie

Prof. Dr. Clayton Christensen Harvard Business School. Start Up Factory. Waardepropositie Canvas & Testen. 1 februari 2016

Prof. Dr. Clayton Christensen Harvard Business School. Start Up Factory. Waardepropositie Canvas & Testen. 1 februari 2016 Start Up Factory Waardepropositie Canvas & Testen Start Up Factory Waardepropositie Canvas De linkerkant 1 februari 2016 2 februari 2016 Traditionele Startup of Business innovatie Idee 0 Plan Prototype

Nadere informatie

resultaat van vandaag

resultaat van vandaag marktbewerking 2 marktbewerking 2 resultaat van vandaag Tijdens en na deze bijeenkomst (maar vóór Sales 2) leveren de teams de volgende zaken op: De aangepaste waardepropositie Een aangepaste visualisatie

Nadere informatie

Sponsorgids Woerden,

Sponsorgids Woerden, 1 Inhoudt opgave 1. Tillen onze sponsoren WKV Reflex naar een hoger niveau.3 2. Waarom WKV Reflex Sponsoren?...4 3. Sponsormogelijkheden 5/8 4. Multifunctionele accommodatie. 8 5. Contact..9 2 1.Tillen

Nadere informatie

Uw vereniging in een nieuwe unieke kledinglijn door het Balans Kledingfonds

Uw vereniging in een nieuwe unieke kledinglijn door het Balans Kledingfonds Uw vereniging in een nieuwe unieke kledinglijn door het Balans Kledingfonds Dit kan al voor slechts 1,= extra contributie per maand Uitleg van voordelen Balans Kledingfonds: 1. Voordelen vereniging en

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter SPONSORPLAN 2012 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Coach, docent, coördinator

Coach, docent, coördinator BUSINESS MODEL CANVAS Start Up Factory Bart Sutorius Sheets 27 augustus & 3 september 2015 Coach, docent, coördinator minor Ondernemerschap ACE-HvA minor Entrepreneurship ACE-UvA Snelkookpanweekend medewerkers

Nadere informatie

Sponsoring PVC Voetbal

Sponsoring PVC Voetbal Sponsoring PVC Voetbal Doel De sponsorcommissie heeft zich ten doel gesteld het genereren van gelden ten behoeve van de PVC Voetbal. Met de gelden die bijeengebracht worden kan PVC Voetbal de kwaliteit

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! Als sponsor van MHCL verbindt u zich met de grootste en duurzaamste

Nadere informatie

Aan : Ouder(s)/verzorger(s) spelende jeugdleden Sportlust 46

Aan : Ouder(s)/verzorger(s) spelende jeugdleden Sportlust 46 Aan : Ouder(s)/verzorger(s) spelende jeugdleden Sportlust 46 Van : J. den Boer Datum : 25 mei 2008 Betreft : brf kleding Leaseplan z.s.v. Sportlust '46 Geachte ouders, Al jaar en dag worden elftallen van

Nadere informatie

Trans 10 3512 JK Utrecht www.albionutrecht.nl

Trans 10 3512 JK Utrecht www.albionutrecht.nl Trans 10 3512 JK Utrecht www.albionutrecht.nl DE VERENIGING LEDENPAS Albion is de studievereniging van de studie Engelse Taal en Cultuur aan de Universiteit Utrecht. Als studievereniging is het onze taak

Nadere informatie

Volleybalvereniging HLB Van Daal / DS

Volleybalvereniging HLB Van Daal / DS Volleybalvereniging HLB Van Daal / DS (voorheen: Particolare / DS) MEMO : SPONSORCOMMISSIE, 29jan16 De Prijs van Kledingsponsoring Richtprijzen sponsors voor teamsponsoring (wedstrijdtenue s voor 1 team):

Nadere informatie

EZC '84 Sponsorplan Sponsorplan EZC '84

EZC '84 Sponsorplan Sponsorplan EZC '84 Sponsorplan EZC '84 Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van Voetbalvereniging EZC 84 uit Epe. Dit plan is geschreven om de sponsor binnen de vereniging beter zichtbaar te maken voor potentiële sponsoren

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

Sponsorplan BC t Pluumpje Goes

Sponsorplan BC t Pluumpje Goes Sponsorplan BC t Pluumpje Goes t Pluumpje Badmintonclub 't Pluumpje uit Goes is een recreatieve vereniging waarbij het onderlinge contact en het gezellig ongedwongen sporten een belangrijke rol spelen.

Nadere informatie

Sponsorgids SVMM 2018

Sponsorgids SVMM 2018 Sport Vereniging Maarn Maarsbergen Buurtsteeg 9 Postbus 63 3950 AB Maarn Tel: 0343-442641 www.svmm.nl l Sponsorgids SVMM 2018 Bij Sport Vereniging Maarn Maarsbergen (SVMM) zijn ongeveer 300 leden actief.

Nadere informatie

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER Inhoudsopgave Introductie Pag. 3 Vervolg Introductie Pag. 4 Van en Voor Iedereen Pag. 5 Materiaal Pag. 6 Sponsormethode Pag. 7 Wat is uw

Nadere informatie

KLEDINGBELEID GIJS GRONINGEN

KLEDINGBELEID GIJS GRONINGEN 1. Kleding a. GIJS wil met haar kledingbeleid bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniform outfit rondloopt. Dit geeft een correcte, verzorgde en professionele uitstraling. Ieder competitie

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,-

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,- Trouwe Bok Sponsor Speciaal voor particulieren! Laat uw blauw witte Olympia hart spreken en wordt Trouwe Bok Sponsor. Hiermee ondersteunt u uw club bij het verwezenlijken van haar sportieve en sociale

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

KENNISSESSIE INNOVEREN MET BUSINESS MODEL GENERATIE

KENNISSESSIE INNOVEREN MET BUSINESS MODEL GENERATIE KENNISSESSIE INNOVEREN MET BUSINESS MODEL GENERATIE 1 Inspira(e 2 Aan de slag in groepjes van twee 5 Leg elkaar het business model uit van: - je eigen bedrijf - je opdrachtgever 3 Defini(e Business Model

Nadere informatie

Sponsorplan Triathlon Team H.O.P.E.

Sponsorplan Triathlon Team H.O.P.E. Sponsorplan Triathlon Team H.O.P.E. 2014-2016 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Wie zijn wij en wat doen wij... 4 Contactgegevens Team H.O.P.E.... 4 Logo en shirt Team H.O.P.E.... 4 Sponsoring bij Team H.O.P.E....

Nadere informatie

Sponsor Arrangementen

Sponsor Arrangementen Sponsormogelijkheden TV Menheerse 2015 Sponsor Arrangementen TV Menheerse biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor een product of bedrijf. De sponsorinkomsten

Nadere informatie

Namens de PR & Sponsorcommissie:

Namens de PR & Sponsorcommissie: Als TVB zijn wij zeer content dat u overweegt om sponsor te worden van onze vereniging. Met uw bijdrage kunnen we veel meer realiseren dan normaliter mogelijk is, o.a. opleiding jeugd, activiteiten voor

Nadere informatie

SPONSORPLAN VOOR DANSSCHOOL DANSJA

SPONSORPLAN VOOR DANSSCHOOL DANSJA SPONSORPLAN VOOR DANSSCHOOL DANSJA 2016-2017 Dansschool Dansja te IJsselstein INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 1 Voorwoord 2 Wie zijn wij 3 Samenwerkende bedrijven/instellingen/scholen 4 Financiering dansschool

Nadere informatie

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 SPONSORBROCHURE V. V. R I E L Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 Even voorstellen VV Riel is een voetbalvereniging met 350 leden. Gevestigd in Riel op het Sportpark "De Krim" aan de oude Tilburgseweg.

Nadere informatie

Sponsor opties FCV Flying Birds

Sponsor opties FCV Flying Birds Sponsor opties FCV Flying Birds FCV Flying Birds Fietscross vereniging Flying Birds is een snel groeiende vereniging in de gemeente Oldambt waar de BMX sport kan worden beoefend. Binnen de vereniging zijn

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

Aan de slag met Jouw klant en zijn behoeften centraal. Het klinkt zo gemakkelijk

Aan de slag met Jouw klant en zijn behoeften centraal. Het klinkt zo gemakkelijk Aan de slag met Jouw klant en zijn behoeften centraal Het klinkt zo gemakkelijk Wat huishoudelijke kaders De presentatie komt beschikbaar via het LKCA, op verzoek kan ik hem ook e-mailen Stel gerust vragen

Nadere informatie

Workshop Design Thinking Initiate

Workshop Design Thinking Initiate Workshop Design Thinking 07-09-2017 Initiate Wij zijn Achtergrond als Industrieel ontwerpers en bekend met onderwerpen als product ontwerp, Design thinking, prototyping, conceptueel ontwerp en crowd sourcing.

Nadere informatie

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij!

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! MISSIE: Hockeyvereniging Myra is een maatschappelijk betrokken hockeyclub

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Beste spelers/ouders/verzorgers,

Beste spelers/ouders/verzorgers, Beste spelers/ouders/verzorgers, Na vele jaren de jeugdselectieteams van A.V.V. ALPHEN te hebben gesponsord, heeft HWI van Henk Wille aangegeven te stoppen. Wij danken namens de vele jeugdleden Henk Wille

Nadere informatie

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor?

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? Gepidae? Gepidae! Waar staat Gepidae voor? T.S.V.V. Gepidae is opgericht in 1968. Opgericht door een paar jongemannen om af en toe te volleyballen,

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Sponsorinfo Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Meer! n e e l l a l a b t e o v n da In deze brochure laten we u de mogelijkheden zien die s.v. O.S.S. 20 u op sponsorgebied kan bieden. Een club met historie,

Nadere informatie

Wie wij zijn. Naast onze sportkleding hebben wij sinds 2015 ook een uitgebreide collectie met werkkleding.

Wie wij zijn. Naast onze sportkleding hebben wij sinds 2015 ook een uitgebreide collectie met werkkleding. Uw teamwear dealer Wie wij zijn BKS sport & bedrijfskleding is een jong en dynamisch bedrijf in (sport)kleding en accessoires. Wij noemen ons zelf een groothandel en kunnen alles leveren aan sportverenigingen,

Nadere informatie

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT 2 HET SPONSOREN BIJ EEN AMATEUR VOETBALCLUB WORDT VAAK GEZIEN ALS LIEFDEWERK OUD PAPIER. MAAR DAT ZIET DE BUSINESS CLUB ABCOUDE ANDERS. VOOR

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden GHBS

Sponsormogelijkheden GHBS Sponsormogelijkheden GHBS 2016-2017 MHC GHBS Sportpark Corpus den Hoorn Laan Corpus den Hoorn 9728 JR Groningen sponsor@ghbs.nl GHBS GHBS is een familieclub die al sinds 1928 bestaat. Met meer dan 1400

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

Kledingbeleid Federation of Student Sports Tilburg 2018

Kledingbeleid Federation of Student Sports Tilburg 2018 Kledingbeleid Federation of Student Sports Tilburg 2018 Contents Kledingbeleid Federation of Student Sports Tilburg 2018... 1 Aanleiding... 3 Doelstelling... 3 Beleid... 3 SSV s... 3 Verplichtingen...

Nadere informatie

Samen op weg naar de top

Samen op weg naar de top Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2018 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen, waarop het hele

Nadere informatie

Basketbalvereniging Jump 80 Hellevoetsluis

Basketbalvereniging Jump 80 Hellevoetsluis 1/ inleiding Het huidige bestuur heeft zich ten doel gesteld de vereniging sportief, bestuurlijke, organisatorisch en financieel gebied naar een hoger plan te tillen. De sportieve prestaties van dit moment

Nadere informatie

WELKOM BIJ RSV SPERWERS! Sponsormogelijkheden

WELKOM BIJ RSV SPERWERS! Sponsormogelijkheden WELKOM BIJ RSV SPERWERS! Sponsormogelijkheden Waarom sponsor van RSV Sperwers worden? Korfbal is de familiesport bij uitstek. Met 150 leden is RSV Sperwers een kleine, gezellige familievereniging, waar

Nadere informatie

KLEDINGBELEID S.V. AUDACIA

KLEDINGBELEID S.V. AUDACIA KLEDINGBELEID S.V. AUDACIA 1. Kleding a. Audacia wil met haar kledingbeleid bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniform outfit rondloopt. Dit geeft een correcte, verzorgde en professionele

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel. SPONSORBROCHURE Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583 E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.nl Bankrekeningnr.: IBAN NL81RABO014.82.06.352 t.n.v. TV Son en Breugel

Nadere informatie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen samen met Kinderboerderij De Goudse Hofsteden

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen samen met Kinderboerderij De Goudse Hofsteden Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen samen met Kinderboerderij De Goudse Hofsteden Word nu bedrijfsvriend van de Kinderboerderij! Stichting Vrienden van de Kinderboerderij De Goudse Hofsteden Bloemendaalseweg

Nadere informatie

HTC SON Samen op weg naar de top

HTC SON Samen op weg naar de top HTC SON 2000 Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2017 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen,

Nadere informatie

Kledingbeleid RKSV Mierlo-Hout

Kledingbeleid RKSV Mierlo-Hout Kledingbeleid RKSV Mierlo-Hout KLEDINGBELEID RKSV MIERLO-HOUT Doelstelling Rksv Mierlo-hout wil met haar kledingbeleid bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniforme outfit rondloopt. Dit straalt

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden:

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: 1. Individuele sponsormogelijkheden 2. Sponsorpakketten 1. Individuele sponsormogelijkheden: Reclame-uitingen via ons HDTV-scherm in het clubhuis

Nadere informatie

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona Het Sponsorplan van RKSV Cluzona 01. Algemeen 02. Historie 03. Sponsoring en naamsbekendheid 04. Sponsoring en het beleid van de vereniging 05. Soorten sponsoring 06. Plichten t.o.v. sponsors 07. Rechten

Nadere informatie

De bruikleenkosten van deze kleding zijn vastgesteld op 24,00 euro voor het seizoen

De bruikleenkosten van deze kleding zijn vastgesteld op 24,00 euro voor het seizoen Kledingfonds 22 September 2016 Beste spelers/ouders/verzorgers, Verheugd kunnen wij u vertellen dat wij de bedrijven Germs Timmerwerken, t Meubelhuus, Hospers Wand en Dak montage, Sanders Compleetbouw,

Nadere informatie

Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB

Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB personeel 14-11-2011 Juni 2011 3.14 Taskforce Meer Mans personeel/taskforce Meer Mans Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Doelen 3 1.2 Feiten 4 1.3 Mogelijke

Nadere informatie

Sponsoring & Wielrennen. Paul van den Berg, Manager Wielersponsoring Rabobank Nederland

Sponsoring & Wielrennen. Paul van den Berg, Manager Wielersponsoring Rabobank Nederland Sponsoring & Wielrennen Paul van den Berg, Manager Wielersponsoring Rabobank Nederland Sponsoring is een ideaal platform Emotie In het hart Identificatie Maatschappelijke betrokkenheid Waarom sponsort

Nadere informatie

Wedstrijdkleding Nederlandse Triathlon Bond

Wedstrijdkleding Nederlandse Triathlon Bond Wedstrijdkleding Nederlandse Triathlon Bond Bij alle Europese en Wereldkampioenschappen bestaat de mogelijkheid voor atleten die geen deel uitmaken van de nationale selectie om aan het evenement deel te

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg

Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg Creëer zichtbaarheid en steun MHC Muiderberg: Word Sponsor! Opgesteld: april 2016 Muiderberg Contactpersoon: Jiska Swarte Communicatie @mhcmuiderberg.nl MHC Muiderberg,

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels INHOUDSOPGAVE 1) Inleiding 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels 3) Informatie sponsoring Scheldevogels 4) Sponsormogelijkheden Scheldevogels 5) Teamfoto s 1) Inleiding Scheldevogels is opgericht

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus Sponsor Prospectus Alle mogelijkheden voor sponsoring overzichtelijk op een rij. De Mixed Hockey Club Boxmeer In 1962 werd de Mixed Hockey Club Boxmeer opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle Wat is RTV Focus Zwolle? RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle

Nadere informatie

Klanten binden met een overall

Klanten binden met een overall Klanten binden met een overall Bestaat er een verband tussen bedrijfskleding van uw monteurs en het succes van uw garagebedrijf? Een consument voelt zich meer gerespecteerd als hij geholpen wordt door

Nadere informatie

SPONSORMAP VOLLEYBALVERENIGING TURFSTEKERS-DRACHTEN

SPONSORMAP VOLLEYBALVERENIGING TURFSTEKERS-DRACHTEN SPONSORMAP 2016-2017 VOLLEYBALVERENIGING TURFSTEKERS-DRACHTEN Inhoudsopgave Voorwoord 3 Over Volleybalvereniging Turfstekers-Drachten 4 Sponsormogelijkheden 5 Pakket 1 Adopteer een team 6 Pakket 2 Trainingspakken

Nadere informatie

Starterspakket. Wij bieden een oplossing als jij minder goed bent in administratie, speciaal op maat gemaakt voor in de sportwereld.

Starterspakket. Wij bieden een oplossing als jij minder goed bent in administratie, speciaal op maat gemaakt voor in de sportwereld. Wat kan PvN voor jou betekenen? Is administratie niet je sterkste punt? Heb je vooral zin om je op de leuk kanten van het ondernemer te richten? Of wil je gewoon zeker weten dat alles goed geregeld wordt?

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

Wie zijn wij. Naast onze sportkleding hebben wij sinds 2015 ook een uitgebreide collectie met werkkleding.

Wie zijn wij. Naast onze sportkleding hebben wij sinds 2015 ook een uitgebreide collectie met werkkleding. UW TEAMWEAR DEALER Wie zijn wij BKS sport & bedrijfskleding is een jong en dynamisch bedrijf in (sport)kleding en accessoires. Wij noemen ons zelf een groothandel en kunnen alles leveren aan sportverenigingen,

Nadere informatie

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING // : :

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING //  : : 2016/2017 Sponsor Brochure Sporthal De Paasberg Het Veld 30 7061 DD Terborg Mail Web : sponsor@vollverijs.nl : www.vollverijs.nl VOLLEYBAL // WWW..NL VOLLEYBAL VOOR JONG EN OUD, MET ELKAAR VOOR ELKAAR

Nadere informatie

CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE

CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE Je wilt graag een trainingsstage crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt!

Nadere informatie

Stichting Triathlon Nieuwkoop

Stichting Triathlon Nieuwkoop Stichting Triathlon Nieuwkoop Sponsorplan 2018 Nederlands Kampioenschap 1/2 Triathlon van Nieuwkoop op 3 juni 2018 Door middel van sport, mensen verbinden aan uw bedrijf. Geachte heer, mevrouw, Het bestuur

Nadere informatie

TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN!

TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN! TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN! WWW.TEVREDENMARKETING.NL Email: info@tevredenmarketing.nl - Tel: 020-261 9445 U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten 1 Google Adwords

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Workshop DNA & Strategie IVN December 2012. Wat gaan we doen vandaag?

Workshop DNA & Strategie IVN December 2012. Wat gaan we doen vandaag? Workshop DNA & Strategie IVN December 2012 Wat gaan we doen vandaag? Workshop DNA & Strategie IVN December 2012 Wat hebben deze bedrijven gemeen? Workshop DNA & Strategie IVN December 2012 Wat gebeurt

Nadere informatie

Seizoen 2013-2014. Sponsormap Volleybalvereniging Turfstekers Drachten

Seizoen 2013-2014. Sponsormap Volleybalvereniging Turfstekers Drachten Seizoen 2013-2014 Sponsormap Volleybalvereniging Turfstekers Drachten Inhoudsopgave 1. Over Volleybalvereniging Turfstekers Drachten 3 2. Sponsormogelijkheden 4 2.1 Kledingsponsoring 5 2.2 Adverteren 7

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden SamenTurnenA lkmaar Sponsor mogelijkheden 2 inhoud inhoud.... 2 Voorwoord.... 3 hoofdsponsor... 4 subsponsor... 6 pakket 1 subsponsor... 7 pakket 2 subsponsor... 8 losse sponsorvormen 1... 9 losse sponsorvormen

Nadere informatie

HLTC HOOGERHEIDE. sponsorpresentatie 2011

HLTC HOOGERHEIDE. sponsorpresentatie 2011 HLTC HOOGERHEIDE sponsorpresentatie 2011 Introductie In de huidige tijd is sportsponsoring niet meer weg te denken In deze presentatie wil de sponsorcommissie nader ingaan op de mogelijkheden die onze

Nadere informatie

Sponsorplan EZC '84. EZC '84 Sponsorplan

Sponsorplan EZC '84. EZC '84 Sponsorplan Sponsorplan EZC '84 EZC '84 Sponsorplan Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van Voetbalvereniging EZC 84 uit Epe. Dit plan is geschreven om de sponsormogelijkheden binnen de vereniging beter zichtbaar

Nadere informatie

Sponsorbrochure BSV Boeimeer

Sponsorbrochure BSV Boeimeer Sponsorbrochure BSV Boeimeer 2014-2015 In dit document staat een korte introductie over de vereniging BSV Boeimeer en de bijbehorende sponsordoelen en mogelijkheden vermeld. INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave...

Nadere informatie

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 *opmerkingen en suggesties kunnen gemaild worden naar jeugdcommissie@lycurgus.eu 1 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Informatie & contact... 4 3. Wat verwachten we van ouders?...

Nadere informatie

Kleding reglement. ement

Kleding reglement. ement Kleding reglement ement T.S.V. THEOLE 27 juni 2014 T.S.V. THEOLE KLEDINGREGLEMENT INHOUDSOPGAVE Artikel 1 - Kleding... 2 Artikel 2 - Wedstrijdtenue T.S.V. Theole... 2 Artikel 3 - Aanschaf sportkleding...

Nadere informatie

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor?

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor? sportclub rijssen Even voorstellen Sportclub Rijssen is in 1960 opgericht. Sinds 1964 wordt gevoetbald op sportpark De Koerbelt, waar we over 2 speelvelden, een combinatieveld (dat we samen met Excelsior

Nadere informatie

Meerjarenbeleidsplan 2016-2018. Bestuur Vélo Heuvelrug Arend Jan van Hattum

Meerjarenbeleidsplan 2016-2018. Bestuur Vélo Heuvelrug Arend Jan van Hattum Meerjarenbeleidsplan 2016-2018 Bestuur Vélo Heuvelrug Arend Jan van Hattum Inleiding Toerfietsvereniging Vélo Heuvelrug is met veel enthousiasme op 17 februari 2015 opgericht. Eind 2015 heeft de vereniging

Nadere informatie

SPONSOR bij De GKV OC

SPONSOR bij De GKV OC GKV OC Sponsormap INLEIDING De Glanerbrugse Korfbal Vereniging Ons Clubje bestaat ruim 87 jaar (opgericht in 1927) en is de enige korfbalvereniging in Glanerbrug en Enschede-Oost. Inmiddels hebben wij

Nadere informatie

WELKOM BIJ RSV SPERWERS! Sponsormogelijkheden

WELKOM BIJ RSV SPERWERS! Sponsormogelijkheden WELKOM BIJ RSV SPERWERS! Sponsormogelijkheden Waarom sponsor van RSV Sperwers worden? Korfbal is de familiesport bij uitstek. Met 150 leden is RSV Sperwers een kleine, gezellige familievereniging, waar

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015.

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015. Oktober 2015. In deze nieuwsbrief: Uitnodiging algemene ledenvergadering. Jubileumfeest. Nieuwe kleding. Sponsoring. Opmerking. Zaalwacht. Uitnodiging ledenvergadering!!! Wie kent hem niet, de welbekende

Nadere informatie

V.V. De Meern kledinglijn

V.V. De Meern kledinglijn V.V. De Meern kledinglijn Introductie Met ingang van seizoen 2016-2017 introduceren we een nieuwe kledinglijn van Quick en een nieuw kledingmodel. Na een lange en uitgebreide selectie, waarbij we met meer

Nadere informatie

NIVE workshop BMG en evaluation tool. 14 februari 2013

NIVE workshop BMG en evaluation tool. 14 februari 2013 NIVE workshop BMG en evaluation tool 14 februari 2013 Rob de With 51 jaar, vrouw en drie dochters acountmanagement,businessconsultant 23 jaar eigen onderneming/ groot en klein Opleidingscoördinator Avans

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT SPONSOR ACTIVITEITEN

OVEREENKOMST TOT SPONSOR ACTIVITEITEN OVEREENKOMST TOT SPONSOR ACTIVITEITEN De ondergetekenden: De korfbalvereniging Eibernest/Vrolijk hierna te noemen: vereniging en bedrijf : adres : postcode : woonplaats : telefoon : fax : contact pers.

Nadere informatie

Jeugd B ( 14-17 jaar) Meisjes

Jeugd B ( 14-17 jaar) Meisjes Sponsorplan Voor u ligt het Sponsorplan van A.V.V. Merna voor het seizoen 2013-2014. In dit plan wordt inzicht verstrekt in de activiteiten van A.V.V. Merna, en de sponsormogelijkheden voor regionale bedrijven.

Nadere informatie

Stap 7 Nabespreking met het slachtoffer en nabespreking met de steungroepleden (apart)

Stap 7 Nabespreking met het slachtoffer en nabespreking met de steungroepleden (apart) Handleiding No Blame Stappenplan No Blame Stap 1 Gesprek met het slachtoffer Stap 2 Organiseer een bijeenkomst met de steungroep Stap 3 Uitleg probleem Stap 4 Deel de verantwoordelijkheid Stap 5 Ideeën

Nadere informatie

Sponsorplan Triathlon Wijchen

Sponsorplan Triathlon Wijchen Doe maar gewoon mee.deze Triathlon is voor iedereen. Voor wedstrijdatleten, sportieve recreanten en beginners Beleef het samen, doe het samen Inleiding Het is meer dan 25 jaar geleden dat in Wijchen een

Nadere informatie

SPONSORPLAN SV DONKERBROEK

SPONSORPLAN SV DONKERBROEK Bijlage 2: Sponsorplan SPONSORPLAN SV DONKERBROEK 19 V A L E N T IJ N S C U P Inhoudsopgave Inleiding 3 Doelstelling 4 Sponsorvoorstel 5 Impressie Valentijnscup 8 Bijlage : 1. Sponsorcontract 9 2. Nota

Nadere informatie

PSV Poortugaal. Kledingvoorschrift en kledingprocedure

PSV Poortugaal. Kledingvoorschrift en kledingprocedure Kledingvoorschrift en kledingprocedure PSV Poortugaal 1. Kleding 2. Wedstrijdtenue PSV Poortugaal 3. Aanschaf sportkleding 4. Tenues en trainingspakken met sponsoruitdrukkingen 5. Sponsoring 6. Verantwoordelijkheden

Nadere informatie

sponsormogelijkheden

sponsormogelijkheden sponsormogelijkheden Ik kan m wel inhalen... maar hij is wel een van onze sponsors.. Voor meer info: sponsoring@svausterlitz.nl Versie 2011.10 SV Austerlitz, sectie voetbal Wedstrijdbal/pupil vd week Door

Nadere informatie

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl Sponsorgids Welkom bij Hockey Club Voorne Hockeyclub Voorne is opgericht in 1971 en het complex is momenteel nog steeds gevestigd aan de Boerseweg in Hellevoetsluis.

Nadere informatie

H.V. Tonegido 1 Datum:..-..-2010

H.V. Tonegido 1 Datum:..-..-2010 H.V. Tonegido Datum:..-..-2010 1 Voorwoord In dit document vindt u informatie over de sponsor mogelijkheden bij H.V. Tonegido, gelegen aan de Belterlaan te Hippolytushoef. H.V. Tonegido heeft leden uit

Nadere informatie