Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus"

Transcriptie

1 Sponsor Prospectus Alle mogelijkheden voor sponsoring overzichtelijk op een rij.

2 De Mixed Hockey Club Boxmeer In 1962 werd de Mixed Hockey Club Boxmeer opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt. De aanleg van het kunstgrasveld in 1986, de bouw van een eigen clubhuis in 1997 en de aanleg van een tweede kunstgrasveld in 2004 zijn belangrijke mijlpalen geweest. De MHCB heeft momenteel 550 leden en dat betekent dat de twee velden op zaterdag en zondag druk bezet zijn. Dan is het ook gezellig druk rondom het veld, op het terras en in het clubhuis. Het bestuur en de commissies zorgen voor een gedegen jeugdbeleid en goede trainingsprogramma s. Ervaren trainers, vrijwilligers en (semi-)professionals, adequaat materiaal en een mooie accommodatie dragen bij tot de goede prestaties van onze teams. De contributie is de belangrijkste inkomstenbron. De sponsoropbrengsten maken het echter mogelijk net dat beetje extra te doen, zoals hockey-clinics, moderne keepers outfits, een ballenkanon voor de keeperstraining, mogelijkheden voor G-hockey en professionele trainers voor Heren 1 en Dames 1. Wij zijn dan ook blij dat u geïnteresseerd bent in sponsering van de Mixed Hockey Club Boxmeer. Dit prospectus geeft een overzicht van de verschillende sponsorvormen en de sponsorcommissie staat klaar om u te helpen bij vragen en bij de praktische uitvoering. Wij hopen u dan ook spoedig als sponsor te mogen begroeten, De sponsorcommissie Jos Hensen j.hensen@online.nl Telefoon:

3 De mogelijkheden in een overzicht Reclamebord Uw bedrijfsnaam en logo komen op een bord dat tegen het hek langs een van de velden bevestigd wordt. De standaardafmetingen van het bord zijn 2,3 x 0,9 meter. Windscherm Uw bedrijfsnaam en logo komen op een windscherm dat tegen het ballenscherm achter de goals wordt bevestigd. Er zijn maximaal 4 plaatsen beschikbaar. Advertentie op flatscreen in clubhuis Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijfs- of productadvertentie te tonen op het grote beeldscherm in het clubhuis. Teamsponsoring Uw bedrijfsnaam en/of logo zijn zichtbaar op de shirts van het spelers van het team. Tijdens de wedstrijden is uw bedrijfsnaam zichtbaar voor het publiek. Teamsponsoring gaat altijd samen met een reclamebord. Sponsoring op maat Voor onze hoofdsponsoren worden sponsorpakketten op maat samengesteld. De sponsorcommissie is u graag van dienst. MHCB Website Van elke sponsor wordt, zonder extra kosten, het logo op onze clubwebsite getoond.

4 Reclamebord Wat houdt het in Het bord wordt aan het hekwerk langs het veld opgehangen, zodanig dat een maximale zichtbaarheid door het publiek gewaarborgd is. Wat krijgt u hiervoor Uw bedrijfsnaam en logo zijn voor de toeschouwers duidelijk in beeld. Wekelijks zullen tijdens de wedstrijden en trainingen honderden spelers, ouders en toeschouwers van de accommodatie gebruik maken en zal uw bedrijfsnaam in het zicht zijn. Wat zijn de kosten De kosten voor het vervaardigen van het bord zijn ong. 250,- per stuk. De borden worden door vrijwilligers van MHCB opgehangen en onderhouden. De tarieven per jaar voor de verschillende velden zijn: Veld 1 230,- Veld 2 200,- De overeenkomst voor de bordsponsoring wordt aangegaan voor drie jaar met stilzwijgende verlenging voor telkens een jaar.

5 Windscherm Wat houdt het in Het scherm wordt aan de ballenvanger achter het doel opgehangen. Wat krijgt u hiervoor Uw bedrijfsnaam en logo zijn voor de toeschouwers prominent in beeld. Wekelijks zullen tijdens de wedstrijden en trainingen honderden spelers, ouders en toeschouwers van de accommodatie gebruik maken en zal uw bedrijfsnaam in het zicht zijn. Wat zijn de kosten De kosten voor het vervaardigen van het net kunt op opvragen bij de sponsorcommissie. De netten worden door vrijwilligers van MHCB opgehangen en onderhouden. De tarieven per jaar voor de verschillende velden zijn: Veld 1 680,- Veld 2 590,- De overeenkomst voor de windschermsponsoring wordt aangegaan voor drie jaar met stilzwijgende verlenging voor telkens een jaar.

6 Flatscreen in clubhuis Wat houdt het in In het clubhuis hangt een groot flatscreen waarop clubnieuws en advertenties worden getoond. De inhoud wordt door de club zelf onderhouden. De advertentie die u in elektronische vorm aanlevert wordt door ons op het systeem geplaatst. U kunt uw advertentie regelmatig aanpassen, zodat u ook speciale acties en aanbiedingen kunt presenteren. Wat krijgt u hiervoor Tijdens trainingen en wedstrijden staat dit flatscreen aan en is goed zichtbaar voor de mensen in het clubhuis. Uw advertentie zal met een zekere regelmaat en gedurende een bepaalde tijd op het scherm te zien zijn. Wat zijn de kosten Het tarieven voor één advertentie (volledig scherm) zijn 50, 100, 200 en 400 Euro, afhankelijk van de tijd die de advertentie te zien is. De advertentie van 400,- is 8x langer en/of vaker te zien dan de advertentie van 50,-. U kunt u advertentie zo vaak wijzigen als u wilt. Korte filmpjes of animaties zijn ook mogelijk. Informeer hiervoor bij de sponsorcommissie. De overeenkomst voor de advertentie wordt aangegaan voor één jaar met stilzwijgende verlenging voor telkens één jaar.

7 Teamsponsoring Standaard Wat houdt het in Op de voor- en achterzijde van de shirts is ruimte voor een uw bedrijfslogo. De gesponsorde shirts blijven bij het team en worden niet door de spelers meegenomen naar een volgend team. Dit om te voorkomen dat er binnen een team in verschillende shirts wordt gespeeld. Omdat de shirts meerdere jaren meegaan is de contractduur drie jaar. Het team is verantwoordelijk voor de goede behandeling van de shirts en overlegt met de sponsor als er een nieuw shirt moet komen ter vervanging of aanvulling. Teamsponsoring moet ook ten goede komen aan de hele club. Daarom is aan teamsponsoring ook een reclamebord gekoppeld. Wat krijgt u hiervoor Uw bedrijfsnaam en/of logo zijn zichtbaar op de shirts van het spelers van het team. Zowel tijdens de wedstrijden voor eigen publiek als tijdens uitwedstrijden is uw bedrijfsnaam zichtbaar voor het publiek. Op teamfoto s op bijvoorbeeld onze website of soms in de (lokale) krant is uw bedrijfsnaam zichtbaar. Het belangrijkste is misschien nog wel dat shirtsponsoring het teamgevoel kan versterken. Uw sponsoring wordt door de teams zeer gewaardeerd. Wat zijn de kosten Onderstaande bedragen zijn richtbedragen. 15 bedrukt shirts ong. 650,- Voor de prijzen van een reclamebord zie Reclamebord.

8 Sponsoring op maat Hoofdsponsors Met hoofdsponsors worden afzonderlijk afspraken gemaakt. Voor details hierover kunt u contact opnemen met de sponsor commissie. Sponsoring in natura Wellicht dat uw bedrijf producten of diensten kan leveren tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden. Als tegenprestatie bekijkt de sponsorcommissie graag de mogelijkheden om uw bedrijf meer onder de aandacht te brengen. We kijken dan voornamelijk naar de mogelijkheden van reclameborden en advertenties. Toernooisponsoring Voor het organiseren van toernooien is sponsoring van harte welkom. Als uw bedrijf een toernooi wil sponsoren dan kunnen we kijken op welke manier we uw bedrijf bijzonder in de schijnwerpers kunnen zetten. Als u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie. Bijzondere vormen van teamsponsoring Naast shirtsponsoring bestaan er andere mogelijkheden teams te sponsoren. Hier enkele mogelijkheden: o Hockeytrui (hooded) o Trainingsbroek o Sticktassen Voor prijsindicaties kunt u terecht bij de sponsorcommissie of bij van Neerven Sport in Boxmeer.

9 De werkwijze De praktische aanpak Als u geïnteresseerd bent in een van de sponsorvormen dan kunt u het beste contact opnemen met de sponsorcommissie. Zij kunnen u dan verder helpen. Het contract De overkomst tussen u en de club wordt altijd schriftelijk bevestigd. Voor de sponsorvormen die in dit prospectus beschreven zijn maken we gebruik van standaard contractformulieren. De contracten worden voor een bepaalde tijd aangegaan met een stilzwijgende verlenging van een jaar. Contracten zijn gebaseerd op het verenigingsjaar dat begint in september. Het jaar waarin het contract wordt aangegaan wordt beschouwd als het eerste jaar. Contractduur voor de verschillende vormen: Reclamebord 3 jaar Windscherm 3 jaar Flatscreen in clubhuis 1 jaar Teamsponsoring 3 jaar Indien u het contract niet wenst te verlengen dan kunt u dat aangegeven bij de sponsorcommissie vóór september. De betaling U ontvangt van de club een rekening aan het begin van het hockeyseizoen voor het verschuldigde bedrag. Een snelle betaling wordt op prijs gesteld. Alle bedragen op de rekening zijn inclusief BTW. De MHCB kan de BTW niet verrekenen en kan daarom ook geen BTW rekening maken.

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN BOXMEER TOPSPIN is een zeer actieve tennisvereniging met meer dan 800 seniorleden en ruim 200 jeugdleden. TOPSPIN heeft 13 verlichte

Nadere informatie

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl Sponsorgids Welkom bij Hockey Club Voorne Hockeyclub Voorne is opgericht in 1971 en het complex is momenteel nog steeds gevestigd aan de Boerseweg in Hellevoetsluis.

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

Sponsorplan BV Voorne

Sponsorplan BV Voorne 2014 Sponsorplan BV Voorne Basketball Vereniging Voorne Brielle 26-09-2014 P. 1 Versiehistorie Versie Datum Wijzigingen Auteur 0.1 21-1-2013 Eerste Opzet J.J. Holwerda 0.2 15-2-2013 Aanvulling en wijzigingen

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 Hoofdstuk: Sponsorpakketten 2008 Sponsorbrochure Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 1 Hoofdstuk: Sponsorpakketten Inleiding MHC Bennebroek is een regionale hockeyclub met meer dan 600 leden. Er

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

SPONSOR bij De GKV OC

SPONSOR bij De GKV OC GKV OC Sponsormap INLEIDING De Glanerbrugse Korfbal Vereniging Ons Clubje bestaat ruim 87 jaar (opgericht in 1927) en is de enige korfbalvereniging in Glanerbrug en Enschede-Oost. Inmiddels hebben wij

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 Inhoudsopgave Introductie KV Vitesse 3 Bordsponsoring Veld 5 Bordsponsoring Veld & Zaal 6 Bordsponsoring scorebord Veld 7 Korfsponsoring Veld & Zaal 8 Shirtsponsoring

Nadere informatie

Sponsorgids Woerden,

Sponsorgids Woerden, 1 Inhoudt opgave 1. Tillen onze sponsoren WKV Reflex naar een hoger niveau.3 2. Waarom WKV Reflex Sponsoren?...4 3. Sponsormogelijkheden 5/8 4. Multifunctionele accommodatie. 8 5. Contact..9 2 1.Tillen

Nadere informatie

Welkom beste Sponsor!

Welkom beste Sponsor! Sportpark Vianen Vooruit, Koebaksestraat 35B, 5434LC VIANEN Tel: 0485-315913 Website: www.vianenvooruit.nl Welkom beste Sponsor! Sporten doe je voor je plezier. Vianen Vooruit wil ieder lid de optimale

Nadere informatie

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 V.V. Sparta 59 Deinum Seizoen 2014-2015 Introductie Onze vereniging die inmiddels meer dan 50 jaar bestaat, heeft als doelstelling: Prestatief, sportief

Nadere informatie

Sponsor Arrangementen

Sponsor Arrangementen Sponsormogelijkheden TV Menheerse 2015 Sponsor Arrangementen TV Menheerse biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor een product of bedrijf. De sponsorinkomsten

Nadere informatie

VITESSE 22 & RED STARS SPONSORBOEK 2014/2015 V1. Sponsorboek. Vitesse 22 & Red Stars

VITESSE 22 & RED STARS SPONSORBOEK 2014/2015 V1. Sponsorboek. Vitesse 22 & Red Stars Sponsorboek Vitesse 22 & Red Stars Editie 2014/2015 1 Voorwoord Voor u ligt het sponsorboek van onze voetbalvereniging Vitesse 22 en honkbalvereniging Red Stars. Naast de lidmaatschapsgelden behoren de

Nadere informatie

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij!

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! MISSIE: Hockeyvereniging Myra is een maatschappelijk betrokken hockeyclub

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel. SPONSORBROCHURE Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583 E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.nl Bankrekeningnr.: IBAN NL81RABO014.82.06.352 t.n.v. TV Son en Breugel

Nadere informatie

Word ook sponsor van de ZLTB!

Word ook sponsor van de ZLTB! Word ook sponsor van de ZLTB! De ZLTB groeit! Een mooie gelegenheid om de vereniging te steunen en mee te genieten van onze groei! Versie 2014-1 ZLTB: ambitieus maar realistisch De ZLTB is volop in beweging!

Nadere informatie

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting SPONSORmogelijkheden vv Diepenveen 1 Inhoudsopgave Samenvatting sponsormogelijkheden vv Diepenveen...4 Over DSC...5 Inleiding...6

Nadere informatie

Roermondse Hockeyclub Concordia

Roermondse Hockeyclub Concordia Roermondse Hockeyclub Concordia SPONSORPROPOSITIES Sponsormogelijkheden van de Roermondse Hockeyclub Concordia (RHC). Inleiding Sponsoring bij de RHC is op verschillende niveaus mogelijk. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

Sponsoring. Om deze stap te kunnen maken moeten we gaan investeren in een aantal zaken zoals :

Sponsoring. Om deze stap te kunnen maken moeten we gaan investeren in een aantal zaken zoals : Sponsorplan Vereniging Jeugdbelangen Smoke Eaters (VJB) Opgericht in 1970 Deelname vanaf de leeftijd van 4 jaar aan trainingen Trainingen worden gegeven door professioneel internationaal opgeleide ijshockeytrainers

Nadere informatie

Sponsorpakketten en mogelijkheden

Sponsorpakketten en mogelijkheden Sponsorpakketten en mogelijkheden HBR (Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs) HBR bestaat inmiddels al 40 jaar, heeft ruim 1300 actieve leden en is één van de snelst groeiende verenigingen in Nederland!

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! Als sponsor van MHCL verbindt u zich met de grootste en duurzaamste

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. Prins Bernhard is een club die draait op vrijwilligers en toewijding van de aangesloten leden. Dit maakt s.v. Prins Bernhard een warme en gezellige dorpsclub

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers Voorwoord IJ.V.V. De Zwervers is een ambitieuze amateur voetbalvereniging met ruim 700 leden. Deze leden bestaan uit senioren, jeugd, dames, g-voetbal en veel vrijwilligers,

Nadere informatie

Sponsorvoorstel trainingsgoals HC De Pelikaan. Najaar 2015

Sponsorvoorstel trainingsgoals HC De Pelikaan. Najaar 2015 Sponsorvoorstel trainingsgoals HC De Pelikaan Najaar 2015 Inleiding Geachte geintereseerde HC De Pelikaan is al>jd op zoek naar sponsoren die voor de club iets extra s willen doen. Dank voor je interesse.

Nadere informatie

HTC SON Samen op weg naar de top

HTC SON Samen op weg naar de top HTC SON 2000 Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2017 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen,

Nadere informatie

Korfbalvereniging DVS 69

Korfbalvereniging DVS 69 Korfbalvereniging DVS 69 USPONSORMOGELIJKHEDENU Geachte mevrouw/mijnheer, Bij deze vragen wij uw aandacht voor de korfbalvereniging DVS 69 uit Hendrik-Ido-Ambacht. Deze vereniging is in 1969 opgericht

Nadere informatie

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SPONSORHANDBOEK OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SEIZOEN 2012-2013 Sponsorcommissie Were Di Tilburg E-mail : sponsorcommissie@wereditilburg.nl Sponsorhandboek Were Di Tilburg 2012-2013 Pagina 1 Inhoud Pagina

Nadere informatie

Sponsoring v.v. BMC 1

Sponsoring v.v. BMC 1 1 Voorwoord: In 2009 is er een nieuwe sponsorcommissie in het leven geroepen bij v.v. BMC om meer gestalte te geven aan dit onmiskenbaar fenomeen. Na het dichtdraaien van diversie subsidiekranen is naast

Nadere informatie

samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg...

samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg... samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg... sponsorgids 2015 Huis & Hypotheek Al 10 jaar Hoofdsponsor. Huis & Hypotheek begon ruim 10 jaar

Nadere informatie

skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl

skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl Sponsoring EN BELEID Wie zijn wij? De Schiedamse korfbalvereniging NEXUS (Latijn voor verbinding) is het resultaat van een fusie tussen ssc Harga

Nadere informatie

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Korfbalvereniging T.O.P. T.O.P. staat voor Tot Ons Plezier. Onze in 1938 opgerichte vereniging is een begrip in Vroomshoop en omstreken. We zijn trots op

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter SPONSORPLAN 2012 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie Sponsorovereenkomst tussen: - Bedrijf Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Straat: Postcode + Plaats: - SBC Contactpersoon: Telefoon: Email: Fax: Telefoon: Email: Sponsorpakket (Alle tarieven zijn exclusief 21%

Nadere informatie

Sponsorgids HC Hisalis 2013-2014. (Hockeyclub Hillegom Sassenheim en Lisse)

Sponsorgids HC Hisalis 2013-2014. (Hockeyclub Hillegom Sassenheim en Lisse) Sponsorgids HC Hisalis 2013-2014 (Hockeyclub Hillegom Sassenheim en Lisse) juni 2013 Inhoud Sponsor en beleid...3 Doelgroepen en bereik...5 Sponsorplan van HC Hisalis...8 2 Sponsor en beleid. Sportsponsoring:

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Versie: 3 maart 2013 Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Voorwoord Voor u ligt de presentatiegids van korfbalvereniging Seolto. In deze gids wil de sponsorcommissie

Nadere informatie

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7 Introductie In 1927 is SV Maurik opgericht door een aantal enthousiaste voetballiefhebbers uit Maurik. Als een van de oudste voetbalverenigingen uit de gemeente Buren onderscheidde SV Maurik zich vooral

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor SPONSORMOGELIJKHEDEN Tenuesponsor Reclamebordsponsor Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50 Beachhandbal sponsor Sponsor scholentoernooi Heesch 2011 Pagina: 1 Tenuesponsor Deze vorm van

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Sponsorplan HSV Wasmeer

Sponsorplan HSV Wasmeer Sponsorplan HSV Wasmeer Introductie Historie De Hilversumse Sportvereniging Wasmeer is opgericht op 1 juli 1995, als gevolg van een fusie van de Sport Vereniging E.M.M.(1915) en de Hilversumse Voetbal

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl PUSH Seizoen 2012/2013 www.maastrichtsehockeyclub.nl Inhoud Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden + doelplanken Sponsorborden Website Sponsorproposities Sponsorpakketten van

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7 Introductie In 1927 is SV Maurik opgericht door een aantal enthousiaste voetballiefhebbers uit Maurik. Als een van de oudste voetbalverenigingen uit de gemeente Buren onderscheidde SV Maurik zich vooral

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels INHOUDSOPGAVE 1) Inleiding 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels 3) Informatie sponsoring Scheldevogels 4) Sponsormogelijkheden Scheldevogels 5) Teamfoto s 1) Inleiding Scheldevogels is opgericht

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN V.V. HIERDEN De voetbalvereniging Hierden is op gericht in 1954. De thuisbasis van de is het sportpark Mheenzicht aan de Dorpshuisweg in Hierden. Een schitterend

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

S p o n s o r b o e k. Seizoen

S p o n s o r b o e k. Seizoen S p o n s o r b o e k Seizoen 2015-2016 Voorwoord Voor u ligt het sponsorboek van onze OMNI-sportvereniging Vitesse 22. De vereniging bestaat uit een voetbal- en de Honk & Softbal- afdeling Red Stars.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Draagt u HCHW ook een warm hart toe? HCHW, de enige hockeyclub in de Hoeksche Waard, zorgt voor verbondenheid tussen mensen. Want hockey is een echte teamsport.

Nadere informatie

DE FIJNSTE KLEINE HOCKEYCLUB VAN BRABANT

DE FIJNSTE KLEINE HOCKEYCLUB VAN BRABANT HC LIEMPDE HOCKEYCLUB LIEMPDE SPONSORBROCHURE HOOFDSPONSOR Dommel & Aa POSTBUS 78 5280 AB BOXTEL Een stukje geschiedenis Hockeyclub Liempde is opgericht in 1977 met aanvankelijk als doel binnen Liempde

Nadere informatie

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster AV Groene Ster, presteert voor de hele regio! AV Groene Ster is al 40 jaar een gezellige en fanatieke atletiek vereniging. Jong en oud genieten

Nadere informatie

Sponsor brochure

Sponsor brochure Sponsor brochure 2018-2019 Visie 2025 Voetbalvereniging D.O.B. is een plek waar Nigtevechters graag komen, of ze nou zelf voetballen of mensen om hun heen. Er worden continu leuke evenementen georganiseerd

Nadere informatie

Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015. Ook iets voor u?

Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015. Ook iets voor u? Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015 Ook iets voor u? Wat biedt Hockey Club Dordrecht? Exposure aan ca.1000 leden en hun familie Grootste hockey vereniging van Zuid Holland Zuid

Nadere informatie

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl SPONSORPAKKET www.bvceres.nl Belangrijke adressen & telefoonnummers Sponsorcommissie Bankrelatie BV Ceres Ronald Wijnia ABN-AMRO Emmeloord Henk van de Kemp rek. nr. 47.12.04.366 Gitta Montanus T 0649120132

Nadere informatie

Wordt u onze Sponsor?

Wordt u onze Sponsor? Wordt u onze Sponsor? Sponsorovereenkomsten voetbalvereniging VV Bareveld. Wie of wat is VV Bareveld. VV Bareveld is een op 17 oktober 1946 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit Bareveld, Drenthe/Groningen,

Nadere informatie

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN STC RECLAME MOGELIJKHEDEN INLEIDING Hierbij doen wij u een voorstel tot reclame mogelijkheden. Dit voorstel geeft u in vogelvlucht een beeld van wat wij u als bedrijf kunnen bieden. De Schager Tennis Club,

Nadere informatie

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Zaandam, Geachte relatie, Allereerst willen wij u namens de voetbalvereniging Hellas Sport bedanken voor uw interesse in onze vereniging. Hellas Sport

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

Sponsorboekje Korfbalvereniging Seolto 2015/2016

Sponsorboekje Korfbalvereniging Seolto 2015/2016 Sponsorboekje Korfbalvereniging Seolto 2015/2016 Voorwoord Voor u ligt de presentatie map van korfbalvereniging Seolto. Door middel van deze map willen wij graag de mogelijkheden presenteren die wij u

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

Voorwoord. Contactpersonen Sponsorcommissie AKC Almelo: Rik Landhuis 06-11953338 Thijs van den Barg 06-24444400 Ramon Post 06-25044354

Voorwoord. Contactpersonen Sponsorcommissie AKC Almelo: Rik Landhuis 06-11953338 Thijs van den Barg 06-24444400 Ramon Post 06-25044354 Sponsorbrochure AKC Almelo Seizoen 2015 2016 Voorwoord De korfbalclub AKC Almelo (kortweg AKC) heeft in haar ruim 100 jarig bestaan in de stad Almelo en de regio steeds een prominente plaats ingenomen.

Nadere informatie

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord p.3. The Perfect Match p.4. De vereniging p.5. Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden p.

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord p.3. The Perfect Match p.4. De vereniging p.5. Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden p. Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord p.3 The Perfect Match p.4 De vereniging p.5 Overzicht sponsormogelijkheden p.6-7 Sponsor worden p.8 De voorzitter aan het woord Iedere mens is een sociaal wezen.

Nadere informatie

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap v.v. Wardy Ferwert Sponsormap ~ 1 ~ Tijd en geld Toen op 2 november 1945 de v.v. Wardy werd opgericht in Ferwert, speelde de commercie in de sport nog praktisch geen rol. Dat het gehele andere tijden waren

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Versie: 10 maart 2012 Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Voorwoord Voor u ligt de presentatiegids van korfbalvereniging Seolto. In deze gids wil de sponsorcommissie

Nadere informatie

SPONSORTARIEVEN VMHC CARTOUCHE SEIZOEN 2011-2012

SPONSORTARIEVEN VMHC CARTOUCHE SEIZOEN 2011-2012 Algemeen In dit document vindt u de verschillende tarieven en spelregels omtrent sponsoring op VMHC-Cartouche. Ten aanzien van sponsoring van meerdere of speciale items worden individuele afspraken gemaakt.

Nadere informatie

Wij zetten uw sponsorbijdragen daarom in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de gehele hockeyclub.

Wij zetten uw sponsorbijdragen daarom in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de gehele hockeyclub. Hockeyclub Gemert is een sportieve, bruisende en gezellige club die het afgelopen jaar enorm is gegroeid. Met actieve bestuursleden, commissies en vele vrijwilligers creëren we een sfeer die hieraan bijdraagt.

Nadere informatie

MHC Leusden. Naast de A Leden Gezelligste club. Regionale & lokale ondernemers

MHC Leusden. Naast de A Leden Gezelligste club. Regionale & lokale ondernemers SPONSOR CONTRACT MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid! Daarom

Nadere informatie

Hoofdsponsor senioren

Hoofdsponsor senioren Hoofdsponsor senioren Bedrijfsnaam/ logo op shirts van 1 e elftal ZBVH Bedrijfsnaam/ logo op trainingspakken en sporttassen van 1 e elftal ZBVH Permanente vermelding op briefpapier en aanplakbiljetten/

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord- en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

V o o r w o o r d. H.J. van Duyn Voorzitter MHCE

V o o r w o o r d. H.J. van Duyn Voorzitter MHCE 2 V o o r w o o r d Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. Sociale interactie is wellicht zelfs nog belangrijker. MHCE biedt voor jong en oud ruime mogelijkheden om te bewegen

Nadere informatie

SPONSORING. Beste geïnteresseerde, sporter, relatie,

SPONSORING. Beste geïnteresseerde, sporter, relatie, Beste geïnteresseerde, sporter, relatie, De Etten-Leurse zwem- en waterpolovereniging Z&PC DIO is een leuke vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. De vereniging heeft ongeveer

Nadere informatie

SPONSORING BIJ T.T.V. SMASH SCHOONHOVEN

SPONSORING BIJ T.T.V. SMASH SCHOONHOVEN SMASH PROMOTIE SPONSORING BIJ T.T.V. SMASH SCHOONHOVEN Voorwoord, Al vele jaren ondersteunen diverse sponsors op de meest uiteenlopende manieren onze vereniging, daarvoor is Smash hen veel dank verschuldigd.

Nadere informatie

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Clubgegevens Hockeyclub AMVJ Sportpark 'Het Loopveld' Aanloop 2 1183 SZ Amstelveen Sponsorcommissie Bas Arentsen Joey Neeteson E sponsoring@hcamvj.nl W www.hcamvj.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

Samen op weg naar de top

Samen op weg naar de top Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2018 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen, waarop het hele

Nadere informatie

Contactgegevens Sponsoring & PR

Contactgegevens Sponsoring & PR Sponsoring jeugdplan SVW volleybal 2012-2015 1 Contactgegevens Sponsoring & PR Contactpersoon en adres: Karla Stellingwerf Dwarsnoard 2 A 8711 AS Workum E-mailadres: sponsoringsvw@gmail.com Website SVW

Nadere informatie

Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring)

Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring) BIJLAGE 8 SPONSORING 8.1 SPONSOROPTIES SV GROL 2012 Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring) 1. Hoofdsponsor s.v. Grol

Nadere informatie

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl Sponsorinformatie V.V OLIVEO V.V. OLIVEOO Sportlaan 2 2641 AZ Pijnacker www.oliveo..nl Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1)

Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1) Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1) Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Sponsoring voetbalshirts: Elftal Tarief per seizoen Senioren Vanaf 210,- Junioren Vanaf 160,- Totaal 16 tenues inclusief

Nadere informatie

S p o n s o r p l a n H S V W a s m e e r

S p o n s o r p l a n H S V W a s m e e r S p o n s o r p l a n H S V W a s m e e r Introductie Historie De Hilversumse Sportvereniging Wasmeer is opgericht op 1 juli 1995, als gevolg van een fusie van de Sport Vereniging E.M.M.(1915) en de Hilversumse

Nadere informatie

Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1)

Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1) Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1) Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Sponsoring voetbalshirts: Elftal Tarief per seizoen Senioren Vanaf 210,- Junioren Vanaf 160,- Totaal 16 tenues inclusief

Nadere informatie

SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014.

SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014. SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014. Kledingsponsor SV Houten heeft een kledingsponsorovereenkomst met ERREA Italië die door loopt tot 30 augustus 2015. In deze overeenkomst is

Nadere informatie

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 SPONSORBROCHURE V. V. R I E L Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 Even voorstellen VV Riel is een voetbalvereniging met 350 leden. Gevestigd in Riel op het Sportpark "De Krim" aan de oude Tilburgseweg.

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE

SPONSORINFORMATIE SPONSORINFORMATIE 2017-2018 MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid!

Nadere informatie