BONNEN VAN DE BIOSCOOPBOND

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BONNEN VAN DE BIOSCOOPBOND"

Transcriptie

1 BONNEN VAN DE BIOSCOOPBOND

2 NATIONALE BIOSCOOPBON CARD Vertegenwoordigt een wisselend bedrag. Werkwijze: Kies film van keuze. Ga naar betaling. Scan de card. Het bedrag wordt afgetrokken. Scan de card (na overhandigen kaartjes voorstelling) nogmaals en meld de bezoeker het resterende bedrag op het pasje en geef het pasje terug.

3 PAPIEREN BIOSCOOPBON Bedrag varieert. Let op geldigheidsdatum, anders niet innemen. Werkwijze: doe kaartsoort in mandje. Bij betaling: bioscoopbon (papier) aanklikken en bedrag van de bon handmatig invullen. Let op: er zijn nog bonnen in omloop met een guldenbedrag: deze zijn ook geldig

4 PAPIEREN BIOSCOOPBON Let op: er zijn nog bonnen in omloop loop met een euro / gulden bedrag zonder einddatum. Deze mag je innemen. Bonnen met datum: let goed op Geldigheid. Werkwijze: keuze voorstelling in mandje. Bij betaling: Nationale bioscoopbon (papier): bedrag handmatig invullen.

5 MaDiWoDo bioscoopkaart Voucher of Pasje Innemen als volgt: Denk om geldigheidsdatum (achterkant). Is NIET geldig voor specials. Voor films met een toeslag 0,50 bijbetalen. Dit bedrag noteren op je kassastaat Kaartsoort (MADIWODO) 4,95 ga naar Betaling en MaDiWoDo SCANNEN Bij weigering scannen Cijfercode handmatig invoeren en vervolgens Enter.

6 MaDiWoDo e-voucher Wat is dit? E-voucher van de Rabobank is in te wisselen voor TWEE bioscoopkaartjes. Daarom bevat deze MaDiWoDo Bioscoopkaart E-voucher TWEE barcodes. De klant mag zelf kiezen of zij deze e-voucher in één keer of in twee keer gebruikt. Wil men de e-voucher in één keer gebruiken, scan dan beide barcodes afzonderlijk van elkaar in. Wil men de e- voucher in twee keer gebruiken, scan dan slechts 1 van de 2 barcodes in en kras dan de gescande/gebruikte barcode door.

7 E-Voucher Wat is dit? Een voucher die door de bezoeker thuis is geprint met een bepaalde waarde. Controleer altijd de geldigheidsdatum voor deze voucher! Werkwijze e-voucher Selecteer zoals gewoonlijk de gewenste kaartsoorten en ga naar het betaalscherm. Scan de barcode die op de voucher staat. De bezoeker rekent een evt. restbedrag af per contant/pin/bon etc. Het is mogelijk dat er na het scannen nog een restbedrag op de voucher staat of dat de 2 e barcode niet is gebruikt. Geef de voucher in dat geval terug, hij kan dan de volgende keer weer gebruikt worden. Zet een kruis door de barcode die gescand is. Geef niet het restbedrag contant aan de bezoeker.

8 Vrijkaart als ACTIE voorzijde kaart Wat is dit? Bij de première van de film verstrekt de distributeur vrijkaarten om de film extra promotie te geven. Alleen geldig voor de film die op de bon staat vermeld. Let op de actieperiode die staat vermeld op de bon. Als voorbij: niet innemen. Op de achterzijde moet ingevuld zijn: datum / naam distributeur. ACHTERZIJDE Werkwijze: kies bij kaartsoorten voor de optie: ACTIEBON.

9 Vrijkaart als ACTIE achterzijde kaart Een voorbeeld van de achterzijde van een de Vrijkaart. Naam distributeur (op deze kaart is dit Septemberfilm) en datum is op de bon aanwezig. Zie vorige pagina.

10 Nationale filmbon groen Alleen geldig voor de film die op de bon staat vermeld. Let op de actieperiode. Als voorbij: niet innemen. Werkwijze: kies bij kaartsoorten voor de optie: NATIONALE FILMBON.

11 NATIONALE BIOSCOOPBON CARD: betaling met meer dan 1 pas. Ga naar betaling en scan de eerste pas. Als niet voldoende saldo op de pas: klik op VERDER. Je gaat dan automatisch terug naar het beginscherm. Ga opnieuw naar betaling en scan de 2 e pas.

12 PAS VAN DE NED FEDERATIE CINEMATOGRAFIE Wat is dit? Een kaart die gratis toegang geeft voor elke voorstelling, vaak in bezit van journalisten of filmprogrammeurs. NB: kijk of de pas geldig is voor dit jaar. Kijk of de pasfoto klopt. De pas is persoonsgebonden. Werkwijze: Kies een film, kies bij kaartsoorten voor NFC pas

13 PAS VAN NETWERK SCENARIOSCHRIJVERS Wat is dit? Een kaart die gratis toegang geeft voor elke voorstelling, vaak in bezit van schrijvers of vertalers. NB: kijk of de pas geldig is voor dit jaar. Kijk of de pasfoto klopt. De pas is persoonsgebonden. Werkwijze: Kies een film, kies bij kaartsoorten voor Pas Netwerk Scenarioschrijvers

14 TEGOEDBONNEN VAN CINEMA OOSTEREILAND

15 Welke cadeau/tegoedbonnen nemen we aan? Alle bonnen met een code en voorzien van een scheurdeel met QR code of barcode nemen we aan. Alle andere bonnen niet. Doet de bezoeker moeilijk? Blijf vriendelijk en ga niet in discussie. Verwijs de bezoeker naar de directie door het sturen van een naar

16 WAT ZIE JE OP EEN BON? UITLEG HOE HEURT HET Een scheurstrip met een hokje waarin een code die gescand kan worden. Een code C3GE enz. Deze code maakt de bon bruikbaar om via internet te kopen. Een bedrag: zo weet de eigenaar wat de waarde is van de bon. Werkwijze: Bij inwisselen via internet: bezoeker toetst de kortingscode in bij bestellen. Aan de kassa: Kies de film naar keuze. Ga naar betaling: scan de code op de bon.

17 BON NIET VOLLEDIG: GEEN CODE OP DE SCHEURSTRIP IS NIET MEER GELDIG Doet de bezoeker moeilijk? Blijf vriendelijk en ga niet in discussie. Verwijs de bezoeker naar de directie door het sturen van een naar

18 BON NIET VOLLEDIG: GEEN CODE OP DE SCHEURSTRIP IS NIET MEER GELDIG Doet de bezoeker moeilijk? Blijf vriendelijk en ga niet in discussie. Verwijs de bezoeker naar de directie door het sturen van een naar

19 BON NIET VOLLEDIG: GEEN BEDRAG OP DE BON IS NIET MEER GELDIG Doet de bezoeker moeilijk? Blijf vriendelijk en ga niet in discussie. Verwijs de bezoeker naar de directie door het sturen van een naar

20 BON NIET VOLLEDIG: SCHEURSTRIP ONTBREEKT NIET GELDIG Werkwijze: meldt de bezoeker dat de bon volledig moet zijn.

21 BON GEEFT PROBLEMEN BIJ SCANNEN: bv melding: bon is al gebruikt of andere foutcode. NIET GELDIG Werkwijze: formulier invullen en bon door kantoor laten beoordelen. NB: bon toevoegen aan formulier met mailadres van bezoeker. Kantoor neemt per mail contact op.

22 OVERIGE PASJES EN BONNEN

23 Tijdelijke Actiebonnen Op dit moment zijn er geen tijdelijke actiebonnen in omloop waar wij van af weten. Mocht er iemand met een actiebon bij de kassa komen die niet bekend is (en dat kan gebeuren), noteer dan graag in het rode boek dat er een nieuwe bon in omloop is, en: Van welke maatschappij de bon is (NFC, Albert Heijn, etcetera) Voor welke film de actiebon geldig is Wat de bon doet (2 voor de prijs van 1, 1 kaartje gratis, 20% korting etcetera) Waar de bezoeker de bon heeft gewonnen/gekregen Wij gaan dan op kantoor uitzoeken hoe het zit. Mocht het een geldige actiebon zijn dan word deze zsm op deze pagina toegevoegd.

24 VVV CADEAU-BON Is geldig. Werkwijze: Ga naar betaling: vul daar het bedrag van de bon in.

25 BIOSCOOPCADEAU-CARD Bon heeft een helderblauwe kleur. = Niet geldig bij Cinema Oostereiland / Cinema Enkhuizen.

26 Vrijwilligerspas Alleen op vertonen van de pas aan de kassa gratis toegang. Beleid: alleen bij een uitverkochte zaal: betalende bezoekers gaan voor vrijwilligers. Pas is niet geldig bij specials. Pas is geldig op de locatie waar je als vrijwilliger werkt.

27 GSD bon = bon van de Gemeentelijke Sociale Dienst. Wat is dit? Wie een uitkering ontvangt. krijgt van de Gemeente bonnen om de mooie gelegenheid te hebben om met cultuur in aanraking te komen. De bonnen zijn er in verschillende waarden: 5 euro, 2,50. Bonnen zijn er in 3 kleuren: geel volwassenen roze kinderen groen 65+ Het vertonen van een stamkaart is verplicht, anders de bonnen niet innemen. Werkwijze: Kies de voorstelling naar keuze. Ga naar betaling. Vul het bedrag van de bon in. Stamkaart

28 ACTIEBON WEEKBLAD ZONDAG Samenwerking met Weekblad Zondag Aandacht voor: datum geldig? Als verlopen niet geldig. Is scheurstrip nog aanwezig? Anders niet geldig. Werkwijze: Kies bij kaartsoorten de keuze ACTIEBON.

29 VIER HET LEVEN: GROEP BEZOEKERS OP MAANDAGMIDDAG Wat is dit? elke 1 e maandag van de maand ontvangen we oudere bezoekers met begeleiders. Deze bezoekers worden thuis opgehaald en ontvangen (gratis) koffie en taart van de Brasserie. De Vier het Leven voorstelling is besloten en vind plaats in zaal 2 om uur. Afrekening via factuur. Een contactpersoon van Vier het Leven meldt aan de kassa het aantal Vier het Leven deelnemers en het aantal Vier het leven begeleiders. Dit wordt doorgegeven aan administratie@cinemaoostereiland.nl. Afrekening vind achteraf op factuur plaats, dus niet aan de kassa afrekenen.

30 EILANDPREMIERE Wat is dit? Samenwerking met Noord-Hollands Dagblad. De reservering is door kantoor ingevoerd. Aandacht voor: mail is entreebewijs. Let op film, datum en tijd alleen dan geldig en niet op andere dagen / voorstellingen. Werkwijze: Kies bij kaartsoort voor ACTIEBON. Neem mail in en voeg toe aan kassastaat.

31 BELEID

32 BELEID: aan de kassa: ik heb een kaartje gekocht, maar ben verhinderd, wat nu? Algemeen: alleen inwisselen als voorstelling nog niet heeft plaatsgevonden. Voorkeur 1. Bezoeker kiest een andere film: Werkwijze: De keuzefilm doe je in het mandje. Ga naar betaling, scan het ticket dat niet wordt benut en print het gekozen kaartje. Voorkeur 2 : Bezoeker kiest geen andere film: Werkwijze: Ga naar betaling, scan het ingeleverde ticket en kies voor de optie: tegoedbon. Dit is automatisch het juiste bedrag. Geld retour is niet mogelijk.

33 BELEID: Iemand belt: ik heb kaarten gekocht, maar ben verhinderd, wat nu? Werkwijze: zeg niets toe! Advies aan beller: Stuur een mail naar met alle gegevens over de tickets. Niet terugboeken aan de kassa.

34 Wij geven de voorkeur aan PINNEN omdat: Staat automatisch genoteerd op de kasstaat. Je hoeft geen geld terug te geven en niet te tellen. Geen gedoe met wisselkas etc. Dieven weten als ze het bordje zien dat er weinig geld in kas is. Veiligheid! Er is geen geld op kantoor en het hoeft niet naar de bank te worden gebracht. DUS: leg dit uit aan de bezoeker en maak er een sport van om zoveel mogelijk te laten pinnen.

35 BIJ ARTIKELEN: CONSUMPTIE NAAR KEUZE IN DE BRASSERIE Als er iets ernstig mis is gegaan in nadeel van de bezoeker is het mogelijk een consumptie aan te bieden. Op je kassastaat vermelden waarom de bon is uitgereikt.

36 BTW bon voor bezoeker Het kan voorkomen dat een bezoeker naar een BTW bon vraagt. In de lade van het kassameubel ligt een kwitantieblok hiervoor. Vul de bon in zoals het voorbeeld hiernaast Let op! BTW voor kaartjes is 6% BTW voor artikelen is 21%

37 VERKOOP ARTIKELEN

38 VRIEND WORDEN VAN CINEMA OOSTEREILAND Laat een formulier invullen met volledige gegevens. Kantoor stuurt binnen een week het pasje op het huisadres. Werkwijze: Kies de film en kies bij kaartsoorten: tarief nieuwe aanmelding vriend. Specials geen vriendenkorting

39 WERKWIJZE VERKOOP NATIONALE BIOSCOOPBON 1. Ga naar Overige / bioscoopbon/ scannen: kies voor: activeren. 2. Vraag de gever van de bon welk bedrag: typ dit bedrag in en ga vervolgens naar betaling. 3. Laat dit bedrag betalen. 4. Scan de card om te checken of het laden gelukt is. Werkwijze: Geef de bezoeker naast de card ook de folder mee met het overzicht van bioscopen waar men kan inwisselen.

40 Wat te doen als het pinapparaat het niet doet? Haal het voedingsstekkertje rechts van het apparaat eruit halen en na ong. 20 seconde weer terugplaatsen. Na deze reset gaat het apparaat op zoek naar een nieuwe verbinding en zal hij het weer gaan doen.

BONNEN VAN DE BIOSCOOPBOND

BONNEN VAN DE BIOSCOOPBOND BONNEN VAN DE BIOSCOOPBOND NATIONALE BIOSCOOPBON CARD Vertegenwoordigt een wisselend bedrag. Werkwijze: Kies film van keuze. Ga naar betaling. Scan de card. Het bedrag wordt afgetrokken. Scan de card (na

Nadere informatie

1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op KTS-logo op bureaublad om het programma op pc te starten.

1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op KTS-logo op bureaublad om het programma op pc te starten. KTS-Smart Gebruikershandleiding 170912 Pagina 1 van 18 1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op KTS-logo op bureaublad om het programma op pc te starten. Vul jouw gebruikersnaam en code in. Klik op Login Je bent nu

Nadere informatie

Eerste werkzaamheden voordat de kassadienst gestart is:

Eerste werkzaamheden voordat de kassadienst gestart is: 1 Eerste werkzaamheden voordat de kassadienst gestart is: Je bent op de tijd die het rooster aangeeft voor je dienst aanwezig om de verkoop te starten of om de dienst over te nemen; Het key- koord uit

Nadere informatie

1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op BAR KASSA op bureaublad om het programma op pc te starten.

1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op BAR KASSA op bureaublad om het programma op pc te starten. Bar Gebruikershandleiding 170912 Pagina 1 van 8 1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op BAR KASSA op bureaublad om het programma op pc te starten. Vul jouw gebruikersnaam en code in. Klik op Login Je bent nu in het

Nadere informatie

Inloggen op de kassa. Standaard is het kassascherm al geopend op de inlog pagina, die ziet er als volgt uit

Inloggen op de kassa. Standaard is het kassascherm al geopend op de inlog pagina, die ziet er als volgt uit Inloggen op de kassa Standaard is het kassascherm al geopend op de inlog pagina, die ziet er als volgt uit Vul de toegangscode in en klik op Verzenden Mocht dit niet het geval zijn, dubbelklik dan op de

Nadere informatie

HANDLEIDING WINPOS KASSA

HANDLEIDING WINPOS KASSA HANDLEIDING WINPOS KASSA DATUM: VERSIE: AUTEUR: REVIEW: 13-08-2007 First draft Joshua Willems Marc Hermans 29-08-2007 Final version Freek Sengers Marc Hermans INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 De kassa opstarten

Nadere informatie

UNTILL SPORTS HANDLEIDING BARDIENST

UNTILL SPORTS HANDLEIDING BARDIENST UNTILL SPORTS HANDLEIDING BARDIENST 1 INHOUDSOPGAVE Aanmelden bij het kassasysteem... 3 Bestelling opnemen... 4 Contante betaling... 5 Pin betaling... 6 Sportpas betaling... 7 Opwaarderen Sportpas Bijstorten

Nadere informatie

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1 Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 1 Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen

Nadere informatie

De Kassa opstarten: U krijgt in beeld een inlogscherm. De gebruikersnaam hoeft u niet te wijzigen, deze staat al ingesteld. Uw wachtwoord = 1 2 3 4.

De Kassa opstarten: U krijgt in beeld een inlogscherm. De gebruikersnaam hoeft u niet te wijzigen, deze staat al ingesteld. Uw wachtwoord = 1 2 3 4. De Kassa opstarten: Start uw computer op en wacht tot uw zandloper uit beeld is. Om de kassa op te starten: dubbel klik met de linkermuisknop op het kassa icoontje in uw scherm U krijgt in beeld een inlogscherm.

Nadere informatie

Amsterdam,dinsdag 11 juni 2013. Onderwerp: aanmelding digitale Nationale Bioscoopbon. Geacht NVB lid,

Amsterdam,dinsdag 11 juni 2013. Onderwerp: aanmelding digitale Nationale Bioscoopbon. Geacht NVB lid, Amsterdam,dinsdag 11 juni 2013 Onderwerp: aanmelding digitale Nationale Bioscoopbon Geacht NVB lid, Eind september 2013 introduceert de NVB de digitale Nationale Bioscoopbon! Vanaf dat moment zal de papieren

Nadere informatie

Hunter CRM. POS Documentatie

Hunter CRM. POS Documentatie Hunter CRM POS Documentatie Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen corrigeren (p. 09) 5. Betalingen (p. 10) 6. Nota afhandeling

Nadere informatie

Inhoud. 1. Balie applicatie... 2. 2. UiTPAS inlezen... 3. 3. UiTPAS registreren... 4. 4. Pashouder zoeken... 6. 5. Gegevens aanpassen...

Inhoud. 1. Balie applicatie... 2. 2. UiTPAS inlezen... 3. 3. UiTPAS registreren... 4. 4. Pashouder zoeken... 6. 5. Gegevens aanpassen... 1 Inhoud 1. Balie applicatie... 2 2. UiTPAS inlezen... 3 3. UiTPAS registreren... 4 4. Pashouder zoeken... 6 5. Gegevens aanpassen... 7 6. UiTPAS blokkeren en vervangen... 11 7. Punt toekennen... 12 8.

Nadere informatie

Wilmar Retail Kassa Handleiding

Wilmar Retail Kassa Handleiding Wilmar Retail Kassa Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen... 3 1.1 Verschillende kassa s... 3 2. Automatisch uitloggen... 5 3. Afrekenen... 5 3.1 Kassagroepen... 6 3.2 Afrekenen via

Nadere informatie

Bestellen via website http://www.doggyding.nl

Bestellen via website http://www.doggyding.nl Bestellen via website http://www.doggyding.nl U dient altijd een account te hebben om uw bestelling te doen. Op die manier weten wij ook waar we alle spullen naartoe moeten sturen. Wij hebben uw zogenaamde

Nadere informatie

Handleiding ZeelandPas voor acceptanten

Handleiding ZeelandPas voor acceptanten Handleiding ZeelandPas voor acceptanten VERSIE 0.1 DATUM 12 februari 2016 1 ZeelandPas Algemeen Met de ZeelandPas bieden we gasten extra vakantiebeleving door voordeel en vervoer. Een ZeelandPas (persoonspas

Nadere informatie

Gewoon zo! Geld: Wat moet je weten als je gaat winkelen? MAKKELIJKLEZENGIDS OVER GELD

Gewoon zo! Geld: Wat moet je weten als je gaat winkelen? MAKKELIJKLEZENGIDS OVER GELD Gewoon zo! Geld: Wat moet je weten als je gaat winkelen? MAKKELIJKLEZENGIDS OVER GELD Betalen Als je een boodschap doet of bijvoorbeeld een trui koopt, moet je afrekenen. Betalen kan op verschillende manieren.

Nadere informatie

Handleiding. Fiscaal Parkeren. Handheld

Handleiding. Fiscaal Parkeren. Handheld Handleiding Fiscaal Parkeren Handheld Auteur: Karel van der Weide BySpy Products B.V. 2018 29-01-2018 versie 2.2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Fiscaal parkeren starten 3 Parkeerbon 4 Kenteken

Nadere informatie

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3.

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3. Schiphol Parking Rewards FAQ s Wat is het? Bij Schiphol Parking Rewards spaart u punten, iedere keer dat u gebruik maakt van Schiphol Valet Parking. Deze punten kunt u omwisselen voor cadeaus die u hebt

Nadere informatie

Bestellen via de webshop

Bestellen via de webshop 1. U kiest het gewenste artikel(en), het kleur en de maat, daarna klik op Bestellen. 2. Wanneer u de gewenste artikelen wil laten opsturen met B-Post, klik dan op Deze producten nu kopen & betalen. Als

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET UiTPAS IN JOUW VERENIGING

AAN DE SLAG MET UiTPAS IN JOUW VERENIGING AAN DE SLAG MET UiTPAS IN JOUW VERENIGING 1. UiTID: jouw persoonlijke account voor UiT & UiTPAS! Om aan de slag te gaan met UiTPAS, maak je eerst een UiTID aan. Dat is een account die je kan gebruiken

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: ROB-EF (ROB-Elektronisch Factureren) Versie 599 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 Technische informatie... 3 Instellingen... 4 Werkwijze... 6 Waar moet

Nadere informatie

VOOR 750 AIR MILES GENIETEN VAN DE NIEUWSTE FILMS!

VOOR 750 AIR MILES GENIETEN VAN DE NIEUWSTE FILMS! AIR MILES FILMLIJN VOOR 750 AIR MILES GENIETEN VAN DE NIEUWSTE FILMS! Praktische informatie voor bioscopen en filmtheaters Door: Nederlandse Federatie voor Cinematografie (NFC), Marketing. Deze handleiding

Nadere informatie

Stappenplan tickets kopen

Stappenplan tickets kopen Stappenplan tickets kopen Wachtrij : - De klant vult zijn mobiele nummer en e-mailadres in om aan te sluiten in de wachtrij. - Via de knop Bekijk alle evenementen kan de klant zien welke evenementen er

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Wat zijn de Spoordeelweken? In de zomer van 2015 vinden opnieuw de Spoordeelweken plaats. Van 13 juli t/m 23 augustus 2015 kunnen 4,5 miljoen mensen in Nederland

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1220 Klantenkaart en relatie beheer Leza Horeca & Winkel Management Van Dedemstraat 6 16274 NN Hoorn Tel 0229-562110 E-mail : info@leza.nl Inhoudsopgave 1 Module

Nadere informatie

online reserveren van LOSSE TICKETS

online reserveren van LOSSE TICKETS HANDLEIDING online reserveren van LOSSE TICKETS 1 HANDLEIDING online reserveren van losse tickets Wat heb je nodig om online één of meerdere tickets te reserveren? NOODZAKELIJK: een computer (of tablet)

Nadere informatie

Zorg voor zekerheid in noodsituaties.

Zorg voor zekerheid in noodsituaties. Zorg voor zekerheid in noodsituaties. HANDLEIDING Beste Save-Me gebruiker, Heel erg bedankt voor je bestelling! Hierbij ontvang je de bestelde product(en), we hopen dat je er tevreden mee bent! In deze

Nadere informatie

UITGEBREIDE GEBRUIKSHANDLEIDING KASSA

UITGEBREIDE GEBRUIKSHANDLEIDING KASSA UITGEBREIDE GEBRUIKSHANDLEIDING KASSA ALLE producten moeten worden aangeslagen op de kassa. Ook consumpties voor eigen gebruik door de bardienst, commissies, bestuur, etc Ook gevallen flesjes en bederf

Nadere informatie

Handleiding ZeelandPas voor acceptanten

Handleiding ZeelandPas voor acceptanten Handleiding ZeelandPas voor acceptanten VERSIE 0.2 DATUM 1 februari 2017 1 ZeelandPas Algemeen Met de ZeelandPas bieden we gasten extra vakantiebeleving door middel van voordeel en vervoer. Een ZeelandPas

Nadere informatie

Met ingang van de nieuwe website zijn er een aantal stappen veranderd in het bestelproces.

Met ingang van de nieuwe website zijn er een aantal stappen veranderd in het bestelproces. Hoe kan ik online kaarten reserveren? Sinds april 2018 heeft het Isala Theater een nieuwe website. De website is nu ook goed leesbaar op uw tablet of telefoon, heeft meer beeld en een heel overzichtelijke

Nadere informatie

Handleiding betaalmethoden kassa LTV Randenbroek

Handleiding betaalmethoden kassa LTV Randenbroek BETALEN MET DE KNLTB-PAS: Stap 5 Druk op de knop 'Betalen' en dan op 'KNLTB-pas' Haal de pas door de kaartlezer (van boven naar onder) Druk op de toets 'Pas Sluiten'. Artikelen zijn afgeboekt Wacht tot

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC De Herbakker Eeklo. Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC De Herbakker Eeklo. Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1 Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie CC De Herbakker Eeklo Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, We raden u aan om gebruik te maken

Nadere informatie

handleiding Sparen met de scan r app

handleiding Sparen met de scan r app handleiding Sparen met de scan r app De app downloaden Inloggen De Scan r app kan gedownload worden vanuit de App Store Na het downloaden van de app, komt u voor Apple smartphones en vanuit de Google Play

Nadere informatie

HANDLEIDING. online reserveren van losse tickets

HANDLEIDING. online reserveren van losse tickets HANDLEIDING online reserveren van losse tickets Seizoen 2013-2014 1 HANDLEIDING online reserveren van losse tickets Wat heb je nodig om online één of meerdere ckets te reserveren? NOODZAKELIJK: een computer

Nadere informatie

DRAAIBOEK Prijsbreker kassabonactie

DRAAIBOEK Prijsbreker kassabonactie DRAAIBOEK Prijsbreker kassabonactie WEEK 2 en 3 4 januari t/m 17 januari Inleveren t/m 24 januari DEEN Prijsbrekerweken Vanaf zondag 4 januari t/m zaterdag 24 januari zijn het weer. Tijdens deze actie

Nadere informatie

Q1205 Mplus Cadeaupas

Q1205 Mplus Cadeaupas Q1205 Mplus Cadeaupas Inleiding 3 Beheer 4 Cadeaupas-types definieren 4 Alias (verander de term cadeaupas) 5 Cadeaupas-knop in POS 6 POS 7 Cadeaupas uitgifte 7 Afrekenen met een cadeaupas 10 Niet kunnen

Nadere informatie

Handleiding Paradigma-Online

Handleiding Paradigma-Online Handleiding Paradigma-Online het verzuimregistratie- en communicatiesysteem van uw arbodienstverlener Argo Advies Inhoudsopgave 1. Activeren account en inloggen systeem 2. Instructievideo s 3. Van start

Nadere informatie

Recurring Campagnes Vaste Klanten-Dagkaart

Recurring Campagnes Vaste Klanten-Dagkaart Q&A s Campagne: Dagkaart Ik heb een abonnement en de aanbieding niet gekregen, waarom is dat? We hebben een deel van onze klanten geselecteerd. Als u geen e-mail van ons ontvangen hebt, komt u nu niet

Nadere informatie

Handleiding kassa bij voorstellingen

Handleiding kassa bij voorstellingen Handleiding kassa bij voorstellingen Handleiding op één pagina Voorbereiding In de tas vindt je een Payleven-pinapparaat, een tablet, een USB-lader, twee kabeltjes en 'hier alleen pinnen'-bordjes. Ontbreekt

Nadere informatie

FOTO S EN VIDEO S MAKEN

FOTO S EN VIDEO S MAKEN FOTO S EN VIDEO S MAKEN FOTO S EN VIDEO S MAKEN Met dit werkblad ga je oefenen met het maken van foto s en video s. Je maakt een foto, een schermafbeelding en een video. Je gebruikt de camerafunctie ook

Nadere informatie

HANDLEIDING KASSASYSTEEM

HANDLEIDING KASSASYSTEEM INLEIDING Dit is een instructie voor het gebruik van het kassasysteem. De betalingswijzen bij deze kassa zijn: Met de KNLTB pas die daarvóór via de kassa is opgewaardeerd met pin of online met ideal Met

Nadere informatie

AirKey. Eerste stappen

AirKey. Eerste stappen AirKey Eerste stappen AirKey-registratie Klik op https://airkey.evva.com op de knop AirKey-registratie. Vul de velden van het formulier in. Velden die zijn gemarkeerd met * zijn verplicht. Denk eraan de

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1220 Klantenkaart en relatie beheer

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1220 Klantenkaart en relatie beheer Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1220 Klantenkaart en relatie beheer www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 2 Configuratie...4 2.1Klantenkaart instellingen...4 2.1.1Waardes...4

Nadere informatie

Handleiding Inrichting Omzetregistratie

Handleiding Inrichting Omzetregistratie Handleiding Inrichting Omzetregistratie TIP: Bij het inrichten van de omzetregistratie werken we van achter naar voren! Grootboekrekeningen Grootboekrekening aanmaken Kies in het linker menu voor Inrichting

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING DC800

GEBRUIKSHANDLEIDING DC800 GEBRUIKSHANDLEIDING DC800 Versie: 1.1 Datum: 10-12-2016 Auteur: PH 1 INHOUDSOPGAVE 2 Inleiding... 2 3 Functies... 2 4 Het apparaat... 2 4.1 Scherm opbouw... 2 5 Gebruik van de DC800... 4 5.1 Aanmelden...

Nadere informatie

Zorg voor zekerheid in noodsituaties.

Zorg voor zekerheid in noodsituaties. Zorg voor zekerheid in noodsituaties. HANDLEIDING Beste Save-Me gebruiker, Heel erg bedankt voor je bestelling! Hierbij ontvang je de bestelde product(en), we hopen dat je er tevreden mee bent! In deze

Nadere informatie

Handleiding Kassasysteem Afosto

Handleiding Kassasysteem Afosto Handleiding Kassasysteem Afosto Inhoud Instellen kassa op apparaat... 3 Producten verkopen... 6 Producten opzoeken... 6 Afrekenen... 7 Korting geven... 9 Productkorting... 9 Bonkorting... 9 Klanten aan

Nadere informatie

maart 2018 Handleiding Promotiemateriaal Nationale Postcode Loterij Afhaalprijzen

maart 2018 Handleiding Promotiemateriaal Nationale Postcode Loterij Afhaalprijzen maart 2018 Handleiding Promotiemateriaal Nationale Postcode Loterij Afhaalprijzen Beste winkeliers en medewerkers, Leuk dat u een afhaalpunt wilt zijn voor een prijs van de Nationale Postcode Loterij!

Nadere informatie

Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase?

Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase? Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Oktober 2013 versie 1.0 pagina 1 van 16 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Vrijkaartenregeling werknemers

Vrijkaartenregeling werknemers Stichting Schouwburgcomplex Gouda Handboek personeel: VRIJKAARTEN- EN KORTINGSREGELING (VOORLOPIGE REGELING TOT 1 JANUARI 2010) Versie: 20-06-2008 Auteurs: M.C. van Hoek en B.M. Lindenbergh Inleiding De

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC Sint-Niklaas. Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC Sint-Niklaas. Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1 Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie CC Sint-Niklaas Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Let op: Voor een vlotte online reservatie

Nadere informatie

Handig om te weten in de onbemande vestiging Leusden-Zuid

Handig om te weten in de onbemande vestiging Leusden-Zuid Handig om te weten in de onbemande vestiging Leusden-Zuid Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur. De bibliotheek van Leusden Zuid is, op een aantal contacturen na, een onbemande bibliotheek.

Nadere informatie

Openen. Zet het alarm uit. Open de Jan Sinjorgo kamer. Zet de koffiemachine aan. Zet de muziek aan. Volg de procedure Kas openen.

Openen. Zet het alarm uit. Open de Jan Sinjorgo kamer. Zet de koffiemachine aan. Zet de muziek aan. Volg de procedure Kas openen. Algemene regels Alleen bar en keuken vrijwilligers + bestuursleden hebben toegang achter de bar, keuken en berging. Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Alles dient direct afgerekend

Nadere informatie

Inhoud. Er kan van vormgeving veranderd worden door het volgende te doen:

Inhoud. Er kan van vormgeving veranderd worden door het volgende te doen: Horeca Inhoud Kassa opstarten... 2 Aanmelden medewerker... 2 Overzicht van het POS scherm... 4 Betekenis knoppen kassascherm... 5 Een tafel openen... 7 Een bestelling invoeren op een tafel... 12 Een tafel

Nadere informatie

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en]

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] SEIZOEN 2014-2015 1 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

Inhoud 1. Mijn collectanten De voorbereidingen voor de collecteweek Na afloop van de collecteweek Mijn gebied...

Inhoud 1. Mijn collectanten De voorbereidingen voor de collecteweek Na afloop van de collecteweek Mijn gebied... Uitgebreide omschrijving CollecteKracht per onderdeel Inhoud 1. Mijn collectanten... 2 1.1 De voorbereidingen voor de collecteweek... 2 1.2 Na afloop van de collecteweek... 4 2. Mijn gebied... 5 De overige

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen of klik op de tekst maak een account aan.

Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen of klik op de tekst maak een account aan. Stap 1: Open de site www.lawei.nl. Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen of klik op de tekst maak een account aan. - Hebt u al een gebruikersnaam en wachtwoord dan kunt u deze invullen.

Nadere informatie

TrackJack RFID Functionaliteit. Zo gebruik je de berijdersidentificatie

TrackJack RFID Functionaliteit. Zo gebruik je de berijdersidentificatie Functionaliteit 2015-2016 Inhoud 1. Wat is berijdersidentificatie?... 3 2. Wat u nodig heeft voor berijdersidentificatie... 3 3. Inbouw... 3 4. Instellen... 3 5. In gebruik nemen... 4 6. Gegevens van bestuurder

Nadere informatie

MediaPos 6.5.3. eboekenbon. Gebruikersgids

MediaPos 6.5.3. eboekenbon. Gebruikersgids MediaPos 6.5.3 eboekenbon Gebruikersgids 1 van 9 Inleiding Per 1 september wil Boekenbon beginnen met de verkoop van eboekenbonnen i.p.v. de papieren boekenbon. De papieren boekenbon zal nog wel een tijdje

Nadere informatie

Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) 0 Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Inhoudsopgave Volleybal.nl account aanmaken... 1 Oefenen met Digitaal wedstrijdformulier thuis...

Nadere informatie

S3 Gebruiksaanwijzing Manual del Usuario

S3 Gebruiksaanwijzing Manual del Usuario Manual del Usuario Door: Global Blue SA Versie: 1.1 Datum: 17.07.2014 Status: Goedgekeurd Distributie: Nederland Inhoudsopgave Hoofdstuk I Een Tax Free Form uitgeven 3 Hoofdstuk II Een Tax Free Form opzoeken

Nadere informatie

Aanbodhandleiding Het verkopen van 2 e hands studiemateriaal

Aanbodhandleiding Het verkopen van 2 e hands studiemateriaal 1. 2 e hands studiematerialen verkopen via hlbookshop.nl hlbookshop.nl is een website speciaal voor studenten van de Hogeschool Leiden en biedt online alle materialen aan die nodig zijn voor een studie

Nadere informatie

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Eigenaar (Gebruiker ) Huis 1 (Object) Huis 2 (Object) Reservering voor n Object, met n gekoppelde Reserveringsoort Reserveringsoort(en) bevat voorwaarden voor de

Nadere informatie

Gebruik het scrollwiel van uw muis of de pijltjes van uw toetsenbord om te bladeren

Gebruik het scrollwiel van uw muis of de pijltjes van uw toetsenbord om te bladeren Gebruik het scrollwiel van uw muis of de pijltjes van uw toetsenbord om te bladeren Profit Scanmodule Logistiek Goederenontvangst Goederenontvangst is zowel mogelijk op basis van inkooporder of op basis

Nadere informatie

GELd;c. pik 2c~-~ I- 11

GELd;c. pik 2c~-~ I- 11 GELd;c. pik 2c~-~ I- 11 Laagste Actie Prijs Garantie (LAPG) AHW 14 03 10 Wie Verkoopafhandeling, (A)SM, Ondernemer, Caissière Teamleider Wanneer M.i.v. 4januari 2010 LAPG Klanten leaflet (pdf) Hulpmiddel

Nadere informatie

Werken met de kassa, per stap uitgelegd

Werken met de kassa, per stap uitgelegd Werken met de kassa, per stap uitgelegd Dit is een uitgebreide handleiding waar alle stappen in detail beschreven zijn. Heb je aan een korte handleiding genoeg? Lees dan de aparte handleiding Verkorte

Nadere informatie

HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en]

HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] SEIZOEN 2015-2016 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

U komt als particulier in aanmerking voor de Investeringssubsidie duurzame energie als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

U komt als particulier in aanmerking voor de Investeringssubsidie duurzame energie als u voldoet aan de volgende voorwaarden: Ter Apel 14-12-2016 Geachte heer, mevrouw, Hieronder vindt u een handleiding betreft de subsidie aanvraag van uw pelletkachel. U komt als particulier in aanmerking voor de Investeringssubsidie duurzame

Nadere informatie

Haaruitval door chemotherapie. Onderzoek naar haaruitval door chemotherapie Instructie voor verpleegkundigen

Haaruitval door chemotherapie. Onderzoek naar haaruitval door chemotherapie Instructie voor verpleegkundigen Onderzoek naar haaruitval door chemotherapie Instructie voor verpleegkundigen Inhoud 1. IN HET KORT 3 2. INSTRUCTIE AAN DE PATIËNT 3 3. AANMELDEN VAN DE PATIËNT 4 3.1 Stap 1 Inloggen 4 3.2 Stap 2 Invullen

Nadere informatie

BALIEVERKOPEN HET STARTEN VAN EEN KASSAVERKOOP

BALIEVERKOPEN HET STARTEN VAN EEN KASSAVERKOOP BALIEVERKOPEN Het starten van de balie onder Windows kan doormiddel van het aanklikken van het ICOON BALIE. Vervolgens verschijnt onderstaand venster. Als er voor verkoper nul wordt gekozen, dan zal er

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T4000 Zelfbedieningskassa

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T4000 Zelfbedieningskassa Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T4000 Zelfbedieningskassa www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 1.1Doel...3 2 Configuratie...4 2.1Configuratie bewerken...4 2.1.1Zelfbedieningskassa

Nadere informatie

Gebruik retouren App

Gebruik retouren App Gebruik retouren App Document versie 1.0 Document versie Datum Auteur(s) Versie Beschrijving 06-05-2014 DBK 1.0 Gebruik retouren app INHOUD 1 Inleiding... 3 2 Installeren Retouren app... 3 3 Gebruik retouren

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC de Velinx - Tongeren. Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC de Velinx - Tongeren. Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie CC de Velinx - Tongeren 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt om uw bestelling te plaatsen bij CC de Velinx - Tongeren. Deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) 0 Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Inhoudsopgave DWF voor begin van de wedstrijd - scheidsrechter en coaches... 2 Thuis coach:...

Nadere informatie

losse tickets HANDLEIDING online reserveren van

losse tickets HANDLEIDING online reserveren van IM EC SP losse tickets EN HANDLEIDING online reserveren van SEIZOEN 2014-2015 1 HANDLEIDING online reserveren van losse tickets Wat heb je nodig om online één of meerdere tickets te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids CJB1JM0LCAEA Snelstartgids Uw horloge leren kennen Luidspreker Oplaadpoort Aan/uit-toets Druk hier 3 seconden op om uw horloge in of uit te schakelen. Druk hier 10 seconden op om uw horloge opnieuw op

Nadere informatie

S S BALIEVERKOPEN. (Afbeelding 1)

S S BALIEVERKOPEN. (Afbeelding 1) BALIEVERKOPEN Om de balieverkopen (kassaverkopen) te doen dient Abis als balie te zijn opgestart. Doe dit door balienummer 1 of 2 te geven maar geen 0 want dat is kantoor (zie afbeelding 1). (Afbeelding

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Nova - Wetteren Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt dat je kiest voor cultuurcentrum

Nadere informatie

Stap voor stap hulp en uitleg. Aanmeldzuilen. Eenvoudig en veilig aanmelden in Laurentius

Stap voor stap hulp en uitleg. Aanmeldzuilen. Eenvoudig en veilig aanmelden in Laurentius Stap voor stap hulp en uitleg Aanmeldzuilen Eenvoudig en veilig aanmelden in Laurentius 2 Aanmeldzuilen Vanaf 15 mei 2019 werken we in het Laurentius Ziekenhuis met aanmeldzuilen. Dit betekent dat wanneer

Nadere informatie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie Balie VIVA2.0 VIVA2.0 Balie CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl 1 Inhoudsopgave 1. Algemene Informatie over VIVA

Nadere informatie

HANDLEIDING UiTPAS BALIE APPLICATIE HOE WERK JE MET DE UiTPAS BALIE APP?

HANDLEIDING UiTPAS BALIE APPLICATIE HOE WERK JE MET DE UiTPAS BALIE APP? HANDLEIDING UiTPAS BALIE APPLICATIE HOE WERK JE MET DE UiTPAS BALIE APP? INHOUD 1. BALIE APPLICATIE 2. UITPAS INLEZEN 3. UITPAS REGISTREREN 4. PASHOUDER ZOEKEN 5. UITPAS BLOKKEREN EN VERVANGEN 6. PUNT

Nadere informatie

Handleiding gebruik kassaterminal

Handleiding gebruik kassaterminal Handleiding gebruik kassaterminal Oktober 2015 Inhoudsopgave Het aanzetten van de kassaterminal... 3 Storten daggeld in kassalade... 3 Werking kassaterminal... 4 Correctie omzetboeking... 5 Clubcard DeetosSnel...

Nadere informatie

Handleiding MijnUAF. Beste Cliënt,

Handleiding MijnUAF. Beste Cliënt, Handleiding MijnUAF Beste Cliënt, Jij gaat vanaf nu werken met het nieuwe MijnUAF. Via dit webportaal kun je veel verschillende zaken regelen. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk declaraties indienen, contact

Nadere informatie

Menu item Mijn Account Onder mijn account kun je je bestelling(en) en adres gegevens bekijken en aanpassen.

Menu item Mijn Account Onder mijn account kun je je bestelling(en) en  adres gegevens bekijken en aanpassen. Uitleg BesteVinder dienst, Mijn account, Mijn producten en het gebruik van stickervellen Neem de tijd om door deze handleiding te lopen zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn waardoor je maximaal

Nadere informatie

online reserveren van abonnement[en]

online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] 1 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK: een computer (of

Nadere informatie

meervaart: handleiding online bestellen 1

meervaart: handleiding online bestellen 1 handleiding online bestellen 1 In de Meervaart kunt u online bestellen en zelf bepalen waar u zit. Ga naar www.meervaart.nl en klik op theater. Kies uw voorstelling en klik op het bestelwagentje naast

Nadere informatie

AFO 414 Registratie kasontvangsten

AFO 414 Registratie kasontvangsten AFO 414 Registratie kasontvangsten 414.1 Inleiding Het scherm Registratie kasontvangsten komt op meerdere plaatsen binnen Vubis Smart (o.a. uitlenen, verlengen, en AFO 414 Registratie kasontvangsten )

Nadere informatie

Handleiding untill. Voor installaties vanaf 95.8.R.8211. Versie 1.0 maart 2013 untill Holding - 1

Handleiding untill. Voor installaties vanaf 95.8.R.8211. Versie 1.0 maart 2013 untill Holding - 1 Handleiding untill Voor installaties vanaf 95.8.R.8211 Versie 1.0 maart 2013 untill Holding - 1 Inhoudsopgave: 1 Overzicht knoppen 3 1.1 Overzicht knoppen Startscherm 3 1.2 Overzicht knoppen Bestelscherm

Nadere informatie

< Alle vragen en ] [ antwoorden op een rij > Alles over het verlopen van uw OV-chipkaart

< Alle vragen en ] [ antwoorden op een rij > Alles over het verlopen van uw OV-chipkaart < Alle vragen en ] [ antwoorden op een rij > Alles over het verlopen van uw OV-chipkaart 1 Uw persoonlijke OV-chipkaart is (bijna) verlopen Uw persoonlijke OV-chipkaart is vijf jaar geldig. Ongeveer zes

Nadere informatie

- Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op inloggen

- Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op inloggen 1. Inloggen Ga naar: www.wheretocard.nl/inloggen Kies de optie portal beheer Het inlogscherm - Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op inloggen 2. Bedrijfspagina aanmaken / bewerken Na het inloggen

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Nova - Wetteren Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt om uw bestelling te plaatsen

Nadere informatie

Handleiding ORBAK2 COMPACT

Handleiding ORBAK2 COMPACT Prognose aanmaken Instellingen Voordat u gaat werken met prognoses in ORBAK2 COMPACT dient u uw programma goed in te richten. Naast het aanmaken van producten zijn er een aantal instellingen die veel invloed

Nadere informatie

1 E-tickets met unieke couponcode

1 E-tickets met unieke couponcode VERZILVEREN VOUCHER 1 E-tickets met unieke couponcode Je hebt van.nl een boekingsbevestiging ontvangen (zie afbeelding 1.) Onder in deze bevestiging staat een link waarmee je jouw.nl e-tickets kunt downloaden

Nadere informatie

Handleiding Online Kassa. Maart 2010

Handleiding Online Kassa. Maart 2010 Handleiding Online Kassa Maart 2010 2 Inhoudsopgave handleiding Online Kassa Verkopen Pagina 5 Dagstaat Pagina 7 Periodestaat Pagina 8 Omzet per Periode Pagina 9 Artikelen Pagina 10 Relaties Pagina 11

Nadere informatie

Folders van het deputaatschap bestellen

Folders van het deputaatschap bestellen Folders van het deputaatschap bestellen Stap 1) Maak een account aan. Stap 2) Vul het formulier compleet in. Stap 3) Stap 4) U ontvangt na registratie een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staat tevens

Nadere informatie

HANDLEIDING STAP 1 MBO CARD 2019 VOOR DE AANVRAAG VAN DE MBO CARD

HANDLEIDING STAP 1 MBO CARD 2019 VOOR DE AANVRAAG VAN DE MBO CARD HANDLEIDING STAP 1 MBO CARD 2019 VOOR DE AANVRAAG VAN DE MBO CARD INLEIDING U wilt de school aanmelden voor de MBO Card. Als u dat in voorgaande jaren ook gedaan heeft, dan zult u merken dat er een aantal

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE CULTUURABONNEMENT KOPEN

HANDLEIDING ONLINE CULTUURABONNEMENT KOPEN HANDLEIDING ONLINE CULTUURABONNEMENT KOPEN Wil je je abonnement ook online aankopen? Lees dan zeker deze handleiding! Vooraleer je vol overgave begint aan je bestelling, is het interessant om met volgende

Nadere informatie