Een verzekering objectieve aansprakelijkheid brand en ontploffing indien de voor het publiek toegankelijke ruimte minstens 50 m² bedraagt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een verzekering objectieve aansprakelijkheid brand en ontploffing indien de voor het publiek toegankelijke ruimte minstens 50 m² bedraagt"

Transcriptie

1 Lastenkohier: PREAMBULE Artikel 1. De Raadskelder is een historisch gebouw dat zich situeert onder het Stadhuis. Het is een unieke locatie in de kern van de stad. De stad Kortrijk wenst de uitbating van De Raadskelder in concessie te geven aan een kandidaat uitbater, die zal uitbaten conform de bepalingen van het bestek. DUUR VAN DE CONCESSIE Artikel 2. De concessie wordt toegestaan voor de periode 1 september 2017 tot en met 1 februari De concessie wordt automatisch beëindigd, verlenging is niet mogelijk. UITBATINGSVOORWAARDEN Artikel 3. De Raadskelder is open vanaf 1 september 2017 tot en met 1 februari 2018.Voor de openingsuren dient de uitbater zich te houden aan het politiereglement. Artikel 4. De uitbater verbindt er zich toe om alle nodige en nuttige voorzorgen te nemen ten einde te voorkomen dat de uitbating overlast/burenhinder meebrengt. Bij het spelen van muziek dient rekening gehouden te worden met de bestaande regelgeving. De kosten van Sabam en billijke vergoeding naar aanleiding van de uitbating van de Raadskelder zijn volledig ten laste van de uitbater. Artikel 5. De uitbater staat in, en dit volledig op eigen kosten en zonder dat de aansprakelijkheid van de Stad in casu in het gedrang kan komen, voor de verkoop van gelijk welke dranken en dit met respect voor de ter zake toepasselijke wetsof verordeningsbepalingen, in de brede betekenis van het woord. Alle consumpties worden aangeboden tegen gebruikelijke, democratische prijzen. De prijslijst van de te koop gestelde producten dient op een ondubbelzinnige wijze de prijzen van deze producten te vermelden en moet op een voor het publiek duidelijk zichtbare plaats aangebracht te worden en verder conform de ter zake toepasselijke wetgeving. Artikel 6.

2 De uitbating gebeurt met inachtneming van de nodige beleefdheid en zorgzaamheid naar het publiek toe. Artikel 7. De uitbater staat in voor het voor het behoorlijk en dagelijks onderhoud van De Raadskelder, het opbergen van materialen, het reinigen van bar en de toiletten. (en het steeds tijdig voorzien van toiletpapier). De uitbater plaatst het verzamelde afval buiten met het oog op de ophaling ervan op de reguliere momenten (restafval). Artikel 8. De stad geeft De Raadskelder in zijn huidige toestand in gebruik. De uitbater staat zelf in voor aansluitingen / nutsvoorzieningen / noodzakelijke keuringen. Ter compensatie voor de investeringen vragen we geen huur. Artikel 9. De stad doet geen investeringen. Tegen 14 februari stelt de uitbater De Raadskelder opnieuw in zijn originele toestand. Alle materialen los en of vast dienen op kost van de uitbater weggenomen te worden. Artikel 10. De uitbater treft alle nodige en nuttige maatregelen om eventuele schade en/of ongevallen te voorkomen. De uitbater sluit alle vereiste verzekeringen af: Een algemene burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, waarin de uitbating vervat zit Een brandverzekering voor de Raadskelder Een verzekering objectieve aansprakelijkheid brand en ontploffing indien de voor het publiek toegankelijke ruimte minstens 50 m² bedraagt Artikel 11: De uitbater kan De Raadskelder naar eigen wens inrichten maar mag geen structurele fysieke aanpassingen uitvoeren. Met structurele fysieke aanpassingen bedoelen we: Het wegnemen van bestaande muren, wegnemen van vloeren, maken van openingen, schilderwerken gebeuren in overleg met de Stad. Het aanbrengen van nieuwe elementen met bouten of vijzen in bestaande constructies kan mits overleg met de Stad. Waar nodig contacteert de stad de afdeling Onroerend Erfgoed Vlaanderen. De uitbater zorgt ervoor dat de Raadkelder voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. VERGOEDING KOSTEN Artikel 12.

3 Als tegenprestatie voor de te maken investeringen vragen we geen huurgeld. Voor het water en energieverbruik betaalt de uitbater maandelijks 100 aan de Stad. Bij het gebruik van water en energie zal de uitbater zich gedragen als een goede huisvader. MORALITEITSVEREISTEN Artikel 13. De uitbater is er toe gehouden om steeds de wetgeving, sensulato, na te leven, betreffende de uitbating van drankslijterijen en hij dient alle vigerende en toekomstige politiereglementen nauwgezet na te leven. De uitbater dient, voor de effectieve uitbating een aanvang neemt, een bewijs van goed zedelijk gedrag voor te leggen aan de stad, dat sedert minder dan een maand afgegeven werd op zijn naam en op naam van al wie bij de uitbating wordt betrokken. De Stad behoudt zich het recht voor zich te verzetten tegen het inschakelen van aangestelden die, gelet op de vermeldingen die voorkomen op voormeld bewijs van goed zedelijk gedrag, afbreuk kunnen doen aan het imago van de stad, of die een gevaar kunnen uitmaken voor de veiligheid van de klanten van de uitbating (hun persoon of hun bezit) WAT DOOR DE STAD WORDT AANGEBODEN Artikel 14. De Stad biedt in functie van een optimale uitbating het navolgende aan ten behoeve van de uitbater: Gebruik van het gebouw Elektriciteit, water en gas (De Stad legt geen nieuwe leidingen voor nutsvoorzieningen) INDIENEN OFFERTE EN TOEWIJZING Artikel 15. De offerte mag digitaal doorgezonden worden naar tegen uiterlijk 14 juni. We verwachten ook een papieren versie gericht aan het College van burgemeester en schepenen uiterlijk tegen 14 juni 2017 op het adres, Grote Markt 54 te Kortrijk. De met de post toegestuurde inschrijvingen moeten verzonden worden onder dubbele omslag, ten laatste 5 kalenderdagen voor het openen van de biedingen. De buitenste omslag mag de naam van de titularis van de offerte of de firmanaam niet kenbaar maken. De buitenste omslag zal melding maken van het woord offerte, de binnenste omslag zal slechts de melding dragen Offerte voor de tijdelijke uitbating van De Raadskelder". Het openen van de biedingen zal plaats hebben in de vergaderzaal van de Directie Facility, Grote Markt 54. Op maandag 19 juni om 11 uur openen wealle omslagen.

4 Het college van burgemeester en schepenen zal de uitbating toewijzen rekening houdend met de persoonlijke ervaring en betrokkenheid van de kandidaat uitbater,het CBS maakt dus een keuze aan de hand van de beoordelingscriteria, zoals deze blijkt uit de bewoordingen en eventuele bijlagen van de offerte. ALGEMEENHEDEN Artikel 16. De uitbater informeert de stad over een vast adres waarnaar alle briefwisseling, dienstorders, berichten of bestuurlijke of gerechtelijke bescheiden rechtsgeldig gericht kunnen worden. Artikel 17. De uitbating kan zonder de voorafgaande uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de stad, zijnde in casu het college van burgemeester en schepenen, niet overgedragen worden aan derden. Artikel 18. Door en bij het deponeren van zijn aanbieding, erkent de inschrijver kennis genomen te hebben van het huidig lastenkohier. In geen geval en onder geen enkel voorwendsel zal hij een vordering tot schadevergoeding kunnen instellen tegen de stad, uit hoofde van onwetendheid of onbekendheid met betrekking tot de voorwaarden en bepalingen welke vervat zijn in het lastenkohier. Artikel 19. De uitbater neemt alle taksen, belastingen en heffingen, welke ook hun oorsprong zijn, in verband met deze uitbating voor zijn rekening en zal deze in voorkomend geval op eerste verzoek daartoe terugbetalen aan de stad. Artikel 20. De stad, zijnde in casu het college van burgemeester en schepenen, houdt zich het recht voor, tussen de offertes deze uit te kiezen, welke hem onder alle opzichten de voordeligste schijnt en de meeste waarborgen biedt. Het heeft het recht geen gevolg te geven aan de ingediende offertes en een nieuwe oproep te laten uitschrijven en het heeft ook het recht zijn toewijzingsbeslissing te laten voorafgaan door een interview van kandidaten. Artikel 21. In geen geval kan de toegestane concessie gekwalificeerd worden als een handelshuur, waarop de desbetreffende wetgeving van toepassing is. Decreet van 17 juni 2016 houdende huur van korte duur voor handel en ambacht. Artikel 22. De toegestane concessie doet in geen enkel opzicht afbreuk aan de noodzaak, voor de concessiehouder tot het bekomen van de vergunningen die voorgeschreven zijn door allerlei specifieke wetgevingen. Artikel 23.

5 Voor zijn inwendige dienst moet de uitbater de Nederlandse taal gebruiken en bij betrekkingen met derden moet hij de wettelijke voorschriften op het gebruik der talen in bestuurszaken naleven. Artikel 24. Een exemplaar van het lastenkohier zal door de uitbater en de Stad voor ne varietur ondertekend worden. Het heeft kracht van wet tussen beide partijen. Fotomateriaal huidige toestand Raadskelder:

6

7

LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN DE CAFETARIA IN HET MAGDALENAZWEMBAD, SINT-MARTENS-LATEMLAAN 1 TE KORTRIJK

LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN DE CAFETARIA IN HET MAGDALENAZWEMBAD, SINT-MARTENS-LATEMLAAN 1 TE KORTRIJK LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN DE CAFETARIA IN HET MAGDALENAZWEMBAD, SINT-MARTENS-LATEMLAAN 1 TE KORTRIJK I. VOORWERP VAN DE CONCESSIE Artikel 1. De concessie heeft tot doel het in vergunning

Nadere informatie

LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN HET CAFETARIA BIJ HET STEDELIJK ZWEMBAD ABDIJKAAI TE KORTRIJK.

LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN HET CAFETARIA BIJ HET STEDELIJK ZWEMBAD ABDIJKAAI TE KORTRIJK. LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN HET CAFETARIA BIJ HET STEDELIJK ZWEMBAD ABDIJKAAI TE KORTRIJK. I. VOORWERP EN TOEWIJZING VAN DE CONCESSIE Artikel 1 De concessie heeft tot doel het in vergunning

Nadere informatie

LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN DE CAFETARIA BIJ HET STEDELIJK SPORTCENTRUM, LAGAEPLEIN 3 TE KORTRIJK-HEULE

LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN DE CAFETARIA BIJ HET STEDELIJK SPORTCENTRUM, LAGAEPLEIN 3 TE KORTRIJK-HEULE LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN DE CAFETARIA BIJ HET STEDELIJK SPORTCENTRUM, LAGAEPLEIN 3 TE KORTRIJK-HEULE I. VOORWERP VAN DE CONCESSIE Artikel 1. De concessie heeft tot doel het in vergunning

Nadere informatie

LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN DE CAFETARIA BIJ HET STEDELIJK SPORTCENTRUM, LAGAEPLEIN 3 TE KORTRIJK-HEULE

LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN DE CAFETARIA BIJ HET STEDELIJK SPORTCENTRUM, LAGAEPLEIN 3 TE KORTRIJK-HEULE LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN DE CAFETARIA BIJ HET STEDELIJK SPORTCENTRUM, LAGAEPLEIN 3 TE KORTRIJK-HEULE I. TOEWIJZING VAN DE CONCESSIE Artikel 1. De concessie wordt enkel toegewezen aan een

Nadere informatie

TOEWIJZING CONCESSIE Het businessplan (100 punten) Toewijzing:

TOEWIJZING CONCESSIE Het businessplan (100 punten) Toewijzing: TOEWIJZING CONCESSIE De concessie zal worden toegewezen op basis van volgende gunningscriteria : Het businessplan (100 punten) De kandidaat maakt zijn missie duidelijk via een exploitatie- en investeringsplan.

Nadere informatie

1) Het businessplan (60 punten) De kandidaat - concessiehouder maakt zijn missie duidelijk via een exploitatie- en investeringsplan.

1) Het businessplan (60 punten) De kandidaat - concessiehouder maakt zijn missie duidelijk via een exploitatie- en investeringsplan. LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING DE RAADSKELDER PREAMBULE VOOR HET LASTENKOHIER De Raadskelder Vast staat dat de Raadskelder nog steeds tot de verbeelding van de Kortrijkzanen spreekt. Daarom willen

Nadere informatie

LASTENKOHIER BETREFFENDE DE ORGANISATIE EN UITBATING VAN DE KERSTMARKT OP HET SCHOUWBRUGPEIN TIJDENS DE PERIODE VAN WINTER IN KORTRIJK

LASTENKOHIER BETREFFENDE DE ORGANISATIE EN UITBATING VAN DE KERSTMARKT OP HET SCHOUWBRUGPEIN TIJDENS DE PERIODE VAN WINTER IN KORTRIJK LASTENKOHIER BETREFFENDE DE ORGANISATIE EN UITBATING VAN DE KERSTMARKT OP HET SCHOUWBRUGPEIN TIJDENS DE PERIODE VAN WINTER IN KORTRIJK I. TOEWIJZING VAN DE CONCESSIE Artikel 1. De concessie wordt toegewezen

Nadere informatie

Goedkeuring te verlenen aan het lastenkohier betreffende de concessie van het Kaartershuisje Plein, waarvan de tekst als volgt luidt:

Goedkeuring te verlenen aan het lastenkohier betreffende de concessie van het Kaartershuisje Plein, waarvan de tekst als volgt luidt: Goedkeuring te verlenen aan het lastenkohier betreffende de concessie van het Kaartershuisje Plein, waarvan de tekst als volgt luidt: "LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN HET KAARTERSHUISJE PLEIN

Nadere informatie

LASTENKOHIER BETREFFENDE DE EXPLOITATIE VAN DE CAFETARIA EN BIJHOREND TERRAS VAN SPORTHAL TER LEIE, HOSPITAALSTRAAT IN MENEN (LAUWE)

LASTENKOHIER BETREFFENDE DE EXPLOITATIE VAN DE CAFETARIA EN BIJHOREND TERRAS VAN SPORTHAL TER LEIE, HOSPITAALSTRAAT IN MENEN (LAUWE) LASTENKOHIER BETREFFENDE DE EXPLOITATIE VAN DE CAFETARIA EN BIJHOREND TERRAS VAN SPORTHAL TER LEIE, HOSPITAALSTRAAT IN MENEN (LAUWE) ARTIKEL 1 Deze concessieovereenkomst regelt de wederzijdse rechten en

Nadere informatie

OPENLUCHTZWEMBAD, ABDIJKAAI 9, KORTRIJK

OPENLUCHTZWEMBAD, ABDIJKAAI 9, KORTRIJK OPENLUCHTZWEMBAD, ABDIJKAAI 9, KORTRIJK UITBATING CAFETARIA vastgesteld door de gemeenteraad Geert Hillaert stadssecretaris Vincent Van Quickenborne burgemeester opgemaakt door de directie communicatie

Nadere informatie

STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag,

STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, BIEDINGSFORMULIER Artikel 1. Voorwerp STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, het tijdelijk recht tot exploitatie van de multifunctionele ruimte van het Red Star

Nadere informatie

GEBRUIKSOVEREENKOMST. Tussen enerzijds het Stadsbestuur van Kortrijk en anderzijds. (naam van de Kortrijkse jeugdvereniging):

GEBRUIKSOVEREENKOMST. Tussen enerzijds het Stadsbestuur van Kortrijk en anderzijds. (naam van de Kortrijkse jeugdvereniging): GEBRUIKSOVEREENKOMST Tussen enerzijds het Stadsbestuur van Kortrijk en anderzijds. (naam van de Kortrijkse jeugdvereniging): 1. Partij enerzijds, zijnde het Stadsbestuur van Kortrijk, alhier vertegenwoordigd

Nadere informatie

STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag,

STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, Biedingsformulier Artikel 1. Voorwerp STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, het recht tot exploitatie van het museumcafé van het Red Star Line Museum. Geïnteresseerden

Nadere informatie

CONCESSIEVOORWAARDEN BETREFFENDE DE UITBATING VAN DE CAFETARIA BIJ HET ZWEMBAD WEVELGEM (Vanackerestraat).

CONCESSIEVOORWAARDEN BETREFFENDE DE UITBATING VAN DE CAFETARIA BIJ HET ZWEMBAD WEVELGEM (Vanackerestraat). 1 LASTENBOEK CAFETARIA ZWEMBAD WEVELGEM VANACKERESTRAAT. CONCESSIEVOORWAARDEN BETREFFENDE DE UITBATING VAN DE CAFETARIA BIJ HET ZWEMBAD WEVELGEM (Vanackerestraat). Artikel 1 Beschrijving van de opdracht.

Nadere informatie

Bestek voor de verkoop van consumptie-ijs op het strand ( )

Bestek voor de verkoop van consumptie-ijs op het strand ( ) Bestek voor de verkoop van consumptie-ijs op het strand (2018-2020) VOORWERP VAN DE CONCESSIE Artikel 1: Het gemeentebestuur van Middelkerke verleent het alleenrecht voor de verkoop van consumptie-ijs

Nadere informatie

Procedure toewijzing concessie café OC Kasterlee en dienstverlening aan OC Kasterlee

Procedure toewijzing concessie café OC Kasterlee en dienstverlening aan OC Kasterlee Procedure toewijzing concessie café OC Kasterlee en dienstverlening aan OC Kasterlee 1. Voorwerp Dit document regelt de procedure voor de toewijzing van de concessie van het café met zomerterras en de

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER. Twee of meer personen die samen bieden, zijn solidair verbonden.

BIEDINGSFORMULIER. Twee of meer personen die samen bieden, zijn solidair verbonden. BIEDINGSFORMULIER Artikel 1. Voorwerp De stad biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, het recht tot exploitatie van de volgende 7 standplaatsen voor de verkoop van consumptie-ijs:

Nadere informatie

Bestek concessie waterscooters op de Zeedijk te Middelkerke

Bestek concessie waterscooters op de Zeedijk te Middelkerke Bestek concessie waterscooters op de Zeedijk te Middelkerke VOORWERP VAN DE CONCESSIE Artikel 1 De gemeente Middelkerke, hierna de concessiegever genoemd geeft een gedeelte van de Zeedijk, zoals hierna

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER. Artikel 1. Voorwerp. Artikel 2. Geldigheid biedingen

BIEDINGSFORMULIER. Artikel 1. Voorwerp. Artikel 2. Geldigheid biedingen BIEDINGSFORMULIER Artikel 1. Voorwerp De stad biedt openbaar aan, onder de vorm van gesloten digitale biedingen, het recht tot uitbating van het maandelijks marktevenement Woensdagse Brocantemarkt op de

Nadere informatie

Gemeentebestuur Wortegem-Petegem

Gemeentebestuur Wortegem-Petegem Reglement op het gebruik van: de polyvalente zaal met kitchenette en aanpalend terras in de gemeentelijke sporthal Beschrijving van de infrastructuur Art.1. Dit reglement is van toepassing op het gebruik

Nadere informatie

Huurovereenkomst woonhuis/appartement

Huurovereenkomst woonhuis/appartement Huurovereenkomst woonhuis/appartement Tussen de ondergetekenden : Hierna genoemd "de verhuurder"; en Hierna genoemd "de huurder"; is het volgende overeengekomen : De verhuurder verklaart te verhuren aan

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER. Artikel 1. Voorwerp. Artikel 2. Geldigheid biedingen

BIEDINGSFORMULIER. Artikel 1. Voorwerp. Artikel 2. Geldigheid biedingen BIEDINGSFORMULIER Artikel 1. Voorwerp De stad biedt openbaar aan, onder de vorm van gesloten digitale biedingen, het recht tot uitbating van een zomerbar in het gebouw Platform in park Spoor Noord. Artikel

Nadere informatie

VERKOOPSVOORWAARDEN WONING VINKENLAAN 13, 9100 SINT-NIKLAAS

VERKOOPSVOORWAARDEN WONING VINKENLAAN 13, 9100 SINT-NIKLAAS Bestek verkoop dienst patrimonium en landbouw contactpersoon: Ellen Heyrman, deskundige patrimonium. e-mail: ellen.heyrman@sint-niklaas.be tel. 03 778 32 63, fax 03 766 08 82 STAD SINT-NIKLAAS VERKOOPSVOORWAARDEN

Nadere informatie

Stad zoekt uitbater voor publieke toiletten en fietsverhuur in historisch centrum Antwerpen, op het Steenplein

Stad zoekt uitbater voor publieke toiletten en fietsverhuur in historisch centrum Antwerpen, op het Steenplein Stad zoekt uitbater voor publieke toiletten en fietsverhuur in historisch centrum Antwerpen, op het Steenplein De stad Antwerpen zoekt een concessiehouder voor de uitbating van de publieke toiletten en

Nadere informatie

GR punt 18: Concessie met betrekking tot het beheer van het parkeren - Principiële goedkeuring en oproep tot kandidatuurstelling

GR punt 18: Concessie met betrekking tot het beheer van het parkeren - Principiële goedkeuring en oproep tot kandidatuurstelling GR20111124 punt 18: Concessie met betrekking tot het beheer van het parkeren - Principiële goedkeuring en oproep tot kandidatuurstelling DE RAAD, Gelet op de bepalingen van het gemeentedecreet; Gelet op

Nadere informatie

Reglement voor het bekomen van een horeca-attest bij de uitbating van horecazaken

Reglement voor het bekomen van een horeca-attest bij de uitbating van horecazaken Reglement voor het bekomen van een horeca-attest bij de uitbating van horecazaken Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 juni 2018 Bekendgemaakt op 28 juni 2018 Inhoudstafel Hoofdstuk I. Algemene bepalingen...

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR DE UITBATING VAN CAFETARIA SPORTHAL IVO VAN DAMME

OVEREENKOMST VOOR DE UITBATING VAN CAFETARIA SPORTHAL IVO VAN DAMME OVEREENKOMST VOOR DE UITBATING VAN CAFETARIA SPORTHAL IVO VAN DAMME Tussen: de gemeente Herent, vertegenwoordigd door het College van Burgemeester en Schepenen en waarvoor optreden de Burgemeester Mr.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009) HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009) Artikel 1: Omschrijving 1. Het gemeenschapscentrum De Volle Vaart bestaat uit

Nadere informatie

BIEDINGSLEIDRAAD VOOR INSCHRIJVING VOOR HET UITBATEN VAN DE CAFETARIA VAN SPORTHAL OVERMERE

BIEDINGSLEIDRAAD VOOR INSCHRIJVING VOOR HET UITBATEN VAN DE CAFETARIA VAN SPORTHAL OVERMERE BIEDINGSLEIDRAAD VOOR INSCHRIJVING VOOR HET UITBATEN VAN DE CAFETARIA VAN SPORTHAL OVERMERE Deze biedingsleidraad wil de procedure verduidelijken waarmee de gemeente Berlare de concessie voor het uitbaten

Nadere informatie

"LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN DE BISTRO VAN HET MUSEUM AAN DE LEIE. Het Museum aan de Leie (Werktitel) in het Plan Nieuw Kortrijk.

LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN DE BISTRO VAN HET MUSEUM AAN DE LEIE. Het Museum aan de Leie (Werktitel) in het Plan Nieuw Kortrijk. "LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN DE BISTRO VAN HET MUSEUM AAN DE LEIE PREAMBULE VOOR HET LASTENKOHIER Het Museum aan de Leie (Werktitel) in het Plan Nieuw Kortrijk. Overal in onze regio vinden

Nadere informatie

LEIDRAAD VOOR BIEDINGEN SCC De Venne Veerstraat BERLARE

LEIDRAAD VOOR BIEDINGEN SCC De Venne Veerstraat BERLARE LEIDRAAD VOOR BIEDINGEN SCC De Venne Veerstraat 36-9290 BERLARE CONCESSIE VOOR DE LEVERING VAN DRANKEN IN SCC DE VENNE KANDIDATUREN Deze biedingsleidraad wil de procedure verduidelijken waarmee de gemeente

Nadere informatie

BIEDINGSLEIDRAAD VOOR INSCHRIJVING VOOR HET UITBATEN VAN DE CAFETARIA VAN SPORTHAL BERLARE

BIEDINGSLEIDRAAD VOOR INSCHRIJVING VOOR HET UITBATEN VAN DE CAFETARIA VAN SPORTHAL BERLARE BIEDINGSLEIDRAAD VOOR INSCHRIJVING VOOR HET UITBATEN VAN DE CAFETARIA VAN SPORTHAL BERLARE Deze biedingsleidraad wil de procedure verduidelijken waarmee de gemeente Berlare de concessie voor het uitbaten

Nadere informatie

Hoe kan ik een melding indienen?

Hoe kan ik een melding indienen? Waarom een stedenbouwkundige vergunning? Hoe kan ik een eenvoudig dossier indienen? Hoe kan ik een melding indienen? Wat is de procedure van een aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning? Met welke termijnen

Nadere informatie

Openbare aanbesteding betreffende de commerciële bezetting van een kiosk in Anspachlaan (Casino)

Openbare aanbesteding betreffende de commerciële bezetting van een kiosk in Anspachlaan (Casino) Openbare aanbesteding betreffende de commerciële bezetting van een kiosk in Anspachlaan (Casino) I. Voorwerp De Stad Brussel publiceert een openbare aanbesteding om het recht toe te kennen om een kiosk

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20 JUNI 2012

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20 JUNI 2012 1/7 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20 JUNI 2012 GEBRUIKSREGLEMENT JEUGDLOKALEN GROENSTRAAT Toelichting Het gebruiksreglement (bepalingen voor vast en occasioneel gebruik), het

Nadere informatie

infobrochure verpachting mobiele snackbar huisstijl 2015

infobrochure verpachting mobiele snackbar huisstijl 2015 infobrochure verpachting mobiele snackbar huisstijl 2015 openbare verpachting van een standplaats voor een tijdelijke mobiele snackbaruitbating op de ligweide van het openluchtzwembad De Molen op de Linkeroever

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HUUR POLYVALENTE ZAAL DE HOEVE

REGLEMENT VOOR HUUR POLYVALENTE ZAAL DE HOEVE REGLEMENT VOOR HUUR POLYVALENTE ZAAL DE HOEVE OCMW-ZEMST- HOOGSTRAAT 69 1980 ZEMST I. ALGEMENE HUURVOORWAARDEN ---------------------------------------------------- Art. 1. De huurprijs voor de polyvalente

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. VZW De Zilverlink met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS

Nadere informatie

V o o r w a a r d e n v o o r h e t o r g a n i s e r e n v a n E e n a m b a c h t e n m a r k t t i j d e n s d e G e n t s e F e e s t e n

V o o r w a a r d e n v o o r h e t o r g a n i s e r e n v a n E e n a m b a c h t e n m a r k t t i j d e n s d e G e n t s e F e e s t e n V o o r w a a r d e n v o o r h e t o r g a n i s e r e n v a n E e n a m b a c h t e n m a r k t t i j d e n s d e G e n t s e F e e s t e n Art. 1 : Voorwerp Organiseren van een ambachtenmarkt tijdens

Nadere informatie

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan.

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan. Gebruiksreglement gemeenschapscentrum Neerpelt Artikel 1.- Het college van burgemeester en schepenen geeft opdracht aan het beheersorgaan van het gemeenschapscentrum (GC) om het GC te verhuren met voorrang

Nadere informatie

Openbare Oproep tot prijsaanbod CONCESSIE VOOR DE UITBATING VAN DE CAFETARIA VAN DE GEMEENTELIJKE SPORTHAL. Bestek

Openbare Oproep tot prijsaanbod CONCESSIE VOOR DE UITBATING VAN DE CAFETARIA VAN DE GEMEENTELIJKE SPORTHAL. Bestek AGB Merelbeke Hundelgemsesteenweg 353 9820 Merelbeke Openbare Oproep tot prijsaanbod CONCESSIE VOOR DE UITBATING VAN DE CAFETARIA VAN DE GEMEENTELIJKE SPORTHAL Bestek Bijkomende informatie: - concessievoorwaarden:

Nadere informatie

OVEREENKOMST TIJDELIJKE BEZETTING. De stad Brussel vertegenwoordigd door haar College van Burgemeester en Schepenen,

OVEREENKOMST TIJDELIJKE BEZETTING. De stad Brussel vertegenwoordigd door haar College van Burgemeester en Schepenen, OVEREENKOMST TIJDELIJKE BEZETTING TUSSEN De stad Brussel vertegenwoordigd door haar College van Burgemeester en Schepenen, namens wie de heer M. OURIAGHLI, Schepen en de heer L. SYMOENS, Stadssecretaris,

Nadere informatie

Openbare aanbesteding IRT Project Levering van 86 Microsoft Office licenties

Openbare aanbesteding IRT Project Levering van 86 Microsoft Office licenties Openbare aanbesteding IRT Project Levering van 86 Microsoft Office licenties DEEL 1 - PRAKTISCHE GEGEVENS Voorwerp van de opdracht Deze opdracht behelst het leveren van 86 Microsoft Office Standaard licenties.

Nadere informatie

Bijzondere politieverordening over de organisatie van activiteiten tijdens het Europees Kampioenschap voetbal 2016 BIJLAGE

Bijzondere politieverordening over de organisatie van activiteiten tijdens het Europees Kampioenschap voetbal 2016 BIJLAGE BIJLAGE Bijzondere politieverordening over de organisatie van activiteiten tijdens het Europees Kampioenschap voetbal 2016 Goedgekeurd in de gemeenteraad op 25 mei 2016 Bekendgemaakt op Inhoudstafel Hoofdstuk

Nadere informatie

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST ALGEMENE HUUROVEREENKOMST TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. De Zilverlink vzw, met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS OVEREENGEKOMEN

Nadere informatie

Reglement voor het bekomen van een horeca-attest bij uitbating van horecazaken

Reglement voor het bekomen van een horeca-attest bij uitbating van horecazaken Reglement voor het bekomen van een horeca-attest bij uitbating van horecazaken Goedgekeurd in de gemeenteraad van 28 april 2014 Bekendgemaakt op 30 april 2014. In werking getreden op 1 mei 2014 Inhoudstafel

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Algemene bepaling

Hoofdstuk 1: Algemene bepaling MODEL VAN OVEREENKOMST BIJLAGE 2 Tussen: de Provincie Oost-Vlaanderen, met zetel in het Provinciehuis, Gouvernementstraat 1, 9000 Gent, vertegenwoordigd door de deputatie, voor wie optreden de heer (voornaam

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst

Samenwerkingsovereenkomst Samenwerkingsovereenkomst TUSSEN : De "Intercommunale Maatschappij voor Ruimtelijke Ordening, Economische Expansie en Reconversie van het Gewest Kortrijk", genoemd "INTERCOMMUNALE LEIEDAL", publiekrechtelijk

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Clensch

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Beautiful Holland B.V.

Algemene leveringsvoorwaarden Beautiful Holland B.V. Algemene leveringsvoorwaarden Beautiful Holland B.V. Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

De concessie zal worden gegund op grond van onderhandelingen na algemene bekendmaking.

De concessie zal worden gegund op grond van onderhandelingen na algemene bekendmaking. 1 1. Aanbestedende overheid Gemeentebestuur van Knokke-Heist, Alfred Verweeplein 1 te 8300 Knokke-Heist. 2. Voorwerp van de opdracht De exploitatie van een helihaven, Herenweg te 8300 Knokke-Heist. 3.

Nadere informatie

Concessiehouder gezocht voor uitbating cafetaria Hessenhuis CONCESSIE

Concessiehouder gezocht voor uitbating cafetaria Hessenhuis CONCESSIE Jan Crab Concessiehouder gezocht voor uitbating cafetaria Hessenhuis Het Hessenhuis is een prachtig gerestaureerd en beschermd pakhuis uit de 16de eeuw. Na de blokkade van de Schelde in 1585 kreeg het

Nadere informatie

Standhoudersreglement

Standhoudersreglement Standhoudersreglement 15 december 2018 De Kerstmarkt Schoten Deuzeld vindt plaats op zaterdag 15 december 2018 van 15u tot 22u, i.s.m. Algemene Markthandelaars Vereniging en L.D.C. Cogelshof. De inkomsten

Nadere informatie

Reglement voor het bekomen van een tap- en exploitatievergunning voor uitbating van horecazaken

Reglement voor het bekomen van een tap- en exploitatievergunning voor uitbating van horecazaken Reglement voor het bekomen van een tap- en exploitatievergunning voor uitbating van horecazaken Inhoud Hoofdstuk I : Definities... 2 Hoofdstuk II : Aanvraag van de tap- en exploitatievergunning... 2 Hoofdstuk

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER. De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... Naam en voornaam : Wonende te:

HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER. De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... Naam en voornaam : Wonende te: HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER Tussen: De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... En: De huurder: Naam en voornaam : Wonende te: Tel: Gsm:. E-mail: Geboorteplaats

Nadere informatie

Directoraat-generaal Presidium Directoraat plenaire vergadering De directeur

Directoraat-generaal Presidium Directoraat plenaire vergadering De directeur Directoraat plenaire vergadering De directeur UITNODIGING TOT INSCHRIJVING Betreft: Ref.: Levering van uitgeversdiensten voor het aanvullen en bijwerken van de gegevensbank "Waarnemingspost" van het Europees

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK NR. 351

BIJZONDER BESTEK NR. 351 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN SINT-GILLIS BIJZONDER BESTEK NR. 351 AFWIJKINGEN Zie A, I, 5. VOORWERP VAN DE OPDRACHT. De opdracht betreft de aanpassing van de elektrische installaties

Nadere informatie

BESCHRIJVEND DOCUMENT. 43E/LOG/overname laurieren/vw-ms ), AFWIJKINGEN VAN DE ALGEMENE UITVOERINGSREGELS

BESCHRIJVEND DOCUMENT. 43E/LOG/overname laurieren/vw-ms ), AFWIJKINGEN VAN DE ALGEMENE UITVOERINGSREGELS Stadsbestuur Sint-Niklaas Grote Markt 1 9100 Sint-Niklaas Dienst logistiek Tel. 03 778 35 51 veerle.weyers@sint-niklaas.be BESCHRIJVEND DOCUMENT 2014-43E/LOG/overname laurieren/vw-ms overname van laurieren

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

STAD NIEUWPOORT LASTENBOEK CONCESSIE UITBATING OPENBARE TOILETTEN DIENSTWEG HAVENGEUL

STAD NIEUWPOORT LASTENBOEK CONCESSIE UITBATING OPENBARE TOILETTEN DIENSTWEG HAVENGEUL STAD NIEUWPOORT LASTENBOEK CONCESSIE UITBATING OPENBARE TOILETTEN DIENSTWEG HAVENGEUL Tussen, enerzijds, het college van burgemeester en schepenen van de stad Nieuwpoort, vertegenwoordigd door de heer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden QHHT Nederland

Algemene voorwaarden QHHT Nederland Algemene voorwaarden QHHT Nederland Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij QHHT Nederland

Nadere informatie

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1 Dit reglement regelt het gebruik van de Gemeentelijke sporthal: Poletsestraat 59 9690 Kluisbergen Artikel 2 De infrastructuur

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl

Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

V o o r w a a r d e n v o o r h e t o r g a n i s e r e n v a n E e n a m b a c h t e n m a r k t t i j d e n s d e G e n t s e F e e s t e n

V o o r w a a r d e n v o o r h e t o r g a n i s e r e n v a n E e n a m b a c h t e n m a r k t t i j d e n s d e G e n t s e F e e s t e n V o o r w a a r d e n v o o r h e t o r g a n i s e r e n v a n E e n a m b a c h t e n m a r k t t i j d e n s d e G e n t s e F e e s t e n Art. 1 : Voorwerp Organiseren van een ambachtenmarkt tijdens

Nadere informatie

I. Verduidelijkingen bij de exploitatievoorwaarden:

I. Verduidelijkingen bij de exploitatievoorwaarden: 10-08 DIRECTIE B-ST.41 - - Uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Datum AB2016. foto locatie 13-7-2016 Station SCHELLEBELLE: Broodautomaat in automaten-nis van het station van Schellebelle Geachte, Om het commercieel

Nadere informatie

VERHUUR- EN GEBRUIKSREGLEMENT REPETITIERUIMTES

VERHUUR- EN GEBRUIKSREGLEMENT REPETITIERUIMTES DE RAAD, Gelet op het besluit van de gemeenteraad van 23/04/2013 waarbij een overeenkomst met vzw Rockschool werd afgesloten om de repetitieruimtes uit te baten Gelet op het besluit van de gemeenteraad

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN De Isolatiespecialist.be Deze Algemene Voorwaarden van De Isolatiespecialist.be en de aan haar gelieerde ondernemingen zijn tot stand gekomen

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Help in Progress partij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coaching & Training

Algemene Voorwaarden Coaching & Training Algemene Voorwaarden Coaching & Training Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee

Nadere informatie

Bevragingsleidraad voor de toewijzing van de concessie 'uitbating en toezicht op de Oostkampse wekelijkse markt op donderdagvoormiddag

Bevragingsleidraad voor de toewijzing van de concessie 'uitbating en toezicht op de Oostkampse wekelijkse markt op donderdagvoormiddag Bevragingsleidraad voor de toewijzing van de concessie 'uitbating en toezicht op de Oostkampse wekelijkse markt op donderdagvoormiddag Oproep tot voorstellen Indienen tegen uiterlijk 8 MEI 2013 Om 11 uur

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more

Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Copy &

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Welisa

Nadere informatie

Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden

Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Steenvoordenuitvaart

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Verhuur Glazen zaal Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3

Nadere informatie

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 1964 Nr. 161

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 1964 Nr. 161 54 (1960) Nr. 4 TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN JAARGANG 1964 Nr. 161 A. TITEL Overeenkomst betreffende de wederzijdse geheimhouding van uitvindingen die voor de verdediging van belang

Nadere informatie

A. ALGEMENE BEGINSELEN IN ZAKE OVERHEIDSOPDRACHTEN

A. ALGEMENE BEGINSELEN IN ZAKE OVERHEIDSOPDRACHTEN Hoofdstuk V GOEDEREN INLEIDING OVERHEIDSOPDRACHTEN BEHEER EN BESCHIKKING VAN GOEDEREN WERKEN AAN GEBOUWEN PREMIES EN SUBSIEDIES SCHENKINGEN, LEGATEN EN STICHTINGEN 2. OVERHEIDSOPDRACHTEN 504. De kerkfabriek

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Budgetbeheer, Financieel planning, Budgetcoaching. Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

CONCESSIE-OVEREENKOMST

CONCESSIE-OVEREENKOMST CONCESSIE-OVEREENKOMST DE GEMEENTE HOLSBEEK vertegenwoordigd door haar College van Burgemeester en Schepenen hiernagenoemd "DE GEMEENTE" verleent hierbij concessie overeenkomstig onderhavige voorwaarden

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

7. Contractbeheer - Lastenboek voor de organisatie van avondmarkten - Wijziging - Goedkeuring.

7. Contractbeheer - Lastenboek voor de organisatie van avondmarkten - Wijziging - Goedkeuring. GEMEENTE KNOKKE-HEIST Overzichtslijst overgemaakt op XCKW Aanwezig : Afwezig : Verontschuldigd: UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAADZITTING VAN donderdag, 26 maart 2015 Graaf L. Lippens, Burgemeester;

Nadere informatie

"LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN HET MUZIEKCAFE in Muziekcentrum

LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN HET MUZIEKCAFE in Muziekcentrum "LASTENKOHIER BETREFFENDE DE UITBATING VAN HET MUZIEKCAFE in Muziekcentrum Track PREAMBULE VOOR HET LASTENKOHIER Muziekcentrum Track Kortrijk is een stad vol muziek. Met zijn vele concertorganisatoren,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden administratieve diensten

Algemene voorwaarden administratieve diensten Algemene voorwaarden administratieve diensten ALGEMEEN Artikel 1. Definities: 1. Opdrachtnemer: Wirévi hypotheek advies buro & assurantiën B.V. h.o.d.n. Wirevi financiële & administratieve diensten 2.

Nadere informatie

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST ALGEMENE HUUROVEREENKOMST TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. De Zilverlink vzw met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS OVEREENGEKOMEN

Nadere informatie

HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN

HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN Artikel 1 Definities In deze voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Ontwerp-concessieovereenkomst

Ontwerp-concessieovereenkomst Ontwerp-concessieovereenkomst Bar-uitbating 11-juliviering Meezingfeest Knokke-Heist in teken van Vlaanderen Feest op 10 juli 2019 Tussen de ondergetekenden, Gemeentebestuur Knokke-Heist, met maatschappelijke

Nadere informatie

Subsidiereglement Buurt beweegt gezond voor de ondersteuning van sport-en bewegingsactiviteiten

Subsidiereglement Buurt beweegt gezond voor de ondersteuning van sport-en bewegingsactiviteiten Subsidiereglement Buurt beweegt gezond voor de ondersteuning van sport-en bewegingsactiviteiten Goedgekeurd in de gemeenteraad van 20 december 2016 Bekendgemaakt op 21 december 2016 Inhoudstafel Artikel

Nadere informatie

REGLEMENT INZAKE VESTIGINGS- EN UITBATINGVERGUNNING VOOR NACHTWINKELS

REGLEMENT INZAKE VESTIGINGS- EN UITBATINGVERGUNNING VOOR NACHTWINKELS dienst ruimtelijke ordening R E G L E M E N T Gemeenteraad van 28-11-2013 REGLEMENT INZAKE VESTIGINGS- EN UITBATINGVERGUNNING VOOR NACHTWINKELS HOOFDSTUK 1: BEGRIPPENKADER Artikel 1: defintities Voor de

Nadere informatie

Provincie Vlaams-Brabant Arrondissement Leuven Gemeente Huldenberg

Provincie Vlaams-Brabant Arrondissement Leuven Gemeente Huldenberg Provincie Vlaams-Brabant Arrondissement Leuven Gemeente Huldenberg Concessie cafetaria De Kronkel Periode van 1 juni 2005 tot 31 mei 2014 Hoofdstuk I : Algemene voorwaarden van de concessie Artikel 1 De

Nadere informatie

AG VESPA zoekt uitbater voor notenkraam Groenplaats 2000 Antwerpen

AG VESPA zoekt uitbater voor notenkraam Groenplaats 2000 Antwerpen AG VESPA zoekt uitbater voor notenkraam Groenplaats 2000 Antwerpen AG VESPA biedt onder de vorm van een concessieovereenkomst een standplaats aan voor de uitbating van een notenkraam op de Groenplaats.

Nadere informatie

Politiereglement Evenementen

Politiereglement Evenementen Politiereglement Evenementen Gelet op de artikelen 19, 26 en 27 van de Grondwet; Gelet op de artikelen 112, 117 t.e.m. 119ter en 133 t.e.m. 135 van de Nieuwe Gemeentewet; Gelet op het Milieuvergunningsdecreet

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST. De heer / mevrouw, geboren te op en wonende te WORDT OVEREENGEKOMEN WAT VOLGT:

HUUROVEREENKOMST. De heer / mevrouw, geboren te op en wonende te WORDT OVEREENGEKOMEN WAT VOLGT: HUUROVEREENKOMST TUSSEN: Enerzijds: De heer Dominiek Coppens, wonende te 8800 Oekene,, bereikbaar op het gsmnummer 0475/54.28.56 en op het e-mailadres : stoppie.trialfun@telenet.be Hierna genoemd: de verhuurder

Nadere informatie

Opdrachtgever. Het Evenement : het evenement van opdrachtgever waar THE COCKTAIL AGENCY de werkzaamheden verricht

Opdrachtgever. Het Evenement : het evenement van opdrachtgever waar THE COCKTAIL AGENCY de werkzaamheden verricht ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities In deze voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: Opdrachtgever Overeenkomst

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden...

Algemene leveringsvoorwaarden... Algemene leveringsvoorwaarden... Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Bouwbedrijf Ben

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK A. RECHT VAN TOEGANG 1. Het dienstencentrum wordt ter beschikking gesteld van organisaties die overdag of s avonds activiteiten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 5 Uitvoering Bricks and Business VOF neemt bij de uitvoering van de overeenkomst een

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 5 Uitvoering Bricks and Business VOF neemt bij de uitvoering van de overeenkomst een ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Bricks and Business VOF partij

Nadere informatie

AMERICAN EXPRESS AANKOOPGARANTIE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

AMERICAN EXPRESS AANKOOPGARANTIE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 30 : claims.be@aig.com Houder van de American Express kaart (naam en adres):

Nadere informatie

Politiereglement Evenementen

Politiereglement Evenementen Politiereglement Evenementen Gelet op de artikelen 19, 26 en 27 van de Grondwet; Gelet op de artikelen 112, 117 t.e.m. 119ter en 133 t.e.m. 135 van de Nieuwe Gemeentewet; Gelet op het Milieuvergunningsdecreet

Nadere informatie

leidraad concessie stationsgebouw Asch

leidraad concessie stationsgebouw Asch leidraad concessie stationsgebouw Asch I. Voorwoord en situering stationsgebouw Asch De stationsite van As is een bijzondere cultuurhistorische plaats in de gemeente. Een kleine decennia probeert het gemeentebestuur

Nadere informatie