Informatiebrochure. Stadionkade 5-II Amsterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebrochure. Stadionkade 5-II Amsterdam"

Transcriptie

1 Informatiebrochure Stadionkade 5-II Amsterdam

2 Stadionkade 5-II Amsterdam Deze 4/5-kamer woning (circa 112 m²) is gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek pand uit 1931 met fraai uitzicht over het Zuider Amstelkanaal, gelegen in de aantrekkelijke Stadionbuurt, stadsdeel Zuid. Het appartement heeft een ideale ligging aan de rand van de stad met het Beatrixpark om de hoek. Op loopafstand, aan de Stadionweg en Beethovenstraat, vindt u de winkels voor de dagelijkse boodschappen en verscheidene horecagelegenheden. De directe nabijheid van de Zuidas, de vele uitvalswegen en de mogelijkheid om een bootje aan te leggen in het kanaal maken dit tot een ideale locatie. De woning is ingedeeld met een ruime, originele hal met toegang tot de diverse ruimtes. De hal is uitgevoerd met origineel houtwerk en de woning is voorzien van diverse paneeldeuren. Aan de voorzijde, over een breedte van circa 11 meter, bevindt zich de kamer-en-suite woonkamer met zit- en eetgedeelte, afgescheiden door glasin-lood deuren en voorzien van originele inbouwkasten. De houten kozijnen aan de voorzijde zijn in 2016 vernieuwd (en voorzien van dubbele beglazing) met behoud van de originele indeling. Fraai uitzicht op de Stadionkade en het Zuider Amstelkanaal. Aan de achterzijde van het appartement zijn de keuken (verzorgde keuken, voorzien van inbouwapparatuur) en de 3 slaapkamers gelegen, waaronder een zeer grote (ouder)slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon en toegang tot de inpandige badkamer. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad en een wastafel. Separaat toilet, bereikbaar vanuit de hal. Het brede balkon van circa 10 meter is op het noorden gelegen en biedt vrij uitzicht over de tuinen van de omliggende complexen. Op de zolderverdieping bevindt zich een zolderkamer. Deze is verbouwd tot studio-appartement van circa 20 m² en ingedeeld met een woon- /slaapkamer met keukenblok en een badkamer met douche, toilet en wastafel. In het souterrain van het complex bevindt zich een ruime gemeenschappelijke fietsenberging en stookruimte. Actieve VVE. Vraagprijs ,00 kosten koper

3 INDELING Woonkamer Grote kamer-en-suite woonkamer met ruim zitgedeelte en eetgedeelte, over de volledige breedte van het appartement van circa 11 meter. De woonkamer heeft fraai uitzicht op de Stadionkade en het Zuider Amstelkanaal. De vernieuwde kozijnen hebben hun oorspronkelijke, fraaie indeling behouden. De kamer-en-suite is voorzien van glas-in-lood schuifdeuren en vaste inbouwkasten. De beide toegangsdeuren vanuit de hal zijn voorzien van paneeldeuren. De wanden zijn gesausd, op de vloer ligt vloerbedekking. Houten radiatorkasten. Afmeting circa 4,45x4,89m.

4 Afmeting circa 3,95x5,11m.

5 Uitzicht vanuit de woonkamer op de Stadionkade en het water en groen. Hal De hal biedt toegang tot de diverse vertrekken, waaronder de kamer-en-suite woonkamer, de keuken, het toilet, de badkamer en de 3 slaapkamers. De wanden zijn gesausd, op de vloer ligt een kurkvloer. In de hal bevindt zich tevens de meterkast en vaste inbouwkasten. Alle deuren zijn paneeldeuren. Tevens veel origineel houtwerk.

6 Keuken Verzorgde, gesloten keuken met toegang tot het balkon. De keuken beschikt aan weerszijde over kastjes en is voorzien van een vaste eetbar. De keuken is uitgevoerd met een RVS aanrechtblad met enkele spoelbak, een gaskookplaat, een afzuigkap (met afvoer naar buiten), een vaatwasser (2013), een koelkast en oven (2014). De wanden zijn wit betegeld, op de vloer ligt een roze gemêleerde vloertegel. Afmeting circa 2,13x3,93m.

7 Slaapkamer 1 Grote, lichte (ouder)slaapkamer van circa 17 m² met originele parketvloer, gesausde en behangen wanden. Origineel plafond. De slaapkamer is te ventileren middels openslaande deuren naar het balkon. De slaapkamer biedt toegang tot de inpandige badkamer. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast. Afmeting circa 4,33x4,01m.

8 Badkamer Nette inpandige badkamer met ligbad en wastafel. De wanden en vloer zijn wit betegeld. Het sanitair is in het wit uitgevoerd. De badkamer is voorzien van een natuurlijk ventilatiekanaal. In de badkamer is de wasmachine-aansluiting aangebracht. Toilet Het toilet met fonteintje is betegeld met witte wandtegels, op de vloer liggen witte vloertegels. Het toilet is uitgevoerd met wit sanitair. Natuurlijk ventilatiekanaal.

9 Slaapkamer 2 Tweede slaapkamer van circa 9 m² met openslaande deuren naar het balkon. Op de vloer ligt een kurkvloer, de wanden zijn behangen. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast. Afmeting circa 2,19x3,93m.

10 Slaapkamer 3 Derde slaapkamer van circa 8 m² met vloerbedekking en behangen wanden. Afmeting circa 1,99x3,93m. Balkon Op het noorden, over de gehele breedte van het appartement, gelegen balkon van circa 10 m² met vrij uitzicht over de tuinen van de omliggende complexen. Het balkon is voorzien van een bergkast.

11 STUDIO Via het trappenhuis is op de bovenste verdieping de zolderkamer bereikbaar welke verbouwd is tot een studio-appartement. Ideaal voor een student of au-pair aan huis. De studio is ingedeeld met een hal, een woon-/slaapkamer met keukenblok en een badkamer met douche, wastafel en toilet (Sanibroyeur, 2017). De woonkamer is voorzien van een dakkapel aan de voorzijde en een inbouwkast. Op de vloer ligt zeil, de wanden zijn gesausd. Het witte keukenblok is voorzien van een RVS blad, spoelbak en elektrische kookplaat (2 pitten). De studio is circa 20 m².

12 De badkamer is voorzien van een dakraam, wit betegelde wanden, wit sanitair en een granieten vloer.

13 BIJZONDERHEDEN Inhoud/ Woonoppervlakte De inhoud bedraagt ca. 428 m³; de gebruiksoppervlakte van de woning bedraagt ca. 112 m²; gebouw gebonden buitenruimte ca. 10 m²; externe bergruimte ca. 20 m² (studio). Meetrapport conform de branchebrede meetinstructies op basis van de NEN2580 aanwezig. Bouwjaar De woning is gebouwd omstreeks Erfpacht Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam, erfpachtvoorwaarden De canon is afgekocht tot De erfpachtvoorwaarden en canon zijn voor het eerst te herzien per Verwarming/ Warmwater Middels blokverwarming via de VVE. Warmwater centrale voorziening VVE. De blokverwarming is in 2009 vernieuwd, waarbij de olieketels en oude leidingen zijn vervangen. Isolatie De woning is voorzien van dubbele beglazing aan de voorzijde (kozijnen en dubbele beglazing vernieuwd in 2016), enkele beglazing aan de achterzijde. Dakkapel zolderkamer dubbele beglazing. Elektra De meterkast is uitgevoerd met 6 groepen en een aardlekschakelaar.

14 Onderhoud De woning is zowel aan de binnen- als buitenzijde goed onderhouden. VVE Het appartementsrecht maakt deel uit van de VVE Vereniging van Eigenaars Stadionkade 4/7, Holbeinstraat 55/61 te Amsterdam. De servicekosten bedragen 323,68 per maand (inclusief voorschot stookkosten van circa 77,36 per maand). De administratie wordt uitgevoerd door BoersmaVanDijk VVE-beheer. Stukken VVE opvraagbaar via ons kantoor. Inschrijving VVE bij KVK onder nummer Actieve VVE, er is een MJOP aanwezig (opgesteld in 2017). Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam, sectie AB, nummer 2242-A 3, uitmakende het 16/250 e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. Het complex is gesplitst op 08-juni-2000 (omzetting), wijziging splitsingsakte Er is geen huishoudelijk reglement. Voor bijzondere bepalingen waaronder erfdienstbaarheden verwijzen wij naar het eigendomsbewijs respectievelijk de splitsingsakte welke opvraagbaar zijn via ons kantoor. Aanschrijvingen In het Kadaster zijn geen aanschrijvingen bekend. Beschermd stadsgezicht Per 1 april 2018 zal deze woning vallen onder een rijksbeschermd stadsgezicht als onderdeel van Plan Zuid.

15 Lasten OZBE: 303,13 Per jaar Rioolrecht: 128,40 Per jaar Waterschapslasten: P.M. Per jaar Energielabel De woning heeft een voorlopig energielabel G. Verkoper zal vóór datum van levering een definitief energielabel aanvragen en verkoper overhandigen. Gunning Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. Parkeren Goede parkeermogelijkheden (vergunningsgebied Zuid 2.2.), per direct 2 parkeervergunning verkrijgbaar (geen rechten aan te ontlenen, wij verwijzen naar Cition voor de laatste informatie). Milieu/asbest Aan verkoper en bij de omgevingsdienst van de gemeente Amsterdam zijn geen gegevens bekend betreffende een olietank resp. bezwarende bodemverontreinigingen. Verkoper zijn geen asbesthoudende materialen bekend. Aanvaarding In overleg. LIGGING De woning is gelegen in stadsdeel Zuid, Stadionbuurt, op loopafstand van het Beatrixpark, Stadionweg en Beethovenstraat. De woning bevindt zich op loopafstand van openbaar vervoer voorzieningen (o.a. tram 5 en 24, stadsbus 65), in de nabijheid van de Zuidas, station Zuid en is goed gelegen nabij uitvalswegen (Ring A10/A4).

16 Algemene Voorwaarden Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. In de koopakte zal een ouderdomsclausule en een asbestclausule worden opgenomen. Vraagprijs ,00 kosten koper Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar te raadplegen.

17 Plattegrond

18 Aan deze tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Kleine afwijkingen in de maatvoering zijn mogelijk.

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Informatiebrochure S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Op de 7 e, tevens bovenste, verdieping gelegen modern drie (voormalig vier) kamer HOEKappartement (ca. 77 m²) met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 321-bg Amsterdam Marcantilaan 321-bg Amsterdam Moderne 2-kamerBENEDENWONING (ca. 60 m²), gerenoveerd in 2007, met zonnige tuin op het ZUIDEN gelegen in een goed onderhouden

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 90 Amsterdam Marcantilaan 90 Amsterdam Moderne 3-kamerWONING (ca. 73 m²), gerenoveerd in 2012, met zonnige terras op het ZUIDEN op de derde verdieping gelegen in een goed

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Haarlemmerweg 49-hs Amsterdam Uiterst sfeervolle en gemoderniseerd BENEDENWONING met een zonnige tuin (pal op het zuiden!) en een fraai uitzicht aan de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp Informatiebrochure Arendstraat 23 Badhoevedorp Arendstraat 23 Badhoevedorp Op de 3 e verdieping gelegen royaal 3 /4 kamerappartement voorzien van een weids uitzicht over de omgeving en een zonnig balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam In een fraai karakteristiek pand (gemeentelijk monument) op de eerste verdieping gelegen gemoderniseerd 2/3-kamerappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Informatiebrochure Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Thomsonstraat 8 Badhoevedorp In 2011 gemoderniseerde 2-kamerwoning (circa 58 m²) met zonnig balkon op het zuidwesten (o.a. avondzon!). In 2015 zijn alle

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam Informatiebrochure Dijkgraafplein 175 Amsterdam Dijkgraafplein 175 Amsterdam Heerlijk ruime en goed ingedeelde MAISONNETTE (gelegen op de BOVENSTE VERDIEPING) voorzien van veel lichtinval en een balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Op de 3 e en tevens HOOGSTE verdieping gelegen in 2002 gemoderniseerd 3-kamer appartement voorzien van zonnig balkon op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Informatiebrochure Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Nabij het centrum van Badhoevedorp gelegen 5-kamer HOEKwoning met zonnige, diepe achtertuin op groot perceel (254

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam Informatiebrochure Eastonstraat 154 Amsterdam Eastonstraat 154 Amsterdam Mooi uitkijkend op de Sloterplas gemoderniseerde royale 4-kamerwoning voorzien van 2 balkons waarvan 1 op het zuiden is gelegen.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 212 Badhoevedorp Windestraat 212 Badhoevedorp In een modern complex (2011) gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant terras (circa 20 m²), gelegen op het

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 54 Badhoevedorp Meidoornweg 54 Badhoevedorp Op de BOVENSTE VERDIEPING gelegen ruime 2-kamerwoning voorzien van een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Zonliefhebbers

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 93-C Badhoevedorp Sloterweg 93-C Badhoevedorp In 2008 GERENOVEERD ruim 3-kamerappartement van circa 69 m2, gelegen op de BOVENSTE verdieping en voorzien van een berging. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 216 Badhoevedorp Windestraat 216 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant achter- en zijterras (in totaal 32 m²)! Dit nieuwbouwappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Informatiebrochure Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Royale 6-kamer HOEKwoning met uitgebouwde serre, gelegen op een ruim perceel van 147 m², gelegen in een rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam Informatiebrochure Sint Gilleshof 30 Amsterdam Sint Gilleshof 30 Amsterdam Schitterend, ruim opgezet met veel grote raampartijen, veel licht en uitzicht, op de vijfde verdieping gelegen groot 4-kamer appartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Informatiebrochure Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Einsteinlaan 235 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2008 GEMODERNISEERD en sfeervol afgewerkt 3/4 - kamerappartement voorzien van 2 balkons en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg Informatiebrochure Amestelle 225 Zwanenburg Amestelle 225 Zwanenburg Keurig onderhouden 6-kamer HOEKwoning met extra strook perceel (totale perceel 230 m²) en zonnige achtertuin. De woning is zeer rustig

Nadere informatie

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 112 Badhoevedorp Meidoornweg 112 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld 2-kamer appartement voorzien van een groot zonnig balkon op het zuidoosten en een bijhorende

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Informatiebrochure Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Karakteristieke jaren 30 woning met uitbouw en zonnige, diepe achtertuin op het oosten! Deze karakteristieke 5-kamerwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Informatiebrochure Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Royale en uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met garage en achtertuin op het zuidoosten. Deze royale woning van circa 147 m² woonoppervlakte

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Informatiebrochure Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Op een HOEK en tevens BOVENSTE verdieping gelegen ruim en modern afgewerkt 3-kamerappartement voorzien van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Informatiebrochure Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Ruime 2-/3-kamer BENEDENwoning voorzien van een grote zonnige tuin op het westen en gelegen op EIGEN GROND met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Informatiebrochure Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Royale tussenwoning (circa 132 m²) met uitbouw en een diepe en zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten! De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Lanseloetstraat 8-I Amsterdam

Informatiebrochure. Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Informatiebrochure Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Gemoderniseerde karakteristieke jaren 30 3/ 4-kamerwoning voorzien van erker, 2 balkons en een ruime berging in het souterrain.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 77 Amsterdam Vatternkade 77 Amsterdam Royale op de HOEK en BOVENSTE verdieping gelegen 5- kamermaisonnette met royaal en zonnig TERRAS op het zuidwesten met veel privacy.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 187 Badhoevedorp Sloterweg 187 Badhoevedorp In 2006 gemoderniseerde jaren 30 HOEKwoning (circa 142 m² woonoppervlakte) met uitbouw (2015), gelegen op een groot perceel van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Informatiebrochure Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Riante woning met diverse mogelijkheden voor werken-aan-huis en dakterras! Deze woning met kantoor-/bedrijfsruimte is voor diverse

Nadere informatie

Informatiebrochure. Willem Mollhof 13 Amsterdam

Informatiebrochure. Willem Mollhof 13 Amsterdam Informatiebrochure Willem Mollhof 13 Amsterdam Willem Mollhof 13 Amsterdam Vraagprijs 325.000,00 kosten koper BEGANE GROND Entree/hal Entree met toegang tot hal/gang en toegang tot (fietsen)berging. De

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. VECHTSTRAAT 122-II Goed onderhouden driekamer appartement gelegen op de tweede verdieping met twee slaapkamers, berging en balkon op het westen. Ruime en efficiënt ingedeelde woning met veel licht. Gelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam

Informatiebrochure. Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam Informatiebrochure Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam Royale 3-kamer MAISONNETTE voorzien van een ruim balkon dat zich uitstrekt over de gehele breedte van de woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen Informatiebrochure Marjoleinlaan 18 Amstelveen Marjoleinlaan 18 Amstelveen Rustig gelegen moderne woning (bouwjaar 2008) met lichte, ruime vertrekken (6-kamer woning) en zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld op de BEGANE GROND gelegen royaal 3-kamer appartement voorzien van een zonnig buiten

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Modern afgewerkte en keurig bewoonde royale 4/5-kamerMAISONNETTE voorzien van een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Verrassend

Nadere informatie

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Informatiebrochure P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Bijzonder royale (totale oppervlakte ruim 200 m2!) 6-kamerwoning uitgevoerd met grote raampartijen en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 17 Badhoevedorp Sloterweg 17 Badhoevedorp Karakteristiek vrijstaand herenhuis (bouwjaar circa 1924/1925) met aangebouwde hobby- /werkruimte (circa 48 m2), voorzien van parkeerplaatsen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen royale 4-kamer BENEDENwoning voorzien van een buiten en 2 bergingen. In 2015 is de badkamer gemoderniseerd

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg Informatiebrochure Dennenlaan 210 Zwanenburg Dennenlaan 210 Zwanenburg Karakteristieke, ZONNIGE en keurig afgewerkte jaren 30 TWEE-ONDER-EEN- KAPWONING met grote UITGEBOUWDE werkruimte/garage voorzien

Nadere informatie

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp Informatiebrochure Parkietstraat 3 Badhoevedorp Parkietstraat 3 Badhoevedorp Zeer ruime twee-onder-een-kap woning van circa 148 m² woonoppervlakte (gebouwd omstreeks 1951) op een groot perceel van 351

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp Informatiebrochure Marconistraat 52 Badhoevedorp Marconistraat 52 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2011/2012 GEMODERNISEERD en daarbij LUXE afgewerkt zoals u zelden tegenkomt, royaal 3 /4

Nadere informatie

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Informatiebrochure Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Karakteristieke jaren 30 woning met een royale erker aan de voorzijde, serre en diepe achtertuin. De woning is gelegen

Nadere informatie

VAN TUYLL VAN SEROOSKERKENWEG 58-1 AMSTERDAM 385.000 k.k. www.vantuyllvanserooskerkenweg58-1.nl Omschrijving OPEN HUIS maandag 21 november van 9 uur tot 11 uur EERDER BEZICHTIGEN OP AFSPRAAK IS MOGELIJK

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp Informatiebrochure Akerdijk 237 Badhoevedorp Akerdijk 237 Badhoevedorp AAN DE RINGVAART GELEGEN karakteristieke 2-onder-1 kap woning, gelegen op een ruim perceel van 439 m2 en voorzien van een grote, zonnige

Nadere informatie

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Informatiebrochure Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Keurig onderhouden 3-kamer seniorenwoning op de begane grond van het luxe en moderne appartementencomplex

Nadere informatie

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden Informatiebrochure Raasdorperweg 24 Lijnden Raasdorperweg 24 Lijnden Landelijk gelegen, in de nabijheid van Badhoevedorp, maar ook Haarlem, Amsterdam en Schiphol royale vrijstaande VILLA gelegen op een

Nadere informatie

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Informatiebrochure Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Uniek in Amsterdam! Een moderne ruime 3/ 4 kamerwoning (ca. 107 m2, bouwjaar omstreeks 2007) met een balkon boven en uitkijkend

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Zeer charmant en karakteristiek VRIJSTAAND HERENHUIS gelegen op een mooi groot perceel van 492 m2 gelegen aan de groenrijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Informatiebrochure Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Zeer lichte en karakteristieke twee-onder-een-kap jaren 30 woning met garage en besloten achtertuin op het zuidwesten! Deze

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Marcantilaan 32 te Amsterdam

Vrijblijvende informatie Marcantilaan 32 te Amsterdam Vrijblijvende informatie Marcantilaan 32 te Amsterdam Vrijblijvende informatie Marcantilaan 32 te Amsterdam Te koop aangeboden: Praktisch en ZONNIG 2-kamerappartement op de begane grond. Het appartement(ca.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 72 Amsterdam Vatternkade 72 Amsterdam In 2011 zeer fraai en sfeervol verbouwde 4-kamer MAISONNETTE met speelse split-level indeling en voorzien van een zonnige achtertuin

Nadere informatie

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Informatiebrochure Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Luxe, recent verbouwde (2014) jaren 30 woning met uitbouw van circa 4 meter en diepe, zonnige achtertuin op het zuidoosten.

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= k.k.

VRAAGPRIJS ,= k.k. VAN NIJENRODEWEG 488 Recent gerenoveerd vierkamer appartement met drie slaapkamers, twee balkons, een aparte berging en groen uitzicht. Het lichte appartement is gelegen op de vijfde verdieping en is bereikbaar

Nadere informatie

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp Informatiebrochure Schipholweg 399 Badhoevedorp Schipholweg 399 Badhoevedorp Uiterst sfeervolle en karakteristieke jaren 50 twee-onder-één-kap woning met vrijstaande, grote stenen garage, eigen oprit en

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3039 AB Rotterdam Vraagprijs 299.500,- k.k. Omschrijving Centraal gelegen nabij de binnenstad een royaal 3- kamerappartement op de 4e verdieping met een zeer verrassende

Nadere informatie

Bomanshof 81. Eindhoven

Bomanshof 81. Eindhoven Op slechts een paar minuten lopen van het centum van Eindhoven gelegen ruim 2-kamer appartement op de 3 de verdieping met een lichte woonkamer, semi-open keuken, groot balkon, 1 slaapkamer, inpandige berging

Nadere informatie

BREDA MIDDELLAAN 150 Leuk 2-kamer appartement met ruim balkon en parkeerplaats binnen de singels van Breda. Richtprijs , - k.k. excl. p.p.

BREDA MIDDELLAAN 150 Leuk 2-kamer appartement met ruim balkon en parkeerplaats binnen de singels van Breda. Richtprijs , - k.k. excl. p.p. BREDA MIDDELLAAN 150 Leuk 2-kamer appartement met ruim balkon en parkeerplaats binnen de singels van Breda Richtprijs 169.000, - k.k. excl. p.p. Op loopafstand van het bruisende centrum van Breda gelegen

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Avenue Concordia 50 c 3062 LK Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Avenue Concordia 50 c 3062 LK Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Avenue Concordia 50 c 3062 LK Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 250.000 K.K. Wat een fantastisch en sfeervol

Nadere informatie

Utrechtsestraat 69-5, 6811 LW Arnhem

Utrechtsestraat 69-5, 6811 LW Arnhem Utrechtsestraat 69-5, 6811 LW Arnhem Vraagprijs 247.500,- k.k. Omschrijving Te koop: Geweldig uitzicht. U krijgt er een mooi appartement bij! Op loopafstand van het Centraal Station en het stadscentrum

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. JEKERSTRAAT 26-HS Ruim opgezet appartement op de begane grond met achtertuin voorzien van tuinhuis met twee kamers en badkamer. De woning ligt in een populair gedeelte van de Rivierenbuurt tussen de Maasstraat

Nadere informatie

BLASIUSSTRAAT 16 AMSTERDAM 400.000 k.k. www.blasiusstraat16.nl Omschrijving Licht, ruim en relaxed wonen in een geliefd en rustig gedeelte van de stad? Dat kan in dit zonnige, goed onderhouden appartement

Nadere informatie

Te Koop. Stuyvesantstraat GL Den Haag. Benedenwoning, Appartement, 80m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Stuyvesantstraat GL Den Haag. Benedenwoning, Appartement, 80m². Vraagprijs k.k. Te Koop Stuyvesantstraat 381 2593 GL Den Haag Benedenwoning, Appartement, 80m² Vraagprijs 285.000 k.k. Vraagprijs 285.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Benedenwoning,

Nadere informatie

VAN BOSHUIZENSTRAAT 279 AMSTERDAM 229.000 k.k. www.vanboshuizenstraat279.nl Van Boshuizenstraat 279, Amsterdam Op zoek naar een appartement wat u geheel naar uw eigen smaak kunt verbouwen? Dan is dit,

Nadere informatie

JAVAPLEIN 22A AMSTERDAM

JAVAPLEIN 22A AMSTERDAM JAVAPLEIN 22A AMSTERDAM 180.000 k.k. www.javaplein22a.nl Omschrijving Op toplocatie in de gewilde Indische buurt ligt dit sfeervolle begane grond appartement van ca. 38m². De woning heeft een terras op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen Informatiebrochure Asserring 131 Amstelveen Asserring 131 Amstelveen Over TWEE LAGEN UITGEBOUWDE royale woning, gelegen op een groot perceel met zonnige achtertuin (gehele dag de zon)! Wat u achter de

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3021 NR Rotterdam Vraagprijs 459.500,- k.k. Omschrijving In 2006 geheel gerenoveerde 5-kamer dubbel benedenhuis met de voorgevel van 1908. Het gehele complex is vernieuwd

Nadere informatie

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam Informatiebrochure Borgloonstraat 23 Amsterdam Borgloonstraat 23 Amsterdam Goed onderhouden royale (circa 155 m2) 6-kamer HOEKwoning voorzien van een achtertuin en (dak)terras gelegen in Nieuw-Sloten.

Nadere informatie

van Nijenrodeweg 54, Amsterdam

van Nijenrodeweg 54, Amsterdam van Nijenrodeweg 54, Amsterdam Praktisch om de hoek gelegen van het Amstelpark en nabij de Zuidas bieden wij dit zeer lichte 1/2-kamerappartement van ca. 34m 2 met zonnig balkon. Dit heerlijk knusse appartement

Nadere informatie

Karel de Grotelaan 153

Karel de Grotelaan 153 Ruim 4-kamer-appartement op de 3 de woonlaag van een karakteristiek en kleinschalig complex met een grote woonkamer met aangrenzende eetkamer, 2 slaapkamers, maar liefst 2 balkons en eigen berging in het

Nadere informatie

Bolestein 750 te AMSTERDAM

Bolestein 750 te AMSTERDAM Bolestein 750 te AMSTERDAM OMSCHRIJVING: Bolestein 750 te Amsterdam Prachtig hoogwaardig en smaakvol gerenoveerde driekamerwoning van ca.93 m2 met een ruim balkon op het ZUIDEN in Amsterdam Buitenveldert,

Nadere informatie

Lange Wal 44 3, 6826 ND Arnhem

Lange Wal 44 3, 6826 ND Arnhem Lange Wal 44 3, 6826 ND Arnhem Vraagprijs 125.000,- k.k. Omschrijving Aan de Lange Wal in Arnhem bieden wij u, recht tegenover Winkelcentrum Presikhaaf, op de 3e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie. Beethovenstraat 162-II Amsterdam

Vrijblijvende objectinformatie. Beethovenstraat 162-II Amsterdam Vrijblijvende objectinformatie Beethovenstraat 162-II Amsterdam Vraagprijs 625.000,- k.k. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid

Nadere informatie

Emmastraat 43 -A, 6828 HB Arnhem

Emmastraat 43 -A, 6828 HB Arnhem Emmastraat 43 -A, 6828 HB Arnhem Vraagprijs 450.000,- k.k. Omschrijving Op een gewilde locatie in het centrum van Arnhem gelegen, royale (201.40 m² en 794.33 m³) 8-kamer (HOEK)bovenwoning. De woning, gebouwd

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden Informatiebrochure Akerdijk 37 Lijnden Akerdijk 37 Lijnden Aan de RINGVAART gelegen VRIJSTAANDE woning (1989) gelegen op een bijzonder perceel van 388 m2. Aan de voorzijde heeft u weids uitzicht over de

Nadere informatie

TE KOOP. Kapelaanstraat 43 5421 DE GEMERT Vraagprijs: 169.000 k.k.

TE KOOP. Kapelaanstraat 43 5421 DE GEMERT Vraagprijs: 169.000 k.k. TE KOOP Kapelaanstraat 43 5421 DE GEMERT Vraagprijs: 169.000 k.k. Omschrijving TE KOOP STARTERSLENING MOGELIJK!!!...Dit royaal en zeer netjes onderhouden appartement (type maisonnette) op de eerste en

Nadere informatie

Bennekom Mariënhoven 70

Bennekom Mariënhoven 70 Een sfeervol, licht, zonnig en gezellig HOEKAPPARTEMENT (type maisonnette) met een mooie woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, een extra raam in de zuidgevel, heerlijk balkon op het westen en een

Nadere informatie

BREDA Hovenierstraat Richtprijs , - k.k.

BREDA Hovenierstraat Richtprijs , - k.k. BREDA Hovenierstraat Richtprijs 400.000, - k.k. Dit royale 3 kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping van het in 2000 gebouwde appartementencomplex Princenstaete II in Princenhage. Het appartement

Nadere informatie

Havezatelaan Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Havezatelaan Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 120.000,- k.k. Omschrijving Havezatelaan 223 - DIT APPARTEMENT WORDT U ZONDER ERFPACHT AANGEBODEN Wij starten deze verkoop met een OPEN HUIS op dinsdag 7 november van 16.00-17.00 uur. In een

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3038 CR Rotterdam Vraagprijs 375.000,- k.k. Omschrijving In Blijdorp/ Bergpolder gelegen, netjes onderhouden 5- kamerbovenwoning, met riant dakterras gelegen op het

Nadere informatie

TE KOOP BEETHOVENSTRAAT 109 II

TE KOOP BEETHOVENSTRAAT 109 II A M S T E R D A M OBJECTINFORMATIE TE KOOP BEETHOVENSTRAAT 109 II Boomsma & Bruinsma Makelaars Van Breestraat 107 HS 1071 ZJ AMSTERDAM Tel: 020-6733103 E-mail: info@bbmakelaars.nl Website: www.bbmakelaars.nl

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3039 HN Rotterdam Vraagprijs 350.000,- k.k. Omschrijving In het leukste gedeelte van Blijdorp gelegen, netjes onderhouden 5-kamerbenedenwoning met heerlijke tuin op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Funenpark 401 Amsterdam

Informatiebrochure. Funenpark 401 Amsterdam Informatiebrochure Funenpark 401 Amsterdam Funenpark 401 te Amsterdam In het rustige, autovrije Funenpark gelegen ruime 4-KAMER HOEKMAISONNETTE (van circa 109 m² woonoppervlakte) met groot privé terras

Nadere informatie

VAN GALENSTRAAT 31 DEN HAAG 685.000 k.k. www.vangalenstraat31.nl Van Galenstraat 31, Den haag Midden in het fraaie Zeeheldenkwartier gelegen 4 laags klassiek herenhuis met inpandige garage en zonnige tuin

Nadere informatie

Haarlemmermeerstraat 146 I Amsterdam. * Driekamerappartement. * Gerenoveerd en gemoderniseerd. * Twee slaapkamers. * Twee balkons

Haarlemmermeerstraat 146 I Amsterdam. * Driekamerappartement. * Gerenoveerd en gemoderniseerd. * Twee slaapkamers. * Twee balkons Haarlemmermeerstraat 146 I Amsterdam * Driekamerappartement * Gerenoveerd en gemoderniseerd * Twee slaapkamers * Twee balkons Haarlemmermeerstraat 146 I Amsterdam Modern volledig gerenoveerd driekamerappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp Informatiebrochure Atletiekstraat 65 Hoofddorp In Sportdorp-Oost gelegen luxe vrijstaande woning met uitbouw en zonnige achtertuin, gelegen op een ruim perceel van 423 m². Deze woning is gebouwd in 2005

Nadere informatie

2e Jerichostraat 12 A, 3061 GL Rotterdam

2e Jerichostraat 12 A, 3061 GL Rotterdam 2e Jerichostraat 12 A, 3061 GL Rotterdam Vraagprijs 435.000,00 kosten koper vandevijver makelaardij Omschrijving 2e Jerichostraat 12 A, 3061 GL Rotterdam Een zeldzaam netjes gerenoveerde 4 voorheen 5-kamer

Nadere informatie

Hammarskjoldlaan 177, 2286 HB Rijswijk

Hammarskjoldlaan 177, 2286 HB Rijswijk Hammarskjoldlaan 177, 2286 HB Rijswijk Vraagprijs 230.000,- k.k. Omschrijving IDEAAL GELEGEN EN GOED ONDERHOUDEN TYPE-4-KAMER-APPARTEMENT MET LIFT, OP DE TWEEDE VERDIEPING MET EEN BALKON AAN VOOR- EN ACHTERZIJDE.

Nadere informatie

Schitterend appartement in Amsterdam Oud-Zuid, met dakterras en uniek uitzicht op het Rijksmuseum!

Schitterend appartement in Amsterdam Oud-Zuid, met dakterras en uniek uitzicht op het Rijksmuseum! Schitterend appartement in Amsterdam Oud-Zuid, met dakterras en uniek uitzicht op het Rijksmuseum! Jan Luijkenstraat 6 3 1071 CM Amsterdam Vraagprijs 475.000,- k.k. Peters & Van der Vloodt Wielingenstraat

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Bennekom Langhoven 27 Een zeer ruim HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met garage, grote woonkamer met aansluiting houtkachel, ruime open keuken met inbouwapparatuur, 5 slaapkamers, een nette badkamer, een

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3037 CB Rotterdam Vraagprijs 172.500,- k.k. Omschrijving Aan een leuk pleintje gelegen zeer netjes onderhouden 2-kamer appartement op de begane grond met een heerlijke

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Jozef Israelslaan 222, Rijswijk Goed onderhouden 3 kamer appartement met vrij uitzicht, balkon op het zuidwesten en grote berging in de kelder van het gebouw, gelegen in de wijk Rembrandtkwartier. Vraagprijs:

Nadere informatie

Guido Gezellestraat 32, 2524 CM 's-gravenhage

Guido Gezellestraat 32, 2524 CM 's-gravenhage Guido Gezellestraat 32, 2524 CM 's-gravenhage Vraagprijs 219.000,- k.k. Omschrijving BENT U OP ZOEK NAAR EEN GOED VERZORGDE EN BETAALBARE EENGEZINSWONING IN EEN GEZELLIGE STRAAT IN HET LAAKKWARTIER? ZOEK

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3054 NN Rotterdam Vraagprijs 749.500,- k.k. Omschrijving Een tot in de puntjes gerenoveerde eengezinswoning op loopafstand van de oude dorpskern van Hillegersberg!

Nadere informatie

TE KOOP. Thorbeckelaan CE Den Haag k.k.

TE KOOP. Thorbeckelaan CE Den Haag k.k. TE KOOP Thorbeckelaan 589 2564 CE Den Haag 285.000 k.k. KENMERKEN Prijs 285.000 k.k. Postcode 2564 CE Ligging In woonwijk Woningtype Maisonnette Woonruimte 102m² Inhoud 339m³ Kamers 5 Oplevering in overleg

Nadere informatie

Van Kinsbergenstraat 9a DEN HAAG. Vraagprijs ,- K.K bfmakelaar.nl

Van Kinsbergenstraat 9a DEN HAAG. Vraagprijs ,- K.K bfmakelaar.nl Van Kinsbergenstraat 9a DEN HAAG Vraagprijs 260.000,- K.K. 070-8209895 info@bfmakelaar.nl bfmakelaar.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 1979 Soort: BENEDENWONING Kamers: 3 Inhoud: 188m³ Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Begoniastraat 5 b, 3051 LC Rotterdam ,-

Begoniastraat 5 b, 3051 LC Rotterdam ,- , 3051 LC Rotterdam 189.000,- Omschrijving Instapklaar! Deze woning heeft stiekem veel te bieden. De grote tuin (ca. 65m2) op het Zuid-Westen met veranda, de lichte woonkamer en de sfeervolle badkamer

Nadere informatie

Simone Dijkman Makelaardij. Paradijsvogel 9, 1551 RW Westzaan, (075) , Gsm Simone Dijkman: 06 10

Simone Dijkman Makelaardij. Paradijsvogel 9, 1551 RW Westzaan,  (075) , Gsm Simone Dijkman: 06 10 Pagina 1 Vraagprijs 159.500,- k.k. Bijzonderheden: Bouwjaar woning : Circa 1967 Inhoud woning : Circa 240m³ Woonoppervlakte : Circa 74m² Grond : Complex staat op eigen grond (geen erfpacht of BKZ!) Oppervlakte

Nadere informatie