RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS JUNI 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS JUNI 2017"

Transcriptie

1 VBS Klim-Op Kerkkouterstraat Bavegem Tel * Fax directie.bavegem@vbhoutembavegem.be RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS JUNI 2017 Samen met onze maandelijkse nieuwsbrief WegWijs bezorgden wij aan alle ouders van onze school een tool om deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoek. We kozen ervoor om dit online te doen om op die manier de verwerking te vereenvoudigen. De bedoeling van de enquête was om de stem van de ouders te laten spreken: Hoe tevreden zijn jullie over onze schoolwerking? Het tevredenheidsonderzoek was geen verplichting. Ouders kregen de gelegenheid om hun naam in te vullen maar het kon ook anoniem. 41 gezinnen van de 146 namen deel: dat is 28%. Dat is niet zo veel. Misschien was de drempel (online) te hoog? Of komt het omdat de meeste ouders tevreden zijn? De resultaten van de bevraging zijn goed, zeer goed zelfs. Daar zijn we heel blij om, het doet ons deugd en het geeft ons moed om verder samen te bouwen aan een fijne school. Als school vinden we een open communicatie belangrijk. Alle vragenlijsten werden verwerkt om een eerlijk en correct beeld van de de mening van de ouders weer te geven. Die verwerking willen we graag met u delen. Hierbij bezorgen we u per vraag een duidelijk overzicht, samen met eventuele bedenkingen, opmerkingen, werkpunten. Suggesties om onze schoolwerking in de toekomst nog te verbeteren, blijven uiteraard welkom! Jo Dedeurwaerder directeur Vraag 1: Hoeveel ouders namen deel, hoeveel noteerden hun naam? 28 ouders noteerden hun naam, 13 anoniem. Vraag 2: Mijn kind gaat graag naar VB Klim-Op. De meeste kinderen gaan graag naar school. Ze voelen zich er thuis. 2,5% geeft aan eerder niet akkoord te zijn. Als school proberen we er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat leerlingen zich goed voelen op school.

2 Vraag 3: Ik ben tevreden over wat mijn kind leert op school. 97,5 % van de ouders gaat hiermee akkoord. Vraag 4: Mijn kind krijgt een aangepaste hoeveelheid huiswerk. 82,5 % akkoord 17,5% vindt dat er te veel huistaken gegeven worden. In elke klas van onze school doen we aan huistaakdifferentiatie. Op het oudercontact wordt dit met de ouders afgesproken. Indien u vindt dat uw kind té lang aan de huistaken werkt, vragen we om contact op te nemen met de klastitularis.

3 Vraag 5: Er is wederzijds respect tussen de leerkrachten en de leerlingen. Vraag 6: Mijn kind kent de afspraken die op school gelden. Over het algemeen kennen de leerlingen de afspraken die op school gelden. Soms zijn afspraken tegenstrijdig (bv. in opvang), of is de communicatie wat laattijdig. We doen ons best om alle medewerkers de afspraken tijdig door te geven. Vraag 7: Als mijn kind moeilijkheden heeft, wordt het op school geholpen. Kinderen worden snel geholpen op school, dat is de mening van de meeste ouders.

4 Vraag 8: Ik krijg geregeld duidelijke informatie over de ontwikkeling van mijn kind via het oudercontact, heen-en-weerschriftje, klasagenda,... De informatieverstrekking in goed. 15% geeft aan te weinig informatie te ontvangen. Het oudercontact in februari/maart is het laatste, een aantal ouders vraagt om dit eventueel naar het einde van het schooljaar te verplaatsen. Het is wel zo dat we een oudercontact organiseren eind juni, maar niet voor alle leerlingen. We doen dit op uitnodiging. Vraag 9: Klim-Op zet in op differentiatie: sterke leerlingen worden uitgedaagd. Voor leerlingen die het moeilijk hebben, wordt de nodige differentiatie voorzien (driesporenbeleid, binnenklasdifferentiatie). Dit gebeurt steeds in samenspraak met de ouders. Mijn kind wordt voldoende uitgedaagd op school. Mijn kind wordt onvoldoende uitgedaagd op school. Er wordt voldoende gedifferentieerd op school. De leerstof wordt aangepast op maat van mijn kind. Er wordt onvoldoende gedifferentieerd op school. De leerstof wordt niet aangepast op maat van mijn kind. Niet van toepassing / geen mening. De school zet sterk in op differentiatie om alle leerlingen uit te dagen. Dat wordt gewaardeerd. Ouders hebben er niet altijd een kijk op. We proberen dit te verduidelijken op de infoavond of via de WegWijs. Vraag 10: Als ik een probleem aanbreng, zoekt de school in overleg een oplossing. 75% van de ouders geeft aan dat de school problemen aanpakt, 25% heeft geen mening.

5 Vraag 11: De directeur is bereikbaar en behulpzaam. Vraag 12: De zorgjuf is bereikbaar en behulpzaam. Vraag 13: De juf of meester is bereikbaar en behulpzaam. 97,5% van de ouders vinden dat de leekrachten bereikbaar en behulpzaam zijn. Dat is een heel hoge score. Anderzijds is het zo dat we op school heel wat leerkrachten hebben die deeltijds werken; zij zijn dus niet elke dag bereikbaar op school.

6 Vraag 14: De school informeert over het schoolgebeuren en de werking via , brieven, WegWijs, etiket in agenda, De informatieverstrekking van de school is optimaal. Dat bewijst het percentage van 87,5% akkoord en 12,5% meestal akkoord. We blijven ons verder inzetten om ouders zo goed mogelijk te informeren. Vraag 15: Als ouder ben ik welkom op school. 100% van de ouders zijn akkoord en voelen zich welkom op school. Vraag 16: Ik voel mij betrokken bij de werking van de school. Ouders voelen zich betrokken bij de werking van de school. Een aantal heeft daar geen behoefte aan.

7 Vraag 17: Ik ben op de hoogte van de werking van het oudercomité en de vriendenkring van Klim- Op. Ouders kennen de werking van het OC en de VK. Beide verenigingen tellen heel wat leden die zich willen inzetten voor de school. Vraag 18: Ik ben tevreden over de hygiëne op school. Over het algemeen zijn ouders tevreden over de hygiëne op school. De toiletten worden elke dag nagekeken, toch gebeurt het nog dat ze niet proper zijn. Dat blijft een aandachtspunt dat we met al onze leerlingen samen willen aanpakken. Vraag19: Tijdens de verbouwingswerken aan het kloostergebouw doet de school het nodige om de veiligheid te bewaken. Door de aangepaste afsluiting was de schooltoegang betrekkelijk veilig tijdens de werken.

8 Statistieken voor vraag 20 : De school bewaakt de verkeersveiligheid aan het schoolgebouw of in de schoolomgeving. Dit blijft een werkpunt, waarvoor we de medewerking van onze ouders hard nodig hebben. We vragen om niet te parkeren op het voetpad en het goede voorbeeld te geven. Recent wijzigden we de situatie om leerlingen af te halen, waarbij de jongste kleuters via de inkomhal de school verlaten. Intussen werd dit positief ervaren. Vraag 21: De schoolreis is een meerwaarde van het klas- en schoolgebeuren en biedt kansen tot de ontwikkeling van de sociale vaardigheden. Slechts 2,5% van de ouders is niet akkoord met de huidige schoolreizen. De overgrote meerderheid vindt de schoolreis een meerwaarde.

9 Vraag 22: Ik ben tevreden over de voor- en naschoolse opvang. Over het algemeen zijn de ouders tevreden over de opvang op school. Recent werd geïnvesteerd in extra toezichthouders voor kleuter- én lagere school. Ook de huistaakklas wordt heel positief ervaren. Vraag 23: Ik ben tevreden over de middagopvang op school. De meeste ouders zijn tevreden. Sommigen vinden het vreemd dat er moet betaald worden voor middagopvang. Omdat we de kwaliteit van de opvang optimaal willen garanderen, zorgen we voor voldoende medewerkers, aangepast materiaal Vanuit de overheid krijgen we hier geen subsidies voor. Vraag 24: Ik ben tevreden over het aanbod sport- en cultuuractiviteiten. Sport- en cultuuractiviteiten worden ruimschoots aangeboden. Als school vinden we het belangrijk dat onze leerlingen hiermee kunnen kennismaken.

10 Vraag 25: Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, mag u die hieronder noteren. - Als oud-leerling ben ik heel tevreden over de school Klim-Op. Het stemt mij gerust dat de leerkrachten en de directie de inspanning leveren om voor onze kinderen te 'zorgen'. Doe zo voort!! - Geen verdere vragen! Klim-Op doet dat goed. - Een school die zorgt voor een positieve sfeer, zowel bij de leerlingen als bij de ouders. Ik merk dat de school zich engageert voor de kinderen en het welbevinden van de kinderen centraal zet. - Het is een warme school waar de kinderen goed voor elkaar zorgen en waar onze kinderen zich thuis voelen. Ze voelen zich geliefd door de juffen en meesters. - Laat de kinderen zoveel mogelijk bewegen. Ook een 5- tal minuten tijdens lesuren. Ook meer en meer lessen geven in openlucht. - Mss. een tip, gezien op een andere school: krijtbord aan de buitenmuur waar er allerlei weetjes, gebeurtenissen van de school opstaan, nu was het laatst bv. proficiat aan de communicanten... is leuk als je daar dan voorbij rijdt of loopt. - Ik geef elke dag drinken mee naar school maar het kindje heeft daar nooit van gedronken. Is het mogelijk om daar op te letten? - Er mag meer aandacht komen voor gezonde voeding op school: dagelijks fruit eten (wij geven dit mee voor speeltijden maar niet veel aandacht voor door juf). Het is niet nodig om desserten te voorzien bij de warme maaltijd van kinderen: dit is nl. een slechte gewoonte van vroeger. Suikers zijn ongezond, ook gesuikerde dranken aanbieden tijdens speeltijd en op uitstappen is onnodig. Water of melk is voldoende. - Wat een beetje jammer is als ze dictee hebben en ze hebben dit niet verbeterd dat dit dan van hun dictee afgetrokken wordt, dit voor iemand die al moeilijkheden heeft, is dit zeer demotiverend. - Wij maken ons zorgen over de veiligheid rond de school. In het algemeen zijn we héél tevreden over de school Klim-Op Bavegem!!! Doe zo voort!!! - We zijn zeer tevreden over de werking van Klim-Op en hopen op dezelfde aanpak in de nieuwe school de komende jaren. Bedankt iedereen! - Lessen L.O. worden soms gegeven aan veel te grote groepen! - Klim-Op is een topschool met gemotiveerde leerkrachten voor wie niets te veel gevraagd is. SUPER dat onze kinderen daar kunnen schoollopen.

Resultaten tevredenheidsonderzoek ouders 2018

Resultaten tevredenheidsonderzoek ouders 2018 Resultaten tevredenheidsonderzoek ouders 018 Enkele weken geleden kreeg u van ons de vraag een tevredenheidsenquête in te vullen. Met deze enquête wilden wij de stem van de ouders laten spreken: hoe tevreden

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek juni 2016

Tevredenheidsonderzoek juni 2016 Tevredenheidsonderzoek juni 2016 woensdag 14 september 2016 61 Totale aantal reacties Aanmaakdatum: woensdag 22 juni 2016 Voltooide reacties: 61 Q1: Ik ben tevreden over wat mijn kind op school leert.

Nadere informatie

GO! Middenschool Halle A.Demaeghtlaan Halle. Resultaten tevredenheidsenquête

GO! Middenschool Halle A.Demaeghtlaan Halle. Resultaten tevredenheidsenquête GO! Middenschool Halle A.Demaeghtlaan 40 1500 Halle Resultaten tevredenheidsenquête Verwerking en presentatie van de leerlingenbevraging schooljaar 2018-2019 I. Inleiding Beste leerlingen, Voor de examenperiode

Nadere informatie

Ouderbevraging. Aantal ingevulde equêtes. Algemene vragen. 1. Mijn kind gaat graag naar school. 2. Mijn kind voelt zich goed op school.

Ouderbevraging. Aantal ingevulde equêtes. Algemene vragen. 1. Mijn kind gaat graag naar school. 2. Mijn kind voelt zich goed op school. Ouderbevraging Aantal ingevulde equêtes Percentage ingevulde enquêtes ten opzichte van het totaal. 37,24% 6,90% 6,21% 15,17% 13,79% 7,59% 13,10% 1e leerjaar 2e leerjaar 3e leerjaar 4e leerjaar 5e leerjaar

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek maart 2017 Bevraging aan alle ouders lagere school

Tevredenheidsonderzoek maart 2017 Bevraging aan alle ouders lagere school Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 03/ 484 41 97 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be Tevredenheidsonderzoek maart 2017 Bevraging aan alle ouders

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek ouders

Tevredenheidsonderzoek ouders Tevredenheidsonderzoek ouders 2015-2016 basisschool Basisschool Herckerhof Dokter Vanweddingenlaan 10/1 3540 Herk-de-stad Tel.: 013 53 93 23 Directie: 0475 70 56 13 directie@basisschool-herckerhof.be Beste

Nadere informatie

VBS Sint-Juliaan Verslag tevredenheidonderzoek ouders Schooljaar

VBS Sint-Juliaan Verslag tevredenheidonderzoek ouders Schooljaar VBS Sint-Juliaan Verslag tevredenheidonderzoek ouders Schooljaar 2012-2013 Ouders spelen de eerste en meest cruciale rol in de opvoeding en het onderwijs van de kinderen. Dit geldt ook voor alle aspecten

Nadere informatie

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK JANUARI 2015 Vaststellingen Sterke punten Werkpunten Acties 1 De bevraging. In januari werd u, ouders, gevraagd deel te nemen aan een digitaal tevredenheidsonderzoek in

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek bij ouders 2014. BSGO De Linde

Tevredenheidsonderzoek bij ouders 2014. BSGO De Linde Tevredenheidsonderzoek bij ouders 2014 BSGO De Linde Algemeen Algemeen 2014 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Positief Neutraal Negatief ENT 91,49% 2,13% 6,38% SG-ENT 87,34% 4,64% 8,02% Algemeen 2014 vs 2012 10 9 8

Nadere informatie

1. Resultaten derde leerjaar :

1. Resultaten derde leerjaar : Tevredenheidsonderzoek derde en zesde leerjaar juni 2018 46 ouders uit het derde leerjaar en 22 ouders uit het zesde leerjaar vulden dit tevredenheidsonderzoek in. We zijn blij met de positieve resultaten

Nadere informatie

Resultaten lagere school

Resultaten lagere school Resultaten lagere school Vraag 1: Mijn kind gaat graag naar school 3,10% 24,81% 1,55% 70,54% Vraag 2: Ik ben tevreden over wat mijn kind op school leert 1,56% 27,34% 0,78% 70,31% Vraag 3: Mijn kind wordt

Nadere informatie

ZORGBELEID Een evaluatie aan de hand van een OUDERBEVRAGING

ZORGBELEID Een evaluatie aan de hand van een OUDERBEVRAGING basisschool Heiveld Kleuterschool en lagere school Heiveldstraat 127a 9040 Sint-Amandsberg ZORGBELEID Een evaluatie aan de hand van een OUDERBEVRAGING : 3%; :2% GEEN OORDEEL/ NVT: 5% : 26%; INGEVULD: 2%

Nadere informatie

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017 OOK JIJ TELT Nieuwsbrief eind juni 07 Basisschool De Krekel, Kattestraat 950 Haaltert, 05/ 8 0 79 Basisschool De Grasspriet, Ommegangstraat 5 90 Mere, 05/ 8 59 7 www.dekrekel-degrasspriet.be Vakantiedagen

Nadere informatie

2. Mijn kind wordt aangemoedigd

2. Mijn kind wordt aangemoedigd 1. Ik ben tevreden over wat mijn kind op school leert 2. Mijn kind wordt aangemoedigd meestal meestal niet niet meestal meestal niet niet geen oordeel/niet van 3. Mijn kind krijgt aangepaste hoeveelheid

Nadere informatie

OUDERTEVREDENHEID SCHOLENGEMEENSCHAP EENSCHAP DE KRAAL SCHOOLJAAR 2007-2008

OUDERTEVREDENHEID SCHOLENGEMEENSCHAP EENSCHAP DE KRAAL SCHOOLJAAR 2007-2008 Scholengemeenschap DE KRAAL nr. Kleuteronderwijs en lager onderwijs nr. 120766 vzw Katholiek Onderwijs De Kraal /RPR Leuven 436.607.391 Van Bladelstraat 25 3020 Herent www.kraal.be OUDERTEVREDENHEID SCHOLENGEMEENSCHAP

Nadere informatie

Schooljaar : Bevraging tevredenheid ouders. In onze school zijn er 258 gezinnen. Er werden 99 enquêtes online ingevuld.

Schooljaar : Bevraging tevredenheid ouders. In onze school zijn er 258 gezinnen. Er werden 99 enquêtes online ingevuld. Gemeentelijke Basisschool Kadrie Driehoekstraat 41 2920 KALMTHOUT 03/666 95 20 Schooljaar 2014-2015: Bevraging tevredenheid ouders In onze school zijn er 258 gezinnen. Er werden 99 enquêtes online ingevuld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maart 2018

Nieuwsbrief. Maart 2018 Onze school Wolfsdonk Veerlestraat 7 3201 Langdorp Tel: 013/77 56 44 wolfsdonk.onzeschool@telenet.be Nieuwsbrief Maart 2018 Beste ouder(s), Tijdens de voorbije maanden gebeurde er weer heel wat op onze

Nadere informatie

1. Algemeen/schoolvisie

1. Algemeen/schoolvisie 1. Algemeen/schoolvisie Januari 2017 1.1 Vink aan in welke klassen jouw kinderen zitten. Aantal kinderen in juni 2016: 240 80/150 gezinnen vulden de enquête in. 1.2 Dit is het eerste jaar in Vbs de kleiheuvel:

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek bovenbouw (4 de, 5 de en 6 de leerjaar)

Tevredenheidsonderzoek bovenbouw (4 de, 5 de en 6 de leerjaar) Tevredenheidsonderzoek bovenbouw ( de, de en de leerar) Graag willen we jullie de conclusies van het tevredenheidsonderzoek van de bovenbouw meedelen. Hier worden de resultaten uitgedrukt in het aantal

Nadere informatie

oudertevredenheidsenquête

oudertevredenheidsenquête Samenvatting: Analyse oudertevredenheidsenquête Achtergrond: Deze enquête werd jullie voorgelegd in het kader van een tevredenheidsonderzoek. De vragenlijst is gebaseerd op een modelvragenlijst van de

Nadere informatie

In het schooljaar 2012-2013 werd een ouderbevraging of een oudertevredenheidsenquête uitgevoerd.

In het schooljaar 2012-2013 werd een ouderbevraging of een oudertevredenheidsenquête uitgevoerd. Ouderbevraging 2013 Inleiding In het schooljaar 2012-2013 werd een ouderbevraging of een oudertevredenheidsenquête uitgevoerd. De enquête bestond uit 2 delen: Een gedeelte dat per kind in te vullen was

Nadere informatie

Graag willen we jullie de conclusies van het tevredenheidsonderzoek van de onderbouw meedelen.

Graag willen we jullie de conclusies van het tevredenheidsonderzoek van de onderbouw meedelen. Tevredenheidsonderzoek onderbouw (1 ste, 2 de en 3 de leerjaar) Graag willen we jullie de conclusies van het tevredenheidsonderzoek van de onderbouw meedelen. Hier worden de resultaten in percenten uitgedrukt

Nadere informatie

Verwerking tevredenheidsenquête

Verwerking tevredenheidsenquête Verwerking tevredenheidsenquête 207-208 Beste ouders, Om onze schoolwerking te evalueren en achteraf bij te sturen, vulden velen van jullie onze vragenlijst in, waarvoor onze dank. In verschillende scholen

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

TEVREDENHEIDSONDERZOEK verslag van het TEVREDENHEIDSONDERZOEK afgenomen in maart 2017 Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt er een tevredenheidsonderzoek gehouden. Ouders, leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 en personeelsleden

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek maart 2017 Bevraging aan alle ouders kleuterschool

Tevredenheidsonderzoek maart 2017 Bevraging aan alle ouders kleuterschool Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 03/ 484 41 97 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be Tevredenheidsonderzoek maart 2017 Bevraging aan alle ouders

Nadere informatie

Waar kinderen ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Dé vrije lagere school in Asse-centrum Nieuwstraat Asse

Waar kinderen ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Dé vrije lagere school in Asse-centrum Nieuwstraat Asse Waar kinderen ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen Dé vrije lagere school in Asse-centrum Nieuwstraat 72 1730 Asse www.dekleinewereldasse.be Het overgrote deel van onze leerlingen gaat graag tot zeer graag

Nadere informatie

Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, minuten, seconden.

Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, minuten, seconden. Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, 89 280 minuten, 5 356 800 seconden. Vakantie dus. Grote vakantie. Genieten, zingen en dansen. Je laten verrassen en je op sleeptouw laten nemen.

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek mei 2012. Bevraging van alle ouders

Tevredenheidsonderzoek mei 2012. Bevraging van alle ouders Tevredenheidsonderzoek mei 2012 Bevraging van alle ouders Uitgewerkt door de Schoolraad, zomer 2012 Dit rapport is tot stand gekomen met de hulp van velen. Dank aan allen die hebben bijgedragen tot dit

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

Samenvatting tevredenheidsmeting ouders

Samenvatting tevredenheidsmeting ouders Samenvatting tevredenheidsmeting ouders Hierbij ontvangt u van mij een samenvatting van de uitkomsten van de tevredenheidsmeting, die begin november is afgenomen. We hebben deze in het team en met de MR

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

TEVREDENHEIDSONDERZOEK verslag van het TEVREDENHEIDSONDERZOEK afgenomen in NOVEMBER 2014 Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt er een tevredenheidsonderzoek gehouden. Ouders, leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 en personeelsleden

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek ouders schooljaar 2014-2015

Tevredenheidsonderzoek ouders schooljaar 2014-2015 Tevredenheidsonderzoek ouders schooljaar 14-15 Basisschool De Regenboog Kroonstraat 2b 99 Ertvelde Beste ouders Enkele weken geleden kreeg u van ons de vraag een tevredenheidsenquête in te vullen via onze

Nadere informatie

Infoboekje mpi Kompas

Infoboekje mpi Kompas Infoboekje mpi Kompas 2018-2019 1 P agina Welkom Hallo daar! Welkom op onze school. Wist je dat we vier wijzers op onze school hebben? Er is een groene, blauwe, gele en rode wijzer. In elke wijzer zitten

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek mei Bevraging van alle ouders

Tevredenheidsonderzoek mei Bevraging van alle ouders Tevredenheidsonderzoek mei 2016 Bevraging van alle ouders Uitgewerkt door de Schoolraad, Najaar 2016 Dit rapport is tot stand gekomen met de hulp van velen. Dank aan allen die hebben bijgedragen tot dit

Nadere informatie

GIBO HEIDE. pedagogisch project

GIBO HEIDE. pedagogisch project GIBO HEIDE pedagogisch project gemeenteraadsbesluit van 26 mei 2015 Het pedagogisch project is de vertaling van de visie van directie en leerkrachten die betrekking heeft op alle aspecten van het onderwijs

Nadere informatie

VBS Sint-Juliaan de Vlindertuin Verslag tevredenheidonderzoek ouders Schooljaar 2013-2014

VBS Sint-Juliaan de Vlindertuin Verslag tevredenheidonderzoek ouders Schooljaar 2013-2014 VBS Sint-Juliaan de Vlindertuin Verslag tevredenheidonderzoek ouders Schooljaar 2013-2014 Ouders spelen de eerste en meest cruciale rol in de opvoeding en het onderwijs van de kinderen. Dit geldt ook voor

Nadere informatie

Resultaten tevredenheidsenquête. Verwerking en presentatie van de ouderbevraging

Resultaten tevredenheidsenquête. Verwerking en presentatie van de ouderbevraging Resultaten tevredenheidsenquête Verwerking en presentatie van de ouderbevraging 2018-2019 1. Inleiding Beste ouders, Enkele weken geleden kreeg u van ons een tevredenheidsenquête. Met deze enquête wilden

Nadere informatie

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS APRIL-MEI 2017

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS APRIL-MEI 2017 RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS APRIL-MEI 2017 In totaal legden 128 respondenten deze enquete af. Statistieken voor vraag 2 : Ik ervaar dat ik welkom ben op onze school. 2 0% 23% 77% 0% 0% meestal

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Vergeet niet in te schrijven voor onze barbecue!

Vergeet niet in te schrijven voor onze barbecue! Agenda 01.05.2017: Feest van de Arbeid = geen school! 08.05.2017: Project dode hoek 6 de leerjaar We blijven die dag ineten! 14.05.2017: SCHOOLFEEST!!! U komt toch ook? Iedereen heeft hiervoor reeds een

Nadere informatie

Resultaten enquête. Onderzoek van Leen Leys. Master in de pedagogische wetenschappen

Resultaten enquête. Onderzoek van Leen Leys. Master in de pedagogische wetenschappen Resultaten enquête Onderzoek van Leen Leys Master in de pedagogische wetenschappen Voorwoord van de directie BESTE OUDERS, In wat volgt, tonen we de resultaten van een enquête die tijdens het eerste trimester

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong Met deze nieuwsbrief hebben we maar één doel, jullie weer helemaal op de hoogte te stellen van het reilen en zeilen in onze school en dit voor de komende periode! KALENDER Instapdag

Nadere informatie

Les 1. 1 En jij? O 2 keer per jaar O 3 keer per jaar O 4 keer per jaar. Wat is een rapport? 1. Krijgt jouw kind een rapport?

Les 1. 1 En jij? O 2 keer per jaar O 3 keer per jaar O 4 keer per jaar. Wat is een rapport? 1. Krijgt jouw kind een rapport? Les 1 Wat is een rapport? 1 En jij? 1. Krijgt jouw kind een rapport? O ja O nee 2. Krijgen kleuters ook een rapport? O ja O nee 3. Kreeg jij vroeger in de school ook een rapport? O ja O nee Wanneer? Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Geachte ouder(s),

Nieuwsbrief 2. Geachte ouder(s), BSGO t Krekeltje Uitbreidingsstraat 40 2850 Boom Tel: 03/844 20 22 Fax: 03/ 880 64 54 e-mail: directeur@hetkrekeltje.be website: www.hetkrekeltje.be Nieuwsbrief 2 Geachte ouder(s), Het eerste trimester

Nadere informatie

ONS SCHOOLREGLEMENT VOOR DE OUDERS

ONS SCHOOLREGLEMENT VOOR DE OUDERS ONS SCHOOLREGLEMENT VOOR DE OUDERS tel. 089 867436 oogappel@kbaoneeroeteren.be 1. ALGEMEEN o Schooluren: van 08.45 uur tot 12.00 uur van 13.15 uur tot 15.35 uur o Alle spullen van uw kind zijn voorzien

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

Leefregels. We hopen dat ook de ouders deze leefregels kunnen respecteren en willen meewerken aan de realisatie ervan.

Leefregels. We hopen dat ook de ouders deze leefregels kunnen respecteren en willen meewerken aan de realisatie ervan. Leefregels Samen leven, samen leren moet geleerd worden aan kinderen. Aansluitend bij ons pedagogsich project hebben we daarom met heel het team, schooleigen leefregels samengesteld. Als uitgangspunt nemen

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. SEPTEMBER Beste ouders Na een zonovergoten vakantie

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

Sint-Lievenscollege vzw schoolraad basisonderwijs

Sint-Lievenscollege vzw schoolraad basisonderwijs datum: 23 februari 2010 Sint-Lievenscollege vzw schoolraad basisonderwijs Verslag ouderbevraging Sint-Lievenscollege 1. Huiswerkbeleid in de lagere school (evolutie sinds vorige bevraging) / veiligheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief tevredenheidsonderzoek 2016

Nieuwsbrief tevredenheidsonderzoek 2016 Nieuwsbrief tevredenheidsonderzoek 2016 directie.speelenwerkhoeve@degroeiling.nl www.speelenwerkhoeve.nl In deze nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek p 1 Rapportcijfers p 1 Onderwerpen p 2 Sociale veiligheid

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

OUDERBEVRAGING MEI 2016 TOTALEN + TOELICHTINGEN

OUDERBEVRAGING MEI 2016 TOTALEN + TOELICHTINGEN Niet van toepassing Zeker niet Eerder niet Eerder wel Zeker wel OUDERBEVRAGING MEI 2016 TOTALEN + TOELICHTINGEN IN WELKE MATE BENT U HET EENS MET DE VOLGENDE UITSPRAKEN? U mag hieronder uw oordeel geven

Nadere informatie

ik leer ik lach ik groei Gemeentelijke Centrumschool Londerzeel

ik leer ik lach ik groei Gemeentelijke Centrumschool Londerzeel ik leer ik lach ik groei Gemeentelijke Centrumschool Londerzeel Onze visie De Centrumschool is een gemeentelijke basisschool in Londerzeel met 2 kleuterafdelingen: de Vlindertuin en de Tovertrein, en één

Nadere informatie

Vakantie. Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, minuten, seconden. Vakantie dus. Grote vakantie.

Vakantie. Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, minuten, seconden. Vakantie dus. Grote vakantie. Vakantie Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, 89 280 minuten, 5 356 800 seconden. Vakantie dus. Grote vakantie. Genieten, zingen en dansen. Je laten verrassen en je op sleeptouw laten

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE Afdeling OUTRIJVE. De dorpsschool goed onderwijs onder de kerktoren

ONTHAALBROCHURE Afdeling OUTRIJVE. De dorpsschool goed onderwijs onder de kerktoren ONTHAALBROCHURE 2018 Afdeling OUTRIJVE De dorpsschool goed onderwijs onder de kerktoren Familiale sfeer - Kleinschaligheid en nabijheid. - Elke maand gezamenlijk moment: - aankondiging en opvolging van

Nadere informatie

KMPO 2016/2017. Plan van aanpak

KMPO 2016/2017. Plan van aanpak KMPO 2016/2017 Plan van aanpak Inleiding De kwaliteitsmeter PO is afgenomen in april 2017. In de richtlijnen zijn criteria voor zwakke en sterke punten opgesteld. Hieronder de analyse van de zwakke en

Nadere informatie

Onderstaand treft u een aantal vragen aan met vier mogelijkheden ter beantwoording.

Onderstaand treft u een aantal vragen aan met vier mogelijkheden ter beantwoording. Kerkrade, maart 2015 Geachte ouder/verzorger, Wij willen voor onze school nieuwe beleidslijnen uitstippelen. Hieraan liggen onze gedachtes m.b.t. de ontwikkeling van de Doorkijk in de loop van de jaren

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Onze slogan voor dit schooljaar:

Onze slogan voor dit schooljaar: Onze slogan voor dit schooljaar: Agenda 01.02.2017: Bibbezoek 1 ste, 2 de en 3 de graad 06.02.2017: Informatievergadering Eerste Communie 2 de leerjaar 11.02.2017: EETDAG t.v.v. onze school!! U komt toch

Nadere informatie

KOSTELOOS ONDERWIJS: GRATIS 10. Bijdrageregeling Er worden dus GEEN eigen schrijfspullen of mappen of meegebracht naar school!

KOSTELOOS ONDERWIJS: GRATIS 10. Bijdrageregeling Er worden dus GEEN eigen schrijfspullen of mappen of meegebracht naar school! Beste ouder(s), De krokusvakantie staat voor de deur. En met de krokusvakantie komt ook de lente dichterbij. De winter met regen en kou maakt (hopelijk) binnenkort plaats voor zon en warmere temperaturen.

Nadere informatie

Onze schooleigenvisie op huiswerk

Onze schooleigenvisie op huiswerk Huistaken en lessen uit het schoolreglement De leerlingen zijn steeds verplicht de opgegeven lessen te leren. De leerkracht is steeds gerechtigd deze leerstof mondeling of schriftelijk op te vragen. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst! Datum: School: Klas: Naam docent(e): Code (optioneel): [NAAM DOCENT] Hallo, Deze vragenlijst gaat over het leerklimaat in jouw klas en hoe je het vindt op school. Hierbij gaat het om wat jij vindt van

Nadere informatie

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst! Datum: School: Klas: Naam docent(e): Code (optioneel): Hallo, Deze vragenlijst gaat over het leerklimaat in jouw klas en hoe je het vindt op school. Hierbij gaat het om wat jij vindt van jouw docent(e),

Nadere informatie

Samen over de drempel. Wisten jullie dat. Beste ouder,

Samen over de drempel. Wisten jullie dat. Beste ouder, Samen over de drempel Beste ouder, Vorige schooljaar lieten we jullie, ouders van de de kleuterklas en ste leerjaar, een vragenlijst invullen over verwachtingen, opvattingen en ervaringen over de overgang

Nadere informatie

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster : juf Hilde Leerkrachten lager onderwijs

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING

INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING 1 bij de kleuters van basisschool De Letterboom. Wij, het team van De Letterboom, willen jullie graag laten kennismaken met onze kleuterafdeling. Wie zijn wij? is een

Nadere informatie

Wetboek van Schatjesland

Wetboek van Schatjesland Wetboek van Schatjesland Als je aardig kan zijn Dan is dat reuzefijn Alsof een kleurig lint mij aan jou verbindt maar als je scheldt dan ben je geen held en liggen we overhoop in een dikke knoop die je

Nadere informatie

: Begin van de krokusvakantie

: Begin van de krokusvakantie 27.02.2017: Begin van de krokusvakantie 01.03.2017: Start Jeugdboekenmaand 05.03.2017: Einde van de krokusvakantie Agenda 09.03.2017: Bibbezoek 1 ste t/m 4 de leerjaar 10.03.2017: Tiroleravond 6 de leerjaar

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief - Themaweek Nationaal Veiligheid schoolontbijt - Staking 5 oktober Lopathon - Inloopmiddag Voorleeskampioen - Nieuws Rekentuin/Taalzee vanuit de - GGD Even voorstellen

Nadere informatie

Op welke school zit uw kind/kinderen?

Op welke school zit uw kind/kinderen? Q1 Op welke school zit uw kind/kinderen? 1% Het Baken De Brug Het Kompas De Rank De Schakel Het Startblok De Triangel De Wegwijzer Willem Alexander Q2 Ik vul deze lijst in voor mijn kind/kinderen in groep:

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek ouders

Tevredenheidsonderzoek ouders K1 K2 K3 L1 L2 L3 L4 L5 L6 TOT Aantal leerlingen Aantal vertegenwoordigde leerlingen Percentage ingevuld 18 15 18 20 14 21 15 17 19 157 15 14 12 19 13 21 13 16 15 138 83 93 67 95 93 100 87 94 79 88 We

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Agenda 07-02 Ons schoolgebouw is 50 jaar oud! 13-02 Groep 8 proeftoets 19-02 OR vergadering 25-02 Rapporten mee 26/28-02 10 minuten gesprekken 28-02 Hal versieren (19.00 uur) 01-03 Carnaval Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 7/2016-2017 Gelukkig 2017! In dit nummer: Gelukkig 2017 1 Welkom 1 Gedichtendag 1 Zammelse Toneelvrienden 1 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de OR 2 Als het kriebelt

Nadere informatie

Welkom in klas 1! Het wordt een superleuk en leerrijk schooljaar! In klas 1 krijg je les van: juf Kathleen.

Welkom in klas 1! Het wordt een superleuk en leerrijk schooljaar! In klas 1 krijg je les van: juf Kathleen. Welkom in klas 1! Het wordt een superleuk en leerrijk schooljaar! In klas 1 krijg je les van: juf Kathleen groep1@gbshaacht.be juf Inge juf.inge@gbshaacht.be Welke lessen krijg je doorheen de dag? Welkom

Nadere informatie

basisschool Maria Boodschap

basisschool Maria Boodschap ENGAGEMENTSVERKLARING basisschool Maria Boodschap Basisschool Maria Boodschap Perustraat 4 2030 Antwerpen-Luchtbal Tel.: 03/541.06.13 Fax.: 03/542.60.76 E-mail: maria.boodschap@cksa.be Website: www.mariaboodschap.be

Nadere informatie

Bevindingen huiswerkenquête schooljaar 2013-2014

Bevindingen huiswerkenquête schooljaar 2013-2014 Bevindingen huiswerkenquête schooljaar 2013-2014 1. Resultaten ouderbevraging 1. De meest voorgekomen antwoorden zijn: - Het inoefenen van geziene leerstof. - Het is een vorm van controle door en voor

Nadere informatie

Resultaten Tevredenheidsmeting bij ouders mei juni 2013 Basisschool St Joris. In samenwerking met de ouderraad

Resultaten Tevredenheidsmeting bij ouders mei juni 2013 Basisschool St Joris. In samenwerking met de ouderraad Resultaten Tevredenheidsmeting bij ouders mei juni 2013 Basisschool St Joris INLEIDING 48 ouders gaven een tevredenheidsmeting af. In samenwerking met de ouderraad BETROKKENHEID/ TEVREDENHEID vraag 1 :

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

WIST JE DAT. Juf An, de brugfiguur, het aanspreekpunt is voor ouders op school?

WIST JE DAT. Juf An, de brugfiguur, het aanspreekpunt is voor ouders op school? Er is een nauwe samenwerking tussen het hechte schoolteam en de ouders. Hierbij zetten we de positieve kenmerken van alle partijen centraal. Op een transparante en doelgerichte manier pakken we vele uitdagingen

Nadere informatie

Infobrief juli en augustus 2018

Infobrief juli en augustus 2018 Infobrief juli en augustus 2018 1. Rond 25 augustus ontvangt u de infobrief voor september 2018 met alle praktische informatie via smartschool. 2. Openingsuren tijdens de zomermaanden Onze school is tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Beste ouders Het nieuwe schooljaar is gestart, onze kinderen raken stilaan gewend aan hun nieuwe klas, hun nieuwe juf of meester. met een nieuwe manier van werken, nieuwe regels

Nadere informatie

Resultaten tevredenheidsmeting gebruikers lokaal dienstencentrum De Welle

Resultaten tevredenheidsmeting gebruikers lokaal dienstencentrum De Welle Resultaten tevredenheidsmeting gebruikers lokaal dienstencentrum De Welle Inleiding Eind Juli 2016 werd een vragenlijst verspreid naar de gebruikers van het LDC. De versie van 2014 werd aangepast op vlak

Nadere informatie

De manier waarop de informatie doorstroomt binnen onze school en naar de verschillende externe medewerkers is van essentieel belang voor de sfeer en

De manier waarop de informatie doorstroomt binnen onze school en naar de verschillende externe medewerkers is van essentieel belang voor de sfeer en De manier waarop de informatie doorstroomt binnen onze school en naar de verschillende externe medewerkers is van essentieel belang voor de sfeer en de professionele cultuur. We geven in dit onderdeel

Nadere informatie

Deze stageperiode start met een aantal observatie- en participatiedagen in de stageschool en enkele stagevoorbereidingsdagen op de hogeschool.

Deze stageperiode start met een aantal observatie- en participatiedagen in de stageschool en enkele stagevoorbereidingsdagen op de hogeschool. Stageperiode 1B Situering Stageperiode 1B valt in het 2 de semester. De studenten lopen deze stage per twee in één stageklas. De duo s lopen per semester stage in een ander leerjaar. De studenten lopen

Nadere informatie

Onze slogan voor dit schooljaar:

Onze slogan voor dit schooljaar: Onze slogan voor dit schooljaar: Agenda 01.05.2017: Feest van de Arbeid = geen school! 07.05.2017: Eerste Communie in de kapel te Varenwinkel om 9 uur Iedereen van harte welkom! 08.05.2017: Project dode

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud Jaarthema 2017-2018 De Lettertuin kleurt goud Beste ouders, Welkom in onze school! Onze school bestaat dit schooljaar 50-jaar en dit vieren we een heel jaar lang. Verdere info volgt nog! Begin-en einduren

Nadere informatie

Onze slogan voor dit schooljaar:

Onze slogan voor dit schooljaar: Onze slogan voor dit schooljaar: Agenda 05.06.2017: Pinkstermaandag = geen school! 07.06.2017: Minitennis in de Mixx (nm) 2 de en 3 de graad 11.06.2017: SCHOOLFEEST!!! Iedereen van harte welkom! Je kind

Nadere informatie

INFOBOEKJE. Katholieke centrumschool Denderleeuw Collegestraat 19 9470 Denderleeuw tel. 053 67 06 10. info@kcd.be www.kcd.be

INFOBOEKJE. Katholieke centrumschool Denderleeuw Collegestraat 19 9470 Denderleeuw tel. 053 67 06 10. info@kcd.be www.kcd.be Katholieke centrumschool Denderleeuw Collegestraat 19 9470 Denderleeuw tel. 053 67 06 10 info@kcd.be Welkom op KCD! Hoe klein of hoe groot je ook bent, op onze school word je verwend! Dit wordt dan ook

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

SAMEN SCHOOL MAKEN. Huiswerkbeleid van VIA Basisschool Onze-Lieve-Vrouw

SAMEN SCHOOL MAKEN. Huiswerkbeleid van VIA Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Huiswerk is SAMEN SCHOOL MAKEN Huiswerkbeleid van VIA Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Huiswerk is het uitvoeren van opdrachten buiten klasverband. Goed huiswerk ligt in het verlengde van het leerproces dat

Nadere informatie

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM?

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? VLAAMSE CONFEDERATIE VAN OUDERS EN OUDERVERENIGINGEN, 2006 GEBASEERD OP DE BROCHURE VAN SCHOOLOPBOUWWERK BRUSSEL WAT IS EEN OUDERRAAD? Een ouderraad is een

Nadere informatie

Ouderenquête campus Kerkplein

Ouderenquête campus Kerkplein 1 Ouderenquête campus Kerkplein Overzicht Enquête Omschrijving Ouderenquête campus Kerkplein Deze enquête peilt naar de mening van onze ouders over een aantal thema's en vragen. De verwerking ervan gebeurt

Nadere informatie

Gemiddelde. Gemiddelde

Gemiddelde. Gemiddelde Aantal respondenten: 97 Leerlingen 2014 Vensters PO -- - + ++? Naar school 3,2 BHoe graag ga je naar school? 2,9 8 10 60 19 BHoe veilig voel je je op school? 3,3 3 7 40 46 1 BHoe duidelijk vind je de regels

Nadere informatie

Infobrochure. GO! basisschool t Klavertje Diksmuidestraat 1, 8840 Staden Tel.: 051/

Infobrochure. GO! basisschool t Klavertje Diksmuidestraat 1, 8840 Staden Tel.: 051/ Infobrochure GO! basisschool t Klavertje Diksmuidestraat 1, 8840 Staden Tel.: 051/ 70 12 48 e-mail: bs.staden@g-o.be Schooljaar 2018-2019 Beste ouders, Hartelijk dank voor de belangstelling die u toont

Nadere informatie