UITNODIGING OPEN HUIS

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UITNODIGING OPEN HUIS"

Transcriptie

1 UITNODIGING OPEN HUIS Datum: 9 & 10 maart tot uur Adres: Inferno Audio Visueel Zeilmakersstraat WT Sneek watch listen compose deliver acoustical & visual solutions Geluid Licht Beeld

2 Specialismen Projectbegeleiding Audiovisueel kunstenaarschap. Samen met u realiseren wij de volmaakte compositie van licht, geluid en beeld voor elke gewenste ruimte. Verhuur Onze verhuur afdeling zorgt ervoor dat wij in geval van nood, haast of ongemak altijd een passende oplossing kunnen realiseren. Installeren Wij ontzorgen uw organisatie en leveren maatwerk op het gebied van audio, video en licht. Ook in samenwerking met uw aannemer of elektro installateur. Eigen technische dienst Reparaties kunnen snel en adequaat worden uitgevoerd door de aanwezigheid van een eigen technische dienst, vol passie en kennis.

3 Over ons Onze kracht ligt allereerst in ons brede aanbod. Inferno Audio Visueel is sinds 1993 actief op vele fronten van de audio visuele markt en richt zich op de verkoop en het advies van beeld-, licht- en geluid toepassingen. Jelle Heeringa, geboren op 5 februari 1964 te Sneek, staat sinds 1993 aan het bewind. Sinds de oprichting in 1993 is er erg veel veranderd. Onze sector is enorm dynamisch en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Inferno AV beweegt volop mee en is intussen uitgegroeid tot één van de toonaangevende audio visuele bedrijven van Nederland. Onze ambitie is audiovisueel kunstenaarschap met de volmaakte compositie van beeld, licht en geluid voor iedere ruimte. Van kantoor tot concertzaal. Onze kracht ligt allereerst in ons brede aanbod. Wij kunnen erg veel service verlenen aan organisaties die een vaste installatie van ons in gebruik hebben. Bij defecten of tijdelijke uitbreidingen kunnen wij putten uit ons verhuur assortiment. Een garantie voor goede service. Andersom werkt het net zo sterk. Omdat wij ook verhuur activiteiten aanbieden, komen veel op locatie. Dan krijgen we vaak de vraag of we ook mee willen denken aan een permanente, vaste geluid-, beeld- of lichtinstallatie. Daarnaast hebben wij een geweldig team van mensen, licht Jelle toe. We willen graag voor iedereen klaar staan. Hoe groot of hoe klein de opdracht ook is. Bovendien hebben wij de overtuiging dat wij voor elke organisatie het verschil kunnen maken in de communicatie en ambiance via geluid of beeld. Spraakverstaanbaarheid, muziek en informatievoorziening zijn hierbij de toverwoorden. Onze mensen kunnen de vertaalslag maken tussen de wensen van de klant naar een grandioos eindresultaat. Jannie, de vrouw van Jelle is mede-eigenaar bij Inferno AV. Zij is sinds de oprichting nauw betrokken en vormt samen met Jelle de directie. Ja, het is toch wel een familiebedrijf, beaamt Jelle. Gemoedelijk, servicegericht en professioneel. Zo mag je ons best omschrijven! Wij geloven dat wij met onze unieke bedrijfsactiviteiten voor elke ondernemer van toegevoegde waarde kunnen zijn. Dat is dan ook de reden dat wij iedereen van harte willen uitnodigen kennis te komen maken met ons. Tijdens het open huis worden we ondersteund door toonaangevende fabrikanten uit onze branche, waardoor we in staat zijn veel audiovisuele oplossingen voor bedrijven, verenigingen, retail, onderwijs, kerken, de zorg en horeca te tonen. Middels deze uitnodiging proberen wij u hiervan enkele voorbeelden te tonen. Wellicht raakt u geïnspireerd! Wij zouden het geweldig vinden u te zien op onze open dagen op maandag 9 en dinsdag 10 maart.

4 Corporate Muziek en omroep Ontruiming Spraakverstaanbaarheid Vergaderen Een uitgekiende geluidsinstallatie voorziet Door slim gebruik te maken van de ge- Cruciaal bij een presentatie, een lezing of Geen vertraging tijdens het vergaderpro- uw bedrijfspand van achtergrondmuziek. luidsinstallatie en beeldschermen kan een wanneer een collega in het zonnetje gezet ces is een utopie. Wist u dat 80% van alle Sfeer en ambiance in de ontvangstruimte, ontruimingssysteem worden aangelegd. wordt. Wanneer de boodschap niet helder vergaderingen niet op tijd beginnen? En dat terwijl het personeel op kantoor of in de Deze komt van pas in geval van noodsitu- overkomt, irriteert de voordracht en valt de dit vooral komt omdat de techniek niet op werkplaats een eigen radiozender aanzet. aties, brand of alarm. Steeds vaker is een concentratie van de luisteraars weg. Spraak- orde is? Inferno Audio Visueel biedt oplos- Bovendien functioneert de installatie in het ontruimingssysteem verplicht in ruimtes verstaanbaarheid is een vak, waarbij elke singen op maat. De nadruk ligt op kwaliteit geval van gemak of nood ook als omroep- met machines en productie ruimte akoestisch bekeken moet worden om en bediengemak. systeem. tot de juiste oplossing te komen.

5 Retail Achtergrondmuziek Beeldschermreclame Beleving Omroep Muziek beïnvloedt het koopgedrag van be- Ook wel digital signage genoemd, maar wij Naast eenzijdige communicatie komt het Er zijn altijd piekmomenten in de winkel, zoekers in uw winkel. Verdiep u maar eens houden het makkelijk voor u. Communicatie tegenwoordig ook steeds vaker voor dat de waarop bij de balie extra hulp is gewenst. in de legio onderzoeken, die hier naar zijn en inspiratie via dynamische informatie op klant of bezoeker interactief wordt betrok- Met een doordachte omroepinstallatie kunt gedaan. Inferno Audio Visueel zorgt samen videowalls en beeldschermen. Zowel binnen ken. Denk eens aan het samenstellen van de u collega s door het hele bedrijfspand om met u voor een geweldige beleving op mu- als buiten. Het is de trend van dit moment perfecte outfit op een groot scherm of het hulp vragen. Middels een ingesproken bood- zikaal niveau. Muziek op het juiste volume, om uw verkoop activiteiten eenvoudig, maar winnen van extra korting door het beant- schap, maar natuurlijk via een ding-dong. geheel verspreid door de hele zaak, dat op hoogwaardige wijze kracht bij te zetten. woorden van enkele vragen. Veel gehoord in de supermarkt: Assistentie bedient kan worden door elke medewerker. kassa 1 alsjeblieft!

6 Referenties Woonzorgcentrum Frittemahof Afgelopen jaar heeft Inferno Audio Visueel de audiovisuele voorzieningen van woonzorgcentrum Frittemahof onder handen genomen. In drie vergaderruimtes zijn er presentatievoorzieningen gerealiseerd in de vorm van projectoren, projectieschermen en de bediening hiervan. In het directiekantoor is een beeldscherm geplaatst, waarmee een draadloze verbinding gemaakt kan worden ten behoeve van vergaderingen en presentaties. In de centrale hal, het Atrium, zijn nieuwe audio voorzieningen geplaatst voor achtergrondmuziek en omroepdoeleinden. Voor deze ruimte was het van groot belang om rekening te houden met de bestaande akoestiek om zo een optimale spraakverstaanbaarheid te kunnen realiseren. Met een op maat gemaakte oplossing bood Inferno Audio Visueel uitkomst.. Dorpshuis Scharnegoutum Het was de wens van het bestuur van Dorpshuis Scharnegoutum om diverse ruimtes audiovisueel gezien tot één multifunctioneel geheel te maken. Zo heeft Inferno Audio Visueel ervoor gezorgd dat de beschikbare ruimtes gezamenlijk, als ook los van elkaar gebruikt kan worden. Als buurthuis, voor presentaties en ook voor toneelvoorstellingen. Beide ruimtes bevatten verschillende presentatievoorzieningen, zoals een projector en bijbehorend scherm. Ook is de ruimte voorzien van een ringleiding systeem ten behoeve van een optimale spraakverstaanbaarheid.

7 Foodservice & Hospitality Achtergrondmuziek Ambiance Vergaderen Multifunctionaliteit U realiseert de juiste sfeer in uw zaak mid- Naast geluid is verlichting cruciaal voor Een meeting- of conferentieruimte maakt Als foodservice- en hospitality ondernemer dels zorgvuldig geselecteerde achtergrond- de beleving in een restaurant. Een koude tegenwoordig deel uit van bijna elk hotel. wilt u flexibel zijn en meerdere partijen of muziek. Maar het kan ook zijn dat u in het omgeving zal uw gasten doen besluiten om Heeft u er al aan gedacht om de audiovi- evenementen aan kunnen. Door uw ruimtes hotel juist het nieuws aan wenst te hebben dat extra kopje koffie thuis te drinken in suele inrichting te optimaliseren? Niets multifunctioneel in te richten kunt u deze tijdens het ontbijt. Middels voorgeprogram- plaats van in uw zaak. Inferno Audio Visueel vervelender dan uw ruimte verhuren, terwijl verkleinen of vergroten. Dit geldt ook voor meerde besturing kan een systeem u hierbij heeft jarenlange ervaring op het gebied van deze niet volledig functioneert. Met een de audio- en video installatie. Door het com- helpen. Uw medewerkers vergeten tenslot- verlichting en ambiance. inrichting van Inferno Audio Visueel laat u bineren van ruimtes (zones) zorgt u altijd niets aan het toeval over. voor de juiste ambiance. te ook wel eens iets. Dat is menselijk.

8 Sports & Leisure Muzieksysteem Binnen elke vereniging, sport- of fitnessclub is een cruciale rol weggelegd voor muziek. Enerzijds zweept het de sporter op om het maximale uit zichzelf te halen. Anderzijds is gezelligheid ook een ontzettend belangrijk aspect na het sporten. En dat gaat altijd gepaard met muziek. Omroep Spraakverstaanbaarheid is zo belangrijk wanneer het aankomt op het doen van mededelingen rondom een evenement. Wie speelt tegen wie op welk veld? Hoe laat? Maar naast mededelingen geldt deze spraakverstaanbaarheid ook voor de voorzitter die de leden van de club toespreekt. Of de instructeur die zijn leerlingen aan het trainen is. Video entertainment Tijdens het indoor sporten worden we steeds vaker omringd door video entertainment. Het lopen op de loopband kan worden ervaren als saai en wordt door video een stuk aantrekkelijker gemaakt. Ook kan beeld ingezet worden om sporters aan te sporen middels motivatie video s. Op een sportclub kunnen ook de uitslagen van alle teams en de sponsoren op het scherm worden getoond.

9 Residential Outdoor muzieksysteem Achtergrondmuziek Multi-zone geluidsinstallatie Swingend door het huis of in een handom- In huis zelf kan er worden gekozen voor het Multi-zone is een term die Inferno Audio Visueel steeds vaker hoort, ook van particuliere draai de veranda omtoveren tot gezellig inbouwen van plafond luidsprekers in ver- eindgebruikers. Het betekent dat u als eindgebruiker in staat bent om in diverse ruimtes niet middelpunt van een tuinfeest. Het kan schillende ruimtes. In de badkamer of in de alleen het volume apart van elkaar kunt regelen, maar ook kunt selecteren of u wilt genieten eenvoudig worden gerealiseerd door het sauna wellicht. Voor al deze toepassingen van een CD, een Mp3 of van de radio. aanleggen van een doordacht muzieksys- zijn unieke luidsprekers te vinden die vocht- teem met luidsprekers die geschikt zijn voor en/of hittebestendig zijn en een uitmunten- outdoor gebruik. De muziek kan worden de muziekweergave weten te produceren. bediend op de tablet of smartphone.

10 Education & Religion Multimedia en projectie In het onderwijs en tijdens kerk-, rouw- of trouw diensten speelt multimedia steeds vaker een belangrijke rol. Studenten, leraren, bezoekers, nabestaanden of feestvierders wensen steeds vaker gebruik te maken van geluid en beeld om een les of dienst extra kracht bij te zetten. Een goed geluidsysteem en betrouwbare projector zijn een must voor het laten slagen van deze gebeurtenissen. Voordracht Niets vervelender dan wanneer de spreker niet te verstaan is. Zeker in het geval van ouder publiek, waarbij doofheid absoluut een rol speelt, liggen er diverse oplossingen voor handen. Zo is Inferno Audio Visueel in staat om een ringleidingsysteem aan te leggen, waardoor de spraakverstaanbaarheid voor iedereen wordt verbeterd. Presentatie Een spreker wil zijn boodschap zo goed mogelijk overbrengen. Nu is het succes natuurlijk afhankelijk van de spreker zelf. Wat wil hij tenslotte zeggen? Maar een doordachte audiovisuele inrichting en gebruiksvriendelijke bediening biedt de spreker veel houvast om de boodschap kracht bij te zetten.

11 Referenties Aanwezig tijdens Open Deur Dagen Uitvaartcentrum Sneek Het Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek is een kleinschalig uitvaartcentrum met een gastvrij en open karakter. Het gebouw is op een terp gesitueerd, middenin het Friese landschap. Inferno Audio Visueel heeft mogen bijdragen aan de volledige audiovisuele inrichting van dit nieuwe centrum. Het resultaat is een nieuwe compositie van beeld, licht en geluid. In verschillende ruimtes zijn beeldschermen geplaatst, zodat men kan zien wat er in de centrale ruimte gebeurd. Middels de plaatsing van diverse camera s en een videomixer kunnen er DVD opnames worden gemaakt. Door het hele gebouw zijn audio voorzieningen aangelegd voor het weergeven van muziek en spraak. Alle voorzieningen kunnen via de ipad aangestuurd worden. Dit geldt ook voor de verlichting en het laten zakken van de kist. Om de huidskleur van de overledenen zo goed mogelijk te behouden en te tonen is er een aangepast lichtplan ontworpen en geïnstalleerd. Het is een project geworden waar Inferno Audio Visueel met recht trots op is.

12 Referenties Advendo Korpsen, Sneek Anytime Fitness Hartman, Bolsward ARK Fryslân, Leeuwarden Autonational, IJlst Baptisten Gemeente Sneek Begraafplaats Rusthof, Leusden Blom Interieurs, Sneek Bogerman College, Sneek Bos- en Meerzicht, Oudemirdum Bourguinon, Leeuwarden Café Restaurant Beaufort, Makkum Café Restautant Belterwiede, Wanneperveen Campina Friesland, Wolvega Camping Rijsterbos, Rijs CGK Bethel, Leeuwarden Club 1841, Sneek Cultuur Kwartier - Theater Sneek Dalstra Reizen, Surhuisterveen De Groene Weide, Bolsward De Vries Vouwkartonnage, Sneek Dorpshuis Scharnegoutum Douma Edelstaal, Sneek Evangelische Gemeenschap Sneek Evangelische Gemeente De Salvator, Leeuwarden Feestcafe Shooters, Leeuwarden Fellini, Assen FiftySix, Joure Fisher Edelstaal, Sneek Flitsclub, Sneek Friese Darts Bond G-star RAW, Leeuwarden HEGO Handel, Hommerts Hotel Galamadammen, Koudum Hotel Restaurant de Wijnberg, Sneek Hotel Sneek - van der Valk Hotel Teernstra, Balk Jheronimus Bosch Art Center, s Hertogenbosch Kippenstal MTS Rozema, Bakkeveen KWS, Sneek Lankhorst Engineered Products, Sneek Lokaal 55, Sneek Menorah Zaanstad, Zaandam Nieuw Apostolische Kerk, Nederland Nordwin College, Sneek Omroep Súdwest, Koudum Optisport - Health Club, Sneek Optisport - zwembad It Rak, Sneek Phone House, Joure Pizzeria la Gondola, Lemmer PKN de Lege Geaën PKN Echtenerbrug - Oosterzee PKN Metslawier - Niawier PKN Sneek PKN Top en Twel Post Plaza, Leeuwarden Protestantse Gemeente Ankertsjerke, Oudega (W) Recreatiepark de Kuilart, Koudum Restaurant Meer van Lenten, Terherne ROC Friese Poort, Leeuwarden ROC Friese Poort, Sneek RSG Magister Alvinus, Sneek SBO de Súdwester, Sneek We zien u graag op 9 en 10 maart op de Zeilmakersstraat 5 te Sneek! Serviceflat Oranjewoud, Heerenveen SMHC - Hockeyclub, Sneek SneekTV, Sneek Stania State, Oentsjerk Stayokay Sneek Strandhotel Camperduin, Schoorl SWV Fultura, Sneek Tennisvereniging Nomi, Sneek Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek Uitvaartcentrum Talitha Koem (DEL), Sneek Unia State, Bears Waterstad FM, Sneek Wijkvereniging de Spil, Sneek Wijkvereniging de Watertoren, Sneek Wijkvereniging Het Eiland, Sneek WTC Expo, Leeuwarden Zeilschool de Kikkert, Lemmer Zorggroep Plantein, Sneek Zorggroep Talant, Leeuwarden Zorggroep Tellens, Sneek

Zeilmakersstraat 5 8601 WT Sneek tel: 0515-43 40 27 www.inferno-av.nl. Beeld

Zeilmakersstraat 5 8601 WT Sneek tel: 0515-43 40 27 www.inferno-av.nl. Beeld 8601 WT Sneek Licht Geluid Audio- video oplossing voor o.a.: kantoor retail horeca kerk schol Beeld zorgctra industrie fitness wellness sportveriging Specialism Projectbegeleiding Audiovisueel kunstaarschap.

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS DATUM DONDERDAG 10 NOVEMBER 11.00-21.00 UUR EVENT ADRES SMASH! CAFÉ PLANETENWEG 301B IJMUIDEN GELUIDSINSTALLATIES PRESENTATIESYSTEMEN BEELDSCHERMRECLAME SPECIALISMEN PROJECTBEGELEIDING

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: Maandag 11 en dinsdag 12 mei Tijden: 11.00-21.00 uur Adres: Energieweg 13C 4143 HK LEERDAM Beeld Geluid Videoconferentie Specialismen OPEN HUIS MVIE AUDIOVISUELE TECHNIEK Projectbegeleiding

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS www.niehoff.nl Best service since 1994 DATUM 6 EN 7 OKTOBER 12.00 21.00 UUR ADRES VENWEG 13 DENEKAMP BEELD GELUID LICHT SPECIALISMEN PROJECTBEGELEIDING Wij zijn u tijdens het gehele

Nadere informatie

Uitnodiging Open huis

Uitnodiging Open huis Uitnodiging Open huis Datum 18 & 19 mei 2015 11.00 tot 21.00 uur Adres Spinnerstraat 3 7461 TV RIJSSEN PRESENTATIESYSTEMEN geluidsinstallaties DIGITAL SIGNAGE Specialismen OPEN HUIS rj audiovisueel Projectbegeleiding

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: 13 & 14 april 2015 12.00 20.00 uur Adres: Voltastraat 25-b 8013 PM ZWOLLE Videoconferentie Narrowcasting Presentatiesystemen Geluidsinstallaties Specialismen OPEN HUIS BACKSTAGE

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes Maatwerk, dat is onze specialiteit Elke ruimte maken we op maat, volledig ingericht met presentatieapparatuur, maar ook de meubelen,

Nadere informatie

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078)

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078) 2 DISPLAY4ALL is een Audio-Visueel bedrijf met specialisatie op het gebied van: Ontwerp en advies van totaaloplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in Audiovisuele ICT oplossingen, Narrowcasting (Digitale

Nadere informatie

VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSENDE AKOESTISCHE OPLOSSING

VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSENDE AKOESTISCHE OPLOSSING VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSENDE AKOESTISCHE OPLOSSING ALLCYLINDER akoestische cilinder TOEPASSING: ATRIUM / VERKEERSRUIMTE DE KORREL BEHEER, TERSCHUUR ALLKOESTIEK.NL 2 ALLKOESTIEK.NL Allkoestiek: van A

Nadere informatie

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid Presentation Partner voor het beste beeld en geluid 2 3 Presentation Partner; Geeft presentaties vleugels Wanneer u een presentatie geeft, is het belangrijk dat het publiek uw boodschap goed hoort, en

Nadere informatie

Virtual Fitness. by First Impression

Virtual Fitness. by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

Uitnodiging Open huis

Uitnodiging Open huis Uitnodiging Open huis Datum Vrijdag 18 september 12.00 21.00 uur Adres Nieuwe Maanderbuurtweg 83 6717 AP EDE 0318-845980 GELUID LICHT BEELD Specialismen OPEN HUIS RDJ sound and light Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Horen en zien verbaast je

Horen en zien verbaast je Achterkamp_AVL_a5_folder_final_2_Opmaak 1 07-10-13 19:57 Pagina 1 Horen en zien verbaast je Bedrijfs Brochure Achterkamp AVL Koekampsweg 7 8167 PP Oene T +31 (0)578 642 277 E info@achterkamp-avl.com W

Nadere informatie

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals It s all about experience Virtual Fitness Package Deals Virtual Fitness Package Deals Samen met professionele partners heeft First Impression aantrekkelijk Package Deals samengesteld. Met de Virtual Fitness

Nadere informatie

Thuis het beste beeld en geluid?

Thuis het beste beeld en geluid? www.hcc.nl/home-entertainment Syllabus home entertainment Thuis het beste beeld en geluid? Deze syllabus geeft achtergrondinformatie over de lezing home entertainment. De onderwerpen die aan bod komen

Nadere informatie

Westfield. Digital signage stimuleert dynamisch winkelen IN HET KORT: www.scala.com

Westfield. Digital signage stimuleert dynamisch winkelen IN HET KORT: www.scala.com Westfield Digital signage stimuleert dynamisch winkelen IN HET KORT: Op twee na grootste winkelcentrum in Groot-Brittannië 350 digitale schermen Modules met één scherm, videowalls en verplaatsbare schermen

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

Online Storytelling met uw interactief jaarverslag

Online Storytelling met uw interactief jaarverslag REACH TOUCH MOVE Interactief Jaarverslag Online Storytelling met uw interactief jaarverslag Maximale Reach, Touch en Move in de financiële verantwoording van een jaar Waarom uw jaarverslag interactief?

Nadere informatie

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN...

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN... Inhoudsopgave HOTEL GALAMADAMMEN...... 3 ZALEN... 4 MORRAZAAL... 4 SUDERSEEZAAL... 4 HAVENZAAL 1 EN HAVENZAAL 2... 5 HAVENZAAL... 5 WINTERTUIN... 6 AANTAL PERSONEN PER ZAALOPSTELLING EN AFMETINGEN... 6

Nadere informatie

Bedrijfstypes binnen de horeca

Bedrijfstypes binnen de horeca Startersinfo Bedrijfstypes binnen de horeca OP BASIS VAN DE HOOFDFUNCTIE VAN JOUW BEDRIJF WORD JE ALS BEDRIJFSTYPE ONDERVERDEELD BIJ DE DRANK- OF EETGELEGENHEDEN. HIERONDER VIND JE ENKELE VOORBEELDEN VAN

Nadere informatie

De klantbeleving staat centraal

De klantbeleving staat centraal De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor een multimediale sportbeleving voor

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Overal uw huis onder controle

Overal uw huis onder controle Overal uw huis onder controle comfort energiebesparing personen alarm alarm camerabeveiliging www.e-domotica.com Bediening via: Basisstation Smartphone Tablet Voor wie: Voor iedereen Wanneer: Voor elke

Nadere informatie

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WeesVeilig beveiligt WeesVeilig zorgt voor een goed gevoel WeesVeilig weet waar men op moet letten als het gaat om het voorkomen van brand en inbraak. Een modern alarmsysteem

Nadere informatie

The sound of safety. Productbrochure

The sound of safety. Productbrochure T Productbrochure ALGEMEEN In de jaren 70 heeft ons bedrijf als eerste gesproken woord ontruimingssystemen in Nederland geïntroduceerd en heeft zich door specialistische kennis en ruime ervaring ontwikkeld

Nadere informatie

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR.

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. WWW.AVLPRO.NL EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. AUDIO, VIDEO EN LICHT DIVISIE: AVL-PRO

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen voor School en ICT Het gebruik van interactieve borden en touch screens neemt met grote sprongen toe in de opleidingsbranche. Gebruiksvriendelijkheid en ergonomie tijdens het gebruik

Nadere informatie

pagina Besta je zonder beoordelingen? Marthijn Tabak

pagina Besta je zonder beoordelingen? Marthijn Tabak pagina Besta je zonder beoordelingen? Marthijn Tabak Resultaten: Naamsbekendheid Zoover Vraag: Welke beoordelingssite ken je? Naamsbekendheid Zoover steeg 15% sinds 2012 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10%

Nadere informatie

JAAR DIT NUMMER: HOTELRESTAURANT: HERBERG ONDER DE LINDEN. HEIN VAN BEEK, QUALITY LODGINGS: Onze hotels trekken zich aan elkaar op

JAAR DIT NUMMER: HOTELRESTAURANT: HERBERG ONDER DE LINDEN. HEIN VAN BEEK, QUALITY LODGINGS: Onze hotels trekken zich aan elkaar op JAARGANG 20 - NR.3 - JUNI 2011 - WWW.HOSPITALITY-MANAGEMENT.NL HOSPITALITY 20 JAAR MANAGEMENT HEIN VAN BEEK, QUALITY LODGINGS: Onze hotels trekken zich aan elkaar op DIT NUMMER: HOTELRESTAURANT: HERBERG

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Uw betrouwbare partner

Uw betrouwbare partner Uw betrouwbare partner Thuis in recreatie, hotellerie en zorg Over Blom Interieurs Wij richten in. Dat klinkt breed en dat is het ook. Wij bedenken oplossingen en maken ontwerpen voor het interieur van

Nadere informatie

Bluetooth in keuken of badkamer Uw mobiele apparaat is de (muziek) bron voor dit systeem

Bluetooth in keuken of badkamer Uw mobiele apparaat is de (muziek) bron voor dit systeem Bluetooth in keuken of badkamer Uw mobiele apparaat is de (muziek) bron voor dit systeem folder digitaal BMC 35 Easy Met de BMC35Easy realiseert u op een eenvoudige en snelle manier muziek in uw keuken

Nadere informatie

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS WORLD WIDE IN CONTROL c MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS OVER BRAND Brand control rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener voor de realisatie van compleet op maat

Nadere informatie

KOFFIE THEE APPARATUUR

KOFFIE THEE APPARATUUR KOFFIE THEE APPARATUUR Al vier generaties lang voorzien we bij Brandsma horeca, bedrijven en particulieren van koffie, thee en allerhande bijproducten. Met jarenlange passie en kennis bieden we u met onze

Nadere informatie

Organiseer uw bijeenkomst bij Inview

Organiseer uw bijeenkomst bij Inview Inview Vergaderen verhuur van ruimtes voor meetings & events Organiseer uw bijeenkomst bij Inview servicegerichtheid betrouwbaarheid betrokkenheid flexibiliteit accuratesse diversiteit openheid eerlijkheid

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals IT S ALL ABOUT EXPERIENCE Package Deals De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam Giesbers Arnhem heeft naam gemaakt als specialist in woningbouw,

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Gerritsen kleinbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam In ruim 75 jaar heeft Gerritsen Bouwgroep

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl THUISBIOSCOOP Hoe een thuisbioscoop er uit moet zien? Dat ligt voor iedereen natuurlijk anders. Wat wel voor iedereen geldt: een thuisbioscoop moet een plek zijn waar u optimaal kunt genieten van een perfect

Nadere informatie

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ 1 Kerst Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ Kerst is bij uitstek de tijd van het jaar waarin wij de gevoelens van warmte, geborgenheid en saamhorigheid willen ervaren. Met elkaar de

Nadere informatie

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik.

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. 2 LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Compact, kwaliteit en ongeëvenaard bereik Dankzij de toonaangevende brede openingshoek

Nadere informatie

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U ONDER CONTROLE

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U ONDER CONTROLE FORE- AND BACKGROUND MUSIC PAGING AND ANNOUNCEMENTS ALARM- AND EVACUATION SYSTEMS WIJ HEBBEN ALLES VOOR U ONDER CONTROLE Bose Professional Systems Division Wat de klant nodig heeft Akoestische planning

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Nieuwsbrief editie maart 2015

Nieuwsbrief editie maart 2015 Roo, Marijke de Van: Solidair Friesland (KSMA) namens Solidair Friesland (KSMA) Verzonden: maandag 16 maart 2015 16:37 Aan:

Nadere informatie

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Zorgt voor veiligheid, informatie, muziekbeleving Met ruim 100

Nadere informatie

pent-offices Next level offices met top level uitzicht www.levelleiden.nl

pent-offices Next level offices met top level uitzicht www.levelleiden.nl pent-offices Next level offices met top level uitzicht www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL PENT-OFFICES: uniek uitzicht vanaf de twaalfde verdie- ping over de stad Leiden schitterende

Nadere informatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie 16-18 November 2015 Bad salzuflen meer informatie > Gastvrijheid ontmoet recreatie uw zakelijk platform! duurzaam inspirerend regionaal Evenementenhal Hardenberg MesseHAL Team Deutschland Energieweg 2

Nadere informatie

Horeca en Facility 2016/2017

Horeca en Facility 2016/2017 novacollege.nl/horecafacility Facilitair management Gastheer/gastvrouw Horeca management en ondernemen Kok Horeca en Facility 2016/2017 Op het Nova College leer ik niet alleen veel over eten, drinken en

Nadere informatie

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic PRIJZEN VERHUUR GELUID LUID SPREKERS Of u nu een luidsprekersset zoekt voor al uw optredens, fuiven of voor... Een goed en kwalitatief geluid is steeds onontbeerlijk. Wij bieden u hier een keuze aan die

Nadere informatie

Plafonds. systemen. Samen van idee tot werkelijkheid. Akoestische plafonds voor het. onderwijs. www.armstrong.nl/plafonds

Plafonds. systemen. Samen van idee tot werkelijkheid. Akoestische plafonds voor het. onderwijs. www.armstrong.nl/plafonds Plafonds systemen Samen van idee tot werkelijkheid plafonds voor het onderwijs www.armstrong.nl/plafonds 4 criteria om de juiste keuze te maken 1 AKOESTISCH In het onderwijs kan ongecontroleerd geluid

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Ten behoeve van een plechtigheid te crematorium Zoomstede en crematorium Zegestede

Ten behoeve van een plechtigheid te crematorium Zoomstede en crematorium Zegestede Ten behoeve van een plechtigheid te crematorium Zoomstede en crematorium Zegestede Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede 2 SCB Zoom- en zegestede Het muzieksysteem Muziek wordt door

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

Welkom bij CAS-100. "De Front & Showcooking specialist "

Welkom bij CAS-100. De Front & Showcooking specialist Welkom bij CAS-100 "De Front & Showcooking specialist " Uw Gasten vragen steeds vaker om méér show, méér fun en vooral méér beleving, maar dan zónder hinderlijke kookluchten of vetdampen. CAS-100 is een

Nadere informatie

V O L V O T E C H. E U, E L E C T R O N I C S F O R Y O U R V O L V O Firmware Update handleiding VolvoTech.EU Phone +31 (0)

V O L V O T E C H. E U, E L E C T R O N I C S F O R Y O U R V O L V O Firmware Update handleiding VolvoTech.EU Phone +31 (0) versie 1.0 VOLVOTECH.EU Electronics for your Volvo Firmware update handleiding voor imiv in combinatie met HU-650 of HU-850 V O L V O T E C H. E U, E L E C T R O N I C S F O R Y O U R V O L V O Firmware

Nadere informatie

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl Welkom Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl EVEN VOORSTELLEN Een goed idee is vaak een simpel idee. Zo is het ook met ons verhuurconcept. Novalis Flex-Office biedt ultieme

Nadere informatie

Smart Industry. KvK Ondernemerspanel onderzoek

Smart Industry. KvK Ondernemerspanel onderzoek KvK Ondernemerspanel onderzoek Smart Industry Algemene gegevens: Start- en einddatum onderzoek: 02-07-2014 tot 22-07-2014 Aantal deelnemende ondernemers: 484 (doelgroep mkb-topsectoren) In dit document

Nadere informatie

Facilitaire diensten Rients Faber Licht & Geluid

Facilitaire diensten Rients Faber Licht & Geluid Facilitaire diensten Rients Faber Licht & Geluid 2015 L G B Licht Geluid Beeld Rients Faber Licht & Geluid Optwijzel 74 9286 EG Twijzel 0511-544445 info@rientsfaber.nl Inhoudsopgave Geluidversterking 4

Nadere informatie

Lighting. Retail. Light as a Service. Light as a Service en de voordelen voor retailers

Lighting. Retail. Light as a Service. Light as a Service en de voordelen voor retailers Lighting Retail Light as a Service Light as a Service en de voordelen voor retailers Van bezit naar gebruik De economie mag dan aantrekken: voor retailers blijven de uitdagingen onverminderd groot. In

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

1. Een ondernemingsplan ontwikkelen

1. Een ondernemingsplan ontwikkelen 1. Een ondernemingsplan ontwikkelen Voordat je als zelfstandig ondernemer aan de slag gaat, is het zinvol om je plannen op papier te zetten. Jouw ondernemingsplan is eigenlijk een plan van aanpak. Je geeft

Nadere informatie

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e grootbeeldprojectie verenigingen scholen clubs congressen en seminars tehuizen festivals cafés en grand cafés goede doelen stichtingen vakantieparken Mobiloscoop is gespecialiseerd in het digitaal projecteren

Nadere informatie

Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl.

Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. Welkom! Zakelijk Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. Een authentiek 17e-eeuws landgoed in de natuurrijke Veluwe biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor sfeervolle bijeenkomsten.

Nadere informatie

BROCHURE Opvallend presenteren is omzet genereren

BROCHURE Opvallend presenteren is omzet genereren BROCHURE Opvallend presenteren is omzet genereren Zo slim kan simpel zijn! Inhoud 4 Cool Presentation 6 Betrouwbare partner 8 Productaanbod Cool Presentation 10 Simple Click 3 Simple Click Systems Smartness

Nadere informatie

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern!

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern! 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Het beste van beide tijden Een mix van modern en authentiek In 1931 opende s-hertogenbosch het eerste, geheel overdekte veemarktcomplex van Nederland.

Nadere informatie

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven work%space%for%professionals% werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven Igluu Eindhoven work%space%for%professionals% een bruisende werkomgeving voor professionals met ambitie! professionele

Nadere informatie

Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties

Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties Agro Industrie Particulier Beveiliging Duurzame energie Over ETB van de Beek Elektrotechnische installaties ontwerpen, installeren én onderhouden. En minstens

Nadere informatie

Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie

Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie 2 Toonaangevend in akoestische excellentie Geavanceeerde akoestische expertise Met ruim 60 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van

Nadere informatie

Draai aan knop 1 om de gewenste muziekbron te selecteren. Druk vervolgens om uw keuze te bevestigen.

Draai aan knop 1 om de gewenste muziekbron te selecteren. Druk vervolgens om uw keuze te bevestigen. GELUIDSINSTALLATIE De volledige geluidsinstallatie staat gecentraliseerd in de Sou-Sol maar kan lokaal worden bediend. Om de installatie te kunnen gebruiken dient de stroom van het Rack (Rek) in de Sous-Sol

Nadere informatie

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + +

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + + ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN + + TOEKOMST OVER BRAND Brand interieurs is een innoverende, technische en dynamische inrichter voor o.a. realisaties van compleet op maat

Nadere informatie

RAADSMA TOEGANGSBEHEER

RAADSMA TOEGANGSBEHEER KENNIS IS KUNNEN RTB MAAKT HET MOGELIJK DE TOEGANG VAN PERSONEN VOORAF EN OP AFSTAND TE REGELEN. RAADSMA TOEGANGSBEHEER RTB RTB staat voor Raadsma ToegangsBeheer. RTB maakt het mogelijk de toegang van

Nadere informatie

Public Viewing. maakt van iedere publieke locatie DE ontmoetingsplek voor bezoekers en hun vrienden en hun vrienden en hun vrienden en.

Public Viewing. maakt van iedere publieke locatie DE ontmoetingsplek voor bezoekers en hun vrienden en hun vrienden en hun vrienden en. Public Viewing * is kosteneffectief en zorgt voor serieus meer omzet *verlengt de bezoekduur van uw gasten * meer beleving bij uw bezoekers * vergroot de betrokkenheid van consumenten bij uw organisatie

Nadere informatie

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners Airconditioning & Warmtepompen Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Van single- of multi split systemen bij particulieren, tot grote koudwatermachine

Nadere informatie

BIS Educatie; dé audiovisuele en ICT partner voor het onderwijs

BIS Educatie; dé audiovisuele en ICT partner voor het onderwijs BIS Educatie; dé audiovisuele en ICT partner voor het onderwijs Inrichting lokalen zalen en studieplein Gemeenscharuimtes & Aula s Nieuwbouw & Renovatie Van losse producten tot totaalinrichting en onderhoud

Nadere informatie

Ervaar Hegeman. Bang & Olufsen Hegeman

Ervaar Hegeman. Bang & Olufsen Hegeman Ervaar Hegeman Business 2 Business: en U U biedt uw klanten een product en/of dienst van het hoogste niveau. Net als wij zal u steeds op zoek zijn naar verbetering. Hoe kunt u uw klanten nog beter van

Nadere informatie

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL SHOPS OP EEN RIJ: ruim 37.500 passanten per dag overdekte passage perfect bereikbaar,

Nadere informatie

info@desteenfabriek.com www.desteenfabriek.com Inhoud Introductie Filosofie Het concept De transformatie Wat wij bieden De mogelijkheden Brede faciliteiten Wat maakt ons uniek 1 2 3 4 5 6 8 10 Introductie

Nadere informatie

Jaarverslag 2013. Jaarverslag 2013 Stichting Present Leeuwarden

Jaarverslag 2013. Jaarverslag 2013 Stichting Present Leeuwarden Jaarverslag 2013 1 Inhoud Jaarverslag 2013... 1 Inhoud... 2 Eerste lustrum voor SPL... 3 Cijfers... 4 Gegevens Kerken 2013 die groepen ingezet hebben... 5 Gegevens overige organisaties 2013 die groepen

Nadere informatie

7 redenen voor de juiste alarm selectie. Jablotron 100 alarmsysteem

7 redenen voor de juiste alarm selectie. Jablotron 100 alarmsysteem 7 redenen voor de juiste alarm selectie Jablotron 100 alarmsysteem Geachte klant, Dank u voor het openen van deze brochure op het moment dat u er over nadenkt hoe u op de beste manier uw huis, kantoor,

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS DATUM DONDERDAG 18 MEI 2017 11.00 TOT 21.00 UUR ADRES DR. ANTON PHILIPSSTRAAT 9 7903 AL HOOGEVEEN AUDIO VIDEO LICHT SERVICES OPEN HUIS PRO-VISION AV Projectbegeleiding Wij zijn u

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

OB-vans: geïntegreerd gerealiseerd Toonaangevend in studiobouw

OB-vans: geïntegreerd gerealiseerd Toonaangevend in studiobouw Digital & Media Solutions, internationaal opererend system integrator en partner met een veelzijdig portfolio van professionele audio- en video apparatuur. D&MS bedient een keur aan voornamelijk facilitaire

Nadere informatie

denieuwepoort introductie huis voor ontmoeting en inspiratie

denieuwepoort introductie huis voor ontmoeting en inspiratie introductie In een wereld waarin het zakelijke de boventoon voert, hebben we ook behoefte aan reflectie, verdieping en ontmoetingen die ons nader tot elkaar brengen. De Nieuwe Poort is een huis voor ontmoeting

Nadere informatie

ONDERWIJS PRODUCTPORTFOLIO GRONINGEN EN DRENTHE WWW.NDCMEDIAGROEP.NL

ONDERWIJS PRODUCTPORTFOLIO GRONINGEN EN DRENTHE WWW.NDCMEDIAGROEP.NL ONDERWIJS PRODUCTPORTFOLIO GRONINGEN EN DRENTHE WWW.NDCMEDIAGROEP.NL 1 PROFILERING 2 PROFILERING Kerntaak van scholen is het geven van goed onderwijs. Om zich te onderscheiden van andere scholen en te

Nadere informatie

Bannerdisplays en folderrekken

Bannerdisplays en folderrekken Bannerdisplays en folderrekken Kleine, grote communicatie wonders Bannerdisplays zijn in staat uw beeld of boodschap doeltreffend over te brengen. Op beurzen, seminars, open dagen, productintroducties

Nadere informatie

Home Sint-Jozef Berchem. Een thuis voor u, samen met ons.

Home Sint-Jozef Berchem. Een thuis voor u, samen met ons. Home Sint-Jozef Berchem Een thuis voor u, samen met ons. Toeristisch België Woonzorgcentrum Home Sint-Jozef Berchem Hilde Brits hoofd animatie/ ergotherapeute Planning In de periode maart - april Bepalen

Nadere informatie

Promatrix 8000. De geïntegreerde oplossing voor. woord ontruiming. Vaste installatie. Deutsch

Promatrix 8000. De geïntegreerde oplossing voor. woord ontruiming. Vaste installatie. Deutsch Promatrix 8000 De geïntegreerde oplossing voor PRO AUDIO, Public Address en Gesproken woord ontruiming Vaste installatie Deutsch Pr o m a t r i x 8000 Promatrix 8000 zorgt voor geluidsweergave van topkwaliteit,

Nadere informatie

Bosch CCS 800 Ultro Discussiesysteem Meer innovatie...

Bosch CCS 800 Ultro Discussiesysteem Meer innovatie... Bosch CCS 800 Ultro Discussiesysteem Meer innovatie... 2 CCS 800 Ultro Discussiesysteem...met een flexibele en complete vergaderoplossing Unieke ingebouwde digitale opname- en afspeelfunctie voor MP Uitstekende

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

over een multifunctionele geluidsinstallatie,

over een multifunctionele geluidsinstallatie, Nieuwsbrief Schaapsound Uitdaging Er is veel te doen in de kerk. Veel kerkenwerk maar ook steeds meer andere activiteiten om de kostbare kerkgebouwen efficiënter te exploiteren. Dat merken wij ook aan

Nadere informatie

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4 VOEL JE THUIS! Voel je thuis De belevingswaarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming, maar vooral of het een plek is

Nadere informatie

YASMINE KIEST TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY

YASMINE KIEST TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY YASMINE KIEST TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY GEEN DAG IS HETZELFDE IN DE WERELD VAN TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY. ELKE REISWENS DIE JE VERVULT EN ELKE ACTIVITEIT DIE JE ORGANISEERT IS UNIEK. MET JOUW ENTHOUSIASME,

Nadere informatie

BRANDING KLANTLOYALITEIT MERKBELEVING NAAMSBEKENDHEID SALES & OMZET

BRANDING KLANTLOYALITEIT MERKBELEVING NAAMSBEKENDHEID SALES & OMZET Hoe videoclips bijdragen aan: BRANDING KLANTLOYALITEIT MERKBELEVING NAAMSBEKENDHEID SALES & OMZET Watch things happen or make things happen? Online Marketing In 2009 leerde het bedrijfsleven dat Social

Nadere informatie