UITNODIGING OPEN HUIS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UITNODIGING OPEN HUIS"

Transcriptie

1 UITNODIGING OPEN HUIS DATUM DONDERDAG 10 NOVEMBER UUR EVENT ADRES SMASH! CAFÉ PLANETENWEG 301B IJMUIDEN GELUIDSINSTALLATIES PRESENTATIESYSTEMEN BEELDSCHERMRECLAME

2 SPECIALISMEN PROJECTBEGELEIDING INSTALLATIE Wij zijn u tijdens het gehele traject van dienst. Van ontwerp, advies en installatie tot Ons installatieteam bestaat uit gelouterde monteurs met probleemoplossend vermogen. onderhoud. Alles draait om maatwerk, waarbij u als klant centraal staat. Ook werken wij vakkundig samen met uw aannemer of elektra-installateur. REPARATIEDIENST VERHUUR EN EVENTS Middels een eigen technische afdeling kunnen reparaties snel en adequaat worden uitgevoerd. Een onmisbare schakel in onze dienstverlening. Dag en nacht. Wij hebben een breed aanbod kwaliteitsproducten in ons verhuurassortiment. Tevens leveren wij een totaalpakket voor de organisatie van feesten en partijen.

3 OVER ONS Kom inspiratie opdoen tijdens ons Open Huis Jeroen van Brienen is sinds 2005 en microfoontechniek voor het geven actief in de audiovisuele branche. van presentaties. De technologische In 2014 besloot Jeroen voor zichzelf ontwikkelingen volgen elkaar snel op. te beginnen en richt hij zich op de Het is onze taak om vanuit de gebruiker verhuur, verkoop, installatie en te blijven denken en zaken vooral niet te onderhoud van installaties op het moeilijk te maken. gebied van audio en beeld. Het werd tijd om mijn vleugels uit te slaan, licht Door mijn ervaring in deze branche van Brienen toe. Er liggen zo enorm beschik ik over een uitgebreid netwerk. veel kansen in dit vakgebied. Daar Met name leveranciers en collega moest ik iets mee doen. Het resultaat bedrijven om mee samen te werken zijn is van Brienen AV en meer. Een voor mij erg belangrijk. Daardoor kunnen servicegericht bedrijf gespecialiseerd wij voor de klant echt een verschil maken. in de realisatie van audiovisuele Wat de klant van ons mag verwachten? oplossingen voor elke ruimte en voor Een luisterend oor gedurende het elke organisatie. offerte traject. Duidelijke communicatie rondom de invulling van het project. En een mooi afgewerkte installatie bij Van Brienen, geboren in Haarlem, oplevering. Bovendien zijn wij 24 uur per met verschillende partijen in de te organiseren. Tijdens dit Open getrouwd en vader van twee zoons, dag telefonisch bereikbaar en dus altijd evenementenbranche kunnen wij alles Huis demonstreren wij de nieuwste vertelt; Elk bedrijf of organisatie maakt bereid te helpen. Het gaat erom dat zaken leveren om een event in te richten. Dit audiovisuele technieken, die direct toe gebruik van audiovisuele middelen. opgelost worden. totaalpakket maakt ons voor onder andere te passen zijn in het bedrijfsleven, in het Of heeft hier behoefte aan. Denk aan hotels, restaurants, sportverenigingen en verenigingsleven, in de horeca of retail. geluidsinstallaties voor het afspelen van AV EN MEER het bedrijfsleven een erg geschikte partij Wij nodigen u van harte uit om kennis muziek of omroepen van mededelingen. AV in onze naam staat voor audiovisueel. om zaken mee te doen. te maken en om uzelf te inspireren door Beeldschermen voor het tonen van Daar heb ik en meer aan toegevoegd. informatie of neerzetten van een Want naast audiovisuele middelen leveren OPEN HUIS beleving. En projectie oplossingen wij ook een totaalpakket voor feesten Redenen genoeg om op donderdag en partijen. Door onze samenwerking 10 november ons eerste Open Huis deze functionele oplossingen.

4 BEDRIJFSLEVEN DIGITAAL INFORMATIESYSTEEM VERGADEREN PRESENTEREN EENVOUDIGE BEDIENING Beeld kan ingezet worden om interne Geen vertraging tijdens het Het geven van presentaties wordt steeds Tijdens een vergadering of presentatie wilt bedrijfsprocessen te communiceren. Denk vergaderproces is een utopie. Wist u makkelijker. Barco Clickshare is op dit u optimaal gebruik maken van beeld en hierbij eens aan een productieplanning of dat 80% van alle vergaderingen niet op moment dé trend op het gebied van geluid. U wilt zich vooraf niet druk maken het tonen van KPI s aan uw salesteam. tijd beginnen? Van Brienen AV en meer presentatiemiddelen. Clickshare laat u over de werking van de techniek. Dit moet Maar ook als digitale bewegwijzering biedt oplossingen op maat. De nadruk ligt eenvoudig synchroniseren tussen een altijd werken en eenvoudig te bedienen binnen uw bedrijf of om klanten op kwaliteit en bediengemak, waardoor extern beeldscherm of laptop en bevordert zijn. Ideaal als de techniek via één knop welkom te heten bij de receptie. AV stress tot de verleden tijd behoort. Ook is de samenwerking tussen meerdere aan/uit te zetten is en het volume via een en meer is ook gespecialiseerd in Van Brienen specialist in oplossingen voor gebruikers. Uw meetings en presentaties tablet bij geregeld kan worden. ruimtereserveringssystemen. vergaderen op afstand. zullen nooit meer hetzelfde zijn.

5 INDUSTRIE MUZIEK EN OMROEP INFORMEREN REFERENTIE: AUDIO EN VIDEO FIRMA KLOOSTERBOER, VELSEN-NOORD Een uitgekiende geluidsinstallatie voorziet U kunt uw medewerkers op eenvoudige In samenwerking met collega M-Sound uit Heemskerk heeft Van Brienen AV en meer een uw bedrijfspand van achtergrondmuziek. en flexibele wijze informeren over de nieuwe audio- en video installatie mogen ontwerpen, leveren en installeren bij de Firma Sfeer en ambiance in de ontvangstruimte, voortgang van bedrijfsprocessen. Via een Kloosterboer. Alle audio en video wordt draadloos bediend vanaf een ipad. Tevens zijn in terwijl het personeel op kantoor of in de digital signage oplossing bestaande uit verschillende audio zones, zoals het balkon en het dakterras, weerbestendige luidsprekers werkplaats een eigen radiozender aanzet. verschillende schermen door uw bedrijf geplaatst. Balkon en dak terras wordt gebruikt voor borrels en lunch. Het terras op 25 meter Bovendien functioneert de installatie in heen, kunt u informatie tonen. Deze hoogte biedt een fantastisch uitzicht op het Noordzeekanaal met aan de ene kant Amsterdam het geval van gemak of nood ook als kan zelf worden ingegeven, maar ook en aan de andere kant IJmuiden. omroepsysteem. worden getimed vanuit een agenda of een schema.

6 REFERENTIES CAFÉ SMASH!, IJMUIDEN APOLLO HOTEL, GRONINGEN De kantine in de nieuwe sporthal De Ring in IJmuiden is de basis van alle activiteiten die Het nieuwe Apollo hotel is gevestigd in La Liberté, een uitblinker in de skyline van in de sporthal worden georganiseerd. Van Brienen AV en meer heeft voor café Smash! Groningen. De audiovisuele inrichting is gerealiseerd door van Brienen AV en meer. De de geluidsinstallatie mogen installeren. Hierbij is gekozen voor een mooie spreiding van gerealiseerde geluidsinstallatie zorgt ervoor dat gasten door muziek begeleid worden naar het geluid door het plaatsen van in totaal acht luidsprekers. Door de toevoeging van twee de entree en de receptie. Boven in de bar en in het restaurant is gezorgd voor een warm en subwoofers ontstaat een warm geluid en kan er op z n tijd ook een feestje worden gevierd. vol geluid.

7 SPORT Sport & VRIJE & VrijeTIJD tijd MUZIEKSYSTEEM VIDEO-ENTERTAINMENT OMROEP CAMERA BEVEILIGING Binnen elke vereniging, sport- of Tijdens het indoor sporten worden Spraakverstaanbaarheid is belangrijk Beveiliging van uw eigendom is een fitnessclub is een cruciale rol weggelegd we steeds vaker omringd door video- bij het doen van mededelingen belangrijk aspect binnen uw organisatie, voor muziek. Enerzijds zweept het de entertainment. Het lopen op de loopband rondom een evenement. Wie speelt maar is dit ook haalbaar? Met de sporter op om het maximale uit zichzelf kan worden ervaren als saai. Beeld wordt tegen wie, hoe laat en op welk veld? huidige analoge of IP camera s zijn de te halen. Anderzijds is gezelligheid ook ingezet om sporters aan te sporen, denk Maar naast mededelingen geldt deze mogelijkheden bijna onbeperkt. Zo kunt een ontzettend belangrijk aspect bij het aan motivatie video s, maar kan ook spraakverstaanbaarheid ook voor de u vanaf een andere locatie de beelden sporten. En dat gaat altijd gepaard met gebruikt worden om op een sportclub voorzitter die de leden van de club bekijken. Of via uw smartphone en tablet, muziek. Soms zacht als achtergrond, de sponsoren of uitslagen van teams te toespreekt. Of de instructeur die zijn live toegang krijgen tot de gewenste soms hard na de overwinning. tonen. leerlingen aan het trainen is. beelden.

8 FOOD&& Food HOSPITALITY Hospitality MUZIEKWEERGAVE MULTIFUNCTIONALITEIT AMBIANCE VERGADEREN U realiseert de juiste sfeer in uw zaak Als food- en hospitality ondernemer wilt u Naast geluid is verlichting cruciaal voor Een meeting- of conferentieruimte maakt middels zorgvuldig geselecteerde flexibel zijn en meerdere vergaderingen of de beleving in een restaurant. Een koude tegenwoordig deel uit van bijna elk achtergrondmuziek. Toonhoogte en evenementen aankunnen. Door uw ruimtes omgeving zal uw gasten doen besluiten hotel. Heeft u er al aan gedacht om de volume zijn van belang, omdat uw gasten multifunctioneel in te richten kunt u deze om dat extra kopje koffie thuis te drinken audiovisuele inrichting te optimaliseren? niet afgeluisterd willen worden door verkleinen of vergroten. Dit geldt ook voor in plaats van in uw zaak. Van Brienen Niets vervelender dan uw ruimte verhuren, bezoekers aan een tafel verder. En is er s de audio- en video installatie. Door het heeft jarenlange ervaring op het gebied terwijl deze niet volledig functioneert. Met avonds ruimte voor een feestje? Dan moet combineren van ruimtes (zones) zorgt u van verlichting en het realiseren van de een inrichting van van Brienen AV en meer het volume natuurlijk omhoog kunnen. altijd voor de juiste ambiance. juiste ambiance. laat u niets aan het toeval over.

9 RETAIL ACHTERGRONDMUZIEK BEELDSCHERMRECLAME BELEVING OMROEP Muziek beïnvloedt het koopgedrag van Ook wel digital signage genoemd, Naast eenzijdige communicatie komt Er zijn altijd piekmomenten in de winkel, bezoekers in uw winkel. Verdiep u maar maar wij houden het makkelijk voor het tegenwoordig ook steeds vaker waarop bij de balie extra hulp is gewenst. eens in de legio onderzoeken, die hier u. Communicatie en inspiratie via voor dat de klant of bezoeker interactief Met een doordachte omroepinstallatie kunt naar zijn gedaan. AV en meer zorgt samen dynamische informatie op videowalls en wordt betrokken. Denk eens aan het u collega s door het hele bedrijfspand om met u voor een geweldige beleving op beeldschermen. Zowel binnen als buiten. samenstellen van de perfecte outfit op hulp vragen. Middels een ingesproken muzikaal niveau. Muziek op het juiste Het is de trend van dit moment om uw een groot scherm of het winnen van extra boodschap, maar natuurlijk via een ding- volume, geheel verspreid door de hele verkoop activiteiten eenvoudig, maar op korting door het beantwoorden van enkele dong. Veel gehoord in de supermarkt: zaak, dat bedient kan worden door elke hoogwaardige wijze kracht bij te zetten. vragen. Zo betrekt u uw klant actief in uw Assistentie kassa 1 alsjeblieft! medewerker. winkelconcept.

10 ONDERWIJS Onderwijs PRESENTATIE TOUCHSCREENS MULTIMEDIA EN PROJECTIE CULTURELE VORMING Een spreker wil zijn boodschap zo goed Touchscreens kenmerken zich door In het onderwijs en tijdens kerk-, rouw- of Theater, lezingen en schoolfeesten mogelijk overbrengen. Nu is het succes hun hoge beeldkwaliteit, grote kijkhoek, trouwdiensten speelt multimedia steeds behoren steeds vaker tot het lespakket natuurlijk afhankelijk van de spreker hoge contrasten, hoge reactiesnelheid, vaker een belangrijke rol. Studenten, op het basis- en middelbare onderwijs. zelf. Maar een doordachte inrichting lage eigendomskosten en lange leraren, nabestaanden of voorgangers Elke school is gebaat bij een podium met op het gebied van audio en video, met levensduur. Bovendien zijn ze eenvoudig willen graag gebruik maken van geluid en daarop licht- en geluidfaciliteiten, welke gebruiksvriendelijke bediening, biedt de te verplaatsen, kunnen er verschillende beeld om een les of dienst extra kracht multifunctioneel ingezet kan worden door spreker veel houvast om de boodschap werkhoogtes worden gerealiseerd en bij te zetten. Een goed geluidsysteem en leerlingen en leerkrachten. Van Brienen nog meer kracht bij te zetten. zijn deze verkrijgbaar in verschillende betrouwbare projector zijn daarbij een zorgt dat uw leerlingen in de spotlights formaten en diverse toepassingen. must. staan.

11 AUDIOVISUELE AANWINSTEN VOOR UW BEDRIJF SONY PROFESSIONELE PROJECTOREN VANAF 595,00 BARCO CLICKSHARE DRAADLOOS PRESENTEREN 995,00 PROFESSIONEEL PHILIPS LCD OF LED BEELDSCHERM VANAF 499,00 SKYPE VIDEOCONFERENCING VANAF 999,00 Hoge resolutie beeldweergave In één klik draadloos presenteren Vanaf 32 tot 98 zakelijke beeldschermen Betrouwbare verbinding Energiezuinige lamp Geschikt voor meerdere deelnemers tegelijk Direct LED achtergrondverlichting Geschikt voor 24/7 gebruik (duurzaam) tot Lumens lichtoutput Platform onafhankelijk (ipad, Smartphone, Geschikt voor 24/7 gebruik (duurzaam) Full HD scherm resolutie Full HD 1920 x 1080 scherm resolutie Hoogwaardige camera Geintegreerde USB mediaspeler en Perfecte spraakverstaanbaarheid Levendige en heldere kleuren laptop, etc) Optioneel Wifi mogelijkheden Geen software of technische kennis vereist Zeer geschikt voor presentatie Presenteren via USB dongle of App Efficiënt vergaderen op afstand HTML5 ondersteuning Hoge lichtopbrengst en reflectie scherm

12 PROGRAMMA TOT 10 NOVEMBER OP ONZE OPEN DAG BIJ SMASH! CAFÉ IN IJMUIDEN! PROGRAMMA OPEN HUIS 10 NOVEMBER: Met één klik draadloos presenteren / Deel presentaties met collega s in een vergadering Luidsprekers vergelijken / Beleef en ervaar het verschil in installatie-luidsprekers Duidelijke projectie / Presentatie-oplossingen met hoge-resolutie-projectoren Beeldschermreclame / Narrowcasting-/beeldschermoplossingen voor winkels en bedrijven Draadloze-microfoonsystemen / Presenteer zonder belemmeringen van kabels 100-Volt-omroepsysteem / Hoornluidsprekers voor sportcomplexen of fabriekshallen Videoconferentie / Efficiënt op afstand vergaderen met beeld en geluid Automatisering / Eenvoudige bediening van uw audio- en video-installatie via ipad

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: Maandag 11 en dinsdag 12 mei Tijden: 11.00-21.00 uur Adres: Energieweg 13C 4143 HK LEERDAM Beeld Geluid Videoconferentie Specialismen OPEN HUIS MVIE AUDIOVISUELE TECHNIEK Projectbegeleiding

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS www.niehoff.nl Best service since 1994 DATUM 6 EN 7 OKTOBER 12.00 21.00 UUR ADRES VENWEG 13 DENEKAMP BEELD GELUID LICHT SPECIALISMEN PROJECTBEGELEIDING Wij zijn u tijdens het gehele

Nadere informatie

OPEN HUIS DONDERDAG 23 MEI UUR

OPEN HUIS DONDERDAG 23 MEI UUR OPEN HUIS DONDERDAG 23 MEI 10.00-16.00 UUR PRO-VISION AV DR. ANTON PHILIPSSTRAAT 9 HOOGEVEEN WWW.PRO-VISION.NL VIDEOCONFERENTIE TOTALE INSTALLATIE INTERACTIEF VERGADEREN Audio- en video-oplossingen voor

Nadere informatie

Uitnodiging Open Huis Donderdag 9 mei uur Adres: Zeilmakersstraat 5, Sneek

Uitnodiging Open Huis Donderdag 9 mei uur Adres: Zeilmakersstraat 5, Sneek Uitnodiging Open Huis Donderdag 9 mei 11.00 20.00 uur Adres: Zeilmakersstraat 5, Sneek geluidsinstallaties presenteren Omroepinstallaties PROJECTBEGELEIDING Wij zijn u tijdens het gehele traject van dienst.

Nadere informatie

EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster!

EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster! EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster! Interactieve oplossingen om uw verhaal digitaal te ondersteunen Kantoren zijn er in allerlei verschillende maten, indelingen en

Nadere informatie

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid Presentation Partner voor het beste beeld en geluid 2 3 Presentation Partner; Geeft presentaties vleugels Wanneer u een presentatie geeft, is het belangrijk dat het publiek uw boodschap goed hoort, en

Nadere informatie

Uitnodiging Open huis

Uitnodiging Open huis Uitnodiging Open huis Datum 18 & 19 mei 2015 11.00 tot 21.00 uur Adres Spinnerstraat 3 7461 TV RIJSSEN PRESENTATIESYSTEMEN geluidsinstallaties DIGITAL SIGNAGE Specialismen OPEN HUIS rj audiovisueel Projectbegeleiding

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Virtual Fitness. by First Impression

Virtual Fitness. by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: 13 & 14 april 2015 12.00 20.00 uur Adres: Voltastraat 25-b 8013 PM ZWOLLE Videoconferentie Narrowcasting Presentatiesystemen Geluidsinstallaties Specialismen OPEN HUIS BACKSTAGE

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS DATUM DONDERDAG 18 MEI 2017 11.00 TOT 21.00 UUR ADRES DR. ANTON PHILIPSSTRAAT 9 7903 AL HOOGEVEEN AUDIO VIDEO LICHT SERVICES OPEN HUIS PRO-VISION AV Projectbegeleiding Wij zijn u

Nadere informatie

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals It s all about experience Virtual Fitness Package Deals Virtual Fitness Package Deals Samen met professionele partners heeft First Impression aantrekkelijk Package Deals samengesteld. Met de Virtual Fitness

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

PATHÉ GRONINGEN V1.0

PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN Pathé Groningen is een modern theater in het bruisende centrum van Groningen. Het theater heeft 9 zalen verspreid over 4 verdiepingen, met een capaciteit variërend

Nadere informatie

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078)

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078) 2 DISPLAY4ALL is een Audio-Visueel bedrijf met specialisatie op het gebied van: Ontwerp en advies van totaaloplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in Audiovisuele ICT oplossingen, Narrowcasting (Digitale

Nadere informatie

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties.

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties. Wat is CleverDisplay? CleverDisplay is gespecialiseerd in narrowcasting, ook wel digital signage genoemd. Narrowcasting is het presenteren van informatie via digitale schermen met als doel een specifiek

Nadere informatie

Organiseer uw bijeenkomst bij Inview

Organiseer uw bijeenkomst bij Inview Inview Vergaderen verhuur van ruimtes voor meetings & events Organiseer uw bijeenkomst bij Inview servicegerichtheid betrouwbaarheid betrokkenheid flexibiliteit accuratesse diversiteit openheid eerlijkheid

Nadere informatie

E-book Presenteren met

E-book Presenteren met E-book Presenteren met PowerPoint Inleiding In dit E-Book staan diverse waardevolle tips die heel goed pas kunnen komen tijdens het maken en de uitvoering van een PowerPoint presentatie. Als je deze tips

Nadere informatie

PROJECTBEGELEIDING INSTALLATIE TECHNISCHE DIENST TRAININGEN

PROJECTBEGELEIDING INSTALLATIE TECHNISCHE DIENST TRAININGEN ERVAAR MVIE! MVIE Audiovisuele Techniek combineert een eindeloze fascinatie voor beeld en geluid met pure passie voor het installatievak. In april 2016 vierden we ons vijftienjarige jubileum. Inmiddels

Nadere informatie

Uitnodiging Open huis

Uitnodiging Open huis Uitnodiging Open huis Datum Donderdag 15 september 11.00 21.00 uur Adres Nieuwe Maanderbuurtweg 83 6717 AP EDE PRESENTATIESYSTEMEN GELUIDSINSTALLATIES EENVOUDIGE BEDIENING Specialismen Projectbegeleiding

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ARNHEM V1.0 PATHÉ ARNHEM Pathé Arnhem is een modern theater in het centrum van Arnhem dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

Uitnodiging Open huis

Uitnodiging Open huis Uitnodiging Open huis Datum Vrijdag 18 september 12.00 21.00 uur Adres Nieuwe Maanderbuurtweg 83 6717 AP EDE 0318-845980 GELUID LICHT BEELD Specialismen OPEN HUIS RDJ sound and light Vrijdag 18 september

Nadere informatie

SOUNDS LIKE YOUR VISION

SOUNDS LIKE YOUR VISION Uitnodiging Open huis Donderdag 2 februari 2017 11:00 tot 21:00 Showroom C&S Audiovisueel (Delden) SOUNDS LIKE YOUR VISION GELUIDsinstallaties PRESENTATIE & BEELD LICHT INSTALLATIES EENVOUDIGE BEDIENING

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Horen en zien verbaast je

Horen en zien verbaast je Achterkamp_AVL_a5_folder_final_2_Opmaak 1 07-10-13 19:57 Pagina 1 Horen en zien verbaast je Bedrijfs Brochure Achterkamp AVL Koekampsweg 7 8167 PP Oene T +31 (0)578 642 277 E info@achterkamp-avl.com W

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS BUZY.BE BVBA Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS Welkom bij BUZY.BE RENTAL BUZY.BE staat garant voor het totaalpakket aan interactieve informatiesystemen, software en diensten.

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: 9 & 10 maart 2015 11.00 tot 21.00 uur Adres: Inferno Audio Visueel Zeilmakersstraat 5 8601 WT Sneek watch listen compose deliver acoustical & visual solutions Geluid Licht

Nadere informatie

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e grootbeeldprojectie verenigingen scholen clubs congressen en seminars tehuizen festivals cafés en grand cafés goede doelen stichtingen vakantieparken Mobiloscoop is gespecialiseerd in het digitaal projecteren

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Thuis het beste beeld en geluid?

Thuis het beste beeld en geluid? www.hcc.nl/home-entertainment Syllabus home entertainment Thuis het beste beeld en geluid? Deze syllabus geeft achtergrondinformatie over de lezing home entertainment. De onderwerpen die aan bod komen

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals:

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals: WELCOME Cultuurpodium Sugarfactory is een eigenzinnige en intieme eventlocatie bij uitstek geschikt voor onder andere borrels, bedrijfsevenementen, congressen, vergaderingen, live muziek, theater en dansfeesten.

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

Plug into simplicity BARCO.brochure.Clickshare.indd 1

Plug into simplicity BARCO.brochure.Clickshare.indd 1 Plug into simplicity 16002.BARCO.brochure.Clickshare.indd 1 20/04/16 16:18 16002.BARCO.brochure.Clickshare.indd 2 20/04/16 16:18 Bring people, content and De eenvoudigste manier om grootse ideeën te delen.

Nadere informatie

Full service evenementenlocatie met spectaculaire presentatiemogelijkheden aan het Amsterdamse IJ

Full service evenementenlocatie met spectaculaire presentatiemogelijkheden aan het Amsterdamse IJ Full service evenementenlocatie met spectaculaire presentatiemogelijkheden aan het Amsterdamse IJ 3 2 3 FOYER De ruime en sfeervol ingerichte foyer met buitenterras is met een geheel glazen pui de perfecte

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI Wie kent het niet, dit monumentale pand met grandeur en klasse in hartje Amsterdam? Het historische Pathé Tuschinski Theater is al jaren een gevestigde

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA Pathé Arena is een modern theater gelegen in het hart van de bruisende ArenA Boulevard in Amsterdam- Zuidoost. Treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, Stadion Johan

Nadere informatie

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90 Dienstverlening Buitendienst Heeft u thuis hulp nodig met uw netwerk, computer of andere apparaten? Neem contact op om een afspraak te maken voor het bezoek van een van onze servicemonteurs. Voorrij kosten

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

UITNODIGING JUBILEUM TOOST / INFERNO AV 25 JAAR DATUM: DINSDAG 23 OKTOBER VAN UUR ADRES: ZEILMAKERSSTRAAT 5 IN SNEEK

UITNODIGING JUBILEUM TOOST / INFERNO AV 25 JAAR DATUM: DINSDAG 23 OKTOBER VAN UUR ADRES: ZEILMAKERSSTRAAT 5 IN SNEEK UITNODIGING JUBILEUM TOOST / INFERNO AV 25 JAAR DATUM: DINSDAG 23 OKTOBER VAN 16.00 18.00 UUR ADRES: ZEILMAKERSSTRAAT 5 IN SNEEK GELUIDSINSTALLATIES PRESENTATIESYSTEMEN NARROWCASTING Directeur Jelle Heeringa

Nadere informatie

PATHÉ MAASTRICHT V1.0

PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT Pathé Maastricht is een modern theater gesitueerd in het hippe Sphinx-kwartier, het hart van de nieuwe creatieve stadswijk Belvédère van Maastricht. Het theater heeft

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE in hartje Brabant ANTON PIECKPLEIN 2-5171 CV KAATSHEUVEL TEL. +31 (0) 416 205000 WELKOM@BIJANTON.NL BIJANTON.NL WELKOM BIJ HET KLAVIER Het Klavier is een uniek

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes Maatwerk, dat is onze specialiteit Elke ruimte maken we op maat, volledig ingericht met presentatieapparatuur, maar ook de meubelen,

Nadere informatie

Public Viewing. maakt van iedere publieke locatie DE ontmoetingsplek voor bezoekers en hun vrienden en hun vrienden en hun vrienden en.

Public Viewing. maakt van iedere publieke locatie DE ontmoetingsplek voor bezoekers en hun vrienden en hun vrienden en hun vrienden en. Public Viewing * is kosteneffectief en zorgt voor serieus meer omzet *verlengt de bezoekduur van uw gasten * meer beleving bij uw bezoekers * vergroot de betrokkenheid van consumenten bij uw organisatie

Nadere informatie

Bedrijfstypes binnen de horeca

Bedrijfstypes binnen de horeca Startersinfo Bedrijfstypes binnen de horeca OP BASIS VAN DE HOOFDFUNCTIE VAN JOUW BEDRIJF WORD JE ALS BEDRIJFSTYPE ONDERVERDEELD BIJ DE DRANK- OF EETGELEGENHEDEN. HIERONDER VIND JE ENKELE VOORBEELDEN VAN

Nadere informatie

De klantbeleving staat centraal

De klantbeleving staat centraal De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor een multimediale sportbeleving voor

Nadere informatie

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ VERHUUR POPZAAL 150-500 personen THEATERZAAL 175 RODE 68 BLAUWE 62 FOYER 75-150 CAFÉ 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink PODIUM VOOR ONTMOETING EVENEMENTENLOCATIE CENTRUM APELDOORN Ieder

Nadere informatie

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ 1 Kerst Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ Kerst is bij uitstek de tijd van het jaar waarin wij de gevoelens van warmte, geborgenheid en saamhorigheid willen ervaren. Met elkaar de

Nadere informatie

LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS

LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS HÈT INTERACTIEF ECOSYSTEEM VOOR JE WERKPLEK Technologie en mobiele devices zijn de basis geworden van de werkplek. Eenvoudig verbinden met het netwerk en met andere devices

Nadere informatie

Totem en Poster Oplossingen

Totem en Poster Oplossingen Totem en Poster Oplossingen Neem contact met ons op voor een offerte! Telefoon: 0031 499 367 608 E-mail: verhuur@prestop.nl Interactieve Poster & totem oplossingen Een totem of posteroplossing is een ideaal

Nadere informatie

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL PATHÉ BREDA V1.0 PATHÉ BREDA Pathé Breda is een modern theater in het centrum van Breda dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66 Natuurlijk MK2 Audiovisueel MK2 Audiovisueel Minervum 7352, 4817 ZH Breda Postbus 5680, 4801 EB Breda Tel: 088-652 65 65 Fax: 088-652 65 66 info@mk2.nl www.mk2.nl MK2 heeft ook vestigingen in: Amsterdam

Nadere informatie

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam Telepresence & Videonconferencing In het WTC Amsterdam Telepresence Telepresence is een high-definition videoconference service met een gegarandeerde uitstekende kwaliteit van video en audio. In een tijd

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

Surfaces. Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen

Surfaces. Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen Surfaces Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen Ledverlichting wordt steeds vaker geïntegreerd in interieurs, stands en architectuur. Statische en dynamische verlichting van wit tot RGB

Nadere informatie

info@desteenfabriek.com www.desteenfabriek.com Inhoud Introductie Filosofie Het concept De transformatie Wat wij bieden De mogelijkheden Brede faciliteiten Wat maakt ons uniek 1 2 3 4 5 6 8 10 Introductie

Nadere informatie

Interactief presenteren

Interactief presenteren Interactief presenteren Professioneel display stimuleert Het Nieuwe Samenwerken White paper Erwin Hout, BIS B.V. Inleiding Een goede presentatie houden, is niet alleen een kwestie van een goed verhaal

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig be different share Kennis delen is het belangrijkste speerpunt van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig congrescenter in Nederland gaan, maar waarom kiest u niet voor de meest

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

The lighting creates the building.

The lighting creates the building. The lighting creates the building. ALC. De verlichters. Verlichting maakt het verschil. In een woon-, werkof winkelpand gebeuren wonderen met een goed uitgedacht lichtplan. Verlichting creëert gevoel.

Nadere informatie

bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software

bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software is een geregistreerd product van Webova Nederland. VERSIE 1.8 AUGUSTUS 2015 INHOUDSOPGAVE Wat is Narrowcasting Wat is Controlscreen? Voor wie is Controlscreen?

Nadere informatie

GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop!

GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop! GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop! Het 3,5 hectare grote forteiland is een bijzonder inspirerende omgeving met een groot contrast tussen het oude forteiland

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Pagina 2 van 11

Inhoudsopgave. Pagina 2 van 11 Kubi Handleiding Inhoudsopgave Wat is Kubi... 3 Kubi Control... 4 Kubi Animatie... 6 Videobellen... 7 Bereid uw device voor... 7 Bedien de Kubi... 7 Videobellen en de Kubi... 7 Kubi stap voor stap gids...

Nadere informatie

De mobiele digitale display. wij zijn. dealer! 146 cm. Bereik uw klanten echt op de beurs, in de winkel, in de showroom of op kantoor.

De mobiele digitale display. wij zijn. dealer! 146 cm. Bereik uw klanten echt op de beurs, in de winkel, in de showroom of op kantoor. wij zijn dealer! 146 cm hoogwaardig 43 lcd scherm met touchscreen makkelijk te bedienen als tablet eenvoudig apps uit de playstore downloaden (android) De mobiele digitale display Bereik uw klanten echt

Nadere informatie

Verstaanbare muzieken omroepinstallaties. voor uw sportveld

Verstaanbare muzieken omroepinstallaties. voor uw sportveld Verstaanbare muzieken omroepinstallaties voor uw sportveld MUZIEK OMROEP EENVOUDIGE BEDIENING Wij zijn voetbalspeaker.nl! Ergert u zich elke week aan de krakende geluidsinstallatie op het sportpark van

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

Informatiezuilen Landscape

Informatiezuilen Landscape Informatiezuilen Landscape Neem contact met ons op voor een offerte! Telefoon: 0031 499 367 608 E-mail: verhuur@prestop.nl Brede keuze in design, maten en mogelijkheden Je bezoekers een unieke en informatie

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

. food. busines. food. busine. food. busin s s s. ow f ow un sn

. food. busines. food. busine. food. busin s s s. ow f ow un sn snow. fun ss. b u. s d i n o e o f snow & teambuilding TEAMBUILDEN MET MEERWAARDE... In onze teambuildingsactiviteiten staan samenwerking, sociale binding, vertrouwen, communicatie en groepsdynamiek centraal.

Nadere informatie

Lighting. Retail. Light as a Service. Light as a Service en de voordelen voor retailers

Lighting. Retail. Light as a Service. Light as a Service en de voordelen voor retailers Lighting Retail Light as a Service Light as a Service en de voordelen voor retailers Van bezit naar gebruik De economie mag dan aantrekken: voor retailers blijven de uitdagingen onverminderd groot. In

Nadere informatie

WK VOETBAL 2010 SPECIAL

WK VOETBAL 2010 SPECIAL WK 2010 SPECIAL WK VOETBAL 2010 SPECIAL Binnenkort kleuren de straten en pleinen weer oranje. Op 11 juni start namelijk het wereldkampioenschap voetbal in Zuid Afrika. 32 landen strijden in acht groepen

Nadere informatie

Uw geslaagde evenement begint hier. Zakelijke en feestelijke locatie met karakter!

Uw geslaagde evenement begint hier. Zakelijke en feestelijke locatie met karakter! Uw geslaagde evenement begint hier Zakelijke en feestelijke locatie met karakter! Altijd een podium op maat Wat u ook wilt organiseren en voor wie: Concordia is ervoor gemaakt. Samen met het team van horecapartner

Nadere informatie

Bereik uw doelgoep met digital signage :17 PublicView Distribution B.V.

Bereik uw doelgoep met digital signage :17 PublicView Distribution B.V. Bereik uw doelgoep met digital signage 2-2-2017 12:17 PublicView Distribution B.V. 1 Gebruiksvriendelijke en betaalbare narrowcasting software 2 Hoe het werkt Eén systeem voor al uw schermen, altijd en

Nadere informatie

Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen

Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen Dé specialist in camerabewaking RM-Vision: dé specialist in camerabewaking Eerlijk en deskundig advies RM-Vision is een bedrijf

Nadere informatie

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Ludicrum ions Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Diensten Ludicrum ions biedt een breed scala diensten aan voor al uw evenementen die audiovisuele ondersteuning

Nadere informatie

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals IT S ALL ABOUT EXPERIENCE Package Deals De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor

Nadere informatie

Draai aan knop 1 om de gewenste muziekbron te selecteren. Druk vervolgens om uw keuze te bevestigen.

Draai aan knop 1 om de gewenste muziekbron te selecteren. Druk vervolgens om uw keuze te bevestigen. GELUIDSINSTALLATIE De volledige geluidsinstallatie staat gecentraliseerd in de Sou-Sol maar kan lokaal worden bediend. Om de installatie te kunnen gebruiken dient de stroom van het Rack (Rek) in de Sous-Sol

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

Ervaar Hegeman. Bang & Olufsen Hegeman

Ervaar Hegeman. Bang & Olufsen Hegeman Ervaar Hegeman Business 2 Business: en U U biedt uw klanten een product en/of dienst van het hoogste niveau. Net als wij zal u steeds op zoek zijn naar verbetering. Hoe kunt u uw klanten nog beter van

Nadere informatie

Audiovisuele oplossingen

Audiovisuele oplossingen Audiovisuele oplossingen Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Zeilmakersstraat 5 8601 WT Sneek tel: 0515-43 40 27 www.inferno-av.nl. Beeld

Zeilmakersstraat 5 8601 WT Sneek tel: 0515-43 40 27 www.inferno-av.nl. Beeld 8601 WT Sneek Licht Geluid Audio- video oplossing voor o.a.: kantoor retail horeca kerk schol Beeld zorgctra industrie fitness wellness sportveriging Specialism Projectbegeleiding Audiovisueel kunstaarschap.

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

WELKOM. Wij zien u graag in CreativeHaus! Isah & Anouk

WELKOM. Wij zien u graag in CreativeHaus! Isah & Anouk WELKOM Wij heten u graag welkom in Creativehaus. Als zussen en werkende moeders misten wij een mooie en creatieve plek, waar mensen kunnen samenkomen om zich te laten inspireren. Toen we het geheel lege

Nadere informatie

Digital Signage Solutions

Digital Signage Solutions Waarom? Visuele communicatie is de meest effectieve instrument voor onmiddellijke begrip en eenvoudig memoriseren van de verzonden informatie. is een vorm van nabijheid van communicatie, gebruikt in winkels

Nadere informatie

Meeting rooms. Informatie

Meeting rooms. Informatie Meeting rooms Informatie Of het nu voor een spannende film première is of een grandioos feest. Een interessante conferentie of prikkelende prijsuitreiking. Een cocktail shake workshop of wereldvredecomité.

Nadere informatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie 16-18 November 2015 Bad salzuflen meer informatie > Gastvrijheid ontmoet recreatie uw zakelijk platform! duurzaam inspirerend regionaal Evenementenhal Hardenberg MesseHAL Team Deutschland Energieweg 2

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Deze informatiefolder is bedoeld om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden binnen Theothorne. Theothorne ligt in het centrum

Nadere informatie

Veelzijdige configuratieopties

Veelzijdige configuratieopties HDMI Video en USB Over IP ontvanger voor ST12MHDLANU - 1080p StarTech ID: ST12MHDLANUR Deze HDMI over IP ontvanger werkt met de HDMI over IP extenderset (apart verkrijgbaar), waarmee u een HDMI-signaal,

Nadere informatie