Uitnodiging Open huis

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitnodiging Open huis"

Transcriptie

1 Uitnodiging Open huis Datum Vrijdag 18 september uur Adres Nieuwe Maanderbuurtweg AP EDE GELUID LICHT BEELD

2 Specialismen OPEN HUIS RDJ sound and light Vrijdag 18 september van tot uur Projectbegeleiding Wij zijn u tijdens het gehele traject van dienst. Van ontwerp, advies en installatie tot onderhoud. Alles draait om maatwerk, waarbij u als klant centraal staat. Installatie en onderhoud Ons installatieteam bestaat uit deskundige monteurs met probleemoplossend vermogen. Ook werken wij vakkundig samen met uw aannemer of elektra-installateur. Technische dienst Middels een eigen technische afdeling kunnen reparaties snel en adequaat worden uitgevoerd. Een onmisbare schakel in onze dienstverlening. Verhuur Wij hebben een breed aanbod aan kwaliteitsproducten in ons verhuurassortiment. Onze apparatuur en toebehoren worden tijdig vervangen en goed onderhouden.

3 Over ons OPEN HUIS RDJ sound and light Vrijdag 18 september van tot uur RDJ sound and light is sinds 1998 actief op vele fronten van de audiovisuele markt en richt zich op de verhuur, verkoop, installatie en het onderhoud van installaties op het gebied van geluid, licht en beeld. Ronald de Jeu, geboren op 22 juni 1982, is de eigenaar. Sinds de start van RDJ sound and light in 1998 is er veel veranderd. Onze sector is enorm dynamisch en de technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Daarom is het hoog tijd om deze te laten zien tijdens het open huis op vrijdag 18 september. Iedereen is welkom. Onze bestaande klanten, maar zeker ook de ondernemers uit de regio, vertelt Ronald de Jeu. Waar Ronald voorheen de bedrijfsactiviteiten van RDJ nog combineerde met een vaste baan als domotica-engineer bij een elektrotechnisch installateur, zet hij zich sinds begin 2015 volledig voor zijn eigen bedrijf in. Ronald vertelt verder. De laatste jaren krijg ik steeds meer aanvragen en opdrachten. De tijd was rijp om de volgende stap te zetten. Bovendien heb ik in de loop der jaren een enorme knowhow op het gebied van het automatiseren van installaties opgebouwd. Het is leuk om deze kennis toe te kunnen passen bij mijn eigen klanten in combinatie met audio- en video-installaties, bijvoorbeeld in kerken, scholen en in het bedrijfsleven. Samen met zijn vrouw Judith vormt Ronald een goed team. Doordat Judith zich bezig houdt met de marketing en administratie, kan Ronald zich volledig op de klanten richten. Omdat er genoeg werk te doen is werken we samen met een vaste groep van freelancers, gaat Ronald verder. Op deze wijze kan ik efficiënt inspelen op piekmomenten en maatwerk leveren aan opdrachtgevers. Voor ons allemaal geldt: zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Alle projecten worden netjes opgeleverd tegen goede prijzen. Bovendien houden we van korte lijnen en zijn we altijd goed bereikbaar. Wij leveren graag slimme oplossingen, denken na over service en mogelijk bijkomende kosten in de toekomst. Heel actueel is momenteel het energieverbruik. Hoe kunnen we dit zo veel mogelijk beperken? Op deze wijze blijft de Total Cost of Ownership laag. Naast het inbouwen van installaties beschikken we over een verhuurafdeling. Klanten kunnen online aangeven welke apparatuur ze willen huren en wanneer. Uniek is dat de materialen 24/7 geretourneerd kunnen worden via onze kluis, waarvan men de code krijgt. Tijdens het open huis wordt RDJ sound and light ondersteund door toonaangevende fabrikanten uit de branche. Ronald vertelt: Hierdoor zijn we in staat veel audiovisuele oplossingen voor bedrijven, verenigingen, winkels, onderwijs, kerken, de zorg en horeca te tonen. In deze uitnodiging vindt u dan ook diverse voorbeelden van oplossingen, die wij kunnen realiseren. Laat u inspireren! Wij zouden het geweldig vinden om u te zien tijdens ons open huis op vrijdag 18 september. Wees welkom!

4 OPEN HUIS RDJ sound and light Vrijdag 18 september van tot uur Corporate Muziek en omroep Een uitgekiende geluidsinstallatie voorziet Eenvoudige besturing Tijdens een vergadering of presentatie Vergaderen Wist u dat 80% van alle vergaderingen Presenteren Het geven van presentaties wordt steeds uw bedrijfspand van achtergrondmuziek. wilt u optimaal gebruik kunnen maken niet op tijd beginnen? Wij bieden makkelijker. Barco ClickShare is op dit Sfeer en ambiance in de ontvangstruimte, van beeld en geluid. U wilt zich niet oplossingen op maat. Eenvoudige moment dé trend op het gebied van terwijl het personeel op kantoor of in de vooraf druk maken over de werking van besturing en veel gebruikersgemak, presentatiemiddelen. ClickShare laat u werkplaats een eigen radiozender aanzet. de techniek. Dit moet altijd werken en waardoor u zich optimaal kunt richten op eenvoudig synchroniseren tussen een Bovendien functioneert de installatie in eenvoudig te bedienen zijn. Ideaal als de de inhoud van uw vergadering. Wij zijn extern beeldscherm en laptop en bevor- het geval van gemak of nood ook als techniek via één knop aan/uit te zetten is daarbij ook specialist in oplossingen voor dert de samenwerking tussen meerdere omroepsysteem. en het volume via een tablet bijgeregeld vergaderen op afstand. gebruikers. Uw meetings en presentaties kan worden. zullen nooit meer hetzelfde zijn.

5 OPEN HUIS RDJ sound and light Vrijdag 18 september van tot uur Retail Omroep Er zijn altijd piekmomenten in de winkel, Narrowcasting Samen met digital signage vaak in één Beleving Naast eenzijdige communicatie komt het Achtergrondmuziek Muziek beïnvloedt het koopgedrag van waarop bij de balie extra hulp is gewenst. adem genoemd. Communicatie en tegenwoordig ook steeds vaker voor dat bezoekers in uw winkel. Dat blijkt uit Met een doordachte omroepinstalla- inspiratie via dynamische informatie op de klant of bezoeker interactief wordt onderzoeken. RDJ sound and light zorgt tie kunt u collega s door het hele be- videowalls en beeldschermen. Te bedie- betrokken. Denk eens aan het samenstel- samen met u voor een geweldige beleving drijfspand om hulp vragen. Middels een nen door u zelf of uw marketing afdeling. len van de perfecte outfit op een groot op muzikaal niveau. Muziek op het juiste ingesproken boodschap en natuurlijk via Zowel binnen als buiten. Het is de trend scherm of het winnen van extra korting volume verspreid door de hele zaak, dat een ding-dong. Veel gehoord in de super- van dit moment om uw verkoop activitei- door het beantwoorden van enkele vra- bediend kan worden door elke medewer- markt: Assistentie kassa 1 alsjeblieft! ten op eenvoudige en hoogwaardige wijze gen. Een beleving die uw klant betrekt in ker of door de marketingafdeling op het kracht bij te zetten. uw concept. hoofdkantoor.

6 Referenties OPEN HUIS RDJ sound and light Vrijdag 18 september van tot uur Edesche Concertzaal Midden op de Veluwe bevindt zich de Edesche Concertzaal met de majestueuze Bösendorfer Imperial, het romantische Ypma-orgel en de prachtige akoestiek. Een klassieke kamermuziekzaal waar u eens geweest moet zijn. Musici van internationaal topniveau laten zich hier in een intieme setting horen. Met een kwaliteitsaanbod dat overeenkomt met Nederlands grootste concertzalen, is de zaal een aanwinst voor Ede en omgeving. RDJ sound and light weet met veel gevoel en expertise de zaal te ondersteunen door maatwerk te leveren in licht en geluid. Gebruiksgemak staat voorop zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. CSG Het Streek Christelijke Scholengemeenschap Het Streek is een begrip in Ede en omstreken. Op de school, die beschikt over twee locaties, wordt passend onderwijs gegeven op alle niveaus in een eigentijdse schoolomgeving. Eigentijds betekent ook dat de audiovisuele inrichting optimaal voor elkaar is. RDJ sound and light heeft de grote aula aan de Bovenbuurtweg voorzien van een nieuwe geluidsinstallatie. De zaal is hierdoor multifunctioneel geworden en kan onder andere gebruikt worden voor grote bijeenkomsten, maar ook voor theater en disco.

7 OPEN HUIS RDJ sound and light Vrijdag 18 september van tot uur Food & Hospitality Muziekweergave U realiseert de juiste sfeer in uw zaak Multifunctionaliteit Als food- en hospitality ondernemer Ambiance Naast geluid is verlichting cruciaal voor Vergaderen Een meeting- of conferentieruimte maakt middels zorgvuldig geselecteerde ach- wilt u flexibel zijn en meerdere partijen, de beleving in een restaurant. Een koude tegenwoordig deel uit van bijna elk hotel. tergrondmuziek. Toonhoogte en volume vergaderingen of evenementen aankun- omgeving zal uw gasten doen besluiten Heeft u er al aan gedacht om de audio- zijn van belang, omdat uw gasten niet nen. Door uw ruimtes multifunctioneel om dat extra kopje koffie thuis te drinken visuele inrichting te optimaliseren? Niets afgeluisterd wensen te worden door de in te richten kunt u deze verkleinen of in plaats van in uw zaak. RDJ sound and vervelender dan uw ruimte verhuren, bezoekers aan een tafel verderop. En vergroten. Dit geldt ook voor de audio- en light heeft jarenlange ervaring op het ge- terwijl deze niet volledig functioneert. Met is er s avonds ruimte voor een feestje? video installatie. Door het combineren bied van verlichting en het realiseren van een inrichting van RDJ sound & light laat Dan moet het volume natuurlijk omhoog van ruimtes (zones) zorgt u altijd voor de de juiste ambiance. u niets aan het toeval over. gedraaid kunnen worden. juiste ambiance.

8 OPEN HUIS RDJ sound and light Vrij dag 18 september van tot uur Sport & Vrije tijd Muzieksysteem Binnen elke vereniging, sport- of fitness- Video-entertainment Tij dens het indoor sporten worden we Omroep Spraakverstaanbaarheid is belangrij k bij Spraakverstaanbaarheid Voor de trainers is het cruciaal om tij dens club is een cruciale rol weggelegd voor steeds vaker omringd door video-enter- het doen van mededelingen rondom een het geven van lessen verstaanbaar te zij n. muziek. Enerzij ds zweept het de sporter tainment. Het lopen op de loopband kan evenement. Wie speelt tegen wie en op Bovendien moet de boodschap wel over- op om het maximale uit zichzelf te halen. worden ervaren als saai. Beeld wordt welk veld? Hoe laat? Maar naast mede- komen bij de sporters, die in het heetst Anderzij ds is gezelligheid ook een ontzet- ingezet om sporters aan te sporen, denk delingen geldt deze spraakverstaanbaar- van de strij d, hun prestaties proberen te tend belangrij k aspect bij het sporten. En aan motivatie video s, maar kan ook heid ook voor de voorzitter die de leden verbeteren. RDJ sound and light heeft dat gaat altij d gepaard met muziek. Soms gebruikt worden om op een sportclub van de club toespreekt. Of de instructeur ruime ervaring op het realiseren van de zacht als achtergrond, soms hard na de de sponsoren of uitslagen van teams te die zij n leerlingen aan het trainen is. perfecte spraakverstaanbaarheid. overwinning. tonen.

9 OPEN HUIS RDJ sound and light Vrijdag 18 september van tot uur Onderwijs & Kerken Presentatie Een spreker wil zijn boodschap zo goed Spraakverstaanbaarheid Wie lesgeeft of voorgaat in een dienst wil Multimedia en projectie In het onderwijs en tijdens kerk-, rouw- of Culturele vorming Theater, lezingen, optredens en school- mogelijk overbrengen. Nu is het succes goed verstaan worden. Wanneer de bood- trouwdiensten speelt multimedia steeds feesten behoren steeds vaker tot het natuurlijk afhankelijk van de spreker zelf. schap niet helder overkomt, wekt dit irrita- vaker een belangrijke rol. Studenten, lespakket van leerlingen op het basis- en Maar een doordachte inrichting op het tie en haken luisteraars af. Spraakverstaan- leraren, nabestaanden of voorgangers middelbare onderwijs. Elke school is gebied van audio en video, met gebruiks- baarheid is een vak, waarbij elke ruimte willen graag gebruik maken van geluid en gebaat bij een podium met daarop licht- en vriendelijke bediening, biedt de spreker akoestisch bekeken wordt om tot de juiste beeld om een les of dienst extra kracht bij geluidfaciliteiten, welke multifunctioneel veel houvast om de boodschap nog meer oplossing te komen. Hierbij houden we te zetten. Een goed geluidsysteem en be- ingezet kan worden door leerlingen en kracht bij te zetten. graag ook rekening met slechthorende trouwbare projector zijn daarbij een must. leerkrachten. RDJ sound & light zorgt dat mensen door middel van een ringleiding. uw leerlingen in de spotlights staan.

10 OPEN HUIS RDJ sound and light Vrijdag 18 september van tot uur Residentieel Outdoor muzieksysteem Swingend door het huis of in een handomdraai de veranda omtoveren tot gezellig middelpunt van een tuinfeest. Het kan eenvoudig door het aanleggen van een doordacht muzieksysteem met luidsprekers die geschikt zijn voor outdoor gebruik. De muziek kan worden bediend op de tablet of smartphone. Achtergrondmuziek In woningen wordt steeds vaker gekozen voor het inbouwen van plafondluidsprekers in verschillende ruimtes. In de badkamer, keuken of sauna bijvoorbeeld. Voor al deze toepassingen zijn unieke luidsprekers te vinden die vocht en/of hittebestendig zijn en een uitmuntende muziekweergave weten te produceren. Integratie Multi-zone is een term die RDJ steeds vaker hoort, ook van bedrijven en particulieren. Het betekent dat u in staat bent om in diverse ruimtes niet alleen het volume apart van elkaar te regelen, maar ook kunt selecteren of u wilt genieten van een cd, mp3 of van de radio. Het systeem is eenvoudig te bedienen met een tablet of smartphone én geeft u toegang tot muziek uit de hele wereld: onder meer via gratis internetradiozenders of muziekdiensten als Spotify of Deezer. Flatscreens binnen het hele huishouden kunnen bovendien aangestuurd worden via hetzelfde besturingssysteem.

11 Referentie OPEN HUIS RDJ sound and light Vrij dag 18 september van tot uur De sterke merken van RDJ sound and light Koepelkerk Arnhem De Koepelkerk in Arnhem is een monumentaal pand welke onlangs volledig is gerenoveerd. RDJ sound and light heeft een adviserende rol gehad bij de aanschaf van de nieuwe AVinstallaties. Ook hebben we een narrowcastingsysteem geplaatst met twee Full HD-schermen. Narrowcasting is de laatste tij d een opkomende markt voor het MKB en in kerken. Nieuwsberichten worden automatisch geplaatst zonder dat er veel werk aan zit en zonder maandelij kse kosten.

12 Referenties OPEN HUIS RDJ sound and light Vrijdag 18 september van tot uur ABB, Ede Agruniek Rijnvallei Vallei BV, Wageningen Android Electronica BV, OSS Audience Support B2B Communications BV, Velp Baptistengemeente Op Doortocht, Ede Bartosz ICT, Veenendaal Basisschool De Caleidoscoop, Ede Basisschool de Ceder, Veenendaal Basisschool De Plantage, Veenendaal Basisschool De Regenboog, Amerongen Basisschool De Rots, Ede Basisschool De Toekomst, Ede Basisschool De Triangel, Ede Basisschool De Triangel, Lunteren Basisschool De Vuursteen, Ede Bethelkerk, Veenendaal Boekhandel de Bron, Ede Caitewick Western Stables, Barneveld Cateringservice B & G, Harskamp Cateringservice t Pakhuis, Veenendaal Christelijke Hogeschool, Ede Christen-Unie, Ede Countrymill Horse-Support, Nijkerk De IJsvogel Groep BV, Ede De Jong Dame, Ede De Medewerker, Ede De Zwaan Uitvaarten, Utrecht Dutch Design Netherlands, Amsterdam Edesche Concertzaal, Ede Edese Luchtvaartclub, Ede Eriks Service Center, Ede G4S, Ede Gelders Genootschap, Arnhem Gereformeerde Kerk, Tiel Gereformeerde Kerk, Wageningen Hardeman & Van As, Lunteren Heijmans NV, Arnhem Hervormde Gemeente, Ochten Hotel de Paasberg, Ede Judovereniging, Ede Kleopas, Ede Klomp Groepsvervoer BV, Ede Koepelkerk, Arnhem Kuiters Idee en Organisatie, Rijnsburg Lammers Audio, De Klomp Leertouwer BV, Barneveld Maritiem Instituut, Wageningen Microcar, Ede Muziekvereniging OBK, Bennekom Natuurbegraafplaats Heidepol, Arnhem Nieuwe Kerk, Ede NIZO Food Research BV, Ede Ontmoetingskerk, Ede Oranjevereniging, Ederveen Oranjevereniging, Emst Parkhotel Hugo de Vries, Lunteren Partycentrum Floor, Lunteren Pniëlgemeente, Hilversum Politie Eenheid Oost Nederland, Apeldoorn PostNL, Ede Rechtbank Midden-Nederland, Utrecht Restaurant Istanbul, Ede ROVC Technische opleidingen, Ede Scholengemeenschap Guido de Brès, Arnhem Scholengemeenschap Het Streek, Ede Scholengemeenschap JFC, Barneveld Scholengemeenschap Pallas Athene College, Ede Sportschool Fit Centrum, Ede Stichting Nationaal Park Hoge Veluwe, Otterlo Struik Foods, Voorthuizen Studentenvereniging K.S.V. Sint Franciscus Xaverius, Wageningen Studentenvereniging Navigators, Ede Studentenvereniging Navigators, Wageningen Studentenvereniging SSR-W, Wageningen Taxibedrijf Gomes BV, Ede Toon Herman Huis. Ede Uitvaartbegeleiding Het Binnenveld, Wageningen Uitvaartzorg Ave Verum, Rozendaal Unit4, Veenendaal Universitair Medisch Centrum, Utrecht Vakantiebijbelweek, Kootwijkerbroek Welstede, Ede Wielervereniging, Ede Wijkcentrum de Velder, Ede Yarden Uitvaart Faciliteiten Slingerbos, Ede Zangvereniging Eben-Haëzer, Rhenen Zorgorganisatie Opella, Ede Zorgorganisatie Philadelphia, Ede Zorgverlening s Heeren Loo, Harskamp Zwemvereniging Polar Bears, Ede Programma Open huis: Eén klik draadloos presenteren / Deel presentaties met collega s in een vergadering Luidsprekers vergelijken / Beleef en ervaar het verschil in installatie luidsprekers Interactief presenteren / Breng de boodschap op een krachtige manier over. Duidelijke projectie / Presentatie oplossingen met onderhoudsvrije led/laser projector Beeldschermreclame / Narrowcasting beeldscherm oplossingen voor winkels en bedrijven Draadloze microfoon systemen / Presenteer zonder belemmeringen van kabels 100 volt omroep systeem / Hoorn luidsprekers voor sportcomplexen of fabriekshallen Draadloze luidsprekers / Snel en effectief spraakversterking inzetten Automatisering / Eenvoudige bediening van uw audio- en video installatie via ipad We zien u graag op vrijdag 18 september op de Nieuwe Maanderbuurtweg 83 in Ede!

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS DATUM DONDERDAG 10 NOVEMBER 11.00-21.00 UUR EVENT ADRES SMASH! CAFÉ PLANETENWEG 301B IJMUIDEN GELUIDSINSTALLATIES PRESENTATIESYSTEMEN BEELDSCHERMRECLAME SPECIALISMEN PROJECTBEGELEIDING

Nadere informatie

Uitnodiging Open huis

Uitnodiging Open huis Uitnodiging Open huis Datum Donderdag 15 september 11.00 21.00 uur Adres Nieuwe Maanderbuurtweg 83 6717 AP EDE PRESENTATIESYSTEMEN GELUIDSINSTALLATIES EENVOUDIGE BEDIENING Specialismen Projectbegeleiding

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: Maandag 11 en dinsdag 12 mei Tijden: 11.00-21.00 uur Adres: Energieweg 13C 4143 HK LEERDAM Beeld Geluid Videoconferentie Specialismen OPEN HUIS MVIE AUDIOVISUELE TECHNIEK Projectbegeleiding

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS www.niehoff.nl Best service since 1994 DATUM 6 EN 7 OKTOBER 12.00 21.00 UUR ADRES VENWEG 13 DENEKAMP BEELD GELUID LICHT SPECIALISMEN PROJECTBEGELEIDING Wij zijn u tijdens het gehele

Nadere informatie

UITNODIGING OPENING NIEUWE PAND

UITNODIGING OPENING NIEUWE PAND UITNODIGING OPENING NIEUWE PAND Donderdag 26 oktober 11.00 tot 21.00 uur Celsiusstraat 56, EDE EENVOUDIGE BEDIENING PRESENTATIESYSTEMEN GELUIDSINSTALLATIES RDJ AV: Even voorstellen Een nieuwe plek: Klaar

Nadere informatie

Uitnodiging Open huis

Uitnodiging Open huis Uitnodiging Open huis Datum 18 & 19 mei 2015 11.00 tot 21.00 uur Adres Spinnerstraat 3 7461 TV RIJSSEN PRESENTATIESYSTEMEN geluidsinstallaties DIGITAL SIGNAGE Specialismen OPEN HUIS rj audiovisueel Projectbegeleiding

Nadere informatie

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid Presentation Partner voor het beste beeld en geluid 2 3 Presentation Partner; Geeft presentaties vleugels Wanneer u een presentatie geeft, is het belangrijk dat het publiek uw boodschap goed hoort, en

Nadere informatie

Digitaal Handig(er) IJmond Noord. voorjaar 2016 IJMOND-NOORD

Digitaal Handig(er) IJmond Noord. voorjaar 2016 IJMOND-NOORD Digitaal Handig(er) voorjaar 2016 IJMOND-NOORD IJmond Noord Digitaal Handig(er) voorjaar 2016 Agenda Digitaal Handig(er) voorjaar 2016 SeniorWeb en Bibliotheek IJmond Noord bieden u vanaf dit seizoen samen

Nadere informatie

. food. busines. food. busine. food. busin s s s. ow f ow un sn

. food. busines. food. busine. food. busin s s s. ow f ow un sn snow. fun ss. b u. s d i n o e o f snow & teambuilding TEAMBUILDEN MET MEERWAARDE... In onze teambuildingsactiviteiten staan samenwerking, sociale binding, vertrouwen, communicatie en groepsdynamiek centraal.

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: 13 & 14 april 2015 12.00 20.00 uur Adres: Voltastraat 25-b 8013 PM ZWOLLE Videoconferentie Narrowcasting Presentatiesystemen Geluidsinstallaties Specialismen OPEN HUIS BACKSTAGE

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: 9 & 10 maart 2015 11.00 tot 21.00 uur Adres: Inferno Audio Visueel Zeilmakersstraat 5 8601 WT Sneek watch listen compose deliver acoustical & visual solutions Geluid Licht

Nadere informatie

Horen en zien verbaast je

Horen en zien verbaast je Achterkamp_AVL_a5_folder_final_2_Opmaak 1 07-10-13 19:57 Pagina 1 Horen en zien verbaast je Bedrijfs Brochure Achterkamp AVL Koekampsweg 7 8167 PP Oene T +31 (0)578 642 277 E info@achterkamp-avl.com W

Nadere informatie

Virtual Fitness. by First Impression

Virtual Fitness. by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes Maatwerk, dat is onze specialiteit Elke ruimte maken we op maat, volledig ingericht met presentatieapparatuur, maar ook de meubelen,

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Thuis het beste beeld en geluid?

Thuis het beste beeld en geluid? www.hcc.nl/home-entertainment Syllabus home entertainment Thuis het beste beeld en geluid? Deze syllabus geeft achtergrondinformatie over de lezing home entertainment. De onderwerpen die aan bod komen

Nadere informatie

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals It s all about experience Virtual Fitness Package Deals Virtual Fitness Package Deals Samen met professionele partners heeft First Impression aantrekkelijk Package Deals samengesteld. Met de Virtual Fitness

Nadere informatie

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Ludicrum ions Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Diensten Ludicrum ions biedt een breed scala diensten aan voor al uw evenementen die audiovisuele ondersteuning

Nadere informatie

weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl

weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl Besturingssystemen voor weinor producten Tot rust komen en genieten van een comfortabele bediening Lekker tot rust

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Bedrijfstypes binnen de horeca

Bedrijfstypes binnen de horeca Startersinfo Bedrijfstypes binnen de horeca OP BASIS VAN DE HOOFDFUNCTIE VAN JOUW BEDRIJF WORD JE ALS BEDRIJFSTYPE ONDERVERDEELD BIJ DE DRANK- OF EETGELEGENHEDEN. HIERONDER VIND JE ENKELE VOORBEELDEN VAN

Nadere informatie

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals:

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals: WELCOME Cultuurpodium Sugarfactory is een eigenzinnige en intieme eventlocatie bij uitstek geschikt voor onder andere borrels, bedrijfsevenementen, congressen, vergaderingen, live muziek, theater en dansfeesten.

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

De klantbeleving staat centraal

De klantbeleving staat centraal De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor een multimediale sportbeleving voor

Nadere informatie

Kerncijfers gemeente Ede. Bevolking naar leeftijdsklasse en geslacht. Leeftijdsklasse Mannen Vrouwen Totaal

Kerncijfers gemeente Ede. Bevolking naar leeftijdsklasse en geslacht. Leeftijdsklasse Mannen Vrouwen Totaal Bevolking naar leeftijdsklasse en geslacht Leeftijdsklasse Mannen Vrouwen Totaal Kerncijfers 2014 gemeente Ede 0-4 3.204 3.192 6.396 5-9 3.532 3.359 6.891 10-14 3.860 3.729 7.589 15-19 3.785 3.841 7.626

Nadere informatie

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals IT S ALL ABOUT EXPERIENCE Package Deals De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor

Nadere informatie

Huizen. Fijn huis. Karakteristiek en sfeervol. Super plek. Ruim. Sonsbeeksingel 62, 6821 AB Arnhem H49

Huizen. Fijn huis. Karakteristiek en sfeervol. Super plek. Ruim. Sonsbeeksingel 62, 6821 AB Arnhem H49 Huizen vanhendriks Sonsbeeksingel 62, 6821 AB Arnhem Karakteristiek en sfeervol Ruim Super plek Fijn huis H49 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie bovenwoning

Nadere informatie

Zaalverhuur Campus Den Haag

Zaalverhuur Campus Den Haag Campus Den Haag 1 Universiteit Leiden. Universiteit om te ontdekken. 2 Campus Den Haag Campus Den Haag is in 1999 als nevenvestiging van de Universiteit Leiden in samenwerking met de gemeente Den Haag

Nadere informatie

Lighting. Retail. Light as a Service. Light as a Service en de voordelen voor retailers

Lighting. Retail. Light as a Service. Light as a Service en de voordelen voor retailers Lighting Retail Light as a Service Light as a Service en de voordelen voor retailers Van bezit naar gebruik De economie mag dan aantrekken: voor retailers blijven de uitdagingen onverminderd groot. In

Nadere informatie

HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL

HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL Inhoudsopgave HNK-Formule pag. 3 Club HNK pag. 4 Flexwerken pag. 6 Vergaderen pag. 7 Managed office pag. 8 Kantoor op maat pag. 9 Locaties pag. 10 Download de HNK App 2 VERGADEREN

Nadere informatie

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078)

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078) 2 DISPLAY4ALL is een Audio-Visueel bedrijf met specialisatie op het gebied van: Ontwerp en advies van totaaloplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in Audiovisuele ICT oplossingen, Narrowcasting (Digitale

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus Inspiratie Centraal op Wageningen Campus ligt een bijzonder

Nadere informatie

Trainingskampen Vitesse Hoofdkantoor NOC*NSF Arnhemhal Pitch&Putt Golf Athene zaal Vergaderzalen Hotel

Trainingskampen Vitesse Hoofdkantoor NOC*NSF Arnhemhal Pitch&Putt Golf Athene zaal Vergaderzalen Hotel voel de energie! Trainingskampen De velden en zalen met fitness en sauna zijn perfect voor trainingskampen. Vitesse De trainingsaccommodatie van Vitesse ligt schitterend en biedt alle faciliteiten. Hoofdkantoor

Nadere informatie

Huizen. Drie kamers en een woonkamer. Luxe afwerking. Vet dakterras. Houtkachel en houtenvloer. Super sfeervol. Spijkerstraat 329 A2, 6828 DK Arnhem

Huizen. Drie kamers en een woonkamer. Luxe afwerking. Vet dakterras. Houtkachel en houtenvloer. Super sfeervol. Spijkerstraat 329 A2, 6828 DK Arnhem Huizen vanhendriks Spijkerstraat 329 A2, 6828 DK Arnhem Luxe afwerking Houtkachel en houtenvloer Vet dakterras Drie kamers en een woonkamer Super sfeervol H49 H49 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. www.phonak.nl

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. www.phonak.nl Goed horen met FM Een gids voor praktische toepassingen Life is on We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

BIS Educatie; dé audiovisuele en ICT partner voor het onderwijs

BIS Educatie; dé audiovisuele en ICT partner voor het onderwijs BIS Educatie; dé audiovisuele en ICT partner voor het onderwijs Inrichting lokalen zalen en studieplein Gemeenscharuimtes & Aula s Nieuwbouw & Renovatie Van losse producten tot totaalinrichting en onderhoud

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

DUTCHWEBSHARK WHITEPAPER #1. Talentpooling. In 7 stappen naar een talentpool

DUTCHWEBSHARK WHITEPAPER #1. Talentpooling. In 7 stappen naar een talentpool DUTCHWEBSHARK WHITEPAPER #1 Talentpooling In 7 stappen naar een talentpool Ter introductie. Talent pooling. Talentpools, veel werk maar ook veelbelovend. Op welke manier is het voor een bedrijf mogelijk

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR.

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. WWW.AVLPRO.NL EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. AUDIO, VIDEO EN LICHT DIVISIE: AVL-PRO

Nadere informatie

Een interview met alumni van de Open Universiteit

Een interview met alumni van de Open Universiteit Doorzetters met karakter Een interview met alumni van de Open Universiteit Het zijn stuk voor stuk mensen met karakter, de alumni van de Open Universiteit Nederland. Hoewel ze om heel verschillende redenen

Nadere informatie

Argumentenkaart Pensioenbeslissing. Werknemers

Argumentenkaart Pensioenbeslissing. Werknemers Argumentenkaart Pensioenbeslissing Werknemers Zie ook de Argumentenkaart Pensioenbeslissing Werkgevers Wat bepaalt of ik door, met ga of een kies Wat zijn Bekijk totale kaart Wat bepaalt of ik door, met

Nadere informatie

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam Telepresence & Videonconferencing In het WTC Amsterdam Telepresence Telepresence is een high-definition videoconference service met een gegarandeerde uitstekende kwaliteit van video en audio. In een tijd

Nadere informatie

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. Phonak BV Postbus ED Vianen

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. Phonak BV Postbus ED Vianen Goed horen met FM Een gids voor praktische toepassingen Life is on We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen

Nadere informatie

ROLLENSPEL: FORUM THEATER

ROLLENSPEL: FORUM THEATER METHODIEK 1. WAT Oplossingen voorstellen van op je debatstoel is één, ze uitvoeren in de praktijk is een ander paar mouwen. In het forum theater moet je je voorstellen niet alleen verbaal uiten en verdedigen,

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Zorgt voor veiligheid, informatie, muziekbeleving Met ruim 100

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus _ER&I_brochure_Impulse.indd 1

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus _ER&I_brochure_Impulse.indd 1 !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus 8412100110_ER&I_brochure_Impulse.indd 1 12-3-2015 11:20:26 !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + +

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + + ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN + + TOEKOMST OVER BRAND Brand interieurs is een innoverende, technische en dynamische inrichter voor o.a. realisaties van compleet op maat

Nadere informatie

Zeilmakersstraat 5 8601 WT Sneek tel: 0515-43 40 27 www.inferno-av.nl. Beeld

Zeilmakersstraat 5 8601 WT Sneek tel: 0515-43 40 27 www.inferno-av.nl. Beeld 8601 WT Sneek Licht Geluid Audio- video oplossing voor o.a.: kantoor retail horeca kerk schol Beeld zorgctra industrie fitness wellness sportveriging Specialism Projectbegeleiding Audiovisueel kunstaarschap.

Nadere informatie

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ VERHUUR POPZAAL 150-500 personen THEATERZAAL 175 RODE 68 BLAUWE 62 FOYER 75-150 CAFÉ 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink PODIUM VOOR ONTMOETING EVENEMENTENLOCATIE CENTRUM APELDOORN Ieder

Nadere informatie

EEN TOEKOMST VOOR TALENT REA COLLEGE MAAKT ER WERK VAN

EEN TOEKOMST VOOR TALENT REA COLLEGE MAAKT ER WERK VAN EEN TOEKOMST VOOR TALENT REA COLLEGE MAAKT ER WERK VAN Een vak leren, met uitzicht op een baan. Of een training om snel aan de slag te kunnen. Bij REA College maken we er werk van. Elke student met ernstige

Nadere informatie

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht De Rechtbank & Court Hotel beschikken over negen vergaderruimtes in twee unieke, monumentale panden waar wij u kunnen verzekeren van een geslaagde bijeenkomst.

Nadere informatie

leuk dat je er bent! welkom bij de open dagen Vrijdag 20 januari uur Zaterdag 21 januari uur

leuk dat je er bent! welkom bij de open dagen Vrijdag 20 januari uur Zaterdag 21 januari uur leuk dat je er bent! www.a12.nl welkom bij de open dagen Vrijdag 20 januari 15.00-20.00 uur Zaterdag 21 januari 10.00-15.00 uur ROC A12 open dagen info Kastelenlaan Veenderweg Klaphekweg ROC A12 Klaphekweg

Nadere informatie

Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie. evohome zoneregeling en Round Connected

Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie. evohome zoneregeling en Round Connected Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie evohome zoneregeling en Round Connected P2 Comfort Meer comfort Altijd genieten van een warme woning Het Connected portfolio van Honeywell biedt

Nadere informatie

Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie. evohome zoneregeling en Round Connected

Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie. evohome zoneregeling en Round Connected Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie evohome zoneregeling en Round Connected P2 Meer comfort Altijd genieten van een warme woning Het Connected portfolio van Honeywell biedt de ultieme

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

GROTE WOONONDERZOEK. Hoe woonwinkelt Nederland in 2015? WHITEPAPER

GROTE WOONONDERZOEK. Hoe woonwinkelt Nederland in 2015? WHITEPAPER GROTE WOONONDERZOEK Hoe woonwinkelt Nederland in 2015? 01 WHKMP S GROTE WOONONDERZOEK van inspiratie tot aankoop DirectResearch heeft meer dan 750 respondenten ondervraagd in opdracht van wehkamp Toen

Nadere informatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie 16-18 November 2015 Bad salzuflen meer informatie > Gastvrijheid ontmoet recreatie uw zakelijk platform! duurzaam inspirerend regionaal Evenementenhal Hardenberg MesseHAL Team Deutschland Energieweg 2

Nadere informatie

VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSENDE AKOESTISCHE OPLOSSING

VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSENDE AKOESTISCHE OPLOSSING VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSENDE AKOESTISCHE OPLOSSING ALLCYLINDER akoestische cilinder TOEPASSING: ATRIUM / VERKEERSRUIMTE DE KORREL BEHEER, TERSCHUUR ALLKOESTIEK.NL 2 ALLKOESTIEK.NL Allkoestiek: van A

Nadere informatie

Facilitaire diensten Rients Faber Licht & Geluid

Facilitaire diensten Rients Faber Licht & Geluid Facilitaire diensten Rients Faber Licht & Geluid 2015 L G B Licht Geluid Beeld Rients Faber Licht & Geluid Optwijzel 74 9286 EG Twijzel 0511-544445 info@rientsfaber.nl Inhoudsopgave Geluidversterking 4

Nadere informatie

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS ÉÉN VAN ONZE EXPERTS Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste uit

Nadere informatie

SOUNDS LIKE YOUR VISION

SOUNDS LIKE YOUR VISION Uitnodiging Open huis Donderdag 2 februari 2017 11:00 tot 21:00 Showroom C&S Audiovisueel (Delden) SOUNDS LIKE YOUR VISION GELUIDsinstallaties PRESENTATIE & BEELD LICHT INSTALLATIES EENVOUDIGE BEDIENING

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL SHOPS OP EEN RIJ: ruim 37.500 passanten per dag overdekte passage perfect bereikbaar,

Nadere informatie

Draai aan knop 1 om de gewenste muziekbron te selecteren. Druk vervolgens om uw keuze te bevestigen.

Draai aan knop 1 om de gewenste muziekbron te selecteren. Druk vervolgens om uw keuze te bevestigen. GELUIDSINSTALLATIE De volledige geluidsinstallatie staat gecentraliseerd in de Sou-Sol maar kan lokaal worden bediend. Om de installatie te kunnen gebruiken dient de stroom van het Rack (Rek) in de Sous-Sol

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

DGA en de uitfasering Pensioen in Eigen Beheer

DGA en de uitfasering Pensioen in Eigen Beheer DGA en de uitfasering Pensioen in Eigen Beheer Als directeur-grootaandeelhouder (DGA) kun je vanaf 1 april 2017 geen pensioen meer opbouwen in je eigen onderneming; dan stopt de ingewikkelde regeling Pensioen

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners Airconditioning & Warmtepompen Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Van single- of multi split systemen bij particulieren, tot grote koudwatermachine

Nadere informatie

WELKOM. Wij zien u graag in CreativeHaus! Isah & Anouk

WELKOM. Wij zien u graag in CreativeHaus! Isah & Anouk WELKOM Wij heten u graag welkom in Creativehaus. Als zussen en werkende moeders misten wij een mooie en creatieve plek, waar mensen kunnen samenkomen om zich te laten inspireren. Toen we het geheel lege

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

Het ontstaan van Room of ideas

Het ontstaan van Room of ideas Het ontstaan van Room of ideas Al enige (jd viel het me op dat veel bedrijven behoe4e hebben om hun mee(ng of event op een externe loca(e te houden. Soms heel simpel door ruimte gebrek of het ontbreken

Nadere informatie

Welkom bij CAS-100. "De Front & Showcooking specialist "

Welkom bij CAS-100. De Front & Showcooking specialist Welkom bij CAS-100 "De Front & Showcooking specialist " Uw Gasten vragen steeds vaker om méér show, méér fun en vooral méér beleving, maar dan zónder hinderlijke kookluchten of vetdampen. CAS-100 is een

Nadere informatie

i3sync DRAADLOOS PLUG & PLAY PRESENTATIE DEVICE

i3sync DRAADLOOS PLUG & PLAY PRESENTATIE DEVICE i3sync DRAADLOOS PLUG & PLAY PRESENTATIE DEVICE VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Verander de manier waarop u vergadert of presenteert dankzij dit compacte en lichte presentatie device. i3sync is gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement

Curriculum Vitae. Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement Curriculum Vitae Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement Mobiel: 06-48316435 Telefoon: 026-8445080 E-mail: raymond.obbes@gmail.com Persoonlijke Informatie Naam Raymond Obbes Geboortedatum

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

BROCHURE VERHUUR NEDPHO-KOEPEL

BROCHURE VERHUUR NEDPHO-KOEPEL BROCHURE VERHUUR NEDPHO-KOEPEL Wij delen graag ons podium met u! Bent u op zoek naar een bijzondere en niet alledaagse locatie? U kunt de spectaculaire NedPhO-Koepel in Amsterdam Oost huren: de thuishaven

Nadere informatie

Westfield. Digital signage stimuleert dynamisch winkelen IN HET KORT: www.scala.com

Westfield. Digital signage stimuleert dynamisch winkelen IN HET KORT: www.scala.com Westfield Digital signage stimuleert dynamisch winkelen IN HET KORT: Op twee na grootste winkelcentrum in Groot-Brittannië 350 digitale schermen Modules met één scherm, videowalls en verplaatsbare schermen

Nadere informatie

Audiovisuele hardware

Audiovisuele hardware Audiovisuele hardware Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie

Gastvrijheid beleven HORECA & FREIZEIT. Nieuw concept MEER ERVAREN > FACHMESSE 21-23 NOVEMBER 2016 MESSEZENTRUM BAD SALZUFLEN

Gastvrijheid beleven HORECA & FREIZEIT. Nieuw concept MEER ERVAREN > FACHMESSE 21-23 NOVEMBER 2016 MESSEZENTRUM BAD SALZUFLEN 21-23 NOVEMBER 2016 Nieuw concept Gastvrijheid beleven Messezentrum Bad Salzuflen Benzstraße 23 32108 Bad Salzuflen MEER ERVAREN Nieuw concept Frisse wind - pure belevenis vindt in 2016 voor de tweede

Nadere informatie

Ervaar Hegeman. Bang & Olufsen Hegeman

Ervaar Hegeman. Bang & Olufsen Hegeman Ervaar Hegeman Business 2 Business: en U U biedt uw klanten een product en/of dienst van het hoogste niveau. Net als wij zal u steeds op zoek zijn naar verbetering. Hoe kunt u uw klanten nog beter van

Nadere informatie

Werkinstructie Nieuwe dienstverleners

Werkinstructie Nieuwe dienstverleners Werkinstructie Nieuwe dienstverleners INHOUDSOPGAVE Welkom bij LekkerLeven 3 Inloggen 4 Profiel bewerken 4 Zorg dat je een goed beoordelingscijfer hebt! 5 Je krijgt een aanvraag. Hoe pak je de aanvraag op?

Nadere informatie

Ontdek de kleuren van geluid.

Ontdek de kleuren van geluid. Ontdek de kleuren van geluid. Accessoires voor hoortoestellen. Life sounds brilliant. Hearing Systems signia-hoortoestellen.nl Optimaliseer uw luisterervaring. De kinderen naar school brengen in de ochtend,

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

BE PREPARED. GEZONDHEID ECONOMIE EN MANAGEMENT ICT TECHNIEK s-hertogenbosch Onderwijsboulevard 215 PROGRAMMABOEKJE

BE PREPARED. GEZONDHEID ECONOMIE EN MANAGEMENT ICT TECHNIEK s-hertogenbosch Onderwijsboulevard 215 PROGRAMMABOEKJE BE PREPARED. GEZONDHEID ECONOMIE EN MANAGEMENT ICT TECHNIEK s-hertogenbosch Onderwijsboulevard 215 PROGRAMMABOEKJE 1 WELKOM BIJ AVANS HOGESCHOOL Avans behoort al jarenlang tot de beste hogescholen in Nederland.

Nadere informatie

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval Huizen vanhendriks Karperstraat 121, 6833 EB Arnhem Uitgebouwde hoekwoning met garage Jaren 30 Zonnige achtertuin met privacy Kindvriendelijke wijk Prettige lichtinval H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Shop till you drop! Plan van aanpak. Flying View Laura van den Bemt Demi Drijver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shop till you drop! Plan van aanpak. Flying View Laura van den Bemt Demi Drijver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shop till you drop Flying View van 1 14 Shop till you drop Flying View INHOUDSOPGAVE - Project opdracht - Projectresultaat - Projectactiviteiten - Projectgrenzen - Kwaliteit - Project organisatie - Planning

Nadere informatie

Huizen. Leuke woonkamer. Ruime kamers. Leuke buurt. Geisoleerde zolder met vaste trap. Ruime badkamer. Valkstraat 22, 6822 KT Arnhem H49

Huizen. Leuke woonkamer. Ruime kamers. Leuke buurt. Geisoleerde zolder met vaste trap. Ruime badkamer. Valkstraat 22, 6822 KT Arnhem H49 Huizen vanhendriks Valkstraat 22, 6822 KT Arnhem Ruime kamers Geisoleerde zolder met vaste trap Leuke buurt Leuke woonkamer Ruime badkamer H49 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie