UITNODIGING OPEN HUIS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UITNODIGING OPEN HUIS"

Transcriptie

1 UITNODIGING OPEN HUIS Best service since 1994 DATUM 6 EN 7 OKTOBER UUR ADRES VENWEG 13 DENEKAMP BEELD GELUID LICHT

2 SPECIALISMEN PROJECTBEGELEIDING Wij zijn u tijdens het gehele traject van dienst. Van ontwerp, advies en installatie tot onderhoud. Alles draait om maatwerk, waarbij u als klant centraal staat. Op de foto ziet u Mart van Franken AV met Bart Heerink van Niehoff. INSTALLATIE Ons installatieteam bestaat uit gelouterde monteurs met probleemoplossend vermogen. Ook werken wij vakkundig samen met uw aannemer of elektra-installateur. REPARATIEDIENST Middels een eigen technische afdeling kunnen reparaties snel en adequaat worden uitgevoerd. Een onmisbare schakel in onze dienstverlening. Dag en nacht. METINGEN OP LOCATIE Door metingen op het gebied van akoestiek en spraakverstaanbaarheid kunnen keuzes voor oplossingen binnen projecten optimaal worden onderbouwd.

3 OVER ONS VERKOOP, INSTALLATIE EN ONDERHOUD ONDER ÉÉN DAK NEEM DE TIJD VOOR IEDEREEN Op de vraag waar Niehoff zich in onderscheidt ten opzichte van andere Niehoff Sound & Light is in 1994 bedrijven, vertelt Gerard dat service opgericht en inmiddels ruim 21 jaar hoog in het vaandel staat. Klanten actief als expert op het gebied van weten dat ze op ons kunnen rekenen. geluid-, licht- en beeldtechniek. Naast We zijn 24 uur per dag bereikbaar en verkoop houdt Niehoff zich ook bezig snel ter plaatse wanneer een storing met reparatie, installatie, onderhoud moet worden opgelost. Er is zeer veel en worden er flightcases op maat technische kennis aanwezig in ons team, gemaakt in de werkplaats. bestaande uit 5 mensen. We zijn open en recht voor de raap, waar tukkers om bekend staan. Bovendien nemen Niehoff is gevestigd aan de Venweg we graag de tijd voor klanten die ons 13 in Denekamp. Het bedrijf bestaat bezoeken. uit een uitgebreide showroom, een werkplaats waar flightcases worden gebouwd, een technische dienst en Maar niet alleen in de showroom werken we op deze manier. Wanneer wij veel ervaring hebben met het inrichten van projecten op het gebied INTERESSANTE DEMONSTRATIES een magazijn. De ligging is uniek. we op locatie werken is dit niet anders. van licht, geluid en beeld kunnen wij Deze dagen wordt Niehoff Sound & Tegen de Duitse grens aan en op het We gaan door totdat alles in de puntjes hen telefonisch zeer veel meerwaarde Light ondersteund door een aantal erf van een boerderij, waar eigenaar functioneert en naar tevredenheid is. bieden. Dat werkt goed. toonaangevende fabrikanten uit Gerard Niehoff ook woont. Iedereen die hier voor de eerste keer komt, kijkt Het blijft techniek, waarmee we werken. Daar kunnen zaken misgaan. Maar onze OPEN HUIS de branche. Hierdoor zijn we in staat veel audiovisuele oplossingen even gek op, licht Gerard toe. Het is installaties worden dusdanig opgeleverd Tijdens het Open Huis op dinsdag 6 en voor bedrijven, verenigingen, retail, een unieke plek, waar men misschien dat we fouten zoveel mogelijk woensdag 7 oktober laat Niehoff Sound onderwijs, kerken, horeca en de zorg te niet direct zo n bedrijf verwacht. Echter uitsluiten. & Light hun nieuwste technieken en tonen. In deze uitnodiging vindt u alvast wanneer mensen in de showroom oplossingen zien. Dit doen we door een aantal voorbeelden terug. Laat u komen zijn ze verwonderd, wanneer Naast leverancier en installateur middel van verschillende presentaties inspireren en hopelijk zien we u terug in ze daar onder andere meer dan 50 fungeert Niehoff ook als groothandel en demonstraties. Zo kunt u zelf ervaren oktober. verschillende luidsprekers kunnen voor diverse merken. Wij leveren of onze installaties voor uw organisatie beluisteren. dit materiaal door aan zeer veel een meerwaarde kunnen zijn, aldus installateurs in Nederland. Omdat Niehoff.

4 MUZIEK EN OMROEP INFORMEREN VERGADEREN PRESENTEREN Een uitgekiende geluidsinstallatie Beeld kan ingezet worden om Geen vertraging tijdens het Veel bedrijven zetten hun kantine voorziet uw bedrijfspand van interne bedrijfsprocessen te vergaderproces is een utopie. Wist u dat multifunctioneel in. De vrijdagmiddagborrel achtergrondmuziek. Sfeer en communiceren. Denk hierbij eens aan 80% van alle vergaderingen niet op tijd wordt daar georganiseerd, net als ambiance in de ontvangstruimte, productieplanning of het tonen van de beginnen? Niehoff biedt oplossingen wanneer een jubilaris in het zonnetje terwijl het personeel op kantoor of in stand van zaken aan uw sales team. op maat. De nadruk ligt op kwaliteit gezet moet worden. Geluid en met de werkplaats een eigen radiozender Ook kan beeld worden ingezet als en bediengemak, waardoor stress name spraakverstaanbaarheid speelt aanzet. Bovendien functioneert de interne bewegwijzering of om klanten tot de verleden tijd behoort. Ook is hierin een cruciale rol. Wanneer dit installatie in het geval van gemak of welkom te heten bij de receptie. Niehoff specialist in oplossingen voor niet op orde is kan de boodschap niet nood ook als omroepsysteem. vergaderen op afstand. fatsoenlijk worden overgebracht.

5 SPECIALISME: ACHTERGRONDMUZIEK IN UW BEDRIJF Niehoff Sound & Light is specialist op het gebied van audio installaties op kantoor, in fabriekshallen, magazijnen of werkplaatsen. Deze installaties kunnen worden ingezet voor het weergeven van achtergrondmuziek, het omroepen van berichten tijdens het werkproces of ontruimen van het pand in het geval van nood. Muziek zorgt voor een prettige, positieve sfeer op de werkvloer. POSITIEVE WERKSFEER RADIO POPULAIR CENTRALE BEDIENING OMROEP IS EEN OPTIE Uit onderzoek van Randstad blijkt dat De keuze van de muziek is belangrijk. Waar voorheen vaak verschillende De audio installatie kan ook worden 81% van alle ondervraagde medewerkers Gewoonweg omdat niemand graag radio s door elkaar heen werden ingezet als communicatiemiddel voor beter werkt, zodra er muziek klinkt op de luistert naar muziek die ze niet leuk beluisterd, wordt inmiddels steeds vaker het geven van opdrachten, aankondigen werkvloer. Achtergrondmuziek fungeert vinden. Radio is daardoor populair, gekozen voor een centrale bediening. van pauze momenten of laten horen hierbij als compensatie voor geluiden op omdat een brede keur aan muziek De chef of manager bepaalt de keuze van de deurbel. De berichten krijgen de achtergrond. Communicatie tussen wordt afgespeeld. Daarnaast wint van de zender en het volume. Dit op dat moment voorrang op de muziek medewerkers of geluiden van machines Spotify aan populariteit, hoewel dit nog kan worden geautomatiseerd in een en kunnen ook alleen in geselecteerde zijn slechts enkele voorbeelden van die steeds niet officieel is goedgekeurd wisselend schema gedurende de dag. ruimtes worden weergegeven. geluiden. (BUMA/STEMRA).

6 REFERENTIES CAMPING DE MOLENHOF, REUTUM De Molenhof in Reutum is een 5 sterren gezinscamping op één van de mooiste plekken in het hart van Twente. Middels sport en spelen, het zwembad en animatie door het recreatieteam worden de gasten optimaal vermaakt. Het recreatieteam maakt hierbij ook gebruik van een kindertheater. Onlangs heeft Niehoff Sound & Light de geluidsinstallatie van de zaal en het buitenpodium mogen vernieuwen om de voorstellingen extra kracht bij te zetten. Bovendien is gezorgd voor een mooie weergave van de achtergrondmuziek in het restaurant gedeelte. TRIOLIET, OLDENZAAL Trioliet is een toonaangevend familiebedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven. In Nederland is Trioliet marktleider op het gebied van voertechniek. De hoofdvestiging bevindt zich in Oldenzaal. Niehoff Sound & Light mocht voor Trioliet een systeem realiseren voor het weergeven van achtergrondmuziek door het gehele bedrijfspand. Bij deze opdracht werd goed samengewerkt met installatiebedrijf Loohuis uit Ootmarsum.

7 Sport & Vrije tijd MUZIEKSYSTEEM Video-eNtertaiNmeNt OMROEP SPRAAKVERSTAANBAARHEID Binnen elke vereniging, sport- of Tijdens het indoor sporten worden Spraakverstaanbaarheid is belangrijk Voor de trainers is het cruciaal fitnessclub is een cruciale rol weggelegd we steeds vaker omringd door video- bij het doen van mededelingen om tijdens het geven van lessen voor muziek. Enerzijds zweept het de entertainment. Het lopen op de rondom een evenement. Wie speelt verstaanbaar te blijven. Bovendien sporter op om het maximale uit zichzelf loopband kan worden ervaren als saai. tegen wie en op welk veld? Hoe laat? moet de boodschap wel overkomen te halen. Anderzijds is gezelligheid ook Beeld wordt ingezet om sporters aan Maar naast mededelingen geldt deze bij de sporters, die in het heetst van een ontzettend belangrijk aspect bij het te sporen, denk aan motivatie video s, spraakverstaanbaarheid ook voor de de strijd, hun prestaties proberen te sporten. En dat gaat altijd gepaard met maar kan ook gebruikt worden om op voorzitter die de leden van de club verbeteren. Niehoff Sound & Light heeft muziek. Soms zacht als achtergrond, een sportclub de sponsoren of uitslagen toespreekt. Of de instructeur die zijn ruime ervaring op het realiseren van de soms hard na de overwinning. van teams te tonen. leerlingen aan het trainen is. perfecte spraakverstaanbaarheid.

8 Horeca MUZIEKWEERGAVE MULTIFUNCTIONALITEIT AMBIANCE VERGADEREN U realiseert de juiste sfeer in uw zaak Als food- en hospitality ondernemer Naast geluid is verlichting cruciaal Een meeting- of conferentieruimte middels zorgvuldig geselecteerde wilt u flexibel zijn en meerdere voor de beleving in een restaurant. maakt tegenwoordig deel uit van bijna achtergrondmuziek. Toonhoogte en vergaderingen of evenementen Een koude omgeving zal uw gasten elk hotel. Heeft u er al aan gedacht volume zijn van belang, omdat uw aankunnen. Door uw ruimtes doen besluiten om dat extra kopje om de audiovisuele inrichting te gasten niet afgeluisterd willen worden multifunctioneel in te richten kunt u deze koffie thuis te drinken in plaats van in optimaliseren? Niets vervelender dan door bezoekers aan een tafel verder. verkleinen of vergroten. Dit geldt ook uw zaak. Niehoff Sound & Light heeft uw ruimte verhuren, terwijl deze niet En is er s avonds ruimte voor een voor de audio- en video installatie. Door jarenlange ervaring op het gebied van volledig functioneert. Met een inrichting feestje? Dan moet het volume natuurlijk het combineren van ruimtes (zones) verlichting en het realiseren van de van Niehoff Sound & Light laat u niets omhoog kunnen. zorgt u altijd voor de juiste ambiance. juiste ambiance. aan het toeval over.

9 SPECIALISME: MUZIEKBELEVING IN RESTAURANTS Achtergrondmuziek is onmisbaar voor restaurants. Met de keuze voor de juiste muziek onderstreept u de sfeer in een eetgelegenheid. Maar niet alleen de juiste muziek is relevant. De kwaliteit van de muziek is minstens zo belangrijk, terwijl de toonhoogte een grote rol speelt in de beleving. De bediening van het systeem door u en uw personeel moet eenvoudig zijn en passen binnen uw totaalconcept. AKOESTIEK TOONHOOGTE EN VOLUME BEDIENING PASSEN BINNEN CONCEPT Om een zo goed mogelijke Om muziek goed tot zijn recht te laten Het bedienen van de installatie moet Luidsprekers zijn verkrijgbaar in alle muziekweergave te realiseren is de komen is toonhoogte belangrijk. Door eenvoudig zijn. Ook voor uw personeel. soorten en maten. Dat heeft een reden. kwaliteit van de muziek enorm belangrijk, te kiezen voor een luidspreker met Ons advies is om hen te instrueren over De bouw heeft effect op de weergave. maar ook de akoestiek. Door te werken de nadruk in de midden en hogere de keuze van de muziek, alsook het Er kan worden gekozen voor een met akoestische panelen in uw bedrijf frequenties, wordt deze gehoord, zonder volume. Automatiseren is een optie. inbouw- of een opbouw versie. De kan de ruimte geoptimaliseerd worden dat het gesprek aan tafel wordt gestoord. Middels een timer past het systeem zich opbouw versies kunnen horizontaal of voor een gezellig gesprek. Tijdens het Volume is net zo relevant. Ooit wel eens gedurende de dag aan. Het nieuws in de verticaal worden geplaatst. Wat betreft Open Huis zal Niehoff Sound & Light een gesprek gevoerd in een restaurant ochtend, muziek in de middag en disco kleurstelling kunt u kiezen voor elke diverse demo s geven. waar de muziek te hard staat? in de avond. gewenste RAL kleur.

10 Onderwijs & Kerken PRESENTATIE SPRAAKVERSTAANBAARHEID MULTIMEDIA EN PROJECTIE CULTURELE VORMING Een spreker wil zijn boodschap zo goed Wie lesgeeft of voorgaat in een dienst In het onderwijs en tijdens kerk-, rouw- Theater, lezingen en schoolfeesten mogelijk overbrengen. Nu is het succes wil goed verstaan worden. Wanneer de of trouwdiensten speelt multimedia behoren steeds vaker tot het lespakket natuurlijk afhankelijk van de spreker boodschap niet helder overkomt, wekt steeds vaker een belangrijke rol. op het basis- en middelbare onderwijs. zelf. Maar een doordachte inrichting dit irritatie op en haken luisteraars af. Studenten, leraren, nabestaanden Elke school is gebaat bij een podium met op het gebied van audio en video, met Spraakverstaanbaarheid is een vak, of voorgangers willen graag gebruik daarop licht- en geluidfaciliteiten, welke gebruiksvriendelijke bediening, biedt de waarbij elke ruimte akoestisch bekijken maken van geluid en beeld om een les multifunctioneel ingezet kan worden spreker veel houvast om de boodschap en opmeten om tot de beste oplossing of dienst extra kracht bij te zetten. Een door leerlingen en leerkrachten. Niehoff nog meer kracht bij te zetten. te komen. goed geluidsysteem en betrouwbare zorgt dat uw leerlingen in de spotlights beeldweergave zijn daarbij een must. staan.

11 MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN Niehoff Sound & Light onderneemt, sinds het begin van haar bestaan, met oog voor mens en milieu. Er was altijd aandacht voor zaken als (energie)besparing, digitale facturatie en gescheiden afval inzameling. Sinds enige tijd is ook de showroom volledig voorzien van LED verlichting. Sinds oktober 2013 opereert het bedrijf nog meer energie-neutraal. Door het plaatsen van een groot aantal zonnepanelen kan 12,5 MegaWatt per jaar worden opgewekt. de SterKe merken VaN NieHoFF SoUNd & LiGHt FINANCIEEL GEZOND Uit Graydon onderzoek is gebleken dat Niehoff Sound & Light tot de 3% van de financieel meest gezonde bedrijven in Nederland behoort. Een resultaat waar wij erg trots op zijn. ERKEND LEERBEDRIJF Al jarenlang is Niehoff Sound & Light een erkend leerbedrijf voor stagiaires van de opleidingen Podium- en Evenemententechniek, AV Productie, Audiovisueel Medewerker, alsook voor de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst.

12 REFERENTIES Dominicuskerk, Amsterdam AA FM, Almelo Twente FM, Denekamp Begrafenisverzorging Den Hollander, Vlaardingen Camping de Molenhof, Reutum Delta FM, Vroomshoop Elisa Parochie Kerk, Almelo TV Enschede FM, Enschede Restaurant Fox, Denekamp Gasterij de Smid, Lattrop H. Nicolaaskerk, Denekamp Hotel De Zon, Ommen Hotel Smit, Losser Jacobuskerk, Lonneker Jan Heuvel Stottertherapeut, Winterswijk Kulturhus De Mare, Noord Deurningen Kulturhus De Spil, Fleringen Kulturhus Denekamp, Denekamp Kulturhus Hoge Hexel, Hoge Hexel Kulturhus Irene, Notter Lutscher Alm, Lonneker Protestante Gemeente, Hengelo Protestante kerk Eibergen Radio Hengelo, Hengelo Ribhouse Texas, Boekelo, Epe, Geesteren, Voorst, Woudenberg, Zeegse Sionkerk, Vlaardingen St. Lambertusbasiliek, Hengelo Brandweer Twente, Enschede Twente Milieu, Hengelo Risk Factory, Enschede Van Hanh Tempel, Almere Orthodoxe Mor Augin Kerk, Hengelo PROGRAMMA OPEN HUIS: eén klik draadloos presenteren / Deel presentaties met collega s in een vergadering Luidsprekers vergelijken / Beleef en ervaar het verschil van meer dan 50 luidsprekers interactief presenteren / Breng de boodschap op een krachtige manier over. duidelijke projectie / Presentatie oplossingen met onderhoudsvrije led/laser projector Beeldschermreclame / Narrowcasting beeldscherm oplossingen voor winkels en bedrijven 100 volt omroep systeem / Hoorn luidsprekers voor sportcomplexen of fabriekshallen draadloze luidsprekers / Snel en effectief spraakversterking inzetten automatisering / Eenvoudige bediening van uw audio- en video installatie via ipad

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS DATUM DONDERDAG 10 NOVEMBER 11.00-21.00 UUR EVENT ADRES SMASH! CAFÉ PLANETENWEG 301B IJMUIDEN GELUIDSINSTALLATIES PRESENTATIESYSTEMEN BEELDSCHERMRECLAME SPECIALISMEN PROJECTBEGELEIDING

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: Maandag 11 en dinsdag 12 mei Tijden: 11.00-21.00 uur Adres: Energieweg 13C 4143 HK LEERDAM Beeld Geluid Videoconferentie Specialismen OPEN HUIS MVIE AUDIOVISUELE TECHNIEK Projectbegeleiding

Nadere informatie

Uitnodiging Open Huis Donderdag 9 mei uur Adres: Zeilmakersstraat 5, Sneek

Uitnodiging Open Huis Donderdag 9 mei uur Adres: Zeilmakersstraat 5, Sneek Uitnodiging Open Huis Donderdag 9 mei 11.00 20.00 uur Adres: Zeilmakersstraat 5, Sneek geluidsinstallaties presenteren Omroepinstallaties PROJECTBEGELEIDING Wij zijn u tijdens het gehele traject van dienst.

Nadere informatie

OPEN HUIS DONDERDAG 23 MEI UUR

OPEN HUIS DONDERDAG 23 MEI UUR OPEN HUIS DONDERDAG 23 MEI 10.00-16.00 UUR PRO-VISION AV DR. ANTON PHILIPSSTRAAT 9 HOOGEVEEN WWW.PRO-VISION.NL VIDEOCONFERENTIE TOTALE INSTALLATIE INTERACTIEF VERGADEREN Audio- en video-oplossingen voor

Nadere informatie

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR.

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. WWW.AVLPRO.NL EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. AUDIO, VIDEO EN LICHT DIVISIE: AVL-PRO

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

Uitnodiging Open huis

Uitnodiging Open huis Uitnodiging Open huis Datum 18 & 19 mei 2015 11.00 tot 21.00 uur Adres Spinnerstraat 3 7461 TV RIJSSEN PRESENTATIESYSTEMEN geluidsinstallaties DIGITAL SIGNAGE Specialismen OPEN HUIS rj audiovisueel Projectbegeleiding

Nadere informatie

Horen en zien verbaast je

Horen en zien verbaast je Achterkamp_AVL_a5_folder_final_2_Opmaak 1 07-10-13 19:57 Pagina 1 Horen en zien verbaast je Bedrijfs Brochure Achterkamp AVL Koekampsweg 7 8167 PP Oene T +31 (0)578 642 277 E info@achterkamp-avl.com W

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Virtual Fitness. by First Impression

Virtual Fitness. by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid Presentation Partner voor het beste beeld en geluid 2 3 Presentation Partner; Geeft presentaties vleugels Wanneer u een presentatie geeft, is het belangrijk dat het publiek uw boodschap goed hoort, en

Nadere informatie

Uitnodiging Open huis

Uitnodiging Open huis Uitnodiging Open huis Datum Vrijdag 18 september 12.00 21.00 uur Adres Nieuwe Maanderbuurtweg 83 6717 AP EDE 0318-845980 GELUID LICHT BEELD Specialismen OPEN HUIS RDJ sound and light Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie 16-18 November 2015 Bad salzuflen meer informatie > Gastvrijheid ontmoet recreatie uw zakelijk platform! duurzaam inspirerend regionaal Evenementenhal Hardenberg MesseHAL Team Deutschland Energieweg 2

Nadere informatie

Live Radio. Bordes op de Borrel

Live Radio. Bordes op de Borrel Live Radio Bordes op de Borrel Bordes op de Borrel Live Radio tijdens jouw vrijdagmiddagborrel 2 Bordes op de Borrel bij jou Nodig Bordes uit op de Borrel bij jouw bedrijf. En maak samen een echt Radio

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

The sound of safety. Productbrochure

The sound of safety. Productbrochure T Productbrochure ALGEMEEN In de jaren 70 heeft ons bedrijf als eerste gesproken woord ontruimingssystemen in Nederland geïntroduceerd en heeft zich door specialistische kennis en ruime ervaring ontwikkeld

Nadere informatie

Thuis het beste beeld en geluid?

Thuis het beste beeld en geluid? www.hcc.nl/home-entertainment Syllabus home entertainment Thuis het beste beeld en geluid? Deze syllabus geeft achtergrondinformatie over de lezing home entertainment. De onderwerpen die aan bod komen

Nadere informatie

Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties

Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties Agro Industrie Particulier Beveiliging Duurzame energie Over ETB van de Beek Elektrotechnische installaties ontwerpen, installeren én onderhouden. En minstens

Nadere informatie

Uw geslaagde evenement begint hier. Zakelijke en feestelijke locatie met karakter!

Uw geslaagde evenement begint hier. Zakelijke en feestelijke locatie met karakter! Uw geslaagde evenement begint hier Zakelijke en feestelijke locatie met karakter! Altijd een podium op maat Wat u ook wilt organiseren en voor wie: Concordia is ervoor gemaakt. Samen met het team van horecapartner

Nadere informatie

SEM productions is gespecialiseerd in eventtechniek.

SEM productions is gespecialiseerd in eventtechniek. SEM productions is gespecialiseerd in eventtechniek. De kern van onze dienstverlening is de technische productie en realisatie van een evenement. Daarbij moet je denken aan bijvoorbeeld: geluidsystemen,

Nadere informatie

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals It s all about experience Virtual Fitness Package Deals Virtual Fitness Package Deals Samen met professionele partners heeft First Impression aantrekkelijk Package Deals samengesteld. Met de Virtual Fitness

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

SOUNDS LIKE YOUR VISION

SOUNDS LIKE YOUR VISION Uitnodiging Open huis Donderdag 2 februari 2017 11:00 tot 21:00 Showroom C&S Audiovisueel (Delden) SOUNDS LIKE YOUR VISION GELUIDsinstallaties PRESENTATIE & BEELD LICHT INSTALLATIES EENVOUDIGE BEDIENING

Nadere informatie

UITNODIGING JUBILEUM TOOST / INFERNO AV 25 JAAR DATUM: DINSDAG 23 OKTOBER VAN UUR ADRES: ZEILMAKERSSTRAAT 5 IN SNEEK

UITNODIGING JUBILEUM TOOST / INFERNO AV 25 JAAR DATUM: DINSDAG 23 OKTOBER VAN UUR ADRES: ZEILMAKERSSTRAAT 5 IN SNEEK UITNODIGING JUBILEUM TOOST / INFERNO AV 25 JAAR DATUM: DINSDAG 23 OKTOBER VAN 16.00 18.00 UUR ADRES: ZEILMAKERSSTRAAT 5 IN SNEEK GELUIDSINSTALLATIES PRESENTATIESYSTEMEN NARROWCASTING Directeur Jelle Heeringa

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: 13 & 14 april 2015 12.00 20.00 uur Adres: Voltastraat 25-b 8013 PM ZWOLLE Videoconferentie Narrowcasting Presentatiesystemen Geluidsinstallaties Specialismen OPEN HUIS BACKSTAGE

Nadere informatie

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Ludicrum ions Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Diensten Ludicrum ions biedt een breed scala diensten aan voor al uw evenementen die audiovisuele ondersteuning

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

The lighting creates the building.

The lighting creates the building. The lighting creates the building. ALC. De verlichters. Verlichting maakt het verschil. In een woon-, werkof winkelpand gebeuren wonderen met een goed uitgedacht lichtplan. Verlichting creëert gevoel.

Nadere informatie

8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS

8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS 8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS DE POL TE LOSSER Alfred Marshallstraat 1 Postbus 572 7550 AN Hengelo Telefoon (074) 255 68 88 Fax (074) 291 85 21 www.bedrijfsunits.com projectontwikkeling Inhoud Inleiding

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam Giesbers Arnhem heeft naam gemaakt als specialist in woningbouw,

Nadere informatie

I L M K W C K E T O Z K B P X U K W B R L R P Q S A Z L W C O N T R A C T O R O V A N W C H L M H X V C Z U R T P J G E

I L M K W C K E T O Z K B P X U K W B R L R P Q S A Z L W C O N T R A C T O R O V A N W C H L M H X V C Z U R T P J G E I L M K W C K E T O Z K B P X U K W B R L R P Q S A Z L W C O N T R A C T O R O V A N W C H L M H X V C Z U R T P J G E G C M S L I A P U S E F S Q W Y G H K Y O O V C Z U R R P C P T M S S K L M H U N

Nadere informatie

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON OVER ONS WILLY NAESSENS Met Willy Naessens kiest u voor een ideaal bouwsysteem. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren

Nadere informatie

Alles voor een goed gevoel.

Alles voor een goed gevoel. INHOUD Voorwoord 4 De goed gevoel garanties 6 Installatietechniek 8 Service & Onderhoud 10 Badkamer realisatie 12 Aqualon Groen 14 Project - Bij de Neut 16 Adviesgesprek 18 Aqualon Vlasstraat 8 5561 AJ

Nadere informatie

Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn

Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn Korte interactieve lezing over een boeiend onderwerp. Lekker Luisteren! Locatie: Datum: Het Kook College Wijchen, Nieuwe weg 303(Woondrôme Wijchen) 22 maart 2012 Tijd:

Nadere informatie

Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie

Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie 2 Toonaangevend in akoestische excellentie Geavanceeerde akoestische expertise Met ruim 60 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Gerritsen kleinbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam In ruim 75 jaar heeft Gerritsen Bouwgroep

Nadere informatie

Gastvrijheid beleven HORECA & FREIZEIT. Nieuw concept MEER ERVAREN > FACHMESSE 21-23 NOVEMBER 2016 MESSEZENTRUM BAD SALZUFLEN

Gastvrijheid beleven HORECA & FREIZEIT. Nieuw concept MEER ERVAREN > FACHMESSE 21-23 NOVEMBER 2016 MESSEZENTRUM BAD SALZUFLEN 21-23 NOVEMBER 2016 Nieuw concept Gastvrijheid beleven Messezentrum Bad Salzuflen Benzstraße 23 32108 Bad Salzuflen MEER ERVAREN Nieuw concept Frisse wind - pure belevenis vindt in 2016 voor de tweede

Nadere informatie

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66 Natuurlijk MK2 Audiovisueel MK2 Audiovisueel Minervum 7352, 4817 ZH Breda Postbus 5680, 4801 EB Breda Tel: 088-652 65 65 Fax: 088-652 65 66 info@mk2.nl www.mk2.nl MK2 heeft ook vestigingen in: Amsterdam

Nadere informatie

Lighting. Retail. Light as a Service. Light as a Service en de voordelen voor retailers

Lighting. Retail. Light as a Service. Light as a Service en de voordelen voor retailers Lighting Retail Light as a Service Light as a Service en de voordelen voor retailers Van bezit naar gebruik De economie mag dan aantrekken: voor retailers blijven de uitdagingen onverminderd groot. In

Nadere informatie

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven work%space%for%professionals% werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven Igluu Eindhoven work%space%for%professionals% een bruisende werkomgeving voor professionals met ambitie! professionele

Nadere informatie

De schakel tussen u en techniek.

De schakel tussen u en techniek. De schakel tussen u en techniek. www.saasen.com ELEKTRA VENTILATIE BEVEILIGING TELEMATICA Eén betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden Dan bent u bij J. Saasen B.V. aan het goede adres.

Nadere informatie

Bedrijfstypes binnen de horeca

Bedrijfstypes binnen de horeca Startersinfo Bedrijfstypes binnen de horeca OP BASIS VAN DE HOOFDFUNCTIE VAN JOUW BEDRIJF WORD JE ALS BEDRIJFSTYPE ONDERVERDEELD BIJ DE DRANK- OF EETGELEGENHEDEN. HIERONDER VIND JE ENKELE VOORBEELDEN VAN

Nadere informatie

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt Nestlé Professional D LIKE A SKINNY LATTE CAPPUCCINO skimmed milk MOCHA OFFEE make it stronger cold WATER UNGO DRINK ESPRESSOAMERICANO LATTECHOCOLATEE

Nadere informatie

HOSPITALITY FC UTRECHT

HOSPITALITY FC UTRECHT HOSPITALITY FC UTRECHT FC UTRECHT HOSPITALITY GENIET VAN EEN BUITENGEWONE ERVARING De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het leveren

Nadere informatie

De ideale locatie voor uw evenement

De ideale locatie voor uw evenement De ideale locatie voor uw evenement Gelegen in hartje Pajottenland, op de grens van Liedekerke en Roosdaal, is Villa Molenhof de aangewezen locatie voor de organisatie van al uw professionele evenementen.

Nadere informatie

Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling. get inspired

Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling. get inspired Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling In Nederland alleen al hebben potentiële klanten de keuze uit duizenden verschillende hotels. Voor hoteleigenaren mwordt het dan ook een steeds grotere uitdaging

Nadere informatie

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P carintreggeland huis Dokter Eekmanhof DENEKAMP Veilig thuis in het centrum van Denekamp Van harte welkom! Wilt u graag een woning met op een levendige en toegankelijke locatie? Met een afgeschermd terras?

Nadere informatie

Monitoring en Energiebalans

Monitoring en Energiebalans Balans verschil Houtkachel draaikoeler Uw partner in duurzame energie Warmte Koude Monitoring en Energiebalans Cius Monitoring Meten = Weten Optimale regeling = Kostenbesparing Betaalsysteem Wetgeving

Nadere informatie

HOSPATILITY FC UTRECHT

HOSPATILITY FC UTRECHT HOSPATILITY FC UTRECHT FC UTRECHT BUSINESS CLUB Geniet van een buitengewone ervaring De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: 9 & 10 maart 2015 11.00 tot 21.00 uur Adres: Inferno Audio Visueel Zeilmakersstraat 5 8601 WT Sneek watch listen compose deliver acoustical & visual solutions Geluid Licht

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. www.phonak.nl

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. www.phonak.nl Goed horen met FM Een gids voor praktische toepassingen Life is on We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord 3 Inleiding 3 Achtergrond 3 Storygraph 4 Beeld- en geluidsmateriaal 4 Ximpel 5 Website 5 Conclusie 5 Referenties 6

Inhoudsopgave. Voorwoord 3 Inleiding 3 Achtergrond 3 Storygraph 4 Beeld- en geluidsmateriaal 4 Ximpel 5 Website 5 Conclusie 5 Referenties 6 1 Inhoudsopgave Inhoud Pagina Voorwoord 3 Inleiding 3 Achtergrond 3 Storygraph 4 Beeld- en geluidsmateriaal 4 Ximpel 5 Website 5 Conclusie 5 Referenties 6 2 Voorwoord Dit document dient ter verduidelijking

Nadere informatie

Een Net2 Entry Monitor configureren

Een Net2 Entry Monitor configureren Een Entry Monitor configureren Overzicht De Entry monitor is een audio / videomonitor en wordt gebruikt om op afstand te communiceren met bezoekers. Het wordt gevoed door middel van Power over Ethernet

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals:

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals: WELCOME Cultuurpodium Sugarfactory is een eigenzinnige en intieme eventlocatie bij uitstek geschikt voor onder andere borrels, bedrijfsevenementen, congressen, vergaderingen, live muziek, theater en dansfeesten.

Nadere informatie

Modern ontwerp Het moderne ontwerp maakt HearIt All gebruiksvriendelijk, licht van gewicht en onopvallend.

Modern ontwerp Het moderne ontwerp maakt HearIt All gebruiksvriendelijk, licht van gewicht en onopvallend. Draadloze flexibiliteit HearIt All is een draadloos systeem dat geluid en spraak communiceert zonder hinderlijke kabels. Met en zonder gehoorondersteuning HearIt All kan worden gebruikt met elk apparaat

Nadere informatie

Concept. Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012. www.zakenbeursdrechtsteden.nl

Concept. Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012. www.zakenbeursdrechtsteden.nl Concept De Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 is een zakenbeurs met een vernieuwend concept. Geen stands in alle soorten en maten, maar een eenduidig totaalconcept voor elke beursdeelnemer. Dit houdt in

Nadere informatie

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Ontdek het plezier van telefoneren

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Ontdek het plezier van telefoneren Comfort Digisystem Microphone DM90 - Ontdek het plezier van telefoneren Welkom bij de mobiele revolutie Een mobiele telefoon is tegenwoordig een groot deel van ons leven, we gebruiken hem op het werk,

Nadere informatie

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u!

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Veelzijdig vakmanschap Het realiseren van kantoren, bedrijfshallen en andere utiliteitsgebouwen gaat doorgaans om omvangrijke projecten

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

MEERKLEUR! ondersteunt waar uw behoefte ligt! Wij denken met u mee, maar hoe doen we dat?

MEERKLEUR! ondersteunt waar uw behoefte ligt! Wij denken met u mee, maar hoe doen we dat? Zorginstellingen WELKOM MEERKLEUR! weet hoe belangrijk ambiance, gastvrijheid en eten & drinken is. De huidige generatie ouderen, maar ook zeker de toekomstige groep ouderen, willen in de zorginstellingen

Nadere informatie

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Het Duisenberg Gebouw met haar prachtige Plaza en onderwijsruimtes is een uitstekende plek voor studenten, staf en externen om een evenement

Nadere informatie

Welkom bij CAS-100. "De Front & Showcooking specialist "

Welkom bij CAS-100. De Front & Showcooking specialist Welkom bij CAS-100 "De Front & Showcooking specialist " Uw Gasten vragen steeds vaker om méér show, méér fun en vooral méér beleving, maar dan zónder hinderlijke kookluchten of vetdampen. CAS-100 is een

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSENDE AKOESTISCHE OPLOSSING

VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSENDE AKOESTISCHE OPLOSSING VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSENDE AKOESTISCHE OPLOSSING ALLCYLINDER akoestische cilinder TOEPASSING: ATRIUM / VERKEERSRUIMTE DE KORREL BEHEER, TERSCHUUR ALLKOESTIEK.NL 2 ALLKOESTIEK.NL Allkoestiek: van A

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Werkplek aanpassing. Informatie over aanvullende communicatiemiddelen voor slechthorenden

Werkplek aanpassing. Informatie over aanvullende communicatiemiddelen voor slechthorenden Werkplek aanpassing Informatie over aanvullende communicatiemiddelen voor slechthorenden Inhoudsopgave Wat is een werkplekaanpassing? Is een hoortoestel wel voldoende? Solo-apparatuur...Pagina 3 Signaal-

Nadere informatie

Slimme elektronica retailer speelt in op veranderende vraag

Slimme elektronica retailer speelt in op veranderende vraag De digitale revolutie vindt nu ook zijn weg in huis Slimme elektronica retailer speelt in op veranderende vraag De laatste paar jaar volgen de technologische ontwikkelingen zich in een snel tempo op. Wat

Nadere informatie

Showroom KOVO Assen. Pagina 1 van 13

Showroom KOVO Assen. Pagina 1 van 13 Showroom KOVO Assen Pagina 1 van 13 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave...2 2 Voorwoord...3 3 Inleiding...4 4 Wie presenteert zich in de showroom?...5 5 Wie gaat de showroom bezoeken?...6 6 Indeling showroom...7

Nadere informatie

Audio en video. Oefening 4B

Audio en video. Oefening 4B Audio en video In deze oefening voeg je een videoen een audiobestand toe aan een aftiteling van een film. Voor audio en video zijn slechts enkele basisfuncties beschikbaar zoals 'start', 'stop' en 'herhaal'.

Nadere informatie

info@desteenfabriek.com www.desteenfabriek.com Inhoud Introductie Filosofie Het concept De transformatie Wat wij bieden De mogelijkheden Brede faciliteiten Wat maakt ons uniek 1 2 3 4 5 6 8 10 Introductie

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Bij PS in foodservice zijn wij van mening dat iedereen die met eten bezig is eigenlijk behoefte heeft aan toegankelijke en actuele kennis over food.

Bij PS in foodservice zijn wij van mening dat iedereen die met eten bezig is eigenlijk behoefte heeft aan toegankelijke en actuele kennis over food. Bij PS in foodservice zijn wij van mening dat iedereen die met eten bezig is eigenlijk behoefte heeft aan toegankelijke en actuele kennis over food. Wij zorgen voor (het doorzetten van) deze productinformatie.

Nadere informatie

Aan het einde van deze training ben je in staat om zelfs de meest ongeïnteresseerde

Aan het einde van deze training ben je in staat om zelfs de meest ongeïnteresseerde TRAINING 8 MEI 2014 INHOUD Welke functie of beroep je ook hebt en in welke branche je ook actief bent, communicatie is een belangrijk onderdeel van je werk. We beginnen s ochtends vroeg met communiceren

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

Ondernemen op bedrijventerrein Lagekant

Ondernemen op bedrijventerrein Lagekant Ondernemen op bedrijventerrein Lagekant Almere biedt ondernemers met ambitie in het centrum van Nederland alle ruimte zich te vestigen, te pionieren en te groeien. Ondernemen in Almere betekent ondernemen

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes Maatwerk, dat is onze specialiteit Elke ruimte maken we op maat, volledig ingericht met presentatieapparatuur, maar ook de meubelen,

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen voor School en ICT Het gebruik van interactieve borden en touch screens neemt met grote sprongen toe in de opleidingsbranche. Gebruiksvriendelijkheid en ergonomie tijdens het gebruik

Nadere informatie

CARINTREGGELAND HUIS DOKTER EEKMANHOF DENEKAMP

CARINTREGGELAND HUIS DOKTER EEKMANHOF DENEKAMP CARINTREGGELAND HUIS DOKTER EEKMANHOF DENEKAMP Een veilige, warme omgeving in het centrum van Denekamp Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een levendige en toegankelijke locatie? Met een afgeschermd

Nadere informatie

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren Directeur Henk-Jan Westhoff: Hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. 2 De mens is hét

Nadere informatie

Thema: Multimedia. Multimedia

Thema: Multimedia. Multimedia Multimedia OPDRACHTKAART MM-02-01-01 Communicatie Voorkennis: Je moet met een computer om kunnen gaan. Je moet kunnen zoeken op het internet. Intro: Multimedia is een vrij nieuw begrip. In de bladen en

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ 1 Kerst Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ Kerst is bij uitstek de tijd van het jaar waarin wij de gevoelens van warmte, geborgenheid en saamhorigheid willen ervaren. Met elkaar de

Nadere informatie

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI Wie kent het niet, dit monumentale pand met grandeur en klasse in hartje Amsterdam? Het historische Pathé Tuschinski Theater is al jaren een gevestigde

Nadere informatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen

1931 Congrescentrum Brabanthallen 1931 Congrescentrum Brabanthallen Oude Engelenseweg 1, 5222 AA s-hertogenbosch Telefoon 088-9000 333 Email Web info@1931.nl www.1931.nl 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Amsterdam

Nadere informatie

ONDERZOEKSRAPPORT CONTENT MARKETING EEN ONDERZOEK NAAR DE BEHOEFTE VAN HET MKB IN REGIO TWENTE AAN HET TOEPASSEN VAN CONTENT MARKETING

ONDERZOEKSRAPPORT CONTENT MARKETING EEN ONDERZOEK NAAR DE BEHOEFTE VAN HET MKB IN REGIO TWENTE AAN HET TOEPASSEN VAN CONTENT MARKETING ONDERZOEKSRAPPORT CONTENT MARKETING EEN ONDERZOEK NAAR DE BEHOEFTE VAN HET MKB IN REGIO TWENTE AAN HET TOEPASSEN VAN CONTENT MARKETING VOORWOORD Content marketing is uitgegroeid tot één van de meest populaire

Nadere informatie

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners Airconditioning & Warmtepompen Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Van single- of multi split systemen bij particulieren, tot grote koudwatermachine

Nadere informatie

Verstaanbare muzieken omroepinstallaties. voor uw sportveld

Verstaanbare muzieken omroepinstallaties. voor uw sportveld Verstaanbare muzieken omroepinstallaties voor uw sportveld MUZIEK OMROEP EENVOUDIGE BEDIENING Wij zijn voetbalspeaker.nl! Ergert u zich elke week aan de krakende geluidsinstallatie op het sportpark van

Nadere informatie

Als standaard niet genoeg is. Maak kennis met Drabbe

Als standaard niet genoeg is. Maak kennis met Drabbe Als standaard niet genoeg is Maak kennis met Drabbe biedt Drabbe voor elke vraag de optimale oplossing Maak kennis met Drabbe Dé specialist in industriële machineonderdelen Drabbe is een écht familiebedrijf!

Nadere informatie

Optimaliseer uw exploitatie. Igor Grevers Mark van Rotterdam. Introductie Hoe optimaliseert u de exploitatie van een MFA? Pauze

Optimaliseer uw exploitatie. Igor Grevers Mark van Rotterdam. Introductie Hoe optimaliseert u de exploitatie van een MFA? Pauze Optimaliseer uw exploitatie Igor Grevers Mark van Rotterdam Agenda 1 2 Introductie Hoe optimaliseert u de exploitatie van een MFA? Pauze Hoe kiest u de juiste horecaformule voor uw MFA? Afronding en borrel

Nadere informatie

UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS

UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS Zakelijk De Meerpaal: UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS WELKOM IN DE MEERPAAL Ideeën bij elkaar brengen; dat is het aandeel in elkaar. Al een aantal jaren organiseren wij samen met de medewerkers van De Meerpaal

Nadere informatie