Uitnodiging Open huis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitnodiging Open huis"

Transcriptie

1 Uitnodiging Open huis Datum 18 & 19 mei tot uur Adres Spinnerstraat TV RIJSSEN PRESENTATIESYSTEMEN geluidsinstallaties DIGITAL SIGNAGE

2 Specialismen OPEN HUIS rj audiovisueel Projectbegeleiding Wij zijn u tijdens het gehele traject van dienst. Van ontwerp, advies en installatie tot onderhoud. Alles draait om maatwerk, waarbij u als klant centraal staat. Plug & Play Oplevering Ons plug-and-play concept houdt in dat wij alles voor u voorbereiden, terwijl u eventueel zelf bepaalde zaken uitvoert en daardoor kunt besparen op installatie uren. Installatie Onze ervaren installateurs gaan de weg op met een probleem oplossend vermogen. Ook werken wij vakkundig samen met uw aannemer of elektra-installateur. Technische dienst Middels een eigen technische afdeling kunnen reparaties snel en adequaat worden uitgevoerd. Een onmisbare schakel in onze dienstverlening.

3 Over ons OPEN HUIS rj audiovisueel De beste audiovisuele oplossingen bereikbaar voor elk bedrijf RJ Audiovisueel in Rijssen is in 2003 ontstaan vanuit een fascinatie voor beeld en geluid en een passie voor het installatievak. Inmiddels is RJ Audiovisueel uitgegroeid tot dé expert in de verkoop, installatie en onderhoud van audiovisuele apparatuur. RJ denkt mee De kracht van RJ Audiovisueel ligt volgens eigenaar Rene Jansen (Markelo, 1982) in het aanbieden van audiovisuele totaaloplossingen, die makkelijk in gebruik zijn, innovatief en betaalbaar. Jansen: Denk aan complete muziek- en omroepinstallaties, oplossingen om beeldschermreclame te tonen of presentatiesystemen in vergaderruimte. We zijn er goed in om audiovisuele technieken bereikbaar te maken voor elk bedrijf en zetten dit om in eenvoudig te bedienen en functionele systemen. Transparante service Een unieke eigenschap van RJ Audiovisueel is de bereikbaarheid en de wijze waarop wij van dienst kunnen zijn. Van standaard online bestellen en leveren, plug-and-play levering tot volledige installatie bij u op locatie. Ons plugand-play concept houdt in dat wij alles voor u voorbereiden, terwijl u eventueel zelf bepaalde zaken uitvoert en daardoor kunt besparen op installatie uren. Wij blijven het traject echter netjes begeleiden en zijn altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Maar dat is nog niet alles: RJ Audiovisueel is door haar achtergrond in e-commerce land een enorm transparante organisatie. What you see is what you get, vertelt Rene Jansen. De prijzen zijn altijd inzichtelijk en we spelen ook altijd open kaart. We merken dat dit gewaardeerd wordt. U weet precies waar u aan toe bent. open huis Tijdens het Open Huis op maandag 18 en dinsdag 19 mei 2015 laat RJ Audiovisueel hun nieuwste technieken en oplossingen zien. Dit doen we door middel van verschillende presentaties en demonstraties. Zo kunt u zelf ervaren of onze installaties voor uw organisatie een meerwaarde kunnen zijn, aldus Jansen. Interessante demonstraties Deze dagen wordt RJ Audiovisueel ondersteund door een aantal toonaangevende fabrikanten uit de branche. Hierdoor zijn we in staat veel audiovisuele oplossingen voor bedrijven, verenigingen, retail, onderwijs, kerken, horeca en de zorg te tonen. In deze uitnodiging vindt u alvast een aantal voorbeelden terug. Laat u inspireren en hopelijk zien we u terug in mei.

4 OPEN HUIS rj audiovisueel Corporate Muziek en omroep Digitaal informatieysteem Vergaderen en presenteren Videoconferentie Een uitgekiende geluidsinstallatie voorziet Beeld kan ingezet worden om interne Geen vertraging tijdens het vergaderpro- Vergaderen op afstand is steeds gebrui- uw bedrijfspand van achtergrondmuziek. bedrijfsprocessen te communiceren. Denk ces is een utopie. Wist u dat 80% van alle kelijker. Thuis werken is de trend en Sfeer en ambiance in de ontvangstruimte, hierbij eens aan een productieplanning vergaderingen niet op tijd beginnen? En internationale relaties onderhouden wordt terwijl het personeel op kantoor of in de of het tonen van KPI s aan uw salesteam. dat één van de oorzaken de slechte tech- makkelijker door de nieuwste ontwikkelin- werkplaats een eigen radiozender aanzet. Maar ook als digitale bewegwijzering bin- niek is? RJ Audiovisueel biedt oplossin- gen op het gebied van videoconferentie. Bovendien functioneert de installatie in het nen uw bedrijf of om klanten welkom te gen op maat. De nadruk ligt op kwaliteit, RJ Audiovisueel levert professionele en geval van gemak of nood ook als omroep- heten bij de receptie. spraakverstaanbaarheid en toegankelijk- betrouwbare oplossingen, waardoor u nog systeem. heid, zodat u gefocust blijft op het over- efficiënter kunt werken. brengen van uw boodschap.

5 OPEN HUIS rj audiovisueel Retail Achtergrondmuziek Beeldschermreclame Beleving Omroep Muziek beïnvloedt het koopgedrag van Ook wel digital signage genoemd, maar Naast eenzijdige communicatie komt het Er zijn altijd piekmomenten in de winkel, bezoekers in uw winkel. Verdiep u maar wij houden het makkelijk voor u. Com- tegenwoordig ook steeds vaker voor dat waarop bij de balie extra hulp is gewenst. eens in de legio onderzoeken, die hier municatie en inspiratie via dynamische in- de klant of bezoeker interactief wordt Met een doordachte omroepinstallatie naar zijn gedaan. RJ Audiovisueel zorgt formatie op videowalls en beeldschermen. betrokken. Denk eens aan het samenstel- kunt u collega s door het hele bedrijfspand samen met u voor een geweldige beleving Zowel binnen als buiten. Het is de trend len van de perfecte outfit op een groot om hulp vragen. Middels een ingesproken op muzikaal niveau. Muziek op het juiste van dit moment om uw verkoop activitei- scherm of het winnen van extra korting boodschap, maar natuurlijk via een ding- volume, geheel verspreid door de hele ten eenvoudig, maar op hoogwaardige door het beantwoorden van enkele vra- dong. Veel gehoord in de supermarkt: zaak, dat bedient kan worden door elke wijze kracht bij te zetten. gen. Zo betrekt u uw klant actief in uw Assistentie kassa 1 alsjeblieft! medewerker. winkelconcept.

6 Referenties OPEN HUIS rj audiovisueel Otje van Potje, Rijssen Otje van Potje is de gezelligste woonwinkel van heel Twente. Onlangs heeft RJ Audiovisueel een volledige audiovisuele inrichting verzorgd met betrekking tot achtergrondmuziek, omroep en beeldschermreclame. Op deze wijze kunnen de medewerkers van Otje van Potje met elkaar communiceren, maar ook met klanten. De beeldschermen achter de kassa worden gebruikt voor het weergeven van speciale reclames, maar zorgen ook voor extra beleving in de zaak. Unit 4, Hengelo Unit4 is één van de toonaangevende ICT bedrijven van Nederland. Zij zijn constant bezig met verbetering en innovatie. Om deze visie helder over te brengen is RJ Audiovisueel gevraagd om een mobiele geluidsinstallatie en 60 inch presentatie trolleys te leveren voor presentatie doeleinden. Deze oplossingen zijn volgens het Plug & Play concept opgeleverd zodat de medewerkers van Unit4 zich niet bezig hoeven te houden met techniek en aansluitingen.

7 OPEN HUIS rj audiovisueel Food & Hospitality Achtergrondmuziek Ambiance Vergaderen Multifunctionaliteit U realiseert de juiste sfeer in uw zaak Naast geluid is verlichting cruciaal voor Een meeting- of conferentieruimte maakt Als food- en hospitality ondernemer wilt u middels zorgvuldig geselecteerde achter- de beleving in een restaurant. Een koude tegenwoordig deel uit van bijna elk hotel. flexibel zijn en meerdere partijen of eve- grondmuziek. Toonhoogte en volume zijn omgeving zal uw gasten doen besluiten Heeft u er al aan gedacht om de audio- nementen aan kunnen. Door uw ruimtes van belang omdat uw gasten niet afgeluis- om dat extra kopje koffie thuis te drinken visuele inrichting te optimaliseren? Niets multifunctioneel in te richten kunt u deze terd wensen te worden door de bezoekers in plaats van in uw zaak. RJ Audiovisueel vervelender dan uw ruimte verhuren, verkleinen of vergroten. Dit geldt ook voor aan een tafel verderop. En is er s avonds heeft jarenlange ervaring op het gebied terwijl deze niet volledig functioneert. Met de audio- en video installatie. Door het ruimte voor een feestje? Dan moet het van verlichting en ambiance en kan u een inrichting van RJ Audiovisueel laat u combineren van ruimtes (zones) zorgt u volume natuurlijk omhoog gedraaid kun- adviseren in een gedegen lichtplan. niets aan het toeval over. altijd voor de juiste ambiance. nen worden.

8 OPEN HUIS rj audiovisueel Sport & Vrije tijd Muzieksysteem Omroep Video entertainment Audiovisuele beleving Binnen elke vereniging, sport- of fitness- Spraakverstaanbaarheid is erg belangrijk Tijdens het indoor sporten worden we Bij Fitness Aalsmeer heeft RJ Audiovisueel club is een cruciale rol weggelegd voor wanneer het aankomt op het doen van steeds vaker omringd door video enter- onlangs een unieke audiovisuele beleving muziek. Enerzijds zweept het de sporter mededelingen rondom een evenement. tainment. Het lopen op de hometrainer gerealiseerd. De Indoor Cycle lessen wor- op om het maximale uit zichzelf te halen. Wie speelt tegen wie op welk veld? Hoe wordt door video een stuk aantrekkelijker den vanaf nu vergezeld van een krachtige Zo kan de instructrice ook motiverend coa- laat? Maar naast mededelingen geldt deze gemaakt. Ook kan beeld ingezet worden audio installatie met compleet lichtcon- chen middels een microfoon. Anderzijds is spraakverstaanbaarheid ook voor de voor- om sporters te motiveren middels video s. cept. Middels kleuren wordt het tempo gezelligheid ook een ontzettend belangrijk zitter die de leden van de club toespreekt. Op een sportclub kunnen ook de uitslagen van de les aangegeven. De instructeur kan aspect na het sporten. Of de instructeur die zijn leerlingen aan van alle teams en de sponsoren op het deze makkelijk bedienen met slechts één het trainen is. scherm worden getoond. druk op de knop.

9 OPEN HUIS rj audiovisueel Residentieel Outdoor muzieksysteem Swingend door het huis of in een handomdraai de veranda omtoveren tot gezellig middelpunt van een tuinfeest. Het kan eenvoudig worden gerealiseerd door het aanleggen van een doordacht muzieksysteem met luidsprekers die geschikt zijn voor outdoor gebruik. De muziek kan worden bediend via tablet of smartphone. Achtergrondmuziek Binnen in ieder huis kan er worden gekozen voor het inbouwen van plafond luidsprekers in verschillende ruimtes, zelfs in de badkamer of in de sauna. Voor al deze toepassingen zijn unieke luidsprekers te vinden die vocht- en/of hittebestendig zijn en een uitmuntende muziekweergave weten te produceren. Integratie Multi-zone is een term die RJ Audiovisueel steeds vaker hoort, ook van particuliere eindgebruikers. Het betekent dat u als eindgebruiker in staat bent om in diverse ruimtes niet alleen het volume apart van elkaar kunt regelen, maar ook kunt selecteren of u wilt genieten van een CD, een Mp3 of van de radio. RJ Audiovisueel integreert alle mogelijkheden voor u in één systeem. Middels een overzichtelijk besturingssysteem bent u zelf volledig in control.

10 OPEN HUIS rj audiovisueel Onderwijs & Kerken Presentatie Spraakverstaanbaarheid Multimedia en projectie Culturele vorming Een spreker wil zijn boodschap zo goed Cruciaal bij een presentatie, een lezing of In het onderwijs en tijdens kerk-, rouw- of Theater, lezingen, optredens en schoolfees- mogelijk overbrengen. Nu is het succes voordracht. Wanneer de boodschap niet trouw diensten speelt multimedia steeds ten behoren steeds vaker tot het lespakket natuurlijk afhankelijk van de spreker zelf. helder overkomt, dan irriteert de spreker vaker een belangrijke rol. Studenten, van leerlingen op het basis- en middelbare Wat wil hij tenslotte zeggen? Maar een en valt de concentratie van de luisteraars leraren, nabestaanden, bezoekers of feest- onderwijs. Elke school dient daarom te doordachte inrichting op het gebied van direct weg. Spraakverstaanbaarheid is vierders wensen steeds vaker gebruik te beschikken over een podium met daarop audio en video met gebruiksvriendelijke een vak, waarbij elke ruimte akoestisch maken van geluid en beeld om een les of licht- en geluid faciliteiten, welke multifunc- bediening biedt de spreker veel houvast bekeken moet worden om tot de juiste dienst extra kracht bij te zetten. Een goed tioneel ingezet kan worden door leerlingen om de boodschap kracht bij te zetten. oplossing te komen. geluidsysteem en betrouwbare projector en leerkrachten. RJ Audiovisueel zorgt dat zijn een must. uw leerlingen in de spotlights staan.

11 referentie OPEN HUIS rj audiovisueel De sterke merken van rj audiovisueel Pius X College, Rijssen Het Pius X College uit Rijssen is een katholieke onderwijsinstelling met vijf locaties, die een breed onderwijsaanbod verzorgen aan ongeveer 3500 leerlingen. RJ Audiovisueel verzorgde in Rijssen een nieuwe licht- en geluidsinstallatie voor presentaties, ouderavonden, voorstellingen en feestelijke gelegenheden. Alle functionaliteit kan binnen 30 seconden worden geactiveerd, zodat er geen vertragingen meer ontstaan en geen vragen over de techniek. Ready.. Set.. Go.. Beeld, Geluid en Spraak binnen 30 seconden.

12 referenties OPEN HUIS rj audiovisueel Agion Rijssen Otje van Potje Rijssen Velten Groep Rijssen Pius X College Rijssen Knobben Caravans Rijssen i Signaal Rijssen Systabo Enschede Icologic Enschede Logic 4 Enschede Bounz Enschede Unit 4 Hengelo Keukenhof van Holten Holten Timmerfabriek de Mors Rijssen GEA Deventer Team Fitness Enter Brandweer Rhenen GVB Amsterdam Het Rheins Enter Ipex Trading Enter Datavisual Enter Juliana Toren Apeldoorn Eetcafe De Gulle Goedzak Hellendoorn St. Sebastianusschool Hellendoorn Fitness Aalsmeer Aalsmeer St. Dorpshuis de Heujmansbelt Bruchterveld Zalencentrum de Haverkamp Markelo UMC Utrecht Trisport Rijssen CKC Zoetermeer Zandvlietcollege Den Haag Dierenpark Amersfoort Camping de kleine Wolf Stegeren NOS RTV Hilversum Mamach Machinehandel BV Zevenbergen Toerisme Rijssen Holten Rijssen Epe on Ice Epe FC Twente Supportershome Enschede Kings and Queens Zutphen CtheCity Amsterdam The Kitchen Rotterdam Tennispark De Delftse Hout Delft Alkwin Kollege Uithoorn Velten Media Hengelo Anytime Fitness Almelo Canisius College Almelo Rijssens Mannenkoor Rijssen Kringloop Rijssen Duinrell Wassenaar Code14 Rijssen Ministerie van Defensie Den Haag Dance by Fernanda Rijssen Herema Marine Contractors Vlissingen Wielersport Math Salden Sporthal het Huiken Elberg NPO Radio 6 Hilversum RKSV de Zweef Nijverdal Voetbalvereniging DCV Krimpen aan den IJssel Voetbalvereniging RKSV Roda Raalte Raalte Voetbalvereniging OZC Ommen Voetbalvereniging Delfstrahuizen Echtenerbrug HST Groep Enschede Monkey Town Indoor Speelparadijs Voorthuizen Speeltuin Vereniging Sint Vitusholt Winschoten Schuttenbelt Recreatie BV Enter Kaliber Kunstenschool Almelo Kroese Wevers Accountants Almelo Mimomento Almelo Camping Monte Bello Markelo OBS Widerode Wierden Schaafstra Techniek Almelo Restaurant De Bagatelle Marienheem Stichting evenementen Nijverdal Nijverdal Cafe Budde Nijverdal Twee12 Personal Fit Nijverdal Openbare Daltonschool t Gijmink Goor De Roode Vos Goor Haafkes BV Goor Esslage Decoraties Goor Yalp Goor Kulturhus Holten Holten

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: Maandag 11 en dinsdag 12 mei Tijden: 11.00-21.00 uur Adres: Energieweg 13C 4143 HK LEERDAM Beeld Geluid Videoconferentie Specialismen OPEN HUIS MVIE AUDIOVISUELE TECHNIEK Projectbegeleiding

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS DATUM DONDERDAG 10 NOVEMBER 11.00-21.00 UUR EVENT ADRES SMASH! CAFÉ PLANETENWEG 301B IJMUIDEN GELUIDSINSTALLATIES PRESENTATIESYSTEMEN BEELDSCHERMRECLAME SPECIALISMEN PROJECTBEGELEIDING

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS www.niehoff.nl Best service since 1994 DATUM 6 EN 7 OKTOBER 12.00 21.00 UUR ADRES VENWEG 13 DENEKAMP BEELD GELUID LICHT SPECIALISMEN PROJECTBEGELEIDING Wij zijn u tijdens het gehele

Nadere informatie

Uitnodiging Open Huis Donderdag 9 mei uur Adres: Zeilmakersstraat 5, Sneek

Uitnodiging Open Huis Donderdag 9 mei uur Adres: Zeilmakersstraat 5, Sneek Uitnodiging Open Huis Donderdag 9 mei 11.00 20.00 uur Adres: Zeilmakersstraat 5, Sneek geluidsinstallaties presenteren Omroepinstallaties PROJECTBEGELEIDING Wij zijn u tijdens het gehele traject van dienst.

Nadere informatie

OPEN HUIS DONDERDAG 23 MEI UUR

OPEN HUIS DONDERDAG 23 MEI UUR OPEN HUIS DONDERDAG 23 MEI 10.00-16.00 UUR PRO-VISION AV DR. ANTON PHILIPSSTRAAT 9 HOOGEVEEN WWW.PRO-VISION.NL VIDEOCONFERENTIE TOTALE INSTALLATIE INTERACTIEF VERGADEREN Audio- en video-oplossingen voor

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: 13 & 14 april 2015 12.00 20.00 uur Adres: Voltastraat 25-b 8013 PM ZWOLLE Videoconferentie Narrowcasting Presentatiesystemen Geluidsinstallaties Specialismen OPEN HUIS BACKSTAGE

Nadere informatie

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid Presentation Partner voor het beste beeld en geluid 2 3 Presentation Partner; Geeft presentaties vleugels Wanneer u een presentatie geeft, is het belangrijk dat het publiek uw boodschap goed hoort, en

Nadere informatie

Virtual Fitness. by First Impression

Virtual Fitness. by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: 9 & 10 maart 2015 11.00 tot 21.00 uur Adres: Inferno Audio Visueel Zeilmakersstraat 5 8601 WT Sneek watch listen compose deliver acoustical & visual solutions Geluid Licht

Nadere informatie

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078)

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078) 2 DISPLAY4ALL is een Audio-Visueel bedrijf met specialisatie op het gebied van: Ontwerp en advies van totaaloplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in Audiovisuele ICT oplossingen, Narrowcasting (Digitale

Nadere informatie

PATHÉ GRONINGEN V1.0

PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN Pathé Groningen is een modern theater in het bruisende centrum van Groningen. Het theater heeft 9 zalen verspreid over 4 verdiepingen, met een capaciteit variërend

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals It s all about experience Virtual Fitness Package Deals Virtual Fitness Package Deals Samen met professionele partners heeft First Impression aantrekkelijk Package Deals samengesteld. Met de Virtual Fitness

Nadere informatie

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ 1 Kerst Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ Kerst is bij uitstek de tijd van het jaar waarin wij de gevoelens van warmte, geborgenheid en saamhorigheid willen ervaren. Met elkaar de

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA Pathé Arena is een modern theater gelegen in het hart van de bruisende ArenA Boulevard in Amsterdam- Zuidoost. Treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, Stadion Johan

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ARNHEM V1.0 PATHÉ ARNHEM Pathé Arnhem is een modern theater in het centrum van Arnhem dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL PATHÉ BREDA V1.0 PATHÉ BREDA Pathé Breda is een modern theater in het centrum van Breda dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

PATHÉ MAASTRICHT V1.0

PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT Pathé Maastricht is een modern theater gesitueerd in het hippe Sphinx-kwartier, het hart van de nieuwe creatieve stadswijk Belvédère van Maastricht. Het theater heeft

Nadere informatie

The lighting creates the building.

The lighting creates the building. The lighting creates the building. ALC. De verlichters. Verlichting maakt het verschil. In een woon-, werkof winkelpand gebeuren wonderen met een goed uitgedacht lichtplan. Verlichting creëert gevoel.

Nadere informatie

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66 Natuurlijk MK2 Audiovisueel MK2 Audiovisueel Minervum 7352, 4817 ZH Breda Postbus 5680, 4801 EB Breda Tel: 088-652 65 65 Fax: 088-652 65 66 info@mk2.nl www.mk2.nl MK2 heeft ook vestigingen in: Amsterdam

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

Gastvrijheid beleven HORECA & FREIZEIT. Nieuw concept MEER ERVAREN > FACHMESSE 21-23 NOVEMBER 2016 MESSEZENTRUM BAD SALZUFLEN

Gastvrijheid beleven HORECA & FREIZEIT. Nieuw concept MEER ERVAREN > FACHMESSE 21-23 NOVEMBER 2016 MESSEZENTRUM BAD SALZUFLEN 21-23 NOVEMBER 2016 Nieuw concept Gastvrijheid beleven Messezentrum Bad Salzuflen Benzstraße 23 32108 Bad Salzuflen MEER ERVAREN Nieuw concept Frisse wind - pure belevenis vindt in 2016 voor de tweede

Nadere informatie

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Ludicrum ions Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Diensten Ludicrum ions biedt een breed scala diensten aan voor al uw evenementen die audiovisuele ondersteuning

Nadere informatie

Zeilmakersstraat 5 8601 WT Sneek tel: 0515-43 40 27 www.inferno-av.nl. Beeld

Zeilmakersstraat 5 8601 WT Sneek tel: 0515-43 40 27 www.inferno-av.nl. Beeld 8601 WT Sneek Licht Geluid Audio- video oplossing voor o.a.: kantoor retail horeca kerk schol Beeld zorgctra industrie fitness wellness sportveriging Specialism Projectbegeleiding Audiovisueel kunstaarschap.

Nadere informatie

INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE. Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten

INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE. Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten FLOWR - IPTV Flowr gaat verder dan alle andere entertainment oplossingen: het transformeert elk scherm

Nadere informatie

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR.

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. WWW.AVLPRO.NL EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. AUDIO, VIDEO EN LICHT DIVISIE: AVL-PRO

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

Horen en zien verbaast je

Horen en zien verbaast je Achterkamp_AVL_a5_folder_final_2_Opmaak 1 07-10-13 19:57 Pagina 1 Horen en zien verbaast je Bedrijfs Brochure Achterkamp AVL Koekampsweg 7 8167 PP Oene T +31 (0)578 642 277 E info@achterkamp-avl.com W

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen voor School en ICT Het gebruik van interactieve borden en touch screens neemt met grote sprongen toe in de opleidingsbranche. Gebruiksvriendelijkheid en ergonomie tijdens het gebruik

Nadere informatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie 16-18 November 2015 Bad salzuflen meer informatie > Gastvrijheid ontmoet recreatie uw zakelijk platform! duurzaam inspirerend regionaal Evenementenhal Hardenberg MesseHAL Team Deutschland Energieweg 2

Nadere informatie

HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL

HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL Inhoudsopgave HNK-Formule pag. 3 Club HNK pag. 4 Flexwerken pag. 6 Vergaderen pag. 7 Managed office pag. 8 Kantoor op maat pag. 9 Locaties pag. 10 Download de HNK App 2 VERGADEREN

Nadere informatie

info@desteenfabriek.com www.desteenfabriek.com Inhoud Introductie Filosofie Het concept De transformatie Wat wij bieden De mogelijkheden Brede faciliteiten Wat maakt ons uniek 1 2 3 4 5 6 8 10 Introductie

Nadere informatie

Public Viewing. maakt van iedere publieke locatie DE ontmoetingsplek voor bezoekers en hun vrienden en hun vrienden en hun vrienden en.

Public Viewing. maakt van iedere publieke locatie DE ontmoetingsplek voor bezoekers en hun vrienden en hun vrienden en hun vrienden en. Public Viewing * is kosteneffectief en zorgt voor serieus meer omzet *verlengt de bezoekduur van uw gasten * meer beleving bij uw bezoekers * vergroot de betrokkenheid van consumenten bij uw organisatie

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Live Radio. Bordes op de Borrel

Live Radio. Bordes op de Borrel Live Radio Bordes op de Borrel Bordes op de Borrel Live Radio tijdens jouw vrijdagmiddagborrel 2 Bordes op de Borrel bij jou Nodig Bordes uit op de Borrel bij jouw bedrijf. En maak samen een echt Radio

Nadere informatie

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e grootbeeldprojectie verenigingen scholen clubs congressen en seminars tehuizen festivals cafés en grand cafés goede doelen stichtingen vakantieparken Mobiloscoop is gespecialiseerd in het digitaal projecteren

Nadere informatie

De klantbeleving staat centraal

De klantbeleving staat centraal De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor een multimediale sportbeleving voor

Nadere informatie

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals:

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals: WELCOME Cultuurpodium Sugarfactory is een eigenzinnige en intieme eventlocatie bij uitstek geschikt voor onder andere borrels, bedrijfsevenementen, congressen, vergaderingen, live muziek, theater en dansfeesten.

Nadere informatie

Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling. get inspired

Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling. get inspired Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling In Nederland alleen al hebben potentiële klanten de keuze uit duizenden verschillende hotels. Voor hoteleigenaren mwordt het dan ook een steeds grotere uitdaging

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes Maatwerk, dat is onze specialiteit Elke ruimte maken we op maat, volledig ingericht met presentatieapparatuur, maar ook de meubelen,

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

HOSPITALITY FC UTRECHT

HOSPITALITY FC UTRECHT HOSPITALITY FC UTRECHT FC UTRECHT HOSPITALITY GENIET VAN EEN BUITENGEWONE ERVARING De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het leveren

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus Inspiratie Centraal op Wageningen Campus ligt een bijzonder

Nadere informatie

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI Wie kent het niet, dit monumentale pand met grandeur en klasse in hartje Amsterdam? Het historische Pathé Tuschinski Theater is al jaren een gevestigde

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

HOSPATILITY FC UTRECHT

HOSPATILITY FC UTRECHT HOSPATILITY FC UTRECHT FC UTRECHT BUSINESS CLUB Geniet van een buitengewone ervaring De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het

Nadere informatie

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Optimale ondersteuning voor Flevolandse bibliotheken De rol van de Nederlandse bibliotheken verandert. Enerzijds is een

Nadere informatie

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam Telepresence & Videonconferencing In het WTC Amsterdam Telepresence Telepresence is een high-definition videoconference service met een gegarandeerde uitstekende kwaliteit van video en audio. In een tijd

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

Over AEC. Historie & stijl komensamen

Over AEC. Historie & stijl komensamen Over AEC Historie & stijl komensamen AEC respecteert zijn industriële verleden, meer nog het speelt het uit, zonder aan hedendaags comfort in te boeten. Het authentieke complex, gelegen op het Eilandje

Nadere informatie

Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie

Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie 2 Toonaangevend in akoestische excellentie Geavanceeerde akoestische expertise Met ruim 60 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van

Nadere informatie

Uw geslaagde evenement begint hier. Zakelijke en feestelijke locatie met karakter!

Uw geslaagde evenement begint hier. Zakelijke en feestelijke locatie met karakter! Uw geslaagde evenement begint hier Zakelijke en feestelijke locatie met karakter! Altijd een podium op maat Wat u ook wilt organiseren en voor wie: Concordia is ervoor gemaakt. Samen met het team van horecapartner

Nadere informatie

Lighting. Retail. Light as a Service. Light as a Service en de voordelen voor retailers

Lighting. Retail. Light as a Service. Light as a Service en de voordelen voor retailers Lighting Retail Light as a Service Light as a Service en de voordelen voor retailers Van bezit naar gebruik De economie mag dan aantrekken: voor retailers blijven de uitdagingen onverminderd groot. In

Nadere informatie

Thuis het beste beeld en geluid?

Thuis het beste beeld en geluid? www.hcc.nl/home-entertainment Syllabus home entertainment Thuis het beste beeld en geluid? Deze syllabus geeft achtergrondinformatie over de lezing home entertainment. De onderwerpen die aan bod komen

Nadere informatie

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL SHOPS OP EEN RIJ: ruim 37.500 passanten per dag overdekte passage perfect bereikbaar,

Nadere informatie

STADIONGEBIED HERACLES ALMELO SCOORT DYNAMISCH IN VERBINDINGEN, MERKEN, FACILITEITEN, DOELGROEPEN, MOGELIJKHEDEN, BELEVINGEN

STADIONGEBIED HERACLES ALMELO SCOORT DYNAMISCH IN VERBINDINGEN, MERKEN, FACILITEITEN, DOELGROEPEN, MOGELIJKHEDEN, BELEVINGEN STADIONGEBIED HERACLES ALMELO SCOORT DYNAMISCH IN VERBINDINGEN, MERKEN, FACILITEITEN, DOELGROEPEN, MOGELIJKHEDEN, BELEVINGEN STADIONGEBIED HERACLES ALMELO SCOORT GEBIEDSONTWIKKELING 3 DYNAMISCH IN BELEVINGEN

Nadere informatie

Uitnodiging Open huis

Uitnodiging Open huis Uitnodiging Open huis Datum Vrijdag 18 september 12.00 21.00 uur Adres Nieuwe Maanderbuurtweg 83 6717 AP EDE 0318-845980 GELUID LICHT BEELD Specialismen OPEN HUIS RDJ sound and light Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes. Building Intelligence

Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes. Building Intelligence Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes Building Intelligence Wat is BrightBooking? BrightBooking is een online platform, waarmee u zeer eenvoudig een beschikbare en passende ruimte zoekt en reserveert.

Nadere informatie

LIVE VANUIT AALSMEER LIVE. UNIEK. GESCHIEDENIS. TELEVISIE. EVENEMENTEN

LIVE VANUIT AALSMEER LIVE. UNIEK. GESCHIEDENIS. TELEVISIE. EVENEMENTEN WIJ ZIJN LIVE. UNIEK. GESCHIEDENIS. TELEVISIE. EVENEMENTEN LIVE VANUIT AALSMEER We schakelen nu live over naar Studio s Aalsmeer, dé meest unieke en veelzijdige evenementen en zakelijke locatie van Nederland

Nadere informatie

WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web

WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web Of het nu gaat om een vergadering, training, conferentie of seminar, als u een bijeenkomst organiseert, streeft u naar een zo hoog mogelijke

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

Uw digitale. communicatie

Uw digitale. communicatie Uw digitale communicatie Optieksignage: uw oplossing in Digital Signage Uw digitale communicatie Optieksignage is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

Televic Audiovisual. Hoe krijgt u meer efficiëntie in uw vergadering? Het antwoord is Audiovisuele Integratie

Televic Audiovisual. Hoe krijgt u meer efficiëntie in uw vergadering? Het antwoord is Audiovisuele Integratie Welkom Wat doen we? Onze merken Televic Audiovisual Televic Audiovisual Hoe krijgt u meer efficiëntie in uw vergadering? Het antwoord is Audiovisuele Integratie Belangrijke boardmeetings, uitgebreide managementmeetings,

Nadere informatie

offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl

offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL OFFICES OP EEN RIJ: hoogwaardige kantoorruimte met moderne uitstraling multifunctioneel concept met hotel, restaurant,

Nadere informatie

DIGITAL SIGNAGE IN QUICK SERVICE RESTAURANTS. Snacks op het scherm: dynamisch, stabiel en voordelig

DIGITAL SIGNAGE IN QUICK SERVICE RESTAURANTS. Snacks op het scherm: dynamisch, stabiel en voordelig DIGITAL SIGNAGE IN QUICK SERVICE RESTAURANTS Snacks op het scherm: dynamisch, stabiel en voordelig DIGITAL SIGNAGE IN QUICK SERVICE RESTAURANTS Het ScreenCom menu Digitale signage als Dynamic pricing:

Nadere informatie

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals IT S ALL ABOUT EXPERIENCE Package Deals De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor

Nadere informatie

HoneyWiFi. Draadloos internet in praktijk bij Bibliotheek Rotterdam

HoneyWiFi. Draadloos internet in praktijk bij Bibliotheek Rotterdam HoneyWiFi Draadloos internet in praktijk bij Bibliotheek Rotterdam 2 De toekomst is voor ons al begonnen Een bibliotheek zonder internet, dat is tegenwoordig natuurlijk ondenkbaar. Bibliotheek Rotterdam

Nadere informatie

I L M K W C K E T O Z K B P X U K W B R L R P Q S A Z L W C O N T R A C T O R O V A N W C H L M H X V C Z U R T P J G E

I L M K W C K E T O Z K B P X U K W B R L R P Q S A Z L W C O N T R A C T O R O V A N W C H L M H X V C Z U R T P J G E I L M K W C K E T O Z K B P X U K W B R L R P Q S A Z L W C O N T R A C T O R O V A N W C H L M H X V C Z U R T P J G E G C M S L I A P U S E F S Q W Y G H K Y O O V C Z U R R P C P T M S S K L M H U N

Nadere informatie

2 e editie. 28 september Rotterdam 29 september Utrecht 30 september Eindhoven 1 oktober Apeldoorn 2 oktober Groningen. www.lerenmettablets.

2 e editie. 28 september Rotterdam 29 september Utrecht 30 september Eindhoven 1 oktober Apeldoorn 2 oktober Groningen. www.lerenmettablets. 28 september Rotterdam 29 september Utrecht 30 september Eindhoven 1 oktober Apeldoorn 2 oktober Groningen www.lerenmettablets.nl 2 e editie prospectus exposanten 2 e editie Inhoud 28 september Rotterdam

Nadere informatie

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken Voor een zorgeloze bedrijfskeuken SERVICE Van Dorp grootkeukens is onderdeel van BV Service is één van onze belangrijkste bedrijfsonderdelen. VAN DORP GROOTKEUKENS Vandaar dat wij een landelijk werkende

Nadere informatie

& apeldoorn ac apeldoorn:

& apeldoorn ac apeldoorn: & AC Restaurant Meeting Centre apeldoorn Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC apeldoorn: Gratis parkeren Makkelijk bereikbaar In het hart van Nederland Gevarieerd buffet aanbod

Nadere informatie

Manual. 020 716 52 16 of stuur een e-mail naar sales@virtuagym.com. Virtuafysio. Een compleet trainingsprogramma voor uw klanten.

Manual. 020 716 52 16 of stuur een e-mail naar sales@virtuagym.com. Virtuafysio. Een compleet trainingsprogramma voor uw klanten. Virtuafysio Een compleet trainingsprogramma voor uw klanten. Hierbij ontvangt u de gebruiksaanwijzing van Virtuafysio, een compleet programma waarmee u in een handomdraai uw klanten een trainingsprogramma

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

Bereik uw doelgoep met digital signage :17 PublicView Distribution B.V.

Bereik uw doelgoep met digital signage :17 PublicView Distribution B.V. Bereik uw doelgoep met digital signage 2-2-2017 12:17 PublicView Distribution B.V. 1 Gebruiksvriendelijke en betaalbare narrowcasting software 2 Hoe het werkt Eén systeem voor al uw schermen, altijd en

Nadere informatie

Beurs Domotica. Slim Wonen CONNECTING WORLDS. 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven. www.beursdomoticaenslimwonen.nl

Beurs Domotica. Slim Wonen CONNECTING WORLDS. 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven. www.beursdomoticaenslimwonen.nl Beurs Domotica & Slim Wonen 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven CONNECTING WORLDS www.beursdomoticaenslimwonen.nl Connecting Worlds Alles is met elkaar te verbinden. Steeds meer apparaten zijn te

Nadere informatie

Aan de slag. Onze werkmethode in 4 fases:

Aan de slag. Onze werkmethode in 4 fases: UCast UCast is een jong en innovatief multimedia integratiebedrijf. Multimedia integratie? Denk daarbij aan televisie, Internet en tablets. Toestellen communiceren met elkaar en generen interactie. Zo

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop noordoost- Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 21, 22 en 23 mei 2016 Hardenberg Netwerken in 78% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs van noordoost-

Nadere informatie

Welkom in de wereld van Interhal

Welkom in de wereld van Interhal Welkom in de wereld van Interhal INTERHAL GROEP Een kijkje in de professionele keuken. Interhal, opgericht in 1961, is importeur en totaalleverancier van hoogwaardige non-food merkproducten voor de professionele

Nadere informatie

Westfield. Digital signage stimuleert dynamisch winkelen IN HET KORT: www.scala.com

Westfield. Digital signage stimuleert dynamisch winkelen IN HET KORT: www.scala.com Westfield Digital signage stimuleert dynamisch winkelen IN HET KORT: Op twee na grootste winkelcentrum in Groot-Brittannië 350 digitale schermen Modules met één scherm, videowalls en verplaatsbare schermen

Nadere informatie

SOUNDS LIKE YOUR VISION

SOUNDS LIKE YOUR VISION Uitnodiging Open huis Donderdag 2 februari 2017 11:00 tot 21:00 Showroom C&S Audiovisueel (Delden) SOUNDS LIKE YOUR VISION GELUIDsinstallaties PRESENTATIE & BEELD LICHT INSTALLATIES EENVOUDIGE BEDIENING

Nadere informatie

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Verscholen in de bossen van de Utrechtse heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle

Nadere informatie

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Ontdek het plezier van telefoneren

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Ontdek het plezier van telefoneren Comfort Digisystem Microphone DM90 - Ontdek het plezier van telefoneren Welkom bij de mobiele revolutie Een mobiele telefoon is tegenwoordig een groot deel van ons leven, we gebruiken hem op het werk,

Nadere informatie

Surfaces. Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen

Surfaces. Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen Surfaces Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen Ledverlichting wordt steeds vaker geïntegreerd in interieurs, stands en architectuur. Statische en dynamische verlichting van wit tot RGB

Nadere informatie

V O L V O T E C H. E U, E L E C T R O N I C S F O R Y O U R V O L V O Firmware Update handleiding VolvoTech.EU Phone +31 (0)

V O L V O T E C H. E U, E L E C T R O N I C S F O R Y O U R V O L V O Firmware Update handleiding VolvoTech.EU Phone +31 (0) versie 1.0 VOLVOTECH.EU Electronics for your Volvo Firmware update handleiding voor imiv in combinatie met HU-650 of HU-850 V O L V O T E C H. E U, E L E C T R O N I C S F O R Y O U R V O L V O Firmware

Nadere informatie

INTERACTIE. In de Appendix vindt u de wireframes.

INTERACTIE. In de Appendix vindt u de wireframes. Het concept Het grootste en belangrijkste museum van Nederland, het Rijksmuseum, heeft de plaatsing van vijf grote mediazuilen in de foyer op de planning staan. Om deze reden hebben zij ons ingeschakeld

Nadere informatie