UITNODIGING OPEN HUIS

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UITNODIGING OPEN HUIS"

Transcriptie

1 UITNODIGING OPEN HUIS Datum: 13 & 14 april uur Adres: Voltastraat 25-b 8013 PM ZWOLLE Videoconferentie Narrowcasting Presentatiesystemen Geluidsinstallaties

2 Specialismen OPEN HUIS BACKSTAGE AV Projectbegeleiding Samen met u realiseren wij eenvoudige en complexe audiovisuele installaties. Zowel tijdelijk, alsook permanent. Innovatief, dienstverlenend en oplossingsgericht. Installatie Ons installatie team bestaat uit gelouterde monteurs met probleemoplossend vermogen. Ook werken wij samen met uw aannemer of elektra installateur. Technische dienst Middels een eigen TD kunnen reparaties snel en adequaat worden uitgevoerd. Een onmisbare schakel in onze dienstverlening naar u als klant. Trainingen Wij organiseren jaarlijks diverse trainingen voor onze klanten en relaties. Een investering die ertoe leidt dat u nog effi ciënter gebruik kunt maken van onze geboden oplossing.

3 Over ons OPEN HUIS BACKSTAGE AV Wij zorgen achter de schermen dat de klant in de spotlights kan staan. Backstage AV is sinds 2011 op vele fronten van de audiovisuele markt actief en richt zich op de verkoop en het advies van beeld- en geluid toepassingen, zoals videoconferentie, narrowcasting, presentatiesystemen en geluidsinstallaties. Richard Bredewold, geboren op 15 januari 1973 in Zwolle, staat aan het bewind. Sinds ik kennismaakte met de eerste beamers wist ik dat de audiovisuele markt bij mij paste. Inmiddels ben ik vanaf 1999 actief in diverse functies binnen de audiovisuele branche. In 2011 heb ik de stap gezet naar zelfstandig ondernemerschap en ben ik Backstage AV gestart. Een betere stap had ik niet kunnen zetten, glimlacht Richard. Blauwvinger Bredewold, getrouwd met Callista en vader van twee zoons met de leeftijd van 17 en 20 jaar oud, licht toe hoe Backstage AV is ontstaan; Iedereen presenteert. En als je dat doet, dan moet het kloppen. Daarom willen we achter de schermen zorgen voor een betrouwbare en gebruiksvriendelijke audiovisuele techniek, zodat onze opdrachtgever zorgeloos in de spotlights kan staan. Wij zijn een kennisgedreven organisatie. We ontwerpen en realiseren installaties op basis van innovatieve, audiovisuele producten voor een goede prijs. Bovendien vinden we de mensfactor erg belangrijk. Samen met de klant willen we resultaat halen op een prettige manier. Het team van Backstage AV bestaat inmiddels uit 5 mensen. Een kleine, prettige en fl exibele organisatie, waar de klant koning is, gaat Richard verder. Communicatie via korte lijnen en ruime audiovisuele kennis. De mensen achter de schermen bij Backstage AV hebben echt nog passie voor het vak. We weten erg goed wat ons werkgebied wel en niet is. Zo leggen we de nadruk op videoconferentie, narrowcasting, presentatiesystemen en geluidsinstallaties. We zoeken eerder de samenwerking, dan dat we alleen voor eigen succes gaan. Het wordt hoog tijd om het bedrijfsleven in en rondom Zwolle en omgeving actief te laten zien wat wij precies doen, vertelt Richard Bredewold. Backstage AV is gestart in 2011 en de recessie was een nieuwe realiteit. Sinds deze periode hebben we projecten mogen uitvoeren voor mooie opdrachtgevers. Daar zijn we erg dankbaar voor, want daardoor kunnen wij sinds de start een stijgende lijn laten zien. We hebben dan ook het plan verder te groeien richting 2018 en daarom zetten we de voordeur graag open voor alle Zwolse ondernemers, die graag eens kennis met ons en onze oplossingen willen maken.

4 Corporate Muziek en omroep Digitaal informatieysteem Vergaderen Videoconferencing Een uitgekiende geluidsinstallatie voor- Beeld kan ingezet worden om interne Geen vertraging tijdens het vergaderpro- Onlangs heeft Backstage AV een ziet uw bedrijfspand van achtergrondmu- bedrijfsprocessen te communiceren. ces is een utopie. Wist u dat 80% van videoconferencing mogen realiseren bij ziek. Sfeer en ambiance in de ontvangst- Denk hierbij eens aan een alle vergaderingen niet op tijd begin- advocatenkantoor Dommerholt te Zwolle. ruimte, terwijl het personeel op kantoor productieplanning of het tonen van KPI s nen? Backstage AV biedt oplossingen Op deze wijze zijn de medewerkers van of in de werkplaats een eigen radio- aan uw sales team. Maar ook als digitale op maat. De nadruk ligt op kwaliteit en Dommerholt in staat om op eenvoudige, zender aanzet. Bovendien functioneert bewegwijzering binnen uw bedrijf of om bediengemak, waardoor stress tot de maar vooral effi ciënte wijze te com- de installatie in het geval van gemak of klanten welkom te heten bij de receptie. verleden tijd behoort. Backstage AV spe- municeren met hun clientèle. Het levert nood ook als omroepsysteem. Het zijn slechts enkele voorbeelden van cialist in oplossingen voor vergaderen op essentiële tijdwinst op, die binnen de legio toepassingen. afstand. advocatuur het verschil kan maken.

5 Referenties OPEN HUIS BACKSTAGE AV NEC Enterprise Hilversum Voor de nieuwe locatie van NEC Enterprise Hilversum heeft Backstage AV de opdracht mogen voltooien voor het audiovisueel inrichten van de wacht- en ontvangstruimte, de vergaderruimtes en de boardroom. Bovendien werd een ruimtereservering systeem ingericht om centraal te kunnen reserveren en plannen. In de ontvangstruimte worden bezoekers geinformeerd en welkom geheten via een narrowcasting informatiesysteem. De vergaderruimtes zijn voorzien van vergelijkbare presentatiesystemen met videocommunicatie systeem. In de boardroom is gekozen voor een elektrisch bedienbaar projectiescherm, welke geheel draadloos via ipad te bedienen is. Plantagekerk Zwolle Voor de inwoners van Zwolle is de Plantagekerk in het centrum een vertrouwd stadsgezicht. Het monumentaal kerkgebouw heeft een geweldige akoestiek voor zang, maar lastig om geluid te kunnen versterken. Backstage AV heeft de op opdracht gekregen om de bestaande geluidsinstallatie te vervangen, zodat ook live muziek weergegeven kon worden. Alle bruikbare onderdelen zijn opnieuw aangesloten en bekabeld. Zichtbaar en hoorbaar zijn de nieuwe luidspreker zuilen. Het hart van de installatie is een digitale audiomatrix. Met een op maat gemaakte app kan de gehele installatie bovendien draadloos worden bediend.

6 Retail Omroep Er zijn altijd piekmomenten in de winkel, waarop bij de balie extra hulp is gewenst. Met een doordachte omroepinstallatie kunt u collega s door het hele bedrijfspand om hulp vragen. Middels een ingesproken boodschap, maar natuurlijk via een ding-dong. Veel gehoord in de supermarkt: Assistentie kassa 1 alsjeblieft! Videowall Communicatie en inspiratie via dynamische informatie op videowalls en beeldschermen. Zowel binnen als buiten. Het is de trend van dit moment om uw verkoop activiteiten eenvoudig, maar op hoogwaardige wijze kracht bij te zetten.. U betrekt uw klant op deze wijze optimaal in uw winkelconcept. Achtergrondmuziek Muziek beïnvloedt het koopgedrag van bezoekers in uw winkel. Verdiep u maar eens in de legio onderzoeken, die hier naar zijn gedaan. Backstage AV zorgt samen met u voor een geweldige beleving op muzikaal niveau. Muziek op het juiste volume, geheel verspreid door de hele zaak, dat bedient kan worden door elke medewerker. Op de foto ziet u de retail store van Telstar, waar Backstage AV een compleet muzieksysteem ten behoeve van achtergrondmuziek heeft gerealiseerd.

7 Foodservice & Hospitality Vergaderen Een meeting- of conferentieruimte maakt tegenwoordig deel uit van bijna elk hotel of zalencentrum. Heeft u er al aan gedacht om de audiovisuele inrichting te optimaliseren? Niets vervelender dan uw ruimte verhuren, terwijl deze niet volledig functioneert. Met een inrichting van Backstage AV laat u niets aan het toeval over. Informeren U kunt beeld inzetten om uw bezoekers te informeren. Zo kunt u deelnemers aan vergaderingen de juiste weg wijzen en wachtende gasten entertainen. Een andere optie is om dit systeem in de avond commercieel in te zetten en de attentie van uw gasten te trekken middels aanbiedingen of een speciale activiteiten planning. Multifunctionaliteit Als foodservice- en hospitality ondernemer wilt u fl exibel zijn en meerdere partijen of evenementen aan kunnen. Door uw ruimtes multifunctioneel in te richten kunt u deze verkleinen of vergroten. Dit geldt ook voor de audio- en video installatie. Door het combineren van ruimtes (zones) zorgt u altijd voor de juiste setting. U ziet hierbij een foto van het Dorpshuis Windesheim. Een project wat Backstage AV onlangs heeft gerealiseerd, waarbij de ruimtes binnen het centrum optimaal audiovisueel worden benut.

8 Sports & Leisure Muzieksysteem Binnen elke vereniging, sport- of fi tnessclub is een cruciale rol weggelegd voor muziek. Enerzijds zweept het de sporter op om het maximale uit zichzelf te halen. Anderzijds is gezelligheid ook een ontzettend belangrijk aspect na het sporten. En dat gaat altijd gepaard met muziek. Video entertainment Tijdens het indoor sporten worden we steeds vaker omringd door video entertainment. Het lopen op de loopband wordt door video een stuk aantrekkelijker gemaakt. Ook kan beeld ingezet worden om sporters aan te sporen middels motivatie video s. Op een sportclub kunnen ook de uitslagen van alle teams en de sponsoren op het scherm worden getoond. Omroep Spraakverstaanbaarheid is zo belangrijk wanneer het aankomt op het doen van mededelingen rondom een evenement. Wie speelt tegen wie op welk veld? Hoe laat? Maar naast mededelingen geldt deze spraakverstaanbaarheid ook voor de voorzitter die de leden van de club toespreekt. Of de instructeur die zijn leerlingen aan het trainen is. Onlangs heeft Backstage AV een geweldig omroepsysteem mogen realiseren voor de voetbalvereniging CSV 28 te Zwolle. Elke speler van beide teams wordt nu luid en duidelijk weergegeven.

9 Residential Outdoor muzieksysteem Swingend door het huis of in een handomdraai de veranda omtoveren tot gezellig middelpunt van een tuinfeest. Het kan eenvoudig worden gerealiseerd door het aanleggen van een doordacht muzieksysteem met luidsprekers die geschikt zijn voor outdoor gebruik. De muziek kan worden bediend op de tablet of smartphone. Achtergrondmuziek In huis zelf kan er worden gekozen voor het inbouwen van plafond luidsprekers in verschillende ruimtes. In de badkamer of in de sauna wellicht. Voor al deze toepassingen zijn unieke luidsprekers te vinden die vocht- en/of hittebestendig zijn en een uitmuntende muziekweergave weten te produceren. Multi-zone geluidsinstallatie Multi-zone is een term die Backstage AV steeds vaker hoort, ook van particuliere eindgebruikers. Het betekent dat u als eindgebruiker in staat bent om in diverse ruimtes niet alleen het volume apart van elkaar kunt regelen, maar ook kunt selecteren of u wilt genieten van een CD, een Mp3 of van de radio.

10 Education & Religion Presentatie Een spreker wil zijn boodschap zo goed mogelijk overbrengen. Nu is het succes natuurlijk afhankelijk van de spreker zelf. Wat wil hij tenslotte zeggen? Maar een doordachte audiovisuele inrichting en gebruiksvriendelijke bediening biedt de spreker veel houvast om de boodschap kracht bij te zetten. Spraakverstaanbaarheid Cruciaal bij een presentatie, een lezing of wanneer een collega in het zonnetje gezet wordt. Wanneer de boodschap niet helder overkomt, irriteert de voordracht en valt de concentratie van de luisteraars weg. Spraakverstaanbaarheid is een vak, waarbij elke ruimte akoestisch bekeken moet worden om tot de juiste oplossing te komen. Multimedia en projectie In het onderwijs en tijdens kerk-, rouw- of trouw diensten speelt multimedia steeds vaker een belangrijke rol. Studenten, leraren, bezoekers, nabestaanden of feestvierders wensen steeds vaker gebruik te maken van geluid en beeld om een les of dienst extra kracht bij te zetten. Een goed geluidsysteem en betrouwbare projector zijn een must voor het laten slagen van deze gebeurtenissen. Op de foto ziet u de oplossing op het gebied van multimedia en projectie, welke Backstage AV onlangs heeft gerealiseerd in de Sionskerk te Zwolle.

11 Referenties OPEN HUIS BACKSTAGE AV Missie De mensen achter Backstage AV werken vanuit partnership met sterke merken, waardoor kwalitatieve en kennisgedreven audiovisuele oplossingen ontstaan, om zo de klant te ontzorgen en een betrouwbare en duurzame partner te zijn. De sterke merken van Backstage AV Visie Backstage AV wil anno 2018 een dusdanig marktaandeel in de regio Zwolle hebben dat zaken doen met Backstage AV een logische keuze is voor de klant, die een passend antwoord zoekt voor innovatieve, audiovisuele vraagstukken.

12 Referenties OPEN HUIS BACKSTAGE AV AKROH, Zwolle Albert Heijn DCO, Zwolle Altrex, Zwolle appbakkers, Zwolle Atrium Innovations, Almere Axxion Industries, Zwolle Bakker TIB, Meppel Bieze Food Group, Nijkerk Buisman Warehousing, Zwolle Café Restaurant de Mol, Wijthmen CBS Paperklip, Zwolle Cees Lubbers Classics Racing, Zwolle CêlaVíta, Wezep CGK Zwolle Noorderkerk, Zwolle Cibap, Zwolle College Point, Amersfoort Concent, Zwolle Cyklop Nederland, Zwolle Christal, Zwolle Deltion College, Zwolle Diaconessenhuis, Meppel Dommerholt Advocaten, Zwolle Dorpshuis de Molenkamp, Windesheim E-Dental, Alblasserdam Energiewacht Groep, Zwolle Epos, Nijkerk Esyst, Zwolle Frion Zorg, Zwolle FrieslandCampina Kievit, Meppel Gemeente Steenwijkerland, Steenwijk Gemeente Groningen, Groningen GKV Drachten de Fontein, Drachten GKV Rouveen Levensbron, Rouveen GKV Zwolle-Centrum Plantagekerk, Zwolle Historisch Centrum Overijssel, Zwolle t Hoefi jzer, Zwolle Hospimed International, Zwolle Hotel Kuik, Ruinen HulstVlier,Zwolle IJssel Technologie, Zwolle Impact, Dronten Impact, Kampen InstallatieWerk, Hilversum We zien u graag op 13 en 14 april op de Voltastraat 25-B te Zwolle! ITM Groep, Kampen KNMI, de Bilt Maan Group, Raalte Menso Alting College, Zwolle MFC, Lierderholthuis NEC Enterprise, Hilversum Noorderboog, Steenwijk Noordgouw, Heerde Nooter Technische Installaties, Zwolle OBS t Ienster Ballum, Ameland Omega Zorg, Zwolle Openbaar Onderwijs, Zwolle Parabool, Schalkhaar PG Utrecht Johannescentrum, Utrecht Pi Groep, Lelystad Pieter Zandt, Kampen PKN Zwolle Sionskerk, Zwolle Plukon Food Group, Wezep PostNL, Zwolle PROBIS Nederland, Beilen Processionals, Apeldoorn Remmers Bouwchemie, Hoogeveen Ruitenberg Ingredients, Twello SBO de Twijn, Zwolle Schutte Bouw, Zwolle Selecsys, Nieuwleusen Smink Groep, Amersfoort Stichting Sprank, Zwolle Tafeltennis Vereniging, Zwolle Theologische Universiteit, Kampen Telstar Megastore, Almere Telstar Megastore, Amersfoort Telstar Megastore, Apeldoorn Telstar Megastore, Groningen Telstar Megastore, Houten Top Selekt Diensten, Sneek Urbana, Zwolle UMCG, Groningen Unica Installatietechniek, Zwolle Unica Fastcom, Hoevelaken VBG Wierden Taborkerk, Wierden VDL ETG, Almelo VEG Ridderkerk de Kern, Ridderkerk VEG Urk Morgenster, Urk Venture Groep, Genemuiden Voetbalvereniging CSV 28, Zwolle Voetbalvereniging VSW, Windesheim Webasto, Kampen Wecovi Zwolle Wijndragers, Zwolle Yarden, Almere X-ICt, Zwolle Ziekenhuis Bethesda, Hoogeveen

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS DATUM DONDERDAG 10 NOVEMBER 11.00-21.00 UUR EVENT ADRES SMASH! CAFÉ PLANETENWEG 301B IJMUIDEN GELUIDSINSTALLATIES PRESENTATIESYSTEMEN BEELDSCHERMRECLAME SPECIALISMEN PROJECTBEGELEIDING

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: Maandag 11 en dinsdag 12 mei Tijden: 11.00-21.00 uur Adres: Energieweg 13C 4143 HK LEERDAM Beeld Geluid Videoconferentie Specialismen OPEN HUIS MVIE AUDIOVISUELE TECHNIEK Projectbegeleiding

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS www.niehoff.nl Best service since 1994 DATUM 6 EN 7 OKTOBER 12.00 21.00 UUR ADRES VENWEG 13 DENEKAMP BEELD GELUID LICHT SPECIALISMEN PROJECTBEGELEIDING Wij zijn u tijdens het gehele

Nadere informatie

Uitnodiging Open huis

Uitnodiging Open huis Uitnodiging Open huis Datum 18 & 19 mei 2015 11.00 tot 21.00 uur Adres Spinnerstraat 3 7461 TV RIJSSEN PRESENTATIESYSTEMEN geluidsinstallaties DIGITAL SIGNAGE Specialismen OPEN HUIS rj audiovisueel Projectbegeleiding

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: 9 & 10 maart 2015 11.00 tot 21.00 uur Adres: Inferno Audio Visueel Zeilmakersstraat 5 8601 WT Sneek watch listen compose deliver acoustical & visual solutions Geluid Licht

Nadere informatie

Zeilmakersstraat 5 8601 WT Sneek tel: 0515-43 40 27 www.inferno-av.nl. Beeld

Zeilmakersstraat 5 8601 WT Sneek tel: 0515-43 40 27 www.inferno-av.nl. Beeld 8601 WT Sneek Licht Geluid Audio- video oplossing voor o.a.: kantoor retail horeca kerk schol Beeld zorgctra industrie fitness wellness sportveriging Specialism Projectbegeleiding Audiovisueel kunstaarschap.

Nadere informatie

Thuis het beste beeld en geluid?

Thuis het beste beeld en geluid? www.hcc.nl/home-entertainment Syllabus home entertainment Thuis het beste beeld en geluid? Deze syllabus geeft achtergrondinformatie over de lezing home entertainment. De onderwerpen die aan bod komen

Nadere informatie

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals It s all about experience Virtual Fitness Package Deals Virtual Fitness Package Deals Samen met professionele partners heeft First Impression aantrekkelijk Package Deals samengesteld. Met de Virtual Fitness

Nadere informatie

Uitnodiging Open huis

Uitnodiging Open huis Uitnodiging Open huis Datum Vrijdag 18 september 12.00 21.00 uur Adres Nieuwe Maanderbuurtweg 83 6717 AP EDE 0318-845980 GELUID LICHT BEELD Specialismen OPEN HUIS RDJ sound and light Vrijdag 18 september

Nadere informatie

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes Maatwerk, dat is onze specialiteit Elke ruimte maken we op maat, volledig ingericht met presentatieapparatuur, maar ook de meubelen,

Nadere informatie

PROJECTBEGELEIDING INSTALLATIE TECHNISCHE DIENST TRAININGEN

PROJECTBEGELEIDING INSTALLATIE TECHNISCHE DIENST TRAININGEN ERVAAR MVIE! MVIE Audiovisuele Techniek combineert een eindeloze fascinatie voor beeld en geluid met pure passie voor het installatievak. In april 2016 vierden we ons vijftienjarige jubileum. Inmiddels

Nadere informatie

JAAR DIT NUMMER: HOTELRESTAURANT: HERBERG ONDER DE LINDEN. HEIN VAN BEEK, QUALITY LODGINGS: Onze hotels trekken zich aan elkaar op

JAAR DIT NUMMER: HOTELRESTAURANT: HERBERG ONDER DE LINDEN. HEIN VAN BEEK, QUALITY LODGINGS: Onze hotels trekken zich aan elkaar op JAARGANG 20 - NR.3 - JUNI 2011 - WWW.HOSPITALITY-MANAGEMENT.NL HOSPITALITY 20 JAAR MANAGEMENT HEIN VAN BEEK, QUALITY LODGINGS: Onze hotels trekken zich aan elkaar op DIT NUMMER: HOTELRESTAURANT: HERBERG

Nadere informatie

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid Presentation Partner voor het beste beeld en geluid 2 3 Presentation Partner; Geeft presentaties vleugels Wanneer u een presentatie geeft, is het belangrijk dat het publiek uw boodschap goed hoort, en

Nadere informatie

Organiseer uw bijeenkomst bij Inview

Organiseer uw bijeenkomst bij Inview Inview Vergaderen verhuur van ruimtes voor meetings & events Organiseer uw bijeenkomst bij Inview servicegerichtheid betrouwbaarheid betrokkenheid flexibiliteit accuratesse diversiteit openheid eerlijkheid

Nadere informatie

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078)

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078) 2 DISPLAY4ALL is een Audio-Visueel bedrijf met specialisatie op het gebied van: Ontwerp en advies van totaaloplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in Audiovisuele ICT oplossingen, Narrowcasting (Digitale

Nadere informatie

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66 Natuurlijk MK2 Audiovisueel MK2 Audiovisueel Minervum 7352, 4817 ZH Breda Postbus 5680, 4801 EB Breda Tel: 088-652 65 65 Fax: 088-652 65 66 info@mk2.nl www.mk2.nl MK2 heeft ook vestigingen in: Amsterdam

Nadere informatie

Virtual Fitness. by First Impression

Virtual Fitness. by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS ÉÉN VAN ONZE EXPERTS Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste uit

Nadere informatie

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam Telepresence & Videonconferencing In het WTC Amsterdam Telepresence Telepresence is een high-definition videoconference service met een gegarandeerde uitstekende kwaliteit van video en audio. In een tijd

Nadere informatie

Uitnodiging Open huis

Uitnodiging Open huis Uitnodiging Open huis Datum Donderdag 15 september 11.00 21.00 uur Adres Nieuwe Maanderbuurtweg 83 6717 AP EDE PRESENTATIESYSTEMEN GELUIDSINSTALLATIES EENVOUDIGE BEDIENING Specialismen Projectbegeleiding

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus Inspiratie Centraal op Wageningen Campus ligt een bijzonder

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen voor School en ICT Het gebruik van interactieve borden en touch screens neemt met grote sprongen toe in de opleidingsbranche. Gebruiksvriendelijkheid en ergonomie tijdens het gebruik

Nadere informatie

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e grootbeeldprojectie verenigingen scholen clubs congressen en seminars tehuizen festivals cafés en grand cafés goede doelen stichtingen vakantieparken Mobiloscoop is gespecialiseerd in het digitaal projecteren

Nadere informatie

Horen en zien verbaast je

Horen en zien verbaast je Achterkamp_AVL_a5_folder_final_2_Opmaak 1 07-10-13 19:57 Pagina 1 Horen en zien verbaast je Bedrijfs Brochure Achterkamp AVL Koekampsweg 7 8167 PP Oene T +31 (0)578 642 277 E info@achterkamp-avl.com W

Nadere informatie

Toelichting: U mag deze tool vrij gebruiken voor het bepalen van uw leerdoelen voor de training of cursus beoordelingsgesprekken.

Toelichting: U mag deze tool vrij gebruiken voor het bepalen van uw leerdoelen voor de training of cursus beoordelingsgesprekken. HULP BIJ HET BEPALEN VAN UW LEERDOELEN VOOR DE TRAINING OF CURSUS BEOORDELINGSGESPREKKEN Algemene gegevens Uw naam: Naam organisatie waar u werkt: Uw mobiele nummer: Uw email-adres. Uw functie: Huidige

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

info@desteenfabriek.com www.desteenfabriek.com Inhoud Introductie Filosofie Het concept De transformatie Wat wij bieden De mogelijkheden Brede faciliteiten Wat maakt ons uniek 1 2 3 4 5 6 8 10 Introductie

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Stadsring 181 te Amersfoort 125 per maand

Huur kantoorpand op Stadsring 181 te Amersfoort 125 per maand Huur kantoorpand op Stadsring 181 te Amersfoort 125 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Bruisend Business Center: Amersfoort

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus _ER&I_brochure_Impulse.indd 1

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus _ER&I_brochure_Impulse.indd 1 !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus 8412100110_ER&I_brochure_Impulse.indd 1 12-3-2015 11:20:26 !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

EW Facility Services

EW Facility Services EW Facility Services EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Door een hoog kwaliteitsniveau, zichtbare dienstverlening, flexibele uitvoering en op maat gemaakte oplossingen verhogen wij

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS DATUM DONDERDAG 18 MEI 2017 11.00 TOT 21.00 UUR ADRES DR. ANTON PHILIPSSTRAAT 9 7903 AL HOOGEVEEN AUDIO VIDEO LICHT SERVICES OPEN HUIS PRO-VISION AV Projectbegeleiding Wij zijn u

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl THUISBIOSCOOP Hoe een thuisbioscoop er uit moet zien? Dat ligt voor iedereen natuurlijk anders. Wat wel voor iedereen geldt: een thuisbioscoop moet een plek zijn waar u optimaal kunt genieten van een perfect

Nadere informatie

Windesheim zet kennis in werking. Dé locatie voor uw evenement

Windesheim zet kennis in werking. Dé locatie voor uw evenement Windesheim zet kennis in werking Dé locatie voor uw evenement Van harte welkom op Windesheim, dé locatie voor uw evenement 3 Bent u op zoek naar een prettige ruimte voor een groot of klein gezelschap?

Nadere informatie

Professioneel in ondersteuning. Woon- en werkvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Frion komt naar Zwartsluis

Professioneel in ondersteuning. Woon- en werkvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Frion komt naar Zwartsluis Professioneel in ondersteuning Woon- en werkvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking Frion komt naar Zwartsluis In de loop van dit jaar gaat er iets veranderen in Zwartsluis. Frion, een

Nadere informatie

Dichtbij Actueel Verbindend

Dichtbij Actueel Verbindend Dichtbij Actueel Verbindend L1mburg L1mburg Op zoek naar een groot bereik in Limburg? L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk

Nadere informatie

Digitale gastvrijheid heet Sentido. Bewegwijzering en informatievoorziening

Digitale gastvrijheid heet Sentido. Bewegwijzering en informatievoorziening Digitale gastvrijheid heet Sentido Bewegwijzering en informatievoorziening Welkom Nog voordat uw receptiemedewerker uw gasten begroet, voelen zij zich al bij u thuis door de duidelijke ruimteverwijzing

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

Slachtoffers maken van hun leed geen show.

Slachtoffers maken van hun leed geen show. Slachtoffers maken van hun leed geen show. UITNODIGING UNIEKE DINNERSHOW TEN BATE VAN FONDS SLACHTOFFERHULP Het Twentse bedrijfsleven beleeft de Top in culinair en muzikaal genieten! Maar de opbrengst

Nadere informatie

Comfort Contego. Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl

Comfort Contego. Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl Comfort Contego Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl Het is heel gemakkelijk om mijn Comfort Contego in te stellen voor elke gelegenheid. Gertrud en ik reizen veel.

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936. contactpersonen. Gooiland streeft ernaar om met alle

GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936. contactpersonen. Gooiland streeft ernaar om met alle GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936 contactpersonen wij maken van uw evenement een succes! Gooiland streeft ernaar om met alle Gastvrijheid, flexibiliteit en creativiteit

Nadere informatie

Interview met DJ Kit T

Interview met DJ Kit T Interview met DJ Kit T Ik denk dat heel veel mensen nieuwsgierig zijn naar wie Kit-T nu precies is. Kun je ons wat over jezelf vertellen? Mijn naam is Kitty Nendels, geboren in Kerkdriel en opgegroeid

Nadere informatie

Resultaten Branche Quiz MKB Advies Congres

Resultaten Branche Quiz MKB Advies Congres Resultaten Branche Quiz MKB Advies Congres Wilt u meer weten over over branches? Kijk op www.goudseupdate.nl Hier hebben wij interessante én leuke informatie voor u verzameld! 1. Welke soort groothandels

Nadere informatie

De klantbeleving staat centraal

De klantbeleving staat centraal De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor een multimediale sportbeleving voor

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Portfolio M y r t h e S c h o o t s 2015 O n t w e r p s t u d i o v o o r i n t e r i e u r e n m e u b e l

Portfolio M y r t h e S c h o o t s 2015 O n t w e r p s t u d i o v o o r i n t e r i e u r e n m e u b e l Portfolio M y r t h e S c h o o t s 2015 Myrthe Schoots Rocky Mountains 17 3524 XM Utrecht 0657997265 info@myrtheschoots.nl www.myrtheschoots.nl M E E R o n t w e r p Myrthe Schoots Interieur- en meubelontwerper

Nadere informatie

Horeca en Facility 2016/2017

Horeca en Facility 2016/2017 novacollege.nl/horecafacility Facilitair management Gastheer/gastvrouw Horeca management en ondernemen Kok Horeca en Facility 2016/2017 Op het Nova College leer ik niet alleen veel over eten, drinken en

Nadere informatie

Maakt jouw service het verschil?

Maakt jouw service het verschil? Maakt jouw service het verschil? De boeiende wereld van Hospitality Aansprekende projecten, afwisseling en uitdagende banen. Dat is in het kort wat je van Adecco Hospitality, Events & Promotions mag verwachten.

Nadere informatie

VERGADERARRANGEMENTEN 2015

VERGADERARRANGEMENTEN 2015 VERGADERARRANGEMENTEN 2015 2 WELKOM FACTS & FIGURES Direct gelegen aan de snelweg A2, aan de rand van het stadscentrum, op 15 minuten loopafstand van het MECC en op 20 minuten met de auto van Maastricht

Nadere informatie

Case Atos. Atos imponeert met wepresent

Case Atos. Atos imponeert met wepresent Case Atos imponeert met wepresent wepresent Atos is een wereldwijd toonaangevende leverancier van digitale diensten met 100.000 werknemers in 72 landen. Met een diepgaande technologische expertise en kennis

Nadere informatie

SOUNDS LIKE YOUR VISION

SOUNDS LIKE YOUR VISION Uitnodiging Open huis Donderdag 2 februari 2017 11:00 tot 21:00 Showroom C&S Audiovisueel (Delden) SOUNDS LIKE YOUR VISION GELUIDsinstallaties PRESENTATIE & BEELD LICHT INSTALLATIES EENVOUDIGE BEDIENING

Nadere informatie

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. www.phonak.nl

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. www.phonak.nl Goed horen met FM Een gids voor praktische toepassingen Life is on We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen

Nadere informatie

Binnenstad Den Haag. 21 mei 2015 NRW projectbezoek Den Haag. Ad Dekkers Directeur Bureau Binnenstad Den Haag

Binnenstad Den Haag. 21 mei 2015 NRW projectbezoek Den Haag. Ad Dekkers Directeur Bureau Binnenstad Den Haag Binnenstad Den Haag 21 mei 2015 NRW projectbezoek Den Haag Ad Dekkers Directeur Bureau Binnenstad Den Haag Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015 De sterke punten Visie Consequente uitvoering en doorzettingsvermogen

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

MARÉ STEIGERBOUW PORTFOLIO

MARÉ STEIGERBOUW PORTFOLIO MARÉ STEIGERBOUW PORTFOLIO In deze informatiemap van Maré Steigerbouw, vindt u alle achtergrond informatie over ons bedrijf. Trots presenteren wij een portfolio van een aantal projecten die wij in het

Nadere informatie

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic PRIJZEN VERHUUR GELUID LUID SPREKERS Of u nu een luidsprekersset zoekt voor al uw optredens, fuiven of voor... Een goed en kwalitatief geluid is steeds onontbeerlijk. Wij bieden u hier een keuze aan die

Nadere informatie

Binnenstad Den Haag. Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015

Binnenstad Den Haag. Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015 Binnenstad Den Haag Wonen boven winkels Nederland 26 maart 2015 Ad Dekkers directeur Bureau Binnenstad Den Haag Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015 1 De sterke punten Visie Consequente uitvoering

Nadere informatie

BIS Educatie; dé audiovisuele en ICT partner voor het onderwijs

BIS Educatie; dé audiovisuele en ICT partner voor het onderwijs BIS Educatie; dé audiovisuele en ICT partner voor het onderwijs Inrichting lokalen zalen en studieplein Gemeenscharuimtes & Aula s Nieuwbouw & Renovatie Van losse producten tot totaalinrichting en onderhoud

Nadere informatie

Bedrijfstypes binnen de horeca

Bedrijfstypes binnen de horeca Startersinfo Bedrijfstypes binnen de horeca OP BASIS VAN DE HOOFDFUNCTIE VAN JOUW BEDRIJF WORD JE ALS BEDRIJFSTYPE ONDERVERDEELD BIJ DE DRANK- OF EETGELEGENHEDEN. HIERONDER VIND JE ENKELE VOORBEELDEN VAN

Nadere informatie

Profielschets. Ondernemende school

Profielschets. Ondernemende school Profielschets Ondernemende school Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58 fax: 023 534 59 00 1 Scholen met Succes Een school

Nadere informatie

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS WORLD WIDE IN CONTROL c MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS OVER BRAND Brand control rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener voor de realisatie van compleet op maat

Nadere informatie

Henk van Ledden SV HOUTEN

Henk van Ledden SV HOUTEN Henk van Ledden B-Junioren toernooi SV HOUTEN 16 mei 2015 Voorwoord en dankwoord Beste voetbalvrienden, Allereerst wil ik u en jou een warm welkom heten op ons sportcomplex Oud Wulven te Houten. Met name

Nadere informatie

Argos. Argos Interactieve winkelervaring door digital signage IN HET KORT: www.scala.com

Argos. Argos Interactieve winkelervaring door digital signage IN HET KORT: www.scala.com Argos Argos Interactieve winkelervaring door digital signage IN HET KORT: Argos moderniseert de klantbeleving in de winkels met digital signage Digital signage stelt Argos in staat om dynamisch prijzen

Nadere informatie

INNOVATIEF IN INSTALLATIETECHNIEK

INNOVATIEF IN INSTALLATIETECHNIEK INNOVATIEF IN INSTALLATIETECHNIEK TechniCo: innovatief in installatietechniek TechniCo is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Goes. Wij zijn in staat om een totaalpakket op het gebied van installatietechniek

Nadere informatie

HOSPATILITY FC UTRECHT

HOSPATILITY FC UTRECHT HOSPATILITY FC UTRECHT FC UTRECHT BUSINESS CLUB Geniet van een buitengewone ervaring De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het

Nadere informatie

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen.

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen. Bilthovens Bouwbedrijf LARENSTEIN Verbouw Samen bouwen onder één dak Onderhoud Renovatie Nieuwbouw Badkamers Keukens Dakkapellen Dakramen www.bouwbedrijflarenstein.nl Over Bilthovens bouwbedrijf Larenstein

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

Toplocatie met inspirerende theaterambiance

Toplocatie met inspirerende theaterambiance Welkom Toplocatie met inspirerende theaterambiance Centraal gelegen in Nederland Orpheus: hèt podium voor uw evenement! Orpheus is niet zomaar een theater. Orpheus, gelegen in Apeldoorn, is ook de meest

Nadere informatie

over een multifunctionele geluidsinstallatie,

over een multifunctionele geluidsinstallatie, Nieuwsbrief Schaapsound Uitdaging Er is veel te doen in de kerk. Veel kerkenwerk maar ook steeds meer andere activiteiten om de kostbare kerkgebouwen efficiënter te exploiteren. Dat merken wij ook aan

Nadere informatie

Bijlage 1 Opdrachtomschrijving AV functionaliteit

Bijlage 1 Opdrachtomschrijving AV functionaliteit Bijlage 1 Opdrachtomschrijving AV functionaliteit registratienr.: 558500 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1 Aanleiding 3 1.2 Omvang van de opdracht 3 1.3 Aandachtspunten 4 1.4 Randvoorwaarden 4 1.5 Projectdoelstellingen

Nadere informatie

Contact: Geesje Philippi Claasje Reijers

Contact: Geesje Philippi Claasje Reijers Contact: Geesje Philippi 06 2292 3459 g.philippi@pioneering.nl Claasje Reijers 06 1645 2080 c.reijers@pioneering.nl TV 1 De kans om de bouw te vernieuwen De vele kansen in de bouwsector om te innoveren

Nadere informatie

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Het Duisenberg Gebouw met haar prachtige Plaza en onderwijsruimtes is een uitstekende plek voor studenten, staf en externen om een evenement

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

WELKOM. Adres: INoffice Woerden. Polanerbaan 13 H. 3447 GN Woerden. Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice.

WELKOM. Adres: INoffice Woerden. Polanerbaan 13 H. 3447 GN Woerden. Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice. WELKOM Adres: INoffice Woerden Polanerbaan 13 H 3447 GN Woerden Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice.nl 0348 48 21 22 Welkom bij INoffice Woerden Ondernemerscentrum INoffice Woerden heeft

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

Overheid Mobility Tour Feb 2018

Overheid Mobility Tour Feb 2018 Overheid Mobility Tour 26 28 Feb 2018 Mobile World Congress Van 26 februari tot en met 1 maart 2018 vindt het Mobile World Congres plaats in Barcelona. De telecom/mobile sector uit de gehele wereld is

Nadere informatie

DIGITAL SIGNAGE. En hoe verkoop ik dit

DIGITAL SIGNAGE. En hoe verkoop ik dit DIGITAL SIGNAGE En hoe verkoop ik dit ER IS GEEN STANDAARD OPLOSSING Omdat klanten uniek zijn en de behoeften ook, is er helaas geen kant en klare oplossing Er zijn misschien wel te veel mogelijkheden

Nadere informatie

Audiovisuele oplossingen

Audiovisuele oplossingen Audiovisuele oplossingen Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie

Whitepaper. Zorgresidentie. Innovatieve, draadloze zorgoplossing.

Whitepaper. Zorgresidentie. Innovatieve, draadloze zorgoplossing. Whitepaper Zorgresidentie Innovatieve, draadloze zorgoplossing De klant Zorgresidentie De contouren voor de ouderenzorg van de toekomst worden steeds duidelijker. Er komen meer senioren en als zij een

Nadere informatie

Draai aan knop 1 om de gewenste muziekbron te selecteren. Druk vervolgens om uw keuze te bevestigen.

Draai aan knop 1 om de gewenste muziekbron te selecteren. Druk vervolgens om uw keuze te bevestigen. GELUIDSINSTALLATIE De volledige geluidsinstallatie staat gecentraliseerd in de Sou-Sol maar kan lokaal worden bediend. Om de installatie te kunnen gebruiken dient de stroom van het Rack (Rek) in de Sous-Sol

Nadere informatie

Huizen. Vrij parkeren. Betaalbaar wonen. Park. Centrale ligging. Winkelvoorzieningen. Azielaan 598, 3526 ST Utrecht H61

Huizen. Vrij parkeren. Betaalbaar wonen. Park. Centrale ligging. Winkelvoorzieningen. Azielaan 598, 3526 ST Utrecht H61 Huizen vanhendriks Azielaan 598, 3526 ST Utrecht Betaalbaar wonen Centrale ligging Park Vrij parkeren Winkelvoorzieningen H61 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSENDE AKOESTISCHE OPLOSSING

VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSENDE AKOESTISCHE OPLOSSING VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSENDE AKOESTISCHE OPLOSSING ALLCYLINDER akoestische cilinder TOEPASSING: ATRIUM / VERKEERSRUIMTE DE KORREL BEHEER, TERSCHUUR ALLKOESTIEK.NL 2 ALLKOESTIEK.NL Allkoestiek: van A

Nadere informatie

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. Phonak BV Postbus ED Vianen

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. Phonak BV Postbus ED Vianen Goed horen met FM Een gids voor praktische toepassingen Life is on We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen

Nadere informatie

WAALSTRAAT 6 3812HW AMERSFOORT

WAALSTRAAT 6 3812HW AMERSFOORT WAALSTRAAT 6 3812HW AMERSFOORT Charmante stadswoning in het geliefde Soesterkwartier. Charmante stadswoning in het geliefde Soesterkwartier. Op een fraaie en rustige locatie gelegen. De Kindvriendelijke

Nadere informatie

Laat uw medewerkers excelleren

Laat uw medewerkers excelleren Laat uw medewerkers excelleren LivingFacility realiseert en regisseert integraal facilitair management in grote kantooromgevingen en voor organisaties die actief zijn op meerdere locaties. Wij combineren

Nadere informatie

MARKETING MET WEBINARS JORIS KOK JAARBEURS UTRECHT 20 NOVEMBER 2014

MARKETING MET WEBINARS JORIS KOK JAARBEURS UTRECHT 20 NOVEMBER 2014 MARKETING MET WEBINARS JORIS KOK JAARBEURS UTRECHT 20 NOVEMBER 2014 @JORISKOK LINE-UP! q Internet is video?! q Webinars q DIY of DWDD q Cases q Rendement q Tip(s) van de Dag INTERNET IS VIDEO?! 3 MILJARD

Nadere informatie

WAANDERS IN DE BROEREN. Inzending ARC Interieur 2013

WAANDERS IN DE BROEREN. Inzending ARC Interieur 2013 WAANDERS IN DE BROEREN Inzending ARC Interieur 2013 INZENDING ARC INTERIEUR 2013 PROJECTGEGEVENS OPDRACHT Waanders In de Broeren - Dhr. W. Waanders LOCATIE Achter de Broeren 1-3 Zwolle OMSCHRIJVING renovatie

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

Introductie VOC Lokaal Radio VOC Lokaal Televisie. TV Spot Kabelkrant Billboarding. VOC Lokaal Online Tarieven Wie, wat, waar

Introductie VOC Lokaal Radio VOC Lokaal Televisie. TV Spot Kabelkrant Billboarding. VOC Lokaal Online Tarieven Wie, wat, waar 011 - 3. Introductie 4. VOC Lokaal Radio 6. VOC Lokaal Televisie a. TV Spot b. Kabelkrant c. Billboarding 8. VOC Lokaal Online 9. Tarieven 10. Wie, wat, waar 11. Contact 2. VOC Lokaal is het samenwerkingsverband

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL

HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL Inhoudsopgave HNK-Formule pag. 3 Club HNK pag. 4 Flexwerken pag. 6 Vergaderen pag. 7 Managed office pag. 8 Kantoor op maat pag. 9 Locaties pag. 10 Download de HNK App 2 VERGADEREN

Nadere informatie

WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web

WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web Of het nu gaat om een vergadering, training, conferentie of seminar, als u een bijeenkomst organiseert, streeft u naar een zo hoog mogelijke

Nadere informatie

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals IT S ALL ABOUT EXPERIENCE Package Deals De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor

Nadere informatie

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern!

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern! 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Het beste van beide tijden Een mix van modern en authentiek In 1931 opende s-hertogenbosch het eerste, geheel overdekte veemarktcomplex van Nederland.

Nadere informatie