UITNODIGING OPEN HUIS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UITNODIGING OPEN HUIS"

Transcriptie

1 UITNODIGING OPEN HUIS Datum: 13 & 14 april uur Adres: Voltastraat 25-b 8013 PM ZWOLLE Videoconferentie Narrowcasting Presentatiesystemen Geluidsinstallaties

2 Specialismen OPEN HUIS BACKSTAGE AV Projectbegeleiding Samen met u realiseren wij eenvoudige en complexe audiovisuele installaties. Zowel tijdelijk, alsook permanent. Innovatief, dienstverlenend en oplossingsgericht. Installatie Ons installatie team bestaat uit gelouterde monteurs met probleemoplossend vermogen. Ook werken wij samen met uw aannemer of elektra installateur. Technische dienst Middels een eigen TD kunnen reparaties snel en adequaat worden uitgevoerd. Een onmisbare schakel in onze dienstverlening naar u als klant. Trainingen Wij organiseren jaarlijks diverse trainingen voor onze klanten en relaties. Een investering die ertoe leidt dat u nog effi ciënter gebruik kunt maken van onze geboden oplossing.

3 Over ons OPEN HUIS BACKSTAGE AV Wij zorgen achter de schermen dat de klant in de spotlights kan staan. Backstage AV is sinds 2011 op vele fronten van de audiovisuele markt actief en richt zich op de verkoop en het advies van beeld- en geluid toepassingen, zoals videoconferentie, narrowcasting, presentatiesystemen en geluidsinstallaties. Richard Bredewold, geboren op 15 januari 1973 in Zwolle, staat aan het bewind. Sinds ik kennismaakte met de eerste beamers wist ik dat de audiovisuele markt bij mij paste. Inmiddels ben ik vanaf 1999 actief in diverse functies binnen de audiovisuele branche. In 2011 heb ik de stap gezet naar zelfstandig ondernemerschap en ben ik Backstage AV gestart. Een betere stap had ik niet kunnen zetten, glimlacht Richard. Blauwvinger Bredewold, getrouwd met Callista en vader van twee zoons met de leeftijd van 17 en 20 jaar oud, licht toe hoe Backstage AV is ontstaan; Iedereen presenteert. En als je dat doet, dan moet het kloppen. Daarom willen we achter de schermen zorgen voor een betrouwbare en gebruiksvriendelijke audiovisuele techniek, zodat onze opdrachtgever zorgeloos in de spotlights kan staan. Wij zijn een kennisgedreven organisatie. We ontwerpen en realiseren installaties op basis van innovatieve, audiovisuele producten voor een goede prijs. Bovendien vinden we de mensfactor erg belangrijk. Samen met de klant willen we resultaat halen op een prettige manier. Het team van Backstage AV bestaat inmiddels uit 5 mensen. Een kleine, prettige en fl exibele organisatie, waar de klant koning is, gaat Richard verder. Communicatie via korte lijnen en ruime audiovisuele kennis. De mensen achter de schermen bij Backstage AV hebben echt nog passie voor het vak. We weten erg goed wat ons werkgebied wel en niet is. Zo leggen we de nadruk op videoconferentie, narrowcasting, presentatiesystemen en geluidsinstallaties. We zoeken eerder de samenwerking, dan dat we alleen voor eigen succes gaan. Het wordt hoog tijd om het bedrijfsleven in en rondom Zwolle en omgeving actief te laten zien wat wij precies doen, vertelt Richard Bredewold. Backstage AV is gestart in 2011 en de recessie was een nieuwe realiteit. Sinds deze periode hebben we projecten mogen uitvoeren voor mooie opdrachtgevers. Daar zijn we erg dankbaar voor, want daardoor kunnen wij sinds de start een stijgende lijn laten zien. We hebben dan ook het plan verder te groeien richting 2018 en daarom zetten we de voordeur graag open voor alle Zwolse ondernemers, die graag eens kennis met ons en onze oplossingen willen maken.

4 Corporate Muziek en omroep Digitaal informatieysteem Vergaderen Videoconferencing Een uitgekiende geluidsinstallatie voor- Beeld kan ingezet worden om interne Geen vertraging tijdens het vergaderpro- Onlangs heeft Backstage AV een ziet uw bedrijfspand van achtergrondmu- bedrijfsprocessen te communiceren. ces is een utopie. Wist u dat 80% van videoconferencing mogen realiseren bij ziek. Sfeer en ambiance in de ontvangst- Denk hierbij eens aan een alle vergaderingen niet op tijd begin- advocatenkantoor Dommerholt te Zwolle. ruimte, terwijl het personeel op kantoor productieplanning of het tonen van KPI s nen? Backstage AV biedt oplossingen Op deze wijze zijn de medewerkers van of in de werkplaats een eigen radio- aan uw sales team. Maar ook als digitale op maat. De nadruk ligt op kwaliteit en Dommerholt in staat om op eenvoudige, zender aanzet. Bovendien functioneert bewegwijzering binnen uw bedrijf of om bediengemak, waardoor stress tot de maar vooral effi ciënte wijze te com- de installatie in het geval van gemak of klanten welkom te heten bij de receptie. verleden tijd behoort. Backstage AV spe- municeren met hun clientèle. Het levert nood ook als omroepsysteem. Het zijn slechts enkele voorbeelden van cialist in oplossingen voor vergaderen op essentiële tijdwinst op, die binnen de legio toepassingen. afstand. advocatuur het verschil kan maken.

5 Referenties OPEN HUIS BACKSTAGE AV NEC Enterprise Hilversum Voor de nieuwe locatie van NEC Enterprise Hilversum heeft Backstage AV de opdracht mogen voltooien voor het audiovisueel inrichten van de wacht- en ontvangstruimte, de vergaderruimtes en de boardroom. Bovendien werd een ruimtereservering systeem ingericht om centraal te kunnen reserveren en plannen. In de ontvangstruimte worden bezoekers geinformeerd en welkom geheten via een narrowcasting informatiesysteem. De vergaderruimtes zijn voorzien van vergelijkbare presentatiesystemen met videocommunicatie systeem. In de boardroom is gekozen voor een elektrisch bedienbaar projectiescherm, welke geheel draadloos via ipad te bedienen is. Plantagekerk Zwolle Voor de inwoners van Zwolle is de Plantagekerk in het centrum een vertrouwd stadsgezicht. Het monumentaal kerkgebouw heeft een geweldige akoestiek voor zang, maar lastig om geluid te kunnen versterken. Backstage AV heeft de op opdracht gekregen om de bestaande geluidsinstallatie te vervangen, zodat ook live muziek weergegeven kon worden. Alle bruikbare onderdelen zijn opnieuw aangesloten en bekabeld. Zichtbaar en hoorbaar zijn de nieuwe luidspreker zuilen. Het hart van de installatie is een digitale audiomatrix. Met een op maat gemaakte app kan de gehele installatie bovendien draadloos worden bediend.

6 Retail Omroep Er zijn altijd piekmomenten in de winkel, waarop bij de balie extra hulp is gewenst. Met een doordachte omroepinstallatie kunt u collega s door het hele bedrijfspand om hulp vragen. Middels een ingesproken boodschap, maar natuurlijk via een ding-dong. Veel gehoord in de supermarkt: Assistentie kassa 1 alsjeblieft! Videowall Communicatie en inspiratie via dynamische informatie op videowalls en beeldschermen. Zowel binnen als buiten. Het is de trend van dit moment om uw verkoop activiteiten eenvoudig, maar op hoogwaardige wijze kracht bij te zetten.. U betrekt uw klant op deze wijze optimaal in uw winkelconcept. Achtergrondmuziek Muziek beïnvloedt het koopgedrag van bezoekers in uw winkel. Verdiep u maar eens in de legio onderzoeken, die hier naar zijn gedaan. Backstage AV zorgt samen met u voor een geweldige beleving op muzikaal niveau. Muziek op het juiste volume, geheel verspreid door de hele zaak, dat bedient kan worden door elke medewerker. Op de foto ziet u de retail store van Telstar, waar Backstage AV een compleet muzieksysteem ten behoeve van achtergrondmuziek heeft gerealiseerd.

7 Foodservice & Hospitality Vergaderen Een meeting- of conferentieruimte maakt tegenwoordig deel uit van bijna elk hotel of zalencentrum. Heeft u er al aan gedacht om de audiovisuele inrichting te optimaliseren? Niets vervelender dan uw ruimte verhuren, terwijl deze niet volledig functioneert. Met een inrichting van Backstage AV laat u niets aan het toeval over. Informeren U kunt beeld inzetten om uw bezoekers te informeren. Zo kunt u deelnemers aan vergaderingen de juiste weg wijzen en wachtende gasten entertainen. Een andere optie is om dit systeem in de avond commercieel in te zetten en de attentie van uw gasten te trekken middels aanbiedingen of een speciale activiteiten planning. Multifunctionaliteit Als foodservice- en hospitality ondernemer wilt u fl exibel zijn en meerdere partijen of evenementen aan kunnen. Door uw ruimtes multifunctioneel in te richten kunt u deze verkleinen of vergroten. Dit geldt ook voor de audio- en video installatie. Door het combineren van ruimtes (zones) zorgt u altijd voor de juiste setting. U ziet hierbij een foto van het Dorpshuis Windesheim. Een project wat Backstage AV onlangs heeft gerealiseerd, waarbij de ruimtes binnen het centrum optimaal audiovisueel worden benut.

8 Sports & Leisure Muzieksysteem Binnen elke vereniging, sport- of fi tnessclub is een cruciale rol weggelegd voor muziek. Enerzijds zweept het de sporter op om het maximale uit zichzelf te halen. Anderzijds is gezelligheid ook een ontzettend belangrijk aspect na het sporten. En dat gaat altijd gepaard met muziek. Video entertainment Tijdens het indoor sporten worden we steeds vaker omringd door video entertainment. Het lopen op de loopband wordt door video een stuk aantrekkelijker gemaakt. Ook kan beeld ingezet worden om sporters aan te sporen middels motivatie video s. Op een sportclub kunnen ook de uitslagen van alle teams en de sponsoren op het scherm worden getoond. Omroep Spraakverstaanbaarheid is zo belangrijk wanneer het aankomt op het doen van mededelingen rondom een evenement. Wie speelt tegen wie op welk veld? Hoe laat? Maar naast mededelingen geldt deze spraakverstaanbaarheid ook voor de voorzitter die de leden van de club toespreekt. Of de instructeur die zijn leerlingen aan het trainen is. Onlangs heeft Backstage AV een geweldig omroepsysteem mogen realiseren voor de voetbalvereniging CSV 28 te Zwolle. Elke speler van beide teams wordt nu luid en duidelijk weergegeven.

9 Residential Outdoor muzieksysteem Swingend door het huis of in een handomdraai de veranda omtoveren tot gezellig middelpunt van een tuinfeest. Het kan eenvoudig worden gerealiseerd door het aanleggen van een doordacht muzieksysteem met luidsprekers die geschikt zijn voor outdoor gebruik. De muziek kan worden bediend op de tablet of smartphone. Achtergrondmuziek In huis zelf kan er worden gekozen voor het inbouwen van plafond luidsprekers in verschillende ruimtes. In de badkamer of in de sauna wellicht. Voor al deze toepassingen zijn unieke luidsprekers te vinden die vocht- en/of hittebestendig zijn en een uitmuntende muziekweergave weten te produceren. Multi-zone geluidsinstallatie Multi-zone is een term die Backstage AV steeds vaker hoort, ook van particuliere eindgebruikers. Het betekent dat u als eindgebruiker in staat bent om in diverse ruimtes niet alleen het volume apart van elkaar kunt regelen, maar ook kunt selecteren of u wilt genieten van een CD, een Mp3 of van de radio.

10 Education & Religion Presentatie Een spreker wil zijn boodschap zo goed mogelijk overbrengen. Nu is het succes natuurlijk afhankelijk van de spreker zelf. Wat wil hij tenslotte zeggen? Maar een doordachte audiovisuele inrichting en gebruiksvriendelijke bediening biedt de spreker veel houvast om de boodschap kracht bij te zetten. Spraakverstaanbaarheid Cruciaal bij een presentatie, een lezing of wanneer een collega in het zonnetje gezet wordt. Wanneer de boodschap niet helder overkomt, irriteert de voordracht en valt de concentratie van de luisteraars weg. Spraakverstaanbaarheid is een vak, waarbij elke ruimte akoestisch bekeken moet worden om tot de juiste oplossing te komen. Multimedia en projectie In het onderwijs en tijdens kerk-, rouw- of trouw diensten speelt multimedia steeds vaker een belangrijke rol. Studenten, leraren, bezoekers, nabestaanden of feestvierders wensen steeds vaker gebruik te maken van geluid en beeld om een les of dienst extra kracht bij te zetten. Een goed geluidsysteem en betrouwbare projector zijn een must voor het laten slagen van deze gebeurtenissen. Op de foto ziet u de oplossing op het gebied van multimedia en projectie, welke Backstage AV onlangs heeft gerealiseerd in de Sionskerk te Zwolle.

11 Referenties OPEN HUIS BACKSTAGE AV Missie De mensen achter Backstage AV werken vanuit partnership met sterke merken, waardoor kwalitatieve en kennisgedreven audiovisuele oplossingen ontstaan, om zo de klant te ontzorgen en een betrouwbare en duurzame partner te zijn. De sterke merken van Backstage AV Visie Backstage AV wil anno 2018 een dusdanig marktaandeel in de regio Zwolle hebben dat zaken doen met Backstage AV een logische keuze is voor de klant, die een passend antwoord zoekt voor innovatieve, audiovisuele vraagstukken.

12 Referenties OPEN HUIS BACKSTAGE AV AKROH, Zwolle Albert Heijn DCO, Zwolle Altrex, Zwolle appbakkers, Zwolle Atrium Innovations, Almere Axxion Industries, Zwolle Bakker TIB, Meppel Bieze Food Group, Nijkerk Buisman Warehousing, Zwolle Café Restaurant de Mol, Wijthmen CBS Paperklip, Zwolle Cees Lubbers Classics Racing, Zwolle CêlaVíta, Wezep CGK Zwolle Noorderkerk, Zwolle Cibap, Zwolle College Point, Amersfoort Concent, Zwolle Cyklop Nederland, Zwolle Christal, Zwolle Deltion College, Zwolle Diaconessenhuis, Meppel Dommerholt Advocaten, Zwolle Dorpshuis de Molenkamp, Windesheim E-Dental, Alblasserdam Energiewacht Groep, Zwolle Epos, Nijkerk Esyst, Zwolle Frion Zorg, Zwolle FrieslandCampina Kievit, Meppel Gemeente Steenwijkerland, Steenwijk Gemeente Groningen, Groningen GKV Drachten de Fontein, Drachten GKV Rouveen Levensbron, Rouveen GKV Zwolle-Centrum Plantagekerk, Zwolle Historisch Centrum Overijssel, Zwolle t Hoefi jzer, Zwolle Hospimed International, Zwolle Hotel Kuik, Ruinen HulstVlier,Zwolle IJssel Technologie, Zwolle Impact, Dronten Impact, Kampen InstallatieWerk, Hilversum We zien u graag op 13 en 14 april op de Voltastraat 25-B te Zwolle! ITM Groep, Kampen KNMI, de Bilt Maan Group, Raalte Menso Alting College, Zwolle MFC, Lierderholthuis NEC Enterprise, Hilversum Noorderboog, Steenwijk Noordgouw, Heerde Nooter Technische Installaties, Zwolle OBS t Ienster Ballum, Ameland Omega Zorg, Zwolle Openbaar Onderwijs, Zwolle Parabool, Schalkhaar PG Utrecht Johannescentrum, Utrecht Pi Groep, Lelystad Pieter Zandt, Kampen PKN Zwolle Sionskerk, Zwolle Plukon Food Group, Wezep PostNL, Zwolle PROBIS Nederland, Beilen Processionals, Apeldoorn Remmers Bouwchemie, Hoogeveen Ruitenberg Ingredients, Twello SBO de Twijn, Zwolle Schutte Bouw, Zwolle Selecsys, Nieuwleusen Smink Groep, Amersfoort Stichting Sprank, Zwolle Tafeltennis Vereniging, Zwolle Theologische Universiteit, Kampen Telstar Megastore, Almere Telstar Megastore, Amersfoort Telstar Megastore, Apeldoorn Telstar Megastore, Groningen Telstar Megastore, Houten Top Selekt Diensten, Sneek Urbana, Zwolle UMCG, Groningen Unica Installatietechniek, Zwolle Unica Fastcom, Hoevelaken VBG Wierden Taborkerk, Wierden VDL ETG, Almelo VEG Ridderkerk de Kern, Ridderkerk VEG Urk Morgenster, Urk Venture Groep, Genemuiden Voetbalvereniging CSV 28, Zwolle Voetbalvereniging VSW, Windesheim Webasto, Kampen Wecovi Zwolle Wijndragers, Zwolle Yarden, Almere X-ICt, Zwolle Ziekenhuis Bethesda, Hoogeveen

al 12.5 jaar warm Wij lopen voor u. Welkom in de grootste AV-proeftuin van Nederland! Wrijving geeft warmte Koele kikkers en warme contacten

al 12.5 jaar warm Wij lopen voor u. Welkom in de grootste AV-proeftuin van Nederland! Wrijving geeft warmte Koele kikkers en warme contacten Zweet Nummer 1 januari 2012 speciale uitgave Wij lopen al 12.5 jaar warm voor u. Welkom in de grootste AV-proeftuin van Nederland! Rabobank Nederland Pag. 10 Wrijving geeft warmte Onze warme relatie met

Nadere informatie

Audiovisuele & ICT Systeem Integratie + Hoogwaardige Ruimte-inrichting

Audiovisuele & ICT Systeem Integratie + Hoogwaardige Ruimte-inrichting Audiovisuele & ICT Systeem Integratie + Hoogwaardige Ruimte-inrichting Inhoudsopgave Introductie 4-9 Voorwoord 4 Divisies 4 BIS Concepten 6 Disciplines 8 Paketten 9 Maatwerkoplossingen 9 BIS Room Concepts

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Met inspirerende groet, Aart van Herk

Met inspirerende groet, Aart van Herk Met trots presenteren wij dit magazine naar aanleiding van het 25-jarig jubileum van Aqualon. In de afgelopen 25 jaar is Aqualon uitgegroeid tot een lokale specialist op het gebied van hoogwaardig sanitair

Nadere informatie

Communicatie Quo Vadis? het WWW.ONDERNEMERSBELANG.NL NR. 2 2011 ZWOLLE E.O. Cock Grandia: hoogwaardig assessment bij werving en selectie

Communicatie Quo Vadis? het WWW.ONDERNEMERSBELANG.NL NR. 2 2011 ZWOLLE E.O. Cock Grandia: hoogwaardig assessment bij werving en selectie NR. 2 2011 ZWOLLE E.O. Communicatie Quo Vadis? Dagelijks ontmoet ik veel mensen IVM plukt vruchten van Ondernemend Innoveren Cock Grandia: hoogwaardig assessment bij werving en selectie Zonder vrije concurrentie

Nadere informatie

BIS Videoconference: Visueel vergaderen zonder reistijd of files

BIS Videoconference: Visueel vergaderen zonder reistijd of files BIS Videoconference: Visueel vergaderen zonder reistijd of files De grootste voor presentatie, informatie en communicatieruimtes advies installatietechniek inrichting onderhoud STAP UIT DE FILE MET BIS

Nadere informatie

ILLUSTRATIE VOORZIJDE

ILLUSTRATIE VOORZIJDE uitgave 3 juni 2014 ILLUSTRATIE VOORZIJDE Open for Support, afgekort O4S, is een leverancier van datacenter diensten. O4S levert geen individuele diensten of producten. Wij leveren een uniek totaalconcept

Nadere informatie

Geslaagde start van 2015 Ondernemers positief gestemd. Bezoekers aan het woord

Geslaagde start van 2015 Ondernemers positief gestemd. Bezoekers aan het woord Geslaagde start van 2015 Ondernemers positief gestemd Bezoekers aan het woord Nieuwjaarsspeech van de heer Frans J.N. Kramer, voorzitter Federatie Bedrijvenverenigingen Alkmaar e.o. Wij willen u van harte

Nadere informatie

Wakker? voorwoord JOHN VAN DE WAKKER

Wakker? voorwoord JOHN VAN DE WAKKER voorwoord JOHN VAN DE WAKKER Wakker? REGEREN IS VOORUITZIEN EN ZOALS ELKE GOEDE ONDERNEMER HEEFT U ZICH VAST VOORBEREID OP DE TOEKOMSTIGE ONTWIKKELINGEN IN UW BRANCHE. TOCH BLIJFT HET LASTIG OM IN TE SCHATTEN

Nadere informatie

Til de werkomgeving naar een hoger plan

Til de werkomgeving naar een hoger plan FACILITY MANAGEMENT juli 2015 Innovaties in facility management FM loont echt! Realtime gegevens zorgen voor transparantie Facility manager is spil in circulaire economie Beveiliging en veiligheid heeft

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 van 11

Inhoudsopgave. 1 van 11 Inhoudsopgave Leerlingen werven was nog nooit zo makkelijk... 2 Hoe komen we aan meer leerlingen? 2 Door wie wordt de schoolkeuze beïnvloed?. 2 Door wat wordt de schoolkeuze beïnvloed?...2 Hoe komen ouders

Nadere informatie

Narrowcasting by. increase your message!

Narrowcasting by. increase your message! Narrowcasting by increase your message! Hulskamp Audiovisueel Toonaangevend in totaaloplossingen Goede apparatuur verkopen kan iedereen. Goed ermee omgaan en alle mogelijkheden voor uw doeleinden benutten,

Nadere informatie

Nooit een brug te ver! BUSINESSMAGAZINE

Nooit een brug te ver! BUSINESSMAGAZINE BUSINESSMAGAZINE Noordwest Veluwe en Flevoland Stad in Bedrijf Businessdagen 14 & 15 april 2015, locatie Sypel Harderwijk 17 e jaargang, nummer 06, juni 2014 ondernemend voor ondernemers Nooit een brug

Nadere informatie

LOYALTY AND DIRECT MARKETING. Cherry SOLD OUT! LOYALTY AND DIRECT MARKETING. soldout.nu ON THE CUPCAKE

LOYALTY AND DIRECT MARKETING. Cherry SOLD OUT! LOYALTY AND DIRECT MARKETING. soldout.nu ON THE CUPCAKE SOLD OUT! LOYALTY AND DIRECT MARKETING SOLD OUT... THE Cherry LOYALTY AND DIRECT MARKETING soldout.nu ON THE CUPCAKE MET DANK AAN... Michel Brakenhoff Nico Rijkhof Martijn ten Klei Ronald Tol Frits Hirschtein

Nadere informatie

Van drie naar twee scholen. Zo vol wordt het niet meer FELLE STRIJD OM LEERLING. doorbreek de krimp. slimme online marketing voor scholen

Van drie naar twee scholen. Zo vol wordt het niet meer FELLE STRIJD OM LEERLING. doorbreek de krimp. slimme online marketing voor scholen Zo vol wordt het niet meer Van drie naar twee scholen FELLE STRIJD OM LEERLING Fusies scholen door krimp aantal leerlingen doorbreek de krimp slimme online marketing voor scholen Inleiding: online marketing

Nadere informatie

InCompany workshops 2015. Empower your talents and Fuel your future

InCompany workshops 2015. Empower your talents and Fuel your future InCompany workshops 2015 Empower your talents and Fuel your future TOON LEF, MAAK HET VERSCHIL EN FUEL YOUR FUTURE Werk is tegenwoordig te vergelijken met topsport. Goede kwaliteit leveren, je best doen

Nadere informatie

noflik EXPO is drok Dwaande PTH Groep winnaar Een koe is kieskeurig Reputatiemanagement Regiomarketing wad, stad en wouden fryslân

noflik EXPO is drok Dwaande PTH Groep winnaar Een koe is kieskeurig Reputatiemanagement Regiomarketing wad, stad en wouden fryslân noflik fryslân H è t m a g a z i n e v o o r o n d e r n e m e n d : wad, stad en wouden EXPO is drok Dwaande PTH Groep winnaar Een koe is kieskeurig Reputatiemanagement Regiomarketing 6 Najaar 2011 PINNEN

Nadere informatie

levert je mooie streken

levert je mooie streken Gelderland Speciale uitgave van 2014 Gelderland levert je mooie streken Veldhuis Media groeit door specialisatie Modulaire leidingbanen besparen tijd op de bouwplaats Klaar voor de toekomst met Ja! HRM

Nadere informatie

Marketing48 in de zorg

Marketing48 in de zorg Kennisnetwerk in vernieuwende Marketing Een uitgave van Dune Reclamebureau Pebbler Vixy RobinC Art Beat TNMF Lekkere Tekst SterCommunicatie Wizzle efficiënta Merckwaardig. EDITIE 1, VOORJAAR 2014 www.marketing48.nl

Nadere informatie

het ONDERNEMERS VNO-NCW IJsseldelta wil groeien door sterkere band met achterban WWW.ONDERNEMERSBELANG.NL NR. 4 2010 ZWOLLE E.O.

het ONDERNEMERS VNO-NCW IJsseldelta wil groeien door sterkere band met achterban WWW.ONDERNEMERSBELANG.NL NR. 4 2010 ZWOLLE E.O. NR. 4 2010 het ONDERNEMERS ZWOLLE E.O. B E L A N G VNO-NCW IJsseldelta wil groeien door sterkere band met achterban Lean manufacturingproject groot succes Onderneemkracht sleutel tot succes voor Zwolse

Nadere informatie

Marketing/Communicatie Plan. ten behoeve van de promotie van. Leidschendam - Centrum

Marketing/Communicatie Plan. ten behoeve van de promotie van. Leidschendam - Centrum Marketing/Communicatie Plan ten behoeve van de promotie van Leidschendam - Centrum Door : Tekst en fotografie Preneurl. BV Aakwerf 2, 2725 CN Zoetermeer, T:079 3433996 E:info@preneurl.com Van : Ing. Datum

Nadere informatie

We leren dagelijks van onze klanten

We leren dagelijks van onze klanten MAGAZINE VOOR MEDEWERKERS VAN KPN SEPTEMBER 2012 Marjolein Regoort (26) manager nieuwe kpn winkel We leren dagelijks van onze klanten KPN DOET T GEWOON Onze nieuwe campagne Monteurs meer mandaat tijdens

Nadere informatie

EspritXB: betere processen, betere dienstverlening. Verder in dit nummer: Klantcase MTV Networks De Telecom Adviseur

EspritXB: betere processen, betere dienstverlening. Verder in dit nummer: Klantcase MTV Networks De Telecom Adviseur J A A R G A N G 1 N U M M E R 2 Z O M E R 2 0 0 9 EspritXB: betere processen, betere dienstverlening Verder in dit nummer: Klantcase MTV Networks De Telecom Adviseur VERBONDEN JAARGANG 1 NUMMER 2 ZOMER

Nadere informatie

het ONDERNEMERS OSS, BERNHEZE E.O.

het ONDERNEMERS OSS, BERNHEZE E.O. NR. 1 2010 het ONDERNEMERS OSS, BERNHEZE E.O. Maak kennis met Van Mun Advies B E L A N G SOB: spreekbuis ondernemers Bernheze BOXSS introduceert flexibele kantoorruimte Een sterk merk biedt weerwerk ONLINE

Nadere informatie

EspritXB: betere processen, betere dienstverlening. Verder in dit nummer: Klantcase MTV Networks De Telecom Adviseur

EspritXB: betere processen, betere dienstverlening. Verder in dit nummer: Klantcase MTV Networks De Telecom Adviseur J A A R G A N G 1 N U M M E R 2 Z O M E R 2 0 0 9 EspritXB: betere processen, betere dienstverlening Verder in dit nummer: Klantcase MTV Networks De Telecom Adviseur VERBONDEN JAARGANG 1 NUMMER 2 ZOMER

Nadere informatie

Bekijk onze eerstvolgende Business Eventdagen op BTCTELECONSULT.NL/BUSINESSEVENT. Met vriendelijke groet,

Bekijk onze eerstvolgende Business Eventdagen op BTCTELECONSULT.NL/BUSINESSEVENT. Met vriendelijke groet, TELECOM TABLOID RENDEMENT IN DE LIFT herfst 2013 / winter 2014 >> Thema: Rendement in de lift >> Hosted IP Telefonie op maat... pag. 2 >> Special: bewaar-stappenplan... pag. 3 t/m 6 Slimmer werken, communiceren

Nadere informatie

Verbonden. 11 operations update Duidelijke facturen Nieuw generatie netwerk

Verbonden. 11 operations update Duidelijke facturen Nieuw generatie netwerk Verbonden Magazine / Jaargang 3 / nummer 6 / VoorJaar 2011 Verbonden Telefonie over IP 3 face 2 face Michael Toornent, Product Specialist 7 Productnieuws Hosted Telefonie 8-9 Verbonden met de klant Van

Nadere informatie

4c s. voor succesvolle online communicatie speciaal voor zakelijke adviesbureau s nu inclusief checklist voor jouw communicatie 14,95

4c s. voor succesvolle online communicatie speciaal voor zakelijke adviesbureau s nu inclusief checklist voor jouw communicatie 14,95 Ananasmarketeers voor groei 4c s voor succesvolle online communicatie speciaal voor zakelijke adviesbureau s nu inclusief checklist voor jouw communicatie 14,95 Tweede versie: oktober 2014 Copyright 2014

Nadere informatie

BAM voor transparantie en integratie www.westfriesezaken.nl

BAM voor transparantie en integratie www.westfriesezaken.nl Zakenmagazine voor ondernemers, bestuurders en managers in West-Friesland e.o. 7 e jaargang juli 2015 editie 04 Thema: Telecom & Automatisering BAM voor transparantie en integratie www.westfriesezaken.nl

Nadere informatie