Einde Academisch Jaar Professors On Stage

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Einde Academisch Jaar Professors On Stage"

Transcriptie

1 Professors On Stage Samenwerkingsbrochure Eindhovens Studenten Corps Closing Academic YEar Committee 2015

2 Einde Academisch JAar INTRODUCTIE Professor Berry Eggen achter de draaitafel Voor u ligt de samenwerkingsbrochure aangaande het project Einde Academisch Jaar. Al een aantal jaar tracht Gemeente Eindhoven van Eindhoven een studentenstad te maken. Om dit initiatief kracht bij te zetten, is bijvoorbeeld de Stichting Promotie Eindhoven Studentenstad in het leven geroepen. Helaas blijven, zicht- en tastbare resultaten uit. Daar wil het Eindhovens Studenten Corps verandering in brengen. Al drie jaar heeft het Eindhovens Studenten Corps het heft in handen genomen met het evenement. Een evenement waarbij professoren van de Technische Universiteit achter de DJ booth stonden en zo de studenten een onvergetelijke avond bezorgden. Vanwege het grote en groeiende succes van dit evenement, zetten wij dit concept voort om het tot een hoger niveau te tillen. Op die manier trachten wij alle actieve studenten in Eindhoven te bereiken en de integratie tussen hen te bevorderen. Middels deze brochure willen wij u informeren over de invulling van de activiteit Einde Academisch Jaar. U kunt informatie vinden over het evenement, het programma en onze doelstellingen en de verschillende sponsormogelijkheden.

3 HET EVENEMENT De opening van het academisch jaar is ieder jaar een groot succes. Studenten komen hier samen ongeacht hun studie, verenigingsleven, sportleven, nationaliteit, et cetera. Dit komt door het toegankelijke karakter en jarenlange traditie. Wij zijn van mening dat ook een activiteit ter afsluiting van het academisch jaar op zijn plaats is. Vanwege de voorgaande successen van wordt dat ook dit jaar in samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven weer voortgezet. Het Einde Academisch Jaar vindt dit jaar plaats op vrijdag 3 juli Door een internationaal thema te koppelen aan de activiteit willen wij de integratie met ook de internationale studenten bevorderen. Voorgaande edities stonden daarom in het teken van Verenigde Staten, Brazilië en Australië. Dit maal zal dat Spanje zijn. De aftrap van het programma zal met de Academic Awards zijn, waarbij awards zullen worden uitgereikt voor het beste afstudeerwerk, het beste ontwerprapport, en het beste proefschrift/proefontwerp in Op feestelijke wijze zal dit worden afgesloten met een borrel. Spaanse Tuna muzikanten, een feestelijke dansgroep en een rode loper zullen de menigte vervolgens begeleiden naar het Metaforum waar plaats zal gaan vinden. Rector Magnificus Frank Baaijens zal het spits afbijten en als eerste achter de DJ booth plaatsnemen. Naast de Rector Magnificus, zullen professoren van alle studierichtingen hun draaikunsten laten zien. Zij worden hierin begeleid door Discom 86, de ondervereniging van het Eindhovens Studenten Corps, bestaande uit ervaren DJ s. De professoren draaien ieder hun eigen geselecteerde muziek. Gedurende is er de mogelijkheid om lekker te eten en een drankje te drinken. De festiviteit zal plaatsvinden in het middelpunt van de campus; het Metaforum. Dit gebouw is de absolute ontmoetingsplek voor studenten, medewerkers, onderzoekers en bezoekers. Vervolgens zullen wij ons op typisch Spaanse wijze verplaatsen naar het nieuwe pand van het Eindhovens Studenten Corps aan de Ten Hagestraat 13 en daar het feest voortzetten. 2014

4 PROGRAMMA De activiteit zal plaatsvinden op vrijdag 3 juli UUR: A CADEMI C AWARDS TU/ E Het evenement start in de blauwe zaal van de TU/e met de uitreiking van de Academic Awards UUR: R ECEPTI E Afsluitend zal er een formele receptie in het hoofdgebouw plaatsvinden, waar tevens cocktails worden geschonken om al wat in Spaanse sferen te komen. Onder begeleiding van Spaanse Tuna muzikanten, een dansgroep en een rode loper zullen Rector Magnificus Hans van Duijn en de genomineerden van de Academic Award zich richting het Metaforum begeven. Vervolgens zal Hans van Duijn als eerste aan de knoppen draaien UUR: O P ENING PRO FESSORS ON STAGE De Rector Magnificus zal het evenement openen met een optreden. Studenten zullen vanuit hun tentamens, de Academic Awards of andere hoeken naar het evenement stromen om te ontspannen, het academisch jaar af te sluiten en de vakantie feestelijk in te luiden UUR: PRO FESSO RS ON STAGE Om het half uur neemt vervolgens van iedere studierichting een professor of docent plaats achter de DJ booth, om op die manier zoveel mogelijk verschillende studenten te bereiken. De professoren worden begeleid door Discom 86. Ondertussen zullen de studenten genieten van het eten en drinken dat aanwezig zal zijn. Daarnaast zal een bekende artiest tussendoor het feest echt laten losbarsten UUR: D E OV ER G AN G De activiteit op het Metaforum van de Technische Universiteit loopt ten einde en op Spaanse wijze zal de feestende menigte naar het Eindhovens Studenten Corps aan de Ten Hagestraat, gedreven worden UUR: N A T EN TAMEN FEEST Het befaamde Na Tentamen Feest (NTF) van het Eindhovens Studenten Corps wordt aan ieder einde van het kwartiel door ruim 500 studenten bezocht. Het pand aan de Ten Hagestraat zal in volledig Spaanse wijze gehuld zijn en het feestgedruis zal tot in de vroege uurtjes doorgaan.

5 WILT U SAMENWERKEN? Zoals u uit voorgaande informatie kunt concluderen, is het Einde Academisch Jaar met een evenement van groot formaat. Tijdens het evenement zijn voornamelijk de actieve studenten uit Eindhoven aanwezig. Een uitstekende kans om van de gelegenheid gebruik te maken om uw bedrijf kenbaar te maken en te promoten onder de potentiële ingenieurs. Naast de opties die wij bieden kunt u tijdens het evenement als sponsor een stand hebben staan. Op die manier kunt u naast sponsoring een praatje maken met de verschillende studenten. Deze doelgroep is zeer specifiek en u kunt op deze manier veel studenten bereiken voor relatief lage bijdrage waarbij u naamsbekendheid creëert. Daarnaast is dit de uitgelezen kans om studenten enthousiast te maken voor een (afstudeer)stage, traineeship of baan bij uw bedrijf. PAKKETTEN Naast specifieke sponsoring bieden wij u de mogelijkheid om op een voordeligere manier het maximale uit uw bijdrage te halen in de vorm van pakketten. In de tabel kunt u de verschillende mogelijkheden vinden. Alle opties zijn ook los te verkrijgen.

6 FACEBOOK Het evenement zal via Facebook gepromoot worden en regelmatig updates, aankondigen en winacties bevatten. Uw bedrijfslogo zal op de omslagfoto worden gebruikt. POST ER S Op de TU/e, Fontys en Summa College zullen posters worden opgehangen ter promotie van het evenement. Naast de onderwijsinstanties zullen de posters op zoveel mogelijk studentenhuizen worden opgehangen en in de sociëteit van het Eindhovens Studenten Corps. Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijfslogo op de poster te zetten. FLY ERS Op de verschillende onderwijsinstanties worden de flyers uitgedeeld vooral in de weken voor het evenement ter promotie. Net zoals bij de poster kunt u ook hier uw bedrijfslogo op de flyer laten zetten. Ook op de dag zelf worden de flyers uitgedeeld aan voorbijgangers. BEELDS CHER M TU/ E EN FONTY S Op de beeldschermen op de TU/e en Fontys zal het evenement grootschalig gepromoot worden door middel van foto s en filmpjes. WAT ERMERK IN FOTO S Tijdens het evenement zullen er foto s worden gemaakt die achteraf online op facebook worden gepubliceerd. Bij deze mogelijkheid kunt u een watermerk toe laten voegen waarbij er bij iedere foto uw bedrijfslogo voorbij komt. BAN NER ENT REE TU/ E Ongeveer een week voor de activiteit zal er bij het limbopad, een van de grootste ingangen van de TU/e een banner worden opgehangen. Vrijwel alle studenten van de TU/e komen hier voorbij en de banner zal daarom duizenden studenten bereiken. Voor u een uitstekende kans om hier uw bedrijfslogo te plaatsen en daarbij uw bedrijf te promoten. SCHERMEN SO CI ËT EIT De schermen die beschikbaar zijn in de sociëteit van het Eindhovens Studenten Corps zullen beschikbaar worden gesteld voor promotie. Tijdens het Na Tentamen Feest zullen de schermen gebruikt worden waarbij wij u de mogelijkheid bieden om uw bedrijfslogo daarbij terug te laten komen. BARR EN SO CIËTEIT U heeft de mogelijkheid om een van de barren die tijdens het Na Tentamen Feest veelvuldig in gebruik zullen zijn naar uw bedrijf te vernoemen. STAN D Op het evenement zullen verschillende standjes komen te staan die u naar eigen wens kunt inrichten. Door middel van de stand zal uw direct in contact komt met studenten. NAT UR A Eventueel kan er ook in natura gesponsord worden. Dit gaat in goed overleg met de commissie.

7 DOELSTELLING Het einde van het academische jaar met Professors on Stage is al drie jaar op rij een evenement. Maar het kan groter. Het kan beter. Een groep van zes diverse enthousiaste studenten, van zowel de TU/e als Fontys, staat klaar om hier een prachtige dag van te maken. Op een creatieve manier proberen wij niet alleen het evenement groots neer te zetten maar ook diverse groeperingen, culturen en studierichtingen hierbij te betrekken. Naast het bereiken van verschillende studentenverenigingen en studieverenigingen, ligt in het bijzonder de focus op het betrekken van de internationale studenten. Binnen- en buitenlandse studenten zullen nader tot elkaar op elkaar komen. Mede door het internationale thema hopen wij ook de internationale studenten van harte welkom te heten, en te laten zien Eindhoven wel degelijk een studentenstad is waarvan ook zij onderdeel zijn. Naast de internationale studenten willen wij ook studenten van de Fontys en het Summa College bereiken en betrekken, om ook die integratie te stimuleren en voor heel studerend Eindhoven een groots evenement neer te zetten! 2014 CONTACTGEGEVENS Rutger Koster Lid Acquisitie Einde Academisch jaar Commissie 2015 Eindhovens Studenten Corps Telefoon:

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015 utrechtsch studenten corps UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 2015 In augustus 2015 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van

Nadere informatie

Wij hopen op een goede samenwerking. Met vriendelijke groet, Emile Janssens

Wij hopen op een goede samenwerking. Met vriendelijke groet, Emile Janssens Comité Démarrage du Demarrage Festival In het jaar 2015 zal de Tour de France zijn start vinden in Utrecht. Om die reden zal de hele stad in het teken staan van de wielersport. Naar verwachting van de

Nadere informatie

E.S.T. Fellenoord. Meer dan alleen Tennis

E.S.T. Fellenoord. Meer dan alleen Tennis E.S.T. Fellenoord Meer dan alleen Tennis INTRODUCTIE Wat is E.S.T. Fellenoord? De Eindhovense Studenten Tennisvereniging Fellenoord is een bloeiende vereniging in het centrum van Eindhoven gevestigd op

Nadere informatie

C.S.R. Delft Informatie Brochure

C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Een studentenvereniging, bruisend, levend, actief en juist daarom interessant om te adverteren. In deze brochure laten wij u kennis maken met C.S.R. Delft.

Nadere informatie

Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen 2016

Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen 2016 Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen Doelstelling van de stichting Bouwkunde Bedrijvendagen De stichting Bouwkunde Bedrijvendagen heeft als doel bouwkundestudenten van de Technische

Nadere informatie

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2017! Met vriendelijke groet,

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2017! Met vriendelijke groet, SPONSORPROPOSITIE INTRODUCTIE In augustus 2017 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van ongeveer 11.000 (aankomende) studenten. Een groot deel hiervan zal vol enthousiasme beginnen aan een

Nadere informatie

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden Door met AEGEE- Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE- Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden ADVERTENTIE FOLDER Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden In november 1911 werd studentenvereniging Unitas S.R. opgericht. Unitas S.R. is daarmee de oudste en, met ruim 1350 HBO en WO leden, een

Nadere informatie

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen is een vereniging die een unieke plaats in de Groninger studentenwereld inneemt, doordat zij de belangen van álle

Nadere informatie

SKC Studentenvolleybal Brochure sponsoring

SKC Studentenvolleybal Brochure sponsoring Brochure Sponsoring Studentenvolleybalvereniging SKC SKC is de studentenvolleybalvereniging van Leiden. Met ruim 270 leden is SKC tevens de grootste binnensportvereniging voor studenten in de regio. Sinds

Nadere informatie

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden Introductie Door met AEGEE-Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE-Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden ADVERTENTIE FOLDER Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden In november 1911 werd studentenvereniging Unitas S.R. opgericht. Unitas S.R. is daarmee de oudste en, met ruim 1200 HBO en WO leden, een

Nadere informatie

Studentenvereniging S.V.A.A. NoNoMes Samenwerkingsmogelijkheden 2013

Studentenvereniging S.V.A.A. NoNoMes Samenwerkingsmogelijkheden 2013 Studentenvereniging Samenwerkingsmogelijkheden 2013 Email pr@nonomes.nl NoNoMes NoNoMes is een snel groeiende studentenvereniging voor alle studenten die in Amsterdam studeren. Meer dan 350 actieve leden

Nadere informatie

HAJRAA BUITENTOERNOOI. partnership opportunities. foto: Bart van Overbeeke

HAJRAA BUITENTOERNOOI. partnership opportunities. foto: Bart van Overbeeke HAJRAA BUITENTOERNOOI partnership opportunities foto: Bart van Overbeeke WAT IS HAJRAA? Al 35 jaar organiseert de Eindhovense Studenten Volleybal Vereniging Hajraa in juni een groot buitentoernooi. Dit

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure

hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure sponsor@hajraa.nl hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure Introductie Al 60 jaar is de Eindhovense Studenten Volleybal Vereniging Hajraa

Nadere informatie

AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden

AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden Door met AEGEE-Amsterdam samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE telt momenteel rond de 620 leden en ruim 75

Nadere informatie

Sponsor Brochure. hajraabuitentoernooi.nl. facebook.com/buitentoernooi. twitter.

Sponsor Brochure. hajraabuitentoernooi.nl. facebook.com/buitentoernooi. twitter. sponsor@hajraabuitentoernooi.nl hajraabuitentoernooi.nl facebook.com/buitentoernooi twitter.com/buitentoernooi youtube.com/hajraabuitentoernooi instagram.com/hajraabuitentoernooi Sponsor Brochure Introductie

Nadere informatie

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor?

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? Gepidae? Gepidae! Waar staat Gepidae voor? T.S.V.V. Gepidae is opgericht in 1968. Opgericht door een paar jongemannen om af en toe te volleyballen,

Nadere informatie

Sponsorpakketten Genius Loci

Sponsorpakketten Genius Loci Sponsorpakketten Genius Loci De hieronder voorgestelde sponsorpakketten zijn de vaste mogelijkheden voor sponsoring die wij als vereniging aanbieden. De Sponsorcommissie acht deze opties het meest aantrekkelijk

Nadere informatie

S.I.R.I.U.S. Sponsor. Propositie

S.I.R.I.U.S. Sponsor. Propositie S.I.R.I.U.S. Sponsor Propositie S.I.R.I.U.S. XIVe Lustrum INHOUDSOPGAVE SPONSORPROPOSITIE I - S.I.R.I.U.S. Jaarsponsor propositie II - Hoofdsponsor S.I.R.I.U.S. Lustrumweek III - S.I.R.I.U.S. evenementen

Nadere informatie

Leeuwarden Lacrosse. Deze brochure zal u een gedetailleerd beeld geven van de mogelijkheden tot ondersteuning van Leeuwarden Lacrosse.

Leeuwarden Lacrosse. Deze brochure zal u een gedetailleerd beeld geven van de mogelijkheden tot ondersteuning van Leeuwarden Lacrosse. Sponsorbrochure Voorwoord Voor u ligt de sponsorbrochure van Leeuwarden Lacrosse. Deze vereniging is de allereerste Lacrosse vereniging van Friesland en is opgericht in november 2011. Om inwoners van Friesland

Nadere informatie

Wie zijn wij? Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als sponsor van onze vereniging!

Wie zijn wij? Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als sponsor van onze vereniging! Wie zijn wij? Sinds 1964 is v.v. Drienerlo dé voetbalvereniging van de Universiteit Twente en de Saxion Hogeschool. Met circa 500 leden is het de grootste studentensportvereniging van Enschede en omstreken.

Nadere informatie

Inhoud. Sponsorbrochure. Vergroot uw netwerk via VIA

Inhoud. Sponsorbrochure. Vergroot uw netwerk via VIA Inhoud Sponsorbrochure Vergroot uw netwerk via VIA 1 2016, Eindhoven VIA Urbanism Study Association Urban Design & Planning Technische Universiteit Eindhoven Den Dolech 2, Vertigo 07 via@bwk.tue.nl www.facebook.com/viaurbanism

Nadere informatie

Omschrijving en prijsoverzicht

Omschrijving en prijsoverzicht Omschrijving en prijsoverzicht Studievereniging LiNK voor Academie Creatieve Technologie Saxion Enschede Het begin van een samenwerking Gedurende het hele jaar is studievereniging LiNK druk bezig met het

Nadere informatie

UKP Symposium Paard & Tijd 6 8 oktober 2017 SPONSOR OPTIES

UKP Symposium Paard & Tijd 6 8 oktober 2017 SPONSOR OPTIES 1. SPONSOR PAKKETTEN SPONSOR OPTIES PLATINUM HOOFDSPONSOR UKP SYMPOSIUM 6, 7 EN 8 OKTOBER Met dit pakket wordt u hoofdsponsor van het gehele evenement. U mag zelf een voorstel doen voor welk bedrag u hoofdsponsor

Nadere informatie

Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en een energieke strijkersgroep. Dat is Dynamic Orchestra!

Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en een energieke strijkersgroep. Dat is Dynamic Orchestra! Dynamic Orchestra Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en een energieke strijkersgroep. Dat is Dynamic Orchestra! Dynamic Orchestra treedt in wisselende combinaties op

Nadere informatie

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD 2015 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Sponsoring 4 Pakket A: Hoofdsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi 4 Pakket B: Subsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi.

Nadere informatie

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht Samenwerkingsmogelijkheden INKOM Maastricht Nieuwe start voor duizenden studenten Voor de aankomende student is in Maastricht vaak alles nieuw: Een nieuwe stad, nieuwe mensen. De INKOM betekent voor velen

Nadere informatie

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2016! Met vriendelijke groet,

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2016! Met vriendelijke groet, SPONSORPROPOSITIE 1 INTRODUCTIE In augustus 2016 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van ongeveer 11.000 (aankomende) studenten. Een groot deel hiervan zal vol enthousiasme beginnen aan

Nadere informatie

Sponsor Brochure. hajraabuitentoernooi.nl. facebook.com/buitentoernooi. instagram.com/hajraabuitentoernooi

Sponsor Brochure. hajraabuitentoernooi.nl. facebook.com/buitentoernooi. instagram.com/hajraabuitentoernooi sponsor@hajraabuitentoernooi.nl hajraabuitentoernooi.nl facebook.com/buitentoernooi instagram.com/hajraabuitentoernooi youtube.com/hajraabuitentoernooi buto_hajraa Sponsor Brochure Introductie Al ruim

Nadere informatie

Sponsorbrochure Introductie BE Adam is dé studievereniging voor alle bedrijfseconomie studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Wij streven ernaar om studenten te verbinden met elkaar, aan de opleiding

Nadere informatie

Voorwoord L.S., Graag zou ik u door middel van deze brochure kennis laten maken met VINTRES.

Voorwoord L.S., Graag zou ik u door middel van deze brochure kennis laten maken met VINTRES. Voorwoord L.S., Graag zou ik u door middel van deze brochure kennis laten maken met VINTRES. VINTRES is de studievereniging voor rechtenstudenten van de Rijksuniversiteit Groningen met een specialisering

Nadere informatie

Wie zaait zal oogsten!

Wie zaait zal oogsten! Wie zaait zal oogsten! Investeren in de toekomst Bestuur Semper Florens Semper Florens Sponsorcatalogus 2016/2017 1 Introductie Semper Florens is de studievereniging van de Bachelor opleiding Plantenwetenschappen

Nadere informatie

Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012

Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Introductie Jobfabriekautomotive.nl is een vacaturesite, specifiek ingericht rond

Nadere informatie

R.K.S.V. Albertus Magnus

R.K.S.V. Albertus Magnus Non Scolae Sed Vitae R.K.S.V. Albertus Magnus Acquisitie en Sponsoring R.K.S.V. Albertus Magnus is een studentengezelligheidsvereniging die al meer dan 115 jaar een grote rol speelt in het Groningse studentenleven.

Nadere informatie

S.G. Daedalus De Glazen StudIO

S.G. Daedalus De Glazen StudIO S.G. Daedalus De Glazen StudIO Algemene bedrijven informatie De Partnership Batzke, J. Huijink, S. Geerlings, M. Reus, A. Swanenberg, M. Tilburg, T. van Uilkema, R. De Glazen StudIO 2014-2015 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Commissie tot Redactie van de. Delftsche Studenten Almanak 2013-2014. Informatie Brochure

Commissie tot Redactie van de. Delftsche Studenten Almanak 2013-2014. Informatie Brochure Informatie Brochure Het DSC is de oudste studentenvereniging van Delft, opgericht op 22 maart 1848 voor studenten aan de voorloper van de huidige Technische Universiteit te Delft. Oorspronkelijk was het

Nadere informatie

Wie zaait zal oogsten!

Wie zaait zal oogsten! Wie zaait zal oogsten! Investeren in de toekomst Bestuur Semper Florens Semper Florens Sponsorcatalogus 2015/2016 1 Introductie Semper Florens is de studievereniging van de Bachelor opleiding Plantenwetenschappen

Nadere informatie

18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht

18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht 18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht Het congres podiumkunsten is een moment van ontmoeting, inspiratie en kennisdeling voor professionals werkzaam in de podiumkunsten; van directeur tot

Nadere informatie

Haal het beste uit je studie

Haal het beste uit je studie Haal het beste OVER ONS Lijst Bèta Lijst Bèta is een jonge, ambitieuze en innovatieve partij die sinds zes jaar zitting neemt in de studentenraad. De partij is opgericht omdat de focus van de studentenraad

Nadere informatie

Jera On Air wordt georganiseerd door stichting Jera On Air en vindt plaats in Ysselsteyn (Noord-Limburg). Jera On Air is

Jera On Air wordt georganiseerd door stichting Jera On Air en vindt plaats in Ysselsteyn (Noord-Limburg). Jera On Air is Jera On Air wordt georganiseerd door stichting Jera On Air en vindt plaats in Ysselsteyn (Noord-Limburg). Jera On Air is een sterk groeiend festival dat zich richt op de liefhebbers van alternatieve rock

Nadere informatie

PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT

PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT Datum: 1 November 2017 Versie: 4.5 Auteurs: Tristan Foot Extern Coördinator der S.V. Linkit 17-18 E-mail: Extern@svlinkit.nl Bestuur@svlinkit.nl Voor u ligt een

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

swereldsgrootsteestafeteloop 185km vannijmegennaarenschede 7.800deelnemers,600vrijwiligers

swereldsgrootsteestafeteloop 185km vannijmegennaarenschede 7.800deelnemers,600vrijwiligers swereldsgrootsteestafeteloop 185km vannijmegennaarenschede 7.800deelnemers,600vrijwiligers De kracht van de Batavierenrace De grootste estafetteloop ter wereld 185 km, 25 etappes, 7.800 deelnemers, 600

Nadere informatie

Studievereniging RealTime

Studievereniging RealTime Studievereniging RealTime Partnermogelijkheden 2014-2015 De mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking! Voor u ligt een voorstel voor een samenwerkingsovereenkomst van studievereniging RealTime. Middels

Nadere informatie

Communicatieplan. Samen werken aan de Strategische Agenda voor de gemeente Nederweert

Communicatieplan. Samen werken aan de Strategische Agenda voor de gemeente Nederweert Communicatieplan Samen werken aan de Strategische Agenda voor de gemeente Nederweert Auteur: Marcel Tinnemans Datum: 23 februari 2017 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 1. Inleiding... 4 2. Kader communicatieplan...

Nadere informatie

Sponsorpropositie VI e lustrum van K.A.R.A.A.T. van Amsterdamse Vrouwelijke Studenten Vereniging

Sponsorpropositie VI e lustrum van K.A.R.A.A.T. van Amsterdamse Vrouwelijke Studenten Vereniging Sponsorpropositie VI e lustrum van K.A.R.A.A.T. van Amsterdamse Vrouwelijke Studenten Vereniging 20 november 2015 28 november 2015 24 februari 2015, Amsterdam K.A.R.A.A.T. Geachte Heer/Mevrouw, Voor u

Nadere informatie

The Netherlands 02-03-04 augustus 2013

The Netherlands 02-03-04 augustus 2013 CONCOURS HIPPIQUE INTERNATIONAL UNIVERSITAIRE -CHIU- The Netherlands 02-03-04 augustus 2013 Ruitersportcentrum Capriole Haaksbergen Inhoud KNHS-VNS... 3 Dutch Studentriders... 3 Studentenconcoursen...

Nadere informatie

DKV TOURNAMENT. Sponsor Portfolio ITCG DKV toernooi

DKV TOURNAMENT. Sponsor Portfolio ITCG DKV toernooi DKV TOURNAMENT Sponsor Portfolio ITCG DKV toernooi Al tientallen jaren het grootste volleybaltoernooi van Noord Nederland Jaarlijks 1400 deelnemers Top en recreatief niveau Reikwijdte Uit Nederland, Duitsland,

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

Fico. Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Advertentiemogelijkheden. Financiële Commissie Drift BR Utrecht Tel:

Fico. Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Advertentiemogelijkheden. Financiële Commissie Drift BR Utrecht Tel: Fico Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Advertentiemogelijkheden Financiële Commissie Drift 19 3512 BR Utrecht Tel: 030-2308050 fico@uvsv.nl Inhoudsopgave U.V.S.V. / N.V.V.S.U blz. 3 Cross blz. 4

Nadere informatie

Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Financiële Commissie Drift BR Utrecht Tel:

Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Financiële Commissie Drift BR Utrecht Tel: Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Financiële Commissie Drift 19 3512 BR Utrecht Tel: 030-2308055 fico@uvsv.nl 1 Inhoud Voorwoord 3 Mogelijkheden 4 Print 5 Huis aan huis poster Huis aan huis sticker

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen 1 FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2015 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

Aanleiding. Introductie. Doelstelling

Aanleiding. Introductie. Doelstelling Activiteitenplan 2018 Op donderdag 20 september 2018 wordt op het 18 Septemberplein het eerste bevrijdingsfestival van Eindhoven georganiseerd: Liberation 040. Introductie Liberation 040 heeft als doelstelling

Nadere informatie

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek.

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek. SPONSORGIDS 2015 Voorwoord Zwolle is de laatste jaren steeds meer gegroeid tot een studentenstad. Dagelijks vinden ruim 40.000 studenten hun weg naar de acht MBO- en HBO-instellingen in Zwolle. De HBO

Nadere informatie

Ragweek Maastricht. Sponsormogelijkheden. t Postbus 616 t.a.v. Stichting Ragweek 6200 MD Maastricht

Ragweek Maastricht. Sponsormogelijkheden. t Postbus 616 t.a.v. Stichting Ragweek 6200 MD Maastricht Ragweek Maastricht Sponsormogelijkheden Postbus 616 t.a.v. Stichting Ragweek 6200 MD Maastricht t. +31 6 21476243 ragweek@maastrichtuniversity.nl KvK n ummer 14063890 NL31RABO 0153864389 Inhoudsopgave

Nadere informatie

INTROACTIE SNOWEVENT STUDENTENAWARDS STUDENT OF THE YEAR STUDENTENHUIS VAN HET JAAR SUNEVENT SCRIPTIEPRIJS

INTROACTIE SNOWEVENT STUDENTENAWARDS STUDENT OF THE YEAR STUDENTENHUIS VAN HET JAAR SUNEVENT SCRIPTIEPRIJS INTROACTIE SNOWEVENT STUDENTENAWARDS STUDENT OF THE YEAR STUDENTENHUIS VAN HET JAAR SUNEVENT SCRIPTIEPRIJS Inhoud IntroActie / Snowevent / Studentenawards Studentenhuis van het Jaar / Student of the Year

Nadere informatie

SPONSOR mogelijkheden

SPONSOR mogelijkheden SPONSOR mogelijkheden Deze brochure biedt informatie en de mogelijkheden om uw organisatie extra exposure te geven en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan het zomerse Giesbeach Festival Giesbeach

Nadere informatie

Prospectus OWL 2016. Orientation Week Leiden

Prospectus OWL 2016. Orientation Week Leiden Prospectus OWL 2016 Orientation Week Leiden Beste Relatie, In deze prospectus vindt u verschillende mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de nieuwe internationale studenten die in

Nadere informatie

Introductie. Het evenement. Op donderdag 20 september 2018 wordt op het 18 Septemberplein het eerste bevrijdingsfestival van Eindhoven georganiseerd:

Introductie. Het evenement. Op donderdag 20 september 2018 wordt op het 18 Septemberplein het eerste bevrijdingsfestival van Eindhoven georganiseerd: Activiteitenplan 2018 Op donderdag 20 september 2018 wordt op het 18 Septemberplein het eerste bevrijdingsfestival van Eindhoven georganiseerd: Liberation 040. Introductie Liberation 040 heeft als doelstelling

Nadere informatie

Wat is het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap?

Wat is het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap? Sponsorbrochure Wat is het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap? Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) is hét grootschalige, jaarlijks terugkerende sportevenement waar sporters van Nederlandse

Nadere informatie

Sponsorbrochure

Sponsorbrochure Sponsorbrochure 2016-2017 Wat is het VU-Orkest? Het VU-Orkest is één van de grootste en meest baanbrekende studentenorkesten van Nederland. Vernieuwing en uitdaging zijn belangrijke kernwaarden, die onder

Nadere informatie

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Het Duisenberg Gebouw met haar prachtige Plaza en onderwijsruimtes is een uitstekende plek voor studenten, staf en externen om een evenement

Nadere informatie

STUDIO 28 SPONSORDOSSIER

STUDIO 28 SPONSORDOSSIER STUDIO 28 SPONSORDOSSIER Scouts 28 Zaoeja 2011-2012 INLEIDING Geachte kandidaat sponsor, Studio 28 is al jaren een welbekend begrip in Hoboken en omstreken. Elke keer brengt dit scoutsevenement een 600-tal

Nadere informatie

Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles

Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles 1 Contact Het contact met sponsoren wordt onderhouden door de penningmeester van de vereniging en de sponsorcommissie. De penningmeester is tevens verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven Beurs Domotica & Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven DE BEURS DOMOTICA & SLIM WONEN 2014 Editie 9 komt eraan! 19 en 20 november opent Smart Homes weer de deuren van het Evoluon te Eindhoven.

Nadere informatie

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen Sponsorbrochure 2014/2015 Editie De winterbeleving van Dongen Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen DongenIce Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Dit

Nadere informatie

Sustainability Career Event 2014

Sustainability Career Event 2014 In samenwerking met de carrièredag Universiteit Utrecht Sustainability Career Event 2014 3 e editie 6 februari 2014 Campus Uithof, Utrecht Duurzaamheid, kennis voor de toekomst Wilt u in contact komen

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR Sponsorplan 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2014 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Wij zijn Teamzeilen Rotterdam Onderdeel van de Rotterdamse Studenten Zeil Vereniging, gevestigd aan de Kralingse Plas Elk jaar in mei: Nederlands Studenten Kampioenschap Teamzeilen

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster AV Groene Ster, presteert voor de hele regio! AV Groene Ster is al 40 jaar een gezellige en fanatieke atletiek vereniging. Jong en oud genieten

Nadere informatie

xviiie ol o f lustrum

xviiie ol o f lustrum xviiie olof lustrum XVIIIe LUSTRUM In 2017 bestaat het T.S.C. St Olof 90 jaar en daarom zal het gehele verenigingsjaar 2016-2017 in het teken staan van het lustrum. Van 8 juli tot en met 21 juli zal er

Nadere informatie

Sponsorpakketten 2014

Sponsorpakketten 2014 www.alphendhuez.nl 2014 Sponsorpakketten 2014 Inhoud document Het festival Doel 2014 Sponsorpakketten Materialen & benodigheden Contactgegevens Benefietfestival Alphen d Huez Alphen d Huez is in 2011 ontstaan

Nadere informatie

1. Profileringsfonds. 2. Aanvraag

1. Profileringsfonds. 2. Aanvraag Documentatie Profileringsfonds studieverenigingen 2017-2018 1 Inhoudsopgave 1. Profileringsfonds... 3 2. Aanvraag... 3 3. Algemene voorwaarden... 4 4. Bijzondere voorwaarden... 7 Bijlage I: Puntentelling

Nadere informatie

Wie zijn wij? Beste Relatie. Promotiemiddelen

Wie zijn wij? Beste Relatie. Promotiemiddelen Prospectus OWL 2015 Beste Relatie In deze prospectus vindt u verschillende mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht van de nieuwe lichting internationale studenten die in augustus in Leiden beginnen.

Nadere informatie

Sponsorpakketten 2015

Sponsorpakketten 2015 www.alphendhuez.nl 2015 Sponsorpakketten 2015 Inhoud Benefietfestival (sinds 2011) Doel 2015 Sponsormogelijkheden Productpakketten Contactgegevens Benefietfestival Alphen d Huez Alphen d Huez is in 2011

Nadere informatie

ONVERMIJDELIJK CIRCULAIR

ONVERMIJDELIJK CIRCULAIR ONVERMIJDELIJK CIRCULAIR WEEK VAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE MAANDAG 14 T/M VRIJDAG 18 JANUARI 2019 WORD SPONSOR EN ZET JOUW ORGANISATIE OP DE KAART ALS CIRCULAIRE KOPLOPER! Circulaire ondernemers, organisaties

Nadere informatie

Inhoudsopgave. VVSAE Algemeen 3. Evenementen 4

Inhoudsopgave. VVSAE Algemeen 3. Evenementen 4 Informatiefolder Inhoudsopgave VVSAE Algemeen 3 Evenementen 4 Actuariaatcongres 4 Beroependagen 5 Econometric Game 6 International Study Project 7 The Experience: Business Battle 8 Adverteren 9 Aenorm

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek muziekfestival Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk Waarom sponsoring? Het Betuws Spektakel

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

voor NextScholieren NextStuderen NextAfstuderen NextCarriere

voor NextScholieren NextStuderen NextAfstuderen NextCarriere voor NextScholieren NextStuderen NextAfstuderen NextCarriere Over Next Talent Sinds 2010 worden de diensten en producten van Next Talent veelvuldig gebruikt door studenten, afstudeerders en (young) professionals.

Nadere informatie

practischestudie.nl Intercontinentale Studiereis

practischestudie.nl Intercontinentale Studiereis practischestudie.nl Intercontinentale Studiereis 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 Het Gezelschap Practische Studie 4 De Reis 5 Mogelijkheden tot samenwerking 6 Alternatieve samenwerkingen 7 De Commissie

Nadere informatie

RAGWEEK MAASTRICHT Sponsormogelijkheden

RAGWEEK MAASTRICHT Sponsormogelijkheden RAGWEEK MAASTRICHT Sponsormogelijkheden Postbus 616 Tel: +31 6 81 91 85 73 KvK nr.: 14063890 T.a.v. Stichting Ragweek Email: ragweek@maastrichtuniversity.nl NL31RABO 0153864389 6200 MD Maastricht Inhoudsopgave

Nadere informatie

Introductieperiode. Mede mogelijk gemaakt door U? Intensief Contact. 5000 studenten. 9 dagen

Introductieperiode. Mede mogelijk gemaakt door U? Intensief Contact. 5000 studenten. 9 dagen 3 1 0 2 n I k- Kic Introductieperiode 9 dagen 5000 studenten Intensief Contact Mede mogelijk gemaakt door U? Inhoud Inleiding Robin Vet Kick-In Commissie 2013 Ed Brinksma Rector Magnificus Universiteit

Nadere informatie

Adverteren. Nyenrode Alumni VCV

Adverteren. Nyenrode Alumni VCV Adverteren Nyenrode Alumni VCV Achtergrond De Nyenrode Alumni VCV (NA VCV) is de alumni vereniging voor alle alumni van de Nyenrode Business Universiteit. De vereniging telt ruim 6.000 leden; een koopkrachtige

Nadere informatie

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 Beste relatie, De 41 e editie van Jazz in Duketown was een groot succes. Het festival kreeg nationale aandacht, de pers was lovend over de programmering en de stad werd bezocht

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert al voor het 57 ste jaar het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim 75

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

content blz 4 blz 5 BLz 6-12 nebo wie zijn wij? partnerschap 2

content blz 4 blz 5 BLz 6-12 nebo wie zijn wij? partnerschap 2 content blz 4 blz 5 nebo wie zijn wij? 2 blz 7 hoe kunt u bijdragen? blz 8 + 9 general partner BLz 6-12 partnerschap blz 10 + 11 premium partner blz 12 + 13 main partner blz 14 + 15 partner op maat 3 nebo

Nadere informatie

april Sponsorbrochure

april Sponsorbrochure 21 april 2018 Sponsorbrochure s Werelds grootste estafetteloop 175 kilometer van Nijmegen naar Enschede 8.500 deelnemers, 700 vrijwilligers Een evenement voor en door studenten Uw toekomstige werknemers

Nadere informatie

PR-team, stand van zaken

PR-team, stand van zaken Beste deelnemer, Ditmaal ontvang je een update van het PR-team. Deze update staat voornamelijk in het teken van de kaartverkoop ten behoeve van ons thuisconcert op 24 mei a.s.. We vragen je deze dan ook

Nadere informatie

De veelgestelde vragen over The Best Thai Award 2017 kun je hier vinden.

De veelgestelde vragen over The Best Thai Award 2017 kun je hier vinden. De veelgestelde vragen over The Best Thai Award 2017 kun je hier vinden. Restaurants Wanneer start The Best Thai Award 2017? The Best Thai Award 2017 start op 3 november 2017. Wanneer kan ik stemmen? Je

Nadere informatie