PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT"

Transcriptie

1 PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT

2 Datum: 1 November 2017 Versie: 4.5 Auteurs: Tristan Foot Extern Coördinator der S.V. Linkit Extern@svlinkit.nl Bestuur@svlinkit.nl

3 Voor u ligt een voorstel voor een partnerovereenkomst met studievereniging Linkit. Door middel van deze informatie proberen we u en uw bedrijf een goed beeld te geven van de mogelijkheden die S.V. Linkit biedt omtrent een succesvolle samenwerking. Mocht u na het lezen van dit document nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via: bestuur@svlinkit.nl.

4 Een van de gast sprekers tijdens het symposium 16/17 De Vereniging Studievereniging Linkit is opgericht op 8 juni 2002 voor alle Hbo-studenten van de opleiding Human Technology aan de Hanzehogeschool Groningen. Sinds het begin van het studiejaar zijn echter het curriculum en de naam van de opleiding verandert naar Industrieel Product Ontwerpen. Dit betekent dat S.V. Linkit momenteel de studievereniging is van zowel Human Technology als Industrieel Product Ontwerpen. Met behulp van veel actieve leden probeert de vereniging de interactie tussen studenten en de organisatie van de opleidingen en het bedrijfsleven te bevorderen.

5 Al met al probeert de vereniging een uitbreiding te zijn op zowel sociaal als kennis- en ervaringsgebied. Met als doel om zo haar leden te helpen met de ontwikkeling van het vakgebied. Ook tracht de vereniging haar leden een gezellige tijd te bezorgen naast zijn of haar studie. Hierdoor leren studenten hun medestudenten beter kennen en verbreden zo hun sociale kring. Dit proberen wij te bewerkstelligen door het organiseren van een scala aan activiteiten voor onze studenten. Onder deze activiteiten vallen gastcolleges, workshops, excursies en sociale activiteiten. Studie gerelateerde activiteiten S.V. Linkit organiseert gedurende elk collegejaar meerdere studie gerelateerde activiteiten als aanvulling op het huidige curriculum. Hierbij kunt u denken aan zowel nationale als internationale bedrijfsbezoeken, lezingen, symposia, excursies en workshops. Zo gaat de vereniging elk collegejaar op excursie naar het buitenland, zoals Berlijn (Duitsland), Krakau (Polen), Boedapest (Hongarije), Praag (Tsjechië) en dit jaar Zagreb (Kroatië). Ook probeert S.V. Linkit interessante sprekers uit te nodigen en leerzame workshops te organiseren. Sociale activiteiten Naast de studie zelf speelt gezelligheid ook een grote rol tijdens de studietijd. Sociale activiteiten (bijvoorbeeld maandelijkse borrels) zijn voor de studenten daarom de ideale gelegenheid om even niet aan de studie te hoeven denken. Hier kunnen studenten hun medestudenten beter leren kennen, een gezellige tijd beleven en optimaal genieten van alles wat de studententijd te bieden heeft. Bereik Momenteel heeft S.V. Linkit 231 leden. Dankzij het herhaaldelijk werven van meer dan 80% van de eerstejaars studenten groeit dit aantal erg hard. Daarnaast is het huidige aantal behaald in slechts 4 collegejaren, dit komt omdat S.V. Linkit een periode niet actief is geweest. Sinds het collegejaar heeft Linkit zich hard gemaakt om weer één van de actiefste studieverenigingen van de Hanzehogeschool Groningen te worden. Dit allemaal met dank aan 43 actieve leden welke verdeelt zijn over verschillende commissies. De leden van Linkit en een groot deel van de studenten, studerend aan het instituut van engineering van de Hanze Hoge School Groningen, worden doormiddel van verschillende media bereikt. Zo heeft Linkit een site, maar ook sociale media platformen en is er fysiek materiaal als posters en folders die op verschillende plekken op het campus worden verspreid.

6 FEESTCOMMISSIE LINKIT Elk collegejaar maakt elke commissie een eigen foto. Zie hier het resultaat van de Feestcommissie

7 COMMISSIES Commissies zijn voor een vereniging zoals S.V. Linkit erg belangrijk. Commissies zorgen ervoor dat activiteiten ook daadwerkelijk worden georganiseerd en dus de doelstellingen worden behaald. Momenteel telt S.V. Linkit 43 actieve studenten verdeelt over 9 commissies. Het gaat hierbij om de volgende commissies: Alumnicommissie De alumnicommissie (ALC) bestaat uit afgestudeerde studenten die nog graag verbonden willen blijven met de studie vereniging. Deze oud HT-studenten (en in de toekomst ook oud IPO- studenten) wil de vereniging niet uit het oog verliezen. De ALC kan met hun netwerk (nieuwe) activiteiten organiseren, zoals: Netwerkborrels, reünisten-dag(en) en andere studie gerelateerde activiteiten voor zowel huidige als alumnileden. Acquisitiecommissie De acquisitiecommissie is de rechterhand van de extern coördinator en staan hem bij tijdens het werven van partners die onze studievereniging kunnen steunen. Deze sponsoring betreft financiële en/of materiële sponsoring. Hiernaast helpen ze ook bij het onderhouden van al bestaande contacten. Activiteitencommissie Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten buiten de studie om, denk bijvoorbeeld aan een avondje bowlen, een running diner of een avondje laser gamen. Deze activiteiten zijn er om de onderlinge band tussen de studenten te versterken. Studiecommissie De studiecommissie houdt zich bezig met organiseren van studie gerelateerde activiteiten die een aanvulling zijn op de opleiding. De commissie organiseert o.a. bedrijfsbezoeken, workshops en gastlezingen voor de studenten wat erg belangrijk is voor de studenten van IPO en HT.

8 Introductiecommissie De introductiecommissie houdt zich bezig met het voorbereiden en begeleiden van de introductieweek van alle eerstejaars IPO studenten. Deze week is voor zowel de vereniging als de opleiding erg belangrijk en hier wordt dan ook veel tijd in gestoken. Het doel? Er voor zorgen dat de nieuwe studenten een leuke maar vooral leerzame week tegemoet gaan. Deze week bestaat uit twee introductiedagen op school en een driedaags introductiekamp. Feestcommissie Deze commissie houdt zich bezig met de maandelijkse borrel. Dit is een leuke en gezellige manier om je even niet druk te hoeven maken om je studie. Kortom, een gezellige avond met iedereen van je opleiding uit elke jaargang. Promotiecommissie De promotiecommissie houdt zich bezig met het maken en verspreiden van promotiemateriaal voor de vereniging, zoals posters en omslagfoto s voor Facebook. Ook heeft de promotiecommissie verschillende fotografen die de foto s maken tijdens alle activiteiten. Reiscommissie Deze commissie houdt zich bezig met de jaarlijkse studiereis van de vereniging. Elk jaar wordt er een reis georganiseerd naar een grote stad in het buitenland. Tijdens deze bezoeken worden er universiteiten en musea bezocht. Ook worden er rondleidingen door de stad verzorgt om een beeld te krijgen van de cultuur. Redactiecommissie De redactiecommissie houdt zich bezig met het vakblad Read IT. Hierin krijgen bedrijven en studenten de kans om te vertellen wat zij precies doen. Hierin staan bijvoorbeeld interviews met bedrijven en oud leden, verhalen over activiteiten, voorbeelden van ontworpen producten, tip & tricks, etc.

9 Partnerpakketten A B C D Logo op alle posters** Uw logo zal op elke poster worden geplaatst. Deze posters worden gemaakt om activiteiten te promoten en worden opgehangen in het gebouw (Van Doorenveste, Zernikeplein 11), de lokalen van de eerste- en tweedejaars studenten en in het kantoor van S.V. Linkit. Daarnaast worden de posters altijd geplaatst op onze eigen sociale media kanalen. Een Advertentie in het vakblad Read IT Ook kunt u als bedrijf foto s, logo s en een korte tekst plaatsen in het vakinhoudelijk tijdschrift Read IT. Het vakinhoudelijk tijdschrift wordt momenteel digitaal verspreid. De sponsering van dit pakket gaat dan ook naar het drukken van het blad in fysieke vorm met een oplage van. Het gedrukte blad wordt uitgedeeld aan leden van de studievereniging en verspreid in de gangen en lokalen waar ook de posters worden gehangen. Hiernaast wordt het blad ook gebruikt te informatie voor de aankomende studenten tijdens de jaarlijkse open dagen. Indien u een voorbeeld wil van voorgaande Read It s kunnen wij deze digitaal aanleveren. Voor meer informatie, mail: extern@svlinkit.nl. Advertentie op de website* Bij dit pakket wordt uw bedrijfslogo op onze website geplaatst. Deze zal te zien zijn op de homepage van onze website. Bedrijfsprofiel op de website* Met een bedrijfsprofiel op onze website kunt u uw bedrijf profileren. Dit geeft studenten de mogelijkheid om meer informatie over uw bedrijf te verkrijgen of om contact op te nemen voor een eventuele stage- of afstudeerplek. *Dit betreft een contract voor één jaar! Mocht er interesse zijn in een langere samenwerking dan zal er een speciale prijs gemaakt worden. **Per activiteit 1 nieuw ontworpen poster, uitgaand van ongeveer 20 poster per jaar.

10 C+D E F G H Advertentie en bedrijfsprofiel op de website* Uw logo op de homepage zal doorlinken naar uw bedrijfsprofiel wanneer daar op wordt geklikt. Lezingen en workshops* Door een lezing of een workshop bent u als bedrijf in staat om direct in contact te komen met de studenten. Dankzij dit pakket kunt u alle geïnteresseerde studenten in één keer bereiken. Een lezing duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Deze tijd staat natuurlijk niet vast, en is open ter bespreking. Een advertentie in de nieuwsbrief De nieuwsbrief wordt verstuurd via de en neemt automatisch het formaat aan van het apparaat waarmee het geopend wordt. Als bedrijf kunt u foto s, logo s en een korte tekst plaatsen in één van onze nieuwsbrieven. Logo op de actieve leden shirts* Logo( s) op de shirts die de 43 actieve leden dragen tijdens verschillende evenementen of andere momenten. Het gaat hierbij om de afname van alle 43 shirts. Promoten van stageplekken. Als bedrijf kunt u op zoek zijn naar studenten om stageplekken te vervullen. Wij willen u als bedrijf de mogelijkheid bieden om deze stageplekken bij ons te promoten. Elk jaar zijn veel van onze leden namelijk op zoek naar een stageplek. Hiermee proberen wij beide partijen te helpen met het vinden van het gewenste eindresultaat. Wij promoten de stageplekken door middel van: Het plaatsen van de vacature op onze website Het plaatsen van de vacature op onze Facebookpagina Het plaatsen van de vacature in onze nieuwsbrief De Hanzehogeschool heeft bepaald dat stageplekken aan bepaalde eisen moeten voldoen. Bent u als bedrijf benieuwd naar de eisen waaraan de stageplekken moeten voldoen. Mail dan naar: Extern@svlinkit.nl. *Dit betreft een contract voor één jaar! Mocht er interesse zijn in een langere samenwerking dan zal er een speciale prijs gemaakt worden.

11 I Promoten van baan vacatures. Als bedrijf kan u op zoek zijn naar studenten en net afgestudeerde studenten om banen te vervullen. Wij willen u als bedrijf de mogelijkheid bieden om deze banen bij ons te promoten. Elk jaar zijn onze nieuw afgestudeerde leden namelijk op zoek naar een baan. Hiermee proberen wij beide partijen te helpen met het zo snel mogelijk vinden van het gewenste eindresultaat. Wij promoten de banen door middel van: Het plaatsen van de vacature op onze website Het plaatsen van de vacature op onze Facebookpagina Het plaatsen van de vacature in onze nieuwsbrief H Hoofdsponsorpakket* Dit pakket is een samenstelling van een aantal verschillende pakketten. Het gaat hierbij om de volgende mogelijkheden: Bedrijfslogo op onze website Bedrijfsprofiel op onze website Logo op alle posters en ander promotiemateriaal Logo op het promotiemateriaal voor de lustrumweek Een advertentie in alle vier de jaarlijkse nieuwsbrieven Een artikel of interview Ook zouden we graag een excursie verzorgen naar het desbetreffende bedrijf. Een lezing of workshop behoort ook tot de mogelijkheden. *Dit betreft een contract voor één jaar! Mocht er interesse zijn in een langere samenwerking dan zal er een speciale prijs gemaakt worden.

12 GASTLEZING S.V. LINKIT Jaarlijks organiseert de studiecommissie van S.V. Linkit verschillende informatieve en interactieve gastlezingen.

13 VOORDELEN Als sponsor van S.V. Linkit zijn er een hoop voordelen, afhankelijk van welk sponsorpakket u kiest. Zo zorgt reclame op de website voor een grotere naamsbekendheid voor uw bedrijf bij onze leden. Dit geldt uiteraard ook wanneer u kiest voor een advertentie in ons vakblad Read IT. Bij een lezing, workshop of excursie bent u in staat om direct in contact te komen met onze studenten. Zo is het voor studenten mogelijk om vragen te stellen over uw bedrijf en/of eventuele stageplekken. Mochten er stageplekken zijn bij uw bedrijf dan kunt u dit altijd bij ons aangeven. Als studievereniging kunnen wij er voor zorgen dat deze informatie bij onze leden terechtkomt. Daarnaast hebben wij een groot scala aan promotiemateriaal waar wij gebruik van maken gedurende het hele collegejaar. Hiermee proberen naast onze leden ook andere studenten van informatie te voorzien. Door dit promotiemateriaal op verschillende locaties te plaatsen proberen wij zoveel mogelijk studenten te bereiken. Ongeacht welk sponsorpakket u kiest, zal dit u helpen om uw bedrijf te profileren onder de studenten van zowel Industrieel Product Ontwerpen als Human Technology aan de Hanzehogeschool Groningen.

14 Geïnteresseerd? Mocht u na het lezen van dit document geïnteresseerd zijn geraakt in een eventuele samenwerking, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u een vrijblijvend gesprek aanvragen. U kunt contact opnemen met: Tristan Foot Extern Coördinator T: M: Extern@svlinkit.nl Zernikeplein 11, D AS te Groningen

15

Studievereniging RealTime

Studievereniging RealTime Studievereniging RealTime Partnermogelijkheden 2014-2015 De mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking! Voor u ligt een voorstel voor een samenwerkingsovereenkomst van studievereniging RealTime. Middels

Nadere informatie

Studievereniging RealTime

Studievereniging RealTime Studievereniging RealTime Partnermogelijkheden 2013-2014 De mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking! Datum: 11 juli 2013 Versie: 3.2 Auteurs: Mingus Pokomasse Penningmeester der S.V. RealTime 12-13

Nadere informatie

Samenwerkingsmogelijkheden

Samenwerkingsmogelijkheden Samenwerkingsmogelijkheden 2014/2015 Studievereniging LiNK voor Academie Creatieve Technologie Saxion Enschede Het begin van een samenwerking Gedurende het hele jaar is studievereniging LiNK druk bezig

Nadere informatie

Voor de ruim 800 leden organiseert HMV Actis een breed scala aan activiteiten, zowel informeel als formeel.

Voor de ruim 800 leden organiseert HMV Actis een breed scala aan activiteiten, zowel informeel als formeel. Welkom HMV Actis is de studievereniging van het instituut voor Marketing Management. Bij de vereniging kun je gedurende je studie genieten van vele voordelen. Ga bijvoorbeeld gratis mee naar bedrijfsbezoeken,

Nadere informatie

Omschrijving en prijsoverzicht

Omschrijving en prijsoverzicht Omschrijving en prijsoverzicht Studievereniging LiNK voor Academie Creatieve Technologie Saxion Enschede Het begin van een samenwerking Gedurende het hele jaar is studievereniging LiNK druk bezig met het

Nadere informatie

Inhoud. Sponsorbrochure. Vergroot uw netwerk via VIA

Inhoud. Sponsorbrochure. Vergroot uw netwerk via VIA Inhoud Sponsorbrochure Vergroot uw netwerk via VIA 1 2016, Eindhoven VIA Urbanism Study Association Urban Design & Planning Technische Universiteit Eindhoven Den Dolech 2, Vertigo 07 via@bwk.tue.nl www.facebook.com/viaurbanism

Nadere informatie

Begroting Studievereniging Cura. Hanzehogeschool Groningen Academie voor Verpleegkunde

Begroting Studievereniging Cura. Hanzehogeschool Groningen Academie voor Verpleegkunde Begroting 2016-2017 Studievereniging Cura Hanzehogeschool Groningen Academie voor Verpleegkunde 19 oktober 2016 1 Voorwoord Hierbij presenteren wij u de begroting van verenigingsjaar 2016-2017 van studievereniging

Nadere informatie

Wie zaait zal oogsten!

Wie zaait zal oogsten! Wie zaait zal oogsten! Investeren in de toekomst Bestuur Semper Florens Semper Florens Sponsorcatalogus 2016/2017 1 Introductie Semper Florens is de studievereniging van de Bachelor opleiding Plantenwetenschappen

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

SPONSOREN. Dispuut Watermanagement Stevinweg 1, k CN, Delft +31 (0) dispuutwatermanagement.

SPONSOREN. Dispuut Watermanagement Stevinweg 1, k CN, Delft +31 (0) dispuutwatermanagement. SPONSOREN Dispuut Watermanagement Stevinweg 1, k. 4.74 2628CN, Delft +31 (0) 15 2784284 dispuut-wm-citg@tudelft.nl dispuutwatermanagement.nl Dispuut Watermanagement Het Dispuut Watermanagement is een studievereniging

Nadere informatie

S.G. Daedalus De Glazen StudIO

S.G. Daedalus De Glazen StudIO S.G. Daedalus De Glazen StudIO Algemene bedrijven informatie De Partnership Batzke, J. Huijink, S. Geerlings, M. Reus, A. Swanenberg, M. Tilburg, T. van Uilkema, R. De Glazen StudIO 2014-2015 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen is een vereniging die een unieke plaats in de Groninger studentenwereld inneemt, doordat zij de belangen van álle

Nadere informatie

ACTIVITEITENCOMMISSIE ACQUISITIE COMMISSIE

ACTIVITEITENCOMMISSIE ACQUISITIE COMMISSIE INHOUDSOPGAVE 2. Acquisitie commissie Activiteitencommissie 3. Almanak commisie Caelestia commissie 4. City Trip commissie Congres commissie 5. Culturele commissie Eerstejaarscommissie 6. Experience Your

Nadere informatie

Voorwoord L.S., Graag zou ik u door middel van deze brochure kennis laten maken met VINTRES.

Voorwoord L.S., Graag zou ik u door middel van deze brochure kennis laten maken met VINTRES. Voorwoord L.S., Graag zou ik u door middel van deze brochure kennis laten maken met VINTRES. VINTRES is de studievereniging voor rechtenstudenten van de Rijksuniversiteit Groningen met een specialisering

Nadere informatie

Studievereniging kic. De vereniging (kort) Geen ontgroeningen of verplichtingen

Studievereniging kic. De vereniging (kort) Geen ontgroeningen of verplichtingen Studievereniging kic De vereniging (kort) Geen ontgroeningen of verplichtingen Wat Is KIC? KIC staat voor Kien in Communicatie en is één van de twee studieverenigingen voor het Instituut voor Communicatie,

Nadere informatie

Trans 10 3512 JK Utrecht www.albionutrecht.nl

Trans 10 3512 JK Utrecht www.albionutrecht.nl Trans 10 3512 JK Utrecht www.albionutrecht.nl DE VERENIGING LEDENPAS Albion is de studievereniging van de studie Engelse Taal en Cultuur aan de Universiteit Utrecht. Als studievereniging is het onze taak

Nadere informatie

Sponsorpakketten Genius Loci

Sponsorpakketten Genius Loci Sponsorpakketten Genius Loci De hieronder voorgestelde sponsorpakketten zijn de vaste mogelijkheden voor sponsoring die wij als vereniging aanbieden. De Sponsorcommissie acht deze opties het meest aantrekkelijk

Nadere informatie

Sponsorbrochure Introductie BE Adam is dé studievereniging voor alle bedrijfseconomie studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Wij streven ernaar om studenten te verbinden met elkaar, aan de opleiding

Nadere informatie

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden Introductie Door met AEGEE-Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE-Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

Wie zaait zal oogsten!

Wie zaait zal oogsten! Wie zaait zal oogsten! Investeren in de toekomst Bestuur Semper Florens Semper Florens Sponsorcatalogus 2015/2016 1 Introductie Semper Florens is de studievereniging van de Bachelor opleiding Plantenwetenschappen

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE INHOUD. Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2. Accommodatie 2. Waarom JCC sponsoren? 3. Vormen van sponsoring 4

SPONSORBROCHURE INHOUD. Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2. Accommodatie 2. Waarom JCC sponsoren? 3. Vormen van sponsoring 4 SPONSORBROCHURE INHOUD Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2 Accommodatie 2 Waarom JCC sponsoren? 3 Vormen van sponsoring 4 Jongeren Commerciële Club Amsterdam De Jongeren Commerciële Club Amsterdam (

Nadere informatie

Commissies Studievereniging PAP. Opgesteld door: Het 18 e Kandidaatsbestuur

Commissies Studievereniging PAP. Opgesteld door: Het 18 e Kandidaatsbestuur Commissies 2019-2020 Studievereniging PAP Opgesteld door: Het 18 e Kandidaatsbestuur 1. Alumnicommissie Deze commissie organiseert samen met de universiteit activiteiten voor alumni. Alumni zijn (ex-)pap-leden

Nadere informatie

Informatiebrochure sollicitaties bestuur 16-17

Informatiebrochure sollicitaties bestuur 16-17 Law and ICT Students Association Informatiebrochure sollicitaties bestuur 16-17 Met deze brochure willen wij u informeren over de vereniging, de toekomst van de vereniging en de sollicitatieprocedure.

Nadere informatie

C.S.R. Delft Informatie Brochure

C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Een studentenvereniging, bruisend, levend, actief en juist daarom interessant om te adverteren. In deze brochure laten wij u kennis maken met C.S.R. Delft.

Nadere informatie

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden Door met AEGEE- Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE- Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden ADVERTENTIE FOLDER Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden In november 1911 werd studentenvereniging Unitas S.R. opgericht. Unitas S.R. is daarmee de oudste en, met ruim 1350 HBO en WO leden, een

Nadere informatie

Studentenvereniging S.V.A.A. NoNoMes Samenwerkingsmogelijkheden 2013

Studentenvereniging S.V.A.A. NoNoMes Samenwerkingsmogelijkheden 2013 Studentenvereniging Samenwerkingsmogelijkheden 2013 Email pr@nonomes.nl NoNoMes NoNoMes is een snel groeiende studentenvereniging voor alle studenten die in Amsterdam studeren. Meer dan 350 actieve leden

Nadere informatie

REBO Carrière Symposium 2011

REBO Carrière Symposium 2011 PERIKLES REBO Carrière Symposium 2011 Studievereniging Perikles REBO Carrièresymposium REBO Carrièresymposium Onder de huidige studenten ontstaat steeds meer het besef dat zij zich niet kunnen beperken

Nadere informatie

Samenwerken met DELFT

Samenwerken met DELFT Samenwerken met DELFT AEGEE AEGEE AEGEE (Association des Etats Généraux des Etudiants de l Europe / European Students Forum) is gesticht in 1985 in Parijs, Frankrijk met idee van een verenigd Europa.

Nadere informatie

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden ADVERTENTIE FOLDER Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden In november 1911 werd studentenvereniging Unitas S.R. opgericht. Unitas S.R. is daarmee de oudste en, met ruim 1200 HBO en WO leden, een

Nadere informatie

Brochure Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een fantastische studietijd!

Brochure Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een fantastische studietijd! Brochure 2016-2017 Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een fantastische studietijd! Studievereniging ODIOM Grote Rozenstraat 38 9712 TJ Groningen Tel: 050 3636538 Mail: bestuur@odiom.nl Website:

Nadere informatie

Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen 2016

Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen 2016 Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen Doelstelling van de stichting Bouwkunde Bedrijvendagen De stichting Bouwkunde Bedrijvendagen heeft als doel bouwkundestudenten van de Technische

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Profileringsfonds 2015-2016 Studieverenigingen

Profileringsfonds 2015-2016 Studieverenigingen Profileringsfonds 2015-2016 Studieverenigingen 1. Profileringsfonds Het profileringsfonds is een door de Hanzehogeschool Groningen (HG) opgesteld fonds waar bestuurlijk actieve studenten aanspraak op kunnen

Nadere informatie

Fico. Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Advertentiemogelijkheden. Financiële Commissie Drift BR Utrecht Tel:

Fico. Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Advertentiemogelijkheden. Financiële Commissie Drift BR Utrecht Tel: Fico Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Advertentiemogelijkheden Financiële Commissie Drift 19 3512 BR Utrecht Tel: 030-2308050 fico@uvsv.nl Inhoudsopgave U.V.S.V. / N.V.V.S.U blz. 3 Cross blz. 4

Nadere informatie

Profileringsfonds Studieverenigingen

Profileringsfonds Studieverenigingen Profileringsfonds 2016-2017 Studieverenigingen 1. Profileringsfonds Het profileringsfonds is een door de Hanzehogeschool Groningen (HG) opgesteld fonds waar bestuurlijk actieve studenten aanspraak op kunnen

Nadere informatie

Brochure Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een fantastische studietijd!

Brochure Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een fantastische studietijd! Brochure 2019-2020 Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een fantastische studietijd! Studievereniging ODIOM Grote Rozenstraat 38 9712 TJ Groningen Tel: 050 3636538 Mail: bestuur@odiom.nl Website:

Nadere informatie

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015 utrechtsch studenten corps UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 2015 In augustus 2015 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2014-2015

SPONSORBROCHURE 2014-2015 SPONSORBROCHURE 2014-2015 AnArchi Study Association for Architecture Department of the Built Environment Eindhoven University of Technology Introductie Voor u ligt de sponsorbrochure van studievereniging

Nadere informatie

1. Profileringsfonds. 2. Aanvraag

1. Profileringsfonds. 2. Aanvraag Documentatie Profileringsfonds studieverenigingen 2017-2018 1 Inhoudsopgave 1. Profileringsfonds... 3 2. Aanvraag... 3 3. Algemene voorwaarden... 4 4. Bijzondere voorwaarden... 7 Bijlage I: Puntentelling

Nadere informatie

Brochure Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een fantastische studietijd!

Brochure Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een fantastische studietijd! Brochure 2017-2018 Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een fantastische studietijd! Studievereniging ODIOM Grote Rozenstraat 38 9712 TJ Groningen Tel: 050 3636538 Mail: bestuur@odiom.nl Website:

Nadere informatie

Dus jij gaat studeren? Wij zorgen voor commotie!

Dus jij gaat studeren? Wij zorgen voor commotie! Dé studievereniging voor alle Communicatie-studenten in Groningen Dus jij gaat studeren? Wij zorgen voor commotie! Het bestuur van Commotie Beste aankomende eerstejaars CIW-student, Communicatie- en Informatiewetenschappen,

Nadere informatie

Geacht bestuur, Mochten er nog vragen zijn dan kunnen jullie het SSA bestuur en specifiek de penningmeester altijd benaderen. Veel succes!

Geacht bestuur, Mochten er nog vragen zijn dan kunnen jullie het SSA bestuur en specifiek de penningmeester altijd benaderen. Veel succes! Geacht bestuur, Voor jullie ligt het nieuwe document voor het profileringsfonds van het bestuursjaar 2014-2015. In dit document zijn alle criteria, de puntentelling en de indeling van de map opgenomen.

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. VVSAE Algemeen 3. Evenementen 4

Inhoudsopgave. VVSAE Algemeen 3. Evenementen 4 Informatiefolder Inhoudsopgave VVSAE Algemeen 3 Evenementen 4 Actuariaatcongres 4 Beroependagen 5 Econometric Game 6 International Study Project 7 The Experience: Business Battle 8 Adverteren 9 Aenorm

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 Appendix

Inhoudsopgave 1 Appendix Inhoudsopgave 5 10 15 20 25 30 1 Appendix 2 1.1 Contacten........................................ 2 1.1.1 BBB....................................... 2 1.1.2 INN....................................... 2

Nadere informatie

Actief met Aktief Slip

Actief met Aktief Slip Actief met Aktief Slip Sponsorbrochure Aktief Slip 2017 Aktief Slip Sponsorbrochure Aktief Slip is de studievereniging voor en door studenten Milieuwetenschappen, Environmental Sciences, Urban Environmental

Nadere informatie

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2017! Met vriendelijke groet,

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2017! Met vriendelijke groet, SPONSORPROPOSITIE INTRODUCTIE In augustus 2017 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van ongeveer 11.000 (aankomende) studenten. Een groot deel hiervan zal vol enthousiasme beginnen aan een

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 01-01 1. Voorwoord Hierbij presenteren wij het ASCI beleidsplan voor het studiejaar 01-01. Met dit beleidsplan willen we inzicht geven in de richting die het bestuur komend jaar aan ASCI wil

Nadere informatie

Brochure Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een fantastische studietijd!

Brochure Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een fantastische studietijd! Brochure 2018-2019 Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een fantastische studietijd! Studievereniging ODIOM Grote Rozenstraat 38 9712 TJ Groningen Tel: 050 3636538 Mail: bestuur@odiom.nl Website:

Nadere informatie

Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Financiële Commissie Drift BR Utrecht Tel:

Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Financiële Commissie Drift BR Utrecht Tel: Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Financiële Commissie Drift 19 3512 BR Utrecht Tel: 030-2308055 fico@uvsv.nl 1 Inhoud Voorwoord 3 Mogelijkheden 4 Print 5 Huis aan huis poster Huis aan huis sticker

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2015-2016

SPONSORBROCHURE 2015-2016 SPONSORBROCHURE 2015-2016 AnArchi Study Association for Architecture Department of the Built Environment Eindhoven University of Technology Introductie Voor u ligt de sponsorbrochure van studievereniging

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

Study Association AKTIEF SLIP

Study Association AKTIEF SLIP AKTIEF SLIP Aktief Slip is de studievereniging voor en door studenten Milieuwetenschappen, Environmental Sciences, Urban Environmental Management en Climate Studies. Doelen die wij als vereniging nastreven

Nadere informatie

!"#$%#&' (#)*+,-./*0*$

!#$%#&' (#)*+,-./*0*$ !"#$%#&' (#)*+,-./*0*$ 1!2345+6($,45%%#7,89,#$!"#$%#&'()*+#,#%-(+.#%(/01%0#$2#345%,60%#3,63#0%#0%678+$+#)9#%,6*$1/#:;3/.#**+/06(*< Naar inhoud Over MSRE :;*&40*41!2345+6($,45%%#7,89,#$ Leden Activiteiten

Nadere informatie

Adverteren. Nyenrode Alumni VCV

Adverteren. Nyenrode Alumni VCV Adverteren Nyenrode Alumni VCV Achtergrond De Nyenrode Alumni VCV (NA VCV) is de alumni vereniging voor alle alumni van de Nyenrode Business Universiteit. De vereniging telt ruim 6.000 leden; een koopkrachtige

Nadere informatie

Sponsordocument Great ideas need a landing gear as well as wings - C.D. Jackson

Sponsordocument Great ideas need a landing gear as well as wings - C.D. Jackson Sponsordocument Great ideas need a landing gear as well as wings - C.D. Jackson S.V. Amsterdam Aviation Association Hogeschool van Amsterdam Opleiding Aviation Studies Weesperzijde 190 1097 DZ Amsterdam

Nadere informatie

Sponsorbrochure Ve r g r o o t u w n e t w e r k v i a V I A!

Sponsorbrochure Ve r g r o o t u w n e t w e r k v i a V I A! Sponsorbrochure Vergroot uw netwerk via VIA! Inhoud Introductie 4 Het Bestuur 5 Wat kunnen wij voor u betekenen? 6 Hoe wordt u bekend? 7 Via de ViaVIA 7 Via de website 8 Via social media 9 Via de digitale

Nadere informatie

Voorwoord. Tot slot wil ik een toost uitbrengen op een mooi lustrumjaar! Tilburg, 8 september 2005

Voorwoord. Tot slot wil ik een toost uitbrengen op een mooi lustrumjaar! Tilburg, 8 september 2005 Voorwoord Studievereniging Polis is opgericht op 3 mei 1991. Dit jaar bestaat zij vijftien jaar en viert zodoende haar derde lustrum. Studievereniging Polis is begonnen als studievereniging voor de opleiding

Nadere informatie

Sollicitatieformulier Commissies Studiejaar 2013-2014

Sollicitatieformulier Commissies Studiejaar 2013-2014 Sollicitatieformulier Commissies Studiejaar 2013-2014 Algemeen Met dit formulier solliciteer je voor een functie in één van de commissies van S.F.V. Cedo Nulli om zo actief lid te worden. Actief lidmaatschap

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

Word actief lid en solliciteer voor een commissie! Criminologie In Actie

Word actief lid en solliciteer voor een commissie! Criminologie In Actie Word actief lid en solliciteer voor een commissie! Waarom in een commissie? Leerzaam samenwerken, organiseren, plannen, contact leggen Leer studenten uit je eigen en andere jaren beter kennen Gezelligheid

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden. MSRE Alumni Association. Het exclusieve life long netwerk van ervaren en ambitieuze vastgoedprofessionals.

Sponsormogelijkheden. MSRE Alumni Association. Het exclusieve life long netwerk van ervaren en ambitieuze vastgoedprofessionals. Sponsormogelijkheden MSRE Alumni Association Het exclusieve life long netwerk van ervaren en ambitieuze vastgoedprofessionals Naar inhoud Over de MSRE Alumni Association Leden Activiteiten Sponsoring Sponsormogelijkheden

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Aardwetenschappelijke Loopbaandag. 17 februari 2017 Vrije Universiteit Amsterdam

Sponsorbrochure. Aardwetenschappelijke Loopbaandag. 17 februari 2017 Vrije Universiteit Amsterdam Sponsorbrochure Aardwetenschappelijke Loopbaandag 17 februari 2017 Vrije Universiteit Amsterdam Wat is de Aardwetenschappelijke Loopbaandag? De Aardwetenschappelijke Loopbaandag is een landelijke carrièredag

Nadere informatie

HMV Actis. Beleidsplan

HMV Actis. Beleidsplan HMV Actis Beleidsplan 2016-2017 5 september 2016 Jaron Veldhuis Roos Andreae Karlo Blaauw Femke van der Hauw Juliët Oostra Voorzitter Secretaris/ Vicevoorzitter Penningmeester Intern coördinator Extern

Nadere informatie

met wind, water en zon de wereld rond

met wind, water en zon de wereld rond Reis mee rond de wereld! met wind, water en zon de wereld rond Samen vertellen wij dit verhaal Sponsorpakket Hoofdsponsor Een zelfvoorzienend testlab Rond de wereld Educatieproject Duurzame energie Plastic

Nadere informatie

Brochure. The Honours Club 2015-2016

Brochure. The Honours Club 2015-2016 Brochure The Honours Club 2015-2016 The Honours Club is een initiatief om WO en HBO studenten uit regio De Langstraat bij elkaar te brengen. The Honours Club Waarom The Honours Club? Veel studenten uit

Nadere informatie

S.I.R.I.U.S. Sponsor. Propositie

S.I.R.I.U.S. Sponsor. Propositie S.I.R.I.U.S. Sponsor Propositie S.I.R.I.U.S. XIVe Lustrum INHOUDSOPGAVE SPONSORPROPOSITIE I - S.I.R.I.U.S. Jaarsponsor propositie II - Hoofdsponsor S.I.R.I.U.S. Lustrumweek III - S.I.R.I.U.S. evenementen

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE Verenigingsjaar

SPONSORBROCHURE Verenigingsjaar SPONSORBROCHURE Verenigingsjaar 2017-2018 Sponsorbrochure Jonge Balie Breda-Middelburg 2017/2018 VOORWOORD Van oudsher richt de vereniging zich op advocaten die werkzaam zijn in het arrondissement West-Brabant

Nadere informatie

Bestuursvisie 8 e bestuur der SV Archimedes

Bestuursvisie 8 e bestuur der SV Archimedes Bestuursvisie 8 e bestuur der SV Archimedes Wij, het 8 e bestuur der SV Archimedes, willen de studie ervaring van studenten verbeteren voor de opleidingen Werktuigbouwkunde, Industrieel Product Ontwerpen,

Nadere informatie

Sponsorpropositie VI e lustrum van K.A.R.A.A.T. van Amsterdamse Vrouwelijke Studenten Vereniging

Sponsorpropositie VI e lustrum van K.A.R.A.A.T. van Amsterdamse Vrouwelijke Studenten Vereniging Sponsorpropositie VI e lustrum van K.A.R.A.A.T. van Amsterdamse Vrouwelijke Studenten Vereniging 20 november 2015 28 november 2015 24 februari 2015, Amsterdam K.A.R.A.A.T. Geachte Heer/Mevrouw, Voor u

Nadere informatie

De commissiewijzer 2016-2017

De commissiewijzer 2016-2017 De commissiewijzer 2016-2017 Inhoud De commissiewijzer 2016-2017... 1 1. De feestcommissie... 2 2.1 Wat doet deze commissie?... 2 2.2 Wie zoekt deze commissie?... 2 2.3 Hoeveel tijd ben je ongeveer kwijt?...

Nadere informatie

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor?

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? Gepidae? Gepidae! Waar staat Gepidae voor? T.S.V.V. Gepidae is opgericht in 1968. Opgericht door een paar jongemannen om af en toe te volleyballen,

Nadere informatie

AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden

AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden Door met AEGEE-Amsterdam samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE telt momenteel rond de 620 leden en ruim 75

Nadere informatie

E.S.T. Fellenoord. Meer dan alleen Tennis

E.S.T. Fellenoord. Meer dan alleen Tennis E.S.T. Fellenoord Meer dan alleen Tennis INTRODUCTIE Wat is E.S.T. Fellenoord? De Eindhovense Studenten Tennisvereniging Fellenoord is een bloeiende vereniging in het centrum van Eindhoven gevestigd op

Nadere informatie

SPONSORPLAN STUDIEREIS ZUID-AFRIKA TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE, INTERNATIONAL BUSINESS ADMINISTRATION EN BUSINESS & IT

SPONSORPLAN STUDIEREIS ZUID-AFRIKA TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE, INTERNATIONAL BUSINESS ADMINISTRATION EN BUSINESS & IT SPONSORPLAN STUDIEREIS ZUID-AFRIKA TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE, INTERNATIONAL BUSINESS ADMINISTRATION EN BUSINESS & IT Dit is het sponsorplan aangaande de studiereis 2016 van de studies Technische Bedrijfskunde

Nadere informatie

SKC Studentenvolleybal Brochure sponsoring

SKC Studentenvolleybal Brochure sponsoring Brochure Sponsoring Studentenvolleybalvereniging SKC SKC is de studentenvolleybalvereniging van Leiden. Met ruim 270 leden is SKC tevens de grootste binnensportvereniging voor studenten in de regio. Sinds

Nadere informatie

Beleidsplan S.V. RealTime

Beleidsplan S.V. RealTime Beleidsplan S.V. RealTime Bestuur 2014-2015 Versienummer: Publicatiedatum: 6-10-2014 Bestuursjaar: 2014-2015 Auteur: Vincent Hummel Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van het vijftiende bestuur, oftewel

Nadere informatie

EL CID Prospectus

EL CID Prospectus Prospectus Partner van de De -week is de officiële introductieweek van de Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden. Deze week van 13 tot en met 17 augustus is het grootste studentenevenement van Leiden:

Nadere informatie

Beleidsplan S.V. RealTime

Beleidsplan S.V. RealTime Beleidsplan S.V. RealTime Bestuur 2014-2015 Versienummer: Versie 1.7 Publicatiedatum: 3-11-2014 Bestuursjaar: 2014-2015 Auteur: Vincent Hummel Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van het vijftiende bestuur,

Nadere informatie

Haal het beste uit je studie

Haal het beste uit je studie Haal het beste OVER ONS Lijst Bèta Lijst Bèta is een jonge, ambitieuze en innovatieve partij die sinds zes jaar zitting neemt in de studentenraad. De partij is opgericht omdat de focus van de studentenraad

Nadere informatie

Watervrienden Nederland

Watervrienden Nederland Watervrienden Nederland Sponsorgids www.watervrienden-nederland.nl info@sport4all.nl Inhoudsopgave Inleiding 3 Ambities 4 Structuur 5 Hoofdsponsor 6 Sponsorpakketten 7-9 Sponsoring in natura 10 Contactgegevens

Nadere informatie

HMV Actis. Beleidsplan 2014-2015

HMV Actis. Beleidsplan 2014-2015 HMV Actis Beleidsplan 2014-2015 29 september 2014 Emma van Staveren Kelly Oltrop Yolanda de Vegt Risko van Dasler Joris van Meer Voorzitter Secretaris/Vicevoorzitter Penningmeester Intern Coördinator Extern

Nadere informatie

Commissies. Actief lid worden. VRAGEN? info@mercurius-uva.nl

Commissies. Actief lid worden. VRAGEN? info@mercurius-uva.nl 1 Mercurius in het kort Mercurius is de studievereniging voor de opleiding Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is een vereniging door, maar bovenal voor studenten. Mercurius organiseert

Nadere informatie

R.K.S.V. Albertus Magnus

R.K.S.V. Albertus Magnus Non Scolae Sed Vitae R.K.S.V. Albertus Magnus Acquisitie en Sponsoring R.K.S.V. Albertus Magnus is een studentengezelligheidsvereniging die al meer dan 115 jaar een grote rol speelt in het Groningse studentenleven.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. VINTRES Studievereniging voor Internationaal en Europees Recht studenten. Oude Kijk in t Jatstraat 26 Postbus AS Groningen

Inhoudsopgave. VINTRES Studievereniging voor Internationaal en Europees Recht studenten. Oude Kijk in t Jatstraat 26 Postbus AS Groningen Inhoudsopgave Voorwoord 2 De opleiding: Internationaal en Europees Recht 3 VINTRES activiteiten 4 Sponsoring 5 - Sponsorpakketten VINTRES 6 - Sponsorpakketten activiteiten VINTRES en/of Opinio Iuris 7

Nadere informatie

Begroting 2014-2015. Studievereniging PAP 13 e bestuur

Begroting 2014-2015. Studievereniging PAP 13 e bestuur Begroting 2014-2015 Studievereniging PAP 13 e bestuur Brenda Renes Hanneke Vingerling Anne Stevers Puck van den Bosch Myrthe Overbeek Laura Peters Roos Vandebriel Voorzitter Secretaris Penningmeester Vice-voorzitter

Nadere informatie

ACQUISITIEFOLDER INFORMATIE EN PAKKETTEN

ACQUISITIEFOLDER INFORMATIE EN PAKKETTEN ACQUISITIEFOLDER INFORMATIE EN PAKKETTEN WAT IS HET CNN Het Criminologisch Netwerk Nederland (Het CNN) is een landelijk netwerk voor criminologen waarin het bijeenbrengen van de academische wereld en het

Nadere informatie

EmPowered by Innovation

EmPowered by Innovation Sponsorinformatie Inhoud Wie is de BPUG Hoe ziet de vereniging eruit? BPUG seminar: de vorige editie Hoe ziet het seminar eruit BPUG 2019: EmPowered by Innovation Waarom sponsor worden? Sponsorpakketten

Nadere informatie

practischestudie.nl Intercontinentale Studiereis

practischestudie.nl Intercontinentale Studiereis practischestudie.nl Intercontinentale Studiereis 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 Het Gezelschap Practische Studie 4 De Reis 5 Mogelijkheden tot samenwerking 6 Alternatieve samenwerkingen 7 De Commissie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Productieplan. 3

Inhoudsopgave. Productieplan. 3 Safien Pinas 1 Inhoudsopgave Productieplan. 3 2 Voorwoord Voor dit project heb ik een applicatie (app) bedacht die studenten helpen om na hen opleiding aan een baan te komen. Het is niet zomaar een APP,

Nadere informatie

content blz 4 blz 5 BLz 6-12 nebo wie zijn wij? partnerschap 2

content blz 4 blz 5 BLz 6-12 nebo wie zijn wij? partnerschap 2 content blz 4 blz 5 nebo wie zijn wij? 2 blz 7 hoe kunt u bijdragen? blz 8 + 9 general partner BLz 6-12 partnerschap blz 10 + 11 premium partner blz 12 + 13 main partner blz 14 + 15 partner op maat 3 nebo

Nadere informatie

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen NKBV-Bergsportdag De 17 de Bergsportdag wordt op zondag 16 maart 2014 georganiseerd Het grootste bergsportevenement van Nederland Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Nadere informatie

Onderzoek. VIP, Studievereniging Psychologie Groningen Grote Kruisstraat 2/1 9712 TS Groningen E. vip.gmw@rug.nl T. + 31 50 3636323 www.vipsite.

Onderzoek. VIP, Studievereniging Psychologie Groningen Grote Kruisstraat 2/1 9712 TS Groningen E. vip.gmw@rug.nl T. + 31 50 3636323 www.vipsite. Daniëlle van Goor Iris Mariken de Wit Simone Willigers Charlotte Frederike Saida Focke Desley Alexandra Maria van der Zande Voorzitter Secretaris Penningmeester Interne contacten Externe contacten VIP,

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2016/2017

BELEIDSPLAN 2016/2017 BELEIDSPLAN 2016/2017 1. ALPHA Het Algemeen Platform Humanoria Amsterdam is de faculteitsvereniging voor de studieverenigingen en bladen van de Faculteit der Geesteswetenschappen aan de Universiteit van

Nadere informatie