Samenwerkingsmogelijkheden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samenwerkingsmogelijkheden"

Transcriptie

1 Samenwerkingsmogelijkheden 2014/2015 Studievereniging LiNK voor Academie Creatieve Technologie Saxion Enschede

2 Het begin van een samenwerking Gedurende het hele jaar is studievereniging LiNK druk bezig met het zoeken naar bedrijven waarmee op financieel of inhoudelijk gebied samengewerkt kan worden. Hierdoor zijn we als vereniging beter in staat onze doelstellingen te behalen en onze leden een fantastische studietijd te geven. Voor het aangaan van een samenwerking met uw bedrijf staan we uiteraard open voor uw wensen en ideeën. In dit handboek vindt u alle informatie over de mogelijkheden tot samenwerking tussen uw bedrijf en studievereniging LiNK. Bestuur 2014/2015 Studievereniging LiNK Floris Ammann - Voorzitter Bob van Schaik - Secretaris Annick Scholten - Penningmeester Sharon Hoeve - Interne zaken Casper Steenbergen - Externe zaken

3 Inhoudsopgave 1 Studievereniging LiNK Samenwerkingsmogelijkheden Publicaties Activiteiten Exclusiviteit Commissies LiNK Slotwoord...12

4 Studievereniging LiNK LiNK is de studievereniging van de Academie Creatieve Technologie (ACT) van de Hogeschool Saxion, te Enschede. Onder deze academie vallen studenten van de opleidingen Kunst & Techniek (KNT), Art & Technology (A&T), Media, Informatie en Communicatie (MIC), Technische Commerciële Textielkunde (TCT), Textile Engineering and Management (TEM), en Game Creation & Producing (GCP). LiNK is opgericht op 21 september De vereniging telt op dit moment ruim 1200 leden en groeit nog steeds. Het is dan ook absoluut de grootste en meest actieve vereniging van heel Saxion! De belangrijkste doelen van LiNK zijn: - Het bevorderen van de onderlinge band tussen de studenten - Het bevorderen van de betrokkenheid van de studenten met de opleiding - Het verbeteren van de samenwerking tussen studenten en docenten - Het stimuleren van de belangstelling voor de beroepsuitoefening

5 Samenwerkingsmogelijkheden Publicaties Website De website van LiNK is het digitale platform waarop leden de meest actuele informatie kunnen bekijken op het gebied van commissies, activiteiten, boekenverkoop, etc. Ook zijn daar al onze foto's en video's van feestjes en activiteiten te zien. De website is te bezoeken op U kunt uw bedrijf promoten op onze website op de volgende manieren; - Een banner met een link op de homepage van de website; - Een banner met informatie op de sponsorenpage van de website. Sociale Media Het is altijd mogelijk om in overleg met ons een facebookbericht te laten plaatsen Vacatures Wanneer u een vacature heeft openstaan dan kunt u deze doorgeven aan LiNK. Wij plaatsen deze vacature voor u op onze speciale stagefacebookgroep. Iedere maand ontvangen alle leden een nieuwsbrief met daarin informatie over aankomende activiteiten van de vereniging. U kunt uw bedrijf promoten in onze nieuwsbrief door middel van: - Een banner onderaan de nieuwsbrief; - Een vacature onderaan de nieuwsbrief; - Een activiteit onderaan de nieuwsbrief.

6 Drukwerk De promotie van onze activiteiten gebeurt voor een groot deel via posters. Het promotiemateriaal wordt vormgegeven door de Promo commissie en verspreid over alle Saxion locaties in Enschede en in de binnenstad. U kunt uw bedrijf promoten op de volgende manieren: - Het plaatsen van uw logo onderaan de feestposters. - De sponsorpagina van de besturengids. Dit is een gids waarin alle besturen van de studieverenigingen van Saxion een eigen hoofdstuk krijgen met daarin foto's, contactinformatie en informatie over de vereniging zelf. Er doen ongeveer 17 besturen aan mee, de meeste bestaande uit een vijfkoppig bestuur. De gids wordt dus aan ongeveer 85 studenten uitgedeeld. Textiel Om de herkenbaarheid van onze vereniging te vergroten, laten we voor diverse gelegenheden kleding bedrukken. Hierin onderscheiden wij het volgende: Studiereis Introductie In het studiereispakket zit altijd een shirt speciaal ontworpen voor deze reis. Dit shirt wordt ook na die tijd nog veel gedragen. Tijdens de introductieperiode van LiNK en de HOI dragen de nieuwe eerstejaars en alle LiNK begeleiders een introshirt van LiNK. Batavierenrace Deelnemers van LiNK krijgen een speciaal LiNK Batavierenrace shirt dat tijdens de race wordt gedragen. Commissie Deze shirts worden gedurende het hele jaar gedragen door onze commissieleden. - U kunt uw bedrijf promoten op onze kleding door middel van uw logo op de rug of op de mouwen van de shirts.

7 Pakketten (Introductie-, studiereispakket) Ieder jaar groeit LiNK met gemiddeld 200 nieuwe leden. Deze groep bestaat voornamelijk uit eerstejaarsstudenten van de Academie Creatieve Technologie. Voor de HOI introductie, die eind augustus plaatsvindt, organiseert LiNK een introductieweekend voor de eerstejaarsstudenten. Tijdens dit weekend wordt een introductiepakket uitgereikt. Dit is natuurlijk een uitgelezen kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij onze nieuwe leden. Verder organiseert LiNK elk jaar een studiereis waarbij we gemiddeld met 60 leden een mooie bestemming binnen of buiten Europa bezoeken. Voor de reis begint, ontvangt iedere reiziger een studiereispakket. Het is elk jaar weer een lange zit. Mensen hebben zo tijd genoeg om eens rustig het gehele introductiepakket door te nemen. Een mooie gelegenheid om uw bedrijf te promoten. U kunt uw bedrijf promoten via het introductie- of studiereispakket op de volgende manieren; - Het invoegen van merchandise artikelen in het pakket; - Het invoegen van foldermateriaal in het pakket. Multimedia Na grote activiteiten van LiNK wordt er door de Film- en Fotocommissie een korte film gemaakt. Deze film wordt vertoond aan alle geïnteresseerde leden tijdens een speciale avond. Na deze avond belandt de film op de site van LiNK en wordt door leden verspreid via Vimeo, Facebook, Twitter en andere community sites. Een goede manier dus om een grote groep te bereiken. U kunt uw bedrijf promoten via onze multimedia op de volgende manier: - Uw logo wordt verwerkt in de aftiteling van de film; - U laat studenten van de academie ACT een korte reclamespot maken van uw bedrijf. Deze wordt op een filmavond voor de film afgespeeld.

8 Activiteiten Lezingen en workshops Om onze leden al een kijkje te gunnen in hun toekomstige werkgebied organiseren wij geregeld workshops en excursies. Uiteraard staan wij open voor een goede samenwerking met bedrijven uit het vakgebied. Graag organiseren wij samen met u deze studiegerelateerde activiteiten. Het geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf bij onze leden onder de aandacht te brengen en te promoten en wij bieden onze leden een exclusief kijkje achter de schermen! Stages en meeloopdagen Om onze leden de mogelijkheid te bieden zich goed te oriënteren op de arbeidsmarkt, kunnen we ze helpen bij het zoeken naar geschikte stageplaatsen. U kunt daar weer gebruik van maken door (stage)vacatures aan ons door te geven. Ook heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf voor te stellen aan derde- en vierdejaarsstudenten tijdens een meeloopdag bij uw bedrijf. Overige activiteiten Ieder jaar organiseert LiNK een groot aantal uiteenlopende activiteiten. Dit varieert van het introductieweekend tot een bezoek aan een filmset, attractiepark of een bowlingavond. Hiervoor maakt LiNK gebruik van verschillende commissies, die alle activiteiten organiseren. Via deze activiteiten kunt u een groep actieve leden bereiken die varieert tussen de 30 en 100 personen. Dit kan door middel van de volgende acties: - Het verbinden van de bedrijfsnaam aan een bepaalde activiteit en alle hiervoor gebruikte promotiemiddele; - Het toevoegen van merchandise artikelen.

9 Exclusiviteit Studievereniging LiNK biedt aan grote sponsoren de service die exclusiviteit garandeert in de branche die de sponsor vertegenwoordigt. Op deze manier kunnen we enige continuïteit in de toekomst garanderen. LiNK hecht grote waarde aan het in stand houden van deze exclusiviteit.

10 Commissies LiNK Hier onder vindt u een overzicht van de commissies die LiNK vertegenwoordigen. Op deze manier krijgt u een beter inzicht in de opbouw van onze vereniging en ziet u wellicht extra mogelijkheden voor een samenwerkingsverband met één van onze commissies. Commissie LiNKing StudieLiNK Promo Feest Film en foto Studiereis LiNKtro Textiel Activiteiten LiNKing is verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten voor leden van de vereniging zoals pubquizzen, bowlen, schaatsen, dropping etc. Deze commissie organiseert studiegerelateerde activiteiten voor onze leden zoals lezingen, workshops en bedrijfsbezoeken. De promocommissie is verantwoordelijk voor de promotie van alle activiteiten van LiNK. Deze commissie organiseert promotieactiviteiten en verzorgt het promotiemateriaal zoals posters, flyers en ander beeldmateriaal. De feestcommissie organiseert alle feesten namens de studievereniging. Deze worden eventueel georganiseerd met andere verenigingen, om meer mensen aan te spreken. Workshops, excursies en overige activiteiten worden vastgelegd door deze commissie. Het beeldmateriaal wordt bewerkt en/of gemonteerd en vertoond. Zoals de naam al doet vermoeden, organiseert de studiereiscommissie ieder jaar een studiereis naar een buitenlandse stad. De introductiecommissie organiseert het introductiekamp en is aanwezig bij de HOI-week. (HBO - introductie) De textielcommissie organiseert activiteiten speciaal voor studenten van de opleiding technisch commerciële textielkunde.

11 Commissies LiNK Bata Inter XtraLiNK De batacommissie is verantwoordelijk voor alle werkzaam heden die bij het organiseren de batavieren race komen kijken. De intercommissie organiseert samen met internationale studenten van de academie ACT-activiteiten. Het voornaamste doel van deze commissie is het betrekken van internationale studenten bij de studievereniging. XtraLiNK organiseert maar één activiteit per jaar, de Creative Countdown. Dit is een 24-uurs activiteit waarin er geld wordt opgehaald voor het Bart de Graaff foundation.

12 Slotwoord Na het lezen van dit document hopen wij dat u een beeld heeft gekregen van studievereniging LiNK. Waarschijnlijk heeft u nu een helder overzicht van de mogelijkheden die LiNK biedt aan uw bedrijf. Voor opmerkingen en/of vragen kunt u terecht bij onderstaande persoon. Namens studievereniging LiNK, Casper Steenbergen Commissaris Externe Betrekkingen

13 Contact: T: E: Bezoekadres: Gebouw Epy Drost, kamer 7.35A (G7.35A) Van Galenstraat JL Enschede Postadres: Saxion, Acedemie TKT T.a.v. Studievereniging LiNK Postbus KB Enschede Openingstijden: maandag t/m donderdag: 10:00 uur - 16:00 uur vrijdag: 12:00 uur - 15:00 uur

SPONSORBROCHURE 2014-2015

SPONSORBROCHURE 2014-2015 SPONSORBROCHURE 2014-2015 AnArchi Study Association for Architecture Department of the Built Environment Eindhoven University of Technology Introductie Voor u ligt de sponsorbrochure van studievereniging

Nadere informatie

Studievereniging RealTime

Studievereniging RealTime Studievereniging RealTime Partnermogelijkheden 2014-2015 De mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking! Voor u ligt een voorstel voor een samenwerkingsovereenkomst van studievereniging RealTime. Middels

Nadere informatie

HMV Actis. Beleidsplan 2014-2015

HMV Actis. Beleidsplan 2014-2015 HMV Actis Beleidsplan 2014-2015 29 september 2014 Emma van Staveren Kelly Oltrop Yolanda de Vegt Risko van Dasler Joris van Meer Voorzitter Secretaris/Vicevoorzitter Penningmeester Intern Coördinator Extern

Nadere informatie

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek.

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek. SPONSORGIDS 2015 Voorwoord Zwolle is de laatste jaren steeds meer gegroeid tot een studentenstad. Dagelijks vinden ruim 40.000 studenten hun weg naar de acht MBO- en HBO-instellingen in Zwolle. De HBO

Nadere informatie

Asset SBIT Tilburg University Room E116 P.O. Box 90153 5000 LE Tilburg

Asset SBIT Tilburg University Room E116 P.O. Box 90153 5000 LE Tilburg Partnermogelijkheden Asset SBIT 2014-2015 Asset SBIT Tilburg University Room E116 P.O. Box 90153 5000 LE Tilburg Tel +31 (0)13-466 2998 info@asset-sbit.nl www.asset-sbit.nl NL32 RABO 0185 2829 62 Letter

Nadere informatie

In dit document kan je alle informatie over het bestuur en de studieverenigingvan Sociologie vinden.

In dit document kan je alle informatie over het bestuur en de studieverenigingvan Sociologie vinden. Sociologisch Epicentrum - beleidsplan - 2013-2014 Beleidsplan studievereniging SEC 2014/2015 In dit document kan je alle informatie over het bestuur en de studieverenigingvan Sociologie vinden. 1 Beste

Nadere informatie

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden ADVERTENTIE FOLDER Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden In november 1911 werd studentenvereniging Unitas S.R. opgericht. Unitas S.R. is daarmee de oudste en, met ruim 1200 HBO en WO leden, een

Nadere informatie

Informatiebundel Voor Bestuur 2013-2014. Studievereniging POLIS

Informatiebundel Voor Bestuur 2013-2014. Studievereniging POLIS Informatiebundel Voor Bestuur 2013-2014 Studievereniging POLIS Tilburg, maart 2013 Studievereniging POLIS Tilburg University Locatie: P. 3.217 Warandelaan 2 Tilburg Postadres: Postbus 90153 5000 LE Tilburg

Nadere informatie

Beleidsplan S.V. RealTime

Beleidsplan S.V. RealTime Beleidsplan S.V. RealTime Bestuur 2014-2015 Versienummer: Publicatiedatum: 6-10-2014 Bestuursjaar: 2014-2015 Auteur: Vincent Hummel Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van het vijftiende bestuur, oftewel

Nadere informatie

ACT. Survivalgids 2015/2016. saxion.nl/act. Voor alle eerstejaars studenten van Academie Creatieve Technologie (ACT)

ACT. Survivalgids 2015/2016. saxion.nl/act. Voor alle eerstejaars studenten van Academie Creatieve Technologie (ACT) ACT Survivalgids Voor alle eerstejaars studenten van Academie Creatieve Technologie (ACT) 2015/2016 saxion.nl/act 8. nhoud Kom verder 4 Academie Creatieve Technologie 6 Frontoffice ACT 8 Hulpverlening

Nadere informatie

HvA AMSTELCAMPUS Kwantitatief onderzoek naar de bekendheid en beleving van de Amstelcampus onder HvA-studenten

HvA AMSTELCAMPUS Kwantitatief onderzoek naar de bekendheid en beleving van de Amstelcampus onder HvA-studenten HvA AMSTELCAMPUS Kwantitatief onderzoek naar de bekendheid en beleving van de Amstelcampus onder HvAstudenten FERNANDO MCDOUGAL CAROLINE VAN TEEFFELEN AMSTERDAM, JULI 204 2 INHOUDSOPGAVE VOORAF ACHTERGROND

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2014 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

Nationale Marketing Strijd 2013. Studenten Strijden Samen

Nationale Marketing Strijd 2013. Studenten Strijden Samen Nationale Marketing Strijd 2013 Studenten Strijden Samen Inhoudsopgave 1. De Nationale Marketing Strijd 2013 2. Kiezen voor de Nationale Marketing Strijd! 3. Programma 4. Mogelijkheden tot bedrijfsdeelname

Nadere informatie

Ambassadors Club Nieuwsbrief #2

Ambassadors Club Nieuwsbrief #2 Ambassadors Club Nieuwsbrief #2 Beste leden, In de eerste nieuwsbrief hebben jullie kunnen lezen hoe de Ambassadors Club tot stand is gekomen, hoe de ledenstructuur eruit ziet en wat de voordelen zijn

Nadere informatie

C.S.R. Delft Informatie Brochure

C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Een studentenvereniging, bruisend, levend, actief en juist daarom interessant om te adverteren. In deze brochure laten wij u kennis maken met C.S.R. Delft.

Nadere informatie

AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden

AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden Door met AEGEE-Amsterdam samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE telt momenteel rond de 620 leden en ruim 75

Nadere informatie

VOORSTEL STUDIEVERENIGINGEN VAN

VOORSTEL STUDIEVERENIGINGEN VAN VOORSTEL STUDIEVERENIGINGEN VAN DE FACULTEIT MAATSCHAPPIJ- EN GEDRAGSWETENSCHAPPEN RUIMTE IN HET NIEUWE ROETERSEILAND COMPLEX 1 VOORWOORD 12 NOVEMBER 2012 FV-FMG UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Voor u ligt

Nadere informatie

Inhoudsopgave. VVSAE Algemeen 3. Evenementen 4

Inhoudsopgave. VVSAE Algemeen 3. Evenementen 4 Informatiefolder Inhoudsopgave VVSAE Algemeen 3 Evenementen 4 Actuariaatcongres 4 Beroependagen 5 Econometric Game 6 International Study Project 7 The Experience: Business Battle 8 Adverteren 9 Aenorm

Nadere informatie

Introductie. Zakenplatform Eindhoven: samen groeien naar meer zakelijk succes!

Introductie. Zakenplatform Eindhoven: samen groeien naar meer zakelijk succes! Introductie De regio Eindhoven is en heeft een voorbeeldfunctie voor de rest van Nederland op zakelijk gebied, zeker qua innovatief vermogen. En dat willen we natuurlijk graag zo houden! Visie: Dat gaat

Nadere informatie

PROTOCOL MARKETING & COMMUNCATIONS

PROTOCOL MARKETING & COMMUNCATIONS Bijlage 3 PROTOCOL MARKETING & COMMUNCATIONS Voor u ligt het Protocol M&C voor het collegejaar 2015-2016 van Stichting Rechten Instituut. In dit protocol zijn alle richtlijnen en afspraken rondom M&C samengevoegd.

Nadere informatie

Beleidsplan VIA 2014-2015. Voorzitter & Commissaris Public Relations Penningmeester & Commissaris Onderwijs Secretaris & Commissaris Activiteiten

Beleidsplan VIA 2014-2015. Voorzitter & Commissaris Public Relations Penningmeester & Commissaris Onderwijs Secretaris & Commissaris Activiteiten Beleidsplan VIA 2014-2015 Bert de Groot Mediha El-Kebir Jan Tatoušek Voorzitter & Commissaris Public Relations Penningmeester & Commissaris Onderwijs Secretaris & Commissaris Activiteiten 1 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Duidelijk in beeld. Uw project en het Europees Sociaal Fonds

Duidelijk in beeld. Uw project en het Europees Sociaal Fonds Duidelijk in beeld Uw project en het Europees Sociaal Fonds Duidelijk in beeld Uw project en het Europees Sociaal Fonds Een plek op de arbeidsmarkt en kansen voor iedereen. Daaraan draagt de Europese Unie

Nadere informatie

Ebook Internet Marketing Strategie

Ebook Internet Marketing Strategie Websiteontwerp Huisstijl Fotografie Copywriting Internet marketing Ebook Internet Marketing - website - content - social media - nieuwsbrieven Inclusief handig stappenplan en checklists Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Introductieboekje 2015 Welkom bij SV Esperia!

Introductieboekje 2015 Welkom bij SV Esperia! *** LET OP *** Je kan je vanaf nu inschrijven voor het introductiekamp en de introductieactiviteiten van studievereniging Esperia! Dit kan je doen via onze website www.svesperia.nl onder het kopje Inschrijven

Nadere informatie

Informatiepakket Actief Lidmaatschap 2015-2016

Informatiepakket Actief Lidmaatschap 2015-2016 Informatiepakket Actief Lidmaatschap 20152016 Welkom bij de MAA! Heb jij passie voor marketing? Wil jij je naast je studie ontwikkelen door bijvoorbeeld een bijdrage te leveren aan de organisatie van een

Nadere informatie

Beste geïnteresseerde,

Beste geïnteresseerde, Beste geïnteresseerde, In dit informatiepakket vind je informatie over een fulltime bestuursjaar bij SWU Thymos. Allereerst een algemeen stuk over de stichting waarin beschreven staat wat Thymos is en

Nadere informatie

Wie is de opdrachtnemer

Wie is de opdrachtnemer probleemstelling betrokken partijen Op dit moment heeft de opleiding ABC (Advanced Business Creation) van Avans een probleem met het werven van studenten voor haar minor. Er is ruimte voor 50 (inter)nationale

Nadere informatie

K!X: Empoweren en netwerken

K!X: Empoweren en netwerken K!X: Empoweren en netwerken Handleiding voor K!X coördinatoren FORUM, Instituut voor Multiculturele Vraagstukken Handleiding voor K!X-coördinatoren Deze handleiding voor K!X-coördinatoren is een uitgave

Nadere informatie

Praktische social media tips voor bedrijven!

Praktische social media tips voor bedrijven! Praktische social media tips voor bedrijven! Inhoud: Pagina Voorwoord 2 Wat is social media? 3 Hoe werkt het? 4 De mogelijkheden voor bedrijven 5 Als online vorm van mond-tot-mond reclame 7 Internet optimalisatie

Nadere informatie

COMMUNICATIEPLAN 2013-2014

COMMUNICATIEPLAN 2013-2014 COMMUNICATIEPLAN 2013-2014 WILHELMINAOORD, OKTOBER 2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Communicatiedoel pag. 3 3. groepen pag. 4 4. Afgeleide doelen pag. 6 5. Communicatie pag. 9 5.1 Communicatiemiddelen

Nadere informatie