Samenwerkingsmogelijkheden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samenwerkingsmogelijkheden"

Transcriptie

1 Samenwerkingsmogelijkheden 2014/2015 Studievereniging LiNK voor Academie Creatieve Technologie Saxion Enschede

2 Het begin van een samenwerking Gedurende het hele jaar is studievereniging LiNK druk bezig met het zoeken naar bedrijven waarmee op financieel of inhoudelijk gebied samengewerkt kan worden. Hierdoor zijn we als vereniging beter in staat onze doelstellingen te behalen en onze leden een fantastische studietijd te geven. Voor het aangaan van een samenwerking met uw bedrijf staan we uiteraard open voor uw wensen en ideeën. In dit handboek vindt u alle informatie over de mogelijkheden tot samenwerking tussen uw bedrijf en studievereniging LiNK. Bestuur 2014/2015 Studievereniging LiNK Floris Ammann - Voorzitter Bob van Schaik - Secretaris Annick Scholten - Penningmeester Sharon Hoeve - Interne zaken Casper Steenbergen - Externe zaken

3 Inhoudsopgave 1 Studievereniging LiNK Samenwerkingsmogelijkheden Publicaties Activiteiten Exclusiviteit Commissies LiNK Slotwoord...12

4 Studievereniging LiNK LiNK is de studievereniging van de Academie Creatieve Technologie (ACT) van de Hogeschool Saxion, te Enschede. Onder deze academie vallen studenten van de opleidingen Kunst & Techniek (KNT), Art & Technology (A&T), Media, Informatie en Communicatie (MIC), Technische Commerciële Textielkunde (TCT), Textile Engineering and Management (TEM), en Game Creation & Producing (GCP). LiNK is opgericht op 21 september De vereniging telt op dit moment ruim 1200 leden en groeit nog steeds. Het is dan ook absoluut de grootste en meest actieve vereniging van heel Saxion! De belangrijkste doelen van LiNK zijn: - Het bevorderen van de onderlinge band tussen de studenten - Het bevorderen van de betrokkenheid van de studenten met de opleiding - Het verbeteren van de samenwerking tussen studenten en docenten - Het stimuleren van de belangstelling voor de beroepsuitoefening

5 Samenwerkingsmogelijkheden Publicaties Website De website van LiNK is het digitale platform waarop leden de meest actuele informatie kunnen bekijken op het gebied van commissies, activiteiten, boekenverkoop, etc. Ook zijn daar al onze foto's en video's van feestjes en activiteiten te zien. De website is te bezoeken op U kunt uw bedrijf promoten op onze website op de volgende manieren; - Een banner met een link op de homepage van de website; - Een banner met informatie op de sponsorenpage van de website. Sociale Media Het is altijd mogelijk om in overleg met ons een facebookbericht te laten plaatsen Vacatures Wanneer u een vacature heeft openstaan dan kunt u deze doorgeven aan LiNK. Wij plaatsen deze vacature voor u op onze speciale stagefacebookgroep. Iedere maand ontvangen alle leden een nieuwsbrief met daarin informatie over aankomende activiteiten van de vereniging. U kunt uw bedrijf promoten in onze nieuwsbrief door middel van: - Een banner onderaan de nieuwsbrief; - Een vacature onderaan de nieuwsbrief; - Een activiteit onderaan de nieuwsbrief.

6 Drukwerk De promotie van onze activiteiten gebeurt voor een groot deel via posters. Het promotiemateriaal wordt vormgegeven door de Promo commissie en verspreid over alle Saxion locaties in Enschede en in de binnenstad. U kunt uw bedrijf promoten op de volgende manieren: - Het plaatsen van uw logo onderaan de feestposters. - De sponsorpagina van de besturengids. Dit is een gids waarin alle besturen van de studieverenigingen van Saxion een eigen hoofdstuk krijgen met daarin foto's, contactinformatie en informatie over de vereniging zelf. Er doen ongeveer 17 besturen aan mee, de meeste bestaande uit een vijfkoppig bestuur. De gids wordt dus aan ongeveer 85 studenten uitgedeeld. Textiel Om de herkenbaarheid van onze vereniging te vergroten, laten we voor diverse gelegenheden kleding bedrukken. Hierin onderscheiden wij het volgende: Studiereis Introductie In het studiereispakket zit altijd een shirt speciaal ontworpen voor deze reis. Dit shirt wordt ook na die tijd nog veel gedragen. Tijdens de introductieperiode van LiNK en de HOI dragen de nieuwe eerstejaars en alle LiNK begeleiders een introshirt van LiNK. Batavierenrace Deelnemers van LiNK krijgen een speciaal LiNK Batavierenrace shirt dat tijdens de race wordt gedragen. Commissie Deze shirts worden gedurende het hele jaar gedragen door onze commissieleden. - U kunt uw bedrijf promoten op onze kleding door middel van uw logo op de rug of op de mouwen van de shirts.

7 Pakketten (Introductie-, studiereispakket) Ieder jaar groeit LiNK met gemiddeld 200 nieuwe leden. Deze groep bestaat voornamelijk uit eerstejaarsstudenten van de Academie Creatieve Technologie. Voor de HOI introductie, die eind augustus plaatsvindt, organiseert LiNK een introductieweekend voor de eerstejaarsstudenten. Tijdens dit weekend wordt een introductiepakket uitgereikt. Dit is natuurlijk een uitgelezen kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij onze nieuwe leden. Verder organiseert LiNK elk jaar een studiereis waarbij we gemiddeld met 60 leden een mooie bestemming binnen of buiten Europa bezoeken. Voor de reis begint, ontvangt iedere reiziger een studiereispakket. Het is elk jaar weer een lange zit. Mensen hebben zo tijd genoeg om eens rustig het gehele introductiepakket door te nemen. Een mooie gelegenheid om uw bedrijf te promoten. U kunt uw bedrijf promoten via het introductie- of studiereispakket op de volgende manieren; - Het invoegen van merchandise artikelen in het pakket; - Het invoegen van foldermateriaal in het pakket. Multimedia Na grote activiteiten van LiNK wordt er door de Film- en Fotocommissie een korte film gemaakt. Deze film wordt vertoond aan alle geïnteresseerde leden tijdens een speciale avond. Na deze avond belandt de film op de site van LiNK en wordt door leden verspreid via Vimeo, Facebook, Twitter en andere community sites. Een goede manier dus om een grote groep te bereiken. U kunt uw bedrijf promoten via onze multimedia op de volgende manier: - Uw logo wordt verwerkt in de aftiteling van de film; - U laat studenten van de academie ACT een korte reclamespot maken van uw bedrijf. Deze wordt op een filmavond voor de film afgespeeld.

8 Activiteiten Lezingen en workshops Om onze leden al een kijkje te gunnen in hun toekomstige werkgebied organiseren wij geregeld workshops en excursies. Uiteraard staan wij open voor een goede samenwerking met bedrijven uit het vakgebied. Graag organiseren wij samen met u deze studiegerelateerde activiteiten. Het geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf bij onze leden onder de aandacht te brengen en te promoten en wij bieden onze leden een exclusief kijkje achter de schermen! Stages en meeloopdagen Om onze leden de mogelijkheid te bieden zich goed te oriënteren op de arbeidsmarkt, kunnen we ze helpen bij het zoeken naar geschikte stageplaatsen. U kunt daar weer gebruik van maken door (stage)vacatures aan ons door te geven. Ook heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf voor te stellen aan derde- en vierdejaarsstudenten tijdens een meeloopdag bij uw bedrijf. Overige activiteiten Ieder jaar organiseert LiNK een groot aantal uiteenlopende activiteiten. Dit varieert van het introductieweekend tot een bezoek aan een filmset, attractiepark of een bowlingavond. Hiervoor maakt LiNK gebruik van verschillende commissies, die alle activiteiten organiseren. Via deze activiteiten kunt u een groep actieve leden bereiken die varieert tussen de 30 en 100 personen. Dit kan door middel van de volgende acties: - Het verbinden van de bedrijfsnaam aan een bepaalde activiteit en alle hiervoor gebruikte promotiemiddele; - Het toevoegen van merchandise artikelen.

9 Exclusiviteit Studievereniging LiNK biedt aan grote sponsoren de service die exclusiviteit garandeert in de branche die de sponsor vertegenwoordigt. Op deze manier kunnen we enige continuïteit in de toekomst garanderen. LiNK hecht grote waarde aan het in stand houden van deze exclusiviteit.

10 Commissies LiNK Hier onder vindt u een overzicht van de commissies die LiNK vertegenwoordigen. Op deze manier krijgt u een beter inzicht in de opbouw van onze vereniging en ziet u wellicht extra mogelijkheden voor een samenwerkingsverband met één van onze commissies. Commissie LiNKing StudieLiNK Promo Feest Film en foto Studiereis LiNKtro Textiel Activiteiten LiNKing is verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten voor leden van de vereniging zoals pubquizzen, bowlen, schaatsen, dropping etc. Deze commissie organiseert studiegerelateerde activiteiten voor onze leden zoals lezingen, workshops en bedrijfsbezoeken. De promocommissie is verantwoordelijk voor de promotie van alle activiteiten van LiNK. Deze commissie organiseert promotieactiviteiten en verzorgt het promotiemateriaal zoals posters, flyers en ander beeldmateriaal. De feestcommissie organiseert alle feesten namens de studievereniging. Deze worden eventueel georganiseerd met andere verenigingen, om meer mensen aan te spreken. Workshops, excursies en overige activiteiten worden vastgelegd door deze commissie. Het beeldmateriaal wordt bewerkt en/of gemonteerd en vertoond. Zoals de naam al doet vermoeden, organiseert de studiereiscommissie ieder jaar een studiereis naar een buitenlandse stad. De introductiecommissie organiseert het introductiekamp en is aanwezig bij de HOI-week. (HBO - introductie) De textielcommissie organiseert activiteiten speciaal voor studenten van de opleiding technisch commerciële textielkunde.

11 Commissies LiNK Bata Inter XtraLiNK De batacommissie is verantwoordelijk voor alle werkzaam heden die bij het organiseren de batavieren race komen kijken. De intercommissie organiseert samen met internationale studenten van de academie ACT-activiteiten. Het voornaamste doel van deze commissie is het betrekken van internationale studenten bij de studievereniging. XtraLiNK organiseert maar één activiteit per jaar, de Creative Countdown. Dit is een 24-uurs activiteit waarin er geld wordt opgehaald voor het Bart de Graaff foundation.

12 Slotwoord Na het lezen van dit document hopen wij dat u een beeld heeft gekregen van studievereniging LiNK. Waarschijnlijk heeft u nu een helder overzicht van de mogelijkheden die LiNK biedt aan uw bedrijf. Voor opmerkingen en/of vragen kunt u terecht bij onderstaande persoon. Namens studievereniging LiNK, Casper Steenbergen Commissaris Externe Betrekkingen

13 Contact: T: E: Bezoekadres: Gebouw Epy Drost, kamer 7.35A (G7.35A) Van Galenstraat JL Enschede Postadres: Saxion, Acedemie TKT T.a.v. Studievereniging LiNK Postbus KB Enschede Openingstijden: maandag t/m donderdag: 10:00 uur - 16:00 uur vrijdag: 12:00 uur - 15:00 uur

Omschrijving en prijsoverzicht

Omschrijving en prijsoverzicht Omschrijving en prijsoverzicht Studievereniging LiNK voor Academie Creatieve Technologie Saxion Enschede Het begin van een samenwerking Gedurende het hele jaar is studievereniging LiNK druk bezig met het

Nadere informatie

PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT

PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT Datum: 1 November 2017 Versie: 4.5 Auteurs: Tristan Foot Extern Coördinator der S.V. Linkit 17-18 E-mail: Extern@svlinkit.nl Bestuur@svlinkit.nl Voor u ligt een

Nadere informatie

Studievereniging RealTime

Studievereniging RealTime Studievereniging RealTime Partnermogelijkheden 2014-2015 De mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking! Voor u ligt een voorstel voor een samenwerkingsovereenkomst van studievereniging RealTime. Middels

Nadere informatie

Studievereniging RealTime

Studievereniging RealTime Studievereniging RealTime Partnermogelijkheden 2013-2014 De mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking! Datum: 11 juli 2013 Versie: 3.2 Auteurs: Mingus Pokomasse Penningmeester der S.V. RealTime 12-13

Nadere informatie

Inhoud. Sponsorbrochure. Vergroot uw netwerk via VIA

Inhoud. Sponsorbrochure. Vergroot uw netwerk via VIA Inhoud Sponsorbrochure Vergroot uw netwerk via VIA 1 2016, Eindhoven VIA Urbanism Study Association Urban Design & Planning Technische Universiteit Eindhoven Den Dolech 2, Vertigo 07 via@bwk.tue.nl www.facebook.com/viaurbanism

Nadere informatie

Bestuursvisie 8 e bestuur der SV Archimedes

Bestuursvisie 8 e bestuur der SV Archimedes Bestuursvisie 8 e bestuur der SV Archimedes Wij, het 8 e bestuur der SV Archimedes, willen de studie ervaring van studenten verbeteren voor de opleidingen Werktuigbouwkunde, Industrieel Product Ontwerpen,

Nadere informatie

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen is een vereniging die een unieke plaats in de Groninger studentenwereld inneemt, doordat zij de belangen van álle

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

S.G. Daedalus De Glazen StudIO

S.G. Daedalus De Glazen StudIO S.G. Daedalus De Glazen StudIO Algemene bedrijven informatie De Partnership Batzke, J. Huijink, S. Geerlings, M. Reus, A. Swanenberg, M. Tilburg, T. van Uilkema, R. De Glazen StudIO 2014-2015 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Studentenvereniging S.V.A.A. NoNoMes Samenwerkingsmogelijkheden 2013

Studentenvereniging S.V.A.A. NoNoMes Samenwerkingsmogelijkheden 2013 Studentenvereniging Samenwerkingsmogelijkheden 2013 Email pr@nonomes.nl NoNoMes NoNoMes is een snel groeiende studentenvereniging voor alle studenten die in Amsterdam studeren. Meer dan 350 actieve leden

Nadere informatie

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht Samenwerkingsmogelijkheden INKOM Maastricht Nieuwe start voor duizenden studenten Voor de aankomende student is in Maastricht vaak alles nieuw: Een nieuwe stad, nieuwe mensen. De INKOM betekent voor velen

Nadere informatie

Trans 10 3512 JK Utrecht www.albionutrecht.nl

Trans 10 3512 JK Utrecht www.albionutrecht.nl Trans 10 3512 JK Utrecht www.albionutrecht.nl DE VERENIGING LEDENPAS Albion is de studievereniging van de studie Engelse Taal en Cultuur aan de Universiteit Utrecht. Als studievereniging is het onze taak

Nadere informatie

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek.

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek. SPONSORGIDS 2015 Voorwoord Zwolle is de laatste jaren steeds meer gegroeid tot een studentenstad. Dagelijks vinden ruim 40.000 studenten hun weg naar de acht MBO- en HBO-instellingen in Zwolle. De HBO

Nadere informatie

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden Introductie Door met AEGEE-Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE-Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor?

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? Gepidae? Gepidae! Waar staat Gepidae voor? T.S.V.V. Gepidae is opgericht in 1968. Opgericht door een paar jongemannen om af en toe te volleyballen,

Nadere informatie

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden Door met AEGEE- Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE- Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2013 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

Wie zijn wij? Beste Relatie. Promotiemiddelen

Wie zijn wij? Beste Relatie. Promotiemiddelen Prospectus OWL 2015 Beste Relatie In deze prospectus vindt u verschillende mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht van de nieuwe lichting internationale studenten die in augustus in Leiden beginnen.

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 01-01 1. Voorwoord Hierbij presenteren wij het ASCI beleidsplan voor het studiejaar 01-01. Met dit beleidsplan willen we inzicht geven in de richting die het bestuur komend jaar aan ASCI wil

Nadere informatie

Sponsorbrochure Introductie BE Adam is dé studievereniging voor alle bedrijfseconomie studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Wij streven ernaar om studenten te verbinden met elkaar, aan de opleiding

Nadere informatie

Actief met Aktief Slip

Actief met Aktief Slip Actief met Aktief Slip Sponsorbrochure Aktief Slip 2017 Aktief Slip Sponsorbrochure Aktief Slip is de studievereniging voor en door studenten Milieuwetenschappen, Environmental Sciences, Urban Environmental

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

Advertorial mogelijkheden voor de website Ondernemend.nu

Advertorial mogelijkheden voor de website Ondernemend.nu Advertorial mogelijkheden voor de website Ondernemend.nu Ondernemend.nu is dé digitale toegangspoort tot alle relevante informatie over ondernemen en ondernemerschapsonderwijs in Nederland. Ondernemend.nu

Nadere informatie

Studievereniging kic. De vereniging (kort) Geen ontgroeningen of verplichtingen

Studievereniging kic. De vereniging (kort) Geen ontgroeningen of verplichtingen Studievereniging kic De vereniging (kort) Geen ontgroeningen of verplichtingen Wat Is KIC? KIC staat voor Kien in Communicatie en is één van de twee studieverenigingen voor het Instituut voor Communicatie,

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2014 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015 utrechtsch studenten corps UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 2015 In augustus 2015 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van

Nadere informatie

Voor de ruim 800 leden organiseert HMV Actis een breed scala aan activiteiten, zowel informeel als formeel.

Voor de ruim 800 leden organiseert HMV Actis een breed scala aan activiteiten, zowel informeel als formeel. Welkom HMV Actis is de studievereniging van het instituut voor Marketing Management. Bij de vereniging kun je gedurende je studie genieten van vele voordelen. Ga bijvoorbeeld gratis mee naar bedrijfsbezoeken,

Nadere informatie

E.S.T. Fellenoord. Meer dan alleen Tennis

E.S.T. Fellenoord. Meer dan alleen Tennis E.S.T. Fellenoord Meer dan alleen Tennis INTRODUCTIE Wat is E.S.T. Fellenoord? De Eindhovense Studenten Tennisvereniging Fellenoord is een bloeiende vereniging in het centrum van Eindhoven gevestigd op

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2014-2015

SPONSORBROCHURE 2014-2015 SPONSORBROCHURE 2014-2015 AnArchi Study Association for Architecture Department of the Built Environment Eindhoven University of Technology Introductie Voor u ligt de sponsorbrochure van studievereniging

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Begroting Studievereniging Cura. Hanzehogeschool Groningen Academie voor Verpleegkunde

Begroting Studievereniging Cura. Hanzehogeschool Groningen Academie voor Verpleegkunde Begroting 2016-2017 Studievereniging Cura Hanzehogeschool Groningen Academie voor Verpleegkunde 19 oktober 2016 1 Voorwoord Hierbij presenteren wij u de begroting van verenigingsjaar 2016-2017 van studievereniging

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2015-2016

SPONSORBROCHURE 2015-2016 SPONSORBROCHURE 2015-2016 AnArchi Study Association for Architecture Department of the Built Environment Eindhoven University of Technology Introductie Voor u ligt de sponsorbrochure van studievereniging

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

+ Inspelen op mobiel internet. + Klanten effectief bereiken. + Content beheer. + Scherpe tarieven en korte implementatietijd

+ Inspelen op mobiel internet. + Klanten effectief bereiken. + Content beheer. + Scherpe tarieven en korte implementatietijd Winkelcentrum App + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. + Klanten effectief bereiken Uw klanten nemen aankoopbeslissingen

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen 2016

Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen 2016 Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen Doelstelling van de stichting Bouwkunde Bedrijvendagen De stichting Bouwkunde Bedrijvendagen heeft als doel bouwkundestudenten van de Technische

Nadere informatie

Health Business Week 2014 To Experience, Inspire and Connect

Health Business Week 2014 To Experience, Inspire and Connect Health Business Week 2014 To Experience, Inspire and Connect Over de Health Business Week In 2014 organiseert de Faculteitsvereniging Beleid & Management Gezondheidszorg (FBMG) wederom de Health Business

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 Appendix

Inhoudsopgave 1 Appendix Inhoudsopgave 5 10 15 20 25 30 1 Appendix 2 1.1 Contacten........................................ 2 1.1.1 BBB....................................... 2 1.1.2 INN....................................... 2

Nadere informatie

Wij hopen op een goede samenwerking. Met vriendelijke groet, Emile Janssens

Wij hopen op een goede samenwerking. Met vriendelijke groet, Emile Janssens Comité Démarrage du Demarrage Festival In het jaar 2015 zal de Tour de France zijn start vinden in Utrecht. Om die reden zal de hele stad in het teken staan van de wielersport. Naar verwachting van de

Nadere informatie

practischestudie.nl Intercontinentale Studiereis

practischestudie.nl Intercontinentale Studiereis practischestudie.nl Intercontinentale Studiereis 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 Het Gezelschap Practische Studie 4 De Reis 5 Mogelijkheden tot samenwerking 6 Alternatieve samenwerkingen 7 De Commissie

Nadere informatie

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar.

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. +

Nadere informatie

Study Association AKTIEF SLIP

Study Association AKTIEF SLIP AKTIEF SLIP Aktief Slip is de studievereniging voor en door studenten Milieuwetenschappen, Environmental Sciences, Urban Environmental Management en Climate Studies. Doelen die wij als vereniging nastreven

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2017

Beleidsplan 2013-2017 Voorwoord Deventer is trots op de veelkleurige, multiculturele samenstelling van haar inwoners. Al eeuwen lang onderhoudt Deventer, als Hanzestad contacten met vele landen en culturen over heel de wereld.

Nadere informatie

Bedrijvenpakket Glazen Huis 2008

Bedrijvenpakket Glazen Huis 2008 Bedrijvenpakket Glazen Huis 2008 S.G. Daedalus S.G. Daedalus is de studievereniging van de opleiding Industrieel Ontwerpen (IO) aan de Universiteit Twente. Momenteel telt zij 550 leden, waarvan ruim een

Nadere informatie

UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD

UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD PROMOTIEBROCHURE 2018 INHOUDSOPGAVE DE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 3 DE VOORDELEN VOOR UW BEDRIJF 4 PROMOTIEMOGELIJKHEDEN 5 EEN PROMOTIEPAKKET OP MAAT 6 HOOFDSPONSORSCHAP 7 MEER

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

De commissiewijzer 2016-2017

De commissiewijzer 2016-2017 De commissiewijzer 2016-2017 Inhoud De commissiewijzer 2016-2017... 1 1. De feestcommissie... 2 2.1 Wat doet deze commissie?... 2 2.2 Wie zoekt deze commissie?... 2 2.3 Hoeveel tijd ben je ongeveer kwijt?...

Nadere informatie

Beleidsplan. Bestuur 05 06. Postelein. Studievereniging

Beleidsplan. Bestuur 05 06. Postelein. Studievereniging Beleidsplan Bestuur 05 06 Studievereniging Postelein 1 COLOFON Naam:Studievereniging Postelein Studierichting: Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde Faculteit: Sociale Wetenschappen Datum uitgifte:

Nadere informatie

Wie zaait zal oogsten!

Wie zaait zal oogsten! Wie zaait zal oogsten! Investeren in de toekomst Bestuur Semper Florens Semper Florens Sponsorcatalogus 2016/2017 1 Introductie Semper Florens is de studievereniging van de Bachelor opleiding Plantenwetenschappen

Nadere informatie

EL CID Prospectus

EL CID Prospectus Prospectus Partner van de De -week is de officiële introductieweek van de Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden. Deze week van 13 tot en met 17 augustus is het grootste studentenevenement van Leiden:

Nadere informatie

Meerjarenplan Studievereniging PAP

Meerjarenplan Studievereniging PAP Meerjarenplan 2016-2019 Studievereniging PAP 1 Voorwoord Beste bestuurslid of geïnteresseerde, In dit meerjarenplan zijn algemene doelen geformuleerd voor studievereniging PAP van de opleiding Pedagogische

Nadere informatie

Voorstel tot wijziging huidige gang van zaken VIP

Voorstel tot wijziging huidige gang van zaken VIP Voorstel tot wijziging huidige gang van zaken VIP Algemene ledenvergadering 18 januari 2017 Britt Mirlynn van Vliet Voorzitter Secretaris Penningmeester Externe Contacten Dit plan is geschreven, omdat

Nadere informatie

SKC Studentenvolleybal Brochure sponsoring

SKC Studentenvolleybal Brochure sponsoring Brochure Sponsoring Studentenvolleybalvereniging SKC SKC is de studentenvolleybalvereniging van Leiden. Met ruim 270 leden is SKC tevens de grootste binnensportvereniging voor studenten in de regio. Sinds

Nadere informatie

Wie zaait zal oogsten!

Wie zaait zal oogsten! Wie zaait zal oogsten! Investeren in de toekomst Bestuur Semper Florens Semper Florens Sponsorcatalogus 2015/2016 1 Introductie Semper Florens is de studievereniging van de Bachelor opleiding Plantenwetenschappen

Nadere informatie

Business-to-busines bieden wij verschillende mogelijkheden.

Business-to-busines bieden wij verschillende mogelijkheden. 1 Promotie mogelijkheden Noorderslagweekend 2007 Op 11, 12 en 13 januari 2007 vindt in Groningen het Eurosonic/Noorderslag festival plaats. Dit is dè kans om meer dan 220 bands en acts te bekijken en de

Nadere informatie

Contacteer ons snel als u interesse hebt om een vacature te publiceren of een pakket aan te kopen. Stuur ons een e-mail via hello@careerstyler.

Contacteer ons snel als u interesse hebt om een vacature te publiceren of een pakket aan te kopen. Stuur ons een e-mail via hello@careerstyler. PRIJZEN EN PAKKETTEN Contacteer ons snel als u interesse hebt om een vacature te publiceren of een pakket aan te kopen. Stuur ons een e-mail via hello@careerstyler.com BESCHIKBARE PAKKETTEN 1 JOB 3 JOBS

Nadere informatie

Sponsorbrochure Ve r g r o o t u w n e t w e r k v i a V I A!

Sponsorbrochure Ve r g r o o t u w n e t w e r k v i a V I A! Sponsorbrochure Vergroot uw netwerk via VIA! Inhoud Introductie 4 Het Bestuur 5 Wat kunnen wij voor u betekenen? 6 Hoe wordt u bekend? 7 Via de ViaVIA 7 Via de website 8 Via social media 9 Via de digitale

Nadere informatie

SPONSOREN. Dispuut Watermanagement Stevinweg 1, k CN, Delft +31 (0) dispuutwatermanagement.

SPONSOREN. Dispuut Watermanagement Stevinweg 1, k CN, Delft +31 (0) dispuutwatermanagement. SPONSOREN Dispuut Watermanagement Stevinweg 1, k. 4.74 2628CN, Delft +31 (0) 15 2784284 dispuut-wm-citg@tudelft.nl dispuutwatermanagement.nl Dispuut Watermanagement Het Dispuut Watermanagement is een studievereniging

Nadere informatie

Oprichtingsplan 2010/2011

Oprichtingsplan 2010/2011 Oprichtingsplan 2010/2011 Saxion Hogeschool Enschede, Juni 2010 Pag. 1 Inleiding Voor u ligt het oprichtingsplan voor studievereniging Construct, die de studies Bouwkunde en Civiele Techniek van de Saxion

Nadere informatie

Aanvraag kerngebonden projectsubsidie

Aanvraag kerngebonden projectsubsidie Aanvraag kerngebonden projectsubsidie Aanvrager (organisatie) Naam organisatie : Contactpersoon : Postadres : Postcode en plaats : Telefoonnummer : E-mailadres : Bankrekeningnummer (IBAN) : Tenaamstelling

Nadere informatie

Commissie Voorlichting

Commissie Voorlichting Commissie Voorlichting Waarom actief? Opbouwen van nieuwe vriendschappen Ervaring met vergaderen, plannen en organiseren Pré voor je CV Extra activiteiten en een ledenweekend Aanbod van commissies Studiegerelateerde

Nadere informatie

Brochure Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een fantastische studietijd!

Brochure Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een fantastische studietijd! Brochure 2016-2017 Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een fantastische studietijd! Studievereniging ODIOM Grote Rozenstraat 38 9712 TJ Groningen Tel: 050 3636538 Mail: bestuur@odiom.nl Website:

Nadere informatie

Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012

Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Introductie Jobfabriekautomotive.nl is een vacaturesite, specifiek ingericht rond

Nadere informatie

SPONSORPLAN STUDIEREIS ZUID-AFRIKA TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE, INTERNATIONAL BUSINESS ADMINISTRATION EN BUSINESS & IT

SPONSORPLAN STUDIEREIS ZUID-AFRIKA TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE, INTERNATIONAL BUSINESS ADMINISTRATION EN BUSINESS & IT SPONSORPLAN STUDIEREIS ZUID-AFRIKA TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE, INTERNATIONAL BUSINESS ADMINISTRATION EN BUSINESS & IT Dit is het sponsorplan aangaande de studiereis 2016 van de studies Technische Bedrijfskunde

Nadere informatie

Inspelen op mobiel internet Klanten effectief bereiken Content beheer: centraal en per vestiging + Scherpe tarieven en korte implementatietijd

Inspelen op mobiel internet Klanten effectief bereiken Content beheer: centraal en per vestiging + Scherpe tarieven en korte implementatietijd Winkelformule App + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. + Klanten effectief bereiken Uw klanten nemen aankoopbeslissingen

Nadere informatie

Bedrijvenpakket Glazen Huis 2009

Bedrijvenpakket Glazen Huis 2009 Bedrijvenpakket Glazen Huis 2009 Industrieel Ontwerpen De opleiding Industrieel Ontwerpen aan de faculteit Construerende Technische Wetenschappen van de Universiteit Twente bestaat op dit moment zeven

Nadere informatie

Stichting Loonse Dorpskwis

Stichting Loonse Dorpskwis Stichting Loonse Dorpskwis Sponsorboek 2015 Voorwoord In 2014 vond de eerste editie plaats van de Loonse Dorps Kwis. Een grandioze avond waarin meer dan 1000 personen op de been waren om vragen in, over

Nadere informatie

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging 22 november 2015 ZEKER BUITEN DE PISTE! NKBV Opgericht: 24 mei 1902 58.000 leden Ambitie 2016; 61.000 leden Passie voor bergen Het hele jaar door, een leven lang Kernwaarden: betrokken, duurzaam en veiligheid

Nadere informatie

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2017! Met vriendelijke groet,

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2017! Met vriendelijke groet, SPONSORPROPOSITIE INTRODUCTIE In augustus 2017 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van ongeveer 11.000 (aankomende) studenten. Een groot deel hiervan zal vol enthousiasme beginnen aan een

Nadere informatie

R.K.S.V. Albertus Magnus

R.K.S.V. Albertus Magnus Non Scolae Sed Vitae R.K.S.V. Albertus Magnus Acquisitie en Sponsoring R.K.S.V. Albertus Magnus is een studentengezelligheidsvereniging die al meer dan 115 jaar een grote rol speelt in het Groningse studentenleven.

Nadere informatie

Sponsorpakketten Genius Loci

Sponsorpakketten Genius Loci Sponsorpakketten Genius Loci De hieronder voorgestelde sponsorpakketten zijn de vaste mogelijkheden voor sponsoring die wij als vereniging aanbieden. De Sponsorcommissie acht deze opties het meest aantrekkelijk

Nadere informatie

PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT

PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT Jaimy Rademakers, Commissaris PR 2012-2013 Elza Kwekkeboom, Commissaris PR 2013-2014 Beste lezer, Voor je ligt het promotiebeleid van Magister JFT. Lees dit document zorgvuldig

Nadere informatie

VERENIGING VOOR INTERNATIONAAL EN EUROPEES RECHT STUDENTEN GRONINGEN

VERENIGING VOOR INTERNATIONAAL EN EUROPEES RECHT STUDENTEN GRONINGEN VERENIGING VOOR INTERNATIONAAL EN EUROPEES RECHT STUDENTEN GRONINGEN Inhoudsopgave Voorwoord 2 De opleiding: Rechtsgeleerdheid afstudeerrichting Internationaal en Europees recht 3 VINTRES activiteiten

Nadere informatie

PARTNERSHIP INTROCAMPAGNE 2013

PARTNERSHIP INTROCAMPAGNE 2013 PARTNERSHIP INTROCAMPAGNE 2013 INHOUD Wat houdt de Introcampagne in? Het Sunevent De Introactie Interactie met doelgroep Timeline campagne Partnermogelijkheden Partnerships Wat houdt de Introcampagne

Nadere informatie

Wie is ELS? In de Lift. Energiek

Wie is ELS? In de Lift. Energiek Contents In de Lift 4 Energiek 4 Wie is ELS? 4 Activiteiten 6 Trainingen 6 Wedstrijden 6 Resultaten 8 Nevenactiviteiten 8 Feest 10 Sponsoring 12 Sponsorpakketen 14 2 3 Wie is ELS? DSSV ELS staat voor Delftse

Nadere informatie

Commissies. Actief lid worden. VRAGEN? info@mercurius-uva.nl

Commissies. Actief lid worden. VRAGEN? info@mercurius-uva.nl 1 Mercurius in het kort Mercurius is de studievereniging voor de opleiding Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is een vereniging door, maar bovenal voor studenten. Mercurius organiseert

Nadere informatie

AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden

AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden Door met AEGEE-Amsterdam samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE telt momenteel rond de 620 leden en ruim 75

Nadere informatie

Haal het beste uit je studie

Haal het beste uit je studie Haal het beste OVER ONS Lijst Bèta Lijst Bèta is een jonge, ambitieuze en innovatieve partij die sinds zes jaar zitting neemt in de studentenraad. De partij is opgericht omdat de focus van de studentenraad

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4.

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsorpakketten Winterfestijn Helmond 2015 Inhoudsopgave Inleiding A Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Vriend 6. Begunstiger

Nadere informatie

sponsor worden van hc eemvallei Kansen voor bedrijven, kansen voor spelers!

sponsor worden van hc eemvallei Kansen voor bedrijven, kansen voor spelers! worden van hc eemvallei Kansen voor bedrijven, kansen voor spelers! HC Eemvallei, de hockeyclub van Vathorst! HC Eemvallei, de hockeyclub van Vathorst! In de wijk Vathorst, ten Noorden van Amersfoort,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. VINTRES Studievereniging voor Internationaal en Europees Recht studenten. Oude Kijk in t Jatstraat 26 Postbus AS Groningen

Inhoudsopgave. VINTRES Studievereniging voor Internationaal en Europees Recht studenten. Oude Kijk in t Jatstraat 26 Postbus AS Groningen Inhoudsopgave Voorwoord 2 De opleiding: Internationaal en Europees Recht 3 VINTRES activiteiten 4 Sponsoring 5 - Sponsorpakketten VINTRES 6 - Sponsorpakketten activiteiten VINTRES en/of Opinio Iuris 7

Nadere informatie

Begroting 2014-2015. Studievereniging PAP 13 e bestuur

Begroting 2014-2015. Studievereniging PAP 13 e bestuur Begroting 2014-2015 Studievereniging PAP 13 e bestuur Brenda Renes Hanneke Vingerling Anne Stevers Puck van den Bosch Myrthe Overbeek Laura Peters Roos Vandebriel Voorzitter Secretaris Penningmeester Vice-voorzitter

Nadere informatie

Commissies Studievereniging PAP. Opgesteld door: Het 18 e Kandidaatsbestuur

Commissies Studievereniging PAP. Opgesteld door: Het 18 e Kandidaatsbestuur Commissies 2019-2020 Studievereniging PAP Opgesteld door: Het 18 e Kandidaatsbestuur 1. Alumnicommissie Deze commissie organiseert samen met de universiteit activiteiten voor alumni. Alumni zijn (ex-)pap-leden

Nadere informatie

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden ADVERTENTIE FOLDER Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden In november 1911 werd studentenvereniging Unitas S.R. opgericht. Unitas S.R. is daarmee de oudste en, met ruim 1350 HBO en WO leden, een

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1. Voorwoord Bij deze presenteren wij het beleidsplan voor 2016-2017. In het beleidsplan zullen we uitlichten welke richting het zesde bestuur van ASCI

Nadere informatie

Sponsor Brochure. hajraabuitentoernooi.nl. facebook.com/buitentoernooi. twitter.

Sponsor Brochure. hajraabuitentoernooi.nl. facebook.com/buitentoernooi. twitter. sponsor@hajraabuitentoernooi.nl hajraabuitentoernooi.nl facebook.com/buitentoernooi twitter.com/buitentoernooi youtube.com/hajraabuitentoernooi instagram.com/hajraabuitentoernooi Sponsor Brochure Introductie

Nadere informatie

Informatiepakket Sponsoring ASF 2015

Informatiepakket Sponsoring ASF 2015 Informatiepakket Sponsoring ASF 2015 COLOFON Deze brochure is onderdeel van het promotiemateriaal van het Amsterdams Studenten Festival. Hoewel bij deze uitgave de uiterste zorg is nagestreefd kan voor

Nadere informatie

Open dag 19oktober. Enschede. saxion.nl/opendagen

Open dag 19oktober. Enschede. saxion.nl/opendagen Open dag 19oktober Enschede saxion.nl/opendagen Plattegronden Stadscampus Locatie Enschede W H F S E Ingang hoofdgebouw N Ingang Epy Drost O Ingang Edith Stein G Saxion Stadscampus E Elderink Koffie &

Nadere informatie

!"#$%#&' (#)*+,-./*0*$

!#$%#&' (#)*+,-./*0*$ !"#$%#&' (#)*+,-./*0*$ 1!2345+6($,45%%#7,89,#$!"#$%#&'()*+#,#%-(+.#%(/01%0#$2#345%,60%#3,63#0%#0%678+$+#)9#%,6*$1/#:;3/.#**+/06(*< Naar inhoud Over MSRE :;*&40*41!2345+6($,45%%#7,89,#$ Leden Activiteiten

Nadere informatie

Jaarplan. Studievereniging PAP 14e bestuur 2015-2016. Coördinator studie-inhoudelijk

Jaarplan. Studievereniging PAP 14e bestuur 2015-2016. Coördinator studie-inhoudelijk Jaarplan 2015-2016 Studievereniging PAP 14e bestuur Eva Bassa Marthe van de Koppel Ruud Vaanholt Marja Erisman Esmée Rouvoet Anne Fleur van der Ent Saline Goedegebuure Voorzitter Secretaris Penningmeester

Nadere informatie

// Beleidsplan '17 - '18

// Beleidsplan '17 - '18 Younes Moustaghfir Merlijn van der Baan Willem Datema Zoë Meinen Nick van Unen 1 Inhoudsopgave 1 Voorwoord 4 2 Algemeen 5 3 Voortzettingen 6 3.1 Algemene voortzettingen........................... 6 3.1.1

Nadere informatie

345JULI2015. 1 Inhoudsopgave. 2 Het festival. 3 Hoofdsponsor pakket. 4 Sponsor pakket. 5 Partner pakket. 6 Sfeerimpressie.

345JULI2015. 1 Inhoudsopgave. 2 Het festival. 3 Hoofdsponsor pakket. 4 Sponsor pakket. 5 Partner pakket. 6 Sfeerimpressie. 1 INHOUDSOPGAVE 1 Inhoudsopgave 2 Het festival 3 Hoofdsponsor pakket 4 Sponsor pakket 5 Partner pakket 6 Sfeerimpressie 7 Publiciteit 2. HET FESTIVAL Het Red Light Jazz Festival is een jaarlijks terugkerend

Nadere informatie

FRC Team 5412 Challenging the impossible

FRC Team 5412 Challenging the impossible FRC Team 5412 Challenging the impossible FIRST Impossible Robotics is opgericht in augustus 2014 en is een non-profit organisatie. Het team bestaat uit vijftien leden die hoofdzakelijk uit het noorden

Nadere informatie

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden ADVERTENTIE FOLDER Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden In november 1911 werd studentenvereniging Unitas S.R. opgericht. Unitas S.R. is daarmee de oudste en, met ruim 1200 HBO en WO leden, een

Nadere informatie

PROSPECTUS

PROSPECTUS PROSPECTUS 2016-2017 Solar Boat Twente Prospectus 1 Geachte geïnteresseerde, Als team manager wil ik u hartelijk feliciteren met uw keuze voor Solar Boat Twente. Solar Boat Twente is een opkomend duurzaam

Nadere informatie