C.S.R. Delft Informatie Brochure

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "C.S.R. Delft Informatie Brochure"

Transcriptie

1 C.S.R. Delft Informatie Brochure

2 C.S.R. Delft

3 Een studentenvereniging, bruisend, levend, actief en juist daarom interessant om te adverteren. In deze brochure laten wij u kennis maken met C.S.R. Delft. Het verenigingsleven, en de mogelijkheden om daarin te adverteren, komen uitgebreid aan bod. Naast de normale advertentiemogelijkheden zijn er twee bijzondere momenten in het jaar waarop uw bedrijf onder de aandacht kan komen: de Dies-weken (verjaardag van de vereniging) en de Owee (introductieweek in Delft). Hier zijn aparte flyers voor beschikbaar. Mocht u nog verdere vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen. C.S.R. Delft Oude Delft BA Delft Tel acqcie@csrdelft.nl

4 C.S.R. Delft

5 Wie zijn wij? C.S.R. is een christelijke studentenvereniging uit Delft, met ruim 250 enthousiaste leden en meer dan 450 oud-leden. De C.S.R.-er is slim, sociaal, betrokken, studeert over het algemeen aan de TU Delft en is regelmatig te vinden op onze eigen Sociëteit.

6 C.S.R. Delft

7 Sociëteit Als vereniging heeft C.S.R. een eigen Sociëteit, genaamd Confide. Deze is gelegen aan de Oude Delft 9. Confide wordt intensief gebruikt door onze eigen leden, en daarnaast twee à driemaal per week verhuurd aan particulieren, disputen of andere studentenverenigingen.

8 C.S.R. Delft

9 Sponsoren Elke student is naast zijn studie bezig met andere activiteiten. De een steekt veel tijd in een bijbaantje, de ander ontspant d.m.v. sport, en een derde reist regelmatig. Daarnaast is elke student op zoek naar een aantrekkelijke stageplek, en orienteert hij of zij zich op een goede werkplek voor later. Als u op zoek bent naar goede (tijdelijke) werknemers of gemotiveerde stagelopers, bent u bij C.S.R. aan het goede adres. Bedrijven roemen de betrokkenheid en de inzet die C.S.R.-ers tonen voor hun werk. Binnen C.S.R. is een brede variatie aan studies en specialisaties vertegenwoordigd, van Lucht-en-Ruimtevaart ingenieurs, via Civiel Ingenieurs en Werktuigbouwkundigen tot Industrieel Ontwerpers en TBM-ers. Er is dus altijd wel iemand voor u geschikt. Naast studeren en werken is ontspanning natuurlijk belangrijk voor elke student. Hieronder valt uit eten gaan, film of theaterbezoek, sporten, lezen, gamen, kleren kopen en nog veel meer. Ook hier liggen voor u als bedrijf mogelijkheden om uw producten aan te prijzen of uw naamsbekendheid te vergroten.

10 De website C.S.R. heeft een eigen website ( en deze wordt druk bezocht. Hier kan worden geadverteerd d.m.v. een banner of een (aanklikbare) link. Het verenigingsblad Het officiële verenigingsblad heet de Areopagus. Deze verschijnt vijf maal per jaar, en wordt onder de leden en geinteresseerde ouders verspreid. Ook hier kunt u uw advertenties in plaatsen. Wekelijkse mailing Elke week op woensdagavond ontvangen alle leden een mailing (de zgn. Courant) waarin de activiteiten voor de komende weken beschreven staan. Hier kunt u een banner laten zetten. Het oud-ledenblad Dit blad (Contactueel) wordt onder alle oud-leden verspreid. Zeker op het moment dat u deskundig en betrokken personeel zoekt met een goede motivatie is een advertentie hierin een goed idee, dat tot veel positieve reacties kan leiden. Posters Door het jaar heen worden verschillende posters gemaakt, om allerlei activiteiten binnen de vereniging te promoten. Deze posters hangen op Confide en in de verenigingshuizen. Ook hier is plaats voor uw advertenties. Direct mail Via direct mail kunt u een mail laten sturen naar een doelgroep die voor u interessant is. U geeft aan welke doelgroep u wilt benaderen en wij sturen een mail naar de desbetreffende personen. Pakketten Bent u geïnteresseerd in meerdere van onze mogelijkheden? Misschien is een pakket dan wat voor u. Er zijn vier pakketten die naar wens uitgebreid kunnen worden. OWee De OWee is de ontvangstweek voor alle eerstejaars in Delft. Tijdens deze week pakken we als vereniging groots uit om nieuwe leden te werven. Gedurende deze week zijn er veel mogelijkheden tot sponsoring, die des te aantrekkelijker zijn omdat er tijdens de Owee een grote aanloop van eerstejaars is. Voor verdere informatie zie de flyer. Dies Tijdens de Dies-weken viert de vereniging haar verjaardag. Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd, met als afsluiting een spetterend gala. Ook hier liggen voor u als bedrijf veel mogelijkheden tot adverteren. Voor verdere informatie zie de flyer. C.S.R. Delft

11 Mogelijkheden Hiernaast vindt u een kort overzicht van de mogelijkheden die C.S.R. u te bieden heeft. Op de volgende pagina s wordt dieper op elke mogelijkheid ingegaan. Hieronder vindt u een tabel met de (richt)prijzen. Advertentiemogelijkheden Website Banner op frontpage 1 jaar 300,00 Banner dieper in de site 1 jaar 150,00 Verenigingsblad A5 formaat advertentie 1 jaar in het verenigingsblad (zwart-wit) A5 formaat advertentie 1 jaar op omslag (full- colour) A5 formaat advertentie jaarlijks op bewaarband (full- colour) Wekelijkse mailing Advertentie in wekelijkse mailing 1 jaar 300,00 Advertentie in wekelijkse mailing ½ jaar 200,00 Advertentie in wekelijkse mailing kwartaal 150,00 Advertentie in wekelijkse mailing eenmalig 50,00 Oud-ledenblad A5 formaat advertentie 1 jaar in de contactueel (zwart-wit) Posters Advertentie op 1 jaar verenigingsposters Eigen poster in de sociëteit 1 jaar 300,00 400,00 200,00 200,00 200,00 200,00 Direct mail Direct mail per mail 20,00

12 C.S.R. Delft

13 De Website Op de homepage van onze website (www. csrdelft.nl) ontvangen wij gemiddeld 600 unieke bezoekers per dag. Rond de Owee (ontvangstweek voor eerstejaars in Delft) en de Dies (verjaardag van de vereniging) kan dat oplopen tot 2000 bezoekers per dag. De website is een door leden intensief gebruikt informatie- en communicatiemiddel, waarbij leden berichten krijgen over aankomende activiteiten. Ook het forum is drukbezocht. Op de frontpage is er de mogelijkheid om een banner te plaatsen. Ook dieper in de site (zie bijv. kunt u (in overleg) een link of banner laten plaatsen. Dit is vooral aantrekkelijk als u een specifieke doelgroep wilt benaderen. Prijzen: Banner op de frontpage Banner dieper in de site (1 jaar) (1 jaar)

14 C.S.R. Delft

15 Het verenigingsblad Het verenigingsblad verschijnt vijf maal per jaar. Samen met de laatste uitgave wordt een bewaarband verspreid, waardoor de leden alle vijf de nummers kunnen bundelen tot een jaarboek. Elke uitgave van de zgn. Areopagus combineert pittige opiniestukjes, humoristische verhalen, bestuurs- en beleidsupdates, informatie over de vereniging en haar leden en nog veel meer. U kunt zowel binnen in het blad als op de omslag adverteren. Ook is het mogelijk om op de bewaarband uw advertentie te plaatsen. Advertenties in het blad zijn zwart-wit, op de cover en de bewaarband full-colour. Prijzen: Advertentie in de Areopagus, formaat A5, zwart-wit (1 jaar) Advertentie op de omslag, formaat A5, full-colour (1 jaar) Advertentie op de bewaarband, full-colour (jaarlijks)

16 C.S.R. Delft

17 Wekelijkse mailing Elke woensdagavond krijgen alle leden van C.S.R. een met daarin een korte beschrijving van wat er de komende weken staat te gebeuren binnen de vereniging. Het bestuur plaatst hierin haar mededelingen, en ook leden zelf kunnen aankondigingen en oproepen plaatsen. Het is mogelijk om zowel een banner als een tekst-advertentie te plaatsen. Prijzen: Advertentie in de Courant (1 jaar) (half jaar) (eenmalig)

18 C.S.R. Delft

19 Het oud-ledenblad Er is goed contact tussen de vereniging en haar oud-leden. Als vereniging hechten wij veel waarde aan hun inbreng, en de oud-leden blijven graag actief op de hoogte van wat er binnen de vereniging speelt. Elk halfjaar wordt daarom een blad (Contactueel) naar alle oud-leden verstuurd. Hierin worden belangrijke ontwikkelingen binnen de C.S.R. aangestipt, worden de oud-leden geinformeerd over aankomende activiteiten en worden zij met elkaar in contact gebracht. Voor u als bedrijf is de Contactueel een goede mogelijkheid om met afgestudeerden in contact te komen. De Contactueel is dé manier om uw producten aan te prijzen of om op zoek te gaan naar gekwalificeerd personeel. U kunt een advertentie plaatsen ter grootte van een A5. Andere formaten zijn in overleg ook mogelijk. Prijzen: Advertentie in het Oud-ledenblad, formaat A5, zwart wit (1 jaar) 200

20 C.S.R. Delft

21 Posters Bijna elke (grote) activiteit die georganiseerd wordt binnen C.S.R. wordt aangekondigd met posters. Deze worden vanzelfsprekend in onze Sociëteit opgehangen, maar worden ook onder de verenigingshuizen verspreid. Posters voor feesten worden daarenboven ook bij bevriende studentenverenigingen in en buiten Delft gebracht en geplaatst. Het is ook mogelijk om uw eigen posters door ons op te laten hangen in de Sociëteit. Prijzen: Advertentie op verenigingsposters (exclusief Owee en Dies) (1 jaar) Eigen poster op Confide (1 jaar)

22 C.S.R. Delft

23 Direct mail C.S.R.-ers zijn vertegenwoordigd bij alle studies en alle jaargangen in Delft, en een aantal van hen studeert zelfs in Rotterdam of Leiden. Wilt u een specifieke doelgroep bereiken, en een hoge kans op resultaat hebben? Dan is direct mail een goede optie. Samen met u bepalen we op welke doelgroep u een advertentie wilt focussen, waarna wij uw bericht naar desbetreffende leden versturen. Prijzen: Direct mail (per mail) 20

24 Product Student Voor wie: Een bedrijf dat producten en/of diensten voor studenten levert. Wat: Een jaar lang een advertentie in de Areopagus Een jaar lang een banner in de Courant Een jaar lang een link op de website Prijs: 500 Product Professioneel Voor wie: Een bedrijf dat producten en/of diensten voor (bijna)afgestudeerden levert. Wat: Een jaar lang een advertentie in de Contactueel Een jaar lang een poster op Confide Een jaar lang een link op de website Prijs: 400 Werkgever Student Voor wie: Een bedrijf dat werk voor studenten/stagiars aanbiedt. Wat: Eenmalige direct mail naar doelgroep Een jaar lang een banner op de homepage Een jaar lang een poster op Confide Prijs: 500 Werkgever Professioneel Voor wie: Een bedrijf dat vacatures voor afgestudeerden heeft. Wat: Eenmalige direct mail naar doelgroep Een jaar lang een advertentie in de Contactueel Een jaar lang een link op de website Prijs: 400 C.S.R. Delft

25 Pakketten Wilt u de (oud)leden van onze vereniging op meerdere manieren bereiken? Dat kan! Hiernaast worden vier pakketten beschreven, waaruit u kunt kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk om in samenspraak met u een pakket samen te stelen dat aan uw wensen voldoet.

26 C.S.R. Delft

27 Contactgegevens C.S.R. Delft Oude Delft BA Delft Tel acqcie@csrdelft.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

28

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden ADVERTENTIE FOLDER Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden In november 1911 werd studentenvereniging Unitas S.R. opgericht. Unitas S.R. is daarmee de oudste en, met ruim 1350 HBO en WO leden, een

Nadere informatie

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden ADVERTENTIE FOLDER Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden In november 1911 werd studentenvereniging Unitas S.R. opgericht. Unitas S.R. is daarmee de oudste en, met ruim 1200 HBO en WO leden, een

Nadere informatie

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden Door met AEGEE- Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE- Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden Introductie Door met AEGEE-Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE-Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

Studentenvereniging S.V.A.A. NoNoMes Samenwerkingsmogelijkheden 2013

Studentenvereniging S.V.A.A. NoNoMes Samenwerkingsmogelijkheden 2013 Studentenvereniging Samenwerkingsmogelijkheden 2013 Email pr@nonomes.nl NoNoMes NoNoMes is een snel groeiende studentenvereniging voor alle studenten die in Amsterdam studeren. Meer dan 350 actieve leden

Nadere informatie

R.K.S.V. Albertus Magnus

R.K.S.V. Albertus Magnus Non Scolae Sed Vitae R.K.S.V. Albertus Magnus Acquisitie en Sponsoring R.K.S.V. Albertus Magnus is een studentengezelligheidsvereniging die al meer dan 115 jaar een grote rol speelt in het Groningse studentenleven.

Nadere informatie

Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Financiële Commissie Drift BR Utrecht Tel:

Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Financiële Commissie Drift BR Utrecht Tel: Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Financiële Commissie Drift 19 3512 BR Utrecht Tel: 030-2308055 fico@uvsv.nl 1 Inhoud Voorwoord 3 Mogelijkheden 4 Print 5 Huis aan huis poster Huis aan huis sticker

Nadere informatie

Commissie tot Redactie van de. Delftsche Studenten Almanak 2013-2014. Informatie Brochure

Commissie tot Redactie van de. Delftsche Studenten Almanak 2013-2014. Informatie Brochure Informatie Brochure Het DSC is de oudste studentenvereniging van Delft, opgericht op 22 maart 1848 voor studenten aan de voorloper van de huidige Technische Universiteit te Delft. Oorspronkelijk was het

Nadere informatie

Fico. Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Advertentiemogelijkheden. Financiële Commissie Drift BR Utrecht Tel:

Fico. Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Advertentiemogelijkheden. Financiële Commissie Drift BR Utrecht Tel: Fico Financiële Commissie U.V.S.V./N.V.V.S.U. Advertentiemogelijkheden Financiële Commissie Drift 19 3512 BR Utrecht Tel: 030-2308050 fico@uvsv.nl Inhoudsopgave U.V.S.V. / N.V.V.S.U blz. 3 Cross blz. 4

Nadere informatie

Samenwerking brochure Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform 2015/2016

Samenwerking brochure Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform 2015/2016 Stichting Samenwerking brochure Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform 2015/2016 Met de diverse advertentiemogelijkheden die wij bieden, kunt u zelf uw eigen promotiecampagne

Nadere informatie

Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad.

Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad. Stichting Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad. Met de diverse advertentiemogelijkheden die wij bieden, kunt u zelf uw eigen promotiecampagne

Nadere informatie

AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden

AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden Door met AEGEE-Amsterdam samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE telt momenteel rond de 620 leden en ruim 75

Nadere informatie

Nummer 1 op de WO markt

Nummer 1 op de WO markt Slim Nummer 1 op de WO markt Studenten zijn een interessante doelgroep. Maar hoe bereikt u ze gericht met uw marketingcampagnes? Welke kanalen zet u in? En welke partners gebruikt u hierbij? De verschillende

Nadere informatie

ZOEKVAKANTIEWERK.NL. Kwartaalstage (3 maanden)** Jaarstage (12 maanden)**

ZOEKVAKANTIEWERK.NL. Kwartaalstage (3 maanden)** Jaarstage (12 maanden)** Sales brochure 2014 Over Melon Media Melon Media, opgericht in 2000, is een Nederlandse internet onderneming die zich bezighoudt met het ontwikkelen en exploiteren van diverse internet concepten. Melon

Nadere informatie

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht Samenwerkingsmogelijkheden INKOM Maastricht Nieuwe start voor duizenden studenten Voor de aankomende student is in Maastricht vaak alles nieuw: Een nieuwe stad, nieuwe mensen. De INKOM betekent voor velen

Nadere informatie

Nummer 1 op de WO markt

Nummer 1 op de WO markt Slim Nummer 1 op de WO markt Studenten zijn een interessante doelgroep. Maar hoe bereikt u ze gericht met uw marketingcampagnes? Welke kanalen zet u in? En welke partners gebruikt u hierbij? De verschillende

Nadere informatie

Sponsorpakketten Genius Loci

Sponsorpakketten Genius Loci Sponsorpakketten Genius Loci De hieronder voorgestelde sponsorpakketten zijn de vaste mogelijkheden voor sponsoring die wij als vereniging aanbieden. De Sponsorcommissie acht deze opties het meest aantrekkelijk

Nadere informatie

Wie wij zijn en wat wij doen

Wie wij zijn en wat wij doen Wie wij zijn en wat wij doen Dank u wel! Hartelijk dank voor uw interesse in Stichting Studentensteden als medium om studenten te bereiken. In dit voorstel leest u wie wij zijn, wat wij doen en waarom.

Nadere informatie

Sponsorpropositie VI e lustrum van K.A.R.A.A.T. van Amsterdamse Vrouwelijke Studenten Vereniging

Sponsorpropositie VI e lustrum van K.A.R.A.A.T. van Amsterdamse Vrouwelijke Studenten Vereniging Sponsorpropositie VI e lustrum van K.A.R.A.A.T. van Amsterdamse Vrouwelijke Studenten Vereniging 20 november 2015 28 november 2015 24 februari 2015, Amsterdam K.A.R.A.A.T. Geachte Heer/Mevrouw, Voor u

Nadere informatie

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015 utrechtsch studenten corps UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 2015 In augustus 2015 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van

Nadere informatie

Advertentiepakket. Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim

Advertentiepakket. Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim Advertentiepakket Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim Advertentiepakket Chr. Harmonievereniging Crescendo Wie is Crescendo Sassenheim? Crescendo Sassenheim is een harmonieverenging van inmiddels

Nadere informatie

Voorwoord L.S., Graag zou ik u door middel van deze brochure kennis laten maken met VINTRES.

Voorwoord L.S., Graag zou ik u door middel van deze brochure kennis laten maken met VINTRES. Voorwoord L.S., Graag zou ik u door middel van deze brochure kennis laten maken met VINTRES. VINTRES is de studievereniging voor rechtenstudenten van de Rijksuniversiteit Groningen met een specialisering

Nadere informatie

SKC Studentenvolleybal Brochure sponsoring

SKC Studentenvolleybal Brochure sponsoring Brochure Sponsoring Studentenvolleybalvereniging SKC SKC is de studentenvolleybalvereniging van Leiden. Met ruim 270 leden is SKC tevens de grootste binnensportvereniging voor studenten in de regio. Sinds

Nadere informatie

S.I.R.I.U.S. Sponsor. Propositie

S.I.R.I.U.S. Sponsor. Propositie S.I.R.I.U.S. Sponsor Propositie S.I.R.I.U.S. XIVe Lustrum INHOUDSOPGAVE SPONSORPROPOSITIE I - S.I.R.I.U.S. Jaarsponsor propositie II - Hoofdsponsor S.I.R.I.U.S. Lustrumweek III - S.I.R.I.U.S. evenementen

Nadere informatie

Wij zijn van mening dat het een meerwaarde biedt voor zowel de student als de stad als een student gaan wonen in de stad waar hij/zij gaat studeren.

Wij zijn van mening dat het een meerwaarde biedt voor zowel de student als de stad als een student gaan wonen in de stad waar hij/zij gaat studeren. Werkwijze Hartelijk dank! Hartelijk dank voor uw interesse in Stichting Studentensteden als medium om studenten te bereiken. Stichting Studentensteden is het grootste online studentenplatform in de Randstad.

Nadere informatie

PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT

PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT Datum: 1 November 2017 Versie: 4.5 Auteurs: Tristan Foot Extern Coördinator der S.V. Linkit 17-18 E-mail: Extern@svlinkit.nl Bestuur@svlinkit.nl Voor u ligt een

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

Sponsorbrochure Introductie BE Adam is dé studievereniging voor alle bedrijfseconomie studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Wij streven ernaar om studenten te verbinden met elkaar, aan de opleiding

Nadere informatie

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2017! Met vriendelijke groet,

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2017! Met vriendelijke groet, SPONSORPROPOSITIE INTRODUCTIE In augustus 2017 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van ongeveer 11.000 (aankomende) studenten. Een groot deel hiervan zal vol enthousiasme beginnen aan een

Nadere informatie

Study Association AKTIEF SLIP

Study Association AKTIEF SLIP AKTIEF SLIP Aktief Slip is de studievereniging voor en door studenten Milieuwetenschappen, Environmental Sciences, Urban Environmental Management en Climate Studies. Doelen die wij als vereniging nastreven

Nadere informatie

Wie is ELS? In de Lift. Energiek

Wie is ELS? In de Lift. Energiek Contents In de Lift 4 Energiek 4 Wie is ELS? 4 Activiteiten 6 Trainingen 6 Wedstrijden 6 Resultaten 8 Nevenactiviteiten 8 Feest 10 Sponsoring 12 Sponsorpakketen 14 2 3 Wie is ELS? DSSV ELS staat voor Delftse

Nadere informatie

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor?

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? Gepidae? Gepidae! Waar staat Gepidae voor? T.S.V.V. Gepidae is opgericht in 1968. Opgericht door een paar jongemannen om af en toe te volleyballen,

Nadere informatie

Actief met Aktief Slip

Actief met Aktief Slip Actief met Aktief Slip Sponsorbrochure Aktief Slip 2017 Aktief Slip Sponsorbrochure Aktief Slip is de studievereniging voor en door studenten Milieuwetenschappen, Environmental Sciences, Urban Environmental

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

[Geef tekst op] Hockeyclub MHC DES 70 jaar (1942-2012) ADVERTEREN in de jubileum krant

[Geef tekst op] Hockeyclub MHC DES 70 jaar (1942-2012) ADVERTEREN in de jubileum krant [Geef tekst op] Hockeyclub MHC DES 70 jaar (1942-2012) ADVERTEREN in de jubileum krant Hockeyclub MHC DES In het jaar 2012 viert Hockeyclub MHC DES haar 70-jarig bestaan. Sinds de oprichting heeft de club

Nadere informatie

Sponsorinformatiemap

Sponsorinformatiemap Sponsorinformatiemap SIVO-festival Odoorn 1 Algemene Informatie SIVO SIVO zomerfeest zonder grenzen. SIVO staat voor de afkorting, stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is om een jaarlijks

Nadere informatie

Mogelijkheden Online Motorportal www.anwbmotor.nl: Bereik 106.000 unieke bezoekers per maand met een Rectangle, Leaderboard of Microsite.

Mogelijkheden Online Motorportal www.anwbmotor.nl: Bereik 106.000 unieke bezoekers per maand met een Rectangle, Leaderboard of Microsite. 06 Factsheet Motor ANWB Media en Motorsport In ruim 130 jaar ANWB hebben we zeer veel kennis over de Nederlandse motorrijder kunnen opdoen. Zo is ongeveer 75% man. De meeste motorrijders zijn tussen de

Nadere informatie

Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant. januari 2017

Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant. januari 2017 Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant januari 2017 De Utrechtse Sportkrant is het enige onafhankelijke sportweekblad. Over de Utrechtse Sportkrant Eind september 2016 verscheen het eerste nummer van

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2013 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

SPONSOREN. Dispuut Watermanagement Stevinweg 1, k CN, Delft +31 (0) dispuutwatermanagement.

SPONSOREN. Dispuut Watermanagement Stevinweg 1, k CN, Delft +31 (0) dispuutwatermanagement. SPONSOREN Dispuut Watermanagement Stevinweg 1, k. 4.74 2628CN, Delft +31 (0) 15 2784284 dispuut-wm-citg@tudelft.nl dispuutwatermanagement.nl Dispuut Watermanagement Het Dispuut Watermanagement is een studievereniging

Nadere informatie

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen is een vereniging die een unieke plaats in de Groninger studentenwereld inneemt, doordat zij de belangen van álle

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com Dè online marketing vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten? Dan bent

Nadere informatie

Einde Academisch Jaar Professors On Stage

Einde Academisch Jaar Professors On Stage Professors On Stage Samenwerkingsbrochure Eindhovens Studenten Corps Closing Academic YEar Committee 2015 Einde Academisch JAar INTRODUCTIE Professor Berry Eggen achter de draaitafel Voor u ligt de samenwerkingsbrochure

Nadere informatie

Leeuwarden Lacrosse. Deze brochure zal u een gedetailleerd beeld geven van de mogelijkheden tot ondersteuning van Leeuwarden Lacrosse.

Leeuwarden Lacrosse. Deze brochure zal u een gedetailleerd beeld geven van de mogelijkheden tot ondersteuning van Leeuwarden Lacrosse. Sponsorbrochure Voorwoord Voor u ligt de sponsorbrochure van Leeuwarden Lacrosse. Deze vereniging is de allereerste Lacrosse vereniging van Friesland en is opgericht in november 2011. Om inwoners van Friesland

Nadere informatie

ANWB Media en Watersport

ANWB Media en Watersport 03 Factsheet Water ANWB Media en Watersport Al sinds 1927 inspireren wij de Nederlandse watersporter met betrouwbare informatie, onafhankelijke tests en praktische tips. Daarom durven we wel te beweren

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com De online marketing gespecialiseerde vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten?

Nadere informatie

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl Mediakit 2012 Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl De media van FMM De 5 belangrijkste redenen om in FMM media te adverteren 1 FMM is marktleider met het grootste

Nadere informatie

W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215. E: info@techniekvacatures.net

W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215. E: info@techniekvacatures.net W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215 E: info@techniekvacatures.net Waarom techniekvacatures.net? Dè techniek vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met engineers en technisch specialisten?

Nadere informatie

Haal het beste uit je studie

Haal het beste uit je studie Haal het beste OVER ONS Lijst Bèta Lijst Bèta is een jonge, ambitieuze en innovatieve partij die sinds zes jaar zitting neemt in de studentenraad. De partij is opgericht omdat de focus van de studentenraad

Nadere informatie

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur mediakit 2011 www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur Voor een optimaal bereik bij voorschrijvers en beslissers in de bouw! Stedebouw & Architectuur Meer dan 25 jaar

Nadere informatie

DKV TOURNAMENT. Sponsor Portfolio ITCG DKV toernooi

DKV TOURNAMENT. Sponsor Portfolio ITCG DKV toernooi DKV TOURNAMENT Sponsor Portfolio ITCG DKV toernooi Al tientallen jaren het grootste volleybaltoernooi van Noord Nederland Jaarlijks 1400 deelnemers Top en recreatief niveau Reikwijdte Uit Nederland, Duitsland,

Nadere informatie

Adverteren. Nyenrode Alumni VCV

Adverteren. Nyenrode Alumni VCV Adverteren Nyenrode Alumni VCV Achtergrond De Nyenrode Alumni VCV (NA VCV) is de alumni vereniging voor alle alumni van de Nyenrode Business Universiteit. De vereniging telt ruim 6.000 leden; een koopkrachtige

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2014 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

AMSTERDAMS. Tarieven. Herdruk 2012 >>

AMSTERDAMS. Tarieven. Herdruk 2012 >> Duidelijk AMSTERDAMS Tarieven Herdruk 2012 >> 2012 Uw doelgroep in de regio Amsterdam Over de krant Het Parool is een sterke en groeiende titel met een duidelijke positionering in en rond Amsterdam. Voor

Nadere informatie

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek.

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek. SPONSORGIDS 2015 Voorwoord Zwolle is de laatste jaren steeds meer gegroeid tot een studentenstad. Dagelijks vinden ruim 40.000 studenten hun weg naar de acht MBO- en HBO-instellingen in Zwolle. De HBO

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

PARTNERSHIP INTROCAMPAGNE 2013

PARTNERSHIP INTROCAMPAGNE 2013 PARTNERSHIP INTROCAMPAGNE 2013 INHOUD Wat houdt de Introcampagne in? Het Sunevent De Introactie Interactie met doelgroep Timeline campagne Partnermogelijkheden Partnerships Wat houdt de Introcampagne

Nadere informatie

Talentenverkenning. Wat kan jij? Enthousiasmeren

Talentenverkenning. Wat kan jij? Enthousiasmeren Enthousiasmeren Talentenverkenning Mensen willen best graag wat doen voor hun buurt, maar dan moet u ze er wel voor vragen. Een algemene oproep voor vrijwilligers is niet altijd even effectief. Het werkt

Nadere informatie

Advertentie mogelijkheden

Advertentie mogelijkheden Advertentie mogelijkheden Document datum: 23-02-2010 Contact: E-mail: support@kruislinks.nl Tel: 036 524 60 26 Adres: Delfzijlsingel 7, 1324BA Almere Locaties en prijzen op Kruislinks.nl Zie laatste pagina

Nadere informatie

Sponsormap. Nationale Tentoonstelling. 17 & 18 augustus 2012 Brabanthallen s-hertogenbosch

Sponsormap. Nationale Tentoonstelling. 17 & 18 augustus 2012 Brabanthallen s-hertogenbosch Sponsormap Nationale Tentoonstelling 17 & 18 augustus 2012 Brabanthallen s-hertogenbosch Kerngegevens Uitvoerend comité Dhr. H.W. van der Pols (Alg. Voorzitter) Mw. J.A. Slendebroek (Vice Voorzitter) Dhr.

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Delftse Studenten Schaatsvereniging Effe Lekker Schaatsen

Sponsorbrochure. Delftse Studenten Schaatsvereniging Effe Lekker Schaatsen Sponsorbrochure Delftse Studenten Schaatsvereniging Effe Lekker Schaatsen Inhoudsopgave Wie is ELS? 4 In de Lift 4 Energiek 4 Activiteiten 6 Trainingen 6 Wedstrijden 8 Resultaten 8 Nevenactiviteiten 10

Nadere informatie

Al 10 jaar het grootste onafhankelijke platform over elektrische fietsen. Adverteren op het grootste elektrische fiets portaal van de Benelux

Al 10 jaar het grootste onafhankelijke platform over elektrische fietsen. Adverteren op het grootste elektrische fiets portaal van de Benelux Adverteren op het grootste elektrische fiets portaal van de Benelux Doelgroep De doelgroep van ElektrischeFietsen.com zijn voornamelijk oriënterende elektrische fietsers. Deze liggen in de leeftijdscategorie

Nadere informatie

Inhoud. Sponsorbrochure. Vergroot uw netwerk via VIA

Inhoud. Sponsorbrochure. Vergroot uw netwerk via VIA Inhoud Sponsorbrochure Vergroot uw netwerk via VIA 1 2016, Eindhoven VIA Urbanism Study Association Urban Design & Planning Technische Universiteit Eindhoven Den Dolech 2, Vertigo 07 via@bwk.tue.nl www.facebook.com/viaurbanism

Nadere informatie

ADVERTEREN MET HEIT MEM

ADVERTEREN MET HEIT MEM ADVERTEREN MET HEIT MEM 2011 Tijdschrift Heit en Mem Website Heit en Mem Het tijdschrift Heit en Mem is een tweetalig tijdschrift, bedoeld voor alle vaders en moeders in Friesland met kinderen van 0 tot

Nadere informatie

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2016! Met vriendelijke groet,

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2016! Met vriendelijke groet, SPONSORPROPOSITIE 1 INTRODUCTIE In augustus 2016 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van ongeveer 11.000 (aankomende) studenten. Een groot deel hiervan zal vol enthousiasme beginnen aan

Nadere informatie

Doelgericht adverteren

Doelgericht adverteren Advertentie- en Promotietarieven 2017/2018 Doelgericht adverteren Ckaart heeft een van de grootste, specifieke bestanden aan kaarthouders van Nederland. De ultieme manier om uw producten of activiteiten

Nadere informatie

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Adverteren op maat! Elke onderneming uit de industriemarkt kan adverteren op vraagenaanbod.nl. U hoeft geen groot bedrijf, geen marketingkennis

Nadere informatie

Promotie Mamaplaats.nl

Promotie Mamaplaats.nl Mamaplaats.nl: vóór en dóór moeders Wat is Mamaplaats.nl Mamaplaats.nl is dé blog en shop site vóór en dóór moeders. Vele moeders bezoeken Mamaplaats.nl om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

Aanwinst voor uw fietsmerk

Aanwinst voor uw fietsmerk Aanwinst voor uw fietsmerk Geachte heer/mevrouw, Zoals u weet is ElektrischeFietsen.com al 10 jaar het grootste platform over elektrische fietsen. Wij streven ernaar om onze bezoekers, dit zijn er maandelijks

Nadere informatie

ADVERTEREN MET HEIT MEM

ADVERTEREN MET HEIT MEM ADVERTEREN MET HEIT MEM 2013 Tijdschrift Heit en Mem Het tijdschrift Heit en Mem is een tweetalig tijdschrift, bedoeld voor alle vaders en moeders in Friesland met kinderen van 0 tot 12 jaar. Heit en Mem

Nadere informatie

Omroep MAX. Factsheet MAX Magazine

Omroep MAX. Factsheet MAX Magazine Omroep MAX Factsheet MAX Magazine ANWB Media en MAX Magazine Senioren worden steeds vitaler. Blijven langer zelfstandig. Staan midden in het leven. Omroep Max, de omroep voor 50-plussers, begrijpt dat

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden Advertentiemogelijkheden MOA/Clou 2019 Clou hét magazine voor Marketing Research & Digital Analytics Digital analytics, consumer insights, scrums, agile, research, big data, panels, polls, foresights,

Nadere informatie

Adverteren bij Velt. Velt vzw, dat is. Advertentiemogelijkheden

Adverteren bij Velt. Velt vzw, dat is. Advertentiemogelijkheden Adverteren bij Velt Velt vzw, dat is 14.700 betalende lid-gezinnen, en groeiende (12.700 in Vlaanderen, 2000 in Nederland) 8000 facebookleden, en vliegensvlug groeiende 130 lokale afdelingen (110 in Vlaanderen,

Nadere informatie

OR informatie. Redactionele formule

OR informatie. Redactionele formule OR informatie OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het helpt leden van ondernemingsraden bij de uitoefening van hun

Nadere informatie

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014 1 ALLES OVER HAARLEM vernieuwende blog Haarlemcityblog.nl is een vernieuwend online blog over Haarlem en omgeving voor mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, wonend in Haarlem of bezoekers van onze

Nadere informatie

VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014

VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014 DE SPONSOR, OPENING VAN ADVERTENTIE JE STUDIEJAAR & STANDHOUDER MOGELIJKHEDEN VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014 ACKU CULTUURBURO POSTBUS 13336 // 2501 EH DEN HAAG 070 44 58 885 // 070 31 20 585 WWW.ACKU.NL //

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

Studievereniging RealTime

Studievereniging RealTime Studievereniging RealTime Partnermogelijkheden 2014-2015 De mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking! Voor u ligt een voorstel voor een samenwerkingsovereenkomst van studievereniging RealTime. Middels

Nadere informatie

Reacties van lezers. Kwaliteitsblad voor élke kampeerder: veel. in de markt! Reacties van partners. leuke reacties ontvangen. Over ACSI FreeLife

Reacties van lezers. Kwaliteitsblad voor élke kampeerder: veel. in de markt! Reacties van partners. leuke reacties ontvangen. Over ACSI FreeLife Over ACSI FreeLife ACSI FreeLife magazine onderscheidt zich van andere kampeermagazines door de zeer uitgebreide tests van kampeermiddelen en verrassende kampeerbestemmingen. De combinatie van campers,

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment

Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment Advertentiemogelijkheden 2013 Over Werf& Werf& is het onafhankelijke vakmagazine over arbeidsmarktcommunicatie &

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

WAAROM DIGITAAL ADVERTEREN ADVERTEREN OP DE HOMEPAGE ONLINE ADVERTEREN

WAAROM DIGITAAL ADVERTEREN ADVERTEREN OP DE HOMEPAGE ONLINE ADVERTEREN WAAROM DIGITAAL ADVERTEREN Onze website www.noa.nl is hét online kennisplatform voor professionals in de afbouw. Het is een veel bezocht platform, omdat er gratis veel kennisintensieve artikelen te lezen

Nadere informatie

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Sponsorpakketten PFCongres 2013 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Over PFCongres PFCongres is een jaarlijks evenement georganiseerd door de vereniging achter PFZ.nl, de grootste

Nadere informatie

Zorginstellingen. al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management

Zorginstellingen. al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management Zorginstellingen al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management Redactionele formule ZorgInstellingen informeert al meer dan 35 jaar directies en facilitaire managers van ziekenhuis en zorginstelling

Nadere informatie

04 Factsheet Kamperen

04 Factsheet Kamperen 04 Factsheet Kamperen ANWB Media en Kamperen Dankzij 130 jaar ANWB kennen we kampeerders door en door. We weten waar ze zijn, waar ze heen gaan en welk kampeermiddel ze gebruiken. En hoe hun harten te

Nadere informatie

Mediakaart. Media Advies Theo Wijbenga. Minister vd Brinklaan 106. 9251 JK Burgum T 0511-789319. T 06 13862881 / theowijbenga2@gmail.

Mediakaart. Media Advies Theo Wijbenga. Minister vd Brinklaan 106. 9251 JK Burgum T 0511-789319. T 06 13862881 / theowijbenga2@gmail. Mediakaart Hartelijk dank voor uw interesse in adverteren op ChristianMatch en Gospel.nl. Twee christelijke websites. Twee marktleiders. Twee unieke manieren op christenen via internet te benaderen. En

Nadere informatie

Marketingmed. (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl. Aanvullende informatie

Marketingmed. (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl. Aanvullende informatie Marketingmed (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl Aanvullende informatie Inhoud Adverteren Marketingmed.nl Waarom adverteren? Waarom bij Marketingmed.nl adverteren? Onze

Nadere informatie

ANWB Media en Reizen. Mogelijkheden Online. Mogelijkheden Print. Portals. ANWB Vakantieportal: Bereik 350.000 unieke bezoekers per maand

ANWB Media en Reizen. Mogelijkheden Online. Mogelijkheden Print. Portals. ANWB Vakantieportal: Bereik 350.000 unieke bezoekers per maand 08 Factsheet Reizen ANWB Media en Reizen Dankzij 130 jaar ANWB kennen we reizigers door en door. We weten waar ze zijn, waar ze heen gaan en hoe hun harten te raken. Zo gaan we van massacommunicatie naar

Nadere informatie

Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles

Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles 1 Contact Het contact met sponsoren wordt onderhouden door de penningmeester van de vereniging en de sponsorcommissie. De penningmeester is tevens verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Communicatieplan Kaderopleiding voor studenten. 2 november 2010 Auteur: Femke Versteegen Team communicatie Graafschap College

Communicatieplan Kaderopleiding voor studenten. 2 november 2010 Auteur: Femke Versteegen Team communicatie Graafschap College Communicatieplan Kaderopleiding voor studenten 2 Auteur: Team communicatie Graafschap College 1. Inleiding De opleidingengroep Sport en bewegen gaat vanaf januari 2011 een kaderopleiding verzorgen voor

Nadere informatie

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website Amsterdamse Christelijke Korfbal Vereniging ORANJE-NASSAU opgericht 10 januari 1919 Korfbalvereniging Oranje-Nassau bestaat al sinds 1919 en drukt winst niet alleen uit in doelpunten en kampioenschappen.

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO zomerfeest zonder grenzen SIVO staat voor de afkorting, Stichting Internationale Volksculturen Odoorn. Ons doel

Nadere informatie

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine mediakit 2011 www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine biedt u het grootste crossmediale bereik onder facility management

Nadere informatie