EUPENBULLETIN. 27 februari 2015 nr.12

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EUPENBULLETIN. 27 februari 2015 nr.12"

Transcriptie

1 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan JM Eindhoven EUPENBULLETIN 27 februari 2015 nr.12 Inhoud Carnaval... 1 De Vreedzame School... 2 De Grote Rekendag... 3 Nieuws van de MR... 3 Nieuws uit de groepen... 4 Maart-jarigen en nieuwe leerlingen... 7 Carnaval Het was een mooi feestje op vrijdag 13 februari! We hadden onze eigen Prins Lars en Prinses Jessie. Er was ook een afvaardiging van carnavalsvereniging De Kolderstralen op school om ons feest extra speciaal te maken onder aanvoering van Prins Maikel Vogels! De Eupkikker is dit jaar uitgereikt aan Emilija Banovic (groep 5) Zij is na de vakantie bij ons gestart en had meteen een gebroken arm. Zij kon deze Eupkikker dus wel gebruiken! We hebben gefeest in de hal en we hebben een spelcircuit gedaan. Hieronder ziet u een kleine impressie van alle feestelijkheden. Iedereen die heeft meegeholpen om er een geslaagd feest van te maken: ontzettend bedankt!!!

2 De Vreedzame School Na de carnavalsvakantie zijn we gestart met blok 5 van De Vreedzame School. Dat blok heeft als thema: We dragen allemaal een steentje bij. We willen graag dat de kinderen zich verbonden voelen met de klas en de school. Dat kan alleen als we kinderen het gevoel geven dat ze er toe doen. Om dit te bereiken, krijgen de kinderen taken en verantwoordelijkheden. Binnen de school is afgesproken waarover de kinderen mee mogen denken en beslissen. Als de kinderen zich betrokken voelen bij de klas en de school, ontstaat een positieve sfeer. Ze zijn dan gemotiveerd om deel te nemen aan wat in de klas gebeurt. Een van de verantwoordelijkheden van kinderen op onze school is het werken als leerlingmediator. Leerling mediatoren zijn speciaal opgeleide kinderen uit de bovenbouw. In een eerder bulletin heeft u kunnen lezen welke kinderen dit jaar hebben deelgenomen aan de cursus. Zij hebben zich ook nog eens aan u voorgesteld in het Eupenjournaal van januari. De mediatoren helpen kinderen van groep 5 t/m 8 bij het oplossen van conflicten. Foto s van alle mediatoren hangen bij de zij ingang. Bij de groepen 1 4 zijn de lessen gericht op het: - herkennen van boosheid bij jezelf en de ander - leren omgaan met je boosheid. - weer goed maken n.a.v. een conflict. - leren zoeken naar oplossingen voor een conflict. - leren wanneer iets helpen is en wanneer bemoeien. - verschil tussen helpen bij een conflict als scheidsrechter en helpen als mediator.

3 Bij de groepen 5 8 leren de kinderen een eigen bijdrage te leveren aan de groep en aan de school: - de kinderen bedenken activiteiten om het voor iedereen nog leuker te maken in de klas en in de school. - de kinderen maken een krant voor de ouders over wat ze hebben gedaan voor de klas en voor de school. - de kinderen leren het verschil tussen het louter uitvoeren van opdrachten en het zelf bedenken van en meebeslissen over plannen en activiteiten die goed zijn voor de groep. In blok 4 We hebben hart voor elkaar hebben de kinderen geleerd, dat ze: hun eigen gevoelens kunnen herkennen. weten wat hen boos maakt en welk gedrag ze dan vertonen. gevoelens zoals boos-zijn mogen hebben, maar dat het erom gaat hoe je er mee omgaat. eerst moeten afkoelen voordat ze over oplossingen kunnen nadenken. weten hoe het voelt om buiten gesloten te worden. voor elkaar op moeten komen. enkele klasgenoten beter hebben leren kennen door te vragen naar meningen en gevoelens in een interview. zich in de gevoelens van een ander kunnen verplaatsen Tips voor thuis: Neem de tijd om naar het verhaal van uw kind te luisteren als hij/zij een conflict heeft. Bedenk samen oplossingen waar iedereen tevreden over is. Bedenk samen met uw kind een plannetje om het thuis nog gezelliger te maken en spreek af wie wat doet. Laat uw kind(eren) eens meedenken en beslissen over dingen die u wilt gaan doen, bijvoorbeeld het kiezen van de vakantiebestemming, zodanig dathet voor iedereen leuk is. De Grote Rekendag De "Grote Rekendag" is dit jaar niet op 18 maart zoals op de schoolkalender te lezen is maar op 25 maart! Het is een landelijk georganiseerde dag waar veel scholen in Nederland op 25 maart aan meedoen en dat willen wij ook! Tijdens de Grote Rekendag gaan de kinderen van groep 1 t/m 8 onderzoekend en ontdekkend rekenen. Het thema voor dit jaar is "Meetkunde uit de kunst in de klas". Kortom: Meetkunde en kunst! Nieuws van de MR Beste ouders en verzorgers, De MR is donderdag 5 februari weer bijeengekomen. De volgende zaken zijn besproken: - De gang van zaken rond het notuleren, aanpassingen en de inhoud ervan. - In de GMR is de begroting goedgekeurd en zijn de cao en Wet Werk en Zekerheid aan de orde gekomen - Het toezicht tijdens de lunchpauze is gedekt met de twee vrijwilligers, de pedagogisch medewerker van Korein en met de ambulante personeelsleden

4 (leerkrachten die op dat moment niet voor de klas staan). Een sluitend maar kwetsbaar systeem. - De nieuwe schooltijden commissie is in het leven geroepen en bestaat uit: Yvonne Krom (namens OR en voorzitter), Lotte de Weerd (MR), Ans Siebeling en Caroline van den Berk (namens personeel), Lia den Hartog (directie) en Marcel Wetzels en Mark de Heus (namens de ouders). De commissie komt na de carnavalsvakantie bijeen en gaat werken een twee tot drie voorstellen. - Zoals bekend heeft Liny Snuverink afscheid genomen. Haar taken worden opgevangen door de aanstelling van een administratief medewerkster voor 1,5 dag. De stagiaire managementwetenschappen is voor 1 dag aangenomen. Desiree gaat 1 dag extra werken voor het onderwijskundig en pedagogisch deel. Lia Daans neemt de coördinatie onderbouw op zich en kleine taken zijn verdeeld over andere leerkrachten. In mei moet er duidelijkheid zijn over de formatie van volgend jaar. - De begroting heeft een exploitatie tekort van ruim euro, wat overeenkomt met het beoogde resultaat. De MR heeft daarom een positief advies gegeven. - In de toekomst wordt in verband met de geringe opkomst van ouders en personeel bij de thema-avonden en jaarvergaderingen nog maar één avond per jaar georganiseerd in plaats van twee. Thema voor de jaarvergadering dit jaar wordt Verschillende leerstijlen. Vacature MR lid ouders/secretaris: De MR zoekt voor het komende schooljaar een enthousiaste opvolger voor onze secretaris en lid namens de ouders Karine van t Land. Haar zittingsperiode van vier jaar zit er dan op. We zoeken een betrokken vader of moeder die het leuk vindt om mee te praten en te beslissen over beleid en plannen van onze school. U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen voor Pasen, dus voor 1 april 2015 naar Medezeggenschapsraad@vaneupen.nl. Met vriendelijke groet, Milou Krietemeijer-Dirks, Voorzitter MR Nieuws uit de groepen Schaken Woensdag 25 februari is een aantal leerlingen begonnen met schaakles. Iedere woensdag krijgen ze een uur les van schaakmeester Lars. Liz, Iris, Thom en Lavinija waren als eerste aan de beurt voor de pauze en na de pauze mochten Kayne, Lars, Marnix en Robert-Jan naar hun eerste schaakles. Het was superleuk en ze hadden al meteen werkbladen meegekregen om in de klas te maken én een spelletje geleerd met 8 pionnen, een toren en een loper. Als het goed gaat komt er binnenkort nog een derde groepje bij.

5 Groep 6 We hebben weer heel veel leuke dingen meegemaakt de afgelopen tijd en één van de leukste dagen was vrijdag 6 februari. We mochten met onze groep naar de Diving Cup gaan kijken in het Pieter van de Hoogenbandstadion en Anant uit onze klas zou meedoen aan het kampioenschap bommetje voor basisscholen. Er waren ook echte wedstrijden van schoonspringen. Floortje uit onze klas doet aan hoogspringen en die had ons mogen uitnodigen om te komen kijken. Het was heel gaaf om te zien en mee te maken en Anant moest verkleed als bommetje in het water en Hij was een verschrikkelijke goeie pinguin-bom en hij is kampioen bommetje geworden in de ochtend. Hij kreeg een hele mooie beker. Helaas kwam hij 1 punt te kort om ook van de hele dag de meeste punten te hebben, maar toch was het supergaaf. Floortje was medaillemeisje bij de wedstrijden en dat was ook cool om te zien.

6 Groep6 (vervolg) Nadat we terug waren uit het zwemstadion hebben we in de klas geluncht en thee gedronken en kregen we allemaal ons rapport van de juf. Het was heel erg gezellig en de theebeker die we van thuis hadden meegenomen mocht op school blijven, dus hopelijk doen we dat nog vaker. Toen kwam de week van carnaval en was het zeker op woensdag weer heel speciaal in de klas want toen hebben we met de hele klas de carnavalsklas-wisselbeker-2015 gewonnen met ons thema knuffelcarnaval. We hadden dinsdagmiddag ons thema bedacht na heel erg lang overleggen en iedereen had het op zijn eigen manier ingevuld. De één had een knuffel mee die carnavalskleren had aangetrokken, Winnie the pooh was verkleed als boef, Teigetje als voetballer, er was een beer als prinses, sommigen hadden zelf carnavalskleren gemaakt voor hun knuffel. Ook hadden sommigen een stel knuffels aan de kleren genaaid en op petten of hoeden geplakt. Ook waren er een aantal kinderen in hun gezellige knuffeldieren-onesie naar school gekomen. Het was een echt knuffelfeest met als toetje ook nog een prijs. Superleuk was het. Dit waren 2 hoogtepunten van de afgelopen maand en ondertussen werken we hard door en hebben we ook nog sinds deze week een nieuw digibord in de klas. Het is supermooi maar de juf en meester moeten er wel nog even aan wennen. Tot de volgende keer.

7 Maart-jarigen en nieuwe leerlingen Welkom aan onze nieuwe leerlingen Tim Liebregts (1/2A), Jackie van de Kerkhof (1/2B), Tom Verhoeven (1/2B), Taha Güngör (1/2C), Maia Coombs (7/8) en Carmen Coombs (5/6). We wensen hen veel plezier en succes bij ons op school! En een felicitatie voor onze maart-jarigen: 1-03 Sem van de Haar Simon Costescu 4B 5-03 Angelainqia Zonnevijlle 4B Nina van Wesenbeeck 5/ Ares Maas Bryan Heesakkers 4B 6-03 Quint Hofstee 5/ Chayenna de Vaal Ruqayyah Pirbux 1/2B Giovanni de Wit 5/ Aaliyah Yeung Benjamin Hoorn 7/ Joris Liefting 1/2C Ruben Immink 4A Rohat Altun 1/2A Henry Carter 3A Tim Hounjet Sander van Berchum Joshua Leunissen 1/2B Helin Karaca Rosalie van Riet Niek Reniers 4B Jeffrey van Mechelen 4B Bram Usherwood 1/2C Bram van Ginneken Lizzie Pero 1/2B Ceyhun Güngör 1/2A Semih Bulut 1/2C Dogan Colak 8 Een prettig weekeinde

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

EUPENBULLETIN 24 maart 2016 nr. 13

EUPENBULLETIN 24 maart 2016 nr. 13 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 24 maart 2016 nr. 13 Inhoud Paasviering... 2 Jasje voor de deur... 2 Tevredenheidsonderzoek... 2 Groep 5/6... 3 Tuintjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag NIEUWSBRIEF nr. 14 22 maart 2017 In deze nieuwsbrief: Personele zaken 10 minuutjes inloop Koningsdag en sportdag kleuters Schoolschaaktoernooi 2017 Nieuws uit de MR Nieuw blok Vreedzame school Herhaling:

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

Start thema 5: "geloven, oorlog en vrede" MR- vergadering: uur

Start thema 5: geloven, oorlog en vrede MR- vergadering: uur 31 maart 2017 - nummer 14 Agenda Maandag 10 april Dinsdag 11 april Vrijdag 14 april Start thema 5: "geloven, oorlog en vrede" Schoolfotograaf MR- vergadering: 20.00 uur het volgende Pitje Jarigen Van 31

Nadere informatie

Geachte ouders / verzorgers

Geachte ouders / verzorgers 2 maart 2011 nr.13 De Geachte ouders / verzorgers U ontvangt hier weer de Brugghbrief met diverse informatie. Personeel Juf Leonie en haar man Bram hebben op 19 februari hun eerste kind gekregen. Hun dochter

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

Belangrijk nieuws; oudergesprekken van 20 t/ 24 maart; schrijf u vanaf vrijdag 10 maart in!

Belangrijk nieuws; oudergesprekken van 20 t/ 24 maart; schrijf u vanaf vrijdag 10 maart in! Voor de kalender: 9 maart 2017 10 t/m 15 maart Inschrijven oudergesprekken! Wie het eerst komt 16 maart Kangoeroewedstrijd rekenen gr. 3-8 17 maart Rapport 2 mee naar huis (gr. 3 t/m 7) 20 t/m 24 maart

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans. Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen

Nieuwsbrief 17. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans. Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 2-3-2017 Nieuwsbrief 17 Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen De deur voor de onderbouw was dicht Of alle kinderen door de hoofdingang naar binnen wilden komen..

Nadere informatie

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 In dit nummer: Godsgeschenk Contactavond Rapport Februariactie Open inloopweek Verlofaanvraag We dragen allemaal een steentje bij Tips voor ouders Biddag Wijzneus Open

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 6, 27-01-2017 Insluippreventie In deze nieuwsbrief: Insluippreventie Nieuw buitenspeelmateriaal Kindgesprekken Oud papier oproep Vreedzame School Vanuit de MR Carnaval

Nadere informatie

Kerstdecoratie De decor commissie heeft afgelopen vrijdag de school weer omgetoverd in Kerstsfeer. Enorm bedankt hiervoor!

Kerstdecoratie De decor commissie heeft afgelopen vrijdag de school weer omgetoverd in Kerstsfeer. Enorm bedankt hiervoor! Riemslootnieuws 765 13-12-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Kerstdecoratie De decor commissie heeft afgelopen vrijdag de school weer omgetoverd

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Blok 1 We horen bij elkaar Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Nationale voorleesdagen Vreedzame school blok 4 Inloopochtenden Schaaklessen bij De Oase Leesbegeleiding Onze vernieuwde website Waarderingsvragenlijsten

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

De Vreedzame School. Blok 4 We hebben hart voor elkaar. Wij starten met de lessen uit:

De Vreedzame School. Blok 4 We hebben hart voor elkaar. Wij starten met de lessen uit: De Vreedzame School Blok 4 We hebben hart voor elkaar Wij starten met de lessen uit: Algemeen Dit blok gaat over gevoelens. Om kunnen gaan met gevoelens is van groot belang voor een positief klimaat in

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. Afscheid

EUPENBULLETIN. Afscheid Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 22 mei 2015 nr.17 Inhoud Formatie... 2 Cito uitslag... 2 Praktisch verkeersexamen... 2 Tussenschoolse Opvang... 2 Plusaanbod...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 7-1-2016 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

DE KLAPPER Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar , nummer 16, donderdag 20 april

DE KLAPPER Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar , nummer 16, donderdag 20 april st.michael@rvko.nl DE KLAPPER Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2015-2016, nummer 16, donderdag 20 april www.st-michael.nl De Vreedzame School De kinderen hebben in de afgelopen periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Vreedzame School. Wat doen we in blok 4? o.b.s. De Zwarm: Samen werkt beter! 1.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Vreedzame School. Wat doen we in blok 4? o.b.s. De Zwarm: Samen werkt beter! 1. Nieuwsbrief Vreedzame School o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl In deze editie: We hebben hart voor elkaar Wat doen we in blok 4? Inhoud van de lessen Wat hebben we geleerd in blok 3? Ouderavond 12 april Tips

Nadere informatie

Nieuws van het Sterrenbos redactie: aflevering 2016/

Nieuws van het Sterrenbos redactie: aflevering 2016/ Nieuws van het Sterrenbos redactie: info@sterrenbos.nl aflevering 2016/2017-30 Maandag 17 april: Tweede Paasdag; iedereen vrij Dinsdag 18 april: IEP-toets groep 8 Woensdag 19 april: IEP-toets groep 8 Donderdag

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Scholenonderzoek RTL Nieuws: 't Ruimteschip krijgt 7,8 voor eindtoets

Scholenonderzoek RTL Nieuws: 't Ruimteschip krijgt 7,8 voor eindtoets Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 25, 22 februari 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Hebt u ook gekeken

Nadere informatie

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Inhoud Schooltijden 2016-2017... 1 Uitnodiging Thema-avond MR... 2 Schoolreis... 3 Jumboactie Sparen

Nadere informatie

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Vrijdag 13 februari Voorjaarsvakantie AGENDA Carnavalsviering (Onderaan de schoolflits vind u de

Nadere informatie

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI Donderdag 13 juni 2013 week 24 AGENDA - Vrijdag 21 juni laatste rapport mee - Dinsdag 25 juni Rapportgesprekken - Donderdag 27 juni Algemene Ledenvergadering - Maandag 1 juli wenmiddag nieuwe kleuters

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. vrijdag 09 februari 2018

Nieuwsbrief 11. vrijdag 09 februari 2018 Nieuwsbrief 11 vrijdag 09 februari 2018 AGENDA 12-02 t/m 16-02 Carnavalsvakantie 20-02 BIEB groep 1/2A+B+C 20-02 OV vergadering 19.30 21.00 uur 21-02 Luizencontrole 22-02 BIEB groep 5-06 22-02 Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Agenda 13 t/m 15 juni 15 t/m 17 juni 22 juni 1 juli Schoolkamp groepen 3, 4 en 5 Schoolkamp groepen 6, 7 MR vergadering, 19.30 uur Uitgifte nieuwsbrief 18 Het groene schoolplein

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Agenda. Woordje van de directeur

Agenda. Woordje van de directeur Urkhovenseweg 6 5641 KE Eindhoven Tel; 040-2810326 info@bs-karregat.nl www.bs-karregat.nl Agenda 23 februari Doe mee ochtend groep 1-2-3 Jaargang 22 Nummer 6 20-02-2017 24 februari Carnavalsviering 27

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Werkblad 3.1 Opdracht 3, module 3, les 3

Werkblad 3.1 Opdracht 3, module 3, les 3 Werkblad 3.1 Opdracht 3, module 3, les 3 1. Luister naar deel 1 van het gesprek. 2. Lees de zinnen. 3. Wat vertelt de juf? Kruis aan: ja of nee. 1. De kinderen praten in de kring. 2. De kinderen lezen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Juni 2018

Lopend Vuurtje Juni 2018 Juffendag Op woensdag 27 juni is het feest op De Vuurvogel, want dan vieren alle juffen samen hun verjaardag. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen. Tegen deze tijd ontvangt u nog meer informatie

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief, vrijdag 16 oktober 2015 Beste ouders, Terwijl u dit leest, is de herfstvakantie al begonnen, en hebben

Nadere informatie

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019)

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NR. 14 14 maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Maandag hebben we de eerste culturele activiteit gehad van juf Mara over de Valkerij-Vredesboom. We hebben een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Belangrijke data tot en met half maart 2017 Datum NIEUWSBRIEF Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Activiteit 14 februari 2 e binnenles schooltuinen groep 6P Loes Mantel Week van 13 Rapporten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen Communicatie Dit schooljaar zal er wat veranderen met de verschijningsfrequentie van de nieuwsbrief van De Evenaar. Steeds meer groepsgebonden informatie wordt door de leerkrachten via digiduif aan de

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2019

NIEUWSBRIEF. nr april 2019 NIEUWSBRIEF nr. 8 10 april 2019 In deze nieuwsbrief: Ontwikkelingen op school Aanpassing hek van het schoolplein Halen en brengen van kinderen Pasen Vreedzame school blok 5 Het goede doel Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 8 2016/2017 Datum: 03-03-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Bijgaand ontvang u weer de Nieuwsbrief van de Waterkant. Ik hoop dat iedereen gezond en uitgerust is teruggekomen

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 22 januari 2018 BELANGRIJKE DATA Kinderen vrij Fancy Fair Kinderen vrij Maandag 29 januari Woensdag 14 februari Vrijdag 16 maart Dinsdag 3 april Fancy Fair Op vrijdag 16

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief:

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief: nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 05-02-2016 U leest de nieuwsbrief van februari. De nieuwsbrief die nét voor de krokusvakantie uitkomt. Vandaag stond in het teken van carnaval. En wat was het een leuk

Nadere informatie

Donderdag 6 september 2012 week 36

Donderdag 6 september 2012 week 36 Donderdag 6 september 2012 week 36 AGENDA - Maandag 10 september: Informatieavond groepen 1 t/m 4 o Groepen 1/2 van 19.00 uur t/m 20.00 uur o Groepen 3 en 4 van 20.00 uur t/m 21.00 uur - Dinsdag 11 september:

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief mei 2019 - Welkom - Avondvierdaagse - Verdrietig nieuws - Wilgenstam en Fatima nog een jaar samen op de Wilgenlei - Verandering van Sociaal Maatschappelijk Werkster - Werkweek

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8 Woensdag t/m vrijdag gaan de leerlingen van groep 8 op kamp. Wij wensen de kinderen en de begeleiding heel veel plezier.

Schoolkamp groep 8 Woensdag t/m vrijdag gaan de leerlingen van groep 8 op kamp. Wij wensen de kinderen en de begeleiding heel veel plezier. Weekbrief 22 september 2014 Algemene mededelingen Kinderpostzegelactie Woensdag 24 september is de jaarlijkse kinderpostzegelactie. De leerlingen van groep 7 mogen om 12.00 uur naar huis om te starten

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 5. Maart 2016

PAULUSPRAAT 5. Maart 2016 PAULUSPRAAT 5 Maart 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Avondvierdaagse - Goede doel: Paulusschool-Ugando-school - Even voorstellen - Inspectiebezoek - Nieuwe school - Koffieochtend maandag 11 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat en de vorming van actieve en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 De Vreedzame School

Nieuwsbrief 3 De Vreedzame School Nieuwsbrief 3 De Vreedzame School Blok 3 Blok 3: We hebben oor voor elkaar Blok 3: Algemeen: In dit blok stimuleren we de kinderen om oor voor elkaar te hebben. De lessen gaan over communicatie, over praten

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Oudergesprekken: Het

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. nr. 13. Inhoud. Agenda

EUPENBULLETIN. nr. 13. Inhoud. Agenda EUPENBULLETIN nr. 13 Inhoud Inhoud... 1 Agenda... 1 Studiedag 26 maart... 2 Ouderenquête maart 2019... 2 Gezocht : vrijwilligers die willen helpen met het verkeersexamen van de groepen 7.... 2 Koningsspelen

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! SCHOOLKALENDER

Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! SCHOOLKALENDER Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 8-10-2018) Deze keer geen stukje Goed Gedaan! GOED GEDAAN! Klik hier voor de kalender op de website SCHOOLKALENDER WIJZIGING GEGEVENS? Heeft u een wijziging in uw

Nadere informatie

Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 3 januari 2017

Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 3 januari 2017 Nieuwsbrief Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 3 januari 2017 Er heerst hoofdluis op school! Deze mededeling is helaas niet nieuw. Dit schooljaar is de hoofdluis een hardnekkig probleem. De instructie

Nadere informatie

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start.

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start. Info 6 2016/2017 Datum: 13-01-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 9 20 mei 2016

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 9 20 mei 2016 Losse Entjes Jaargang 24 no. 9 20 mei 2016 Agenda 23 mei GMR vergadering 1 juli Losse Entjes 2 juni Schoolfotograaf 5 juli Rapportgesprekken 10 juni Losse Entjes 8 juli Rapporten mee 11 juni Oud Papier

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Wordt vervolgd. De gastles van de brandweer

Wordt vervolgd. De gastles van de brandweer Wordt vervolgd. De stroom Cito-toetsen is verwerkt, de daardoor verkregen gegevens ook. De rapporten zijn uitgedeeld, de gesprekken daarover zijn gevoerd. Plannen worden/zijn nu gemaakt voor het tweede

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Woensdag 29 maart Agenda: Donderdag 30 maart: knutselmiddag groep 4-8. Aanwezigheid directie: Donderdag 30 maart: Even voorstellen

Woensdag 29 maart Agenda: Donderdag 30 maart: knutselmiddag groep 4-8. Aanwezigheid directie: Donderdag 30 maart: Even voorstellen 14 Woens 29 maart 2017 Agenda: Donder 30 maart: knutselmid groep 4-8 Woens 5 april: schoolvoetbal, na schooltijd Donder 6 april: theoretisch verkeersexamen voor groep 7 en 8 Woens 12 april: Nieuwsbrief

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 2 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Nieuw meubilair Het meubilair van onze school

Nadere informatie

Schaakkrant L2. CBS Oud Zandbergen. Goede prestaties CBS Oud Zandbergen op landelijk Leonardo schaaktoernooi

Schaakkrant L2. CBS Oud Zandbergen. Goede prestaties CBS Oud Zandbergen op landelijk Leonardo schaaktoernooi Schaakkrant L2 CBS Oud Zandbergen De schaakkrant van Leonardo 2 CBS Oud Zandbergen is in november 2011 gemaakt door Lotte, Jasper, Gido, David, Quirijn, Noud, Joep, Jurriaan, Chassity, Koen, Elise, Loes,

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Schoolkamp: De

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

CBS De Wieken Januari 2015

CBS De Wieken Januari 2015 CBS De Wieken Januari 2015 Wat is een mediator? Een mediator is iemand die anderen helpt bij een conflict Op school kan de juf of meester dat zijn Op onze school worden leerlingen opgeleid tot mediatoren

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie