Wheelbase: een Basis om op te bouwen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wheelbase: een Basis om op te bouwen"

Transcriptie

1 De mogelijkheden, niet de beperkingen, creëren de basis voor een rolstoel die het best past bij zijn gebruiker. Een rolstoel met technologische diepgang en toegankelijke eenvoud. Een product dat zich volledig kan aanpassen aan de behoeften van degene die zich ermee verplaatst. Een systeem dat niet alleen voldoet aan regelgeving, maar ook aan wensen. Een hulpmiddel dat is ontworpen vanuit affiniteit met gebruikers en de revalidatiebranche. Wheelbase: een Basis om op te bouwen Vanuit deze uitgangspunten ontwikkelt, produceert en verkoopt Wheelbase Products B.V. elektronische, manuele rolstoelen en scootmobielen. Wheelbase is een kwaliteitsgerichte organisatie: een bedrijf dat luistert naar de markt en kijkt naar trends, ontwikkelingen en behoeften. Bij Wheelbase denken we mee met de eindgebruiker, de adviseur, de dealer en de zorgverzekeraar. We geven een antwoord op de vraag naar grotere flexibiliteit van producten. Het resultaat is ons brede mobiliteitspakket: een ruim assortiment van elektronische rolstoelen, waaronder kinderrolstoelen en heavy duty rolstoelen voor de zwaardere gebruiker, scooters en manuele rolstoelen. Kenmerkend voor onze producten zijn de (her)inzetbaarheid in verschillende gebruikssituaties en de gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de modulaire opbouw van onze producten kunnen wij alle denkbare varianten snel produceren en zeer snel leveren. Voor de specifi eke aanpassingen verwerkt onze Specials afdeling alle individuele klantwensen. Hoge productkwaliteit, Customer Service op niveau, optimale levertijden en leverbetrouwbaarheid staan centraal bij Wheelbase. Daartoe werken wij voortdurend aan verbetering van de kwaliteit van onze organisatie, onze processen en onze producten. Wij bieden onze klanten een basis met een no-nonsense karakter: breed door een hoge mate van flexibiliteit en krachtig door ons oplossingsgericht handelen.

2

3 De basis voor een nieuw concept De innovaties van Wheelbase zijn steeds verrassend. Of het nu gaat om een totaal nieuw concept of om een klein, doch belangrijk, detail: als kwaliteitsgerichte organisatie is Wheelbase altijd op zoek naar oplossingen. Beperkingen van bestaande succesvolle concepten vormen de uitdaging om te komen tot een product zonder grenzen. Ontwerpen met de praktijk van de gebruiker, de begeleider, de adviseur en de zorgverlener in gedachten resulteren iedere keer weer in functionele, veilige, adequate en kwalitatief goede producten. De stoel van de toekomst Met BaseOne zet Wheelbase de toon als conceptbouwer voor de toekomst. Een toekomst die steeds meer eisen stelt aan snelheid van leveren, flexibiliteit, herinzetbaarheid, samenwerking tussen zorginstellingen. BaseOne is uniek, gebruiksvriendelijk en functio neel en bovendien blinkt ieder type van BaseOne uit in zijn gebruiksmogelijkheden. Wheelbase biedt met BaseOne een totaaloplossing. BaseOne: een logische keuze BaseOne maakt de keuze voor een rolstoel wel erg eenvoudig: BaseOne verenigt een groot aantal stoelen in één concept. Deze kantelbare, comfortabele alleskunner vormt een basis om op te bouwen van zelfrijder, trippel-, duwrolstoel tot rolstoel met hulpmotoren. Ook een elektronische rolstoelvariant met joystickbediening en elektrische verstelmogelijkheden is leverbaar. BaseOne biedt een totaaloplossing voor een brede doelgroep en een uitkomst voor alle mobiliteitsen zitproblemen. De modulaire opbouw die kenmerkend is voor producten van Wheelbase maakt uitersten in specifi catie mogelijk. BaseOne combineert bijvoorbeeld een extreem lage zithoogte met kantelbaarheid. Daardoor is het mogelijk om standaard verschillende universele zitelementen, zoals ortheses of kuipen, toe te passen. Alle zitelementen kunnen direct op het nieuwe zitsysteem geplaatst worden. Comfort Door de kantelbaarheid van iedere variant kan een gebruiker gemakkelijk in een ruststand geplaatst worden, zodat de kwaliteit van ondersteuning optimaal is. Deze mogelijkheid tot variatie in zithouding is niet alleen comfortabel; het voorkomt ook zitproblemen en het stimuleert fysiologische processen. Het verstelbare zithoogtebereik stelt de gebruiker van BaseOne in staat om de zithoogte aan te passen aan iedere situatie. Dankzij de veerelementen in het onderstel rijdt BaseOne op iedere ondergrond comfortabel. Door de instelbare wielbasis manoeuvreert hij licht, ook bij kleiner ingestelde zitdieptes. Vanzelfsprekend is het instelbereik van de wielbasis in combinatie met de kanteling veilig. Voor iedere situatie BaseOne is voor vele verschillende gebruikssituaties inzetbaar en herinzetbaar. Iedere uitvoering is zeer eenvoudig om te bouwen naar een stoel met andere eigenschappen. BaseOne maakt herverstrekking vele malen effectiever, dankzij de veelzijdigheid van het concept. Bovendien wordt het beheer van de voorraad minder gecompliceerd; een voorraad bestaat uit minder rolstoelen, zowel in aantal als volume.

4 BaseOne als duwwagen BaseOne: de kameleon onder de rolstoelen BaseOne is de kameleon onder de rolstoelen. De bekende modulaire zitopbouw van de producten van Wheelbase komt in het gehele concept BaseOne terug. In de basiseigenschappen van de rolstoel kan BaseOne zich volledig aanpassen aan de behoeften van zijn gebruiker. Base O ne a l s d uw wa gen met hulpmotoren Dynamiek in de basis Iedere uitvoering van BaseOne beschikt over een wielbasis die zeer gemakkelijk instelbaar is. Het frame van BaseOne bestaat standaard uit een voortrein en een achtertrein die eenvoudig ten opzichte van elkaar te verstellen zijn. De twee framedelen zijn dynamisch aan elkaar verbonden door veerelementen die in iedere variant van BaseOne garant staan voor een comfortabel rijgedrag. De zithoogte is eenvoudig traploos instelbaar en het kantelbereik is permanent verstelbaar. Door zijn unieke frameconstructie is binnen BaseOne veel beenruimte gecreëerd. Door het nieuwe rugscharniersysteem van BaseOne zijn speciale aanpassingen aan het frame niet nodig wanneer bijvoorbeeld een orthese of ander zitelement geplaatst moet worden. Het remsysteem is zowel links als rechts gekoppeld, voet- en handbedienbaar. De remmen zijn goed bereikbaar en zeer licht te bedienen. De vastzetpunten voor transport zijn geïntegreerd en de bevestigingspunten voor de positioneringsgordel maken de basis van BaseOne compleet. De dynamiek in de basis maakt BaseOne uniek: in rijeigenschappen en in zitcomfort. BaseOne als zelfrijder BaseOne als trippelrolstoel BaseOne als elektronische rolstoel BaseOne met kameronderstel BaseOne als duwwagen Een duwwagen moet natuurlijk makkelijk rijden en licht manoeuvreren. Dat is prettig voor de gebruiker, maar nog meer voor de begeleider. De instelbare wielbasis van BaseOne zorgt ervoor dat BaseOne als duwwagen zeer wendbaar is en door zijn vering comfortabel rijdt op ieder oppervlak. Het is een comfortabele en moderne rolstoel, voor intramuraal en thuisgebruik met een aantal specifi eke voordelen. De duwwagen heeft een uitzonderlijk groot kantelbereik en de zithoogte is eenvoudig traploos in te stellen. De extra beenruimte onder de zitting verbetert de mogelijkheid voor een staande transfer aanzienlijk, zelfs in combinatie met de nieuwe centrale beensteun. Het hoogteverstelbare stuur zorgt ervoor dat BaseOne als duwwagen in iedere ingestelde stand goed te besturen is. Het gekoppelde remsysteem is vanaf elke positie rondom de stoel gemakkelijk bereikbaar.

5 1 Instelbare wielbasis De instelbare wielbasis van BaseOne zorgt ervoor dat BaseOne als duwwagen zeer wendbaar is en door zijn vering comfortabel rijdt op ieder oppervlak. 2 Instelbare zithoogte De zithoogte van de duwwagen is eenvoudig traploos in te stellen. 3 Groot kantelbereik De duwwagen heeft een uitzonderlijk groot kantelbereik van 30. Max. Snelheid - Snelheid achteruit - Actieradius - Zitbreedte 340/560 Zitdiepte traploos instelbaar 420/560 Hoogte zitframe 390/460 Kantelbereik(slag)(graden) min 5 /20 0/25 plus 5 /30 Electronica - Accu s optie - Lader optie - Lengte min 825 Lengte max 898 Lengte incl. min 1115 Breedte 655 Bodemspeling 75 trommel Voorwielen 7 Achterwielen 12,5 Afneembaar/wegzwenkbaar standaard Centraal (graden) Comfort (graden) Onderbeenlengte Min wielbasis 415 Max wielbasis 488 BaseOne als duwwagen met hulpmotoren BaseOne als duwwagen met hulpmotoren vergroot de actieradius van de gebruiker in sterke mate. Hij is zeer eenvoudig te bedienen en beschikt over een traploos instelbare snelheidsregeling. Voor de ontwikkeling van deze variant heeft Wheelbase gebruik gemaakt van conventionele technieken en componenten die in de revalidatiebranche betrouwbaar zijn gebleken. Twee aandrijfmotoren zorgen ervoor dat deze rolstoel extra licht manoeuvreert en dat spaart de krachten van de begeleider. De motoren zijn in de achtertrein van de basis geïntegreerd, zodat ze de loopruimte van de begeleider op geen enkele manier belemmeren. Het vergt slechts een kleine ingreep om BaseOne als duwwagen om te toveren tot een rolstoel met hulpmotoren; dit maakt een overstap naar een andere rolstoel overbodig.

6 1 Hulpmotoren Twee aandrijf motoren zorgen ervoor dat deze rolstoel extra licht manoeuvreert en dat spaart de krachten van de begeleider. Max. Snelheid Snelheid achteruit Actieradius 6 kmh 2 kmh 18 km Lengte min 797 Lengte max 875 Lengte incl. min 1087 Breedte Eenvoudig bedienbaar De duwwagen met hulpmotoren is zeer eenvoudig te bedienen en beschikt over een traploos instelbare snelheidsregeling. Zitbreedte 340/560 Zitdiepte traploos instelbaar 420/561 Hoogte zitframe 430/460 Bodemspeling 75 Voorwielen 8 trommel Achterwielen 12,5 BaseOne als zelfrijder 3 Instelbare zithoogte De zithoogte van deze rolstoel is eenvoudig traploos in te stellen. Kantelbereik(slag)(graden) max 20 Electronica Accu s optie Lader optie programmeerbaar 30Ah 5A Afneembaar/wegzwenkbaar standaard Centraal (graden) Comfort (graden) Onderbeenlengte Min wielbasis 462 Max wielbasis 540 Voor gebruikers van een zelfrijder is het van belang dat een rolstoel licht rijdt en stuurt. BaseOne als zelfrijder is een comfortrolstoel voor de actievere gebruiker: een unieke combinatie van kantelbaarheid en mobiliteit. Dankzij de instelbaarheid van de wielbasis is het rijgedrag van de rolstoel altijd optimaal. BaseOne als zelfrijder heeft een optimaal kantelbereik. Daarnaast heeft hij een uitzonderlijk groot instelbereik van de zithoogte. De achterwielen zijn verkrijgbaar in de maat 24 inch, maar eveneens in de maat 20 inch, zodat ook het zogenaamde trippelen mogelijk is. Velgen met volledig aangesloten aandrijfhoepels zorgen voor een goede en veilige grip tijdens het rijden. De wielpositie is in twee breedtes instelbaar en het zeer licht bedienbare gekoppelde remsysteem van BaseOne biedt extra gebruikersgemak aan perso nen met verminderende handkracht.

7 1 Instelbare wielbasis Dankzij de instelbaarheid van de wielbasis is het rijgedrag van de rolstoel altijd optimaal. Max. Snelheid - Snelheid achteruit - Actieradius - Lengte min 860 Lengte max 934 Lengte incl. min Dichte hoepels Velgen met volledig aangesloten aandrijfhoepels zorgen voor een goede en veilige grip tijdens het rijden. Zitbreedte 340/520 Zitdiepte traploos instelbaar 420/563 Hoogte zitframe 360/430 Breedte 645 Bodemspeling 75 trommel Voorwielen 8 BaseOne als trippelrolstoel 3 Licht bedienbaar remsysteem Het zeer licht bedienbare gekoppelde remsysteem van BaseOne biedt extra gebruikersgemak aan personen met verminderende handkracht. Kantelbereik(slag)(graden) min plus 5-20 Electronica - Accu s optie - Lader optie - Achterwielen 24 Afneembaar/wegzwenkbaar standaard Centraal (graden) Comfort (graden) Onderbeenlengte Min wielbasis 395 Max wielbasis 469 Een trippelrolstoel vereist comfort en gebruikersgemak; een hemiplegiepatiënt wil zich op eigen kracht voort kunnen bewegen. De BaseOne als trippelrolstoel biedt de gebruiker de mogelijkheid om op een aangename manier actief te blijven. Een ideale combinatie van zelfrijder en trippelrolstoel dankzij de instelling van de wielbasis en zithoogte. De extra beenruimte aan de voorzijde van BaseOne biedt veel voordelen aan de gebruiker van de trippelrolstoel. De framehoogte is instelbaar vanaf 36 cm. Bovendien heeft hij een, voor een trippelrolstoel, groot kantelbereik. Daardoor kan hij ook als comfortrolstoel gebruikt worden tijdens momenten van rust. BaseOne als trippelrolstoel wordt geleverd met 20 inch wielen.

8 1 Instelbare wielbasis Een optimaal rijdende trippelrolstoel dankzij de juiste instelling van de wielbasis. Max. Snelheid - Snelheid achteruit - Actieradius - Lengte min 860 Lengte max 938 Lengte incl. min Extra beenruimte De unieke frameconstructie aan de voorzijde van BaseOne geeft de gebruiker veel ruimte tijdens het trippelen. Zitbreedte 340/520 Zitdiepte traploos instelbaar 420/563 Hoogte zitframe 360/430 Breedte 645 Bodemspeling 75 trommel Voorwielen 8 BaseOne als elektronische rolstoel 3 Groot kantelbereik Deze rolstoel heeft een, voor een trippelrolstoel, groot kantelbereik van 15. Kantelbereik(slag)(graden) min plus 5-20 Electronica - Accu s optie - Lader optie - Achterwielen 20 Afneembaar/wegzwenkbaar standaard Centraal (graden) - Comfort (graden) Onderbeenlengte Min wielbasis 390 Max wielbasis 468 De unieke eigenschappen van BaseOne zijn niet alleen voor manuele rolstoelen van belang, maar ook voor elektronische. BaseOne als elektronische rolstoel biedt evenveel zitcomfort en zitmogelijkheden als de manuele varianten. Ook het rijcomfort is optimaal. Deze rolstoel vergroot de zelfstandigheid van de gebruiker. Het is een stoel die door zijn instelbare wielbasis zeer compact en wendbaar is en daardoor geschikt voor in en om het verpleeghuis. BaseOne als elektronische rolstoel beschikt over een eenvoudig bedienbaar geïntegreerd besturingssysteem. De stoel is achterwiel aangedreven en dankzij de veerelementen die standaard in het onderstel van BaseOne zijn aangebracht, rijdt hij comfortabel op iedere ondergrond. Ook de traploos instelbare zithoogte vinden we terug in deze variant. Optioneel kunnen een elektrische kantelverstelling, elektrische beensteunen en een elektrische rugverstelling geïntegreerd worden. BaseOne maakt de stap naar een elektrische rolstoel en terug heel eenvoudig.

9 1 Instelbare wielbasis De BaseOne als elektronische rolstoel is een stoel die door zijn instelbare wielbasis zeer compact en wendbaar is en daardoor geschikt voor in en om het verpleeghuis. 2 Eenvoudig bedienbaar besturingssysteem BaseOne als elektronische rolstoel beschikt over een eenvoudig bedienbaar geïntegreerd besturingssysteem, wat volledig programmeerbaar is. 3 Krachtige motoren Krachtige motoren zorgen ervoor dat de stoel direct en nauwkeurig reageert. Max. Snelheid 6 Snelheid achteruit 3 Actieradius 25 Zitbreedte 340/560 Zitdiepte traploos instelbaar 420/564 Hoogte zitframe 390/460 Kantelbereik(slag)(graden) max 20 Electronica plus 5-20 programmeerbaar Lengte min 830 Lengte max 845 Lengte incl. min 1120 Breedte 615 Bodemspeling 75 trommel Voorwielen 200 x 50 Achterwielen 12,5 Afneembaar/wegzwenkbaar standaard Centraal (graden) - Comfort (graden) Onderbeenlengte Min wielbasis 432 Max wielbasis 510 BaseOne met kameronderstel Een groot aantal mensen heeft tijdens het zitten wel de ondersteuning nodig die het Wheelbase zitsysteem kan bieden, maar is voor verplaatsing niet afhankelijk van een rolstoel. Voor hen heeft Wheelbase een uniek kameronderstel ontwikkeld. Zoals bij ieder type van BaseOne is de zithoogte van het kameronderstel traploos instelbaar en de zitting kantelbaar. Alle zitoplossingen van Wheelbase zijn standaard op dit systeem toe te passen. Standaard wordt het kameronderstel geleverd met beremde zwenkwielen. Optioneel is hij ook leverbaar op poten. Accu s optie Lader optie 55Ah 8A

10 BaseOne zitoplossingen Wheelbase biedt een ruime keus aan zitoplossingen. BaseOne beschikt over een volledig op maat in te stellen zitframe en binnen het universele zitsysteem is natuurlijk altijd een individuele oplossing te plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om zitelementen toe te passen die voldoen aan speciale behoeften van de gebruiker. Wheelbase biedt een ruime keus aan zitoplossingen: behalve de standaard zittingen zijn er drempel- en plankzittingen, traagschuimzittingen, gesingelde zittingen en een optimaal ondersteunende en stabiliserende formseat te verkrijgen. Voor iedere gebruiker is er een adequate zitondersteuning. 1 Instelbare zithoogte Zoals bij ieder type van BaseOne is de zithoogte van het kameronderstel traploos instelbaar. 2 Beremde zwenkwielen Standaard wordt het kameronderstel geleverd met beremde zwenkwielen. Optioneel is hij ook leverbaar op poten. 3 Groot kantelbereik De zitting van het kameronderstel is kantelbaar en alle zitoplossingen van Wheelbase zijn standaard op dit systeem toe te passen. Max. Snelheid - Snelheid achteruit - Actieradius - Zitbreedte 340/560 Zitdiepte traploos instelbaar 420/565 Hoogte zitframe 360/430 Lengte min 710 Lengte max - Lengte incl. min - Breedte 600 Bodemspeling - wielrem Voorwielen 75 Achterwielen 75 Afneembaar/wegzwenkbaar - Centraal (graden) - Comfort (graden) - Het assortiment rugleuningen strekt zich uit van de goed gevormde standaard rugleuning, verschillende gesingelde rugleuningen tot nastelbare bandenrugleuningen. De zeer goed functionerende bandenrugleuningen zijn leverbaar in 3 typen: standaard, passief en actief. Het standaardtype is licht geprofileerd en volledig instelbaar. Het type voor de passieve gebruiker is diep geprofileerd, met volledige laterale ondersteuning. Het type voor de actieve gebruiker is diep geprofileerd, met partiële laterale ondersteuning en voldoende bewegingsruimte voor de armen en schouders. BaseOne wordt standaard geleverd met een instelbare hoofdsteun. Een flexibele hoofsteun is verkrijgbaar voor de extra zijdelingse ondersteuning. Uiteraard zijn er ook diverse typen armsteunen, armleggers en werkbladen leverbaar. Het beensteunassortiment van Wheelbase bestaat uit standaard beensteunen, comfort beensteunen en elektrische comfort beensteunen, allen wegzwenkbaar. De nieuwe centrale beensteun met opklapbare aluminium voetplaat is volledig wegklapbaar onder de zitting. Dit vergemakkelijkt een staande transfer. Bovendien zijn de hoek en de positie (diepte) van deze beensteun verstelbaar. Onderbeenlengte - Kantelbereik(slag)(graden) min 5/20 0/25 Min wielbasis 620 plus 5/30 Max wielbasis 620 Electronica - Accu s optie - Lader optie -

ZITHOOGTE INCL. STANDAARD KUSSEN (7 CM), ONBELAST

ZITHOOGTE INCL. STANDAARD KUSSEN (7 CM), ONBELAST IBIS XC T + (0) 0 F + (0) 0 customerservice@handicare.com www.handicare.be Geldig vanaf --0 Versie.0 Dealer Datum Referentienummer Afleveradres Aantal PRIJSLIJST ID 0 configuratie exclusief BTW., inclusief

Nadere informatie

Focus Adapt Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Focus Focus

Focus Adapt Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Focus Focus Rea Focus Adapt Rea Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Rea Focus is een handbewogen rolstoel voor continu dagelijks gebruik. De instelbaarheid, welke veelzijdig en eenvoudig is,

Nadere informatie

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track Invacare Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren De Invacare Typhoon is dé elektrische rolstoel voor de actieve gebruiker. De centrale aandrijving garandeert extra gemak bij het manoeuvreren en het Walking Beam

Nadere informatie

// SUCCESVOL GECRASHTEST. » Makkelijke transfers De opklapbare armsteunen zijn in hoogte en in hoek instelbaar met een in diepte instelbare armlegger.

// SUCCESVOL GECRASHTEST. » Makkelijke transfers De opklapbare armsteunen zijn in hoogte en in hoek instelbaar met een in diepte instelbare armlegger. // SUCCESVOL GECRASHTEST De Salsa2 is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19 met een 6-punts vastzetsysteem. De Salsa2 is geschikt voor het Dahl Docking System. Dit systeem maakt het eenvoudig om de

Nadere informatie

TRAVELUX TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX AVELUX

TRAVELUX TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX AVELUX AVELUX TRAVELUX TRA TR TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX RAVELUX TRAVELUX 2013 Introductie Inhoud Waar prestatie, design en betrouwbaarheid zijn gecombineerd tot onze mobiliteitoplossingen. Binnen onze Travelux

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374 REAL 9000 PLUS KIND Article number 803374 Last change 1000601 Valid from 070601 Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Een Stoel met modulair systeem en enorme mogelijkheden Veel kinderen

Nadere informatie

Modulaire rolstoelen

Modulaire rolstoelen Modulaire rolstoelen Afgestemd op de individuele eisen van de rolstoelgebruiker Modulaire rolstoelen Ons modulaire assortiment bestaat uit de Roxx, Canto Nxt en Plus. Deze rolstoelen zijn opgebouwd volgens

Nadere informatie

Verrijdbare doucheen toiletstoelen

Verrijdbare doucheen toiletstoelen Invacare / Aquatec Verrijdbare doucheen toiletstoelen Tot 180 kg Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean ual Vip en Ocean -Vip e verrijdbare douche- en toiletstoelen van de Aquatec Ocean Serie bieden

Nadere informatie

De nieuwe norm in mobiliteit. Paravan

De nieuwe norm in mobiliteit. Paravan De nieuwe norm in mobiliteit Paravan Paravan De belangrijkste kenmerken en opties in beeld De nieuwe norm in mobiliteit Maak kennis met het gevoel van mobiliteit! Paravan introduceert Eenvoudige DX-besturing

Nadere informatie

Invacare Moover Delta II

Invacare Moover Delta II Invacare Moover Delta II Onafhankelijkheid en veiligheid De Invacare Moover Delta scooter werd ontwikkeld om mensen in staat te stellen een leven buitenshuis te hebben. Met de nadruk op veiligheid, gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

The Power of Mobility

The Power of Mobility The Power of Mobility X850 CS X850 Corpus TM X850 Miniflex TM Gebouwd voor buiten. Onze nieuwste, krachtige off the road-rolstoel, de X850, ziet er niet alleen stoer uit, maar is bovendien geconstrueerd

Nadere informatie

Etac M100; doordachte eenvoud

Etac M100; doordachte eenvoud Etac M100 Etac M100 Een unieke en verrassende kruisframe-rolstoel met een grote functionaliteit. Een doordacht ontwerp met gevoel voor design en eenvoud, tot in het kleinste detail. 2 Etac M100; doordachte

Nadere informatie

Just You. Huren op maat

Just You. Huren op maat Just You. Huren op maat Onze visie. De elektrische rolstoelen van Permobil geven vrijheid. Daarmee bedoelen we dat een rolstoel meer is dan een stoel met een motor. De transportfunctie vormt de basis,

Nadere informatie

Salsa. Explore your world

Salsa. Explore your world Salsa Explore your world Zippie Salsa M Optimale Indoor manoeuvreerbaarheid Compacte draaicirkel dankzij de Midwielaandrijf-technologie De geringe breedte (60 cm) zorgt ervoor dat smalle deuropeningen

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL Article number 803374 Last change 140415 Valid from 070601 DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL EEN STOEL MET MODULAIR SYSTEEM EN ENORME MOGELIJKHEDEN Veel kinderen met een functiebeperking kunnen comfortabel

Nadere informatie

Inleiding. en meerwaarde te creëren door: 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen.

Inleiding. en meerwaarde te creëren door: 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen. Productcatalogus Inleiding 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen. Producten van een hoge kwaliteit, betrouwbaar en vriendelijk geprijsd. Eenvoudig in gebruik en onderhoud

Nadere informatie

NIEUW. Action. Invacare 4 NG. Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit

NIEUW. Action. Invacare 4 NG. Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit NIEUW Invacare Action 4 Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit Invacare Action 4 De nieuwe verbeterde Action4 is bijna 1 kg lichter dan het vorige model. En dit zelfs met nog meer functionaliteit.

Nadere informatie

De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution

De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution Net zo uniek als u! CJG Solution De oplossing voor elk zitprobleem Een kleine 20 jaar geleden heeft B&S haar eerste huiskamerstoel ontwikkeld. Deze comfortabele

Nadere informatie

Invacare Variable Plus

Invacare Variable Plus Invacare Variable Plus Veelzijdig in functionaliteit Als waardig opvolger van de Invacare Variable kent de Invacare Variable Plus meer functionaliteit. Het maximaal toelaatbare gebruikersgewicht van 120

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zou hebben. De Sterling scootmobielen

Nadere informatie

DE INNOVATIEVE S-SERIE

DE INNOVATIEVE S-SERIE LUXURY IN MOTION DE INNOVATIEVE S-SERIE Ontdek uw vrijheid met de betrouwbare en veelzijdige scootmobielen van STERLING. Met de goede rij prestaties en het uitstekende comfort heeft u genoeg reden om er

Nadere informatie

Performance, stijl & vrijheid

Performance, stijl & vrijheid Performance, stijl & vrijheid Comfortabel en veilig op pad! Met de Elite2 serie brengt Sterling een nieuwe norm! De Sterling scootmobielen hebben in de loop der jaren ruimschoots bewezen veilige en betrouwbare

Nadere informatie

* Neem contact op voor alle mogelijkheden en een passende prijsopgave: + 31 (0) of

* Neem contact op voor alle mogelijkheden en een passende prijsopgave: + 31 (0) of Lagooni compact met 4 zwenkwielen a Aluminium frame, poedercoating zilverkleurig a Zitbreedte zitting naar keuze in de maten 40-42-44-46-48-50 cm a Wegdraaibare en uitneembare aluminium armleuningen extra

Nadere informatie

Voor kinderen een knuffel van Life & Mobility

Voor kinderen een knuffel van Life & Mobility Kinderproducten Voor kinderen een knuffel van Life & Mobility Life & Mobility wil voor kinderen met een functiestoornis drempels verlagen en hen alle aandacht geven die ze verdienen. We willen dit bereiken

Nadere informatie

BIJLAGE 5. BESCHRIJVING HULPMIDDELEN

BIJLAGE 5. BESCHRIJVING HULPMIDDELEN BIJLAGE 5. BESCHRIJVING HULPMIDDELEN Inleiding Hieronder wordt een specificatie gegeven van de minimum eisen van de hulpmiddelen waaraan uw inschrijving dient te voldoen en waarop uw tarieven gebaseerd

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

Comfort scootmobielen

Comfort scootmobielen Scootmobielen Comfort scootmobielen Een scootmobiel die echt comfortabel veert, zeer licht en koersvast stuurt en door de ergonomische stoel lekker zit. Kortom, een scootmobiel waarop u ontspannen rijdt.

Nadere informatie

Focus. Veelzijdig en comfortabel

Focus. Veelzijdig en comfortabel Veelzijdig en comfortabel De Rea heeft een vaste zitplaat die een semi-actieve zitpositie stimuleert en biedt daarnaast een uitgebreide lichaamsondersteuning. Het unieke vouwframe zorgt ervoor dat de rolstoel

Nadere informatie

Canto Nxt geeft je de ruimte

Canto Nxt geeft je de ruimte geeft je de ruimte Canto Nxt geeft je de ruimte Op maat voor iedereen Multi-instelbaar & aanpasbaar frame Groot bereik in maatvoering Zithoekverkanteling 30 Zithouding aanpasbaar aan activiteit Verandering

Nadere informatie

Invacare. ction 3. De wedergeboorte van een sterrenstoel

Invacare. ction 3. De wedergeboorte van een sterrenstoel Invacare R De wedergeboorte van een sterrenstoel De Action 3 NG is één van de fraaiste voorbeelden van uitwisselbaarheid in het rolstoel assortiment van Invacare. Hij deelt zijn basisplatform met de andere

Nadere informatie

Performance, stijl & vrijheid

Performance, stijl & vrijheid Performance, stijl & vrijheid Comfortabel en veilig op pad! Met de Elite2 Plus en XS brengt Sterling een nieuwe norm! De Sterling scootmobielen hebben in de loop der jaren ruimschoots bewezen veilige

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen Verrijdbare tilliften passief & actief Specialist in aangepast wonen Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN

Nadere informatie

Etac Cross & Cross XL

Etac Cross & Cross XL Etac Cross & Cross XL Etac Cross De flexibiliteit zit bij de Etac Cross in de opties, niet in het frame De Etac Cross is comfortabeler om in te zitten en leuker om in te rijden dan u ooit voor mogelijk

Nadere informatie

EXCEL EXCEL EXCEL XCEL

EXCEL EXCEL EXCEL XCEL CEL EXCEL XCELEXC EXCEL EX XCEL XCEL EXCEL Excel 2013 Introductie Inhoud Ons antwoord op uw vraag naar comfort, veiligheid, prestatie en design Onze missie, het ontwikkelen van producten die gericht zijn

Nadere informatie

PRIJSLIJST MERCADO MEDIC 2014

PRIJSLIJST MERCADO MEDIC 2014 PRIJSLIJST MERCADO MEDIC 2014 www.mercado-medic.nl Mercado Medic Nederland BV, Nobelweg 22, 3899 BN, Zeewolde Tel: 036-521 99 95 Fax: 036-521 99 90 Prijzen zijn excl. BTW. Prijzen en specificaties kunnen

Nadere informatie

HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE HEPRO AS. Algemene informatie MATERIALEN EN ONDERDELEN

HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE HEPRO AS. Algemene informatie MATERIALEN EN ONDERDELEN HEPRO WERKSTOELEN HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE Hepro Universal, elektro Pagina 3 Hepro Tilto, elektro & gasso Pagina 4 Hepro Coxit, elektro & gasso Pagina 5 Hepro Standaard, elektro & gasso Pagina 6

Nadere informatie

Comfort scootmobielen

Comfort scootmobielen Scootmobielen Comfort scootmobielen Een scootmobiel die echt comfortabel veert, zeer licht en koersvast stuurt en door de ergonomische stoel lekker zit. Kortom, een scootmobiel waarop u ontspannen rijdt.

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

INHOUD. Productcatalogus XXL-catalogus

INHOUD. Productcatalogus XXL-catalogus INHOUD Rolstoelen en Kussens... 2 XXL-Rehab Minimaxx plooibare rolstoel... 2 XXL-Rehab manuele rolstoel eclipse... 5 XXL-Rehab manuele rolstoel eclipse TILT... 8 XXL-Rehab comfort kussen... 11 ROLSTOELEN

Nadere informatie

Een leven met de Act is een leven zonder beperkingen. Het draait allemaal om onafhankelijkheid

Een leven met de Act is een leven zonder beperkingen. Het draait allemaal om onafhankelijkheid Etac Act & Elite Etac Act Een leven met de Act is een leven zonder beperkingen. Het draait allemaal om onafhankelijkheid Een leven met de Etac Act is een leven vol met mogelijkheden. Het draait allemaal

Nadere informatie

B400 Elektrische rolstoel

B400 Elektrische rolstoel Basisprijs: EUR 5287,50 Geldig vanaf 01-01-2015 Alle prijzen in, inclusief BTW Eventuele prijswijzigingen voorbehouden Order nr: B400 Elektrische rolstoel B400-AA2 Max. gebruikersgewicht: 140 kg Artikel

Nadere informatie

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering Scootmobielen Kies je eigen weg De paden op, de lanen in. Op visite bij familie, even een boodschap halen of volop genieten van een tochtje in de natuur. Met de topklasse comfort scootmobielen van Life

Nadere informatie

Givas.

Givas. Givas Relax voordelen Givas: De rugleuning, zitting en beensteun is gemaakt van Polyurethaan integraal schuim en volledig ergonomisch gevormd. De ergonomische vorm zorgt ervoor dat de patiënt volledig

Nadere informatie

Prijs 1.995,00. Lagooni compact zelfrijder 20 wielen. Prijs 2.610,00

Prijs 1.995,00. Lagooni compact zelfrijder 20 wielen. Prijs 2.610,00 Lagooni compact met 4 zwenkwielen a Aluminium frame, poedercoating zilverkleurig a Zitbreedte zitting naar keuze in de maten 40-42-44-46-48-50 cm a Wegdraaibare en uitneembare aluminium armleuningen extra

Nadere informatie

Bestelformulier Prijzen excl. BTW geldig tot Klant / Klantnummer. Postcode/woonplaats. Telefoonnummer. Adviseur Euroflex Miniflex

Bestelformulier Prijzen excl. BTW geldig tot Klant / Klantnummer. Postcode/woonplaats. Telefoonnummer. Adviseur Euroflex Miniflex Bestelformulier 2017 Prijzen excl. BTW geldig tot 01-01-2018 Bestelling Offerte Klant / Klantnummer Klant Adres Postcode/woonplaats Telefoonnummer Email Adviseur Compacte elektrische voorwiel aangedreven

Nadere informatie

O 4 Dé. Rol-Stoel. Comfortabel mobiel. Met het RCA Zit-Systeem. RCA = Remote Continue Adjustable O 4

O 4 Dé. Rol-Stoel. Comfortabel mobiel. Met het RCA Zit-Systeem. RCA = Remote Continue Adjustable O 4 Dé Comfortabel mobiel Met het RCA Zit-Systeem RCA = Remote Continue Adjustable Dé Eisen aan een ergonomische rolstoel Ergonomische en dynamische zitpositie Op de centimeter nauwkeurige instelbaarheid Geringe

Nadere informatie

Prijs 995,00. Lagooni care zelfrijder. Prijs 1.159,00. Extra mogelijkheden toepasbaar op de care a Kunststof toiletemmer met deksel 33,15

Prijs 995,00. Lagooni care zelfrijder. Prijs 1.159,00. Extra mogelijkheden toepasbaar op de care a Kunststof toiletemmer met deksel 33,15 Lagooni care 4 kleine wielen a Vaste zitting van PU schuim met uitsparing voor, B 45 x D 45 cm a Vulstop voor zitting a Insteekrails voor kunststof toiletemmer a Vaste rugleuning (uitneembaar) van PU schuim

Nadere informatie

XXL Producten prijslijst 2015

XXL Producten prijslijst 2015 XXL Producten prijslijst 2015 XXL Producten - Minimaxx Minimaxx Standaard Deze rolstoel is opvouwbaar en geschikt voor gebruikers tot een maximaal gewicht van 325kg. Verkrijgbaar in verschillende zitbreedtes.

Nadere informatie

U kunt rekenen op de X-Family2

U kunt rekenen op de X-Family2 De ideale Familie U kunt rekenen op de X-Family2 De nieuwe, verbeterde X-Family². Efficiëntie die loont. De X-Family2 staat voor betrouwbaarheid en modulariteit. De gemeeschappelijke onderdelen hebben

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften. passief & actief

Verrijdbare tilliften. passief & actief Verrijdbare tilliften passief & actief Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN Model TIM / THOMAS Model SAMSON

Nadere informatie

high performance swing away technologie

high performance swing away technologie high performance swing away technologie 02 rij technologie Lighter than air 03 lichtgewicht vouwframe wendbaar en licht. Quickie heeft de meest recente innovatie technologieën en designs gecombineerd.

Nadere informatie

imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie

imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie 100% Nederlands fabricaat Niet meer ombedden Efficiënter opereren Sneller behandelen Patiënt- vriendelijk IN-

Nadere informatie

ear uspension perience

ear uspension perience ear uspension perience Comfort is er nu voor iedereen www.tnsrijen.nl Nieuw: nu ook geheel instelbare en uitschakelbare onafhankelijke vering in uw rolstoel Lichtgewicht Handgemaakt, Custom made Vering

Nadere informatie

Excel G3 Kinderuitvoering

Excel G3 Kinderuitvoering Excel G3 Kinderuitvoering Opvouwbare lichtgewicht kinderrolstoel Een eenvoudig opvouwbare en compacte lichtgewicht meeneem kinderrolstoel, bijzonder praktisch inzetbaar voor incidenteel gebruik. Wordt

Nadere informatie

Artikelnummer 803427 Laatst gewijzigd 131016 Geldig vanaf 130607 ZITINSTRUCTIE

Artikelnummer 803427 Laatst gewijzigd 131016 Geldig vanaf 130607 ZITINSTRUCTIE Artikelnummer 80347 Laatst gewijzigd 306 Geldig vanaf 30607 ZITINSTRUCTIE [90 graden] TE LAAG TE HOOG DE ZITHOOGTE De juiste zithoogte is als de voeten plat op de grond staan en de knieën in een hoek van

Nadere informatie

Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening

Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening Actief op weg met een grote actieradius www.aat-online.de In veel situaties komt u met uw manuele rolstoel moeilijk vooruit. Begeven u en uw begeleider

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel ROLSTOELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel ROLSTOELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel ROLSTOELFIETSEN Rolstoelfiets O-pair 2 Verstelbare zitting Verstelbare voetsteun Uw partner, kind of bewoner is rolstoelgebruiker en u wilt met hem/haar een gezellig stuk fietsen.

Nadere informatie

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen DRIEWIELFIETSEN voor kinderen en volwassenen VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

I Scootmobielen

I  Scootmobielen www.life-mobility.com I www.mijnscootmobiel.nl Scootmobielen Kies je eigen weg Het kleintje dat uw wereld groter maakt De paden op, de lanen in. Op visite bij familie, even een boodschap halen of volop

Nadere informatie

Dealer: Technisch adviseur:

Dealer: Technisch adviseur: Januari 2017 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Invacare Dealer: Technisch adviseur: E-mail: 135 KG 6 KG Crashtest ISO 7176-19 Geldt alleen

Nadere informatie

VERZORGEN BESTELFORMULIER HTS / Douche- en toiletstoel

VERZORGEN BESTELFORMULIER HTS / Douche- en toiletstoel Aanvrager / Dealer: Besteldatum: Adres: Ordernummer: Postcode / Plaats: Referentie: Contactpersoon: Telefoonnummer: Veilig douchen, badderen en naar het toilet gaan. Dat kan met de HTS. Deze stoel is eenvoudig

Nadere informatie

Een andere optie is de vlinder armleuningen. Vlinder armleuningen voegen meer dan 10 cm toe aan de zitbreedte.

Een andere optie is de vlinder armleuningen. Vlinder armleuningen voegen meer dan 10 cm toe aan de zitbreedte. INHOUD Douche en Toilet... 2 XXL-Rehab shower commode... 2 XXL-Rehab douche commode met grote wielen... 5 XXL-Rehab shower commode TILT... 8 XXL-Rehab shower commode RISE N RECLINE... 11 XXL-Rehab douchestoel...

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

OPTIES BEDIENINGEN EN VERLICHTING

OPTIES BEDIENINGEN EN VERLICHTING QLASS OPTIES OPTIES BEDIENINGEN EN VERLICHTING Shark drive only - Verlichting: nee Shark lights Shark seats & lights - Verstellingen: ja (max. 2x) DX2 REM 420 - Verstellingen: ja (max. 4x) DX2 REM 550

Nadere informatie

max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel

max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel geeft u een maximale mobiliteit www.aat-online.de Mobiliteit is synoniem van vrijheid. In een rolstoel betekent dit zich zowel binnen als buiten

Nadere informatie

XLT Swing. BRA0050 Eénhands hoepelaandrijving, rechterrzijde (Alleen in combinatie met

XLT Swing. BRA0050 Eénhands hoepelaandrijving, rechterrzijde (Alleen in combinatie met Januari 2017 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Invacare Dealer: Technisch adviseur: E-mail: 135 KG 6 KG Crashtest ISO 7176-19 Geldt alleen

Nadere informatie

Keuze voor een elektrische rolstoel

Keuze voor een elektrische rolstoel 2/3/2014 Keuze voor een elektrische rolstoel 2 Inhoudsopgave Doelstelling Over Permobil Overwegingen voor het elektrisch rijden Verschillende soorten elektrische rolstoelen Eigenschappen per type Draairuimte/draaipunt

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

Order nr: ... Datum Handtekening

Order nr: ... Datum Handtekening Basisprijs: EUR 7049,99 Geldig vanaf 01-07-2014 Alle prijzen in, inclusief BTW Eventuele prijswijzigingen voorbehouden Order nr: Skippi plus Elektrische kinderrolstoel Max. gebruikersgewicht: 50 kg Artikel

Nadere informatie

LIVE WITHOUT LIMITS. Quickie 2 LIFE. Verken de wereld. Realiseer dromen. Bereik ambities. Leef zonder beperking.

LIVE WITHOUT LIMITS. Quickie 2 LIFE. Verken de wereld. Realiseer dromen. Bereik ambities. Leef zonder beperking. LIFE Het is jouw leven Of je nu je tijd doorbrengt op het werk of met vrienden en famili e, maak er het beste van met de Quickie 2 LIFE. Verken de wereld. Realiseer dromen. Bereik ambities. Leef zonder

Nadere informatie

CATALOGUS 2015. RAZ Douche Stoelen

CATALOGUS 2015. RAZ Douche Stoelen CATALOGUS 2015 RAZ Douche Stoelen 2 Introductie: Ambicare is een bevlogen en flexibel bedrijf met ruim twaalf jaar ervaring in de gezondheidszorg. Wij leveren zorgondersteunende producten en diensten aan

Nadere informatie

Douchebrancards. Tilliften

Douchebrancards. Tilliften Passieve Amfora Douchebrancards Tilliften Passieve tilliften Eenvoudig en veilig verplaatsen en tillen vergroot het comfort voor mensen met een beperking en het gebruiksgemak voor de verzorgende. Wij bieden

Nadere informatie

Specificaties >> 4401 PRO >> 4402 PRO >> 4400 PUR PRO >> 4408 PRO

Specificaties >> 4401 PRO >> 4402 PRO >> 4400 PUR PRO >> 4408 PRO >> Bedrijfsstoelen >> 4400 Pur Pro Ik werk onder veeleisende omstandigheden met diverse chemische stoffen. Mijn stoel moet dan ook tegen een stootje kunnen en makkelijk te reinigen zijn. De 4400 line van

Nadere informatie

Elektrisch. The power of 3

Elektrisch. The power of 3 Elektrisch The power of 3 Dé elektrische mobiliteitsoplossing van nu: de Quickie Groove. Door middel van simpele modulaire aanpassingen worden geavanceerde mogelijkhede n gemaximaliseerd. Ervaar een elektrische

Nadere informatie

Invacare Storm -FDX Modulite

Invacare Storm -FDX Modulite Januari 2017 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Invacare Storm -FDX Dealer: Technisch adviseur: E-mail: Telefoonnummer: Plaats: Crashtest

Nadere informatie

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Quix, aankoppelbare elektrische hulpmotor voor

Nadere informatie

Hoofdstuk 9 Sanmedi toiletliften 0113

Hoofdstuk 9 Sanmedi toiletliften 0113 9.1 Hoofdstuk 9 Sanmedi toiletliften 0113 9.2 Hoofdstuk 9 Sanmedi sta-op systeem en verticale toiletlift algemene omschrijving 0113 Deze sta-op hulp en de verticale toiletlift is geschikt voor personen

Nadere informatie

Aquatec. Ocean. Ocean, Ocean Vip, Ocean Dual Vip, Ocean E-Vip

Aquatec. Ocean. Ocean, Ocean Vip, Ocean Dual Vip, Ocean E-Vip Aquatec Ocean Ocean, Ocean Vip, Ocean ual Vip, Ocean -Vip van 964 tot 1094 mm van 680 tot 810 mm 934 mm 730 mm 370 mm 459 mm (539 en version XL) 485 mm 450 mm 560 mm van 480 tot 600 mm Stabiel, stalen

Nadere informatie

Gebruikshandleiding TDV V

Gebruikshandleiding TDV V Gebruikshandleiding TDV V 2013.1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 2. Productbeschrijving 2 2.1 Gebruiksdoel 2 2.1.2 Armlegger 2 2.1.3 Rug 2 2.1.4 Zithoogte 2 2.1.5 Voetplaten 2 2.1.6 Remmen 3 2.2 Certificering

Nadere informatie

Levenskwaliteit door onafhankelijkheid

Levenskwaliteit door onafhankelijkheid Levenskwaliteit door onafhankelijkheid Farstrup en Home Care Meubelhandwerk sinds 1910 Farstrup Møbler A/S heeft haar wortels in het dorp Farstrup en de aloude Deense houtwerktraditie. Sinds 1960 speelt

Nadere informatie

Er bestaat geen evolutie zonder een revolutie.

Er bestaat geen evolutie zonder een revolutie. evolutionair wordt revolutionair EEN NIEUWE DAG BREEKT AAN. Velen dachten dat het onmogelijk was om het Corpus zitsysteem te verbeteren. Opnieuw toont Permobil met de introductie van de Corpus 3G echter

Nadere informatie

Artikelnummer 803316 Laatst gewijzigd 120927 Geldig vanaf 070601. Wanneer de functie het ontwerp bepaalt!

Artikelnummer 803316 Laatst gewijzigd 120927 Geldig vanaf 070601. Wanneer de functie het ontwerp bepaalt! Artikelnummer 803316 Laatst gewijzigd 120927 Geldig vanaf 070601 REAL 9000 PLUS Volwassenen Wanneer de functie het ontwerp bepaalt! REAL 9000 PLUS REAL 9100 PLUS EL één modulesysteem, vier basismodellen

Nadere informatie

Voor kinderen een knuffel van Revab

Voor kinderen een knuffel van Revab Kinderassortiment Voor kinderen een knuffel van Revab Revab wil voor kinderen met een functiestoornis drempels verlagen en hen alle aandacht geven die ze verdienen. We willen dit bereiken met oplossingen

Nadere informatie

Een perfecte zithouding voor iedereen

Een perfecte zithouding voor iedereen SEDEO Een perfecte zithouding voor iedereen Zitkussens Rugleuningen Opties Een goede zithouding vormt de basis voor een goede mobiliteitsoplossing. Dit gaat verder dan het kiezen van de juiste kussens.

Nadere informatie

Excel Mobil. Prijslijst / orderformulier 2016 (BTW tarief is 6%) Specificaties. Producteigenschappen. Geldig vanaf: Dealer: Referentie: Ordernummer:

Excel Mobil. Prijslijst / orderformulier 2016 (BTW tarief is 6%) Specificaties. Producteigenschappen. Geldig vanaf: Dealer: Referentie: Ordernummer: Exel Mobil Geldig vanaf: Dealer: Referentie: Ordernummer: Afleveradres: Speifiaties Totale hoogte: Prijslijst / orderformulier 216 (BTW tarief is 6%) 91½ 13 m (verstelbaar) 1 januari 216 216 Van Os Medial

Nadere informatie

Bureaustoelen. Sledestoel. Rug kan uitgevoerd worden in Net Stof Stof hoog Stof hoog met hoofdsteun. Rug kan uitgevoerd worden in.

Bureaustoelen. Sledestoel. Rug kan uitgevoerd worden in Net Stof Stof hoog Stof hoog met hoofdsteun. Rug kan uitgevoerd worden in. De stoelserie is zeer gebruiksvriendelijk. De serie is speciaal ontwikkeld voor de flexibele werkplek waar meerdere gebruikers dezelfde stoel gebruiken. Om die reden beschikt de bureaustoel over een synchroon

Nadere informatie

Ahrend 230 As you please.

Ahrend 230 As you please. Ahrend. Always ready for things to come Ahrend 230 As you please. www.ahrend.com Ahrend Produktiebedrijf Zwanenburg bv, producent van Ahrend 230, is gecertificeerd volgens de internationale kwaliteitsnorm

Nadere informatie

Per Uddén Iedereen met een lichamelijke beperking heeft het recht om zijn of haar handicap zo goed mogelijk te compenseren met dezelfde hoogwaardige

Per Uddén Iedereen met een lichamelijke beperking heeft het recht om zijn of haar handicap zo goed mogelijk te compenseren met dezelfde hoogwaardige Per Uddén Iedereen met een lichamelijke beperking heeft het recht om zijn of haar handicap zo goed mogelijk te compenseren met dezelfde hoogwaardige technologieën als die we in ons dagelijks leven gebruiken.

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

Dyna. Unieke zitoplossing. Dynamisch en ondersteunend.

Dyna. Unieke zitoplossing. Dynamisch en ondersteunend. Dyna Unieke zitoplossing Dynamisch en ondersteunend www.dynaproducts.nl Dyna...keert terug naar oorspronkelijke vorm... Dyna Dyna is de producent en exporteur van de unieke dynamische zitelementen DynaForm.

Nadere informatie

Artikelnr. 803316 Mercado 100329 Valid from 070601. REAL 9000 PLUS VOLWASSENEN Wanneer de functie het ontwerp bepaalt!

Artikelnr. 803316 Mercado 100329 Valid from 070601. REAL 9000 PLUS VOLWASSENEN Wanneer de functie het ontwerp bepaalt! Artikelnr. 803316 Mercado 100329 Valid from 070601 REAL 9000 PLUS VOLWASSENEN Wanneer de functie het ontwerp bepaalt! REAL 9000 PLUS REAL 9100 PLUS EL ÉÉN MODULESYSTEEM, VIER BASISMODELLEN Een moderne

Nadere informatie

Bureaustoelen. Sledestoel. Rug kan uitgevoerd worden in Net Stof. Rug kan uitgevoerd worden in. Net. Onderstel. Stapelbaar Niet stapelbaar

Bureaustoelen. Sledestoel. Rug kan uitgevoerd worden in Net Stof. Rug kan uitgevoerd worden in. Net. Onderstel. Stapelbaar Niet stapelbaar Camiro Camiro, net Camiro, net met lumbaalsteun Camiro, gestoffeerd Bureaustoelen Rug kan uitgevoerd worden in Net Stof work&meet draaistoelen, conferentiedraaistoelen Sledestoel Rug kan uitgevoerd worden

Nadere informatie

BIOSWING. 350 iq V 360 iq V. Gebruiksaanwijzing

BIOSWING. 350 iq V 360 iq V. Gebruiksaanwijzing BIOSWING 350 iq V 360 iq V Gebruiksaanwijzing We wensen u veel plezier met uw nieuwe bureaustoel van HAIDER BIOSWING! HAIDER BIOSWING zitsystemen zijn uitgevoerd met een wereldwijd unieke technologie::

Nadere informatie

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals!

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! Inhoud my-self 4-11 Zitoplossingen van professionals voor professionals. @Just 12-13 TakeOver 14-15 Al meer dan 40 jaar staat de mens, de zittende

Nadere informatie

N ederlands permobil.com Bezoek ons op permobil.com Producten. PERM_CATALOGUE_COVER_BNL.indd 1 12-02-15 11:47

N ederlands permobil.com Bezoek ons op permobil.com Producten. PERM_CATALOGUE_COVER_BNL.indd 1 12-02-15 11:47 Producten. Internationaal bedrijf. Individuele zorg. Onze geschiedenis Onze visie 50 jaar geleden zag Permobil het levenslicht in het Zweedse Timrå in een kelderwerkplaats die het eigendom was van de uitvinder,

Nadere informatie

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels Innovatief, flexibel en betaalbaar zit - sta meubilair Bureau-onderstellen Het programma Een wereld aan keuzes De mogelijkheden zijn onbeperkt bij de keuze

Nadere informatie

Start M3 Hemi Lichtgewicht rolstoel

Start M3 Hemi Lichtgewicht rolstoel Basisprijs: 1.098,54 Alle prijzen in, excl. BTW Geldig vanaf 01-01-2015 Eventuele prijswijzigingen voorbehouden Opdrachtnr.: Start M3 Hemi Lichtgewicht rolstoel Artikelnummer : 480F53=30000_K Offerte Bestelling

Nadere informatie