02 ultimate driving experience

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "02 ultimate driving experience"

Transcriptie

1

2 02 ultimate driving experience

3 03 De eerste keer dat je de Quickie Jive ervaart zal het allemaal duidelijk worden. Deze elektrische rolstoel is zeer wendbaar met een uitstekende outdoor performance en verkrijgbaar in drie verschillende aandrijfprincipes. Neem bijvoorbeeld de Jive M (midwielaandrijving), die ontwikkeld is om schokken tot het verleden te laten horen met het unieke SpiderTrac systeem. Intuïtief rijden, veilig hellingen en obstakels nemen en dat allemaal zonder stabiliteit te verliezen, elke beweging volledig onder controle! Welk aandrijvingprincipe je ook kiest, mid-, voor- of achterwiel, je zult er zeker van zijn dat je de perfecte Jive kiest. De veelzijdigheid en aanpasbaarheid van het zeer flexibele en modulaire zitsysteem geeft een antwoord op elke zituitdaging. De Jive verandert met je mee wanneer het nodig is. Het ontwerp maakt het mogelijk om mechanische en/of elektrische opties te kiezen of om deze achteraf toe te passen. Zelfs het veranderen van het zitsysteem of het aandrijfsysteem is geen probleem. Met snelheden van 6, 10 of 13 km/u en accu s waarmee je een bereik van 35 km* kan halen, maakt de Jive een krachtige alleskunner. Om deze krachtige alleskunner goed te beheersen is er gekozen voor een uitgebreid besturingssysteem dat klaar is om te communiceren met de wereld om je heen! * De actieradius is berekend onder testcondities. Gewicht, ondergrond en weersomstandig heden kunnen de maximale actieradius beïnvloeden.

4 04 ultimate seating experience Stijlvol, eenvoudig instelbaar en makkelijk aan te passen

5 05 Modulair zitsysteem Het aanpassen van het zitsysteem en de accessoires op de Jive gaat heel eenvoudig door het modulaire instelbare zitframe. De veelzijdigheid en aanpasbaarheid van dit zeer flexibel en modulair zitsysteem geeft een antwoord op elke zituitdaging. Of het nu gaat om een eenvoudige zitoplossing of om een hoogwaardig houding corrigerend systeem, de Jive biedt het allemaal en is gedurende zijn levenscyclus eenvoudig aan te passen en uit te breiden. Het zitframe biedt een zitbreedte instelling van cm en zitdiepte aanpassing van cm. Het zitsysteem is verkrijgbaar met onze Jay Comfort zitkussens en rugleuningen en de vertrouwde zitkussens en rugleuningen van Jay. Door de stevige ovale rugbuizen kan er gekozen worden voor een kuip of orthese als zitoplossing. Accessoires zoals een zuurstoffleshouder en speciale bedieningen kunnen eenvoudig op het ovale rugframe gemonteerd worden.

6 06 ultimate driving experience Ervaar het zelf, om het te geloven!

7 07 De gepatenteerde SpiderTrac All Wheel ophanging absorbeert het schokken tijdens het rijden en levert daardoor een comfortabele rijervaring. Daarnaast zorgt het SpiderTrac systeem voor een optimale stabiliteit op oneffen terrein, de mechanische armen waar de zwenkwielen aan vastzitten volgen de ligging van de weg. Hierdoor maakt het gasveersysteem het rijden zeer comfortabel. Perfect voor buiten Naast dat het SpiderTrac systeem de schokken absorbeert en optimale stabiliteit biedt, zorgt het er ook voor dat de zitpositie zoveel mogelijk horizontaal blijft. Hierdoor verandert de zitpositie nauwelijks tijdens het rijden in de Jive M. De spinachtige bewegingen van de armen zorgen voor een soepele overgang bij obstakels, zoals een stoeprand met een maximale hoogte van 10 cm. De gasdemping in het SpiderTrac system zorgt ervoor dat het schokken haast niet voelbaar is tijdens het rijden en bij het nemen van obstakels. Het gasveersysteem van de Jive M zorgt ervoor dat voor- en achterwielen met elkaar verbonden zijn, hierdoor blijven alle zwenkwielen de ondergrond volgen als een spin. Of je nu een helling of een obstakel neemt, het SpiderTrac systeem zorgt voor de meest comfortabele en stabiele rit, zelfs op oneffen terrein. Je moet het zelf ervaren om het te geloven!

8 08 ultimate driving experience De meest comfortabele en stabiele rit

9 09 Buiten of binnen, het beste van twee werelden. Wanneer je moeite hebt met het rijden en manoeuvreren in een voor- of achterwiel aangedreven elektrische rolstoel, is de midwieltechnologie een echte uitkomst. Met zijn compacte draaicirkel en wendbaarbeid is het heel eenvoudig om door kleine ruimtes te manoeuvreren met de Jive M. De geringe breedte (62 cm) zorgt ervoor dat smalle deuropeningen en liften geen barrières meer zijn. Daarnaast heeft de midwieler buiten een koersvast rijgedrag, voor optimale controle op hoge snelheid. Het draaipunt bevindt zich direct onder het lichaam. Je rijdt daarom heel intuïtief met de Jive M en het geeft je binnen én buiten een optimale bewegingsvrijheid. Vergeet niet, waar je ook bent, het maakt allemaal niets uit! Met de SpiderTrac heb je een comfortabele en stabiele rit, waarbij obstakels heel eenvoudig genomen kunnen worden. Het draaipunt van de elektrische rolstoel (midwielaandrijving) ligt direct onder het lichaam van de gebruiker. 110 cm

10 10 ultimate driving experience High-end prestaties die bij JOU passen. Het kiezen van een aandrijving is een persoonlijke beslissing. Het kan een specifieke situatie of voorkeur zijn. Daarom is er naast de Jive M een voor- en achterwielaandrijving beschikbaar. Beide hebben sterke vergelijkbare kenmerken, maar er zijn een paar unieke verschillen. De achterwielaandrijving (Jive R2) is een vertrouwd concept en kan maximaal 13 km/u zonder controle of stabiliteit te ver liezen. De lage zithoogte van 43 cm (inclusief een kantelmodule) zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid. Als je liever extra kracht wilt hebben bij het nemen van bijvoorbeeld stoepranden of toch een kleinere draaicirkel wilt van 140 cm (174 cm bij de Jive R2), dan is de Jive F (voorwielaandrijving) wellicht iets voor jou. Je bent hierdoor beter wendbaar binnenshuis. Welke aandrijving je ook kiest, je zult genieten van een ongelooflijke rijervaring!

11 11 Het draaipunt van de elektrische rolstoel (achterwielaandrijving) ligt achter het lichaam van de gebruiker. 174 cm Het draaipunt van de elektrische rolstoel (voorwielaandrijving) ligt voor het lichaam van de gebruiker. 140 cm

12 12 ultimate control experience Bedien je omgeving zonder je hand van de joystick te halen!

13 13 High Performance Besturingssystemen Zonder besturingssysteem geen elektrische rolstoel! Jouw Quickie Jive kan geleverd worden met de gebruiksvriendelijke en zeer modulaire R-net elektronica. Wat dacht je ervan om zelf te bepalen welke knop je wilt gebruiken voor een elektrische verstelling en dat dit tot de standaard mogelijkheden hoort van Quickie. Echter, je Jive wordt pas echt uniek wanneer de besturing verder wordt uitgebreid. Bijvoorbeeld door een R-net Bluetooth module te gebruiken om zo je Windows/Android-gebaseerde smartphone, PC of tablet te bedienen. En like Quickie Rolstoelen dan op Facebook via je Quickie Jive! Zo makkelijk kan het allemaal zijn. Maar het hoeft natuurlijk niet op te houden met je sociale contacten. Je kan de omgeving om je heen heel eenvoudig bedienen via de Omni Kleuren Display. Ben je klaar om een film te kijken? Dim de lichten, trek de gordijnen dicht, selecteer play en regel het volume, dit kan allemaal zonder je hand van de joystick te halen. Daarnaast is het mogelijk om via R-net diverse speciale bedieningen aan te sluiten voor je hoofd, kin, voet en/of je begeleider. Met Jive draait het erom dat JIJ de controle hebt! VR2 LED R-net LED R-net LCD Omni Kleuren Display Elektronica VR2 elektronica 70 A besturingssysteem Begeleidersbesturing (optie) R-net elektronica 120 A besturingssysteem Gepatenteerde toewijsbare knoppen Uitbreidbaar met alle R-net opties Begeleidersbesturing (optie)

14 14 ultimate driving experience Technische specificaties Zitbreedte: Zitdiepte: Totale breedte exclusief verlichting: Totale breedte inclusief verlichting: Totale lengte exclusief beensteunen: Totale lengte inclusief beensteunen: Rughoogte: Zithoogte: cm cm 62 cm 66 cm 95 cm 104 cm cm cm Rughoekinstelling (mechanisch): Rughoekverstelling (elektrisch): Kantelinstelling (mechanisch): 0-9 Kantelverstelling (elektrisch): 0-30 of 0-50 of Lift (elektrisch): Onderbeenlengte: Maximale snelheid: Actieradius: *1 Maximale hellingshoek: Obstakelhoogte: Draaicirkel zonder beensteunen: Draaicirkel met beensteunen: Besturingssysteem: Gewicht vanaf: Maximale gebruikersgewicht: 0-30 cm cm 6, 10 of 13 km/u 35 km 10 bij 160 kg 7.5 cm bij 160 kg 100 cm 110 cm VR2 of R-net 115 kg 160 kg Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij u naar het orderformulier. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling. * De actieradius is berekend onder testcondities. Gewicht, ondergrond en weersomstandigheden kunnen de maximale actieradius beïnvloeden. 1 Theoretische waarde gebaseerd op 70 ah accuʼs.

15 kg cm cm cm cm cm cm 64 cm 64 cm 64 cm 66 cm 66 cm 66 cm 88 cm 88 cm 88 cm 118 cm 111 cm 111 cm cm cm cm cm cm cm of 0-50 of of 0-50 of cm 0-30 cm cm cm cm 6, 10 of 13 km/u 6 of 10 km/u 6 km/u 40 km 35 km 35 km 10 bij 160 kg 6 bij 160 kg 6 bij 240 kg 7.5 cm bij 160 kg 7.5 cm bij 160 kg 5 cm bij 240 kg 120 cm 140 cm 140 cm 174 cm 140 cm 140 cm VR2 of R-net VR2 of R-net R-net 145 kg 145 kg 165 kg 160 kg 160 kg 240 kg De Quickie Jive is succesvol gecrashtest volgens ISO met een 6-punts vastzetsysteem.

16 16 ultimate driving experience Opties De hoog/laag module is een elektrische zitlift van 30 cm. De kantelmodule is een elektrische kantelverstelling van 0-30, 0-50 of De hoog/laag en kantelmodule heeft een zitlift van 30 cm en een elektrische kantelverstelling van 0 tot 30. De biomechanische rughoekverstelling met mechanis che schuifkrachtreductie heeft een elektrische verstelling van -10 tot aandrijfwielen (massief of lucht) met lichtmetalen velgen. 6 massieve zwenkwielen voor de Jive M.

17 17 9 of 10 zwenkwielen (massief of lucht) voor de Jive R2 of Jive F. Krachtige motoren met een snelheid van 6, 10 of 13 km/u met eenvoudig vrijloopmechanisme. Gepatenteerde SpiderTrac All Wheel ophanging op de Jive M. Eenvoudig instelbaar veersysteem op de Jive R2 en Jive F. Eenvoudig wegzwenkbare beensteunen met in hoek instelbare opklapbare aluminium voetplaten. De lengte compenserende comfort beensteunen geven een goede ondersteuning (mechanische of elektrische).

18 18 ultimate driving experience Centraal mechanische beensteun met optioneel een elektrisch verstelbare centrale beensteun die in hoek verstelbaar is van en in de lengte is te verstellen. De voetplaat kan tot op de grond zakken voor een staande transfer. De opklapbare armsteunen zijn in hoogte en in hoek instelbaar met een in diepte instelbare armlegger. Bevestigingsbeugels om een Jay Comfort rugleuning te monteren of een op maat gemaakte rugleuning. Een Jay J3 rugleuning past eenvoudig in het zitframe met behoud van de bevestigingsklemmen, zodat de rugleuning makkelijk uitneembaar blijft. Afwerking is in rood, wit en blauw. Andere kleuren zijn mogelijk via het Built-4-Me programma.

19 19 In breedte, diepte en in hoek instelbare armsteun. LED verlichting en richtingaanwijzers voor de Jive M en Jive F. LED verlichting en richtingaanwijzers voor de Jive R2. Anti-tip systeem voor op de Jive R2. Eenvoudig wegzwenkbaar werkblad. Een uitgebreid assortiment aan speciale bedieningen. Bevestigingspunt voor het 6-punts vastzetsysteem. (Gecrashtest volgens ISO ).

20 De specificaties en vermeldingen in deze brochure kunnen zonder voorafgaande kennis geving door de fabrikant worden gewijzigd. De kleuren van de afgebeelde producte n kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Alle merk- en productnamen die worden genoemd, zijn gedeponeerde handelsmerken van Sunrise Medical. De gegevens in de brochure waren actueel op het moment van drukken. Kijk voor de meest recente informatie op Sunrise Medical B.V. T: +32 (0) E: info@sunrisemedical.be FB/QuickieWheelchairsBE Groningenhaven PE Nieuwegein The Netherlands T: +31 (0) E: info@sunrisemedical.nl FB/QuickieRolstoelenNL PB-jive-NL-NL-REV-B01 11N13

Salsa. Optimale Indoor manoeuvreerbaarheid met uitstekende Outdoor prestaties. Optimale Indoor manoeuvreerbaarheid met compacte dimensies

Salsa. Optimale Indoor manoeuvreerbaarheid met uitstekende Outdoor prestaties. Optimale Indoor manoeuvreerbaarheid met compacte dimensies Salsa Salsa Optimale Indoor manoeuvreerbaarheid met uitstekende Outdoor prestaties Optimale Indoor manoeuvreerbaarheid met compacte dimensies Compacte draaicirkel dankzij de midwielaandrijftechnologie

Nadere informatie

// SUCCESVOL GECRASHTEST. » Makkelijke transfers De opklapbare armsteunen zijn in hoogte en in hoek instelbaar met een in diepte instelbare armlegger.

// SUCCESVOL GECRASHTEST. » Makkelijke transfers De opklapbare armsteunen zijn in hoogte en in hoek instelbaar met een in diepte instelbare armlegger. // SUCCESVOL GECRASHTEST De Salsa2 is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19 met een 6-punts vastzetsysteem. De Salsa2 is geschikt voor het Dahl Docking System. Dit systeem maakt het eenvoudig om de

Nadere informatie

Salsa. Explore your world

Salsa. Explore your world Salsa Explore your world Zippie Salsa M Optimale Indoor manoeuvreerbaarheid Compacte draaicirkel dankzij de Midwielaandrijf-technologie De geringe breedte (60 cm) zorgt ervoor dat smalle deuropeningen

Nadere informatie

Elektrisch. The power of 3

Elektrisch. The power of 3 Elektrisch The power of 3 Dé elektrische mobiliteitsoplossing van nu: de Quickie Groove. Door middel van simpele modulaire aanpassingen worden geavanceerde mogelijkhede n gemaximaliseerd. Ervaar een elektrische

Nadere informatie

Performance, stijl & vrijheid

Performance, stijl & vrijheid Performance, stijl & vrijheid Comfortabel en veilig op pad! Met de Elite2 serie brengt Sterling een nieuwe norm! De Sterling scootmobielen hebben in de loop der jaren ruimschoots bewezen veilige en betrouwbare

Nadere informatie

Performance, stijl & vrijheid

Performance, stijl & vrijheid Performance, stijl & vrijheid Comfortabel en veilig op pad! Met de Elite2 Plus en XS brengt Sterling een nieuwe norm! De Sterling scootmobielen hebben in de loop der jaren ruimschoots bewezen veilige

Nadere informatie

JIVE M 2 & PUMA 40 SEDEO ERGO

JIVE M 2 & PUMA 40 SEDEO ERGO JIVE M 2 & PUMA 40 SEDEO ERGO 2 ELEKTRISCH RIJDEN OP HET HOOGSTE NIVEAU JIVE M 2 & PUMA 40 SEDEO ERGO De Jive M² en Puma 40 combineren een zeer hoogwaardige elektrische rolstoel met een revolutionair zitsysteem

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zou hebben. De Sterling scootmobielen

Nadere informatie

LIVE WITHOUT LIMITS. Quickie 2 LIFE. Verken de wereld. Realiseer dromen. Bereik ambities. Leef zonder beperking.

LIVE WITHOUT LIMITS. Quickie 2 LIFE. Verken de wereld. Realiseer dromen. Bereik ambities. Leef zonder beperking. LIFE Het is jouw leven Of je nu je tijd doorbrengt op het werk of met vrienden en famili e, maak er het beste van met de Quickie 2 LIFE. Verken de wereld. Realiseer dromen. Bereik ambities. Leef zonder

Nadere informatie

U kunt rekenen op de X-Family2

U kunt rekenen op de X-Family2 De ideale Familie U kunt rekenen op de X-Family2 De nieuwe, verbeterde X-Family². Efficiëntie die loont. De X-Family2 staat voor betrouwbaarheid en modulariteit. De gemeeschappelijke onderdelen hebben

Nadere informatie

U kunt rekenen op de X-Family2

U kunt rekenen op de X-Family2 De ideale Familie U kunt rekenen op de X-Family2 De nieuwe, verbeterde X-Family². Efficiëntie die loont. De X-Family2 staat voor betrouwbaarheid en modulariteit. De gemeeschappelijke onderdelen hebben

Nadere informatie

DE INNOVATIEVE S-SERIE

DE INNOVATIEVE S-SERIE LUXURY IN MOTION DE INNOVATIEVE S-SERIE Ontdek uw vrijheid met de betrouwbare en veelzijdige scootmobielen van STERLING. Met de goede rij prestaties en het uitstekende comfort heeft u genoeg reden om er

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

// PURE STIJL IN ELKE BOCHT

// PURE STIJL IN ELKE BOCHT What s your Ervaar vrijheid als nooit tevoren met de nieuwe Quicki e Attitude aankoppelfiets. Of je nu wilt gaan sporten of je mobiliteit wilt vergroten, er is altijd een Attitud e die perfect bij jou

Nadere informatie

Storm3 Vrijheid in een nieuwe dimensie! Storm3

Storm3 Vrijheid in een nieuwe dimensie! Storm3 Invacare Storm 3 Vrijheid in een nieuwe dimensie! De Invacare Storm 3 elektrische rolstoel biedt de vrijheid om een nieuwe dimensie te geven aan een actieve levensstijl. Niet alleen het juiste product

Nadere informatie

De nieuwe norm in mobiliteit. Paravan

De nieuwe norm in mobiliteit. Paravan De nieuwe norm in mobiliteit Paravan Paravan De belangrijkste kenmerken en opties in beeld De nieuwe norm in mobiliteit Maak kennis met het gevoel van mobiliteit! Paravan introduceert Eenvoudige DX-besturing

Nadere informatie

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track Invacare Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren De Invacare Typhoon is dé elektrische rolstoel voor de actieve gebruiker. De centrale aandrijving garandeert extra gemak bij het manoeuvreren en het Walking Beam

Nadere informatie

Juvo Maximaal onafhankelijk.

Juvo Maximaal onafhankelijk. Juvo Maximaal onafhankelijk www.revamed.com optimale stabiliteit en ongekend rijgedrag Juvo De compacte elektrische rolstoel van Ottobock met voor-, midden- en achterwielaandrijving biedt u maximaal zitcomfort,

Nadere informatie

Scout Mobility X10 series Artikelnummer: CS00001

Scout Mobility X10 series Artikelnummer: CS00001 Artikelnummer: CS00001 prijs 8624 lijst geldig tot eerstvolgende wijziging of tot uiterlijk 31-12-2018 Eigenschappen Elektrische binnen- en buitenrolstoel Zowel Achter-, Voor-, en Midwiel mogelijk. Max.

Nadere informatie

TA iq MWD 9.650,00 Max. snelheid 13 km/h 0,00. Elektrische zitlift 30 cm 2.438,68 Dahl docking adapter 948,00

TA iq MWD 9.650,00 Max. snelheid 13 km/h 0,00. Elektrische zitlift 30 cm 2.438,68 Dahl docking adapter 948,00 KLANTGEGEVENS Bedrijf Contactpersoon Datum Klantnummer Uw referentie Soort Offerte Bestelling Adres Postcode Land E-mail Huisnummer Plaats Telefoon Fax Prijzen zijn exclusief BTW. Productwijzigingen en

Nadere informatie

HELIUM HIGH-PERFORMER

HELIUM HIGH-PERFORMER HELIUM HIGH-PERFORMER UITSTEKENDE PRESTATIES De Helium gebruikt technologieën uit de fiets-, autoen vliegtuigindustrie. Dankzij het gebruik van ultralicht, ovaal gevormd en gehard aluminium gecombineerd

Nadere informatie

Wheelbase: een Basis om op te bouwen

Wheelbase: een Basis om op te bouwen De mogelijkheden, niet de beperkingen, creëren de basis voor een rolstoel die het best past bij zijn gebruiker. Een rolstoel met technologische diepgang en toegankelijke eenvoud. Een product dat zich volledig

Nadere informatie

Invacare Moover Delta II

Invacare Moover Delta II Invacare Moover Delta II Onafhankelijkheid en veiligheid De Invacare Moover Delta scooter werd ontwikkeld om mensen in staat te stellen een leven buitenshuis te hebben. Met de nadruk op veiligheid, gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

NIEUW. Invacare Zephyr

NIEUW. Invacare Zephyr Geniet van het leven! De is de meest stille, veilige en comfortabele voorwielaangedreven rolstoel in de markt, ongeacht de rijomstandigheden. Het is de unieke combinatie van de True Track motoren en de

Nadere informatie

Excel Airide. Prijslijst / orderformulier 2019 (BTW tarief is 9% of 21%) Specificaties Excel Airide. Producteigenschappen Excel Airide

Excel Airide. Prijslijst / orderformulier 2019 (BTW tarief is 9% of 21%) Specificaties Excel Airide. Producteigenschappen Excel Airide Prijslijst / orderformulier 2019 (BTW tarief is 9% of 21%) Versie: 19-01 Geldig vanaf: Dealer: Referentie: Ordernummer: Afleveradres: Specificaties 1 januari 2019 2019 Excel Mobility Adres: Koperslagerij

Nadere informatie

Productoverzicht. Inspired by life. EVO Lectus - basismodel. Specificaties. Uitvoering. 6 km/h. Accu s. Geen. Acculader. Geen.

Productoverzicht. Inspired by life. EVO Lectus - basismodel. Specificaties. Uitvoering. 6 km/h. Accu s. Geen. Acculader. Geen. EVO Lectus - basismodel Uitvoering Accu s Acculader Bediening Zitkussen Rugkussen Armleggers Beensteunen 6 km/h Geen Geen VR2 Drive-Only Ergonomisch gevormd 3D Mesh Ergonomisch gevormd 3D Mesh 30 cm, vochtwerend

Nadere informatie

The Power of Mobility

The Power of Mobility The Power of Mobility X850 CS X850 Corpus TM X850 Miniflex TM Gebouwd voor buiten. Onze nieuwste, krachtige off the road-rolstoel, de X850, ziet er niet alleen stoer uit, maar is bovendien geconstrueerd

Nadere informatie

high performance swing away technologie

high performance swing away technologie high performance swing away technologie 02 rij technologie Lighter than air 03 lichtgewicht vouwframe wendbaar en licht. Quickie heeft de meest recente innovatie technologieën en designs gecombineerd.

Nadere informatie

Gewicht client: kg Altijd invullen voor juiste configuratie

Gewicht client: kg Altijd invullen voor juiste configuratie OF-JIVE-BE-NL-REV1 Geldig vanaf 01-04-2018 Factureren aan: Leveren aan: Naam: Naam: Straat: Adres: Plaats: Postcode: Plaats: Postcode: Land: Land: Tel: Fax: Tel: Fax: Order datum: Inkooporder: Uw referentie:

Nadere informatie

ATTITUDE PURE VRIJHEID

ATTITUDE PURE VRIJHEID ATTITUDE PURE VRIJHEID WHAT S YOUR ATTITUDE? ERVAAR VRIJHEID ALS NOOIT TEVOREN MET DE NIEUWE QUICKI E ATTITUDE AANKOPPELFIETS. ATTITUDE Manual Of je nu wilt gaan sporten of je mobiliteit wilt vergroten,

Nadere informatie

ORDERFORM LIGHTNING TB3

ORDERFORM LIGHTNING TB3 ORDERFORM LIGHTNING TB3 Standaard configuratie Lightning achterwiel aangedreven Snelheid 10 km/h 14" lucht aandrijfwielen Tweezijdige zwenkwiel houders 9" zwenkwielen Qlogic2 100 Amp Bluetooth TB3 statisch

Nadere informatie

Ontworpen voor veranderingen Morgen is reeds vandaag

Ontworpen voor veranderingen Morgen is reeds vandaag Een markt die sterk in beweging is vraagt om creatieve oplossingen. Binnen het huidige klimaat van veranderingen en budgettering, zijn nieuwe ontwikkelingen en productconcepten essentieel. Excel rolstoelen

Nadere informatie

Quantum Q6 Edge 2.0 Artikelnummer: CQ00005

Quantum Q6 Edge 2.0 Artikelnummer: CQ00005 Artikelnummer: CQ00005 configuratie Elektrische binnen- en buitenrolstoel Midwheel aangedreven Max. gebruikersgewicht 136 kg Snelheid 10 km/uur Q-Logic elektronica met Bluetooth / R-net 2-Polige motoren

Nadere informatie

KRYPTON DE ULTIEME CARBON ROLSTOEL

KRYPTON DE ULTIEME CARBON ROLSTOEL KRYPTON DE ULTIEME CARBON ROLSTOEL LICHTGEWICHT STIJL PRESTATIES GRENSVERLEGGEND CARBONFRAME De Krypton is samengesteld op basis van de laatste en meest geavanceerde carbontechnologie, met als resultaat

Nadere informatie

Productoverzicht. EVO Lectus - basismodel. Specificaties. Uitvoering. 6 km/h. Accu s. Geen. Acculader. Geen. Bediening.

Productoverzicht. EVO Lectus - basismodel. Specificaties. Uitvoering. 6 km/h. Accu s. Geen. Acculader. Geen. Bediening. EVO Lectus - basismodel Uitvoering Accu s Acculader Bediening Zitkussen Rugkussen Armleggers Beensteunen 6 km/h Geen Geen VR2 Drive-Only Ergonomisch gevormd 3D Mesh Ergonomisch gevormd 3D Mesh 30 cm, vochtwerend

Nadere informatie

Quantum Q6 Edge 2.0 Artikelnummer: CQ00005

Quantum Q6 Edge 2.0 Artikelnummer: CQ00005 Quantum Q6 Edge 2.0 Artikelnummer: CQ00005 configuratie Elektrische binnen- en buitenrolstoel Midwheel aangedreven Max. gebruikersgewicht 136 kg Snelheid 10 km/uur Q-Logic² elektronica met Bluetooth /

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

Just You. Huren op maat

Just You. Huren op maat Just You. Huren op maat Onze visie. De elektrische rolstoelen van Permobil geven vrijheid. Daarmee bedoelen we dat een rolstoel meer is dan een stoel met een motor. De transportfunctie vormt de basis,

Nadere informatie

B400 Elektrische rolstoel

B400 Elektrische rolstoel Basisprijs: EUR 5287,50 Geldig vanaf 01-01-2015 Alle prijzen in, inclusief BTW Eventuele prijswijzigingen voorbehouden Order nr: B400 Elektrische rolstoel B400-AA2 Max. gebruikersgewicht: 140 kg Artikel

Nadere informatie

TRAVELUX TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX AVELUX

TRAVELUX TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX AVELUX AVELUX TRAVELUX TRA TR TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX RAVELUX TRAVELUX 2013 Introductie Inhoud Waar prestatie, design en betrouwbaarheid zijn gecombineerd tot onze mobiliteitoplossingen. Binnen onze Travelux

Nadere informatie

Focus Adapt Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Focus Focus

Focus Adapt Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Focus Focus Rea Focus Adapt Rea Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Rea Focus is een handbewogen rolstoel voor continu dagelijks gebruik. De instelbaarheid, welke veelzijdig en eenvoudig is,

Nadere informatie

Inleiding. en meerwaarde te creëren door: 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen.

Inleiding. en meerwaarde te creëren door: 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen. Productcatalogus Inleiding 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen. Producten van een hoge kwaliteit, betrouwbaar en vriendelijk geprijsd. Eenvoudig in gebruik en onderhoud

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

Basisprijs vanaf 2.543,87 (inclusief 6% BTW)

Basisprijs vanaf 2.543,87 (inclusief 6% BTW) OF-IBIS-XA-BE-NL-REV2 Geldig vanaf 01-04-2017 XA Factureren aan: Leveren aan: Naam: Naam: Straat: Adres: Plaats: Postcode: Plaats: Postcode: E-Mail: E-Mail: Tel: Fax: Tel: Fax: Order datum: Inkooporder:

Nadere informatie

high performance vouwframe technologie

high performance vouwframe technologie high performance vouwframe technologie 02 rij technologie Lighter than air Laura Rampini - De eerste parachutiste in de geschiedenis met een dwarsleasie! 03 lichtgewicht vouwframe wendbaar en licht. Quickie

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 familie LICHTGEWICHT INSTELBAAR VEELZIJDIG TE CONFIGUREREN Past perfect bij jouw lifestyle! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker die op

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 Family LICHTGEWICHT VERSTELBAAR CONFIGUREERBAAR Action 5 Vouwframe Perfect voor jouw actieve levensstijl! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker

Nadere informatie

Plaats: Postcode: Plaats: Postcode: Tel: Fax: Tel: Fax:

Plaats: Postcode: Plaats: Postcode: Tel: Fax: Tel: Fax: Factureren aan: Leveren aan: Naam: Naam: Straat: Straat: Plaats: Postcode: Plaats: Postcode: E-Mail: E-Mail: Tel: Fax: Tel: Fax: Order datum: Inkoop order: Uw referentie: OF-ZIPPIE-PLUTON-NL-NL-REV1 Geldig

Nadere informatie

Action 5 WLZ uitvoering NIEUW! Ook in vastframe uitvoering

Action 5 WLZ uitvoering NIEUW! Ook in vastframe uitvoering Action 5 WLZ uitvoering NIEUW! Ook in vastframe uitvoering Licht rijden en gemakkelijk instelbaar Action 5 WLZ uitvoering De Invacare Action5 is een rolstoel met goede rijeigenschappen, die zowel in een

Nadere informatie

B400 Elektrische rolstoel B400 advanced E65UK

B400 Elektrische rolstoel B400 advanced E65UK Basisprijs: 3.264,00 Alle prijzen in, excl. BTW Geldig vanaf 01-01-2015 Eventuele prijswijzigingen voorbehouden Opdrachtnr.: B400 Elektrische rolstoel B400 advanced E65UK Max. gebruikersgewicht: 140 kg

Nadere informatie

XXL Producten prijslijst 2015

XXL Producten prijslijst 2015 XXL Producten prijslijst 2015 XXL Producten - Minimaxx Minimaxx Standaard Deze rolstoel is opvouwbaar en geschikt voor gebruikers tot een maximaal gewicht van 325kg. Verkrijgbaar in verschillende zitbreedtes.

Nadere informatie

Invacare TDX SP2 Max Zitsysteem

Invacare TDX SP2 Max Zitsysteem Januari 2019 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Invacare TDX SP2 Max Zitsysteem Dealer: Technisch adviseur: E-mail: Telefoonnummer: Plaats:

Nadere informatie

Excel G5 'Modulair' Hemi

Excel G5 'Modulair' Hemi Orderformulier & prijslijst 2015 (brutoprijzen in euro's excl. 6% BTW) 15-01 Geldig vanaf: Dealer: Referentie: 1 januari 2015 2015 VAN OS MEDICAL B.V. Koperslagerij 3, 4651 SK Steenbergen, Nederland Tel.:

Nadere informatie

Focus. Veelzijdig en comfortabel

Focus. Veelzijdig en comfortabel Veelzijdig en comfortabel De Rea heeft een vaste zitplaat die een semi-actieve zitpositie stimuleert en biedt daarnaast een uitgebreide lichaamsondersteuning. Het unieke vouwframe zorgt ervoor dat de rolstoel

Nadere informatie

Orderformulier & prijslijst 2015 (brutoprijzen in euro's excl. 6% BTW)

Orderformulier & prijslijst 2015 (brutoprijzen in euro's excl. 6% BTW) Orderformulier & prijslijst 2015 (brutoprijzen in euro's excl. 6% BTW) 15-01 Geldig vanaf: Dealer: Referentie: 1 januari 2015 2015 VAN OS MEDICAL B.V. Koperslagerij 3, 4651 SK Steenbergen, Nederland Tel.:

Nadere informatie

Invacare Storm -FDX Modulite

Invacare Storm -FDX Modulite Januari 2017 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Invacare Storm -FDX Dealer: Technisch adviseur: E-mail: Telefoonnummer: Plaats: Crashtest

Nadere informatie

ORDERFORM Q6 EDGE 2.0 TB3

ORDERFORM Q6 EDGE 2.0 TB3 ORDERFORM Q6 EDGE 2.0 TB3 Standaard configuratie Q6 Edge 2.0 Midwheel aangedreven Snelheid 10 km/h 14" lucht aandrijfwielen Tweezijdige zwenkwiel houders 6" zwenkwielen Qlogic2 120 Amp Bluetooth TB3 statisch

Nadere informatie

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering Scootmobielen Kies je eigen weg De paden op, de lanen in. Op visite bij familie, even een boodschap halen of volop genieten van een tochtje in de natuur. Met de topklasse comfort scootmobielen van Life

Nadere informatie

Bestelformulier 2016 Prijzen excl. 6 % btw geldig tot B400, B400 advanced. Basisprijs vanaf 3.361,92. Offerte Bestelling

Bestelformulier 2016 Prijzen excl. 6 % btw geldig tot B400, B400 advanced. Basisprijs vanaf 3.361,92. Offerte Bestelling Bestelformulier 2016 Prijzen excl. 6 % geldig tot 01-01-2017 B400, B400 advanced Offerte Bestelling Klant / Klantnummer Klant... Adres... Postcode/woonplaats... Telefoonnummer... Email... Adviseur... Afleveradres

Nadere informatie

Excel G-Neos / G - Neos+

Excel G-Neos / G - Neos+ Excel G-Neos / G - Neos+ Prijslijst / orderformulier 2018 (BTW tarief is 6%) Versie: 18-01 Geldig vanaf: 1 januari 2018 Dealer: Referentie: Aantal: Afleveradres: Specificaties Excel G-Neos Totale hoogte:

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

ORDERFORM Q6 ULTRA TB3

ORDERFORM Q6 ULTRA TB3 ORDERFORM Q6 ULTRA TB3 Standaard configuratie Q6 Ultra Midwheel aangedreven Snelheid 13 km/h 14" lucht aandrijfwielen Tweezijdige zwenkwiel houders 6" zwenkwielen Qlogic2 100 Amp Bluetooth TB3 statisch

Nadere informatie

Basisprijs vanaf 2.586,61 (inclusief 6% BTW)

Basisprijs vanaf 2.586,61 (inclusief 6% BTW) OFIBISBENLREV3 Geldig vanaf 01042018 XC Factureren aan: Leveren aan: Naam: Naam: Straat: Adres: Plaats: Postcode: Plaats: Postcode: EMail: EMail: Tel: Fax: Tel: Fax: Order datum: Inkooporder: Uw referentie:

Nadere informatie

Gewicht client: Altijd invullen voor juiste configuratie

Gewicht client: Altijd invullen voor juiste configuratie Factureren aan: Leveren aan: Naam: Naam: Straat: Adres: Plaats: Postcode: Plaats: Postcode: Land: Land: Tel: Fax: Tel: Fax: Order datum: Inkooporder: Uw referentie: OFQ700SEDEOPROBENLREV1 Geldig vanaf

Nadere informatie

ORDERFORM Q6 EDGE 2.0 TB3

ORDERFORM Q6 EDGE 2.0 TB3 ORDERFORM Q6 EDGE 2.0 TB3 Standaard configuratie Q6 Edge 2.0 Midwheel aangedreven Snelheid 10 km/h 14" lucht aandrijfwielen Tweezijdige zwenkwiel houders 6" zwenkwielen Qlogic2 100 Amp Bluetooth TB3 statisch

Nadere informatie

NIEUW. Action. Invacare 4 NG. Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit

NIEUW. Action. Invacare 4 NG. Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit NIEUW Invacare Action 4 Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit Invacare Action 4 De nieuwe verbeterde Action4 is bijna 1 kg lichter dan het vorige model. En dit zelfs met nog meer functionaliteit.

Nadere informatie

Keuze voor een elektrische rolstoel

Keuze voor een elektrische rolstoel 2/3/2014 Keuze voor een elektrische rolstoel 2 Inhoudsopgave Doelstelling Over Permobil Overwegingen voor het elektrisch rijden Verschillende soorten elektrische rolstoelen Eigenschappen per type Draairuimte/draaipunt

Nadere informatie

Orderformulier & prijslijst 2015 (brutoprijzen in euro's excl. 6% BTW) Duwwandelwagen: 875,00

Orderformulier & prijslijst 2015 (brutoprijzen in euro's excl. 6% BTW) Duwwandelwagen: 875,00 Orderformulier & prijslijst 2015 (brutoprijzen in euro's excl. 6% BTW) 15-01 Geldig vanaf: Dealer: Referentie: 1 januari 2015 2015 VAN OS MEDICAL B.V. Koperslagerij 3, 4651 SK Steenbergen, Nederland Tel.:

Nadere informatie

Invacare. ction 3. De wedergeboorte van een sterrenstoel

Invacare. ction 3. De wedergeboorte van een sterrenstoel Invacare R De wedergeboorte van een sterrenstoel De Action 3 NG is één van de fraaiste voorbeelden van uitwisselbaarheid in het rolstoel assortiment van Invacare. Hij deelt zijn basisplatform met de andere

Nadere informatie

ZITHOOGTE INCL. STANDAARD KUSSEN (7 CM), ONBELAST

ZITHOOGTE INCL. STANDAARD KUSSEN (7 CM), ONBELAST IBIS XC T + (0) 0 F + (0) 0 customerservice@handicare.com www.handicare.be Geldig vanaf --0 Versie.0 Dealer Datum Referentienummer Afleveradres Aantal PRIJSLIJST ID 0 configuratie exclusief BTW., inclusief

Nadere informatie

Dealer: Technisch adviseur: Telefoonnummer: Plaats: Referentie: Datum: Totaalprijs standaardconfiguratie 2566,00

Dealer: Technisch adviseur:   Telefoonnummer: Plaats: Referentie: Datum: Totaalprijs standaardconfiguratie 2566,00 Juli 2019 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Invacare vouwframe WLZ uitvoering Crashtest ISO 7176-19 Transport 100 / 130 KG gewicht 8,3

Nadere informatie

Bestelformulier 2016 Prijzen excl. 6 % btw geldig tot Start M6 Junior. Basisuitvoering. Basisprijs: 1.087,37. Offerte Bestelling

Bestelformulier 2016 Prijzen excl. 6 % btw geldig tot Start M6 Junior. Basisuitvoering. Basisprijs: 1.087,37. Offerte Bestelling Bestelformulier 2016 Prijzen excl. 6 % geldig tot 01-01-2017 Start M6 Junior Offerte Bestelling Klant / Klantnummer Klant... Adres... Postcode/woonplaats... Telefoonnummer... Email... Adviseur... Afleveradres

Nadere informatie

Invacare TDX SP2 Modulite Flex 3

Invacare TDX SP2 Modulite Flex 3 Juli 2016 Invacare TDX SP2 Modulite Flex 3 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Dealer: Referentie: Crashtest ISO 7176-19 180 kg (6 + 8 km/h)

Nadere informatie

Invacare Variable Plus

Invacare Variable Plus Invacare Variable Plus Veelzijdig in functionaliteit Als waardig opvolger van de Invacare Variable kent de Invacare Variable Plus meer functionaliteit. Het maximaal toelaatbare gebruikersgewicht van 120

Nadere informatie

I Scootmobielen

I  Scootmobielen www.life-mobility.com I www.mijnscootmobiel.nl Scootmobielen Kies je eigen weg Het kleintje dat uw wereld groter maakt De paden op, de lanen in. Op visite bij familie, even een boodschap halen of volop

Nadere informatie

Verrijdbare doucheen toiletstoelen

Verrijdbare doucheen toiletstoelen Invacare / Aquatec Verrijdbare doucheen toiletstoelen Tot 180 kg Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean ual Vip en Ocean -Vip e verrijdbare douche- en toiletstoelen van de Aquatec Ocean Serie bieden

Nadere informatie

Excel G-Neos / G - Neos+

Excel G-Neos / G - Neos+ Excel G-Neos / G - Neos+ Geldig vanaf: Dealer: Referentie: Aantal: Afleveradres: Specificaties Excel G-Neos Prijslijst / orderformulier 2018 (BTW tarief is 6%) 1 juli 2018 2018 Excel Mobility Adres: Koperslagerij

Nadere informatie

Elektronische kinderrolstoel Elektronische kinderrolstoel voor gebruik binnenshuis

Elektronische kinderrolstoel Elektronische kinderrolstoel voor gebruik binnenshuis Elektronische kinderrolstoel Elektronische kinderrolstoel voor gebruik binnenshuis Nomencl. nr. 520273 Y 4500 Terugbetaling 107101000036 Fabrikant Sunrise Medical S 01-09-2018 Merk Type Quickie F40 Kids

Nadere informatie

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374 REAL 9000 PLUS KIND Article number 803374 Last change 1000601 Valid from 070601 Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Een Stoel met modulair systeem en enorme mogelijkheden Veel kinderen

Nadere informatie

Maatgegevens. januari 2015

Maatgegevens. januari 2015 Kenmerken Rolstoelonderstel in 4 maten Zitdiepte 10 cm instelbaar (d.m.v. verplaatsen van de rugleuning) Kantelverstelling max. 45º Aluminium frame in zilvergrijs, zwart en wit Neerklapbare rugleuning

Nadere informatie

Etac M100; doordachte eenvoud

Etac M100; doordachte eenvoud Etac M100 Etac M100 Een unieke en verrassende kruisframe-rolstoel met een grote functionaliteit. Een doordacht ontwerp met gevoel voor design en eenvoud, tot in het kleinste detail. 2 Etac M100; doordachte

Nadere informatie

Bestelformulier 2019 Start M6 Junior Klant / Klantnummer Basisuitvoering Afleveradres Basisprijs: Maten zit Zitbreedte (ZB) Zitdiepte (ZD)

Bestelformulier 2019 Start M6 Junior Klant / Klantnummer Basisuitvoering Afleveradres Basisprijs: Maten zit Zitbreedte (ZB) Zitdiepte (ZD) Bestelformulier 2019 Prijzen excl. 6 % geldig tot 01-01-2020 Start M6 Junior Offerte Bestelling Klant / Klantnummer Klant... Adres... Postcode/woonplaats... Telefoonnummer... Email... Adviseur... Afleveradres

Nadere informatie

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL Article number 803374 Last change 140415 Valid from 070601 DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL EEN STOEL MET MODULAIR SYSTEEM EN ENORME MOGELIJKHEDEN Veel kinderen met een functiebeperking kunnen comfortabel

Nadere informatie

Dealer: Technisch adviseur: Telefoonnummer: Plaats: Referentie: Datum:

Dealer: Technisch adviseur:   Telefoonnummer: Plaats: Referentie: Datum: Januari 2019 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Invacare vastframe WLZ uitvoering Crashtest ISO 7176-19 Transport 100 / 130 KG gewicht

Nadere informatie

Excel G3 Kinderuitvoering

Excel G3 Kinderuitvoering Excel G3 Kinderuitvoering Opvouwbare lichtgewicht kinderrolstoel Een eenvoudig opvouwbare en compacte lichtgewicht meeneem kinderrolstoel, bijzonder praktisch inzetbaar voor incidenteel gebruik. Wordt

Nadere informatie

Start M3 Hemi Lichtgewicht rolstoel

Start M3 Hemi Lichtgewicht rolstoel Basisprijs: 1.098,54 Alle prijzen in, excl. BTW Geldig vanaf 01-01-2015 Eventuele prijswijzigingen voorbehouden Opdrachtnr.: Start M3 Hemi Lichtgewicht rolstoel Artikelnummer : 480F53=30000_K Offerte Bestelling

Nadere informatie

GERIATRISCHE - ZETELS

GERIATRISCHE - ZETELS Update: 01/07/2014 DE GERIATRISCHE ZETEL Met de geriatrische zetel beschikt u over een product dat volledig ontworpen is voor uw comfort. De geriatrische zetels zijn bedoeld voor binnengebruik. Dit product

Nadere informatie

OPTIES BEDIENINGEN EN VERLICHTING

OPTIES BEDIENINGEN EN VERLICHTING QLASS OPTIES OPTIES BEDIENINGEN EN VERLICHTING Shark drive only - Verlichting: nee Shark lights Shark seats & lights - Verstellingen: ja (max. 2x) DX2 REM 420 - Verstellingen: ja (max. 4x) DX2 REM 550

Nadere informatie

N ederlands permobil.com Bezoek ons op permobil.com Producten. PERM_CATALOGUE_COVER_BNL.indd 1 12-02-15 11:47

N ederlands permobil.com Bezoek ons op permobil.com Producten. PERM_CATALOGUE_COVER_BNL.indd 1 12-02-15 11:47 Producten. Internationaal bedrijf. Individuele zorg. Onze geschiedenis Onze visie 50 jaar geleden zag Permobil het levenslicht in het Zweedse Timrå in een kelderwerkplaats die het eigendom was van de uitvinder,

Nadere informatie

KLEURENPALET. Kleuren die bij jouw persoonlijkheid passen

KLEURENPALET. Kleuren die bij jouw persoonlijkheid passen KLEURENPALET Kleuren die bij jouw persoonlijkheid passen IMPROVING PEOPLES LIVES 2 Inhoud Pagina Quickie & Zippie kleuren 4 All Court & Match Point kleuren 8 Geanodiseerde onderdelen 11 Bekledingskleuren

Nadere informatie

Bestelformulier. Etac Cross 5 / Cross 5 XL. opvouwbare rolstoel. Adult Rolstoelen. Bestelling Offerte. Standaard uitvoering:

Bestelformulier. Etac Cross 5 / Cross 5 XL. opvouwbare rolstoel. Adult Rolstoelen. Bestelling Offerte. Standaard uitvoering: Adult Rolstoelen Geldig vanaf 1 oktober 2018 Naam cliënt: Firma: Contactpersoon: Adviseur: Datum, handtekening: Bestelling Offerte Standaard uitvoering: In hoogte verstelbare duwhandvatten Spanbandenrug

Nadere informatie

Dealer: Technisch adviseur: Telefoonnummer: Manuele modulaire rolstoel Maximaal gebruikersgewicht: 135* kg. Plaats: Referentie: Datum:

Dealer: Technisch adviseur:   Telefoonnummer: Manuele modulaire rolstoel Maximaal gebruikersgewicht: 135* kg. Plaats: Referentie: Datum: Januari 2019 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Invacare Action 3 NG Plus Dealer: Technisch adviseur: E-mail: Telefoonnummer: Crashtest

Nadere informatie

Dealer: Technisch adviseur: Telefoonnummer: Manuele modulaire rolstoel Maximaal gebruikersgewicht: 135* kg. Plaats: Referentie: Datum:

Dealer: Technisch adviseur:   Telefoonnummer: Manuele modulaire rolstoel Maximaal gebruikersgewicht: 135* kg. Plaats: Referentie: Datum: Juli 2019 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Invacare Action 3 NG Plus Dealer: Technisch adviseur: E-mail: Telefoonnummer: Crashtest ISO

Nadere informatie

Past perfect bij jouw lifestyle!

Past perfect bij jouw lifestyle! Past perfect bij jouw lifestyle! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker die op zoek is naar een rolstoel met goede rijeigenschappen en daarnaast gemakkelijk opvouwbaar is om mee

Nadere informatie

Aquatec. Ocean. Ocean, Ocean Vip, Ocean Dual Vip, Ocean E-Vip

Aquatec. Ocean. Ocean, Ocean Vip, Ocean Dual Vip, Ocean E-Vip Aquatec Ocean Ocean, Ocean Vip, Ocean ual Vip, Ocean -Vip van 964 tot 1094 mm van 680 tot 810 mm 934 mm 730 mm 370 mm 459 mm (539 en version XL) 485 mm 450 mm 560 mm van 480 tot 600 mm Stabiel, stalen

Nadere informatie

Order nr: ... Datum Handtekening

Order nr: ... Datum Handtekening Basisprijs: EUR 7049,99 Geldig vanaf 01-07-2014 Alle prijzen in, inclusief BTW Eventuele prijswijzigingen voorbehouden Order nr: Skippi plus Elektrische kinderrolstoel Max. gebruikersgewicht: 50 kg Artikel

Nadere informatie

Bestelformulier. Start M2 Effect. Basisuitvoering. Actuele prijzen op te vragen bij Customer Service Artikelnummer : 480F53=2_K. Offerte Bestelling

Bestelformulier. Start M2 Effect. Basisuitvoering. Actuele prijzen op te vragen bij Customer Service Artikelnummer : 480F53=2_K. Offerte Bestelling Bestelformulier Start M2 Effect Offerte Bestelling Klant / Klantnummer Klant... Adres... Postcode/woonplaats... Telefoonnummer... Email... Adviseur... Afleveradres Adres... Postcode/woonplaats... Telefoonnummer...

Nadere informatie

HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE HEPRO AS. Algemene informatie MATERIALEN EN ONDERDELEN

HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE HEPRO AS. Algemene informatie MATERIALEN EN ONDERDELEN HEPRO WERKSTOELEN HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE Hepro Universal, elektro Pagina 3 Hepro Tilto, elektro & gasso Pagina 4 Hepro Coxit, elektro & gasso Pagina 5 Hepro Standaard, elektro & gasso Pagina 6

Nadere informatie

Excel G5 Modulair Kids

Excel G5 Modulair Kids Excel G5 Modulair Kids Lichtgewicht kinder rolstoel Silver Seating Compatible Een vouwbare lichtgewicht meeneem rolstoel. Handzaamheid en comfort zijn gecombineerd in dit model, dat eenvoudig instelbaar

Nadere informatie

Excel Airide. Prijslijst / orderformulier 2016 (BTW tarief is 6%) Specificaties. Producteigenschappen. Geldig vanaf: Dealer: Referentie: Ordernummer:

Excel Airide. Prijslijst / orderformulier 2016 (BTW tarief is 6%) Specificaties. Producteigenschappen. Geldig vanaf: Dealer: Referentie: Ordernummer: Geldig vanaf: Dealer: Referentie: Ordernummer: Afleveradres: Speifiaties Prijslijst / orderformulier 2016 (BTW tarief is 6%) 1 januari 2016 2016 Van Os Medial B.V. Adres: Koperslagerij 3 Postode: 4651

Nadere informatie