Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8"

Transcriptie

1 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Voor u ligt alweer de eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. Ik hoop dat u een heerlijke vakantie achter de rug hebt en de start van het schooljaar voor uw kind/kinderen goed verlopen is. Voor mij persoonlijk was de start van het nieuwe schooljaar wel heel bijzonder. Op 24 augustus mochten mijn man en ik voor de tweede keer opa en oma worden van een kleinzoon. Hij heet Riley. Na de beschuit met muisjes hebben de kinderen dit thuis vast verteld. Dank u wel voor alle felicitaties. Ik wil u direct mijn excuus aanbieden betreffende afgelopen woensdag. Ik was ervan overtuigd dat u op de hoogte was van de nieuwe eindtijd op de woensdag. Nazoeken gaf echter aan dat dit zinnetje in de communicatie heeft ontbroken. Mijn welgemeende excuses daarvoor. De kinderen gaan op woensdag dus van uur naar school. Informatieavond Op woensdagavond 9 september staat de informatieavond gepland. Ik hoop u daar allen te ontmoeten om u te vertellen wat we dit schooljaar gaan doen. Na het gezamenlijke deel in de hal, zullen de leerkrachten in de groep informatie geven over het werken in de klas. U ontvangt dan ook de kalender met alle data van activiteiten en vakanties. De avond begint om uur. Vanaf uur staat de koffie en thee voor u klaar. Bijbelse geschiedenis Met de kinderen lezen we tot de herfstvakantie twee series verhalen: drie weken uit Genesis en drie weken uit het evangelie van Matteüs. Je zou kunnen zeggen: We lezen over het begin en we lezen over een nieuw begin. Matteüs vertelt over Jezus, die liet zien hoe het eraan toe gaat in Gods nieuwe wereld. Jezus zorgt ervoor dat mensen een nieuw begin kunnen maken met hun leven. Wie in het donker zit of kopje-onder gaat, komt hij te hulp. Zo laat hij zien wie God is: een God die het verschil maakt. Voor de kinderen is de start van een schooljaar een nieuw begin. Natuurlijk niet helemaal nieuw, want alle goede herinneringen en leuke dingen van vorig jaar neem je mee. Maar wat voor de vakantie niet helemaal goed ging, waar je niet zo blij mee was dat laat je achter je. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 2:8-25 Genesis 3 Genesis 4:1-16 Het paradijs De slang Kaïn en Abel Onderstaande informatie van de gebedsgroep geef ik graag aan u door: Wie zijn wij? Wij zijn een aantal moeders met een verschillende kerkelijke achtergrond die het belangrijk vinden dat er regelmatig voor de school, de leerkrachten en de leerlingen gebeden wordt.

2 Wat doen we? Wij komen 1 keer per maand op school bij elkaar op donderdag van 13:15 tot ongeveer 14:15 uur. Wij lezen een Bijbelgedeelte met elkaar of zingen samen en bidden voor: de school, de kinderen, het team, bestuur, thuissituaties, zieken, enz. Waarom doen we dat? Omdat wij geloven dat God wil dat we voor elkaar en degenen die wij liefhebben, bidden. Omdat God een hoorder van gebeden is. Omdat we daarom ook heel veel verwachting hebben van onze gebeden. Omdat het onze betrokkenheid bij school en op elkaar vergroot. Wat vinden we belangrijk? Dat God ons en onze kinderen wil zegenen. Dat er thuis voor school gebeden wordt. Dat u weet wat wij als gebedsgroep doen. Gebedsbrievenbus We hebben een gebedsbrievenbus. Deze hangt in de school. Hier kan iedereen gebedspunten in doen. De juffen geven gebedspunten van de kinderen aan ons door. Elke keer is een andere groep aan de beurt om dit te doen. Als gebedsgroep nemen we ook deze punten mee in onze gebeden. Zo is het echt iets van de hele school: juffen, kinderen en gebedsgroep. Daarom! Daarom willen we je uitnodigen om eens een keer langs te komen of voel je vrij om gebedspunten in de gebedsbrievenbus te doen. Dan zullen wij die punten in vertrouwen in ons gebed meenemen. De data van de gebedsgroep voor het schooljaar zijn bekend: 3 september, 1 oktober, 5 november, 3 december, 7 januari, 4 februari, 3 maart, 7 april, 12 mei en 2 juni. Wil je meer weten vraag het gerust aan één van de teamleden of aan de ouders van de gebedsgroep. Graag tot ziens! Laura Scholte (moeder van Indy, Matthew en Lynn), Corine van der Meer (moeder van Tobias) en Trudy Kruit (moeder van Tabita en Ruth) Rest mij nog u, mede namens het team, een heel fijn weekend toe te wensen. Met vriendelijke groet, Maria Groeneweg

3 Nieuws uit groep 1/2 Wat fijn om alle kinderen weer te zien na de vakantie. We heten Ted, Baz, Sigrid en Lynn van harte welkom. We hopen dat jullie een leuke schooltijd tegemoet gaan. Het thema waar wij over werken is een nieuw schooljaar. Het ankerverhaal gaat over Rikkie. De vakantie is voorbij. Rikkie mag voor het eerst naar school. Hij vindt dit een beetje eng. In de kring zit hij naast Vera. Als ze gaan spelen ziet Vera dat Rikkie een erg dikke buik heeft. Onder zijn trui zit zijn knuffel Ben. We hebben allemaal een tekening van ons zelf gemaakt. Volgende week gaan we verder met dit thema. In de themahoek gaan we meten en vergelijken. Wilt u uw kind een knuffel meegeven met zijn / haar naam erop? We gaan de knuffels meten en sorteren. Elke dinsdagmorgen hebben we gym in de grote gymzaal. Wilt u uw kind op dinsdagmorgen gymkleding en gymschoenen in een aparte tas meegeven? U kunt de gymkleding, in een tas, in de luizenzak van uw kind stoppen. Wij stellen het zeer op prijs als u de gymkleding regelmatig wast. De gymschoenen blijven op school. Bij slecht weer gaat de groep in het speellokaal spelen. Eén keer per week lezen we een verhaaltje uit Goed Gedaan. Dit is een methode die we gebruiken voor de sociaalemotionele ontwikkeling. Les 1 ging over: Vind je iets nieuws spannend of raar? Je went vanzelf, echt waar! Dit jaar zijn Mirjam op den Brouw, moeder van Lennard en Rianne Zwier, moeder van Tim, onze klassenouders. Zij regelen allerlei dingen voor de juf. We wensen u een fijn weekend. Nieuws uit groep 3/4 Wist u dat. -Wij 23 kinderen in de klas hebben. 4 meisjes en 5 jongens in groep 3 en 8 meisjes en 6 jongens in groep 4. -Wij elke dinsdag gym hebben van uur. De kinderen dan opgehaald kunnen worden in de gymzaal. -Wij de eerste twee weken alle ochtenden, behalve de woensdag allebei de juffen hebben. -Op deze manier iedereen goed kan wennen aan de nieuwe lessen en materialen. -Wij dit schooljaar ook op woensdag om uur uit zijn.

4 -Wij elke morgen starten met een liedje. -Donderdag een brief is meegegaan met de gegevens om ook thuis deze liedjes te kunnen meezingen. Lezen: Groep 3: Voor de vakantie hadden de kinderen het woordje ik al geleerd. Maandag hebben wij dit herhaald. Elke week leren we 2 nieuwe letters. Deze week waren dit de m en r. Groep 4: We hebben woorden gelezen met 3 lettergrepen. Een aantal van deze woorden had een stomme e in het midden, zoals snorkelen en wandelen. Daarnaast hebben we veel geoefend met het snel lezen van woorden met meerdere medeklinkers vooraan. Taal en spelling: Groep 3: De kinderen leren nieuwe letters aan de hand van woorden. De woorden van deze week waren: ik, maan en roos. In een werkboekje maken de kinderen allerlei opdrachten rondom deze nieuwe woorden. Bijv. alle m s kleuren of een rondje zetten om het plaatje waar je de r vooraan hoort. Groep 4: Wij zijn dit jaar begonnen met het herhalen van de stof van groep 3. Bij taal werken we de eerste drie weken daarom nog uit kern 12. De woorden die de kinderen bij deze kern leren lezen en schrijven sluiten goed aan bij groep 4, zodat we daarna op een goed niveau kunnen instappen in de taalmethode van groep 4. Voor spelling hebben de kinderen huiswerk meegekregen in een mapje. Dit mapje gaat elke vrijdag mee naar huis en moet de vrijdag erna weer op school ingeleverd worden, zodat we het nieuwe huiswerk erin kunnen doen. Deze week leerden de kinderen klankwoorden schrijven en weetwoorden met een ei. Rekenen: Groep 3: Deze week hebben we veel geoefend met het getalbeeld van een dobbelsteen. De kinderen moesten bij het aantal ogen het juiste getal vinden. Ook hebben we schoenen vergeleken en gesorteerd en geoefend met meer en minder. De telrij tot 20 (ook terugtellen) is ook veel aan bod geweest. Groep 4: Rekenen gebeurt dit jaar op de tablet en daar zijn de kinderen dan ook zeer enthousiast over. We hebben de sommen tot 10 herhaald. Ook leerden we wat 1 meter is en hoe je meet met een liniaal. De komende weken gaan we heel veel oefenen met de telrij tot 100 en de schrijfwijze van deze getallen. Nieuws uit groep 5/6 De eerste week zit er al weer op! We hebben een goede start gemaakt! De kinderen hadden er weer zin in en er is al hard gewerkt. Fijn! We gymmen dit jaar op de woensdagochtend. De kinderen krijgen dan een blokuur les (van tot uur). Ze kunnen evt. opgehaald borden bij de gymzaal. Nog niet alle kinderen hadden sportschoenen bij zich deze week. Wilt u daar z.s.m. voor zorgen i.v.m. de veiligheid? Wat hebben we deze week allemaal gedaan? Rekenen: Groep 5: door- en terugtellen t/m 300 (op de getallenlijn), plus- en minsommen t/m 100, de tafels, klokkijken, meten en zelf sommen maken.

5 Groep 6: door- en terugtellen t/m (op de getallenlijn), plus- en minsommen t/m 1000, geldsommen, keer- en deelsommen t/m 1000, digitaal klokkijken en meten. Taal: Groep 5: woordenschat, vertellen op verschillende manieren, woorden en zinnen en een verhaal schrijven bij een plaatje Groep 6: woordenschat, luisteren op verschillende manieren, werkwoorden en zelfstandige naamwoorden en omgevingsteksten Spelling: Groep 5: woorden die eindigen op: -en, -er, -el en -e en woorden met ei. Groep 6: woorden met twee klankgroepen en woorden met ei. Lezen: Het thema was: Vakantie en Nieuwsbegrip ging over: Expeditie Spitsbergen. Nieuws over de komende weken: Op woensdag 9 september a.s. is de informatieavond. Schrijft u het vast in uw agenda? Op dinsdag 15 september a.s. gaan we op schoolreis! Het huiswerk voor komende week is: Groep 5 en 6: Woorden van de week, blok 1 les 3 en 4. Nieuws uit groep 7/8 We zijn weer met frisse moed begonnen na een heerlijke vakantie met veel mooi weer. We hebben zo aan het begin van het schooljaar heel wat afspraken gemaakt. Voor de kinderen van groep 7 duizelt het vast een beetje. Het is in ieder geval belangrijk dat de kinderen een agenda hebben. De kinderen van beide groepen krijgen elke maandag spellingwoordjes mee, deze moeten ze in die week leren want vrijdag volgt het dicteetje. Op dinsdag krijgen ze de woordenschat mee, hiervan moeten ze de betekenis leren en dan wordt er op maandag naar gevraagd. Ook krijgen de kinderen elke week een huiswerkmap mee. Hierin zit maakwerk en hier hebben ze een week de tijd voor om het te maken. Groep 7 Rekenen We leerden hoe we geld sommen handig uit moeten rekenen. Ook leerden we hoe we het verschil in afstanden kunnen uitrekenen. Taal We leerden hoe we het onderwerp kunnen vinden. Wie doet iets? Alle werkwoorden uit een zin heten samen het gezegde. Het gezegde zegt wat het onderwerp doet.

6 Spelling We hebben het gehad over lange klanken en korte klanken. Groep 8 Rekenen We leerden hoe we grote getallen op verschillende manieren kunnen schrijven. Bijvoorbeeld; 2,4 miljoen is hetzelfde als Taal Alle woorden die een hoeveelheid of een volgorde aangeven noem je telwoorden. Zoals; twaalf, eerste, enkele en middelste. Spelling Regelmatige werkwoorden zijn woorden die in de verleden tijd niet van klank veranderen. Ook spraken we over de infinitief; het hele werkwoord

7 Nieuw Jeugdhonk Rijsoord Groep 7 en 8 Kangoeroeklubdag Groep 1 en 2 Atletiek Groep 3 tm 8 Voorstelling Mad Science Groep 3 tm 7 Schrijf je snel in vol=vol SurpriseBios Muziek speeltuin Muziek parade! Kunst atelier: klei Animatie Groep 4 tm jaar Groep 1 en 2 Groep 3 tm 6 Groep 4 tm 7 Voice of the Fuik Gitaar Tuinieren Groep 7 en 8 Groep 5 tm 8 Groep 3 tm 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Alweer de eerste weekbrief van het schooljaar 2016-2017. Ook dit schooljaar zullen we u middels de weekbrief op de hoogte houden van wat er in

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 zs Gerard Alewijnszstraat 48 2988 XD Ridderkerk Tel. 0180-420598 www.cbsdeklimoprijsoord.nl info_klimoprijsoord@pcpobr.nl Weekbrief 22 mei 2015 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Wij hopen u allen te mogen ontmoeten op de informatieavond aanstaande woensdag. We starten gezamenlijk in de hal van de school om 19.30 uur. Vanaf

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 21:1-7 Genesis 21:8-21 Genesis 22:1-9 Isaäk wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Wat waren we blij en dankbaar toen de familie Vogel naar onze school kwam. Helaas moet ik u meedelen dat de familie toch besloten heeft terug te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Wat vliegt de tijd. We hebben er al weer acht schoolweken opzitten. Na een geweldige tweede workshopmiddag is de vakantie voor de leerlingen ingegaan.

Nadere informatie

Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015

Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015 Week 36: ma 31 aug., di 1 sept.1 e oudergesprekken Week 37: vrij 11 sept. gr 1 t/m 3 vrij Week 38: geen bijzonderheden Week 39: geen bijzonderheden

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm Welkom De eerste schoolweken liggen alweer achter ons. In uw handen heeft u nu de infobrief van groep 5. Hier kunt u belangrijke informatie vinden over groep 5, voor uw kind. Wanneer u vragen / opmerkingen

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Informatie groep 5 (schooljaar 2011-2012)

Informatie groep 5 (schooljaar 2011-2012) Informatie groep 5 (schooljaar 2011-2012) Zelfstandig werken in groep 5: Op het bord worden de verschillende activiteiten in volgorde genoteerd. In wit zijn de instructiemomenten aangegeven. Met een rode

Nadere informatie

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Welkom in de groepen 4 Groep 4a Dimf van Balen dvbalen@bshofstee.nl Groep 4b Eveline Bindels ebindels@bshofstee.nl Vicky van Beckhoven vvbeckhoven@bshofstee.nl

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen.

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen. Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Groepsnieuwsbrief groep 6-7 nummer 6, 11 april 2014 De zesde nieuwsbrief Taal/spelling

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Wennen We zijn inmiddels alweer 2 weken aan de slag en iedereen heeft zijn draai wel zo n beetje gevonden. Natuurlijk is

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Nummer: 3 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Nummer: 3 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 3 Datum: 05-09-16 Algemeen Belangrijke data: 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle ouders 13 September Schoolreis

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Weekbrief 03 februari Algemene informatie

Weekbrief 03 februari Algemene informatie Algemene informatie Bijbelse Geschiedenis Komende week worden onderstaande verhalen in de groepen verteld: Petrus, Jacobus en Johannes volgen Lucas 5:1-11 De melaatse man Lucas 5:12-16 De verlamde man

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Klasseninformatie schooljaar 2015-2016. Informatie over groep 3 en 4

Klasseninformatie schooljaar 2015-2016. Informatie over groep 3 en 4 Informatie over groep 3 en 4 1. 1. De leerkracht en de groep 2. Dit jaar hebben de kinderen op maandag en dinsdag les van juf Hen van Gils. Op woensdag t/m vrijdag van juf Maike Romp. Wij zijn gestart

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 september 2015

Nieuwsbrief groep 3 september 2015 Nieuwsbrief groep 3 september 2015 Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief. Wij houden u graag op de hoogte van het reilen en zeilen in de groep. Mist u iets in deze nieuwsbrief dan horen we dit graag.

Nadere informatie

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Nieuws over groep 5 Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Vandaag heeft de moeder van Maeva foto s van alle groepen gemaakt. Deze komen op onze schoolsite te staan. Deze agenda en

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Informatiefolder groep 3

Informatiefolder groep 3 Informatiefolder groep 3 Door middel van deze informatiefolder hopen wij u een beeld te geven van wat uw kind leert in groep 3 en welke methodes wij daarvoor gebruiken. Heeft u na het lezen van deze folder

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept.

Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept. Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept. Bijbelvertellingen deze periode: kijk ook eens op www.kindopmaandag.nl Week 36: 31 augustus t/m 3 september 2015 Het paradijs, Genesis 2:8-25 De slang, Genesis

Nadere informatie

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames Groep 6/7 Informatiebrief Schooljaar 2015/2016 Algemeen o Inloop: leerlingen mogen van 8.15 uur en 13.00 uur naar de klas toe gaan. De leerkracht is dan in de klas. Leerkrachten: Op maandag, dinsdag en

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 zs Gerard Alewijnszstraat 48 2988 XD Ridderkerk Tel. 0180-420598 www.cbsdeklimoprijsoord.nl info_klimoprijsoord@pcpobr.nl Weekbrief 2 april 2015 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding

Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding 26 augustus Luizencontrole 26 Startdienst, 19.00 uur in De Hoeksteen 31 Gebedsgroep 31 Rots en Water informatieavond voor ouders

Nadere informatie

-INFO groep 6- Wat doen we zoal in groep 6?

-INFO groep 6- Wat doen we zoal in groep 6? Welkom Wij zijn een groep van 19 kinderen met twee juffen. Op maandag en dinsdag is juf Veldhuis er en op de andere dagen staat juf Ten Hove voor de groep. We hebben samen met de kinderen een fijne start

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 1/2

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 1/2 CBS DE VAART 2015-2016 Informatieboekje groep 1/2 De schoolregels Op onze school zijn 3 hoofdregels. Alle andere afspraken zijn terug te leiden tot deze hoofdregels 1. Ik accepteer en respecteer een ander

Nadere informatie

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden.

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden. Weekbericht van 22 februari 2016. ALGEMEEN: Start instroomgroep op 7 maart 2016 We zijn erg blij dat we vanwege de groei van groep 1 hebben kunnen besluiten om na de voorjaarsvakantie te starten met een

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1.

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016. Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: 31-08-15

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016. Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: 31-08-15 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 31-08-15 Algemeen Belangrijke data: 07 September Start project Kunst (alle groepen) 08 September Informatie avond en jaarvergadering OC/MR

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Weekbrief 13 oktober Algemene informatie

Weekbrief 13 oktober Algemene informatie Algemene informatie Bijbelse Geschiedenis In de week ná de herfstvakantie worden onderstaande verhalen in de groepen verteld: David wordt gezalfd 1 Samuël 16:1-13 De sombere koning 1 Samuël 16:14-23 Een

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne.

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Weekbrief 21 september 2015 Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Studiedag 23 september Woensdag 23 september zijn alle leerlingen vrij. Er is een studiedag voor de

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Moet je doen! Eigen-wijs

Moet je doen! Eigen-wijs 1 Welkom in de groep Beste ouders, wij heten u van harte welkom in groep 5/6. In dit boekje staat een korte omschrijving van groep 5/6. U vindt er informatie over de dagelijkse gang van zaken en andere

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Jesaja 9:1-6 Jesaja 11:1-10 Jesaja 40:1-11 Licht in het donker

Nadere informatie

Groep /

Groep / Groep 4 2017/ 2018 1 Informatiebrief Groep 4 Algemeen: Regels in de klas: - hulpjes in de klas: elke week zijn er twee kinderen hulpje. Zij mogen direct na de bel naar binnen gaan om schriften uit te delen.

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2 Ouderbrief Groep 3 Nummer 2 Belangrijke data 17 21 oktober Herfstvakantie 28 oktober Fietscontrole 2 november Dankdag 13 november Kerk-School-Gezinsdienst (9:30 uur) 21 november 10 minuten gesprekken op

Nadere informatie

Informatiebrief oktober groep 3!

Informatiebrief oktober groep 3! Techniek: Informatiebrief oktober groep 3! De eerste periode zit erop! De kop is eraf: de eerste periode van het schooljaar zit erop. We hebben alle kinderen leren kennen en natuurlijk een start gemaakt

Nadere informatie

Groep /

Groep / Groep 4 2018/ 2019 1 Informatiebrief Groep 4 Algemeen: Regels in de klas: - hulpjes in de klas: elke week zijn er twee kinderen hulpje. Zij mogen direct na de bel naar binnen gaan om schriften uit te delen.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Welkom in groep 3b/4 Bijbelse geschiedenis verhalen Lezen in groep 4 Taal in groep 4

Welkom in groep 3b/4 Bijbelse geschiedenis verhalen Lezen in groep 4 Taal in groep 4 Welkom in groep 3b/4 Wij, juf Arende Panhuis en juf Hermien van den Brink, zijn de twee juffen die dit jaar voor groep 4a staan. Middels deze brief willen we u informeren wat wij dit jaar hopen te leren

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4. Wat gaan we leren? September Beste ouders,

Nieuwsbrief groep 4. Wat gaan we leren? September Beste ouders, Nieuwsbrief groep 4 Beste ouders, September 2017 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van groep 4 voor de komende periode. Vanaf dit schooljaar zullen de leerkrachten van elke groep u als ouder op de hoogte

Nadere informatie

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij?

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij? Het schooljaar is weer begonnen. Dit jaar zijn we gestart met groep 1 tot en met 5. Het was eerst voor iedereen even wennen, maar het gaat nu heel erg goed! Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Juf Mirjam op maandag t/m donderdag voor de groep staat. Op vrijdag is juf Caroline er.

Juf Mirjam op maandag t/m donderdag voor de groep staat. Op vrijdag is juf Caroline er. Groep 3a Wist U dat? Juf Mirjam op maandag t/m donderdag voor de groep staat. Op vrijdag is juf Caroline er. De klassenouders Gwendolyn (moeder van Hugo) en Joyce (moeder van Lisa) zijn. We op zoek zijn

Nadere informatie

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4 Cbs De Akker Informatieboekje van groep 3/4 2014-2015 Het informatieboekje van groep 3/4 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 3/4. Verschillende praktische zaken

Nadere informatie

Nr.3 14 september 2017 schooljaar

Nr.3 14 september 2017 schooljaar Nr.3 14 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse Geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Matteüs 26:17-29 De paasmaaltijd Matteüs 26:30-68 Jezus wordt

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 Even voorstellen: Fenna van de Meerakker 1-2a gedurende het Vivian Rebergen 1-2a jaar in alle + stagiaire Rian (4e jaars Pabo) groepen stagiaires Juliette

Nadere informatie

Nieuwsbrief KWS AGENDA. Beste ouders, Maandag 11 februari ouder-kind-leerkracht gesprekken Adviesgesprekken gr.8

Nieuwsbrief KWS AGENDA. Beste ouders, Maandag 11 februari ouder-kind-leerkracht gesprekken Adviesgesprekken gr.8 Nieuwsbrief KWS AGENDA Beste ouders, Maandag 11 februari Advies gr.8 Dinsdag 12 februari Advies gr.8 Woensdag 13 februari Advies gr.8 Heeft u de mood-moed-moet borden in het raam van de teamkamer gezien?

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie