Woerdblok Nieuws nr.2 Twee maandelijkse uitgave Careyn Woerdblok September 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woerdblok Nieuws nr.2 Twee maandelijkse uitgave Careyn Woerdblok September 2013"

Transcriptie

1 Beste bewoners, Voor u ligt de 2e nieuwsbrief van Woerdblok, nieuwbouw van locatie Pijletuinenhof. In de afgelopen weken hebben we met u een gesprek gehad en de woningen toegewezen voor beschut wonen en wonen met zorg. De zorgvraag is als volgt verdeeld over de locatie Kleinschalig wonen voor dementerende bewoners, bevind zich in heel Vila 1, deze woningen worden door het management ingedeeld. Beschut wonen, de 1e etage van Vila 2 en 3 zijn bestemd voor bewoners die net iets meer begeleiding nodig hebben, dit kan voortkomen uit meerdere soorten zorgvragen. Wonen met zorg, 2e/3e etage van Vila 2 en 2e/3e/4e etage van Vila 3 zijn bestemd voor bewoners met een lichamelijke zorgvraag. De gesprekken zijn op een goede manier verlopen, prettige open gesprekken en ik heb er veel van geleerd. Ik vond het mooi om te zien hoe u en uw familie bezig zijn met de verhuizing, en op welke manier er keuzes gemaakt worden over de plaats om te willen wonen. In de gesprekken zijn ook veel vragen gesteld welke ik met u wil delen in deze brief. Daarnaast volgen er nog een aantal bewoners-/ familie bijeenkomsten en kunt u vragen stellen aan uw EVV-er of via mailadres info.woerdblok@careyn.nl Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Petra van Dijk Locatiemanager Woerdblok Nieuws nr.2 Twee maandelijkse uitgave Careyn Woerdblok September 2013 Meest gestelde vragen in de gesprekken; 1. Komt de plusbus of ander vervoer op locatie, hoe kom ik in dorp? Voor de locatie is een bushalte, waar u zelf gebruik gemaakt van kunt maken. Verder ben ik in overleg met Vitis Welzijn om op gezette tijden de plusbus op locatie te krijgen, om u naar het dorp te brengen. 2. Kunnen we collectief een senioren bed aanschaffen? Voor nu verwacht ik niet dat dit geregeld zal worden. Veel bewoners hebben al een senioren bed en deze verhuizen mee. Mocht hier toch meer belangstelling voor zijn verneem ik dit graag van u, mogelijk kan ik dit alsnog organiseren. 3. Welke appartementen krijgen zonwering? En kan ik deze zelf bedienen? Deze vraag ben ik nog nader aan het uitzoeken. De volgende keer zal ik dit antwoord publiceren. De screens zitten met name aan de zonkant en zijn zelf te bedienen, wel gaan deze bij extreme wind automatisch omhoog. 4. Komt de sleutel al eerder als de dag van de verhuizing? Zodat we alvast kunnen voorbereiden. Deze vraag ben ik nog nader aan het uitzoeken. De volgende keer zal ik dit antwoord publiceren. 5. Moeten we zelf ook dingen ophangen? Hoe gaat het t.a.v. verlichting? U kunt zelf uw schilderijen e.d. ophangen, ook zullen we een klussendienst aanbieden om u hierbij te ondersteunen.

2 6. Kunnen we vooraf kijken op locatie o.a. i.v.m. individuele aanpassingen? Deze vraag staat uit bij de aannemer, maar ik reken erop dat dit zeker aan de orde is en vooraf bepaald kan worden. Van een aantal bewoners weet ik de specifieke vragen, mocht u die ook hebben, meld dit bij de EVV of bij mij. 7. Hoe werkt de verhuizing? De verhuizer neemt deze taak op zich en zal dit regelen, er komt een aparte bijeenkomst om dit aan u te vertellen. Het in- en uitpakken zal wel door u en uw familie geregeld worden, indien nodig zorgen we dat er ook extra hulp voor u komt. 8. Weet u de datum al van de verhuizing? De datum is nog niet bekend, de bouw ligt nog op schema en we krijgen voor de kerst de sleutel en verwachten in maart te verhuizen. Natuurlijk gaan we dit tijdig plannen en aan u bekend maken. 9. Waar zitten de brievenbussen? De brievenbussen zitten bij de ingang van elke Vila. Bij de ingang zitten brievenbussen welke u van binnenuit kunt openen. 10. Komt er een pedicure/ kapster? De huidige kapster en pedicure verhuizen mee naar Woerdblok, wel zullen zij hun diensten aan huis gaan leveren. Natuurlijk kunt u ook uw eigen kapster of pedicure meenemen. 11. Hoe gaat het met boodschappen doen, nu er geen winkel komt? De boodschappen dienst wordt nog nader uitgewerkt, we kijken naar meerdere opties. Voor de eerste behoefte zijn er enkele producten te koop in het restaurant, hierbij moet u denken aan melk, brood, koffie e.d. zaken. 12. Wanneer gaan we gordijnen uitzoeken? Dit najaar gaan we gordijnen uitzoeken, ik ben nog in gesprek met een leverancier en kijk nog naar de offertes. U hoort hier dus nog van! 13. De bestrating van dorp naar de locatie is niet overal goed, o.a. de stoep houdt op langs de grote woerd! Ik zal hiervan melding maken bij de gemeente en dit punt bespreken. Het is mij ook opgevallen dat er maar een kleine stoep is, maar wel veel fijne geasfalteerde wegen/ fietspaden. 14. Zorgvraag kan veranderen, hoe gaat het dan? Uw zorgvraag kan tussen nu en de verhuizing nog veranderen, het kan dus zijn dat we toch de zorgvraag met u gaan bespreken en alsnog, met elkaar, tot de conclusie komen dat een andere woonvorm geschikter is. Voor nu geen zorg, maar zeker iets wat we tijdig bekend zullen maken. 15. Verandert er ook iets financieel voor ons? Financieel zal er voor nu niets veranderen, uw eigen bijdrage verloopt via het CAK en dit zal zo blijven. De bijkomende kosten als broodgelden, waskosten etc. zullen gelijk blijven als nu. Dit staat los van de verhuizing.

3 16. Komen er vaste kasten in de woning? Er zitten geen vaste kasten in de woningen, wel een berging in de hal van de woning. Ik onderzoek de mogelijkheid om collectief een linnenkast in te kopen en aan u beschikbaar te stellen (tegen betaling). 17. Waar kan ik mijn scootmobiel plaatsen? De scootmobielen, en andere hulpmiddelen, kunnen niet in de gang van de etage staan. De brandweer zal dit niet toestaan. In de woning is een berging, waar deze ook in kan. Indien u nog meer mobiel bent, kan deze ook in de fietsenberging op de begane grond van uw Vila staan. Hier zitten ook oplaadpunten en deze ruimte is groot genoeg voor fietsen en scootmobielen. 18. Is er een ruimte om mijn verjaardag te vieren? Wanneer u de verjaardag niet in uw woning wil of kan vieren, is er een ruimte om dit te vieren voor ongeveer 30 mensen. U zult deze ruimte dan huren tegen een vergoeding en zelf de catering verzorgen. 19. Hebben we ook vensterbanken in de woningen? De ramen van de woning zijn over de gehele hoogte van de woning. Wel zitten er vensterbanken in de woon- en slaapkamer. Uw planten krijgen dus een mooie lichte plek! 20. Moet ik de telefoon zelf overzetten? De telefoonaansluiting zal u t.z.t. zelf om moeten zetten van uw huidige woning naar uw nieuwe woning. 21. Is er airco? Er is geen airco in de woning, wel is er een mechanische ventilatie en luchtbehandelingsysteem. Ook is alles goed geïsoleerd en natuurlijk dubbel glas. 22. Brandgevaar i.v.m. de mogelijkheid tot koken? In de woning bevindt zich een inductie kookplaat, 4 pits. Deze kookplaat is direct koud als hij uitstaat. Wel zullen we er aandacht voor hebben en preventief hierop maatregelen nemen indien we merken dat dit bij een persoonlijke situatie gevaarlijk is. Verder zitten er natuurlijk brandmelders in de woning en op de gangen en is het een volledig bewaakte locatie ook t.a.v. brandveiligheid. 23. Zijn de liften groot genoeg? Er zijn 2 liften per Vila. Deze liften zijn beide toegankelijk voor een rolstoel en 1 lift zelfs voor een bed. 24. Kan ik eten op de woning? De maaltijd zal op gezette tijden geserveerd worden in het restaurant, we zijn nog aan het onderzoeken of dit 1 of 2 keer per dag zal zijn. Ook serveren we de maaltijd op de woning, echter met elkaar eten zullen we zeker stimuleren!

4 25. Wat wordt ons adres? Elke woning krijgt een eigen adres en huisnummer, uw post en krant komt dus gelijk in uw eigen brievenbus. De straat heet Schiereiland. 26. Kan ik met de rolstoel op het balkon? Ik zal deze vraag nog even open moeten laten, ik heb hier nog een vraag voor uitstaan. Het is wel zo bedacht, maar ik wil het nog bekijken (vooral i.v.m. de drempel die er ligt van de woning naar het balkon) op locatie. 27. Gaat de bibliotheek ook mee? De bibliotheek is nog een punt van twijfel, er worden eisen gesteld aan het opstellen van de boeken. We krijgen veel open ruimtes, ik moet nog nader bekijken of ik aan de eisen kan voldoen die er gesteld worden. 30. Kan ik een afwasmachine plaatsen op de woning? Er zit een afwasmachine aansluiting in de keuken. U kunt ervoor kiezen om een losse afwasmachine naast het keukenblok te plaatsen. 31. Hoe gaat de wasverzorging? Op de woning is ruimte voor een wasmachine, zodat u zelf/ of uw familie de was kan doen op de woning. Verder zullen we alle was gaan uitbesteden aan de wasserij en zelf niets meer wassen op locatie. Op kleinschalig wonen, zullen we de was grotendeels op de woning regelen. 28. Is er voldoende parkeerruimte? Krijg ik een eigen parkeerplaats? Er zijn veel parkeerplaatsen aan de rand van ons terrein. Voor de bewoners die nu een eigen plaats hebben wil ik in overleg met Arcade een passende oplossing zoeken nabij de ingang van de woonvilla, ik vertrouw erop dat dit in orde zal komen! 29. Kan er een 3D filmpje gemaakt worden over de binnenkant van de locatie en de woning? Dit idee neem ik mee naar de architect en kom hier in de volgende brief op terug. Ik maak wel foto's en die publiceer ik op de kabelkrant, zo ook binnenkort van de binnenkant.

5 Cliëntenraad en Nieuwbouw Woerdblok De leden van de cliëntenraad zijn altijd nauw betrokken geweest bij de nieuwbouw in het Woerdblok. De afgelopen jaren is Pijletuinenhof bezig om zich aan te passen aan de huidige verzorging- en woonwensen. Veel tekeningen en plannen zijn onderwerp van gesprek geweest in onze vergaderingen. Een grote wens van de cliëntenraad en ook van de u was bouwen op de Verdilaan, de plaats waar Pijletuinenhof nu staat. Dit was helaas niet mogelijk! U als bewoner zou dan 3 jaar op een andere locatie moeten wonen en ook een noodvestiging was niet haalbaar. Daarnaast kwam dat Pijletuinenhof afgekeurd was en er geen verzorgingshuis in gevestigd kon worden. In het nieuwe gebouw Woerdblok is, behalve fijn en ruim wonen, straks ook een ruimte waar u zich in alle rust kunt terugtrekken, de zogenaamde stilteruimte. De cliëntenraad heeft zich ingespannen om deze stilteruimte te verwezenlijken. We verwachten in het voorjaar 2014 een naar de eisen van de tijd nieuw verzorginghuis te kunnen betrekken. Het zal wel vreemd en even wennen zijn, maar bedenk dat u er veel voor terug krijgt in de vergelijking met de huidige situatie. Heeft u wensen of vragen, schroom dan niet deze kenbaar te maken aan de locatiemanager Petra van Dijk of anderen en als u wilt kun u ook de cliëntenraad benaderen. Met vriendelijke groet, Vrijwilligerscoördinator Nel Kok 2014 is het zover en gaan we verhuizen naar de nieuwe locatie op het Woerdblok. Dit heeft niet alleen gevolgen voor de bewoners en medewerkers van zorgcentrum Pijletuinenhof maar ook voor al die vrijwilligers die dagelijks langs komen om bijvoorbeeld de was op te halen, koffie te zetten, het eten rond te delen, de bibliotheek te beheren of gewoon gezellig met een van u te gaan wandelen. We vonden het dan ook erg belangrijk om te weten te komen of alle vrijwilligers mee willen verhuizen. Sinds juli worden er dan ook gesprekken met de vrijwilligers gevoerd om er achter te komen of men mee wil verhuizen. Nu na zo n 75 gesprekken te hebben gevoerd met de vrijwilligers, van de totaal in 132 vrijwilligers, kan ik u vertellen dat bijna alle vrijwilligers graag mee willen verhuizen naar de nieuwe huisvesting. Natuurlijk zijn wij daar erg blij om, want ook in ons nieuwe huis zullen we alle vrijwilligers hard nodig hebben voor al die extra dingen. Niet alleen in onze nieuwe omgeving hebben we de vrijwilligers hard nodig, maar ook met de verhuizing van "oud" naar "nieuw". Mocht u willen helpen bij het verhuizen op wat voor manier dan ook, meld u aan!! Met vriendelijke groet, Nel Kok Careyn coördinator vrijwilligerswerk De leden van de cliëntenraad

6 Stichting Vrienden van Ouderen Naaldwijk voert actie voor een beweegtuin bij Woerdblok. Lever uw AH sponsorpunten in bij de locatie of u kunt een bedrag storten op rekeningnummer Heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met uw EVV of mail ons op info.woerdblok@careyn.nl Minimaal 1 keer per week zullen we deze vragen bekijken en beantwoorden.

Woonwijzer. Amaris Schoonoord. rij

Woonwijzer. Amaris Schoonoord. rij Woonwijzer Amaris Schoonoord rij In deze woonwijzer vindt u een aantal zaken op een rij met betrekking tot uw nieuwe appartement. Mocht u vragen hebben, dan kunt u in de meeste gevallen de antwoorden hier

Nadere informatie

Beste bewoners, Groet Petra van Dijk. Ik wens u veel leesplezier. Redactieadres: Astrid Tolhuisen

Beste bewoners, Groet Petra van Dijk. Ik wens u veel leesplezier. Redactieadres: Astrid Tolhuisen r Careyn, editie Pijletuinenhof, nummer 116, mei 2014 Beste bewoners, We staan aan het begin van een nieuwe maand. Een maand van veranderingen, een lach en een traan in het team. In de week van 5 mei gaat

Nadere informatie

Informatiebrochure Zuidesch Emmen

Informatiebrochure Zuidesch Emmen Informatiebrochure Zuidesch Emmen - Over de Zuidesch - Zorg vanuit de Holdert - Plattegronden De Zuidesch Het vormt de schakel tussen de stad en de dierentuin: de Zuidesch. In deze woontoren kijkt u vanaf

Nadere informatie

Zorgeloos Wonen. Zelfstandig wonen met alle hulp dichtbij. Ideaal.

Zorgeloos Wonen. Zelfstandig wonen met alle hulp dichtbij. Ideaal. Zorgeloos Wonen Zelfstandig wonen met alle hulp dichtbij. Ideaal. 1 Zoekt u een huurwoning met hulp, zorg en alle gemakken dicht bij huis? Dan is Zorgeloos Wonen ideaal. In complex De Moerberg in IJmuiden

Nadere informatie

Nieuwbouw Eltheto. December 2011

Nieuwbouw Eltheto. December 2011 Nieuwbouw Eltheto December 2011 Nieuwbouw Eltheto Carintreggeland - 32 plaatsen PG - 20 plaatsen somatiek - Dagvoorziening - Zorgservicecentrum met wijk-/welzijnsfunctie De Goede Woning 56 extramurale

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina 1 In dit nummer 2. De gemeente laat weten 2. Veilig en weer goed zicht 3. Pendelbus is succes 3. Interne verhuizing loopt goed 4. Mevr. Reijneke over haar interne

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina

Nadere informatie

Weber. U bent van harte welkom

Weber. U bent van harte welkom Weber U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Weber 3 Weber en ligging 4 Wegwijs in Weber 5 Faciliteiten 7 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Welkom in Weber U bent van harte welkom in verpleegunit

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312.

Voor actuele huurprijzen kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312. Verhuurbrochure Voorwoord Het seniorenwooncomplex De Kolenbranderhof bevindt zich in het centrum van Tubbergen op de hoek van de Almeloseweg en de Waldeckstraat. De winkels bevinden zich op loopafstand.

Nadere informatie

Tubbergen, januari 2019

Tubbergen, januari 2019 Informatiebrochure januari 2019 Voorwoord Het seniorenwooncomplex De Aanleg bevindt zich in het centrum van Geesteren (Ov) tussen de Vriezenveenseweg en Dorpsstraat. De winkels bevinden zich op loopafstand.

Nadere informatie

Almenum Verzorgd wonen

Almenum Verzorgd wonen Woonzorgcentrum Almenum Verzorgd wonen Verzorgd wonen in Almenum Fraai gelegen aan het Van Harinxmakanaal in historisch Harlingen ligt Woonzorgcentrum Almenum. Almenum heeft 162 comfortabele seniorenwoningen.

Nadere informatie

Samen zorgen Informatie voor mantelzorgers

Samen zorgen Informatie voor mantelzorgers Samen zorgen Informatie voor mantelzorgers www.szr.nl SZR vindt de inbreng van een mantelzorger erg belangrijk. U kent uw naaste/familie en weet hoe hij of zij de zorg het liefst wil ontvangen. Tips voor

Nadere informatie

Welkom in Drieën-Huysen!

Welkom in Drieën-Huysen! Drieën-Huysen Welkom in Drieën-Huysen! Drieën-Huysen is een middelgroot verpleeg- en verzorgingshuis in Vlaardingen. Ruim 140 appartementen worden langdurig bewoond door alleenstaande ouderen en echtparen.

Nadere informatie

Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem

Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem Correspondentieadres De Gouden Leeuw Groep b.v. Postbus 607 7000 AP Doetinchem T 0314-38 07 99 F

Nadere informatie

Persona s zorgtechnologie ouderenzorg Tangenborgh najaar 2015

Persona s zorgtechnologie ouderenzorg Tangenborgh najaar 2015 Persona s zorgtechnologie ouderenzorg Tangenborgh najaar 2015 Mevrouw van de Berg intramurale zorg bewoner Heidehiem Kim de Jong EVV-er Anna de Vries - medewerker verzorging intramurale zorg en thuiszorg

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wonen in Idesta Doarpshiem

Informatiebrochure. Wonen in Idesta Doarpshiem Informatiebrochure Wonen in Idesta Doarpshiem Idesta Doarpshiem Inhoud: Idesta Doarpshiem Dienstverlening, kennismaking en verhuizing Zorg- en huurovereenkomst Personele bezetting Medewerkers zorg Welzijnsactiviteiten

Nadere informatie

Woningstichting Tubbergen verzorgt de verhuur van de appartementen.

Woningstichting Tubbergen verzorgt de verhuur van de appartementen. Verhuurbrochure Voorwoord Het seniorenwooncomplex De Kolenbranderhof bevindt zich in het centrum van Tubbergen op de hoek van de Almeloseweg en de Waldeckstraat. De winkels bevinden zich op loopafstand.

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Woningstichting Tubbergen verzorgt de verhuur van de appartementen.

Woningstichting Tubbergen verzorgt de verhuur van de appartementen. Verhuurbrochure September 2018 Voorwoord Het seniorenwooncomplex De Kolenbranderhof bevindt zich in het centrum van Tubbergen op de hoek van de Almeloseweg en de Waldeckstraat. De winkels bevinden zich

Nadere informatie

De Deuderick. De naam De Deuderick is een afgeleide van een bekende boerderij in Brummen.

De Deuderick. De naam De Deuderick is een afgeleide van een bekende boerderij in Brummen. VERSIE 4.0/januari 2014 2 Welkom De Deuderick U bent van harte welkom in verpleegunit De Deuderick. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze

Nadere informatie

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in Gewoon prettig wonen in Careyn De Ark Op een steenworp afstand van Den Haag en het Westland en op loopafstand van het gezellige centrum van Wateringen ligt het woonzorgcomplex De Ark. De Ark combineert

Nadere informatie

Kennismaking met Woonzorgcentrum

Kennismaking met Woonzorgcentrum Kennismaking met Woonzorgcentrum Vreeswijk Vreeswijk, dicht bij u in de buurt In Nieuwegein kunt u de zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis of op uw eigen appartement in het woonzorgcentrum

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom Verpleegunit Avondzon U bent van harte welkom Inhoud Welkom in de verpleegunit in Avondzon 3 Het ontstaan van de verpleegunit in Avondzon 4 Wonen in de verpleegunit in Avondzon 5 Faciliteiten 7 Adres-

Nadere informatie

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Vrijwilligers om cliënten te bezoeken voor een praatje of evt. een spelletje doen; Vrijwilligers

Nadere informatie

TE HUUR. Interesse in deze woning? Herman Gorterlaan SE Eindhoven. 432 p.m. ex.

TE HUUR. Interesse in deze woning? Herman Gorterlaan SE Eindhoven. 432 p.m. ex. TE HUUR Herman Gorterlaan 69. 5644 SE Eindhoven 432 p.m. ex. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 432 p.m. ex. Postcode 5644 SE Ligging

Nadere informatie

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P carintreggeland huis Dokter Eekmanhof DENEKAMP Veilig thuis in het centrum van Denekamp Van harte welkom! Wilt u graag een woning met op een levendige en toegankelijke locatie? Met een afgeschermd terras?

Nadere informatie

met de wmo doet iedereen gewoon mee

met de wmo doet iedereen gewoon mee De Wet maatschappelijke ondersteuning eenvoudig verteld Dit boekje met informatie over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) legt de belangrijkste onderdelen van de Wmo uit. Wilt u meer weten over

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte De Reuselhof 7 Postboxen 8 Informatieblad Op Dreef

Nadere informatie

De Schauw in Putten. Kwaliteit in wonen en zorg. 36 Seniorenappartementen in de sociale huursector

De Schauw in Putten. Kwaliteit in wonen en zorg. 36 Seniorenappartementen in de sociale huursector De Schauw in Putten Kwaliteit in wonen en zorg 36 Seniorenappartementen in de sociale huursector Algemeen Woon- Zorgcentrum De Schauw voldeed niet meer aan de huidige eisen van wonen en zorg. De kamers

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium Mei 2014 Beste lezer, Met dit bulletin informeren wij u over de bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium. In 2013 heeft ZINN samen met Woningstichting Patrimonium

Nadere informatie

Contact Warande Wooncentrum In de Dennen Arnhemse Bovenweg 20-78, Zeist

Contact Warande Wooncentrum In de Dennen Arnhemse Bovenweg 20-78, Zeist Contact Warande Wooncentrum In de Dennen Arnhemse Bovenweg 20-78, Zeist T 030 693 80 29 E info@warandeweb.nl W www.warandeweb.nl Meer informatie of aanmelden Voor meer informatie en eventueel een rondleiding

Nadere informatie

Welkom in Heerenhof Locatie Sprenkelaarshof

Welkom in Heerenhof Locatie Sprenkelaarshof Welkom in Heerenhof Locatie Sprenkelaarshof VERSIE 5.0/ januari 2014 2 Welkom in Heerenhof U bent van harte welkom in Heerenhof. Ondanks dat wij nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het

Nadere informatie

Wilt u advies van een specialist over een onderwerp? Vink dit dan aan in de laatste kolom.

Wilt u advies van een specialist over een onderwerp? Vink dit dan aan in de laatste kolom. Thuiscomfort Checklist Hoe comfortabel, veilig en toegankelijk woon ik? Is uw woning geschikt om er uw leven lang zelfstandig en comfortabel te wonen? De Thuiscomfort Checklist stelt per ruimte in huis

Nadere informatie

DE OMLOOP 38, KAMPEN. Indeling:

DE OMLOOP 38, KAMPEN. Indeling: DE OMLOOP 38 KAMPEN DE OMLOOP 38, KAMPEN Schitterend, zonnig appartement met riant, rustgevend uitzicht over rivier de IJssel en de uiterwaarden van Kampen. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping

Nadere informatie

Nieuwsbrief Verhuizing De Burght Oostburg - Breskens. Nr. 2 26 april 2007. Geachte lezer,

Nieuwsbrief Verhuizing De Burght Oostburg - Breskens. Nr. 2 26 april 2007. Geachte lezer, Nieuwsbrief Verhuizing De Burght Oostburg - Breskens Nr. 2 26 april 2007 Geachte lezer, Hierbij treft u de 2 e Nieuwsbrief aan i.v.m. de tijdelijke verhuizing van De Burght naar Breskens. De Nieuwsbrief

Nadere informatie

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R carintreggeland huis DE STOEVELAAR GOOR Aan de rand van Goor, met uitzicht over het Twentse landschap. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige

Nadere informatie

Woonhaven. U bent van harte welkom

Woonhaven. U bent van harte welkom Woonhaven U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Woonhaven 3 Woonhaven en ligging 4 Wegwijs in Woonhaven 5 Faciliteiten 8 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Comfortabel wonen met service naar wens

Comfortabel wonen met service naar wens Comfortabel wonen met service naar wens VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 1 30-01-2006 11:10:26 juiste balans tussen wonen, zorg en welzijn De VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 2 30-01-2006

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

bouwen aan wonen met zorg Weer op uzelf: Ik ga huren! Informatie voor senioren die naar een zelfstandig huurappartement verhuizen

bouwen aan wonen met zorg Weer op uzelf: Ik ga huren! Informatie voor senioren die naar een zelfstandig huurappartement verhuizen bouwen aan wonen met zorg Weer op uzelf: Ik ga huren! Informatie voor senioren die naar een zelfstandig huurappartement verhuizen Weer op uzelf? U woont in een verzorgingshuis of een aanleunwoning naast

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

COSBO WONEN WELZIJN & ZORG. Enquête door COSBO en betrokken organisaties in Soest SOESTERS WILLEN SAMEN OUDER WORDEN, MAAR.IN SOEST NATUURLIJK.

COSBO WONEN WELZIJN & ZORG. Enquête door COSBO en betrokken organisaties in Soest SOESTERS WILLEN SAMEN OUDER WORDEN, MAAR.IN SOEST NATUURLIJK. WONEN WELZIJN & ZORG SOESTERS WILLEN SAMEN OUDER WORDEN, MAAR.IN SOEST NATUURLIJK. DAT KAN TOCH? ALS JE HET MAAR REGELT! Enquête door COSBO en betrokken organisaties in Soest Deze enquête gaat om uw toekomst.

Nadere informatie

Goed wonen voor iedereen

Goed wonen voor iedereen Goed wonen voor iedereen dus ook voor mensen met een beperking kiezen voelen gebruiken Iedereen heeft recht op goed wonen. Kiezen Zelf kunnen kiezen waar en met wie je woont Gebruiken Gebruik kunnen maken

Nadere informatie

IJsselstroom AZ Zoetermeer k.k.

IJsselstroom AZ Zoetermeer k.k. TE KOOP IJsselstroom 193 2721 AZ Zoetermeer 430.000 k.k. KENMERKEN Prijs 430.000 k.k. Postcode 2721 AZ Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Portiekflat Garage Garage, Parkeerplaats Woonruimte

Nadere informatie

6 starterswoningen Huijbergseweg Philomenahof. Hoogerheide. koopwoningen. 1 Starterswoningen Hoogerheide

6 starterswoningen Huijbergseweg Philomenahof. Hoogerheide. koopwoningen. 1 Starterswoningen Hoogerheide 6 starterswoningen Huijbergseweg Philomenahof Hoogerheide 1 Starterswoningen Hoogerheide koopwoningen Wonen West Brabant, een betrouwbare partner Wonen West Brabant is een woningcorporatie met ongeveer

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl.

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel: 045 571 79 76 HEERLEN Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. Luxueus en modern appartement (bouwjaar 2000) op de 16e etage

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo

Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving,

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Assenrade. U bent van harte welkom

Assenrade. U bent van harte welkom Assenrade U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Assenrade 3 Assenrade en ligging 4 Wonen in Assenrade 5 Faciliteiten 7 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Appartement Huur. - Gustav Mahlerlaan 549-C Amsterdam, NoordHolland Nederland

Appartement Huur. - Gustav Mahlerlaan 549-C Amsterdam, NoordHolland Nederland Appartement Huur - Gustav Mahlerlaan 549-C Amsterdam, NoordHolland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: Nieuwbouw luxe 2 slaapkamer appartement (gestoffeerd) met eigen parkeerplaats,

Nadere informatie

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen.

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Fijn wonen vragenlijst Persoonlijke vragen: Wat vind je

Nadere informatie

Enquête Vijverhof complex Nieuwkoop Samenwerking van HBV & PGSN

Enquête Vijverhof complex Nieuwkoop Samenwerking van HBV & PGSN Enquête Vijverhof complex Nieuwkoop Samenwerking van HBV & PGSN Sinds de eerste verhuizingen naar de nieuwe Vijverhof zijn er diverse klachten geweest, bijvoorbeeld over de liften en de brievenbussen,

Nadere informatie

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk zonnehuisgroep amstelland Kleinschalig wonen Mijn man voelt zich echt thuis. Hij heeft zijn eigen kamer, maar brengt veel tijd door in de gezellige huiskamer met de andere bewoners. Elke dag helpt hij

Nadere informatie

Carinova. Woonzorg. Vertrouwd dichtbij. www.carinova.nl

Carinova. Woonzorg. Vertrouwd dichtbij. www.carinova.nl Carinova Woonzorg Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl Wonen met zorg Carinova Woonzorg biedt wonen en zorg in zes woon- zorgcentra en twee verpleeghuizen. De woon- zorgcentra zijn Park Braband, De Diessenplas,

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 1 1. Wat gaan we bouwen? 2 2. Plattegronden 3 3. Huurprijzen 9 4. Hoe komt u in aanmerking? 10 5. Extra informatie: 11 Parkeren

Nadere informatie

Bloemendalsweg 13 F13 - Colmschate

Bloemendalsweg 13 F13 - Colmschate - Vraagprijs 212.000,- k.k. Omschrijving Bloemendalsweg 13 F13 - Dit appartement ligt op een heel fijne plek aan de rand van (Deventer-Oost). Met een vrij en weids uitzicht over de bosrijke omgeving en

Nadere informatie

MAKELAARSGILDE. Langegracht 67 G te Leiden. 125.000 k.k. www.remax.nl

MAKELAARSGILDE. Langegracht 67 G te Leiden. 125.000 k.k. www.remax.nl MAKELAARSGILDE Langegracht 67 G te Leiden 125.000 k.k. www.remax.nl Starters, studenten en beleggers opgelet! Aan de Langegracht, midden in het historische centrum van Leiden, ligt dit leuke en net afgewerkt

Nadere informatie

Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning)

Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning) Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning) Inhoudsopgave Even voorstellen...4 Indicatie en zorgzwaartepakket...5 Verhuizing naar woonservicecentrum...5 Wonen...5 Inrichting...5 Privacy...6 Toegang

Nadere informatie

Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal

Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal Resultaten van de Omegawoningen De Woning Stank uit putje (riolering) 2 Sanitair is oud Afvoer is slecht Tocht en vocht; condens Enkel glas

Nadere informatie

ditie E Berkenhove www.atlant.nl

ditie E Berkenhove www.atlant.nl Wonen in Berkenhove Berkenhove ligt op een prachtige locatie Vlakbij appartementencomplex Berkenhove vindt u de binnenstad van Apeldoorn. Theater Orpheus ligt op loopafstand, net als de gezellige winkels

Nadere informatie

Hulp bij de keuze van een verpleeghuis of andere woonvorm

Hulp bij de keuze van een verpleeghuis of andere woonvorm Checklist oriëntatie woonvormen INFORMATIEBLAD behorend bij Van thuis naar verpleeghuis; ondersteuning van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Handreiking voor zorgverleners (Groenewoud & de Lange

Nadere informatie

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Wekelijks verse bloemen bij Eens per week is er een bloemenkraam in de hal. Verder vindt u vlakbij appartementencomplex

Nadere informatie

Verslag van de informatiebijeenkomst voor bewoners en familieleden Parkwijk d.d. 9-12-2015.

Verslag van de informatiebijeenkomst voor bewoners en familieleden Parkwijk d.d. 9-12-2015. Verslag van de informatiebijeenkomst voor bewoners en familieleden Parkwijk d.d. 9-12-2015. Opening Joke Ricke, directeur-bestuurder HOZO, opent de bijeenkomst en heet de aanwezigen van harte welkom. Zij

Nadere informatie

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden Verzorgd Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland

Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland Meld u ook aan als vrijwilliger! 2 Het waarom van vrijwilligerswerk De één doet het om een zinvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. De ander doet het om andere

Nadere informatie

www.thuisinleyenburg.nl TE KOOP: NIEUWENDAMLAAN 50 DEN HAAG

www.thuisinleyenburg.nl TE KOOP: NIEUWENDAMLAAN 50 DEN HAAG www.thuisinleyenburg.nl TE KOOP: NIEUWENDAMLAAN 50 DEN HAAG ALGEMENE OMSCHRIJVING ZONNIG 2-KAMER APPARTEMENT MET FRAAI UITZICHT Geweldig appartement (ca. 55m2) voor starters en senioren. De woning is gelegen

Nadere informatie

Totale project: 74 ruime en comfortabele seniorenappartementen. Goed geïsoleerd, met energielabel A ++ en van zeer goede kwaliteit.

Totale project: 74 ruime en comfortabele seniorenappartementen. Goed geïsoleerd, met energielabel A ++ en van zeer goede kwaliteit. VERHUURBROCHURE Kruidentuin Putten Ligging De 13 luxe en comfortabele appartementen maken deel uit van een gezichtsbepalend dorpsvernieuwingsproject, midden in het centrum van Putten. Gesitueerd rondom

Nadere informatie

Zo ja, de volgende personen (met naam organisatie) waren daarbij betrokken:

Zo ja, de volgende personen (met naam organisatie) waren daarbij betrokken: WERKFORMULIER Datum: Adres groepswoning: Zorgorganisatie: Invuller: Dit is een gezamenlijk ingevulde lijst: ja/nee Zo ja, de volgende personen (met naam organisatie) waren daarbij betrokken: Afspraken

Nadere informatie

VERSIE 2.0/februari

VERSIE 2.0/februari VERSIE 2.0/februari 2012 2 Welkom in Weber U bent van harte welkom in verpleegunit Weber. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze verpleegunit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Verhuizing De Burght Oostburg - Breskens. Nr. 1 13 maart 2007. Geachte lezer,

Nieuwsbrief Verhuizing De Burght Oostburg - Breskens. Nr. 1 13 maart 2007. Geachte lezer, Nieuwsbrief Verhuizing De Burght Oostburg - Breskens Nr. 1 13 maart 2007 Geachte lezer, Hierbij treft u de 1 e Nieuwsbrief aan i.v.m. de tijdelijke verhuizing van De Burght naar Breskens. De Nieuwsbrief

Nadere informatie

Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers

Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers Het Hoefijzer Het Hoefijzer bestaat uit 45 levensloopbestendige appartementen verdeeld over twee gebouwen in drie bouwlagen. Het hoofdgebouw, voorzien van

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

- Indien u voor een verhuisbedrijf kiest, kunt u het beste meerdere offertes aanvragen

- Indien u voor een verhuisbedrijf kiest, kunt u het beste meerdere offertes aanvragen Verhuistips! Verhuis Checklist Stap 1 Kort na de beslissing om te verhuizen» - Plan de verhuisdatum - Zeg de huur van uw woning (schriftelijk) op - Bied uw koopwoning bij uw makelaar aan - Bij een koopwoning

Nadere informatie

wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar

wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar Enthousiast Tijdens het dagelijkse koffie-uurtje is het gezellig druk in de ontmoetingsruimte. Elke dag schuiven bewoners bij elkaar aan

Nadere informatie

Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer

Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer Hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen. In een omgeving met

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

De Deuderick. U bent van harte welkom

De Deuderick. U bent van harte welkom De Deuderick U bent van harte welkom Inhoud Welkom in De Deuderick 3 De Deuderick 4 Wonen in De Deuderick 5 Faciliteiten 8 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Stads-oase aan het Le Roy park

Stads-oase aan het Le Roy park Stads-oase aan het Le Roy park 32 duurzame appartementen Lewenborg Medio maart zijn we gestart met de bouw van 32 appartementen aan de Kajuit, bij het Le Roy park in de wijk Lewenborg. Aannemer Salverda

Nadere informatie

Verhuis Checklist Space Winner

Verhuis Checklist Space Winner Verhuis Checklist Space Winner Een verhuizing vindt altijd in verschillende etappes plaats. Space Winner Self Storage heeft de verhuischecklist uitgewerkt in 9 periodes. Hiermee kunt u de verhuizing goed

Nadere informatie

* 44 mensen geven aan te willen verhuizen binnen 5 jaar en nog eens 27 tussen 5 en 10 jaar

* 44 mensen geven aan te willen verhuizen binnen 5 jaar en nog eens 27 tussen 5 en 10 jaar Enquête Woonbehoefte Na het gereedkomen van de Woonvisie is het dorpsberaad gestart met de uitwerking om tot dit gewenste beeld te komen. Als eerste is d.m.v. een enquête geïnventariseerd wat de vraag

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

HERODOTUSPLEIN 227 EINDHOVEN. Bouwjaar: 2004. Inhoud woning: 245 m³. Woonoppervlakte: 90 m²

HERODOTUSPLEIN 227 EINDHOVEN. Bouwjaar: 2004. Inhoud woning: 245 m³. Woonoppervlakte: 90 m² HERODOTUSPLEIN 227 EINDHOVEN Bouwjaar: 2004 Inhoud woning: 245 m³ Woonoppervlakte: 90 m² Aanvaarding: Makelaar: In overleg Peter de Kok Fenomenaal uitzicht! Op aantrekkelijk hoogte gelegen gelegen 3 kamer-appartement

Nadere informatie

VERSLAG INFORMATIEBIJEENKOMSTEN NIEUWBOUW VOORBURG

VERSLAG INFORMATIEBIJEENKOMSTEN NIEUWBOUW VOORBURG VERSLAG INFORMATIEBIJEENKOMSTEN NIEUWBOUW VOORBURG 13 februari 2017 Presentatie Richard Spraakman, locatiemanager WZH Rustoord en WZH Leilinde Na de presentatie was er de gelegenheid tot het stellen

Nadere informatie

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld Zelfstandig wonen met zorg, service en gemak WZH Hoge Veld gelegen aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag, tussen Rijswijk en Wateringen, biedt Garantwoningen voor ouderen

Nadere informatie

Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard

Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard De Pieter Raat Stichting Dolomiet 2 1703 DX Heerhugowaard 072 576 72 00 info@dprs.nl / www.dprs.nl De Pieter Raat Stichting De Pieter Raat Stichting

Nadere informatie

Beste verwanten en buren

Beste verwanten en buren juli-augustus 2014 Bouwbrief 6 Herontwikkeling locatie De Wissel Beste verwanten en buren Voorlopig is dit de laatste bouwbrief wat de gebouwen W5 en W7 betreft. Men gaat er namelijk 3 juli al naartoe

Nadere informatie

Vijverhof. Groot in kleinschalig wonen. Onderscheidend in wonen en zorg voor ouderen

Vijverhof. Groot in kleinschalig wonen. Onderscheidend in wonen en zorg voor ouderen Onderscheidend in wonen en zorg voor ouderen Vijverhof Groot in kleinschalig wonen De Rijnhoven Ouderenzorg in Woerden, Harmelen, Vleuten, De Meern, Mon2oort en Leidsche Rijn. Wonen zoals thuis Een ruime

Nadere informatie

Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem

Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem Het Hamrikheem is een woonzorgcentrum voor mensen met langdurige psychiatrische beperkingen. U woont hier zo gewoon mogelijk. Wij bieden de begeleiding

Nadere informatie

MAKELAARSGILDE. Vijf Meilaan 272 te Leiden. 175.000,- k.k. www.remax.nl

MAKELAARSGILDE. Vijf Meilaan 272 te Leiden. 175.000,- k.k. www.remax.nl MAKELAARSGILDE Vijf Meilaan 272 te Leiden 175.000,- k.k. www.remax.nl Goed onderhouden 3-kamer appartement op de bovenste verdieping van het luxe appartementencomplex Arioso gevestigd in de Fortuinwijk.

Nadere informatie