Parfumhuis volgens de oude Franse tradities

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Parfumhuis volgens de oude Franse tradities"

Transcriptie

1 In Fine Franchise

2 Franchise

3 Parfumhuis volgens de oude Franse tradities Een parfum kiezen dat perfect bij je past, met de ingrediënten die bij jouw unieke karakter horen. Onder toeziend oog en begeleid door een meester parfumeur. Deze eeuwenoude Franse traditie wordt nu ook ervaren door klanten in Nederland, Luxemburg, Bangkok en België. In tegenstelling tot een parfumerie, dat vooral fungeert als distributiekanaal voor diverse merken, vertegenwoordigt een parfumhuis In Fine haar eigen merk (zoals Maison Guerlain in Parijs ook een parfumhuis is). In Fine richt zich op haar eigen collectie met een duidelijke controle en aandacht voor sfeerschepping. Het is een unieke manier van parfums kiezen, waarbij alleen wordt voortgegaan op de reactie van de neus. In Fine is een Frans parfum merk, gesticht in 1979 door Jean Patout en het enige merk ter wereld met zo n uitgebreide collectie.

4 Succes factoren Het concept van In Fine is uniek, zowel op productniveau als in concept. De klant staat daadwerkelijk centraal, dit is geen loze kreet. In Fine is een franse collectie met lichte subtiele parfums, een reeks voluptueuze en vrouwelijke parfums en eigenzinnige en excentriekere parfums. Bij In Fine krijgt elke klant de kans om zelf op het gemak een parfum te kiezen welke perfect past, uit een collectie van meer dan 50 parfums.met de favoriete parfums wordt de klant geparfumeerd (liefst niet meer dan 4) en zo controleren de kenners of die parfums ook goed blijven met iemands eigen lichaamsgeur. Na vijf à tien minuten beslist de klant welke parfum het best past. Bij In Fine ontdekken klanten het eigen parfum op een bijzondere manier. Net zoals dit 200 jaar geleden in Parijs ook gebeurde bij de maître parfumeur. Zij krijgen een uitgebreide uitleg over het parfum dat zij hebben gekozen en waarom het zo goed past bij huneigen identiteit. Franchisenemers van In Fine worden niet belast met hoge voorraden en In Fine gaat nooit mee in uitverkoopperiodes. De verplichte minimale afname is zeer beperkt waardoor het risico minimaal blijft. De franchisenemer wordt niet belast met een omzetfee, er is ook geen entreefee verschuldigd.

5 In Fine Parfum In Fine is het enige label ter wereld met zo n uitgebreide collectie karakterparfums. Het merk onderscheidt zich met een waaier aan zeer bijzondere en gedistingeerde parfums In een commercieel segment worden te speciale parfums vaker geweerd omdat ze niet genoeg verkopen. Voor In Fine zijn deze expliciete parfums stuk voor stuk zeldzame pareltjes, juist omdat ze zo apart zijn. In Fine is alles behalve een massa parfum, maar een parfum voor zij/hij die zich meer wil profileren en speciaal durft zijn. Naast deze uitgesproken en gedurfde parfums biedt In Fine uiteraard ook een reeks meer subtielere, klassieke en toegankelijke parfums.

6 Jarenlange ervaring Het parfumhuis In Fine is ontstaan in 1979 in het idyllische dorpje Velleron, in het zuiden van Frankrijk. Het concept van In Fine werd ontwikkeld door de Franse meester parfumeur Jean Patout. Nadat hij bij Lancôme de nodige bagage had verworven startte hij zijn eigen bedrijf. De eerste winkel van In Fine is ontstaan in Velleron in Toen enkele jaren nadien de collectie meer en meer uitgebreid werd, opende er een tweede filiaal in Sainte Marie de la Mer, een typische Zuid Franse badgemeente aan de Middellandse Zee. Iets later volgden dan nog Parijs en Avignon. Nu zijn er ook vestigingen in Antwerpen, Kanegem, Luxemburg, Haarlem en Bangkok.

7 Verkoop concept Workshops, Passanten B2B, Presentaties en Evenementen

8 Workshops Matinee Parfumee Parfum proeverij vergezeld van een lekker en uitgebreid ontbijt. Het gezelschap gaat eerst samen ontbijten, dit wordt dan gevolgd door de 'In Fine' parfum proeverij. Soiree Parfumee Parfum proeverij in groep vergezeld van champagne, wijn of andere frisdranken en versnaperingen (chocolade en zoutjes). Gezellig met vriendinnen, clubs, voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeestjes, Dit alles in een stijlvolle en ontspannen ambiance. Praktische informatie Aantal personen: 4 à 10 personen (op maat voor grotere groepen) Deelnemers krijgen een gedetailleerde introductie over het parfumhuis In Fine Deelnemers gaan de parfums ruiken en kiezen welke geuren ze het best vinden De keuzes worden in detail in groep besproken (zeer ludiek en verrassend moment) Elke persoon ontvangt een 50 ml parfum Een matinée start tussen en uur, Soiree tussen uur en uur Duur: ongeveer 2,50 uur Prijs: 59 pp (indien 50 ml) en 89 pp (indien 100 ml ), deze prijs is all in

9 Passanten De winkels van In Fine zijn toegankelijk tijdens de normale openingsuren. Klanten hoeven geen afspraak te maken indien zij voor zichzelf een parfum wensen te komen uitkiezen. Een goed advies aan een klant neemt ongeveer een twintigtal minuten in beslag. Nadat de klant het parfum heeft gekozen kan deze kiezen tussen de verschillende formaten die hierin beschikbaar zijn, namelijk 30, 50 of 100 ml parfum. Het aantal passanten welke de winkel bezoekt is sterk afhankelijk van de locatie en de mate van locale naamsbekendheid.

10 B2B Het productiehuis van In Fine in Frankrijk lanceert parfums voor de eigen In Fine lijn, maar doet dit ook in opdracht van b.v. modemerken of artiesten die commercieel een parfum wensen te lanceren. Franchisenemers van In Fine krijgen hun exclusieve verzorgingsgebied waar binnen zij wederverkopers kunnen aanwijzen. Er zijn talloze manieren denkbaar om samen te werken met bedrijven. Voorbeelden zijn kerstpakketten, relatiegeschenken, participaties, bedrijfsuitjes, etc.

11 Presentaties en Evenementen Recepties In Fine is een prachtige locatie om recepties en parfumproeverijen te combineren. Indien gewenst kan samengewerkt worden met een cateringbedrijf voor uitgebreidere recepties. Goed voor groepen tot ongeveer 40 personen indien receptie volledig indoor of 150 personen indien deels outdoor. Presentaties Parfums proeven en testen is steeds een enorm zinnenprikkelend gegeven, maar soms is er ook nood aan een educatieve toets waarbij het ervaren van de parfums wordt voorafgegaan door een lezing of presentatie waarbij, afhangende van uw behoeften, de nadruk wordt gelegd op specifieke aspecten. Hierbij worden verschillende onderwerpen behandeld: Historie en evolutie van parfum, Productie van parfum, Ingrediënten van parfum, Neus als primair zintuig, Link met een bedrijf. Parfum presentaties kunnen zowel op bij In Fine zelf (voor kleinere groepjes) of op locatie gegeven worden. Parfum entertainment Bedrijven, evenementen bureaus of clubs kan u doen beroep op "In Fine" teneinde voor het nodige 'parfum entertainment' te zorgen. Maison 'In Fine' is een prachtig kader voor jubilea, opendeur- en feestdagen, speciale evenementen voor klanten, personeel, productlanceringen etc.

12 Expansie visie en strategie In Fine breidt haar succesformule nu uit naar meerdere landen, op basis van franchise. In Fine is een exclusief concept, het aantal vestigingen zal beperkt blijven. Het is de bedoeling dat er vestigingen komen in steden met een grote regionale verzorgingsfunctie. Franchisenemers krijgen het recht om de exclusieve regio te bewerken en meerdere vestigingen te openen.

13 Samenwerken op basis van franchise Franchisenemers krijgen een exclusief verzorgingsgebied toegewezen. Naast actieve klantenwerving en acquisitie binnen dit gebied bestaat de mogelijkheid om meerdere vestigingen te openen en samenwerkingsverbanden aan te gaan met wederverkopers. Franchisegever en franchisenemer werken op een intensieve manier samen op basis van full franchise. Kandidaten kunnen rekenen op uitvoerige begeleiding, zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de exploitatie. Er is geen entreefee verschuldigd om gebruik te mogen maken van het beproefde concept, daarna is er ook geen afdracht van toepassing.

14 Kenmerken samenwerking Entreegeld: Geen Jaarlijkse fee's: Geen Investering: Startvoorraad ,- inclusief verpakkingsmateriaal Overige investeringen afhankelijk van locatie en situatie Benodigd eigen vermogen: Minimaal 25% Omzet en brutowinst: Op aanvraag Type samenwerking: Hard franchise Training: In company training, afgestemd op ervaringsniveau van de deelnemer. Hoe is de inkoop geregeld: Centraal via de franchisegever Netto verkoopoppervlakte: m² Locatieomschrijving: A2, B1 locatie, karakterpand liefst aan de rand van de binnensteden.

15 Onze organisatie In Fine is een samenwerking tussen meester parfumeur Jean Patout en ondernemers echtpaar Ivo Jacobs en Myriam Nussbaum. Patout is verantwoordelijk voor de productontwikkeling, Ivo en Myriam zijn eigenaar van het parfumhuis in Antwerpen en zijn tevens franchisegever. Deze manier van samenwerken combineert productkennis en ondernemerschap op een inspirerende manier. Franchisenemers maken gebruik van de kennis, de ervaring en de netwerken van franchisegever en meester parfumeur. Het concept is continu in ontwikkeling, op productniveau en op het gebied van conceptontwikkeling.

16 Profiel franchisenemer Potentiële franchisenemers blinken uit in ondernemerschap, hebben aantoonbare affiniteit met de branche en opereren succesvol in zowel retail als business to business. De beschikking over een eigen vermogen van minimaal 25% van de totale investering is een minimum voor een gezonde exploitatie. Andere eigenschappen zijn: grote mate van gastvrijheid kunnen tonen kansen kunnen zien en daarnaar handelen, met alle niveaus kunnen omgaan, uitstekend mondeling kunnen communiceren, en van mensen houden

17 Contactgegevens Voor meer informatie over In Fine franchise: Emma Briggs Franchise Consultant 2way Consultancy Mobile:

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Franchise WerkAdvies zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Bedrijfsadviesbureau met een brede klantenkring WerkAdvies is een bedrijfsadviesbureau dat zich

Nadere informatie

Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid.

Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid. Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid. Franchiser worden was voor ons een mooie kans om mee te groeien binnen hun organisatie. Voorwoord

Nadere informatie

Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden

Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden 2 Als uitvaartondernemer help je nabestaanden met nagenoeg álles. Je bent echt van toegevoegde waarde. Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen

Nadere informatie

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 17/10/13 11:10 Albert Heijn, aangename kennismaking! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 2 17/10/13 11:11 Plezierig winkelen

Nadere informatie

www.brazucacoffee.nl

www.brazucacoffee.nl www.brazucacoffee.nl Brazuca Coffee verkoopt niet zomaar koffie, maar koffie die speciaal uit Brazilië wordt geïmporteerd. De bonen worden vervolgens op ambachtelijke wijze in Amsterdam gebrand. Deze bijzondere

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Word jij Bakker Bart?

Word jij Bakker Bart? Word jij Bakker Bart? Welkom bij Bakker Bart Je kent Bakker Bart. Net als tienduizenden andere mensen, die dagelijks bij één van de Bakker Bartwinkels komen voor heerlijk vers brood, zo n beroemde supersaucijs

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

BEN JIJ EEN ECHTE CHOCO BAAS? WORD JIJ ONZE NIEUWE FRANCHISE ONDERNEMER?

BEN JIJ EEN ECHTE CHOCO BAAS? WORD JIJ ONZE NIEUWE FRANCHISE ONDERNEMER? BEN JIJ EEN ECHTE CHOCO BAAS? WORD JIJ ONZE NIEUWE FRANCHISE ONDERNEMER? WELKOM BIJ CHOCOLATE COMPANY CAFÉ Waar chocolade en genieten voorop staat! In de wereld van Chocolate Company vind je de meest heerlijke

Nadere informatie

The art of giving. Geven brengt geluk

The art of giving. Geven brengt geluk The art of giving Geven brengt geluk 25 jaar ervaring geeft u rust en zekerheid Waardeer uw medewerkers met een passend geschenk In de huidige tijd wordt veel van uw medewerkers gevraagd. Met het geven

Nadere informatie

Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou?

Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou? Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou? Fit20 zoekt franchisenemers voor nieuwe studio s overal in het land. Heb jij voldoende inhoud voor deze uitdaging, lees dan snel verder. fit20 franchise Franchisesamenwerking

Nadere informatie

G E T A S E N S E O F B L I S S Reward programma

G E T A S E N S E O F B L I S S Reward programma G E T A S E N S E O F B L I S S Reward programma Spaar voor luxe cadeaus met het Reward programma van the Albus. Hoe werkt het? Voor iedere boeking in één van onze nieuwe designkamers ontvangt u 15 per

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN De verpakking als visitekaartje De gedachte aan een verpakking als praktisch omhulsel is verleden tijd. De verpakking is tegenwoordig onderdeel van de huisstijl en daarmee

Nadere informatie

Kaldi franchise Kaldi is een succesvolle en onderscheidende franchiseformule, waar het gebruik van de producten koffie en thee als een lifestyle wordt

Kaldi franchise Kaldi is een succesvolle en onderscheidende franchiseformule, waar het gebruik van de producten koffie en thee als een lifestyle wordt Kaldi Franchise Kaldi franchise Kaldi is een succesvolle en onderscheidende franchiseformule, waar het gebruik van de producten koffie en thee als een lifestyle wordt gepresenteerd. Heb je iets met deze

Nadere informatie

FRANCHISE & E-COMMERCE KANSEN VOOR FRANCHISEGEVER & FRANCHISENEMERS

FRANCHISE & E-COMMERCE KANSEN VOOR FRANCHISEGEVER & FRANCHISENEMERS FRANCHISE & E-COMMERCE KANSEN VOOR FRANCHISEGEVER & FRANCHISENEMERS Exploderende groei E-commerce E-commerce is niet meer weg te denken uit onze economie. Al decennia lang is deze vorm van handelen via

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING

HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING Franchise Match is een full service franchi- Op deze en de volgende pagina s treft u Onze energie zit primair in de uitvoering. Maar ook als de franchiseorganisatie

Nadere informatie

BEREIK MEER MET 24/7 BUITENRECLAME MEER BEZOEKERS MEER OMZET

BEREIK MEER MET 24/7 BUITENRECLAME MEER BEZOEKERS MEER OMZET BEREIK MEER MET 24/7 BUITENRECLAME MEER BEZOEKERS MEER OMZET www.npbmedia.nl1 MET LICHTMASTRECLAME BENT U BETER ZICHTBAAR EN BETER VINDBAAR Lichtmastreclame zorgt ervoor dat uw onderneming dag en nacht

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

Bied Cinema aan! UGC Business-to-Business

Bied Cinema aan! UGC Business-to-Business Bied Cinema aan! UGC Business-to-Business Promotie I Motivatie I Klantenbinding I Relatiegeschenken UGC Business-to-Business De UGC groep UGC is één van de belangrijkste cinemauitbaters van Europa. De

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop noordoost- Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 21, 22 en 23 mei 2016 Hardenberg Netwerken in 78% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs van noordoost-

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

professionals voor professionals

professionals voor professionals professionals voor professionals Aangenaam kennis te maken Buro Cleijsen is een succesvol adviesbureau. Sinds 1996 actief in de markt met het begeleiden van certificeerbare managementsystemen en de hier

Nadere informatie

HET STARTPUNT VOOR IEDERE LOPER.

HET STARTPUNT VOOR IEDERE LOPER. HET STARTPUNT VOOR IEDERE LOPER. SAMEN VAN START Succesvolle formule Professionele ondersteuning op gebied van marketing, inkoop en retail Onderdeel van Euretco Ervaren hardloop collega s 3 EURETCO IN

Nadere informatie

2013 1e druk Werving & Selectie Bart s Retail B.V. Beuningen WORD JIJ BAKKER BART?

2013 1e druk Werving & Selectie Bart s Retail B.V. Beuningen WORD JIJ BAKKER BART? 2013 1e druk Werving & Selectie Bart s Retail B.V. Beuningen WORD JIJ BAKKER BART? Bakker Bart is een ondernemende, hippe, eigenzinnige formule met lef en passie voor haar vak die iedere dag met de lekkerste

Nadere informatie

Grensverleggende concepten ontdekken

Grensverleggende concepten ontdekken Inspiratie reis ⅼ Blurring concepts Grensverleggende concepten ontdekken Citytrip London ⅼ 21 & 22 September 2017 Grensverleggende concepten ontdekken We came to find inspiration for our new major project.

Nadere informatie

succes in retailen is teamwork

succes in retailen is teamwork succes in retailen is teamwork outdoor-project retailmarkt 1 De retailmarkt is in beweging: Er zijn volop bedreigingen, maar door te veranderen en samen te werken worden er nieuwe kansen gecreëerd. bedreigingen

Nadere informatie

vankaastotzvankaastotzvankaastotzvankaasto tzvankaastotzvankaastotzvankaastotzvanka astotzvankaastotzvankaastotzvankaastotzva

vankaastotzvankaastotzvankaastotzvankaasto tzvankaastotzvankaastotzvankaastotzvanka astotzvankaastotzvankaastotzvankaastotzva to tzvankaastotzvankaastotzvankaastotzvanka astotzvankaastotzvankaastotzvankaastotzva nkaastotzvankaastotzvankaastotzvankaastot ZvanKaastotZvanKaastotZvanKaastotZvanKaa s Inhoudsopgave Pagina Inleiding

Nadere informatie

Open Bedrijvendag. Eerste zondag van oktober.

Open Bedrijvendag. Eerste zondag van oktober. Open Bedrijvendag Eerste zondag van oktober www.openbedrijvendagbrussel.be Open Bedrijvendag Wie zijn we? Open Bedrijvendag is het grootste eendagsevenement van België. Ieder jaar weer zetten de meest

Nadere informatie

Move Your Skills Draaiboek Hotshop

Move Your Skills Draaiboek Hotshop Move Your Skills Draaiboek Hotshop Versie mei 2012 Pagina 1 van 8 Hotshop ondernemingsplan wat, waarom, hoe? Hotshop is de plek voor studenten die er over denken zelfstandig ondernemer te worden. Ze leren

Nadere informatie

D E S U C C E S F O R M U L E

D E S U C C E S F O R M U L E DE SUCCESFORMULE De succesformule Spare Rib Express is in 1992 begonnen in Amsterdam met een maaltijd bezorgformule die moest uitblinken in kwaliteit, service en uitstraling. Door de brede visie op marketing,

Nadere informatie

Inschrijving RBB-AWARD 2017

Inschrijving RBB-AWARD 2017 Organisatie: Kamer van Koophandel Contactpersoon voor de RBB over deze good practice: Anneloes Brand E-mail adres: anneloes.brand@kvk.nl Mobiele telefoon: 06 5511 6315 Akkoord lid Raad van Participanten

Nadere informatie

Ketenmangement Bloemen 2003-2009

Ketenmangement Bloemen 2003-2009 Ketenmangement Bloemen 2003-2009 Overheid, Bedrijfsleven en Maatschappelijke organisaties werken samen om de markt te stimuleren en geeft hiermee uitvoering aan het convenant marktontwikkeling Biologische

Nadere informatie

Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden

Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden Voorwoord 2 Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Denkt u dan aan een klassieke uitvaart met koffietafel, een groot feest of misschien

Nadere informatie

Kwalitaria Délifrance Aegonplein Aegonplein 100 2591 TV Den Haag

Kwalitaria Délifrance Aegonplein Aegonplein 100 2591 TV Den Haag TE KOOP AANGEBODEN: KWALITARIA DELiFRANCE AEGONPLEIN Kwalitaria Délifrance Aegonplein Aegonplein 100 2591 TV Den Haag FFC BIEDT TER OVERNAME AAN: Kwalitaria Aegonplein, een in zijn geheel verbouwde vestiging

Nadere informatie

Maid2Clean Master Franchise Vergunningen in Nederland Wat is een Master Franchise?

Maid2Clean Master Franchise Vergunningen in Nederland Wat is een Master Franchise? Maid2Clean Master Franchise Vergunningen in Nederland Wat is een Master Franchise? Een master-franchise is waar een franchise bedrijven die een bewezen systeem in een land (bijvoorbeeld Maid2Clean in de

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Shoeby Fashion groeit gestaag STARTERS THEMA. Dé marktplaats voor de samenwerkende ondernemer. www.franchiseplus.nl. losse nummers 6,75

Shoeby Fashion groeit gestaag STARTERS THEMA. Dé marktplaats voor de samenwerkende ondernemer. www.franchiseplus.nl. losse nummers 6,75 www.franchiseplus.nl 16e jaargang nummer 2 april 2008 losse nummers 6,75 Dé marktplaats voor de samenwerkende ondernemer THEMA STARTERS Shoeby Fashion groeit gestaag In dit nummer: Bestaande vestiging

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement!

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement! ARRANGEMENTEN BESLOTEN FEEST Voor elk feest een passend arrangement! Of u nu op zoek bent naar een leuke locatie voor een schoolfeest, de nieuwjaarsborrel of een productpresentatie. Wij kijken samen met

Nadere informatie

Jezelf Verkopen.? Jazeker! Uw winkel is uw visitekaartje

Jezelf Verkopen.? Jazeker! Uw winkel is uw visitekaartje Jezelf Verkopen.? Jazeker! Uw winkel is uw visitekaartje De eerste indruk.. Is niet alleen in de liefde bepalend. Maar ook in zaken. Als potentiele klanten voor het eerst met uw zaak te maken krijgen,

Nadere informatie

Sport. Wat is de mening van ondernemers over de 7 P s van het regiemodel?

Sport. Wat is de mening van ondernemers over de 7 P s van het regiemodel? Sport Wat is de mening van ondernemers over de 7 P s van het regiemodel? 1 Het retail regiemodel REGIE ROLLEN Conceptbouwer Stylejutter Verwenner Inkoopstrateeg Productmatcher Plekverrijker Plekstrateeg

Nadere informatie

Welkom bij de Flexibility Groep

Welkom bij de Flexibility Groep Welkom bij de Flexibility Groep Wij zijn de eerste online franchise organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling De Flexibility Groep is opgericht in 2006 te Breda. Inmiddels tellen we landelijk meer

Nadere informatie

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? De Week van de Ondernemer doet het gehele jaar onderzoek naar de belangrijkste uitdagingen van ondernemers. We presenteren hierbij de belangrijkste uitkomsten.

Nadere informatie

ULTIEME LUXE IN AMSTERDAM, MAAR WERKT DAT WEL? EEN ARTIKEL VOOR LINK MODEVAKBLAD

ULTIEME LUXE IN AMSTERDAM, MAAR WERKT DAT WEL? EEN ARTIKEL VOOR LINK MODEVAKBLAD ULTIEME LUXE IN AMSTERDAM, MAAR WERKT DAT WEL? EEN ARTIKEL VOOR LINK MODEVAKBLAD DOOR QUINTA VAN VLIET STUDENT# 500630779 BEGELEIDER SANDER SCHELLENS OPLEIDING FASHION & MANAGEMENT DATUM 28 MEI 2015 Nieuw

Nadere informatie

De kracht zit in onze mensen

De kracht zit in onze mensen De kracht zit in onze mensen BliXem Eetcafé In BliXem Eetcafé geniet u van een bijzonder ontbijt, lunch of diner, of van een heerlijk kopje koffie met de krant. Bij BliXem draait het om de gasten. De medewerkers

Nadere informatie

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK WAT IS STERKENBURG? Stijlvol Op Sterkenburg gebeuren al eeuwen lang bijzondere dingen. Een plek waar trainingen, evenementen,

Nadere informatie

Inhoud Wat is franchise... 3 Franchise is een vorm van samenwerking... 3 Taakverdeling franchisenemer en franchisegever... 3 Gemeenschappelijk doel

Inhoud Wat is franchise... 3 Franchise is een vorm van samenwerking... 3 Taakverdeling franchisenemer en franchisegever... 3 Gemeenschappelijk doel ` Wat is Franchise Inhoud Wat is franchise... 3 Franchise is een vorm van samenwerking... 3 Taakverdeling franchisenemer en franchisegever... 3 Gemeenschappelijk doel van de franchisenemer en franchisegever...

Nadere informatie

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt!

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground Altijd een feest voor kinderen en ouders Een ongelofelijk gevarieerd programma, vol muziek, dans, spel, sport, mode, kunst, ontspanning

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

Bedrijfsuitjes, teambuilding & City Events FRANCHISE 2011

Bedrijfsuitjes, teambuilding & City Events FRANCHISE 2011 Bedrijfsuitjes, teambuilding & City Events FRANCHISE 2011 MISTER ROTTERDAM FRANCHISE 2011 Dit verhaal gaat over: en Lees verder over wie wij zijn, wat we doen, waar we naar toe willen, hoe we dat gaan

Nadere informatie

ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS

ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS ! ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS Zoomers Beach Events & Workshops Een origineel bedrijfsuitje, een teambuildingsdag of een knotsgek vrijgezellenfeest? Een ludieke workshop, een perfect vaararrangement

Nadere informatie

ELK WINKELBEZOEK EEN BELEVING

ELK WINKELBEZOEK EEN BELEVING ELK WINKELBEZOEK EEN BELEVING Scotch & Soda gaat hard. Het modemerk uit Amsterdam groeit gestaag over de 7000 verkooppunten wereldwijd. In een markt waar de concurrentie uit alle hoeken komt, is dat een

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

zie Voel pure FULL SAVANNAH

zie Voel pure FULL SAVANNAH Voel Pure Voel pure Beleef Pure... Een huis dat voelt als thuis. Je bereikt het wanneer iedere ruimte jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat de verven van Pure by Flexa Colour Lab voor je spreken. Deze

Nadere informatie

Huisstijlinformatiemap. Scholen met Succes

Huisstijlinformatiemap. Scholen met Succes Huisstijlinformatiemap Scholen met Succes Waarom een huisstijl? Als organisatie wil je een bepaalde indruk maken, een bepaald beeld achter laten bij doelgroepen en publieksgroepen. Een van de middelen

Nadere informatie

LEERACTIVITEIT IJs verkopen op straat Ent-teach Module 6 Project management

LEERACTIVITEIT IJs verkopen op straat Ent-teach Module 6 Project management LEERACTIVITEIT IJs verkopen op straat Ent-teach Module 6 Project management Beschrijving van de leeractiviteit Voor de volgende opdracht zullen de studenten plannen* hoe ze gedurende een week ijs gaan

Nadere informatie

Inspirerende loopbaanweek aan het Comomeer

Inspirerende loopbaanweek aan het Comomeer Inspirerende loopbaanweek aan het Comomeer inspiratie en concrete stappen voor je carrière of nieuwe loopbaan! www.villatrivalent.org De setting heeft veel weg van Villa Felderhof, maar een verblijf in

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN. passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL

HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN. passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL SAMEN WERKEN SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN Het is mogelijk, samen succesvol ondernemen! HuisMakeOver biedt haar

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY 15, 16 en 17 oktober 2016 Venray Netwerken in Dé inspirerende inkoopbeurs van Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Venray De Voorde 30 5807 EZ Venray Laat u inspireren! Ontdek meer

Nadere informatie

1. Mobiliteitscoach, van idee tot project: Inleiding

1. Mobiliteitscoach, van idee tot project: Inleiding 1. Mobiliteitscoach, van idee tot project: Inleiding De afsluitende bijeenkomst van het Leonardo-project Key to Mobility vond plaats in september 2011. Het resultaat van het project was een trainingscursus

Nadere informatie

Franchise informatie Quickmediator

Franchise informatie Quickmediator Franchise informatie Quickmediator Franchise informatie van Quickmediator Mediator Het beroep mediator is een vrij beroep, omdat iedereen zich zonder enige kennis of opleiding mediator mag noemen. 1 Velen

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop midden- en west- Nederland Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 23, 24 en 25 januari 2016 Gorinchem Netwerken in 82% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs

Nadere informatie

Vacature Business Development & Sales

Vacature Business Development & Sales Vacature Business Development & Sales Functieomschrijving 0 1 20.10. 2016 Vacature Business development &sales 01 Zelfstandige denker, met gevoel voor het ontwikkelen en benutten van commerciële kansen.

Nadere informatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen

1931 Congrescentrum Brabanthallen 1931 Congrescentrum Brabanthallen Oude Engelenseweg 1, 5222 AA s-hertogenbosch Telefoon 088-9000 333 Email Web info@1931.nl www.1931.nl 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Amsterdam

Nadere informatie

Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit. Landelijk samenwerken voor lokaal succes

Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit. Landelijk samenwerken voor lokaal succes Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit Landelijk samenwerken voor lokaal succes iq Makelaars zoekt franchisenemers! Heb jij altijd al in de makelaardij willen werken? Dan is dit jouw kans om een succesvol

Nadere informatie

Havezate Den Alerdinck

Havezate Den Alerdinck HET DIRECTEUREN DINER Havezate Den Alerdinck - LAAG ZUTHEM - INDEX DINEREN IN GOED GEZELSCHAP EEN GARANTIE VOOR INSPIRERENDE ONTMOETINGEN DE ZEVEN UITGANGSPUNTEN VAN HET DIRECTEUREN DINER LOCATIE HAVEZATE

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Adverteren op maat! Elke onderneming uit de industriemarkt kan adverteren op vraagenaanbod.nl. U hoeft geen groot bedrijf, geen marketingkennis

Nadere informatie

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Exclusieve kerstpakketten Persoonlijke service www.wineinspiration.nl

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

Maar je kunt Frankrijk ook ontdekken per boot via de rivieren en kanalen. Wij doen dat al een paar jaar met onze boot, de Cadans III.

Maar je kunt Frankrijk ook ontdekken per boot via de rivieren en kanalen. Wij doen dat al een paar jaar met onze boot, de Cadans III. Frankrijk het meest favoriete vakantieland van Nederland. Velen gaan met de auto, caravan, camper of fiets. Voor een weekend bezoekt men vaak Parijs of een van de andere fraaie steden. Maar je kunt Frankrijk

Nadere informatie

Bent u de nieuwe generatie ondernemer? Word dan nu franchiser bij Optie1

Bent u de nieuwe generatie ondernemer? Word dan nu franchiser bij Optie1 Bent u de nieuwe generatie ondernemer? Word dan nu franchiser bij Optie1 Optie1 groeit dwars tegen de Nederlandse retailmarkt in. Daarom gaan wij in 2015-2016 vijftig nieuwe winkels openen. 50, ja. Gaat

Nadere informatie

LINKEDIN SOCIAL SELLING

LINKEDIN SOCIAL SELLING LINKEDIN SOCIAL SELLING MEER VERKOPEN MET LINKEDIN INHOUD WAAROM SOCIAL SELLING RADARMARKETING EN SOCIAL SELLING DE REIS VAN DE KLANT WAAROM LINKEDIN JOUW SALES PROFIEL SAMEN NETWERKEN SAMENDELEN VIND

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

verrassend werken bij #

verrassend werken bij # verrassend werken bij # we willen het leven van mensen leuker en makkelijker maken 2 3 dit is # We willen het leven van mensen leuker en makkelijker maken. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn, vinden

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN BV Zakelijke evenementen De zilvermeeuw 3 is uitermate geschikt voor gezelschappen tot 20 personen een kleine business meeting kan op deze manier een verrassend karakter

Nadere informatie

GA DE UITDAGING AAN WORD FRANCHISENEMER!

GA DE UITDAGING AAN WORD FRANCHISENEMER! U hebt : een onafhankelijke geest, de wil om te slagen en om te ondernemen? GA DE UITDAGING AAN WORD FRANCHISENEMER! Het DEFI-concept DEFI is een non-food discountketen. De klant vindt er alles voor zijn

Nadere informatie

Meer dan een tweedehands winkel

Meer dan een tweedehands winkel TM Meer dan een tweedehands winkel Used Products, opgericht in 1997, begeeft zich in bijna alle productgroepen van de tweedehands markt. Used Products koopt en verkoopt: audio, camera s, gereedschappen,

Nadere informatie

Crostino Gelateria & Café staat voor kwaliteit en service voor een eerlijke prijs.

Crostino Gelateria & Café staat voor kwaliteit en service voor een eerlijke prijs. 1. Algemeen Crostino Gelateria & Café is een onderneming gespecialiseerd in ambachtelijk vers bereid ijs, ondersteund met de verkoop van diverse producten. Deze producten worden verder toegelicht in het

Nadere informatie

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd.

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd. na Collection Compact Version Het is inmiddels traditie geworden: de s van Lisap Milano, waarin zij hun nieuwe collectie tonen. Geïnspireerd door de catwalks en de straten van Parijs, Milaan, New York

Nadere informatie

Escher in Het Paleis

Escher in Het Paleis Escher in Het Paleis Escher in Het Paleis een ware inspiratiebron! Bent u op zoek naar een mooie, inspirerende niet alledaagse locatie in een culturele omgeving? Dan is Escher in Het Paleis hetgeen u zoekt.

Nadere informatie

Spelenderwijs LEAN Startup leren!

Spelenderwijs LEAN Startup leren! Spelenderwijs LEAN Startup leren! 28 mei Breda Playing Lean - leer en oefen de principes van LEAN Startup in 90 min.! Playing LEAN is een bordspel dat is geïnspireerd op de bestseller 'The Lean Startup

Nadere informatie

DE BEREN BEZORGRESTAURANTS

DE BEREN BEZORGRESTAURANTS Franchisen bij DE BEREN BEZORGRESTAURANTS WWW.BEREN.NL DE BEREN BEZORGRESTAURANTS Bij De Beren bezorgrestaurants bestel je gemakkelijk de lekkerste saté, spare ribs en andere gerechten, welke voor een

Nadere informatie

Schrijfweek in Zuid West Frankrijk Met Lisette Thooft & Yoeke Nagel

Schrijfweek in Zuid West Frankrijk Met Lisette Thooft & Yoeke Nagel Schrijfweek in Zuid West Frankrijk Met Lisette Thooft & Yoeke Nagel In de Schrijverstuin van Simply Canvas 20-27 september 2019 Twee schrijfcoaches/auteurs met jarenlange ervaring staan klaar voor je deze

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Teamuitje Twente Speciaalbier arrangementen

Teamuitje Twente Speciaalbier arrangementen Teamuitje Twente Speciaalbier arrangementen De trend van het moment: speciaalbier! Er is ontzettend veel te ontdekken op het gebied van speciaalbier en wij nemen je graag mee op die ontdekkingsreis. Van

Nadere informatie

RENDABELE INVESTERING

RENDABELE INVESTERING WIE ZIJN WIJ ONZE FORMULE Spare Rib Express staat voor verrukkelijk eten en een professionele aanpak. Een gouden formule die zich al sinds 1992 bewijst. Na de eerste vestiging in Amsterdam is Spare Rib

Nadere informatie

Horecatrainingen 2014

Horecatrainingen 2014 Horecatrainingen 2014 In de horeca worden dagelijks veel kopjes koffie geschonken. Dit is een enorme winstpakker voor de zaak. De koffietentjes schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Wil je je

Nadere informatie

Creëer succes door samen te werken

Creëer succes door samen te werken Middels samenwerking uitgegroeid tot stevige innovatieve zuivelspecialist in Griekse, Turkse en Bulgaarse yoghurt. Creëer succes door samen te werken LED S LOCAL Bijeenkomst 12 MEI 2014 1 AGENDA Impressie

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Kies je kernwaarden De eerste stap die je moet nemen om je concept in kaart te brengen, is kijken waar jij en je team goed in zijn. Waar ligt jullie kracht? Wat vinden

Nadere informatie

Deze degustatiebox is een initiatief van Parkgroep. Uw kwaliteitslabel. www.parkgroep.be

Deze degustatiebox is een initiatief van Parkgroep. Uw kwaliteitslabel. www.parkgroep.be Wij wensen u alvast proficiat met uw degustatiebox van de Parkgroep. Met onze degustatiebonnen kunt u terecht in één van onze horecagelegenheden voor een hapje en een drankje, of u kunt de bonnen gebruiken

Nadere informatie