2013 1e druk Werving & Selectie Bart s Retail B.V. Beuningen WORD JIJ BAKKER BART?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2013 1e druk Werving & Selectie Bart s Retail B.V. Beuningen WORD JIJ BAKKER BART?"

Transcriptie

1 2013 1e druk Werving & Selectie Bart s Retail B.V. Beuningen WORD JIJ BAKKER BART?

2 Bakker Bart is een ondernemende, hippe, eigenzinnige formule met lef en passie voor haar vak die iedere dag met de lekkerste vers gebakken producten haar klanten een moment van genieten biedt.

3 BAKKER BART Bij Bakker Bart heeft iedereen een roze hart. Het denken vanuit de formule staat voorop. Wij zijn trots op wie wij zijn en wat wij doen. Samen elke dag de verwachtingen van onze klanten overtreffen, daar staan wij voor! Open jij binnenkort jouw eigen Bakker Bart-winkel? Bakker Bart is een franchiseformule die al meer dan 35 jaar herkenbare winkels op de allerbeste locaties in Nederland heeft. De formule is als franchisegever in het bezit van het keurmerklidmaatschap van de Nederlandse franchisevereniging. Als franchisegever verzorgen wij voor onze franchisenemers ondersteuning op het gebied van P&O, marketing, kwaliteit en begeleiding. Bakker Bart is de grootste bakkerijketen van Nederland, waarbij alles draait om brood. Door een uitgekiend baksysteem bieden wij op elk moment van de dag verse producten. Daarmee onderscheiden wij ons. En wij zijn nog lang niet klaar... Ook in de toekomst blijft het noodzakelijk keuzes te maken en daar vol voor te gaan. Samen met onze franchisenemers willen wij het beste uit ons zelf en onze klanten halen. Steeds slim inspelen op het voortdurend veranderende klantengedrag.

4 om je heen verandert steeds sneller. Je bent overal bereikbaar, druk met je werk, je hobby s, je vrienden en je familie. Social media hebben grote invloed op je leven. Goed eten schiet er vaak bij in. Het liefst geniet je van lekkere en verse producten. Voor jezelf, maar ook voor je gezin en je vrienden. Wat je koopt moet gezond, veilig en verantwoord zijn. Wanneer je eet en of het lekker is, bepaal jij zelf wel! VISIEDe wereld

5 MISSIE Wij van Bakker Bart maken van elk eetmoment een genietmoment. Van vers gebakken brood en warme broodjes, een heerlijke vlaai en een knapperige appelflap tot en met een hartige pizza en van een heerlijk geurende koffie tot en met vers geperst sap. Bij Bakker Bart ben je elk moment van de dag welkom voor iets lekkers. Discussieloze, verantwoorde kwaliteit tegen de beste prijs, zowel offline als online. Bakker Bart staat voor een ruime keuze in verse producten die de hele dag door beschikbaar zijn. Wat je krijgt is in prima verhouding met de prijs die je ervoor betaalt en de kwaliteit is altijd goed. Samenwerking tussen franchisegever en franchisenemers verloopt op basis van wederzijdse afhankelijkheid waarbij beiden een goed rendement behalen.

6 MISSIE IN DE PRAKTIJK Op het gebied van product zijn wij vertrouwd en herkenbaar, onze kwaliteit is discussieloos goed. Het assortiment is gedurende de hele dag beschikbaar en bij de tijd. Bakker Bart biedt de consument op elk moment van de dag een keuze uit (h)eerlijke producten. En daarin onderscheiden wij ons! Over de prijs zijn wij duidelijk: het geld meer dan waard. Wij zitten onder de prijs van de foodservice en de traditionele concurrenten. Wij trekken klanten door prikkelende acties en aanbiedingen, wij vullen ze door een presentatie van een lekker en aantrekkelijk assortiment en binden onze klanten door een prima verhouding tussen prijs en kwaliteit. Wij willen dat een klant Bakker Bart beleeft. Bij ons voel je je welkom en de sfeer is gemoedelijk. Je geniet van ons assortiment terwijl je online bent met je vrienden via onze gratis WiFi. Kortom, een bezoek aan onze winkel blijft je bij! De service is persoonlijk. Wij (h)erkennen onze klanten en overtreffen hun verwachtingen. Wij hebben een open blik en zijn op zoek naar de wensen van onze klanten. Wij hebben toegankelijke en open winkels. Een klant die bij ons binnen stapt herkent vakmanschap in de producten en in de kennis van onze medewerkers. De klant wordt ontvangen als gast.

7 DOEL- STELLINGEN Onze doelstellingen zijn het logische gevolg van de keuzes die wij maken. In 2018 willen wij 220 vestigingen hebben in vier verschijningsvormen: Online. To go, met name in drukke steden op de Top A1 locaties. To stay, met de ruimte om de tijd te nemen en te genieten van een heerlijke lunch of ontbijt. Original, zoals de meeste winkels nu zijn, een combinatie van de drie verschijningsvormen die hierboven genoemd staan. Wij werken vanuit een formule met een scherpe merkbeleving waarin kwaliteit en lekker de boventoon voeren. Met al onze franchisenemers werken wij vanuit een wederzijdse afhankelijkheid en op een positief kritische manier samen waarbij wij samen sterk zijn. Uiteraard met een goed rendement voor beiden. Hoe wij deze doelstellingen gaan realiseren, komt tot uiting in de strategie die wij gezamenlijk uitvoeren.

8 HET MERK BAKKER BART Wij werken vanuit een heldere visie en missie. Dit wordt vertaald naar een merk waarin merkpersoonlijkheid, merkwaarden, doelgroepen en competenties van zowel medewerkers van het servicekantoor als die van franchisenemers en hun medewerkers helder zijn. Bakker Bart is voorspelbaar anders. Om onze manier van denken en doen te typeren hebben wij ons DNA vastgelegd in merkwaarden. Dit onderscheidt ons. Onze merkwaarden zijn: ondernemend, hip, lef, kwaliteit en lekker.

9 ONDERNEMEND Dankzij onze ondernemersdrang zijn wij gekomen tot waar wij nu zijn en dat hebben wij samen gedaan. Ondernemend voor Bakker Bart betekent op zoek gaan naar landelijke en lokale kansen in de markt en deze benutten. Onze ondernemers zijn lokale helden. Bakker Bart wil de beste zijn, en dat doen wij samen!

10 HIP Wij zijn altijd op zoek naar datgene wat onze doelgroepen hip vinden. Dat kunnen de lekkerste producten zijn, maar ook de manier waarop wij communiceren of hoe wij eruit zien als formule. Bakker Bart is bij de tijd. Voor de nieuwste en lekkerste producten kun je bij ons terecht. Daarnaast zijn wij trots op onze roze kleur. Bakker Bart maakt roze hip!

11 LEF Wij bij Bakker Bart doen het soms net even iets anders. Dat doen wij trouwens al vanaf het begin. Durf anders te zijn! Wij zeggen altijd maar zo: niet geschoten is altijd mis. Bakker Bart is een actieve formule die de grenzen durft op te zoeken.

12 KWALITEIT Bakker Bart is klantvriendelijk en klantgericht. Plezier voor de consument vinden wij belangrijk, maar zeker ook plezier in het eigen werk! Kwaliteit en hygiëne staan altijd voorop, zodat er volop genoten kan worden van de lekkerste producten. Voorspelbaar goed!

13 LEKKER Dat is ons motto en onze belofte aan de consument: de lekkerste. Dit wordt mogelijk gemaakt door het unieke baksysteem. Met de lekkerste producten, verse ingrediënten en de leukste collega s willen wij onze klanten verwennen zodat zij op elk moment van de dag kunnen genieten; een verwenmoment. Dat proef je!

14 WINKEL- PORTFOLIO Bakker Bart heeft een helder en ambitieus vestigingsplan. Wij willen groeien, maar niet tegen elke prijs. Daar waar wij om welke reden dan ook niet succesvol zijn, maken wij keuzes. Groei realiseren wij door de introductie van een winkelformat waarin investeringen zijn teruggebracht zonder aan de missie te tornen. Wij blijven alert op de mogelijkheden van new business offline en online. Wij willen graag profiteren van bestaande klantenstromen op bijvoorbeeld stations en als shop-in-shop, bijvoorbeeld in tuincentra. Maar ook mogelijke sluitingen hebben wij concreet in beeld. Dit zijn de winkels op locaties die onder het verwachtingsniveau presteren. Ook in retailland volgen veranderingen elkaar snel op. De huurprijs is daar een voorbeeld van. De huurprijs biedt op korte termijn mogelijkheden om rendabeler te worden en sluiting te heroverwegen. Los hiervan geeft Bakker Bart niet zo maar omzet weg indien de huurprijs te hoog is. Aan de hand van uitlegbare en objectieve criteria wordt dit per vestiging bekeken.

15 DE DAG VAN BAKKER BART Commercie is leidend en duwend bij Bakker Bart. Door de dag van Bakker Bart te definiëren spelen wij op elk moment van de dag in op de wensen en behoeftes van de klant. Dit speelt zowel in de winkels als in de steeds groter wordende online markt. Een scherp en ambitieus plan per productgroep is de basis van commercieel succes waarbij klanten trekken, vullen en binden de roze draad vormt. Onze uitingen zijn scherp, vallen op en geven aan alle klanten een reden om ons te willen beleven.

16 WINKEL- OPERATIE Op maat begeleiden Verwachtingen overtreffen door een perfecte invulling van de winkel op al haar aspecten. Vanuit presentatie, maar ook vanuit trots van medewerkers op de formule en producten. Bakker Bart is gewoon voorspelbaar goed! Vanuit een uitgekiend wervings- en selectietraject worden nieuwe franchisenemers door intern ontwikkelde trainingen vanuit Bart s University Street (BUS) op hun toekomstig franchisenemerschap voorbereid. Trainingen die inspelen op behoeftes van nieuwe, maar ook van bestaande franchisenemers vormen de basis van succesvol zakendoen. Elke franchisenemer krijgt jaarlijks de gelegenheid om te leren en bij te blijven. De franchisenemer op maat begeleiden en scherp houden gedurende zijn ondernemerschap. Met een open houding zijn dagelijks medewerkers van het servicekantoor op pad om de franchisenemer te helpen en als sparringpartner te dienen.

17 CONDITIE- STELSEL Als franchisegever en franchisenemer sluiten wij uiteindelijk met elkaar een overeenkomst waarin alles netjes op papier staat. Rechten en plichten zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Dit stelsel van afspraken is opgebouwd uit een groot aantal elementen. Al die elementen hebben een sterke onderlinge samenhang. Doelstelling van het conditiestelsel is het zorgdragen voor duidelijke, uitlegbare en simpele condities die van toegevoegde waarde zijn voor zowel formule, franchisegever als franchisenemer. Uitgangspunt is dat elke onderneming bestaansrecht heeft en zichzelf van een goed rendement kan voorzien. SUPPORT De kwaliteit is goed bij Bakker Bart. Dit vergt inspanningen bij alle toeleveranciers en die volgen wij dagelijks op. Het monitoren van klachten en het verbeteren van processen is een vast onderdeel van ons werk. Een klacht is een uitzondering! Vastlegging en balans tussen wettelijke eisen en praktische uitvoerbaarheid is het spanningsveld waar een klant nooit aan mag twijfelen. Op het gebied van ICT werken wij aan lean and mean systemen voor de franchisenemers, goed uitlegbaar en zowel voor franchisenemer als voor de formule een basis om commerciële en beheersmatige beslissingen te nemen. Wij komen in de uitvoering van onze strategie vanzelfsprekend tegenstellingen tegen. Deze paradoxen maken onze wereld dynamisch; het is onze uitdaging om telkens de juiste besluiten te nemen.

18 ONDERNEMEN MET KENNIS Een ondernemer weet dat een eigen bedrijf betekent dat je hard moet werken. Je hebt passie voor het vak, je neemt risico. Garanties voor een vast inkomen zijn er niet. Vanuit het servicekantoor word je bijgestaan met kennis op het gebied van marketing, begeleiding en P&O. Zo kun jij je bezighouden met de basis van je bedrijf; klanten verwennen en ondernemen! Ondernemend zijn voor Bakker Bart betekent op zoek gaan naar landelijke- en lokale kansen in de markt en deze benutten. Bakker Bart-ondernemers zijn lokale helden voor Bart s Retail en zeker voor de consument. Als gastheer of gastvrouw voor jouw klanten zorg je er met lef en lol voor dat alle verwachtingen van de klant worden overtroffen! Elke dag weer. Elke klant die lachend de winkel uitloopt geeft jou energie. Jij en jouw verkoopteam weten waar de kansen liggen. Je spreekt medewerkers aan en coacht hen om de beste resultaten te halen. Ervaring in de foodsector is meegenomen maar het belangrijkste is dat je commercieel ingesteld bent, cijfermatig inzicht hebt, oog hebt voor hygiëne en netheid, talent hebt voor leidinggeven en passie hebt voor eten en drinken. Uiteraard is de achtergrond van de ondernemer belangrijk. Ambities, ondernemerskwaliteiten en sociale vaardigheden worden tijdens diverse gesprekken besproken.

19 HOT NOT DURVEN EN DOEN VERRASSEND ANDERS LEF EN LOL AFWACHTEN SAAI KUDDEGEDRAG 9-5 MENTALITEIT VOORSPELBAAR GOED RESULTAATGERICHT

20 WORD JIJ ONDERNEMER BIJ DE WARMSTE FORMULE? Het ware Bakker Bart-gevoel laat zich niet volledig vatten in deze brochure. Het is iets dat je zelf moet beleven en voelen. Bakker Bart is een formule met een hart, een roze hart en vol met passie. Wij zijn continu in beweging om onze klanten te laten genieten van onze lekkerste producten. Samen kunnen wij dit waarmaken! Voel jij je, na het lezen van deze brochure, Bakker Bart-ondernemer en heb je startkapitaal om je eigen bedrijf te financieren? Vul dan het ondernemersformulier in en stuur het in de antwoordenvelop naar ons op. Wij zien je reactie met veel belangstelling tegemoet. Na een eerste selectieronde nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Wil je eerst, geheel vrijblijvend, meer informatie over onze formule? Bel gerust onze afdeling Werving & Selectie via telefoonnummer (024) Wij nemen alle tijd voor je vragen. Uiteraard vind je op nog veel meer informatie over Bakker Bart.

Het loopbaan-/pop-gesprek -informatie voor medewerkers -

Het loopbaan-/pop-gesprek -informatie voor medewerkers - Het loopbaan-/pop-gesprek -informatie voor medewerkers - Deze informatie is opgesteld door Qidos, in opdracht van de Taskforce Samenhangend Inzetbaarheidsbeleid 1 Inhoud Het belang en het doel van een

Nadere informatie

Start je eigen Ergosun vestiging. als franchisenemer

Start je eigen Ergosun vestiging. als franchisenemer Start je eigen Ergosun vestiging als franchisenemer Je hebt een droom: je eigen zaak opstarten en uitbouwen tot een succesverhaal in je eigen buurt. Waarom dan geen zonnebankcenter? Een zonnebankcenter

Nadere informatie

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN INTRODUCTIE... 5 MINDSET ALS BASIS VOOR SUCCES... 6 DE MEEST VOORKOMENDE ANDERE WERKZAAMHEDEN VAN ONDERNEMERS:... 6 UITSTELGEDRAG... 7 STARTEN MAAR SNEL WEER AFHAKEN... 8 HET GEVAAR VAN UITSTELGEDRAG...

Nadere informatie

Jouw marketingplan in acht stappen

Jouw marketingplan in acht stappen Jouw marketingplan in acht stappen Werkboek voor ondernemers in de multifunctionele landbouw 1 INHOUD Inleiding... 3 Wat is marketing en waarom een marketingplan?... 4 Stap 1. Formuleren van doelstellingen...

Nadere informatie

Great place to Work. In gesprek met

Great place to Work. In gesprek met In gesprek met Liza Hofland, Coca-Cola Enterprises Niels Bos, HILTI Nederland Harjan Dijkema & Sabine Beute, Solviteers Jacqueline de Block, Business School for Sales Priscilla van de Pol, KPN Wesley Brouwer

Nadere informatie

Marketing vanuit je hart 3.0

Marketing vanuit je hart 3.0 Wegwijzer naar een Welvarend bedrijf Marketing vanuit je hart 3.0 Voor zelfstandige ondernemers die hun droom willen realiseren Ingrid Langen Dit e-boek mag je delen en/of publiceren mits je mij als bron

Nadere informatie

Waarderen. Mensen. Verbondenheid. Inspireren. Delen. Goede Dingen. Leider. Missie. Empathie. Erkennen. Peter van Dam

Waarderen. Mensen. Verbondenheid. Inspireren. Delen. Goede Dingen. Leider. Missie. Empathie. Erkennen. Peter van Dam Waarderen ESSENTIES Zingeving LEIDERSCHAP Delen Goede Dingen Missie Verbondenheid Resultaatgericht Bewustzijn VAN Inspireren Visie Leider Samen Empathie Erkennen Mensen Peter van Dam Versie 2, Februari

Nadere informatie

dit is een bijlage bij dagblad de telegraaf. de inhoud van deze bijlage valt niet onder de redactionele verantwoordelijkheid Franchise

dit is een bijlage bij dagblad de telegraaf. de inhoud van deze bijlage valt niet onder de redactionele verantwoordelijkheid Franchise dit is een bijlage bij dagblad de telegraaf. de inhoud van deze bijlage valt niet onder de redactionele verantwoordelijkheid Samen sterk staan Profiteren van knowhow, eenvoudig financieren en gezamenlijke

Nadere informatie

SALESmagazine bestaat 1 jaar!

SALESmagazine bestaat 1 jaar! SALESmagazine bestaat 1 jaar! Extra dik jubileumnummer h é t c a r r i è r e m a g a z i n e v o o r s a l e s - & m a r k e t i n g p r o f e s s i o n a l s! M e i 2 0 0 9 3 In gesprek met Eise Harkema,

Nadere informatie

franchise at coffee united

franchise at coffee united franchise at coffee united sterk& succesvol franchisen bij coffee united over coffee united succesvolle nederlandse organisatie onze cultuur kwaliteit & betrouwbaarheid de franchiseformule in 5 stappen

Nadere informatie

Strategische Visie. Strategische visie.v14_definitief.doc

Strategische Visie. Strategische visie.v14_definitief.doc Strategische Visie Document: Strategische visie.v14_definitief.doc Auteur: Jan Alers Vastgesteld door directeur: 1 oktober 2001 1. De ontwikkeling van een strategische visie 1.1 Waarom een strategische

Nadere informatie

Bent u de nieuwe generatie ondernemer? Word dan nu franchiser bij Optie1

Bent u de nieuwe generatie ondernemer? Word dan nu franchiser bij Optie1 Bent u de nieuwe generatie ondernemer? Word dan nu franchiser bij Optie1 Optie1 groeit dwars tegen de Nederlandse retailmarkt in. Daarom gaan wij in 2015-2016 vijftig nieuwe winkels openen. 50, ja. Gaat

Nadere informatie

Duurzame trainingen in dienstverlening

Duurzame trainingen in dienstverlening Duurzame trainingen in dienstverlening Wat lees je in dit boek? Waarvoor kun je terecht bij PubliContact? 4 Wat gebeurt er allemaal in dienstverlening? 5 Waarom zou je kiezen voor PubliContact? 6 Hoe werkt

Nadere informatie

Welkom. bij Djoj training & opleiding

Welkom. bij Djoj training & opleiding Cursusprogramma najaar 2011 Welkom bij Bedrijven hebben te maken met snelle en complexe veranderingen. Dit is niet voor iedereen gemakkelijk. Sterker nog, het beroep dat op flexibiliteit en improvisatievermogen

Nadere informatie

De 28 meest gestelde vragen over ActionCOACH...

De 28 meest gestelde vragen over ActionCOACH... De 28 meest gestelde vragen over ActionCOACH... 01. Wie is ActionCOACH...? ActionCOACH ontwikkelde zich snel tot een succes toen Brad Sugars in 1993 begon met het geven van seminars en workshops voor MKB-ondernemers

Nadere informatie

( m o b i l i t e i t f l e x i b i l i t e i t ) 4 november 2014. Johan Weevers/Karin Boelens

( m o b i l i t e i t f l e x i b i l i t e i t ) 4 november 2014. Johan Weevers/Karin Boelens IK WERK AAN WERK ( m o b i l i t e i t f l e x i b i l i t e i t ) 4 november 2014 Johan Weevers/Karin Boelens Inhoud 1 Woord vooraf... 2 2 De kern van Oosterpoort... 3 2.1 Waarom bestaat Oosterpoort?...

Nadere informatie

Informatiebrochure 1

Informatiebrochure 1 Informatiebrochure 1 SAM& Brochure Organisaties 2012, SAM& Uitgegeven in eigen beheer Info@samen.nu Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd

Nadere informatie

3 jaar SaleSmagazine

3 jaar SaleSmagazine In gesprek met Bas Hoogland, klantgericht denken bij Landal Green Parks Rob Honing, Hotitem voert Sales Funnel in Bas Westland, social media tips & tricks Social Media als Sales Tool, door Mercuri international

Nadere informatie

In 5 stappen zonder belemmeringen naar zakelijk succes

In 5 stappen zonder belemmeringen naar zakelijk succes In 5 stappen zonder belemmeringen naar zakelijk succes Geschreven door: Heleen Elfrink Heleen Elfrink helpt ondernemers hun innerlijke belemmeringen aan de kant te zetten zodat ze zakelijk succesvol worden

Nadere informatie

IG&H Distributiemonitor - Duurzame groeiers onderzoek 2014

IG&H Distributiemonitor - Duurzame groeiers onderzoek 2014 Utrecht, juni 2014 IG&H Distributiemonitor - Duurzame groeiers onderzoek 2014 Zicht op wat snel en duurzaam groeiende kantoren succesvol maakt en hoe zij te herkennen zijn IG&H Consulting & Interim Management

Nadere informatie

Integraal Performance Management

Integraal Performance Management ebook Integraal Performance Management Een bewezen aanpak voor prestatieverbetering Inhoudsopgave Voorwoord 3 1. Inleiding 4 2. ipm is volledig 7 3. ipm een integrale aanpak in vijf fases 14 4. Fase 1:

Nadere informatie

U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt. het gevoel van samen

U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt. het gevoel van samen U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt het gevoel van samen Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt U bent aan zet! Als cliënt van Archipel kunt u zelf aangeven op welke punten u ondersteuning

Nadere informatie

Ebook In 6 stappen naar een succesvolle praktijk

Ebook In 6 stappen naar een succesvolle praktijk Ebook In 6 stappen naar een succesvolle praktijk 2014 Rose Jansen Create Beste ambitieuze therapeut, Hoe zorg je als therapeut voor een succesvolle, welvarende praktijk? Ik kan je 1 ding vertellen: gewoon

Nadere informatie

Hoe word je succesvol in sales

Hoe word je succesvol in sales Hoe word je succesvol in sales Verkopen gaat niet vanzelf. Zeker niet in deze tijd. Toch zijn nog steeds veel verkopers erg succesvol. Dat komt niet door het product of de dienst die ze aanbieden, maar

Nadere informatie

INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015

INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015 INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015 INHOUDSOPGAVE WORKSHOPS THINK DIFFERENT? FUTURE PROOF? TOON LEF EN MAAK HET VERSCHIL! FUEL YOUR FUTURE HOE? Gezien de veranderingen in je vak, ben je gespitst op

Nadere informatie

LEIDINGGEVEN MET LEF

LEIDINGGEVEN MET LEF LEIDINGGEVEN MET LEF 2 Leiding geven bij Arkin, dat betekent voor ons vooral dat je je eigen werk en dat van anderen nog inspirerender maakt. In een organisatie vol betrokken mensen met hart voor hun vak

Nadere informatie

Ondernemend 11.1. 1. Ondernemend.

Ondernemend 11.1. 1. Ondernemend. 1. Ondernemend. Niet de man die geen cent bezit is arm, maar de man die geen dromen heeft. Harry Kemp Introductie Dit boekwerk bevat handige tips voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Het helpt

Nadere informatie

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer 2 Inhoudsopgave Inleiding ----------------------------------------------------------- 5 Wees je bewust van je doel -------------------------------------- 6 Bellen: een uitstekend instrument -------------------------------

Nadere informatie

klantvriendelijk so what?

klantvriendelijk so what? . L. A. N. T MarketResponse Jaargang 1 nummer 1 september 2013 klantvriendelijk so what? Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2013: PLUS oprechte betrokkenheid sleutel tot klantvriendelijkheid HOE

Nadere informatie

kracht van ondernemen met euretco gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor

kracht van ondernemen met euretco gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor PROFIEL profiel november jaargang 201219 extra 02 editie oktober 2012 ROFIEL extra FASHION kracht van ondernemen met euretco SPORT gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor

Nadere informatie