Kaldi franchise Kaldi is een succesvolle en onderscheidende franchiseformule, waar het gebruik van de producten koffie en thee als een lifestyle wordt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kaldi franchise Kaldi is een succesvolle en onderscheidende franchiseformule, waar het gebruik van de producten koffie en thee als een lifestyle wordt"

Transcriptie

1 Kaldi Franchise

2 Kaldi franchise Kaldi is een succesvolle en onderscheidende franchiseformule, waar het gebruik van de producten koffie en thee als een lifestyle wordt gepresenteerd. Heb je iets met deze mooie producten en je beschouwt het starten van een eigen onderneming als het verwezenlijken van een droom, dan nodigen we je graag uit voor een goed gesprek. Wij willen samen met jou je eigen onderneming mogelijk maken, waarin we onze kennis en ervaring gebruiken om voor jou een droomstart te realiseren.

3

4 Filosofie Smaak is een persoonlijke beleving, een expressie van de eigen persoonlijkheid. Kaldi wil door het ruime aanbod tegemoet komen aan de wensen van de klant en de klant hierin met adviezen ondersteunen. Kaldi wil een nieuwe koffie -en theecultuur inluiden. De individuele smaak en het moment van de dag bepalen de keuze voor een koffie of een thee.

5

6 Van idee tot realisatie... Eind jaren negentig hadden we als initiatiefnemers van Kaldi niet gedacht dat het starten van een een koffie- en theespeciaalzaak zoveel beroering zou geven. De Nederlandse koffiecultuur werd gedomineerd door een beperkt aantal aanbieders van met name snelfilterkoffie. Natuurlijk waren er ook al succesvolle ketens in de VS met espressokoffie, maar die concepten zijn onvergelijkbaar. Is het succes van Starbucks vooral gebaseerd op het drinken van koffievarianten; bij Kaldi is het concept veel meer gebaseerd op de verkoop van de losse koffie en thee en alles wat nodig is om goede koffie en thee te maken. We zien een sterke tendens dat ook het koffie en thee drinken bij ons in de winkel in opkomst is. We bedienen ons, als we Kaldi kort en krachtig willen neerzetten, niet voor niets van termen als horeca in een winkelomgeving. Hierbij verloochenen we onze afkomst niet. We zijn geen horeca pur sang, maar vooral een speciaalzaak met een proeflokaal. Een plek waar je graag naar toe komt om te genieten van een goede kop koffie of thee en je goed te laten adviseren over deze producten. Natuurlijk hoort daar het proeven van onze koffie en thee in onze winkel onlosmakelijk bij, want the proof of the pudding is in the eating. Hoe we deze filosofie in het concept hebben vorm gegeven hopen we in dit boekje aan jou als lezer duidelijk te maken. Het gaat natuurlijk ook over zaken als commercieel succes, assortiment, marges en kosten et cetera. We nodigen je hierbij uit om samen met ons jouw plannen te bespreken en die te matchen aan onze mogelijkheden om vervolgens samen het succes van Kaldi uit te bouwen. We vragen je dan contact op te nemen met het hoofdkantoor van Kaldi. We komen graag met je in gesprek. Hans Tietema

7

8 Succesvol ondernemen met het Kaldi concept... Kaldi is in het jaar 2000 opgericht en heeft de afgelopen jaren heel veel geïnvesteerd in het commerciële succes van de formule. Maar boven alles gaat het om de goede en gedreven ondernemer die het fundamentele idee en de filosofie van Kaldi kan uitdragen in de dagelijkse werksituaties. Een formule is natuurlijk veel meer dan een winkelruimte in een bepaalde stijl; het is een systeem van elkaar aanvullende zaken. Wij blijven alert op wat er ons heen gebeurt, we bieden een gedegen training en nemen de tijd om je vooral in de startfase maar ook daarna goed te begeleiden, we zoeken de juiste producten, werken aan goede logistiek, bouwen aan een adequate marketing, proberen de marges voor de ondernemer te verbeteren, helpen je met het voeren van een goede administratie, controleren op kwaliteitsaspecten et cetera, maar de ondernemer moet dat allemaal kunnen vertalen in zijn dagelijkse werkzaamheden. Wij geloven sterk in het onderscheidende vermogen van onze winkels. Onze naam en producten staan garant voor topkwaliteit. Onze ondernemers zijn goed getraind en staan voor goed advies en goede service. Onze locaties zijn stijlvol en modern en hebben alle een proeflokaal. Onze winkels kennen een horeca gastvrijheid en elke klant ervaart een bezoek aan onze winkel als een beleving. Als zelfstandig franchisenemer binnen het franchiseconcept ben je bepalend voor je eigen resultaat. Ons franchisesysteem helpt je het resultaat van je onderneming te optimaliseren. Jij kunt je als ondernemer vooral richten op de verkoop in de winkel en wij nemen veel randwerkzaamheden uit handen. De keerzijde van franchise is dat er wel spelregels zijn waaraan we ons beiden moeten houden. De spelregels zijn bedacht om de voordelen van het franchisesysteem verder te versterken. Realiseer je dat goed alvorens je kiest voor franchise. Een succesvolle franchise onderneming ontstaat niet uit het willekeurig opereren van allerlei ondernemingen maar uit het kopiëren van een succesvol en bewezen concept.

9

10 The bitterness of poor quality remains longer than the sweetness of a low price... Het kwaliteitsaspect staat bij Kaldi hoog in het vaandel. Het gebruik van koffie en thee evolueert van een ouderwets genoegen naar: een rustmoment in het haastig bestaan een manier om in te spelen op de individuele smaak een manier om zich te kunnen onderscheiden van de rest een wijze om gastvrijheid te tonen, door in te spelen op de individuele smaak van de gast We hebben het succes van Kaldi gebaseerd op de volgende waarden: wij zijn blij en trots dat je kiest voor een eigen Kaldi winkel wij verwachten een flexibele en motiverende houding van de ondernemer de ondernemer is klantvriendelijk en heeft een goede kennis van de producten wij creëren een prettige werksfeer waarbij eerlijkheid, gelijkheid, loyaliteit en openheid de basis vormen van onze samenwerking iedereen is even belangrijk we verkopen niet slechts een product, maar een stukje lifestyle de ondernemer is verantwoordelijk voor het resultaat van haar onderneming; wij zorgen voor de noodzakelijke randvoorwaarden.

11

12 Kaldi is... trendsettend, vernieuwend, onderscheidend en een tikkeltje eigenwijs Kaldi is een onderscheidend concept van koffie- en theespeciaalzaken, waarbij een antwoord wordt gegeven op de vraag hoe in Nederland in de komende jaren ingespeeld kan worden op de sterk toenemende vraag naar specialiteitskoffie en -thee. Het concept Kaldi kent een unieke formule. De formule integreert een drietal functies: een winkelfunctie, een proeflokaal en een zogenaamde take away functie. De kernactiviteiten van de winkel zijn: verkoop en advies van kwalitatief hoogwaardige koffie en thee verkoop van koffie- en theeaccessoires verkoop van espressomachines verkoop van chocolade en koekjes verkoop van kadocombinaties, relatiepakketten e.d. De kernactiviteiten van het proeflokaal zijn: het proeven van koffie- en theesoorten het schenken van koffie en thee tegen betaling verkoop van verschillende versnaperingen De kernactiviteiten van de take away zijn: verkoop van coffee to go, tea to go, smoothies, iced cappuccino verkoop van versnaperingen Steeds meer krijgen we ook vragen vanuit het midden- en kleinbedrijf om hun koffie- en theevoorzieningen te regelen. Bij een actieve benadering van deze markt zijn er heel veel mogelijkheden. Het vraagt van de ondernemer een goed lokaal netwerk op te zetten. Wij ondersteunen de ondernemer in zijn streven deze markt eigen te maken.

13

14 Kaldi in cijfers... Opgericht in: 2000 Type samenwerking: hard franchise Verzorgingsgebied: wordt individueel besproken en vastgelegd in contract Totale investering: ca Benodigd eigen vermogen: ca van de totale investering Entreegeld: Jaarlijkse fee: 5% franchisefee en 2% marketingfee Gem. omzet per vestiging: tussen en Gem. aantal medewerkers: 1 3 fte Netto verkoopoppervlakte: 60 m2 100 m2 Locatieomschrijving: A2 en B1 Training: eigen opleidingsprogramma (o.a. barista-opleiding) Inkoop: centraal Tijdens de oriënterende gesprekken wordt er samen met de kandidaat ook een exploitatiebegroting gemaakt van een vestiging. Hiermee verkrijgt de kandidaat een goed inzicht in de systematiek van begroten en wordt bekend gemaakt met grootheden als omzet, kosten en marges. Deze systematiek kan de kandidaat hanteren voor een eigen ondernemingsplan. Elke individuele franchisenemer is verantwoordelijk voor zijn eigen begroting en deze is in sterke mate afhankelijk van locatie, ondernemerskwaliteiten en concurrentiepositie.

15

16 Onze duidelijke stap voor stap aanpak... Ben je meer dan gemiddeld geïnteresseerd in Kaldi dan hanteren we vaak de volgende stappen onderweg naar het Kaldi ondernemerschap: Graag nodigen wij je uit voor een eerste kennismakingsgesprek en een rondleiding door één van onze Kaldi winkels. In dit gesprek komen de achtergronden van het franchiseconcept en de structuren van de organisatie aan de orde. Tevens wordt er globaal gesproken over omzet, kosten en marges. In het tweede gesprek willen wij graag meer over jouw achtergrond, werkervaring en vooral drijfveren te weten komen en wordt er een verdieping gegeven aan de financiën middels een eigen ontwikkeld exploitatiemodel. Dit exploitatiemodel maakt duidelijk de systematiek van begroten binnen Kaldi. Door de begroting thuis nogmaals op je te laten inwerken krijg je steeds beter inzicht in de grootheden. Daarna komt er een moment om de eerste knoop door te hakken in dit proces. Ben je bereid een intentieverklaring overeen te komen met Kaldi? Deze beslissing kun je nu makkelijk maken omdat je voldoende inzicht hebt verkregen in het concept en de cijfers. In de vervolgafspraken met onder andere de accountant ga je aan de hand met de voor jou bekende gegevens van de vestigingsplaats een eigen ondernemingsplan maken. Dit ondernemingsplan dient tevens als basis voor de financieringsaanvraag bij een bank. Ondertussen zoeken wij een geschikte locatie. Wanneer jouw locatie is gevonden en je financieringsaanvraag is gehonoreerd dan is ondertekening van het franchisecontract aan de orde. Nu begint het écht, je volg het opleidingsprogramma, loopt je stages et cetera en word je klaargestoomd voor het ondernemerschap. Een interessante leerweg met voor jou waarschijnlijk veel nieuwe inzichten. Je staat dan op het punt de deuren van je eigen onderneming te openen. Altijd een leuke en spannende periode.

17

18 De winkel is een theater... Als de deuren eenmaal geopend zijn van jouw Kaldi dan moet de ondernemer in jouw gaan opstaan. Wij garanderen een prachtige en stijlvolle winkel, maar nu is het zaak dat de klanten gaan binnenkomen en hun bestedingen bij jou gaan doen. Hoe gaan we dat doen? Wij hebben daarover een vrij simpele theorie. Beschouw je winkel als een theatervloer. Zie je zelf als hoofdrolspeler en je klanten als het publiek met als doel de klant ambassadeur van je winkel te maken. We hechten veel meer belang aan wat klanten van ons vinden dan het eenmalige succes van een verkooppraatje. Het is om die reden dat we kiezen voor de introductie van het begrip brandend entertainment. Hiermee willen we aangeven dat het vooral bij retail gaat om de beleving van het merk Kaldi. Welke associatie roept het merk op en wat doen wij er aan om die positieve associatie te bewerkstelligen. De associatie met Kaldi moet oproepen tot: - koffie- en theespeciaalzaak - grote kennis en goede adviezen over onze kwaliteitsproducten en diensten - een gastvrije ontvangst in sfeervolle winkelomgeving - elk bezoek aan de winkel wordt derhalve een beleving Ondersteund door de marketing van het merk Kaldi kun je gaan werken aan een vast klantenbestand in je vestigingsplaats. Dit zal uiteindelijk tot hogere omzetcijfers leiden. Het concept Kaldi is een franchisesysteem dat je kunt vergelijken met een lichaam. Jij brengt als ondernemer als het ware de ziel in je onderneming en brengt daarmee de formule tot leven. De één kan niet zonder de ander.

19

20 Contact Wij komen graag in contact met goede kandidaten die samen met ons hun ambities willen gaan realiseren. Wij zoeken geen ondernemers die overal ja tegen zeggen en we zoeken geen kandidaten die overal op tegen zijn. Wij zijn op zoek naar positieve ondernemers die mee willen helpen Kaldi op een steeds hoger plan te krijgen. Je krijgt zeker de kansen om mede het beleid te bepalen binnen de formule. Jouw persoonlijke inzet en betrokkenheid kunnen van jouw onderneming een succes maken. Hoe haal je het beste in je boven is waar het om gaat. Wat moet je doen voor het eerste contact? Het meest eenvoudige is met ons te bellen Verder kun je mailen naar aanmelden via onze website (franchise) of gewoon schrijven naar Kaldi BV Popovstraat RK Zwolle In alle gevallen wordt er direct contact opgenomen en we proberen dan direct de juiste afspraken te maken. We verheugen ons op het eerste contact. Wij zijn lid van:

21 Kaldi is anders. Durf jij anders te zijn?

De kortste weg naar het perfecte kopje koffie of thee KALDI FRANCHISE

De kortste weg naar het perfecte kopje koffie of thee KALDI FRANCHISE KALDI FRANCHISE INHOUDSOPGAVE 1 Kaldi franchise... 5 2. Filosofie... 7 3 Van idee tot realisatie... 9 4. De evolutie in de koffiemarkt... 11 5 Succesvol ondernemen met het Kaldi concept... 13 6. Kaldi

Nadere informatie

Kaldi Mobiel. het perfecte kopje koffie & thee op locatie

Kaldi Mobiel. het perfecte kopje koffie & thee op locatie STAP IN HET SUCCES Kaldi Mobiel het perfecte kopje koffie & thee op locatie OVERAL KOFFIE & THEE BELEVENIS Kaldi Mobiel Kaldi gelooft in het genieten op elk moment van de dag. Om hier op in te spelen hebben

Nadere informatie

www.brazucacoffee.nl

www.brazucacoffee.nl www.brazucacoffee.nl Brazuca Coffee verkoopt niet zomaar koffie, maar koffie die speciaal uit Brazilië wordt geïmporteerd. De bonen worden vervolgens op ambachtelijke wijze in Amsterdam gebrand. Deze bijzondere

Nadere informatie

Crostino Gelateria & Café staat voor kwaliteit en service voor een eerlijke prijs.

Crostino Gelateria & Café staat voor kwaliteit en service voor een eerlijke prijs. 1. Algemeen Crostino Gelateria & Café is een onderneming gespecialiseerd in ambachtelijk vers bereid ijs, ondersteund met de verkoop van diverse producten. Deze producten worden verder toegelicht in het

Nadere informatie

BEN JIJ EEN ECHTE CHOCO BAAS? WORD JIJ ONZE NIEUWE FRANCHISE ONDERNEMER?

BEN JIJ EEN ECHTE CHOCO BAAS? WORD JIJ ONZE NIEUWE FRANCHISE ONDERNEMER? BEN JIJ EEN ECHTE CHOCO BAAS? WORD JIJ ONZE NIEUWE FRANCHISE ONDERNEMER? WELKOM BIJ CHOCOLATE COMPANY CAFÉ Waar chocolade en genieten voorop staat! In de wereld van Chocolate Company vind je de meest heerlijke

Nadere informatie

Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit. Landelijk samenwerken voor lokaal succes

Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit. Landelijk samenwerken voor lokaal succes Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit Landelijk samenwerken voor lokaal succes iq Makelaars zoekt franchisenemers! Heb jij altijd al in de makelaardij willen werken? Dan is dit jouw kans om een succesvol

Nadere informatie

Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou?

Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou? Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou? Fit20 zoekt franchisenemers voor nieuwe studio s overal in het land. Heb jij voldoende inhoud voor deze uitdaging, lees dan snel verder. fit20 franchise Franchisesamenwerking

Nadere informatie

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 17/10/13 11:10 Albert Heijn, aangename kennismaking! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 2 17/10/13 11:11 Plezierig winkelen

Nadere informatie

De Autostomerij Een uniek concept

De Autostomerij Een uniek concept De Autostomerij Een uniek concept Zelfstandig ondernemer worden? Je droomt wellicht al een tijd van zelfstandig werken en het hebben van een eigen onderneming. Je eigen zaak runnen, zelf beslissingen nemen

Nadere informatie

Word jij Bakker Bart?

Word jij Bakker Bart? Word jij Bakker Bart? Welkom bij Bakker Bart Je kent Bakker Bart. Net als tienduizenden andere mensen, die dagelijks bij één van de Bakker Bartwinkels komen voor heerlijk vers brood, zo n beroemde supersaucijs

Nadere informatie

vankaastotzvankaastotzvankaastotzvankaasto tzvankaastotzvankaastotzvankaastotzvanka astotzvankaastotzvankaastotzvankaastotzva

vankaastotzvankaastotzvankaastotzvankaasto tzvankaastotzvankaastotzvankaastotzvanka astotzvankaastotzvankaastotzvankaastotzva to tzvankaastotzvankaastotzvankaastotzvanka astotzvankaastotzvankaastotzvankaastotzva nkaastotzvankaastotzvankaastotzvankaastot ZvanKaastotZvanKaastotZvanKaastotZvanKaa s Inhoudsopgave Pagina Inleiding

Nadere informatie

Van ondernemer naar Finzie franchisenemer

Van ondernemer naar Finzie franchisenemer finzie.nl Van ondernemer naar Finzie franchisenemer Een whitepaper van Finzie Nederland De Finzie formule Starten als Finzie coach: dit zijn de stappen! Het Finzie serviceteam ontzorgt 1 De eerste afspraak

Nadere informatie

DE BEREN BEZORGRESTAURANTS

DE BEREN BEZORGRESTAURANTS Franchisen bij DE BEREN BEZORGRESTAURANTS WWW.BEREN.NL DE BEREN BEZORGRESTAURANTS Bij De Beren bezorgrestaurants bestel je gemakkelijk de lekkerste saté, spare ribs en andere gerechten, welke voor een

Nadere informatie

Welkom bij de Flexibility Groep

Welkom bij de Flexibility Groep Welkom bij de Flexibility Groep Wij zijn de eerste online franchise organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling De Flexibility Groep is opgericht in 2006 te Breda. Inmiddels tellen we landelijk meer

Nadere informatie

Ben jij een ondernemende samenwerker?

Ben jij een ondernemende samenwerker? Ben jij een ondernemende samenwerker? P1 Ben jij een ondernemende samenwerker? En zoek je het goede gezelschap van een groeiende formule? Jij wilt je eigen onderneming starten. Het liefst in een formule

Nadere informatie

Voor Ondernemers Door Ondernemers in Groningen. Vodo50. Groningen, september 2014 Martijn van der Tuin

Voor Ondernemers Door Ondernemers in Groningen. Vodo50. Groningen, september 2014 Martijn van der Tuin Voor Ondernemers Door Ondernemers in Groningen Vodo50 Groningen, september 2014 Martijn van der Tuin Aanleiding Nederland en Groningen moeten het voor de groei van de economie vooral hebben van actieve

Nadere informatie

Shoeby Fashion groeit gestaag STARTERS THEMA. Dé marktplaats voor de samenwerkende ondernemer. www.franchiseplus.nl. losse nummers 6,75

Shoeby Fashion groeit gestaag STARTERS THEMA. Dé marktplaats voor de samenwerkende ondernemer. www.franchiseplus.nl. losse nummers 6,75 www.franchiseplus.nl 16e jaargang nummer 2 april 2008 losse nummers 6,75 Dé marktplaats voor de samenwerkende ondernemer THEMA STARTERS Shoeby Fashion groeit gestaag In dit nummer: Bestaande vestiging

Nadere informatie

PostMasters Express. Het nieuwe postkantoor. www.postmastersexpress.nl VERZENDEN PRINT & DRUKWERK GELDZAKEN VERZEKERINGEN

PostMasters Express. Het nieuwe postkantoor. www.postmastersexpress.nl VERZENDEN PRINT & DRUKWERK GELDZAKEN VERZEKERINGEN PostMasters Express Het nieuwe postkantoor VERZENDEN PRINT & DRUKWERK GELDZAKEN VERZEKERINGEN PostMasters Express Het nieuwe postkantoor HET NIEUWE POSTKANTOOR PostMasters Express is het concept in Nederland

Nadere informatie

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt Nestlé Professional D LIKE A SKINNY LATTE CAPPUCCINO skimmed milk MOCHA OFFEE make it stronger cold WATER UNGO DRINK ESPRESSOAMERICANO LATTECHOCOLATEE

Nadere informatie

Training Klantbeleving

Training Klantbeleving Training Klantbeleving Klantbeleving: voeg waarde toe en verwonder Betalen voor de verzending van je online bestelling? Een week wachten tot je de offerte in je mailbox vindt? Daar nemen klanten geen genoegen

Nadere informatie

Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid.

Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid. Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid. Franchiser worden was voor ons een mooie kans om mee te groeien binnen hun organisatie. Voorwoord

Nadere informatie

Franchisen bij DE BEREN BEZORGRESTAURANTS

Franchisen bij DE BEREN BEZORGRESTAURANTS Franchisen bij DE BEREN BEZORGRESTAURANTS WWW.BEREN.NL DE BEREN BEZORGRESTAURANTS Bij De Beren bezorgrestaurants bestel je gemakkelijk de lekkerste saté, spare ribs en andere gerechten, welke voor een

Nadere informatie

HET STARTPUNT VOOR IEDERE LOPER.

HET STARTPUNT VOOR IEDERE LOPER. HET STARTPUNT VOOR IEDERE LOPER. SAMEN VAN START Succesvolle formule Professionele ondersteuning op gebied van marketing, inkoop en retail Onderdeel van Euretco Ervaren hardloop collega s 3 EURETCO IN

Nadere informatie

Business Partners / Investerders Gezocht voor Succesformula

Business Partners / Investerders Gezocht voor Succesformula Business Partners / Investerders Gezocht voor Succesformula Advertentienr. 2530 OG: Bod gevraagd INV/GW: Op aanvraag Omschrijving Geachte toekomstige investerder (s) of partner (s), Ben jij op zoek naar

Nadere informatie

Starten met een bewezen FRANCHISE formule?

Starten met een bewezen FRANCHISE formule? Starten met een bewezen FRANCHISE ne 417C formule? www.nfv.nl Franchise: ondernemen met een formule Starten als zelfstandig ondernemer? Franchise behoort tot de mogelijkheden. In Nederland is franchise

Nadere informatie

Koffie en thee. met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Gastvrije zorg food special

Koffie en thee. met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Gastvrije zorg food special Koffie en thee met oog voor duurzaamheid en kwaliteit Kwalitatief hoogwaardige koffie en thee die op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden. Dat is waar zorginstellingen volgens de koffie- en theedeskundigen

Nadere informatie

GREAT COFFEE MADE EASY

GREAT COFFEE MADE EASY GREAT COFFEE MADE EASY HÉt koffieconcept dat iedereen perfect past Dat is de uitdaging! We hebben goed naar uw wensen geluisterd 1... Wisselende kwaliteit De vraag naar variatie Afval Tijdrovend Ingewikkelde

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je een gedreven ondernemer en wil je een succesvol franchiseconcept starten? Dan is dit de kans om je eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De

Nadere informatie

DE JAMIN FORMULE WINKELS COMMUNICATIE PRODUCT ONDERSTEUNING INNOVATIE CONCLUSIE

DE JAMIN FORMULE WINKELS COMMUNICATIE PRODUCT ONDERSTEUNING INNOVATIE CONCLUSIE INTRODUCTIE JAMIN is de oudste en meest bekende snoepwinkel van ons land. Ooit begonnen in 1870 (!) en mede door het in 2009 verleende predicaat Hofl everancier, mag het bedrijf rustig als iconisch worden

Nadere informatie

Franchise Brochure. i HAiR Uw Thuiskapper

Franchise Brochure. i HAiR Uw Thuiskapper Franchise Brochure i HAiR Uw Thuiskapper 2014 Deze informatie brochure is speciaal gemaakt voor diegene die geïnteresseerd zijn om op franchisebasis als zelfstandig ondernemer te werken als (top) hairstylist

Nadere informatie

De Autostomerij Een uniek concept

De Autostomerij Een uniek concept De Autostomerij Een uniek concept Zelfstandig ondernemer worden? Sinds de start zijn er duizenden auto s gereinigd. Hiermee is totaal miljoenen liter water bespaard ten opzichte van de gemiddelde wasstraat.

Nadere informatie

PostMasters Express. Het nieuwe postkantoor.

PostMasters Express. Het nieuwe postkantoor. PostMasters Express Het nieuwe postkantoor VERZENDEN PRINT & DRUKWERK PostMasters Express Het nieuwe postkantoor HET NIEUWE POSTKANTOOR PostMasters Express is de formule in Nederland voor postzaken en

Nadere informatie

NEDERLAND WORDT STEEDS GROENER!

NEDERLAND WORDT STEEDS GROENER! NEDERLAND WORDT STEEDS GROENER! De toegevoegde waarde van THE READ SHOP zit in de voorsprong die een succesformule met zich meebrengt. Heldere analyses, waardevolle adviezen van praktijkmensen, onderscheidend

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je een gedreven ondernemer en wil je een succesvol franchiseconcept starten? Dan is dit de kans om je eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De

Nadere informatie

De Autostomerij Een uniek concept

De Autostomerij Een uniek concept De Autostomerij Een uniek concept Zelfstandig ondernemer worden? Sinds de start zijn er duizenden auto s gereinigd. Hiermee is totaal miljoenen liter water bespaard ten opzichte van de gemiddelde wasstraat.

Nadere informatie

Handleiding 1 Hour Coaching

Handleiding 1 Hour Coaching Handleiding 1 Hour Coaching Coachingsinstrument: Eigen bedrijf beginnen? Beschrijving coachingsinstrument: Veel mensen dromen ervan om een eigen bedrijf te beginnen en tegenwoordig zijn er veel ZZP-ers

Nadere informatie

WAT KUNT U VAN CHEM-DRY VERWACHTEN

WAT KUNT U VAN CHEM-DRY VERWACHTEN WAT KUNT U VAN CHEM-DRY VERWACHTEN Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Mission statement 3. Cultuur statement 4. De Chem-Dry Nederland organisatie 5. Hoe word je ondernemer met Chem-Dry? 6. Wat doet een Chem-Dry

Nadere informatie

HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN. passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL

HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN. passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL SAMEN WERKEN SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN Het is mogelijk, samen succesvol ondernemen! HuisMakeOver biedt haar

Nadere informatie

directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- /

directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- / directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- / communicatie- / salesmedewerkers et cetera Steeds meer taken

Nadere informatie

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Training Sales Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Verkopen. De één krijgt er een vieze smaak van in zijn mond en de ander staat te trappelen om aan de slag te gaan. Sales is wat jij ervan maakt.

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 Inhoud Inleiding 6 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 2 Instanties in Nederland 13 Belangrijke instanties voor ondernemers 14 Kamer

Nadere informatie

Franchise rules. Customerfactory Franchiseadviseurs

Franchise rules. Customerfactory Franchiseadviseurs Franchise rules Franchise rules Customerfactory Franchiseadviseurs Onze opdrachtgevers willen Kwalitatief en kwantitatief groeien. verantwoord en duurzaam 6x groeien door samenwerking S J B F I D F L

Nadere informatie

Deze burger moet heel Nederland proeven!

Deze burger moet heel Nederland proeven! Deze burger moet heel Nederland proeven! Tijdens mijn vakantie naar Amerika in 2010 ben ik in aanraking gekomen met de lekkerste burger ter wereld. Een 100% rundvleesburger (halal) gemaakt met verse groenten

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je een gedreven ondernemer en wil je een succesvol franchiseconcept starten? Dan is dit de kans om je eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De

Nadere informatie

Nieuwe concepten voor leegstaande bedrijfsgebouwen. ID&Consult Company info@totaalconcepten.nl www.totaalconcepten.nl 00 31 (0)6 53 98 16 83

Nieuwe concepten voor leegstaande bedrijfsgebouwen. ID&Consult Company info@totaalconcepten.nl www.totaalconcepten.nl 00 31 (0)6 53 98 16 83 Nieuwe concepten voor leegstaande bedrijfsgebouwen ID&Consult Company info@totaalconcepten.nl www.totaalconcepten.nl 00 31 (0)6 53 98 16 83 May 2012 1. Inleiding Anno 2012-2013 staan veel bedrijfsgebouwen

Nadere informatie

bacchi beans Voor de wholesale hebben we speciale kilo verpakkingen ontwikkeld. We bieden de volgende brandingen aan: Brazil, Crema en Italian Roast

bacchi beans Voor de wholesale hebben we speciale kilo verpakkingen ontwikkeld. We bieden de volgende brandingen aan: Brazil, Crema en Italian Roast meet bacchi Even rust, opladen, koffie van bacchi, een rijke smaak, heerlijk aroma, puur genieten, andere koffie, koester het moment met bacchi. Bacchi is een merk waarmee je gezien mag worden en om stil

Nadere informatie

Pagina 2

Pagina 2 www.bestelbijdebron.nl Hoe werkt het... 2019 Over ons BestelbijdeBron.nl is een online Business-to-Business platform waar food en non-food producten verkocht worden direct vanuit de leverancier naar de

Nadere informatie

USED PRODUCTS FRANCHISE BROCHURE

USED PRODUCTS FRANCHISE BROCHURE USED PRODUCTS FRANCHISE BROCHURE USED PRODUCTS inkoop - verkoop - terugkoop - inruil Used Products is meer dan een tweedehands winkel. De succesvolle franchiseorganisatie is opgericht in 1997 en begeeft

Nadere informatie

franchise at coffee united

franchise at coffee united franchise at coffee united sterk& succesvol franchisen bij coffee united over coffee united succesvolle nederlandse organisatie onze cultuur kwaliteit & betrouwbaarheid de franchiseformule in 5 stappen

Nadere informatie

DOPPIO ESPRESSO FRANCHISE

DOPPIO ESPRESSO FRANCHISE 2015 DOPPIO ESPRESSO FRANCHISE BEST COFFEE CHAIN WESTERN EUROPE 2014 ALLEGRA EUROPEAN COFFEE AWARDS FRANCHISE INRICHTING EN ONTWERP KOFFIE, THEE, LUNCH & MEER Kwaliteit begint bij de basis. Daarom besteden

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL MET JOU LOOPT ALLES OP ROLLETJES Werken in een bedrijf is elke dag anders. Ben je liever eigen baas? Leer dan alles over zelfstandig ondernemer

Nadere informatie

Fee- en conditiestelsel. Samenvatting NFV lezing: het feestelsel

Fee- en conditiestelsel. Samenvatting NFV lezing: het feestelsel Fee- en conditiestelsel Samenvatting NFV lezing: het feestelsel Het feestelsel: niets nieuws onder de zon? Veel feestelsels worden in het innovatiestadium van de franchise bedacht en niet aangepast Veranderende

Nadere informatie

Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden

Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden 2 Als uitvaartondernemer help je nabestaanden met nagenoeg álles. Je bent echt van toegevoegde waarde. Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen

Nadere informatie

Ondernemerschap in Nederland

Ondernemerschap in Nederland Ondernemerschap in Nederland Je neemt deel aan het profiel Ondernemerschap. Dit betekent dat je erover denkt om in de toekomst als ondernemer te gaan werken. Dat is anders dan werken in loondienst. Dan

Nadere informatie

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Situationeel leidinggeven Situationeel leidinggeven, krachtig in iedere situatie Als leidinggevende probeer jij het beste uit je medewerkers te halen. Daar profiteert de organisatie van, maar

Nadere informatie

GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ

GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ Bent u ondernemer en hebt u hart voor makelaardij? Dan is HouseHunting op zoek naar u! Voor uitbreiding van onze snel groeiende franchiseketen

Nadere informatie

D E S U C C E S F O R M U L E

D E S U C C E S F O R M U L E DE SUCCESFORMULE De succesformule Spare Rib Express is in 1992 begonnen in Amsterdam met een maaltijd bezorgformule die moest uitblinken in kwaliteit, service en uitstraling. Door de brede visie op marketing,

Nadere informatie

Bedrijfsuitjes, teambuilding & City Events FRANCHISE 2011

Bedrijfsuitjes, teambuilding & City Events FRANCHISE 2011 Bedrijfsuitjes, teambuilding & City Events FRANCHISE 2011 MISTER ROTTERDAM FRANCHISE 2011 Dit verhaal gaat over: en Lees verder over wie wij zijn, wat we doen, waar we naar toe willen, hoe we dat gaan

Nadere informatie

De juiste stap naar een bewezen formule

De juiste stap naar een bewezen formule De juiste stap naar een bewezen formule Bij OAMKB onderneem je het ervan 1. Je kantoor toekomstbestendig geautomatiseerd 2. Sterke formule geeft klanttevredenheid 9+ 3. Duidelijk onderscheidend trekt meer

Nadere informatie

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Franchise WerkAdvies zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Bedrijfsadviesbureau met een brede klantenkring WerkAdvies is een bedrijfsadviesbureau dat zich

Nadere informatie

ik ga voor de academie voor economie en ondernemen

ik ga voor de academie voor economie en ondernemen ik ga voor de academie voor economie en ondernemen Een secretaresse voert natuurlijk heel ander werk uit dan een commercieel medewerker bij een bank, een juridisch medewerker bij een gemeente of een marketingmedewerker.

Nadere informatie

School voor Commerciële Dienstverlening. handel. Manager Retail. Verkoopspecialist. Verkoper

School voor Commerciële Dienstverlening. handel. Manager Retail. Verkoopspecialist. Verkoper School voor Commerciële Dienstverlening handel Manager Retail Verkoopspecialist Verkoper School voor Commerciële Dienstverlening handel manager retail verkoopspecialist verkoper Deze opleidingen kun je

Nadere informatie

DOPPIO ESPRESSO FRANCHISE

DOPPIO ESPRESSO FRANCHISE DOPPIO ESPRESSO FRANCHISE Oktober 2013 Koffie, thee, lunch & meer Kwaliteit begint bij de basis. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze grondstoffen, de machines waar we mee werken

Nadere informatie

Franchise Gids. Buro Cleijsen

Franchise Gids. Buro Cleijsen Franchise Gids 1 Even voorstellen Buro Cleijsen is een adviesbureau, expert in de markt van het implementeren van certificeerbare managementsystemen. Daarnaast begeleiden we bedrijven bij het optimaliseren

Nadere informatie

Gunningenleidraad Horecapaviljoen RAUM te Utrecht

Gunningenleidraad Horecapaviljoen RAUM te Utrecht 1 Gunningenleidraad Horecapaviljoen RAUM te Utrecht 2018-R-063/1008 6 juni 2018 Samenstellers Niek Timmermans Guido Verschoor Hans van Spronsen Inleiding en toelichting selectietraject 2 Inleiding RAUM

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar u!

Dan zijn wij op zoek naar u! Bent u een gedreven ondernemer en wilt u een succesvol franchiseconcept starten? Dan is dit de kans om uw eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De

Nadere informatie

De belangrijkste aspecten voor een optimale maaltijdbeleving

De belangrijkste aspecten voor een optimale maaltijdbeleving Ziekenhuizen De belangrijkste aspecten voor een optimale maaltijdbeleving Product Omgeving Gedrag WELKOM Wat voor manieren zijn er mogelijk om de kwaliteit binnen de horeca outlets van ziekenhuizen te

Nadere informatie

Factsheet meubilair Breid je event of feest uit met diverse mogelijkheden voor meubilair

Factsheet meubilair Breid je event of feest uit met diverse mogelijkheden voor meubilair Factsheet meubilair 2018 Breid je event of feest uit met diverse mogelijkheden voor meubilair STEIGERHOUT MEUBILAIR Mogelijkheden Stoer meubilair steigerhout Steigerhouten foodstand Steigerhouten statafel

Nadere informatie

Gezocht Franchisenemer of Pachter voor Fast service Horeca concept in Centrum Apeldoorn

Gezocht Franchisenemer of Pachter voor Fast service Horeca concept in Centrum Apeldoorn Gezocht Franchisenemer of Pachter voor Fast service Horeca concept in Centrum Apeldoorn Advertentienr. 3341 OG: Op aanvraag INV/GW: 145.000 Huur: 3.000 /mnd. Pacht: 6.250 /mnd. Omschrijving Voor onze nieuwe

Nadere informatie

Wilt u als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van uw eigen kantoor openen? Dat kan! Snel en betaalbaar!

Wilt u als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van uw eigen kantoor openen? Dat kan! Snel en betaalbaar! Wilt u als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van uw eigen kantoor openen? Dat kan! Snel en betaalbaar! Wij zijn op zoek naar sterke partners/franchiseondernemers die de drive hebben om met De Huurwoningbemiddelaar

Nadere informatie

U heeft zojuist een voorbeeld ondernemingsplan gedownload vanuit MKB Bankadvies. Wij wensen u veel succes. Vragen?...info@mkbbankadvies.

U heeft zojuist een voorbeeld ondernemingsplan gedownload vanuit MKB Bankadvies. Wij wensen u veel succes. Vragen?...info@mkbbankadvies. U heeft zojuist een voorbeeld ondernemingsplan gedownload vanuit MKB Bankadvies. Wij wensen u veel succes. Vragen?...info@mkbbankadvies.nl Samenvatting Het woord samenvatting zegt hier natuurlijk eigenlijk

Nadere informatie

Infogids 2019/20. Opleidingen mbo Handel INFORMATIEMOMENTEN. OPEN DAGEN Zondag 18 november 2018 Zondag 20 januari tot 16.

Infogids 2019/20. Opleidingen mbo Handel INFORMATIEMOMENTEN. OPEN DAGEN Zondag 18 november 2018 Zondag 20 januari tot 16. Opleidingen mbo Handel INFORMATIEMOMENTEN OPEN DAGEN Zondag 18 november 2018 Zondag 20 januari 2019 11.00 tot 16.00 uur INFODAGEN Donderdag 14 maart 2019 Woensdag 29 mei 2019 16.00 tot 20.00 uur www.facebook.com/derooipannen

Nadere informatie

info@desteenfabriek.com www.desteenfabriek.com Inhoud Introductie Filosofie Het concept De transformatie Wat wij bieden De mogelijkheden Brede faciliteiten Wat maakt ons uniek 1 2 3 4 5 6 8 10 Introductie

Nadere informatie

professionals voor professionals

professionals voor professionals professionals voor professionals Aangenaam kennis te maken Buro Cleijsen is een succesvol adviesbureau. Sinds 1996 actief in de markt met het begeleiden van certificeerbare managementsystemen en de hier

Nadere informatie

Workshop Lichaamstaal. Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel

Workshop Lichaamstaal. Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel Workshop Lichaamstaal Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel Lichaamstaal is belangrijker dan veel mensen beseffen. Het is een cruciaal onderdeel van onze communicatie. Hoe kom je over op een ander?

Nadere informatie

(0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS!

(0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS! (0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS! Het lijkt alsof iedereen iets van jou nodig heeft. Je opdracht- of werkgever zit je achter de broek over deadlines, je mailbox ontploft

Nadere informatie

PROFESSIONELE AANTREKKINGSKRACHT!

PROFESSIONELE AANTREKKINGSKRACHT! PROFESSIONELE AANTREKKINGSKRACHT! Uniek concept Bedrijfskleding is het visitekaartje van uw onderneming. De juiste kleding zorgt voor een professionele, zakelijke, verzorgde en vooral herkenbare uitstraling.

Nadere informatie

Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in het bijzonder het verhuren van

Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in het bijzonder het verhuren van Ook Free Partner van De Huurwoning Bemiddelaar worden? Dat kan snel en betaalbaar! Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in

Nadere informatie

Networksgroup Consultancy. Simplicity inspires your Business Model

Networksgroup Consultancy. Simplicity inspires your Business Model Networksgroup Consultancy Simplicity inspires your Business Model DE WAARDE VAN DE ONDERNEMING UIT ZICH IN DE KLANTRELATIE Wat bepaalt de waarde van een onderneming? Uiteraard zijn daar de jaarcijfers

Nadere informatie

SRA-Retailscan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015

SRA-Retailscan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015 SRA-Retailscan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015 SRA-Retailscan De Retailscan 2014 is 350 x ingevuld. 24% van de respondenten is werkzaam in de foodsector en 76% in de non food. Van de respondenten

Nadere informatie

Toelichting op de Uitnodiging tot solliciteren!

Toelichting op de Uitnodiging tot solliciteren! Toelichting op de Uitnodiging tot solliciteren! F-Fort zoekt met regelmaat nieuwe collega s! Uitnodiging tot solliciteren via Best Value People Lees snel verder hoe het werkt! Team F-Fort augustus 2016

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL MET JOU LOOPT ALLES OP ROLLETJES Werken in een bedrijf is elke dag anders. Ben je liever eigen baas? Leer dan alles over zelfstandig ondernemer

Nadere informatie

ALL-CONNECTED ONTMOET HENDRIK IDO AMBACHT Woensdag 13 maart inloop 15:30 uur start 16:00 uur

ALL-CONNECTED ONTMOET HENDRIK IDO AMBACHT Woensdag 13 maart inloop 15:30 uur start 16:00 uur ALL-CONNECTED ONTMOET HENDRIK IDO AMBACHT Woensdag 13 maart inloop 15:30 uur start 16:00 uur Woensdag 13 maart zijn wij met ons All-Connected netwerk te gast bij Cascade in Hendrik Ido Ambacht. Onderlinge

Nadere informatie

Training Communicatieve vaardigheden

Training Communicatieve vaardigheden Training Communicatieve vaardigheden Training Communicatie vaardigheden, contact maken en verbinden In het dagelijks leven communiceren we best veel. Denk maar eens na, tijdens een vergadering, maar ook

Nadere informatie

Kruidvat Trekpleister

Kruidvat Trekpleister A.S. WATSON, HET WERELDBEDRIJF ACHTER KRUIDVAT, TREKPLEISTER EN ICI PARIS XL Kruidvat Trekpleister ICI paris XL carrière maken bij A.S. Watson JOuw werkgever A.S. Watson Health & Beauty Benelux is onderdeel

Nadere informatie

Goed voorbereid van start

Goed voorbereid van start Welkom Eigen Bedrijf iets voor u? Goed voorbereid van start Startersevent 6 november 2014 Loopbaanplein Winterswijk Benno Ekkelboom Ondernemersadviseur Ondernemerschap Redenen om ondernemer te worden:

Nadere informatie

succes in retailen is teamwork

succes in retailen is teamwork succes in retailen is teamwork outdoor-project retailmarkt 1 De retailmarkt is in beweging: Er zijn volop bedreigingen, maar door te veranderen en samen te werken worden er nieuwe kansen gecreëerd. bedreigingen

Nadere informatie

Wat zou je willen? Extra inkomen. Part-time of full-time werken. Meer tijd met vrienden en familie. Werken met producten van topkwaliteit

Wat zou je willen? Extra inkomen. Part-time of full-time werken. Meer tijd met vrienden en familie. Werken met producten van topkwaliteit Business Overview Wat zou je willen? Extra inkomen Part-time of full-time werken Meer tijd met vrienden en familie Werken met producten van topkwaliteit Werken in teams met enthousiaste, positieve mensen

Nadere informatie

Wat zou je willen? Extra inkomen. Part-time of full-time werken. Meer tijd met vrienden en familie. Werken met producten van topkwaliteit

Wat zou je willen? Extra inkomen. Part-time of full-time werken. Meer tijd met vrienden en familie. Werken met producten van topkwaliteit FIRST LOOK Wat zou je willen? Extra inkomen Part-time of full-time werken Meer tijd met vrienden en familie Werken met producten van topkwaliteit Werken in teams met enthousiaste, positieve mensen Reizen

Nadere informatie

REACTIE FLEXIBILITY GROEP

REACTIE FLEXIBILITY GROEP REACTIE FLEXIBILITY GROEP 1. Franchisenemers vertellen ons dat bij werving een onjuiste en (veel) te rooskleurige voorstelling van zaken wordt gegeven. Er wordt bijvoorbeeld gesproken over een eigen inkomen

Nadere informatie

Routeplanning. Accepteer wat je niet kunt veranderen en verander op basis van acceptatie. 1. De HypotheekCompany formule. 2. Waarom veranderen?

Routeplanning. Accepteer wat je niet kunt veranderen en verander op basis van acceptatie. 1. De HypotheekCompany formule. 2. Waarom veranderen? Routeplanning Accepteer wat je niet kunt veranderen en verander op basis van acceptatie. 1. De HypotheekCompany formule 2. Waarom veranderen? 3. Nieuwe formule: Free Franchise De HypotheekCompany Formule

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar u!

Dan zijn wij op zoek naar u! Bent u een gedreven ondernemer en wilt u een franchise bedrijf starten? Dan is dit de kans om uw eigen makelaarskantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De Huurwoning

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Kies je kernwaarden De eerste stap die je moet nemen om je concept in kaart te brengen, is kijken waar jij en je team goed in zijn. Waar ligt jullie kracht? Wat vinden

Nadere informatie

SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE]

SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE] SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE] Waarvoor kiezen klanten voor SoHuman? SoHuman helpt mensen, teams en organisaties met hun persoonlijke en professionele

Nadere informatie

Meer dan een tweedehands winkel

Meer dan een tweedehands winkel TM Meer dan een tweedehands winkel Used Products, opgericht in 1997, begeeft zich in bijna alle productgroepen van de tweedehands markt. Used Products koopt en verkoopt: audio, camera s, gereedschappen,

Nadere informatie

dutch building better//telecom & technology

dutch building better//telecom & technology building better//telecom & technology UPC Nederland Business Continuity Plan UITDAGINGEN Ontwikkel een Business Continuity Plan Hou rekening met ISO standaarden, eisen Agentschap Telecom en beleid van

Nadere informatie

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence technology / industry / logistics 2 1 Management search Executive search International management search Interim management Missie Van de Groep & Olsthoorn staat

Nadere informatie

Starten met een plan. Alles op een rij. Robert Loontjens & Anne de Jong

Starten met een plan. Alles op een rij. Robert Loontjens & Anne de Jong Starten met een plan Alles op een rij Robert Loontjens & Anne de Jong Even voorstellen Robert Loontjens en Anne de Jong Accountmanager MKB Rabobank Parkstad Limburg (045) 533 44 44 bedrijven@parkstadlimburg.rabobank.nl

Nadere informatie

Kinderen en jouw passie voor koken perfect combineren? Word MaManager van je eigen bedrijf! Flexibel ondernemerschap vanaf 16 uur per week

Kinderen en jouw passie voor koken perfect combineren? Word MaManager van je eigen bedrijf! Flexibel ondernemerschap vanaf 16 uur per week Ambachtelijk & Lokaal, met een vleugje inspiratie Kinderen en jouw passie voor koken perfect combineren? Word MaManager van je eigen bedrijf! Flexibel ondernemerschap vanaf 16 uur per week matie r o f

Nadere informatie

Caroline Bloemers & Claudia Reimert Eigenaren Pink Pepper

Caroline Bloemers & Claudia Reimert Eigenaren Pink Pepper Pink Pepper maakt speciale momenten bijzonder Bij Pink Pepper draait het om een beleving die je meegemaakt wilt hebben. We zullen er altijd alles aan doen om die ene speciale dag voor onze klanten bijzonder

Nadere informatie