PrivacyStake Whitepaper

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PrivacyStake Whitepaper"

Transcriptie

1 PrivacyStake Whitepaper

2 Introductie PrivacyStake heeft door de jaren heen cryptomunten zien groeien. Vanaf 2016 zijn staking en lending platformen steeds populairder geworden. Jammer genoeg hebben veel van deze platformen problemen met legaliteit. Aangezien cryptomunten zo hard zijn gegroeid, gaan overheden zich hier nu mee bemoeien. Nadat Bitconnect en Davorcoin hebben besloten hun platform te sluiten na problemen met de overheid, hebben deze platformen een slechte naam gekregen. PrivacyStake heeft de oplossing voor dit soort problemen!

3 Oplossing PrivacyStake focust zich om lending en staking om te gooien naar iets wat veiliger en sneller is. Dit houdt onder andere in, veilige transacties met minimale fees. Andere lending of staking platformen betalen mensen die hebben geïnvesteerd met Dollars of met hun eigen coin. Wij geloven dat voor de lange termijn dit niet de juiste manier is om legaal en voor een langere termijn te kunnen opereren. PrivacyStake gooit het op een 100% legale manier waar mensen dus anoniem en veilig zijn voor de overheid.

4 Het Verschil PrivacyStake heeft als doelstelling om het grootste staking platform te gaan worden en de concurrenten te kunnen verslaan met een platform dat er zal zijn voor de lange termijn. En met de lange termijn bedoelen wij niet 1 of 2 jaar, maar we gaan voor tientallen jaren. We geloven erin dat dit kan slagen omdat wij een uniek concept hebben als je ons vergelijkt met andere platforms. PrivacyStake biedt mensen een anoniem programma aan waar alle handelingen die je doet anoniem zullen blijven. Het gebruik maken van ons staking platform geeft jou een wekelijkse toeslag die uitbetaald zal worden in privacy coins. De winsten die je maakt kan je, of herinvesteren of je kan deze versturen naar je persoonlijke wallet. Als je deze privacy coins gebruikt, dan zullen je transacties niet te traceren zijn waardoor je geheel anoniem blijft. Wij betalen de winsten wekelijks uit in privacy coins en wij hebben ook wat extra actie ondernomen om er zeker van te zijn dat ons platform er voor de langere periode zal zijn.

5 De prijs van de PIVS coins zullen bepaald worden door het koop en verkoop volume. De coins pas verkopen bij een prijs waar jij je prettig bij voelt is ook een manier om je winsten te verdienen Ontvangen Voordat PrivacyStake zal gaan starten aan deze lange reis zullen eerst de PIVS coins moeten worden verstuurd. Investeerder kunnen PIVS coins kopen tijdens de ICO periode, welke zal starten op 10 april. Als eenmaal PrivacyStake op een externe exchange(s) zal komen, kunnen de investeerders deze PIVS coins verkopen. Dit is niet de enige manier waarmee investeerders geld kunnen verdienen. PrivacyStake heeft dus een staking platform waarin jij je PIVS coins kunt bewaren om daarmee weer privacy coins te kunnen ontvangen. Met een langere termijn staken, zul je de meeste winsten behalen. Deze winsten kunnen oplopen tot 15% per week.

6 PrivacyStake Basis

7 Technical Naam: Type: Decimalen: Max Aantal: ICO Aantal: PrivacyStake (PIVS) ERC20 Token

8 Verzending ICO Aantal Bounty Aantal Ontwikkelaars Aantal Reserve Aantal

9 Roadmap Marketing April 1 maandelijkse marketing periode gaat beginnen waardoor ons leden aantal zal gaan toenemen met 200%. Juni CoinMarketCap Toegevoegd worden aan de CoinMarketCap.com Augustus ICO Periode ICO ronde gaat beginnen waarin we PIVS Tokens zullen versturen naar degene die deze hebben gekocht. Mei Staking & Exchange Privacy Staking gaat van start en we zullen aanwezig zijn op meerdere exchanges. July Android/IOS De PrivacyStake app voor Android & IOS zal worden gelanceerd.

10 PrivacyStake Staking

11 Staken PrivacyStake biedt de investeerders de mogelijkheid om hun PIVS tokens te staken in ruil tegen privacy coins. Als je ons hoogste pakket aanschaft zal je een gegarandeerde stijging ontvangen van 225% in 15 weken. Om nog meer profijt te genereren kan je deze ontvangen privacy coins weer herinvesteren. Je wekelijkse winsten zullen dan langzamerhand steeds meer gaan worden. Als je ervoor kiest om niet te herinvesteren zal jij je inleg terug krijgen aan het einde van je staking periode. Deze inleg ontvang je terug in PIVS coins en Privacy coins. Afhankelijk van welk staking pakket je hebt gekozen kan je hier bovenop nog een extra bonus ontvangen. Je kan kiezen om betaald te worden tussen Monero, Dash of PIVX coins. Als je een herinvestering doet, zal je periode gereset worden en start je staking periode weer opnieuw bij dag 1.

12 Staken Proces Stake PIVS Herinvesteren Inleg Terug Winst Start met het staken van PIVS coins om wekelijkse winsten te ontvangen in privacy coins Herinvesteer je winten om wekelijks nog meer winsten te ontvangen over de langere termijn Ontvang je inleg terug uitbetaald in PIVS coins en privacy coins Maak je winsten en begin het process opnieuw

13 Pakketten PIVS PIVS PIVS PIVS Vaste wekelijkse winst 9% Vaste wekelijkse winst 10% Vaste wekelijkse winst 11% Vaste wekelijkse winst 15% Herinvesteren Mogelijk Herinvesteren Mogelijk Herinvesteren Mogelijk Herinvesteren Mogelijk Uitbetaling in Privacy Coins Uitbetaling in Privacy Coins Uitbetaling in Privacy Coins Uitbetaling in Privacy Coins 1% Bonus /Maand 2% Bonus /Maand 3% Bonus /Maand 4% Bonus /Maand - - Inleg terug 25 Weken Inleg terug 23 Weken PIVS Bonus / Inleg Terug Inleg terug 20 Weken PIVS Bonus / Inleg Terug Inleg terug 15 Weken

14 Winsten Staking winsten De winsten zullen vast staan. Wij hebben verschillende manieren om zulke hoge winsten te kunnen behalen en die wekelijks te kunnen uitbetalen. ICO Investering ICO investeringen zullen gebruikt worden om winsten te maken zodat wij de wekelijkse uitbetalingen kunnen doen Arbitrage Arbitrage zal gebruikt worden om winsten mee te maken zodat we die jou wekelijks kunnen geven Trading Signalen Trading signalen zullen wij ook gebruiken zodat wij jou je wekelijkse winsten kunnen geven

15 Inleg Terug 30% PIVS 70% Privacy Coins PIVS Inleg Terug 30% van je inleg wordt betaald in PIVS tokens. Privacy Coins Inleg Terug 70% van je inleg wordt betaald in Privacy Coins

16 PrivacyStake Exchange

17 Exchange Aangezien de winsten uitbetaald gaan worden in privacy coins zijn wij van mening dat wij geen interne exchange nodig hebben, daarom zullen wij geen interne exchange gaan ontwikkelen. Aangezien PIVS tokens het Ethereum Blockchain netwerk gebruikt zullen transacties binnen enkele secondes aankomen. PrivacyStake zal proberen om wel op een externe exchange terecht te komen, dit zal dan zijn in mei tijdens onze 1 maandelijkse marketing periode.

18 Meerdere Exchanges PrivacyStake zal proberen om na de maandelijkse marketing periode op meerdere exchanges terecht te komen. De eerste 2 exchanges zullen CoinExchange en Cryptopia zijn. Wij gaan dus geen interen exchange openen. Aangezien wij uitbetalen in privacy coins is de noodzaak er ook niet om deze coins intern eerst om te hoeven zetten. Wij denken ook dat een interne exchange zal lijden tot complicaties en hiermee het vertrouwen te kunnen verliezen in onze investeerders.

19 Whales PrivacyStake heeft ervoor gekozen om een maximaal aantal tokens per dag te verkopen en hierdoor de zogenaamde Whales (grote opkopers) geen kans te geven. Wij begrijpen dat sommige mensen dit niet willen, maar dit is voor ons de enige manier om een lange termijn visie te kunnen waarborgen. Naast dit zullen we je verder niet in de weg lopen en kan je doen wat je wilt.

20 PrivacyStake ICO

21 ICO Pre-ICO Normale ICO $0.25 $ Totaal Totaal Minimale Aankoop $50 Minimale Aankoop $50 Maximale Aankoop $5.000 Maximale Aankoop $ Meerdere Accounts Toegestaan Meerdere Accounts Toegestaan 15 MAART 1 APRIL

22 ICO Aankopen CoinPayments.net Aangezien wij niet toestaan dat er op ons platform betalingen worden gedaan (alleen PIVS token) Is het niet nodig om BTC of ETH naar ons platform toe te sturen. Om PIVS tokens te kunnen kopen zul je worden doorverwezen naar coinpayments.net, waar jij je aankoop kunt gaan doen. 0% 100% Niks wordt vastgehouden Het gebruiken van CoinPayments.net houdt in dat wij niks van je aankoop zullen vasthouden. Veilig & Snel CoinPayments.net is een van de veiligste en snelste manier om als betalingsmethode te gebruiken.

23 PrivacyStake Lange Termijn Visie

24 Marketing Aangezien PrivacyStake alleen maar op een externe exchange zal komen, zullen we deze coin niet kunnen beschermen tegen een flinke prijsdaling. Dit is de reden waarom wij een maand lang marketing willen doen om Privacy Stake te promoten. Dit zal voor een toename in het koop volume zorgen op een externe exchange, waardoor het zeker zal zijn dat de prijs niet zal dalen. Als we naar onze volume van tokens kijken en de toename van members tijdens de marketing verwachten wij dat de prijs van de PIVS token rond de 10 dollar zal zijn.

25 Beloftes PrivacyStake wil een platform worden die er komt voor de lange termijn. Een van de belangrijkste dingen om dit te bereiken is om eerlijk te zijn naar de investeerders. Wij beloven om onze roadmap te zullen volgen en ons houden aan de aangegeven datums. De externe exchange zal open gaan in juni. Ondanks dat gaan we in mei meer externe exchanges benaderen, zodat we zeker kunnen zijn dat we geen vertragingen gaan oplopen.

26 Adviseurs De sleutel tot succes is het maken van goede keuzes. Het team van PrivacyStake bestaat uit 4 personen met een breed pakket aan talent. Onze hoofd adviseur zal ons helpen om de juiste beslissingen te maken. Wij denken wel dat er meer nodig zal zijn om dit platform een langdurig succes te laten zijn. PrivacyStake zal daarom ook contact gaan opnemen met professionele adviseurs die ons van advies kunnen voorzien om het een nog beter platform te maken voor de lange termijn.

27 PrivacyStake Privacy Coins

28 Monero Bron: GetMonero.org Monero is een veilige, anonieme en ontraceerbare cryptomunt. Het is open-source en verkrijgbaar voor een ieder. Met Monero ben jij je eigen bank en alleen jij hebt de volledige controle en bent zelf verantwoordelijk voor je fondsen. Je account en transacties zijn volledig veilig voor stiekeme meekijkers!

29 Dash Bron: Dash.org Dash is een uniek, volledig gestimuleerd peer-to-peer-netwerk. Miners worden beloond voor het beveiligen van de blockchain en de master-nodes worden beloond voor het valideren, opslaan en het dienen van de blockchain gebruikers. Master-nodes vertegenwoordigen een nieuwe laag van netwerkservers die werken in goed beveiligde clusters die quorums worden genoemd, om een variatie aan decentrale services aan te bieden, zoals directe transacties, privacy en bestuur, terwijl de dreiging van goedkope netwerkaanvallen wordt geëlimineerd

30 PVIX Bron: Pvix.org PIVX is een veelzijdige community onderneming in de Blockchain en de crypto technologie. Wat wij hiermee bedoelen; Er zijn veel componenten van wat en wie is PIVX en waarom PIVX werd gemanifesteerd.

31 PrivacyStake Affiliates

32 Affiliates Om PrivacyStake een succesvol bedrijf te maken hebben wij leden nodig om het platform te runnen. Dit is de reden waarom we hebben besloten om een Affiliate programma te gebruiken. Elke member zal een unieke link hebben die ze met vrienden of bekenden kunnen delen en zodra diegene PIVS tokens aanschaft zul jij daar een beloning voor ontvangen. Ben jij een promoter met een groot publiek? En zou jij misschien een speciaal beloning willen ontvangen? Neem dan contact met ons op:

33 Affiliates Het Affiliate programma van PrivacyStake zal 1 gradatie hebben met een bonus van 8%. Voorbeeld: Iemand die zich via jou unieke link heeft aangemeld koopt 1000 tokens, jij zal dan 80 gratis PIVS tokens ontvangen als beloning

34 PrivacyStake Casino

35 Casino Wij geloven dat een platform iets meer te bieden moet hebben dan maar 1x in de week in te loggen om je winsten te kunnen bekijken. Daarom gaat PrivacyStake zijn eigen Casino lanceren waarin jij kan gokken met je PIVS tokens. Deze online casino zal alleen maar zijn voor de leden van PrivacyStake en zal een grote impact hebben op de prijs van PIVS. Het eerste casino spel staat gepland om open te gaan in januari Het ontwikkelen van deze casino zal gaan gebeuren na de ICO periode. Meer informatie over deze Casino zal worden gegeven in augustus 2018.

36 PrivacyStake FAQ

37 PIVS FAQ Waarom zou dit platform wel blijven bestaan? Het geld wat wij ophalen met de ICO zullen wij gebruiken om ons platform verder door te ontwikkelen. Wij zullen adviseurs inhuren en onze coin gaan verkopen op een exchange (op een manier zodat deze de prijs geen schade zal toebrengen.) Wat is de verwachte prijs bij lancering? Aangezien we na de pre-ico een maand lang PrivacyStake gaan promoten verwachten wij een hoop kopers op de exchange. De prijsverwachting van de token zal zijn rond de $10 Wat maakt PrivacyStake anders dan anderen? Ons platform is gehost op offshore servers, daarom zal je veilig zijn voor overheden. Wij betalen de winsten uit in PrivacyCoins. Dit zal al je handelingen anoniem houden.

38 ICO FAQ Hoe kan ik mee doen met deze ICO? Je kan PIVS tokens kopen als je een account aanmaakt op dashboard.privacystake.com Zal er een maximaal aantal te kopen coins zijn? Ja, de aantallen zullen nog steeds hoog zijn. Aangezien we dagelijks een maximaal aantal PIVS zullen versturen als we op een exchange zijn zullen er geen Whales zijn. Houden jullie mijn investering vast tijdens de ICO? Wij zullen niks vast houden tijdens de ICO. Wij zullen PIVS tokens gaan verkopen via Coinpayments.net

39 ERC20 FAQ Wanneer gaan jullie PIVS tokens versturen? Zodra de PIVS tokens op een exchange zullen komen kan je deze versturen. Er zal een maximaal aantal te versturen coins worden ingesteld om prijsdaling tegen te gaan. Waarom een ERC20 Token? Wij denken dat ERC20 de veiligste en snelste manier is voor de PIVS token. Het Ethereum netwerk is een van de snelste en veiligste manier in de Crypto wereld. Kan ik tokens versturen naar mijn ERC20 wallet? Ja, als we eenmaal toegevoegd zijn aan een externe exchange zal jij je tokens kunnen versturen. Je kan de tokens sturen naar een exchange, je kan de tokens staken of sturen naar je ERC20 wallet.

40 PrivacyStake De Toekomst van het Staken

IMPREA Token. Whitepaper

IMPREA Token. Whitepaper IMPREA Token Whitepaper PRODUCT Imprea is een social trading app. Beleggers kunnen met Imprea handelen in aandelen en hun transacties en ideeën delen met andere beleggers. Beleggers kunnen elkaar volgen

Nadere informatie

«Dit is een uniek product = je gaat gewoon en krijgt er tokens voor Ga minen wereld!»

«Dit is een uniek product = je gaat gewoon en krijgt er tokens voor Ga minen wereld!» «Dit is een uniek product = je gaat gewoon en krijgt er tokens voor Ga minen wereld!» David Zibelman, COO GoMineWorld Inhoudsopgave Samenvatting 4 Probleem 5 Missie 6 Armband functionaliteiten schema

Nadere informatie

The Billion Coin² TBC²

The Billion Coin² TBC² The Billion Coin² TBC² Een gedecentraliseerde Cryptomunt gevestigd op het Ethereum Netwerk Publicatie van de White Paper Oktober 2017 vertaling juni 2018 Contact Informatie: www.tbc2coin.com erc20club@gmail.com

Nadere informatie

INTEREST COIN Laat je geld groeien. White paper. Version 1.4. Copyright 2017 InterestCoin, Inc. All Rights Reserved

INTEREST COIN Laat je geld groeien. White paper. Version 1.4. Copyright 2017 InterestCoin, Inc. All Rights Reserved INTEREST COIN Laat je geld groeien White paper Version 1.4 1 INHOUD 3 Uitleg 5 WeShareInterest.com 6 Website Applicatie 7 Bedrijfsmodel 8 Stappenplan 9 Investeerders 10 InterestCoin (InC) 12 Wat we doen

Nadere informatie

Wie Zijn Wij Titan Trade Club Missie Titan Trade Club.

Wie Zijn Wij Titan Trade Club Missie Titan Trade Club. Wie Zijn Wij Titan Trade Club is een gedecentraliseerde Mining en Handels Club. Dat educatie promoot voor het behalen van succes in de handel en mining van Crypto Valuta s. Missie Titan Trade Club. Zaken

Nadere informatie

TREZOR hardware wallet gebruik CRYPTOGOEROE.

TREZOR hardware wallet gebruik CRYPTOGOEROE. TREZOR hardware wallet gebruik In mijn handleiding van de TREZOR heb ik je inmiddels uitgelegd hoe je deze installeert en configureert. De volgende stap is om gebruik te maken van je TREZOR. Je kunt dit

Nadere informatie

Crypto s: Emissie, handel en beleggen

Crypto s: Emissie, handel en beleggen Crypto s: Emissie, handel en beleggen Leonard Franken 1 Blockchain in het jaar 1453 Tamper-proof feoffment Saxton land, 1453 2 Crypto currency Fundamentals Iedereen kan een crypto creëren met deze technologie

Nadere informatie

Real Estate Crowdfunding Profit Plan

Real Estate Crowdfunding Profit Plan Crowd1 Network Ltd Gevestigd in De Verenigde Arabische Emiraten, Ras Al Khaimah, RAS International Corporate Center, Reg.nr. ICC20160342 Crowd1 Network Europe Ltd Gevestigd in Cyprus, Reg. Nr. HE360087

Nadere informatie

Registreren en je eerste coins!

Registreren en je eerste coins! Registreren en je eerste coins! Welkom bij dit stappenplan van onlinecryptoadvies.nl! Door middel van dit document wordt het duidelijk hoe je, je moet registreren bij Binance en Anycoindirect. Daarnaast

Nadere informatie

VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK

VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK CryptooZ maakt cryptovaluta toegankelijk voor iedereen. Niet alleen voor de doorgewinterde belegger of de handige IT er, maar écht voor iedereen. Wij verzorgen voor

Nadere informatie

Wie Wij Zijn VERANTWOORDELIJKHEID - INTEGRITEIT - GROEI

Wie Wij Zijn VERANTWOORDELIJKHEID - INTEGRITEIT - GROEI Wie Wij Zijn Titan Trade Club is een gedecentraliseerde club dat educatie promoot voor het behalen van succes in de handel en mining van Crypto Valuta s. Geautoriseerde leden streven naar nieuwe persoonlijke

Nadere informatie

TECHNISCHE NOTITIES. Seesaw beloning balans systeem. Whitepaper aka the Purplepaper. Revisie 0.7e 24 januari 2017 pivx.org

TECHNISCHE NOTITIES. Seesaw beloning balans systeem. Whitepaper aka the Purplepaper. Revisie 0.7e 24 januari 2017 pivx.org TECHNISCHE NOTITIES Seesaw beloning balans systeem Whitepaper aka the Purplepaper Revisie 0.7e 24 januari 2017 pivx.org Deze technische notities zijn bedoeld om de kenmerken en concepten van de Private

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V.

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. De overeenkomst tussen Aanbieder en Afnemer worden onder de volgende algemenen voorwaarden aangegaan: Artikel 1 Definitie In deze algemene

Nadere informatie

Starten met de Bitcoin

Starten met de Bitcoin HANDLEIDING: Starten met de Bitcoin In 6 simpele stappen uw eerste Bitcoins en Altcoins inkopen en verkopen. Inleiding Investeren in Bitcoins en altcoins, ook wel digitale valuta of Cryptocurrency genoemd.

Nadere informatie

WHITEPAPER. v1.0

WHITEPAPER. v1.0 WWW.REBELLIOUS.IO WHITEPAPER v1.0 WE WILLEN EEN CRYPTO COMMUNITY PAGINA 2 BOUWEN DIE VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK IS INHOUD PAGINA 3 SAMENVATTING PAGINA 4 WAAROM REBELLIOUS? PAGINA 5 INTRODUCTIE PAGINA 6

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Ik voel me prima op het andere platform. Alles bevalt me prima. Waarom zou ik me moeten aansluiten bij The Abyss?

Ik voel me prima op het andere platform. Alles bevalt me prima. Waarom zou ik me moeten aansluiten bij The Abyss? Ik voel me prima op het andere platform. Alles bevalt me prima. Waarom zou ik me moeten aansluiten bij The Abyss? De The Abyss heeft alle functies die andere platformen ook hebben. Maar daarnaast kunt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V.

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. De overeenkomst tussen Aanbieder en Afnemer worden onder de volgende algemenen voorwaarden aangegaan: Artikel 1 Definitie In deze algemene

Nadere informatie

S werelds eerste social media platform met het RevShare programma

S werelds eerste social media platform met het RevShare programma S werelds eerste social media platform met het RevShare programma Het FutureNetidee 2012 FutureNet s start 2014 FUTUREADPRO START APRIL 2016 ONLINE ADVERTEREN De markt van online adverteren is ontwikkelt

Nadere informatie

Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment.

Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment. Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment. Normaal kun je instappen bij Double UP Crypto voor een eenmalig bedrag van $ 37,50

Nadere informatie

Draco Transfer. 1. Doel

Draco Transfer. 1. Doel Draco Transfer 1. Doel Het doel van een Draco-Transfer is om met behulp van virtuele munten een omzetting te doen van Euro naar Thai Baht, om zo een betere wisselkoers te krijgen dan via een internationale

Nadere informatie

White Paper V2.0. Nederlands

White Paper V2.0. Nederlands White Paper V2.0 Nederlands Disclaimer Dit is een conceptueel document ("Technical White Paper") dat onze voorgestelde "Qredit" coin beschrijft op onze eigen native blockchain. Lezers worden als volgt

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem

Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem nametoken.io v.1.0 Inleiding Onze visie Nametoken zal een revolutie teweegbrengen in de domeinindustrie door het eerste gedecentraliseerde domein-ecosysteem

Nadere informatie

Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment.

Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment. Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment. Normaal kun je instappen bij Double UP Crypto voor een eenmalig bedrag van $ 37,50

Nadere informatie

Online Marketing Vraagstuk: Affiliate Marketing Datum: juni 2016

Online Marketing Vraagstuk: Affiliate Marketing Datum: juni 2016 Online Marketing Vraagstuk: Affiliate Marketing Datum: juni 2016 Affiliate Marketing Ben je als ondernemer op zoek naar mogelijkheden om jouw dienst/product extra onder de aandacht te brengen? Of heb jij

Nadere informatie

Welkom bij NO GUTS NO GLORY. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved

Welkom bij NO GUTS NO GLORY. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved Welkom bij NO GUTS NO GLORY Wat is JUUBEO? Het eerste netwerk in de vorm van een COOP Maandelijks dividend uitkering Een Europees bedrijf Award & Reward programma (Badges) Affiliate programma (Persoonlijke

Nadere informatie

Sharing is the new mining

Sharing is the new mining io Sharing is the new mining Share knop met blockchain winst 3023 Presale klanten! 2400 ETH opgehaald! Status: werkend product (MVP) 1 analytics Wereldwijde SMM markt $40 miljard Sites in the wereld 1

Nadere informatie

De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst!

De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst! De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst! Ik hoef niet eens te weten hoevéél de koers stijgt of daalt. Als je me zou tegen komen op straat en me zou vragen hoe het met de dollar gaat-

Nadere informatie

Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki

Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki Hoe te beginnen met verkopen op Catawiki catawiki.nl Wat is Catawiki? Catawiki is het snelst groeiende online veilingplatform in Europa. Ons platform

Nadere informatie

Benodigde Stappen om SPU+ Crypto te kopen

Benodigde Stappen om SPU+ Crypto te kopen Benodigde Stappen om SPU+ Crypto te kopen Spurt+ Crypto is een gemeenschapsmunt. Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van SPURT+ moet men daarom eerst lid worden van de Sound Prosperity gemeenschap:

Nadere informatie

Biotor. Biomassa 2.0. Token model Maart 2018 versie 1.0

Biotor. Biomassa 2.0. Token model Maart 2018 versie 1.0 Biotor Biomassa 2.0 Token model Maart 2018 versie 1.0 Biotor Token model Biotor wil pellets en briketten produceren daar waar dat nodig is: regionaal en dicht bij huis, met het overkoepelende BBT platform

Nadere informatie

Dividendtokens. van Mijn-vastgoed.nl B.V. Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging beter te begrijpen.

Dividendtokens. van Mijn-vastgoed.nl B.V. Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging beter te begrijpen. Belangrijkste informatie over de belegging Dividendtokens van Mijn-vastgoed.nl B.V. Dit document is opgesteld op 18-Apr.-2018 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging

Nadere informatie

Internet 2.0: De blockchain. Morrison Toussaint Blockchain Specialist & Security Consultant, Cyber4Z

Internet 2.0: De blockchain. Morrison Toussaint Blockchain Specialist & Security Consultant, Cyber4Z Internet 2.0: De blockchain Morrison Toussaint Blockchain Specialist & Security Consultant, Cyber4Z Blockchain Cyber4z heeft ervaring in het ontwerpen en implementeren van blockchain in uw organisatie.

Nadere informatie

ZO KIES JE DE JUISTE BROKER NUBELEGGEN

ZO KIES JE DE JUISTE BROKER NUBELEGGEN ZO KIES JE DE JUISTE BROKER NUBELEGGEN.COM ZO KIES JE DE JUISTE BROKER NUBELEGGEN.COM NuBeleggen.com Versienummer: 2.1 Dit e-boek is een uitgave van NuBeleggen.com. Deelnemers van de online training ontvangen

Nadere informatie

Uw persoonlijke gegevens verzamelen

Uw persoonlijke gegevens verzamelen Privacy statement Sprint is de app voor iedere schaatsliefhebber. Schaats de snelste rondetijden, ga de competitie aan met je vrienden, blijf je ontwikkelen om nog sneller te schaatsen en deel je vooruitgang

Nadere informatie

Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business.

Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business. Een Professionele Benadering Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business. 4 stappen Stap1 Familie, Werk/ zakelijk, Vrije tijd Mensen willen een beter leven, hebben meer geld nodig

Nadere informatie

BANNERS APP. Renate Rolefes

BANNERS APP. Renate Rolefes BANNERS APP Renate Rolefes VERDIEN EENVOUDIG GELD MET JE TELEFOON ELKE KEER DAT JE DEZE ONTGRENDELT Banners App is een uniek platform om extra geld te verdienen door advertenties te bekijken wanneer je

Nadere informatie

Fiat geld en cryptocurrency INHOUD. OneGramCoin. Vizionary. OneGram mogelijkheden

Fiat geld en cryptocurrency INHOUD. OneGramCoin. Vizionary. OneGram mogelijkheden In Gold we Trust Fiat geld en cryptocurrency INHOUD OneGramCoin Vizionary OneGram mogelijkheden Geld moet zijn: Draagbaar Duurzaam Deelbaar Meetbaar Gelijkwaardig Opgeslagen waarde eenheid Nergens staat

Nadere informatie

Privacy Statement Mulders Motoren

Privacy Statement Mulders Motoren Privacy Statement Mulders Motoren Mulders Motoren respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Nadere informatie

Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki

Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki Hoe te beginnen met verkopen op Catawiki catawiki.nl Wat is Catawiki? Catawiki is het snelst groeiende online veilingplatform in Europa. Ons platform

Nadere informatie

1.1 Aanmelden op Enquete.co kan in zowel Nederland als België en is geheel gratis.

1.1 Aanmelden op Enquete.co kan in zowel Nederland als België en is geheel gratis. ALGEMENE VOORWAARDEN ENQUETE.CO Registreren 1.1 Aanmelden op Enquete.co kan in zowel Nederland als België en is geheel gratis. 1.2 Verzendkosten van producten naar Nederland en België zijn op kosten van

Nadere informatie

Q&A Gelijk Oversteken van PostNL (in samenwerking met Rabo Safe2Pay)...

Q&A Gelijk Oversteken van PostNL (in samenwerking met Rabo Safe2Pay)... Q&A Gelijk Oversteken van PostNL (in samenwerking met Rabo Safe2Pay)... Q 1 Wat houdt de service Gelijk Oversteken in? Q 2 Wat maakt Gelijk Oversteken veilig? Q 3 Wat is de rolverdeling tussen PostNL en

Nadere informatie

Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland.

Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland. Effectieve datum: 22 september, 2012 Introductie Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland. Definities BrowserTech product(en) wordt gebruikt als

Nadere informatie

GEEN LEF, GEEN GLORIE! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved

GEEN LEF, GEEN GLORIE! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved GEEN LEF, GEEN GLORIE! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved Gelijke toegang tot snel financieel succes Deze opportuniteit is een strategisch VEILINGPLATFORM in een spel van vaardigheden. Juubeo

Nadere informatie

NWA Fund - is an entire ecosystemproviding efficient investments in crypto-assets

NWA Fund - is an entire ecosystemproviding efficient investments in crypto-assets nwafund.com NWA Fund - is an entire ecosystemproviding efficient investments in crypto-assets 2 из 12 Legal documentation NWA Fund is a closed-end tokenized fund for investment in crypto-assets incorporated

Nadere informatie

Biotor. Biomassa 2.0. Token model Maart 2018 versie 1.0

Biotor. Biomassa 2.0. Token model Maart 2018 versie 1.0 Biotor Biomassa 2.0 Token model Maart 2018 versie 1.0 Biotor Token model Biotor wil pellets en briketten produceren daar waar dat nodig is: regionaal en dicht bij huis, met het overkoepelende BBT platform

Nadere informatie

Versie deze pagina is voor het laatst aangepast op 26 september 2018 vanaf de opening van deze website

Versie deze pagina is voor het laatst aangepast op 26 september 2018 vanaf de opening van deze website Privacybeleid van RMV Tactiles Versie 1.1 - deze pagina is voor het laatst aangepast op 26 september 2018 vanaf de opening van deze website RMV Tactiles (inclusief de webadressen www.rmvtactiles.nl en

Nadere informatie

Als ouder heeft u veel invloed op het leerproces van uw. kind. Daarom is het belangrijk dat u een actueel beeld heeft

Als ouder heeft u veel invloed op het leerproces van uw. kind. Daarom is het belangrijk dat u een actueel beeld heeft Beste ouder, Als ouder heeft u veel invloed op het leerproces van uw kind. Daarom is het belangrijk dat u een actueel beeld heeft van waaraan gewerkt wordt in de klas. De Duif gebruikt Social Schools om

Nadere informatie

Wij zorgen steeds voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens, waaronder verzending van je bankgegevens via een beveiligde verbinding.

Wij zorgen steeds voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens, waaronder verzending van je bankgegevens via een beveiligde verbinding. Privacy Statement Onze principes zijn openheid, eerlijkheid en transparantie. Dat geldt natuurlijk niet voor jouw persoonsgegevens. De gegevens die wij over jou verwerken en opslaan, gebruiken wij alléén

Nadere informatie

Gunbot RT editie V9.5.1

Gunbot RT editie V9.5.1 Installatiehandleiding Voor Windows Gunbot RT editie V9.5.1 Door: Tradingbotshop.nl Downloaden en uitpakken De softwae download je direct van de pagina van de ontwikkelaar van Gunbot, zo ben je altijd

Nadere informatie

Stappenplan tickets kopen

Stappenplan tickets kopen Stappenplan tickets kopen Wachtrij : - De klant vult zijn mobiele nummer en e-mailadres in om aan te sluiten in de wachtrij. - Via de knop Bekijk alle evenementen kan de klant zien welke evenementen er

Nadere informatie

Hoe bouw je een goede website/webshop?

Hoe bouw je een goede website/webshop? Hoe bouw je een goede website/webshop? Een website/blog zit zo in elkaar, maar om er dan een goede, mooie en succesvolle website van te maken is een tweede. Hierbij komt veel meer kijken dan dat men denkt.

Nadere informatie

STeX. Exchange. 1 ste Beurs om liquiditeit samen te voegen op één plaats Een heel nieuw level van de crypto-beurs functionering.

STeX. Exchange. 1 ste Beurs om liquiditeit samen te voegen op één plaats Een heel nieuw level van de crypto-beurs functionering. STeX Exchange 1 ste Beurs om liquiditeit samen te voegen op één plaats Een heel nieuw level van de crypto-beurs functionering. Alle Munten. Een Platform. STeX.Exchange is de eerste publieke crypto-beurs,

Nadere informatie

TURNN Privacy Statuut (anonieme gebruikers)

TURNN Privacy Statuut (anonieme gebruikers) TURNN Privacy Statuut (anonieme gebruikers) BNV Mobility B.V. (hierna te noemen BNV) is de organisatie achter TURNN. Dit Statuut is van toepassing als je via de TURNN app een reis boekt zonder een account

Nadere informatie

Over bitcoins, cryptomunten en ICO s

Over bitcoins, cryptomunten en ICO s Over bitcoins, cryptomunten en ICO s juridische aspecten van virtueel geld Niels Vandezande 20 juni 2018 Inleiding 2 1 Bitcoin en cryptogeld 2008: Bitcoin white paper door Satoshi Nakamoto Eerste use case

Nadere informatie

s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma.

s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma. s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma. Het FutureNet idee FutureNet s start Nieuw design 2012 2014 2015 FUTUREADPRO START APRIL 2016 ONLINE ADVERTEREN - POTENTIEEL Online adverteer

Nadere informatie

Privacyverklaring de KidsKonnektie

Privacyverklaring de KidsKonnektie Privacyverklaring de KidsKonnektie Inleiding In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar

Nadere informatie

Step By Step Instructions

Step By Step Instructions Step By Step Instructions Verdien 30 per verwerkte e-mail. Direct uitbetaald. Gegarandeerd! E-mails verwerken en geld verdienen. Stap voor stap instructies. Volg de instructies op om snel van start te

Nadere informatie

Meest gestelde vragen BESTELLEN VIA MYHERBALIFE.COM BELGIE, JANUARI 2014

Meest gestelde vragen BESTELLEN VIA MYHERBALIFE.COM BELGIE, JANUARI 2014 Klik op één van de meest gestelde vragen hierbeneden om het antwoord op uw vraag te krijgen. Indien u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden gelieve contact op te nemen via DSBelgium@herbalife.com Algemeen

Nadere informatie

A DATA-DISCOVERY JOURNEY

A DATA-DISCOVERY JOURNEY A DATA-DISCOVERY JOURNEY Waarom een data- discovery journey Je hebt een hoop data maar wat kun je er mee. Data is voor veel bedrijven nog een erg abstract begrip. Natuurlijk snapt iedereen dat informatie

Nadere informatie

PROTOSTARR. DIGITAAL INVESTEREN IN ENTERTAINMENT POWERED BY SMART CONTRACTS Versie 1.6

PROTOSTARR. DIGITAAL INVESTEREN IN ENTERTAINMENT POWERED BY SMART CONTRACTS Versie 1.6 PROTOSTARR DIGITAAL INVESTEREN IN ENTERTAINMENT POWERED BY SMART CONTRACTS Versie 1.6 Dit document is strikt voor informatieve doeleinden en is geen offerte of oproep om aandelen of effecten te kopen en/of

Nadere informatie

Privacybeleid A&D Totaal

Privacybeleid A&D Totaal Privacybeleid A&D Totaal Versie 0.2 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25-05-2018 Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw

Nadere informatie

FAQ - Veelgestelde Vragen. Over het incident

FAQ - Veelgestelde Vragen. Over het incident FAQ - Veelgestelde Vragen Over het incident 1. Ik heb gehoord dat een onbevoegde partij toegang heeft gehad tot de de Explor@ Park database - kunnen jullie bevestigen of dit waar is? We kunnen bevestigen

Nadere informatie

Ockel Security Token

Ockel Security Token Belangrijkste informatie over de belegging Ockel Security Token van Ockel Computers B.V. Dit document is opgesteld op 26-sep-2018 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging

Nadere informatie

Misvattingen. Voor testen verandert er niks

Misvattingen. Voor testen verandert er niks De Cloud? Misvattingen De zoveelste hype. Waait wel over! Hebben we al, doen we al jaren met succes Wij gaan toch niet public In-house veel veiliger Ver van mijn bed show, een rekencentrumfeestje Voor

Nadere informatie

Services en diensten Verkoop recreatiewoning

Services en diensten Verkoop recreatiewoning Services en diensten Verkoop recreatiewoning Uw recreatiewoning plaatsen Uw recreatiewoning plaatsen en verkopen via Vakantiehuiswinkel is: Eenvoudig Snel Geen kosten en zonder enige vorm van verplichting.

Nadere informatie

Vermogen opbouwen voor later

Vermogen opbouwen voor later BeleggingsRekening U wilt geld opzij zetten voor later en een vermogen opbouwen. Omdat uw kinderen nog gaan studeren, u graag die verre reis wilt maken, een tweede huis wilt kopen, eerder wilt stoppen

Nadere informatie

Privacy beleid Top Solutions VOF Ik-Leef-Bewust Methode

Privacy beleid Top Solutions VOF Ik-Leef-Bewust Methode Algemeen Ik-Leef-Bewust Methode (een merknaam van Top Solutions VOF) gaat serieus om met het beschermen van jouw online privacy. Deze privacy verklaring legt onze opvattingen en praktijken uit met betrekking

Nadere informatie

ZN - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2007

ZN - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2007 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2007 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2007 Status: Productie Versie: v03.00 Publicatie datum: 21-4-2017

Nadere informatie

E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in ios 8

E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in ios 8 E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in ios 8 Deze handleiding legt u stap voor stap uit hoe u een e-mailaccount kunt instellen op uw iphone of ipad. Voor deze handleiding is gebruik gemaakt

Nadere informatie

CLOUD COMPUTING Falco, Goan & Wouter CURSUSAVOND. Teach-IT

CLOUD COMPUTING Falco, Goan & Wouter CURSUSAVOND. Teach-IT CLOUD COMPUTING Falco, Goan & Wouter CURSUSAVOND Teach-IT 1. INHOUDSTAFEL 1. INHOUDSTAFEL 1 2. Inleiding 3 2.1. Wat is een Cloud? 3 2.2. Voordelen? 3 2.3. Nadelen? 4 2.4. Wie gebruikt voornamelijk clouds?

Nadere informatie

Partneren met een Cloud broker

Partneren met een Cloud broker Partneren met een Cloud broker Vijf redenen om als reseller te partneren met een Cloud broker Introductie Cloud broker, een term die je tegenwoordig vaak voorbij hoort komen. Maar wat is dat nu precies?

Nadere informatie

Affiliates. Eigenschappen van een affiliate Een affiliate bezit de volgende eigenschappen:

Affiliates. Eigenschappen van een affiliate Een affiliate bezit de volgende eigenschappen: Affiliate Manual Symbid is een aandelen-crowdfunding platform, gevestigd in Rotterdam. Het platform is opgericht in 2011 en groeit sindsdien hard. Symbid wil zoveel mogelijk ondernemers, met behoefte aan

Nadere informatie

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan te bieden op uw website of elders. U kunt zelfs maandelijkse

Nadere informatie

Intranet Instructie ICT dienstverlening

Intranet Instructie ICT dienstverlening Intranet Instructie ICT dienstverlening Instructie Intranet Hierbij ontvangt u een uitleg over het Intranet. Om dit zo gemakkelijk en snel te laten verlopen leest u de volgende uitleg rustig en zorgvuldig

Nadere informatie

HET EERSTE CRYTPO-MARKTNETWERK

HET EERSTE CRYTPO-MARKTNETWERK HET EERSTE CRYTPO-MARKTNETWERK Inhoud Stater Visie.3 Het Probleem..4 De Oplossing.5 Stater Applicatie.6 Staterspots.com.7 Statermarket.com. 8 Stater Coin..9 Stater Waarde 10 Masternodes en Meganodes..11

Nadere informatie

Twee-factor-authenticatie (2FA)

Twee-factor-authenticatie (2FA) Twee-factor-authenticatie (2FA) Inleiding Als u via een wachtwoord inlogt op het portal, dan is het mogelijk uw account extra te beveiligen door twee-factor-authenticatie te koppelen. Twee-factor-authenticatie,

Nadere informatie

Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID.

Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID. Handleiding Registratieportal Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID. Gebruikers kunnen een authenticatie token kiezen via een Registratieportal. De

Nadere informatie

NOTARIEEL BETALEN. Notarieel Betalen. Veilig kopen en verkopen 100% zekerheid van levering én betaling

NOTARIEEL BETALEN. Notarieel Betalen. Veilig kopen en verkopen 100% zekerheid van levering én betaling Notarieel Betalen Veilig kopen en verkopen 100% zekerheid van levering én betaling 1 Wat is Notarieel Betalen? Notarieel Betalen is een service die extra zekerheid van betaling en levering biedt. Met Notarieel

Nadere informatie

ideal op je Webnode website

ideal op je Webnode website ideal op je Webnode website Content Hoe zet je ideal op je Webnode website... 2 Hoe Kun je Sisow instellen zodat je deze op Webnode Kan gebruiken.... 6 Het sturen van een ideal factuur met ebill... 10

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Nulpunt Org Mei 2018 // Herzien januari Privacy Verklaring. Inleiding

Privacy Verklaring. Nulpunt Org Mei 2018 // Herzien januari Privacy Verklaring. Inleiding Nulpunt Org Mei 2018 // Herzien januari 2019 Privacy Verklaring Privacy Verklaring Hier vind je de privacyverklaring van Nulpunt Org. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt

Nadere informatie

3000% Hoe ik consistent winst maak met het investeren in Bitcoin en Altcoins.

3000% Hoe ik consistent winst maak met het investeren in Bitcoin en Altcoins. 3000% Hoe ik consistent winst maak met het investeren in Bitcoin en Altcoins. 3000% Hallo, Mijn naam is Len Stevens en ik heet je graag welkom bij Generation Crypto. Begin 2017 kocht ik voor 3.000 euro

Nadere informatie

Online Marketing Vraagstuk: marketing Datum: juni 2016

Online Marketing Vraagstuk:  marketing Datum: juni 2016 Online Marketing Vraagstuk: E-mailmarketing Datum: juni 2016 E-mailmarketing De consument stelt steeds meer eisen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als gevolg daarvan stijgen

Nadere informatie

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen ? De communicatie met je klant begint al lang voor het moment dat je klant een product koopt. Het moment dat een toekomstige

Nadere informatie

Referral marketing. Business case. voor e-commerce

Referral marketing. Business case. voor e-commerce Referral marketing Business case Referral Hoe e-commerce 5% per maand kan groeien Marketing voor e-commerce Sander Dullaart Founder Member Get Member Company "Deze Business Case is samengesteld op basis

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

Als je jonger dan 16 jaar bent, dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke voogd nodig om onze Website, App en Diensten te gebruiken.

Als je jonger dan 16 jaar bent, dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke voogd nodig om onze Website, App en Diensten te gebruiken. PRIVACY POLICY Mega Bite Wij zijn Mega Bite. Wij respecteren jouw privacy en persoonlijke levenssfeer, maar soms hebben we persoonlijke gegevens van jou nodig. In deze verklaring lees je welke gegevens

Nadere informatie

Welkom bij Digicel Online Top Up

Welkom bij Digicel Online Top Up 1 Welkom bij Digicel Online Top Up Welkom en bedankt voor het kiezen van Digicel Online Top Up, de snelste en gemakkelijkste manier om top up te versturen naar landen in de Caribische regio. Onze website

Nadere informatie

2. DE MANIER WAAROP WIJ DATA VERZAMELEN

2. DE MANIER WAAROP WIJ DATA VERZAMELEN PRIVACY BELEID 1. ALGEMEEN 1.1 Goodarking.nl neemt de privacy van jouw informatie zeer serieus. Ons privacy beleid is ontworpen om je te vertellen over de praktijken betreffende de verzameling, gebruik

Nadere informatie

Witness handleiding voor beginners

Witness handleiding voor beginners Witness handleiding voor beginners Onderstaande handleiding is een vrije vertaling van de originele Engelse versie, welke is geschreven door lead-developer van Gulden, Malcolm Macleod. Ondanks dat de techniek

Nadere informatie

Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Soofos B.V. KVK nummer: 63225255 Versie 1.2

Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Soofos B.V. KVK nummer: 63225255 Versie 1.2 Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen Soofos B.V. KVK nummer: 63225255 Versie 1.2 Wat is Soofos? Soofos is een nieuw online platform waar het voor iedereen mogelijk is om cursussen aan

Nadere informatie

Viral Social Games B.V. www.virtualpopstar.com Drogteropslagen 103 7776SL Slagharen

Viral Social Games B.V. www.virtualpopstar.com Drogteropslagen 103 7776SL Slagharen Viral Social Games B.V. www.virtualpopstar.com Drogteropslagen 103 7776SL Slagharen Virtual Popstar is in het kort een gratis te spelen online dress-up community game. Het is een website gericht op tieners

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

MijnVastgoed. Investeren in Nederlands vastgoed voor iedereen

MijnVastgoed. Investeren in Nederlands vastgoed voor iedereen MijnVastgoed Investeren in Nederlands vastgoed voor iedereen Real estate crowdfunding continues to be a dynamic and ever-evolving industry, growing to an estimated $3.5 billion in 2016. By 2025, the crowdfunding

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Responder app 1. App downloaden 2 2. Inloggen en uitloggen 3 3. Inkomende alarmmeldingen 4 4. Alarmhistorie 6 5. Positie opvragen 7 6. Mijn profiel 8 7. Contactpersonen

Nadere informatie

OPP ebooks FAQ. Wat zijn ebooks van OPP? Wat is Digital Rights Management? Hoe koop ik ebooks van OPP?

OPP ebooks FAQ. Wat zijn ebooks van OPP? Wat is Digital Rights Management? Hoe koop ik ebooks van OPP? OPP ebooks FAQ Wat zijn ebooks van OPP? Wat is Digital Rights Management? Hoe koop ik ebooks van OPP? Wat kosten ebooks van OPP? Ik kan momenteel een set van 10 papieren producten kopen tegen gereduceerde

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

SAMENVATTING WOWNITY All rights reserved 1

SAMENVATTING WOWNITY All rights reserved 1 SAMENVATTING Dit is de Initial Coin Offering voor fida. Fida is een door vastgoed ondersteund crypto token dat wownity s unieke woonconcept wowned vastgoed in de blockchain integreert waardoor de fidakoers

Nadere informatie