STeX. Exchange. 1 ste Beurs om liquiditeit samen te voegen op één plaats Een heel nieuw level van de crypto-beurs functionering.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "STeX. Exchange. 1 ste Beurs om liquiditeit samen te voegen op één plaats Een heel nieuw level van de crypto-beurs functionering."

Transcriptie

1 STeX Exchange 1 ste Beurs om liquiditeit samen te voegen op één plaats Een heel nieuw level van de crypto-beurs functionering. Alle Munten. Een Platform. STeX.Exchange is de eerste publieke crypto-beurs, waar honderd procent van de bedrijfswinsten van commissies proportioneel verdeeld is onder alle aandeelhouders van STE-tokens. We hebben wat andere beurzen niet hebben - een complexe oplossing om het liquiditeitsprobleem op te lossen en we weten precies hoe dit in realiteit moet worden geïmplementeerd.

2 Inhoud 1. De pijn die we verlichten. De liquiditeitsprobleemoplossing 2. Concurrerend voordeel 3. Een slim platform voor iedereen 4. De geheime saus achter onze technische oplossingen 5. Dividenden plan 6. Roadmap 7. Front end 8. STE ERC20 standaard token structuur 9. Gebruik van fondsen 10. Risico-bekendmaking

3 1. De Pijn Die We Verlichten De cryptocurrency wereld heeft de afgelopen jaren zo'n enorme en explosieve groei ervaren dat er geen bestaande crypto-beurs in staat is om het bij te houden. Een muntje verhandelt op een beurs, een andere munt is op een andere plaats, maar er is geen specifieke plaats voor alle munten. Maar wij bieden één centrale plaats en universele platform aan om alle bestaande munten te verhandelen en we weten precies hoe we dit in realiteit uitvoeren. Geen bekende beurs toont berekeningen die waardevol zijn voor hoge netto beleggers over het beschikbare volume tegen een specifieke prijs. Zonder deze informatie kan een redelijk grote investeerder geen geïnformeerde beslissing nemen. De plaag van de moderne beurs is een verschrikkelijke liquiditeit. Dit is precies waar we onze privé-algoritmes en technische oplossingen inzetten om dit probleem op te lossen. We kunnen onze oplossingen en alle technische details niet volledig bekend maken door concurrenten. Wij geloven in de strategie van Warren Buffet om een gracht rond ons bedrijfsmodel op te bouwen en om het succesvol in de crypto-omgeving te implementeren.

4 2. Concurrerend Voordeel Ons idee is simpel - en uiterst complex op hetzelfde moment. We weten duidelijk hoe we de hub van liquiditeit en centrale crypto-beurs worden. Onze topprioriteiten zijn om orders uit te voeren met de hoogst mogelijke snelheid tegen de meest aantrekkelijke bied- en vraagprijzen en het gemak van alle handelsinstrumenten in de vraag. Ons voordeel is 20 jaar succesvolle praktijkervaring op dit gebied in traditionele aandelen, futures en opties en een technisch perfect geschoolde programmeursteam. Kennis en snelheid van implementatie zijn onze vrienden om de concurrenten op een veilige afstand te houden. Het is tijd om de volledige kracht en omvang van de instrumenten van de traditionele financiële markt in cryptocurrency-niche te brengen, zoals: Hogere liquiditeit Cross-tarieven Alle mogelijke soorten orders zoals stop-loss en voorwaardelijke gebaseerd op technische indicatoren Futures Invloed Opties Indexen en ETFs Investeerders en managers Out-of-the-box. In een handelsplatform. En wat belangrijker is, we geven iedereen de vrijheid om te verdienen met elke rol die ze in deze nieuwe vormende realiteit willen kiezen.

5 3. Slim en Geavanceerd Platform voor Iedereen U kunt kiezen wie en wat u wilt zijn op de markt: 1. Gebruiker of handelaar Of u nu een simpele munt-tot-munt-beurs of intraday-handel wilt, zullen we wereldwijd de beste prijzen bieden voor duizenden kruisingen en veel een betere liquiditeit dan ooit tevoren dankzij geavanceerde arbitragealgoritmes en een unieke platformarchitectuur. U krijgt toegang tot alle soorten orders, vanaf het stop-loss naar de voorwaardelijke op basis van technische indicatoren. U kunt met een muisklik beoordelen welke bod/vraag spreiding u krijgt op basis van de grootte van uw positie. Met de nieuwe architectuur wordt het mogelijk om zo alle orders zo te vervoeren met de beste prijs onder alle andere beurzen en met de maximale snelheid. 2. Nieuw Financieel Universum Open uw eigen hedgefonds met slechts één klik - of kies een om in te investeren. Scan de markt voor succesvolle handelaren en managers met uw eigen criteria - of stel uw eigen regels vast om beleggers aan te trekken in een volledig beveiligd en scum-protected platform. 3. Volledige omvang van de financiële diensten Wij gaan futures en opties bij de cryptocurrency-handel brengen. Als u ver van de financiële markten bent, is het een meer professionele en effectieve manier om effecten te verhandelen dan directe handel, dankzij de ingebouwde leverage. Met futures kunt u een positie openen in een munt - die slechts een fractie van het bedrag als deposito bedekt - en behoudt 100% van de winst. We hebben gedetailleerde oplossingen voor de meeste bestaande problemen in de beurs, die inderdaad briljant zijn. Om onszelf tegen concurrenten te beschermen, zullen we meer details op de ICO vooravond onthullen. Laten we het volgende probleem bekijken: Heb je geprobeerd om te wisselen tussen munten na een succesvolle trend in een emerging token? Veel munten en tokens hebben een gebrek aan liquiditeit en actieve handelaren/beleggers hebben daardoor enorme problemen. Stel je voor, je hebt munteenheid A en een leuke kans om het met winst te verkopen. En tegelijkertijd wil je investeren in nieuwe veelbelovende token of munt B. Het enige probleem is dat ze in verschillende beurzen worden verhandeld (of de beste prijzen hebben) en als je dit idee wilt verhandelen, moet je de eerste handel afmaken, dan uw activa van de ene beurs naar de andere overbrengen, verspilling van dagen en (de wereld is snel tegenwoordig), de briljante kans om geld op te halen verdwijnt en alleen vanwege de tekort aan markten. Met onze unieke HFT-algoritmen, die oorspronkelijk werden ontwikkeld om te werken aan traditionele effectenbeurzen, kunnen we dit probleem oplossen, waardoor u toegang krijgt tot alle handelsmogelijkheden van één handelsplatform, één handelsaccount, in een oogopslag.

6 4. De geheime saus achter onze technische oplossingen 1. Met relatief kleine financiële investeringen kunnen we een wereldwijd handelsplatform creëren. De rest van de fondsen gaan naar activiteiten op de markten om een nog hogere liquiditeit te creëren. 2. Horizontale schaling. Onze technologische en platformarchitectuur, die klaar is om te gebruiken, kan eenvoudig het aantal groeiende gebruikersbestanden verwerken. Met ons vorige succesvolle KeyCaptcha-project zijn 40 miljoen gebruikers, enkele milarden database inzendingen en meer dan 100k verzoeken per seconden helemaal geen probleem voor ons. 3. Ons technisch team is perfect in staat om een 100x toename van handelsvolume en inkomsten te verwerken. Dat betekent meer maandelijskte dividenden voor onze beleggers. 4. Het belangrijkste probleem van andere beurzen is een trage snelheid en orderverplaatsinsvertragingen. We hebben een ready-to-implement recept om dit probleem op te lossen. 5. Convexiteit van risico/terugkeer. Voor diegenen die niet bekend zijn met optieshandel, betekent deze term weinig risico met grote potentiële winsten. Onze geheime saus is dat we een klaargemaakte oplossing hebben om dit principe in de crypto-beurs te gebruiken en om handelscryptocurrencies naar een totaal nieuw niveau te laten drijven. 6. We bewegen op een extreem hoge snelheid. Ons team kan een complex project uitvoeren in de kortst mogelijke tijd.

7 5. Dividenden Plan We verwachten minstens 5% van de valutamarkt in handen te hebben in het eerste jaar van de activiteiten en dat we een van een van de 10 grootste cryptocurrency-beurzen worden. Dagelijkse handelsvolumes van de huidige markt op belangrijke beurzen: $1,000,000,000 -$4,000,000,000

8 Jaarlijkse volumegroei: ~1,000% Geprojecteerde dagelijkse volume in een jaar: ~$10,000,000,000 5% deel van deze markt (ons doelwit): $500,000,000-$2,000,000,000 Onze dagelijkste commissies gebaseerd op het gemiddelde van de industrie 0.2%: $1,000,000 - $4,000,000 Commissies die dagelijks worden verdeeld voor elke 1000 STE tokens op basis an bovenstaande berekeningen: $10-$40. Dit bedraagt $300-1,200 per maand in dividenden. Jaarlijkse commissie verdeling voor 1000 STE tokens: $3,650-$14,600 En je kan nu 1000 tokens krijgen voor maar 1 ETH, die gelijk is aan $200. Dus, uw verwachte (maar niet gegarandeerde) jaarlijkse ETH return kan 18 tot 73 keer de originele bijdrage zijn. Tot 7,300%. En onthoud dat we het alleen maar over de interne potentiële waarde van het project zelf hebben, met uitzondering van de mogelijkheid om STE-token te verkopen tegen een veel hogere prijs in de open markt door de hoge vraag en verwachtingen van verdere prijsverhoging. Opmerking: alle nummers worden getoond in USD voor demonstratie doeleinden.

9 6. Roadmap Wat al gedaan is door ons team: We hebben een nieuw concept van het beurssysteem en basismarkthalgoritmen gecreëerd, die ons project van elk ander bestaand op de markt op dit moment onderscheid. Belangrijkste voordelen van ons systeem zijn HFT (high frequency trading) algoritmes, die een order meer liquiditeit bieden voor coin-to-coin-beurs op één plaats dan ooit tevoren. Het gevolg hiervan voor een eindgebruiker zijn veel kleinere spreidingen tussen koop- en verkoopaanbiedingen en een mogelijkheid om veel grotere bedragen uit een enkele handelsrekening te verhandelen. Na de voorverkoop duurt het maximaal 1 maand om de rest van het ontwikkelingsteam (meestal programmeurs) te huren en het bedrag van de fonds die we op het voorschotstadium krijgen bepaalt hoe snel we het prototype kunnen bouwen en verder kunnen gaan. We verwachten dat we binnen twee maanden de architectuur en API s kunnen maken, en binnen de komende twee maanden zal de systeemkern met alle algoritmen klaar zijn. De front end user interface wordt verwacht binnen 4 tot 6 maanden vanaf het begin van de ontwikkeling. In ongeveer 8 maanden zullen we geavanceerde financiële instrumenten, zoals leverage, portefeuillemarge, futures en opties naar de blockchain brengen - klaar om te gebruiken voor iedereen die het meeste van de cryptocurrency-handel wil halen. Winstpotentieel voor tokenhouders: We verwachten dat we minsten in 10% van de valutamarkt actief zijn in het eerste jaar van de activiteiten.

10 7. Front-end Een gebruiksvriendelijke web-based interface met het hoogste niveau van beveiligings toegangscontrole, die uit realworld trading terminals wordt gebruikt, biedt directe toegang tot de grootste keuze aan munten en tokens met wereldswijde beste bied- en vraagprijzen. Het belangrijkste sleutelconcept is dat u slechts één account nodig hebt om toegang te krijgen tot duizenden handelsinstrumenten, en de rest zal een volledig geautomatiseerd systeem zijn dat alle andere taken bevat. U kunt voor een gescheiden of een algemeen account kiezen waarbij u de volledige controle en bescherming heeft, daardoor wij bieden u maximale flexibiliteit en leverage. Achter ons systeem ligt jarenlange ervaring in de handel op de grootste beurzen en jaren in het ontwikkelen van handelsalgoritmen voor particuliere hedgefondsen en makelaars. Deze unieke combinatie van het begrijpen van de eindgebruikersbehoeften en de kennis van hoe infrastructuur kan worden gebouwd om diensten aan miljoenen gebruikers te leveren, met geavanceerde HTFmarkeringsalgoritmen, zorgen ervoor dat het project de kans heeft om succesvol te worden en tegelijkertijd erg moeilijk om te kopiëren, als iemand wil concurreren. Het bedrijfsmodel is eenvoudig en veiliger dan de meest bekende blockchain-gebaseerde projecten. Elk ander project moet slagen in een nieuw veld - dat is altijd riskant. Aan de andere kant testen we geen nieuw idee uit, maar we richten ons alleen op het leveren van een uitstekende en in vele opzichten een unieke service die al in hoge vraag staat. Dit project is bedoeld om profijt te trekken van commissies en we zijn niet afhankelijk van de huidige munttarieven, want we blijven winstgevend, zelfs als de hele cryptomarket druppelt. 5 grote redenen voor eindgebruikers om vanaf het begin bij dit project te blijven: 1. U krijgt elke maand 100% commissievrije ruilmogelijkheden dat 100 keer meer waard is dan het abonnement zelf (de huidige 30-daagse SMA uit de marktwaarde van SteX-token wordt hievoor gebruikt) in de vorm van een korting. 2. Geavanceerd voordeel voor originele ICO-abonnees - u krijgt 20% bonus van provisieverdeling, zolang u de oorspronkelijke gedistribueerde tokens houdt. Tokens, gekocht na ICO op de openmarkt, hebben dit voordeel niet. Dit betekent dat tokens die nooit van eigenaar zijn veranderd, een 20% van de commissieverdeling krijgen en met verloop van tijd zal een minder aantal van de oorspronkelijke aangekochte tokens een steeds groter bedrag krijgen. 3. Na deze 20% distributie gaan we de rest van de provisies (80%) verdelen onder alle bestaande tokens, inclusief originele ICO-tokens. 4. Hack ons systeem! U kunt onbeperkt aantal handelsrekeningen koppelen aan uw tokenholdingsaccount en gebruik de beloning die in het eerste paragraaf wordt genoemd als een verwijzingssysteem, waarbij de hierboven genoemde commissiekorting wordt gedeeld tegen een percentage van 95% / 5% bij een aangesloten account. 5. Wij zullen alle 100% van de opgenomen provisies onder onze aandeelhouders verdelen, met uitzondering van de uitgaven op een regelmatige maandelijkse basis.

11 8. STeX.Exchange (STE) Token We hebben ons token zodanig ontworpen dat het de hele levenscyclus van onze DAO volledig kan ondersteunen. Zulke maatregelen zijn ondernomen om ervoor te zorgen dat de prijs van STE-token voortdurend zou versterken en groeien. Eerst zullen voorverkopers 10% van de in ICO verkochte tokens krijgen. Ten tweede zal de prijs vanaf het begin van de ICO verdubbelen en nadat 20% van de tokens is verdeeld, zal de prijs verdubbelen zodra elke 5% van de tokens wordt verkocht. We hebben ook de mogelijkheid geboden om het meest te profiteren van ons partnerschap en distributieprogramma nadat STeX.Exchange begint te functioneren en commissies te genereren. Investeringsvoordelen: 1. Vaste token levering van STE (8 decimalen) zonder mogelijkheid tot extra emissie. U kunt er zeker van zijn dat er geen extra tokens ooit in de omloop zullen verschijnen. We hebben opzettelijk een dergelijk scenario uitgesloten. Na ICO zullen we onverkochte tokens verbranden. Deze bepaling is opgenomen in het DAO-contract. 2. Transparante fase 1 (Presale) voorwaarden met de minimumgrens van 1000 ETH en maximale cap van ETH. De cap tijdens de voorverkoopfase is nodig om ervoor te zorgen dat de aandelen van voorverkoop beleggers niet tijdens de ICO-fase worden verdund. Deze bepaling is opgenomen in het DAO-contract. 3. Voorverkoop beleggers worden royaal beloond voor een vroege bijdrage en krijgen 10% van de fondsen die tijdens de volgende ICO worden opgewekt. Als we bijvoorbeeld 2500 ETH tijdens de voorverkoop en ETH tijdens ICO ontvangen, wordt ETH verdeeld onder de voorverkopers. Dat is 10 keer meer dan u belegd en 1,000% rendement op uw investering. We zijn van plan om na 1-2 maanden na de voorverkoop fase ICO te starten. Deze bepaling is opgenomen in het DAO-contract. 4. Als de minimumlimiet niet wordt bereikt tijdens fase 1 (voorverkoop), wordt alle ether automatisch aan beleggers teruggegeven. Deze bepaling is opgenomen in het DAO-contract. 5. De voorverkoop wordt geacht succesvol te zijn en stopt automatisch voor de officiële sluitingstijd als de cap van ETH is bereikt. Deze bepaling is opgenomen in het DAO-contract. 6. Tijdens de ICO wordt de STE muntenprijs automatisch verdubbeld nadat elke 10% van de munten is verkocht. Bijvoorbeeld, als de startprijs van STE 0,001 ETH bedraagt, nadat 10% van alle tokens is verkocht, wordt de prijs ETH, na nog 10% (dat is 20%) zal het zijn enzovoort. U kunt uw tokens verkopen nadat de ICO eindigt. 7. Na afloop van de publieke ICO ontvangen alle investeerders van de voorverkoopronde 10% van het bedrag dat tijdens de ICO is ontvangen.

12 8. Na de ICO ontvangen de oprichters een aandeel van 30% in het bedrijf in de vorm van STE tokens. Nadat de tokens aan de oprichters zijn toegekend, worden alle tokens die niet werden verkocht vernietigd, dit wordt berekend door de volgende formule: Tokens voor vernietiging = Algemene Levering - Voorverkoop Som - ICO Bedrag - Oprichter's tokens. Dit is in de bepaling van het contract van de tokens. 9. Ons contract zorgt ervoor dat de verdeling van de winst proportioneel wordt vergeleken met het aantal tokens dat u vasthoudt ten opzichte van hun totale aanbod. Dus, als u 12% van onze tokens bezit, dan ontvangt u 12% van de winst. We plannen een maandelijkse winstverdeling met de activiteiten van het bedrijf, zodat u op de eerste maandag van elke maand uw dividenden kunt ontvangen, waardoor uw maandag nog een beetje mooier wordt. We zijn van plan om volledig doorzichtig te zijn en een gedetailleerd verslag een keer per maand te publiceren over onze vorderingen, inkomsten en uitgaven.

13 1. Techniekontwikkeling 20% 2. Marketing 30% 3. Bediening 40% 4. Reserve 10% 9. Gebruik van fondsen

14 10. Risico-bekendmaking U moet het grote risico van dit project in acht houden en dat dit project in elk stadium kan geruïneerd worden door dit risico. Als de cryptocurrencies en tokens op één dag uitgroeien zonder een elektronische geldoplossing van de volgende generatie, zal dit project waarschijnlijk worden gesloten, waardoor het grootste deel van de waarde verloren gaat. Ja, dat is duidelijk: als u verwacht dat cryptocurrencies verdwijnen, moet u dit project niet ondersteunen. We zullen het niet overleven in de wereld zonder Bitcoin, Ethereum of soortgelijke freefloat e-money oplossingen. Maar we zullen nog goed zijn als er in plaats van bitcoin een nieuw ras komt.

INTEREST COIN Laat je geld groeien. White paper. Version 1.4. Copyright 2017 InterestCoin, Inc. All Rights Reserved

INTEREST COIN Laat je geld groeien. White paper. Version 1.4. Copyright 2017 InterestCoin, Inc. All Rights Reserved INTEREST COIN Laat je geld groeien White paper Version 1.4 1 INHOUD 3 Uitleg 5 WeShareInterest.com 6 Website Applicatie 7 Bedrijfsmodel 8 Stappenplan 9 Investeerders 10 InterestCoin (InC) 12 Wat we doen

Nadere informatie

IMPREA Token. Whitepaper

IMPREA Token. Whitepaper IMPREA Token Whitepaper PRODUCT Imprea is een social trading app. Beleggers kunnen met Imprea handelen in aandelen en hun transacties en ideeën delen met andere beleggers. Beleggers kunnen elkaar volgen

Nadere informatie

PrivacyStake Whitepaper

PrivacyStake Whitepaper PrivacyStake Whitepaper Support@PrivacyStake.com Introductie PrivacyStake heeft door de jaren heen cryptomunten zien groeien. Vanaf 2016 zijn staking en lending platformen steeds populairder geworden.

Nadere informatie

Wie Zijn Wij Titan Trade Club Missie Titan Trade Club.

Wie Zijn Wij Titan Trade Club Missie Titan Trade Club. Wie Zijn Wij Titan Trade Club is een gedecentraliseerde Mining en Handels Club. Dat educatie promoot voor het behalen van succes in de handel en mining van Crypto Valuta s. Missie Titan Trade Club. Zaken

Nadere informatie

Biotor. Biomassa 2.0. Token model Maart 2018 versie 1.0

Biotor. Biomassa 2.0. Token model Maart 2018 versie 1.0 Biotor Biomassa 2.0 Token model Maart 2018 versie 1.0 Biotor Token model Biotor wil pellets en briketten produceren daar waar dat nodig is: regionaal en dicht bij huis, met het overkoepelende BBT platform

Nadere informatie

Biotor. Biomassa 2.0. Token model Maart 2018 versie 1.0

Biotor. Biomassa 2.0. Token model Maart 2018 versie 1.0 Biotor Biomassa 2.0 Token model Maart 2018 versie 1.0 Biotor Token model Biotor wil pellets en briketten produceren daar waar dat nodig is: regionaal en dicht bij huis, met het overkoepelende BBT platform

Nadere informatie

VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK

VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK CryptooZ maakt cryptovaluta toegankelijk voor iedereen. Niet alleen voor de doorgewinterde belegger of de handige IT er, maar écht voor iedereen. Wij verzorgen voor

Nadere informatie

«Dit is een uniek product = je gaat gewoon en krijgt er tokens voor Ga minen wereld!»

«Dit is een uniek product = je gaat gewoon en krijgt er tokens voor Ga minen wereld!» «Dit is een uniek product = je gaat gewoon en krijgt er tokens voor Ga minen wereld!» David Zibelman, COO GoMineWorld Inhoudsopgave Samenvatting 4 Probleem 5 Missie 6 Armband functionaliteiten schema

Nadere informatie

Registreren en je eerste coins!

Registreren en je eerste coins! Registreren en je eerste coins! Welkom bij dit stappenplan van onlinecryptoadvies.nl! Door middel van dit document wordt het duidelijk hoe je, je moet registreren bij Binance en Anycoindirect. Daarnaast

Nadere informatie

White Paper V2.0. Nederlands

White Paper V2.0. Nederlands White Paper V2.0 Nederlands Disclaimer Dit is een conceptueel document ("Technical White Paper") dat onze voorgestelde "Qredit" coin beschrijft op onze eigen native blockchain. Lezers worden als volgt

Nadere informatie

Crypto s: Emissie, handel en beleggen

Crypto s: Emissie, handel en beleggen Crypto s: Emissie, handel en beleggen Leonard Franken 1 Blockchain in het jaar 1453 Tamper-proof feoffment Saxton land, 1453 2 Crypto currency Fundamentals Iedereen kan een crypto creëren met deze technologie

Nadere informatie

next generation front-end trading system

next generation front-end trading system next generation front-end trading system Deriva lanceert Mercurius; een nieuw front-end handelssysteem Na het succes van de daghandelsoftware lanceert Deriva het front-end handelssysteem Mercurius. Mercurius

Nadere informatie

Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem

Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem nametoken.io v.1.0 Inleiding Onze visie Nametoken zal een revolutie teweegbrengen in de domeinindustrie door het eerste gedecentraliseerde domein-ecosysteem

Nadere informatie

BIJLAGE II - IIA SUPPLEMENT W&O BRIGHT NEW WORLD

BIJLAGE II - IIA SUPPLEMENT W&O BRIGHT NEW WORLD BIJLAGE II - IIA SUPPLEMENT W&O BRIGHT NEW WORLD Behorend bij prospectus W&O Beleggingsfondsen. Opgericht per 6 april 1993 voor onbepaalde tijd. 1. DEELNAME Het W&O Bright New World is een Subfonds van

Nadere informatie

Beursfoon Autotrading!

Beursfoon Autotrading! Beursfoon Autotrading! Beste belegger, Beursfoon bestaat al 20 jaar en lanceerde Autotrading als Het grote voordeel van het handelen via autotrading is, eerste Nederland. Beursfoon heeft de mogelijkheid

Nadere informatie

Wie Wij Zijn VERANTWOORDELIJKHEID - INTEGRITEIT - GROEI

Wie Wij Zijn VERANTWOORDELIJKHEID - INTEGRITEIT - GROEI Wie Wij Zijn Titan Trade Club is een gedecentraliseerde club dat educatie promoot voor het behalen van succes in de handel en mining van Crypto Valuta s. Geautoriseerde leden streven naar nieuwe persoonlijke

Nadere informatie

ZO KIES JE DE JUISTE BROKER NUBELEGGEN

ZO KIES JE DE JUISTE BROKER NUBELEGGEN ZO KIES JE DE JUISTE BROKER NUBELEGGEN.COM ZO KIES JE DE JUISTE BROKER NUBELEGGEN.COM NuBeleggen.com Versienummer: 2.1 Dit e-boek is een uitgave van NuBeleggen.com. Deelnemers van de online training ontvangen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V.

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. De overeenkomst tussen Aanbieder en Afnemer worden onder de volgende algemenen voorwaarden aangegaan: Artikel 1 Definitie In deze algemene

Nadere informatie

Succesvol handelen in Futures. Tycho Schaaf

Succesvol handelen in Futures. Tycho Schaaf Succesvol handelen in Futures Tycho Schaaf Introductie Tycho Schaaf Vanaf 2007 werkzaam bij Lynx Werkzaamheden bevatten onder andere het geven van seminars en webinars Handelservaring in aandelen, opties,

Nadere informatie

Ockel Security Token

Ockel Security Token Belangrijkste informatie over de belegging Ockel Security Token van Ockel Computers B.V. Dit document is opgesteld op 26-sep-2018 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging

Nadere informatie

BIJLAGE II - IIA SUPPLEMENT W&O BRIGHT NEW WORLD

BIJLAGE II - IIA SUPPLEMENT W&O BRIGHT NEW WORLD BIJLAGE II - IIA SUPPLEMENT W&O BRIGHT NEW WORLD Behorend bij prospectus Paraplufonds Nederlandse Beleggingsfondsen. Opgericht per 6 april 1993 voor onbepaalde tijd. 1. DEELNAME Het W&O Bright New World

Nadere informatie

LYNX Masterclass: Futures handelen

LYNX Masterclass: Futures handelen LYNX Masterclass: Futures handelen Tycho Schaaf 21 januari Introductie Tycho Schaaf, beleggingsspecialist bij online broker LYNX Werkzaam bij LYNX vanaf 2007 Handelservaring in aandelen, opties & futures

Nadere informatie

DE TOEKOMST VAN ALTCOIN TRADING IS HIER! Altneuro heet u welkom in de snelstgroeiende altcoin handelsplatform waar alles wordt beheerd door de

DE TOEKOMST VAN ALTCOIN TRADING IS HIER! Altneuro heet u welkom in de snelstgroeiende altcoin handelsplatform waar alles wordt beheerd door de www.altneuro.com DE TOEKOMST VAN ALTCOIN TRADING IS HIER! Altneuro heet u welkom in de snelstgroeiende altcoin handelsplatform waar alles wordt beheerd door de slimste technologie computer neurowetenschap.

Nadere informatie

Orderuitvoeringsbeleid BeSmart

Orderuitvoeringsbeleid BeSmart Orderuitvoeringsbeleid BeSmart Algemeen Op grond van de Wet op het financieel toezicht ( Wft ) is in het kader van de beleggersbescherming een beleggingsonderneming verplicht bij het uitvoeren van orders

Nadere informatie

Verder zien. Meer weten. 1 EEN SOLIDE LANGETERMIJN BELEGGING Dankzij de gebundelde expertise van topbeleggers 2 De beste beleggers voor de beste resultaten Toegang tot de meest exclusieve fondsen ter wereld

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V.

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. De overeenkomst tussen Aanbieder en Afnemer worden onder de volgende algemenen voorwaarden aangegaan: Artikel 1 Definitie In deze algemene

Nadere informatie

PROTOSTARR. DIGITAAL INVESTEREN IN ENTERTAINMENT POWERED BY SMART CONTRACTS Versie 1.6

PROTOSTARR. DIGITAAL INVESTEREN IN ENTERTAINMENT POWERED BY SMART CONTRACTS Versie 1.6 PROTOSTARR DIGITAAL INVESTEREN IN ENTERTAINMENT POWERED BY SMART CONTRACTS Versie 1.6 Dit document is strikt voor informatieve doeleinden en is geen offerte of oproep om aandelen of effecten te kopen en/of

Nadere informatie

ORDER EXECUTION POLICY

ORDER EXECUTION POLICY 1. OVERZICHT ORDER EXECUTION POLICY 1.1. AvaTrade EU Limited (hieronder "we", "wij", "ons" of "onze") verplicht zich om op een rechtvaardige, eerlijke en professionele wijze zaken te doen met onze klanten

Nadere informatie

Geld verdienen op de beurs. Frank Toxopeus. ZelfHandelen.nl

Geld verdienen op de beurs. Frank Toxopeus. ZelfHandelen.nl Geld verdienen op de beurs Frank Toxopeus In dit ebook: Traden of Beleggen? Waar kan je beleggen of traden? Belangrijk: voor je start Psychologie Money Management Trading Systeem 3 4 5 6 8 9 Introductie

Nadere informatie

Geboden. Voor Succesvolle Handelaren. Door Marios Georgiou

Geboden. Voor Succesvolle Handelaren. Door Marios Georgiou De 10 Geboden Voor Succesvolle Handelaren Door Marios Georgiou 1 Inhoudsopgave Introductie 3 1. Leer voordat u verdient 4 2. Er is geen heilige graal 4 3. KISS (houd het simpel en effectief) 5 4. De trend

Nadere informatie

Beleggen in de VS, Europa of Emerging Markets?

Beleggen in de VS, Europa of Emerging Markets? Beleggen in de VS, Europa of Emerging Markets? Rob Stuiver & Tycho Schaaf Amsterdam, 18 september 2018 Uw sprekers van vanavond Rob Stuiver Tycho Schaaf Fund Manager VOC Fonds Beleggingsexpert LYNX Blogger

Nadere informatie

Sharing is the new mining

Sharing is the new mining io Sharing is the new mining Share knop met blockchain winst 3023 Presale klanten! 2400 ETH opgehaald! Status: werkend product (MVP) 1 analytics Wereldwijde SMM markt $40 miljard Sites in the wereld 1

Nadere informatie

Fiat geld en cryptocurrency INHOUD. OneGramCoin. Vizionary. OneGram mogelijkheden

Fiat geld en cryptocurrency INHOUD. OneGramCoin. Vizionary. OneGram mogelijkheden In Gold we Trust Fiat geld en cryptocurrency INHOUD OneGramCoin Vizionary OneGram mogelijkheden Geld moet zijn: Draagbaar Duurzaam Deelbaar Meetbaar Gelijkwaardig Opgeslagen waarde eenheid Nergens staat

Nadere informatie

Hoofdstuk 20: Financiële opties

Hoofdstuk 20: Financiële opties Hoofdstuk 20: Financiële opties Hoofdstuk 20 introduceert financiële opties, die beleggers het recht geven om een aandeel te kopen of te verkopen in de toekomst. Financiële opties zijn een belangrijk instrument

Nadere informatie

Verder zien. Meer weten.

Verder zien. Meer weten. Verder zien. Meer weten. 1 EEN SOLIDE LANGETERMIJN BELEGGING Dankzij de gebundelde expertise van topbeleggers 2 De beste beleggers voor de beste resultaten Toegang tot de meest exclusieve fondsen ter wereld

Nadere informatie

Dinsdag 22 september 2015. Beleggen met ETF s Van theorie tot strategie

Dinsdag 22 september 2015. Beleggen met ETF s Van theorie tot strategie Dinsdag 22 september 2015 Beleggen met ETF s Van theorie tot strategie Wie geven deze presentatie? Tycho Schaaf Beleggingsspecialist LYNX Martijn Rozemuller Oprichter en directeur Think ETF s 1 De agenda

Nadere informatie

De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst!

De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst! De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst! Ik hoef niet eens te weten hoevéél de koers stijgt of daalt. Als je me zou tegen komen op straat en me zou vragen hoe het met de dollar gaat-

Nadere informatie

Blockport Securities (BPS)

Blockport Securities (BPS) Belangrijkste informatie over de belegging Blockport Securities (BPS) van Stichting Administratiekantoor Blockport Holding Dit document is opgesteld op 22-03-2019 Dit document helpt u de risico s, de kosten,

Nadere informatie

Internet 2.0: De blockchain. Morrison Toussaint Blockchain Specialist & Security Consultant, Cyber4Z

Internet 2.0: De blockchain. Morrison Toussaint Blockchain Specialist & Security Consultant, Cyber4Z Internet 2.0: De blockchain Morrison Toussaint Blockchain Specialist & Security Consultant, Cyber4Z Blockchain Cyber4z heeft ervaring in het ontwerpen en implementeren van blockchain in uw organisatie.

Nadere informatie

ETF s: koersen liquiditeitsrisico. Martin van der Schans, Patrick Tuijp, Paul van t Zelfde

ETF s: koersen liquiditeitsrisico. Martin van der Schans, Patrick Tuijp, Paul van t Zelfde T ETF s: koersen liquiditeitsrisico Martin van der Schans, Patrick Tuijp, Paul van t Zelfde E F ETF s combineren de goede eigenschappen van open-end fondsen en closed-end fondsen. ETF s bieden de belegger

Nadere informatie

Het eigen vermogen is permanent dat wil zeggen voor onbepaalde tijd (blijvend)aanwezig in de onderneming.

Het eigen vermogen is permanent dat wil zeggen voor onbepaalde tijd (blijvend)aanwezig in de onderneming. www.jooplengkeek.nl Eigen vermogen bij een bv en een nv Het eigen vermogen is permanent dat wil zeggen voor onbepaalde tijd (blijvend)aanwezig in de onderneming. Het bestaat uit aandelenkapitaal en opgebouwde

Nadere informatie

Trade van de week. Winnen met. Indexopties

Trade van de week. Winnen met. Indexopties Trade van de week Winnen met Indexopties Hoe profiteer je van een stijgende of dalende beurs? Veel traders proberen dit door zelf een aantal aandelen uit de index te kiezen en daar long of short op te

Nadere informatie

SugarCRM Commercial open source CRM software

SugarCRM Commercial open source CRM software SugarCRM Commercial open source CRM software Tom Symoens Wat is CRM? CRM is een bedrijfsstrategie met als doel het identificeren, werven en behouden van klanten. CRM vertrekt van de relatie met uw klanten,

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes. Building Intelligence

Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes. Building Intelligence Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes Building Intelligence Wat is BrightBooking? BrightBooking is een online platform, waarmee u zeer eenvoudig een beschikbare en passende ruimte zoekt en reserveert.

Nadere informatie

Cursus Berekend Beleggen

Cursus Berekend Beleggen Auteur: Uitgever: Jan van Gemeren GannTrader Een unieke combinatie van leren beleggen met geavanceerde optieconstructies en over de schouder meekijken van Jan van Gemeren, een ervaren optiebelegger en

Nadere informatie

Uw rekening en rekeningoverzicht begrijpen

Uw rekening en rekeningoverzicht begrijpen Uw rekening en rekeningoverzicht begrijpen Deze gids helpt u uw rekeningoverzicht vermeld op Penson s intranet website te begrijpen. De eerste sectie geeft een uitleg van de meest belangrijke pagina s

Nadere informatie

Iridium Communications

Iridium Communications TIP 3: Iridium Communications Beurs Land Ticker Symbol ISIN Code Sector American Stock Exchange Verenigde Staten IRDM US46269C1027 Technology - Diversified Communication Services Iridium Communications

Nadere informatie

Een onderzoek naar de algemene bekendheid van cryptocurrencies in Nederland. Improving performance, managing risk.

Een onderzoek naar de algemene bekendheid van cryptocurrencies in Nederland. Improving performance, managing risk. Een onderzoek naar de algemene bekendheid van cryptocurrencies in Nederland. Cryptocurrency survey In het kader van de week van het geld van 27 maart tot en met 31 maart, heeft AXVECO onderzoek gedaan

Nadere informatie

BIJLAGE II IIB SUPPLEMENT W&O EUROPEES AANDELENFONDS

BIJLAGE II IIB SUPPLEMENT W&O EUROPEES AANDELENFONDS BIJLAGE II IIB SUPPLEMENT W&O EUROPEES AANDELENFONDS Behorend bij prospectus W&O Beleggingsfondsen. Opgericht per 10 november 2018 voor onbepaalde tijd. 1. DEELNAME Het W&O Europees Aandelenfonds is een

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Zet de geldmachine aan

Hoofdstuk 1 Zet de geldmachine aan Hoofdstuk 1 Zet de geldmachine aan De praktijk Mijn verzekeraar stopte met het uitkeren van geld, terwijl ik helemaal niet in staat was om te werken. Stel dat je partner overlijdt en je daardoor mentaal

Nadere informatie

Goede groei elektronische omzet Succesvol tijdschriftenarchief Pensioenen naar verzekeraar Interne organisatie afgerond IT outsourcing en start

Goede groei elektronische omzet Succesvol tijdschriftenarchief Pensioenen naar verzekeraar Interne organisatie afgerond IT outsourcing en start 2008 Goede groei elektronische omzet Succesvol tijdschriftenarchief Pensioenen naar verzekeraar Interne organisatie afgerond IT outsourcing en start invoer nieuw systeem Consolidatie leveranciers Brill

Nadere informatie

Pop up is de toekomst

Pop up is de toekomst Pop up is de toekomst Trotter, een pop-up product, het eerste geïndustrialiseerde mobiele reclamebord met de uitstraling van straatmeubilair, Dutch Design. Trotter is een bedrijf met een kraakheldere visie

Nadere informatie

LYNX Masterclass: Live in futures handelen bij LYNX

LYNX Masterclass: Live in futures handelen bij LYNX LYNX Masterclass: Live in futures handelen bij LYNX Tycho Schaaf 7 maart 2017 Spreker Tycho Schaaf Beleggingsspecialist bij LYNX Algemeen Uw vragen kunt u direct in de chat stellen Waar mogelijk/relevant

Nadere informatie

TREZOR hardware wallet gebruik CRYPTOGOEROE.

TREZOR hardware wallet gebruik CRYPTOGOEROE. TREZOR hardware wallet gebruik In mijn handleiding van de TREZOR heb ik je inmiddels uitgelegd hoe je deze installeert en configureert. De volgende stap is om gebruik te maken van je TREZOR. Je kunt dit

Nadere informatie

LYNX Masterclass: Futures handelen bij LYNX

LYNX Masterclass: Futures handelen bij LYNX LYNX Masterclass: Futures handelen bij LYNX Tycho Schaaf 17 augustus 2017 Spreker Tycho Schaaf Beleggingsspecialist bij LYNX Algemeen Uw vragen kunt u direct in de chat stellen Waar mogelijk/relevant probeer

Nadere informatie

Binaire opties termen

Binaire opties termen Binaire opties termen Bij het handelen in binaire opties zijn er termen die bekend of onbekend in de oren klinken. Als voorbereiding is het dan ook handig om op de hoogte te zijn van de verschillende termen

Nadere informatie

Over bitcoins, cryptomunten en ICO s

Over bitcoins, cryptomunten en ICO s Over bitcoins, cryptomunten en ICO s juridische aspecten van virtueel geld Niels Vandezande 20 juni 2018 Inleiding 2 1 Bitcoin en cryptogeld 2008: Bitcoin white paper door Satoshi Nakamoto Eerste use case

Nadere informatie

Beleggen als onderdeel van een gezond financieel lange termijnplan? Donderdag 6 oktober 2016

Beleggen als onderdeel van een gezond financieel lange termijnplan? Donderdag 6 oktober 2016 Beleggen als onderdeel van een gezond financieel lange termijnplan? Donderdag 6 oktober 2016 Even voorstellen Martijn Rozemuller Ruim 20 jaar actie in de financiële wereld In 1995 gestart als arbitrage

Nadere informatie

Real Estate Crowdfunding Profit Plan

Real Estate Crowdfunding Profit Plan Crowd1 Network Ltd Gevestigd in De Verenigde Arabische Emiraten, Ras Al Khaimah, RAS International Corporate Center, Reg.nr. ICC20160342 Crowd1 Network Europe Ltd Gevestigd in Cyprus, Reg. Nr. HE360087

Nadere informatie

Een tick grafiek wordt opgebouwd vanaf het moment dat de Tick Chart Trader is gestart. Er is geen toegang tot historische tick data.

Een tick grafiek wordt opgebouwd vanaf het moment dat de Tick Chart Trader is gestart. Er is geen toegang tot historische tick data. MT4 Supreme - Tick Chart Trader In deze handleiding vind je instructies voor de installatie en het gebruik van de MT4 Supreme Editie. Installatieproces en gebruik is in de nieuwe MT5 Supreme Editie hetzelfde.

Nadere informatie

Addendum. Prospectus van 1 mei 2018 RZL Beleggingsfondsen N.V.

Addendum. Prospectus van 1 mei 2018 RZL Beleggingsfondsen N.V. Addendum Prospectus van 1 mei 2018 RZL Beleggingsfondsen N.V. 1 augustus 2018 Inhoudsopgave 1 Wijziging Hoofdstuk 11, Supplementen, paragraaf 11.2.1 Beleggingsbeleid RZL Azië Aandelenfonds' 2 Wijziging

Nadere informatie

Ik voel me prima op het andere platform. Alles bevalt me prima. Waarom zou ik me moeten aansluiten bij The Abyss?

Ik voel me prima op het andere platform. Alles bevalt me prima. Waarom zou ik me moeten aansluiten bij The Abyss? Ik voel me prima op het andere platform. Alles bevalt me prima. Waarom zou ik me moeten aansluiten bij The Abyss? De The Abyss heeft alle functies die andere platformen ook hebben. Maar daarnaast kunt

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van e-mail m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

Handelsalgoritmen voor (dag) opties

Handelsalgoritmen voor (dag) opties Handelsalgoritmen voor (dag) opties Verrassende conclusies over keuze van opties bij systematisch handelen Onverwacht krachtige patronen voor handelsstrategieën met opties Aat Schornagel aat.schornagel@ziggo.nl

Nadere informatie

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Hoger in Google komen Een hoge positie in Google op een relevant zoekwoord zorgt voor een constante stroom aan potentiële klanten. Zo n hoge positie krijg

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

8% ACHTERGESTELDE OBLIGATIELENING

8% ACHTERGESTELDE OBLIGATIELENING 8% ACHTERGESTELDE OBLIGATIELENING 27 Januari 2015 DG press HoldinG B.V. Hallseweg 21 6964 AJ Hall 0313-671911 Inleiding U kunt geld uitlenen aan ons, DG press HoldinG B.V. (in deze brochure DG press genoemd).

Nadere informatie

Hoofdstuk 3: Arbitrage en financiële besluitvorming

Hoofdstuk 3: Arbitrage en financiële besluitvorming Hoofdstuk 3: Arbitrage en financiële besluitvorming Elke beslissing heeft consequenties voor de toekomst en deze consequenties kunnen voordelig of nadelig zijn. Als de extra kosten de voordelen overschrijden,

Nadere informatie

Uw CFD/FX rekeningoverzicht begrijpen:

Uw CFD/FX rekeningoverzicht begrijpen: Uw CFD/FX rekeningoverzicht begrijpen: WHS ProStation WHS FutureStation Versie: 16.06 2011 1 Bischikbare rapporten Rekening Historiek rapport Geeft een overzicht over een bepaalde periode voor: alle uitgevoerde

Nadere informatie

Het leven is aan de vroege vogels. KEYPRIVATE New Generation Portfolio Management

Het leven is aan de vroege vogels. KEYPRIVATE New Generation Portfolio Management Het leven is aan de vroege vogels KEYPRIVATE New Generation Portfolio Management Wat is vermogensbeheer? $ Roerend vermogen toevertrouwen aan een beheerder $ Beheerder neemt investeringsbeslissingen $

Nadere informatie

ROI-calculator. Gebruik van de tool Voorbeeld

ROI-calculator. Gebruik van de tool Voorbeeld Gebruik van de tool Voorbeeld De ROI, ook wel rendement op investeringen, calculator helpt je om te berekenen of je inkomsten hoog genoeg zijn om je initiële investeringen te dekken. Het is belangrijk

Nadere informatie

WESTPOINTDIGITAL MOBILE APPS DEVELOPMENT

WESTPOINTDIGITAL MOBILE APPS DEVELOPMENT WESTPOINTDIGITAL MOBILE APPS DEVELOPMENT MOBILE APPS TEAM Ons team bestaat uit slimme, samenwerkende innovatieve mensen die geïnspireerd zijn uw business op verschillende manieren te verbeteren. Onze ontwikkelaars

Nadere informatie

Slimmer beleggen met Think ETF s

Slimmer beleggen met Think ETF s Slimmer beleggen met Think ETF s Vrijdag 23 september 2016 Wie geeft deze presentatie? Martijn Rozemuller Hiervoor arbitrage handelaar bij Optiver In 2008 oprichter en sindsdien Managing Director Think

Nadere informatie

BI CARMIGNAC PATRIMOINE

BI CARMIGNAC PATRIMOINE BI CARMIGNAC PATRIMOINE Beleggingsdoelstelling Het compartiment belegt in het fonds Carmignac Patrimoine A (acc) EUR (ISIN: FR0010135103). Dit fonds behoort tot de categorie gediversifieerd en heeft als

Nadere informatie

ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie!

ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie! ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie! Zakenreizen voor een nieuwe generatie! Online tools voor het zoeken en boeken van zakenreizen zijn er in vele soorten en maten. Maar de eisen die u als

Nadere informatie

ETF. Brochure bestemd voor particuliere beleggers INTERMEDIATE. Een onderneming van de KBC-groep

ETF. Brochure bestemd voor particuliere beleggers INTERMEDIATE. Een onderneming van de KBC-groep Brochure bestemd voor particuliere beleggers Gepubliceerd door KBC Securities in samen werking met Euronext. p. 2 Index 1. Inleiding 3 2. Fysieke ETF s 4 3. Synthetische ETF s 5 Voor- en nadelen 5 4. Inverse

Nadere informatie

http://www.vectorvest.be/beblog/?p=8

http://www.vectorvest.be/beblog/?p=8 Hoe aandelen vinden waarbij de grafiek links onderaan start en zo naar rechtsboven beweegt http://www.vectorvest.be/beblog/?p=8 Tijdens vele workshops en usergroups ( http://www.vectorvest.de/eublog/vectorvest-user-groups/

Nadere informatie

27 februari. USA Rapport Februari Beste belegger,

27 februari. USA Rapport Februari Beste belegger, 27 februari Beste belegger, Eind vorige week hebben we een nieuwe positie aan de portefeuille toegevoegd: Riot Blockchain. Riot Blockchain is een bedrijf dat de afgelopen tijd veelvuldig in het nieuws

Nadere informatie

Low Risk Low Risk High Risk Deliquency Risk 3,455 1, ,455 2, ,244 e Risk Low Risk Failur

Low Risk Low Risk High Risk Deliquency Risk 3,455 1, ,455 2, ,244 e Risk Low Risk Failur 65 APR MAY 014 JUN JUL Intelligente, waardevolle data OCT NOV Deliquency Risk CURRENT Duurzame, Undetermined strategische groei Moderate High Low 3,455 1,678 70 Moderate 2,957 200 45 25-250 8,766 1,965

Nadere informatie

ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie! www.atp.nl/atponline

ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie! www.atp.nl/atponline ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie! Zakenreizen voor een nieuwe generatie! Online tools voor het zoeken en boeken van zakenreizen zijn er in vele soorten en maten. Maar de eisen die u als

Nadere informatie

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces ALLIANDER Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces Alliander NV beheert energie netwerken die gas en elektriciteit distribueren naar grote delen van Nederland voor huizen, transport,

Nadere informatie

Methodiek Nominaties Gouden Stier 2015

Methodiek Nominaties Gouden Stier 2015 Methodiek Nominaties Gouden Stier 2015 September 2015 AF Advisors Content - Introductie - Nominatiemethodiek op hoofdlijnen - Methodiek Beste Beleggingsfonds - Methodiek Beste Duurzame Beleggingsfonds

Nadere informatie

Welkom bij NO GUTS NO GLORY. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved

Welkom bij NO GUTS NO GLORY. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved Welkom bij NO GUTS NO GLORY Wat is JUUBEO? Het eerste netwerk in de vorm van een COOP Maandelijks dividend uitkering Een Europees bedrijf Award & Reward programma (Badges) Affiliate programma (Persoonlijke

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Andix Wizard Technische Analyse

Gebruikers handleiding Andix Wizard Technische Analyse Andix Wizard Gebruikers handleiding Andix Wizard Technische Analyse http://www.andixwizard.nl Varsseveld, 12 januari 2014 Gebruikershandleiding Andix Wizard technische analyse Andix Wizard helpt de gebruiker

Nadere informatie

Bankiert u via Wilgenhaege bij Theodoor Gilissen Services dan gelden de volgende tarieven:

Bankiert u via Wilgenhaege bij Theodoor Gilissen Services dan gelden de volgende tarieven: Bankiert u via Wilgenhaege bij Theodoor Gilissen Services dan gelden de volgende tarieven: Effecten- en derivatentransacties Aandelen Ordergrootte t/m 2.500,- 1,500% Over het meerdere t/m 10.000,- 1,000%

Nadere informatie

Over Oase-Investors http://www.oase-investors.com Oase-Investors: Beleggen met Respect

Over Oase-Investors http://www.oase-investors.com Oase-Investors: Beleggen met Respect Over Oase-Investors Oase-Investors is een onafhankelijk platform in vermogensbegeleiding. Portfolio monitoring is onze specialiteit. We bespreken ook vrijblijvend uw vragen betreffende fiscale vermogens-

Nadere informatie

Vermogen: geld Kapitaal (aandelen, obligaties, leningen (lange termijn))

Vermogen: geld Kapitaal (aandelen, obligaties, leningen (lange termijn)) www.jooplengkeek.nl Vermogensmarkt De markt: vraag en aanbod Vermogen: geld Kapitaal (aandelen, obligaties, leningen (lange termijn)) Vermogen is een ruimer begrip dan geld. Een banksaldo is ook vermogen.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord 3 DEEL 1. Hoofdstuk 1 Vermogensvorming 17. Hoofdstuk 2 De beurs 45

Inhoudsopgave. Voorwoord 3 DEEL 1. Hoofdstuk 1 Vermogensvorming 17. Hoofdstuk 2 De beurs 45 Inhoudsopgave Voorwoord 3 DEEL 1 Beleggen 15 Hoofdstuk 1 Vermogensvorming 17 1.1 Sparen en beleggen 17 1.2 Beoordelingscriteria van beleggingsvormen 18 1.2.1 Veiligheid 18 1.2.1.1 Soorten risico s 19 1.2.1.2

Nadere informatie

TECHNISCHE NOTITIES. Seesaw beloning balans systeem. Whitepaper aka the Purplepaper. Revisie 0.7e 24 januari 2017 pivx.org

TECHNISCHE NOTITIES. Seesaw beloning balans systeem. Whitepaper aka the Purplepaper. Revisie 0.7e 24 januari 2017 pivx.org TECHNISCHE NOTITIES Seesaw beloning balans systeem Whitepaper aka the Purplepaper Revisie 0.7e 24 januari 2017 pivx.org Deze technische notities zijn bedoeld om de kenmerken en concepten van de Private

Nadere informatie

Een Tesla voor beursliefhebbers

Een Tesla voor beursliefhebbers VFB 13de TA-DAG Een Tesla voor beursliefhebbers 7:42 paul.gins@transstock.eu Paul Gins Directeur CompuGraphics Uitgever van TransStock & beursgrafiek.be 13 Jaar Historiek Het belang van de Stop-Loss Bestaat

Nadere informatie

U wenst de reserves opgebouwd bij een vorige werkgever over te dragen?

U wenst de reserves opgebouwd bij een vorige werkgever over te dragen? U wenst de reserves opgebouwd bij een vorige werkgever over te dragen? -volulife Indien u de reserves die u bij uw vorige werkgever heeft opgebouwd, wenst over te dragen naar het pensioenplan van uw nieuwe

Nadere informatie

Gebruikershandleiding JOE Mining. Software versie 4.21

Gebruikershandleiding JOE Mining. Software versie 4.21 Software versie 4.21 JOE 4.21 1 juli 2017 Hey-Day Trading B.V. all rights reserved Inhoud 1. INLEIDING...3 1.1. LEES DIT EERST...3 1.2. DOELGROEP...3 1.3. UITGANGSPUNTEN...4 1.3.1. Kennis en ervaring...4

Nadere informatie

Praktische opdracht Economie Beleggen

Praktische opdracht Economie Beleggen Praktische opdracht Economie Beleggen Praktische-opdracht door een scholier 1965 woorden 30 oktober 2003 8,1 62 keer beoordeeld Vak Economie Inhoud: 1. Inhoudsopgave 2. Inleiding 3. Wat is beleggen? 4.

Nadere informatie

s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma.

s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma. s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma. Het FutureNet idee FutureNet s start Nieuw design 2012 2014 2015 FUTUREADPRO START APRIL 2016 ONLINE ADVERTEREN - POTENTIEEL Online adverteer

Nadere informatie

Beleggen. voor beginners

Beleggen. voor beginners Beleggen voor beginners Beleggen voor beginners Inhoudsopgave Een uitgave van beginmetbeleggen.com Beleggen brengt altijd risico s met zich mee. Hoewel de informatie in dit document met de grootst mogelijke

Nadere informatie

MEESMAN AANDELENFONDSEN WORDEN DUURZAAM EN BELASTINGEFFICIËNT

MEESMAN AANDELENFONDSEN WORDEN DUURZAAM EN BELASTINGEFFICIËNT MEESMAN AANDELENFONDSEN WORDEN DUURZAAM EN BELASTINGEFFICIËNT 28 SEPTEMBER 2017 Inhoudsopgave Wat verandert er?... 3 Duurzaam beleggen... 4 Duurzame indexen... 4 Hoeveel bedrijven worden uitgesloten?...

Nadere informatie

4/4/2009 SAXO BANK. Serieus Beleggen, Wereldwijd. Online, Realtime.

4/4/2009 SAXO BANK. Serieus Beleggen, Wereldwijd. Online, Realtime. SAXO BANK Serieus Beleggen, Wereldwijd. Online, Realtime. Beleggers Symposium HCC Beleggen in Commodities, Equities en FX/opties Agenda FX- Een vergeten asset class FX Opties CFD s Commodities Saxo Bank

Nadere informatie

Voorwoord. Je eerste 500 euro verdienen met traden. Wil je ook leren traden & veel geld verdienen?

Voorwoord. Je eerste 500 euro verdienen met traden. Wil je ook leren traden & veel geld verdienen? J E E E R S T E 5 0 0 E U R O V E R D I E N E N M E T T R A D E N A L E X M O S T E R T Voorwoord Wil je ook leren traden & veel geld verdienen? Hoi, leuk dat je mijn ebook hebt gedownload. Laat ik me

Nadere informatie

Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business.

Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business. Een Professionele Benadering Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business. 4 stappen Stap1 Familie, Werk/ zakelijk, Vrije tijd Mensen willen een beter leven, hebben meer geld nodig

Nadere informatie

Starten met de Bitcoin

Starten met de Bitcoin HANDLEIDING: Starten met de Bitcoin In 6 simpele stappen uw eerste Bitcoins en Altcoins inkopen en verkopen. Inleiding Investeren in Bitcoins en altcoins, ook wel digitale valuta of Cryptocurrency genoemd.

Nadere informatie