3000% Hoe ik consistent winst maak met het investeren in Bitcoin en Altcoins.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "3000% Hoe ik consistent winst maak met het investeren in Bitcoin en Altcoins."

Transcriptie

1 3000% Hoe ik consistent winst maak met het investeren in Bitcoin en Altcoins.

2 3000% Hallo, Mijn naam is Len Stevens en ik heet je graag welkom bij Generation Crypto. Begin 2017 kocht ik voor euro bitcoins. Ondertussen is die euro meer dan euro geworden! Graag neem ik ook jou mee in mijn cryptoavontuur. Je ontdekt hoe het voor mij allemaal begon, welke fouten ik maakte en hoe ik er uiteindelijk in slaagde om op een structurele manier winst te maken. Ik ben geen beleggingsexpert met decennia ervaring op financiële markten, maar wel iemand die een kans met beide handen durft grijpen en er helemaal voor gaat. Die 3000% rendement is dan ook de combinatie van: een beetje geluk; een grote portie toewijding, tijd en energie; een consistente werkwijze; een ongeziene groeimarkt waar iedereen mee van kan profiteren. Daarom ben ik ervan overtuigd dat, mits de nodige inspanningen en advies, dit ook voor jou haalbaar is. Ik hoop je op weg te zetten om uit deze ongeziene opportuniteit het maximum te halen! Hoe mooi dit allemaal ook mag klinken, cryptocurrencies brengen een HOOG RISICO met zich mee. Dus, please, investeer NOOIT geld dat je niet kan missen! Alle informatie in deze pdf weerspiegelen mijn persoonlijke mening en kunnen op geen enkele manier gezien worden als investerings of beleggingsadvies. Doe altijd je eigen research

3 Een supertip De eerste keer dat ik twee vrienden hoorde praten over cryptocurrencies, begreep ik er helemaal niets van. Toen één van hen vertelde hoe hij met een bepaalde coin zijn investering op twee maanden tijd had verviervoudigd, was mijn interesse snel gewekt. Ik probeerde zoveel mogelijk te weten te komen, en een aantal uitspraken lieten me niet meer los: Bitcoin en crypto currencies gaan de wereld veranderen We zijn er nog vroeg bij Er kunnen miljoenen verdiend worden Het idee om deel te kunnen uitmaken van iets revolutionair en daar dan ook nog eens heel veel geld mee te verdienen, sprak me enorm aan. De volgende dag begon ik me te verdiepen in de wereld van bitcoins, blockchain en cryptocurrencies.

4 Wat is bitcoin? Bitcoin is niet meer dan een online netwerk van gebruiker tot gebruiker. Alle transacties die op het netwerk gebeuren worden bijgehouden in digitale blokken. Die worden beveiligd door cryptografie of versleuteling. De technologie achter bitcoin en andere cryptocurrencies stelt ons in staat om waarde digitaal te gaan verhandelen,op een veilige en betrouwbare manier, zonder dat daarvoor tussenpartijen nodig zijn. Door dit soort digitale munten hebben we dus bijvoorbeeld geen banken meer nodig om transacties veilig, snel en goedkoop online te verrichten. Zoals aandelen op de beurs of de euro en de dollar kunnen ook digitale munten in waarde stijgen of dalen. De prijs van een munt of token is dus afhankelijk van hoe groot de vraag en het aanbod zijn. Als een bepaalde munt stijgt in populariteit door nieuwe partnerships of updates in zijn technologie, dan schiet de prijs meestal ook de hoogte in. Wat maakt bitcoin en andere cryptocurrencies zo interessant? revolutionaire technologie; manier om een waarde digitaal te bewaren en te verhandelen; geen tussenpartij meer nodig om betrouwbare transacties te doen ; transacties gebeuren heel snel en worden goedkoper; jonge technologie met een erg groot groeipotentieel; markt is voor iedereen toegankelijk. Wat zijn de gevaren van deze markt? ongereguleerd en dus kwetsbaar voor fraudeurs en oplichters; zeer veranderlijke prijs en dus een emotionele rollercoaster; bubble of hype die dus ook veel projecten aantrekt die slechts uit vage ideeën bestaan; complexe materie.

5 Investering meteen kwijt Toegegeven: in de eerste weken vond ik het idee om snel veel geld te verdienen heel wat spannender dan me in te lezen over bitcoins en blockchaintechnologie. Het duurde dus ook niet lang of ik had mijn eerste bitcoins gekocht. Als beginner leek die oude bitcoin te stabiel en dus saai. Er waren nog zoveel andere coins die goedkoper waren en toch veel meer potentieel leken te hebben. Ik ging eigenlijk als een gek tekeer. Ik kocht en verkocht meerdere keren per dag, stapte van de ene coin over naar de andere en ging blindelings mee in wat onlineexperten vertelden. Resultaat? Groot verlies. Als kers op de taart besloot ik mee te doen met een initial coin offering (ICO), de eerste keer dat een digitale munt wordt verkocht voor hij op de markt gelanceerd wordt. Die ICO bleek oplichterij te zijn. Resultaat? Investering kwijt. Mijn valkuilen en fouten: scams (oplichterij); experts blindelings vertrouwen; geen eigen research doen; te veel en te snel kopen en verkopen; te vroeg verkopen; geen afstand kunnen nemen.

6 Tweede keer, goede keer Door fouten te maken, leer je echter het meest. Ik trok twee belangrijke conclusies: Een financiële opportuniteit van deze omvang zou ik geen tweede keer tegenkomen. Als ik deze opportuniteit wou verzilveren, had ik nood aan een systeem. Ik besloot me nu echt te verdiepen in het onderwerp. Ik kocht cursussen, werd lid van kwalitatieve onlinecommunities en begon op Twitter alle influencers op de voet te volgen. Er ging een nieuwe wereld voor me open. Meer en meer begreep ik waarom zoveel visionairs als Bill Gates, Richard Branson, All Gore en John Mcafee zo optimistisch waren over bitcoin en altcoin. Blockchain, de technologie achter cryptocurrencies, was de wereld aan het veranderen en ik was klaar om daar mee de vruchten van te plukken. Daarop besloot ik voor mezelf een aantal regels op te stellen. Zo wilde ik voldoende onderzoek doen voordat ik ging investeren. Ik zou ook niet meer om de haverklap kopen en verkopen, maar op het juiste moment instappen, een strategie op lange termijn bepalen en me daaraan houden. Ik spreidde ten slotte mijn portfolio en investeerde enkel nog in beloftevolle projecten die ik zelf begreep. Die strategie zorgde ervoor dat ik op de juiste momenten instapte in projecten als OMG en NEO. Hierdoor zag ik mijn portefeuille groeien tot euro. Toen besefte ik pas echt welk potentieel deze markt biedt en was ik helemaal overtuigd om voluit voor dit project te gaan. Welke strategie levert winst op: research voor aankoop; elke dag leren; aan en verkoopregels opstellen; buy low, sell high; buy the rumour, sell the news. HODL: Invester long term in goede projecten!

7 Ups en downs Tijdens de zomer vond ik het moeilijk om vakantie te combineren met het kopen en verkopen van digitale munten. De markt kende een grote correctie en ik ontvluchtte de frustraties op het strand. Wie zich verdiept in de wereld van de cryptocurrencies, voelt dat het een deel van zichzelf wordt. Het is heel moeilijk om afstand te nemen en het handelen in digitale munten kan soms echt een emotionele rollercoaster zijn. Je ziet je portefeuille soms met 30 % stijgen en dalen op enkele dagen tijd. Een goede trade kan je op een dag tijd een verdubbeling van je investering opleveren. Sommige van je munten zakken met 30 % omdat iemand beslist vals nieuws te verspreiden. Je bent te laat om in te stappen in sommige trades en ziet die munten dan vijf keer meer waard worden op enkele weken tijd. Vaak zit je gekluisterd aan je scherm en beheerst de handel je dagen. Hou er dus rekening mee dat veel geld verdienen met cryptocurrencies ook veel stress met zich meebrengt! Dan is er natuurlijk ook het bubbleaspect. Er is op korte tijd heel veel geld in de markt gepompt en je zou gek zijn om je daar geen vragen bij te stellen. Voor mij is het echter een zekerheid dat digitale munten een plaats krijgen in ons monetair systeem. Het wordt echter een race om te investeren in de munten die de eindstreep halen en in de toekomst zullen blijven gebruikt worden. 90 % van de projecten waar op dit moment veel geld in wordt geïnvesteerd, zullen falen. Inzicht en kennis in deze markt wordt dus steeds meer een vereiste om geld te blijven verdienen. Tips om los te laten weet waarom je iets koopt; focus meer op investeren dan op traden; zit niet de hele dag naar prijzen te staren; bouw de nodige afstand in tegenover sociale media; ontwikkel een persoonlijke strategie en hou je daaraan.

8 Risk Management Ondanks alle koersschommelingen en mediagekte slaagde ik erin om mijn portefeuille van euro gestaag te doen aangroeien tot euro. Hoewel ik duidelijk overtuigd ben van de toekomst van cryptocurrencies, is risk management een essentieel onderdeel van mijn strategie. Daarom vind ik het belangrijk om ook regelmatig winst uit mijn portefeuille te halen. Onlangs heb ik euro laten uitbetalen. Daardoor heb ik mijn oorspronkelijke investering al ruimschoots terugverdiend. Bovendien geeft het een gevoel van voldoening om die euro s ook echt op je rekening te zien verschijnen. Het tweede aspect van mijn risk management is spreiding. Mijn portfolio is nu verdeeld over zes verschillende coins waarvan ik verwacht dat ze het in 2018 zeker goed gaan doen. Minder traden, meer investeren! Je risico beheersen: investeer nooit geld dat je niet kan missen; neem regelmatig winst; spreid je investeringen; laat je zo weinig mogelijk leiden door emoties. Hoe mooi dit allemaal ook mag klinken, cryptocurrencies brengen een HOOG RISICO met zich mee. Dus, ALSJEBLIEFT, investeer NOOIT geld dat je niet kan missen!

9 Generation Crypto Mijn succes is dus te danken aan een combinatie van factoren: kennis over mijn investeringen, een vaste strategie, geduld uitoefenen en op tijd kunnen loslaten. Er zullen zeker nog grote correcties volgen, maar de markt zal niet onmiddellijk verdwijnen. Integendeel, dankzij de nieuwe digitale generatie zullen cryptocurrencies nog aan populariteit winnen. De technologie achter producten die je op deze markt kan vinden, gaan verder dan velen onder ons kunnen vatten. De slimste mensen op aarde gebruiken die cryptografische digitale munten als hun speeltuin gebruiken en stuwen de markt zo vooruit. Welkom in de wereld van de digitaal geld, welkom bij Generation Crypto! Succes! Len 3 tips om je avontuur te kickstarten: lezen, lezen en nog eens lezen; volg een starterscursus; word lid van een kwalitatief hoogstaande community. We kunnen je op weg zetten met ons starterspakket BitcoinStart, waarin we nieuwkomers en beginners op een verantwoorde en veilige manier op weg zetten in hun cryptoavontuur. BitcoinStart bestaat uit een complete onlineopleiding en geeft je toegang tot een besloten community. Ontdek het hier.

10 KICK START Bitcoin kopen Bitcoins en altcoins kopen & verhandelen Veilig bewaren van je coins

11 VOLG ONS

Beleggen. voor beginners

Beleggen. voor beginners Beleggen voor beginners Beleggen voor beginners Inhoudsopgave Een uitgave van beginmetbeleggen.com Beleggen brengt altijd risico s met zich mee. Hoewel de informatie in dit document met de grootst mogelijke

Nadere informatie

Wie Zijn Wij Titan Trade Club Missie Titan Trade Club.

Wie Zijn Wij Titan Trade Club Missie Titan Trade Club. Wie Zijn Wij Titan Trade Club is een gedecentraliseerde Mining en Handels Club. Dat educatie promoot voor het behalen van succes in de handel en mining van Crypto Valuta s. Missie Titan Trade Club. Zaken

Nadere informatie

Starten met de Bitcoin

Starten met de Bitcoin HANDLEIDING: Starten met de Bitcoin In 6 simpele stappen uw eerste Bitcoins en Altcoins inkopen en verkopen. Inleiding Investeren in Bitcoins en altcoins, ook wel digitale valuta of Cryptocurrency genoemd.

Nadere informatie

Leren beleggen De basis

Leren beleggen De basis Leren beleggen De basis Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Beleggingsstijlen 4 1.1 Speculeren of investeren 4 1.2 Agressief of defensief 5 Hoofdstuk 2 Instrumenten 5 Hoofdstuk 3 Essentiële tips 6 Hoofdstuk 4 Beleggingsbegrippen

Nadere informatie

Trade van de week. Welcome to. Africa

Trade van de week. Welcome to. Africa Trade van de week Welcome to Africa We versturen nu al een tijdje wekelijks de Trade van de Week. Een Trade van de Week hoeft in absolute termen niet de grootste winst op te leveren. Een kleine investering

Nadere informatie

E-Book. Leren beleggen basis.

E-Book. Leren beleggen basis. E-Book Leren beleggen basis www.startenmetbeleggen.nu Leren beleggen Contents Inleiding... 3 Stijlen... 4 Speculeren of Investeren... 4 Agressief of Defensief... 5 Instrumenten... 5 Essentiele tips...

Nadere informatie

Euronext.liffe. Inleiding Optiestrategieën

Euronext.liffe. Inleiding Optiestrategieën Euronext.liffe Inleiding Optiestrategieën Vooraf De inhoud van dit document is uitsluitend educatief van karakter. Voor advies dient u contact op te nemen met uw bank of broker. Het is verstandig alvorens

Nadere informatie

Geld verdienen op de beurs. Frank Toxopeus. ZelfHandelen.nl

Geld verdienen op de beurs. Frank Toxopeus. ZelfHandelen.nl Geld verdienen op de beurs Frank Toxopeus In dit ebook: Traden of Beleggen? Waar kan je beleggen of traden? Belangrijk: voor je start Psychologie Money Management Trading Systeem 3 4 5 6 8 9 Introductie

Nadere informatie

INTEREST COIN Laat je geld groeien. White paper. Version 1.4. Copyright 2017 InterestCoin, Inc. All Rights Reserved

INTEREST COIN Laat je geld groeien. White paper. Version 1.4. Copyright 2017 InterestCoin, Inc. All Rights Reserved INTEREST COIN Laat je geld groeien White paper Version 1.4 1 INHOUD 3 Uitleg 5 WeShareInterest.com 6 Website Applicatie 7 Bedrijfsmodel 8 Stappenplan 9 Investeerders 10 InterestCoin (InC) 12 Wat we doen

Nadere informatie

Risk Management. "Don't focus on making money; focus on protecting what you have." - Paul Tudor Jones

Risk Management. Don't focus on making money; focus on protecting what you have. - Paul Tudor Jones Risk Management "Don't focus on making money; focus on protecting what you have." - Paul Tudor Jones Inleiding Het doel van dit document is het introduceren van wat, denken wij, de belangrijkste factor

Nadere informatie

BLOCKCHAIN TECHNOLOGIE IN HET ONDERWIJS Teun van Essen

BLOCKCHAIN TECHNOLOGIE IN HET ONDERWIJS Teun van Essen BLOCKCHAIN TECHNOLOGIE IN HET ONDERWIJS Teun van Essen Hoe serieus moeten we de blockchain technologie nemen? EVOLUTIE TIJDIGHEID en VOLLEDIGHEID Bedenker(s): Satoshi Nakamoto 2008 white paper Bitcoin:

Nadere informatie

Wie Wij Zijn VERANTWOORDELIJKHEID - INTEGRITEIT - GROEI

Wie Wij Zijn VERANTWOORDELIJKHEID - INTEGRITEIT - GROEI Wie Wij Zijn Titan Trade Club is een gedecentraliseerde club dat educatie promoot voor het behalen van succes in de handel en mining van Crypto Valuta s. Geautoriseerde leden streven naar nieuwe persoonlijke

Nadere informatie

De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst!

De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst! De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst! Ik hoef niet eens te weten hoevéél de koers stijgt of daalt. Als je me zou tegen komen op straat en me zou vragen hoe het met de dollar gaat-

Nadere informatie

Fiat geld en cryptocurrency INHOUD. OneGramCoin. Vizionary. OneGram mogelijkheden

Fiat geld en cryptocurrency INHOUD. OneGramCoin. Vizionary. OneGram mogelijkheden In Gold we Trust Fiat geld en cryptocurrency INHOUD OneGramCoin Vizionary OneGram mogelijkheden Geld moet zijn: Draagbaar Duurzaam Deelbaar Meetbaar Gelijkwaardig Opgeslagen waarde eenheid Nergens staat

Nadere informatie

Hedging strategies. Opties ADVANCED. Member of the KBC group

Hedging strategies. Opties ADVANCED. Member of the KBC group Hedging strategies Opties p. 2 Index 1. Hedging met opties 3 2. Hedging met put opties 4 3. Hedgen met valutaopties 6 Twee valutaoptiecontracten 6 p. 3 Hedging met opties Hedging komt van het Engelse to

Nadere informatie

VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK

VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK CryptooZ maakt cryptovaluta toegankelijk voor iedereen. Niet alleen voor de doorgewinterde belegger of de handige IT er, maar écht voor iedereen. Wij verzorgen voor

Nadere informatie

Ik ben, voordat ik aan mijn verhaal begin, wel benieuwd naar het type belegger dat vandaag in de Beurs van Berlage aanwezig is op de beleggersfair?

Ik ben, voordat ik aan mijn verhaal begin, wel benieuwd naar het type belegger dat vandaag in de Beurs van Berlage aanwezig is op de beleggersfair? Goedemiddag dames en heren, Inleiding Dank voor uw uitnodiging om hier te mogen spreken op de Beleggersfair 2017 in de Beurs van Berlage. Ik ben Gert Luiting, Hoofd van de afdeling Lenen, Sparen en Retailbeleggen

Nadere informatie

ZO KIES JE DE JUISTE BROKER NUBELEGGEN

ZO KIES JE DE JUISTE BROKER NUBELEGGEN ZO KIES JE DE JUISTE BROKER NUBELEGGEN.COM ZO KIES JE DE JUISTE BROKER NUBELEGGEN.COM NuBeleggen.com Versienummer: 2.1 Dit e-boek is een uitgave van NuBeleggen.com. Deelnemers van de online training ontvangen

Nadere informatie

Advanced Battery Tech Inc.

Advanced Battery Tech Inc. TIP 1: Advanced Battery Tech Inc. Beurs Land Ticker Symbol ISIN Code Sector Nasdaq Verenigde Staten ABAT US00752H1023 Industrial Electrical Equipment Advanced Batteries (ABAT) ontwikkelt, fabriceert en

Nadere informatie

Cryptobezit in Nederland: stand van zaken. Update van het marktonderzoek onder Nederlandse consumenten

Cryptobezit in Nederland: stand van zaken. Update van het marktonderzoek onder Nederlandse consumenten Cryptobezit in Nederland: stand van zaken Update van het marktonderzoek onder Nederlandse consumenten Publicatiedatum: 19-dec-218 Autoriteit Financiële Markten De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en

Nadere informatie

Hedging strategies. Opties ADVANCED. Een onderneming van de KBC-groep

Hedging strategies. Opties ADVANCED. Een onderneming van de KBC-groep Hedging strategies Opties p. 2 Index 1. Hedging met opties 3 2. Hedging met put opties 4 3. Hedgen met valutaopties 6 Drie valutaoptiecontracten 6 p. 3 Hedging met opties Hedging komt van het Engelse to

Nadere informatie

Aandelenopties in woord en beeld

Aandelenopties in woord en beeld Aandelenopties in woord en beeld 2 Aandelenopties in woord en beeld 1 In deze brochure gaan we het hebben over aandelenopties zoals die worden verhandeld op de optiebeurs van Euronext. Maar wat zijn dat

Nadere informatie

In 4 stappen handelen op de beurs

In 4 stappen handelen op de beurs Zonder wiskunde knobbel handelen op de aandelenmarkt In 4 stappen handelen op de beurs Corine Stavenuiter 2 Inleiding Mensen stellen mij vaak deze vraag: Is geld verdienen op de aandelenbeurs alleen maar

Nadere informatie

Online Seminar Beleggen Ook een beetje beleggen kan lonen

Online Seminar Beleggen Ook een beetje beleggen kan lonen Online Seminar Beleggen Ook een beetje beleggen kan lonen Annemarie van Gaal Ondernemer & financieel deskundige Bob Homan Manager ING Investment Office Amsterdam, 8 oktober 2013 Agenda 1. Wat is beleggen

Nadere informatie

Trade van de Week. Traden, BAM, cashen!

Trade van de Week. Traden, BAM, cashen! Trade van de Week Traden, BAM, cashen! De titel doet het wellicht al vermoeden. Ik sprak vandaag een klant die een mooie winst behaalde door het handelen in BAM. Een trade die met recht Trade van de Week

Nadere informatie

Een onderzoek naar de algemene bekendheid van cryptocurrencies in Nederland. Improving performance, managing risk.

Een onderzoek naar de algemene bekendheid van cryptocurrencies in Nederland. Improving performance, managing risk. Een onderzoek naar de algemene bekendheid van cryptocurrencies in Nederland. Cryptocurrency survey In het kader van de week van het geld van 27 maart tot en met 31 maart, heeft AXVECO onderzoek gedaan

Nadere informatie

27 februari. USA Rapport Februari Beste belegger,

27 februari. USA Rapport Februari Beste belegger, 27 februari Beste belegger, Eind vorige week hebben we een nieuwe positie aan de portefeuille toegevoegd: Riot Blockchain. Riot Blockchain is een bedrijf dat de afgelopen tijd veelvuldig in het nieuws

Nadere informatie

De kracht van call opties

De kracht van call opties De kracht van call opties Rob Stuiver & Tycho Schaaf Amsterdam, 8 augustus 2017 Uw sprekers van vanavond Rob Stuiver Tycho Schaaf Fund Manager VOC Fonds Beleggingsexpert LYNX Blogger VOCbeleggen.nl 3 Algemeen

Nadere informatie

PrivacyStake Whitepaper

PrivacyStake Whitepaper PrivacyStake Whitepaper Support@PrivacyStake.com Introductie PrivacyStake heeft door de jaren heen cryptomunten zien groeien. Vanaf 2016 zijn staking en lending platformen steeds populairder geworden.

Nadere informatie

Voorwoord. Je eerste 500 euro verdienen met traden. Wil je ook leren traden & veel geld verdienen?

Voorwoord. Je eerste 500 euro verdienen met traden. Wil je ook leren traden & veel geld verdienen? J E E E R S T E 5 0 0 E U R O V E R D I E N E N M E T T R A D E N A L E X M O S T E R T Voorwoord Wil je ook leren traden & veel geld verdienen? Hoi, leuk dat je mijn ebook hebt gedownload. Laat ik me

Nadere informatie

Trading Wat doen winnaars goed en verliezers fout?

Trading Wat doen winnaars goed en verliezers fout? Pagina 1 Trading Wat doen winnaars goed en verliezers fout? André Brouwers Disclaimer Pagina 2 Het Beleggingsinstituut staat niet onder toezicht van de AFM. Het Beleggingsinstituut staat niet onder toezicht

Nadere informatie

Verbeter uw rendement. Peter Siks Beleggerstrainer & auteur

Verbeter uw rendement. Peter Siks Beleggerstrainer & auteur Verbeter uw rendement Peter Siks Beleggerstrainer & auteur 1 Click icon to add picture Click icon to add picture Click icon to add picture Waarom mag ik hier staan? Ex-vloerhandelaar Manager handelshuis

Nadere informatie

Het volledige interview van Dr. Ruja Ignatova in het magazine Forbes (mei 2015).

Het volledige interview van Dr. Ruja Ignatova in het magazine Forbes (mei 2015). Nieuwsbrief MyOnecoin.nl Maart 2016-03-15 Het volledige interview van Dr. Ruja Ignatova in het magazine Forbes (mei 2015). Mrs. Ignatova. Wat is Onecoin? Onecoin is een innovatieve virtuele Cryptovaluta

Nadere informatie

Verklaring namens Cryptobroers 01 februari 2018

Verklaring namens Cryptobroers 01 februari 2018 Verklaring namens Cryptobroers 01 februari 2018 Cryptobroers is net zo hard geschrokken van de recente berichtgeving omtrent Bitconnect. Ook zij heeft de gevolgen van de koersdaling mogen ervaren, net

Nadere informatie

Cryptovaluta en betalingsverkeer

Cryptovaluta en betalingsverkeer Cryptovaluta en betalingsverkeer Is dit het einde van de (Rabo)bank? Georges de Boeck georges.de.boeck@rabobank.nl Econoom, RaboResearch 4 juni, 2018 Agenda 1. Wat was blockchain? Hoe is het ontstaan?

Nadere informatie

Hoofdstuk 3: Arbitrage en financiële besluitvorming

Hoofdstuk 3: Arbitrage en financiële besluitvorming Hoofdstuk 3: Arbitrage en financiële besluitvorming Elke beslissing heeft consequenties voor de toekomst en deze consequenties kunnen voordelig of nadelig zijn. Als de extra kosten de voordelen overschrijden,

Nadere informatie

DE TOEKOMST VAN ALTCOIN TRADING IS HIER! Altneuro heet u welkom in de snelstgroeiende altcoin handelsplatform waar alles wordt beheerd door de

DE TOEKOMST VAN ALTCOIN TRADING IS HIER! Altneuro heet u welkom in de snelstgroeiende altcoin handelsplatform waar alles wordt beheerd door de www.altneuro.com DE TOEKOMST VAN ALTCOIN TRADING IS HIER! Altneuro heet u welkom in de snelstgroeiende altcoin handelsplatform waar alles wordt beheerd door de slimste technologie computer neurowetenschap.

Nadere informatie

Crypto s: gouden handel? MEMORABEL AANDEEL FEATURE DOSSIER INSPIRATIE, MENINGEN EN VERHALEN UIT DE WERELD VAN VERMOGENDEN

Crypto s: gouden handel? MEMORABEL AANDEEL FEATURE DOSSIER INSPIRATIE, MENINGEN EN VERHALEN UIT DE WERELD VAN VERMOGENDEN INSPIRATIE, MENINGEN EN VERHALEN UIT DE WERELD VAN VERMOGENDEN Crypto s: gouden handel? FEATURE Auto s en mobiliteit De toekomst van vervoer DOSSIER Blockchain en cryptocurrencies Wat is het en hoe werkt

Nadere informatie

2018: lagere rendementen hogere volatiliteit

2018: lagere rendementen hogere volatiliteit 2018: lagere rendementen hogere volatiliteit Rob Stuiver & Tycho Schaaf Amsterdam, 5 juni 2018 Uw sprekers van vanavond Rob Stuiver Tycho Schaaf Fund Manager VOC Fonds Beleggingsexpert LYNX Blogger VOCbeleggen.nl

Nadere informatie

IMPREA Token. Whitepaper

IMPREA Token. Whitepaper IMPREA Token Whitepaper PRODUCT Imprea is een social trading app. Beleggers kunnen met Imprea handelen in aandelen en hun transacties en ideeën delen met andere beleggers. Beleggers kunnen elkaar volgen

Nadere informatie

Xurux Academy Opleidingen in Blockchain Technologie ACADEMY

Xurux Academy Opleidingen in Blockchain Technologie ACADEMY Xurux Academy Opleidingen in Blockchain Technologie ACADEMY ACADEMY Xurux Academy Workshops, trainingen en opleidingen in blockchain technologie Over Xurux Diepgaande kennis van blockchain technologie

Nadere informatie

Updates, nieuwe barrières doorbreken en volgende stappen

Updates, nieuwe barrières doorbreken en volgende stappen 100.000 euro per maand dagboek 15 november 2016: Updates, nieuwe barrières doorbreken en volgende stappen Tijd voor een update. Het is een tijdje geleden dat ik een stuk heb gepubliceerd voor het 100.000

Nadere informatie

Periodiek Inleggen. Iedere maand vast bedrag. Klein bedrag mogelijk. Spreiding instaprisico. Flexibel

Periodiek Inleggen. Iedere maand vast bedrag. Klein bedrag mogelijk. Spreiding instaprisico. Flexibel Periodiek Inleggen Met een klein maandelijks bedrag uw vermogen opbouwen 2 G emak staat centraal 3 Spreiding risico van het instapmoment Iedere maand vast bedrag Klein bedrag mogelijk Spreiding instaprisico

Nadere informatie

Crypto s: Emissie, handel en beleggen

Crypto s: Emissie, handel en beleggen Crypto s: Emissie, handel en beleggen Leonard Franken 1 Blockchain in het jaar 1453 Tamper-proof feoffment Saxton land, 1453 2 Crypto currency Fundamentals Iedereen kan een crypto creëren met deze technologie

Nadere informatie

Geld verdienen in 2018 met aandelen en opties

Geld verdienen in 2018 met aandelen en opties Geld verdienen in 2018 met aandelen en opties Rob Stuiver & Tycho Schaaf Amsterdam, 14 november 2017 Uw sprekers van vanavond Rob Stuiver Tycho Schaaf Fund Manager VOC Fonds Beleggingsexpert LYNX Blogger

Nadere informatie

21 juni Wegwijs in Tak 23

21 juni Wegwijs in Tak 23 21 juni 2017 Wegwijs in Tak 23 Inhoud Vastrentende beleggingen en obligaties Wat zijn de alternatieven? Investeren in fondsen? Tak 23: de eenvoudige investering Tips om te slagen VASTRENTENDE BELEGGINGEN

Nadere informatie

ProBeleggen: aanpak en visie. Jaap Koelewijn 23 juni 2017

ProBeleggen: aanpak en visie. Jaap Koelewijn 23 juni 2017 ProBeleggen: aanpak en visie Jaap Koelewijn 23 juni 2017 Agenda Mijn aanpak Zijn er alternatieven? Blik op de actualiteit Mijn portefeuille Mijn dilemma's 2 Mijn aanpak Ik heb zeer bewust gekozen voor

Nadere informatie

HOE JE ELKE DAG BEZIG KUNT ZIJN MET DAT WAT JE HET ALLERLIEFSTE DOET EN ER OOK NOG EENS VAN KUNT LEVEN

HOE JE ELKE DAG BEZIG KUNT ZIJN MET DAT WAT JE HET ALLERLIEFSTE DOET EN ER OOK NOG EENS VAN KUNT LEVEN ONLINE MASTERCLASS GELD VERDIENEN MET JE PASSIE HOE JE ELKE DAG BEZIG KUNT ZIJN MET DAT WAT JE HET ALLERLIEFSTE DOET EN ER OOK NOG EENS VAN KUNT LEVEN ONLINE MASTERCLASS GELD VERDIENEN MET JE PASSIE Van

Nadere informatie

Callon Petroleum Co. TIP 2:

Callon Petroleum Co. TIP 2: TIP 2: Callon Petroleum Co. Beurs New York Stock Exchange Land Verenigde Staten Ticker Symbol CPE ISIN Code US13123X1028 Sector Energy Independent Oil & Gas Callon Petroleum (CPE) is een Amerikaans bedrijf

Nadere informatie

Beursfoon Autotrading!

Beursfoon Autotrading! Beursfoon Autotrading! Beste belegger, Beursfoon bestaat al 20 jaar en lanceerde Autotrading als Het grote voordeel van het handelen via autotrading is, eerste Nederland. Beursfoon heeft de mogelijkheid

Nadere informatie

Beleggen in de VS, Europa of Emerging Markets?

Beleggen in de VS, Europa of Emerging Markets? Beleggen in de VS, Europa of Emerging Markets? Rob Stuiver & Tycho Schaaf Amsterdam, 18 september 2018 Uw sprekers van vanavond Rob Stuiver Tycho Schaaf Fund Manager VOC Fonds Beleggingsexpert LYNX Blogger

Nadere informatie

HET COMPLETE HANDBOEK VOOR HET STARTEN VAN EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP

HET COMPLETE HANDBOEK VOOR HET STARTEN VAN EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP HET COMPLETE HANDBOEK VOOR HET STARTEN VAN EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP EEN KORTE INTRODUCTIE Wat leuk dat je ons handboek gekocht hebt. Dat betekent waarschijnlijk dat je op het punt staat een webwinkel te

Nadere informatie

Zelf- en peerevaluatie gip ( juni 2017)

Zelf- en peerevaluatie gip ( juni 2017) Naam: Evelyn Ongenaert Zelf- en peerevaluatie gip ( juni 2017) Opmerking vooraf: wees kritisch bij deze evaluatie. Wanneer er om een verantwoording gevraagd wordt, antwoord je niet met goed, moeilijk,

Nadere informatie

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan te bieden op uw website of elders. U kunt zelfs maandelijkse

Nadere informatie

Actie toolbox. van idee naar actie. Auteur: Bas Bakker. Meer tools nodig? Kijk op

Actie toolbox. van idee naar actie. Auteur: Bas Bakker.  Meer tools nodig? Kijk op Actie toolbox van idee naar actie Auteur: Bas Bakker www.basblogt.com 1. Inhoudsopgave 2. Van idee naar actie... 3 3. Het idee...6 4. Drie grote stappen bepalen...8 5. Experiment: Je eerste klant... 9

Nadere informatie

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes?

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? December 2007 / Januari 2008 Door: Marco Bouman, Impulse, Strategie & Marketing Februari 2008 2008 Marco Bouman, alle rechten voorbehouden Het is niet

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

De outlook van Karel Mercx

De outlook van Karel Mercx De outlook van Karel Mercx De outlook van Karel Mercx 13 juni 2017 Agenda 1.De recente ontwikkelingen op de beurs 2.Outlook voor de rest van 2017 Hoe meer vragen u stelt; hoe leuker ik het vind om te presenteren.

Nadere informatie

Luc Colebunders, CEO CROFUN BVBA

Luc Colebunders, CEO CROFUN BVBA Luc Colebunders, CEO CROFUN BVBA Maak deel uit van de financiële revolutie! Crowdfunding helpt uw dromen en projecten te realiseren CroFun, the crowdfunding company www.crofun.com 2 CroFun, Crowdfunding

Nadere informatie

I s dit jou w beste moment om te stoppen met roken?

I s dit jou w beste moment om te stoppen met roken? I s dit jou w beste moment om te stoppen met roken? Dit product word t gratis aangeboden door the NewHealth Company 1-1 - 2017 Gratis intake Stoppen met roken Onderzoek je levensomstandigheden, gezondheid

Nadere informatie

Hoe vind ik mijn droombaan?

Hoe vind ik mijn droombaan? Hoe vind ik mijn droombaan? Denk eens aan een collega of vriend van je die in jou ogen een droombaan heeft. Hij is niet alleen goed in zijn werk, maar geniet er ook elke dag met volle teugen van. Anderen

Nadere informatie

Spaarbank. Est. 1956

Spaarbank. Est. 1956 Spaarbank Est. 1956 MAAK KENNIS MET CKV Uw betrouwbare bank voor sparen en lenen Uw bank voor Sparen en Hypothecaire leningen op maat CKV Spaarbank is een onafhankelijke, Belgische Spaarbank die sedert

Nadere informatie

Contrair denken en handelen: Waar zit jouw EDGE?

Contrair denken en handelen: Waar zit jouw EDGE? Leren van s werelds beste Beleggers als Buffett, Greenblatt, O Shaughnessy en veel méér. Meer weten? Schrijf je nù in voor de volledige Masterclass op www.lennartremeijsen.nl Diepgaande kennis en unieke

Nadere informatie

Inspiratieavond Blockchain & Utrechtse Energie

Inspiratieavond Blockchain & Utrechtse Energie Beeheap Blockchain & Cryptocurrencies Inspiratieavond Blockchain & Utrechtse Energie Welkom! Beeheap Blockchain & Cryptocurrencies Wie zijn wij? Koen Rijnsent (data expert, ontwikkelaar), en Wesley Luth

Nadere informatie

20 tips over sparen en beleggen.

20 tips over sparen en beleggen. 20 tips over sparen en beleggen. www.sparen-en-beleggen.nl 10 spaartips TIP 1 Bepaal uw spaardoel Spaart u bijvoorbeeld om een buffer op te bouwen of wilt u sparen voor een nieuwe auto of vakantie. Het

Nadere informatie

Trade van de Week. Meeliften. op het succes. van BESI

Trade van de Week. Meeliften. op het succes. van BESI Trade van de Week Meeliften op het succes van BESI Wanneer we de in Nederland genoteerde aandelen bekijken sinds de start van 2009, dan komen we toch wel tot de conclusie dat BE Semiconductor N.V. (BESI)

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

Bookmine, een online schat vol boeken van je buren

Bookmine, een online schat vol boeken van je buren Page 1 of 5 Op Bookmine, een Antwerpse online platform boordevol boeken, kan je boeken lenen en ontlenen. Niet vanuit een grote bibliotheek of magazijn, maar gewoon vanuit de boekenkast van één van je

Nadere informatie

Trade van de week. Winnen met. Indexopties

Trade van de week. Winnen met. Indexopties Trade van de week Winnen met Indexopties Hoe profiteer je van een stijgende of dalende beurs? Veel traders proberen dit door zelf een aantal aandelen uit de index te kiezen en daar long of short op te

Nadere informatie

7,3. Opdracht door een scholier 2133 woorden 14 januari keer beoordeeld. Inleiding

7,3. Opdracht door een scholier 2133 woorden 14 januari keer beoordeeld. Inleiding Opdracht door een scholier 2133 woorden 14 januari 2002 7,3 73 keer beoordeeld Vak Economie Inleiding De afgelopen periode is er regelmatig in het nieuws gesproken over het dalen van de aandelenkoersen

Nadere informatie

a Wie lenen er allemaal voor de aanschaf van een duurzaam consumptiegoed? b Wie lenen er allemaal wegens een onverwachte tegenslag?

a Wie lenen er allemaal voor de aanschaf van een duurzaam consumptiegoed? b Wie lenen er allemaal wegens een onverwachte tegenslag? Eindtoets hoofdstuk 1 Kopen doe je zo (CONSUMEREN) 1.3 Ik spaar, leen en beleg mijn geld 1 REDENEN OM TE SPAREN Hier staan zes mensen die sparen: Linda zet geld opzij voor haar vakantie Roy belegt in aandelen

Nadere informatie

Als je de hele sector had gehad dan is dat veel minder een probleem dan als je alleen die specifieke aandelen in bezit had.

Als je de hele sector had gehad dan is dat veel minder een probleem dan als je alleen die specifieke aandelen in bezit had. Welkom terug bij Vergelijk Uw Vermogensbeheerder, we zitten hier weer met Marc Vijver van Index people. We gaan nu eens onderzoeken naar wat nou belangrijk is bij het selecteren van een vermogensbeheerder.

Nadere informatie

Gasgeven of uitstappen

Gasgeven of uitstappen Disclaimer De informatie in deze uiting is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als beleggingsaanbeveling. Deze aanbeveling is opgemaakt door LYNX en/of derden en

Nadere informatie

30 mei. USA Rapport Mei Beste belegger,

30 mei. USA Rapport Mei Beste belegger, 30 mei Beste belegger, We beginnen deze editie met drie verkopen. Daarbij nemen we volledig winst op Cleveland-Cliffs, voor een winst van ongeveer 10% op het moment van schrijven en sluiten we onze positie

Nadere informatie

Optie strategieën. Brochure bestemd voor particuliere beleggers INTERMEDIATE. Een onderneming van de KBC-groep. Gepubliceerd door KBC Securities

Optie strategieën. Brochure bestemd voor particuliere beleggers INTERMEDIATE. Een onderneming van de KBC-groep. Gepubliceerd door KBC Securities Optie strategieën Brochure bestemd voor particuliere beleggers Gepubliceerd door KBC Securities p. 2 Index 1. Grafische voorstelling 4 2. Bull strategieën 5 Call spread 5 Gedekt geschreven call 7 3. Bear

Nadere informatie

5 manieren om uw voordeel te halen uit de Bolero-Alerts

5 manieren om uw voordeel te halen uit de Bolero-Alerts 5 manieren om uw voordeel te halen uit de Bolero-Alerts Wilt u een aandeel kopen als het net onder een bepaalde koers gezakt is? Wilt u uw positie verkopen als u op 30% koerswinst staat? Hebt u misschien

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

Samenwerken. Samenwerken. Samenwerken. Samenwerken. Dit kan ik al goed... Dit kan ik al goed... Hier moet ik nog aan werken...

Samenwerken. Samenwerken. Samenwerken. Samenwerken. Dit kan ik al goed... Dit kan ik al goed... Hier moet ik nog aan werken... Kiezen: wanneer wil ik samenwerken? Soms kom je echt verder door samen te werken maar soms heb je de rust nodig iets juist alleen voor jezelf te doen. Ik kan uitleggen waarom ik kies voor samenwerken.

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem

Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem nametoken.io v.1.0 Inleiding Onze visie Nametoken zal een revolutie teweegbrengen in de domeinindustrie door het eerste gedecentraliseerde domein-ecosysteem

Nadere informatie

Lisa Van Damme. Ik hou ervan om het juiste moment af te wachten!

Lisa Van Damme. Ik hou ervan om het juiste moment af te wachten! 2 portfolio Lisa Van Damme Lisa Van Damme begon, geïnspireerd door sociaal geëngageerde fotografen, op 17-jarige leeftijd aan een studie fotografie. Voor haar is fotografie meer dan een doel; het is eerst

Nadere informatie

Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business.

Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business. Een Professionele Benadering Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business. 4 stappen Stap1 Familie, Werk/ zakelijk, Vrije tijd Mensen willen een beter leven, hebben meer geld nodig

Nadere informatie

Beleggingsfondsanalyse door Morningstar

Beleggingsfondsanalyse door Morningstar Beleggingsfondsanalyse door Morningstar Trends Finance Day Brussel, 24 mei 2014 Ronald van Genderen, CFA Fund Analyst Morningstar Benelux 2013 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden. Overzicht Morningstar

Nadere informatie

Modern Getaways Magazine

Modern Getaways Magazine Modern Getaways Magazine Yasaman Bitarafan Publisher: Modern Getaways Magazine Consultant: Online customer-journey experience in travel & hotel industrie THE interactive online travel magazine dedicated

Nadere informatie

1 Introductie. Wat is een blog? Waarom is bloggen zo populair?

1 Introductie. Wat is een blog? Waarom is bloggen zo populair? 1 Introductie Wat is een blog? Nu je dit boek in je handen hebt neem ik aan dat je al eens van WordPress gehoord hebt. WordPress is een CMS dat staat voor Content Management System dat oorspronkelijk gemaakt

Nadere informatie

Iridium Communications

Iridium Communications TIP 3: Iridium Communications Beurs Land Ticker Symbol ISIN Code Sector American Stock Exchange Verenigde Staten IRDM US46269C1027 Technology - Diversified Communication Services Iridium Communications

Nadere informatie

DOUBLEDIVIDEND OUTLOOK 2015 KWALITEIT ONAFHANKELIJK BETROKKEN

DOUBLEDIVIDEND OUTLOOK 2015 KWALITEIT ONAFHANKELIJK BETROKKEN DOUBLEDIVIDEND OUTLOOK 2015 KWALITEIT ONAFHANKELIJK BETROKKEN DECEMBER 2014 1. Economie VS blijg anker Het IMF verwacht een wereldwijde economische groei van 3,8% in 2015 Met een verwachte economische

Nadere informatie

Klantcase ProMobility. Slimme Lease-data voor leasemaatschappijen die vooruit willen

Klantcase ProMobility. Slimme Lease-data voor leasemaatschappijen die vooruit willen Klantcase ProMobility Slimme Lease-data voor leasemaatschappijen die vooruit willen Je sluit een contract af met de klant en dan begint het avontuur eigenlijk pas. Een avontuur met steeds een andere bestemming.

Nadere informatie

Spirit AeroSystems Holdings Inc.

Spirit AeroSystems Holdings Inc. TIP 3: Spirit AeroSystems Holdings Inc. Beurs Land Ticker Symbol ISIN Code Sector New York Stock Exchange Verenigde Staten SPR US8485741099 Industrial Goods - Aerospace/Defense Products & Services Spirit

Nadere informatie

Dinsdag 22 september 2015. Beleggen met ETF s Van theorie tot strategie

Dinsdag 22 september 2015. Beleggen met ETF s Van theorie tot strategie Dinsdag 22 september 2015 Beleggen met ETF s Van theorie tot strategie Wie geven deze presentatie? Tycho Schaaf Beleggingsspecialist LYNX Martijn Rozemuller Oprichter en directeur Think ETF s 1 De agenda

Nadere informatie

«Le portail du transport fluvial»

«Le portail du transport fluvial» HTTP://BATELLERIE.BE «Le portail du transport fluvial» Wie zijn wij? Dit artikel is bestemd in prioriteit voor onze collega s, schippers die soms onze site bezoeken en dit zonder verplichtingen. Ik zal

Nadere informatie

Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven

Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven Bij AXA Private Management doen we er alles voor opdat u zich vrij zou voelen U vertrouwt ons uw geld toe Wij zorgen ervoor dat het opbrengt

Nadere informatie

Instagram Inspireer visueel

Instagram Inspireer visueel 1 Instagram Inspireer visueel 2 Inhoudsopgave 03 Inleiding 04 Maak gebruik van visuele kracht 05 Creatieve ideeën voor je berichten 06 Beeldgebruik op Instagram 07 Waarom dit whitepaper van Hager? 3 Inleiding

Nadere informatie

Beleggen op uw eigen tempo.

Beleggen op uw eigen tempo. Flexinvest Beleggen op uw eigen tempo. FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. 2 De voordelen van beleggen en het gemak van sparen Flexinvest is een beleggingsplan waarmee u maandelijks een klein bedrag opzij

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Missende stof in de verslagen

Hoofdstuk 1: Missende stof in de verslagen Hoofdstuk 1: Missende stof in de verslagen Deel 1 Hoofdstuk 1 missende artikelen In het Reken Maar-verslag staan de verkeerde artikelen. De volgende artikelen horen hier te staan: - Rosenberg Bitcoin and

Nadere informatie

Zeg rente, wat doe je met mijn spaargeld? Den Haag, 2018

Zeg rente, wat doe je met mijn spaargeld? Den Haag, 2018 Zeg rente, wat doe je met mijn spaargeld? Den Haag, 2018 20.00 uur Welkom Rente, alles wat u moet weten Het combineren van sparen & beleggen Conclusie 21.05 uur 2 Rente, alles wat u moet weten Rente, interest

Nadere informatie

Valutamarkt. De euro op koers. Havo Economie 2010-2011 VERS

Valutamarkt. De euro op koers. Havo Economie 2010-2011 VERS Valutamarkt De euro op koers Havo Economie 2010-2011 VERS 2 Hoofdstuk 1 : Inleiding Opdracht 1 a. Dirham b. Internet c. Duitsland - Ierland - Nederland - Griekenland - Finland - Luxemburg - Oostenrijk

Nadere informatie

JULI Ontdek ook verhalen op Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan. experts. Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel

JULI Ontdek ook verhalen op   Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan. experts. Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel JULI 2018 Ontdek ook verhalen op www.architas.be Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan experts Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel WELKOM BIJ ARCHITAS U beschikt over een aanzienlijk kapitaal

Nadere informatie