. de werkzaamheden die de afgelopen week hebben plaatsgevonden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ". de werkzaamheden die de afgelopen week hebben plaatsgevonden"

Transcriptie

1 Aan de bewoners van Sporenburg Nieuwsbrief Op 6 april is Heijmans gestart met werkzaamheden in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden, schoolkinderen en iedereen die in de buurt van dit plantsoen woont en/of speelt. Naast de werkzaamheden ìn het plantsoen, is ook een bouwweg in gebruik genomen. Deze ligt in het Keesje Brijdeplantsoen vanaf de Ertskade tot aan de Seinwachterstraat en vanaf de Seinwachterstraat tot aan de Lampenistenstraat. Een nieuwe nieuwsbrief De afgelopen periode hebben omwonenden op diverse manieren bij de gemeente, Nuon en Heijmans aangegeven dat er voor hen onduidelijkheid bestaat over een aantal zaken omtrent de werkzaamheden. Ook zijn er mensen die zich zorgen maken over bijvoorbeeld veiligheid, geluidsoverlast en trillingen tijdens het aanbrengen van bijvoorbeeld damwanden. Door middel van deze nieuwe nieuwsbrief, houden wij u vanaf nu wekelijks op de hoogte van alles wat met de werkzaamheden in en rondom het Keesje Brijdeplantsoen te maken heeft. We zullen onder andere uitleg geven over:. de werkzaamheden die de afgelopen week hebben plaatsgevonden. de werkzaamheden die gaan plaatsvinden. de impact die deze kunnen hebben op de omgeving. de planning (lange en korte termijn). veiligheidsmaatregelen Verder zullen wij in de nieuwsbrief ook inspelen op overige zorgen uit de omgeving die betrekking hebben op de werkzaamheden. Deze eerste nieuwsbrief nieuwe stijl is nog vrij summier en bevat nog niet alle informatie die wij met u gaan delen, maar we doen ons uiterste best om vanaf nu de informatievoorziening te optimaliseren. Veiligheid Naar aanleiding van een verzoek uit de omgeving is een overzicht gemaakt van de diverse verkeersroutes. Hierop is te zien welke straten geheel of gedeeltelijk zijn afgesloten en welke veilige routes er voor voetgangers en fietsers zijn. In de volgende nieuwsbrief proberen we een kaart toe te voegen waarin we aangeven wat de veilige fietsroutes zijn voor kinderen van en naar de basisschool en gymzaal.

2 Vanaf volgende week maandag mei zal de Seinwachterstraat tussen de Wisselstraat en het Keesje Brijdeplantsoen worden afgesloten voor de aanleg van warmteleidingen. Er wordt dan gestart met het uitnemen van de straatstenen en aansluitend starten de graafwerkzaamheden. Het bouwverkeer zal vanaf dat moment zoveel mogelijk gebruik maken van de bouwweg vanaf de Ertskade, maar er zal ook bouwverkeer door de Seinwachterstraat rijden. Om er voor te zorgen dat we maandag direct kunnen starten en dan ook zeker alle auto s weg zijn wordt het werkvak vandaag mei met bouwhekken afgesloten voor verkeer. Hier zal, net als nu, een verkeersregelaar aanwezig zijn om aanwijzingen te geven op momenten dat dat nodig is. Op het moment dat er wijzigingen komen in afsluitingen of routes, wordt een nieuw kaartje gemaakt en toegevoegd aan de wekelijkse nieuwsbrief zodat u steeds op de hoogte bent van afsluitingen en veilige alternatieve routes. Werkgroep veiligheid Onlangs is een werkgroep veiligheid in het leven geroepen, waaraan onder andere basisschool de Achthoek, de projectontwikkelaar van de Steltloper, Nuon, Heijmans en enkele bewoners deelnemen. Heeft u suggesties voor de werkgroep of wilt u graag deelnemen? Neem dan contact op met Irene Lapperre (omgevingsmanager gemeente) via I.Lapperre@amsterdam.nl. Veiligheidskundige permanent aanwezig tijdens de werkzaamheden Sinds vorige week is door Nuon een speciale veiligheidskundige voor het project aangewezen: Paul Kösters. Paul is senior veiligheidskundige met veel ervaring op bouwprojecten. Hij is het aanspreekpunt ter plaatse voor wat betreft veiligheid voor bewoners, weggebruikers, uitvoering, verkeersregelaars en iedereen die te maken heeft met ons werk. Paul is fulltime aanwezig bij of in de buurt van de werkzaamheden zowel op Sporenburg als KNSMeiland. Hij heeft veel contact met de verkeersregelaars op Sporenburg voor een goede afstemming van hun inzet en taken. Mocht u iets zien waarvan u vindt dat het een onveilige situatie is dan is Paul is te bereiken op telefoonnummer Omgevingsmanagement Voor vragen aan Heijmans is Marcel van der Sterre aanspreekpunt via msterre@heijmans.nl. Anne de Man is aan het projectteam van Heijmans toegevoegd als omgevingscoördinator. In de volgende nieuwsbrief stelt Anne zich voor en zal ze uitleggen wat haar taken zijn tijdens de rest van het project.

3 Wat is er afgelopen week gebeurd? Trilingsmeters Hoewel tijdens vergelijkbare werkzaamheden is gebleken dat er geen schadelijke trillingen te verwachten zijn tijdens de boringen, heeft Heijmans na vragen van bezorgde omwonenden besloten om toch metingen te doen tijdens de werkzaamheden. Hiervoor is het adviesbureau Fugro ingeschakeld. In de volgende nieuwbrief wordt uitgebreider uitgelegd wat zij precies meten, wat er met deze metingen gebeurt en wat de uitslagen zijn. Inmiddels heeft Fugro trillingsmeters geplaatst bij de woningen die het dichtst bij de boorlocaties staan (Lampenistenstraat en ). Ook bij Seinwachterstraat is een meter geplaatst. Ondanks dat adviesbureau Fugro heeft vastgesteld dat er geen noodzaak was voor het uitvoeren van opnames van de woningen, hebben wij toch opnames gemaakt van enkele woningen rondom de boorinstallatie om de zorgen weg te nemen. Hieronder een afbeelding van een trillingsmeter.

4 Damwanden geplaatst Er zijn afgelopen maandag 0 april vijf damwandplanken geplaatst. Deze zorgen ervoor dat de boorinstallatie tijdens het boren stabiel staat en op zijn plek blijft staan. Tijdens het plaatsen van de damwanden zijn metingen uitgevoerd door Fugro. Deze hebben geen onverwachte of verontruste uitslagen gegeven. Boorinstallatie Damwandplank Bestrating In de Wisselstraat en het fiets-/voetpad van de Ertskade zijn de werkzaamheden gereed. Daar zijn de leidingen inmiddels aangebracht en is de straat weer dichtgemaakt en in gebruik genomen.

5 Ook het Tindalplein is weer zoveel mogelijk beschikbaar. Bankjes en prullenbakken zijn teruggeplaatst. Een klein gedeelte van het Tindalplein is nog in gebruik als depot voor straatstenen. Dit wordt in de komende twee weken opgeruimd en naar een andere locatie verplaatst. Zeeburgereiland We maken een boring vanuit Sporenburg naar Zeeburgereiland. Daar liggen de leidingen klaar die naar verwachting in week 0 en onder het Amsterdam Rijnkanaal door naar Sporenburg worden getrokken. In de volgende nieuwsbrief zullen we meer uitleg geven over deze techniek. Hieronder een foto van de leidingen die op een door ons geplaatste brug over de Zuiderzeeweg ligt. Tijdelijke brug Leiding die naar Sporenburg wordt getrokken Levantkade en Ertskade In februari hebben we de leidingen in de bodem van de Ertshaven aangelegd. Na aanleg hebben we er voor gezorgd dat de leidingen vanuit het water naar het land worden aangebracht. Aan de Ertskade is momenteel nog een kleine werkput aanwezig. Hier worden nu de laatste werkzaamheden uitgevoerd en dan kan dat worden afgerond. Aan de Levantkade worden de leidingen door de oude kademuur aangebracht. Deze werkzaamheden hebben meer tijd gekost dan vooraf aangenomen waardoor hier enkele weken vertraging is opgelopen. Er wordt de komende tijd alles aan gedaan om deze alsnog zoveel mogelijk af te ronden. In de volgende nieuwsbrief komt hier nog een toelichting op.

6 Wat gaat er volgende week gebeuren? Op zaterdag mei zal er ook op het Keesje Brijdeplantsoen worden gewerkt voor de boorploeg. Ook op deze dag is er een verkeersregelaar aanwezig om eventuele transporten te begeleiden. Werkzaamheden Seinwachterstraat vanaf Wisselstraat tot aan Keesje Brijdeplantsoen. Start maandag week ( mei), gereed eind week ( juni). Wij gaan hier werken met twee ploegen om ervoor te zorgen dat de Seinwachterstraat en parkeergarage Wisselstraat zo spoedig mogelijk weer bereikbaar zijn voor de bewoners. Om er voor te zorgen dat we maandag direct kunnen starten en dan ook zeker alle auto s weg zijn worden vandaag mei de hekken op de straat geplaatst. Opruimwerkzaamheden Panamakade, Tindalplein, Wisselstraat en Ertskade. Afronding werkzaamheden Levantkade nabij Levantplein (KNSM eiland). Werkzaamheden op langere termijn Aansluiting van de leiding vanuit de Panamakade naar Piet Heijngebouw (eindpunt van de leiding). De Panamakade zal wel nog een keer worden afgesloten tussen Panamakade 0 en de C. van Eesterenlaan. De C. van Eesterenlaan zelf zal hier niet worden afgesloten. Na aanleg van de leidingen worden deze inwendig gereinigd en wordt getest of de leidingen geen lekkages hebben. Dit wordt tijdens aanleg van de leidingen ook al getest maar uiteindelijk vindt er een eindtest plaats. Hier wordt in de komende nieuwsbrieven meer over uitgelegd. Van tot en met juni is de Seinwachterstraat vanaf nummer 00 tot en met 0 afgesloten tussen 6 uur in verband met hijswerkzaamheden ten behoeve van de vervanging van oude installaties vanuit het wijkontvangststation. Tenslotte krijgen we berichten uit de buurt dat met name kinderen, ondanks het vaste hekwerk, nog steeds toegang vinden tot het bouwterrein in het Keesje Brijdeplantsoen. In het kader van veiligheid is dat iets wat we absoluut niet willen hebben. In overleg met Nuon is besloten om hier een beveiliger in te zetten die na werktijd (tot bijvoorbeeld.00 uur), in de weekenden en op feestdagen aanwezig is en er op toe ziet dat er geen ongewenste gasten op het bouwterrein komen. Het terrein is een werkterrein en is absoluut niet geschikt als speelterrein of voetbalveld. We zijn druk bezig om al aankomend weekend een beveiliger in te zetten. In de komende nieuwsbrieven zullen u uitnodigen voor een bezoek binnen het hekwerk op het Keesje Brijdeplantsoen. U kunt dan onder het genot van een kopje koffie zien wat we allemaal doen en wij zijn aanwezig om u tekst en uitleg te geven. Er zullen een aantal momenten komen. Aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief kan door een te sturen naar: msterre@heijmans.nl Met vriendelijke groet,

7 Marcel van der Sterre Omgevingsmanager Heijmans Infra BV

8 ETTERBAAN VEEMKADE huidige kadewand D.L. HUDIGSTRAAT TENDERSTRAAT BARON G.A. TINDALPLEIN LAMPENISTENSTRAAT 0 0 SEINWACHTERSTRAAT WISSELSTRAAT KEESJE BRIJDEPLANTSOEN 00 + NAP R.J.H. FORTUYNSTRAAT R.J.H. FORTUYNPLEIN STUURMANKADE SPOORWEGBASSIN PIET HEINTUNNEL LAMPENISTENSTRAAT Gevelzijde blijft bereikbaar A BARON G.A. TINDALSTRAAT C.J.K. VAN AALSTSTRAAT PANAMAKADE 6 6 J.F. VAN HENGELSTRAAT 6 60 A PANAMAKADE VERBINDINGSDAM ERTSHAVEN Werkterrein Heijmans Beschikbaar voetpad Beschikbaar rijbaan (auto + fiets) PIET HEINTUNNEL SPOORWEGBASSIN School 6 6 huidige dijk Steltloper KEESJE BRIJDEPLANTSOEN 6 RANGEERDERSTRAAT In-/ uitrit Vast hekwerk 6 Werkterrein plantsoen: 0 m KEESJE BRIJDEPLANTSOEN SEINWACHTERSTRAAT BUFFERSTRAAT 0 0 ERTSHAVEN Gymzaal Heijmans Infra B.V. Kabel- en Leidingsystemen Graafsebaan 6 JT Rosmalen Postbus 0 AK Rosmalen T + (0) 66 F + (0) 66 Warmtetransportleidingen Nuon Sporenburg te Amsterdam Omgevingsmanagement Situatie week (0 mei tot en met mei) SCHEEPSTIMMERMANSTRAAT 0 6 KEESJE BRIJDEPLANTSOEN 0 PANAMAKADE LAMPENISTENSTRAAT SEINWACHTERSTRAAT J.F. VAN HENGELSTRAAT BOTTELIERPLEIN POMPMANSTRAAT P.E. TEGELBERGPLEIN 0 6 Documentsoort Projectnummer Schaal Formaat In Gemeten Tekeningnummer Versie G.00 :00 A bladen, blad nr

Nieuwsbrief 2. Aan de bewoners van Sporenburg. Veiligheid

Nieuwsbrief 2. Aan de bewoners van Sporenburg. Veiligheid Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 6 april is Heijmans gestart met werkzaamheden in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden, schoolkinderen en

Nadere informatie

Maar nu naderen we het einde van het ruwbouwproces, over een paar weken zijn we op hoogte!

Maar nu naderen we het einde van het ruwbouwproces, over een paar weken zijn we op hoogte! Nieuwsbrief Steltloper nr., d.d. mei 0 Geachte omwonende, project Steltloper, Ertskade Amsterdam. Het is alweer enige tijd geleden dat wij u een update hebben gestuurd. Het bouwproces naar boven toe bevatte

Nadere informatie

Gisteren en vandaag heeft het boren door onvoorziene omstandigheden helaas vertraging opgelopen.

Gisteren en vandaag heeft het boren door onvoorziene omstandigheden helaas vertraging opgelopen. Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

Aan de bewoners van Sporenburg. Nieuws in het kort. Er zijn geen werkzaamheden op zaterdag 7 juli

Aan de bewoners van Sporenburg. Nieuws in het kort. Er zijn geen werkzaamheden op zaterdag 7 juli Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

Wij hebben extra verkeersregelaars ingezet bij de werkzaamheden in de Seinwachterstraat en het Keesje Brijdeplantsoen.

Wij hebben extra verkeersregelaars ingezet bij de werkzaamheden in de Seinwachterstraat en het Keesje Brijdeplantsoen. Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

Aan de bewoners van Sporenburg

Aan de bewoners van Sporenburg Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

. Parkeren op het Baron G.A. Tindalplein is sinds enkele weken niet meer toegestaan, de gemeente kan controleren en bekeuren.

. Parkeren op het Baron G.A. Tindalplein is sinds enkele weken niet meer toegestaan, de gemeente kan controleren en bekeuren. Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

. Door een aanpassing in de manier van testen zijn er in de Wisselstraat geen werkzaamheden. Bewoners zijn hierover per / brief geïnformeerd.

. Door een aanpassing in de manier van testen zijn er in de Wisselstraat geen werkzaamheden. Bewoners zijn hierover per  / brief geïnformeerd. Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

Aan de bewoners van Sporenburg

Aan de bewoners van Sporenburg Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

Verderop in deze nieuwsbrief leggen we uit wat deze werkzaamheden precies inhouden.

Verderop in deze nieuwsbrief leggen we uit wat deze werkzaamheden precies inhouden. Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

Aan de bewoners van Sporenburg

Aan de bewoners van Sporenburg Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

Werkzaamheden in afrondende fase De werkzaamheden op Sporenburg lopen ten einde. Volgende week verschijnt de laatste nieuwsbrief.

Werkzaamheden in afrondende fase De werkzaamheden op Sporenburg lopen ten einde. Volgende week verschijnt de laatste nieuwsbrief. Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

Informatie werkzaamheden warmtetransportleiding Keesje Brijdeplantsoen

Informatie werkzaamheden warmtetransportleiding Keesje Brijdeplantsoen 13 april 2018 Aan de bewoner(s) van dit adres Informatie werkzaamheden warmtetransportleiding Keesje Brijdeplantsoen Geachte heer, mevrouw, Heijmans legt in opdracht van Nuon een warmtetransportleiding

Nadere informatie

Al met al een drukke periode, waarin wij desondanks hopen dat de overlast voor u beperkt blijft.

Al met al een drukke periode, waarin wij desondanks hopen dat de overlast voor u beperkt blijft. Nieuwsbrief 19, d.d. 15 december 2017 Geachte omwonende, project Steltloper, Ertskade Amsterdam. Opnieuw tijd voor een kleine update van het bouwfront. Met een aantal van u hebben we tijdens de open dag

Nadere informatie

BLVC-plan Warmtetransportleiding Nuon

BLVC-plan Warmtetransportleiding Nuon BLVC-plan Warmtetransportleiding Nuon Zeeburgereiland Sporenburg KNSM-eiland Deel b: HDD Amsterdam-Rijnkanaal (zijde Sporenburg) Opdrachtgever: Coördinatienummer: Nuon Warmte 09 Auteur Erwin van der Neut

Nadere informatie

Hierbij treft u weer een update met betrekking tot de gang van zaken op het project de Steltloper.

Hierbij treft u weer een update met betrekking tot de gang van zaken op het project de Steltloper. Nieuwsbrief Steltloper nr. 22, d.d. 10 juli 2018 Geachte omwonende, project Steltloper, Ertskade Amsterdam. Hierbij treft u weer een update met betrekking tot de gang van zaken op het project de Steltloper.

Nadere informatie

Aan: Heijmans N.V., Nuon Warmte N.V. en Gemeente Amsterdam

Aan: Heijmans N.V., Nuon Warmte N.V. en Gemeente Amsterdam Aan: Heijmans N.V., Nuon Warmte N.V. en Gemeente Amsterdam Reinaldo van der Put (projectmanager Heijmans) Joost Donkers (projectleider Heijmans) Jamal Ghabri (projectmanager Nuon) Jos Cornelissen (projectleider

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0948-RBO

Nadere informatie

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg Bezoekadres Weesperplein 8 1018 XA Amsterdam Postbus 95089 1090 HB Amsterdam Telefoon 14020 amsterdam.nl/klaprozenweg Retouradres: Postbus 95089, 1090 HB Amsterdam Aan bewoners en ondernemers in de omgeving

Nadere informatie

Nummer 29 november 2014

Nummer 29 november 2014 Nummer 29 november 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer de behandeling van het eenrichtingsverkeer in de gemeenteraad.

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 10 september 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Stand van zaken werkzaamheden

Stand van zaken werkzaamheden Nummer 22 - april 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de stand van zaken van de werkzaamheden, de bouwvergunningaanvraag

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 1 oktober 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1313-AVR

Nadere informatie

Overzicht van de geplande werkzaamheden De volgende werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd:

Overzicht van de geplande werkzaamheden De volgende werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd: H.J. Nederhorststraat 1, 2801 SC Gouda Postbus 268, 2800 AG Gouda Telefoon +31 (0)182 59 05 10 Behandeld door Robin van de Plassche Telefoon 06-51 40 89 51 E-mail robin.van.de.plassche@bam.com Retouradres:

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1312-AVR

Nadere informatie

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor.

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor. Nummer 40 juni 2015 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de opening van de Kersenbaan en de afsluiting van de Roethof

Nadere informatie

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0953-RBO

Nadere informatie

Werkzaamheden en afsluiting viaduct Zeisterweg/Odijkerweg Werkzaamheden tunneltje Rijnwijcksewetering en Ecotunnel Kromme Rijn

Werkzaamheden en afsluiting viaduct Zeisterweg/Odijkerweg Werkzaamheden tunneltje Rijnwijcksewetering en Ecotunnel Kromme Rijn Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1129-RBO

Nadere informatie

Deze afsluiting is nodig voor het aanbrengen van de laatste asfaltlagen, de zogenoemde deklagen.

Deze afsluiting is nodig voor het aanbrengen van de laatste asfaltlagen, de zogenoemde deklagen. Nummer 39 mei 2015 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de Dag van de bouw, de weekendafsluiting van de Arnhemseweg

Nadere informatie

ONS KENhERK 10UIT DOORKIESNUhíbIER

ONS KENhERK 10UIT DOORKIESNUhíbIER gemeente Schiedam M. Siìjee Wethouder voor Binnenstad, Monumenten, Economische Zaken, Werk en inkomen, Ondenvijs, Jeugdbeleid, Toerisme en Stadspromotie I Postbus 1501 Aan de gemeenteraad van Schiedam

Nadere informatie

Tevredenheidsenquête Kustwerk Katwijk

Tevredenheidsenquête Kustwerk Katwijk Q Onder de inzendingen verloten wij dinerbonnen t.w.v. 5 euro te besteden bij een van de strandpaviljoensof horecagelegenheden op de Boulevard. Als u mee wilt loten, vragen wij u onderstaande gegevens

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1034-RBO

Nadere informatie

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1018-RBO

Nadere informatie

Betreft: informatievoorziening buurtbewoners Bevrijdingsfestival Overijssel

Betreft: informatievoorziening buurtbewoners Bevrijdingsfestival Overijssel Betreft: informatievoorziening buurtbewoners Bevrijdingsfestival Overijssel Geachte bewoner(s) rondom Park de Wezenlanden, De organisatie van Bevrijdingsfestival Overijssel is druk bezig met de voorbereidingen

Nadere informatie

Ons kenmerk BB/ /ggs1/N04 Datum 26 mei Onderwerp Nieuwsbrief 4 Bijlage(n) - Foto s werkzaamheden - Bereikbaarheidskaarten

Ons kenmerk BB/ /ggs1/N04 Datum 26 mei Onderwerp Nieuwsbrief 4 Bijlage(n) - Foto s werkzaamheden - Bereikbaarheidskaarten Ons kenmerk BB/31479144/ggs1/N04 Datum 26 mei 2015 Contactpersoon Gerjan Gerrits Onderwerp Nieuwsbrief 4 Bijlage(n) - Foto s werkzaamheden - Bereikbaarheidskaarten fase 2 Geachte bewoner/geïnteresseerde,

Nadere informatie

Versterking Waddenzeedijk Texel

Versterking Waddenzeedijk Texel Versterking Waddenzeedijk Texel Introductie Doel vanavond: Uitleg geven werkzaamheden Oudeschild Gemaal de Schans (3d animatie) Vragen beantwoorden Inloopspreekuur op woensdag 13.30 14.30 Introductie Wat

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst Informatiebijeenkomst Welkomstwoord Paul van Schijndel Locatie Het uit te voeren werk is gelegen in de Zwembadweg, Molendijk-zuid en Aloysiusstraat tussen de Boschweg en de Structuurweg in de gemeente

Nadere informatie

Publiekscontacten. Geachte heer, mevrouw,

Publiekscontacten. Geachte heer, mevrouw, Datum: 26 juni 2017 Onderwerp: Start werkzaamheden Onderdoorgang Oostriklaan Eigenaar Telefoonnummer 0800-7767245 Directie Communicatie Bezoekadres De Inktpot Moreelsepark 3 3511 EP Utrecht Postadres Postbus

Nadere informatie

De ingrijpende renovatie is afgerond

De ingrijpende renovatie is afgerond september 2012 PAGINA 1 In dit nummer De ingrijpende renovatie is afgerond. Start sloopwerk in oktober. Start inrichting openbare ruimte. Overlast voor bewoners. Leggen en verleggen kabels en leidingen.

Nadere informatie

Bijlage informatiebrief nr 6 wegreconstructie Weverwijk

Bijlage informatiebrief nr 6 wegreconstructie Weverwijk Bijlage informatiebrief nr 6 wegreconstructie Weverwijk Inhoud 1. Werkwijze aanleg nieuwe drinkwaterleiding... 2 2. Werkwijze wegreconstructie... 2 3. Volledige afsluiting bij u voor de deur... 3 4. Omleiding

Nadere informatie

Medewerkersbalie. Zwolle, 5 april Betreft: aanvullende informatie Bevrijdingsfestival Overijssel. Geachte bewoner(s) rondom Park de Wezenlanden,

Medewerkersbalie. Zwolle, 5 april Betreft: aanvullende informatie Bevrijdingsfestival Overijssel. Geachte bewoner(s) rondom Park de Wezenlanden, Zwolle, 5 april 2017 Betreft: aanvullende informatie Bevrijdingsfestival Overijssel Geachte bewoner(s) rondom Park de Wezenlanden, Op dit moment zijn wij druk bezig met de organisatie van Bevrijdingsfestival

Nadere informatie

Boek over werkzaamheden spoorkruising. 18 mei 2015 mei 2016

Boek over werkzaamheden spoorkruising. 18 mei 2015 mei 2016 Boek over werkzaamheden spoorkruising 18 mei 2015 mei 2016 1 In dit boek Weguitbreiding Schiphol Amsterdam - Almere Project A9 Gaasperdammerweg De werkzaamheden bij de spoorkruising Hinder en maatregelen

Nadere informatie

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 4 d.d. 29 juni 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Beste inwoner, Nieuwsbrief In deze vierde editie van de samengevoegde nieuwsbrief informeren wij, de projectteams,

Nadere informatie

Onderwerp Voortgang werkzaamheden Verbindingsweg Houten - A12

Onderwerp Voortgang werkzaamheden Verbindingsweg Houten - A12 Afzender Postbus 111, 2130 AC Hoofddorp, Nederland Aan de bewoners van dit adres Datum 7 februari 2014 Referentie 121027-02834 Bladnummer 1/6 Onderwerp Voortgang werkzaamheden Verbindingsweg Houten - A12

Nadere informatie

Informatieavond Spoorkruisingen Elst Noord Vragen en antwoorden

Informatieavond Spoorkruisingen Elst Noord Vragen en antwoorden Informatieavond Spoorkruisingen Elst Noord Vragen en antwoorden Tijdens de informatieavond op 10 oktober 2018 is er een aantal vragen naar voren gekomen. Deze hebben we voor u op een rijtje gezet. Per

Nadere informatie

Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand

Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus 20 Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Datum Projectnaam 02 maart 2012 A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Uw referentie

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1286-RBO

Nadere informatie

Werkzaamheden viaduct Woudenbergseweg te Maarsbergen, inclusief weekendafsluiting

Werkzaamheden viaduct Woudenbergseweg te Maarsbergen, inclusief weekendafsluiting Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0985-RBO

Nadere informatie

REALISATIE BBB ROTHEM 20 JULI 2017

REALISATIE BBB ROTHEM 20 JULI 2017 1 REALISATIE BBB ROTHEM 20 JULI 2017 Inhoud 1. Openingswoord gemeente Meerssen 2. Voorstellen projectteam 3. Toelichting werkzaamheden 4. Omgevingshinder 5. Contactgegevens 6. Afsluiting 2 1. Openingswoord

Nadere informatie

Spoorproject & Goes beter bereikbaar

Spoorproject & Goes beter bereikbaar Spoorproject & Goes beter bereikbaar Bouw spooronderdoorgang Terwellegang & rotondes Informatiebijeenkomst 12 april 2018 www.goes.nl/spoorproject www.goesbeterbereikbaar.nl Welkomstwoord Wat wordt gebouwd?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4

Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4 Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4 In de kern van Deurne liggen drie drukke spoorwegovergangen: de Vlierdenseweg, Liesselseweg en Binderendreef. Bij alle drie

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Ingenieursbureau D. de Weger Cluster Contactpersoon

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus 20 3980 CA BUNNIK info@poortvanbunnik.nl / www.poortvanbunnik.nl

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus 20 3980 CA BUNNIK info@poortvanbunnik.nl / www.poortvanbunnik.nl Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail Robert Bos info@poortvanbunnik.nl

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1270-RBO

Nadere informatie

Sloopwerkzaamheden en afsluiting viaduct Arnhemsebovenweg Werkzaamheden aan talud A12 en geluidsschermen langs de Drift

Sloopwerkzaamheden en afsluiting viaduct Arnhemsebovenweg Werkzaamheden aan talud A12 en geluidsschermen langs de Drift Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1169-RBO

Nadere informatie

Geachte heer, mevrouw,

Geachte heer, mevrouw, Postbus 718, 6800 AS Arnhem, Nederland Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit adres BEHANDELD DOOR Bouwman, Judith TELEFOON DIRECT 026 373 32 39 E-MAIL info@randstad380kv.nl AANTAL BIJLAGEN Twee gebiedskaartjes

Nadere informatie

Samenvatting informatie inloopavond Stadswerven Zuid 25 juni 2012

Samenvatting informatie inloopavond Stadswerven Zuid 25 juni 2012 Postadres: Postbus 8 3300 AA DORDRECHT Projectmanagement Spuiboulevard 300 DORDRECHT www.dordrecht.nl Contactpersoon R. Domenie T 078-7704293 E rhcm.domenie@dordrecht.nl Datum 25 juni 2012 Ons kenmerk

Nadere informatie

Extra Sneltrein Groningen Leeuwarden

Extra Sneltrein Groningen Leeuwarden Extra Sneltrein Twee sneltreinen en twee stoptreinen per uur/ per richting verhogen het comfort en de snelheid voor reizigers en verbeteren de bereikbaarheid van het Noorden. Extra sneltrein Op dit moment

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1287-RBO

Nadere informatie

Informatie over bevoorrading, planning, bereikbaarheid en werkzaamheden Werkzaamheden van mei 2017 tot december 2017

Informatie over bevoorrading, planning, bereikbaarheid en werkzaamheden Werkzaamheden van mei 2017 tot december 2017 Haarlemmerstraat op de schop Informatie over bevoorrading, planning, bereikbaarheid en werkzaamheden Werkzaamheden van mei 2017 tot december 2017 Impressies Haarlemmerstraat na afronden werkzaamheden Achtergrond

Nadere informatie

Informatiebulletin Reconstructie gedeelte Baarschotsestraat en Bouwrijp maken fase 1 Tuindorp Baarschot Dorst

Informatiebulletin Reconstructie gedeelte Baarschotsestraat en Bouwrijp maken fase 1 Tuindorp Baarschot Dorst Informatiebulletin Reconstructie gedeelte Baarschotsestraat en Bouwrijp maken fase 1 Tuindorp Baarschot Dorst Binnenkort starten de werkzaamheden in Dorst-west als voorbereiding op de bouw van de eerste

Nadere informatie

NIEUWS PROJECT WEN Nummer 5

NIEUWS PROJECT WEN Nummer 5 050-Dijkverbetering ZuidelijkeRandmeren_000x000.indd 5-09-5 0:56 NIEUWS PROJECT WEN Nummer 5 Dijkverbetering Zuidelijke Randmeren en Eem Traject Westdijk-Eemdijk noord Nieuws Project WEN Voor meer informatie

Nadere informatie

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520)

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520) Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon Doorkiesnummer Uw brief

Nadere informatie

Stationsgebied Driebergen-Zeist. . Aan de bewoners van. Geachte heer / mevrouw,

Stationsgebied Driebergen-Zeist. . Aan de bewoners van. Geachte heer / mevrouw, Datum 18-05-2017 Retouradres: Stationsweg 13, Projectnaam Uw referentie - Stationsgebied Driebergen-Zeist Onze referentie SDZ-COR-0007 Behandeld door J. (Jorien) Batterink Telefoon direct 088-400 8092

Nadere informatie

Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni

Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni 29-06-2018 Vragenlijsten Veiligheid - voetganger pag. 6 - fietser - automobilist Parkeren pag. 12 Groen pag. 16 Routes en Toegankelijkheid pag.

Nadere informatie

VERKEER OP DE RINGDIJK ENQUÊTE ONDER BEWONERS, BEDRIJVEN EN DORPSRADEN

VERKEER OP DE RINGDIJK ENQUÊTE ONDER BEWONERS, BEDRIJVEN EN DORPSRADEN VERKEER OP DE RINGDIJK ENQUÊTE ONDER BEWONERS, BEDRIJVEN EN DORPSRADEN Beste Lezer, Met deze enquête willen we uw mening over de verkeersveiligheid op de Ringdijk in beeld brengen. Het verkeersadviesbureau

Nadere informatie

IXAS-werkschema. Algemeen Afsluiting A9 Gaasperdammerweg. Rondom Knooppunt Holendrecht. 22 maart 2016

IXAS-werkschema. Algemeen Afsluiting A9 Gaasperdammerweg. Rondom Knooppunt Holendrecht. 22 maart 2016 22 maart 2016 IXAS-werkschema Omwonenden van het project A9 Gaasperdammerweg worden met bouwberichten geïnformeerd over de werkzaamheden die in hun omgeving hinder kunnen veroorzaken. Door bijvoorbeeld

Nadere informatie

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1208-RBO

Nadere informatie

BLVC-plan Dijkverbetering s-gravelandse Boezem

BLVC-plan Dijkverbetering s-gravelandse Boezem Versie 3.1 juli 2010 Infrastructuur Stad BLVC-plan Dijkverbetering s-gravelandse Boezem Auteur K. Schouten Opdrachtgever Waternet Projectnummer 45339 Documentnummer: 45118 autorisatie naam paraaf datum

Nadere informatie

Spaarndammertunnel. In elk opzicht een verbinding Meer waarde, minder hinder. Sjoerd Bakkum COB Congres

Spaarndammertunnel. In elk opzicht een verbinding Meer waarde, minder hinder. Sjoerd Bakkum COB Congres Spaarndammertunnel In elk opzicht een verbinding Meer waarde, minder hinder Sjoerd Bakkum COB Congres 22-06-2018 Max Bögl 1 Max Bögl Nederland B.V. Meer waarde, minder hinder Aanbesteding Techniek Meer

Nadere informatie

Dijkversterking Meers

Dijkversterking Meers Dijkversterking Meers Doelstellingen Grensmaas Hoogwaterbescherming: rivierverruiming en dijkversterking. Natuurontwikkeling Financiering door grindwinning 2 Hoogwaterbescherming Gereed 31-12-2017 Risico

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0949-RBO

Nadere informatie

Toelichting op de. Bouwplaatsinrichting tbv project Haarlemsch Geluk

Toelichting op de. Bouwplaatsinrichting tbv project Haarlemsch Geluk Toelichting op de Bouwplaatsinrichting tbv project Haarlemsch Geluk Toelichting aan de wijkraden Bos- en Vaart en Koninginnenbuurt d.d. 8 feb 2017 Inhoud Inleiding Communicatie met u Opname belendingen

Nadere informatie

Medewerkersbalie. Zwolle, 5 april Betreft: aanvullende informatie Bevrijdingsfestival Overijssel. Geachte bewoner(s) rondom Park de Wezenlanden,

Medewerkersbalie. Zwolle, 5 april Betreft: aanvullende informatie Bevrijdingsfestival Overijssel. Geachte bewoner(s) rondom Park de Wezenlanden, Zwolle, 5 april 2017 Betreft: aanvullende informatie Bevrijdingsfestival Overijssel Geachte bewoner(s) rondom Park de Wezenlanden, Op dit moment zijn wij druk bezig met de organisatie van Bevrijdingsfestival

Nadere informatie

Afsluitende werkzaamheden en afsluiting Rumelaarseweg vanaf 8 tot en met 22 januari

Afsluitende werkzaamheden en afsluiting Rumelaarseweg vanaf 8 tot en met 22 januari Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door PvB-OM-B-1366-AVR Adelbert

Nadere informatie

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 7 d.d. 20 september 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Beste inwoner, Nieuwsbrief In deze zevende editie van de samengevoegde nieuwsbrief informeren wij, de projectteams,

Nadere informatie

Fase 1: Sloop stalling, verleggen kabels en leidingen en realisatie tijdelijk weg over stalling

Fase 1: Sloop stalling, verleggen kabels en leidingen en realisatie tijdelijk weg over stalling Eisen en randvoorwaarden lgemeen: - Het PVE van de is te vinden op de website van de Gemeente - an de zijkant van het Leeuwenbruggebouw bevinden zich twee rode (brand)kasten. Deze dienen te allen tijde

Nadere informatie

Aan de bewoners, eigenaren, verenigingen en bedrijven aan de Waalsdorperlaan en Buurtweg e.o. in Wassenaar

Aan de bewoners, eigenaren, verenigingen en bedrijven aan de Waalsdorperlaan en Buurtweg e.o. in Wassenaar Aan de bewoners, eigenaren, verenigingen en bedrijven aan de Waalsdorperlaan en Buurtweg e.o. in Wassenaar Datum 22 augustus 2018 Datum verzending 22 augustus 2017 Uw kenmerk Behandelaar Victor Erdman

Nadere informatie

Versterking Waddenzeedijk Texel

Versterking Waddenzeedijk Texel Versterking Waddenzeedijk Texel Introductie Doel vanavond: Informeren over dijksectie 1, 3 en 4 voor uitvoeringsjaar 2018 Polder Wassenaar en Lancasterdijk Voortgang bouw gemaal Eijerland, de Cocksdorp

Nadere informatie

Aan de (toekomstige) bewoners van de Cuijkse Tuinen en Mijn Watermerk te Cuijk. Geachte heer/mevrouw,

Aan de (toekomstige) bewoners van de Cuijkse Tuinen en Mijn Watermerk te Cuijk. Geachte heer/mevrouw, Aan de (toekomstige) bewoners van de Cuijkse Tuinen en Mijn Watermerk te Cuijk Geachte heer/mevrouw, Met deze brief willen wij u informeren over de werkzaamheden die wij de komende tijd gaan uitvoeren

Nadere informatie

publieks en bestuurscentrum verdilaan kantoorgebouw voor medewerkers laan van de glazen stad

publieks en bestuurscentrum verdilaan kantoorgebouw voor medewerkers laan van de glazen stad publieks en bestuurscentrum verdilaan kantoorgebouw voor medewerkers laan van de glazen stad Nieuw gemeentehuis Westland presentatie omwonenden Laan van de Glazen Stad dinsdag 19 april 2016 Welkomstwoord

Nadere informatie

Combinatie Dura Vermeer Ploegam. Aan de bewoners van dit adres. Geachte heer/mevrouw,

Combinatie Dura Vermeer Ploegam. Aan de bewoners van dit adres. Geachte heer/mevrouw, AFZENDER Postbus 20, 6663 ZG Lent Combinatie Dura Vermeer Ploegam Aan de bewoners van dit adres 1/6 ONDERWERP Voorbereidende werkzaamheden Ruimte voor de Waal Geachte heer/mevrouw, POSTADRES Postbus 20

Nadere informatie

Herinrichting De Vergulde Hand:

Herinrichting De Vergulde Hand: Beste gebruiker/ bewoner van dit pand, Voor u ligt de derde maandelijkse informatiebrief over de werkzaamheden op het industrieterrein De Vergulde Hand. Op De vergulde hand wordt het komende jaar gewerkt

Nadere informatie

wekelijkse rapportage

wekelijkse rapportage Intrillen damwandplanken wekelijkse rapportage Periode: 18 juli tot 26 juli 2019 Versie: 26072019 Voortgang Dit rapport beslaat de werkzaamheden rond het intrillen van damwandplanken voor de verdiepte

Nadere informatie

Vervanging Bosbrug periode januari december 2013

Vervanging Bosbrug periode januari december 2013 Vervanging Bosbrug periode januari december 2013 Verloop van werkzaamheden Overzicht van het geplande en gerealiseerde werk. Bestaande situatie Gemeente Den Haag b l Blad 1 Gemeente Den Haag Periode 2012

Nadere informatie

Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde

Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde English version available at www.zuidas.nl/en or from the information centre Dienst Zuidas (World Trade Center) at Strawinskylaan

Nadere informatie

Voorbereidende werkzaamheden Als voorbereiding op het project zijn de bomen langs de Venloseweg inmiddels gekapt en zijn er diverse kabels verlegd.

Voorbereidende werkzaamheden Als voorbereiding op het project zijn de bomen langs de Venloseweg inmiddels gekapt en zijn er diverse kabels verlegd. Kenmerk: Onderwerp: VP-279316-BR02 Start werkzaamheden Erp, 2 mei 2016 Geachte bewoner, Zoals reeds aangekondigd voert aannemersbedrijf Vissers Ploegmakers bv uit Erp het project Rioolverzwaring Venloseweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Het

Nadere informatie

Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind. Datum: 16 januari 2013

Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind. Datum: 16 januari 2013 Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind Datum: 16 januari 2013 Inleiding Dit is het uitvoeringsplan voor de reconstructie van het Moleneind te Drachten. Dit plan is bedoeld om inzicht te geven in de wijze

Nadere informatie

Citaat uit het antwoord van de gemeente Weert m.b.t. de omleidingen tijdens de werkzaamheden van

Citaat uit het antwoord van de gemeente Weert m.b.t. de omleidingen tijdens de werkzaamheden van Werkzaamheden Rietstraat/Hushoverweg/Floralaan: De dorpsraad Laar is al geruime tijd bezig om tijdens de afsluiting van bovengenoemd kruispunt er voor te zorgen dat er buiten de route Rietstraat/Laarderweg

Nadere informatie

Combinatie Strukton Civiel Zuid / Van Den Herik Heropenen Roode Vaart en herinrichting Markt Centrum Zevenbergen

Combinatie Strukton Civiel Zuid / Van Den Herik Heropenen Roode Vaart en herinrichting Markt Centrum Zevenbergen Combinatie Strukton Civiel Zuid / Van Den Herik Heropenen Roode Vaart en herinrichting Markt Centrum Zevenbergen Onderdeel van Strukton Civiel Onderwerpen Wat gaan we de komende twee jaar doen? - Aanleg

Nadere informatie

Nieuwsbrief Looiershof 3 e week mei 2017 Voortgang Project Looiershof

Nieuwsbrief Looiershof 3 e week mei 2017 Voortgang Project Looiershof Nieuwsbrief Looiershof 3 e week mei 2017 Voortgang Project Looiershof Beste mensen, In de afgelopen week is het archeologisch vooronderzoek afgerond, zijn peilbuizen aangebracht en is het einde van het

Nadere informatie

Aan het College van B & W Valkenswaard. Onderwerp: Vragen art. 41 inzake Karel Mollenstraat Noord. Datum: 14 april 2019.

Aan het College van B & W Valkenswaard. Onderwerp: Vragen art. 41 inzake Karel Mollenstraat Noord. Datum: 14 april 2019. Aan het College van B & W Valkenswaard Onderwerp: Vragen art. 41 inzake Karel Mollenstraat Noord Datum: 14 april 2019 Geachte college, In het verleden heb ik diverse keren contact gehad met de bewoners

Nadere informatie

Daarnaast willen wij in de nieuwsbrief u ook informeren over de stand van zaken rondom de brug Urmond.

Daarnaast willen wij in de nieuwsbrief u ook informeren over de stand van zaken rondom de brug Urmond. Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 5 d.d. 18 juli 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Beste inwoner, Nieuwsbrief In deze vijfde editie van de samengevoegde nieuwsbrief informeren wij, de projectteams,

Nadere informatie

Werk aan de stad in maart

Werk aan de stad in maart Maart 2016 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk aan

Nadere informatie

Dit is de presentatie van de bewonersavond van d.d De uitvoeringswijze kan door optimalisaties afwijken dan hierin gepresenteerd!

Dit is de presentatie van de bewonersavond van d.d De uitvoeringswijze kan door optimalisaties afwijken dan hierin gepresenteerd! Dit is de presentatie van de bewonersavond van d.d. 14-12-2015. De uitvoeringswijze kan door optimalisaties afwijken dan hierin gepresenteerd! Agenda Presentatie Vincent van Goghweg 20:00 uur Voorstellen

Nadere informatie

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Datum bewonersbrief: 2 april 2019 Contactpersoon: de heer Strating Telefoonnummer: 14 0 75 Inhoud bewonersbrief: Vorig jaar informeerden

Nadere informatie

Richtlijnen communicatieplan evenement

Richtlijnen communicatieplan evenement Richtlijnen communicatieplan evenement Inleiding Voor u ligt de richtlijn communicatieplan evenement. Voordat u verder gaat is er een aantal belangrijke punten over deze richtlijn. Deze richtlijn is bedoeld

Nadere informatie

Herinrichting De Vergulde Hand:

Herinrichting De Vergulde Hand: Beste geïnteresseerde, Voor u ligt de tweede maandelijkse informatiebrief over de werkzaamheden op het industrieterrein De Vergulde Hand. Op De vergulde hand wordt het komende jaar gewerkt in opdracht

Nadere informatie