Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand"

Transcriptie

1 EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus 20 Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Datum Projectnaam 02 maart 2012 A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Uw referentie Onze referentie Behandeld door PvB-OM-B-1087-RBO Robert Bos Telefoon direct Blad Onderwerp info@poortvanbunnik.nl 1 van 6 Plaatsing geluidsschermen langs de Loolaan, de Patrimoniumstraat en de Drift en vervolgwerkzaamheden in de omgeving van het viaduct Arnhemsebovenweg Geachte heer, mevrouw, Graag brengen wij u op de hoogte van de werkzaamheden die in maart en april plaatsvinden in de omgeving van het viaduct Arnhemsenbovenweg. Poort van Bunnik voert deze werkzaamheden uit ter verbreding van de A12 Utrecht Lunetten Veenendaal in opdracht van Rijkswaterstaat. U ondervindt mogelijk hinder van deze werkzaamheden. In maart, vanaf week 10, worden langs de Loolaan en ten oosten van de Patrimoniumstraat de funderingen aangebracht voor de geluidsschermen. In mei wordt de fundering aangebracht voor de geluidsschermen langs de Drift. In week 10 wordt er ook een fundering geheid langs de Loolaan voor een nieuw verkeersportaal boven de A12. In onze brief van 5 januari j.l. hebben we de werkzaamheden voor de geluidsschermen reeds aangekondigd. Wij verwachten dat het aanbrengen van de fundering voor de geluidsschermen voor u mogelijk als hinderlijk wordt ervaren vanwege de trillingen die dit met zich meebrengt. Vandaar dat wij u met deze vervolgbrief nader willen informeren over deze werkzaamheden. Naar verwachting zullen in april de laatste sloopwerkzaamheden plaatsvinden aan het oude viaduct. Voor deze sloopwerkzaamheden, die in twee weekenden worden uitgevoerd, zal de tunnel voor het al het verkeer worden afgesloten. Voortgang werkzaamheden Op deze luchtfoto van 20 januari 2012 kunt u zien dat het verkeer inmiddels over twee keer twee rijbanen aan de noordzijde van het viaduct rijdt. Aan de zuidkant is het grondlichaam voor de nieuwe verbrede rijbanen bijna gereed, en wordt er gebouwd aan het nieuwe zuidelijke deel van het viaduct. Begin april worden de nieuwe rijbanen aan de zuidzijde in gebruik genomen.

2 Blad 2 van 6 Aanbrengen nieuwe geluidsschermen en fundering voor een nieuw portaal Langs de Loolaan, de Patrimoniumstraat en De Drift worden nieuwe geluidsschermen geplaatst. Tot dat moment staan er tijdelijke geluidsschermen vlak langs de rijbaan. Voor de stevigheid van de (zware) geluidsschermen is een fundering nodig. Deze fundering bestaat uit holle stalen palen die ongeveer 6 meter uit elkaar staan. In het bovenste deel van deze holle palen wordt beton gestort. Patrimoniumstraat Langs de Patrimoniumstraat worden geen buispalen gebruikt voor de fundering van de geluidsschermen, maar is een betonnen fundering aangebracht (zie de dikke grijze lijn op onderstaand kaartje). Ter hoogte van de Patrimoniumstraat is namelijk een ander type grondkering gemaakt in verband met de aanwezigheid van de hoogspanningsmast. In deze bijzondere constructie (gewapende grond) kunnen geen palen worden getrild, vandaar dat er bovenop de gewapende grond een betonnen fundering wordt gebruikt. Verder ten oosten van de Patrimoniumstraat bestaat de fundering van de geluidsschermen weer wel uit buispalen, die in de grond worden getrild (zie de dikke zwarte lijn rechts op bovenstaand kaartje). Het merendeel van deze buispalen, aan de meest oostelijke zijde, is overigens ook al aangebracht.

3 Blad 3 van 6 Loolaan Ook langs de Loolaan, tussen de Arnhemsebovenweg en de Hoofdstraat, bestaat de fundering van de geluidsschermen uit buispalen, die in de grond worden getrild (zie de dikke zwarte lijn links op het eerste kaartje, en de blauwe en zwarte lijn rechts op het kaartje hieronder). Drift Medio mei worden de buispalen voor de geluidsschermen langs De Drift aangebracht. Zie daarvoor de paarse lijn op het eerste kaartje, rechts van de Arnhemsebovenweg. Fundering portaal boven de A12, ter hoogte van de Loolaan Boven de A12 komen nieuwe portalen voor de verkeersinformatieborden (matrixborden) boven de snelweg. De fundering voor die nieuwe portalen wordt geheid. De heiwerkzaamheden ter hoogte van de Loolaan duren ongeveer 2 uur. Trillingen Trillingen kunnen in een wijde omtrek niet alleen gehoord, maar ook gevoeld worden. Omdat de buispalen voor de geluidsschermen om de 6 meter worden aangebracht, verplaatsen de trilwerkzaamheden zich langzaam langs het tracé. Wij verwachten dat de meeste overlast voor direct omwonenden maximaal zo n 2 à 3 dagen duurt. Het voelen van trillingen betekent niet direct dat er een kans op schade aan eigendommen ontstaat. Desalniettemin hebben wij bouwkundige vooropnames laten uitvoeren van een aantal panden in de omgeving van onze werkzaamheden. Daarnaast worden de trillingen tijdens de werkzaamheden gemeten met zogenoemde trillingsmeters.

4 Blad 4 van 6 Laatste sloopwerkzaamheden viaduct, en natrillen damwanden middengedeelte In april (of mei) worden de laatste sloopwerkzaamheden uitgevoerd aan het oude viaduct Arnhemsebovenweg. Dat vindt plaats in twee weekenden. In het eerste weekend wordt het dak van het middengedeelte van het viaduct gesloopt. Daar rijdt nu nog het verkeer overheen (zie de luchtfoto), maar vanaf eind maart rijdt (een deel van) het verkeer over de nieuwe zuidelijke baan. In het tweede weekend wordt de oude vloer van het tunneltje gesloopt aan de zuidzijde en in het middengedeelte. In datzelfde weekend wordt dan direct een nieuwe vloer met fundering gebouwd en wordt de eerste laag asfalt aangebracht. In de periode tussen die beide weekenden worden de damwanden, die reeds in het middendeel zijn aangebracht, nog op diepte getrild. Tijdens de sloopwerkzaamheden is het niet veilig om door de tunnel te rijden, fietsen of lopen. De tunnel wordt daarom tijdens de beide sloopweekenden afgesloten. Omdat we de afsluitingen van de tunnel zo kort mogelijk willen houden, vinden de sloopwerkzaamheden ook in de avond en de nacht plaats. Zodra de precieze data van de sloopwerkzaamheden definitief zijn vastgesteld, zullen wij u hierover apart nog informeren. De beide weekendafsluitingen van het viaduct Arnhemsebovenweg zullen ook worden aangekondigd op gele vooraankondigingsborden. Ook de omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Verdichten nieuwe zandbed zuidzijde, zandtransporten en overige transporten In onze brief van 5 januari j.l. hebben wij u geïnformeerd over de werkzaamheden voor het verdichten van het nieuwe zandbed aan de zuidzijde, de zandtransporten over de A12 en de overige transporten over de Patrimoniumstraat. Het verdichten van het zandbed is bijna afgerond. Daarna kunnen er aanvullend nog zandtransporten worden uitgevoerd, bijvoorbeeld omdat er nog zand over is dat wordt verplaatst naar andere delen langs het tracé. Ongeveer eind maart zal de ruwbouw van het nieuwe viaduct aan de zuidzijde gereed zijn. Daarna zijn er ook (bijna) geen transporten meer nodig over de Patrimoniumstraat. Overige en vervolgwerkzaamheden Aan de zuidzijde wordt het nieuwe viaduct verder opgebouwd. Deze constructiewerkzaamheden geven wellicht ook enige overlast, maar gaan niet gepaard met veel geluid, en worden bovendien overdag uitgevoerd.

5 Blad 5 van 6 Aan de noordzijde van de A12, bij de Drift, moet het nieuwe grondlichaam van de A12 nog worden verstevigd om verzakking in de toekomst te voorkomen. Met het oog op het minimaliseren van de hinder hiervan, dienen nog een aantal keuzes in het ontwerp en de bouwmethode worden gemaakt. Het inhijsen van het dak van de nieuwe tunneldelen aan de zuidzijde en de middenzijde vindt in mei plaats. Dat gebeurt overdag of s nachts plaats. Voor de veiligheid wordt daarbij af en toe het verkeer even kort stopgezet (verkeersstops). Na de zomer wordt de definitieve deklaag over het nieuwe asfalt onder de tunnel aangebracht en worden de nieuwe tunnelwanden afgewerkt. Planning Datum Werkzaamheden Tijd Geluidsschermen en viaduct Arnhemsebovenweg Week 10 Fundering Portaal Overdag, niet in het weekend Week 10 Buispalen geluidsschermen Loolaan Overdag, niet in het weekend Week 11 Buispalen geluidsschermen ten oosten van de Patrimoniumstraat Overdag, niet in het weekend Week 13 Buispalen schermen Loolaan tussen A12 en oprit Driebergen Overdag, niet in het weekend Mei Buispalen geluidsschermen de Drift Overdag, niet in het weekend April / mei Slopen dak middendeel oude viaduct (weekend) Overdag, s avonds, s nachts April / mei Natrillen damwanden middendeel viaduct (1 of 2 dagen) Overdag April / mei Slopen nieuwe vloer midden/zuiddeel viaduct (weekend) Overdag, s avonds, s nachts April/mei Twee weekendafsluitingen tijdens de sloopwerkzaamheden Hele weekend Voorjaar / zomer Aanbrengen versteviging grondlichaam ter hoogte van de Drift Overdag Na de zomer Aanbrengen laatste asfaltdeklaag onder het viaduct Overdag of s nachts Het is niet uitgesloten dat werkzaamheden korter of langer duren dan in deze brief is aangegeven. Indien de werkzaamheden aanmerkelijk langer duren dan gepland, informeren wij u hierover. Bedankt voor uw begrip! Bij onze werkwijze proberen wij de hinder voor u als omwonende en gebruiker van de viaducten altijd zoveel mogelijk te beperken. Ondanks onze maatregelen om overlast tegen te gaan kunnen wij niet voorkomen dat u toch hinder van onze werkzaamheden ondervindt. Hiervoor vragen wij uw begrip.

6 Blad 6 van 6 Wanneer is het project A12 Utrecht Lunetten Veenendaal gereed? Het totale project is naar verwachting gereed in maart Dit is twee jaar eerder dan de minister van Infrastructuur en Milieu had beoogd. Dit betekent ook dat voor het hele project de hinder als gevolg van de werkzaamheden minder lang aanhoudt. Contact en informatie Wij hopen u naar tevredenheid te hebben geïnformeerd. Mocht u evenwel toch vragen hebben, dan kunt u deze stellen via: - info@poortvanbunnik.nl - Postbus 20, 3980 CA te Bunnik - het (gratis) telefoonnummer van Rijkswaterstaat: Meer informatie over de wegverbreding A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal vindt u op Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op Op de website van Poort van Bunnik vindt u ook uitgebreidere kaartjes met de geluidsschermen, en een hinderplanning. De hinderplanning is een kaart van het tracé tussen Utrecht Lunetten en Veenendaal. Als u klikt op een bepaald deel van het tracé, bijvoorbeeld in de omgeving waar u woont of werkt, krijgt u informatie over de komende werkzaamheden en de verwachte hinder. Wilt u de nieuwsbrief A12 Utrecht Lunetten-Veenendaal ontvangen? Abonneren kan via: Met vriendelijke groet, Poort van Bunnik v.o.f. Robert Bos Projectdirecteur

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1018-RBO

Nadere informatie

Werkzaamheden en afsluiting viaduct Zeisterweg/Odijkerweg Werkzaamheden tunneltje Rijnwijcksewetering en Ecotunnel Kromme Rijn

Werkzaamheden en afsluiting viaduct Zeisterweg/Odijkerweg Werkzaamheden tunneltje Rijnwijcksewetering en Ecotunnel Kromme Rijn Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1129-RBO

Nadere informatie

Sloopwerkzaamheden en afsluiting viaduct Arnhemsebovenweg Werkzaamheden aan talud A12 en geluidsschermen langs de Drift

Sloopwerkzaamheden en afsluiting viaduct Arnhemsebovenweg Werkzaamheden aan talud A12 en geluidsschermen langs de Drift Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1169-RBO

Nadere informatie

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0953-RBO

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1034-RBO

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0948-RBO

Nadere informatie

Werkzaamheden viaduct Woudenbergseweg te Maarsbergen, inclusief weekendafsluiting

Werkzaamheden viaduct Woudenbergseweg te Maarsbergen, inclusief weekendafsluiting Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0985-RBO

Nadere informatie

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1208-RBO

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus 20 3980 CA BUNNIK info@poortvanbunnik.nl / www.poortvanbunnik.nl

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus 20 3980 CA BUNNIK info@poortvanbunnik.nl / www.poortvanbunnik.nl Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail Robert Bos info@poortvanbunnik.nl

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0949-RBO

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1312-AVR

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1287-RBO

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1270-RBO

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1187-RBO

Nadere informatie

Afsluitende werkzaamheden en afsluiting Rumelaarseweg vanaf 8 tot en met 22 januari

Afsluitende werkzaamheden en afsluiting Rumelaarseweg vanaf 8 tot en met 22 januari Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door PvB-OM-B-1366-AVR Adelbert

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1286-RBO

Nadere informatie

Asfalteerwerkzaamheden tussen Maarn en Maarsbergen

Asfalteerwerkzaamheden tussen Maarn en Maarsbergen Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1232-RBO

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1313-AVR

Nadere informatie

(Asfalteer)Werkzaamheden tussen Veenendaal en Overberg en bij Veenendaal-West

(Asfalteer)Werkzaamheden tussen Veenendaal en Overberg en bij Veenendaal-West Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1251-RBO

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1321-AVR

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons de eerste nieuwsbrief over de realisatie Verbreding A1 Bunschoten-Spakenburg richting het Knooppunt Hoevelaken. Deze nieuwsbrief heeft het doel u te informeren

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons de eerste nieuwsbrief over de realisatie Verbreding A1 Bunschoten-Spakenburg richting het Knooppunt Hoevelaken. Deze nieuwsbrief heeft het doel u te informeren

Nadere informatie

Overzicht van de geplande werkzaamheden De volgende werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd:

Overzicht van de geplande werkzaamheden De volgende werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd: H.J. Nederhorststraat 1, 2801 SC Gouda Postbus 268, 2800 AG Gouda Telefoon +31 (0)182 59 05 10 Behandeld door Robin van de Plassche Telefoon 06-51 40 89 51 E-mail robin.van.de.plassche@bam.com Retouradres:

Nadere informatie

Onderwerp Voortgang werkzaamheden Verbindingsweg Houten - A12

Onderwerp Voortgang werkzaamheden Verbindingsweg Houten - A12 Afzender Postbus 111, 2130 AC Hoofddorp, Nederland Aan de bewoners van dit adres Datum 7 februari 2014 Referentie 121027-02834 Bladnummer 1/6 Onderwerp Voortgang werkzaamheden Verbindingsweg Houten - A12

Nadere informatie

Aansluiten noordelijke rijbaan A9 op tijdelijke rijstroken tussen S111 en spoorkruising en diverse andere werkzaamheden.

Aansluiten noordelijke rijbaan A9 op tijdelijke rijstroken tussen S111 en spoorkruising en diverse andere werkzaamheden. 26 mei 2016 IXAS-werkschema Omwonenden van het project A9 Gaasperdammerweg worden met bouwberichten geïnformeerd over de werkzaamheden die in hun omgeving hinder kunnen veroorzaken. Door bijvoorbeeld weersomstandigheden

Nadere informatie

Start realisatie fase 1 Oosterhout Oosteind en aansluitingen A27

Start realisatie fase 1 Oosterhout Oosteind en aansluitingen A27 N629 Oosterhout - Dongen Nieuwsbrief juli 2019 Dagelijks ervaart het verkeer problemen met de doorstroming op de N629 tussen Oosterhout en Dongen. Ook de leefbaarheid en veiligheid op en rond de N629 en

Nadere informatie

Stationsgebied Driebergen-Zeist. . Aan de bewoners van. Geachte heer / mevrouw,

Stationsgebied Driebergen-Zeist. . Aan de bewoners van. Geachte heer / mevrouw, Datum 18-05-2017 Retouradres: Stationsweg 13, Projectnaam Uw referentie - Stationsgebied Driebergen-Zeist Onze referentie SDZ-COR-0007 Behandeld door J. (Jorien) Batterink Telefoon direct 088-400 8092

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons informatie over de aankomende: Weekendafsluiting van de oprit Amersfoort Noord Datum: 1 mei t/m 4 mei 2015 Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de

Nadere informatie

Aansluiten zuidelijke rijbaan A9 op tijdelijke rijstroken tussen S111 en spoorkruising en diverse andere werkzaamheden.

Aansluiten zuidelijke rijbaan A9 op tijdelijke rijstroken tussen S111 en spoorkruising en diverse andere werkzaamheden. 10 mei 2016 IXAS-werkschema Omwonenden van het project A9 Gaasperdammerweg worden met bouwberichten geïnformeerd over de werkzaamheden die in hun omgeving hinder kunnen veroorzaken. Door bijvoorbeeld weersomstandigheden

Nadere informatie

#47 10 augustus Geachte heer, mevrouw,

#47 10 augustus Geachte heer, mevrouw, #47 10 augustus 2016 Geachte heer, mevrouw, In opdracht van Rijkswaterstaat werkt IXAS aan de uitbreiding van de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. De werkzaamheden aan

Nadere informatie

Publiekscontacten. Geachte heer, mevrouw,

Publiekscontacten. Geachte heer, mevrouw, Datum: 26 juni 2017 Onderwerp: Start werkzaamheden Onderdoorgang Oostriklaan Eigenaar Telefoonnummer 0800-7767245 Directie Communicatie Bezoekadres De Inktpot Moreelsepark 3 3511 EP Utrecht Postadres Postbus

Nadere informatie

IXAS-werkschema. Algemeen Afsluiting A9 Gaasperdammerweg. Rondom Knooppunt Holendrecht. 22 maart 2016

IXAS-werkschema. Algemeen Afsluiting A9 Gaasperdammerweg. Rondom Knooppunt Holendrecht. 22 maart 2016 22 maart 2016 IXAS-werkschema Omwonenden van het project A9 Gaasperdammerweg worden met bouwberichten geïnformeerd over de werkzaamheden die in hun omgeving hinder kunnen veroorzaken. Door bijvoorbeeld

Nadere informatie

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520)

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520) Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon Doorkiesnummer Uw brief

Nadere informatie

Nieuwsflits OV SAAL Almere

Nieuwsflits OV SAAL Almere Nieuwsflits OV SAAL Almere Nr.004, september 2015 Misschien heeft u het al gemerkt: er wordt veel gewerkt op en naast het spoor in Almere. Doel is het verbeteren van de bereikbaarheid van de noordelijke

Nadere informatie

: Informatie werkzaamheden kruispunt Meerssenerweg/Viaductweg : Communicatie A2 Maastricht DOORKIESNR. : 043-350 71 50 BIJLAGEN : 3

: Informatie werkzaamheden kruispunt Meerssenerweg/Viaductweg : Communicatie A2 Maastricht DOORKIESNR. : 043-350 71 50 BIJLAGEN : 3 BETREFT BEHANDELD DOOR : Informatie werkzaamheden kruispunt Meerssenerweg/Viaductweg : Communicatie A2 Maastricht DOORKIESNR. : 043-350 71 50 BIJLAGEN : 3 Maastricht, 02 oktober 2013 Geachte heer / mevrouw,

Nadere informatie

INFO-brief Knooppunt Muiderberg

INFO-brief Knooppunt Muiderberg INFO-brief Knooppunt Muiderberg Datum : 20 april 2017 Onderwerp : INFO-brief nr 4 Doc.nr. : SAAONE-COM-BRI-100085 Geachte heer, mevrouw, In opdracht van Rijkswaterstaat werkt bouwcombinatie SAAone aan

Nadere informatie

Wat gebeurt er buiten langs de A6?

Wat gebeurt er buiten langs de A6? Fotoreportage Wat gebeurt er buiten langs de A6? De werkzaamheden voor de verbreding van de A6 zijn sinds april van dit jaar in volle gang. Langs het tracé liggen metershoge zandhopen die laag voor laag

Nadere informatie

#38 31 mei 2016 TUNNELSPECIAL. Geachte heer, mevrouw,

#38 31 mei 2016 TUNNELSPECIAL. Geachte heer, mevrouw, #38 31 mei 2016 TUNNELSPECIAL Geachte heer, mevrouw, In opdracht van Rijkswaterstaat werkt IXAS aan de uitbreiding van de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. De werkzaamheden

Nadere informatie

Werkzaamheden zuidelijke ringweg starten in zomer 2017 Oude Winschoterdiep kan open blijven en meer bomen blijven behouden

Werkzaamheden zuidelijke ringweg starten in zomer 2017 Oude Winschoterdiep kan open blijven en meer bomen blijven behouden Persbericht Datum: 26 oktober 2016 Werkzaamheden zuidelijke ringweg starten in zomer 2017 Oude Winschoterdiep kan open blijven en meer bomen blijven behouden In de zomer van 2017 gaat de ombouw van de

Nadere informatie

Rechtbank Amsterdam. Informatiebijeenkomst aanbrengen damwanden 8 maart 2017

Rechtbank Amsterdam. Informatiebijeenkomst aanbrengen damwanden 8 maart 2017 Rechtbank Amsterdam Informatiebijeenkomst aanbrengen damwanden 8 maart 2017 NACH Consortium New Amsterdam Court House: ABT BV, De Nijs, DVP BV, Facilicom Facility Solutions, Heijmans NV, KAAN Architecten,

Nadere informatie

Onderhoud en voorbereiding verbreding A28 Utrecht - Amersfoort

Onderhoud en voorbereiding verbreding A28 Utrecht - Amersfoort Nieuwsbrief April 2012 Onderhoud en voorbereiding verbreding A28 Utrecht - Inhoud Werkzaamheden A28 vorderen Ernstige verkeershinder op de A27 en de A28 Voortgang werkzaamheden Procedure voor de verbreding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold

NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold Drachten - Drentse grens Maart 2015 NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold > Subsidie > Bustour > Afsluitingen Eerste asfalt voor nieuwe N381 Gedeputeerde Sietske Poepjes heeft woensdag

Nadere informatie

Weguitbreiding Schiphol- Amsterdam-Almere (SAA) Project A9 Gaasperdammerweg. Lammert Postma

Weguitbreiding Schiphol- Amsterdam-Almere (SAA) Project A9 Gaasperdammerweg. Lammert Postma Weguitbreiding Schiphol- Amsterdam-Almere (SAA) Project A9 Gaasperdammerweg Lammert Postma 22-6-2016 Inhoud 1. Stand van zaken weguitbreiding SAA 2. Start nieuwe fase, namelijk de bouw van de tunnel 3.

Nadere informatie

Boek over werkzaamheden spoorkruising. 18 mei 2015 mei 2016

Boek over werkzaamheden spoorkruising. 18 mei 2015 mei 2016 Boek over werkzaamheden spoorkruising 18 mei 2015 mei 2016 1 In dit boek Weguitbreiding Schiphol Amsterdam - Almere Project A9 Gaasperdammerweg De werkzaamheden bij de spoorkruising Hinder en maatregelen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Werklocaties

Inhoudsopgave. Werklocaties (Midden-Brabantweg) Update van de werkzaamheden Nummer 3, december 2014 Momenteel werken we op en langs de N261 op verschillende locaties tegelijk. We praten u graag bij en kijken vooruit welke werkzaamheden

Nadere informatie

11-14 september Drachtsterweg en Drachtsterbrug afgesloten

11-14 september Drachtsterweg en Drachtsterbrug afgesloten drachtsterweg en omgeving DEZE NIEUWSBRIEF INFORMEERT U OVER DE ACTUELE ONTWIKKELINGEN VAN HET PROJECT. aug/sept 2015 WILT U MEER INFORMATIE? KIJK OP: WWW.VRIJ-BAAN.NL OF VIA TEL. 058 284 40 40 11-14 september

Nadere informatie

Brailleweg e.o. 27 februari 2019

Brailleweg e.o. 27 februari 2019 Brailleweg e.o. 27 februari 2019 Agenda Nieuw viaduct Brailleweg, nieuwe aansluiting richting centrum Werkzaamheden komende maanden Vooruitblik Hoe moet het worden? Aansluiting richting centrum x van xx

Nadere informatie

Werkzaamheden A1/A6. A1/A6 Watergraafsmeer Diemen Muiderberg Almere Stad West A1 t Gooi A1 Muiderbrug

Werkzaamheden A1/A6. A1/A6 Watergraafsmeer Diemen Muiderberg Almere Stad West A1 t Gooi A1 Muiderbrug Werkzaamheden A1/A6 A1/A6 Watergraafsmeer Diemen Muiderberg Almere Stad West A1 t Gooi A1 Muiderbrug Rijkswaterstaat zorgt voor betere doorstroming en betrouwbaardere reistijd De A1 en in het verlengde

Nadere informatie

Fotoreportage Fotoreportage van de werkzaamheden aan de A6

Fotoreportage Fotoreportage van de werkzaamheden aan de A6 Fotoreportage Fotoreportage van de werkzaamheden aan de A6 De werkzaamheden zijn in volle gang. Deze fotoreportage geeft de stand van zaken van de werkzaamheden van onder andere de viaducten over de A6.

Nadere informatie

Leiden Ringweg Oost. Bouwfasering Sumatrabrug. Movares Nederland B.V. ing. R. van der Vlies Kenmerk TW-VDV-120009934 - Versie 1.0

Leiden Ringweg Oost. Bouwfasering Sumatrabrug. Movares Nederland B.V. ing. R. van der Vlies Kenmerk TW-VDV-120009934 - Versie 1.0 Leiden Ringweg Oost Bouwfasering Sumatrabrug Opdrachtgever Gemeente Leiden Ondertekenaar Movares Nederland B.V. ing. R. van der Vlies Kenmerk TW-VDV-120009934 - Versie 1.0 Utrecht, 10 mei 2012 Definitief

Nadere informatie

Twee weekenden werkzaamheden in knooppunt Holendrecht en op A9 bij Muntbergweg

Twee weekenden werkzaamheden in knooppunt Holendrecht en op A9 bij Muntbergweg Bouwbericht Gaasperdammerweg In opdracht van Rijkswaterstaat werkt IXAS aan de uitbreiding van de tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. De werkzaamheden aan de maken deel uit

Nadere informatie

Bouwwerkzaamheden in beeld. Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas

Bouwwerkzaamheden in beeld. Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas Bouwwerkzaamheden in beeld Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas Inhoudsopgave Toelichting bij de kaarten Legenda Kaarten per maand Disclaimer Bouwplanning Toelichting bij de kaarten

Nadere informatie

(Midden-Brabantweg) Update van de werkzaamheden. Nieuwsbrief juni Ter hoogte van knooppunt A59/N261

(Midden-Brabantweg) Update van de werkzaamheden. Nieuwsbrief juni Ter hoogte van knooppunt A59/N261 (Midden-Brabantweg) Nieuwsbrief juni 2014 Update van de werkzaamheden Er is de afgelopen tijd veel veranderd op en langs de N261. We praten u graag even bij en kijken vooruit welke werkzaamheden in het

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Project Holendrecht-Diemen (A9 Gaasperdammerweg)

Informatiebijeenkomst Project Holendrecht-Diemen (A9 Gaasperdammerweg) Informatiebijeenkomst Project Holendrecht-Diemen (A9 Gaasperdammerweg) Malou van der Pal Omgevingsmanager IXAS Zuid-Oost 1 Agenda 1. Veiligheid 2. Wie is IXAS? 3. Projectgebied, kenmerken en aanpak IXAS

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4

Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4 Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4 In de kern van Deurne liggen drie drukke spoorwegovergangen: de Vlierdenseweg, Liesselseweg en Binderendreef. Bij alle drie

Nadere informatie

Verbreding A6 Almere Verplaatsing busstation

Verbreding A6 Almere Verplaatsing busstation Verplaatsing busstation Almere Havendreef en Almere Buiten-Oost naar vier Herinrichting Weerwatergebied De lokale wegen, fietspaden en de busbaan worden in dit gebied verlegd ter voorbereiding op gebiedsontwikkeling

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons informatie over de realisatie Verbreding A1 Bunschoten- Spakenburg richting het Knooppunt Hoevelaken en aankomende verkeersfaseringen vanaf 26 augustus

Nadere informatie

IXAS heit zonder mantel

IXAS heit zonder mantel #45 21 juli 2016 Geachte heer, mevrouw, In opdracht van Rijkswaterstaat werkt IXAS aan de uitbreiding van de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. De werkzaamheden aan de

Nadere informatie

Fasering of tijdelijke afzetting? Een technisch verhaal in mensentaal

Fasering of tijdelijke afzetting? Een technisch verhaal in mensentaal Versmalde rijstroken Fasering of tijdelijke afzetting? Een technisch verhaal in mensentaal Wie gele strepen op de weg ziet, denkt waarschijnlijk: werkzaamheden. Hetzelfde geldt voor tijdelijke afzettingen

Nadere informatie

Fotoreportage Fotoreportage van de werkzaamheden aan de A6

Fotoreportage Fotoreportage van de werkzaamheden aan de A6 Fotoreportage Fotoreportage van de werkzaamheden aan de A6 De werkzaamheden zijn in volle gang. Deze fotoreportage geeft de stand van zaken van de werkzaamheden van onder andere de viaducten over de A6.

Nadere informatie

WERKPLAN VERVANGEN BRUG BIJ FORT DE KWAKEL Opdrachtgever: Gemeente Leiden Bestandsnaam: Werkplan Rijnbrug

WERKPLAN VERVANGEN BRUG BIJ FORT DE KWAKEL Opdrachtgever: Gemeente Leiden Bestandsnaam: Werkplan Rijnbrug WERKPLAN VERVANGEN BRUG BIJ FORT DE KWAKEL 30-17343 Opdrachtgever: Gemeente Leiden Bestandsnaam: 30-17380 Werkplan Rijnbrug Project: Onderhoud Rijnbrug gemeente Leiden Definitief Auteur: T. Baalbergen

Nadere informatie

VAKANTIE VOORBIJ: SCHOP IN DE GROND!

VAKANTIE VOORBIJ: SCHOP IN DE GROND! Nieuwsbrief augustus 2015 Verbreding N279 s-hertogenbosch-veghel VAKANTIE VOORBIJ: SCHOP IN DE GROND! Tot nu toe waren er nog weinig werkzaamheden te zien voor de ver bre - ding van de N279 tussen s-hertogenbosch

Nadere informatie

Onderhoud en voorbereiding verbreding A28 Utrecht - Amersfoort

Onderhoud en voorbereiding verbreding A28 Utrecht - Amersfoort Patricia Hol (omgevingsmanager A27/A28) Lieneke Zuilhof (projectleider planstudie A28 Utrecht Amersfoort) Onderhoud en voorbereiding verbreding A28 Utrecht - Amersfoort Raadspresentatie Leusden 8 maart

Nadere informatie

Fotoreportage Werkzaamheden Almere Haven

Fotoreportage Werkzaamheden Almere Haven Fotoreportage Werkzaamheden Almere Haven De laatste weken is hard gewerkt aan de aanleg van de nieuwe afrit Almere Haven (afrit 4). Eind november is het nieuwe wegdek geasfalteerd en vanaf 17 december

Nadere informatie

Overzicht werkzaamheden en omleidingen

Overzicht werkzaamheden en omleidingen Overzicht werkzaamheden en omleidingen Periode maart t/m juli 2013 Totale duur 20 weken Openstelling N329 op 25 juli 2013. Fase 1 (periode van 25/3-21/4) 25 maart t/m 21 april (4 weken) Werkzaamheden maken

Nadere informatie

Bouwperiode Isabellastraat en Willem III laan

Bouwperiode Isabellastraat en Willem III laan Bouwperiode Isabellastraat en Willem III laan (bouw) tijdelijk spoor aan westkant tijdelijke overweg Loonsebaan (fietsers en voetgangers) bouw onderdoorgang Loonsebaan bouw 4e spoor mogelijke locatie bouwdepots

Nadere informatie

IO 08-RP-68 BOUWFASERINGSPLAN PIET KRANENBERGPAD GEMEENTE AMSTERDAM

IO 08-RP-68 BOUWFASERINGSPLAN PIET KRANENBERGPAD GEMEENTE AMSTERDAM IO 08-RP-68 BOUWFASERINGSPLAN PIET KRANENBERGPAD GEMEENTE AMSTERDAM Kenmerk: IBZ7340 Versie: definitief versie A Datum: 1 mei 2017 Inhoud 1 Inleiding... 3 1.1 Algemeen... 3 1.2 Uit te voeren werkzaamheden...

Nadere informatie

Meppelerdiepsluis. Presentatie Strukton 26 juni 2012

Meppelerdiepsluis. Presentatie Strukton 26 juni 2012 Presentatie Strukton 26 juni 2012 Agenda Presentatie Strukton en projectteam Gekozen oplossing Hoe gaan we het bouwen? Stremmingen Rekening houden met de omgeving Hoe gaat het nu verder? Hoe kunt u ons

Nadere informatie

Nummer 29 november 2014

Nummer 29 november 2014 Nummer 29 november 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer de behandeling van het eenrichtingsverkeer in de gemeenteraad.

Nadere informatie

TIPS: Nieuwe dia aanmaken Nieuwe Dia Voettekst Invoegen Koptekst en voettekst Overal toepassen. Pagina

TIPS: Nieuwe dia aanmaken Nieuwe Dia Voettekst Invoegen Koptekst en voettekst Overal toepassen. Pagina Pagina Presentatie Zuidasdok Resultaat gunning Zuidasdok Opzet presentatie Aanleiding Aanbesteding Zuidasdok op hoofdlijnen Eindbeeld Bouwmethode, -fasering en planning Vragen Presentatie gunning Zuidasdok

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold

NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold Drachten - Drentse grens Maart 2015 NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold > Subsidie > Bustour > Afsluitingen Eerste asfalt voor nieuwe N381 Gedeputeerde Sietske Poepjes heeft woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 1, oktober 2010

NIEUWSBRIEF nr. 1, oktober 2010 NIEUWSBRIEF nr. 1, oktober 2010 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief over nieuwbouwproject Rodeborg. Zoals we al eerder hebben aangekondigd, willen wij u door middel van nieuwsbrieven op de hoogte houden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF > Herinrichting

NIEUWSBRIEF > Herinrichting Drachten - Drentse grens Mei 05 NIEUWSBRIEF > Coalitieakkoord > Afsluitweekend > Herinrichting > Project in > Bustour voor NATUUR Wijnjewoude beeld Coalitieakkoord Meer perspectief voor alle inwoners van

Nadere informatie

aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins - (070) 326 15 91

aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins - (070) 326 15 91 MEMO aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins datum doorkiesnummer bijlage(n) 01-10-2013 (070) 326 15 87 - (070) 326 15 91 betreft Voorlopig Faseringsdraaiboek Haagweg

Nadere informatie

Vinger-aan-de-pols-Overleg 008 Stichting Aktie Gezondheid Gaasperdam, RWS, IXAS

Vinger-aan-de-pols-Overleg 008 Stichting Aktie Gezondheid Gaasperdam, RWS, IXAS Vinger-aan-de-pols-Overleg 008 Stichting Aktie Gezondheid Gaasperdam, RWS, IXAS 24 mei 2016 18:30-20:00u, Kantoor IXAS Lammert Postma, Omgevingsmanager RWS Malou van der Pal, Omgevingsmanager IXAS 1 Agenda

Nadere informatie

Januari Werk aan de stad in januari

Januari Werk aan de stad in januari Januari 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

DE N31 DOOR HARLINGEN

DE N31 DOOR HARLINGEN DE N31 DOOR HARLINGEN In 1963 werd de huidige N31 verhoogd op een talud aangelegd. Nu, 45 jaar later maakt het talud plaats voor een verdiepte bak. Dit betekent een constructief bijzonder ingrijpende en

Nadere informatie

Aanbrengen damwandplanken voor de verdiepte ligging Wat betekent dit voor omwonenden en omgeving?

Aanbrengen damwandplanken voor de verdiepte ligging Wat betekent dit voor omwonenden en omgeving? Aanbrengen damwandplanken voor de verdiepte ligging Wat betekent dit voor omwonenden en omgeving? Informatiebijeenkomst Oosterpoort De Linie 11 juni 2019 2 van 33 Werkzaamheden Vrijheidsplein Planning

Nadere informatie

DE N31 DOOR HARLINGEN

DE N31 DOOR HARLINGEN DE N31 DOOR HARLINGEN Rond 1960 werd de huidige N31 verhoogd op een talud aangelegd. Nu, bijna 60 jaar later maakt het talud plaats voor een verdiepte bak. Dit betekent een constructief bijzonder ingrijpende

Nadere informatie

Verwijderen restanten stucwerk op diverse verdiepingen t/m week 11 ( verwachting: korte periodes overlast)

Verwijderen restanten stucwerk op diverse verdiepingen t/m week 11 ( verwachting: korte periodes overlast) Planning t/m week 20 2015 werkzaamheden gebouw A. Let op: in verband met bijvoorbeeld weersomstandigheden of andere calamiteiten kan het noodzakelijk zijn planningen aan te passen. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Fotoreportage A6: Waterlandseweg klaar voor gebruik!

Fotoreportage A6: Waterlandseweg klaar voor gebruik! Fotoreportage A6: Waterlandseweg klaar voor gebruik! Afgelopen tien dagen is 24 uur per dag met man en macht gewerkt aan de aansluiting van de A6 op de Waterlandseweg, het inrichten van het nieuwe kruispunt

Nadere informatie

ZEVENAAR DERDE SPOOR INFORMATIEAVOND BABBERICH, 7 JUNI 2017

ZEVENAAR DERDE SPOOR INFORMATIEAVOND BABBERICH, 7 JUNI 2017 ZEVENAAR DERDE SPOOR INFORMATIEAVOND BABBERICH, 7 JUNI 2017 PRESENTATIE Even voorstellen Wat gaat er gebeuren? Voorbereidende werkzaamheden Planning Minimaliseren hinder Communicatie EVEN VOORSTELLEN Brug,

Nadere informatie

Combinatie Dura Vermeer Ploegam. Aan de bewoners van dit adres. Geachte heer/mevrouw,

Combinatie Dura Vermeer Ploegam. Aan de bewoners van dit adres. Geachte heer/mevrouw, AFZENDER Postbus 20, 6663 ZG Lent Combinatie Dura Vermeer Ploegam Aan de bewoners van dit adres 1/6 ONDERWERP Voorbereidende werkzaamheden Ruimte voor de Waal Geachte heer/mevrouw, POSTADRES Postbus 20

Nadere informatie

INTRILLEN DAMWANDPLANKEN VOOR DE VERDIEPTE LIGGING DIT BETEKENT HET VOOR U

INTRILLEN DAMWANDPLANKEN VOOR DE VERDIEPTE LIGGING DIT BETEKENT HET VOOR U INTRILLEN DAMWANDPLANKEN VOOR DE VERDIEPTE LIGGING DIT BETEKENT HET VOOR U 1 De toekomstige verdiepte ligging van de zuidelijke ringweg met daar bovenop het Zuiderplantsoen. INTRILLEN DAMWANDPLANKEN VOOR

Nadere informatie

20.00 uur Grote Buitendienststelling oktober uur Informatieposters en persoonlijk gesprek

20.00 uur Grote Buitendienststelling oktober uur Informatieposters en persoonlijk gesprek SPLITSINGSPUNT LENT PROGRAMMA 18 september 19.30 930uur Splitsingspunt t Lent door Noortje Verstegen, Omgevingscoördinator Heijmans 20.00 uur Grote Buitendienststelling oktober door Bernadette Paping,

Nadere informatie

Bouwwerkzaamheden in beeld. Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas

Bouwwerkzaamheden in beeld. Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas Bouwwerkzaamheden in beeld Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas Inhoudsopgave Toelichting bij de kaarten Legenda Kaarten per maand Disclaimer Bouwplanning Toelichting bij de kaarten

Nadere informatie

Herinrichting N211 - Fasering en omleidingen Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FASE A Zondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018

Herinrichting N211 - Fasering en omleidingen Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FASE A Zondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018 Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FSE ondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018 211 - ieuweweg ieuwe Vaart 211 - ieuweweg De ieuwe weg C Westland rckelweg VERKEERSSITUTIE 1 - VOOREREIDIG

Nadere informatie

A9 Gaasperdammerweg stand van zaken t.b.v. bijeenkomst AGG. Lammert Postma

A9 Gaasperdammerweg stand van zaken t.b.v. bijeenkomst AGG. Lammert Postma A9 Gaasperdammerweg stand van zaken t.b.v. bijeenkomst AGG Lammert Postma 22 februari 2012 Inhoud presentatie Programma Schiphol Amsterdam Almere Project A9 Gaasperdammerweg stand van zaken Bouwfasering

Nadere informatie

Nieuwe Zeesluis IJmuiden

Nieuwe Zeesluis IJmuiden Nieuwe Zeesluis IJmuiden Jan Rienstra, Omgevingsmanager Rijkswaterstaat Rob Gordijn, Omgevingsmanager OpenIJ Welkom Waarom de nieuwe zeesluis Korte terugblik Wat staat de komende tijd op de planning Rijkswaterstaat

Nadere informatie

Ons kenmerk BB/ /ggs1/N04 Datum 26 mei Onderwerp Nieuwsbrief 4 Bijlage(n) - Foto s werkzaamheden - Bereikbaarheidskaarten

Ons kenmerk BB/ /ggs1/N04 Datum 26 mei Onderwerp Nieuwsbrief 4 Bijlage(n) - Foto s werkzaamheden - Bereikbaarheidskaarten Ons kenmerk BB/31479144/ggs1/N04 Datum 26 mei 2015 Contactpersoon Gerjan Gerrits Onderwerp Nieuwsbrief 4 Bijlage(n) - Foto s werkzaamheden - Bereikbaarheidskaarten fase 2 Geachte bewoner/geïnteresseerde,

Nadere informatie

Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind. Datum: 16 januari 2013

Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind. Datum: 16 januari 2013 Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind Datum: 16 januari 2013 Inleiding Dit is het uitvoeringsplan voor de reconstructie van het Moleneind te Drachten. Dit plan is bedoeld om inzicht te geven in de wijze

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d. d.d. d.d. [ ]Akkoordstukken -- [X]Openbaar [ ]Besloten --

Besluitenlijst d.d. d.d. d.d. [ ]Akkoordstukken -- [X]Openbaar [ ]Besloten -- Nota voor burgemeester en wethouders Onderwerp Vragen ex art 46 RvO Deventer Sociaal-Fietsparkeren Station Deventer Colmschate 1- Notagegevens Notanummer 2017-002147 Datum 12-12-2017 Programma: 03 Leefomgeving

Nadere informatie

N232 Groot onderhoud Schipholweg

N232 Groot onderhoud Schipholweg Home N232 Groot onderhoud Schipholweg Waar? Schipholweg (N232) Wat? Groot onderhoud Wanneer? 7 mei t/m 18 juni 2012 Actueel (laatste wijziging 2 mei 2012) Volg het onderhoud van de N232 nu via twitter:

Nadere informatie

Memo. Berend Feddes. Simon Duivenvoorde april 2005

Memo. Berend Feddes. Simon Duivenvoorde april 2005 Memo Dienst Beheer Infrastructuur afdeling Technisch Specialistisch Onderhoud Aan Berend Feddes Van Telefoonnummer Datum Simon Duivenvoorde 0182-62 22 82 21 april 2005 Betreft Korte notitie met aandachtspunten

Nadere informatie

Reactieformulier Aanbiedingsontwerp Combinatie A1/A28

Reactieformulier Aanbiedingsontwerp Combinatie A1/A28 Reactieformulier Aanbiedingsontwerp Combinatie A1/A28 De Stichting Hoevelaken Bereikbaar & Leefbaar (SHB&L) wil de Combinatie A1/28 feliciteren met het ontwerp voor het nieuwe knooppunt. Wij zijn bijzonder

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 24 03-05-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 STAND VAN ZAKEN 3 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 4 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 5 BEREIKBAARHEID NES

Nadere informatie

Verbreding A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal. Sneller, stiller en veiliger over de A12

Verbreding A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal. Sneller, stiller en veiliger over de A12 Verbreding A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Sneller, stiller en veiliger over de A12 Sneller, stiller en veiliger over de A12 Het verkeer op de A12 staat tussen Utrecht Lunetten en Veenendaal regelmatig

Nadere informatie

UITVOERING KADEHERSTEL EN HERINRICHTING LANGE HAVEN PIM VAN VEENENDAAL & IRENE VAN OUDENNIEL

UITVOERING KADEHERSTEL EN HERINRICHTING LANGE HAVEN PIM VAN VEENENDAAL & IRENE VAN OUDENNIEL UITVOERING KADEHERSTEL EN HERINRICHTING LANGE HAVEN PIM VAN VEENENDAAL & IRENE VAN OUDENNIEL 1 INDEX 01 HET PROJECT 02 WERKWIJZE 03 TECHNIEK & FASERING 04 LEEFBAARHEID 05 GELUID & TRILLINGEN 06 PARKEREN

Nadere informatie