Er is het afgelopen jaar veel gebeurd ten gunste van onze doelgroep. Duidelijk is wel dat,, WIJ op de goede weg zijn om er een gezonde ORVA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Er is het afgelopen jaar veel gebeurd ten gunste van onze doelgroep. Duidelijk is wel dat,, WIJ op de goede weg zijn om er een gezonde ORVA"

Transcriptie

1 Jaarverslag 2013

2 VOORWOORD was het jaar dat het nieuwe beleid werd doorgezet. Er is het afgelopen jaar veel gebeurd ten gunste van onze doelgroep waar,,wij '' het met zijn allen voor doen. Als ik alles zou moeten vernoemen wat het afgelopen jaar gebeurd is hebben we een extra boek nodig. Duidelijk is wel dat,, WIJ op de goede weg zijn om er een gezonde ORVA van te maken. Deze weg moeten,,wij komend jaar blijven volgen. Dankzij jullie geven,,wij onze doelgroep veel kijk en luisterplezier. Rien de la Cousine, Voorzitter.

3 SECRETARIAAT. Het jaarverslag van het secretariaat van de ORVA heeft betrekking op het kalenderjaar Het bestuur kwam in keer bijeen voor een bestuursvergadering. De algemene medewerkersvergadering van de ORVA werd gehouden op woensdag 10 april 2013 in het Woon-Zorg-Centrum Noorderkroon. In totaal bezochten 31 personen deze jaarlijkse bijeenkomst. 17 collega s waren afwezig, waarvan 10 met kennisgeving en 7 zonder kennisgeving. Ook konden wij 4 nieuwe leden verwelkomen. Het aantal vrijwilligers bij de ORVA kwam hierdoor per 31 december 2013 uit op: 52. Dit jaar vierde Hans van Dinther het 40 jarig jubileum. Hans is daarvoor benoemd tot erelid van de ORVA. Jan Klinkenberg vierde het 12 ½ jarig ORVA jubileum. Mevr. Tineke Neefs en de heren Drewes van der Laag en John Smies waren volgens rooster aftredend en stelden zich opnieuw herkiesbaar. Tineke Neefs werd herbenoemd tot bestuurslid met als aandachtsgebied Evenementen-Video. Drewes van der Laag werd als bestuurslid herbenoemd met als aandachtsgebied de Kabelkrant. John Smies werd herbenoemd als bestuurslid in de functie van Secretaris. Financiën. In het financiële jaar 2013 zijn twee zaken enorm belangrijk geweest, te weten: 1. De investering in de mobiele studio van het JBZ. 2. De duidelijkheid over de huisvesting voor de komende jaren. 1. Investering in de mobiele studio van het JBZ. In 2013 is de investering in de mobiele studio afgerond. Omdat de ORVA natuurlijk niet in staat was deze investering zelf te financieren zijn hiervoor 'goede doelen stichtingen' benaderd. Tot onze grote vreugde hebben wij de volgende stichtingen bereid gevonden om een bijdrage aan dit project te leveren: 1. Stichting De voormalige Katholieke Spaarbank.

4 2. Stichting tot steun voor de zorg aan ouderen in Den Bosch. 3. Stichting RCOAK. 2. Duidelijkheid over de huisvesting. Door de duidelijkheid over de huisvesting voor de komende jaren weten we ook dat onze jaarlijkse exploitatie er anders uit gaat zien. Dit betekent dat we jaarlijks voor onze exploitatie extra inkomsten zullen moeten genereren om een sluitende exploitatie te hebben en om de financiële middelen te hebben om de benodigde investeringen te kunnen doen. Het jaar 2014 zal daarom ook in het teken moeten staan van het realiseren van hogere structurele in komsten. De eerste grote slag is hierin gemaakt maar meerdere successen zijn zeker nodig. Als laatste wil ik nog melden dat we als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) de benodigde informatie aan onze website hebben toegevoegd om aan de publicatie verplichting te voldoen die bij de status van ANBI hoort. Als ANBI heb je zelf fiscale voordelen en zijn giften aan een ANBI fiscaal aftrekbaar. Zie onderaan onze website 'ANBI publicatie'. FACILITAIR was het jaar van de mobiele studio. Nadat in 2012 het ontwerp gemaakt was en de financiering vrijwel rond was, is in 2013 de bouw van de mobiele studio gerealiseerd. De bouw van het meubel heeft, inclusief de keuzes met betrekking tot de definitieve uitvoering en de leveranciers, enkele maanden geduurd. Na het inbouwen van alle apparatuur waren we in de zomer klaar voor de testfase. Deze testfase heeft enkele weken geduurd waarna we zijn gestart met het opleiden van de technici. De opleiding bestond uit een korte theorie sessie en vervolgens middels training on the job werden de medewerkers vertrouwd gemaakt met deze mengtafel. Door de nodige discussies en onduidelijkheden met betrekking tot de beveiligingsprotocollen van het JBZ computernetwerk hebben we 3 maanden moeten wachten totdat de benodigde (internet) verbindingen gerealiseerd waren en we met de uitzendingen konden starten. De eerste week van Januari 2014 was het zover en is de mobiele studio live gegaan. De uitzendingen vanuit de reportagewagen zijn in 2013 allemaal opgenomen en op een later tijdstip uitgezonden. Dit omdat we, zoals tijdens carnaval bleek, geen betrouwbare mogelijkheden hadden om live uit te zenden. De zender was en is niet operationeel en mobiel internet werkt niet meer als er veel publiek is dat smartphones gebruikt. We onderzoeken of we in de toekomst meer gebruik van vaste internet verbindingen kunnen gaan maken o.a. via het stadhuis. De zender proberen we in 2014 ook weer operationeel te krijgen, maar we weten nu niet of het bereik voldoende zal zijn. Ook de apparatuur in de wagen heeft extra onderhoud nodig en zal deels moeten worden vervangen.

5 Voor de opleiding technicus op de reportagewagen zijn in 2013 geen nieuwe kandidaten gevonden. Dit blijft voor de toekomst een probleem. Ook voor onderhoud van apparatuur en ICT zoeken we medewerkers. De studio in de Stadionlaan heeft in 2013 meerdere kleinere storingen en problemen gegeven, waarmee duidelijk is dat groot onderhoud nodig is. In 2014 staat dit gepland. De verwachte uitbreiding van het aantal huizen met kabelkrant is dit jaar niet gerealiseerd. De organisaties hadden meer tijd nodig om te beslissen. We hopen in 2014 een aantal nieuwe kabelkranten te kunnen installeren. Video on Demand en Video-streaming zijn beide in onderzoek. Dit ziet er veel belovend uit. We zullen in 2014 keuzes moeten maken en dan hopelijk de eerste uitzendingen kunnen realiseren. KABELKRANT. Doelstellingen voor 2013 waren met name gericht op het vergroten van het kijkersbereik en het vernieuwen van de bestaande producten. In 2013 zijn veel gesprekken gevoerd met betrekking tot het vergroten van het kijkersbereik. Dit kijkersbereik is met name te vinden bij de Van Neijnsel Groep. Anno 2013 zijn er in vier van de zes huizen van de Van Neijnsel Groep reeds ORVA activiteiten buiten de kabelkrant om. Vanaf medio 2014 is het de bedoeling dat daar in alle zes huizen de kabelkrant beschikbaar is. De verwachting is dat begin 2014 middels een intentieverklaring de samenwerking bekrachtigd wordt. Op technisch gebied zijn eveneens de nodige ontwikkelingen gaande. De in 2012 geïnitieerde experimenten met bewegende beelden op de kabelkrant zijn verder doorgevoerd. Omdat videobeelden over het algemeen veel bandbreedte nodig hebben zijn hiermee het gehele jaar verdere experimenten uitgevoerd. Desalniettemin worden met steeds grotere frequentie bewegende beelden gebruikt op de diverse kabelkranten. Het heeft hierbij betrekking op niet-live beelden. Naast de front-end ontwikkelingen met betrekking tot de kabelkrant zijn er ook de nodige zaken veranderd in de backend. Door deze wijzigingen zijn enkele software storingen, welke al langer bestonden, verholpen. Bovendien is het content management systeem hierdoor beter benaderbaar vanaf de verschillende browsers. In 2014 zal het kabelkrantteam verder versterkt gaan worden. Hiervoor wordt met name gericht gezocht naar mensen met affiniteit voor grafisch design.

6 Met betrekking tot de website is er in 2013 relatief weinig ontwikkeling geweest. Voor 2014 staat met name een grote backend update op de rol voor de website, met eventueel hieraan gekoppeld een vernieuwing van de front-end. PROGRAMMA S EN PROGRAMMERING. De programmering is in de tweede helft van 2013 opnieuw opgezet, met de bedoeling een complete horizontale programmering voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis en de Stadionlaan. De opzet daarbij was dat we met de volgende programma s zouden starten in het ziekenhuis : Maandag t/m vrijdag het Verzoekplatenprogramma. Maandag t/m vrijdag ORVA Nieuws Radio Op de maandag opnames van Tot zover en niet verder en een klassiek programma. De overige programma s zouden gemaakt en uitgezonden worden vanuit de ORVA studio in de Stadionlaan. WOONZORGCENTRA. LIVE MIDDAGEN. De ORVA is dit jaar twee keer in de verschillende Woon Zorgcentra geweest met een live muziekmiddag, d.w.z. een maal per half jaar op zaterdagmiddag in de Grevelingen, Zuiderschans, de Hoge Clock, de Taling, Antoniegaarde, Nieuwehagen, Noorderkroon en Het Zonnelied in Ammerzoden. Deze middagen worden opgeluisterd met live muziek door diverse amateurzangers en muziekgroepen. Deze middagen zijn altijd weer een succes, mede dankzij de inzet van de vele ORVAvrijwilligers die hieraan hun medewerking verlenen. De ORVA reportagewagen werd hiervoor ingezet. MEEZING MIDDAGEN. Dit jaar zijn er weer de maandelijkse meezingmiddagen geweest in Nieuwehagen, Noorderkroon en Antoniegaarde.

7 KLASSIEKE MUZIEKMIDDAGEN. Dit jaar hebben we in de Grevelingen en de Taling een licht klassiek muziekprogramma verzorgd. EVENEMENTEN. In dit jaar hebben we wederom bij de, Politieke Kletsavond. Carnaval, Jazz in Duke Town, Het Levenslied en bij Maritiem, opnames gemaakt en uitgezonden. VIDEOGROEP. In januari 2013 is een video groep opgestart, met de bedoeling om kleine filmpjes te maken van verschillende activiteiten in de stad, maar ook om de Dokter op Dinsdag in het J.B.Z. op te nemen en deze op de kabelkrant van het J.B.Z. te plaatsen. De ORVA is nog in gesprek voor het realiseren van een eigen video kanaal in het J.B.Z. voor het kunnen uitzenden van deze films. Om deze film op een professionele manier te kunnen maken hebben we van de Stichting Vrienden van het J.B.Z. een camera en computer, inclusief een montage programma in ontvangst mogen nemen. Dit jaar zijn 3 medewerkers van de ORVA actief in deze video groep, en hebben we al verschillende bijzondere films kunnen maken, o.a. de ontvangst op Carnaval-maandag van Prins Amadeiro in het J.B.Z., het Ouderen Matinee tijdens in de Bossche kermis, Maritiem s-hertogenbosch en de viering van de bevrijding van Den Bosch. Wij hopen in de komende jaren nog enkele medewerkers aan deze nieuwe ORVA tak te kunnen verwelkomen om de continuïteit te kunnen waarborgen. LOKALE OMROEPEN. De ORVA zendt wekelijks het programma Tot zover en niet verder ook uit via de Lokale Omroep Boschtion. Van Boschtion ontvangen wij het programma Lutske Brabant. Het programma Klassiek op Zondag is tevens wekelijks te beluisteren bij H.T.R. ( Heusdense Lokale Televisie-en Radio-Omroep).

8 Werving Selectie Opleiding (W.S.0.) In het jaar 2013 heeft W.S.O het toch weer voor elkaar gekregen om totaal 7 nieuwe vrijwilligers aan onze gelederen te mogen toevoegen. Deze zijn actief bij het Verzoekplatenprogramma, het Nieuwsprogramma, de Nieuwsgroep en de Videogroep. Inmiddels hebben alle mensen, die actief een programma maken op de mobiele studio in het JBZ, een opleiding op de nieuwe studio genoten. Aan de videogroep hebben we 2 nieuwe mensen toe kunnen voegen. We hebben met een aantal mensen een gesprek gehad, waarbij bleek dat zij niet binnen ons ORVA Team pasten. In september hebben we deel genomen aan de vrijwilligersmarkt, die door Galant in de Hervormde Kerk op het Kerkplein was georganiseerd. Helaas heeft deze markt geen nieuwe vrijwilligers opgeleverd. Aan promotie van ORVA Media hebben we dit jaar mee gedaan aan de Kerstborrel van de BIM in de Gruyter Fabriek. Hieruit zijn hele goede contacten voortgekomen. Hier waren veel bedrijven aanwezig, die van de BIM een ruimte huren. De zaterdag vóór Carnaval hebben we met de reportagewagen op het Kerkplein gestaan, waar we goed vertegenwoordigd waren. Al met al wordt de naamsbekendheid van ORVA Media steeds groter en zijn we vaker duidelijk aanwezig bij verschillende grote activiteiten in s Hertogenbosch. ORVA Stadionlaan JJ s-hertogenbosch Tel / U kunt ons ook via internet bezoeken: Website: secretariaat@orva.nl

VOORWOORD. Rien de la Cousine. Voorzitter.

VOORWOORD. Rien de la Cousine. Voorzitter. Jaarverslag 2015 VOORWOORD Wanneer je achter de computer gaat zitten om het voorwoord te gaan schrijven voor het jaarverslag word je geconfronteerd met het feit dat het je laatste keer is. Tot nu toe heb

Nadere informatie

Beleidsplan STICHTING CAVERO HELPT! Versie/Datum Bart van den Berg, Mark Berck Stichting CAVERO HELPT!

Beleidsplan STICHTING CAVERO HELPT! Versie/Datum Bart van den Berg, Mark Berck Stichting CAVERO HELPT! Beleidsplan STICHTING CAVERO HELPT! Versie/Datum 0.8 2-5-2016 Auteur Bart van den Berg, Mark Berck Stichting CAVERO HELPT! Versiebeheer Versie Datum Door Omschrijving vd wijziging 0.1 2 mei 2016 Bart van

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Burgh

Stichting Vrienden van Burgh Beleidsplan 2016-2020 van de Stichting Vrienden van Burgh te Schouwen Duiveland. 1 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Vrienden van Burgh De Stichting is opgericht en notarieel geregistreerd

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Bestuursverslag 2015 RTV Kanaal30. Algemeen

Bestuursverslag 2015 RTV Kanaal30. Algemeen Bestuursverslag 2015 RTV Kanaal30 Algemeen De Stichting Lokale Omrop stelt zich ten doel : a. een omroepprogramma te verzorgen dat is gericht op de bevrediging van de in de gemeenten Tytsjerksteradiel

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Interne organisatie. Financiën. Conclusies en aanbevelingen

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Interne organisatie. Financiën. Conclusies en aanbevelingen JAARVERSLAG 2016 1 Inhoudsopgave: Voorwoord Activiteiten Publiciteit Interne organisatie Financiën Conclusies en aanbevelingen 2 Voorwoord: Dit jaarverslag is opgesteld om zonodig aan de sponsoren van

Nadere informatie

Bestuursverslag Lokale Omroep Volendam - Edam

Bestuursverslag Lokale Omroep Volendam - Edam Bestuursverslag Lokale Omroep Volendam - Edam 2016 Voorwoord Het bestuur kijkt graag met u terug op boekjaar 2016. Verschillende onderwerpen komen hierbij aan bod. In het bestuursverslag zal ingegaan worden

Nadere informatie

Bestuursverslag Organisatie. Redactioneel. April 2018

Bestuursverslag Organisatie. Redactioneel. April 2018 Organisatie Bij besluit van het Commissariaat van de Media d.d. 11 juni 2013 is de Stichting Omroeporganisatie Bollenstreekomroep aangewezen als lokale publieke media-instelling in de gemeenten Noordwijk,

Nadere informatie

UITZENDSCHEMA 2015 ZATERDAG :00 UUR TOT VRIJDAG :00 UUR

UITZENDSCHEMA 2015 ZATERDAG :00 UUR TOT VRIJDAG :00 UUR UITZENDSCHEMA 2015 ZATERDAG 18-07 12:00 UUR TOT VRIJDAG 24-07 00:00 UUR De vierdaagse is altijd N1 UITZENDSCHEMA ZATERDAG 00 Reguliere Reguliere Reguliere Reguliere 05 uitzendingen N1 uitzendingen N1 uitzendingen

Nadere informatie

NCB Jaarverslag 2013. Bij de AVA in juni 2013 is Mevr. A.N. Leeuwenhage benoemd tot bestuurslid.

NCB Jaarverslag 2013. Bij de AVA in juni 2013 is Mevr. A.N. Leeuwenhage benoemd tot bestuurslid. NCB Jaarverslag 2013 Het jaar 2013 ligt al weer geruime tijd achter ons. Het is een jaar geweest waarin de NCB bestuurlijk weer was versterkt met twee nieuwe bestuursleden. Helaas moest de heer B.A. Huigens

Nadere informatie

Bezoekadres: Krijtstraat GD Gorinchem Correspondentieadres: mevr. Mr. L. Ribbius Peletierstraat NL Telefoon:

Bezoekadres: Krijtstraat GD Gorinchem Correspondentieadres: mevr. Mr. L. Ribbius Peletierstraat NL Telefoon: Inloophuis Uitzicht Bezoekadres: Krijtstraat 20 4201 GD Gorinchem Correspondentieadres: mevr. Mr. L. Ribbius Peletierstraat 22. 4207 NL Telefoon: 0183-624774 Jaarverslag 2016 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2.

Nadere informatie

Voorwoord. Buddyzorg Limburg werkt met hart en ziel voor het behoud en de versterking van de medemenselijkheid. Dit komt tot uiting in de werkwijze

Voorwoord. Buddyzorg Limburg werkt met hart en ziel voor het behoud en de versterking van de medemenselijkheid. Dit komt tot uiting in de werkwijze Jaarverslag Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg 2013 1 Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van de Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg, afgekort SVVBL. Het verslag geeft een weergave mee

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Interne organisatie. Financiën. Conclusies en aanbevelingen

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Interne organisatie. Financiën. Conclusies en aanbevelingen JAARVERSLAG 2015 1 Inhoudsopgave: Voorwoord Activiteiten Publiciteit Interne organisatie Financiën Conclusies en aanbevelingen 2 Voorwoord: Dit jaarverslag is opgesteld om zonodig aan de sponsoren van

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Sypesteyn. Datum 1 maart Stichting Vrienden van Sypesteyn. Auteur

Beleidsplan Stichting Vrienden van Sypesteyn. Datum 1 maart Stichting Vrienden van Sypesteyn. Auteur Beleidsplan 2018-2022 Stichting Vrienden van Sypesteyn Datum 1 maart 2018 1 Auteur Stichting Vrienden van Sypesteyn 1. Inleiding Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2018-2022 van de Stichting Vrienden

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Tweede Uitleg, Ruimte voor Ouderen. (55+ Sociëteit)

Jaarverslag Stichting Tweede Uitleg, Ruimte voor Ouderen. (55+ Sociëteit) Jaarverslag 2016 Stichting Tweede Uitleg, Ruimte voor Ouderen (55+ Sociëteit) * FINANCIEEL VERSLAG 2016 Vastgesteld in de bestuursvergadering van 21 februari 2017 Inhoudsopgave Financieel verslag Inleiding

Nadere informatie

Stichting Fonds Anna Cornelis

Stichting Fonds Anna Cornelis Stichting Fonds Anna Cornelis Jaarverslag 2012 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Bestuurssamenstelling en -vergaderingen... 3 3. Subsidieaanvragen 2012... 3 4. Afgeronde subsidieaanvragen... 4 6. Lopende

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Datum: 1 januari 2014

Jaarverslag 2013 Datum: 1 januari 2014 Jaarverslag 2013 Datum: 1 januari 2014 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 1. AANLEIDING... 3 2. ZORGAANBOD... 3 2.1 BEHANDELING IN GROEP... 3 2.2 BEGELEIDING IN GROEP... 4 2.3 ONTWIKKELING DOOR INTERACTIE...

Nadere informatie

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 2 - maart/april 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 2 Inhoud: 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot 4 Puzzel 5 Nieuwbouwrubriek

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Lokale Omroep Noordoostpolder

Jaarverslag. Stichting Lokale Omroep Noordoostpolder Jaarverslag Stichting Lokale Omroep Noordoostpolder 2012 Nijenbeek 4A Postbus 105 8303 ZA Emmeloord 8300 AC Emmeloord Telefoon: 0527-610000 Internet: www.radionop.nl Mail: Bestuur@radionop.nl Pagina 1

Nadere informatie

Jaarplan 2014 Datum: 1 januari 2014

Jaarplan 2014 Datum: 1 januari 2014 Jaarplan 2014 Datum: 1 januari 2014 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 1. AANLEIDING... 3 2. ZORGAANBOD... 3 2.1 BEHANDELING IN GROEP (ZIN)... 4 2.2 BEGELEIDING IN GROEP (PGB)... 4 2.3 GESPONSORDE PLEK...

Nadere informatie

Jaarplan Stichting Vrienden 2016

Jaarplan Stichting Vrienden 2016 Jaarplan Stichting Vrienden 2016 1. Prioriteiten 2016 2. Wat gaan we doen? 3. Focusthema s 2016 4. Doelstellingen 2016 1. Prioriteit 2016 Intensiveren en uitbreiden samenwerking met externe en interne

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Inloophuis Uitzicht

Jaarverslag 2014. Inloophuis Uitzicht Inloophuis Uitzicht Bezoekadres: Krijtstraat 20 4201 GD Gorinchem Correspondentieadres: mevr. Mr. L. Ribbius Peletierstraat 22 4207 NL Telefoon: 0183-629863 Jaarverslag 2014 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2.

Nadere informatie

CONVENANT GEMEENTE STEIN STICHTING LOKALE OMROEP STEIN

CONVENANT GEMEENTE STEIN STICHTING LOKALE OMROEP STEIN CONVENANT GEMEENTE STEIN STICHTING LOKALE OMROEP STEIN 2015 t/m 2018 C O N V E N A N T tussen de gemeente Stein en de Stichting Lokale Omroep Stein met betrekking tot voortzetting van het op 23 september

Nadere informatie

Bezoekadres: Krijtstraat GD Gorinchem Correspondentieadres: mevr. Mr. L. Ribbius Peletierstraat NL Telefoon:

Bezoekadres: Krijtstraat GD Gorinchem Correspondentieadres: mevr. Mr. L. Ribbius Peletierstraat NL Telefoon: Inloophuis Uitzicht Bezoekadres: Krijtstraat 20 4201 GD Gorinchem Correspondentieadres: mevr. Mr. L. Ribbius Peletierstraat 22. 4207 NL Telefoon: 0183-624774 Jaarverslag 2017 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2.

Nadere informatie

Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein

Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein Jaarverslag 2015 Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein Veenendaal Veenendaal 1 1. Voorwoord Met dit jaarverslag brengen wij u graag op de hoogte van de gang van zaken bij de Stichting

Nadere informatie

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011 Beleidsplan 2009-2011 1. Voorwoord Stelt u zich voor dat kinderen in Nederland met honger naar school gaan. Niet omdat hun ouders geen tijd nemen om ontbijt te verzorgen voor hun kinderen maar vanwege

Nadere informatie

Stichting Zilveren Duif

Stichting Zilveren Duif Jaarverslag 2017 Stichting Zilveren Duif Stichting Zilveren Duif Koningsveld 7 6715 ER Ede T: 06-36347090 E: info@zilverenduif.nl KvK: 61847224 RSIN: 854514557 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Bestuurlijk

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Tweede Uitleg, Ruimte voor Ouderen. (55+ Sociëteit)

Jaarverslag Stichting Tweede Uitleg, Ruimte voor Ouderen. (55+ Sociëteit) Jaarverslag 2015 Stichting Tweede Uitleg, Ruimte voor Ouderen (55+ Sociëteit) * FINANCIEEL VERSLAG 2015 Vastgesteld in de bestuursvergadering van 23 februari 2016 Inhoudsopgave Financieel verslag Inleiding

Nadere informatie

Water Natuurlijk voldoet aan de ANBI voorwaarden 2015 voor goede doelen (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Water Natuurlijk voldoet aan de ANBI voorwaarden 2015 voor goede doelen (Algemeen Nut Beogende Instelling). Water Natuurlijk voldoet aan de ANBI voorwaarden 2015 voor goede doelen (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat wij een organisatie zijn die het algemeen nut dienen. Daarom zijn giften aan

Nadere informatie

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Afweging. Zaaknummer: ORGOGJVZ04. Vernieuwing discussiesysteem raadzaal

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Afweging. Zaaknummer: ORGOGJVZ04. Vernieuwing discussiesysteem raadzaal Collegevoorstel Inleiding Het huidige discussiesysteem in de raadzaal in het gemeentehuis in Vlijmen vertoont steeds vaker gebreken. De storingen die het systeem regelmatig tijdens raadsvergaderingen vertoont,

Nadere informatie

Stichting Jacob Spin. Zuidvliet 113B 3141 SX Maassluis. Publicatierapport 2014

Stichting Jacob Spin. Zuidvliet 113B 3141 SX Maassluis. Publicatierapport 2014 Stichting Jacob Spin Zuidvliet 113B 3141 SX Maassluis Publicatierapport 2014 Stichting Jacob Spin Gevestigd te Maassluis Publicatierapport 2014 Inhoudsopgave Pagina 1 Algemeen 3 2 Jaarverslag 4 3 Jaarrekening

Nadere informatie

Schagen FM / Schagen TV

Schagen FM / Schagen TV Schagen FM / Schagen TV Toekomstplan 2016 2021 1. Schagen FM nu 2. Bereik Schagen FM/TV 3. Verandering medialandschap 4. Inspelen op verandering medialandschap 5. Samenwerking omroepen: Geschiedenis Toekomst

Nadere informatie

Goed voor Gennep. Stichting Multimediale Omroep Gennep Pagina 1

Goed voor Gennep. Stichting Multimediale Omroep Gennep Pagina 1 Goed voor Gennep 4 oktober 2007 Stichting Multimediale Omroep Gennep Pagina 1 Welkom op onze infoavond! Stichting Multimediale Omroep Gennep (SMOG) 4 oktober 2007 Stichting Multimediale Omroep Gennep Pagina

Nadere informatie

Stichting BIED EEN DIER EEN NIEUWE KANS JAARVERSLAG 2011

Stichting BIED EEN DIER EEN NIEUWE KANS JAARVERSLAG 2011 Stichting JAARVERSLAG 2011 dd 13-02-2013 INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 3 Inleiding... 4 Doel van de stichting... 4 Werkwijze... 4 Locatie... 4 Bestuursverslag... 5 Bestuursvergaderingen... 5 Financieel verslag...

Nadere informatie

Stichting SQPN Jaarverslag voor 2010

Stichting SQPN Jaarverslag voor 2010 Stichting SQPN Jaarverslag voor 2010 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 4 Publiciteit... 5 Externe Contacten... 5 Interne Organisatie... 5 Conclusies en aanbevelingen... 6 Stichting SQPN - Jaarverslag

Nadere informatie

Handleiding Google+ ICT Design Team. Project Street Art Gent. Workshop 2: Social Media

Handleiding Google+ ICT Design Team. Project Street Art Gent. Workshop 2: Social Media Handleiding Google+ ICT Design Team Project Street Art Gent Workshop 2: Social Media 0 Hoofdstuk 1 Mogelijkheden van Google+ 1.1 Mogelijkheden Google+ is het sociale netwerk van Google. Google+ lijkt in

Nadere informatie

Beleidsplan Christ For The World Missions

Beleidsplan Christ For The World Missions Beleidsplan Christ For The World Missions Christ For The World Missions Javastraat 118 A 1094HP Amsterdam Beleidsplan 2013 Vastgesteld in de Bestuursvergadering van de vereniging 1 Inleiding... 3 2 Doelstelling

Nadere informatie

Radio Reclame. Radio van de bodem van de Zuiderzee, Radio met het nieuws van op de hoek

Radio Reclame. Radio van de bodem van de Zuiderzee, Radio met het nieuws van op de hoek Radio Reclame Een lokaal radiostation dat in de hele Noordoostpolder maar ook daarbuiten is te ontvangen, via de kabel op 104.1 Mhz, in de ether op 105,2 Mhz, via luister op de nieuwswebsite van de lokale

Nadere informatie

Verder dien je het aanmeldingsformulier geheel in te vullen. Zie achteraan dit document.

Verder dien je het aanmeldingsformulier geheel in te vullen. Zie achteraan dit document. Doe mee met de #3fm #DJ #Talentschool 2013-2014 Op 22 juni 2013 start een nieuwe serie van 3 workshops onder leiding van Timo Komst. Je kan je hiervoor vanaf nu aanmelden. De workshops worden gegeven in

Nadere informatie

Inhoudsopgave... 2. 1 Algemeen... 3 1.1 Gegevens... 3. 1.2 Versiebeheer... 3. 1.3 Verzendlijst... 3. 2 Inleiding... 4 2.1 Aanleiding...

Inhoudsopgave... 2. 1 Algemeen... 3 1.1 Gegevens... 3. 1.2 Versiebeheer... 3. 1.3 Verzendlijst... 3. 2 Inleiding... 4 2.1 Aanleiding... Beleidsplan 2014 Mei 2014 Inhoudsopgave... 2 1 Algemeen... 3 1.1 Gegevens... 3 1.2 Versiebeheer... 3 1.3 Verzendlijst... 3 2 Inleiding... 4 2.1 Aanleiding... 4 2.2 Doelstelling... 4 2.3 Uitgangspunten...

Nadere informatie

Stichting Protestants Jeugdwerk Maassluis

Stichting Protestants Jeugdwerk Maassluis Stichting Protestants Jeugdwerk Maassluis Voorheen st. Gereformeerde Jeugdraad Maassluis JAARVERSLAG 2017 www.jeugdwerkpknmaassluis.nl Lange Boonestraat 5 3144 CR Maassluis E: info@jeugdwerkpknmaassluis.nl

Nadere informatie

gratis app Radio509 is een toegankelijk radiostation met de perfecte muziekmix, nieuws, reportages en interviews: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

gratis app Radio509 is een toegankelijk radiostation met de perfecte muziekmix, nieuws, reportages en interviews: 24 uur per dag, 7 dagen per week. ONTDEK RADIO 509 Radio509 is een toegankelijk radiostation met de perfecte muziekmix, nieuws, reportages en interviews: 24 uur per dag, 7 dagen per week. WEKELIJKS BEREIKT RADIO509 RUIM 25.000 LUISTERAARS.

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2014 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Vincentiuswinkel gemeente Heusden

JAARVERSLAG Stichting Vincentiuswinkel gemeente Heusden Stichting Vincentiuswinkel gemeente Heusden Postadres : Julianastraat 7, 5251 EC Vlijmen Winkel : Grotestraat 138A, 5151BN Drunen Telefoon : 06-15526578 Website : www.vincentiusheusden.nl/winkel e-mail

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014. Stichting Voedselbank Dronten. Kruidendreef 70 8252 BH DRONTEN

JAARVERSLAG 2014. Stichting Voedselbank Dronten. Kruidendreef 70 8252 BH DRONTEN JAARVERSLAG 2014 Stichting Voedselbank Dronten Kruidendreef 70 8252 BH DRONTEN 12-3-2015 In 2014 is er veel gebeurd. Het belangrijkste is dat we onze visie hebben aangepast. Kenmerkend daarvoor is dat

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Hospice Almere

Jaarverslag. Stichting Hospice Almere Jaarverslag Stichting Hospice Almere 2007 Voorwoord Het jaar 2007 heeft in het licht gestaan van het zoeken van een locatie. Vele gesprekken met financiers en projectontwikkelaars hebben echter niet tot

Nadere informatie

Sapna Foundation Jaarverslag 2012

Sapna Foundation Jaarverslag 2012 Sapna Foundation Jaarverslag 2012 Website: www.sapnafoundation.org E-mail: info@sapnafoundation.com Telefoon: 06-48 32 68 02 Bankrekening: 14 85 20 073 1 Inhoudsopgave Pagina Voorwoord 3 Algemeen 4 Activiteiten

Nadere informatie

DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2012

DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2012 DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2012 Vastgesteld door het bestuur op 9 april 2013 INHOUDSOPGAVE JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 3 BALANS PER 31 DECEMBER 2012 5 STAAT VAN BATEN EN LASTEN 2012

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van het Juda Palache Instituut

Jaarverslag Stichting Vrienden van het Juda Palache Instituut Jaarverslag Stichting Vrienden van het Juda Palache Instituut 2014 Besproken en goedgekeurd door het Algemeen Bestuur van de Stichting op 16 maart 2015 De Stichting Vrienden van het Juda Palache Instituut

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 2 Inleiding Voor u ligt het Beleidsplan van de Stichting Reanimatie AED gemeente Brummen, hierna te noemen: Stag Brummen. Het doel van de stichting is het leveren van een bijdrage

Nadere informatie

Jaarverslag voor Stichting SQPN

Jaarverslag voor Stichting SQPN Jaarverslag voor 2011 Stichting SQPN Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 3 Publiciteit... 4 Externe contacten... 4 Interne organisatie... 5 Financiën... 5 Conclusies en aanbevelingen... 6 Stichting

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over de website kerkomroep

Veel gestelde vragen over de website kerkomroep Veel gestelde vragen over de website kerkomroep 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Installatie sikn speler...3 Problemen bij installatie sikn speler?...4 Installatie Audiospeler overige browsers...6 Vind

Nadere informatie

Jaarverslag april 2014 Zuidwal CH Arnemuiden. Opgericht Secretariaat. Website.

Jaarverslag april 2014 Zuidwal CH Arnemuiden. Opgericht Secretariaat. Website. Jaarverslag 2015 Opgericht 1. Colofon Opgericht De Zeeuwse Documentaire Stichting is opgericht op. Jaarverslag Het verslagjaar behelst het kalender jaar 2015. Samenstelling bestuur Voorzitter, fondsenwerver,

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Posten. Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig

Stichting Vrienden van de Posten. Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Stichting Vrienden van de Posten Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Iets extra s doen Een uitstapje naar de binnenstad van Enschede, apparatuur om de concerten van de politiekapel en andere optredens in de

Nadere informatie

Beleidsplan 2014 Stichting Fonds Welkomhuis

Beleidsplan 2014 Stichting Fonds Welkomhuis Beleidsplan 2014 Stichting Fonds Welkomhuis Beldhuismolenweg 8a 7562 PC Deurningen Telefoon: 088 45 46 700 E-mail: info@welkomhuis-twente.nl Website: www.welkomhuis-twente.nl Beleidsplan 2014 Pagina 1

Nadere informatie

Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020

Beleidsplan stichting Comedor Infantil 2015-2020 Uitgegeven door: Stichting Comedor Infantil Datum: december 2014 Status: Definitief Versienummer: 2.0 Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3

Nadere informatie

RTV Papendrecht. 1 Conclusies. Bereik en waardering onder het Bewonerspanel Papendrecht

RTV Papendrecht. 1 Conclusies. Bereik en waardering onder het Bewonerspanel Papendrecht RTV Papendrecht Bereik en waardering onder het Bewonerspanel Papendrecht Inhoud: RTV Papendrecht is de lokale radio- en televisiezender van Papendrecht. Het aanbod bestaat uit radio-uitzendingen op Papendrecht

Nadere informatie

2016 - Zondag 13.30-14.00 uur

2016 - Zondag 13.30-14.00 uur Programma Ondernemen doen we Zo is hét televisieprogramma bij RTL7 voor en door de zakelijke markt. Vanuit onze studio spreekt presentator Jeroen Smits elke week met twee ondernemers. Middels human interest

Nadere informatie

ICT en Medische Technologie. Waar MT en ICT samen komen

ICT en Medische Technologie. Waar MT en ICT samen komen ICT en Medische Technologie Waar MT en ICT samen komen Wie ben ik? Bas Kraneveld Sinds 2002 werkzaam in Medische Technologie (Jeroen Bosch Ziekenhuis) 1 e contact met Medische ICT, echter nog zeer beperkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017-2018 www.myosotis-maassluis.nl Stichting Myosotis Maassluis Burgemeester Dommisseplantsoen 22 3145ME Maassluis Email: myosotismaassluis@gmail.com Telefoon: +31610507056 Inhoud Inleiding...

Nadere informatie

2.1 Het bestuur is het Stichtingsbestuur en bestaat uit de bestuursleden zoals vastgelegd in de statuten.

2.1 Het bestuur is het Stichtingsbestuur en bestaat uit de bestuursleden zoals vastgelegd in de statuten. Huishoudelijk Reglement Structuur en werkwijze Stichting Fibula In dit huishoudelijke reglement zijn die onderwerpen geregeld, die niet in de statuten vervat zijn, en waarin de belangrijkste afspraken

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN Meerjarenbeleidsplan 2016 2019 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2016-2019 van Stichting Vrienden van MSVN-Fryslân. In dit beleidsplan staan de activiteiten

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Externe contacten. Interne contacten. Financiën. Conclusies en aanbevelingen

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Externe contacten. Interne contacten. Financiën. Conclusies en aanbevelingen Stichting Earlybirds fotografie Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave: Voorwoord Activiteiten Publiciteit Externe contacten Interne contacten Financiën Conclusies en aanbevelingen Voorwoord Earlybirds fotografie

Nadere informatie

Inleiding Thijs Jasperse 1 Het is tijd voor paprika! 2 Volgende P8 bestuursvergadering op woensdag 26 augustus a.s. 5

Inleiding Thijs Jasperse 1 Het is tijd voor paprika! 2 Volgende P8 bestuursvergadering op woensdag 26 augustus a.s. 5 Inhoud Inleiding Thijs Jasperse 1 Het is tijd voor paprika! 2 Volgende P8 bestuursvergadering op woensdag 26 augustus a.s. 5 Gaat het de goede kant op? Nu halverwege de maand juli kunnen we vaststellen

Nadere informatie

Bankrekening: NL32RABO Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr

Bankrekening: NL32RABO Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr www.lourdesactiealkmaar.nl Bankrekening: NL32RABO0178067229 Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 37146165 Inhoudsopgave Verslag van het bestuur... 3 Bedevaarten... 3 60-jarig jubileum...

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Hospice Amandi

Jaarverslag 2014 Hospice Amandi Jaarverslag 2014 Hospice Amandi 1 Voorwoord van de voorzitter Voor u ligt het jaarverslag van het Hospice Amandi. 2014 was het eerste volle jaar van onze jonge stichting. Er is veel werk verzet in de verschillende

Nadere informatie

Van beleidsplan naar jaarplan: cursusjaar

Van beleidsplan naar jaarplan: cursusjaar Van beleidsplan naar jaarplan: cursusjaar 2017-2018 Inleiding In het beleidsplan 2015-2019 heeft het bestuur van de Volksuniversiteit West-Betuwe (VUWB) haar plannen voor de lange termijn uiteengezet.

Nadere informatie

Namens het bestuur, Paul van Anrooij, voorzitter

Namens het bestuur, Paul van Anrooij, voorzitter Voorwoord 2018 is voor De Witte Raaf een druk jaar geweest. De verhuizing naar een nieuw kantoor bracht veel extra werk met zich mee, er is hard gewerkt aan het operationeel krijgen van een nieuw routeplanningssysteem

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Holy Ghost Revival Chapel International

Beleidsplan Stichting Holy Ghost Revival Chapel International Beleidsplan Stichting Holy Ghost Revival Chapel International Stichting Holy Ghost International Revival Chapel International Groeneveen 6 1103 EA Amsterdam Beleidsplan Vastgesteld in de Bestuursvergadering.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Fietsmaatjes Millingen aan de Rijn

Jaarverslag Stichting Fietsmaatjes Millingen aan de Rijn Jaarverslag Stichting Fietsmaatjes Millingen aan de Rijn Verslag 2016 Activiteiten en mijlpalen 2016 Financieel Jaarverslag 2016 Begroting 2017 Beleidsplan Stichting Fietsmaatjes Millingen aan de Rijn

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Tabita

Beleidsplan Stichting Tabita Beleidsplan 2013 Stichting Tabita Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Organisatie...4 2.1 Het bestuur...4 2.2 Vergadercyclus...4 2.3 ANBI...4 2.4 Jaarverslag...4 2.5 Gedragscode...4 3. Strategie...5 3.1

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz!

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! 1956: de opera Porgy en Bess die geen opera mocht heten draait in Europa. 1957: Frank Koulen de Neger van Terneuzen laat zich inspireren en start op 20 april Lunchroom

Nadere informatie

Samenvatting. Doel. Uitvoering. Achtergrond. Vraag. Belofte

Samenvatting. Doel. Uitvoering. Achtergrond. Vraag. Belofte Samenvatting De Stichting Lokale Omroep Hoorn en de Stichting Lokale Omroep Oostelijk West-Friesland, in samenwerking met een initiatiefgroep uit de gemeente Medemblik zijn een nieuwe omroep gestart: Stichting

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

1. Inleiding 3. 2. Doel van de stichting 4 2.1 Visie/missie 2.2 Kerntaken 2.3 Werkwijze

1. Inleiding 3. 2. Doel van de stichting 4 2.1 Visie/missie 2.2 Kerntaken 2.3 Werkwijze Beleidsplan 2014 Inhoud 1. Inleiding 3 2. Doel van de stichting 4 2.1 Visie/missie 2.2 Kerntaken 2.3 Werkwijze 3. Taken 5 3.1 Financieel beheer en besteding van het vermogen van de stichting 3.2 Werving

Nadere informatie

GEWOON DUIDELIJKE TAAL.

GEWOON DUIDELIJKE TAAL. GEWOON DUIDELIJKE TAAL. TELEVISIE Uw favoriete programma s kijken wanneer het u uitkomt OnsBrabantNet biedt u bij een alles-in-één pakket standaard Interactieve TV. Hiermee kunt u maar liefst 6 programma

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Stichting Vrienden Inloophuis Groesbeek

Jaarverslag 2014 Stichting Vrienden Inloophuis Groesbeek Jaarverslag 2014 Stichting Vrienden Inloophuis Groesbeek Inleiding Hierbij presenteren wij u het tweede jaarverslag over 2014 van de Stichting Vrienden Inloophuis Groesbeek. Een tweede jaar dat het Inloophuis

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2011. Patiënten Organisatie Stichting Transvisie VOORWOORD

JAARVERSLAG 2011. Patiënten Organisatie Stichting Transvisie VOORWOORD JAARVERSLAG 2011! JAARVERSLAG 2011 Patiënten Organisatie Stichting Transvisie VOORWOORD Het doet het bestuur van de Patiënten Organisatie Stichting Transvisie genoegen u het jaarverslag over 2011 te kunnen

Nadere informatie

Algemeen Het eerste half jaar

Algemeen Het eerste half jaar Jaarverslag 2018 Algemeen In 2017 zijn wij begonnen met het voorbereiden van al onze plannen en wij hebben met dank aan sponsering en vele vrijwilligers (waaronder veel leerkrachten) al drie mooie dagen

Nadere informatie

Kerkgenootschap CEME Amsterdam

Kerkgenootschap CEME Amsterdam Kerkgenootschap CEME De publicatiegegevens van de ANBI Algemene gegevens Naam ANBI: Kerkgenootschap CEME Telefoonnummer: 020-6730350 K.v.K. 41125927 Vestigingsnummer 000031380050 RSIN/Fiscaal 819796724

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Stichting Animals Today

Stichting Animals Today Jaarrekening 2018 AMSTERDAMSESTRAATWEG 67a 3513 AB UTRECHT E.MAIL: INFO@ANIMALSTODAY.NL WWW.ANIMALSTODAY.NL Inhoudsopgave 1 Bestuursverslag... 3 1.1 Doelstelling stichting Animals Today... 3 1.2 Bestuur...

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg

Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg Jaarverslag Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg 2015 Voorwoord Voor u ligt het vijfde jaarverslag van de Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg, afgekort SVVBL. Met dit jaarverslag beogen wij verantwoording

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl JAARVERSLAG 2012

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 Stichting Vrienden van De Goede Zorg

Jaarverslag 2012 Stichting Vrienden van De Goede Zorg Jaarverslag 2012 Stichting Vrienden van De Goede Zorg N.13-08 Onderwerp : Jaarverslag Stichting Vrienden van De Goede Zorg 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012 Inleiding Voor u ligt het derde jaarverslag

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2017

Beleidsplan 2013-2017 Voorwoord Deventer is trots op de veelkleurige, multiculturele samenstelling van haar inwoners. Al eeuwen lang onderhoudt Deventer, als Hanzestad contacten met vele landen en culturen over heel de wereld.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

Sponsorpakket Parrot Runners team 102

Sponsorpakket Parrot Runners team 102 Sponsorpakket Parrot Runners team 102 Deelnemend team Roparun 2015 Parrot Runners in 2015 wederom van start voor het goede doel! In 2015 nemen de Parrot Runners voor de 10 e, en tevens laatste, keer deel

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Akkerleven/Singelhof. Beleidsplan 2018/2020

Stichting Vrienden van Akkerleven/Singelhof. Beleidsplan 2018/2020 Stichting Vrienden van Akkerleven/Singelhof Beleidsplan 2018/2020 Schipluiden, 20-5-2018 1 De zakelijke gegevens van onze instelling: de naam Stichting Vrienden van Akkerleven/Singelhof het RSIN / fiscaal

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 FHL Nederland

Jaarverslag 2017 FHL Nederland Jaarverslag 2017 FHL Nederland 18-6-2018 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Bijeenkomsten... 3 2.1 Centra... 3 2.2 Workshops... 3 2.3 Retraite... 3 2.4 Boeken, audio en video... 3 3 Organisatie... 4 3.1 Bestuur

Nadere informatie

Video Conferencing anno 2012

Video Conferencing anno 2012 White paper Video Conferencing anno 2012 +31 (0) 88 121 20 00 upc.nl/business Pagina 1 van 8 Video Conferencing De behoefte aan video-vergaderen groeit. Mensen gaan steeds flexibeler om met de begrippen

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

STICHTING PRO-PULSION

STICHTING PRO-PULSION STICHTING PRO-PULSION Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30220726 Contactgegevens STICHTING PRO-PULSION Website: www.pro-pulsion.nl Email: info@pro-pulsion.nl Postadres: Achterberglaan

Nadere informatie