Samenvatting. Doel. Uitvoering. Achtergrond. Vraag. Belofte

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samenvatting. Doel. Uitvoering. Achtergrond. Vraag. Belofte"

Transcriptie

1

2 Samenvatting De Stichting Lokale Omroep Hoorn en de Stichting Lokale Omroep Oostelijk West-Friesland, in samenwerking met een initiatiefgroep uit de gemeente Medemblik zijn een nieuwe omroep gestart: Stichting Streekomroep West-Friesland. Doel Doel van deze nieuwe omroep is in de toekomst te komen tot 1 Westfriese Streekomroep waarin de publieke taakstelling hoog in het vaandel staat. Wij sluiten hierbij aan bij de reorganisatie van de publieke omroepen waarbij er landelijk gewerkt gaat worden om van 283 lokale omroepen te gaan naar streekomroepen. Hiervoor is het Regionaal Mediacentrum West-Friesland opgericht die de samenwerking tussen de omroepen in Hoorn, Enkhuizen en Streekomroep West-Friesland gaat vormgeven. Uitvoering We gaan programma s brengen die dicht bij de inwoners staan, zowel uit de steden als uit de dorpen en waar mogelijk zelfs op wijkniveau. De natuurlijke leefomgeving van de inwoners van West- Friesland stopt niet bij een gemeentegrens, hierom kijkt de omroep ook verder dan dat. De nieuwe omroep gaat een scala van zg. doelgroepenprogramma s brengen, specifiek gericht op bijvoorbeeld jeugd, jongeren, senioren, minderheden, kunst, cultuur, muziekstromingen, enzovoort. Zowel op Radio als TV zullen er dagelijks nieuwe programma s worden uitgezonden. Achtergrond Het medialandschap veranderd in razend tempo. Veel aanbieders, multimediale behoeftes (internet, apps, uitzending gemist, Smart-tv), digitale radio (DAB), concurrentie van andere media, meerdere kabelaanbieders, digitalisering van tv, enzovoort. Medio 2013 zijn de lokale omroepen van Enkhuizen en Hoorn een samenwerking gestart op de gebieden van uitwisseling van nieuws en berichten, het samen produceren en uitzenden van radioprogramma s en het gezamenlijk gebruik van materiaal en middelen. Hiernaast is er een nauwe samenwerking ontstaan met omroepen zoals RTVNH en diverse andere lokale omroepen. Ook wordt materiaal van ons gebruikt door diverse landelijke omroepen zoals de AVRO (Opsporing Verzocht). Vraag Om te komen tot 1 publieke lokale omroep in de regio heeft de Stichting Streekomroep West- Friesland een aanvraag gedaan bij het Commissariaat van de Media om de zendtijdtoewijzing voor de gemeentes Drechterland, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec aan haar toe te wijzen. Hiervoor moet de gemeenteraad van deze gemeentes een (zwaarwegend) advies uitbrengen of men deze omroep wil steunen. Belofte De ruim 200 vrijwilligers met jarenlange ervaring in het produceren van inhoudelijk en kwalitatief goede radio en televisie staan klaar om voor uw gemeente aan de slag te gaan. Wij zullen meer brengen dan non-stop muziek met een incidentele aankondiging of één tv reportage in de paar weken. Dit doen we al meer dan 25 jaar en zullen dit in de toekomst blijven doen, hopelijk binnenkort ook voor uw gemeente. U kunt op ons rekenen!

3 Reorganisatie Publieke Omroep De overkoepelende organisatie van lokale omroepen in Nederland (OLON) heeft samen met de VNG een convenant afgesloten om te komen naar een kleiner aantal omroepen, die voor meerdere gemeenten het lokale publieke media aanbod gaan verzorgen. Reden hiervoor zijn de veranderde mediabehoeftes, technologische ontwikkelingen zoals digitale radio (DAB) en aanpassingen in de mediawet. Hiernaast zijn er de laatste jaren veel meer aanbieders van tv en radio signalen op de markt gekomen, zoals Ziggo, KPN, UPC, XS4ALL, Tele2, enzovoort. Volgens de nieuwe mediawet moeten deze allemaal de lokale publieke omroep gaan doorgeven. Ook is de natuurlijke habitat van de inwoners van onze streek veranderd. Men winkelt en werkt niet meer alleen in de eigen gemeenschap, maar gaat net zo gemakkelijk bij een buurgemeente naar school, winkel of werk. De leefomgeving van de inwoners houdt niet op bij de gemeentegrens, maar is veel meer regio-gebonden geworden. Het Regionaal Media Centrum West-Friesland gaat een centrale coördinerende rol spelen tussen de lokale omroepen van Hoorn, Enkhuizen en Streekomroep West-Friesland. Hierbij zullen de uitwisseling van nieuws, berichten en programma s een centrale rol spelen en kunnen er in de toekomst ook gezamenlijke programma s geproduceerd gaan worden die door alle 3 de omroepen (gelijktijdig) worden uitgezonden.

4 Initiatiefnemers De Stichting Lokale Omroep Hoorn bestaat ruim 27 jaar en heeft zo n 130 vrijwilligers die samen wekelijks zo n 30 verschillende radioprogramma s, een beeldkrant en 6 verschillende TV programma s verzorgen voor de gemeente Hoorn. De studio s zijn gevestigd aan de Grote Beer in Hoorn, waar 2 radio studio s en 1 tv studio zijn gerealiseerd, naast een aantal redactieruimtes. De Stichting Lokale Omroep Oostelijk West-Friesland is de lokale omroep voor de gemeente Enkhuizen. Met zo n 80 vrijwilligers maakt men een scala van radioprogramma s en wordt de goed bekeken TV-krant verzorgd. De studio s zijn gevestigd aan de Noordergracht waar men de beschikking heeft over 2 radio studio s en verschillende redactieruimtes. Enkele jaren geleden ontstond er in de gemeente Medemblik de behoefte aan een eigen lokale omroep. Een aantal initiatiefnemers onder leiding van Henk Prins hebben de mogelijkheden onderzocht voor het opzetten van een lokale omroep. Gezien alle ontwikkelingen in het medialandschap heeft men er voor gekozen om aan te sluiten bij de nieuwe streekomroep. Op dit moment verzorgt deze groep een aantal nieuwswebsites zoals medemblikactueel.nl.

5 Medewerkers De huidige omroepen werken op dit moment uitsluitend met vrijwilligers. De nieuwe omroep beschikt bij de start al over ruim 200 vrijwilligers verspreid over de hele regio waarmee de uitzendingen direct kunnen beginnen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het maken van radio en tv. De interne opleidingen vormen ook een goede basis voor een carrière in de media. Ook zijn we erkend leerbedrijf en hebben regelmatig stagiaires van verschillende opleidingen in huis. Jeugd en Jongeren We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van jeugd en jongeren binnen de omroep. Er zijn speciale programma s waar de kinderen zelf presenteren, interviewen, enzovoort. In deze programma s besteden we veel aandacht aan clubs en verenigingen, regionale evenementen, cultuur, enzovoort. Samenwerking Er is een nauwe samenwerking ontstaan tussen onze omroepen en de provinciale omroep RTVNH. Dagelijks worden er nieuws en berichten uitgewisseld. Ook maken de regioverslaggevers van RTVNH regelmatig gebruik van onze faciliteiten. Ook werken we samen met vele andere lokale omroepen in de regio. Faciliteiten Zowel in Hoorn als in Enkhuizen zijn volwaardige studio s gerealiseerd waar de uitzendingen gemaakt worden. Ook beschikken de omroepen over hoogwaardige apparatuur om live vanaf evenementen verslag te doen.

6 Programmering We gaan een programmering brengen waarin er ruimte is voor zoveel mogelijk verschillende doelgroepen. Vanaf de start gaan we op radio programma s maken voor de volgende doelgroepen: Nieuws Kunst Senioren Sport Cultuur Evenementen Ondernemers Boeken Cabaret Lokale bands Minderheden Opera Klassiek Kerkelijk Jeugd Politiek Jongeren Jazz LGBT Country Geschiedenis Op televisie brengen we, naast een beeldkrant waar continue actueel nieuws en berichten worden gepubliceerd, een dagelijks een programma in een van de volgende thema s: Nieuws en actualiteiten Human Interest Kunst & Cultuur Geschiedenis Jeugd Jongeren

7 Belofte Wij stellen ons tot doel een echte publieke omroep te zijn waarin we aandacht geven aan zoveel mogelijk zaken die in de regio spelen. Niet een non-stop muziek zender met af-en-toe een aankondiging en een berichtje. Of een beeldkrant met internationaal en landelijk nieuws waar eens in de zoveel tijd een langdradig verslag van een evenement van een paar weken geleden te zien is. Met onze ruim 200 medewerkers hebben we een eigen redactie die dagelijks het nieuws uit de regio verslaat voor de 7 Westfriese gemeentes. Daar waar mogelijk gaan we werken met lokale vensters waarbij we nieuws en berichten die specifiek gericht zijn op een bepaalde gemeente, dorp of wijk kunnen gaan brengen. Met eigen studiofaciliteiten, verslaggevers en medewerkers verspreid over de hele regio kunnen we dagelijks aandacht besteden aan hetgeen de inwoners bezig houdt: de losliggende stoeptegel in de winkelstraat, het kampioenschap van de lokale voetbalclub, de uitvoering van de toneelvereniging of de uitkomsten van de afgelopen gemeenteraadsvergadering. Indien gewenst kunnen we de raadsvergaderingen live uitzenden op radio en/of tv. De nieuwsvoorziening via de huidige websites (enkhuizenactueel.nl, medemblikactueel.nl, zal de komende tijd nog verder worden uitgebreid en geïntegreerd worden in de website van de nieuwe omroep. Per gemeente zal er een portal ontwikkeld worden met het nieuws en berichten uit die specifieke gemeente.

8 Mediawet Om representatief te zijn voor de hele regio is er een zg. Programma Beleidsbepalend Orgaan (PBO) samengesteld met inwoners uit allerlei organisaties en groepen in West-Friesland, die het beleid van de omroep gaat sturen zodat we onze publieke taak naar behoren (blijven) uitvoeren. In het PBO van Streekomroep West-Friesland hebben plaatsgenomen: Naam Woonplaats Vertegenwoordigd Hanne Bergmeijer Koggenland Gezondheidszorg Jan Burger Medemblik Sport Joop van Diepen Oosterblokker Kunst & Cultuur Anita Ginting Stede Broec Minderheden Gido Kuin Opmeer Jongeren Frank van Leerdam Koggenland Jeugd Paul Nanninga Drechterland Raad van Kerken Al onze programma s voldoen aan de mediawet, waarbij we volledig voldoen aan de zg. ICE normering. Hierbij is bepaald dat minimaal 50% van de uitgezonden programma s Informatief, Cultureel of Educatief moeten zijn. Informatie Cultuur Educatie Financieel De nieuwe streekomroep vraagt geen extra geld. Door de aanwijzing als publieke lokale omroep voor een bepaalde gemeente komt de omroep in aanmerking voor de bijdrage uit het Kijk & Luistergeld ( 1,30 per huishouden) van die gemeente. Dit bedrag wordt nu ook al door uw gemeente betaald aan de huidige lokale omroep. Deze inkomsten gaan we aanvullen met inkomsten uit reclame, sponsoring en het aanbieden van extra diensten. Tot besluit De ruim 200 vrijwilligers met jarenlange ervaring in het produceren van inhoudelijk en kwalitatief goede radio en televisie staan klaar om ook voor uw gemeente aan de slag te gaan. Dit doen we al meer dan 25 jaar en zullen dit in de toekomst blijven doen, hopelijk binnenkort ook voor uw gemeente. U kunt op ons rekenen! Wij zijn er klaar voor! info@streekomroepwestfriesland.nl

iiii i n 3 Û JUNI 2014 COMMISSARIAAT VDOR DE MEDIA Gemeente Koggenland 114.003307 T.a.v. het gemeentebestuur Postbus 21 1633 ZG AVENHORN

iiii i n 3 Û JUNI 2014 COMMISSARIAAT VDOR DE MEDIA Gemeente Koggenland 114.003307 T.a.v. het gemeentebestuur Postbus 21 1633 ZG AVENHORN COMMISSARIAAT VDOR DE MEDIA Hoge Naarderweg 78 lllll 1217 AH Hilversum lllll Postbus 1426 lllll 1200 BK Hilversum lllll cvdm@cvdm.nl lllll www.cvdm.nl lllll T 035 773 77 00 lllll F 035 773 77 99 lllll

Nadere informatie

'om 4-3Į. Gemeente Opmeer T.a.v. het gemeentebestuur Postbus ZK SPANBROEK. oog. Geacht bestuur,

'om 4-3Į. Gemeente Opmeer T.a.v. het gemeentebestuur Postbus ZK SPANBROEK. oog. Geacht bestuur, COMMISSARIAAT VOOR DE MEDIA Hoge Naarderweg 78 llll! 1217 AH HilversumHUI Postbus 1426 lllll 1200 BK Hilversum HUI cvdm@cvdm.nl HUI www.cvdm.nl T 035 773 77 00 lllll F 035 773 77 99 li Gemeente Opmeer

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING OMROEP HULST

BELEIDSPLAN STICHTING OMROEP HULST BELEIDSPLAN STICHTING OMROEP HULST INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 INLEIDING 3 MISSIE 3 VISIE 3 ORGANISATIE 4 FINANCIËN 4 BIJLAGE: LOKAAL TOEREIKEND MEDIA-AANBOD 6-2 - INLEIDING Omroep Hulst is een stichting

Nadere informatie

Schagen FM / Schagen TV

Schagen FM / Schagen TV Schagen FM / Schagen TV Toekomstplan 2016 2021 1. Schagen FM nu 2. Bereik Schagen FM/TV 3. Verandering medialandschap 4. Inspelen op verandering medialandschap 5. Samenwerking omroepen: Geschiedenis Toekomst

Nadere informatie

Lokale Omroep in de gemeente Bergen

Lokale Omroep in de gemeente Bergen Lokale Omroep in de gemeente Bergen Verleden heden toekomst in vogelvlucht Presentatie Commissie Bestuur en Financiën - 24 november 2016 Ontstaan lokale omroep 1988: wijziging Mediawet Lokale omroepen

Nadere informatie

Criteria: W=wettelijk, A= aanvullend Omroep Maasduinen GennepNews. + Rechtsvorm: stichting

Criteria: W=wettelijk, A= aanvullend Omroep Maasduinen GennepNews. + Rechtsvorm: stichting Afwegingstabel criteria lokale omroep Criteria: W=wettelijk, A= aanvullend Omroep Maasduinen GennepNews W1 W2 W3 De lokale omroep is een rechtspersoon met volledige rechtsbevoegdheid. De doelstelling is

Nadere informatie

Informatieve bijeenkomst concessie lokale omroep

Informatieve bijeenkomst concessie lokale omroep Informatieve bijeenkomst concessie lokale omroep Informatieve bijeenkomst concessie lokale omroep 20:00 Doel en Route 20:15 Criteria nieuwe lokale omroep 20:45 Reactie van aanvragers 21:00 Vragen en debat

Nadere informatie

Verbinder van de Bollenstreek

Verbinder van de Bollenstreek Verbinder van de Bollenstreek 2018-2022 1 Missie Wij verzorgen de informatie in en van de Bollenstreek! Via cross mediale middelen (website, radio, televisie en sociale media toepassingen) bieden wij een

Nadere informatie

Besluit om: 1. Het Commissariaat voor de Media positief te adviseren over zendtijdtoewijzing aan Stichting Stadsomroep Tiel

Besluit om: 1. Het Commissariaat voor de Media positief te adviseren over zendtijdtoewijzing aan Stichting Stadsomroep Tiel Raadsvoorstel Agendapunt 07b Raadsvergadering 21 februari 2018 Portefeuillehouder M. Melissen Begrotingsprogramma Programma 3: vitale en aantrekkelijke stad Onderwerp Advies over zendtijdtoewijzing aan

Nadere informatie

Onderwerp: Advies Commissariaat voor de Media inzake lokale omroep voor Loppersum.

Onderwerp: Advies Commissariaat voor de Media inzake lokale omroep voor Loppersum. Raadsvergadering 26 november 2018 Nr.: 15 AAN de gemeenteraad Onderwerp: Advies Commissariaat voor de Media inzake lokale omroep voor Loppersum. Portefeuillehouder: Wethouder drs. R.A.C. Slager. Ter inzage

Nadere informatie

Bestuursverslag Lokale Omroep Volendam - Edam

Bestuursverslag Lokale Omroep Volendam - Edam Bestuursverslag Lokale Omroep Volendam - Edam 2016 Voorwoord Het bestuur kijkt graag met u terug op boekjaar 2016. Verschillende onderwerpen komen hierbij aan bod. In het bestuursverslag zal ingegaan worden

Nadere informatie

Raadsvergadering d.d. : 28 en 30 juni 2016 Agendanr.: 6d. : Bestuurlijk handelen en dienstverlening

Raadsvergadering d.d. : 28 en 30 juni 2016 Agendanr.: 6d. : Bestuurlijk handelen en dienstverlening Raadsvergadering d.d. : 28 en 30 juni 2016 Agendanr.: 6d Afdeling : Beleid en Ontwikkeling Portefeuillehouder : Burgemeester A. Callewaert - de Groot Onderwerp : Fusie BLOS-Kempen TV Betreffend onderdeel

Nadere informatie

Bereiksonderzoek RTV Zaanstreek

Bereiksonderzoek RTV Zaanstreek BRAND REALITY Bereiksonderzoek RTV Zaanstreek Juli 2017 Ralph Sluis & Marjolein de boer Inhoud: achtergrond onderzoek Resultaten Televisie Resultaten Radio Resultaten social media overige informatiebronnen

Nadere informatie

SOCIAAL JAARVERSLAG 2015

SOCIAAL JAARVERSLAG 2015 SOCIAAL JAARVERSLAG 2015 STICHTING LOKALE OMROEP HOORN Adres: Grote Beer 5a Postbus 214 1620 AE HOORN Telefoon: (0229) 21 03 01 Mail: info@radiohoorn.nl Website: www.radiohoorn.nl Voorwoord In 2015 hebben

Nadere informatie

CONVENANT GEMEENTE STEIN STICHTING LOKALE OMROEP STEIN

CONVENANT GEMEENTE STEIN STICHTING LOKALE OMROEP STEIN CONVENANT GEMEENTE STEIN STICHTING LOKALE OMROEP STEIN 2015 t/m 2018 C O N V E N A N T tussen de gemeente Stein en de Stichting Lokale Omroep Stein met betrekking tot voortzetting van het op 23 september

Nadere informatie

1. Wat is een lokale omroep? Een lokale omroep is een lokale media-instelling die op lokaal (gemeentelijk) niveau mediaaanbod

1. Wat is een lokale omroep? Een lokale omroep is een lokale media-instelling die op lokaal (gemeentelijk) niveau mediaaanbod voor medewerkers van gemeenten & gemeenteambtenaren Algemeen 1. Wat is een lokale omroep? Een lokale omroep is een lokale media-instelling die op lokaal (gemeentelijk) niveau mediaaanbod verzorgt. 2. Wat

Nadere informatie

*Z015B66BD5F* documentnr.: INT/C/16/24320 zaaknr.: Z/C/16/28706

*Z015B66BD5F* documentnr.: INT/C/16/24320 zaaknr.: Z/C/16/28706 *Z015B66BD5F* documentnr.: INT/C/16/24320 zaaknr.: Z/C/16/28706 Raadsvoorstel Onderwerp : Advies aan Commissariaat voor de Media inzake aanvragen voor aanwijzing lokale omroep Datum college : 31 mei 2016

Nadere informatie

Onderscheidende kenmerken Onafhankelijk mediaplatform. Houden zich aan mediawet en reclamecodes

Onderscheidende kenmerken Onafhankelijk mediaplatform. Houden zich aan mediawet en reclamecodes Beleidscontext: Landelijk wordt gestreefd naar terugdringing van het aantal publieke lokale omroepen. Achterliggende gedachte is dat de publieke lokale mediadichtheid in Nederland te groot en te kostbaar

Nadere informatie

Veluwe Centraal Visie en Missie Internetversie. Veluwe Centraal - Visie en Missie 2016 / samenvatting 1

Veluwe Centraal Visie en Missie Internetversie. Veluwe Centraal - Visie en Missie 2016 / samenvatting 1 Veluwe Centraal Visie en Missie 2016-2021 Internetversie Veluwe Centraal - Visie en Missie 2016 / 2021 - samenvatting 1 Veluwe Centraal Een lokale mediaorganisatie met een regionaal hart Veluwe Centraal

Nadere informatie

1. Wat is een lokale omroep? Een lokale omroep is een lokale media-instelling die op lokaal (gemeentelijk) niveau mediaaanbod

1. Wat is een lokale omroep? Een lokale omroep is een lokale media-instelling die op lokaal (gemeentelijk) niveau mediaaanbod Algemeen 1. Wat is een lokale omroep? Een lokale omroep is een lokale media-instelling die op lokaal (gemeentelijk) niveau mediaaanbod verzorgt. 2. Wat is media-aanbod? Media-aanbod is een of meer elektronische

Nadere informatie

MEDIABELEID Bestuur Stichting Lokale Omroep Stein

MEDIABELEID Bestuur Stichting Lokale Omroep Stein MEDIABELEID Bestuur Stichting Lokale Omroep Stein BELEID BESTUUR LOKALE OMROEP STEIN PAGINA 1 TAAK / DOEL LOKALE OMROEPEN INSTANTIE WET TAAK/DOEL A. het op lokaal niveau uitvoeren van de publieke mediaopdracht

Nadere informatie

Media-aanbodbeleid 2016

Media-aanbodbeleid 2016 Pbo van Stichting Omroep Ede telefoon 0318-811 999 tst. 109 e-mail bestuur@omroepede.nl bezoek Molenstraat 45 (ingang Telefoonweg) 6711 AW Ede Media-aanbodbeleid 2016 ALGEMEEN Doelstellingen media-aanbodbeleid

Nadere informatie

Media-aanbodbeleid 2015

Media-aanbodbeleid 2015 Omroep Ede algemeen 0318 811 999 e-mail redactie@omroepede.nl post Postbus 4242 6710 EE Ede bezoek Cultura, Molenstraat 45, Ede ingang rode deur aan de telefoonweg Stichting Omroep Ede - PBO (VERSIE 02)

Nadere informatie

RTV Borne. Jaarverslag 2016

RTV Borne. Jaarverslag 2016 Inhoud Missie en werkwijze... 1 Bestuur en organisatie... 1 Activiteiten... 1 Het Programmabeleid Bepalend Orgaan (PBO) en het programmavoorschrift... 3 Bereikscijfers... 4 Missie en werkwijze De missie

Nadere informatie

Goed voor Gennep. Stichting Multimediale Omroep Gennep Pagina 1

Goed voor Gennep. Stichting Multimediale Omroep Gennep Pagina 1 Goed voor Gennep 4 oktober 2007 Stichting Multimediale Omroep Gennep Pagina 1 Welkom op onze infoavond! Stichting Multimediale Omroep Gennep (SMOG) 4 oktober 2007 Stichting Multimediale Omroep Gennep Pagina

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Neerijnen

Raadsvoorstel. Neerijnen Raadsvoorstel Aan : De gemeenteraad Datum vergadering : 5 februari 2015 Agenda nummer : 2015-1-18283 Portefeuillehouder : Burgemeester L.H.M. van Ruijven-van Leeuwen Onderwerp : Aanwijzen Stichting Regio

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Raadsvoorstelbetreft Een sterke stad verdient een sterke lokale publieke

gemeente Eindhoven Raadsvoorstelbetreft Een sterke stad verdient een sterke lokale publieke gemeente Eindhoven Sector Communicatie Raadsnummer 09. R3034. OOI Inboeknummer o9bstoo53a Beslisdatum B&W a4 maart 2009 Dossiernummer 9I3.I53 Raadsvoorstelbetreft Een sterke stad verdient een sterke lokale

Nadere informatie

*Z00CC423429* documentnr.: INT/C/15/14761 zaaknr.: Z/C/14/14652

*Z00CC423429* documentnr.: INT/C/15/14761 zaaknr.: Z/C/14/14652 *Z00CC423429* documentnr.: INT/C/15/14761 zaaknr.: Z/C/14/14652 Raadsvoorstel Onderwerp : Advies aan Commissariaat voor de Media voor toewijzing van een zendvergunning aan een lokale omroep Datum college

Nadere informatie

RTV Goeree-Overflakkee

RTV Goeree-Overflakkee RTV Goeree-Overflakkee Plan van aanpak april 2013 Een gezamenlijk initiatief van Stichting Radio Superstar en Stichting Regionaal mediaplatform Goeree-Overflakkee Inleiding De samensmelting van de 4 gemeenten

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer ZKZ za Mevr. Z.S.A. Aleksic (035)

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer ZKZ za Mevr. Z.S.A. Aleksic (035) Wijchense Omroep T.a.v. het bestuur Postbus 169 6600 AD WIJCHEN Datum Onderwerp 7 augustus 2007 Besluit zendtijdtoewijzing Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer ZKZ-004627-za Mevr. Z.S.A.

Nadere informatie

Opgesteld door: Stichting Lokale Omroep Midden Nederland B.V. (hierna: Midland FM) Molenstraat 35 B

Opgesteld door: Stichting Lokale Omroep Midden Nederland B.V. (hierna: Midland FM) Molenstraat 35 B MISSIE EN VISIE 2013-2015 CONTACTGEGEVENS Opgesteld door: Organisatie: Stichting Lokale Omroep Midden Nederland B.V. (hierna: Midland FM) Adres: Molenstraat 35 B Postcode, Plaats: 3927 AC RENSWOUDE Telefoonnummer:

Nadere informatie

OLON BEREIKSONDERZOEK RTV Zaanstreek Lisette Kruizinga de Vries & Ralph Sluis Juni OLO030

OLON BEREIKSONDERZOEK RTV Zaanstreek Lisette Kruizinga de Vries & Ralph Sluis Juni OLO030 OLON BEREIKSONDERZOEK RTV Zaanstreek Lisette Kruizinga de Vries & Ralph Sluis Juni 2019 1903OLO030 Achtergrond & DOELGROEP RESULTATEN RADIO Resultaten TV Resultaten Social Media OVERIGE INFORMATIEBRONNEN

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 12 DECEMBER 2017

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 12 DECEMBER 2017 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 12 DECEMBER 2017 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester Baas, de wethouders Luyckx en Struijlaart, secretaris Schadé en loco-secretaris Slagter

Nadere informatie

DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA

DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA LINQ MEDIA Adverteren via de streekomroep LINQ MEDIA Een radioadvertentie verdwijnt niet in de afvalbak of kattenbak, adverteer op LINQ MEDIA voor méér exposure

Nadere informatie

Bij brieven van 19 maart 2015 geven Streekomroep en BLOS aan voornemens zijn te fuseren.

Bij brieven van 19 maart 2015 geven Streekomroep en BLOS aan voornemens zijn te fuseren. 7, ^ j Raadsvoorstel Vergadering d.d. 31 mei 2016 Agendapunt: 10. R 16-20 Datum B&W 19 april 2016 Portefeuillehouder ATH DoGument-nr Opsteller pkolũl Fusie Streekomroep met BLOS Voorgesteld wordt aan het

Nadere informatie

Economisch hart van de Kempen *R *

Economisch hart van de Kempen *R * Economisch hart van de Kempen *R2013.038* Nummer : R2013.038/Z120000763 Onderwerp : Aanwijzing lokale publieke media-instelling Aan de raad Samenvatting Zowel Stichting Streekomroep De Kempen als Stichting

Nadere informatie

Informatie Klokradio. Commissariaat voor de Media Postbus BK HILVERSUM. Nieuw-Lekkerland, 23 mei 2017

Informatie Klokradio. Commissariaat voor de Media Postbus BK HILVERSUM. Nieuw-Lekkerland, 23 mei 2017 Klipperstraat 2a 2957 EM Nieuw-Lekkerland Tel: 0184 68 24 22 email: info@klokradio.nl www.klokradio.nl Rabobank NL98 RABO 036 17 42 428 KvK nummer 41120414 BTW nr. NL 8023.20.946.B01 Commissariaat voor

Nadere informatie

Bestuursverslag Organisatie. Redactioneel. April 2018

Bestuursverslag Organisatie. Redactioneel. April 2018 Organisatie Bij besluit van het Commissariaat van de Media d.d. 11 juni 2013 is de Stichting Omroeporganisatie Bollenstreekomroep aangewezen als lokale publieke media-instelling in de gemeenten Noordwijk,

Nadere informatie

document Doorlopende subsidie aanvraag, 2015 Verzoek definitieve subsidievaststelling 2013

document Doorlopende subsidie aanvraag, 2015 Verzoek definitieve subsidievaststelling 2013 BTW 802529987 B 01 website: www.merweradio.nl KvK 41120687 e-mail : merwertv@hotmail.com E-Mail document Doorlopende subsidie aanvraag, 2015 Verzoek definitieve subsidievaststelling 2013 Aan: B&W, de leden

Nadere informatie

PS2008WMC20-1 - : adviesaanvraag inzake zendtijdtoewijzing regionale omroep. Ontwerpbesluit pag. 3. Toelichting pag. 5

PS2008WMC20-1 - : adviesaanvraag inzake zendtijdtoewijzing regionale omroep. Ontwerpbesluit pag. 3. Toelichting pag. 5 PS2008WMC20-1 - College van Gedeputeerde Staten statenvoorstel Datum : 9 september 2008 Nummer PS : PS2008WMC20 Afdeling : ECV Commissie : WMC Registratienummer : 2008INT226727 Portefeuillehouder : Raven

Nadere informatie

ECSD/U201400750 Lbr. 14/025

ECSD/U201400750 Lbr. 14/025 Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad informatiecentrum tel. (070) 373 8393 betreft Aandachtspunten voor gemeentelijk mediabeleid uw kenmerk ons kenmerk ECSD/U201400750 Lbr. 14/025 bijlage(n)

Nadere informatie

WESTFRIESLAND PACT DOOR!

WESTFRIESLAND PACT DOOR! WESTFRIESLAND PACT DOOR! Intentieverklaring Pact van Westfriesland 2.0 De colleges en de raden van de zeven Westfriese gemeenten: Hebben tot gezamenlijk doel dat: In 2022 de inwoners van Westfriesland

Nadere informatie

LTA ja: Maand Jaar LTA nee: Niet op LTA

LTA ja: Maand Jaar LTA nee: Niet op LTA Raadsvoorstel Onderwerp Media-aanwijzing lokale omroep OOG Steller/telnr. M. van der Heide/ T. Rietsema Bijlagen 4 Classificatie Portefeuillehouder P. de Rook Raadscommissie Langetermijn agenda (LTA) Raad

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. 22 februari januari Middelen

RAADSVOORSTEL. 22 februari januari Middelen RAADSVOORSTEL Agendapunt Raad Voorstelnummer Datum 22 februari 2018 454713 16 januari 2018 Afdeling Middelen Onderwerp Programma Advies Commissariaat voor de Media inzake lokale publieke media-instelling

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Schuldhulpmaatje West-Friesland

Jaarverslag 2016 Schuldhulpmaatje West-Friesland Jaarverslag 2016 Schuldhulpmaatje West-Friesland Inhoud: Hulpvragers Maatjes Coördinatoren Sponsors Financiën Bestuur Toekomst Namens het bestuur mag ik u verslag uitbrengen van de activiteiten van Schuldhulpmaatje-WF

Nadere informatie

Standaardvragenlijst Bereiksonderzoek Lokale Omroep

Standaardvragenlijst Bereiksonderzoek Lokale Omroep INTRODUCTIE Voor dit onderzoek zijn wij geïnteresseerd in uw gebruik van radio en televisie. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking! 1. Wat zijn de 4 cijfers van uw postcode? BLOK 1 : Radio 2. Luistert

Nadere informatie

gezien de aanvraag tot aanwijzing van SLOAD als lokale publieke media-instelling voor de gemeente Aalten, bij brief van 15 augustus 2016;

gezien de aanvraag tot aanwijzing van SLOAD als lokale publieke media-instelling voor de gemeente Aalten, bij brief van 15 augustus 2016; Besluit Kenmerk: 667070/687083 Betreft: Aanwijzing van Stichting Lokale Omroep Aalten Dinxperlo (hierna: SLOAD) als lokale publieke media-instelling voor de gemeente Aalten en afwijzing van de aanwijzingsaanvraag

Nadere informatie

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze Altijd in de buurt Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers

Nadere informatie

Stichting Streekomroep Weert

Stichting Streekomroep Weert Stichting Streekomroep Weert Jaarverslag 2015 Colofon Dit document geeft een impressie van de activiteiten van de Stichting Streekomroep Weert. Voor financiële details wordt verwezen naar het financieel

Nadere informatie

Wat vinden kijkers en luisteraars van de Omroep Organisatie Groningen?

Wat vinden kijkers en luisteraars van de Omroep Organisatie Groningen? Wat vinden kijkers en luisteraars van de Omroep Organisatie Groningen? Marjolein Kolstein Juli 2017 www.os-groningen.nl BASIS VOOR BELEID Inhoud Samenvatting 2 1. Inleiding 3 1.1 Aanleiding van het onderzoek

Nadere informatie

WESTFRIESLAND PACT DOOR!

WESTFRIESLAND PACT DOOR! WESTFRIESLAND PACT DOOR! Intentieverklaring Pact van Westfriesland 2.0 De colleges en de raden van de zeven Westfriese gemeenten: Hebben tot gezamenlijk doel om: De intensieve en constructieve samenwerking

Nadere informatie

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN APPLEFIELD : THE BEST LOCAL DEALS! Applefield brengt uw product of dienst tot leven door gebruik te maken van video aanbiedingen in plaats van statische teksten en

Nadere informatie

Media-aanbodbeleid 2017 (concept)

Media-aanbodbeleid 2017 (concept) Pbo van Stichting Omroep Ede telefoon 0318-811 999 tst. 109 e-mail bestuur@omroepede.nl bezoek Molenstraat 45 (ingang Telefoonweg) 6711 AW Ede Media-aanbodbeleid 2017 (concept) ALGEMEEN Doelstellingen

Nadere informatie

Toelichting Raad zaaknummer 48672

Toelichting Raad zaaknummer 48672 Toelichting Raad zaaknummer 48672 1. Aanleiding Van het Commissariaat voor de Media is een adviesaanvraag ontvangen in verband met de toewijzing van een zendvergunning aan een lokale omroep. Bij het Commissariaat

Nadere informatie

RTV Stichtse Vecht. Jaarverslag 2015

RTV Stichtse Vecht. Jaarverslag 2015 Voorwoord Als bestuur kijken we terug op het jaar 2015 als een jaar van storm en zwaar weer. Maar ook een jaar van overleven, overwinnen en verder bouwen aan een missie; is een lokale media-instelling

Nadere informatie

Standaardvragenlijst Bereiksonderzoek Lokale Omroep

Standaardvragenlijst Bereiksonderzoek Lokale Omroep INTRODUCTIE Voor dit onderzoek zijn wij geïnteresseerd in uw gebruik van radio en televisie. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking! 1. Wat zijn de 4 cijfers van uw postcode? BLOK 1 : Radio 2. Luistert

Nadere informatie

Projectplan Lokale Mediavoorziening Gemeente Beesel

Projectplan Lokale Mediavoorziening Gemeente Beesel Projectplan Lokale Mediavoorziening Gemeente Beesel Colofon T.b.v. Auteur Gemeente Beesel Tanja Clercx / Jan Mooren Datum Versie 1.01 Rechten RTV Roermond 2014 Status Definitief Aantal Pagina s Projectplan

Nadere informatie

gezien de adviezen van de gemeenteraden van Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Molenwaard en Sliedrecht;

gezien de adviezen van de gemeenteraden van Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Molenwaard en Sliedrecht; Besluit Kenmerk: 604635/616610 Betreft: Besluit aanwijzing lokale publieke media-instelling voor de gemeenten Molenwaard, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. Het Commissariaat voor de Media,

Nadere informatie

-7- Omroep Houten DEF. CONCEPT. Resultaten onderzoek 2015 In opdracht van de gemeente. Projectnummer Juli 2015 Rianne van Beek MSc Laurette Haas

-7- Omroep Houten DEF. CONCEPT. Resultaten onderzoek 2015 In opdracht van de gemeente. Projectnummer Juli 2015 Rianne van Beek MSc Laurette Haas -7- Omroep Houten DEF. CONCEPT Resultaten onderzoek 2015 In opdracht van de gemeente Houten Projectnummer 20121 Juli 2015 Rianne van Beek MSc Laurette Haas Inhoudsopgave Achtergrond Conclusies en overwegingen

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer Brief, d.d. 24 november ZKZ rs R.J. van der Schagt (035)

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer Brief, d.d. 24 november ZKZ rs R.J. van der Schagt (035) Stichting Omroep Metropool T.a.v. het bestuur Reinier Kloegstraat 20 3191 XC HOOGVLIET ROTTERDAM Datum Onderwerp 29 juni 2004 Zendtijdtoewijzing Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer Brief,

Nadere informatie

S P O N S O R P A K K E T T E N

S P O N S O R P A K K E T T E N S P O N S O R P A K K E T T E N WORDT UW ORGANISATIE OOK: VRIEND VAN DE LOS OVER DE LOS De Lokale Omroep Spakenburg is al sinds 1991 bezig met het maken van radio. In 1993 kwam hier ook televisie bij.

Nadere informatie

gemeente Eindhoven De subsidieovereenkomst met E-TV (Studio040) van 2009 benoemt de volgende voorwaarden, die als maatstaf voor succes kunnen gelden:

gemeente Eindhoven De subsidieovereenkomst met E-TV (Studio040) van 2009 benoemt de volgende voorwaarden, die als maatstaf voor succes kunnen gelden: A gemeente Eindhoven EVALUATIE STUDIO 040 De subsidieovereenkomst met E-TV (Studio040) van 2009 benoemt de volgende voorwaarden, die als maatstaf voor succes kunnen gelden: minimaal 1300 minuten televisie

Nadere informatie

Stichting Regionaal Media Centrum Twente 1

Stichting Regionaal Media Centrum Twente 1 Inhoud Missie en werkwijze... 1 Wat doen we regionaal en wat doen we lokaal... 2 Organisatie... 2 Uitgangspunten van de organisatie: bestuurlijk organigram... 3 Personeelsbeleid... 3 Redactioneel: Realisatie

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Heerhugowaard a Life

Jaarverslag 2014. Heerhugowaard a Life Jaarverslag 2014 Heerhugowaard a Life Inleiding Ook dit jaar ligt er weer een jaarverslag over Heerhugowaard A Life vóór u. In dit verslag kunt u lezen hoe het de omroep en onze verschillende afdelingen

Nadere informatie

Almeerse Omroep Stichting AOS niet eens met informatie verstrekking naar de Gemeenteraad. Donderdag a.s. bespreekt de Gemeenteraad welke van de twee

Almeerse Omroep Stichting AOS niet eens met informatie verstrekking naar de Gemeenteraad. Donderdag a.s. bespreekt de Gemeenteraad welke van de twee Almeerse Omroep Stichting AOS niet eens met informatie verstrekking naar de Gemeenteraad. Donderdag a.s. bespreekt de Gemeenteraad welke van de twee kandidaten, Media036 of AOS, aan het Commissariaat voor

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. 23 februari Middelen januari 2017 Nieuwe streekomroep. Bedrijfsvoering

RAADSVOORSTEL. 23 februari Middelen januari 2017 Nieuwe streekomroep. Bedrijfsvoering RAADSVOORSTEL Agendapunt Raad 23 februari 2017 Afdeling Middelen Voorstel nummer Datum Onderwerp 143023 17 januari 2017 Nieuwe streekomroep Programma Bedrijfsvoering Inlichtingen bij Telefoonnummer E-mailadres

Nadere informatie

PROGRAMMABELEID. 1 Programmabeleidbepalend Orgaan Lokale Omroep Gennep en Omstreken (Omroep Maasduinen, voorheen NimaRTV) 1.

PROGRAMMABELEID. 1 Programmabeleidbepalend Orgaan Lokale Omroep Gennep en Omstreken (Omroep Maasduinen, voorheen NimaRTV) 1. 1 1. Inleiding Ter voldoening aan de verplichting op grond van de Mediawet (art. 2.61, 2 e lid sub b) en de eigen statutaire bepalingen van de Lokale Omroep Gennep en Omstreken heeft het omroepbestuur

Nadere informatie

Gemeente jn Bergen op Zooth 1 9 DEC 2007

Gemeente jn Bergen op Zooth 1 9 DEC 2007 Gemeente jn Bergen op Zooth 1 9 DEC 2007 Onderwerp Nummer voorstel Datum voorstel Contactpersoon Contactpersoon Email Contactpersoon Telefoon Programmanaam en nummer Advies zendmachtiging lokale omroep

Nadere informatie

vernieuwingsconvenant VNG-OLON afspraken voor een duurzame, effectieve en efficiënte lokale omroepsector

vernieuwingsconvenant VNG-OLON afspraken voor een duurzame, effectieve en efficiënte lokale omroepsector vernieuwingsconvenant VNG-OLON afspraken voor een duurzame, effectieve en efficiënte lokale omroepsector doelstelling convenant verhoging maatschappelijke toegevoegde waarde van lokale omroepsector binnen

Nadere informatie

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure voor minder geld

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure voor minder geld Altijd in de buurt Adverteren via de lokale omroep: méér exposure voor minder geld Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars

Nadere informatie

Aan: de gemeenteraad Vergadering: 09 februari 2015

Aan: de gemeenteraad Vergadering: 09 februari 2015 Aan: de gemeenteraad Vergadering: 09 februari 2015 Onderwerp: Aanvraag zendmacht lokale omroep 2015-2020 Agendapunt: STATUS RAADSVOORSTEL - Besluit - Commissie en Raad (1) Uw raad wordt voorgesteld te

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Onderwerp: Lokale media-instelling Datum: 5 juni 2019 Agendapunt: 6 Behandeling: Besluitvormend

Raadsvoorstel. Onderwerp: Lokale media-instelling Datum: 5 juni 2019 Agendapunt: 6 Behandeling: Besluitvormend Raadsvoorstel Onderwerp: Lokale media-instelling Datum: 5 juni 2019 Agendapunt: 6 Behandeling: Besluitvormend Portefeuillehouder(s): Wethouder Dijkhuis Steller: Rixt Vellenga r.vellenga@hethogeland.nl

Nadere informatie

Jaarverslag Heerhugowaard A Life

Jaarverslag Heerhugowaard A Life 2015 Jaarverslag Heerhugowaard A Life Heerhugowaard A Life 1-6-2016 Inleiding Ook dit jaar ligt er weer een jaarverslag over Heerhugowaard A Life vóór u. In dit verslag kunt u lezen hoe het de omroep en

Nadere informatie

CONVENANT VIJFJAREN AFSPRAKEN BEKOSTIGING LOKALE PUBLIEKE MEDIA-INSTELLING RTV KRIMPENERWAARD DOOR GEMEENTE KRIMPENERWAARD

CONVENANT VIJFJAREN AFSPRAKEN BEKOSTIGING LOKALE PUBLIEKE MEDIA-INSTELLING RTV KRIMPENERWAARD DOOR GEMEENTE KRIMPENERWAARD CONVENANT VIJFJAREN AFSPRAKEN BEKOSTIGING LOKALE PUBLIEKE MEDIA-INSTELLING RTV KRIMPENERWAARD DOOR GEMEENTE KRIMPENERWAARD 2016-2020. Ondergetekenden: De gemeente Krimpenerwaard, te dezen gelet op artikel

Nadere informatie

RTV SLOGO de lokale omroep voor Goeree Overflakkee!

RTV SLOGO de lokale omroep voor Goeree Overflakkee! RTV SLOGO de lokale omroep voor Goeree Overflakkee! Agenda: - Opening - Even voorstellen - Missie, Visie, Taken en Doelen - Media afdelingen - Financiën - Algemene informatie - Vragen stellen Even voorstellen.

Nadere informatie

gelet op de artikelen 2.61 tot en met 2.69 van de Mediawet 2008; gelet op het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht (hierna: Awb);

gelet op de artikelen 2.61 tot en met 2.69 van de Mediawet 2008; gelet op het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht (hierna: Awb); Besluit Kenmerk: 602184/615498 Betreft: Aanwijzing van Stichting Zoetermeer FM als lokale publieke media-instelling voor de gemeente Zoetermeer en afwijzing aanwijzingsaanvraag van Stichting Stadsradio

Nadere informatie

Stichting SQPN Jaarverslag voor 2010

Stichting SQPN Jaarverslag voor 2010 Stichting SQPN Jaarverslag voor 2010 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 4 Publiciteit... 5 Externe Contacten... 5 Interne Organisatie... 5 Conclusies en aanbevelingen... 6 Stichting SQPN - Jaarverslag

Nadere informatie

Media-aanbodbeleid 2018

Media-aanbodbeleid 2018 Pbo van Stichting Omroep Ede telefoon 0318-811 999 tst. 109 e-mail bestuur@omroepede.nl bezoek Molenstraat 45 (ingang Telefoonweg) 6711 AW Ede Media-aanbodbeleid 2018 ALGEMEEN Doelstellingen media-aanbodbeleid

Nadere informatie

Bestuursverslag 2015 RTV Kanaal30. Algemeen

Bestuursverslag 2015 RTV Kanaal30. Algemeen Bestuursverslag 2015 RTV Kanaal30 Algemeen De Stichting Lokale Omrop stelt zich ten doel : a. een omroepprogramma te verzorgen dat is gericht op de bevrediging van de in de gemeenten Tytsjerksteradiel

Nadere informatie

RECLAME MOGELIJKHEDEN

RECLAME MOGELIJKHEDEN RECLAME MOGELIJKHEDEN Versie 1.0 Gijsbert Schrijvers g.schrijvers@rtvkatwijk.nl Inhoud 1. Inleiding... 3 MEDIA BIJ RTV KATWIJK... 4 Kabelkrant... 4 Mogelijkheden op Kabelkrant... 4 Under en overscan berekeningen...

Nadere informatie

strekking van de regeling

strekking van de regeling Besluit van het Commissariaat voor de Media van 3 juli 2012 houdende beleidsregels omtrent lokaal publiek media-aanbod voor twee of meer gemeenten (Beleidsregels lokaal publiek media-aanbod voor twee of

Nadere informatie

Meerjaren Beleidsplan Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee SLOGO 2013-2017

Meerjaren Beleidsplan Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee SLOGO 2013-2017 Meerjaren Beleidsplan Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee SLOGO 2013-2017 Meerjaren Beleidsplan SLOGO 21-10-12 / Rev. A 02-04-13 Pagina 1 Inhoudsopgave: Blz. 1. Inleiding 3 2. Geschiedenis 4 3.

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer JuZa ibo mr. I.M. Borninkhof-Slabbers (035)

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer JuZa ibo mr. I.M. Borninkhof-Slabbers (035) Stichting Omroep Limburg Postbus 94 6200 AB MAASTRICHT Datum Onderwerp 6 juni 2002 periodieke controle / sanctiebesluit Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer JuZa-002004-ibo mr. I.M. Borninkhof-Slabbers

Nadere informatie

Eerste Kamer der Staten-Generaal

Eerste Kamer der Staten-Generaal Eerste Kamer der Staten-Generaal I Vergaderjaar 2016-2017 34 264 Wijziging van de Mediawet 2008 in verband met het toekomstbestendig maken van de publieke mediadienst W BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN

Nadere informatie

2. GEVRAAGDE BESLISSING:

2. GEVRAAGDE BESLISSING: *Z00E4962E38* Voorstel voor de gemeenteraad Voorstelnummer 323 Directeur: mevr. S. van Heeren Behandelend ambtenaar F.A. de Ruijter Zaaknummer Z.15-15691 Datum: 16 februari 2016 Afdeling Maatschappelijke

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer ZKZ za Mevr. Z.S.A. Aleksic (035)

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer ZKZ za Mevr. Z.S.A. Aleksic (035) Stichting Omroep Hoeksche Waard t.a.v. het bestuur Biezenbloker 20 3297 GL PUTTERSHOEK Datum Onderwerp 14 juni 2005 Besluit zendtijdtoewijzing Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer ZKZ-003581-za

Nadere informatie

Dichtbij Actueel Verbindend

Dichtbij Actueel Verbindend Dichtbij Actueel Verbindend L1mburg L1mburg Op zoek naar een groot bereik in Limburg? L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk

Nadere informatie

Beleidsnota Stichting Lokale Omroep Ridderkerk pagina 1 / 8 BELEIDSPLAN STICHTING LOKALE OMROEP RIDDERKERK

Beleidsnota Stichting Lokale Omroep Ridderkerk pagina 1 / 8 BELEIDSPLAN STICHTING LOKALE OMROEP RIDDERKERK Beleidsnota Stichting Lokale Omroep Ridderkerk pagina 1 / 8 BELEIDSPLAN STICHTING LOKALE OMROEP RIDDERKERK Voorwoord Volgend op het eerder opgestelde beleidsplan voor Radio Ridderkerk (de roepnaam van

Nadere informatie

RTV Stichtse Vecht. Jaarverslag 2016

RTV Stichtse Vecht. Jaarverslag 2016 Voorwoord In 2016 is er een hoop gebeurd binnen de lokale omroep. Vanuit de OLON/NLPO onze is er gestreefd om nu eindelijk te komen tot de vorming van een streekomroep. Dit heeft geresulteerd in diverse

Nadere informatie

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN [ ]

BELEIDSPLAN [ ] BELEIDSPLAN [2017 2021] www.1almere.nl Stichting 1Almere Simon van Collemstraat 130 1325 PR ALMERE E-mail: info@1almere.nl Telefoon: 06 28 166 28 7 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Een innovatieve toekomst

Nadere informatie

Meerjarenbeleidsplan Stichting RTVI Zaanstreek

Meerjarenbeleidsplan Stichting RTVI Zaanstreek Meerjarenbeleidsplan Stichting RTVI Zaanstreek 2016-2020 Studio: Molenwerf 42,1541 WR Koog aan de Zaan Telefoon: 075 6706106 Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. De producten van RTVI Zaanstreek...

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer ZKZ za Mevr. Z.S.A. Aleksic (035)

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer ZKZ za Mevr. Z.S.A. Aleksic (035) Stichting Omroep Voorne T.a.v. het bestuur Postbus 58 3220 AB HELLEVOETSLUIS Datum Onderwerp 11 mei 2006 Besluit aanvraag zendtijdtoewijzing Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer ZKZ-002342-za

Nadere informatie

De voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal Postbus EA..DEN HAAG. Datum 23 november 2016 Lokale publieke omroep. 1.

De voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal Postbus EA..DEN HAAG. Datum 23 november 2016 Lokale publieke omroep. 1. >Retouradres Postbus 16375 2500 BJ Den Haag De voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal Postbus 20017 2500 EA..DEN HAAG Media en Creatieve Industrie Rijnstraat 50 Den Haag Postbus 16375 2500

Nadere informatie

Eerste Kamer der Staten-Generaal

Eerste Kamer der Staten-Generaal Eerste Kamer der Staten-Generaal 1 Vergaderjaar 2016 2017 34 264 Wijziging van de Mediawet 2008 in verband met het toekomstbestendig maken van de publieke mediadienst W BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN

Nadere informatie

Goed voor Gennep SAMENWERKINGSVOORSTEL LOGO & SMOG 2.0 STICHTING MULTIMEDIALE OMROEP GENNEP

Goed voor Gennep SAMENWERKINGSVOORSTEL LOGO & SMOG 2.0 STICHTING MULTIMEDIALE OMROEP GENNEP Goed voor Gennep SAMENWERKINGSVOORSTEL LOGO & SMOG 2.0 STICHTING MULTIMEDIALE OMROEP GENNEP De voornaamste doelstelling van de SMOG is om de lokale omroep in onze gemeente een kwaliteitsimpuls te geven,

Nadere informatie

Regeling subsidie lokale media gemeente Oisterwijk 2016

Regeling subsidie lokale media gemeente Oisterwijk 2016 Regeling subsidie lokale media gemeente Oisterwijk 2016 Datum vaststelling 15 september 2015 Datum publicatie Datum inwerkingtreding 1 oktober 2015 Geldigheidsduur Kalenderjaar 2016 Juridische grondslag

Nadere informatie

Crossmediale Content Classificatie (CCC), Informatie, Cultuur, Educatie en Amusement (ICEA) en wegingscriteria versie nov 2017

Crossmediale Content Classificatie (CCC), Informatie, Cultuur, Educatie en Amusement (ICEA) en wegingscriteria versie nov 2017 100 NON FICTIE Media-aanbod dat als hoofddoel heeft om te informeren of te educeren en dat gebaseerd is op ware gebeurtenissen en feiten. Kinderprogrammering Media-aanbod dat bestaat uit het brengen van

Nadere informatie

SPEECH SHULA PREMIEREDINER 2015

SPEECH SHULA PREMIEREDINER 2015 SPEECH SHULA PREMIEREDINER 2015 Al jarenlang beginnen dit soort speeches van televisiebazen met de constatering dat het medialandschap en het kijkgedrag snel veranderen. En wordt er meestal gelijk door

Nadere informatie

Doel van deze brief: Het college van Gedeputeerde Staten verzoekt de leden van Provinciale Staten om:

Doel van deze brief: Het college van Gedeputeerde Staten verzoekt de leden van Provinciale Staten om: STATENBRIEF Onderwerp: uitbrengen gemotiveerd advies aan het Commissariaat voor de Media over de aanvraag van Omroep Gelderland inzake artikel 2.62, tweede lid van de Mediawet 2008 en een bereidverklaring

Nadere informatie