FMT maakt werk van leegstand

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FMT maakt werk van leegstand"

Transcriptie

1

2 FMT maakt werk van leegstand Wij hebben een landelijke dekking en zijn 24/7 bereikbaar Als vastgoedeigenaar weet u dat een goede invulling van leegstaand vastgoed essentieel is voor de toekomst van uw pand of terrein. De waarde van uw vastgoed behouden, vandalisme tegengaan, opbrengsten blijven genereren vanuit uw vastgoed, veiligheid en leefbaarheid waarborgen Wat uw belangrijkste doelstellingen ook zijn, FMT maakt er werk van. Wij staan voor een verantwoorde, zinvolle invulling van leegstaand vastgoed. We zijn gespecialiseerd in flexibel beheer en beveiliging van bedrijfsonroerend goed, herstructureringsprojecten, maatschappelijk vastgoed, ontwikkellocaties en omgevingsgebieden, zoals parkeerterreinen.

3 FMT maakt werk van uw vraagstuk FMT is onderdeel van VPS Group. Deze internationale organisatie werkt vanuit een hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en is gespecialiseerd in beheer en beveiliging van leegstaand onroerend goed. Vastgoedbeveiliger VPSitex en ondernemersnetwerk Young Startup maken als zelfstandige labels deel uit van FMT. Wij helpen u graag met een passende oplossing op het gebied van: Tijdelijk beheer van bedrijfsonroerend goed Tijdelijk beheer van herstructureringswijken Tijdelijk beheer van maatschappelijk vastgoed Tijdelijk beheer van ontwikkellocaties Creëren van pop-up galerieën Commerciële exploitatie van parkeerterreinen Beveiliging & bewaking Van kantoorgebouwen tot bedrijfshallen, van kerken tot kastelen, van woonwijken tot herontwikkelgebieden: ieder object is uniek. FMT biedt voor ieder vraagstuk een oplossing die recht doet aan het pand of het gebied. Soms spelen maatschappelijke belangen daarbij een grote rol en een andere keer zijn financiële aspecten hoofdzaak. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden maatwerkoplossingen voor het hele leegstandsegment, die uw onroerend goed 24 uur per dag, 7 dagen per week beschermen tegen de negatieve gevolgen van leegstand. Om dicht bij uw projecten te zijn en te allen tijde snel te kunnen anticiperen, werken wij vanuit een hoofdkantoor in Den Haag en regiovestigingen verspreid over Nederland.

4 FMT maakt werk van klanttevredenheid Een optimale oplossing vinden voor uw leegstaand vastgoed staat bij FMT voorop. Uiteraard zorgen we er daarbij graag voor dat u tevreden bent over ons werk. Alle zorg uit handen Door de uitgebreide kennis en ervaring die wij in de afgelopen twintig jaar hebben opgedaan, kunnen wij u een zeer compleet dienstenpakket bieden: van advisering op het gebied van complexe leegstandkwesties tot de feitelijke uitvoering van tijdelijk beheer. We nemen u alle zorg uit handen en gaan daarin behoorlijk ver. Zo laveren we moeiteloos tussen verschillende belanghebbenden, nemen we naast klein technisch onderhoud desgewenst ook zaken van u over als beveiliging, bewaking en ontruiming en organiseren we zelfs buurtevenementen om de buurtparticipatie te vergroten. Zorgvuldige selectie tijdelijke gebruikers Wij zijn ons ervan bewust dat de kwaliteit van onze dienstverlening voor een groot deel wordt bepaald door onze tijdelijke gebruikers. Daarom selecteren wij deze ondernemers, kunstenaars en bewoners zorgvuldig tijdens een intakegesprek. Op basis van onze adviezen en uw doelstellingen stellen we passende selectiecriteria samen om tijdelijke gebruikers te screenen. Indien gewenst kunt u, voordat we overgaan tot plaatsing, kennismaken met de tijdelijke gebruikers.

5 Altijd maatwerk Ieder vastgoedobject is uniek. Daarom leveren wij altijd maatwerk. Op basis van onder andere de duur van de leegstand, de aard van het pand, andere belanghebbenden en uiteraard uw wensen en doelstellingen, ontwikkelen we een oplossing op maat voor u. Gedurende de periode van het leegstandbeheer houden we u op de hoogte van de voortgang door middel van periodieke rapportages. Ook kunt u specifieke pandinformatie inzien in ons portal dat voor u wordt ingericht. Indien u het prettig vindt, gaan we tussentijds met u om de tafel zitten om te bekijken of onze dienstverlening (nog) voldoet aan uw wensen. Landelijke dekking & bereikbaarheid Om efficiënt te kunnen handelen, is het noodzakelijk dat wij dicht bij uw projecten zijn. Daarom beschikken wij in alle regio s waar wij actief zijn over één of meerdere vestigingen. Daarnaast kunnen wij door onze landelijke 24-uursdienst te allen tijde snel reageren op calamiteiten. Keurmerk Leegstandbeheer en Vereniging Leegstandbeheer Nederland FMT is opgenomen in het register van de stichting Keurmerk Leegstandbeheer (KLB) en voldoet daarmee aan de kwaliteitsnormen en gedragscode van deze stichting. Daarnaast is FMT initiatiefnemer en medeoprichter van de Vereniging Leegstandbeheerders Nederland (VLBN). Deze brancheorganisatie heeft als doel het bevorderen van de professionaliteit in de branche en treedt op als representatieve gesprekspartner voor politiek en maatschappij.

6 Young Startup Young Startup is ons ondernemersnetwerk voor start-ups. Met inmiddels meer dan leden bestaat Young Startup uit een grote groep representatieve ondernemers, die wij benaderen voor het tijdelijk gebruik van leegstaand vastgoed. Bovendien boren we met dit netwerk een nieuwe groep potentiële toekomstige huurders aan: deze ondernemers zijn immers de huurders van de toekomst.

7 FMT maakt werk van tijdelijk beheer Contractvormen Leegstandrisico s minimaliseren, uw rendement optimaliseren Afhankelijk van uw doelstellingen, de te verwachten periode van leegstand en de aard van het vastgoed bekijken we samen met u welke vorm van leegstandbeheer passend is. Zo kunnen we kiezen voor een bruikleen- of (tijdelijk) verhuurconcept, of een combinatie hiervan. De wet maakt onderscheid tussen verhuur en bruikleen. Bij beide vormen wordt een pand aan derden in gebruik gegeven. Bij bruikleen gebeurt dat om niet. Bij verhuur wordt om een tegenprestatie gevraagd. De contracten wij hanteren zijn juridisch getoetst en staan ten dienste van uw plannen. Bruikleen Een bruikleenovereenkomst is een flexibele contractvorm, waarbij de gebruiker geen huurder maar bruiklener van de ruimte is. Voor het in bruikleen geven van ruimtes (dit kunnen zowel woon- als werkruimtes zijn), zijn geen vergunningen vereist. De overeenkomsten worden afgesloten voor onbepaalde duur, met een korte wederzijdse opzegtermijn. Deze contractvorm zorgt voor maximale flexibiliteit. Tijdelijke verhuur op basis van de Leegstandwet De Leegstandwet maakt het mogelijk om bepaalde categorieën woningen tijdelijk te verhuren, waarbij een aantal huurbeschermingsbepalingen niet van toepassing zijn. Daarvoor is een vergunning nodig van de gemeente waarin de woonruimte ligt. In het geval van tijdelijke verhuur op basis van de Leegstandwet behoudt u huuropbrengsten, maar bent u beperkt in uw flexibiliteit, doordat er sprake is van een minimale verhuurperiode en een opzegtermijn. Het is tevens mogelijk om in de eerste fase van een traject tijdelijke huurovereenkomsten op basis van de Leegstandwet met bewoners af te sluiten, en deze in de laatste periode om te zetten in een bruikleenconstructie. Zo behoudt u zo lang mogelijk huuropbrengsten, terwijl flexibiliteit gewaarborgd is. Tijdelijke verhuur Als de aard van het vastgoed en de duur van de leegstand zich ervoor lenen, is het mogelijk om een multitenant concept in bedrijfspanden te creëren. De ruimtes worden dan op - tijdelijke basis commercieel verhuurd aan (vaak startende) ondernemers. Het voordeel van deze contractvorm is dat het huuropbrengsten oplevert. U bent wel beperkter in uw flexibiliteit dan in het geval van een bruikleenconstructie.

8 Bedrijfsonroerend goed Is uw kantoor- of bedrijfslocatie geschikt voor tijdelijk gebruik door ondernemers, kunstenaars of bewoners? Dan selecteren wij geschikte mensen met wie wij een passende overeenkomst sluiten. Deze tijdelijke gebruikers zorgen voor levendigheid in het pand en een representatieve uitstraling, houden een oogje in het zeil en beschermen uw locatie tegen de negatieve gevolgen van leegstand. Zodra u een nieuwe bestemming voor de locatie heeft gevonden, beëindigen wij de overeenkomst met de tijdelijke gebruikers. Zo is uw pand snel weer beschikbaar: leeg, ontruimd en bezemschoon. Herstructureringswijken Levendigheid en veiligheid. Ook en juist tijdens een herstructureringsproces zijn deze zaken een eerste voorwaarde voor een leefbare wijk. FMT heeft een ruime ervaring in het beheer van herstructureringswijken en kan u op verschillende manieren ondersteunen, afhankelijk van het project en uw doelstellingen. Zo organiseren we verschillende activiteiten die de bewonersparticipatie vergroten, zoals buurtbarbecues, houd-de-wijk-schoon -middagen of feestelijkheden rond de Kerstdagen. Ook op het gebied van beveiliging en bewaking kunnen wij u van dienst zijn. Dit zal vaak in de laatste fase van het traject zijn, veelal vlak voor de sloopdatum, wanneer de laatste bewoners de wijk hebben verlaten en er een vergroot risico ontstaat op bijvoorbeeld vandalisme en (koper)diefstal.

9 Maatschappelijk vastgoed Voormalige gevangenissen, schoolgebouwen, rijksmonumenten U wilt ze bewaren voor de toekomst, maar heeft er nog niet altijd een goede, blijvende bestemming voor gevonden. FMT zorgt ervoor dat het vastgoed zijn waarde behoudt, terwijl de omgeving leefbaar, schoon en veilig blijft. Daarnaast bieden wij u een optimale flexibiliteit: zodra u een nieuwe bestemming voor de locatie heeft gevonden en wij het contract met de tijdelijke gebruikers beëindigd hebben, is de locatie snel weer beschikbaar: leeg, ontruimd en bezemschoon. Ontwikkellocaties Heeft u plannen voor klein- of grootschalige gebiedsontwikkeling of stedelijke vernieuwing? Voor verschillende vastgoedeigenaren verzorgen wij het leegstandbeheer van ontwikkellocaties. Onze dienstverlening biedt de flexibiliteit die u nodig heeft, terwijl tegelijkertijd rente-, beheer- en eventuele verbouwingskosten afgedekt kunnen worden. Daarnaast minimaliseren we leegstandrisico s, zetten we het gebied op de kaart in de opmaat naar herontwikkeling en houden we de bouwkundige staat van de gebouwen in stand. Wij hanteren juridisch getoetste contracten

10 Pop-up galeries Voor sommige panden is regulier leegstandbeheer, waarbij tijdelijke gebruikers de leegstaande ruimte benutten, geen optie. Een tijdelijke galerie is dan vaak een prima en praktisch alternatief. Met behulp van ons netwerk aan galeriehouders en kunstenaars worden zichtbare, lege verdiepingen ingericht als tijdelijke galerie. De invulling is eenvoudig te realiseren en weer te verwijderen en een positieve uitstraling van uw pand is gegarandeerd. Bovendien biedt een tijdelijke galerie juridische bescherming tegen kraak en bent u niet gemoeid met kosten om het pand weer geschikt te maken voor een nieuwe huurder of koper.

11 Beveiliging en bewaking Is uw pand niet geschikt voor tijdelijk beheer door bewoners of ondernemers, maar wilt u het wel beschermen tegen kraak, vandalisme en diefstal? Of wilt u een pop-up galerie, kantoorpand of ontwikkellocatie extra laten beveiligen? Dan kan onze beveiligingstak VPSitex u uitstekend van dienst zijn. VPSitex is gespecialiseerd in beveiliging van leegstaand onroerend goed en maakt daarbij gebruik van onder andere innovatieve, eigen gepatenteerde alarmsystemen, camerabewaking, stalen panelen en beveiligingsdeuren. Daarnaast werkt VPSitex met goed opgeleide bewakingsprofessionals, die op locatie de veiligheid kunnen waarborgen. Exploitatie parkeerterreinen In sommige gevallen is het mogelijk om de eventueel aanwezige parkeerplaatsen bij panden tijdelijk te exploiteren. Leegstaande parkeerterreinen kunnen zo optimaal commercieel benut worden, met de flexibiliteit van een bruikleencontract. FMT heeft ruime ervaring met het operationele management van parkeerfaciliteiten.

12 FMT maakt werk van uw project

13 Bankgebouw Den Haag Voor CBRE Global Investors beheren we sinds juni 2012 een voormalig pand van de Nederlandsche Bank aan het Noordeinde, tegenover het werkpaleis van onze koning. Verschillende kantoorgebruikers zorgen voor een tijdelijke, representatieve invulling van dit bijzondere pand.

14 Kantoorpand Domstraat Utrecht Sinds december 2012 beheren we dit kantoorpand in hartje Utrecht. We zijn gestart met het plaatsen van twee tijdelijke kantoorgebruikers. Deze invulling was zeer succesvol, waarna wij op verzoek van de eigenaar van het pand nog 8 partijen hebben mogen huisvesten. Inmiddels zijn er in dit pand 10 kleine, startende bedrijven werkzaam, die zorgen voor een zeer representatieve uitstraling van de locatie.

15 Joegoslavië Tribunaal Scheveningen In opdracht van Het Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf (RVOB) beheren we sinds december 2011 het voormalige Joegoslaviëtribunaal. Gedurende de periode van leegstand zorgen 10 kantoorgebruikers op basis van een bruikleenovereenkomst voor bescherming, bewaking en een representatieve uitstraling van dit enorme pand.

16 Voormalig schoolgebouw Deventer In dit bijzondere voormalige schoolgebouw in Deventer zijn 7 bewoners en atelierhouders gevestigd. Zij houden de locatie en de leefomgeving levendig en zorgen voor bescherming van het pand. We beheren deze locatie sinds september 2012 in opdracht van de gemeente Deventer.

17 Herstructureringswijk Het Nieuwe Vroeger IJmuiden Vanaf oktober 2011 beheren we in opdracht van Woningbedrijf Velsen 134 eengezinswoningen in herstructureringswijk Het Nieuwe Vroeger in IJmuiden. Er wonen zo n 200 bewoners (voornamelijk studenten en starters) op basis van een tijdelijke verhuur- of bruikleenovereenkomst. Zij houden de woningen én de wijk leefbaar en levendig tot aan het moment van sloop en renovatie.

18 Herstructureringswijk Oost-Boswinkel Enschede Voor woningcorporatie De Woonplaats verzorgen wij sinds februari 2010 het leegstandbeheer in herstructureringswijk Oost-Boswinkel in Enschede. Het betreft zo n 260 woonruimtes, verdeeld over flat- en eengezinswoningen. In de woningen zijn met name studenten en starters gevestigd op basis van zowel bruikleen- als tijdelijke verhuurovereenkomsten.

19 Groot Ziekengasthuisterrein s-hertogenbosch Sinds juni 2011 beheren we deze voormalige ziekenhuislocatie in opdracht van de Vof GZG (bestaande uit Heijmans en AM Real Estate Development), in afwachting van herontwikkeling. Het betreft een gebied van ruim 5 hectare groot in hartje s-hertogenbosch. Er wonen en werken zo n 250 partijen: van studenten, webdesigners, fotografen, kledingontwerpers, architecten en beeldend kunstenaars tot een reisbureau, een chocolaterie en een advocatenkantoor. Door de tijdelijke exploitatie worden huurinkomsten gegenereerd die rente- en beheerkosten afdekken en wordt er duurzaam gebruik gemaakt van de gebouwde omgeving. Dit draagt niet alleen bij aan het behoud van de monumentale panden, maar ook aan de maatschappelijke functie die het gebied heeft. Het terrein is uitgegroeid tot een begrip in s-hertogenbosch en deze tijdelijke invulling is bekroond met de LEEGaward 2013.

20 Het Brouwershuys Rotterdam Samen met Cocon Vastgoed Management heeft FMT in juni 2013 business center Het Brouwershuys in Rotterdam geopend. De vroegere bedrijvigheid in deze echte Rotterdamse wijk met een veemarkt, het slachthuis en de Heinekenbrouwerij is doorgetrokken in de nieuwe invulling van Het Brouwershuys: een moderne plek met een industriële look waar ondernemers met plezier aan de slag gaan, waarbij naast werken en vergaderen ook ruimte is voor ontspanning. De ruimtes worden aangeboden op basis van flexibele huurcontracten. Er zijn in ruime kantoorunits en een grote vergaderruimte opgeleverd, verdeeld over zo n 484 m 2.

21 Fort Isabella Vught Fort Isabella is een monument met een bewogen geschiedenis als kazerneterrein, asielzoekerscentrum, AMA-campus en vertrekcentrum. Het ligt op een scharnierpunt tussen s-hertogenbosch en Vught en verbindt de natuurgebieden Gement en de Bossche Broek. Eigenaar van Fort Isabella is het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA). Sinds januari 2013 wordt de locatie door de COA verhuurd aan gemeente Vught. Gemeente Vught heeft vervolgens FMT ingeschakeld om het terrein tot aan het moment van herbestemming - te beheren en te exploiteren. Van diverse kantoorgebruikers en bewoners tot een yogaschool, een bakkerij, een cateraar, een thee- en koffiecafé, een modeontwerper en een bierbrouwerij: verschillende huurders zijn vertegenwoordigd op het monumentale terrein. Deze mensen zorgen voor een prachtige tijdelijke invulling van het Fort, waardoor het afgelegen gebied een populair verzamelcentrum van verschillende disciplines is geworden.

22 FMT in het kort Een representatieve en flexibele invulling van leegstaand vastgoed op basis van (tijdelijke) verhuur of bruikleen Altijd maatwerk: een professioneel plan van aanpak per project Zorgvuldige selectie van tijdelijke gebruikers Optimale flexibiliteit: binnen 5 dagen een invulling en na beëindiging een snelle oplevering Alle zorg uit handen als het gaat om operationele zaken, administratie, facturatie en calamiteiten (24/7 bereikbaar) Juridisch getoetste contracten Veiligheid en leefbaarheid: maandelijkse controlerondes, uitgebreid rapportagesysteem en speciale afdeling beveiliging en bewaking Ieder vastgoedobject is uniek. Daarom leveren wij altijd maatwerk

23 Meer weten? Wilt u meer weten over FMT, onze diensten of onze werkwijze? Neem contact met ons op, we staan u graag te woord! Bezoekadres hoofdkantoor: Dr. Kuyperstraat 9, 2514 BA Den Haag Postadres: Postbus 95358, 2509 CJ Den Haag T: F: E: info@fmt-nl.com

24 Door ons totaalpakket kunnen wij u volledig ontzorgen

25 FMT, Dit document is een uitgave van FMT. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. FMT, VPSitex en Young Startup maken onderdeel uit van VPS Group.

Leegstandbeheer van commercieel onroerend goed

Leegstandbeheer van commercieel onroerend goed Leegstandbeheer van commercieel onroerend goed Leegstandrisico s minimaliseren en uw rendement optimaliseren www.fmt-nl.com Hoe groot of hoe klein uw pand of locatie ook is, wij zorgen voor de best passende

Nadere informatie

Leegstandbeheer voor overheid en maatschappij

Leegstandbeheer voor overheid en maatschappij Leegstandbeheer voor overheid en maatschappij Leegstandrisico s en kosten minimaliseren Maatschappelijk en financieel rendement optimaliseren www.fmt-nl.com FMT maakt werk van leegstand Wordt er nuttig

Nadere informatie

OUD GEBOUW, NIEUW GEBRUIK

OUD GEBOUW, NIEUW GEBRUIK PROJECT UITGELICHT: HET GROOT ZIEKENGASTHUIS IN S-HERTOGENBOSCH OUD GEBOUW, NIEUW GEBRUIK Maakt werk van leegstand Hoofdkantoor Dr. Kuyperstraat 9 2514 BA Den Haag T: 070 335 20 30 F: 070 347 07 77 3 Oud

Nadere informatie

Een effectieve en kostenefficiënte beveiliging van uw bouwterrein

Een effectieve en kostenefficiënte beveiliging van uw bouwterrein Een effectieve en kostenefficiënte beveiliging van uw bouwterrein Tijdelijke beveiligingsoplossingen die de leegstandsrisico s minimaliseren en uw rendement optimaliseren www.fmt-nl.com FMT maakt werk

Nadere informatie

Tijdelijk beheer Pandcontrole Tijdelijke verhuur

Tijdelijk beheer Pandcontrole Tijdelijke verhuur Tijdelijk beheer Pandcontrole Tijdelijke verhuur Zekerheid door tijdelijk beheer Leegstaande kantoorpanden, scholen, winkelruimten, bedrijfspanden en woningen? Door het plaatsen van tijdelijke bewoners

Nadere informatie

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018. 2500 EA Den Haag

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018. 2500 EA Den Haag > Retouradres Postbus 20011 2500 EA Den Haag Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA Den Haag Directoraat-Generaal Wonen en Bouwen Directie Woningmarkt Turfmarkt

Nadere informatie

Woningverhuur & Leegstandbeheer

Woningverhuur & Leegstandbeheer Woningverhuur & Leegstandbeheer Inhoud Over RealVast 1 4 Verhuur & Beheer 2 Dienstverlening 5 Beheerpaketten Beheer 3 Leegstandbeheer Over RealVast RealVast is uw partner bij huur, verhuur en beheer en

Nadere informatie

In oktober 2009 zijn een aantal leegstandbeheerders een samenwerking gestart met het doel de zekerheid, kwaliteit en professionaliteit in de branche te vergroten. www.vlbn.nl www.keurmerkleegstandbeheer.nl

Nadere informatie

Gapph ontzorgt Samenheid in plaats van eenzaamheid. Tijdelijk beheer zorgvastgoed

Gapph ontzorgt Samenheid in plaats van eenzaamheid. Tijdelijk beheer zorgvastgoed Gapph ontzorgt Samenheid in plaats van eenzaamheid Tijdelijk beheer zorgvastgoed Tijdelijk beheer zorgvastgoed Gapph ontzorgt Samenheid in plaats van eenzaamheid Jong en oud wonen prettig samen. Door de

Nadere informatie

creatieve oplossing voor tijdelijke leegstand

creatieve oplossing voor tijdelijke leegstand creatieve oplossing voor tijdelijke leegstand Korte Voorhout 20 Postbus 216, 2501 ce Den Haag 070 785 4903 06 430 54 372 info@annavastgoedencultuur.nl Heeft u een leegstaand pand waarvoor u nog geen bestemming

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2014 2015 33 436 Wijziging van de Leegstandwet in verband met de verruiming van de mogelijkheden voor tijdelijke verhuur bij leegstand van gebouwen en woningen

Nadere informatie

Edvard Munchweg 18. Edvard Munchweg 18, Almere. Huurprijs: 3.650,- per maand

Edvard Munchweg 18. Edvard Munchweg 18, Almere. Huurprijs: 3.650,- per maand Edvard Munchweg 18 Huurprijs: 3.650,- per maand Kantoor 1314 BB Algemene Informatie TE HUUR: Representatieve kantoorruimte Adres: Edvard Munchweg 18 te Fraai Kantoorpand, gelegen op een zichtlocatie nabij

Nadere informatie

advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE

advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE SAMENMEERWAARDE WPM Groep staat voor ruim 20 jaar visie, kennis en ervaring op het gebied van advies, ontwikkeling

Nadere informatie

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Wonen.nl 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen Uw Verhuurmakelaar Bij de keuze voor een goede vastgoedpartner gaat u weloverwogen te werk. U kiest voor

Nadere informatie

ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN.

ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. Inhoud ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. 4 Arnoud van Raak (eigenaar ARRA Management): Door een geïntegreerde aanpak van commercieel beheer, technisch beheer en volledige administratieve

Nadere informatie

Ketelmeerstraat 192. Ketelmeerstraat 192 Lelystad. Huurprijs: vanaf 425,- per maand, exclusief BTW

Ketelmeerstraat 192. Ketelmeerstraat 192 Lelystad. Huurprijs: vanaf 425,- per maand, exclusief BTW Ketelmeerstraat 192 Huurprijs: vanaf 425,- per maand, exclusief BTW Algemene Informatie TE HUUR Representatieve kantoorruimte Adres: Ketelmeerstraat 192 te. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend,

Nadere informatie

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten Generaal Postbus 20018. 2500 EA Den Haag

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten Generaal Postbus 20018. 2500 EA Den Haag > Retouradres Postbus 20011 2500 EA Den Haag Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten Generaal Postbus 20018 2500 EA Den Haag Directoraat-Generaal Bestuur en Wonen Directie Woningmarkt Turfmarkt

Nadere informatie

Verzekering. Verzekeren van: Panden Voorraden Inventaris Rijdend materieel

Verzekering. Verzekeren van: Panden Voorraden Inventaris Rijdend materieel Beheer Bouwkundige aanpassingen o.a. sloten vervangen Sleutelbeheer Alarminstallatie, alarmopvolging Acute bewaking door beveiliging Aansluiting gas, water en licht Antikraak- of tijdelijke verhuur Seizoensgebonden

Nadere informatie

Ketelmeerstraat 192. Ketelmeerstraat 192, Lelystad. Huurprijs: vanaf 425,- per maand

Ketelmeerstraat 192. Ketelmeerstraat 192, Lelystad. Huurprijs: vanaf 425,- per maand Ketelmeerstraat 192 Huurprijs: vanaf 425,- per maand Algemene Informatie TE HUUR Representatieve kantoorruimte Adres: Ketelmeerstraat 192 te. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, niet alleen van

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Een eerste kennismaking met uw vastgoedpartner 123Wonen D u m la v Ne l n! Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen

Nadere informatie

Randstad Randstad , Almere-Stad Almere. Huurprijs: ,- per jaar

Randstad Randstad , Almere-Stad Almere. Huurprijs: ,- per jaar Randstad 22 169 Huurprijs: 43.000,- per jaar Algemene Informatie TE HUUR: Representatieve kantoorverdieping op zichtlocatie Business Campus Almere (Randstad 22) Adres: Randstad 22-169 te Almere Stad. OPPERVLAK:

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2015 2016 33 436 Wijziging van de Leegstandwet in verband met de verruiming van de mogelijkheden voor tijdelijke verhuur bij leegstand van gebouwen en woningen

Nadere informatie

Conferentie Doe de Flex!, The Student Hotel, Den Haag Frank Wassenberg, Platform31, 30 maart 2017

Conferentie Doe de Flex!, The Student Hotel, Den Haag Frank Wassenberg, Platform31, 30 maart 2017 De nieuwe woonondernemer in de wijk Conferentie Doe de Flex!, The Student Hotel, Den Haag Frank Wassenberg, Platform31, 30 maart 2017 De huurwoningmarkt in theorie De huurwoningmarkt G M C B Spelers: -

Nadere informatie

Randstad Randstad 20 25, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 3.490,- per maand

Randstad Randstad 20 25, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 3.490,- per maand Randstad 20 25 Huurprijs: 3.490,- per maand Algemene Informatie TE HUUR Randstad 2025 te Almere-Stad Kantoorpand van uitstekende kwaliteit op zichtlocatie Ligging: Het kantoorpand is gelegen op een zichtlocatie

Nadere informatie

Randstad Randstad 20 25, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 468,- per maand. Neem contact op: Kantoor Almere

Randstad Randstad 20 25, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 468,- per maand. Neem contact op: Kantoor Almere Huurprijs: 468,- per maand Algemene Informatie TE HUUR: Randstad 2025 te Almere-Stad Flexkantoor van uitstekende kwaliteit op zichtlocatie. Huur nu uw nieuwe werkplek tegen flexibele voorwaarden! Ligging:

Nadere informatie

Allround in vastgoedmanagement en -advies

Allround in vastgoedmanagement en -advies Allround in vastgoedmanagement en -advies Samen waardegroei creëren en stimuleren. Daar gaan wij voor Amstelius Vastgoed Amstelius is een onafhankelijk allround kantoor voor vastgoedmanagement en -advies.

Nadere informatie

Koperstraat 3 B. Koperstraat 3 B Lelystad. Huurprijs: ,- per jaar, exclusief BTW

Koperstraat 3 B. Koperstraat 3 B Lelystad. Huurprijs: ,- per jaar, exclusief BTW Huurprijs: 14.200,- per jaar, exclusief BTW Kantoor 8200 AB Algemene Informatie TE HUUR Bedrijfsruimte met kantoorruimte Adres: te. Deze geschakelde bedrijfsruimte met kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Bronsweg 7. Bronsweg 7, Lelystad. Huurprijs: vanaf 250,- per maand

Bronsweg 7. Bronsweg 7, Lelystad. Huurprijs: vanaf 250,- per maand Bronsweg 7. Huurprijs: vanaf 250,- per maand Algemene Informatie TE HUUR Businesscenter Oostervaart Kantorencentrum met diverse faciliteiten. Dit kantoorpand is vrijwel direct gelegen aan de Rijksweg A6

Nadere informatie

TE HUUR VOLLEDIG TURN-KEY UNITS VANAF CIRCA 24 M² UITSTEKEND BEREIKBAAR MODERN KANTOORGEBOUW QUEENS TOWERS / MAZARS TOREN VERHUURINFORMATIE

TE HUUR VOLLEDIG TURN-KEY UNITS VANAF CIRCA 24 M² UITSTEKEND BEREIKBAAR MODERN KANTOORGEBOUW QUEENS TOWERS / MAZARS TOREN VERHUURINFORMATIE TE HUUR VOLLEDIG TURN-KEY UNITS VANAF CIRCA 24 M² UITSTEKEND BEREIKBAAR MODERN KANTOORGEBOUW QUEENS TOWERS / MAZARS TOREN VERHUURINFORMATIE DELFLANDLAAN 1 AMSTERDAM Delflandlaan 1 te Amsterdam ALGEMEEN

Nadere informatie

Herontwikkeling s-gravelandseweg 15 T. Wolbrand van der Vis (WV) Ruud Oosterwijk (RO) Albert-Jan Moerman (AM) Evert Lammers (EL)

Herontwikkeling s-gravelandseweg 15 T. Wolbrand van der Vis (WV) Ruud Oosterwijk (RO) Albert-Jan Moerman (AM) Evert Lammers (EL) Verslag Postadres Postbus 85522 2508 CE Den Haag Onderwerp Verslag bewonersavond 2 Datum 1 juni 2015 Herontwikkeling s-gravelandseweg 15 T I E Bezoekadres Prinses Margrietplantsoen 25 2595 AM, Den Haag

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE STADHOUDERSKADE 14-C AMSTERDAM CENTRUM

PROJECTINFORMATIE STADHOUDERSKADE 14-C AMSTERDAM CENTRUM HARTJE CENTRUM ZEER STIJLVOL EN LUXE INGERICHT VOLLEDIG TURN-KEY:GEMEUBILEERD EN PLUG & PLAY LOSSE WERKPLEKKEN ZELFSTANDIGE KANTOORUNITS VAN CIRCA 35 TOT 313 M² PROJECTINFORMATIE STADHOUDERSKADE 14-C AMSTERDAM

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE KEIZERSGRACHT 125-127 AMSTERDAM CENTRUM

PROJECTINFORMATIE KEIZERSGRACHT 125-127 AMSTERDAM CENTRUM MONUMENTAAL IN UITSTEKENDE STAAT LEVENDIGE OMGEVING TURN-KEY, GEMEUBILEERD & DIRECT PLUG & PLAY BEMANDE RECEPTIE UNITS VANAF CIRCA 7 M² BESCHIKBAAR PROJECTINFORMATIE KEIZERSGRACHT 125-127 AMSTERDAM CENTRUM

Nadere informatie

Palmpolstraat 62 * Palmpolstraat 62 *, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 55,- per vierkante meter per jaar

Palmpolstraat 62 * Palmpolstraat 62 *, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 55,- per vierkante meter per jaar Palmpolstraat 62 * Huurprijs: 55,- per vierkante meter per jaar Algemene Informatie TE HUUR: Zeer aantrekkelijk geprijsde, hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte op Veluwsekant in Almere Gelegen op het goed

Nadere informatie

Schoutstraat 49. Schoutstraat 49, Almere-Stad Almere. Koopprijs: 1.390.000,- k.k.

Schoutstraat 49. Schoutstraat 49, Almere-Stad Almere. Koopprijs: 1.390.000,- k.k. Schoutstraat 49, Schoutstraat 49 Koopprijs: 1.390.000,- k.k. Neem contact op Schoutstraat 49, Algemene Informatie Unieke beleggingskans in het centrum van Almere Stad. Kantoorgebouw "Het Schouthuis" Adres:

Nadere informatie

Te huur Uniek kantoorgebouw. Noordeinde 2e, Leiden

Te huur Uniek kantoorgebouw. Noordeinde 2e, Leiden Te huur Uniek kantoorgebouw Noordeinde 2e, Leiden Rijksmonument Gelegen op een unieke zichtlocatie Circa 664 m² www.dtz.nl Het object is in 1878 gebouwd en oorspronkelijk ingericht als een kazerne. In

Nadere informatie

Tijdelijk uw woning verhuren?

Tijdelijk uw woning verhuren? Huis te koop? Dubbele woonlasten? Misschien is het tijdelijk verhuren van uw woning een oplossing. U kunt bij de gemeente een aanvraag doen voor verhuur onder de Leegstandwet. Op basis van deze vergunning

Nadere informatie

Televisieweg 2 A. Televisieweg 2 A, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 395,- per maand

Televisieweg 2 A. Televisieweg 2 A, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 395,- per maand Televisieweg 2 A Huurprijs: 395,- per maand Algemene Informatie Televisieweg 2A, Gooisekant te Almere-Stad Business Center Televisieweg 2A biedt kantoorruimte voor elke ondernemer op een uitstekende locatie.

Nadere informatie

Beleidsregels Leegstandwet

Beleidsregels Leegstandwet Beleidsregels Leegstandwet Datum: 28 april 2009 Burgemeester en wethouders van Soest; Gelet op artikel 1.3, vierde lid Algemene Wet Bestuursrecht en artikel 15, eerste lid van de Leegstandwet; Overwegende

Nadere informatie

Denk duurzaam, kies Revivre.

Denk duurzaam, kies Revivre. Initiëren Ontwikkelen en plannen Uitvoeringsbegeleiding Monitoring, beheersen en rapporteren Oplevering en rapportage Faciliteren Gemeentelijke instellingen Provinciale instellingen Lokale ondernemers

Nadere informatie

Te huur Markant kantoorgebouw na renovatie. Cosunpark 1-5, Breda

Te huur Markant kantoorgebouw na renovatie. Cosunpark 1-5, Breda Te huur Markant kantoorgebouw na renovatie Cosunpark 1-5, Breda Diverse verhuurmogelijk heden Parkachtige omgeving Op korte afstand van de A16 www.dtz.nl Een markant kantoorgebouw met een onderscheidende

Nadere informatie

VERHUURINFORMATIE STREKKERWEG 79 AMSTERDAM NOORD

VERHUURINFORMATIE STREKKERWEG 79 AMSTERDAM NOORD TE HUUR KLEINSCHALIG GEBOUW UITSTEKEND BEREIKBAAR ZICHTLOCATIE CIRCA 1.255 M² RUIM PARKEERTERREIN 99,- PER M² PER JAAR 875.000,- KOOP VERHUURINFORMATIE STREKKERWEG 79 AMSTERDAM NOORD Strekkerweg 79, te

Nadere informatie

Televisieweg 16. Televisieweg 16, Almere-Stad Almere. Huurprijs: ,- per jaar

Televisieweg 16. Televisieweg 16, Almere-Stad Almere. Huurprijs: ,- per jaar Televisieweg 16 Huurprijs: 165.000,- per jaar Algemene Informatie TE HUUR: Bedrijfsruimte met kantoor en showroom op prima locatie Adres: Televisieweg 16 te Almere Stad. OMSCHRIJVING: Dit fraaie, multifunctionele

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123wonen. Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123wonen. Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Ervaring en expertise scheelt u heel 123Vastgoedmanagement wat zorgen zorgeloze ver Uw Verhuurmakelaar Bij de keuze voor

Nadere informatie

Oosthavendijk p/m. Middelharnis. vanalphenmakelaardij.nl. Contact Bezoekadres Kaai 13 Middelharnis

Oosthavendijk p/m. Middelharnis. vanalphenmakelaardij.nl. Contact Bezoekadres Kaai 13 Middelharnis Bezoekadres Kaai 13 Contact 0187 476 555 info@vanalphenmakelaardij.nl vanalphenmakelaardij.nl Oosthavendijk 46 vanalphenmakelaardij.nl/aanbod/oosthavendijk-46-middelharnis/99 300 p/m Kenmerken Bouwjaar

Nadere informatie

Structureel aanbod op de Nederlandse kantorenmarkt

Structureel aanbod op de Nederlandse kantorenmarkt Analyse Structureel aanbod op de Nederlandse kantorenmarkt DO Research 1 Structureel aanbod op de kantorenmarkt Het aanbod van kantoorruimte in Nederland loopt nog altijd op. In totaal wordt momenteel

Nadere informatie

Editiestraat 31. Editiestraat 31, Almere-Stad Almere. Huurprijs: ,- per jaar

Editiestraat 31. Editiestraat 31, Almere-Stad Almere. Huurprijs: ,- per jaar Editiestraat 31 Huurprijs: 99.000,- per jaar Algemene Informatie TE HUUR: Modern, functioneel kantoorpand met kleine bedrijfsruimte. ADRES Editiestraat 31 Almere Nu voor verhuur beschikbaar een multifunctioneel,

Nadere informatie

Verhuurbrochure Burg. Falkenaweg 54 te Heerenveen Huurprijs (excl. BTW) 85,- per vierkante meter per jaar

Verhuurbrochure Burg. Falkenaweg 54 te Heerenveen Huurprijs (excl. BTW) 85,- per vierkante meter per jaar Verhuurbrochure Burg. Falkenaweg 54 te Heerenveen Huurprijs (excl. BTW) 85,- per vierkante meter per jaar terpstramakelaardij.nl Burg. Falkenaweg 54 te Heerenveen De voormalige Technische School aan de

Nadere informatie

Persons who generate or conceive ideas and plans

Persons who generate or conceive ideas and plans Persons who generate or conceive ideas and plans Historie Ontstaan uit eigen behoefte Eerste bedrijf Verspreiding freelancers Wij zijn zelf de doelgroep Huidige situatie leegstand Nederland 15,4% Den Haag

Nadere informatie

Camerastraat 23. Camerastraat 23, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 375,- per maand

Camerastraat 23. Camerastraat 23, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 375,- per maand Camerastraat 23 Huurprijs: 375,- per maand Algemene Informatie TE HUUR: Camerastraat 23 te Almere-Stad Kantoorkamers van uitstekende kwaliteit op zichtlocatie. Ligging: Het pand is gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Randstad Randstad , Almere-Stad Almere. Huurprijs: 115,- per vierkante meter per jaar

Randstad Randstad , Almere-Stad Almere. Huurprijs: 115,- per vierkante meter per jaar Randstad 22 151 Huurprijs: 115,- per vierkante meter per jaar Algemene Informatie Representatieve en flexibele kantoorruimte op Kantorenpark Randstad Adres: Randstad 22-149 en/of 151 te Almere Stad. De

Nadere informatie

Grote Markt 181. Grote Markt 181, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 3.300,- per maand

Grote Markt 181. Grote Markt 181, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 3.300,- per maand Grote Markt 181, Grote Markt 181 Huurprijs: 3.300,- per maand Neem contact op Grote Markt 181, Algemene Informatie TE HUUR: Horecaruimte in het stadshart van Almere. GROTE MARKT 181 te ALMERE STAD Locatie

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg Adres Stationsstraat 17-19 te Tilburg Algemeen In deze twee karakteristieke kantoorpanden gelegen in het stadscentrum van Tilburg

Nadere informatie

Te huur Modern kantoorgebouw. Vendelier 61-71, Veenendaal

Te huur Modern kantoorgebouw. Vendelier 61-71, Veenendaal Te huur Modern kantoorgebouw Vendelier 61-71, Veenendaal Zichtlocatie A12 Representatieve uitstraling Ruime parkeervoorzieningen www.dtz.nl T e huur M odern kantoorgebouw Het prominent gelegen object bestaat

Nadere informatie

GELEGEN IN HET NIEUWE RAAKS-GEBIED RECENTELIJK STIJLVOL GERENOVEERD NAAST PARKEERGARAGE GEMEENSCHAPPELIJKE LOUNGE RUIMTE HUURPRIJS 1.

GELEGEN IN HET NIEUWE RAAKS-GEBIED RECENTELIJK STIJLVOL GERENOVEERD NAAST PARKEERGARAGE GEMEENSCHAPPELIJKE LOUNGE RUIMTE HUURPRIJS 1. GELEGEN IN HET NIEUWE RAAKS-GEBIED RECENTELIJK STIJLVOL GERENOVEERD NAAST PARKEERGARAGE GEMEENSCHAPPELIJKE LOUNGE RUIMTE HUURPRIJS 1.350,- PER MAAND PROJECTINFORMATIE WILHELMINASTRAAT 1 HAARLEM Wilhelminastraat

Nadere informatie

UNIEK OBJECT UITSTEKEND BEREIKBAAR 2.375 M² DEELVERHUUR VANAF CIRCA 500 M² KANTOORRUIMTE TE HUUR HUURPRIJS 160,- PER M² PER JAAR VERHUURINFORMATIE

UNIEK OBJECT UITSTEKEND BEREIKBAAR 2.375 M² DEELVERHUUR VANAF CIRCA 500 M² KANTOORRUIMTE TE HUUR HUURPRIJS 160,- PER M² PER JAAR VERHUURINFORMATIE UNIEK OBJECT UITSTEKEND BEREIKBAAR 2.375 M² DEELVERHUUR VANAF CIRCA 500 M² KANTOORRUIMTE TE HUUR HUURPRIJS 160,- PER M² PER JAAR VERHUURINFORMATIE HAGEDOORNPLEIN 2, AMSTERDAM NOORD VOORMALIGE ST. RITA

Nadere informatie

Te huur BusinessCenter Neclenburgh. Soesterbergsestraat 158, Soest

Te huur BusinessCenter Neclenburgh. Soesterbergsestraat 158, Soest Te huur BusinessCenter Neclenburgh Soesterbergsestraat 158, Soest 'fullservice' kantoorvilla te huur vanaf 20 m² ruim parkeren www.dtz.nl Uw kantoor in een prachtige gerenoveerde villa gelegen in een lommerrijke

Nadere informatie

Oktober 2013 INFORMATIE. Oslo 10-16 Barendrecht (Vaanpark II) www.demijl.nl. De Mijl Business Centers: Alblasserdam>Barendrecht>Zwijndrecht

Oktober 2013 INFORMATIE. Oslo 10-16 Barendrecht (Vaanpark II) www.demijl.nl. De Mijl Business Centers: Alblasserdam>Barendrecht>Zwijndrecht INFORMATIE Oslo 10-16 Barendrecht (Vaanpark II) www.demijl.nl De Mijl Business Centers: Alblasserdam>Barendrecht>Zwijndrecht Werken op een plek die voelt als een tweede thuis. Waar je andere ondernemers

Nadere informatie

Veluwezoom 15. Veluwezoom 15, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 105,- per vierkante meter per jaar

Veluwezoom 15. Veluwezoom 15, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 105,- per vierkante meter per jaar Veluwezoom 15 Huurprijs: 105,- per vierkante meter per jaar Algemene Informatie TE HUUR: MARKANTE, MODERNE KANTOORRUIMTE OP ZICHTLOCATIE A6 Te huur aangeboden enkele verdiepingen in een zeer compleet en

Nadere informatie

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud Veelzijdig Vakmanschap Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00 Service & Onderhoud Friso neemt uw zorg uit handen. Voor onderhoud... Wat kunnen wij voor u betekenen? Reparatie Onderhoud

Nadere informatie

GUNSTIG GEPRIJSD GOED BEREIKBAAR KLEINSCHALIG GOED PARKEREN RECENT OP- GEKNAPT UNITS VAN 25 TOT 235 M² HUURPRIJZEN VANAF 280,- PER MAAND ALL-IN

GUNSTIG GEPRIJSD GOED BEREIKBAAR KLEINSCHALIG GOED PARKEREN RECENT OP- GEKNAPT UNITS VAN 25 TOT 235 M² HUURPRIJZEN VANAF 280,- PER MAAND ALL-IN GUNSTIG GEPRIJSD GOED BEREIKBAAR KLEINSCHALIG GOED PARKEREN RECENT OP- GEKNAPT UNITS VAN 25 TOT 235 M² HUURPRIJZEN VANAF 280,- PER MAAND ALL-IN PROJECTINFORMATIE PAASHEUVELWEG 15 AMSTERDAM ZUIDOOST Paasheuvelweg

Nadere informatie

Joost van Gestel CEO Camelot Europe. Workshop A (Kantoor)Transformatie in relatie tot Flexwonen

Joost van Gestel CEO Camelot Europe. Workshop A (Kantoor)Transformatie in relatie tot Flexwonen Joost van Gestel CEO Camelot Europe Workshop A (Kantoor)Transformatie in relatie tot Flexwonen De Olmenhof Landtong 2 - Amstelveen Tijdelijke herbestemming Landtong 2 Amstelveen o.b.v. Tijdelijke Verhuur

Nadere informatie

Te huur kantoorgebouw 'Leidsche Schouw I' Haagse Schouwweg 6, Leiden

Te huur kantoorgebouw 'Leidsche Schouw I' Haagse Schouwweg 6, Leiden Te huur kantoorgebouw 'Leidsche Schouw I' Haagse Schouwweg 6, Leiden Circa 1.401 m ² kantoorruimte beschikbaar Gelegen op markante locatie Uitstekend bereikbaar www.dtz.nl Representatief en herkenbaar

Nadere informatie

Duitslandstraat 85. Duitslandstraat 85, Almere. Huurprijs: 2.500,- per maand

Duitslandstraat 85. Duitslandstraat 85, Almere. Huurprijs: 2.500,- per maand Duitslandstraat 85 Huurprijs: 2.500,- per maand Kantoor Algemene Informatie TE HUUR: Moderne, multifunctionele bedrijfsruimte in Poort Adres: Duitslandstraat 85 in -Poort Deze moderne bedrijfsruimte is

Nadere informatie

Te huur Modern kantoorobject op levendige locatie. Mastbosstraat 12, Breda

Te huur Modern kantoorobject op levendige locatie. Mastbosstraat 12, Breda Te huur Modern kantoorobject op levendige locatie Mastbosstraat 12, Breda Scherpe huurprijs Uitstekend bereikbaar Deelverhuur mogelijk www.dtz.nl Een modern, representatief en multi-tenant kantoorpand,

Nadere informatie

Nikkelstraat 19. Nikkelstraat 19 te Lelystad. Huurprijs: 65,- per vierkante meter, per jaar, exclusief BTW

Nikkelstraat 19. Nikkelstraat 19 te Lelystad. Huurprijs: 65,- per vierkante meter, per jaar, exclusief BTW Huurprijs: 65,- per vierkante meter, per jaar, exclusief BTW Algemene Informatie TE HUUR Representatieve kantoorruimte Adres: Representatieve kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping van een bedrijfsverzamelgebouw

Nadere informatie

De financiële legpuzzel bij herbestemmen. Rick Meijer (MSc) r.meijer@bureaurekenruimte.nl

De financiële legpuzzel bij herbestemmen. Rick Meijer (MSc) r.meijer@bureaurekenruimte.nl De financiële legpuzzel bij herbestemmen Rick Meijer (MSc) r.meijer@bureaurekenruimte.nl Inhoud Het probleem: leegstand in cijfers Herbestemmen Keuzes huidige eigenaar Keuzes initiatiefnemer Keuzes gemeente

Nadere informatie

VOORMALIG GEMEENTEHUIS KARAKTERISTIEK KANTOORPAND METRAGE 232 M² VANAF CIRCA 95 M² HUURPRIJS OP AANVRAAG PROJECTINFORMATIE

VOORMALIG GEMEENTEHUIS KARAKTERISTIEK KANTOORPAND METRAGE 232 M² VANAF CIRCA 95 M² HUURPRIJS OP AANVRAAG PROJECTINFORMATIE VOORMALIG GEMEENTEHUIS KARAKTERISTIEK KANTOORPAND METRAGE 232 M² VANAF CIRCA 95 M² HUURPRIJS OP AANVRAAG PROJECTINFORMATIE RIJKSSTRAATWEG 104-A LOENEN AAN DE VECHT Rijksstraatweg 104-A te Loenen aan de

Nadere informatie

Te huur Gelegen in het historisch centrum van Leiden. Doezastraat 2A, Leiden

Te huur Gelegen in het historisch centrum van Leiden. Doezastraat 2A, Leiden Te huur Gelegen in het historisch centrum van Leiden Doezastraat 2A, Leiden Hoogwaardige uitstraling Gelegen op een unieke locatie Goede bereikbaarheid www.dtz.nl Het object is een rijksmonument en oorspronkelijk

Nadere informatie

Televisieweg 2 A. Televisieweg 2 A, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 100,- per vierkante meter per jaar

Televisieweg 2 A. Televisieweg 2 A, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 100,- per vierkante meter per jaar Televisieweg 2 A Huurprijs: 100,- per vierkante meter per jaar Algemene Informatie Televisieweg 2A, Gooisekant te Almere-Stad Bent u op zoek naar kantoorruimte met hoogwaardige uitstraling? De beschikbare

Nadere informatie

Interim Vastgoedbeheer Beheer van leegstaand vastgoed. Corporate brochure

Interim Vastgoedbeheer Beheer van leegstaand vastgoed. Corporate brochure Interim Vastgoedbeheer Beheer van leegstaand vastgoed Corporate brochure Interim Vastgoedbeheer biedt u vernieuwende oplossingen in leegstandbeheer. Sinds de oprichting in 2007 zijn we uitgegroeid tot

Nadere informatie

Wigstraat 25! Wigstraat 25!, Gebied 11 Lelystad. Huurprijs: 750,- per vierkante meter per jaar

Wigstraat 25! Wigstraat 25!, Gebied 11 Lelystad. Huurprijs: 750,- per vierkante meter per jaar Wigstraat 25! Huurprijs: 750,- per vierkante meter per jaar Algemene Informatie TE HUUR Kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping. Adres: Wigstraat 25 te Lelystad. OPPERVLAK: Het oppervlak van de beschikbare

Nadere informatie

Markerkant Markerkant 14 11, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 2.950,- per maand Koopsom: Nader overeen te komen.

Markerkant Markerkant 14 11, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 2.950,- per maand Koopsom: Nader overeen te komen. Markerkant 14 11 Huurprijs: 2.950,- per maand Koopsom: Nader overeen te komen. Algemene Informatie Bedrijfspand op een uitstekende locatie! Deze functionele bedrijfsruimte met kantoor is onderdeel van

Nadere informatie

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten. onderhoud & dienstverlening

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten. onderhoud & dienstverlening Dienstverlening binnenste buiten. onderhoud & dienstverlening Wat wij voor u kunnen doen? Wij denken in facilitaire oplossingen. Van Facilitaire Huize is specialist op het gebied van facilitaire dienstverlening;

Nadere informatie

Televisieweg 2 A. Televisieweg 2 A, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 3.115,- per maand

Televisieweg 2 A. Televisieweg 2 A, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 3.115,- per maand Televisieweg 2 A Huurprijs: 3.115,- per maand Algemene Informatie Televisieweg 2A, Gooisekant te Almere-Stad Bent u op zoek naar kantoorruimte met hoogwaardige uitstraling? De beschikbare kantoorruimte

Nadere informatie

VOLLEDIG TURN-KEY UITSTEKEND BEREIKBAAR 181 M² KANTOORRUIMTE BESCHIKBAAR GELEGEN NAAST CENTRAAL STATION FLEXIBELE HUURTERMIJN VERHUURINFORMATIE

VOLLEDIG TURN-KEY UITSTEKEND BEREIKBAAR 181 M² KANTOORRUIMTE BESCHIKBAAR GELEGEN NAAST CENTRAAL STATION FLEXIBELE HUURTERMIJN VERHUURINFORMATIE VOLLEDIG TURN-KEY UITSTEKEND BEREIKBAAR 181 M² KANTOORRUIMTE BESCHIKBAAR GELEGEN NAAST CENTRAAL STATION FLEXIBELE HUURTERMIJN VERHUURINFORMATIE DE RUYTERKADE 112 AMSTERDAM De Ruyterkade 112 te Amsterdam

Nadere informatie

JUPITERSTRAAT MEER INFORMATIE:

JUPITERSTRAAT MEER INFORMATIE: JUPITERSTRAAT 51-69 MEER INFORMATIE: WWW.JUPITERSTRAAT51-69.NL Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan

Nadere informatie

Herontwikkeling DEN BIEST. Van kantoren naar wonen. Gemzelaar Vastgoed C.V

Herontwikkeling DEN BIEST. Van kantoren naar wonen. Gemzelaar Vastgoed C.V Herontwikkeling DEN BIEST Van kantoren naar wonen Gemzelaar Vastgoed C.V 01. Nieuwe oplossingen voor leegstand Deze brochure illustreert de plannen rondom de herontwikkeling van complex Den Biest in Eindhoven.

Nadere informatie

November 2014. INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl

November 2014. INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl Werken op een plek die voelt als een tweede thuis. Waar je andere ondernemers ontmoet en waar je je voor 100% op jouw business kunt

Nadere informatie

Dé Beheermakelaar. Thé Expat Agent. Dé Ondernemersmakelaar

Dé Beheermakelaar. Thé Expat Agent. Dé Ondernemersmakelaar Dé Beheermakelaar Thé Expat Agent Dé Ondernemersmakelaar Uw specifieke situatie en uw persoonlijke wensen staan centraal in ons advies! Wij van Dé Beheermakelaar bieden u maatwerk, afgestemd op uw situatie.

Nadere informatie

Argonweg 140. Argonweg 140, Almere. Koopprijs: ,-

Argonweg 140. Argonweg 140, Almere. Koopprijs: ,- Argonweg 140 Koopprijs: 1.175.000,- Kantoor 1314 BB Algemene Informatie TE KOOP ALS BELEGGING: Bedrijfsobject "Duurzaam en Energiezuinig" Adres: Argonweg 140 te Poort Dit fraaie bedrijfspand is gelegen

Nadere informatie

DIVERSE KANTOORUNITS UITSTEKEND BEREIKBAAR 692 M² IN UNITS VANAF CA. 32 M² KANTOORRUIMTE UITSTEKEND PARKEREN MODERN GEBOUW VERHUURINFORMATIE

DIVERSE KANTOORUNITS UITSTEKEND BEREIKBAAR 692 M² IN UNITS VANAF CA. 32 M² KANTOORRUIMTE UITSTEKEND PARKEREN MODERN GEBOUW VERHUURINFORMATIE DIVERSE KANTOORUNITS UITSTEKEND BEREIKBAAR 692 M² IN UNITS VANAF CA. 32 M² KANTOORRUIMTE UITSTEKEND PARKEREN MODERN GEBOUW VERHUURINFORMATIE JOOP GEESINKWEG 125, AMSTERDAM YELLOW ROSE Joop Geesinkweg 125

Nadere informatie

GERENOVEERD UITSTEKEND BEREIKBAAR 859 M² IN UNITS VANAF CIRCA 27 M² KANTOORRUIMTE TE HUUR UNITS BESCHIKBAAR VANAF 395,- PER MAAND ALL IN

GERENOVEERD UITSTEKEND BEREIKBAAR 859 M² IN UNITS VANAF CIRCA 27 M² KANTOORRUIMTE TE HUUR UNITS BESCHIKBAAR VANAF 395,- PER MAAND ALL IN GERENOVEERD UITSTEKEND BEREIKBAAR 859 M² IN UNITS VANAF CIRCA 27 M² KANTOORRUIMTE TE HUUR UNITS BESCHIKBAAR VANAF 395,- PER MAAND ALL IN VERHUURINFORMATIE JUPITERSTRAAT 51-69, HOOFDDORP AIRPORT PLAZA ALGEMEEN

Nadere informatie

Vastgoedbeheer met een culturele invulling

Vastgoedbeheer met een culturele invulling Vastgoedbeheer met een Vastgoedbeheer met een Het voormalig kantoor van Woningcorporatie Portaal in Presikhaaf is verbouwd tot KUNSTportaal, ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers en kunstenaars. KUNSTportaal

Nadere informatie

De Steiger 63. De Steiger 63, Almere-Haven Almere. Te koop als belegging: Koopprijs: ,-

De Steiger 63. De Steiger 63, Almere-Haven Almere. Te koop als belegging: Koopprijs: ,- De Steiger 63 Te koop als belegging: Koopprijs: 675.000,- Algemene Informatie UITSTEKENDE BELEGGINGSMOGELIJKHEID! Representatief bedrijfspand met kantoorruimte tegen zeer aantrekkelijk rendement Adres:

Nadere informatie

INDUSTRIEWEG 41 8263 AC KAMPEN

INDUSTRIEWEG 41 8263 AC KAMPEN INDUSTRIEWEG 41 8263 AC KAMPEN Algemene gegevens Adres gegevens Industrieweg 41 8263 AC Kampen Oppervlakte Totaal beschikbare oppervlakte ca 7183 m Kantoor en nader in te delen ruimtes te huur vanaf 600m²

Nadere informatie

Markerkant Markerkant 13 10, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 294,- per maand

Markerkant Markerkant 13 10, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 294,- per maand Markerkant 13 10 Huurprijs: 294,- per maand Algemene Informatie Markerkant 1310 te Almere Kantoorruimte vanaf 24 m² voor ZZP ers, en tot ca.1.000 m² voor grotere ondernemingen. Element Almere is dé perfecte

Nadere informatie

Randstad Randstad , Almere-Stad Almere. Huurprijs: 675,- per maand

Randstad Randstad , Almere-Stad Almere. Huurprijs: 675,- per maand Randstad 21 33. Huurprijs: 675,- per maand Algemene Informatie TE HUUR Kleinschalige kantoorruimte op centrale locatie. Adres: Randstad 21-33 te Almere-Stad. Dit multifunctionele kantoorvilla is gelegen

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE OOSTEINDE 23 AMSTERDAM CENTRUM

PROJECTINFORMATIE OOSTEINDE 23 AMSTERDAM CENTRUM REPRESENTATIEF GOED BEREIKBAAR LEVENDIGE OMGEVING MOOIE HOGE RUIMTES B.G. EN 1ᵉ VERDIEPING DIVERSE STIJLKENMERKEN DEELVERHUUR VANAF CIRCA 100 M² PROJECTINFORMATIE OOSTEINDE 23 AMSTERDAM CENTRUM Oosteinde

Nadere informatie

Randstad Randstad 21 22, Almere-Stad Almere. Koopprijs: ,- Huurprijs: 2.000,- per maand

Randstad Randstad 21 22, Almere-Stad Almere. Koopprijs: ,- Huurprijs: 2.000,- per maand Randstad 21 22 Koopprijs: 299.000,- Huurprijs: 2.000,- per maand Algemene Informatie TE KOOP OF TE HUUR: Multifunctioneel, zelfstandig kantoorpand op centrale locatie Randstad 2122 te Almere-Stad Ligging:

Nadere informatie

Gapph Thuis in elke ruimte. Woonvormen

Gapph Thuis in elke ruimte. Woonvormen Gapph Thuis in elke ruimte Woonvormen Marktleider in kwaliteit Gapph biedt al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in leegstandbeheer. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende

Nadere informatie

Olympia 1 A-B Hilversum

Olympia 1 A-B Hilversum Olympia 1 A-B Hilversum Oppervlakte vanaf 15 m² Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte In units vanaf Parkeerfaciliteiten Huurprijs Kantoorruimte kantorenpark 15 m² 15 m² overdekt

Nadere informatie

Havenhoofd 7. Havenhoofd 7, Almere. Koopprijs: ,-

Havenhoofd 7. Havenhoofd 7, Almere. Koopprijs: ,- Havenhoofd 7 Koopprijs: 695.000,- Kantoor Algemene Informatie TE KOOP ALS BELEGGING Horecaruimte in verhuurde staat in -Haven Adres: Havenhoofd 7 te -Haven Zeer aantrekkelijke mogelijkheid om te beleggen

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Bahialaan 100 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Bahialaan 100 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Bahialaan 100 te Rotterdam Omschrijving pand Flexibele kantoorruimte huren op een toplocatie in Rotterdam? Pal naast A16, op 5 min. lopen van de metro en volop parkeergelegenheid.

Nadere informatie

Te huur Mercator II en III. Tielweg 28, Gouda

Te huur Mercator II en III. Tielweg 28, Gouda Te huur Mercator II en III Tielweg 28, Gouda Circa 1.791 m ² kantoorruimte beschikbaar Bedrijventerrein "De Goudse Poort" Representatief kantorencomplex www.dtz.nl Het betreft representatieve kantoorgebouwen

Nadere informatie

Te huur Monumentaal herenhuis. Korte Houtstraat 20, Den Haag

Te huur Monumentaal herenhuis. Korte Houtstraat 20, Den Haag Te huur Monumentaal herenhuis Korte Houtstraat 20, Den Haag Circa 962 m² kantoorruimte Representatief kantoorgebouw Turn-key opleveringsniveau www.dtz.nl Het object betreft een monumentaal herenhuis welke

Nadere informatie

Te huur / Te koop. Brink 1, Den Ham

Te huur / Te koop. Brink 1, Den Ham Te huur / Te koop Brink 1, Den Ham Karakteristiek pand Mooie ligging Compleet opleveringsniveau www.dtz.nl Een modern en karakteristiek kantoorpand, gelegen in het centrum van Den Ham is voor de verhuur

Nadere informatie

Kantoorobject. L Entree. Veraartlaan 12, 2288 GM Rijswijk.

Kantoorobject. L Entree. Veraartlaan 12, 2288 GM Rijswijk. Kantoorobject L Entree Veraartlaan 12, 2288 GM Rijswijk www.hanzevastverhuur.nl Kantoorobject L Entree L Entree is gelegen aan de Veraartlaan 12 op een uitstekende zichtlocatie in het kantorengebied de

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Oslo 10 te Barendrecht 490 tot 1125,00 per maand

Huur kantoorpand op Oslo 10 te Barendrecht 490 tot 1125,00 per maand Huur kantoorpand op 490 tot 1125,00 per maand Aanbiedende partij: De Mijl Vastgoed bv Email: info@demijl.nl Telefoon: 078-6202850 Website: www.demijl.nl Omschrijving De Mijl Business Center Barendrecht,

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE TIJNMUIDEN 97 AMSTERDAM SLOTERDIJK

PROJECTINFORMATIE TIJNMUIDEN 97 AMSTERDAM SLOTERDIJK KLEINSCHALIGE BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE BEGANE GROND BESCHIKBAAR VOOR VERHUUR CIRCA 65 M² (HUUR) OF 130 M² (KOOP) HUURPRIJS 625 PER MAAND / 150.000 KOOP PROJECTINFORMATIE TIJNMUIDEN 97 AMSTERDAM SLOTERDIJK

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE RONDWEG 1 MIJDRECHT

PROJECTINFORMATIE RONDWEG 1 MIJDRECHT VRIJSTAAND REPRESENTATIEF ABSOLUTE ZICHTLOCATIE RUIM EIGEN PERCEEL TOTAAL CIRCA 410 M² KANTOORRUIMTE 13 PARKEERPLAATSEN PROJECTINFORMATIE RONDWEG 1 MIJDRECHT Rondweg 1, Mijdrecht ALGEMEEN Dit representatieve

Nadere informatie