KLANTENTEVREDENHEIDSONDERZOEK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KLANTENTEVREDENHEIDSONDERZOEK"

Transcriptie

1 INHOUD Klantentevredenheidsonderzoek Even voorstellen. Veiligheidsdag Goedbloed Auto s Afscheid Jan Olree Een klant aan het woord! APK Alert! Uitgelicht: gebruikte wagens Citroën nieuwtjes Wist u dat? Beste wensen! KLANTENTEVREDENHEIDSONDERZOEK Citroën Nederland wil graag weten wat u vindt van de dienstverlening van haar dealers. U bent wellicht al eens gebeld door Citroën Nederland voor een telefonische enquête. Op dit moment is Citroën Nederland echter aan het onderzoeken of men via de een hogere respons kan krijgen op haar enquête. Immers de klant wordt niet meer telefonisch overvallen, maar kan zelf bepalen wanneer en of hij/zij mee wil werken aan dit onderzoek. Vanaf september jl. is daarom gestart met een testfase waarbij Citroën Nederland de klanten zowel telefonisch als via de mail benadert. Goedbloed auto s is één van de dealers die door Citroën is uitgekozen om aan deze testfase mee te werken. Het is de bedoeling dat vanaf 1 januari 2011 de telefonische enquête wordt afgeschaft en men alleen via de mail een vragenlijst krijgt toegestuurd. Het gehele project is afhankelijk van de aanlevering van adressen van onze klanten. Om deze reden vragen wij uw medewerking om uw gegevens aan ons bekend te maken.

2 EVEN VOORSTELLEN KEVIN VERMEULEN Nadat wij hadden vernomen dat Jan (Olree) ons na bijna 25 dienstjaren ging verlaten, zijn wij direct op zoek gegaan naar een waardige vervanger voor hem. Wij verwachten deze gevonden te hebben en willen u dan ook graag voorstellen aan DE NIEUWE MEDEWERKER: Kevin Vermeulen is sinds 1 december 2010 het team van Goedbloed Auto s komen versterken. Wij denken in hem de juiste persoon te hebben gevonden om ons team van monteurs te versterken. Hij heeft een aantal jaren bij een autodealer van een Duits merk gewerkt en daarna bij een groot universeel garage concern. Hierdoor heeft Kevin de nodige ervaring opgedaan. Kevin is geboren en getogen in Goes en een techneut in hart en nieren. Alles wat rijdt is zijn hobby. Momenteel volgt Kevin de opleiding tot autotechnicus, waarvoor hij nog één dag in de week het Regionaal Opleiding Centrum in Vlissingen bezoekt. Met de voor u vertrouwde gezichten van Johan en Alex, is onze werkplaatsbezetting met de komst van Kevin weer op peil.

3 VEILIGHEIDSDAG 2010 Al enkele jaren organiseert Citroën Nederland een landelijke veiligheidsdag. Ook dit jaar konden autobezitters bij ons langskomen om GRATIS hun auto te laten checken op een aantal belangrijke punten, zodat de auto veilig de winter door kan. Onder het genot van een kopje koffie kon worden toegekeken hoe onze monteurs de auto controleerden op o.a. de bandenspanning, olie, en ruitenwissers. Zodra de auto klaar was, kreeg men nog een leuk presentje mee in de vorm van een sleetje. Hier kon overigens de afgelopen weken nog dankbaar gebruik van worden gemaakt, gezien de massale sneeuwval in ons land. Een kleine foto-impressie van onze veiligheidsdag:

4 AFSCHEID JAN OLREE Bijna 25 jaar is monteur Jan Olree werkzaam geweest bij Goedbloed Auto s. Als leerling monteur is hij begonnen en in de loop der jaren doorgegroeid als APK keurmeester en technisch specialist. Een aantal maanden geleden heeft Jan echter te kennen gegeven dat hij samen met zijn vrouw Sandra een eigen bedrijf wil gaan starten. Zij gaan samen een nieuw distributiecentrum runnen in Zierikzee. Per 1 december is Jan daarom niet meer werkzaam bij ons bedrijf. Als afscheidscadeau hebben wij hem namens de directie en het personeel een nuttig cadeau gegeven wat hij zeker zal kunnen gebruiken: een nieuwe laptop en bijbehorende tas. Wij wensen Jan en Sandra veel succes met hun nieuwe bedrijf. Jan pakt uit terwijl zijn vrouw Sandra en zoontje Tim toekijken. Jan (blij) verrast.

5 Een klant aan het woord! Mij is gevraagd om een stukje te schrijven over mijzelf, over het automerk Citroën en over Goedbloed Auto s te Zierikzee. Ondanks dat ik niet zo n schrijver ben, wil ik toch graag mijn bijdrage leveren aan deze nieuwsmail. Ik hoop dan ook maar dat vele mensen, net als ikzelf, mij willen volgen. Om bij het begin te beginnen: Mijn naam is Wim Muste, gehuwd met Ineke en wij hebben twee kinderen, een dochter en een zoon. Van oorsprong ben ik afkomstig uit Zeeuws Vlaanderen (geboren in Aardenburg) maar sedert 1965 woonachtig in Zierikzee. Momenteel genieten wij met volle teugen van mijn (pre) pensioen, na vele jaren met plezier werkzaam te zijn geweest bij het energiebedrijf Delta. Als fervent caravankampeerders trekken Ineke en ik, zodra het maar mogelijk is, er op uit met de caravan. We wisselen onze trektochten af tussen de Scandinavische landen, Frankrijk en met regelmaat verkennen wij de verschillende delen van Nederland. Vanaf 1982, dus alweer bijna dertig jaar, ben ik bij Goedbloed Auto s klant en vanaf die tijd rijden we dus ook, bijna onafgebroken Citroën. Eenmaal zijn we ontrouw geweest door een nieuwe auto te kopen van Japanse bodem. Na exact een week stond ik weer bij deze dealer om mijn oude BX terug te halen! Niet leuk, want buiten het feit dat het weer geld heeft gekost, is het nooit prettig om achteraf te concluderen dat er een verkeerde keuze is gemaakt. Inmiddels hebben wij net een splinternieuwe C4 Grand Picasso aangekocht, natuurlijk bij Goedbloed Auto s, en er de eerste kilometers mee gereden. Deze exclusive uitvoering van de Picasso, gecombineerd met de nieuwste motor (1.6 THP) en de elektronisch geschakelde zes-versnellingsbak bieden ons veel rijpezier. Onze dertiende(!!) Citroën, na drie GS-en, vier BX-en, drie Xantia s en tweemaal een C5. En dan nu recent een C4 Grand Picasso, waarbij de geschiedenis zich herhaalt. Want mijn zoon Remco werkt nu ook bij energiebedrijf Delta en u raadt het waarschijnlijk al wel: Zakelijk rijdt ook hij een C4 Grand Picasso!

6 APK ALERT! APK ALERT! APK ALERT! Weet u hoe vaak mensen in Nederland een (onnodige) boete ontvangen omdat hun auto niet tijdig APK gekeurd is? Om u een idee te geven: in 2008 hebben alleen al in Nederland mensen een boete ontvangen omdat zij te laat waren met de APK keuring. De boete bedroeg toen 90,- maar is inmiddels opgelopen tot 103,50 (2011). Eén op de twintig Nederlandse autobezitters krijgt dus een boete, grote kans dus dat het u ook een keer overkomt! In 2010 is dit percentage gestegen met 20% waardoor er een bedrag van 27 miljoen euro aan APK-boetes is ontvangen door het Centraal Justitieel Incasso Bureau. Ondanks de aankondigingsbrief die u ontvangt van de RDW blijkt het heel veel vergeten te worden. Uit de cijfers blijkt dat de kans op een bekeuring nog groter is als u uw wagen voor de eerste keer moet laten keuren. Immers u bent niet gewend om de auto periodiek te laten keuren. Sedert de invoering van de bescherming van klantengegevens (privacy wetgeving) kunnen wij u niet meer informeren aangaande uw APK keuringsdatum. In het verleden ontvingen wij uw adresgegevens via onze importeur en schreven wij u, net als het RDW, tijdig aan over de afloopdatum. De belangenvereniging stichting blij dat ik rij heeft een kostenloze oplossing voor u allen bedacht: APK ALERT! Uiteraard willen wij deze gratis service met u delen, want een boete is toch zonde van uw geld. Hoe werkt het? U hoeft alleen op onderstaande link uw kentekennummer en uw adres in te voeren. Vanaf 1 maand voor de afloopdatum ontvangt u dan met regelmaat een bericht met de waarschuwing: Uw voertuig moet voor (uiterste afloopdatum) APK gekeurd zijn. Via deze link kunt u gratis gebruikmaken van deze service en is de kans kleiner dat u de APK keuring vergeet!

7 OCCASIONS Citroën C5 Break 2.2 HDI Exclusive Bouwjaar: januari 2003 Km. Stand: km Prijs: 7.750, - Citroën C1 3-drs 1.0 Séduction Bouwjaar: oktober 2010 Km. Stand: km Prijs: 8.700, - Hyundai Matrix Bouwjaar: november 2006 Km. Stand: km Prijs: , - Chevrolet Matiz Bouwjaar: maart 2006 Km. Stand: km Prijs: 6.750, -

8 CITROËN NIEUWS Citroën Ds5 De eerste hybridewagen van Citroën komt eind volgend jaar naar ons land. Op de autotentoonstelling in Sjanghai is de nieuwe Citroën DS5 voor de eerste maal getoond aan het grote publiek. De DS5 is het derde model van Citroën dat onder het nieuwe DS-label wordt gevoerd. Begin 2010 introduceerde Citroën de DS3 en komend voorjaar voegt Citroën daar de DS4 aan toe, gevolgd door de grotere DS5 in ACTIE NIEUWE AUTO S Januari is van oudsher de maand voor de verkoop van nieuwe auto s. Immers de eerste klap is een daalder waard De verkooppunten van Citroën hebben een landelijke actie bedacht die het u wel erg aantrekkelijk maakt om een nieuwe wagen aan te kopen. Zo kunt u bij aankoop van een nieuwe Citroën personenwagen niet alleen profiteren van extra korting, maar ook van een financiering tegen 0% rente! De hoogte van de korting en financiering is afhankelijk van het type wagen dat door u wordt aangekocht. Bovendien maakt u ook nog eens kans om uw volledige aankoopbedrag terug te winnen. (Zie: Voor de aankoop van een bedrijfswagen van Citroën gelden hoge extra kortingen in combinatie met een gunstig financial lease tarief van 4,9% rente. De kortingen kunnen oplopen tot wel 2.500,- exclusief btw (afhankelijk van het type). Jelle den Boer verstrekt u graag meer informatie over de actie spelregels.

9 WIST U DAT...? - De Ds4 in mei van dit jaar leverbaar is. - En de nieuwe Ds5 vanaf medio Deze Ds5 een echte hybride is. - Landelijk de verkoopcijfers stijgen. - Ook wij de verkoopcijfers omhoog zien gaan. - De nieuwe Citroën C4 nu al een succes is. - Ook Wilma een nieuwe C4 heeft aangekocht. - Jan Olree ons bedrijf na 24 jaar heeft verlaten. - Jan nu ondernemer is geworden. - Kevin Vermeulen zijn vervanger is geworden. - Jelle den Boer al weer een half jaar vennoot is. - Jelle blijkt nu multi-inzetbaar te zijn. - De vraag naar winterbanden enorm is geweest - Wij sommige winterbanden nog uitleveren. - Tijdige bestelling de enige remedie is. - Uw adres bij ons zeer welkom is. - Wij u daardoor per kunnen bereiken. - De postzegel dan overbodig is geworden. - Er ook een forse besparing van briefpapier is. - Dit kostenbesparend voor ons én voor u is. - Onze nieuwe website een groot succes is. - Het juiste adres is. - De website gemiddeld 35 bezoekers per dag trekt. - Wij Wim Muste vriendelijk bedanken voor zijn bijdrage aan deze nieuwsmail! Mogen wij afsluiten met u en uw naasten een gezond en veilig nieuwjaar toe te wensen!

40-jarig jubileum. Johan van den Hoek

40-jarig jubileum. Johan van den Hoek Editie: Mei 2012 40-jarig jubileum Johan van den Hoek Op 1 april jl. was het 40 jaar geleden dat Johan in dienst trad bij Goedbloed Auto s. Dit is natuurlijk een gebeurtenis die we niet zomaar voorbij

Nadere informatie

Ervaar de Pro s van Profile

Ervaar de Pro s van Profile Ervaar de Pro s van Profile Ervaar de Pro s van Profile Profile is al jaren hét adres voor scherp geprijsde, kwalitatief hoogwaardige autobanden en velgen. Maar wist je dat je bij steeds meer van onze

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

TEVREDENHEIDSONDERZOEK TEVREDENHEIDSONDERZOEK Welkom en dank voor uw medewerking aan dit heidsonderzoek. De volgende vragen hebben alleen betrekking op de kwaliteit van de aftersales van uw dealer bij uw laatste bezoek voor

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Choices CITROËN ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Choices CITROËN ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN CITROËN Choices ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN ALTIJD RIJDEN IN EEN NIEUWE CITROËN Wie van het nieuwste van het nieuwste houdt wil natuurlijk de nieuwste Citroën voor de deur. Met Citroën

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. C ontrol CITROËN SLIMME FINANCIERING VAN UW GEBRUIKTE AUTO GEEN RISICO OP RESTWAARDEVERLIES

CITROËN FINANCIAL SERVICES. C ontrol CITROËN SLIMME FINANCIERING VAN UW GEBRUIKTE AUTO GEEN RISICO OP RESTWAARDEVERLIES CITROËN C ontrol SLIMME FINANCIERING VAN UW GEBRUIKTE AUTO GEEN RISICO OP RESTWAARDEVERLIES ALTIJD DE TOUWTJES IN HANDEN MET CITROËN C ontrol Iets in eigen hand hebben geeft zekerheid. U bepaalt zelf wat

Nadere informatie

Editie: december 2012

Editie: december 2012 Editie: december 2012 Inhoud: Veiligheidsdag 2012 Nieuw plansysteem Einde jaar Avondje bowlen gewonnen Wist u dat. Occasions Anti Corrosie garantie Eenden nieuwtje Winterbanden VEILIGHEIDSDAG 2012 Op zaterdag

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing Financieren. Leasen. Verzekeren. Complete zekerheid voor uw ŠKODA De aanschaf van een nieuwe ŠKODA is een goede investering. Daar wilt

Nadere informatie

Zodat u efficiënt kunt ondernemen. Financial Lease dat is onze specialiteit

Zodat u efficiënt kunt ondernemen. Financial Lease dat is onze specialiteit Zodat u efficiënt kunt ondernemen Financial Lease dat is onze specialiteit Inhoud Alpha Credit Nederland. Dé autofinancierder van Nederland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Financial Lease

Nadere informatie

Wij houden je hypotheek ook na het afsluiten goed in de gaten

Wij houden je hypotheek ook na het afsluiten goed in de gaten www.hypotheekshop.nl Wij houden je hypotheek ook na het afsluiten goed in de gaten De voordelen van de APK Service Hypotheken DE HYPOTHEEKSHOP ADVIES PERIODIEKE KEURING Geniet van Financiële Nachtrust

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOFINANCIERINGEN

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOFINANCIERINGEN www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOFINANCIERINGEN MOBIEL+ AUTOFINANCIERINGEN FINANCIEREN? EEN PRIMA OPTIE! Mobiel+ Autofinancieringen biedt verschillende financieringsvormen die helemaal kunnen

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN274-04 SKODA Zekerheidspolis en Onderhoudsplan.indd 1 25-09-13 15:43 VWBAN274-04 SKODA Zekerheidspolis

Nadere informatie

ZuidWest Lease rijdt zeker. Bestuurdershandleiding

ZuidWest Lease rijdt zeker. Bestuurdershandleiding ZuidWest Lease rijdt zeker. Bestuurdershandleiding Inhoud Welkom...5 Reparatie, onderhoud en banden...6 Schade...7 Pech onderweg...9 Brandstof en brandstofpas...10 Einde contract en inlevering van de auto...11

Nadere informatie

CITROËN Private Lease

CITROËN Private Lease CITROËN BUSINESS FINANCE CITROËN Private Lease ZONDER INVESTEREN ZORGELOOS GENIETEN CITROËN BUSINESS FINANCE Met Citroën Private Lease rijdt u in een splinternieuwe Citroën. U hoeft geen investering te

Nadere informatie

INHOUD: Geachte lezer,

INHOUD: Geachte lezer, Geachte lezer, Het voorjaar is weer begonnen en over niet al te lange tijd kunnen we weer gaan genieten van een (hopelijk) mooie zomer. En wellicht een verdiende vakantie! De respons op het stukje in onze

Nadere informatie

CITROËN AUTOFINANCIERING

CITROËN AUTOFINANCIERING CITROËN AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG CITROËN FINANCIAL SERVICES HELPT U GRAAG OP WEG U wilt een nieuwe auto, maar u kunt uw aankoop niet in één keer bekostigen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR VERKOPERS

NIEUWSBRIEF VOOR VERKOPERS NIEUWSBRIEF VOOR VERKOPERS KLANTENFINANCIERING (CITROËN EN DS BETAALPLAN) 1. 3 JAAR 1,9% OP ALLE CITROËN VP EN DS 2. NU & LATER DEAL; 50/50 MET MAANDELIJKSE RENTEBETALING 3. LAGE RENTE OP ALLE CITROËN

Nadere informatie

AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG 2 PEUGEOT FINANCE HELPT U GRAAG OP WEG U WILT EEN NIEUWE AUTO, MAAR U KUNT UW AANKOOP NIET IN ÉÉN KEER BEKOSTIGEN. DAN HELPT PEUGEOT

Nadere informatie

AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG PEUGEOT FINANCE HELPT U GRAAG OP WEG U WILT EEN NIEUWE AUTO, MAAR U KUNT UW AANKOOP NIET IN ÉÉN KEER BEKOSTIGEN. DAN HELPT PEUGEOT

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. EasyWay CITROËN KOOP NÚ EN BETAAL OVER ZES MAANDEN

CITROËN FINANCIAL SERVICES. EasyWay CITROËN KOOP NÚ EN BETAAL OVER ZES MAANDEN CITROËN EasyWay KOOP NÚ EN BETAAL OVER ZES MAANDEN ZES MAANDEN GRATIS WENNEN AAN UW CITROËN Het is al lastig genoeg om één van de vele Citroën-modellen te kiezen, en dan moet u ook nog nadenken over hoe

Nadere informatie

Mijn Autocoach Ebook

Mijn Autocoach Ebook Mijn Autocoach Ebook Even voorstellen 8 technische aankoop tips 6 onderhandel tips Voor wie is Mijn Autocoach Hoe werkt Mijn Autocoach Tarieven Onze partners 3 4 5 6 7 8 9 Dit Ebook is opgesteld door Mijn

Nadere informatie

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE MAZDA TOTAL CARE ANDERS DOOR JEZELF TE ZIJN WWW.MAZDA.NL MAZDA VERZORGT NIET ALLEEN HET COMPLETE ONDERHOUD VAN MIJN AUTO, MAAR VERVANGT ZO NODIG OOK DE SLIJTAGEGEVOELIGE ONDERDELEN.

Nadere informatie

20% korting. Testwinnaars koop je bij KwikFit! op alle Goodyear banden! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl

20% korting. Testwinnaars koop je bij KwikFit! op alle Goodyear banden! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl Aanbiedingen geldig van zondag 15 maart t/m zondag 12 april 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Testwinnaars koop je bij KwikFit! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl

Nadere informatie

Financial Planning Van Noort B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop (Zoetermeer Centrum)

Financial Planning Van Noort B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop (Zoetermeer Centrum) Financial Planning Van Noort B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop (Zoetermeer Centrum) J.L. van Rijweg 40 2713 JA ZOETERMEER Telefoon: 079 316 16 26 Fax: 079 316 16 20 E-mail: info@fpn-groep.nl

Nadere informatie

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe

Nadere informatie

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe smart

Nadere informatie

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud Zowel voor: - Bestelwagens (Vans) - Trucks - Getrokken materieel De voordelen van het Baan Vaste Klant Voordeel - Onderhoud tegen een gunstiger vast tarief (tot

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE BIEDEN PRIVATE

Nadere informatie

Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,-! TOT 5 JAAR 0% BIJTELLING GEEN WEGENBELASTING ZEER LAAG VERBRUIK

Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,-! TOT 5 JAAR 0% BIJTELLING GEEN WEGENBELASTING ZEER LAAG VERBRUIK Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,-! TOT 5 JAAR 0% BIJTELLING GEEN WEGENBELASTING ZEER LAAG VERBRUIK Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid

Nadere informatie

Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl

Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl Informatiebrochure Informatie over Carsom.nl Wat is Carsom.nl? Carsom.nl is een nieuw, onafhankelijk platform voor onderhoud en reparaties. Op Carsom.nl worden

Nadere informatie

AUTOMOTIVE GELDERLAND CENTRUM

AUTOMOTIVE GELDERLAND CENTRUM AUTOMOTIVE GELDERLAND CENTRUM Uw wensen staan bij ons centraal. Of het nu gaat om in-car oplossingen, zoals audio en navigatie of nieuwe winterbanden, onderhoud aan uw auto of de verhuur van bedrijfswagens.

Nadere informatie

Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren?

Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren? Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren? P. A. VAN DER KOOIJ VERZEKERINGEN Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren? Uw auto is een waardevol bezit. Een bezit dat u goed onderhoudt, zodat

Nadere informatie

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij.

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, april 2016 Verslag van de lenterit 2016. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. Wat duurt dan zo n winterperiode

Nadere informatie

Wij houden je hypotheek ook na het afsluiten goed in de gaten

Wij houden je hypotheek ook na het afsluiten goed in de gaten www.hypotheekshop.nl Wij houden je hypotheek ook na het afsluiten goed in de gaten De voordelen van de APK Service Hypotheken DE HYPOTHEEKSHOP ADVIES PERIODIEKE KEURING Geniet van financiële nachtrust

Nadere informatie

Duurzame voordelen van Volkswagen

Duurzame voordelen van Volkswagen Duurzame voordelen van Volkswagen Wat betekenen de fiscale regelingen voor u? Vanwege uiteenlopende factoren is de regelgeving vanuit de overheid omtrent autogebruik en -bezit nogal aan veranderingen onderhevig.

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Bij financiële lease kun je buiten het leasecontract om een smart autoverzekering afsluiten. Een complete WA-casco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014

Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014 Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014 Beste ouders We knipperen met onze ogen en het is alweer maart. De afgelopen maanden hebben we een hoop activiteiten achter de rug. Sinterklaas is op bezoek geweest,

Nadere informatie

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt rijden zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud Alpha Credit Nederland. Dé autofinancierder van Nederland. Wilt u uw auto of motor financieren met een lening van Alpha Credit Nederland?

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Alles over uw SterOccasion

Alles over uw SterOccasion Alles over uw SterOccasion Alle gebruikte beelden zijn willekeurig geplaatst en geven een indruk van de auto s die in het SterOccasion personenautoprogramma voor kunnen komen. Wijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

Actievoorwaarden Citroën januari 2015

Actievoorwaarden Citroën januari 2015 Actievoorwaarden Citroën januari 2015 Janssen-Kerres Automotive B.V. Autobedrijf Kerres is onderdeel van Janssen Kerres Automotive B.V. C1 voorraadactie Kerres C1 voor prijzen van 2014. De voorraadactie

Nadere informatie

CITROËN Financial Lease

CITROËN Financial Lease CITROËN Financial Lease EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om

Nadere informatie

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen.

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Leasen, onmisbaar in de zakenwereld. Meer en meer bedrijven geven het beheer van hun wagenpark, groot of klein, uit handen. Leasen is eerder regel dan

Nadere informatie

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie*

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie* * Reparatie alleen bij Baan reparatie en onderhoudspakket. Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie* De voordelen van het Baan Vaste Klant Voordeel - Onderhoud tegen een gunstiger vast tarief

Nadere informatie

privé lease & finance

privé lease & finance privé lease & finance BENT U EEN PARTICULIERE KLANT OF EEN ZAKELIJKE KLANT? PARTICULIERE KLANT ZAKELIJKE KLANT Wilt u de totale autokosten financieren of alleen de aanschaf? Alle informatie kunt u terugvinden

Nadere informatie

BroekhuIs zorgeloos privé. Leeswijzer

BroekhuIs zorgeloos privé. Leeswijzer BroekhuIs zorgeloos privé Leeswijzer Inhoudsopgave 1. Wat als ik in werkelijkheid een afwijkend aantal kilometers per jaar rijd?... 1 2. Wie mogen er in de lease-auto rijden?... 1 3. Blijft de leaseprijs

Nadere informatie

citroën Private Lease

citroën Private Lease Citroën Business Finance prijslijst juni 2013 citroën C1 t C1 3 drs 1.0i Attraction 36 10000 138,16 195,55 183,45 8,50 6,25 2,10 7,00 8,25 4,10 9,00 7,75 3,60 8,50 C1 5 drs 1.0i Attraction 36 10000 141,22

Nadere informatie

Klanttevredenheid consultatiebureaus Careyn

Klanttevredenheid consultatiebureaus Careyn Klanttevredenheid consultatiebureaus Careyn Klanten van Careyn over het consultatiebureau Inhoud: 1. Conclusies 2. Algemene dienstverlening 3. Het inloopspreekuur 4. Telefonische dienstverlening 5. Persoonlijk

Nadere informatie

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt rijden zoals u wilt uw lening onze specialiteit Alpha Credit Nederland. Dé autofinancierder van Nederland. Wilt u uw auto of motor financieren met een lening van Alpha Credit Nederland? En

Nadere informatie

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand van DAS Sterk staan als u het nodig heeft Zodra u één voet buiten de deur zet, bent u verkeersdeelnemer. En in het verkeer zit een ongeluk in een

Nadere informatie

SECURITY CHECK-UP VERTREK MET EEN VEILIG GEVOEL OP VAKANTIE SECURITY CHECK-UP. en dit allemaal voor amper

SECURITY CHECK-UP VERTREK MET EEN VEILIG GEVOEL OP VAKANTIE SECURITY CHECK-UP. en dit allemaal voor amper SECURITY CHECK-UP VERTREK MET EEN VEILIG GEVOEL OP VAKANTIE De zomerse dagen zijn in aantocht en deze gaan dikwijls gepaard met uitstappen, kleine of grote reizen met de wagen. Om met een gerust gemoed

Nadere informatie

1. Ik heb een dienstauto waar ik privé mee mag rijden maar daar heb ik om voor mij moverende redenen geen gebruik van gemaakt.

1. Ik heb een dienstauto waar ik privé mee mag rijden maar daar heb ik om voor mij moverende redenen geen gebruik van gemaakt. FAQ s overgangsbeleid privégebruik dienstauto. De lijst met vragen en antwoorden geldt als hulpmiddel je te informeren. De lijst kan regelmatig worden aangevuld / aangepast. De lijst is zo zorgvuldig mogelijk

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Maak direct online een afspraak op www.kwikfit.nl/airco-onderhoud

Maak direct online een afspraak op www.kwikfit.nl/airco-onderhoud Aanbiedingen geldig van zondag 17 mei t/m zondag 14 juni 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Koelt de airco slecht of last van nare luchtjes? Kom nu naar KwikFit voor de gratis aircocheck.

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Autobelastingen vanaf 2012 De meest gestelde vragen

Autobelastingen vanaf 2012 De meest gestelde vragen Autobelastingen vanaf 2012 De meest gestelde vragen Wat betekent bijtelling voor u? Vanwege uiteenlopende factoren is de regelgeving vanuit de overheid omtrent autogebruik en -bezit nogal aan veranderingen

Nadere informatie

RAPPORT. Het klachtenformulier is gedateerd 10 juli 2012 en bij het secretariaat ingeboekt op 11 juli 2012 onder nummer 2012 042.

RAPPORT. Het klachtenformulier is gedateerd 10 juli 2012 en bij het secretariaat ingeboekt op 11 juli 2012 onder nummer 2012 042. Dossiernummer 2012 042 RAPPORT Verzoeker De heer J.S. M. te Hengelo Datum verzoek Het klachtenformulier is gedateerd 10 juli 2012 en bij het secretariaat ingeboekt op 11 juli 2012 onder nummer 2012 042.

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. De Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis. Een reparatie aan uw auto komt eigenlijk altijd ongelegen.

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Thuiszorg Dichtbij Groningen. Ervaringen met de Palliatieve Zorg Verslagjaar 2014

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Thuiszorg Dichtbij Groningen. Ervaringen met de Palliatieve Zorg Verslagjaar 2014 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Thuiszorg Dichtbij Groningen Ervaringen met de Palliatieve Zorg Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Kenmerken

Nadere informatie

Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.175,-!

Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.175,-! Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.175,-! Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.175,-! Duurzaam rijden. Dat moet voor iedereen bereikbaar

Nadere informatie

APK Onderzoek onder automobilisten Wat vinden automobilisten van de APK? december 2003 januari 2004

APK Onderzoek onder automobilisten Wat vinden automobilisten van de APK? december 2003 januari 2004 APK Onderzoek onder automobilisten Wat vinden automobilisten van de APK? december 2003 januari 2004 APK Onderzoek, december 2003 - januari 2004 Onderzoek onder automobilisten. blz. 3 Uitgevoerd door TNS

Nadere informatie

Uw koopkracht in de toekomst

Uw koopkracht in de toekomst Een goed gesprek over Uw koopkracht in de toekomst Nadenken over de toekomst. Dat is wat ons kantoor dagelijks doet. De toekomst van u, en die van de andere relaties van ons kantoor. De ene keer gaat het

Nadere informatie

De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid.

De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid. De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid. Over Claxion Toonaangevend in autolease Claxion is een eigentijds leasebedrijf voor de particuliere en zakelijke markt in Midden- Nederland met een geheel

Nadere informatie

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring.

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. Mercedes-Benz loopt al meer dan een eeuw voorop in technisch vernuft, comfort en klanttevredenheid. Zo is de naam Mercedes-Benz een synoniem

Nadere informatie

Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl

Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl Aanbiedingen geldig van zondag 16 november t/m zondag 13 december 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. De best geteste Michelin banden koop je bij KwikFit! Banden bestel je eenvoudig

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA.

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN214-01 SKODA Abonnement Brochure v7.indd 1 24-05-12 09:22 VWBAN214-01 SKODA Abonnement

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Uitgave januari 2013. Wijzigingen voorbehouden. Bestelnummer: SMV100500FO212 Financieren.

Nadere informatie

Wat te doen bij pech in het buitenland?

Wat te doen bij pech in het buitenland? Reiswijzer Bron: ANWB zomer 2012 Wat te doen bij pech in het buitenland? De zomervakantie komt er aan, tijd om te ontspannen en zorgeloos te genieten! Zorg daarom voor een goede voorbereiding en voorkom

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational of goed en betrouwbaar verzekerd Welke financiering past bij u? Betreft de aankoop van uw Suzuki motor een zakelijke aankoop?

Nadere informatie

Rijbewijs verlengen. Herkeuring voor mensen met ADHD? Rapport over een onderzoek naar de informatieverstrekking door het CBR.

Rijbewijs verlengen. Herkeuring voor mensen met ADHD? Rapport over een onderzoek naar de informatieverstrekking door het CBR. Rapport Rijbewijs verlengen. Herkeuring voor mensen met ADHD? Rapport over een onderzoek naar de informatieverstrekking door het CBR. Oordeel Op basis van het onderzoek vindt de gedraging van het Centraal

Nadere informatie

NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding. Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf

NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding. Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf 1-1-2018 INHOUD Welkom 2 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten 3

Nadere informatie

De APK: uw rechten en plichten

De APK: uw rechten en plichten De APK: uw rechten en plichten De APK De Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK, is een belangrijke keuring. Tijdens deze keuring beoordeelt de keurmeester uw auto op drie aspecten: verkeers veiligheid,

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN PRIJSWIJZER UW FINANCIERING? DAT REKENT U ZO UIT!

CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN PRIJSWIJZER UW FINANCIERING? DAT REKENT U ZO UIT! CITROËN PRIJSWIJZER UW FINANCIERING? DAT REKENT U ZO UIT! CITROËN FINANCIAL SERVICES HELPT U MET DE REKENSOM Om een lening voor uw nieuwe of gebruikte Citroën te krijgen, hoeft u niet naar uw bank. U regelt

Nadere informatie

Onderzoek klanttevredenheid Proces klachtbehandeling 2011... Antidiscriminatievoorziening Limburg

Onderzoek klanttevredenheid Proces klachtbehandeling 2011... Antidiscriminatievoorziening Limburg Proces klachtbehandeling 2011................................................................... Antidiscriminatievoorziening Limburg Mei 2012...................................................................

Nadere informatie

De APK: uw rechten en plichten

De APK: uw rechten en plichten De APK: uw rechten en plichten De APK De Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK, is een belangrijke keuring. Tijdens deze keuring beoordeelt de keurmeester uw auto op drie aspecten: verkeers veiligheid,

Nadere informatie

JA, Volkswagen Abonnement.

JA, Volkswagen Abonnement. ! JA, ik wil een abonnement op een up!, Polo, Polo BlueMotion, Golf, Golf Cabrio, Golf Plus, Beetle, Touran, Jetta of Passat en betaal één vast maandbedrag. Volkswagen Abonnement. Voorbeeld: U rijdt al

Nadere informatie

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt rijden zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud Alpha Credit Nederland. Dé autofinancierder van Nederland. Wilt u uw auto of motor financieren met een lening van Alpha Credit Nederland?

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Bedrijfswagens Uitgave januari 2014. Wijzigingen voorbehouden. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. De Een reparatie aan uw bedrijfswagen komt eigenlijk altijd ongelegen. Dan is

Nadere informatie

Hypotheekshop Wijchen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kasteellaan 52 6602 DG WIJCHEN

Hypotheekshop Wijchen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kasteellaan 52 6602 DG WIJCHEN Hypotheekshop Wijchen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kasteellaan 52 6602 DG WIJCHEN Telefoon: 024 649 50 25 Fax: 024 649 50 01 E-mail: wijchen1375@hypotheekshop.nl Internet: www.hypotheekshop.nl/wijchen

Nadere informatie

Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur.

Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur. Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur. Veel mensen betalen nog altijd te veel voor elektriciteit en aardgas. Toch is overstappen naar een voordeliger contract

Nadere informatie

Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur.

Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur. Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur. Veel mensen betalen nog altijd te veel voor elektriciteit en aardgas. Toch is overstappen naar een voordeliger contract

Nadere informatie

De APK: uw rechten en plichten

De APK: uw rechten en plichten De APK: uw rechten en plichten De APK De Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK, is een belangrijke keuring. Tijdens deze keuring beoordeelt de keurmeester uw auto op drie aspecten: verkeersveiligheid,

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL LEASE FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN

CITROËN FINANCIAL LEASE FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN 2 ALTIJD DE BESTE DEAL Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te houden. Ook als het om uw bedrijfsauto( s) gaat.

Nadere informatie

De APK: uw rechten en plichten

De APK: uw rechten en plichten De APK: uw rechten en plichten De APK De APK, de Algemene Periodieke Keuring, is een belangrijke keuring. Tijdens deze keuring beoordeelt de keurmeester uw auto op drie aspecten: verkeersveiligheid, milieu

Nadere informatie

PILOT 3: INFECTIEZIEKTEN ALGEMEEN EN OGGZ. 1 Handreiking pilot infectieziekten algemeen

PILOT 3: INFECTIEZIEKTEN ALGEMEEN EN OGGZ. 1 Handreiking pilot infectieziekten algemeen PILOT 3: INFECTIEZIEKTEN ALGEMEEN EN OGGZ In het kader van het landelijke kwaliteitsprogramma Beter Voorkomen heeft GGD Nederland aan Regioplan Beleidsonderzoek gevraagd een instrumentenkoffer klantervaringen

Nadere informatie

Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden

Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden U denkt er misschien liever niet aan. Toch is het goed om stil te staan bij uw uitvaart en de kosten die daarbij komen kijken. Want wist u dat

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Mijn dochter; boulimia en borderline

Mijn dochter; boulimia en borderline Mijn dochter; boulimia en borderline Mijn dochter; boulimia en borderline E.M. van der Linden Schrijver: E.M. van der Linden Coverontwerp: via Brave New Books ISBN: 9789402130331 E.M. van der Linden Dit

Nadere informatie

Rapportage. Evaluatie onderzoek Het succes van de stimuleringsregeling E-bike

Rapportage. Evaluatie onderzoek Het succes van de stimuleringsregeling E-bike Rapportage Evaluatie onderzoek Het succes van de stimuleringsregeling E-bike In opdracht van: Stadsregio Arnhem Nijmegen Datum: 11 februari 2013 Projectnummer: 2012171 Auteurs: Ronald Steenhoek & Marieke

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS

PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS HET OM

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL LEASE

CITROËN FINANCIAL LEASE CITROËN FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN CITROËN BUSINESS FINANCE MAAKT VOOR U DE BESTE DEAL Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

Volvo Car finance www.volvocarfinance.nl

Volvo Car finance www.volvocarfinance.nl Volvo Car finance www.volvocarfinance.nl Financieren of leasen? VOLVO CAR LEASE Wilt u straks (of tussentijds) eigenaar worden van de auto? Als u de auto niet in eigendom wilt, kunt u kiezen voor Full

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Onderhoudsplan

FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Onderhoudsplan FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Onderhoudsplan Complete zekerheid voor je SEAT De aanschaf van een nieuwe SEAT is een goede investering. Daar wil je het liefst lang en zorgeloos van genieten. En daar

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

De snelste weg naar nieuwe klanten in uw regio

De snelste weg naar nieuwe klanten in uw regio BETA De snelste weg naar nieuwe klanten in uw regio 1 3 Offerteaanvragen ontvangen van consumenten uit de buurt 3 Snel en eenvoudig offertes uitbrengen 3 Nieuwe klanten aantrekken en uw omzet vergroten

Nadere informatie

Lease. Service op maat

Lease. Service op maat Lease Service op maat Leasen via Santander Consumer Finance Het leasen van een auto is een uitstekende manier om werkkapitaal vrij te houden of vrij te maken. Maar bijvoorbeeld ook om de operationele zaken

Nadere informatie