KLANTENTEVREDENHEIDSONDERZOEK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KLANTENTEVREDENHEIDSONDERZOEK"

Transcriptie

1 INHOUD Klantentevredenheidsonderzoek Even voorstellen. Veiligheidsdag Goedbloed Auto s Afscheid Jan Olree Een klant aan het woord! APK Alert! Uitgelicht: gebruikte wagens Citroën nieuwtjes Wist u dat? Beste wensen! KLANTENTEVREDENHEIDSONDERZOEK Citroën Nederland wil graag weten wat u vindt van de dienstverlening van haar dealers. U bent wellicht al eens gebeld door Citroën Nederland voor een telefonische enquête. Op dit moment is Citroën Nederland echter aan het onderzoeken of men via de een hogere respons kan krijgen op haar enquête. Immers de klant wordt niet meer telefonisch overvallen, maar kan zelf bepalen wanneer en of hij/zij mee wil werken aan dit onderzoek. Vanaf september jl. is daarom gestart met een testfase waarbij Citroën Nederland de klanten zowel telefonisch als via de mail benadert. Goedbloed auto s is één van de dealers die door Citroën is uitgekozen om aan deze testfase mee te werken. Het is de bedoeling dat vanaf 1 januari 2011 de telefonische enquête wordt afgeschaft en men alleen via de mail een vragenlijst krijgt toegestuurd. Het gehele project is afhankelijk van de aanlevering van adressen van onze klanten. Om deze reden vragen wij uw medewerking om uw gegevens aan ons bekend te maken.

2 EVEN VOORSTELLEN KEVIN VERMEULEN Nadat wij hadden vernomen dat Jan (Olree) ons na bijna 25 dienstjaren ging verlaten, zijn wij direct op zoek gegaan naar een waardige vervanger voor hem. Wij verwachten deze gevonden te hebben en willen u dan ook graag voorstellen aan DE NIEUWE MEDEWERKER: Kevin Vermeulen is sinds 1 december 2010 het team van Goedbloed Auto s komen versterken. Wij denken in hem de juiste persoon te hebben gevonden om ons team van monteurs te versterken. Hij heeft een aantal jaren bij een autodealer van een Duits merk gewerkt en daarna bij een groot universeel garage concern. Hierdoor heeft Kevin de nodige ervaring opgedaan. Kevin is geboren en getogen in Goes en een techneut in hart en nieren. Alles wat rijdt is zijn hobby. Momenteel volgt Kevin de opleiding tot autotechnicus, waarvoor hij nog één dag in de week het Regionaal Opleiding Centrum in Vlissingen bezoekt. Met de voor u vertrouwde gezichten van Johan en Alex, is onze werkplaatsbezetting met de komst van Kevin weer op peil.

3 VEILIGHEIDSDAG 2010 Al enkele jaren organiseert Citroën Nederland een landelijke veiligheidsdag. Ook dit jaar konden autobezitters bij ons langskomen om GRATIS hun auto te laten checken op een aantal belangrijke punten, zodat de auto veilig de winter door kan. Onder het genot van een kopje koffie kon worden toegekeken hoe onze monteurs de auto controleerden op o.a. de bandenspanning, olie, en ruitenwissers. Zodra de auto klaar was, kreeg men nog een leuk presentje mee in de vorm van een sleetje. Hier kon overigens de afgelopen weken nog dankbaar gebruik van worden gemaakt, gezien de massale sneeuwval in ons land. Een kleine foto-impressie van onze veiligheidsdag:

4 AFSCHEID JAN OLREE Bijna 25 jaar is monteur Jan Olree werkzaam geweest bij Goedbloed Auto s. Als leerling monteur is hij begonnen en in de loop der jaren doorgegroeid als APK keurmeester en technisch specialist. Een aantal maanden geleden heeft Jan echter te kennen gegeven dat hij samen met zijn vrouw Sandra een eigen bedrijf wil gaan starten. Zij gaan samen een nieuw distributiecentrum runnen in Zierikzee. Per 1 december is Jan daarom niet meer werkzaam bij ons bedrijf. Als afscheidscadeau hebben wij hem namens de directie en het personeel een nuttig cadeau gegeven wat hij zeker zal kunnen gebruiken: een nieuwe laptop en bijbehorende tas. Wij wensen Jan en Sandra veel succes met hun nieuwe bedrijf. Jan pakt uit terwijl zijn vrouw Sandra en zoontje Tim toekijken. Jan (blij) verrast.

5 Een klant aan het woord! Mij is gevraagd om een stukje te schrijven over mijzelf, over het automerk Citroën en over Goedbloed Auto s te Zierikzee. Ondanks dat ik niet zo n schrijver ben, wil ik toch graag mijn bijdrage leveren aan deze nieuwsmail. Ik hoop dan ook maar dat vele mensen, net als ikzelf, mij willen volgen. Om bij het begin te beginnen: Mijn naam is Wim Muste, gehuwd met Ineke en wij hebben twee kinderen, een dochter en een zoon. Van oorsprong ben ik afkomstig uit Zeeuws Vlaanderen (geboren in Aardenburg) maar sedert 1965 woonachtig in Zierikzee. Momenteel genieten wij met volle teugen van mijn (pre) pensioen, na vele jaren met plezier werkzaam te zijn geweest bij het energiebedrijf Delta. Als fervent caravankampeerders trekken Ineke en ik, zodra het maar mogelijk is, er op uit met de caravan. We wisselen onze trektochten af tussen de Scandinavische landen, Frankrijk en met regelmaat verkennen wij de verschillende delen van Nederland. Vanaf 1982, dus alweer bijna dertig jaar, ben ik bij Goedbloed Auto s klant en vanaf die tijd rijden we dus ook, bijna onafgebroken Citroën. Eenmaal zijn we ontrouw geweest door een nieuwe auto te kopen van Japanse bodem. Na exact een week stond ik weer bij deze dealer om mijn oude BX terug te halen! Niet leuk, want buiten het feit dat het weer geld heeft gekost, is het nooit prettig om achteraf te concluderen dat er een verkeerde keuze is gemaakt. Inmiddels hebben wij net een splinternieuwe C4 Grand Picasso aangekocht, natuurlijk bij Goedbloed Auto s, en er de eerste kilometers mee gereden. Deze exclusive uitvoering van de Picasso, gecombineerd met de nieuwste motor (1.6 THP) en de elektronisch geschakelde zes-versnellingsbak bieden ons veel rijpezier. Onze dertiende(!!) Citroën, na drie GS-en, vier BX-en, drie Xantia s en tweemaal een C5. En dan nu recent een C4 Grand Picasso, waarbij de geschiedenis zich herhaalt. Want mijn zoon Remco werkt nu ook bij energiebedrijf Delta en u raadt het waarschijnlijk al wel: Zakelijk rijdt ook hij een C4 Grand Picasso!

6 APK ALERT! APK ALERT! APK ALERT! Weet u hoe vaak mensen in Nederland een (onnodige) boete ontvangen omdat hun auto niet tijdig APK gekeurd is? Om u een idee te geven: in 2008 hebben alleen al in Nederland mensen een boete ontvangen omdat zij te laat waren met de APK keuring. De boete bedroeg toen 90,- maar is inmiddels opgelopen tot 103,50 (2011). Eén op de twintig Nederlandse autobezitters krijgt dus een boete, grote kans dus dat het u ook een keer overkomt! In 2010 is dit percentage gestegen met 20% waardoor er een bedrag van 27 miljoen euro aan APK-boetes is ontvangen door het Centraal Justitieel Incasso Bureau. Ondanks de aankondigingsbrief die u ontvangt van de RDW blijkt het heel veel vergeten te worden. Uit de cijfers blijkt dat de kans op een bekeuring nog groter is als u uw wagen voor de eerste keer moet laten keuren. Immers u bent niet gewend om de auto periodiek te laten keuren. Sedert de invoering van de bescherming van klantengegevens (privacy wetgeving) kunnen wij u niet meer informeren aangaande uw APK keuringsdatum. In het verleden ontvingen wij uw adresgegevens via onze importeur en schreven wij u, net als het RDW, tijdig aan over de afloopdatum. De belangenvereniging stichting blij dat ik rij heeft een kostenloze oplossing voor u allen bedacht: APK ALERT! Uiteraard willen wij deze gratis service met u delen, want een boete is toch zonde van uw geld. Hoe werkt het? U hoeft alleen op onderstaande link uw kentekennummer en uw adres in te voeren. Vanaf 1 maand voor de afloopdatum ontvangt u dan met regelmaat een bericht met de waarschuwing: Uw voertuig moet voor (uiterste afloopdatum) APK gekeurd zijn. Via deze link kunt u gratis gebruikmaken van deze service en is de kans kleiner dat u de APK keuring vergeet!

7 OCCASIONS Citroën C5 Break 2.2 HDI Exclusive Bouwjaar: januari 2003 Km. Stand: km Prijs: 7.750, - Citroën C1 3-drs 1.0 Séduction Bouwjaar: oktober 2010 Km. Stand: km Prijs: 8.700, - Hyundai Matrix Bouwjaar: november 2006 Km. Stand: km Prijs: , - Chevrolet Matiz Bouwjaar: maart 2006 Km. Stand: km Prijs: 6.750, -

8 CITROËN NIEUWS Citroën Ds5 De eerste hybridewagen van Citroën komt eind volgend jaar naar ons land. Op de autotentoonstelling in Sjanghai is de nieuwe Citroën DS5 voor de eerste maal getoond aan het grote publiek. De DS5 is het derde model van Citroën dat onder het nieuwe DS-label wordt gevoerd. Begin 2010 introduceerde Citroën de DS3 en komend voorjaar voegt Citroën daar de DS4 aan toe, gevolgd door de grotere DS5 in ACTIE NIEUWE AUTO S Januari is van oudsher de maand voor de verkoop van nieuwe auto s. Immers de eerste klap is een daalder waard De verkooppunten van Citroën hebben een landelijke actie bedacht die het u wel erg aantrekkelijk maakt om een nieuwe wagen aan te kopen. Zo kunt u bij aankoop van een nieuwe Citroën personenwagen niet alleen profiteren van extra korting, maar ook van een financiering tegen 0% rente! De hoogte van de korting en financiering is afhankelijk van het type wagen dat door u wordt aangekocht. Bovendien maakt u ook nog eens kans om uw volledige aankoopbedrag terug te winnen. (Zie: Voor de aankoop van een bedrijfswagen van Citroën gelden hoge extra kortingen in combinatie met een gunstig financial lease tarief van 4,9% rente. De kortingen kunnen oplopen tot wel 2.500,- exclusief btw (afhankelijk van het type). Jelle den Boer verstrekt u graag meer informatie over de actie spelregels.

9 WIST U DAT...? - De Ds4 in mei van dit jaar leverbaar is. - En de nieuwe Ds5 vanaf medio Deze Ds5 een echte hybride is. - Landelijk de verkoopcijfers stijgen. - Ook wij de verkoopcijfers omhoog zien gaan. - De nieuwe Citroën C4 nu al een succes is. - Ook Wilma een nieuwe C4 heeft aangekocht. - Jan Olree ons bedrijf na 24 jaar heeft verlaten. - Jan nu ondernemer is geworden. - Kevin Vermeulen zijn vervanger is geworden. - Jelle den Boer al weer een half jaar vennoot is. - Jelle blijkt nu multi-inzetbaar te zijn. - De vraag naar winterbanden enorm is geweest - Wij sommige winterbanden nog uitleveren. - Tijdige bestelling de enige remedie is. - Uw adres bij ons zeer welkom is. - Wij u daardoor per kunnen bereiken. - De postzegel dan overbodig is geworden. - Er ook een forse besparing van briefpapier is. - Dit kostenbesparend voor ons én voor u is. - Onze nieuwe website een groot succes is. - Het juiste adres is. - De website gemiddeld 35 bezoekers per dag trekt. - Wij Wim Muste vriendelijk bedanken voor zijn bijdrage aan deze nieuwsmail! Mogen wij afsluiten met u en uw naasten een gezond en veilig nieuwjaar toe te wensen!

Paul Vonk nieuw bestuurslid van de Onderlinge Zegveld

Paul Vonk nieuw bestuurslid van de Onderlinge Zegveld 1 jaar Onderlinge Zegveld Verzekeringsinfo Najaar 2011 Postbus 9 / 3474 ZG Zegveld Middenweg 7 / 3474 KC Zegveld Tel. 0348-691777 E-mail: info@ovmzegveld.nl Internet: www.ovmzegveld.nl Paul Vonk nieuw

Nadere informatie

Bijlage bij lesbrief Pensioenworkshop Mañana

Bijlage bij lesbrief Pensioenworkshop Mañana Stichting Weet Wat Je Besteedt (WWJB) Extra uitleg en Q&A Bijlage bij lesbrief Pensioenworkshop Mañana Wat is pensioen? Tekst uit het filmpje Wist je dat je nu waarschijnlijk al pensioen opbouwt? Een klein

Nadere informatie

Het provisieverbod in de praktijk Wij gaan voor een totaalrelatie met de klant

Het provisieverbod in de praktijk Wij gaan voor een totaalrelatie met de klant Wij gaan voor een totaalrelatie met de klant Wie: LiBro BV Waar: Lelystad Sinds: 1972 Medewerkers: 4 Relaties: 3000 Door een dwarsdoorsnede te maken van onze klantportefeuille, bekijken we wie we kunnen

Nadere informatie

Evaluatie DuizendMAX-regeling Deel 2

Evaluatie DuizendMAX-regeling Deel 2 Evaluatie DuizendMAX-regeling Deel 2 Colofon Opdrachtgever A+O fonds Gemeenten Postbus 30435 2500 GK Den Haag 070 3738356 www.aeno.nl secretariaat@aeno.nl Projectleider Drs. Marieke de Feyter Andere betrokkenen

Nadere informatie

Van ontslagen student tot full time internet ondernemer. Hoe ik ben begonnen

Van ontslagen student tot full time internet ondernemer. Hoe ik ben begonnen Hoe ik ben begonnen Het verhaal van een ontslagen student die fulltime internet ondernemer is geworden. Kees van Dijk Laatste update: Oktober 2012 Kees van Dijk www.webwinkelsucces.nl 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2!

Nadere informatie

Later pensioen, Enquête onder 57-65 jarigen over reactie op verhoging AOW- en pensioenrichtleeftijd. 23 oktober 2013 F&CU13.0219

Later pensioen, Enquête onder 57-65 jarigen over reactie op verhoging AOW- en pensioenrichtleeftijd. 23 oktober 2013 F&CU13.0219 Later pensioen, wat nu Enquête onder 57-65 jarigen over reactie op verhoging AOW- en pensioenrichtleeftijd 23 oktober 2013 F&CU13.0219 Inhoudsopgave Samenvatting... 2 1. Inleiding... 3 1.1 Doel en relevantie...

Nadere informatie

Je komt van alles tegen

Je komt van alles tegen Een uitgave van Woningstichting Brummen 21e jaargang - winter 2011 Allround-reparateur Jan Woertman zwaait na 45 jaar af Je komt van alles tegen Voor het uitvoeren van reparaties en het oplossen van storingen

Nadere informatie

Let s build IT.nl. in het nieuws. dé Vrijetijdverzekeraar. Voorjaar 2005, verhuisuitgave

Let s build IT.nl. in het nieuws. dé Vrijetijdverzekeraar. Voorjaar 2005, verhuisuitgave in het nieuws Voorjaar 2005, verhuisuitgave Klaar voor de toekomst Een verhuizing is een belangrijke mijlpaal voor een bedrijf. Goede huisvesting is een belangrijke voorwaarde om het werk goed te kunnen

Nadere informatie

Leren Beleggen. Door Tom Lassing Versie 1.7 20-12-2010

Leren Beleggen. Door Tom Lassing Versie 1.7 20-12-2010 Leren Beleggen Door Tom Lassing Versie 1.7 20-12-2010 Welkom (nieuwe) belegger. U bent begonnen aan een nieuwe hobby die ontzettend leuk kan zijn. Is zeg kan zijn, want ik zal u in dit rapport de realiteit

Nadere informatie

Colofon. Complimenten van klanten: Redactie. Bezoekadres

Colofon. Complimenten van klanten: Redactie. Bezoekadres Complimenten van klanten: Ondanks de vreselijke tocht moet ik zeggen dat u en uw collega s mij prima hebben geholpen, ook toen ik mijn geduld verloor, hebben ze mij kunnen kalmeren en me vooral duidelijk

Nadere informatie

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt rijden zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud Alpha Credit Nederland. Dé autofinancierder van Nederland. Wilt u uw auto of motor financieren met een lening van Alpha Credit Nederland?

Nadere informatie

Afgelopen half jaar is er weer veel gebeurd binnen ExperiCom. Hieronder een kleine greep van de ontwikkelingen:

Afgelopen half jaar is er weer veel gebeurd binnen ExperiCom. Hieronder een kleine greep van de ontwikkelingen: ExperiCom nieuwsbrief winter 2010 Beste lezer, De laatste weken van het jaar zijn voor ons altijd een moment van zakelijke bezinning en zelfreflectie. Voor het komende jaar maken we wederom nieuwe plannen,

Nadere informatie

Ledenvoordeelkrant. Voordelen na-isolatie. Welke voordelen heeft een luchtdichte afwerking? Hallen en Stallen over het belang van na-isolatie.

Ledenvoordeelkrant. Voordelen na-isolatie. Welke voordelen heeft een luchtdichte afwerking? Hallen en Stallen over het belang van na-isolatie. Ledenvoordeelkrant samen kopen = samen delen Bekijk alle ledenvoordelen Goedkoop tanken? Tiny van der Valk en schoondochter Roxanne van Kwekerij De Bonfut over hun ervaring met de Total Tankpas. Voordelen

Nadere informatie

nummer 100 jaar Volkshuisvesting Hoeksche Waard volkshuisvesting in de Hoeksche Waard Magazine Mijn HW Wonen Huurverhoging 2014 Uitgave 1 april 2014

nummer 100 jaar Volkshuisvesting Hoeksche Waard volkshuisvesting in de Hoeksche Waard Magazine Mijn HW Wonen Huurverhoging 2014 Uitgave 1 april 2014 volkshuisvesting in de Hoeksche Waard Magazine Uitgave 1 april 2014 Gratis met maximaal 6 personen naar tentoonstelling 100 jaar Zie pagina 21 Indit nummer 100 jaar Volkshuisvesting Hoeksche Waard Mijn

Nadere informatie

Comfortabel in beweging

Comfortabel in beweging Comfortabel in beweging MKB Lease -1- Welkom bij MKB Lease MKB Lease Siliciumweg 4 3812 SX Amersfoort Postbus 3 3800 AA Amersfoort telefoon 033 42 24 888 fax 033 42 24 800 e-mail info@mkblease.nl www.mkblease.nl

Nadere informatie

Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Disclaimer: Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Eelco de Boer kan echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige

Nadere informatie

portimagazine december 2010 Assurnet

portimagazine december 2010 Assurnet portimagazine december 2010 Assurnet 3 Editoriaal 4 Port-e-Mail Uw mailbox steeds bij de hand 6 Waarom Port-e-Mail? U werkt zonder Port-e-Mail? Ontdek de risico s ervan! 8 Port-e-Mail Uw collega's getuigen

Nadere informatie

ABC-tje is een uitgave van de Algemene Bond Casinopersoneel CAO-OVERLEG / ONDERHANDELINGEN VAKBONDEN EN HOLLAND CASINO

ABC-tje is een uitgave van de Algemene Bond Casinopersoneel CAO-OVERLEG / ONDERHANDELINGEN VAKBONDEN EN HOLLAND CASINO CAO ACTUEEL In deze rubriek houden wij jullie op de hoogte van alle actuele zaken en het nieuws over de nieuwe CAO-onderhandelingen met Holland Casino voor een nieuwe CAO in 2006. CAO-OVERLEG / ONDERHANDELINGEN

Nadere informatie

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals e-mail marketing voor webwinkeliers Voor praktische professionals Alle grote webwinkels doen aan e-mail marketing. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ze weten namelijk dat e-mail marketing meer oplevert

Nadere informatie

business magazine prof. dr. A. Roy Thurik Ondernemerschap Ondernemerschap als wapen tegen de kredietcrisis Risicomanagement is kansen zien en benutten

business magazine prof. dr. A. Roy Thurik Ondernemerschap Ondernemerschap als wapen tegen de kredietcrisis Risicomanagement is kansen zien en benutten jaargang 6, juni 2009 prijs losse verkoop 5.95 Ondernemerschap prof. dr. A. Roy Thurik Ondernemerschap als wapen tegen de kredietcrisis Verder in dit nummer: Risicomanagement is kansen zien en benutten

Nadere informatie

Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen

Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen Whitepaper Alles wat u moet weten over SEO Pagina overzicht Als ondernemer wilt u een goede website. Een website die voor uw doelgroep makkelijk vindbaar is en

Nadere informatie

Beleggen met de Warren Buffett strategie

Beleggen met de Warren Buffett strategie Beleggen met de Warren Buffett strategie Tien pakkende artikelen over de value investing filosofie van s werelds beste belegger drs. Hendrik Oude Nijhuis WarrenBuffett.nl December 2007 www.warrenbuffett.nl/aandelen

Nadere informatie

Op bezoek bij Frits Boelens Lees- en luisterplezier Breien tegen eenzaamheid

Op bezoek bij Frits Boelens Lees- en luisterplezier Breien tegen eenzaamheid Informatiemagazine van Stichting ATA, personenalarmering juli, 2014 Op de kof f ie bij een uitvinder Op bezoek bij Frits Boelens Lees- en luisterplezier Breien tegen eenzaamheid 2 3 Voorwoord Het heeft

Nadere informatie

Altijd met een gerust gevoel op weg

Altijd met een gerust gevoel op weg Altijd met een gerust gevoel op weg De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

Dievengilde maakt opmars naar dorpen en platteland

Dievengilde maakt opmars naar dorpen en platteland Editie 20142 Zwarte Cross Interview ONS agrarisch advies ONDERLINGE NIEUWS Woningmarkt Dievengilde maakt opmars naar dorpen en platteland Onlangs werd in het nieuws gemeld dat het aantal inbraken in dorpen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FINANCIEEL WERK NIEUWSBRIEVEN BELASTINGEN Eén procent meer te besteden

NIEUWSBRIEF FINANCIEEL WERK NIEUWSBRIEVEN BELASTINGEN Eén procent meer te besteden NIEUWSBRIEF VERZORGD IN SAMENWERKING MET: BRINKLEY ASSURANTIËN EN VAN DE VEERDONK ASSURANTIËN 3 e jaargang, nummer 2, december 2006 FINANCIEEL WERK Financieel Werk is in 2004 opgestart door de heren William

Nadere informatie

Succesvol worden op de beurs!

Succesvol worden op de beurs! 2013 Succesvol worden op de beurs! Kom erachter hoe het mij is gelukt om 122.000, - winst te behalen in een periode van 5 jaar tijd! Puur en alleen door me te richten op het kopen en verkopen van aandelen,

Nadere informatie

Generaties. Extra. Het Philips flex pensioen vernieuwd Pensioenleeftijd omhoog, financiering anders

Generaties. Extra. Het Philips flex pensioen vernieuwd Pensioenleeftijd omhoog, financiering anders Generaties is het informatiebulletin van STICHTING PHILIPS PENSIOENFONDS Generaties Nummer 19, 10 e jaargang oktober 2013 Extra editie Het Philips flex pensioen vernieuwd Pensioenleeftijd omhoog, financiering

Nadere informatie

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC)

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC) Marketing op sociale netwerken Emmauscollege 2012-2013 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 Hoofdstuk 1: Waar(om) adverteren?... 5 Waarom adverteren op sociale netwerken?... 5 Kiezen van het juiste

Nadere informatie

Pensioenfonds Smurfit Kappa Nederland Nieuwsbrief

Pensioenfonds Smurfit Kappa Nederland Nieuwsbrief Pensioenfonds Smurfit Kappa Nederland Nieuwsbrief Nummer 14 > Jaargang 10 > November 2012 inhoud > Financiële positie: dekkingsgraad blijft laag [p.1] Bestuur / Verantwoordingsorgaan [p.2] Uniform Pensioen

Nadere informatie