Editie: december 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Editie: december 2012"

Transcriptie

1 Editie: december 2012 Inhoud: Veiligheidsdag 2012 Nieuw plansysteem Einde jaar Avondje bowlen gewonnen Wist u dat. Occasions Anti Corrosie garantie Eenden nieuwtje Winterbanden VEILIGHEIDSDAG 2012 Op zaterdag 10 november jl. werd er weer de jaarlijkse veiligheidsdag georganiseerd. Hoewel deze gratis wintercheck elk jaar weer trouwe bezoekers naar ons bedrijf brengt, merken we toch dat de opkomst minder wordt. Of er volgend jaar ook weer een veiligheidsdag georganiseerd zal worden is nog niet bekend, maar de foto s van dit jaar willen we u niet onthouden. Onder het genot van een kopje koffie of thee kon men toezien hoe onze vakkundige monteurs de benodigde punten controleerden, zodat de auto veilig het (aankomende) winterse weer kan trotseren. Zoals ieder jaar lag er voor elke bezoeker een presentje klaar. Dit jaar kreeg men een emmertje strooizout mee, zodat ook thuis de benodigde voorzorgsmaatregelen getroffen kunnen worden tegen het winterweer.

2 NIEUW PLANSYSTEEM Het nieuwe digitale plansysteem is sinds kort volledig in werking. Al enige tijd werden de werkplaatsafspraken via het digitale plansysteem ingebracht, maar nu kunnen we ook gebruikmaken van de extra functies die dit systeem te bieden heeft. Het nieuwe digitale planbord In het verleden verstuurden wij nog handmatig de herinneringsbrieven voor de APK keuringen. Dit wordt nu automatisch door het nieuwe systeem geregeld middels een of sms-bericht. Ook wordt nu o.a. automatisch een bevestiging gestuurd als u een afspraak heeft gemaakt in onze werkplaats en een bedank mailtje gestuurd als u een bezoek heeft gebracht in onze werkplaats. Aangezien het systeem nog in de kinderschoenen staat, zijn wij zeer benieuwd naar uw bevindingen. Graag willen wij uw feedback over de ontvangst van de mailtjes. Krijgt u een bevestiging als u een afspraak heeft gemaakt, wordt u aan uw apk keuring herinnerd en vindt u deze mailtjes prettig om te ontvangen? Laat het ons weten, want wij zijn erg benieuwd naar uw mening! U kunt uw reacties mailen naar: cdenboer@xs4all.nl. Ook bij Hanco op zijn bureau staat een nieuw scherm waar het planbord wordt weergegeven. EINDE JAAR Het einde van 2012 komt in zicht. Dit betekent dat de personele bezetting tijdens de kerstvakantie periode gering is. Mocht u in de periode van de feestdagen een afspraak willen maken in onze werkplaats, dan vragen wij u dit tijdig aan ons door te geven zodat we hiermee met de planning rekening kunnen houden. Wist u dat u 24/7 ook online uw werkplaatsafspraak kunt maken, en dus niet afhankelijk bent van de bereikbaarheid tijdens kantooruren? Kijkt u hiervoor op onze website:

3 AVONDJE BOWLEN GEWONNEN Goedbloed Auto s heeft van de Citroën organisatie een avondje uit gewonnen! Dit omdat we als beste gescoord hebben op het gebied van gastheerschap. We waren hier natuurlijk heel blij mee. We mochten zelf kiezen wat we wilden gaan doen, en we hebben besloten om met z n allen een avondje te gaan bowlen en daarna een hapje te eten. We hebben met een mobiele telefoon wat foto s gemaakt, die we hierbij aan u kunnen laten zien.

4 OCCASIONS CITROËN C3 1.1 Ligne Prestige Bouwjaar : augustus 2008 Brandstof : Benzine Km. Stand : km Opties o.a. : airco, mistlampen, radio/cd, trekhaak Prijs : 9.100, - excl. afleveringskosten* CITROËN XSARA PICASSO 1.8i 16V Bouwjaar : juli 2001 Brandstof : Benzine Km. Stand : km Opties o.a. : climate control, radio/cd, trekhaak, hoofdsteunen achter Prijs : 2.750, - excl. afleveringskosten* CITROËN C V Ambiance Bouwjaar : juni 2003 Brandstof : Benzine Km. Stand : km Opties o.a. : cruise control, airco, radio/cd, mistlampen, trekhaak Prijs : 5.450, - exclusief afleveringskosten* CITROËN C3 e-hdi 90 Tendance Deze auto is wegenbelastingvrij!!!! Bouwjaar : augustus 2012 Brandstof : Diesel Km. Stand : km Opties o.a. : airco, cruise control, mistlampen, radio/cd Prijs : , - exclusief afleveringskosten* *Afleveringskosten : 350, -

5 ANTI CORROSIE GARANTIE NIEUWE AUTO S Gelukkig komt het tegenwoordig vrijwel niet meer voor, maar niets is vervelender dan op uw splinternieuwe auto, door een kleine fout tijdens de fabricage, een klein roestplekje te zien verschijnen. Op uw nieuwe aangeschafte Citroën heeft u bij ons 12 jaar garantie tegen het roesten van onder de lak, bij bedrijfsauto s is dit 6 jaar. Deze garantie is alleen geldig indien u de anti corrosie controle laat uitvoeren op uw auto. Wat is de anti corrosie controle precies? In het garantie- en onderhoudsboekje van uw auto kunt u terugvinden dat er periodiek een controle uitgevoerd moet worden aan de auto met betrekking tot de staat van het plaatwerk. Citroën garandeert op haar auto s een perfecte staat van het plaatwerk, maar er kan natuurlijk altijd een foutje tijdens de productie en/of het spuitwerk in de fabriek plaatsvinden. Door zo n klein foutje kan bijvoorbeeld de lak loskomen van het plaatstaal, ook wel bladderen van de lak genoemd. Indien dit gebeurt tijdens de eerste 12 jaren van uw personenauto of eerste 6 jaren van uw bedrijfsauto, wordt de reparatie voor u volledig vergoed. Dit wordt echter alleen vergoed door Citroën indien er periodiek gecontroleerd wordt op eventuele afwijkingen in de lak, veelal na 4, 8 en 12 jaar na datum van de eerste tenaamstelling van de auto. Dit is echter per model afhankelijk en is terug te vinden achter in het garantie- en onderhoudsboekje van uw auto. Bij deze controle lopen wij op zeer precieze wijze de lak en het plaatstaal van de carrosserie van uw auto na en controleren wij streng op oneffenheden of bladderen van de lak. Hierbij gebruikmakend van een felle LED lamp en eventueel poetsmiddelen waar nodig om de lak goed te kunnen inspecteren. De kosten voor deze controle zijn 49, - inclusief btw. Wij controleren voor u tijdens een onderhoudsbeurt van uw auto of uw auto binnenkort toe is aan deze controle en bespreken dit met u op het moment dat wij een totale prijsopgave doen voor de onderhoudsbeurt. Onze monteurs zijn getraind en geschoold in het beste advies voor u en uw auto. Waarom heb ik hier nog niet eerder van gehoord? Dit is goed mogelijk! Door de jaren heen is er vanuit de importeur van Citroën in Nederland altijd garantie gegeven op dit probleem met lak in de eerste 12 jaar van uw auto. Omdat hier echter in sommige gevallen op een verkeerde manier mee om werd gegaan, wordt er sinds dit jaar aangegeven dat de anti corosie controle uitgevoerd dient te worden alvorens er garantie gegeven kan worden. Om bovenstaande reden willen wij u graag alvast informeren naar de mogelijkheid om dit uit te laten voeren. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit stuk, dan vernemen wij dit graag van u.

6 EENDEN NIEUWTJE.. Er komt een nieuwe 2cv eend. Deze zal in 2013 op de beurs in Frankfurt worden geïntroduceerd, en komt in 2014 in de showrooms. Qua prijs zal de nieuwe 2cv zitten tussen de Citroën C1 en C3 en hij zal op het platform van de C3 worden gebouwd. Winterbanden! Het is december, de maand van de vorst, sneeuw en regen. De uitgelezen tijd om, als u dit nog niet gedaan heeft, na te denken over winterbanden voor uw auto. Natuurlijk zijn winterbanden onontbeerlijk als u op wintersport gaat. Het is niet voor niets in Duitsland verplicht om op winterbanden te rijden als zich winterse omstandigheden voordoen. Dit geldt niet alleen als u op wintersport gaat. maar ook als u even de grens overgaat om te tanken. Winterbanden onder uw auto, heeft dit zin in ons land? Ja, het is namelijk zo dat bij een temperatuur van 7 graden Celsius of lager de prestaties van een winterband beter zijn dan die van een zomerband. Dit komt door de samenstelling van het rubber en het profiel van de winterband, waardoor deze aanzienlijk meer grip heeft op een koud en sneeuwrijk wegdek. Het is bijvoorbeeld zo dat als u op winterbanden rijdt bij een temperatuur onder 7 graden Celsius uw remweg behoorlijk korter is dan wanneer u op zomerbanden rijdt. Er zijn testen uitgevoerd met twee exact dezelfde auto s met dezelfde bandenmaat waarvan er een uitgevoerd was met winterbanden en een met zomerbanden. Beide auto s rijden met een snelheid van 50 km/h op het moment dat de rem volledig wordt ingetrapt. De auto met winterbanden stond na 23 meter stil, terwijl de auto met zomerbanden op dat moment nog een snelheid had van 30 km/h en uiteindelijk stilstond na een remweg van 55 meter. Wanneer u voor winterbanden kiest, krijgt u twee keer te maken met het omwisselen (1 x voorjaar en 1 x najaar) en dus ook twee keer kosten. Het herhaaldelijk (de)monteren van een band vergroot de kans op schade aan een wiel. U kunt er ook voor kiezen om een tweede set wielen aan te schaffen, of nog makkelijker, een complete winterbandenset. Natuurlijk is een complete winterbandenset een behoorlijke uitgave, maar het heeft ook juist voordelen.

7 Voordelen het aanschaffen van een complete set: - Het wisselen kost minder tijd. De banden hoeven niet ge(de)monteerd te worden. - Complete band/wielcombinaties hoeven niet opnieuw gebalanceerd te worden als ze onder de auto gezet worden. - De bandenmaat hoeft niet hetzelfde te zijn. U kunt in de winter dus kiezen voor een kleinere band kiezen met meer veiligheid en comfort. - Een extra set wielen is een meerwaarde bij inruil van uw auto. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor winterbanden, zowel los als complete band/wielencombinaties. Net als elk jaar worden er speciale aanbiedingen voor u gemaakt voor wat betreft winterbandensets, waardoor wij u deze tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden en u ervan verzekerd bent dat u de juiste velg/bandcombinatie op uw auto laat monteren. Aangezien er aflopen jaren een ware run is ontstaan op de verkoop van winterbanden, en hierdoor dus mogelijk een langere levertijd kan ontstaan, is het raadzaam om tijdig te informeren naar prijs en levertijd voor winterbanden(sets) voor uw auto, zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan en ook deze winter veilig met uw auto op pad kunt. Indien u tot aanschaf van winterbanden overgaat en deze bij ons aanschaft, worden de zomer- en winterbanden gratis voor u opgeslagen in onze werkplaats. Wij informeren u zowel in het voor- als in het najaar dat het weer tijd wordt om de winter- dan wel zomerbanden te laten monteren. Onderstaand vindt u onze aanbiedingen van dit moment. Maat Michelin Toyo R14 T 392,- 358, R14 T 427,- 404, R14 T 462,- 409, R15 T 460,- 457, R15 T 452,- 457, R16 T 749,- 565, R16 T 645,- 540, R16 T 921,- 660, R16 T 871,- 720,- INCLUSIEF MONTAGE, BTW EN OPSLAG VAN UW BANDEN!

8 WIST U DAT.... Wij een nieuwe stagiair voor de werkplaats hebben?.. Zijn naam Olaf van Leeuwen is?.. Hij twee dagen in de week in de werkplaats stage loopt?.. Wij een aantrekkelijke winterbandenactie hebben lopen?.. U hier meer over kunt lezen in deze nieuwsmail?.. Wij steeds meer via met u willen communiceren?.. De APK én afspraak herineringen al via verlopen?.. Wij er over denken om ook de facturatie per te versturen?.. Uw mening hierover zeer op prijs gesteld wordt?.. Wij gaarne uw reactie vernemen! Wij wensen u en uw naasten een Wij bedanken u voor het vertrouwen van het afgelopen jaar en hopen dat wij u in het nieuwe jaar weer van dienst mogen zijn!

40-jarig jubileum. Johan van den Hoek

40-jarig jubileum. Johan van den Hoek Editie: Mei 2012 40-jarig jubileum Johan van den Hoek Op 1 april jl. was het 40 jaar geleden dat Johan in dienst trad bij Goedbloed Auto s. Dit is natuurlijk een gebeurtenis die we niet zomaar voorbij

Nadere informatie

INHOUD. Beste Lezers,

INHOUD. Beste Lezers, Beste Lezers, Met trots presenteren wij u de nieuwe nieuwsmail van Goedbloed Auto s! Deze nieuwsmail is opgezet volgens onze nieuwe huisstijl en zal voortaan ook in deze vorm, dus altijd herkenbaar, naar

Nadere informatie

WINTERBANDEN PROGRAMMA

WINTERBANDEN PROGRAMMA WINTERBANDEN PROGRAMMA 2018-2019 Blijf veilig op de weg, ook tijdens de winter INLEIDING LINE UP MODELLEN UITLEG EN VOORWAARDEN WINTERBANDEN 2018-2019 ALGEMEEN De winter laat zich moeilijk voorspellen.

Nadere informatie

Editie: November 2011

Editie: November 2011 INHOUD: Editie: November 2011 10e Citroën voor Fam. Zijta Sponsor team MZC 11 Pupil van de Week Gebruikte Auto s Prijzen Citroën DS5 Beoordeel ons bedrijf Wist u dat..? Winterse omstandigheden Tot slot

Nadere informatie

WINTERBANDEN PROGRAMMA

WINTERBANDEN PROGRAMMA WINTERBANDEN PROGRAMMA 2018-2019 Blijf veilig op de weg, ook tijdens de winter INLEIDING UITLEG EN VOORWAARDEN WINTERBANDEN 2018-2019 ALGEMEEN De winter laat zich moeilijk voorspellen. Daarom is het belangrijk

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 CORDOBA ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 CORDOBA ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 CORDOBA SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de SEAT Cordoba geldt een vast onderhoudsinterval,

Nadere informatie

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2016 / 2017

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2016 / 2017 Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2016 / 2017 Hoofdpunten: Informatie over winterbanden Regelgeving m.b.t. winterbanden Prijslijsten - Winterbanden - Sneeuwkettingen - Accu s - Vloeistoffen Winterbanden

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN Mii ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN Mii ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 Mii SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de SEAT Mii geldt een vast onderhoudsinterval, dat betekent

Nadere informatie

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE MAZDA TOTAL CARE ANDERS DOOR JEZELF TE ZIJN WWW.MAZDA.NL MAZDA VERZORGT NIET ALLEEN HET COMPLETE ONDERHOUD VAN MIJN AUTO, MAAR VERVANGT ZO NODIG OOK DE SLIJTAGEGEVOELIGE ONDERDELEN.

Nadere informatie

Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl

Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl Aanbiedingen geldig van zondag 16 november t/m zondag 13 december 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. De best geteste Michelin banden koop je bij KwikFit! Banden bestel je eenvoudig

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 TOLEDO TOLEDO TOLEDO 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 TOLEDO TOLEDO TOLEDO 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 TOLEDO 1998-2004 TOLEDO 2004-2013 TOLEDO 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALHAMBRA ALHAMBRA 2011 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALHAMBRA ALHAMBRA 2011 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALHAMBRA 1996-2010 ALHAMBRA 2011 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud.

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud.

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 INCA ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 INCA ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 INCA SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de SEAT Inca geldt

Nadere informatie

20% korting. Testwinnaars koop je bij KwikFit! op alle Goodyear banden! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl

20% korting. Testwinnaars koop je bij KwikFit! op alle Goodyear banden! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl Aanbiedingen geldig van zondag 15 maart t/m zondag 12 april 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Testwinnaars koop je bij KwikFit! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl

Nadere informatie

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2013 / 2014 Hoofdpunten: Informatie over winterbanden Regelgeving m.b.t. winterbanden Prijslijsten o Winterbanden o Sneeuwkettingen o Wisserbladen o Accu s o Vloeistoffen

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ŠKODA Octavia Betrouwbaar en transparant Vaste onderhoudsprijzen Hoge restwaarde Offerte vooraf EXTRA SERVICES Airco Een airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw

Nadere informatie

Seizoenskortingen 2015

Seizoenskortingen 2015 Seizoenskortingen 2015 Checks Zomer-/wintercheck van 15,- voor 5,- Aircoservice + gratis geurbehandeling. van 90,- voor 75,- Ruitenwisserbladen + gratis montage. - 10,- - 15,- -20% Kijk voor de laatste

Nadere informatie

winter 2012 de reefhorst b.v.

winter 2012 de reefhorst b.v. winter 2012 de reefhorst b.v. winterbanden Daalt de temperatuur onder de zeven graden dan rijdt u veiliger op winterbanden. Op winterbanden bent u niet alleen in het voordeel bij sneeuw of ijzel maar ook

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 IBIZA IBIZA IBIZA 2009 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 IBIZA IBIZA IBIZA 2009 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 IBIZA 1999-2003 IBIZA 2003-2009 IBIZA 2009 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2011 / 2012 Hoofdpunten: Informatie over winterbanden Regelgeving m.b.t. winterbanden Prijslijsten o Winterbanden o Sneeuwkettingen o Wisserbladen o Accu s o Vloeistoffen

Nadere informatie

WINTERAANBIEDINGEN AUDI / VOLKSWAGEN / VOLVO

WINTERAANBIEDINGEN AUDI / VOLKSWAGEN / VOLVO WINTERAANBIEDINGEN 2014-2015 AUDI / VOLKSWAGEN / VOLVO WINTERBANDEN Winterbanden zijn zorgen voor extra veiligheid voor de weersomstandigheden in de herfst en winter. De herfst is het seizoen waarin hevige

Nadere informatie

Onderhouds- & Reparatietarieven

Onderhouds- & Reparatietarieven Onderhouds- & Reparatietarieven 2014 ŠKODA Superb Betrouwbaar en transparant Vaste onderhoudsprijzen Hoge restwaarde Offerte vooraf Superb I (2002-2008) Onderhoud 1 Benzine Diesel Longlife Onderhoudsservice

Nadere informatie

Toyota Winterwielen. Altijd veilig op weg bij nat en koud weer

Toyota Winterwielen. Altijd veilig op weg bij nat en koud weer Toyota Winterwielen Altijd veilig op weg bij nat en koud weer Toyota winterwielen: maximale veiligheid voor u en andere weggebruikers! Al vanaf het najaar kunt u te maken krijgen met kou, regen en gladheid.

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 IBIZA IBIZA IBIZA 2009 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 IBIZA IBIZA IBIZA 2009 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 IBIZA 1999-2003 IBIZA 2003-2009 IBIZA 2009 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de meeste oudere

Nadere informatie

Seizoenskortingen 2015

Seizoenskortingen 2015 Seizoenskortingen 2015 Checks Zomer-/wintercheck van 15,- voor 5,- - 10,- Kijk voor de laatste aanbiedingen op acties Aircoservice + gratis geurbehandeling. van 90,- voor 75,- - 15,- Accu s Kortingen op

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de meeste oudere auto s geldt

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ŠKODA Fabia Betrouwbaar en transparant Vaste onderhoudsprijzen Hoge restwaarde Offerte vooraf EXTRA SERVICES Airco Een airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw auto

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE MOBIEL+ BANDENSERVICE Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+. Het Mitsubishi-label

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA OCTAVIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Longlife Onderhoudsservice Dankzij moderne technieken

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ŠKODA Superb Betrouwbaar en transparant Vaste onderhoudsprijzen Hoge restwaarde Offerte vooraf EXTRA SERVICES Airco Een airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw

Nadere informatie

Toyota Winterwielen. Altijd veilig op weg bij nat en koud weer

Toyota Winterwielen. Altijd veilig op weg bij nat en koud weer Toyota Winterwielen Altijd veilig op weg bij nat en koud weer Toyota winterwielen: maximale veiligheid voor u en andere weggebruikers! Al vanaf het najaar kunt u te maken krijgen met kou, regen en gladheid.

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA SUPERB

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA SUPERB ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA SUPERB ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Longlife Onderhoudsservice Dankzij moderne technieken

Nadere informatie

DEZE MAAND BETAALT CITROËN DE BTW

DEZE MAAND BETAALT CITROËN DE BTW INHOUD: Oktober 2013 DEZE MAAND BETAALT CITROËN DE BTW Regelmatig heeft Citroën aantrekkelijke acties voor de aanschaf van een nieuwe auto. Deze maand is de actie wel heel interessant, want op veel modellen

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 LEON I LEON II LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 LEON I LEON II LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de meeste

Nadere informatie

WINTER 2012 DE REEFHORST BENT U AL VOORBEREID?

WINTER 2012 DE REEFHORST BENT U AL VOORBEREID? WINTER 2012 DE REEFHORST BENT U AL VOORBEREID? WINTERBANDEN Daalt de temperatuur onder de zeven graden dan rijdt u veiliger op winterbanden. Op winterbanden bent u niet alleen in het voordeel bij sneeuw

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA FABIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA FABIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA FABIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Longlife Onderhoudsservice Dankzij moderne technieken

Nadere informatie

Ervaar de Pro s van Profile

Ervaar de Pro s van Profile Ervaar de Pro s van Profile Ervaar de Pro s van Profile Profile is al jaren hét adres voor scherp geprijsde, kwalitatief hoogwaardige autobanden en velgen. Maar wist je dat je bij steeds meer van onze

Nadere informatie

Onderhouds- & Reparatietarieven

Onderhouds- & Reparatietarieven Onderhouds- & Reparatietarieven 2014 ŠKODA Fabia en Roomster Betrouwbaar en transparant Vaste onderhoudsprijzen Hoge restwaarde Offerte vooraf Fabia I (2000-2008) Onderhoud 1 Benzine Diesel Kleine Onderhoudsservice

Nadere informatie

INHOUD: Geachte lezer,

INHOUD: Geachte lezer, Geachte lezer, Het voorjaar is weer begonnen en over niet al te lange tijd kunnen we weer gaan genieten van een (hopelijk) mooie zomer. En wellicht een verdiende vakantie! De respons op het stukje in onze

Nadere informatie

Onderhouds- & Reparatietarieven

Onderhouds- & Reparatietarieven Onderhouds- & Reparatietarieven 2014 ŠKODA Octavia Betrouwbaar en transparant Vaste onderhoudsprijzen Hoge restwaarde Offerte vooraf Octavia I (1996-2008) Onderhoud 1 Benzine Diesel Kleine Onderhoudsservice

Nadere informatie

Maak direct online een afspraak op www.kwikfit.nl/airco-onderhoud

Maak direct online een afspraak op www.kwikfit.nl/airco-onderhoud Aanbiedingen geldig van zondag 17 mei t/m zondag 14 juni 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Koelt de airco slecht of last van nare luchtjes? Kom nu naar KwikFit voor de gratis aircocheck.

Nadere informatie

Seizoenskortingen 2015

Seizoenskortingen 2015 Seizoenskortingen 2015 Checks Zomer-/wintercheck van 15,- voor 5,- Aircoservice + gratis geurbehandeling. van 90,- voor 75,- Ruitenwisserbladen + gratis montage. - 10,- - 15,- -20% Kijk voor de laatste

Nadere informatie

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE KLOMPENMAKERSTRAAT 51, 2672 GA NAALDWIJK POSTBUS 168, 2670 AD NAALDWIJK BERIJDERSDESK 0174 291636 BERIJDERSDESK@AUTOPERMAAND.NL Inhoud Welkom... 3 Berijdersdesk... 3

Nadere informatie

ACCU BANDEN CONTROLE VOOR VAKKUNDIG EN VOORDELIG ONDERHOUD! Het ABC'tje van de herfst VAN VERLICHTING EN RUITENWISSERS

ACCU BANDEN CONTROLE VOOR VAKKUNDIG EN VOORDELIG ONDERHOUD! Het ABC'tje van de herfst VAN VERLICHTING EN RUITENWISSERS Jaargang 5 - nr. 3 - oplage 750.000 ACCU BANDEN CONTROLE VAN VERLICHTING EN RUITENWISSERS Het ABC'tje van de herfst JAAR GRATIS AUTOWASSEN KRAAK DE CODE OP PAG. 7 VOOR VAKKUNDIG EN VOORDELIG ONDERHOUD!

Nadere informatie

GRIP OP DE WINTER. met Mengelers

GRIP OP DE WINTER. met Mengelers GRIP OP DE WINTER met Mengelers Overwin de winter Het weer is niet altijd te voorspellen. Maar ook bij onverwachts winters weer kunt u goed voorbereid op pad. Met onze wintertips maakt u uw auto zélf winterklaar.

Nadere informatie

Winterbanden en sneeuwkettingen

Winterbanden en sneeuwkettingen en sneeuwkettingen zijn onmisbaar in winterse omstandigheden. Het enige echte alternatief is de auto laten staan. Het verschil tussen standaard banden en winterbanden zit in de rubbersamenstelling en het

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA SUPERB

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA SUPERB ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA SUPERB ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Vast Onderhoud Bij uw ŠKODA moet telkens na een

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2017 ŠKODA SUPERB

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2017 ŠKODA SUPERB ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2017 ŠKODA SUPERB EXTRA SERVICES Airco Een airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt nare luchtjes

Nadere informatie

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot Hyundai Bandenservice Een betrouwbare bandgenoot Banden zijn een belangrijk onderdeel van uw Hyundai. Ze vormen het enige contact met de weg en leveren een grote bijdrage aan grip en comfort. Het is dus

Nadere informatie

Aanbiedingen geldig t/m zondag 26 april 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. 30% tot. korting. Daar wordt jouw auto beter van!

Aanbiedingen geldig t/m zondag 26 april 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. 30% tot. korting. Daar wordt jouw auto beter van! Aanbiedingen geldig t/m zondag 26 april 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. 10-daagse tot 30% Daar wordt jouw auto beter van! Wisselen! wisselen Wissel nu jouw banden! Je bent waarschijnlijk

Nadere informatie

NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding. Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf

NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding. Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf 1-1-2018 INHOUD Welkom 2 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten 3

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA FABIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA FABIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA FABIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Vast Onderhoud (FABIA t/m modeljaar 2012) Bij

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2017 ŠKODA FABIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2017 ŠKODA FABIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2017 ŠKODA FABIA EXTRA SERVICES Airco Een airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt nare luchtjes

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA OCTAVIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Vast Onderhoud Bij uw ŠKODA moet telkens na

Nadere informatie

NAZORG VAN BENTLEY EEN UNIEKE STANDAARD

NAZORG VAN BENTLEY EEN UNIEKE STANDAARD 1 NAZORG VAN BENTLEY EEN UNIEKE STANDAARD Inhoud Inleiding 4-5 Gecertificeerde Bentley-monteurs 6-7 De nieuwste Bentley-technologie 8-9 Oog voor elk detail 10-11 Gegarandeerd originele onderdelen 12-13

Nadere informatie

ALLEEN GELDIG BIJ - DEN - DEN

ALLEEN GELDIG BIJ - DEN - DEN Wittebrug VOORDEEL! Wittebrug HEEFT ALTIJD DE BESTE AANBIEDINGEN VOOR U. ALLEEN GELDIG BIJ Wittebrug Forepark - Den haag, Wittebrug Kerketuinen - Den HAAG, Wittebrug - Delft, Wittebrug economy service

Nadere informatie

MITSUBISHI BANDEN SERVICE

MITSUBISHI BANDEN SERVICE MITSUISHI NN SRVI MITSUISHI NNSRVI ZKRHI VN ORIINL ONRHOU Veiligheid, rijcomfort en betrouwbaarheid: dat zijn de basiskwaliteiten van elke Mitsubishi. Ontworpen en gebouwd voor vele jaren zorgeloos rijplezier.

Nadere informatie

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van groot belang. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment voorkomen.

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van groot belang. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment voorkomen. Kleine onderhoudsbeurt: Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van groot belang. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment voorkomen. Bij een kleine beurt worden alle

Nadere informatie

Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card

Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card Looptijd, verlenging en beëindiging De Suzuki Service Card heeft een looptijd van maximaal 12 maanden met een maximum kilometerstand zoals vermeld

Nadere informatie

1 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-din Navigatie. 3. Kenwood 2-din Navigatie.

1 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-din Navigatie. 3. Kenwood 2-din Navigatie. Accessoires 1 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-din Navigatie. 3. Kenwood 2-din Navigatie. 2 3 4. Parkeerhulp. 4 5. Zijwindschermen. 5 Comfort Extra rijplezier in uw

Nadere informatie

bij een onderhoudsbeurt

bij een onderhoudsbeurt anbiedingen geldig van zondag 11 december t/m zondag 15 januari 2017 Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. "ombineer je PK met een onderhoudsbeurt en bespaar tijd en geld!" Boyke van Greunsven,

Nadere informatie

Breeland. winter 2012

Breeland. winter 2012 Breeland winter 2012 winterbanden Daalt de temperatuur onder de zeven graden dan rijdt u veiliger op winterbanden. Op winterbanden bent u niet alleen in het voordeel bij sneeuw of ijzel maar ook bij regen

Nadere informatie

Ford Winterbandensets

Ford Winterbandensets Ford Winterbandensets Een uitgebreid aanbod voor alle modellen Kortere remweg en meer grip Minder kans op schade De Ford dealer, uw bandenspecialist Go Further Automodel Inch Soort Winterset velg 1 nummer

Nadere informatie

Comfort. 2 3 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-Din Navigatie. 3. Kenwood 2-Din Navigatie. 4. Set zijwindschermen.

Comfort. 2 3 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-Din Navigatie. 3. Kenwood 2-Din Navigatie. 4. Set zijwindschermen. ACCESSOIRES 1 4 5 2 3 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-Din Navigatie. 3. Kenwood 2-Din Navigatie. 4. Set zijwindschermen. 5. Parkeerhulp. Comfort Vergroot het rijplezier

Nadere informatie

WINTERBANDEN. voor meer grip op uw veiligheid!

WINTERBANDEN. voor meer grip op uw veiligheid! WINTERBANDEN voor meer grip op uw veiligheid! Waarom winterbanden? De wisselende staat van het wegdek: droge weg, regen, nat wegdek, diepe waterplassen, verse sneeuw, ijzel, losgereden ijs, aangevroren

Nadere informatie

Koop nu banden en sluit een Mega Deal voor je auto-onderhoud!

Koop nu banden en sluit een Mega Deal voor je auto-onderhoud! Aanbiedingen geldig van zondag 20 september t/m zondag 18 oktober 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Koop nu banden en sluit een Mega Deal voor je auto-onderhoud! Zie pagina 2 en

Nadere informatie

Service. Onderhoudsbeurten.

Service. Onderhoudsbeurten. Onderhouds- & reparatietarieven 2019. Volkswagen Bedrijfswagens. Maart 2019 Onderhoudsbeurten. Vrijwel alle Volkswagen Bedrijfswagens kennen een variabele onderhoudsinterval. De boordcomputer herinnert

Nadere informatie

GEEN ZORGEN MEER OVER JE ONDERHOUDSKOSTEN SEAT ONDERHOUDSPLAN 1,- VANAF PER DAG TECHNOLOGY TO ENJOY

GEEN ZORGEN MEER OVER JE ONDERHOUDSKOSTEN SEAT ONDERHOUDSPLAN 1,- VANAF PER DAG TECHNOLOGY TO ENJOY GEEN ZORGEN MEER OVER JE ONDERHOUDSKOSTEN SEAT ONDERHOUDSPLAN VANAF 1,- PER DAG TECHNOLOGY TO ENJOY COMPLETE ZEKERHEID VOOR JE SEAT De aanschaf van een nieuwe SEAT is een goede investering. Daar wil je

Nadere informatie

Winterbanden en sneeuwkettingen

Winterbanden en sneeuwkettingen Rechtshulpwijzer en sneeuwkettingen zijn onmisbaar in winterse omstandigheden. Het enige echte alternatief is de auto laten staan. In deze Rechtshulpwijzer vindt u per land de regels voor het gebruik van

Nadere informatie

Renault Private Lease. Berijdershandleiding. Versie PLR2018JANB15V01, geldig vanaf

Renault Private Lease. Berijdershandleiding. Versie PLR2018JANB15V01, geldig vanaf Renault Private Lease Berijdershandleiding Versie PLR2018JANB15V01, geldig vanaf 1-2-2018 Inhoud Welkom Welkom 1 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten

Nadere informatie

Neem tijdig contact met uw Erkende Hersteller op om uw winterbanden te reserveren.

Neem tijdig contact met uw Erkende Hersteller op om uw winterbanden te reserveren. winter 2012 winterbanden NIET ALLEEN VEILIGER BIJ SNEEUW OF IJZEL Als de buitentemperatuur lager is dan 7 graden Celsius is het verstandig op winterbanden te rijden. Deze verkorten de remweg en vergroten

Nadere informatie

Kies uit onze wintervelgen selectie! Nu tot 200,- combikorting. bij aanschaf i.c.m. winterbanden!

Kies uit onze wintervelgen selectie! Nu tot 200,- combikorting. bij aanschaf i.c.m. winterbanden! Kies uit onze wintervelgen selectie! Nu tot 200,- combikorting bij aanschaf i.c.m. winterbanden! Enzo & Hybridrad velgen Profiteer nu van onze seizoensaanbieding: tot 100,- combikorting op Enzo velgen

Nadere informatie

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring.

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. Mercedes-Benz loopt al meer dan een eeuw voorop in technisch vernuft, comfort en klanttevredenheid. Zo is de naam Mercedes-Benz een synoniem

Nadere informatie

AUTOMOTIVE GELDERLAND CENTRUM

AUTOMOTIVE GELDERLAND CENTRUM AUTOMOTIVE GELDERLAND CENTRUM Uw wensen staan bij ons centraal. Of het nu gaat om in-car oplossingen, zoals audio en navigatie of nieuwe winterbanden, onderhoud aan uw auto of de verhuur van bedrijfswagens.

Nadere informatie

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie*

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie* * Reparatie alleen bij Baan reparatie en onderhoudspakket. Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie* De voordelen van het Baan Vaste Klant Voordeel - Onderhoud tegen een gunstiger vast tarief

Nadere informatie

TOYOTA OP MAAt Weken. Toyota Occasion 4x Garantiepakket. Toyota prijsvraag. Geen bijtelling tot 2019 als u nu beslist

TOYOTA OP MAAt Weken. Toyota Occasion 4x Garantiepakket. Toyota prijsvraag. Geen bijtelling tot 2019 als u nu beslist TOYOTA OP MAAt Weken Vanaf 7.790,- incl. 1.500,- extra inruil Vanaf 11.990,- incl. 1.500,- extra inruil Toyota Aygo Now en Yaris Now met 1.500,- extra inruilwaarde! Profiteer nu van heel veel (extra) voordeel

Nadere informatie

Alles over uw SterOccasion

Alles over uw SterOccasion Alles over uw SterOccasion Alle gebruikte beelden zijn willekeurig geplaatst en geven een indruk van de auto s die in het SterOccasion personenautoprogramma voor kunnen komen. Wijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie

winter 2012 VOOrbereid OP weg

winter 2012 VOOrbereid OP weg winter 2012 VOOrbereid OP weg winterbanden Als de buitentemperatuur lager is dan 7 graden Celsius is het verstandig op winterbanden te rijden. Deze verkorten de remweg en vergroten de grip op de weg dankzij

Nadere informatie

Actievoorwaarden Citroën januari 2015

Actievoorwaarden Citroën januari 2015 Actievoorwaarden Citroën januari 2015 Janssen-Kerres Automotive B.V. Autobedrijf Kerres is onderdeel van Janssen Kerres Automotive B.V. C1 voorraadactie Kerres C1 voor prijzen van 2014. De voorraadactie

Nadere informatie

" Combineer nú je APK met een onderhoudsbeurt en je APK is helemaal GRATIS"

 Combineer nú je APK met een onderhoudsbeurt en je APK is helemaal GRATIS Aanbiedingen geldig van zondag 20 maart t/m zondag 17 april 2016. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. " Combineer nú je APK met een onderhoudsbeurt en je APK is helemaal GRATIS" Kijk op

Nadere informatie

Mijn Autocoach Ebook

Mijn Autocoach Ebook Mijn Autocoach Ebook Even voorstellen 8 technische aankoop tips 6 onderhandel tips Voor wie is Mijn Autocoach Hoe werkt Mijn Autocoach Tarieven Onze partners 3 4 5 6 7 8 9 Dit Ebook is opgesteld door Mijn

Nadere informatie

1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-Din navigatie. 3. Kenwood 2-Din navigatie.

1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-Din navigatie. 3. Kenwood 2-Din navigatie. Accessoires 1 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-Din navigatie. 3. Kenwood 2-Din navigatie. 2 3 4 4. Zijwindschermen. 5. Lederen versnellingspook. 6. Parkeerhulp. 5 6

Nadere informatie

Dacia Private Lease Berijdershandleiding. Versie PLD2018JANB15V01, geldig vanaf

Dacia Private Lease Berijdershandleiding. Versie PLD2018JANB15V01, geldig vanaf Dacia Private Lease Berijdershandleiding Versie PLD2018JANB15V01, geldig vanaf 1-3-2018 Inhoud Welkom 2 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten 4 Einde

Nadere informatie

BANDEN, VELGEN EN AUTOSERVICE. Winterbandenanalyse Profile Tyrecenter

BANDEN, VELGEN EN AUTOSERVICE. Winterbandenanalyse Profile Tyrecenter Winterbandenanalyse Profile Tyrecenter Winterbandenanalyse Profile Tyrecenter De belangrijkste oorzaak van auto-ongelukken in de winter, is een slechte voorbereiding op de weersomstandigheden. Hierbij

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Uitgave maart 2012. Wijzigingen voorbehouden. Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Bestelnummer: SMV100500FO212 Financieren.

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Uitgave januari 2013. Wijzigingen voorbehouden. Bestelnummer: SMV100500FO212 Financieren.

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Uitgave maart 2011. Wijzigingen voorbehouden. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Bestelnummer: SMV100500FO211 Financieren. Leasen. Verzekeren.

Nadere informatie

CAR SERVICE PLAN. Zorgeloos autorijden

CAR SERVICE PLAN. Zorgeloos autorijden CAR SERVICE PLAN Zorgeloos autorijden Zorgeloos autorijden Denk je wel eens na over de betrouwbaarheid van je auto? Werken de remmen goed, zit er genoeg profiel op je banden? Regelmatig onderhoud is heel

Nadere informatie

Winterbandenwetgeving

Winterbandenwetgeving Winterbandenwetgeving Oostenrijk Voor personenwagens, bussen met maximaal 8 zitplaatsen, lichte bedrijfsvoertuigen met een maximum toegestaan totaalgewicht t/m 3.500 kg en campers, geldt dat de voertuigen

Nadere informatie

NAZORG VAN BENTLEY EEN UNIEKE STANDAARD

NAZORG VAN BENTLEY EEN UNIEKE STANDAARD 1 NAZORG VAN BENTLEY EEN UNIEKE STANDAARD Inhoud Inleiding 4-5 Gecertificeerde Bentley-monteurs 6-7 De nieuwste Bentley-technologie 8-9 Aandacht voor ieder detail 10-11 Gegarandeerd originele onderdelen

Nadere informatie

bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden

bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden de MEErwaardE niet alle meerwaarde die een Mitsubishi biedt, is zichtbaar. deze onzichtbare meerwaarde noemen wij Mobiel+. onderhoud vaste onderhoudstarieven

Nadere informatie

zomer 2012 De Uiver Hub Feijts

zomer 2012 De Uiver Hub Feijts zomer 2012 De Uiver Hub Feijts checkpoints voorbereid de zomer in. vakantiecheck. 0,99 CLIMATe CONTROL SERVICE, vanaf 49. Beauty behandeling voor uw auto, 239. Heeft u een lange reis voor de boeg richting

Nadere informatie

De beste occasions speciaal voor u geselecteerd

De beste occasions speciaal voor u geselecteerd De beste occasions speciaal voor u geselecteerd Honda Quality Plus Occasions Hebt u uw oog laten vallen op een mooie Honda occasion die onder het Honda Quality Plus programma valt? In deze brochure vindt

Nadere informatie

Wittebrug VOORDEEL! Wittebrug en wittebrug Auto honsel HEEFT. ALLEEN GELDIG BIJ Wittebrug ForePark - Den haag,

Wittebrug VOORDEEL! Wittebrug en wittebrug Auto honsel HEEFT. ALLEEN GELDIG BIJ Wittebrug ForePark - Den haag, Wittebrug VOORDEEL! Wittebrug en wittebrug Auto honsel HEEFT ALTIJD DE BESTE AANBIEDINGEN VOOR U. ALLEEN GELDIG BIJ Wittebrug ForePark - Den haag, Wittebrug - Delft en wittebrug Auto honsel - Honselersdijk

Nadere informatie

PEUGEOT ZEKERHEIDSPLAN

PEUGEOT ZEKERHEIDSPLAN ASSISTANCE PEUGEOT JARENLANG ZORGELOOS RIJDEN BESPAAR NIET OP ONDERHOUD, WEL OP ONDERHOUDSKOSTEN Er zijn 3 serviceniveaus: SERVICENIVEAU 1 Inclusief: Verlengde garantieverzekering Peugeot Assistance SERVICENIVEAU

Nadere informatie

Zekerheid. Audi Car Plus Assurance. Financieren. Leasen. Verzekeren. Uitgave Februari Wijzigingen voorbehouden.

Zekerheid. Audi Car Plus Assurance. Financieren. Leasen. Verzekeren. Uitgave Februari Wijzigingen voorbehouden. Zekerheid. Uitgave Februari 2013. Wijzigingen voorbehouden. Financieren. Leasen. Verzekeren. Bestelnummer: SMA100600BR213 Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt

Nadere informatie

CITROËN Private Lease

CITROËN Private Lease CITROËN BUSINESS FINANCE CITROËN Private Lease ZONDER INVESTEREN ZORGELOOS GENIETEN CITROËN BUSINESS FINANCE Met Citroën Private Lease rijdt u in een splinternieuwe Citroën. U hoeft geen investering te

Nadere informatie