Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te"

Transcriptie

1 Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te maken. We zullen zo veel mogelijke basisvormen gebruiken om die bijzondere stijl van de illustratie te bereiken, en breng het karakter tot leven met een palet koude kleuren. Ondanks het gebruik van basisvormen bevat deze zelfstudie een goede spreiding van intermediair tot geavanceerde tools en technieken. Het Yeti-teken dat we zullen creëren bestaat uit basisvormen om dat simpele illustratie te behouden. De pluche ronde vormen helpen allemaal om een vriendelijk en liefelijk karakter te creëren, terwijl de hoge schouders en brede houding hem een trage en luie persoonlijkheid geven.

2 BEKIJK HET VECTOR-YETI-TEKENONTWERP Wanneer u een tekenontwerp start, is het altijd de moeite waard om een ruwe schets te maken om elk vectorelement op te baseren. Plaats de schets (in de bronbestand download van het lid) in een Illustrator-document en gebruik een grote ovale om de hoofdlichaamvorm te omschrijven. Scherp de onderste helft van de ovale met een tijdelijke rechthoek en gebruik hem om het overmaat te verwijderen met de aftrekknop van het Pathfinder-palet.

3 Pas de basisvormen aan om de algehele uitstraling van het karakter uit te vagen. Wissel op Smart Guides (CMD + U) om de aanpassingselementen super eenvoudig te maken. Hier gebruik ik twee afgeronde rechthoeken voor elk been, dan is er een kleinere cirkel in het midden, dat wordt gebruikt om een soepele verbinding tussen hen te maken.

4 Blend de rechthoekbenen met het hoofd ovale lichaam met behulp van de samenvoegknop van het Pathfinder-palet, gebruik dan het Direct Selectiongereedschap om de bovenste punten uit de rechthoeken en het onderste punt van de cirkel te verwijderen om twee open paden te verlaten.

5 Selecteer het ene einde van het open pad en sluit het aan om het gat te vullen. Herhaal dit aan de andere kant om een compleet pad te verlaten dat het hele lichaam uitstrekt. Teken een grote cirkel die overeenkomt met het profiel van de armen. Sleep het onderste punt naar boven om de armen om de handen af te ronden.

6 Druk op CMD + C en CMD + F om een duplicaat van de hoofdlichaamvorm te kopiëren en te plakken, druk op CMD + Shift +] om deze naar boven te verzenden, gebruik dan deze vorm als een gereedschap met de Pathfinder om deze vorm te "aftrekken" van de armen. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Uitschakelen om de armen in twee afzonderlijke elementen te verdelen.

7 Teken drie steeds grotere cirkels aan de onderkant van de arm om een eenvoudige hand te vertegenwoordigen. Voeg de cirkels samen en maak een duplicaat van de armvorm. Zorg ervoor dat de arm bovenaan de stapel is geplaatst (CMD + Shift +]) en gebruik deze om de overlap te verwijderen. Maak een duplicaat van de handvorm, stuur hem naar boven, selecteer zowel de tijdelijke handvorm als de lichaamsvorm en druk dan op de knop Subtract uit het Pathfinder-gereedschap om de overlap tussen de hand en het hoofdlichaam af te snijden.

8 Teken drie cirkels die zij aan elkaar uitlijnen en richt ze op het voetgebied. Selecteer de drie cirkels en druk op CMD + 8 om een samengestelde pad te maken en maak een duplicaat van de hoofdlichaamvorm en gebruik de Pathfinder om de cirkels 'intersecteren' om een set tenen te maken.

9 Teken een cirkel als basis van de gezichtslijn, gebruik dan het Direct Selectiongereedschap om de vorm te manipuleren door de bovenste en onderste punten op zijn plaats te trekken. Gebruik een zwarte gevulde cirkel met een kleinere witte cirkel om een eenvoudig oog te maken, houd ALT vast en sleep de vormen om een kopie te maken.

10 Teken een grote en kleine cirkel elders op het document en maak een mix tussen hen door te gaan naar Object> Blend> Make. Ga terug naar de Blend-opties (Object> Blend> Blend Options) en verander de instellingen naar Specified Steps met een super hoge waarde van say 800.

11 Vervolgens geef de vorm een Warp met de Envelope Distort-functie (Object> Envelop Distort> Make with Warp). Gebruik de optie Arc en stel het bedrag in om de vorm te buigen.

12 Stel de vorm terug in een bewerkbaar object door naar Object> Expand te gaan. Selecteer zowel de object- als vulopties.

13 De vorm bestaat momenteel uit ongeveer 800 facetten, dus voeg ze allemaal samen met de Pathfinder om deze te vereenvoudigen. De omtrek van de vorm heeft nog steeds veel onnodige punten, dus gebruik de optie Vereenvoudigen in het padmenu om te verminderen naar aantal punten, terwijl u dezelfde algemene vorm behoudt.

14 Plaats deze willekeurige vorm op het gezicht om de mond te vertegenwoordigen, trek dan drie witte cirkels als tanden. Voeg de tanden samen in een enkele vorm, maak een duplicaat van de mondvorm, stuur het naar boven en gebruik de optie Intersect uit de Pathfinder om ze te vergroten.

15 Herhaal het proces, maar deze keer gebruik je een rode cirkel om de tong te vertegenwoordigen. De algemene structuur van het karakter is compleet, maar toch zijn er over het algemeen nogal furry. Onze ziet er behoorlijk kaal uit...

16 Teken een cirkel elders op het artboard en sleep het rechterste punt uit met het Direct Selection tool. Voeg dit toe aan het penseelpalet als nieuwe borstel en selecteer de optie Kunstborstel. Zorg ervoor dat de richting van de borstel correct is in de opties en verander de methode-afrol naar Tinten.

17 Gebruik het Borstelgereedschap om dikke dunne bontjes om de helft van het lichaam en de arm van het karakter te tekenen. Maak je geen zorgen over de binnenste delen van de vormen, let gewoon op de nieuwe schets die de penseelstreken creëren. Zodra penseelstreken zijn toegevoegd aan de helft van het teken, selecteer ze alles en ga naar Object> Expand Appearance om de streken om te zetten in solide vormen.

18 Kopieer en plak de reeks slagen, ga dan naar Object> Transform> Reflecteer om ze aan de andere kant te spiegelen. Voeg een willekeurige kleurvulling toe om het overlapt te maken, vooral op de bovenkant van het hoofd.

19 Begin met een arm, selecteer alle borstelslagen samen met de hoofdarmvorm en voeg ze samen met het Pathfinder-palet. Herhaal het proces op de tweede arm en vervang de vul / slag naar wit / zwart en stuur de armen naar de onderkant van de stapel zodat ze het lichaam niet overlappen.

20 Selecteer de lichaamsvorm samen met alle resterende borstelslagen en voeg ze samen. Vervang de vul en slag en pas de stapelbestelling aan, zodat de gezichtsfuncties weer zichtbaar zijn.

21 De serie penseelstreken rond het karakter geeft hem een liefdevolle vurigheid!

22 Gebruik meer penseelstreken om de gezichtslijn te omringen en om een buikoverzicht toe te voegen. De steken rond het gezicht moeten naar binnen gericht worden in tegenstelling tot uitwaarts zoals de hoofdlichaamvormen. Vergroot en blend de gezichtslijnstreep samen, maar deze keer gebruik de optie Subtract in de Pathfinder om de omtrek uit de vorm van de gezichtsuitstraling te knipen. Vergroot de grootte van het gezicht indien nodig.

23 Vergroot en voeg de buiklijnvormen samen en gebruik het Direct Selectiongereedschap om alle punten langs de onderrand te verwijderen om een enkele regel te verlaten.

24 Het karakterlijnwerk is nu compleet en is klaar voor een injectie van kleur om hem tot leven te brengen. Vervang de witte vullingen met een subtiele blauw / grijs, voeg dan een 3pt blauwe / grijze streep toe. Zet de streep naar buiten met de pictogrammen in het palet Stroke.

25 Vul het gezichtsveld met een licht lichtere blauwe toon en voeg de 3pt slag toe, deze keer in lijn met de binnenkant.

26 Gebruik deze zelfde kleuren om de handen en voeten te vullen. Deze vullingen helpen het leven op het karakter in te spuiten, maar het lijkt nog een beetje plat. Open het palet Voorkoms en selecteer de optie Nieuwe streep toevoegen aan de lichaams- en armvormen.

27 Pas deze vulling aan op een lichtblauw met de instellingen van 11pt in afmeting aan de binnenzijde. Voeg dezelfde vulling toe aan de gezichtslijn, maar naar buiten gericht.

28 Toon de impact van de ogen / mondvullingen af door ze 90% zwart te maken en voeg een paar blauwe / grijze strepen aan de buitenkant toe om ze te definiëren. Teken een achtergrond voor de Yeti en vul het met een aanvullende gradiënt om het karakterontwerp af te ronden.

29 Voeg een eenvoudige radiale verloopvulling toe aan een cirkel en squash het vervolgens in een platte ovale. Plaats deze vormen onder de voeten van de Yeti om een beetje schaduw toe te voegen om het karakter te helpen vormen.

30 Dit laat ons cool vector Yeti karakter compleet! Groepeer alle vormen die de figuur vormen, zodat het klaar is voor gebruik als mascotte voor uw product of website.

Hoe een overladen kompas creëren Rose in Illustrator

Hoe een overladen kompas creëren Rose in Illustrator Hoe een overladen kompas creëren Rose in Illustrator Ik heb onlangs een aantal tips gedeeld met een abonnee over hoe ik een nautische sterontwerp in Illustrator creëerde, waardoor ik de traditionele nautische

Nadere informatie

Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw

Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw Er zijn enkele fantastische voorbeelden van plattegrondkaartontwerpen die er op het web staan, die een stad of land uitbeelden met ultra

Nadere informatie

Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te

Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te creëren die geïnspireerd is op de klassieke tattoo art van

Nadere informatie

Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby

Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby Mijn vrouw en ik verwachten een baby meisje in een paar maanden, zodat ons huis langzaam vult met alles schattig en roze! Het zien

Nadere informatie

gele kleur en verplaatsen naar Back (Shift-Command-[).

gele kleur en verplaatsen naar Back (Shift-Command-[). 1. Maak de lagen van de taart stap 1 laten we beginnen met het opbouwen van onze taart van de bodem, vanaf een plaat en de grootste laag of koekje. Neem van het gereedschap Rechthoek (M) en maak een lange

Nadere informatie

1. Hoe maak het hoofd. Stap 1. Maak een nieuw document (bestand > nieuw) met 850 px breedte en 850 px hoogte.

1. Hoe maak het hoofd. Stap 1. Maak een nieuw document (bestand > nieuw) met 850 px breedte en 850 px hoogte. Wij gebruiken basisvormen en verschillende effecten voor wijziging toepassen. Op het einde hebben we een zoete illustratie, die u naar je Valentijn verzenden kunt! Laten we beginnen! 1. Hoe maak het hoofd

Nadere informatie

transparanter en minder storend.

transparanter en minder storend. In deze tutorial gaan we door het proces van het creëren van een vuurtoren-icoon in een trendy vlakke stijl met affiniteit Designer. We zijn met behulp van eenvoudige shapes, zoals rechthoeken en ellipsen,

Nadere informatie

Hoe maak je een achtergrond voor zomervakantie in Adobe Illustrator door Vladimir Galantsev

Hoe maak je een achtergrond voor zomervakantie in Adobe Illustrator door Vladimir Galantsev Hoe maak je een achtergrond voor zomervakantie in Adobe Illustrator door Vladimir Galantsev Wat je zal creëren In deze handleiding leer je hoe je het gereedschapsmiddel gebruikt om een zomerse achtergrond

Nadere informatie

deze donkerder ellips om de schaduw op het bloemblad.

deze donkerder ellips om de schaduw op het bloemblad. Hoe een Vintage Doily Frame met bloemen maken in Adobe Illustrator wat u 'll worden maken als je in retro bloem illustraties, zal deze tutorial zeker uw aandacht vangen. Vandaag maken we een vintage frame

Nadere informatie

Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015

Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015 Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015 Wat u zult worden maken dit afgelopen augustus, mijn familie en ik verhuisde naar de VS. Wij hebben

Nadere informatie

Hoe te maken Touwen & Knopen Met Illustratorborstels

Hoe te maken Touwen & Knopen Met Illustratorborstels Hoe te maken Touwen & Knopen Met Illustratorborstels Ik heb onlangs een e-mail ontvangen van een lezer die advies heeft gevraagd over het maken van touwen en knopen in Illustrator, die vooral bij nautische

Nadere informatie

Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015

Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015 Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015 Wat u zult worden maken vandaag, wil ik delen een klein beetje over waar ik vandaan kom:

Nadere informatie

Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D

Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D esigner aanmaken Wat u zult creëren Dit jaar vieren we het Jaar van de Haan volgens de Chinese kalender. 2017 wordt naar verwachting een goed

Nadere informatie

bovenste werkbalk aan de shapes uitlijnen op de linkerkant.

bovenste werkbalk aan de shapes uitlijnen op de linkerkant. 1. Maak de ingang van het kasteel stap 1 laten we begin bouwen onze kasteel uit de voorste muur met de poorten. Neem van het gereedschap Rechthoek (M) en maak een 200 x 130 px rechthoek met een steen-grijs

Nadere informatie

Wat je zal creëren. lijk uit lijkt. Laten we beginnen! 1. Maak de cabine van de wagen aan. Stap 1

Wat je zal creëren. lijk uit lijkt. Laten we beginnen! 1. Maak de cabine van de wagen aan. Stap 1 Wat je zal creëren Bent u klaar voor een sprookje magie? Vandaag zullen we proberen op de rol van goede Fairy Godmothers (en Godfathers) en zullen onze mooie Cinderella helpen om de bal te krijgen! Volg

Nadere informatie

Strip figuurtje inkleuren in Photoshop

Strip figuurtje inkleuren in Photoshop http://psd.tutsplus.com/tutorials/drawing/how-to-get-that-anime-look-in-photoshop-using-aflexible-workflow/ Strip figuurtje inkleuren in Photoshop Stap 1 Startfiguurtje openen (psd bestand). Je ziet een

Nadere informatie

Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken

Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken Wat u zult creëren In deze tutorial zullen we het tekenen van een mooie cartoon pinguïn, die ons zal helpen om warm en

Nadere informatie

Kleurige ring maken - werken met paden!!! Voor ervaren Photoshoppers.

Kleurige ring maken - werken met paden!!! Voor ervaren Photoshoppers. Video op volgende link: Bekijk zeker eerst de Video vooral wie nog maar weinig met paden gewerkt heeft http://www.youtube.com/watch?v=xghxy-oxhso Les op volgende link http://tutvid.com/create-vibrant-color-ring-photoshop-tutorial/

Nadere informatie

Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD

Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD Maken van een gestileerde Semi-Realistic wijn glas door Simona Pfreundner21 augustus 2008 In deze tutorial, zullen we kijken hoe een semi-realistische object

Nadere informatie

Eenvoudige sneeuwman.

Eenvoudige sneeuwman. http://www.tutorial9.net/photoshop/design-a-simple-snowman-in-photoshop/ Eenvoudige sneeuwman Stap 1: Nieuw Document Grootte = 1000 x 1000 pixels, witte achtergrond. Stap 2: Hulplijnen plaatsen Linialen

Nadere informatie

Nodig: vector design; splatter vector ; brush script std lettertype (standaard aanwezig in windows)

Nodig: vector design; splatter vector ; brush script std lettertype (standaard aanwezig in windows) http://www.pixel77.com/create-a-coffe-cup-in-photoshop/ Tasje koffie Nodig: vector design; splatter vector ; brush script std lettertype (standaard aanwezig in windows) Stap 1 Nieuw document openen met

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://design.tutsplus.com/tutorials/create-a-mixed-style-collage-free-psd-premium-tutorial--psd-11581 Mixed collage Mixed collage blz. 1 Nodig: grunge structuur; model1; model2; vogel; bergen; asteroïde;

Nadere informatie

1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1

1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1 1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1 First of all, let s create a simple background to make the light parts of our future robot look 1. het maken van het hoofd van de Robot stap 1 eerst en vooral,

Nadere informatie

Adres boekje met Ringen

Adres boekje met Ringen http://psdtuts.com/tutorials/designing-tutorials/create-a-custom-mac-osx-style-ring-binder-addressbook-icon/ Adres boekje met Ringen Stap 1 Nieuw Document : 1024 pixels op 1024 pixels. Ons boekje zal 512px

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Twitter tekenen

mailgroep photoshop Copyright Twitter tekenen http://jumbojet.eu/wordpress/?p=6223 Twitter tekenen In deze tutorial laat ik zien hoe je zelf een leuk Twitter vogeltje maakt voor op je weblog of website. Natuurlijk kun je hem ook gebruiken voor andere

Nadere informatie

3D deksel maken in Photoshop.

3D deksel maken in Photoshop. http://www.tutorial9.net/photoshop/draw-a-classy-3d-poker-chip-in-photoshop/ 3D deksel maken in Photoshop. Stap 1: Cirkel tekenen Nieuw document : 600 500px. Met vormgereedschap (U) een cirkel tekenen.

Nadere informatie

Hoe maak je een Paisley patroon in Adobe Illustrator en ook AD Door Nataliya Dolotko8 aug 2017

Hoe maak je een Paisley patroon in Adobe Illustrator en ook AD Door Nataliya Dolotko8 aug 2017 Hoe maak je een Paisley patroon in Adobe Illustrator en ook AD Door Nataliya Dolotko8 aug 2017 Wat je zal creëren Volgens Wikipedia is het Paisley patroon een ontwerp dat gebruik maakt van de buta of boteh,

Nadere informatie

Chocolade reep tekst effect maken

Chocolade reep tekst effect maken http://textuts.com/chocolate-bar-text-effect/ Chocolade reep tekst effect maken Deze tutorial legt uit hoe je een simpel patroon kan gebruiken samen met een paar laagstijlen om een chocoladereep als tekst

Nadere informatie

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html Rooster Deze foto werd gebruikt in de hoogste resolutie. En dit is het einderesultaat: Het is heel belangrijk van

Nadere informatie

http://www.graphix1.co.uk/2010/09/23/photoshop-tutorial-out-of-bounds-sketch/

http://www.graphix1.co.uk/2010/09/23/photoshop-tutorial-out-of-bounds-sketch/ http://www.graphix1.co.uk/2010/09/23/photoshop-tutorial-out-of-bounds-sketch/ Schetsen Nodig: afbeelding met vlinder ; notebookpaper ; stukje afgescheurd papier ; hand Gebruik je andere afbeeldingen dan

Nadere informatie

Figuurtje tekenen - blz 1

Figuurtje tekenen - blz 1 http://psd.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-fun-red-haired-boy-character/ Figuurtje tekenen Tutorial Details : Photoshop CS3 - Beginner - 40 minuten Stap 1 Nieuw document : 2000 x 2000

Nadere informatie

Basisles in het gebruik van de Filter Perspectiefpunt Vanaf versie CS2. Deel1 : gebouw groter maken

Basisles in het gebruik van de Filter Perspectiefpunt Vanaf versie CS2. Deel1 : gebouw groter maken http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/getting-to-grips-with-the-vanishing-pointfilter/ Basisles in het gebruik van de Filter Perspectiefpunt Vanaf versie CS2 Deel1 : gebouw groter maken

Nadere informatie

Meisje en schil. http://www.creativepro.com/article/create-amazing-escher-face-photoshop

Meisje en schil. http://www.creativepro.com/article/create-amazing-escher-face-photoshop http://www.creativepro.com/article/create-amazing-escher-face-photoshop Meisje en schil Hieronder de eindoplossing. De oefening kan met om het even welke versie van Adobe Photoshop gemaakt worden. Stap

Nadere informatie

OPDRACHTKAART. Thema: Prepress. Illustrator 2. De vulling van een object veranderen Werken met padtekst PP

OPDRACHTKAART. Thema: Prepress. Illustrator 2. De vulling van een object veranderen Werken met padtekst PP OPDRACHTKAART PP-02-02-01 De vulling van een object veranderen Werken met padtekst Voorkennis: Opdracht 1, tekenprogramma Illustrator afgerond Intro: In de vorige praktijkopdracht van het onderdeel Illustrator

Nadere informatie

Start Adobe Illustator op. Voorbereidingen Open een nieuw document, A4. Zet de linialen in beeld Menubalk > weergave > linialen tonen

Start Adobe Illustator op. Voorbereidingen Open een nieuw document, A4. Zet de linialen in beeld Menubalk > weergave > linialen tonen Klavertje Start dobe Illustator op. Voorbereidingen Open een nieuw document, 4 Zet de linialen in beeld Menubalk > weergave > linialen tonen Vullingskleur van een object Klik op het bovenste vierkantje

Nadere informatie

Selecties worden gebruikt om bewerkingen uit te voeren die alleen effect mogen hebben op het geselecteerde gedeelte van een afbeelding.

Selecties worden gebruikt om bewerkingen uit te voeren die alleen effect mogen hebben op het geselecteerde gedeelte van een afbeelding. Selecties worden gebruikt om bewerkingen uit te voeren die alleen effect mogen hebben op het geselecteerde gedeelte van een afbeelding. De bewerkingen die je op en met een selectie uitvoert kunnen erg

Nadere informatie

Wervelende dame oefenen met de pen

Wervelende dame oefenen met de pen http://www.adobetutorialz.com/articles/30970036/1/swirl-girl-in-photoshop Wervelende dame oefenen met de pen In deze oefening wordt getoond hoe je kronkels tekent. Die worden dan op allerlei manieren gecombineerd,

Nadere informatie

Stap 1 Maak een liggend A4 document aan in Illustrator.

Stap 1 Maak een liggend A4 document aan in Illustrator. Hollandse Postzegel Stap 1 Maak een liggend A4 document aan in Illustrator. Stap 2 - De rand van de postzegel Selecteer het elips-gereedschap (A) en klik hiermee op je pagina. Er verschijnt nu een venster,

Nadere informatie

Pocket Pc als achtergrond afbeelding

Pocket Pc als achtergrond afbeelding http://www.tutzor.com/index.php/2008/06/sleek-phone-advertisement-flyer/ Pocket Pc als achtergrond afbeelding Stap 1 Nieuw document: 741 1000 pix, vul met kleur : # 000412. Pocket PC blz 1 Stap 2 Nieuwe

Nadere informatie

https://www.youtube.com/watch?v=p2iqwlvn0co Poster maken deel1 mailgroep photoshop Copyright Deel 1 : basis voor de poster

https://www.youtube.com/watch?v=p2iqwlvn0co Poster maken deel1 mailgroep photoshop Copyright Deel 1 : basis voor de poster https://www.youtube.com/watch?v=p2iqwlvn0co Poster maken deel1 Deel 1 : basis voor de poster Poster deel1 blz. 1 Papier structuur nodig 1) Afbeelding Afbeeldingsgrootte : 6600 x 4200 px; 300 ppi. Op het

Nadere informatie

Gelukkig zonnetje - bz 1

Gelukkig zonnetje - bz 1 http://vectips.com/tutorials/create-a-happy-sun-character/ Gelukkig zonnetje Deze oefening werd gemaakt en uitgelegd voor Adobe Illustrator CS4. Ik heb geprobeerd de oefening volledig te maken in Photoshop,

Nadere informatie

http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop

http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop Poster blz 1 Stap 1 Open Photoshop, nieuw document: breedte

Nadere informatie

TEKENEN EN LIVEPAINT SCHITTERENDE TEKEN MOGELIJKHEDEN!

TEKENEN EN LIVEPAINT SCHITTERENDE TEKEN MOGELIJKHEDEN! TEKENEN EN LIVEPAINT SCHITTERENDE TEKEN MOGELIJKHEDEN! ALGEMEEN Het tekenen met POTLOOD en of PENSEEL in Illustrator is in wezen niet zo handig Het is moeilijk lijnen te tekenen die niet meteen je muisbeweging

Nadere informatie

http://www.webdesign.org/web/photoshop/drawing-techniques/create-an-awesome-musicposter.16299.html

http://www.webdesign.org/web/photoshop/drawing-techniques/create-an-awesome-musicposter.16299.html http://www.webdesign.org/web/photoshop/drawing-techniques/create-an-awesome-musicposter.16299.html Muziek poster maken Stap 1 Nieuw document 600 X 900 px : vul achtergrond met de kleur = # 53157F. Stap

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/window-blinds/ Schaduw maken met zonneblinden In deze les leer je licht en schaduw doorheen een soort zonneblinden maken. Dit is de startafbeelding waarmee

Nadere informatie

Afmetingen Aanzicht zie basistekening 3 van 2D tekenen. Afmetingen van gleuf voor V- riem

Afmetingen Aanzicht zie basistekening 3 van 2D tekenen. Afmetingen van gleuf voor V- riem 2D naar Solid Afmetingen Aanzicht zie basistekening 3 van 2D tekenen Afmetingen van gleuf voor V- riem Veranderen van een 2D tekening naar een solid. Teken een 3D tekening van een aandrijfwiel vertrekkende

Nadere informatie

Duizenden woorden - blz 1

Duizenden woorden - blz 1 http://www.webdesign.org/photoshop/photoshop-cs4-tutorials/a-picture-worth-a-thousandwords.17979.html Duizenden woorden 1. Foto kiezen Zoek een foto waarin de contrasten duidelijk zijn, een donkere foto

Nadere informatie

INSTRUCT Samenvatting Basis PowerPoint 2010, H3 SAMENVATTING HOOFDSTUK 3

INSTRUCT Samenvatting Basis PowerPoint 2010, H3 SAMENVATTING HOOFDSTUK 3 SAMENVATTING HOOFDSTUK 3 Afbeeldingen invoegen en verwijderen Je kunt een illustratie invoegen via het tabblad Invoegen, groep Afbeeldingen, knop Illustratie. Het taakvenster Illustraties komt in beeld.

Nadere informatie

Emmer tekenen 8PSDTUTS%29

Emmer tekenen 8PSDTUTS%29 http://psd.tutsplus.com/tutorials/interface-tutorials/how-to-create-a-shiny-paint-bucketicon/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=feed%3a+psdtuts+%2 8PSDTUTS%29 Emmer tekenen Stap 1 Nieuw

Nadere informatie

Illustrator CS6. Vormen maken in Illustrator. Selectie gereedschap (V) Direct selecteren gereedschap (A) Toverstafje (Y) Lasso (Q)

Illustrator CS6. Vormen maken in Illustrator. Selectie gereedschap (V) Direct selecteren gereedschap (A) Toverstafje (Y) Lasso (Q) Selectie gereedschap (V) Direct selecteren gereedschap (A) Toverstafje (Y) Lasso (Q) Pen (P) Tekst (T) Lijnsegment (\) Rechthoek (Q) Penseel (B) Potlood (N) Klodderpenseel (Shift+B) Gum (Shift +E) Roteren

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Teksteffect met Titanic

mailgroep photoshop Copyright Teksteffect met Titanic http://jumbojet.eu/wordpress/?p=10336 Teksteffect met Titanic Mooi teksteffect. Deze keer weer een echte beauty, een geborsteld zilveren teksteffect. Om het teksteffect nog mooier uit te laten komen heb

Nadere informatie

Creature Design / Photobash. Hier nog een Tutorial over Brushes http://www.gcflearnfree.org/photoshopbasics/working with brushes

Creature Design / Photobash. Hier nog een Tutorial over Brushes http://www.gcflearnfree.org/photoshopbasics/working with brushes Creature Design / Photobash Hier nog een Tutorial over Brushes http://www.gcflearnfree.org/photoshopbasics/working with brushes We hebben de vorige keer de basic tools geleerd en nu de opdracht om deze

Nadere informatie

Onderwater teksteffect

Onderwater teksteffect http://psd.fanextra.com/tutorials/text-effects/create-an-underwater-typography-scene/ Onderwater teksteffect Nodig : lettertype Code ; rook penselen ; ruimtepenselen ; ruimte structuur ; vissen ; onderwater

Nadere informatie

START Laten we leren hoe je vormen op het werkvlak verplaatst!

START Laten we leren hoe je vormen op het werkvlak verplaatst! START Laten we leren hoe je vormen op het werkvlak verplaatst! klik op Next 1. Sleep de lichtbruine vorm naar de oranje uitlijning. Je mag zo precies zijn als je wilt. FINISH Geweldig begin! Laten we de

Nadere informatie

Dame in rook en vlammen blz 1

Dame in rook en vlammen blz 1 http://www.photoshoppoint.com/effects/smokin-hot-babe-tutorial-literally/ Dame in rook en vlammen Nodig: foto van een dame, kampvuur, set rookpenselen 1) Foto van dame openen in Photoshop, achtergrond

Nadere informatie

http://psd.tutsplus.com/tutorials/text-effects-tutorials/how-to-create-an-ice-text-effect-withphotoshop/ IJstekst maken Nodig Vooraleer te beginnen zoek je enkele penselen. Twee belangrijke sets gebruikt,

Nadere informatie

http://www.psd-dude.com/tutorials/photoshop.aspx?t=create-a-surreal-beach-photo-manipulationin-photoshop#sf

http://www.psd-dude.com/tutorials/photoshop.aspx?t=create-a-surreal-beach-photo-manipulationin-photoshop#sf http://www.psd-dude.com/tutorials/photoshop.aspx?t=create-a-surreal-beach-photo-manipulationin-photoshop#sf Hoofd in de bloemen Nodig: afbeelding met strand; hoofd ; mond met piercing ; bloemen ; ladder

Nadere informatie

http://www.1stwebdesigner.com/tutorials/create-surreal-photo-manipulation-photoshop-tutorial/ Man en hoed Benodigdheden: volgende afbeeldingen nodig: Watertoren ; Achtergrond ; Victorian Gustov ; hoed;

Nadere informatie

http://psd.tutsplus.com/tutorials/icon-design/how-to-create-a-magicians-hat-in-photoshop/ Toverhoed Tutorial Details : Photoshop CS of Nieuwer Voor beginners 30 tot 50 minuten. Stap 1 Nieuw document :

Nadere informatie

Een vierkante appel. Om straks makkelijker de vorm te kunnen bepalen, ga je hiervoor eerst een hulpje maken.

Een vierkante appel. Om straks makkelijker de vorm te kunnen bepalen, ga je hiervoor eerst een hulpje maken. Een vierkante appel Open het document Appel. Zoals je ziet is deze foto al vrijstaand gemaakt. We gaan de appel vierkant maken met behulp van het filter Uitvloeien. Om straks makkelijker de vorm te kunnen

Nadere informatie

Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer

Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer Stap 1 eerst en vooral, moeten we een schets. Het kan een ruwe doodle krabbelde op een stuk papier of een digitale stuk gemaakt in een

Nadere informatie

3D pixel stretch effect

3D pixel stretch effect http://www.tutorial9.net/photoshop/3d-pixel-stretch-effects/ 3D pixel stretch effect Door het uitrekken, stretchen van één enkele lijn creëer je een heel speciaal digitaal effect. Stap 1 We beginnen er

Nadere informatie

Broodje bakken in Photoshop

Broodje bakken in Photoshop http://psd.tutsplus.com/tutorials/drawing/create-a-realistic-loaf-of-bread-in-photoshop/ Broodje bakken in Photoshop Stap 1 Nieuw document = 1000 x 550 px. Nieuwe groep maken, je noemt die BG of background.

Nadere informatie

Grunge Style Illustration

Grunge Style Illustration http://psd.tutsplus.com/tutorials/designing-tutorials/how-to-create-a-grunge-style-illustration-withstains/ Grunge Style Illustration Stap 1 Een mooie foto nodig, hier werd onderstaande foto gebruikt van

Nadere informatie

Muziekcompositie.

Muziekcompositie. http://www.designioustimes.com/tutorials/how-to-create-a-music-concept-design-inphotoshop.html Muziekcompositie Nodig: Vleugels (vector pack) ; lippen (vector pack) ; muziek (vector pack) ; bloemen (vector

Nadere informatie

Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5. Dit is het resultaat zie tekening hieronder

Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5. Dit is het resultaat zie tekening hieronder Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5 Dit is het resultaat zie tekening hieronder Door Creative Elements Tutorials 1. Nieuw bestand van 800 x 800 px met transparante achtergrond 2. Zet

Nadere informatie

Surrealische manipulatie

Surrealische manipulatie http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/photo-manipulation/stylish-surreal-portrait.html Surrealische manipulatie Nodig: Mooie dame, penseel japanese flowers, penseel victorian floral, wimpers

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/holiday-photo-border/ Eigen kerst kaart Stap 1: Nieuw Photoshop Document Vooraleer aan de kerstkaart te beginnen maken we eerst enkele sneeuwpenselen klaar.

Nadere informatie

Sneeuwbol met kerstman - PowerPoint 2010

Sneeuwbol met kerstman - PowerPoint 2010 Sneeuwbol met kerstman - PowerPoint 2010 1. Invoegen > Afbeelding > Dubbelklik op de afbeelding met je gewenste achtergrond (bv. een sneeuwlandschap met of zonder kerstman/sneeuwman, of enkel maar sneeuwman/kerstman,

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://psd.fanextra.com/tutorials/photo-effects/photo-manipulate-a-surreal-apple-habitat-scene/ Appelhuisje Nodig: achtergrond ; boomstronk ; appel ; oud venster1 ; oud venster2 ; ladder ; licht penselen

Nadere informatie

https://www.youtube.com/watch?v=ks9fgf53gi4 Embleem maken met je initialen - videoles mailgroep photoshop Copyright 1) Bestand Nieuw :

https://www.youtube.com/watch?v=ks9fgf53gi4 Embleem maken met je initialen - videoles mailgroep photoshop Copyright 1) Bestand Nieuw : https://www.youtube.com/watch?v=ks9fgf53gi4 Embleem maken met je initialen - videoles 1) Bestand Nieuw : Embleem blz. 1 2) Dubbelklikken op de achtergrondlaag om te ontgrendelen, noem de laag basis Klik

Nadere informatie

cityscape-display-icon/

cityscape-display-icon/ http://psd.tutsplus.com/tutorials/icon-design/creating-a-set-of-digital-painting-icons-part-5- cityscape-display-icon/ Stad op je tv maken We maken een mooi TV scherm, een groot LCD scherm en stellen daarbinnen

Nadere informatie

lagen en tekengebieden

lagen en tekengebieden Inhoud lagen en tekengebieden... 2 lagen... 2 tekengebieden... 4 linialen... 7 hulplijnen... 8 tekengebied verkleinen... 9 afmetingen tekengebied aanpassen... 10 natekenen van een kers... 12 het origineel

Nadere informatie

Vrede op aarde - PowerPoint 2013 en 2010

Vrede op aarde - PowerPoint 2013 en 2010 Vrede op aarde - PowerPoint 2013 en 2010 Opmerking: I.p.v. van donkerblauwe kleur in rechthoek waar de cirkel wordt uitgeknipt, heb ik nu eens een achtergrond gebruikt van sterrenhemel. Je hebt dus de

Nadere informatie

Week 8 Cursus Photoshop

Week 8 Cursus Photoshop Week 8 Cursus Photoshop De meest gebruikte technieken om een foto te bewerken. 1 Week 8 Cursus Photoshop Inleiding Bewerkingstechnieken Nieuw tools - oa. patch, klonen, healing Tutorial die van A - Z alle

Nadere informatie

Oude poster maken. elements. Initiatie Pagina 1

Oude poster maken. elements.  Initiatie Pagina 1 http://www.lunacore.com/photoshop/tutorials/tut024.htm Initiatie Pagina 1 1.Basisvorm maken Nieuw bestand, 800x 600px, 72px/inch, wit. Nieuwe laag, noem ze basisvorm en trek een rechthoekige selectie(ongeveer

Nadere informatie

OUT OF BOUNDS. Opstarten

OUT OF BOUNDS. Opstarten OUT OF BOUNDS Wat is een "Out of Bounds" Een out of bounds (OOB), is een fotobewerking van een bestaande foto, die gebruik maakt van fotoranden en eventueel schaduwpartijen die de bewerkte foto een soort

Nadere informatie

1 GIMP: een gratis en volwaardig alternatief voor Photoshop

1 GIMP: een gratis en volwaardig alternatief voor Photoshop Beeldbewerking 1 GIMP: een gratis en volwaardig alternatief voor Photoshop GIMP staat voor GNU Image Manipulation Program. Het is een grafisch programma voor het bewerken van foto's evenals het creëren

Nadere informatie

Paasachtergrond tekenen

Paasachtergrond tekenen http://psd.tutsplus.com/tutorials/drawing/super-cute-easter-wallpaper-illustration-tutorial/ Paasachtergrond tekenen Stap 1 Nieuw Photoshop document (Ctrl + N). De grootte is niet zo belangrijk, witte

Nadere informatie

Hoe maak ik een kopje met koffie

Hoe maak ik een kopje met koffie Hoe maak ik een kopje met koffie Adobe Illustrator en andere programma's voor het maken van vectorafbeeldi ngen. we maken een mooie koffiekopje en pronken met enkele van Inkscape's functies. We zijn meestal

Nadere informatie

http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/

http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/ http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/ Uil tekenen Deze oefening werd geschreven voor Adobe Illustrator CS4 - omgezet naar Photoshop (of toch

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://psdtuts.com/tutorials/drawing/how-to-create-a-classic-guitar-from-scratch-in-photoshop/ Gitaar tekenen In deze les leer je een Klassieke Gitaar tekenen. Iedere vorm en effect wordt in Photoshop

Nadere informatie

Hoe maak je een berglandschap in vlakke stijl in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia30 mei 2017

Hoe maak je een berglandschap in vlakke stijl in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia30 mei 2017 Hoe maak je een berglandschap in vlakke stijl in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia30 mei 2017 What U zult worden maken In deze tutorial zal ik u tonen hoe te maken van een natuurlijke berglandschap

Nadere informatie

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/photo-manipulation/turn-a-regular-headshot-into-acold-winter-portrait/?singlepage=1 Winter portret Nodig : model ; sneeuw penselen ; haar penselen ; glitter

Nadere informatie

Inhoud. Digitale instructiefilms ontworpen door Monique Gruijthuijzen, docent bij Bedrijfscommunicatie. Pagina 1

Inhoud. Digitale instructiefilms ontworpen door Monique Gruijthuijzen, docent bij Bedrijfscommunicatie. Pagina 1 Inhoud voorbereiding... 2 hulplijnen toevoegen... 2 tekstkader voor voettekst en paginanummer... 3 paginanummer toevoegen:... 3 spatie toevoegen... 3 tekstvak (in cel linksonder) naar rechts kopiëren...

Nadere informatie

Photoshop Tutorial. Gioacchino Brucato 2008-2009 OOG OPERATIE

Photoshop Tutorial. Gioacchino Brucato 2008-2009 OOG OPERATIE Photoshop Tutorial Gioacchino Brucato 2008-2009 OOG OPERATIE 1 Stap 1 Open een foto van een oog We starten met onze afbeelding te openen (file - open). U kan werken met een eigen afbeelding of dezelfde

Nadere informatie

Natuur compositie met glas

Natuur compositie met glas http://www.designioustimes.com/tutorials/how-to-create-a-spectacular-nature-composition-inphotoshop.html Natuur compositie met glas Nodig: bloemen penseel (swirl vector) ; glas ; blaadjes ; wolken penseel

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Tekst effect met gloeiende kaarsen video les https://www.youtube.com/watch?v=gghynrxbh9q

mailgroep photoshop Copyright Tekst effect met gloeiende kaarsen video les https://www.youtube.com/watch?v=gghynrxbh9q https://www.youtube.com/watch?v=gghynrxbh9q Tekst effect met gloeiende kaarsen video les 1) Open een nieuw document; zwarte achtergrond Kaarsjes tekst blz. 1 2) Tekst toevoegen, lettertype Frankfurter

Nadere informatie

Hoofdstuk 7: Vormen en lijnen tekenen

Hoofdstuk 7: Vormen en lijnen tekenen Hoofdstuk 7: Vormen en lijnen tekenen 7.1 Introductie Zoals we in het afgelopen hoofdstuk hebben gezien, is het om een diagram in je presentatie op te nemen waarschijnlijk het snelst en het makkelijkst

Nadere informatie

Meester in het gebruiken van de pen in 30 minuten

Meester in het gebruiken van de pen in 30 minuten http://psdfan.com/tutorials/drawing/become-a-master-of-the-pen-tool-in-under-30-minutes/ Meester in het gebruiken van de pen in 30 minuten Dit willen we tekenen met de pen Stap 1 Afbeelding downloaden,

Nadere informatie

Basisvaardigheden Microsoft Excel

Basisvaardigheden Microsoft Excel Basisvaardigheden Microsoft Excel Met behulp van deze handleiding kun je de basisvaardigheden leren die nodig zijn om meetresultaten van een practicum te verwerken. Je kunt dan het verband tussen twee

Nadere informatie

Week 2 Cursus Photoshop

Week 2 Cursus Photoshop Week 2 Cursus Photoshop Werken met lagen Maak kennis met de werking van lagen en de toepassingen. 1 Week 2 Cursus Photoshop Inleiding Waarom werken met lagen Leer werken met lagen Oefeningen werken met

Nadere informatie

Voor deze tutorial heb je een aantal afbeeldingen nodig. Deze afbeeldingen kan je downloaden via de site maureensphotoshoptutorials.wordpress.

Voor deze tutorial heb je een aantal afbeeldingen nodig. Deze afbeeldingen kan je downloaden via de site maureensphotoshoptutorials.wordpress. Voor deze tutorial heb je een aantal afbeeldingen nodig. Deze afbeeldingen kan je downloaden via de site maureensphotoshoptutorials.wordpress.com Zodra de bestanden gedownload zijn kan je beginnen. Veel

Nadere informatie

Opdrachten Vormgeving -Project X-Factor (april 2011)

Opdrachten Vormgeving -Project X-Factor (april 2011) Opdrachten Vormgeving -Project X-Factor (april 2011) 1. FilmAffiche met Verloop Zoek een foto van een film waarvoor je een affiche gaat maken. FilmAffiche met Staande Foto Zoek een staande foto waarvan

Nadere informatie

Handleiding voor Scherm PowerPoint 2007

Handleiding voor Scherm PowerPoint 2007 Handleiding voor Scherm PowerPoint 2007 1. Voorbereiding Alle foto s in de presentatie moeten in hetzelfde formaat (landschapformaat) en grootte zijn. Verklein dus eerst de foto s in een ander programma

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://www.adobetutorialz.com/articles/2912/1/christmas-balls-wallpaper Kerstballen maken Pen gebruiken 1) Nieuw document: 1024 x 768 px ; 72 dpi. 2) Rechthoekig vormgereedschap (U), trek rechthoek over

Nadere informatie

Griekse mythologie - blz 1

Griekse mythologie - blz 1 http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/how-to-create-a-greek-mythology-inspiredphoto-manipulation/ Griekse mythologie Nodig: afbeelding met man, planeet, ketting1, ketting2, texture,

Nadere informatie

Een compositie of collage maken.

Een compositie of collage maken. Workshop 4 MicDigital Een compositie of collage maken. We nemen een sportwagen, een mooie meid, een sprookjesachtig landschap en Photoshop 7, mixen dit tezamen om een kleurrijke reclame affiche te creëren.

Nadere informatie

http://psdfan.com/tutorials/designing/create-a-poster-celebrating-the-passing-of-spring/ Lente lesje Stap 1 Open een nieuw document : 1200 pixels breed en 800 hoog. Nieuwe laag, trek een radiaal verloop

Nadere informatie

Koningin van de nacht

Koningin van de nacht http://psd.fanextra.com/tutorials/photo-effects/create-a-queen-in-the-dark-night-photomanipulation/ Koningin van de nacht Nodig : model ; achtergrond ; maan penselen ; wolken ; man ; lamp ; vogels Stap

Nadere informatie